Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x50 - Kará-Csoki meglepetés

2018. december 24. 15:00 - Dzsudibí

Péter vezeti a mai párbajmozdonyt, és a felvezetőben természetesen máris szóba kerül a hét - mit a hét - a hónap! drámája, Csoki kiköltözött, ennek okairól Péter vagy nem lett tájékoztatava, vagy ő mást gondol minderről, mert ahogy ő fogalmaz, Csokit kizárták Zsu testi épségének veszélyeztetése miatt, vagyishát nem is amiatt, illetve de, tulajdonképpen amiatt. Aktuális állás fantomképekkel, Roli valaki kurvára elhúzott, 22-78%, ez szerintem nagyjából annyit takar, hogy Erára valakire csak a család és a közeli barátok, meg a nagyi ismerősei szavaztak a délutáni póker klubból.

1_25.pngNa de, mielőtt még nagyon párbajhangulatba kerülnénk, van itt azért nekünk összefoglaló is, melyet egy olyan üvöltözéssel kezdünk, mely méltán fog bevonulni a VV-k leg-jei közé, abban még nem vagyok biztos, hogy melyik kategóriában,:a legtöbb üvöltve elhadart szó, illetve játszik az egymás arcába küldött legtöbb habos csula (igen, nem tévedés, Kokkiza-Krisztián féle vitát is beleszámolva!), vagy a vitában részt vevő négerek száma alapján, mindenesetre akik csak emiatt nézik a műsort, ma biztos, hogy álló fasszal mentek el aludni, és a merevedésük jó eséllyel kitart reggelig. Hogy a szikra miért pattan ki Era és Csoki között, azt én nem tudom követni, de valami olyasmi, hogy Csoki rossz helyen állt, meg Zsu se nézett sehová, és tessék, mint a zacskós leves, máris kész egy olyan hangerővel szóló instant óbégatás, hogy a halak ijedtükben a Fekete-tengerig úsztak a Dunán.

dec_-24-2018_08-08-58.gif

Itt tenném csak hozzá csendben, hogy az egybe pizsamákat én 3 éves kor felett betiltanám, mert amellett hogy igen szerencsétlenül néz ki, mondja már nekem azt bárki, hogy reggel a meleg ágyból jó érzés úgy kiszállni és pisilni egyet, hogy bokáig le kell tolni a teljes szettet? Na ugye. Vivi Csokit masszírozza a sötétben, tehát mostmár tudjuk, hogy ő lett volna a következő, ha az események nem vesznek ilyen tragikus fordulatot. Mindenesetre, én lassacskán elkezdenék azon gondolkozni a kanok helyében a villában, hogy vajon valóban érdemes-e a fekete özveggyel kezdeni, ráadásul az átok mintha erősödni látszana, hiszen ebben az esetben már coitus maximus sem kellett hozzá, elég volt egy bemelegítő masszázs.

9_9.png

10_10.png

Következzék hát a lényeg, újabb vita, mely most annak mentén alakul ki a hálóban fetrengő villajószágok között, hogy Lacika mit viseljen, illetve hogy ennek befolyásolásában kinek milyen jogköre vagyon. A perpatvar csúcspontján ismét előkerül a híres SZEMÖLDÖKCSIPESZ, melyet az évad befejeztével minimum múzeumban állítanék ki, annyi dolog fűződik már hozzá, Zsu visszakéri Csokitól, akinek kósza szőreit éppen Vivi kurkássza, mire Csoki akkor basszad meg a csipeszedet mozdulattal Zsuhoz vágja. Az igazán felhíborító egyébként számomra nem is igazán ez, hanem hogy ez a fekete véglény ezek után még úgy érzi, nem kell bocsánatot kérnie, hanem ráadásként még ő küldi el Zsut a véreresbe. Érkezik Anikó élőben, közli, hogy Csokinak bájbáj, mire Reni bagzó tevéket megszégyenítő vonyításba kezd, Csoki szevasz. Reni körbeüvölti a villa összes helyiségét, végállomása a cigiző, ahol valami olyasmit magyaráz, hogy vele mindig akkor történnek szar dolgok, ha felkel, úgyhogy mostantól nem fekszik le, melynek törvényszerűségével egyszerűen nem tudok vitába szállni, mert basszameg, most, hogy alaposan végiggondolom, velem is mindig akkor történnek szar dolgok, ha felkelek.

dec_-24-2018_08-09-30.gif

Greg és Vivi próbálja Renit vígasztalni, majd Reni Vivinek esik, hogy kétszínű geci ő is, kissé úgy tűnik Csoki elvesztése folytán átmenetileg megbomlott, na nem Vivi legecizése miatt persze, azzal egyet kell értenem. A többiek odabentről érdeklődve figyelik a cigizőben kialakuló újabb, potenciálisan erőszakba és műhajtépésbe torkolló visítást, de végül Reni balra el, özvegy meg egyedül gyújt rá a következő blázra, azon törve kicsiny agyát, hogy akkor most Lacikára, Rolira vagy Gregre menjen-e legközelebb. Könnyek, mindenki megrendülten téblábol, mialatt háttérzeneként az a betétdal megy, amikor Leo végleg elsüllyedt a jégtáblák között. Jön Csoki bőröndje, melyről Reninek azonnal eszébe jut, hogy akkor elcsomagolja Csokinak a közös szerencsebugyijukat, és még tasakba is berakják, hogy megőrizze a szagát. Pörgünk még egy kicsit a Csoki elvesztése nevezetű faszpörgettyűn, de engedtessék meg nekem, hogy ezt már külön ne részletezzem, mert rohadtul unom a témát.

dec_-24-2018_08-09-59.gif

33_5.png

PÁRBAJ! Rolit szólítják elsőként, őszintén tök szimpatikus az egész búcsúja, nekem eddig nem volt a szívem csücske a srác, de kellemes felüdülést jelent a nettó negyvenöt perce tartó óbégatás, gecizés és kurvaanyázás után, hogy valaki kerek egész mondatokban tud beszélni végre, és nem süt a mondandójából a rosszindulat. VV6 Viki, Ánusz és Sominger a közönség soraiban, Roli fürdőköpenyben érkezik, egy pillanatig azt hiszem, abban is marad, ami jó poén lett volna, de aztán leadja Petinek a ruhatárba. Era is búcsúzik, kicsi Pua valamiért kimarad a puszikból, Hunor csalódás, gong a vége, Era is köpenyben indul neki. Peti ezek után teljesen jogosan teszi fel a kérdést Erának a stúdióban, hogy Rolival összebeszéltek-e köntösügyileg, mert persze benne van a pakliban az is, hogy tök véletlenül, egymástól totálisan függetlenül választották ezt a belépőt.

Erának az egyik szíve örül, mert valami véget ér, a másik pedig szomorú, mert Rolival kell párbajoznia, akivel azért mégiscsak barátok, mégha a szarabb fajtából is. Ivós játék ötlet: Roli 2 “megmondom őszintén” közé csak ritkán iktat be más szavakat, kizárt dolognak tartom, hogy bárki is kibírja talpon az adás végéig, akkor sem, ha vizezett ciderrel megy a móka. Óriási szerencse, hogy a kortárs beszédeknek semmi jelentősége, mert az alapján mind a két párbajozó húzhatna haza a picsába, Lacika freestyle próbálkozik, de gyakran elkalandoznak a gondolatai például Reni villamesterségének irányába, aminek azért nem sok köze van Roli mai párbajához, Zsunál egyem a szívét, olyan, mintha egy kurva magas padkára akarnánk felállni csúsztatott kuplunggal, de csak visszadöccen újra meg újra,  hogy Erában mik vannak még a baráti, öhm baráti, maradjatok csöndbe baráti…. Öhm baráti, őőőőőőőőőő baráti (lehelletnyi gáz) érzések, amiket kifejez magában.

43_3.png

44_2.png

Na de, itt a vége, jönnek a fantomképek, az állás csak egy kicsit változott, Era mehet haza, Roli vissza, aki kapásból be is gyűjt egy büntit azzal, hogy kiszalad a közönséghez, milyen poén lett volna, ha azonnali hatállyal őt is kizárják, és nem megy vissza senki.

41_3.png

42_3.png

45_2.png

46_2.png

49_1.png

Kicsi Pua nagyon örül Rolinak, mutatom.

47_1.png

48_1.png

Boldog Karácsonyt, sok bejglit és hókiflit mindenkinek!

425 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jax Cooper 2018.12.24. 15:25:11

" Zsunál egyem a szívét, olyan, mintha egy kurva magas padkára akarnánk felállni csúsztatott kuplunggal, de csak visszadöccen újra meg újra, hogy Erában mik vannak még a baráti, öhm baráti, maradjatok csöndbe baráti…. Öhm baráti, őőőőőőőőőő baráti (lehelletnyi gáz) érzések, amiket kifejez magában."

Visítok! :D Imádtam ezt az összefoglalót, de ez a rész kiemelkedően jó volt ! Zsut imádom, durván jól szórakozok rajta.

mentorosh lecsó 2018.12.24. 15:32:00

Jóóóó Rrrrhhheeeggelit és Kibeb@szott Boldog Karit kívánok az összes Hogyvoltoknak és a Szerzőknek !!!

Dzsudibí, nagyon hülye vagyol !!! :))))))
Fuldokolva nyerítettem végig az egészet. :)))

GépPuskás művészÚrnak elmondták már egyáltalán melyik műsorban is szerepel ??!
Ancsa, ha ráérsz kérlek vezesd a hátralévő öfiket... Köszönöm !

Jax Cooper 2018.12.24. 15:36:50

Igen, ami részemről is kimaradt: Kellemes Karácsonyt a hogyvolt olvasóinak és szerkesztőinek, reméljük ma a bejgli mellé a villalkóknak sem jut balhé és dráma. Holnaptól mondjuk már mehet.

ibsen 2018.12.24. 15:44:49

Dzsudibí Rolin rövidújjú randa barna ing van a képen nem zavart meg írás közben? :-)))

mentorosh lecsó 2018.12.24. 15:52:51

@mobilos perpetuum: leadtam a Savazatom ! :))) Köszi !

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.24. 15:53:12

Kellemes Karácsonyt Dzsudibí! Amikor a posztjaidat olvasom az egyik szívem mindig szeret, a másik meg mindig nevet! :-D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 15:53:44

4 darab szaloncukrot ettem eddig ma, és már mérgezésem van.
köszönjük a posztot, Dzsudi, boldog karácsonyt :)

mentorosh lecsó 2018.12.24. 15:57:09

@úgymond olvasó mmkk: Üdv a klubban ! :)))
Jómagam ZserbóMérgezésben szenvedek...

moletty 2018.12.24. 15:57:44

@úgymond olvasó mmkk: Szasz béjbi ! Tennap válaszoltam ám Neked naon romisat !

mentorosh lecsó 2018.12.24. 15:58:34

@VV Erőlegény: Era egyébként Klingon származású ?
Ha jól tudom nekik van másodlagos szívük...

moletty 2018.12.24. 16:01:23

Megszületik a kisded, kérdi Mária : Mi legyen a neve, Jözsef ?
- Legyen Edömér Nikám Ab Ahmed del Alia Szigfríd Al Ahram !
-Jééééééészus !
- OK, az is jó lesz !

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 16:02:36

@mentorosh lecsó: a zserbót nem szeretem, abból nem ettem, ellenben a mézes zserbót igen, úgyhogy csúnya végem lesz

@moletty: szeva bébi, én is válaszoltam a naon romis válaszodra, még romisabbat. de mondom itt is, hogy nem felejtek ;) :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 16:04:38

@mentorosh lecsó: akkor az, akinek nincs szíve, az milyen származású? :)

mentorosh lecsó 2018.12.24. 16:06:01

@moletty: :D :D :D

a kisded Hesus egyébként, Mária Terézia és ÁlSzent Józsi (hivatalosan ács, de amúgy országos gázóra visszatekerő) vadházasságából örökbefogadott és származtatott homoki négus...

mentorosh lecsó 2018.12.24. 16:07:38

@úgymond olvasó mmkk: a pontos tudományos választ nem tudom, de vmi növényfajta lehet esetleg, úgymond... :)))

Puncylla 2018.12.24. 16:09:10

@mobilos perpetuum: Szavaztam. És örömmel látom, hogy Zsuzsu az első.

mentorosh lecsó 2018.12.24. 16:10:46

@úgymond olvasó mmkk: jaj... kimondtad a "szitokszót": mézes :)))
a Zanyós küldött előre belőle, olyan tömény hogy már Szlovákiából regisztráltak méhcsaládok a receptért.... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 16:14:08

@mentorosh lecsó: akkó' növény vagyok :))) mi nem csináltuk töményre, pont jó, ne is beszéljünk róla :D

@moletty: keressed :)

moletty 2018.12.24. 16:20:39

@úgymond olvasó mmkk: Nem találtam illetve csak egy kicsi semleges szöveget :(
Mindegy csaj'e ! A szívema Tiéd ugyis... Mindakettő meg a harmadik fele is ! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 16:22:43

@moletty: a harmadiknak csak a fele? a szemöldököm tett egy kört az arcomon :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 16:24:41

richard attenborough a legcukibb mikulás a világon, lávcsi

bElannaTorres 2018.12.24. 16:41:15

@mentorosh lecsó: egyértelműen klingon :)) pont a bátorsága miatt kapott tőlem egy szavazatot, ahogy odaállt az ordibáló csoki elé. Szívből csak egy nyolckamrás van, úgy tudom, de gyomra az kettő is van, nem csoda hogy annyit evett :)

Perah 2018.12.24. 16:56:17

Dzsudi, a poszt tetszett, jókat röhögtem rajta :))).

@VV Erőlegény: Ja, ez a két szíves szöveg durva volt, a hülyéje még a mondást sem ismeri rendesen :D. Viszont végre haza takarodott, így nem kell hallgatni ezentúl a folyamatos szövegelését!

Boldog Karit mindenkinek!

MosóMaca 2018.12.24. 17:00:11

Szíve kettő, a könnyei kirekesztik szegény Dunát.... Fura egy szerzet

mentorosh lecsó 2018.12.24. 17:01:00

@bElannaTorres: :))))) bocsánat Trekkie anatómiából akkor ezennel megbuktam ! :)))

Sargabogre 2018.12.24. 17:03:17

kínoz a kérdés: ha az élőzés előtt mindig kicsinosítják őket, akkor az Özvegy haját miért nem festették át eddig? lassan átmegy ombréba a lenövése.

MosóMaca 2018.12.24. 17:10:14

@Sargabogre: valami olyasmit makogott,mikor erával összevesztek,hogy januárban már csak ő lesz bent póthajas és akkor lesz idő rendesen megcsinálni. Szóval lehet,hogy a fodrászok csak meghatározott időt lehetnek bent,aztán azt csinálják,amire jut idő...

bElannaTorres 2018.12.24. 17:12:17

@mentorosh lecsó: dehogy is, van ahol úgy írják, hogy két szív, de amúgy ennyire mélyen engem sem érdekel
Lényeg hogy era klingon. Egy klingon hajón észre se vennénk :)

Sanda.Ipse 2018.12.24. 17:15:01

@bElannaTorres:
Bátorság? Inkább nevezném provokációnak, amit Renivel is meg akart tenni az iskolahéten, hogy a másikat kizárják. De dühöngő embernek nem áll a pofájába 1 mm-ről a másik, csak ha provokálni akarja.

bitfighter 2018.12.24. 17:15:57

A VV-t mindig valami szellemi gyökér nyeri meg (amiket so-so követtem), akkor most Zsu van a soron?

Sanda.Ipse 2018.12.24. 17:16:42

@Puncylla:
Hol látható szavazás? Remélem, hogy nem a Századvég csinálja:)

Sanda.Ipse 2018.12.24. 17:18:38

@bitfighter:
Nem értem... Holnap lesz a döntő vagy miről nem tudok? Mi ez a hirtelen támadt Zsuzsu az első helyen, már szinte a zsebében érezheti a 36 millát?

bElannaTorres 2018.12.24. 17:21:15

@Sanda.Ipse: bátorság, mert csoki sokkal erősebb, lefejeli idegből era fekszik. Tud úgy ütni hogy kampó. Kisebbel szemben könnyű nagyszájúnak lenni, de nagyobb és dühös emberrel szemben azért már para.
Era bátor, attól még, hogy sok hibája van. csokit nem kellett provokálni eleve tiszta ideg volt már mikor era felállt, azt hitte csak neki van joga idegesnek lenni, csak neki van joga ordibálni és lekussoltatni mindenki mást.

mentorosh lecsó 2018.12.24. 17:22:07

@bElannaTorres: :))) szerinted melyik hajón viselték volna el a kerepelését ? :)))
A második napon előkerült volna bat'leth, és repült volna a kicsi (nagy) feje a szemétgyűjtőbe...
KerepEra kicsi lelke pedig a Sto Vo Kor-ból pislogna ránk vissza négyszeműen...

én kérek elnézést !

bElannaTorres 2018.12.24. 17:24:05

@bitfighter: nem hiszem, a vv-ket fiúk nyerik, úgyhogy pici esély van csak, de roliék majd kikészítik úgyis, igaza lesz,de felemeli a hangját - és akkor majd megutálják sokan

mentorosh lecsó 2018.12.24. 17:24:16

@bElannaTorres: Csokival bármikor ki mernék állni balhézni... pedig lényeges hátrányban lennék, mondjuk testsúly tekintetében...

Sanda.Ipse 2018.12.24. 17:25:22

Na megkaptam a linket. Eszerint az állás:
Roli 29 %
Zsuzsu 27 %
Hunor 19 %
www.easypolls.net/poll.html?p=5c20abf5e4b02e7a7210dbc6

Ettől függetlenül ezek a világon semmit nem jelentenek. A következő párbajig is jelentősen változhatnak az erőviszonyok, a döntőig meg különösen.

Perah 2018.12.24. 17:27:20

@Sanda.Ipse: EKG, ugyanezt írtam én is a másik posztnál. Egyszerűen ki akarta provokálni, hogy elszálljon Csoki agya, ez egy taktika volt a részéről, mint anno a Renis esetnél. Neki nem jött be, Zsunak sikerült, de azért Era nagyban hozzájárult Csoki idegbetegségéhez. Viszont legalább őt is utolérte a Karma, és egy megalázó 24%-kal kint maradt :). Meglátjuk, hogy mi lesz Zsuzsuval, de szerintem ne hidd el, hogy ő vezet, nem minden az, aminek látszik...

Sanda.Ipse 2018.12.24. 17:30:40

@Perah:
Nem is hiszem:) Egyébként a pillanatnyi állás szerint sem ő vezet, hanem Roli. Ugyanezen a táblán Viviennek is, Gregnek is 2-2 %-a van, amit szintén nem hiszek, mert vannak, akik Greget bírják, vannak, akiknek Vivien tetszik, mint nő.

bElannaTorres 2018.12.24. 17:31:08

@mentorosh lecsó: más egy nőnek, más úgy hogy a másiknak semennyire nem vagy ellenfél. De nem tudom. Azt tudom, hogy számítani kell rá ,hogy nem sokáig szócsatázik, hamarabb fog ütni és váratlanul.

Sanda.Ipse 2018.12.24. 17:32:01

@bElannaTorres:
Röviden: mifelénk ezt hülyeségnek hívják és nem bátorságnak.

mentorosh lecsó 2018.12.24. 17:33:38

Kedves Hogyvoltok ! Kibeb@szott Boldog Karit kívánok mindenkinek !

Lecsó balra el...

(ui: jót ne halljak rólatok ! :))) )

moletty 2018.12.24. 17:36:44

Csoki a tipikus nyóckeres dakota stíl megtestesítője (érdekes módon), egyedül beszari csak nagypofájú ! Emlékezzetek a sötétben való fosására !
Egyébként is szomorú, hogy egy olyan színes bőrűt szikerült beválogatni, aki az összes negatív sztereotipiát megtestesíti ! ( Lusta, buta, nagypofájú, nagyfarkú, folyton csak bármit kúró, táncikáló, beszari, gettólakó )

moletty 2018.12.24. 17:38:55

Én nem voltam sose előítéletes a homosexuálisokkal szemben, de mióta megjelentek a VV-ben nagyon kiábrándultam belőlük. (Az is igaz akit kinn ismerek (nem sokat, ők nem ilyenek)

bElannaTorres 2018.12.24. 17:39:31

@Sanda.Ipse: persze hülyeség is, de nem hiszek abban, hogyha a másik erősebb akkor már igaza is van mindig.
Tudom hogy erát utálni kell, de Csoki nagyon durván felkapta megint a vizet, szóhoz sem engedte jutni a többieket, ösztönösen megfélemlít. Pedig a kis hazug tudta közben, hogy igen ő zavarta meg Zsuzsit. Most hogy elé állt vagy csak közelről hirtelen kiabált felé az mindegy.

Sanda.Ipse 2018.12.24. 17:39:32

Megjöttek a vendégek. További jó csevegést és esélylatolgatást. Bár szerintem ez még korai:)
Szép estét!

Sanda.Ipse 2018.12.24. 17:42:37

@bElannaTorres:
Te már előre tudod, hogy igaza lesz:)))) Egy utolsó gratula!

bElannaTorres 2018.12.24. 17:47:59

@Sanda.Ipse: nem tudom mire mondod, valamit félreértettél, Csoki azért lett ideges mert era meg Zsuzsi azt mondta miatta veszítettek mert eléállt, vagy odaállt közel, elkezdett emiatt kiabálni, már nagyon üvöltözött mikor era eléállt akkor mentek közel egymás arcához

Komolyan gúnyolódni kell mert szólok az aránytalanság miatt? Krisztiánról fele annyi szó nem volt itt mint. Eráról, pedig ő aztán tényleg gáz.

Akármilyen fasz, vagy bárminek mondjátok, akkor is odaállt egy üvöltöző izomhegy elé, amikor az igazát akarta megvédeni, akkor is bátor. Vagy szerintetek era a tiszta fekete, nincsenek árnyalatok, nem lehetnek pozitív tulajdonságai?

Vagy jó valaki vagy rossz?

mobilos perpetuum 2018.12.24. 17:51:05

@Perah: "ez a két szíves szöveg durva volt, a hülyéje még a mondást sem ismeri rendesen"

Én is röhögtem, az a mondás jutott eszembe: "az egyik szemem sír, a másik üveg."

Csak szólok, hogy Hunornak "borsódzik a szőr a kezén", Csoki kizárása miatt.
Hátunk borsódzik, futkározik a hideg rajta. Ott szokott a szőr is felállni.
Hogy még mi az, ami feláll, és hol, azt a témát most engedjük el.

ibsen 2018.12.24. 17:54:32

@bElannaTorres: Ez nem ér annyit tényleg 3 napig tart minden csoda:-) Itt a karácsony mindenki érezze jól magát ott ahol van.

Mate4182 2018.12.24. 17:54:42

Era csak azt akarta elerni hogy Csokit kizarjak ez teljesen egyertelmu

tobbszor hangoztatta mar hogy felhuzna masokat azert hogy azoknal szakadjon a cerna es kezet emeljenek ra. az neki jo mert akkor 1.: megint o az aldozat es sirhat kedvere, 2: kitiltanak valakit akitol fel (Reni, Csoki, barki)

undorito ez a no, ugy orulok hogy kiesett a picsaba!

amugy nalam inkabb az veri ki a biztositekot hogy Zsuzsu mert ilyen nepszeru... csak engem irrital? de engem ugy, hogy nalam az unszimpatia listan siman leelozi Renit, Vivit, Adrit, egyedul Erat nem, de most hogy az kiesett igy nalam mar Zsu a legutaltabb szemely benn
velem van a baj?

jah es megegy: ki es miert gondolja ugy hogy VV Jam alkalmas kortesbeszedekre?

bElannaTorres 2018.12.24. 18:07:34

@ibsen: :) ez igaz

Csoki viselkedése emlékeket hozott elő, másnál például Zsu ilyen, el is fogadtam. Szerintem abban igaza volt Erának, hogy egy részt egy kedves, jófej figura csoki, egy részében viszont baromi agresszív.

Agnesa Repka 2018.12.24. 18:10:50

Ha jol emlekszem, az eddigi evadokban hangosan volt ismletelve, hogy a villat csak parbajjal lehet elhagyni. Az emberkek helyett erkezett egy pot jatekos? Most ez nincs? A pocsèk VV9et gyorsan be kell fejezni?

ibsen 2018.12.24. 18:14:45

@bElannaTorres: Mi a képernyő elött azt látjuk amit leadnak, persze lehet kombinálni meg elméleteket gyártani a versenyzőkre de döbbenetes az hogy szinte már úgy vélekednek egyes játékosokról leginkább negatív értelemben mint egy gyilkosról vagy egy utolsó szar emberről vagy egy elmebetegről. Ez egy szerkesztett műsor erősen és mindenkit beraknak egy skatulyába attól független hogy nem csak az érvényes rá. Ezzel tartják fenn az érdeklődést leginkább. Aki fekszik egész nap az nyílván nem érdekes. egyébként megnézném itt hány ember hogy bírná ezt a bezártságot akár 2 napra is bekamerázva, szabályokkal.Én tuti nem bírnám.Mindenkiből ki lehet hozni az állatot vagy olyan dolgokat hogy ártson másnak mégha a valóéletben nem tenné. Ellenfelek és ez felülír sok mindent.

Mate4182 2018.12.24. 18:16:28

amugy most az hogy egy het utan volt parbaj, csak azert volt mert meguntak hogy mindenki magara rakattja a jeleket es akartak egy varatlan kivalasztast?
csak mert most a parbaj utan nem volt ujabb kivalasztas, akkor most megint visszall minden a regibe?
bar igy hogy egy jatekost kibasztak, egyet meg egy het utan kipakoltak, 3 hettel megrovidult a musorido ...

elcsi84 2018.12.24. 18:24:54

Csoki egy lusta, buta, idegbeteg gyökér. Megérdemelte a sorsát. Felejtsétek el! Leköpni se érné meg.

mobilos perpetuum 2018.12.24. 18:38:09

@Mate4182: Csoki dobálta már Reni cuccait, aki parittyára persze jó volt. Szankció nélkül megúszik feladatmegtagadást: iskolahéten döglik az ágyában, a tanárt rúgnám ki, aki odamegy neki könyörögni.
"Kint nekem sokkal jobb gádzsiaim voltak", (mint Reni).
A Jézuska segített a gondján, ahogy Era fülsértő kotkodácsolásától megmentette a nézőket. (Ma még benne lesz az összefoglalóban. Minden nem lehet tökéletes.)

Nincs újabb, de itt van egy Bajusz jelenlétében, egymás válaszait nem látva készült felmérés, kiről mit gondolnak az ápoltak.:))
Igaz, még Ginu bent volt, de arra a sorra felhívnám a figyelmedet, hogy Zsu neve nem merült úgy, mint akivel nem lehetne együtt élni.
cdn0.rtl.hu/94/6b/image_a054268133ef589e88df6b7ead70?size=w4

iTink 2018.12.24. 18:38:51

Zsenialis a hasonlat Zsu kortesbeszedjere! :D

Costanza 2018.12.24. 18:47:02

@bElannaTorres:

megint az a franya kettos merce.

jol tette hogy kiallt magaert, ha igy akkor igy.
A gaz az, hogy o nem engedheti meg maganak, mikozben a palik meg erdekesen IGEN.
Csak azt akarjak hogy egy no elkussoljon, mert nem tudnak vele mit kezdeni.
Majd akkor fog elkussolni, ha nem neki lesz igaza. Addig kerepeljen nyugodtan, meg ha idegesito akkor is. Tok mindegy hogy mondja a magaet, mert ha szepen mondja, akkor is el van nyomva a velemenye, ha csunyan mondja akkor is, es meg meg pluszban meg is belyegzik azert, mert csunyan mondja.
sot meg mas notarsai sem allnak ki mellette. nehez kereszt na.
"vétkesek közt cinkos aki néma"

A csoki fajta ember igen is sok. Senkit nem erdekel, hogy szerinte o mekkora nagy szam.
Nincs ezzel egyedul, nem csak o lehet nagy szam, es ha o nagy szam akkor az Era, vagy barmelyik masik is lehet az.
Valoszinu azert van igy elajulva sajat magatol, mert Magyarorszagon ritkasagszamba meno magyarul beszelo nem echte magyar ember, es ez meg ott olyan kuriozum szinten megy ott, ezert lehet egy bena franciabol radios musorvezeto, egy Gianni Annonibol szinten mediaszemelyiseg, es egy fekete pakobol valami rohadt izgalmas arc otthon. bugyik leesnek nokrol, akik egy kis egzotikumra vagynak :D
ezek a hulyek meg elhiszik hogy kulonlegesek.

Csoki mar az elso perctol kezdve ORDIT, amirol reszben nem tehet mert ilyen az organuma, viszont valami olyan kornyezetbol szarmazik, ahol ez a kibaszott orditas a normalis, de tegyuk hozza, hogy az ilyen ember iszonyat idegesito, es csak ideig oraig lehet toleralni, hogy amugy melle mosolygos es olyan bamban hulyegyerek.
Ugyhogy Csoki az utcagyerek haverjai kozott nagy szam csak, de a vilagban megsem lehet akkora nagy szam, latszik meg senki nem hivta fel a figyelmet ra, hogy mekkora gazgeza.
Epp itt az ideje megtanulni emberek kozott elni.

En speciel orulok, hogy vannak az ilyen Era tipusu nok akik szembeszallnak az ilyen allatokkal, vegul is tok jol kigolyozta, es kicsit helyreallt a rend.. meg ha magat is kigolyozta ezzel, ha neki belefer.
Jol tette.
Ha nem lett volna kamera az ilyen nok a vak komondoros sztorikent, vagy VV Fannikent vegzik, mikozben a Csokikbol meg lesz gazdag oligarcha polgarmester, es pacsizni akar veluk mindenki, foleg a tobbi himsoviniszta nulla, aki semmit nem tesz le az asztalra, de mindent alanyi jogon elvar.

Mar csak az a masik ket futobolond kell kiessen, aki az ilyen faszok egojat taplalja, az egyik a visitva ordito onkentes rabszolga, a masik meg az a ribanc, aki a legszebb akar lenni, es csak akkor boldog ha o "kell".

Ezert is legyen inkabb befuto egy Zsu, vagy felolem akar egy Adri, mert ok legalabb megallnak a sajat labukon, az meg hogy bolond, hat istenem. Legalabb maganak valo, egy fokkal bekesebb bolond.

mobilos perpetuum 2018.12.24. 18:53:20

@Mate4182: Egy hét után az utóbbi szériákban valakinek távoznia kell. Most Cintike helyett két játékos jött: Vivien és Lacika.

csincsilla72 2018.12.24. 18:55:47

Szép karácsonyestét minden kedves topiktársnak!
Mi már túl vagyunk a Családi Szent Ebéden, ilyenkor szabadprogram és szunyókálás zajlik a tévé előtt, a karácsony pedig ünnepélyesen is véget ért, két nap múlva pedig beköszönt a sporttal egybekötött telelés:-))

@Costanza: Vivi és Reni tényleg húzzon a halál hímvesszejére, a villában csökkenjen le végre a hangerő, a többieknek pedig szervezzenek kellemes tematikus heteket, hogy ők se, mi se unjuk el magunkat.

Jax Cooper 2018.12.24. 19:10:30

@Costanza: és megint egy EKG.
Én kezdettől fogva utálom a Radics-Krisztián-Csoki féle vonulatot és pont ezért sem fogok Reninek drukkolni, mert emlékszem amikor kezdetben ezzel a bandával volt összegabalyodva és szemétkedtek együtt, meg góréskodtak a villában. Nálam Csoki semmivel sem külön a Radicsnál, nem is értem hogy bírhatták ennyien, de azok után, hogy ezt a játékot már megnyerte egyszer egy Aurelio vagy Soma, mondhatni nem meglepő...csak ciki. És igen, ezerszer inkább Zsu, én rajta röhögök nem pedig Mr. Kiszimón, aki csak addig volt vicces amíg a tökeit nyalogattad, ha már beszóltál neki akkor jött a flegmázás meg a gorilla üvöltés. Zsu ennél sokkal szerethetőbb, aláírom infantilis, de unalmas és közel sem olyan buta, mint mondják. Sok tévedése ered a bizonytalanságából és az önbizalomhiányából, ha jobb lenne a kiállása és határozottabban szövegelne még el is hinnénk, hogy nőtt agya. Most is mindenki a kortesbeszédén röhög (valaki rajta, valaki vele), de ott is tökre lehetett látni, hogy összerakta fejben és készült rá (még papír is volt előtte amire leírta a gondolatait), aztán ahogy rázoomolt a kamera, neki lekapcsolták a villanyt és még pislákolás szintjén sem jöttek vissza az előre megírt gondolatok. Ilyen emberek vannak, ezt sajnos kezeltetnie kellene, mert így senki nem fogja komolyan venni.

Era pedig... hát igen, elrontotta, de a végén majdnem letöröltem a jelemet a Roliról és nem azért mert nem csípem a tagot (habár vele se nyeretném meg a játékot), hanem mert Era megint felhozta magát (nem, nem a sírásának dőltem be) nálam. Ha Erával nem fordul a világ a Radics párbaja után akkor sima finalista. Volt esze, kiállása és határozottsága is ehhez a játékhoz, az első női győztes lehetett volna, aztán kitudja lehet tényleg van valamilyen személyiségzavara amit a BV-ben pedzgetett, mert a Radics párbaja után totál nem volt önmaga és a végén már én kampányoltam amellett, hogy takarodjon kifele. Aztán az utolsó napokban megint felhozta magát, gyönyörűen helyre tette Vivircsókot, aki hiába akadt fenn az anyázódáson, attól még egy ribanc marad. Az is szép volt, hogy Csokinak neki ment, szerintem mindegy mindegy alapon csinálta, nyilván ki is akarta záratni meg az is benne volt, hogy utoljára elmondja neki a véleményét. Valószínű annak a hétnek a feszültsége is kijött egyúttal belőle, végül kizáratta az egyik legnagyobbat, mert a dobás pillanatában Csokiban még benne lehetett a bantu féle lázadásának nyoma, és ezzel hozzásegítette valamelyik játékostárást az Era 36 milkához. Én annak is örültem, hogy a Zsu átpártolt végül hozzá, ez is mutajta Zsu nagyságát, neki igazából mindegy volt kijön vissza, egyikkel sem volt baja, de egyik sem nőtt igazán a szívéhez, de megsajnálta Erát és múltbéli sérelmeket összerakva úgy döntött, jobb lesz neki azon az oldalon. Ők amúgy a játék elején nagyon jóban voltak, még barátságkarkötőt is adtak egymásnak, aztán jött a mivantezsíroshajúcsöves vita és azóta kerülték egymást, mint a pestist. Örülök, hogy a végére egymásra találtak és hogy tisztázták a dolgokat, kicsit olyan mintha ezt mindig szerették is volna, de nem volt rá alkalom és lehetőség, de közben odafigyeltek arra, hogy menet közben ne sértsék meg egymást újra. Jó volt ez így, talán az Era is belátta, hogy a kezdeti haverjait nem kellett volna elhagynia és másfelé elmennie pózerkedni.

pomac 2018.12.24. 19:35:04

@Jax Cooper: ne vicceljünk már ,mutatja zsu nagyságát :DDD úgy állította maga mellé zsut hogy közben bemártotta rolit olyan miatt amit ő is hangoztatott ,zsu meg bolond mert az, többet ebbe nem kell belemagyarázni :DD

Puncylla 2018.12.24. 19:36:13

@Sanda.Ipse: Látom, megtaláltad.
A helyzet óráról-órára változik. Én a 162. szavazó voltam, most pedig 287-nél tartunk. Most már Roli vezet.
Honnan ez a sok szavazó?

0.5 bit 2018.12.24. 19:47:02

@Costanza: "megint az a franya kettos merce. ... A gaz az, hogy o nem engedheti meg maganak, mikozben a palik meg erdekesen IGEN."

Ez a kijelentés kicsit erős annak fényében, hogy az elején Radics azért esett ki, mert hogy beszél a nőkkel. Ha anno pl. Roli lett volna az ellenfele és vele is úgy beszélt volna mint Erával, akkor nem fordult volna meg a szavazás és jelenleg ő lenne első helyen az esélyesek között. A kiesése nyitotta meg az utat Csokinak a nyeremény fele.

Igazából ott csúszik ez félre, hogy nem genderek szerint csoportusulnak az "ápoltak". Két nagy csoportba lehet sorolni őket: ordítozók/csendesebbek illetve más elnevezéssel akik csinálják a show-t illetve a tuják.

Épp az az érdekes, hogy (szerintem) az lett Era veszte, hogy átkerült abba a kosárba (többek között Csoki mellé), amelyben a nagyhangúak vannak. Az más kérdés, hogy valamiért (viccesnek találták és/vagy voltak érzelmesebb pillanatai) ezt Csokinak elnézték a nézők.

"Csak azt akarjak hogy egy no elkussoljon, mert nem tudnak vele mit kezdeni."

Ennek viszont ellent mond Hunyor, mert hiába kötött bele vagy állt ki az igazáért (nézőpont kérdése) nem lett belőle ordítozós elkussoltatós jelenet. Ha jobban bele gondolsz annak töredékéért amit Hunor kapott Erától Csoki már idegbajt kapott volna.
Másrészről az is ellentmond ennek a felvetésnek, hogy a lányok egymás között is megütnek hasonló hangot mint itt.

Ha ebben igazad volna, akkor úgy rendezné egymás közötti vitájukat Era-Vivi mint, ahogy Era-Hunor illetve Hunyor úgy beszélt volna Erával mint Csoki vagy Radics.

A lényeg, hogy nem attól függ ki férfi vagy ki a nő, hanem ki Csoki vagy Hunor.

mobilos perpetuum 2018.12.24. 19:59:49

@Jax Cooper:
"www.origo.hu/teve/20171120-a-sztarvilagban-is-akadnak-felenk-maguknak-valo-introvertalt-emberek.html

Csak egy példa a cikkből:
'Salma Hayek mindig rettenetes lámpalázzal küzd, ha emberek előtt kell szerepelnie – ráadásul tudja, hogy nem szerencsés, ha ezt ki is mutatja, de olyankor alig tud uralkodni magán."

Még annyit, hogy én is lámpalázas típus vagyok, mint sokan, és ezt nem kell kezeltetni.
Nem vagyok előadóművész, máshol se kell szerepelnem.
Ha véget ér a széria, Zsu-nak többször nem kell kortes-beszédet mondania. A VV-k történetében is előfordult már hasonló. Tudom, még egy darabig téma lesz.

csincsilla72 2018.12.24. 19:59:49

@0.5 bit: EKG! Itt tényleg óbégató versus tuja összecsapások vannak. Én pedig MMKK a halkabb szavú tujákra fogok szavazni. :-)

csincsilla72 2018.12.24. 20:01:36

@mobilos perpetuum: Ez rutin kérdése is. Ha Zsu olyan munkahelyre kerülne, ahol sokat kell szerepelnie, idővel megszokná. Persze lehet, hogy mindig lámpalázas lesz, de idővel ez nem fog blokkot okozni.

mindenévfoglalt 2018.12.24. 20:03:38

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Megnéztem a népszerűségi szavazás állását, számomra hihetetlen, hogy ekkora tábora van Zsunak. Értetlenül állok a jelenség előtt.

Egyetértek Csoki kizárásával, de a saját érdekében, mert egy ideje látható volt rajta, hogy nem bírja már a bezártságot.

Zsu kérte a szemöldökcsipeszét, végig interakcióban voltak, tudta, hogy Csoki dobja a csipeszt. Zsu béna volt, nem kapta el. Nem izomból vágta hozzá, mert akkor bele is állt volna a fejébe.
Csoki is elmondta a maga módján, hogy nem direkt volt.

Az Erás ordítozás is Zsu ismételt túltolása pattintotta ki. Utána azért mondogatta, hogy ő nem gondolta, hogy ekkora vita lesz belőle. De illene megtanulnia, hogy a tetteinek, meg a kamuzásainak/ túlreagálásainak, színjátszásának következményei vannak. Persze Csoki túlspannolta magát, de ha nekem kellene Zsu hülyeségeit eltűrnöm 0-24-ben, nem vagyok benne biztos, hogy én még a harmadik napon is tudtam volna disztingválni, pedig kb. tízévente egyszer emelem fel a hangom.

Nagyon szeretném, ha a szerkesztők végre megmutatnák nekünk, hogy ki tette el Zsu öccsének a képét és a szuperképesség kártyáját, mert nekem egyre gyanúsabb, hogy Zsu keze van a dologban.

Zsu mindenféle aljas, hazug, stb. szavakkal illethet másokat, sőt bármit is lehet rá mondani pl. degenerált, de azt, hogy "kurva", azt nem. És ezért átáll az őt lekurvázó ember mögül egy másik ember mögé, aki szintén lekurvázta. Szerintem ezerszer gázabb kifejezések is elhagyták már a lakók száját, mint a kurva.

Minden alkalommal, mielőtt mond valamit, belenéz a kamerába, mintha azt figyelné, hogy most éppen veszi-e őt, és akkor elkezdi produkálni magát.

Miért csak a testi épség a fontos? Miért nem számít a mentális épség megtartása? Ezek az egymás arcába ordítozás, meg egymás alázása folyton folyvást, stb. nagyobb traumát okoz, veszélyesebb hatásai vannak hosszútávon, mint egy szemöldökcsipesz dobálásának.

csincsilla72 2018.12.24. 20:09:07

@mindenévfoglalt: Csoki a maga módján egyszerűen faszkalap volt. Az még elment volna, ha szarul dob, a körömcsipesz meg Zsu fején landol, és Csoki odamegy, elnézést kér tőle. Szerintem ha ez történik, Csoki marad. De itt csak egy "leszarombazmeg" volt a reakciója arra, hogy a másiknak majdnem kiverte a szemét. Hát, öcsém, téged is leszar a csatorna. Pakolhatsz, mehetsz.

C.Chauchat 2018.12.24. 20:09:51

@mindenévfoglalt: KellKarÜnn! Egy ekg-n vagyunk, undorító álszentség a szerkik részéről, h a verbális abúzus nem számít.
Mindenkit járjon át a Szentlélök

csincsilla72 2018.12.24. 20:13:35

@C.Chauchat: Ez egy taktikai játék, amiben "lelki terror", mint mellékhatás előfordulhat. Fizikai bántalmazás viszont nem. Tudták ezt az ápoltak? Tudták. Bementek? Bementek. Van még kérdés? :-)

C.Chauchat 2018.12.24. 20:18:10

@csincsilla72: bementek.
Önismeret, önreflexió nélküli, érzelmileg megrekedt, felnőttnek kinéző gyerekek, olyasmi múlttal, emlékekkel és környezetből, amit nem szívesen ismernénk meg.
Sokszor eszembe jut nézve őket, mi történhetett velük, miken mentek keresztül hogy ennyire nárcisztikusak, szerepekből összerakott identitásúak...

Maximista vagyok 2018.12.24. 20:19:13

@mindenévfoglalt: ajjaj, engem már lehordtak itt azért mert azt feltételeztem hogy Zsu csak színészkedik ;) persze ezt továbbra is tartok, szarok a farmra.

Off: legyőztem a karácsonyfát, halászlevet, bejglit

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 20:23:04

Jó estét! BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Jelentem vagyok, élek, virulok, csak a vállam állt be lesütöttem 6 tepsi kakaós csigát meg 1 kg levelesből magvas rudacskákat! Csak kétszer pityeregtem el magam barátnőm kariajándékán, úgyhogy subidubidú!
Dzsudibi posztcsija tök fasza lett ismét!
Én örülök, hogy már csak ma kell Erát nézni- innen is boldog karit neki meg Csokoládénak is- és kiváncsi vagyok kari alkalmából hány csicskagecizés és kurvaanyázás lesz benn! :)

mindenévfoglalt 2018.12.24. 20:25:01

@csincsilla72: túlzásnak érzem, hogy majdnem kiverte a szemét, viszont kétségtelen tény, hogy nem elvárhatóan reagált. Valóban egy bocsánatkérés a minimum lett volna, még úgy is, hogy (nekem) egyértelműen nem direkt dobta fejbe.
Szerintem, ha nem Zsu lett volna az, hanem valaki más, akit megdob, aki ugye mindenért nyíg, meg mindenre ostoba elkényeztetett, hisztis óvodásként reagál, akkor bocsánatot kért volna.
Mondjuk én sosem szórakoztam Csokin, tehát nekem kvázi tökmindegy, hogy ott van-e vagy sem, mondjuk engem Zsu ostobasága sem szórakoztat, én nem tudok rajta nevetni, vele meg még annyira sem.

csincsilla72 2018.12.24. 20:28:45

@Nyuszomuszo83: Szia Nyuszó! Látod, gyűlünk. Én is tele vagyok anyám isteni méteres kalácsával:-) Úgyhogy időnként ráállok a taposógépre...
Én a szépséges szentestére várok egy kiadós csicskagecizést, vonyítást Renyhétől, zokogást Zsu részéről (hiányzik a család), picsogást Rolitól (megbüntettek, nemkapoküzit).

csincsilla72 2018.12.24. 20:32:16

@mindenévfoglalt: erőből dobta azt a kibacott csipeszt, mert idegállapotba került. Én Zsuzsu helyében jobban ordítottam volna. Mert így jól kiejtette magát a szerecsen. :-)

mindenévfoglalt 2018.12.24. 20:33:41

@Maximista vagyok: nem számítok én sem túl sok jóra :)
Bár szerintem alapból buta, de mindemellett a megnyilvánulásai mind megjátszottak, önálló gondolata sincs sok. Még Gregnek is elege van belőle néha, pedig ők öribarik.

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 20:36:38

@csincsilla72: Csincsi én mindezt a fiaimnak sütkéreztem, akik már be is falták a mézeskaláccsal együtt 14 pasi tud enni! Én csak spenótos tőkehal filét ettem ruccola salátával mézes balzsamecetes szósszal! :D
Lesz, lesz, de azt csak holnap látjuk hogyan borulnak meg mint a szaros bili, hetek óta mondogatom is itt nektek, hogy én már várom, mert egy goni nyuszi vagyok! A méteresböl küldhetnél , szeretem! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 20:38:01

@mindenévfoglalt: EKG Tesó, ugyanezt mondtam én is! Gyere téged is beveszlek a Zsu ellenes klubba! :D

csincsilla72 2018.12.24. 20:40:52

@Nyuszomuszo83: Nyisd az ablakot, küldöm fénypostával:-) Sajnos én is nagyon szeretem.

mobilos perpetuum 2018.12.24. 20:41:49

@mindenévfoglalt: Lelki terrorra, a szeretet jegyében:
(A szavak jelentése, a hangsúlyok, esetleg még az arckifejezés.)

Lány zongorázik. Fiú mögötte áll.
A fiú mondja: Megőrülök érted!

Ugyanaz a lány, ugyanaz a fiú, már feleség-férj, évekkel később.
Lány zongorázik, kicsik még szebben is.
A fiú mondja: Megőrülök!!! ÉRTED!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 20:43:02

@csincsilla72: kösziii, válaszpostával küldök mini csokiscsiguszt! :)

mindenévfoglalt 2018.12.24. 20:44:20

@csincsilla72: Nem uganúgy látjuk a dolgokat. Van ilyen.
Én úgy láttam, hogy előről, behajlított kézzel dobja.
Most fogj valamit és akard erőből eldobni.
Reflexből hátrahúzod a vállad, a karod, és hátulról indítva, sebességet adva az eldobandó tárgynak fogod eldobni, nem előről.
Biztosan erősen dobta, mert másként nem repült volna kb. 2 métert, de nem erőből.
Én erőből sem biztos dobok olyan erősen, mint Csoki hátratett kezekkel.

csincsilla72 2018.12.24. 20:49:09

@Nyuszomuszo83: Jöhet, köszi, örömmel fogadjuk :-)
@mindenévfoglalt: Hát, a fő gond ott van, hogy ollót/csipeszt/kést/szikét nem dobálunk. :-) Főleg nem a vellában, ahol ezért kizárás jár.

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 20:51:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nem gyerekek! Szolgálatban lévő tűzoltók, én fiaim, összesen 85 van! Én hívom így őket, mert kucsit a tyúkanyójuk vagyok! :D

MosóMaca 2018.12.24. 20:53:17

Telihassal pihegős,szépjóestét kívánok! Egyetértek az előttem szólókkal,hogy Zsu óriási színésznő, aki kiharcolja a figyelmet magának és valóban nem számol azzal,hogy a hisztijeinek,kirohanásainak lehetnek következményei.
Ami engem aggaszt,az az,hogy ma lesz,mikor karácsonyi dalokat próbálnak kornyikálgatni?! Mert akkor lehet maradok Kevinnel

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 20:53:20

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): küldök neked is, van elég! Dagasztottam elég tésztát! :)

mindenévfoglalt 2018.12.24. 20:56:56

@Nyuszomuszo83: Köszönöm! Önként is jelentkeztem volna, ha tudom, hogy van ilyen klub. A gyűléshez linzerrel, kókuszkockával és sajttortával tudok hozzájárulni.

mobilos perpetuum 2018.12.24. 20:59:17

@mindenévfoglalt: Mégegyszer a lelki terrorról:
Főnöknőm mindenféle durva kifejezést mellőzve általában úgy értékelte a munkámat, hogy az úgy, ahogy van, rossz.
Munkatársai, bár "bolond tyúk"-nak is nevezték néha, lapultak, vagy nyaliztak.
Végül feladtam a küzdelmet.

Villára térve Krisztián, mikor egy parittyázás után másnap Cintike csak hozzáért a lábához, megkapta, hogy f***sz*** k***!!! Merthogy Ő MOST a kinti csajára gondol, milyen érzés lehet neki ezt látni.
Másnap az összefoglalóban, mint két szerelmes üldögélnek egymás mellett.

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 20:59:24

@mindenévfoglalt: én vagyok az elnök mert én rühellem a legjobban! Linzert nem kérek, sajttorta bejövős, megtartunk!

MosóMaca 2018.12.24. 21:00:07

@Nyuszomuszo83: Talán most nem ő ugrál eszeveszett módjára a leghangosabban,mint az eddigi párbalyok után,de megnézem én is. És örülök,hogy viszonylag jól telt a napod/estéd

C.Chauchat 2018.12.24. 21:00:45

@mobilos perpetuum: igen, hát Bódi Guszti örökbecsűje, miszerunt "Én meghalnák Margóér, Margó meg mijattam..."

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 21:02:30

@MosóMaca: köszönöm! Tényleg eszméletlenül erős vagyok, rájöttem!
Remélem nem száll el mint Era-tuti nem-hanem kibontakozhat, hogy már csoki sincs! :)

bElannaTorres 2018.12.24. 21:04:46

@Costanza: ebbe nőttünk fel. Észre se veszik sokan hogy igazságtalanok, adri egy kétszínű, szarkavaró pl. Hunor meg taktikus. Miközben egészen hasonlóak. Adri szerintem most még jobb is kicsit.
CSoki meg vagy 70 százalékkal ment vissza, úgy hogy Ginuval is miket ordibált, és ordított minden harmadik nap valami szar miatt, meg hogy bánt már renivel. Era meg örüljön a 25 nek és ki az az undorító ember aki rászavazott, mikor csúnyán beszélt egyszer hunorral. Utána meg is beszélte vele amúgy, hogy sértettségből mondta hogy nem férfi, mert hunor is bántotta az alakjával, a mellével. Nem értek egyet azzal a veszekedéssel, hunor tényleg nem érdemelte meg azért mert nem veszített era haragja rázúduljon, de láttunk sokkal rosszabbat bent csokitól is csak ugye az más.

@0.5 bit: Radics esetében nem az volt hogy erát kedvelték, hogy női győztes lehetett volna (annyira esélytelen volt már akkor is erre) csak radicsot még jobban utálták. Hiába hozta volna era amit előtte túl határozott volt.

mindenévfoglalt 2018.12.24. 21:11:25

@Nyuszomuszo83: Köszönöm Elnök Asszony! Linzer helyett isteni finom chocolate brownie-t is ajánlhatok. Ugyan nem volt tervben a sütése most, de hogy stabil maradjak a klubban, azért bármit bármikor... ;) :)

mobilos perpetuum 2018.12.24. 21:14:10

@C.Chauchat: Vagy szép szavakkal vérig sérteni egy barátnőt:

- Drágám, milyen jól nézel ki ebben a ruhában! Múltkor én is vettem egy hasonlót a turkálóban, egyszer majd felpróbálom!

Nyuszomuszo83 2018.12.24. 21:20:18

@mindenévfoglalt: stabil vagy, szeretem a brownie-t is! :)

Angora Cardi 2018.12.24. 21:25:54

@úgymond olvasó mmkk: Tuttam hogy olvasol majd :) büszke vagy? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 21:26:58

@Maximista vagyok: azt azért el kell ismered, hogy Zsuzsu nem egy Blaha Lujza :) boldog karit, te retek :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 21:27:30

@Angora Cardi: annyira nagyon! ha nem lennék kiütve, dobnék mogyorós szaloncukrot :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 21:28:56

@moletty: Greggel nem az a legnagyobb baj, hogy meleg, hanem az, hogy extrovertált és mindig a középpontban akar lenni. szerinted melyik "normális" meleg találná ki azt, hogy nem a faszt szereti, hanem a lelkeket?

ezittegy 2018.12.24. 21:29:23

@Perah:
"Ráadásul többször visszanéztem én is az adott csipeszes jelenetet, és el sem találta Zsu fejét, mert a csaj most volt olyan ügyes, hogy kézzel kivédje."

Pedig biza eltalálta..

m.blog.hu/ho/hogyvolt/belevalo/9x49/bv1.gif

Angora Cardi 2018.12.24. 21:29:44

@úgymond olvasó mmkk: dobjad csak, szükségem van rá, van lekvárom belemártogatom úgy fogyasztom ünnepnapon

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 21:31:24

@Angora Cardi: jut eszembe, gesztenyelekvárt ettél már? kurvajó!

Angora Cardi 2018.12.24. 21:32:16

Jaj most nézem vissza Lacika kortársbeszédét.

Jaj... mondanám büszke vagyok rád kisfiam de amúgy nem volt az aaaaannyira rooooossz. Végül is elmondta hogy szépen felöltözött meg jó villamester volt meg jó volt meg jöjjön vissza és rángongattak a szemetek. De jól nekigyürkőzött na.

Angora Cardi 2018.12.24. 21:32:47

@úgymond olvasó mmkk: Arra nem emlékszem, de kaktuszt már igen :D nadonjó volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 21:34:20

amúgy meg, egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá.

csincsilla72 2018.12.24. 21:36:39

@Angora Cardi: Drágáim, ne hajigáljátok egymást cukkerrel, mert nem szép dolog. :-)

Angora Cardi 2018.12.24. 21:37:03

Mit csináljak, egyek még beiglit, igyak még baileyst?

Angora Cardi 2018.12.24. 21:37:22

@csincsilla72: Szájamba dobja én meg elkapom :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 21:38:27

@Angora Cardi: baszki, nem ittam ma semmit, biztos az a baj :D

Angora Cardi 2018.12.24. 21:40:28

@úgymond olvasó mmkk: akkor inkább iszok én is, menjünk :D

nicu71 2018.12.24. 21:50:08

@úgymond olvasó mmkk: látszik hogy tudatosan akar szerepelni , keresi a kamerákat,minden mozdulata mesterkélt/bár már teljesen átlényegült a felvett szereppel/ valószínűleg Geronazzo Marijja is ellátta bőven tanáccsal.

Mindeközben szerintem hamarosan várható nála egy nagyobb dráma,nem fogja ez birni olyan símán,minden meleg karakter el szokott vérezni./nem is baj/

Jax Cooper 2018.12.24. 21:51:10

@csincsilla72: EKG. Úgy látom, csak ketten bírjuk itt Zsut. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.24. 21:51:58

@úgymond olvasó mmkk:
:)
De mindig arról abrandozik hogy mennyire leopna valakit, pl a villa tanárt.
Ez annyira pán mint én :)
És tuti hogy a melegek is megvetik.
Renyhe vinnyogos képe lesz a hatterkepem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.24. 21:53:51

@nicu71:
Rolit nem meri kivinni mert 75%-os, esetleg osszeveszik vivivel ez a panbuzi.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 21:56:10

@nicu71: azért mondom, hogy ha simán "csak" meleg lenne, az égvilágon semmi baj nem lenne vele. engem az extrovertáltság meg a feltűnési viszketegség milliószor jobban taszít, mint az, hogy valaki a saját nemét találja vonzónak. introverts are awesome.

@szociál: néha kiesik a szerepéből :)

AmanEdi 2018.12.24. 21:57:10

Remélem ma nem lesz ordibalas mert telefonon nézem őket fülhallgató val és nem akarok fül rákot kapni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.24. 21:57:31

@úgymond olvasó mmkk:
Legszivesebben bele esne egy faxba.
Ha tudta volna hogy anusz meleg, akkor anyugiban leopja :)

nicu71 2018.12.24. 21:58:44

@Angora Cardi: nem volt rossz! Lacika mindig kivágja magát a nehéz helyzetből,a legjobb a vége volt "hát majd elmondom Rolinak ha visszajön " mivel lejárt az idő.Tudta ő hogy a kortárs beszéden semmi sem mulik,kellemesen rápihent és mondta freestyleban /és utána ki is pihente . :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.24. 21:59:03

@AmanEdi:
Eldurran a dobhartyad ha renyhe neki áll hobologni :)

bElannaTorres 2018.12.24. 22:00:07

@Angora Cardi: nekem tetszett lacika beszéde, aranyos volt, -küldjék vissza rolit mert megérdemli a győzelmet, ahogy mindenki más is :DDD
Viszont Zsu is tetszett, meg közben az arcok, adrin, renin látszott, hogy drukkolnak

Angora Cardi 2018.12.24. 22:00:34

@nicu71: cuki volt a vége főleg, hogy mi tudjuk semmi tétje, minek erőlködni :))

Jax Cooper 2018.12.24. 22:00:50

Fú, Gregtől én is kivagyok. Mondjuk az előző szériából Zsoltit is utáltam, mint a sz*rt, az is egy kétszínű, megjátszós, manipulatív pöcs volt. Greg egy fokkal jobb, de igazság szerint nálam egyből elhasalnak azok a játékosok akik elmondásuk szerint mindig mindenkivel jóban vannak, mindenkit szeretnek és ő is szeret mindenkit. Bullshit. Főleg ha 2 ennyire ellentétes tábor alakul ki már 1 héten belül a villában, akkor valahogy lehetetlen elképzelni, hogy ne tartozz valahova. Aztán persze mások háta mögött mindenkinek tolja a sz*rt, nem is értem, hogy a táblánál miért nem leplezték le. A Zsolti hasonló volt, habár az még a melegségét is kiemelte nem egyszer nem kétszer, meg hogy nem fél a párbajoktól, mert ha arra képes, hogy a melegfelvonuláson részt vegyen fújoló, sikongató emberek között, akkor neki egy villa párbaj piskóta. Aha. És ez kit érdekel? Na de ennyit Zsóti fiúról. Lassan lejár Greguci ideje is, nem kerülhet be a fináléba.

Jax Cooper 2018.12.24. 22:01:09

Na, közben itt van Rudolfné.

AmanEdi 2018.12.24. 22:01:12

@szociál: nem volt elég neki tegnap?

bElannaTorres 2018.12.24. 22:01:50

@Jax Cooper: én is bírom, nekem szimpatikus

Mók_Ica 2018.12.24. 22:02:43

sziasztok drága kommtársak :)))) boldog karit :))) remélem mindenki finomakat evett és teli pocakkal nézi az ápoltakat :))))
természetesen ma is hoztam konténert, remélem nem fog kárba veszni a sok karácsonyi finomság :))))

szerencsére ma ancsa van :)))))

Mók_Ica 2018.12.24. 22:04:13

mindenki megszomorodott a nagy karácsonyi hangulatban..... greg sír..... a rózsaszín unikornisos köntösben..... pfffff

Jax Cooper 2018.12.24. 22:04:40

@bElannaTorres: Éljen! :) Remélem sokáig jut.

Mók_Ica 2018.12.24. 22:05:54

óóóóó már tudom miért bőgött renyhe, úgy mint a szamár.... hát nem tudja, hányadán is áll csokival..... hát drága renyhe..... majd meglátod.... :)))))

Jax Cooper 2018.12.24. 22:06:41

Zsu és Reni filozofál. :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 22:06:54

én ezt ma nem vagyok hajlandó végignézni. lázadok.

Mók_Ica 2018.12.24. 22:07:07

greg rezignáltan hallgaTTYa kerep-erát......

Angora Cardi 2018.12.24. 22:08:07

@bElannaTorres: bármit mond és bárhogy úgysem ezen múlt Era sorsa, legalább ő is megpróbálta, én utálok bárkik elé kiállni úgyhogy nem bírálok :)

Jax Cooper 2018.12.24. 22:08:12

Rolinak sem fura, de azért kérdez. :) :)
Anikó szerint most ő amúgy cuki?

Mók_Ica 2018.12.24. 22:08:24

@úgymond olvasó mmkk: kicsi lyányom, ne lázadj...... kérlek vágd fel a sütikéket és hordozd körbe a kommentelők között :)))) köszi, pusszancs *-* :********

Angora Cardi 2018.12.24. 22:10:01

Greg mórikálása engem sem érdekel, hoztam mákos beiglit inkább.

Jax Cooper 2018.12.24. 22:10:38

@Angora Cardi: én töltött káposztát. jó étvágyat a vacsorához!

Angora Cardi 2018.12.24. 22:11:18

@Jax Cooper: köszönöm, viszont kívánom, "hunyjuk be a szemunket oszt' falatozzunk"

C.Chauchat 2018.12.24. 22:11:26

Renyhe Menyhért állapotos.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 22:11:42

@Mók_Ica:
de, anyám, én egy önző dög vagyok, sütin nem osztozok!
öööööö, ne nézz így. mondom, hogy ne nézz így!
hogy micsoda, a macska? jó, felvágom őket.
MONDOM, JÓ! :))))))
:******

Mók_Ica 2018.12.24. 22:11:50

@Angora Cardi: ugye? :))) én is pont most kértem meg @úgymond olvasó mmkk: -t, hogy kínáljon meg mindenkit egy kis sütivel :)))

Jax Cooper 2018.12.24. 22:12:04

Besics Renát közben nem érti. Én sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 22:13:04

nesztek, sütemény. *körbebilleg látszólag illedelmesen a konténer körül, de közben szemmel gyilkol*

Mók_Ica 2018.12.24. 22:13:20

@úgymond olvasó mmkk: imádási :))) tudod hogy néztem és körbe vitted mégis..... *-* (remélem nem a macskát :))) )

@C.Chauchat: vagy bajuszos angyal..... melyik a jobb??? :))))

nicu71 2018.12.24. 22:13:45

Renyhe megint beleélte magát.. Lacika nagyon készül közben

C.Chauchat 2018.12.24. 22:14:15

Hát aggyák föl a pályafutásukat

Mók_Ica 2018.12.24. 22:14:19

@Angora Cardi: félig-meddig sikerült, ahogy látod fentebb :)))) de mmkk szót fogad :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 22:14:37

@Mók_Ica: nem, a süteményt. jó kislány vagyok *-*

nicu71 2018.12.24. 22:15:01

Gyerekek utat a konténerhez!!! Gregtől sugárban hányok.

Jax Cooper 2018.12.24. 22:15:06

Én egységesen mindenkinek a fa és a bokor szerepét kínálnám fel. Adri lehet szellő.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 22:15:31

@Mók_Ica: amúgy néha akaratlanul is úgy nézek, hogy a második szomszéd is vigyázzba áll :)))

Mók_Ica 2018.12.24. 22:16:17

zsu szegénykém még abban sem biztos, hogy ő ki... :))))

Jax Cooper 2018.12.24. 22:16:29

Zsu :DDDD Megjött egy MAJKA zenével! EZAZZ!!

Mók_Ica 2018.12.24. 22:17:58

@úgymond olvasó mmkk: ezt is tőlem örökölted..... csak szólok..... :))))

Angora Cardi 2018.12.24. 22:18:22

@Jax Cooper: Nahát én nem ismertem a zenét de legalább most művelődtem tőled.

Jax Cooper 2018.12.24. 22:19:13

@Angora Cardi: Áh, nem érdemes trahst tanulni, de sajnos túl sokat hallgatok rádiót. :D

pomac 2018.12.24. 22:19:25

már megint elvettek az életemből 20 percet ilyen foshra ez tényleg csak ilyen tudnak csak kitalálni..

Angora Cardi 2018.12.24. 22:19:32

@nicu71: Jacita elszavalja jaj legyen ő a kőszereplőőőőőő

Mók_Ica 2018.12.24. 22:19:37

@Jax Cooper: köszi, nem ismertem :)))

laszika dallam nélkül énekel :)))

Jax Cooper 2018.12.24. 22:20:05

Ugye nem Vivike lesz Szűz Mária? hahahah

Angora Cardi 2018.12.24. 22:21:04

@Jax Cooper: Én csak munka közben, hogy az irodazajt elnyomja :D

Angora Cardi 2018.12.24. 22:22:01

Lacika lesz Menyhért :)

Angora Cardi 2018.12.24. 22:22:50

@Jax Cooper: kénytelen vagyok... jobb mint a konstans irodazaj

Jax Cooper 2018.12.24. 22:23:46

Anikó megadta nekünk az ukászt. A konyháig kimehetünk a mákos bejgliért.
Era közben gonoszkodott egyet a búcsúlevelében. Ezaz, dráma! 8-)

nicu71 2018.12.24. 22:25:10

@Angora Cardi: afféle földi király személye. De olyan jo hogy van betlehemes, ez egy hagyomány

Angora Cardi 2018.12.24. 22:27:28

@nicu71: igazad van :) Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle kedves ápoltjaink.

Mók_Ica 2018.12.24. 22:32:36

era, meg az ő búcsú levele.... még jó, hogy ő nem gonosz..... höhöhöhöhö

Angora Cardi 2018.12.24. 22:33:59

Engem zavar, hogy nem tudják a különbséget megsiratni és megríkatni között.

Mók_Ica 2018.12.24. 22:41:30

@Angora Cardi: nem csak ezt nem tudják..... :(((

Jax Cooper 2018.12.24. 22:45:58

Győző? Szent habakuk.... most égtem ki.

szmoti 2018.12.24. 22:48:46

Boldog karácsonyt mindenkinek! ;)

Basszus, csak a háttérzajként megy a vv, de most mikor Győzo elkezdett beszélni, oda kellett néznem, mert azthittem a szomszéd kutyája kezdett el az ablakom alatt ugatni :D

Mók_Ica 2018.12.24. 22:49:03

@Angora Cardi: boldog karácsonyfát - by egyik villalakó..... sírok :)))

Jax Cooper 2018.12.24. 22:51:33

Na ne.... Pont ma ekéztem Zsótit....erre iderakják. Jön vissza a bejgli máris.

2018.12.24. 22:51:47

Zsóttin Győző cipője van!

nicu71 2018.12.24. 22:52:10

Bakker mért nem a nappaliba állítják fel azt a fát? Befagy a picshájuk a pizsibe!!!

naezjó... 2018.12.24. 22:52:53

Bazz, PuskásPeti a kirúgást húzta ezek szerint :)

Jax Cooper 2018.12.24. 22:52:56

Nem gondoltam volna, hogy ezt írom, de KÉREM VISSZA ANIKÓT!

BAUKÓ MINT ANGYAL VISÍTOK XDDDDD

Angora Cardi 2018.12.24. 22:53:02

@Jax Cooper: bejglit meg ne szentségtelenítsd

mézescsók 2018.12.24. 22:53:34

Muszáj volt Gáspár Győzővel meggyalázni a karácsonyt? Pont nem találtak egy arra kószáló díszletmunkást?

naezjó... 2018.12.24. 22:54:03

hú, a holnapi nagyon izgi résznek tűnik. NEM.

Mók_Ica 2018.12.24. 22:54:05

holnap sírós öfi lesz, zsepi-hegyet is hozok a konténer mellé :)))

Angora Cardi 2018.12.24. 22:55:02

@mézescsók: Szomorú.

Holnap szerintem Roli nem kap üzit az lesz a büntetése.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 22:58:05

@Angora Cardi: én tuti összeomlanék, ha nem kapnék üzenetet kintről szent karácsony alkalmából. szedálhatnának órákig, mint renyhét.

Jax Cooper 2018.12.24. 22:59:34

@Angora Cardi: van video részlet a valovilág honlapján a levelekből, Roli is kapott.

Angora Cardi 2018.12.24. 22:59:51

@úgymond olvasó mmkk: én irnÁk neked rajongói löevelet

Angora Cardi 2018.12.24. 23:00:41

@Jax Cooper: akkor jó.. viszont így lehet tovább találgatni mi a bünti

csincsilla72 2018.12.24. 23:00:53

Hát, Adri ma rendesen megkavarta az állóvizet. Olyan kis gonoszmanósan. De Renit most komolyan nem értem. Neki tényleg új, hogy Csoki Erát is taperolta? Most döbben rá, hogy Csoki tényleg nem várja meg:-)

2018.12.24. 23:02:14

A rész tanulsága számomra: megalakult az új mocsár. Ken-Renyhe-Süsü. Még nézni is rossz őket. Süt belőlük rosszindulat és a féltékenység. PánKen, mint többen is írjátok, a mindenkivel-jóbanlévő-de-a-háta-mögött-ekéző, Renyhe mindenkinek szeretet ad, kb. annyit mint VIPera, Süsü meg télleg olyan, mint a faxom: feje van, de esze nincs.

mobilos perpetuum 2018.12.24. 23:04:33

@Spitzbauer: A kerti tujabokrok nevet kaptak: Lacika, Hunyorka, Rolika

Mók_Ica 2018.12.24. 23:05:18

@Angora Cardi: az nagyon nagy genyaság lenne....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 23:07:19

@Mók_Ica: kitől mástól örököltem volna? :)))))) <3

Angora Cardi 2018.12.24. 23:08:10

@úgymond olvasó mmkk: el is csíptünk egy rajongói levelet:

Kedves MMKK,
Mióta bementél a valló vilába, azóta csak tégedet nézlek, minden este, ahogy szerepelsz a valló világba. Most Karácsony alkalmával szerenték neked kivánni minden jót és te nyered meg a fő nyeremént. Anyukám aszt mondta, írhatok neked levelet, hogy ne érezd magad egyedül a valló vilában. Vigyázzál hogy kivel barátkozol és kinek mondod el a titkajidat, mert a többijek ki beszélnek a hátad mögött. Ne bízál senkibem. Ha kijösz viszek neked virágot a pár balyra és majd integetek a zelső sorból.
Kovács Petike, 7 éves, iskolás

Jax Cooper 2018.12.24. 23:08:38

Jó az Évi alvókája, full hd plazmában döngetik mögötte Era hülyeségeit, de még mindig alszik. :D

Jax Cooper 2018.12.24. 23:09:38

Jó ez a mai belevaló. Évinek csak szunnyadnia kell. Szerintem ezt még én is tudnám csinálni.

mobilos perpetuum 2018.12.24. 23:10:07

Hunyorka, nem csinál semmit, mint Dávid az előző szériában.
Rolika, ül a karosszékben, és okosat gondol.
Lacika: néha reppel, de minek.
Adri ágymelegítő.

nicu71 2018.12.24. 23:10:28

@Spitzbauer: abszolút ekg. Közben pedig azt gondolják magukrol hogy milyen cukik. Sellő!

2018.12.24. 23:10:41

@mobilos perpetuum: Nekem ezek a tuják rendesebb embernek tűnnek. Nem biztos rendesek, de rendesebbek. A mocsár ezzel szemben a menthetetlen ostobaság, a tenniakaró szorgalom, és a végtelen hiszékenység borzasztó kombinációja. Ez csak egy vélemény, meg a vella mindenkibből a legrosszabbat (is) hozza ki. Lehet, hogy belőlem is. ;-)

Angora Cardi 2018.12.24. 23:11:39

@Spitzbauer: véleményeddel egyetértek :)

2018.12.24. 23:12:16

@mobilos perpetuum: Lehet, hogy a végén még nagy Adri-drukker leszek. A múltkor pl Micit utáltam a legjobban az alején, de a végére ő lett a kedvencem...

Jax Cooper 2018.12.24. 23:14:13

@Spitzbauer: Óóóó én pont a Mici miatt utáltam a Zsoltit. Mici átlátott rajta meg a kétszínűségén. Abban a szériában ő volt a legjobb karakter. :)

Mók_Ica 2018.12.24. 23:16:13

azért ez a bv jó, mert éva nem beszél :))))))

2018.12.24. 23:17:03

@nicu71: Ja. Siralmas. Talán Süsü még így is a legelviselhetőbb ebből a háro(e)mbó(ő)l, hiába buta, mint a főd. Vagy tán pont azér'. A másik kettő okosnak is hiszi magát. És így el is jutottunk a kedvenc mondásomhoz: nem mindegy, hogy az okosok hülyéskednek, vagy a hülyék okoskodnak. Mondanom sem kell, hogy itt a második esettel van dolgunk.

mobilos perpetuum 2018.12.24. 23:21:05

@Spitzbauer: Amikor Hunor, Roli és Era összeálltak Radics ellen, azt hittem, látni fogok igazi taktikus játékot. Ha holnaptól elkezdenek érdekesek lenni, annak örülnék.

nicu71 2018.12.24. 23:24:28

@Mók_Ica: ez igaz, de attól még dögunalmas. A bohóc meg undorító. Nem Era, hanem az a pojaca aki ott szerencsétlenkedik

2018.12.24. 23:24:52

Zsóttival sikerült elbaxni a kedvem :-DDD.
Csak azért nem, mert Kari van, szeri van. Győző meg énekel a háttérben.
Melyik rosszabb? Konténert!

Mók_Ica 2018.12.24. 23:25:30

@nicu71: a bohócot nem is értettem.... uncsi volt, bele is aludtam....

2018.12.24. 23:26:04

@nicu71: A Bau(n)kóra gondoltál? :-DDDD

mobilos perpetuum 2018.12.24. 23:28:12

milyen aranyosak voltak előbb hunyor és roli: táplálkoztak az asztalnál

ezért kapjanak 36 milliót
Illetve ne.

pomac 2018.12.24. 23:32:24

@mobilos perpetuum: zsu meg azért kapja mert 5 percig keresi a törcsit , világos :D

2018.12.24. 23:32:43

@mobilos perpetuum: Igaz! Nyerje Süsü: a nyeremény egyik felét odaadja PánKennek, a másik felét Renyhének, és a harmadik felét megtartja :-DDD. Ja? Izé, most akkor, hogy is van ez? - gondolja majd Süsü. Mindegy, már odaadtam. :-( - gondolkodik Süsü tovább.

Most az jutott eszembe, hogy Strierlitz (stirlic), gondolták a qrvák :-DDDDDD

csincsilla72 2018.12.24. 23:33:21

@Spitzbauer: Hát, nem nagyon csípem Adrit, de ma bírtam. Jó volt ez a tattikai kavarás :-) Végre egy öfi, ahol nem ordítottak. Nagyon :-) Szóval hajrá Adri!

csincsilla72 2018.12.24. 23:34:43

Azért az fájt, hogy Erát még egyszer meg kellett nézni a belevalóban, ahogy reagál a kommentekre.

Jax Cooper 2018.12.24. 23:34:51

@Spitzbauer: én ezt még ki is nézem a Zsuzsiból! :) Zsuzsu bolondság. :)))))

Mók_Ica 2018.12.24. 23:49:13

@SzabadEzANév?: legalább addig sem beszélt :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.24. 23:52:26

ha nektek senki sem jó, adjátok nekem a 36 millát, ígérem, sütök belőle sütit a kommentszekciónak

Maximista vagyok 2018.12.25. 00:03:33

@úgymond olvasó mmkk: neked is boldog karit retek társam :)

Ami Zsut illeti ja, nem úgy értem hogy színésznek jó lenne, hanem állandóan vizslatja hogy vajon őt veszik vagy sem. Teljesen kreált az a sok szar amit mutat. De erre van igény sajnos. A 3 idiótából valamelyikkel meg fogják nyeretni. Sajnos. Meglátjuk mi lesz a továbbiakban, sok jóra nem számítok, nézhetjük még jó sokat a művésznőt.

Maximista vagyok 2018.12.25. 00:05:00

@úgymond olvasó mmkk: :DDD

"Egyem a faszod neked adom" by zsebhamilton

Hétkilenced 2018.12.25. 00:05:16

Kurvajó poszt lett! Boldog karácsonyt kívánok a kolkektívának, beleértve a posztírókat, kommenttársakat különös tekintettel Torres komléganőre! Borgpuszi

bElannaTorres 2018.12.25. 00:06:19

@Jax Cooper: vigyázni szokott a dolgaira, szerintem nem szórná el, de a szüleinek biztos adna

bElannaTorres 2018.12.25. 00:07:47

@Hétkilenced: Boldog Karácsonyt :)) És minden kommentársnak, remélem jó sokat etettek, ne már csak a villában hízzanak ! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 00:08:18

@Maximista vagyok: szent karácsony alkalmából emlegetni merészeled hamiltont? (ha lehetne, -10es betűmérettel írnám a nevét) retek :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 00:10:40

@Maximista vagyok: szerintem nem mindegyik tudja megszokni a kamerákat, akaratlanul is odanéznek, ha észreveszik, hogy mozog. túl jóindulatú vagyok, ugye? :D

Maximista vagyok 2018.12.25. 00:11:52

@úgymond olvasó mmkk: ó, hát én nemrég megszakértettem itthon hogy többet nem ünnepel szezon végén az a majom! persze nem biztos hogy objektív voltam úgymond az állapotomat illetően :D te meg ilyen futamokat vissza is nézegetsz, szégyeld magad.

mézescsók 2018.12.25. 00:12:00

@Angora Cardi: Raktak volna be a raktárba egy fát, díszeket, hogy díszítsék fel, de nem, még ezt az elmebeteget is nyomják!!! De én vagyok a hibás, mi a fűrészporos bánatnak kellett belenéznem!

A büntetést már el is felejtettem. Valószínű, hogy nem kaphat üzenetet kintről. Elvileg ezek az üzenetek elég semmitmondóak (nélküled karácsonyozunk, hiányzol, sokat gondolunk rád, légy ügyes, tarts ki, a szomszéd kutyája is üdvözöl, stb.), inkább az érzelmi oldala miatt lehet fontos.
De akkor is túlértékelik.
Sokkal nagyobb lenne a bünti, ha elvennék mondjuk a nyertes párbajjal megszerzett védettségét. Bár talán ez sem lenne súlyos, 75 % után nem hiszem, hogy most bárki is ki merné hívni.

Maximista vagyok 2018.12.25. 00:12:46

@úgymond olvasó mmkk: a-a, ez kamu, te is tudod nagyon jól tesa ;) láttunk már ilyet vagy ezret :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 00:13:38

@Maximista vagyok: bárcsak igazad lenne, de szerintem schumit még beéri. egyébként a karrierje elején azt nyilatkozta, hogy 3 vb cím után visszavonul. ötnél tart a majomparádé, mit keres még a mezőnyben? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 00:14:41

@Maximista vagyok: megszállt a karácsony szelleme, és nem feltételezek semmi rosszat, na :D

Jax Cooper 2018.12.25. 00:17:37

@bElannaTorres: persze, tudom. Én neki drukkolok, mégha ez az iménti kommentemből esetleg nem is jött át. :) Szerintem nála jó helyre kerülne a pénz.

Maximista vagyok 2018.12.25. 00:19:34

@úgymond olvasó mmkk: az lehet hogy beéri, de a cipőjét nem köthetné be :) bár azt ugye megtanultam már a kanapémérnököktől hogy a hami baba igazából a legszarabb technikával aláz. űrhajója eddig csak suminak meg vettelnek volt. hogyne :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 00:21:24

@Maximista vagyok: persze, legszarabb technika. azzal az autóval még hartley is versenyeket nyerne, baumgartner zsóti meg világbajnok lenne :D

Maximista vagyok 2018.12.25. 00:22:21

@úgymond olvasó mmkk: én most már napok óta direkt ezt a félkegyelműt nézem. szerintem hamis a baba de ez majd kiderül. cáfoljon rám. a sellőt leszarom, az menni fog a levesbe, renit meg nem tudom hova pozícionálni mert számomra rengeteg unszimpatikus megnyilvánulása volt már.

Maximista vagyok 2018.12.25. 00:27:38

@úgymond olvasó mmkk: amúgy vicces volt ez az év is, ugye itt szajkózták hogy hát a ferka milyen jó, meg elbaszták, szoros volt az elején. ja, szoros volt de nem azért mert a paci annyira fasza lett volna, hanem balfaszkodott a merci. és az év végére odáig fajult a dolog hogy hamiltont majdnem kikiáltották a legnagyobbnak. nagyon rossz az irány. remélem 2019-re változik valami mert kezd idegesíteni a cirkusz :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 00:28:02

@Maximista vagyok: a mait nem láttam, majd reggel gyűjtök erőt és megnézem.
gregtől félek, olyan feltűnési viszketegsége van (szegény introvertált lelkem). zsuzsunak néha meg tudnám simogatni a fejét, édes drága együgyű lélek, csak 2 évvel fiatalabb nálam, de simán lehetnék az anyukája is. reni meg egy naiv dakota, aki betegesen vágyik arra, hogy valaki szeresse, és elfogadja.

bElannaTorres 2018.12.25. 00:28:09

@mentorosh lecsó: :D na ezen jól elgondolkoztam, milyen lenne era a klingon hajón :D még oda is sok lett volna? :))) ha van elég vérbor akkor talán nem :)

Neked is boldog karácsonyt!

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 00:30:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): tűzoltónak??? Az mindig kell! :)
Vagy hozzám, hogy tyúkanyód legyek????

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 00:31:38

@Maximista vagyok: még egy szezont adok, ha továbbra is hamilton fan lesz az fia, feladom. na jó, legyen kettő, mert kimi 2 szezonra írt alá a sauberhez, (szerintem több nem is lesz benne) és akkor is megnézem az utolsó szezonját, ha beledöglök az unalomba. vele távozik az utolsó igazán kedvencem, utána értelmetlen lesz néznem.

Maximista vagyok 2018.12.25. 01:03:20

@úgymond olvasó mmkk: na fogunk mi még erről a fosról dumálni, egy véleményen vagyunk :) viszont nem akarom szarrá offolni a posztot, elemezzék csak a kommenttársak a 36 milliós senkiket :D lefutott verseny ez is. Jó nyolcast neked és minden hv lakónak, éljenek a punk vakondok! Vagy kezdjen el mindenki úgy porszívózni mint Zsu :)

mobilos perpetuum 2018.12.25. 01:16:47

@pomac: "zsu meg azért kapja mert 5 percig keresi a törcsit , világos :D "

A tavalyi példát tudom felhozni, a nagy Dávid rajongók azzal jöttek, hogy a szerkik BIZTOS, hogy szándékosan nem mutatják. Utána BeleValóban lejött a jelenet: Ati haverral kávézgatnak, öt perc alatt két szót ha benyögnek.

Fentebb írtam, milyen nagy reményekkel vártam Hunor és Roli tartalmas beszélgetéseit, taktikázás, poénok. Ha holnaptól újat tudnak mutatni, vevő leszek rá. Csokitól a lányok esetleg féltek, nekik semmi okuk nem volt erre.

Azért annyit még, hogy Roli a párbaján öt bolondról beszélt, (Lacikát, Hunort nem vette ide) Négy abból őt támogatta, így saját csapatát alázta a studióban.
Mire beképzelt?
Huszonkilenc évesen futár.
Nagy karrier.
Esze lenne, valamire vitte volna.

enzo23 2018.12.25. 01:54:47

tegyetek már egy k**va továbbot a vévés hogyvoltokba, faszomnak sincs kedve végiggörgetni ezt a sok hányásgennyet az értelmes kontentért.
meg boldog karácsonyt is!

Jax Cooper 2018.12.25. 01:57:07

@mobilos perpetuum: Egyetértek. Roli, Hunor és Era fanként indultam, mert alapvetően mindig is az eszesebb játékosoknak szorítok az ilyen szériákban, de Zsu is ott volt a kedvenceim között, de őt picit mindig inkább talonban tartottam csak. Aztán telt múlt az idő és elsőszámú kedvenc lett, mert rá kellett jönnöm, hogy itt semmiféle taktika és okosság nem lesz itt Roliéktól. Attól mert valakinek jó a beszélőkéje, és a 6.os osztályos tananyagból kitűnőre vizsgázik, még nem lesz a szememben okos. Igazából totál halvérű ő is, meg a Hunor is, Lacikát már inkább nem is említem, fel nem tudom fogni mit keres még a játékban. Roliéknak nem sikerült egyben tartani a saját csapatukat sem, Erát szökni hagyták belőle, aztán most 1 hete valahonnan összekukázták a Lacikát, mint szövetségest, csak kár, hogy 1 héttel ezelőtt még ő is a Hunorra tette a jelét és Hunor ugyanígy rá. Hatalmas szövetség van kialakulóban. Igazából a Rolinak egy jó húzása volt, az az hogy kivitte az Erát, de lefogadom azt is a Viki súgta meg neki és több volt annál, mint amit az összefoglalókban leadtak, szerintem konkrét utalást tett a Viki arra, hogy őt kell kivinnie. És igen, 29 évesen futár... hülyék között könnyű királynak lenni, de azért ismerünk pár olyan játékost akik pont az intelligencia fölényüket kihasználva döngöltek véglényeket a földbe a játék folyamán és a nézők élvezték is, mert ott tényleg kijött, hogy egy eszes játékossal van dolgunk. Rolitól én semmi mást nem látok, minthogy alszik a kanapén, vagy épp a tökét vakarja, igaz Hunortól még ennyi sincsen. És félre értés ne essék, ettől függetlenül mind a ketten előrébb vannak nálam egy Vivinél, Lacikánál, Gregnél, Reninél, de még Adrinál is.... de a játékuk csalódás.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.25. 04:40:39

@Spitzbauer: teljes ekg.
nagy izgalmakat nem hiszem, hogy tartogatna a játék, ez tényleg a védhetetlen trash. Renyhe kipenderítésének örülnék, csak legyen rajta cam, mikor rátalál néger loverjére Ginun.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 07:55:37

@bElannaTorres: Nem aggresszívnek mondanám, hanem extrém módon szangvinikusnak.

Sanda.Ipse 2018.12.25. 08:09:16

Már azt hiszem, hogy nem lehet tovább fokozni az unalmat, de lehet. 10 perc kellett, hogy négyszeres sebességgel lepörgetve megnézzem a tegnapi öfit + Belevalót. Annyira unalmas volt, hogy kíváncsian várom mit tud kihozni belőle a mai posztíró,
Egy kérdésre jó lenne a válasz, ha valaki esetleg tudja: mitől érzi magát olyan erősnek a hármas, hogy a döntőben együtt látják magukat? (Reni, Zsuzsu, Greg)

Sanda.Ipse 2018.12.25. 08:25:00

@VV Erőlegény:
Szakmailag a tiéd a pontosabb meghatározás, de a mindennapi életben a hangulatingadozásnak általában csak az első felét értékeljük, ami agresszióként nyilvánul meg.

Dzsudibí 2018.12.25. 08:26:30

@enzo23: kurvára beraktam, teljesüljön minden kívánságod ilyen könnyen!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 08:35:20

@adamskij: Nagyon nehéz, illetve szinte lehetetlen, ebben a szériában kedvencet találni. Én akkor adék most egy enyhe szimpátiaszavazatot Renire (Így is szavaztam a pollban, bár láthatóan ezzel erős kisebbségben vagyok). A problémáim a többiekkel:

1, Hunor (aki szerintem a jelenlegi legnagyobb esélyes a végső győzelemre): A játéka semmi másra nem alapul, mint hogy ő a villa szépfiúja, ha tehetné a 36 miller megkapásáig a tapétába olvadna. Éjszakánként azért ráfanyalodik kaliber alatti nőkre, akiket aztán nappal, simán elhajt, vagy az ellenfelét támogatja egy esetleges párbaja sorám (így volt ez mind Adri, ming Era esetében).
2, Zsuzsu: szefós, el is hiszi, hogy amit neki szabad másokkal tenni, azt másoknak nem szabad vele. Képtelen taktikázni, mindent érzelemből tösz, vagy mondjuk az a taktikája, hogy tökéletesen kiszámíthatatlan.
3, Roli: nagyon szürke játékos, a taktikai érzéke ugyan nagyobb, mint a többinek, de azért nála sem hasít ez az egekbe, ráadásul az érzelmeit (eufóriában) nem képes olyan mértékben kontrolállni, ahogy ezt én egy ilyen pszichotaktikustól elvárnám. Pont az i re a már kitárgyalt igénytelensége a megjelenésével kapcsolatban.
4, Lacika, még 8 ember között is a hol vagy kategória. Mondjuk, ha ezt végigviszi és ezzel bejut a hármas döntőbe, protesztből rá fogok szavazni.
5, Greg, őrült nagy pletykás ripacs, engem idegesít.
6, VVV nem a taktikai okokból szexelek miatt nem szeretem, sőt ezen a téren további trófeák begyűjtését várom el tőle, de az ezzel párosuló útszéli vitastílus már nagyon sok. Nagy csalódás ő nekem a játékban, amikor bejött azt hittem sokkal erősebb karakter lesz.
7, Adri, hát ő azért továbbra is olyan semmilyenke, éjjel bepucsít nappal visszafogott módon kavarja a szart. Díjazom benne, hogy a szerencsés véletleneknek köszönhetően megerősödött, de ezzel együtt nem látok túl sok érdekességet benne.
8, És így maradt meg nálam Reni, jobb híján, minden hibájával együtt.

Sanda.Ipse 2018.12.25. 08:35:47

Reninek mi jelentett újdonságot Adri információjában? Csoki nem hitegette, mindig is barátságról beszélt extrákkal. Azt is tudta, hogy Erával csókolózott és pettingelt. Era maga válaszolta ezt egy lakók által kiírt cetlire, amin azon érdeklődtek, hogy megdugta-e Csoki.
Imádja ez a nő a drámát. Megnyom egy gombot magán és bőg, mint egy ketrecnyi bőgőmajom.

Sanda.Ipse 2018.12.25. 08:38:27

@VV Erőlegény:
Jó neked. Legalább pillanatnyilag van egy döntésed. Nekem nincs, nem is szavaztam.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 08:40:17

@úgymond olvasó mmkk:

Hajrá Hamilton !
Asztat szeretem hogy nekije banán alakúra formázták a váltópöcköket, és mangó alakú a bukója.

@Jax Cooper:

Zsuzsika nekem is szimpatikás, bolondozik és sokkal elviselhetőbb mint Renyhe, szinte minden Csoki özvegyéről szól, most hogy kimuerdelt mellőle az afroafrikai még több percet áldoznak a sírálmaira, ott fog nyüszögni taknyosan a kamerába :(
Roli és Hunor halvére számomra se a csavaros Guy Richie filmeket idézi, annyira tattikus hogy behívta Vikit segítsen neki kiválasztani.
Egyedül Zsu ellen nem ment volna vissza, de kikéri a segíccségeth, pfff.

@adamskij:
Kövi játékos vévévivi lesz akit megpakolnak erősen jelecskékkel, és újfent kevesebben lesznek egy trash játékossal.
Díjaznám ha a Karácsonyt nem rvapicsáznék széjjel, sztem a szerkik a hangosba bemondták nekik hogy legalább most ne vitázzanak mert nem kapnak piát a VV végéig.

Sanda.Ipse 2018.12.25. 08:45:28

Mikor tanulják meg végre az emberek, hogy a megsirat és a megríkat különböző jelentésű szavak? (Roli)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 08:50:34

@szociál: kihúzod a keresztényi szeretet gyufáját

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 09:03:35

@VV Erőlegény:

Hunornak az lesz az veszte hogy a női szavazók nem fogják tűrni azt a viselkedést amit a "szerelmeivel" tett, úgymond este dugja, reggel felejtős a státusz, csak ágymelegítőnek használja őket.

Zsu szefós és seggfej is néha, de a szerethető bolond felé billenik jobban a mérleg nyelve.
Ő nem kertel és megmondja az "őszintét", Greggel ellentétbe aki a legnagyobb szarkavaró.

Roli szürkeszamár effekt, hidegvérű taktikusként vizslatja az ápoltakat, de egy konfliktusba se áll bele, nem kellene üvöltöznie, elég lenne elmondania a véleményt, de valahogy ezeket a harcokat csak a csajok vívják meg, ő meg a háttérben sasol a tattikus fejével.

Lacika tegyen el gyümölcsalmafa lekvár befőttet két hajnyírás között.

Greg azt hiszi ő a legszerethetőbb ,mert mindenkit szeriz, közben meg seggbe/hátba szúrja az összes játékost .
Van nála bolondság , teszi magát a kamerának, kungfuzik meg buzizik, azt ennyike.
Lassan ki kellene hajintani már ezt a véglényt.

Renyhe klinikai eset, Stokholm szindróma élő példája, ő akkor is kúszik a bántalmazó palijához mikor már huszadjára is kidobta az utcára.
És mikor elkezd sírni ez a sebajtóbiás olyan mint egy ördögűzés, mint ha a démonnal küzdene :jajj

Adri ébredés feje 10 pontos, én hagynám egész napra, cuki azzal a kakadu fejjel.
Szarkavaró de legalább nem akkora vásári dakota mint vivike és Renhye.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 09:11:03

@szociál: jóvan, befogtam, pingvinróka :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 09:16:56

Most nézem a tegnapi öfit. Menyhárt vs. Menyhért :-DD

Sanda.Ipse 2018.12.25. 09:19:02

@szociál:
Számomra pillanatnyilag Greg a legelviselhetetlenebb. Annyira túlripacskodja ezt a transzi vonalat a hangsúlyaival, mórikáló mozdulataival, hogy ha sokáig benn lesz még homofóbbá válok, pedig alapból nem vagyok az. Ráadásul örökké a középpontban akar lenni vagy csak a csatorna ad belőle túl sokat. Egyetlen erénye, hogy értem, mit mond, mert jól artikulálja a szavakat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 09:20:50

@szociál: Ez is jó, egyezzünk meg abban, hogy ha Hunor nem hoz valami új színt, vagy inkább színeket a játékba, akkor tegyünk meg mindent, hogy ne nyerjen! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 09:22:57

@Sanda.Ipse: Greg tökéletes választás lenne egy BV 10-es műsorvezető szerepre. Azért ő simán jobban lehozná ezt, mint Dementor.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 09:23:54

@Sanda.Ipse: Greg félelmetes. elbújnék valahova, mikor meglátom.

Sanda.Ipse 2018.12.25. 09:25:38

@VV Erőlegény:
Feltételezted, hogy egyáltalán hallottak - Roli kivételével - a napkeleti bölcsekről? Nemhogy a magyarosított neveiket is ismerjék:)

Sanda.Ipse 2018.12.25. 09:27:52

@úgymond olvasó mmkk:
Az önbizalma viszont óriásit nőtt az utóbbi napokban. Ő valóban az a típus, akiből nem szabadna soha semminemű főnökfélét csinálni, mert azonnal uralni akar mindent és mindenkit. Ráadásul hiszi, hogy alkalmas lenne a feladatra:)

Angora Cardi 2018.12.25. 09:32:33

@Sanda.Ipse: ez nekem is mindig csípi a fülemet

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 09:33:36

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): imádom a tűzoltókat, gyere, no, leszek tyúkanyó! óvom a tojásokat is!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 09:34:00

A Casting rész szerintem vicces volt! :-DD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 09:38:37

@Sanda.Ipse: nem mondja neki senki az ellenkezőjét, persze, hogy azt hiszi, hogy jól csinál mindent. bár, nem hiszem, hogy meghallaná, ha valakitől kritikát kapna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 09:43:49

Greg a mosókonyhában: Gyerekek, itt elfogyott a festék ? Odáig le van fröcskölve... :-D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 09:46:05

@Sanda.Ipse:

Ahogy mondod az az egyetlen pozitív tulajdonsága hogy lehet érteni mit mond.
Zsu pátyolgatása is a kameráknak szól.

@VV Erőlegény:
Pedig Hunortól én nem várok változást, így fogja végig vinni, de ez túl kevés lesz.
Trollkodásból vagy Lacikára pakolok, vagy Zsura.

@úgymond olvasó mmkk:
Látos ezért nehéz ez a játék, hogy a többiek nem tudnak elbújni, 0-24-ben ezt látják és hallják, mi csak egy órát kapunk és az is sok"k".
Ha 36 misit nem is, de 10 millát simán megérdemel aki végig tolja lelki sérülés nélkül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 09:48:10

@úgymond olvasó mmkk:

Zsu egyik támadható dolga az hogy a kritikát támadásnak veszi, pedig építő jellegű, de ő támadásnak veszi mert azt hiszi ezzel hülyének állítják be.
Na ezen kellene változtatnia, bár múltkor belátott dolgokat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 09:48:33

@szociál: Lacika simán megérdemli a 36millát, ha kibírja ép elmével ennyi hüJe között :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 09:49:49

Lenne egy kérdésem, mert azt a részt nem láttam, most a Csoki benyalt aznap Erának, vagy nem? És Adri ezt honnan tudja?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 09:49:51

@úgymond olvasó mmkk:

Azért valaki ne kapjon 36 millijót ,mert bement egy villába hajat vágni és zabálni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 09:50:53

@VV Erőlegény:

tegnapi öfit annyira nem néztem, kimaradtak dolgok

csincsilla72 2018.12.25. 09:53:27

@szociál: Zsu rengeteg komplexust gyűjtött össze rövid élete alatt, ezért bármit mondanak neki, azt támadásként kezeli. Ez nagyon rossz, pszichológussal kellene elbeszélgetnie ezekről a dolgokról és megtanulni másként viszonyulni a kritikához. Valamint minimum elgondolkodni azon, esetleg nem jogos-e.

csincsilla72 2018.12.25. 09:54:12

@VV Erőlegény: A mellébe nyalt bele, és sokan benn voltak akkor a hálóban, amikor történt. Láthatták, hallhatták.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 09:57:11

@csincsilla72:

lehetne egy olyan tematika hét hogy pszichológus elbeszélget velük, hátha felfogná mint mondanak neki és változna előnyére.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 10:00:06

@szociál: márpedig jelen állás szerint egy túl szép, túl szabályos tuja fogja megnyerni a 36 millát, aki szintén nem csinál semmit benn :)

0.5 bit 2018.12.25. 10:01:02

@Jax Cooper: "Roliéknak nem sikerült egyben tartani a saját csapatukat sem, Erát szökni hagyták belőle, aztán most 1 hete valahonnan összekukázták a Lacikát, mint szövetségest, csak kár, hogy 1 héttel ezelőtt még ő is a Hunorra tette a jelét és Hunor ugyanígy rá."

Ez csak szerkesztői hiba, amelyet az élő adás varázsa húzott keresztbe: amikor a táblát cibálták be, akkor mondta Hunor, hogy Lacikával megbeszélték, egymásra fognak pakolni.

Egy hónapig a lovak közé dobták a gyeplőt. Hagyták, hogy Csoki és Kritiánusz szerkessze helyettük a műsor. Itt meg nekiáltak kompenzálni, csak épp a nézők vannak továbbra is lesz**va. Ez az évad halad a Lost vagy Westword nyomdokain, hogy az a lényeg a néző lehetőleg ne tudjon semmiről.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.25. 10:01:18

@szociál: méne? én is ezt csinálnám. persze értelmes arcok között nem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 10:03:46

VV Zsolt jobb lenne műsorvezetőnek, mint P.bajusz PP.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 10:05:50

@csincsilla72: Jó hát az azért mégsem ODA történő benyalás. :-)

Sanda.Ipse 2018.12.25. 10:06:22

@VV Erőlegény:
Éppen ezt akartam magam is írni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 10:07:39

@úgymond olvasó mmkk:

az borítékolható hogy ki nem nyeri meg :

Renyhe , VVV, Greg, Adri.
A maradéknak van esélye.

@0.5 bit:
Sok csavar nem lesz a játékban, meg idősíkok :)
Szép sorban kiesnek a mexikóiak, és egyre unalmasabb lesz a játék :)
Celebeket kellene beköltöztetni, de egyik se vállalja.
Elsőbe Dopeman költözött be plédának okáért.

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Ez a bökkenő, hogy ezekhez csak megafonnal tudsz beszélni mert úgy hallják meg a zsivajban

csincsilla72 2018.12.25. 10:07:43

@VV Erőlegény: Nem hát. De milyen jól hangzik és milyen jól hergeli Renyhét :-)

Angora Cardi 2018.12.25. 10:08:51

@0.5 bit: Igen, Hunor a tegnapiban is mondta, hogy megmondta Erának amikor elkezdett a Radics párbaj után műsorozni, hogy még túl kora, még a játék túl korai szakaszában vagyunk, még nem szabad így beleállni emberekbe. Szerintem nincs ő egyáltalán vakon és tuja üzemmódban csak tudja, hogy az elején feleslegesen nem kell magára hívni a figyelmet.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 10:10:12

@szociál: Adri kezd feljebb jönni a szÍNpátialistámon, ami mindent elmond ennek a szériának a castingjáról.

mobilos perpetuum 2018.12.25. 10:11:11

@úgymond olvasó mmkk: Lacika, a hülye, megérdemel 36 millát, ha ő győz, tehát Rolit, és Hunort kirakja a villából.
Az a néző különdíjként megérdemel 36 millát, aki hónapokig gyönyörködik a karosszékben tespedő Roli látványában. Vagy műsor neki, ha Hunor lepedője alatt mozgást lát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 10:13:10

@úgymond olvasó mmkk:

Adri innen már nem fog zuhanni, mert ha kiesik VVV akkor nem lesz kivel üvöltöznie, Renyhe is visszavesz az arcból 75%-os Roliba csak akkor száll bele ,ha már nagyon el kezd hiányozni neki a Csokifax, és inkább arcon dobja Greggel hogy kizárják.

csincsilla72 2018.12.25. 10:14:33

@Angora Cardi: EKG! Azért ez mégiscsak a kilencedik széria. Nem csak hülyék vannak benn. Az első hetek teljenek el nyugodtan azzal, hogy a mocsár üvöltözik, bactatja és megpakolja egymást. Az értelmesebbje ehhez nem tud mit hozzátenni, mert akkor neki is bele kellene állnia az üvöltözésbe, abból meg senki sem jön ki jól. Hédereljen a kanapén, aztán majd eljön az ő ideje is, amikor megfogyatkoznak az ápoltak és mindenki kap műsoridőt. Akkor kiderül, hogy ő sem tuja, csak mást és másként akar játszani. :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 10:15:48

@mobilos perpetuum:

olyan nézői kommenteket kellene beolvasni Roliéknak hogy a tujaság nem kifizetődő.
Az hogy megnyer egy játékot és úgy üvölt mint egy fogyatékos, az a felépített csendes fiú imázst lerombolja a gecibeh, minden alkalommal.

csincsilla72 2018.12.25. 10:16:24

@úgymond olvasó mmkk: Nálam Adri tegnap nagyot nőtt. Igazi tattika volt Renikének beadni a csokis infót. :-) Vivinek kellene még elhullania, a többiek aztán kezdjenek egymással valamit.

0.5 bit 2018.12.25. 10:17:04

@Sanda.Ipse: "Reninek mi jelentett újdonságot Adri információjában? Csoki nem hitegette, mindig is barátságról beszélt extrákkal."

Valóban emlegette, hogy ez barátság extrákkal mindenkinek kivéve Renyhét. Illetve Greg is ide tartozik attól függően, hogy épp a küszöb melyik oldalán van:

"Én is tudtam róla!" - küszöb átlépése - "Én sem tudtam róla!"

"Azt is tudta, hogy Erával csókolózott és pettingelt. Era maga válaszolta ezt egy lakók által kiírt cetlire, amin azon érdeklődtek, hogy megdugta-e Csoki."

Roli reagálását végig nézhette a csipet-csapat. Era esetében úgy döntöthettek a szerkesztők, hogy nem mutatják meg nekik. Ha visszajátszák nekik, akkor ez egy újabb ordítozás generált volna, és ez kicsit alá vágott Csokinak. Gondolom ekkor még benne volt a pikszisben Csoki ezért mellőzhették a mozizást az ápoltaknak.

csincsilla72 2018.12.25. 10:17:32

@szociál: Nagy feszkó van ilyenkor az emberen. Én senkit sem ítélek el azért, hogy örül a nyereményének, akár szeretem, akár nem. Én is üvöltenék :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 10:17:48

@Angora Cardi: Mondjuk ez valóban egy taktikai elem, mármint az időzítés, és a tattikai elemeknek a játék természetes dinamikájához való igazítása. És valóban ezt jól látta Hunor, és Era viszont abszolút nem érezte.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 10:19:28

@csincsilla72:

De ahogy Roli teszi az már túmáccs, a kevesebb néha több, ahogy Pélibarna mondaná.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 10:22:21

@csincsilla72: nem láttam még a tegnapit.

@szociál: érdekesebb lenne a műsor, ha a mocsárlakó dakoták mind kihullanának, ki lehetne értelmes kontenttel tölteni az összefoglalót.

@mobilos perpetuum: még mindig várom, hogy Lacikából előtörjön a predátor, amit ígért

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.25. 10:24:06

@mobilos perpetuum: Amúgy pl Roli, ha elkezdene a villában komolyan edzeni, és megpróbálna fogyni vagy 5-7 kilót, az k*rvára sokat dobna a népszerűségén. Kajálnák az emberek, és azért valljuk be 36 misiért nem is lenne túl nagy áldozat (nem beszélve a többi haszbos mellékhatásról). Ehelyett a szürke kitérdelt mackóalsójával, vagy a fürdőköpenyében alakítja a saját édesapját a villában, pedig így is ő a legidősebb köztük.

Angora Cardi 2018.12.25. 10:27:08

@VV Erőlegény: @csincsilla72: A Roliék hármasa úgy tűnik sokmindent megbeszélhet, ha nincs is mindenki mindennel képben de együtt összerakják ezt a hogy viselkedjünk dolgot. Érdekes pl Hunorról sem adták le ezt eddig pl 2-3 hete, így mindenki tujázza. Holott lehet okosban is tujálkodni. Tökéletes meglátás, hogy a mocsár előbb végezze ki önmagát, be is jött most is. Lacika vagy hozzátesz ehhez vagy nem, de hármas szövetséggel jobban lehet menetelni, mint egy kettessel, és mivel Era kieste magát onnan, így berántották Lackót, lényegtelen ezen a ponton, hogy csak tuja-e vagy a háttérben neki is vannak be nem mutatott gondolatai, egyelőre ha a hármas tagja, akkor még tud menetelni. Még 8 ember is sok ahhoz, hogy túlzottan egyéni játékot kezdjenek, talán majd 6-nál, onnan a hármas döntő már csak karnyújtásnyira van.

Angora Cardi 2018.12.25. 10:27:57

@úgymond olvasó mmkk: Elő fog, ő sem véletlenül mondta ezt, készült valamelyest, hogy az elején felesleges legénykedni mert kivágják a többiek, hajlá lekvár :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.25. 10:28:51

@úgymond olvasó mmkk:

van remény, már csak vivi és renyhe rontja a levegőt a többi eltudna beszélgetni normális dolgokról is, pl hogy 1500 éve éltek az előemberek :)

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 10:30:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): éhes disznó makkal álmodik! (A buzi disznó Greggel!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.25. 10:31:12

@Nyuszomuszo83: na puff neki, se jó, se minőségi, se szép nem vagyok :DDD

Angora Cardi 2018.12.25. 10:32:22

@Nyuszomuszo83: én csak a lekváros szaloncukrot szeretem :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 10:33:56

@Angora Cardi: de mikor? :D

@szociál: te ilyen nagytudású vagy? :o

Angora Cardi 2018.12.25. 10:36:41

@úgymond olvasó mmkk: Még tattikailag rejtegeti. :DDD Hogy várakozással teli izgatottsággal várjuk az előjövetelt.

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 10:38:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Évától tudjuk a szépség szubjektív! Nálam kémia köll, nem mindig az a szép ami másnak szép!
@Angora Cardi: a zselés is lekváros ugyhogy gyühet! Most minden ami a seggemre rakódik!

csincsilla72 2018.12.25. 10:38:29

@szociál: A pillanat felfokozott öröme :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 10:39:43

@Angora Cardi: tehát Lacika akkor a kisjézus? :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.25. 10:40:23

@Nyuszomuszo83: az a gyanús, ami nem gyanús?
én is oda rakódom :D

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 10:42:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): az bizony! Akkor szereted a kerek formákat, a lapost nem! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 10:52:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): áááá minden pasi ezt mondja és álmodozik egy darázsderekú brazil táncoslányról, majd kiköt egy vékony piszkafa csaj mellett!

Sanda.Ipse 2018.12.25. 10:55:53

@VV Erőlegény:
Nagyon sokat felkapott. A párbaján "normálisabban felöltözve" is látszik, hogy a fehér ingét alig tudta begombolni, majdnem szétpattan a hájas testén. Azzal együtt nálam változatlanul ő a titkos favorit. Radics párbaja előtt egy igazán humoros Radics-paródiát mutatott be, amin még az érintett is jót nevetett. Persze ezt nem lehetett látni a legjobb pillanatai között, mivel Radics az Rtl-nél persona non grata lett.
Össze kéne kapni magát, leadni vagy 8 kilót, felszedni némi izmot és felállni az örökös döglésből. Szerintem várta, hogy a nagyhangúak eltűnjenek a közeléből. Valahol azért értem meg, mert ilyen kofastílusú, primitív társaságban én is teljesen lefagyok:)
Szóval, hajrá Roli!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.25. 10:57:44

@Nyuszomuszo83: nakabbe, írnám, ha nem lennék kultúrlény :DDD

Sanda.Ipse 2018.12.25. 10:59:39

@Sanda.Ipse:
Még egy! Tanuljon meg artikulálni. Néha alig érteni, amit lehajtott fejjel dünnyög.

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 11:05:27

@úgymond olvasó mmkk: ugyi, jól látom én! :)
@Sanda.Ipse: én a Radics parodiánál tettem le a voksom Rolira, nálam ő eddig a févorit! A többit hagyjuk. Hunyor átható nézése megőrjit van benne számomra vmi pszichopata, ami nem jön be! Éjjel így nézne rám, lehet kiugranék a negyedikről!

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 11:12:49

@úgymond olvasó mmkk: lehagytad a varázsszavakat:dikk, gheczi!

csincsilla72 2018.12.25. 11:13:24

Énnálam most: hajrá Roli, hajrá Hunyor, hajrá Adri és hajrá Laccika :-) Ebben a sorrendben. A többi kieshet a gheccibe bármikor, bármilyen tetszőleges formátumban. Akár egymás ellen.

Sanda.Ipse 2018.12.25. 11:14:21

@Nyuszomuszo83:
Nálam Hunor az Erával való utolsó udvarlásával (mi a jó szó?) esett ki örökre a pikszisból. Hülye kamaszok beszélnek úgy egy lánnyal, mint amit ő produkált akkor. "Aludjak veled, akkor csókolózunk?" "Megsimized a hátam?" "Akkor megcsöcsörézhetlek?" Jeez!!! Ez mi akart lenni? Hogy lehet ilyen prosztó módon beszélni egy nővel?

Angora Cardi 2018.12.25. 11:15:13

@csincsilla72: Igen a maradék 4 lófaszra sem jó.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 11:15:54

@Nyuszomuszo83: szent karácsony alkalmából úrinő vagyok

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 11:17:29

@Sanda.Ipse: mi bajod van a hátsimizéssel? :DDDDDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 11:18:07

@Sanda.Ipse: úgy hogy agyban megrekedt egy 15 éves szintjén, az ilyen pasit szoktam elhajtani a vérve vagy megeszem őket reggelire, mert nem tudnak mit kezdeni velem mikor csipöből kapnak egy csipős választ! Hát csöcsöréssze meg a konnektort csillagfejű csavarhúzóval! Garantáltan maradandó és megrázó élmény lesz! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 11:18:56

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): akkor kérek hozzá egy kis fahéjat és egy tequilát! :D

csincsilla72 2018.12.25. 11:19:52

@Sanda.Ipse: Itt Era helyében röhögni kezdtem volna, és megkérdeztem volna, hogy én meg megmogyorózhatlak-e. :-)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 11:25:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nagy a szád megint.

@Sanda.Ipse: na ugye :))))))) szerintem az nem prosztóság, ha megkérdezi. tőlem igenis kérdezze meg a bátor jelentkező, mert ha rossz pillanatomban ér hozzám, akkor a könyököm az orrában landol egész véletlenül :D

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 11:26:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): de csak finoman, modjával, nem szeretem ha túl sok! :D Ha sok, akkor nem kérem! Beirlak a panaszkönybe akkor ha átversz! Aztán megyek @úgymond olvasó mmkk: -hoz meg a Hatósághoz reklamálni ám!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.25. 11:27:07

@úgymond olvasó mmkk: tőled tanultam:D
jó megkérdezem: megcsöcsörészhetlek?:D

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 11:27:54

@úgymond olvasó mmkk: naaa de igy hogy megcsöcsörézhet-e!? Párzási szándéknál meg cicerélés??? :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 11:32:21

@Nyuszomuszo83: semmilyen szándéka nincsen felém, csak szeret szivatni :)

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 11:32:22

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): naaa kiestél a pixisböl hááát elöttem flörtölsz mással! Pfejjj! Legalább várd meg míg elnyargalok!

Sanda.Ipse 2018.12.25. 11:33:15

@Nyuszomuszo83:
Parittyázás. Téllleg! Az kimaradt:)

bElannaTorres 2018.12.25. 11:34:08

@VV Erőlegény: attól függ mit nevezünk agressziónak, nekem ez a kiabálással megfélemlítés, a dühnek az a mértéke amikor már dobál dolgokat a másik felé, pedig a szabály tiltja, az már az. Villán kívül simán kinézem belőle hogy lökne vagy ütne egy vagy két nagyot, aztán lecsillapodik.

Gregről nem nagyon írtam még, engem egyáltalán nem zavar, hogy sminkeli magát, és női ruhákban mászkál, valamiért teljesen eltudom fogadni. Viszont tegnap látszott rajta, hogy milyen amikor nála van a szereposztó dívány... Hunornál hogy felpattant, hogy még plusz feladatokat mutasson neki

Nyuszomuszo83 2018.12.25. 11:37:52

@Sanda.Ipse: az pedig kellett volna még! :)@savanyú a narancs ( Villanyfényes): majd kapsz répát meg kockacukrot! Most mennem köll, de este jövök! Addig is pusza!-Flörtölj míg nem látom! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 11:52:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): dehogy szeretnél, találsz te magadnak más szórakozást. akkor sem :)

Butterske 2018.12.25. 12:30:34

Mindenkinek Boldog Karácsukát Kívánok.

mobilos perpetuum 2018.12.25. 12:33:59

[URL=http://kepkezelo.com/][IMG]http://kepkezelo.com/images/f9pp6a9jelaks931z5ea.jpg[/IMG][/URL]

Sargabogre 2018.12.25. 12:58:21

ezeket a gusztustalan mamuszokat meg köntösöket lehet, hogy fogamzásgátlás céljából tették be. ami Adrin volt a tegnapi adásban...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.25. 16:23:23

@úgymond olvasó mmkk: de más igen:D neked meg a sértődés nem áll jól.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.25. 17:24:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): koszonjuk ezt a rendkivul relevans informaciot, nyilvan a kommentelok nagyon kivancsiak voltak ra

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.12.26. 01:01:26

@úgymond olvasó mmkk: bocs,hogy élek, az összes életkorod predesztinál az értelmetlen, ostoba hisztire.a villában a helyed. majd negyven felett talán rájössz, hogy lehet ezt normlisan is :(((((((((
süti beállítások módosítása