Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 12.24-30 - Drága a szaloncukor, de legalább nincs zselés a Milkánál

2018. december 24. 12:13 - hektor_

MA JÖN A JÉZUSKA, skandálják este a háztartásokban, már ahol a családunk olyan, aki még nem kutatta fel és bontotta ki tegnap éjfél után az ajándékait, azzal hogy „de hát már karácsony van!”. Nem is szaporítanám a szót, lássuk, az idei karácsonyra milyen újdonságokkal készült nekünk a képek és hangok távoli helyen való együttes vételére szolgáló készülék.

Szenteste

Jól megérdemelt késői kelés után a Viasat3-on Tim Burton Karácsonyi lidércnyomás című animációs filmjével 11:15-kor nyithatjuk meg a napot, majd a nap további részében a két nagy köztévé verseng a kegyeinkért: 15:55-től az RTL Klubon Dennis, a komisz ismét kiborítja Wilson bácsit, vagy választhatjuk 16:15-től a részemről már ezerszer látott Shrek 2-t a TV2-n, ha nem lennénk hivatalosak ekkor a karácsonyi ebédre, a zöld ogre ezeregyedik alkalommal is egészen biztosan itt üvöltene a nappaliban. Estére már mindenki hazaért, így az ajándékok nyitogatása mellé aláfestésnek mi sem lehetne jobb a Reszkessetek betörőknél, mert van karácsony Kevin nélkül, csak nem nálunk (aki még nem látta az újraforgatott reklámot, ki ne hagyja!), úgyhogy 20:40-kor kapcsoljunk a TV2-re, de ha létezik a világon olyan ember, akinek már a fülén jön ki az ifjú Macaulay Culkin, őket várja az RTL Klub 20:35-től a Neveletlen Hercegnővel, majd 22:40-től a Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks parádésat alakít Walt Disney szerepében.

kevin.jpg

Karácsony 1.napja

12:40-kor Colin Farrell lesz szerelmes a Téli mesében a Coolon, majd ha egy karácsony nem elég, ugyanitt megnézhetjük a Négy Karácsonyt 17:00-i kezdettel, melyben Reese Witherspoon Vince Vaughn-nal próbál ellógni a családi összejövetelekről. Este a HBO2 a 2017-es Majmok Bolygójával csábít 21:25-től, majd ezt követően az Az című horrort nézhetjük meg szintén tavalyról, de akik nem értékelik hogy az ünnepi műsoron egy bohócos nyomasztás megy, őket várja a rengeteg nemzetközi díjat bezsebelt magyar romkom, Liza, a rókatündér 21:00-tól a Filmcafen, kevésbé érzelmeseknek pedig az AMC vetíti ugyanekkor a Támad a Mars!-ot.

Karácsony 2.napja

Ha nem megyünk sehová, 12 karácsonyi randi-t kísérhetünk végig 10:35-től az RTL Klubon, 11:55-től pedig Kevin ismét a családja nélkül tölti a karácsonyt a Reszkessetek betörők 2.részében a TV2-n. Tarhatunk Jóbarátok maratont a Viasat6-on 12:35-14:35-ig, majd 17:05-19:05 között, de ha Chandlerékből elég volt 2 óra, választhatjuk a Cool műsorát is 16:35-től, Patrick Dempsey garantáltan elbűvöli a hölgy nézőket a Bűbájban. Esti órákban a Drága Nagymamám egészen biztosan A milánói Teatro la Scala Ének és Zenekarának karácsonyi hangversenyét választaná 20:50-től az M5-ön, de mi javasoljuk helyette a Bosszúállók: Végtelen háború című filmet a HBO-n 20:00-tól, amiről bátran ki merem jelenteni hogy a valaha volt legjobb (és legdrágább!) Marvel-film, ami létezik.

maxresdefault.jpg

Már nincs karácsony, de azért egy kicsit van, 12.27-28

A szerencsések, akik kivehették szabadságnak ezt a két napot, csütörtökön 11:40-kor kapcsoljanak a Cinemaxra, Good Will Hunting fotografikus memóriája és érzelmi küszködései ismét könnyekre fakasztják a nézőket, majd 13:55-től Télapó nyomában járunk a Paramount Channelen. Az esti repertoáron a HBO3 a sorozatfüggőknek kedvez, ugyanis 19:00-tól a Westworld teljes második évadát levetíti a csatorna, de akik nem tudnak éjjel 3-ig fent maradni, zárják a napot Új-Zéland legszebb tájain a Film+on, 20:30-kor ugyanis visszatér a király a Gyűrűk Ura 3.részében. Pénteken 14:40-kor Az erdő kapitánya című magyar rajzfilmet vetíti a TV2 - ami szerintem valahol még megvan édesanyámék garázsában VHS-en -, majd kicsit később, 18:20-tól a SuperTV2-n Harrison Ford ismét Indy szerepében indul kincset vadászni az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában.

lord-of-the-rings-christmas.jpg

Hétvége, mindjárt szilveszter, 12.29-30.

Ha a Star Wars filmeket még túl agresszívnak tartjuk ahhoz, hogy kisgyermekeink is lássák, kezdhetjük a barátkozást az animációs-vonalon, az RTL Spike szombat reggel 09:00-tól tűzte műsorra a Star Wars: Lázadók második évadának első felét, de alternatívának választhatjuk csemetéink részére 09:30-tól a Kung-Fu Panda: A rendkívüliség legendája című mesesorozatot a Comedy Central Family-n, majd 13:20-tól a Film+on Tapsi Hapsiék pörgetik Michael Jordannel a Space Jam-ben. 16:15-től a Filmmania-n követhetjük nyomon, hogy mi történt A 100 éves ember(rel), aki kimászott az ablakon és eltűnt, este pedig a HBO-n 20:00-tól megy a Perzsia hercege:Az idő homokja, melyben Jake Gyllenhaal igencsak kipattintotta magát a szerep kedvéért. Vasárnapra íme egy kis HBO Go, ahol mi választjuk, hogy mikor kezdődjön a film: felkerült a Distant Sky: Nick Cave&The Band Seeds 2017-es koppenhágai koncertfelvétele, az Agymenők utolsó évada amit egyébként január 7-től vetít majd a Comedy Central is, valamint a Toy Story trilógia összes része, amiből a második-harmadik rész is van olyan jó, mint az első – pedig ez ritkaság.

Boldog Karácsonyt és Új Évet kívánok kedveseim, jövőre találkozunk ugyanitt!

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olimpiam 2018.12.25. 12:46:13

Igazából szerelem nem lesz egyik magyar adón sem??

KapitányG 2018.12.26. 17:34:13

@olimpiam: 23-án este adta a TV2 . 24-én délelőtt ismételték.
süti beállítások módosítása