Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR 37X14 – Reunion special

2018. december 23. 11:00 - Laura Ingalls

Azoknak akik szerették ezt az évadot és azoknak is akik nem, zárásként küldeném speciálba’ a rejunion szpesölt. Rövidke kis beszélgetés Jeffel és a játékosokkal, ahol Princess elmondja miért nyomta fullba’ a kretént, kiderül mit érzett Vezérigazgató Natalie amikor benne lett a tévében és megtudunk még egy két érdekességet a műsorról.

16_16.jpg

Nick nyerte tehát a 37. évadot és tökéletes befejezése a szezonnak, hogy egy Dávid kerekedett felül mindenkin. Nick egy Kentucky állambeli kisvárosból származik, hátránnyal indult az életben, családi tragédia árnyékolta be a gyerekkorát és minden tapasztalat ami azzá formálta aki, segítette ebben a játékban – mondja Jeff.
-Te is így érezted, érezted a fejlődést a játékon belül? – kérdezi Nicket.
-Persze! Hosszú évek óta próbáltam bekerülni a műsorba és amikor ott álltunk az első napon a fedélzeten és lelepleztétek a műsor témáját és kiderült, hogy Dávid Góliát ellen, azt mondtam ebben az évadban kellett benne lennem, ez a sors keze!
-Nehezen hoztad meg a döntést, hogy egy nagyvárosban dolgozz ügyvédként és csinálj nagy karriert, vagy otthon maradj és az otthoniakon segíts. Változtat ezen ez az egy millió dollár?
-Azt hiszem igen. Azért akartam ügyvéd lenni, hogy gazdag legyek. Aztán valami megváltozott bennem, mert hivatásommá vált amit csinálok, ahelyett, hogy a karriert hajszolnám. Végül haza tértem, hogy az otthoni embereken segíthessek és most, hogy a pénz is házhoz jött, maradhatok is és élhetek a hivatásomnak.

00_12_winner.jpg

01_44.jpg

-Mike, te ennek az ellenkezője voltál a játékban. Nagyon sikeres vagy abban amit csinálsz, ami nem könnyű, ráadásul Hollywoodban. A survivor miatt le is mondtál egy munkáról! Miért? Mi olyan vonzó a survivorben?
-Íróként nem akarom az egész életemet azzal tölteni, hogy megfigyelem az életet. Élni akarom és erre volt jó a survivor, meg akartam élni minden pillanatát, még akkor is, ha ehhez hülyét kellett csinálnom magamból időnként emberek milliói előtt.
-Sokan mondják ezt, hogy haza hozzák az élményeiket és beépítik a mindennapokba? Neked sikerült? – kérdezi Jeff.
-Úgy érzem igen, mindent amit a survivorben tanultam felhasználok és tovább fogom üldözni a kalandot, remélhetőleg ezekkel az emberekkel (és mutat körbe maga körül).
-Princess, beszéljünk rólad egy kicsit! Rég nem volt már ilyen megosztó személyiség a survivorben, mint te!

01_46.jpg

03_05_p.jpg

-Együtt érzek veled, mert tudom mennyire kegyetlen tud lenni a social media – kezdi Jeff. Beszélj arról, hogyan kezelted a sok kritikát, amiket kaptál.
Princess végül nem a kérdésre válaszol, de elmondja, hogy a való életben ő egyáltalán nem megosztó személyiség, de a survivorben valamiféle esszenciája jön elő a személyiségnek. Valóban van magabiztos, agresszív és nagyszájú oldala és a játékban ezeket a tulajdonságait helyezte előtérbe, mindent beleadott és teljes gőzzel csinálta a játékot az elejétől és büszke erre. Vannak emberek akiknek ez nem volt szimpatikus, de most szerencsére olyan időket élünk amikor a nők hallathatják a hangjukat és kiállnak magukért és emiatt nagyon büszke. (Gyerekek nem értem, nem ez volt a kérdés és megint a metoo és elegem van ebből, mert ez nem ide tartozik, de ki más fűzi bele a mondandójába, mint Princess…)
-Menjünk picit mélyebbre – mondja Jeff. – Azt gondolom, ha egy férfi játszott volna így, mint te, akkor máshogy értékelnék a nézők. (True.) Agresszív és okos játékot játszottál, mindent beleadtál. DE, vannak ezek a hangok, hogy sokat emlegetted a rizset, vagy a létrát ami 100 láb magas volt és majdnem meghaltál, holott jó az 8 lábnak is.

04_38.jpg

-Legyen inkább 50 Jeff – mondja Princess és Jeff megadóan belemegy, bár nem tudja hogyan lehetne a 8-ból 50, de jót nevetnek rajta, majd emlékezteti Princesst a kedvenc pillanatára. A jacket gate. Kapunk egy bejátszót arról, ahogy Princess szólítgatja Vezérigazgató Natalie-t amikor kiesett, a tanács végén, hogy adja neki a kabátját. Ennek fényében volt-e felismerés miközben otthon nézted ezeket a képeket, hogy talán egy kicsit erőszakos voltam rizs, kabát, egyéb ügyekben?
-Oké, senki nem nevetett jobban, mint én. Sőt, már mondtam is magamban, engedd elmenni Natalie-t, engedd már el a rizs témát. Viszont amikor benne vagy a játékban az teljesen más, elvisz a lendület és ha megint ott lehetnék, szerintem megint így történne. (Szerintem is. O.o.)
Jeff Dant kérdezi a kieséséről. Menjünk vissza arra a pillanatra, amikor kijátszottad a rejtett védettséged, majd megláttál engem, ahogy benyúlok az urnába, hogy kihúzzam azt a furcsa kis korongot. Mit éreztél akkor Dan?
-Azt éreztem ennek itt a vége, valami ismeretlen őrültség történik, megszakadt a szívem, sokkot kaptam, még arra sem emlékszem amikor a fáklyámat eloltottad.
-Pedig történelmi pillanat része voltál, mert a melletted ülő fickó tökéletesen játszotta ki a korongot (idol nullifier)!

05_26.jpg

05_57.jpg

06_36.jpg

06_40.jpg

06_44.jpg

Átnyergelünk Christianhöz, aki egyike a legnépszerűbb játékosoknak. Jeff megdicséri, hogy jól játszott és esélye volt a főnyereményre. Ám őt az érdekli, hogyan érkezett a szigetre, mi volt a legnagyobb félelme?
Christian attól félt a legjobban, hogy kiközösítik, csodabogárnak nézik, mert másképp beszél, mint a többiek, más kifejezéseket használ és nem tudta hogy lesz majd Slamtown polgármesterével, vagy Carllal a kamionsofőrrel, de végül minden nagyon jól alakult és még magabiztosságot is sikerült építenie a játék folyamán.
Jeff rákérdez a több, mint 5 órás védettségi játékra, amit Christian úgy nyert meg, hogy végig beszélt. Kiderül, hogy egyrészt azért beszélt, mert amíg járt a szája nem érezte a fájdalmat, másrészt azért, mert ez egy soha vissza nem térő alkalom volt, hogy Jeffel beszélgethessen és mások vagyonokat fizetnének érte, ez esetben pedig Jeff nem mehetett sehova.
Mit tanult Christian a survivorből? – teszi fel a kérdést Jeff. Hogy ne skatulyázzuk be magunkat, hanem szárnyaljunk szabadon. A dolgok amit gyengeségünknek hiszünk talán az erősségeink és fordítva, olyan emberekkel barátkozunk akikről nem is gondolnánk (lásd brochachos), ne korlátozzuk magunkat, mert meglepődünk majd, hogy mikre vagyunk képesek! Azt is megtudjuk, hogy Gabby és Christian barátok maradtak. Good for them.

07_43.jpg

08_08.jpg

09_40.jpg

09_43.jpg

-Natalie. (CEO.) Úgy hallottam elégedetlen vagy azzal, ahogy a műsorban ábrázoltunk. Mesélj, mi a gond? – fordul Jeff Vezérigazgató Natalie-hoz.
-Jeff, Jeff, Jeff. – ajjaj rosszul indul. – Úgy ábrázoltatok, mint lusta, veszekedős, a valaha volt legrosszabb játékos, főnökösködő – ezt elismerem, de nem derült ki milyen vagyok valójában. Nem értem miért mutattatok be ilyen otrombán. Olyan nagy rajongója vagyok a műsornak, nagyon szeretem, de amikor adásba kerültem, nem tudtam ünnepelni az érzést, hogy részese lehetek. Rosszul éreztem magam.
Jeff elmondja, hogy ezt nagyon sajnálja, mert szerinte Natalie tök jó volt, sztorit hozott, véleménye volt, kimondta amit érzett és Jeff szerint olyan volt Natalie élőben, mint a tévében. Majd felteszi a kérdést a többi játékosnak, hogy van-e még valaki, aki úgy érezte, hogy nem megfelelően mutatták be a szerkesztők. Mindenki hallgat. Natalie-nak persze nem tetszik, nem igaaaz! Mondja erre nevetve és Princess nagyon integetne az első sorban, de soha nem fogjuk megtudni mit akart mondani.

10_10.jpg

10_20.jpg

11_14.jpg

Ezután érdekességként Jeff elmondja, hogy Kara majdnem 12 kilót fogyott, mint ahogy Dan is. Dr. Alison több, mint 12 kilót fogyott, míg Davie több, mint 16 kilót veszített a súlyából (bár ő büszkén mutatja magát). Ám ez semmi ahhoz képest aki a rekordot tartja, Big Tom a 3. évadból 36 kilót fogyott. (Off: Lehet védelmezni a magyar verziót, mondhatnak bármit a szerkesztők, de csak árnyéka az eredetinek. Még úgy is, hogy a mostani 4. évad már jobban sikerült, mint az előző.)

12_15.jpg

12_19.jpg

12_20.jpg

12_27.jpg

12_44.jpg

14_14.jpg

Még megtudjuk, hogy Patnek (akit az elején az orvosok hátsérülés miatt kivontak a játékból) kutya baja és bármikor szívesen játszana újból és megmutatják a következő évad teaserét: Survivor - Edge of Extinction. Visszatér 4 korábbi játékos (akik közül egyet sem csíptem, sőt kettő kifejezetten idegesített) és minden eddiginél keményebb megpróbáltatások várnak a túlélőkre.
Még egyszer köszönöm, hogy velem tartottatok a 37. évad alatt, hamarosan folytatom korábbi évadok hogyvoltjaival. Mindenkinek kellemes ünnepeket, jó pihenést!

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2018.12.25. 02:17:19

Reunion/Live Show reakcióim (kiszedtem a másikból):
- Ilyet ritkán látni, hogy a zsűri kiesési sorrendjéhez ennyire igazodik, hogy kire szavaztak: a legutoljára kiesett 4 játékosból jött a 3 Mike szavazat.
- Csak nekem tűnt fel, hogy a Góliátoknál volt egy Jeremy nevű fekete csávó, és ő vajon miért hiányzott a Reunionról?
- Na, legalább nemcsak hogy megmutatták az első hatot, hanem még 2 személyre ki is tértek közülük (jogosan): Pat és Natalie. Előbbi remélem kap még egy esélyt, nagyon úgy hangzott.
- Christian de furán néz ki így megborotválkozva. Gabby girlpower nyomatása végig meg...eh, értem hogy legyen társadalmi üzenete az évadoknak, de másra is kitérhetett volna azért.

Köszönet az egész évados hogyvoltozásért, és külön respect hogy ezt így mind nagyon részletesen megírod, gondolok itt a kb transcript szintű reunion mesélésre, vagy a challenge-ek pontos menetének leírására. Talán annak igazán hasznos, aki nem látta az évadot, és úgy olvas vissza - korábbi évadokkal voltam én is így. Apropó korábbi évadok, jöhet! :P Ja meg boldog karácsonyokat!

A 38.-ról:
Engem a visszatérők jobban felcsigáztak, mint a tematika :D Utóbbiról tényleg nem sokat tudunk, szerintem valami Exile turbó lesz, legalábbis más ötletem még nincs.

Visszatérők:
- Kelley Wentworth az egyik all-time kedvencem, nagyon imádom (meg eyecandy is), aw yiss! :)
- Joe-t először benéztem Malcolm-nak, annyira nem jutott eszembe a neve. Post-merge kb rögtön kiszavazzák (ha egyáltalán eljut addig), mert threat. Amúgy egyébként bírtam, asszem. De miezabajusz?
- Aubry-t csipázom, bár nem sok konkrétumra emlékszem belőle, és igazából Daviddel is valahogy így vagyok, csak tőle rémlik vmi epic tribal move.

Érdekes, hogy volt már 2 (Ozzy-Coach) és 3 (Skupin-Penner-Russell) visszatérős évad is, most lesz néggyel.
süti beállítások módosítása