Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x48 - A hazug a hazugtól tanul

2018. december 22. 11:10 - hektor_

Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont kb ötvenszer – na de ne szaladjunk ennyire előre.

A villalakók a Paulus Molnár Borház boraitól basznak be fogyasztják, mondja a reklám, majd mutatják a kapálózó Puskás Pécit, akinek a mai felöltőjét a megboldogult Hugh Hefner pizsamájából varrathatták a stylistok. Jó gyorsan beszél ez a gyerek, az elhadart felszopó után be is nézünk a villába, ahol vlogolnak a lakók – a napokban kihívott Era nyitja meg az epizódot, aki felülről tartja a kamerát, így az a tokáját elrejti, cserébe jó közelről mutatja az elképesztően ócskának tűnő 6XL műpilláit, továbbá a feje búbján lévő póthaj csomókról a címkék is leolvashatóak ebben a remek megvilágításban. Nem fogok bőgni - mondja bőgve -, de engem itt annyian bántottak, hátba szúrt a Roli, nem kellek senkinek, itt csak fájdalmat okozott mindenki, DE azért tartsatok már bent, kedves nézők, szeretek szenvedni.

1.jpg

Roli elmondja kb ugyanezt, Era szúrt hátba, de nektek azt mondja hogy én szúrtam őt, DE HAGYJUK, átadom a szót Reninek. Az említett elárulja, hogy ő aztán szarik a farmra, nem drukkol senkinek, kivéve hogy Roli hiába dugta el két hétig a fésűjét, jöjjön vissza ő. Reni egy tigrisbukfenccel továbbadja a kortÁRSbeszéd lehetőségét Gregnek, aki egy olyan strassz basszal díszítette az arcát, ami a ’90-es évek Bravo magazinjához járt ajándékként - ő is csatlakozik a Szavazzatok Rolira!-teamhez, majd a sort folytatja az Özvegy, szintén hazugságokról vekengve, nincs szükség a szeretet ünnepén kétszínűekre, úgyhogy kedves nézők, Erának kívánjatok boldog karácsonyt azzal, hogy hazakülditek a faszomba. Jóvan, riport: Roli elmondja hogy amióta bent vannak Erával, azóta harcolnak (RIP „én csak benned bízom”), aztán lefekszenek a lakók, mialatt Hunorék a takaró alatt maszatolnak Adrival, és ennyi volt az első bejátszás.

Ébresztő a Reszkessetek betörőkből ismert Jingle bell rock nótára, Kevin sajnos sehol nincs, így csak Roli pumpál a karácsonyi dallamokra a szobában - hó viszont van, az Özvegy bele is ír egy szeretleket, gondolom Ánusznak üzenve ezzel – aztán visszatekerek és rájövök, hogy nem ő volt, hanem Reni, úgyhogy sztornó az egész. Era tovább sajnálja magát nekünk, vagy hát gyakorlatilag bárkinek, aki hajlandó meghallgatni, hol Zsunak, hol Lacikának, aki ahogy olvastam a napokban, egyre több adásidőt kap, de mondanivaló hiányában ez valószínűleg azért van, mert már csak 10-en vannak a villában, és valamivel ki kell tölteni a semmitmondó perceket. Era kimegy és édes krisztusom, mindjárt behányok: van pofája és beleírja a hóba hogy remény, azaz angolosan hope, amit nem mellesleg míg fejjel lefelé volt a kép, Hodornak olvastam.

7.jpg

8.jpg

Greg a hálóban boxerre vetkőzve villantja ki a muffintopot és mutatja meg ezzel a húzással, hogy ő is felcsippentett pár kilót a benti pocolásban, Hunoréknak magyarázva hogy ő megsajnálta Erát, és kíváncsi, vajon hogy manipulálja a nézőket, akik ugye mindent látnak. Era bejön, mire Greg neki osztja tovább a kétségeit, ő nem gondolta volna a tegnapi csapatleosztásnál hogy ő valaha ilyen helyzetbe kerül, én meg arra gondolok hogy mit gondoltál, apa, hogy mind a 14-en megnyeritek ezt a játékot? A lakótársait gonosz undorító férgekké minősíti, Era meg rátolja hogy IGEN, A PÉNZ ÉS A HATALOM GONOSSZÁ TESZ!

Rám mindent lehet mondani, hogy hazudós vagyok és szarkavaró, de hogy gonosz, azt nem! (Era)

Greg még tovább pörgeti a gonoszemberek kislemezt, Era is tovább osztja ezt a riportban, ha ez az egész kurva rész erről fog szólni, nem veszek többé levegőt. A lány közli hogy van egy kis elintéznivalója, majd kimegy és színpadiasan eltörli a lábával a reményt a hóból.

9.jpg

10.jpg

Puskás is jól kineveti az egészet, sosem gondoltam volna hogy egyet fogok vele érteni, de így áll a széna. Reklám után Era fogadóórát tart a nyugiban, ami arról szól hogy mindenkinek kitereget vélt vagy valós dolgokat: először Zsuval a nyugiban megbeszélik a kurvázást nézeteltéréseiket, a szőke köp: lehet hogy én lekurváztalak, de legalább a szemedbe, nem a hátad mögött, MINT ROLI! Na, fel is csillan az őrült fény, ahogy beszél ez a buta lány egyébként, attól apu ökölbe szorított keze leszek azonnal - jóvan, mondja, most egyezzünk meg abban hogy ha Roli bevallja hogy ez tényleg csúnyákat mondott rám, én átállok hozzád – majd kimegy és a már sminkben pompázó Gregnek magyarázza a lépést.

12.jpg

11.jpg

A következő Hunor, aztán az Özvegy jön be veszekedni, akinek a fején lévő gyászmasnin akkorát rántanék hogy leszakadna róla a paróka, az kurvaisten. Ennek nincs vége gyorsan, húzzák egymást hogy ki a nagyobb hazug picsa, percek alatt négyezer lesz mindkettőnek a percenkénti pulzusszáma és elkezdődik a károgás, hazugvagy, nem, te vagy a hazuggeci, nem, tevagy, hogymerészeled azt állítani hogy én vagyok, hazug szaralak (alább 06:01-nél kezdődik a jóság) - mivel egyszerre pofázik mindkettő, egy idő után semmit sem értek, így csak egy dolgot ragadnék ki: Era leosztja, eljátszod itt a szerelmest, pedig azért szexelsz hogy bennmaradj, mire Vivi visszavág, hogy akkor majd nézel, mikor kimész és kint lesz a CÍMLAPOKON hogy Vivi és Krisz együtt van. Na igen, ez a hír aztán biztosan letörölné a hetek óta első helyet bitorló O1G-t a toplisták éléről.

Bejön Csoki is, de akkor még a Hogy tud így a pofámba hazudni geci című sláger megy, úgyhogy le is keverik az egészet, kezdődik a Roli-Era-Zsu ütközet a cigizdében, de mivel egyedül nem lehet eldönteni hogy volt-e lekurvázás vagy sem, behívnak még szemtanúkat, ahol többek közt Lacika is leteszi a voksát: igen, mondott a Roli ilyeneket, úgyhogy Zsuzsu ígéretéhez híven átáll Erához.

Csapatokat kell alkotni a promovideo forgatáshoz, mivel Era mellett nem áll senki, illetve még csak/most már egy ember, ezért Csokit és Greget is ellopja Roliéktól hogy együtt szökdécseljenek a kertben. Reni a fésűt tartja a központi tételnek a Rolival való kapcsolatában, így felveszik a jelenetet újra amikor A Fésű Eltűnt és Reni, magát Tina Turnerként jellemezve rikácsol, ehhez feltupírozta a haját is, ami ránézésre nem a feldúlt szénaboglya-kinézet miatt szomorú, hanem mert a saját haját sikerült, míg a póthaj darabok halottan lengenek a háta közepén. Vivi volt az operatőr, ebből kellett levizsgáznia állítása szerint, úgyhogy nagyon jó lesz!

13.jpg

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, ifjak, a két ünnep közt legközelebb!

1211 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:36:22

" Rám mindent lehet mondani, hogy hazudós vagyok és szarkavaró, de hogy gonosz, azt nem! (Era) "

:))))))))))))))))))))))))))

WICKEDWITCH 2018.12.22. 11:51:08

Nagyon jó lett, köszi! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 11:56:29

pornóvideó forgatást olvastam kétszer is

WICKEDWITCH 2018.12.22. 12:02:26

@úgymond olvasó mmkk: ha sokáig bent hagyják nekik a kamerákat, lesz olyan is. :DDD

csincsilla72 2018.12.22. 12:09:16

Ritka unalmas összefoglaló volt. Igazából nem értem, hogy miért erőltetik a kortárskodást és a promóvideókat. A nézők úgyis az alapján döntenek, amit az előző hetekben láttak.

Zabkása 2018.12.22. 12:12:43

Én is Hodornak olvastam :D
Tuti, hogy ez a fos rendezpi utasítás volt, vagy ezek ennyire nyomják fullba a kretént? Arra is gondoltam, hogy na a VV nézőközönségének több, mint 50%-a nem fogja tudni, mi az a hope, már ki is írták :D

csincsilla72 2018.12.22. 12:15:22

@Zabkása: gondolod, ez volt a mai napra rendelt feladat, amit megtaláltak az ágyuk mellett?:-)

Zabkása 2018.12.22. 12:20:14

@csincsilla72: hát a riportban simán mondhatják, hogy csináld ezt meg azt, bár ezek már maguktól mórikálják magukat. Mivel próbálnak a nézők fejével gondolkozni, lehet a saját fejéből pattant ki egy B kategóriás romcsi limonádé film jelenete, hogy a búslakodó kisasszony reménykedése közepette fel is írja, hátha a szerkik tinglitangi zenét bevágva megmutatják.

Amit Ginu mondott a youtubeon, hogy Zsuzsi sokkal gázabb és nagyon tudatosan akar "látszani", most ki is háromszor látszott, hogy nézte a kamerát, hogy őt veszi-e

csincsilla72 2018.12.22. 12:33:36

@Zabkása: pedig ha tudná, hogy mi a láthatatlan Lacikával mennyivel többet foglalkozunk

csincsilla72 2018.12.22. 12:41:21

Egyébként tény, Zsu sokszor játszik a kamerának. Hangosan beszél, kinyilatkoztat, pofákat vág. Ezzel nem is lenne baj, ha közben nem mondana hülyeségeket. Nekem sem ő a legelviselhetetlenebb, Vivi és Era sokkal jobban idegesít. Egyébként nem hiszek abban, hogy egy zseni, aki eljátssza a kretént, mert ennyi ideig azért nehéz a szerepben maradni.

Stopper237 2018.12.22. 12:41:44

"Apu ökölbe szorított keze leszek azonnal" :))))
Azért valljuk be, van abban valami ahogy összeválogatták őket... A kinek mitől áll a szőr a hátán megérne egy terápiát... Én amúgy három H-s vagyok ha ezt nézem, néha csikordul a fogam is a hülyeségtől

Zabkása 2018.12.22. 12:44:16

@csincsilla72: zseni? Azt senki se feltételezte :D Itt tényleg Roli az, aki a félszamű a vakok között.

Tegnap még a Vivi-Era ordibálásban egy dolog szúrt szemet, amikor Vivi mondta Erának, hogy attól még, hogy kiabállt, nem lesz igazad. Na én itt a szerkik helyébe bevágtam volna azt a 4 órányi nyersanyagot, amikor Vivike ordibál :D
Bár Era vitakultúrája meg az, hogy "jó ennyi" és kimegy. Most nem tudta megtenni úgy, hogy a nyugiba hozzá kellett járulni

bElannaTorres 2018.12.22. 12:45:42

@Zabkása: Zsu ilyen alkat, merevebb - olyan mintha hunorra azt mondanánk, hogy ő meg játssza a spontánt, szerinte percről - percre változnak a dolgok.

@csincsilla72: Lacika bár buta, de mégis van benne valami szimpatikus, Zsuzsival is tud kedves lenni, akárcsak Csoki, de lacikánál az a baj, hogy keveset mutatnak belőle, így csak elképzelni lehet hogy milyen is ő

bElannaTorres 2018.12.22. 12:46:42

@Zabkása: roli annyira nem volt képben, hogy elkérte a jószívű lacikától a képességét...
nálam egyáltalán nem zseni, mindig rossz oldalra is állt, annyira vakon van

Zabkása 2018.12.22. 12:48:09

@bElannaTorres: azt a képességet mondjuk lószarra se tartom, HVban is az volt, hogy ezekre nyílván magától is rájön. Elvileg Lacika adta neki, aki meg olyan utuska, hogy ki is nézem belőle. Meg én még mindig élek a gyanúval, hogy nagyon belenyúlnak a szerkik, napi 5 perc élő sincs már online ugye, tuti megvan adva a mórikálás, eseménykeresés és kreálás

bElannaTorres 2018.12.22. 12:50:38

@Zabkása: nem kellett volna elkérnie, ha képben lett volna. Sokat segített neki, meg reniék csapatában gondolkozott előtte. Lacika meg nem azért adta oda szerintem mert butus, hanem azért mert ennyire jószívű, meg szelíd.

ibsen 2018.12.22. 12:50:56

@szociál: Mi a gonoszság? Ki mit vesz annak?

MacákékIcukája 2018.12.22. 12:51:58

Emlekszem, a szeria elejen amikor bement Roli es Era es szovetseget kotottek, az aktualis hogyvoltozo azt irta hogy ebbol karacsonyig akkora csicskagecizes lesz, hogy ihaj :D Hat ime, igaza lett, nincs uj a nap alatt! :DDD

Amugy meg #o1g

ibsen 2018.12.22. 12:52:56

@Zabkása: Vivien számomra nagyon undorító lett. Kb Gregnek van még ilyen mosolya face to face aztán lazán kibeszéli a másikat a háta mögött... Egyébként simán a szemébe hazudik a másiknak pláne most hogy Roli mellett van.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 12:56:52

@Zabkása: ahhoz sztem nincs meg a logikája, vagy esze, nevezzük akárhogy. Roli nagyon a Reni tengelyen pörgött, Vikivel való beszélgetés után érezhette azt, hogy ez egy külső segítség, hogy Era még Vivi maradt a listáján.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:57:46

@MacákékIcukája:

De a vv ezért jó, még a barátok is egymásnak mennek a bezártság miatt, pláne hogy különböző karakterek.
Ha az összes mikrobiológus lenne, azok is felbasznák egymás agyát egy idő után, mert a bezártság kihozza ezt az emberekből.
-Ki hagyta úgy a fogkrémes tubust ?
-Ki ette meg a sokluku sajtomat ?
-Ki nem húzta le a wc-t ?

stb

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 12:58:49

@Zabkása: az régen milyen jó volt, hogy az adott konfliktusaikat, vagy egy-egy kérdéses jelenetet lejátszottak nekik. Most is megy a vita ki, mit mondott, nem mondott, hazudott, nem hazudott, hátba szúrt, ki kezdte. Ebből nagyon jó öfi lehetne.

Zabkása 2018.12.22. 13:00:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, régen direkt odadobták a bejátszókat, amikor kiderült pár turpisság. Én pl vártam, hogy Adri visszakerüléséről mutatnak bejátszót, hogy a % tényleg annyi volt, és akkor az felért volna egy csicskalágossal

ibsen 2018.12.22. 13:00:15

Era helyében ha lenne esze még rákérdeznék Rolitól honnan ez a nagy haverság Lacikával és mióta hogy csak lazán odaadja a képességét? Ha lenne esze lehetne firtatni és Roli kerülne szar helyzetbe mert magyarázkodhatna ide -oda ezzel a hátbaszúrásos dologgal hiteltelen is lenne ahogy az is. Ahogy Era kiakadása Hunorra kb ugyanaz a szitu.

ibsen 2018.12.22. 13:01:23

@Zabkása: Adri annyit mondott a %-okról amennyi a volt nem hazudott ebben.

Zabkása 2018.12.22. 13:02:10

@ibsen: tudom, de Viviék nyomták, hogy tuti kamu. Ergo bejátszottam volna nekik, hogy Adri szavahihető legyen.

ibsen 2018.12.22. 13:03:00

@Zabkása: Jó védte a leendő férjét :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:03:19

@Zabkása:

Régen úgy volt hogy megszavaztatták a nézőkkel hogy mutassák e meg a felvételt, vagy az eredményt ?
És nyilván 99% arra szavazott hogy igen.
Most meg.....pfff

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:03:38

@Zabkása: ja, az is jó lett volna. Vagy ami itt folyik, pl. Zsu és Roli veszekedése, hogy miből jött a kurvázás. Abból Zsu rájönne, hogy Era most manipulálni akarja, maga mellé állítani.
Vagy a jacus jelenet, ahol állítólag Era kitalálta azt a kártya eldugást.
Ej, de jó is lenne.

ibsen 2018.12.22. 13:04:40

@MacákékIcukája: Nem tudom mikor volt ilyen szövetség felbomlás ami ennyire durva volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:05:39

@ibsen: én speciel arról lemaradtam, hogy Roli és Lacika mióta ilyen nagy haverok.
Az volt régebb, hogy felajánlott neki szövetséget, de utána semmi se volt erről. Ami mondjuk nem jelent semmit itt, mert lehetett.

,, 2018.12.22. 13:06:18

@szociál: ki evett a tányérkámból? Ki feküdt az ágyacskámban?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:07:47

@,,:

De mikor Viki eldugta Gyúrós szoli Józsi maciját, akkor ezt Viki nem várta meg hogy megmutassák, ezért bevallotta az asztalnál a többiek előtt.

ibsen 2018.12.22. 13:07:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én sem láttam, valaki írta hogy már korábban talán az elején volt ez.

csincsilla72 2018.12.22. 13:08:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, erre szükség lenne, kedves szerkik! Most még inkább, mint korábban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:08:29

@ibsen: a civilizációs héten volt ilyen, mikor más csapatban voltak, ment Csokiék után, többször elmondta, hogy kiszáll a szövetségből, meg párszor elég csúnyán beszélt Rolival, pl. hogy mit szurkol Hunornak, meg utána a Hunor összebalhézás után Roli nem igazán az ő pártján állt.
Én ezekre emlékszem nagyjából.

,, 2018.12.22. 13:11:18

@csincsilla72: áhh, már reggel kiakadtam ezen. Lusta disznók a szerkik.

ibsen 2018.12.22. 13:12:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen ezek is voltak. Az a baj hogy itt érzelmi szálak is bejátszottak. Era Hunorral aludt volt némi vonzalom, aztán bevették a szövetségbe és ő azért mindig kombinált és ez is belejátszott hogy ennyit balhézott tök feleslegesen. Két férfi 1 nő felállás pláne ilyen szituációban az eddigieket ismerve tuti bukó.

,, 2018.12.22. 13:13:46

@csincsilla72: kár h a szerkiket nem tudjuk kiszavazni...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:16:09

@ibsen: ahol érzelem keveredik, már bukó. És az, hogy Era a saját érzéseit akarta rányomni Hunorra, és ezzel olyasmire rávenni, mint pl játékfeladás (pláne, hogy Hunor amellett, hogy nincsenek érzelmei, nem is gondolatolvasó), az előrevetítette az egész vitát.

ibsen 2018.12.22. 13:20:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mikor akarta rávenni? Ez kimaradt. De Hunor tudja és Roli is hogy Era nem gonosz alapból egyszerüen az érzelmei a hirtelen kiakadásait kezeli nagyon szarul. És nagyon el tudja vinni ráadául nincs külső szem mindig valami baromságon pörög és a bezártság, ingerhiány erre még rátesz. Hunor már hagyta volna a francba de tudja hogy Era nem ilyen csak a szitu miatt mégha ez nagyon gáz sokszor.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:22:57

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Hunor egy gép aki szereti nézni ahogy a csajai kakilnak :))

Felis minor 2018.12.22. 13:34:58

Azért egészen félelmetes látni azt, hogy az emberek mennyire képesek hinni a saját vélt igazságukban. Szerintem, ha bejátszanák nekik a videókat, az egójuk akkor is valamit kreálna ahelyett, hogy szembe nézzenek önmagukkal. Kedvencem a nem vagyok gonosz, csak unalomból gonoszkodom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:39:47

@ibsen: odaírtam zárójelben, hogy Hunor nem gondolatolvasó. Era úgy gondolta, hogy Hunor akkor fel kellett volna adnia a biciklis feladatot az ő kedvéért, vagyishogy Era és Csoki csapata jusson tovább. Akkor kiabált Rolival is, hogy mit szurkol Hunornak, meg utána, hogy Hunortól ezt elvárta volna.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:40:29

@szociál: mondjuk azt megmondta,vhogy nincsenek mely érzései, nem is voltak, nem volt olyan kapcsolatban, ahol lett volna.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:45:50

@Csakazértis én vagyok a királynő:
De ez kinek a hibája? :)
Valszeg mindig szarul választ.
Vagy csak osztonleny.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 13:50:12

@szociál: ha olyan az alaptermészete, hogy nem mutatja ki az érzéseit, nehezen nyílik meg, nehezen szeret meg másokat, akkor a feje tetejére is állhat, nem fogja bárkinek megmutatni, hogy milyen valójában. ahhoz kell egy olyan valaki, aki kinyitja a kis lelkét :) és azért valljuk be, nem mindenkinek van arra ideje/energiája/kedve, hogy hét lakattal lezárt személyiséget nyitogasson.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:51:47

@úgymond olvasó mmkk:
De nem is vagyik másmilyen kapcsolatra.
Nézd meg a kisfilmjet.

bElannaTorres 2018.12.22. 13:53:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: és elég nagy esély van rá, hogy nem is lesz, ha eddig úgy élt hogy senki de senki nem váltott ki belőle érzelmet

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 13:57:07

@szociál: pedig milyen jó megnyílni, szeretni, szeretve lenni, a pillangók, a jóreggelt/jó éjszakát üzenetek, satöbbi, szivárványt hányok :)))))))))) aki hülye, haljon meg, így tudnám röviden és kultúrlényként kommentálni Hunyorkát

csincsilla72 2018.12.22. 13:58:28

@,,: szavazzuk ki a szerkiket. Vagy rendezzünk nekik tematikus hetet, amikor ők minden nap olyan témában vágják meg az eddigieket, ahogy mi kérjük. Összeszedjük, mire vagyunk kíváncsiak, ők meg összerakják.

ibsen 2018.12.22. 14:00:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ja azt a játékot. Ok de Eráék segítettek nekik hogy feljebb kerüljenek mert Ginu lófaszt nem csinált a csapatával max Hunor volt ott szinte mindenben. Era ezt várta volna el de ez nagyon gyerekes volt mert semmi nem változott volna ha valamelyik is veszít.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 14:01:40

@szociál: fujha, meg egyáltalán, mijazaszerelem? az éhség, na az egy érzés. de a szerelem, na az nem :))))))

bElannaTorres 2018.12.22. 14:01:49

@ibsen: ott kicsit azt éreztem, hogy azért csalódott annyira mert akkor érezte meg, hogy hunornak ő semmit nem jelent.

djökerek 2018.12.22. 14:02:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: Era azért (is) akadt ki akkor Hunorra, mikor Csoki esett ki hamarabb, mert mérgében beszólt a (tök izzadt, fáradt) Csokinak, aki erre elküldte a picsába, erre Era, hogy visszaállítsa a saját lelki egyensúlyát, miszerint ő itt nem geci, hanem áldozat, elkezdte teljes erőből savazni a Hunort. Itt, ebben a pillanatban ásta el magát Era előttem. Ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, elkezdte Hunor ellen gyűjteni a féligazságokat meg minden apróságot, és egyre csak görgette ezt maga előtt, amíg ő is el ne hitte ezt az egész fost. Teljesen bekattant.

csincsilla72 2018.12.22. 14:02:37

@szociál: és a kisfilmeket elhisszük?:-)))
Neki a hideg fejű, érzelemmentes szívtipró lett a szerepe. Aztán tudja a jóisten, milyen valójában. Egyébként ez mindenkire igaz. Nyomás alatt vannak, összezárva, idegenek, ez mindenkiből kihozza az állatot, és senki sem önmaga. Kivéve Zsuzsut, aki a kamerákat keresi és csak néha jutnak el hozzá infók.:-)

bElannaTorres 2018.12.22. 14:02:52

De szerintem sem kellett volna feladnia hunornak, csak jó lett volna ha beszél erával, hogy akkor is a csapata benne bízik, és ez egy verseny, nincs köze az ő kapcsolatukhoz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 14:04:10

@csincsilla72:
Csoki és Zsu fojton kamerazik.
Greg is csak nem néz bele :)))

csincsilla72 2018.12.22. 14:05:52

@bElannaTorres: hát, ezt valahogy magyarázni sem kéne...

bElannaTorres 2018.12.22. 14:05:52

@csincsilla72: azért az látszik, hogy flegmatikus, laza, szarik a dolgokba, nyugodt, és tényleg nem az az érzelmes típus.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 14:06:06

@szociál: mennyi romantika szorult beléd ma is

Maximista vagyok 2018.12.22. 14:06:15

Kedves HV lakók! Most átmegyek bevásárlóközpontba és előre is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, sűrű a program így leginkább read onlyba leszek. Hajrá Roland, hiába tolja a retekklub fullba a kretént! Örülök hogy regeltem ide, töröltetni nem sikerült magamat :D most megyek és kb 8-ra szépre iszom magam a gyerekkori barátommal :) hajrá retek szekció!!!!

WICKEDWITCH 2018.12.22. 14:08:42

@bElannaTorres: én is ezt éreztem benne akkor. Csak hát nem sikerült méltósággal viselnie a dolgot, és akkor még finoman fogalmaztam.

ibsen 2018.12.22. 14:09:56

@bElannaTorres: Az érzelmek amiről már írtam feljebb. Férfi és nő barátok max akkor lehetnek ha egyik sem kattan a másikra. Vagy ha meleg / leszbi vagy.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 14:10:50

@Maximista vagyok: legyél szíves nem a detoxben kikötni, nélküled nem lehetek retek, te retek :D vigyázzá magadra, mert nem állok jót magaért

@szociál: a kisfilmedbe belerakattad a dubajozást, vagy azt diszkréten elhallgattad?

bElannaTorres 2018.12.22. 14:11:15

@WICKEDWITCH: nem ismeri magát, ha van valamennyi önkritikája ez az egész vv arra lesz jó neki, hogy lássa kívülről hogy néz ki mikor neki esik valakinek. Meg hogy nem mindig neki van igaza, ha már senki nem világosította fel eddigi életében.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 14:11:28

@úgymond olvasó mmkk: detoxban, bmg hüjeleány, tanulj meg írni

bElannaTorres 2018.12.22. 14:18:34

@ibsen: igen, ez szerintem is így van.

ibsen 2018.12.22. 14:19:39

Tegnap Krisztián elmondta hogy Adri és Era egy fél nőt tesznek ki kb. Bezzeg a ribanca az 18 évesen egy kész nő :-)))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:22:03

Itt vagyok! Jaaaj de jó kis posztcsi lett ez, Zsu szopós szájtátott fejének képben való kiemeléséért külön piros pont, csillagos ötös meg minden is!
A kreténség néha maguktól jön, de a szerkik még tesznek is rá egy lapáttal!
@szociál: én tudok 10 percig válogatva úgy káromkodni, hogy nincs benne szóismétlés, naggggyooon rotkán fordul elő, de akkor mindenki meneküljön mert predátor állásba lendülök! 158 cm mélységemmel az exem szerint ez vicces volt!

csincsilla72 2018.12.22. 14:22:11

@ibsen: hát, mint megtudtuk, Ribi is maximum hatos. Anikó bezzeg foskilences :-)

bElannaTorres 2018.12.22. 14:22:59

@ibsen: meg most szerelmes, hogy külön vannak. Tipikus...
Majd ha kijön és újra együtt lesznek akkor majd hamar elmúlik. ha szegény vivinél hamarabb akkor remélem nem fogja követni titokban

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:24:32

@szociál: ja, hát én nem mentem fel egyáltalán. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy aki beleszeret egy ilyen emberbe, az vagy kihívásnak tekinti, hogy majd ő megváltoztatja, vagy csak reménykedik. De semmiképpen se lehet a pasinak felróni azt, hogy veled szerettem, légy oly kedves, tegyél romantikus gesztusokat, olvass a titkos gondolataimban, stb.
Saját tapasztalat. :(
Vagy elfogadom, amit adni tud, vagy erős leszek és kilépek. De az, hogy én szeretem, az neki leginkább nem jelent semmit. Sok pasinak viszont ez az értelem azt is jelenti, hogy visszaél vele, Hunornál legalább ez nem látható.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:25:34

@Maximista vagyok: maximálisan kellemes karácsonyt kívánok és estére a máj ne maradjon szárazon! Érezd jól magad!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:27:49

@úgymond olvasó mmkk: na, én pont ilyen nyitogatós, javítgatós bolond vagyok. :)

ibsen 2018.12.22. 14:28:35

@bElannaTorres: Vivike még kiharcolja a Blikk címlapot vele aztán mehet ki merre lát:-)))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:29:29

@ibsen: Ekg, csak akkor lehet barátság ha a nőnek nem tetszik a férfi és fordítva! Amúgy egy idő után az egyik többet érez!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:30:06

@úgymond olvasó mmkk: EKG :) Maximális. :)
Még akkor is jó megnyílni és a többi rózsaszín csillámos érzelem marhaság (amit nem mellesleg imádok :) ), ha fáj is.
Én nem tudnék úgy élni.

ibsen 2018.12.22. 14:31:32

@csincsilla72: Anikó se nagy szám azokkal a rossz lábaival, még a szűk farmert is ráadják hadd mutassa. Szerintem a csaj marha gyenge. Nem tudom mit láttak benne, nekem már a villában sem volt szimpi olyan drámákat vágott le meg azzal a fickóval is mit csinált zsarolta meg minden érzelmileg... Puskás meg egy jó tanuló módjára próbálja bemagolta azt amiben maga sem hisz és ez látszik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:39:04

@ibsen: az, hogy ki mennyire tette oda magát a feladatokban, egyrészt csak keveset láttunk, másrészt a saját csapatuk dolga és Hunor a saját csapattársait segítette. Másrészt nem volt nagy segítség Era részéről a nagy segítség, mert szavazategyenlőség volt és a kapitány döntött, aki Vivi volt és ő döntött, hiába akarta Era beállítani a saját segítségének.
Sztem is hülyeség volt ezt Hunortól kérnie, pláne utólag és pláne így.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:40:43

@csincsilla72: meg minek is keresne érzelmeket bent, ilyen felhozatalból, mikor elsőre se jött be neki senki?

ibsen 2018.12.22. 14:42:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: Era nem magára gondolt csapatilag inkább, nézd amit láttunk abból az derült ki hogy Hunor melózik a többiek dumálnak vagy még azt sem.

WICKEDWITCH 2018.12.22. 14:44:26

@Maximista vagyok: jó szórakozást! Mi kb. 8-kor kezdjük... ;) :)))
@bElannaTorres: bármennyire idegesít is most a csaj, remélem, hogy kint tanulni tud belőle. @Csakazértis én vagyok a királynő: én is hasonló bolond vagyok/voltam. Aztán a delikvens megérett, és rájött, hogy mégiscsak vannak érzései, de elkésett vele pár évet... Így járt...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:44:42

@bElannaTorres: vagy direkt nem beszélt vele, mert azt látta, hogy Era kezdene érzésekkel kötődni és ez egy jól megkomponált és nem is általa generált eltávolodási lehetőség.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:45:02

@szociál: biztam benned köööszziiii! #pukedlizek

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:46:48

@Maximista vagyok: kedves egészségedre. :)
Neked is boldog karácsonyt. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 15:02:43

hüjeleány elbaszta a süteményt, véletlenül dupla adagot csinált. hüjeleány hisztizik.

@Csakazértis én vagyok a királynő: én ilyen voltam sokáig, aztán jött valaki és megváltoztatott :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 15:04:27

@szociál: ha nem lennék úrinő, akkor most beírnám, hogy vévé szoci dubáLY.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 15:26:15

Most nézem vissza a tegnapi adást, és még az elején járok, éppen Era vlogol arról, hogy mostanában annyit pityergett, hogy egy Dunát ki tudna vele rekeszteni. :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 15:38:28

@VV Erőlegény: szegény Duna ettől most megfordul a medrében, és elmenekül az országból :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 15:40:08

@úgymond olvasó mmkk: Most meg arról értekezik, hogy jó megérzéssel kelt aznap reggel... :-D

Angora Cardi 2018.12.22. 15:52:52

Neked is kellemest Hektor!

Szasztok hoztam lekváros hurkát!

WICKEDWITCH 2018.12.22. 16:12:01

@Angora Cardi: kettőt lapoztál a szakácskönyvben? :))) Amúgy ismerek olyat, aki simán megenné... :DDD

Angora Cardi 2018.12.22. 16:12:37

Most volt az ismétlésben, ahol Roli elmesélte, az új hármas szövetségükben a szuperképességek is közösek, úgyhogy nem elkérte Lacikától, hanem közös :DD a kétkedőknek hoztam a hírt.

Angora Cardi 2018.12.22. 16:14:11

@WICKEDWITCH: Lekvár Lacikára való tisztelettel mindent lekvárral eszem :D

Angora Cardi 2018.12.22. 16:18:39

Viszont ettem ma zserbót is, kircsi volt.

Erika mikor megy haza, vasárnap? De hosszú lesz még addig vele.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 16:19:39

Átteszem Erára. Szorosabb párbajt, illetve a jövőre vonatkoztatva komolyabb cat fightokat szeretnék. :-)

WICKEDWITCH 2018.12.22. 16:29:17

@Angora Cardi: ja, értem. :DDD Ez esetben lekváros lekvárt lekvárok! :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 16:30:59

@Angora Cardi: Tényleg nehéz a döntés... Igazából az egyik 19, a másik egy híján 20, de miért könnyítsük meg a csapat (különös tekintettel a Fekete Özvegyre), köztük a végső győztes helyzetét ? Mind a kettő szarkavaró, csak annyi az Era hátránya, hogy ő hisztisebb, ezt viszont ellensúlyozza Roli rendszeresen látható kőműves dekoltázsa. :-)

hereverő heverő 2018.12.22. 16:34:41

Lóestét mindenkinek. Nem vesztem el, csak mostanra nyertem vissza az eszméletemet miután bemerészkedtem az Árkádba. Legközelebb ha ilyet terveznék léccilécci vessetek a mókusok elé.

Angora Cardi 2018.12.22. 16:35:05

@WICKEDWITCH: lekvárt is lekvárral eszem :DDD
(viccelek, de a Lacika fanclub önjelölt elnökeként meg kell tenni amit lehet) :DDD

@VV Erőlegény: Nálam azért van Roli előrébb mert magamat nézem: engem mi szórakoztatna, pesze van abban ráció amit írsz, hogy szenvedjenek bent, de mi is szenvedünk ezáltal :D Nekem tattikázzon nyugodtan Roli :)

hereverő heverő 2018.12.22. 16:38:29

Azt hiszem nem nézem vissza Erát, sok lenne a mai agyhalálból. Az lenne a menő, ha elhitetnék vele, hogy 72-18 arányban vezet, a maradék 10% pedig arra vár, hog meztelenül fürödjön Rolival.

Angora Cardi 2018.12.22. 16:39:53

@hereverő heverő: Én hasonló intézményben jártam ma, de nyitásra mentem és délben már menekültem a tömeg elől.

Nem hoztál valami zenét?
Ne nézd vissza Erát, sok és hangos..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 16:42:46

Számomra tényleg az a legnagyobb probléma, hogy gyakorlatilag most kezdünk belépni a középjátékba. Még 10 játékos versenyben van,ha hetente esik ki egy ember, akkor is a hármas döntőig még 6 hét hátra van. Ha Roli a legnagyobb taktikus ebben a szériában, el kellett volna érnie, hogy a harmadik körben ne ő legyen a kiválasztott. Azt, hogy ki érdemli meg a végső győzelmet én csak a játék egy jóval későbbi stádiumában tudom díjazni egy párbajnál. Addig az a fontosabb, hogy ki generál nagyobb feszültségeket/vagy ki a szórakoztatóbb. Szerintem a fő baj Rolival az, hogy nem igazán szórakoztató.

Angora Cardi 2018.12.22. 16:44:23

@hereverő heverő: valami jó kis rockosat a karifa alá :D
@úgymond olvasó mmkk: gyere táncolni :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 16:44:49

Írtam egy kommentet, elküldtem, de elszállt...

hereverő heverő 2018.12.22. 16:46:05

@VV Erőlegény: nem lenne ennyire unalmas senki se, ha kapnának feladatot. Na de ez a faszbuk közösségi miazanyádkínja hét, hát vattafakk.

Sargabogre 2018.12.22. 16:47:15

azért azt még hozzátenném (elnézést, ha már írta valaki), hogy Csoki tökéletes Roli volt, annál a résznél tényleg felröhögtem, ahogy vonult be Erával meg ahogy tátott szájjal, maga elé meredve ült azon a bizonyos SZÓFÁN.

hereverő heverő 2018.12.22. 16:47:28

@Angora Cardi: jingle hells :) Tegnap hoztam Sir Christopher Lee-t :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 16:47:43

@hereverő heverő: dulván a padlón lenn?

@Angora Cardi: most eszembe jutott dobby, és visítok, de megyek :DDDDDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 16:52:29

Sül az uccsó adag mézeskalács szivecske, némelyil kemény lett, túl sütöttem, szeretem ha ropog mint a keksz!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 16:53:07

rossz hatással van rám az állandó reggeli rádióhallgatás. olyan zenéket ismerek, és tudom a dalszövegüket, amiket magamtól az életben nem hallgatnék meg

Angora Cardi 2018.12.22. 16:57:26

@hereverő heverő: hehehe nagyon jó :D
még így sosem hallottam

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 16:57:50

@Angora Cardi: köszönöm Nyuszi! Majd megmutatom! Olyaaan jó illat van a lakásban! Nem akartam sütni, de vmelyik töltött kápit csinál és minden szag nálam kötött ki, büdi a töltött kápi szag ha nem te csinálod, 4-szer szellőztettem pedig! Naaa most nincs már büdi! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 17:07:20

Még egy észrevétel. Ha lesz még egy 10. széria egyszer, el kellene érni, hogy tényleg IQ minőségibb játékosokkal álljon fel a játék. Tehát olyan amatőrizmussal nem lehet taktikázni, hogy elmondok valamit valakinek titokban és taktikából, és 10 perc múlva az egész villa tudja, hogy miről van szó. Ez elment esetleg az ötödik-hetedik szériáig, de a kilencedikben ez már idegesítő. A legnagyobb taktikus szerintem maximum a privát vlogjában spoilerozhatja meg és csak kifelé a taktikáját. Roli sem tud egyetlen olyan taktikai elemet sem végigvinni, amit előbb-utóbb ne ismerne meg mindenki a játékban. OK, hogy ez a garnitúra már a szexet is taktikai elemnek veszi, de ezt is ismerjük már a 6. szériától kezdve, ezért ez is uncsi. Egyébként viszont ez a felhozatal (is) nagyon gyenge mindenféle intellektuális taktikai elem megvalósítására. A játék egyetlen különlegessége, hogy Radics azonnali kiesésével nem alakult ki a hagyományos fehér-fekete kontraszt, az egész csoport tiszta amőba csoportkohéziót mutat (mondjuk ez nem hátrány sztem). Persze olyan játékosok kellenének, akik a taktikázás mellett játszani, szerepelni, és szórakoztatni is tudnak és szeretnek.

Angora Cardi 2018.12.22. 17:14:45

@Nyuszomuszo83: jaj a szagokat én is utálom ami mástól jön át

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 17:18:02

a tv2-n verik döbrögit. kár, hogy csak rajzfilm formátumban

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 17:18:06

@Angora Cardi: gondold el mikor a 85 éves Laci bácsi a szomszédban leégette a sült oldalast majd a borsófözeléket! Mintha sütötték volna a szart!

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 17:28:07

@úgymond olvasó mmkk: de imádom ezeket a meséket! A legjobbak!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 17:31:49

@Nyuszomuszo83: az őrizetesek tartózkodnak a hangos megnyilvánulásoktól, érCSük? :DD (www.youtube.com/watch?v=tXS5AZto6eg)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 17:38:23

@úgymond olvasó mmkk: örök kedvenc meg a Szaffi is, Macskafogó, Lúdas Matyi, Hercegnő és a kobold...

2018.12.22. 17:46:23

Csak én érzem úgy, hogy ez a széria kifulladt. Rém unalmasak az összefoglalók, a szereplők se nem viccesek, és nem tudnak megújulni. Mindegyikbe idegesít valami, teljesen egyik se szerethető már.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 18:15:39

Jaaaaaa, most megy a parfümszaglás éppen, voltam ma,a rossmannban megszagoltam az epres és a vattacukros star parfümöt! Gyerekek! Én ilyen büdöset még nem szagoltam! A saját kontim magammal kéne hordjam mert saját szagomtól hánynék ha ilyen illatom lenne! Broáf! Nem csoda hogy 889 Ft.

WICKEDWITCH 2018.12.22. 18:33:57

@Nyuszomuszo83: én most a Body Shop vaníliás testpermetére kattantam rá, meg a vanilla-marshmallow testápolóra, úgyhogy nekem meg vaníliás kifli illatom van :))) A zurad előkerült már?

WICKEDWITCH 2018.12.22. 18:37:24

@VV Erőlegény: de látod, hiába mondjuk a szerkiknek, nem értenek a szóból...
@úgymond olvasó mmkk: :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 18:38:28

@WICKEDWITCH: Nyár óta a balea vanilia és citrom kedvenc lett, igazi citromos túróspite illat! :) De a tied is fincsi lehet!
Az uram nem került elő, irtam privátot is neki, de nincs válasz! Múlt szombat óta elnyelte a föld sajnos! :(

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 18:51:26

@WICKEDWITCH: azt én is remélem! Tényleg aggódom érte! Várom, hogy jelentkezzen!

WICKEDWITCH 2018.12.22. 19:06:19

Na, én eltipegek alkoholizálni, további jó szórakozást mindenkinek! :) Ha addigra nem sikerülne kihevernem a dolgot: Hajrá Roli! :)

ibsen 2018.12.22. 19:11:00

@VV Erőlegény: Ez az RTL szegénységi bizonyítványa. ha nincs elég lóvé vagy azt hiszik itthon a trash kell mint a briteknél vagy az amcsiknál akkor nagyon mellélőttek, de eszi a nép de már korántsem annyira jó étvággyal. Mivel ilyen típusu ez az egy van mostanában ezt nézik vagy sem.
A játékban több váratlan dolog van, én még beépített embert is betennék meg egyáltálan..hogy ez a szerencsétlen Era pl. unalomból csináljon baromságokat, döglés vagy feladatok helyett az is gáz.

hereverő heverő 2018.12.22. 19:11:52

És én is elköszönök, mindenkinek szép szombat estét.

youtu.be/ZCOSPtyZAPA

ibsen 2018.12.22. 19:14:30

@VV Erőlegény: Lehet ez a szexepilje azért mutogatja a csajok talán őt is megtalálják így estefelé...:-))

ibsen 2018.12.22. 19:20:49

Van fenn új videó amiben a 3 srácnak ecseteli Vivike hogy ő itt a legjobb csaj...:-)))

mentorosh lecsó 2018.12.22. 19:40:33

Jóóóóóó Rhhegggeeliiit !

Olvasgatom-olvasgatom a kommenteket és a Hogyvoltot az epizódról...
Hektornak köszi az írást ! :))))

Gyakorlatilag sem szeretnék több olyan epizódot látni, amiben KerepEra szerepel...
Kijátszotta a "mögém senki sem áll" és a "sanyarú gyerekkorom volt és bántottak" kártyát... tartsatok engem főgyökérnek, de engem ez nem érdekel !
Vmelyik ápolt meg is jegyezte neki, hogy "Ne játssza el a kiválasztása után a Hattyúk Tavából az iszapot...! úgymond" :))))) Szánalmas... Remélem 95-5 -tel esik ki Roli ellen...

mentorosh lecsó 2018.12.22. 19:50:45

Kérem tegye fel a kezét AZ, aki még nem került népirtó és tömeggyilkos "hangulatba" a Kari kapcsán !?! :))))
Miért nem lehet egy nyugodt zabálós, iszós, Sátoros Ünnep belőle ?!?
A Zasszony ártatlan bociszemekkel érdeklődik: "Mit kérsz Karira szívem ?" Én teljesen nyugodtan és megfontoltan válaszolok: "Nyugalmat bbb@@@@zzzddmmeegg !" :D :D :D

én kérek elnézést !

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 19:54:49

@mentorosh lecsó: én azokat nyírnán ki, akik felesleges kérdéseket tesznek fel, nyertem?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:00:03

@hereverő heverő: @Angora Cardi: keményen nyomjátok. :)
Én bolt felé se néztem ma, tegnap otthon kitaláltam, hogy mindenki sütit kap és bort és csá
Ma meg cirka 6 óra alatt összecsomagoltam kiccsaládot és irány az ország keleti fele. :) Idén már nem látom Pestet. :)

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:00:14

@úgymond olvasó mmkk: kapsz egy FÉL műselyem ernyős, asztali lámpát a MAJDNEM HELYES VÁLASZÉRT !

:D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:04:35

@mentorosh lecsó: azzal verhetem fejbe az illetékeseket?

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:05:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: hogy a "fényesre kelletett női nemi szervbe" tudod kivitelezni, hogy nem látogatsz boltokat dec.22 -én ??!??
(a Zasszony, átlagosan 27.05 másodpercenként talál vmi kivetnivalót a kurv@ ünnepi készülődésben...)

Már igaznak tartom a klasszikus viccet, miszerint:

- Miért élnek tovább a nők mint a férfiak ???
- Mert nincs feleségük !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:05:58

@Nyuszomuszo83: ügyes vagy. Engem, ha ütnek, se tudnak rávenni sütésre. :) Antitálentum vagyok. :) Meg nem is szeretem a sütit. :) Rántott csirke, na, az jöhet. :)

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:07:57

@úgymond olvasó mmkk: az attól függ, hogy a "selymes" vagy a "fás szárú" felét nyerted-e meg !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:09:25

@VV Erőlegény: erre sajnos nem fog sor kerülni, míg ők válogatják a játékosokat. A célközönség nem mi vagyunk, akiknek szánják, azoknak meg ez kell. Sajnos.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:09:54

@mentorosh lecsó: én szerda, ismétlem, SZERDA óta nem voltam bolt közelében.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:11:37

@Nyuszomuszo83: mégis mit gondoltál, majd ennyi pénzért kapsz normálisat? :)
Látod, kell a saját konténer a civil életben is. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:13:39

@ibsen: na, mindenki a legjobb csaj már? :)
Kevés lesz a hely a dobogón. :D

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 20:16:17

@mentorosh lecsó: én is azt kérek, békét, szeretetet, de ez nem van! Ez az őrület engem is amortizál, de már mindent megvettem! :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: én 3 éve gyakorloma sütést csak 85 pasi elvárja! :) Nálam lesz spenót szószos tökehal (nyugi frostás mirelit) rukkola salátával, balzsamecetes szósszal, 25-én anyuval meg mamival eszek, 26-án aszaltszilvás csirkemell lesz kukoricasalival! :) Süti lesz minden nap friss, sajtos rúd meg kekszes, pudingos tejszinhabos, magamnak meg rumosszilvás csokitorta! :)
Amúgy inkább veszek normális parfümöt mint ilyen hányás szagút! :)

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:16:30

@úgymond olvasó mmkk: ezek szerint, neked nem van feleséged ! :D :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:18:58

@mentorosh lecsó: mert utálom. :)
Ruhát is úgy veszek, hogy gyors fotó a próbafülkében vkinek, jó, megveszem, nem jó, vissza. :)
Tömeg van, kárálnak, mindenkinek ugyanaz kell, órákig ácsorognak két akciós lófasz előtt és telefonos segítséget kérnek.
Inkább rendelek.
Vagy csinálok.
Aztán irány a nagyszülők.
Amióta élek, a szülőkkel karácsonyozunk, most már férjjel, pulyákkal. Nagy család, nagy buli, sok kaja, pia, kölykök imádják, én sem purcanok ki és szilveszterre is van még erőm inni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:22:58

@Nyuszomuszo83: najóvan, fejezzed abba. :)
Mi maradunk a hagyományosnál, most speciel székelykáposztát, lucskos káposztát, tejes puliszkát, húslevest, rántott csirkecombot és tatárbeefsteaket rendeltem. :) Egyelőre. :)

Angora Cardi 2018.12.22. 20:24:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Úgy gondoltam megérdemlek még egy kis ezt meg azt :D

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 20:26:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: anyu is csinál húslevest, töltött káposztát, rántott husit, pörköltet, de én ha már totál egymagam leszek megtehetem hogy azt egyem amit akarok! :) És még az egész pulykacomb a fagyóban csücsül! :)

Oh my... 2018.12.22. 20:26:36

@mentorosh lecsó: sokallom én azt az 5%-ot is... az a nő egyszerűen rettenetes, elviselhetetlen; miután a teéjes heti eseménysort kihagytam (fontosabb dolgaim miatt), most, egyben daráltam le, és hát kiégtem, na! ezt a fertelmes pi**át csakis hang nélkül viselem már el, sőt, mára már úgy sem, a puszta látványától Móki konténere után kiáltozok - és nem azért, mert annyira randa (amúgy de!), hanem mert annyira taszító a személyisége, és ettől a puszta látványa is, a dührohamai, a vergődései, a mostani szánalmas próbálkozásai arra, hogy megsajnáltassa magát a nézőkkel - miközben totál hülyére próbál venni minket..... nem tudom eldönteni, hogy ilyen masszív személyiségzavarral küzd-e, vagy csak ennyire gátlástalan, avagy mindkettő egyszerre?

valami rettenet az egész, amit prezentál, várom, hogy hazatakarodjon végre, és egy (pár) fokkal nézhetőbbé váljon a műsor; el nem tudom képzelni, ki szavazhat rá a családján kívül...
magasan veri már a kotkodáló piaci kofa-özvegyasszonyt nálam, sőt, beérte már a minden vv-k legirritálóbb játékosai mezőnyt simán, pedig oda aztán tényleg csak a legdeviánsabbak érhetnek fel... szefós csillámf@szpóni a 8-ból, meg most, a Zsuzsu sehol nincsenek hozzá képest, akármennyire is idióták bírtak lenni, bármikor.

Angora Cardi 2018.12.22. 20:28:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: rájöttem hogy minden egyéb mellett elmaradt az én felruházásom :D

Angora Cardi 2018.12.22. 20:29:43

Gyerünk Hobbitfalvára lekvározni!

Oh my... 2018.12.22. 20:29:44

jja, és szép estét, jó szurkolást mindenkinek, remélem, mindenki megvan, majdnem elfelejtettem köszönni, bocsi... ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:31:04

@oh..my.....: Arra leszek baromira kíváncsi, hogy ha visszanézi, okul-e belőle. Látja-e, milyen volt. Mert most total hülyének néz mindenkit, ahogy azt hiszi, nem látjuk.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:32:12

@Nyuszomuszo83: na jó, bevallom, én nem vagyok tökéletes. :)
Hiányoznak belőlem a hibák.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:32:55

@Angora Cardi: hobbitfalva a lóf@szt, mama, némó van az rtl-en :DDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:33:42

@Angora Cardi: az pedig nagy hiba. :)
Hát ruhát én is vettem ma, na, mert hát mégis, nem lehet élni aranycsillogós fekete csillagos kisruha nélkül, még úgy éreztem, egy fehér szőrme mellényke igazán feldobja a napomat. :)
De bolt kizárva. :)

Angora Cardi 2018.12.22. 20:34:21

@úgymond olvasó mmkk: nem lehet, mmkk néznem kell a Hobbitot

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:35:16

@Nyuszomuszo83: +1 EKG ! :D :D :D
Miért kell ekkora v@lagot keríteni annak, aminek nincs is ekkora v@laga... ?!? Hmmm... :D

Jómagunk csak a "normál" menüvel szolgálhatunk:
- Tárkonyos gombaleves, fokhagymás krutonnal
- A "hülye kölkök" miatt, klasszik paradicsomleves, betűtésztával
- Halászlé gazdagon... halgghhheeecivvel és halpetével
- Kolozsvári szalonna alapon tetszelegő töltött káposzta
- Kizárólagosan magyar pikkelyes pontyból készülő, "kétszer rántott hal"
- Gesztenye süni...
- Apu Abrosz Felgyújtó Gundel csintalanpicsája...
- Zserbó, sós stangli népirtó mennyiségben

(mivel a kölkök is betöltik lassan a 14-et, "alkoholos italokba bevezetés" tan)
ésssaatöbbi.... éééésssaaatöbbi....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:35:35

@Angora Cardi: a törpkirályt tedd el nekem, léci, későbbre. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:36:16

@Angora Cardi: eddig én se, de most már igen. :)
Van az a kor, mikor az ember már bolondul. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:37:39

én meg köcsög vagyok, és nem mondom meg, mi lesz a karácsonyi menü.

,, 2018.12.22. 20:38:24

@Angora Cardi: nekem a kis vöröst légyszi, Kili vagy Fili, ezt sosetudom

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:39:12

@úgymond olvasó mmkk: nem osztozol? :)
Mondjuk elem is nagy a pofám, mert fingom nincs, mit kapok enni. :D Ezeket csak szeretném. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:39:54

@,,: na, mindjárt te is kapsz egy diszkrét lófaszt. :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:40:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak megmutatom mindegyikőtöknek, mennyire kedves ember vagyok :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:41:48

@úgymond olvasó mmkk: nekem mutathatod, úgyis nálad hagyom a baráccságkarkötőt, sosenem veszem vissza. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:47:26

@Angora Cardi: ok. :)
Úgyis megszerettem a cuki fülecskéit a Gyűrűk urában. :)

Oh my... 2018.12.22. 20:47:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: félek, nem... annyira komoly defektus torzítja a szemelyiségét, amitől képtelen bármiféle fejlődésre – láttuk ezt itt, a játék során, amikor kivétel nélkül minden szituációban hárította a felelősséget, soha egyszer nem volt képes meglátni a sajátját, na és a mártirkodás... az nagyon megy neki, meg azok mocskolása, akik előtte a legközelebbi szövetségesei voltak, stb... szemernyi erkölcsi gátlása nincs; tipikus szociopata.

Angora Cardi 2018.12.22. 20:49:33

@,,: te leszel a hobbitos barim :D

,, 2018.12.22. 20:49:43

@Angora Cardi: vagy Orlando Bloomné leánykori nevén úgymond olvasó:P

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:49:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: megint csak a "pici" cicidet próbálod kompenzálni.. :)))))))

,, 2018.12.22. 20:50:28

@Angora Cardi: rendben, drágasszágom

Angora Cardi 2018.12.22. 20:50:36

@,,: hehehehehe neki is ez az esettye?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:58:53

@Angora Cardi: nem az esetem, kifejezetten utálom, csak az előző VV évadban egyesek szerették kififurázni az ellenszenvemet :DD

mentorosh lecsó 2018.12.22. 21:08:48

Kedves Hogyvoltok !
Mihaszna, és sz@r lenne a nap Nélkületek... ! ... úgymond... :D

Lecsó balra el...

(Remélem. . . , még Kari Szenti Esti előtt még találkozunk!)

umbriel 2018.12.22. 21:10:16

A korrektség kedvéért, mivel nem nagyon van támogatója (Zsuzsu a tegnapi összefoglaló óta párszor már válthatott tábort), a csatorna küldhetne segítséget Erának egy hegedűművész személyében, aki érzelmes zenei aláfestést biztosítana neki a produkcióihoz.

Costanza 2018.12.22. 21:22:43

nem ertem mi a felhaborodas oka, Era UGYANOLYAN mint a Csoki, csak noben.
sot, meg jobb is, mert nem kurt meg hasznalt ki eddig senkit, nagy pofaja van, es idegesito, es????

semmiben sem kulonb egyik sem a masiknal, ezek mint egyformak

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 21:23:54

valaki megszánna egy streammel, még mielőtt kezdődik a napi parádé?

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 21:27:38

@mentorosh lecsó: mehetek zabálni???? :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: Az az Orlando Bloom volt? Én a Trójából meg a Mennyei Királyságból kérem őt! :)
@Angora Cardi: katy öerryt én is kifogásoltam! :D De már nincs, neeem???

Mók_Ica 2018.12.22. 21:39:12

@mentorosh lecsó: halgheccci :)))) sírok a röhögéstől.... még sose gondoltam így a haltejre.... pedig az.....

nálunk is halászlé, rántott hal, majonézes krumpli a 24-i menü
aztán lesz töltött káposzta, meg mindenféle szokásos süti
hagyomány tisztelő népek vagyunk mi is :))))

pusszantás mindenkinek :)))) közben nézem a "Ház a tónál"-t :))) imádom :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 21:42:57

@Mók_Ica: Mókim jó film, de én maradok a vén párosnál, Még zöldebb a szomszéd nője, az elsőt is néztem! :)

Mók_Ica 2018.12.22. 21:50:23

@Nyuszomuszo83: mingyá kezdődik a mai vv adagunk :))) 10 perc :)))

Cimili 2018.12.22. 21:52:49

@Mók_Ica: én is azt nézem, halat utálom, még a szagát se bírom. töltött kápit se szeretem, helyette székelygulyás, jó nagy füstölt csülökkel. olyan sz@r, h holnap is, meg 24-én is megyek melózni. :(

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 21:53:04

@Mók_Ica: úgy biza! Nehogy elvonási tüneteink legyenek! :D

moletty 2018.12.22. 21:54:14

Erőt egészséget jó reggelit ! Tesók geci ! Én vagyok a legárvább mind közt! Nekem bejött az Era kezdetben mint nő (köpjetek le , fossatok fülön) igaz akkor még nem tudtam h. mi az a póthaj.
De most meg ellene szavazok, mert megutáltam mint a szart :( Meghasonlottam önmagammal, mint fideszes geci a Soros egyetemmel (ahol tanult) :(
Sírok, faszom ! Era takarodj ! O1G !

Mók_Ica 2018.12.22. 21:55:49

@Cimili: nemáááá.... ez komoly???? szegénykém......mit küldjek neked???

Cimili 2018.12.22. 21:56:58

@moletty: így megutáltad a póthajat? :)

Cimili 2018.12.22. 21:59:46

@Mók_Ica: Jó időt! 20fok alatt haldoklom:) ma hajnalban valami ónos szar esett nálunk, csomó törött kocsi. halálfélelmem volt a lejtős utcánkban, aszittem sose érünk le az aljára. kéne már téligumi.

csincsilla72 2018.12.22. 22:00:13

@Cimili: Én 25.-én fogok dolgozni, de 26-tól telelés és csak read only üzemmód.
@Mók_Ica: Ház a tónál az egyik nagy kedvencem! Akárhányszor újra tudom nézi és hallgatni :-)

Lynette21 2018.12.22. 22:01:03

Huhhha! Kit zartak ki vajon?!

Cimili 2018.12.22. 22:01:25

na kit zártak ki vajon azonnali hatállyal??????????

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:01:51

@Angora Cardi: nem érek én rá olyan úri huncutságra. :) Bulvár. Eh. Majd ha RibiÁnusz lesz a címlapon. ;)

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:02:16

Halihó, sziasztok, kezdődikkk!;)

Remélem holnap Roli nyeri a párbajt, Era pedig kiesik, és senki nem fogja megsajnálni, mert olyan egyedül van... Ha anno nem fordul el Rolitól és Hunortól, nem így alakult volna, csak magának köszönheti...!

Cimili 2018.12.22. 22:02:39

@csincsilla72: nem irigyellek téged sem. :)

MosóMaca 2018.12.22. 22:02:58

Kire tippeltek? Kit b@sztak ki?

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:03:10

Csóki megdugta vivit és renyhe tettlegelt?

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:03:49

Húha, lemaradtam az első két percről, azt mondjátok,h kizártak valakit??!??

Mók_Ica 2018.12.22. 22:04:29

kizártak vkit????? pont nem hallottam.... csak azt láttam, hogy ancsa nagyon komoly..... na, kivi vagyok.....

greg jó volt :))) röhögtem :))))

Oh my... 2018.12.22. 22:06:00

eeejha, lehet tipizni? nekem Era mkk, csak belőle nézek ki ilyen fokú elborulást, hogy ki kelljen zárni... ;)

Mók_Ica 2018.12.22. 22:06:03

@Cimili: bakker.... küldök téli gumit, azonnal !!!!!!!!!!!!!!!!!!

@csincsilla72: én is imádom :)))

zsu öröme is szefos..... szegénykém nagyon béna......

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:06:25

Renyhe vagy vivircsók! Más eszembe se jut

Cimili 2018.12.22. 22:06:54

zsu felfogóképességével komoly gondok vannak.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:06:58

ha erát zárták ki, akkor elmarad a párbaj????

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:07:45

@Cimili: szegénykém, lélekben veled vagyok! Nálunk tegnap volt ónos! Zokni volt a bakancson igy nem törtem nyakam! Lemaradtam! Kizártak vkit! Kilógtam cigizni! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:07:51

Mivanmivan? Most értünk haza, rohanok nézni.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:08:04

a másik kérdés, hogy vajon mi volt amiért kizárást kapott vki??? vajon tettlegesség volt????

C.Chauchat 2018.12.22. 22:08:08

Végre homokpornó. Azt bizti nem engedik

Oh my... 2018.12.22. 22:09:00

@csincsilla72: @jj, imáááádommm azt a filmet, és a zenéjébe meg egyenesen szerelmes vagyok!!!!! (fagyi, fagyi <3 <3)

Lynette21 2018.12.22. 22:09:13

Ez a rozsaszin ruha Renin buntet.

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:09:30

Az iskola héten Era mondott ilyet,h addig fogja Renit csesztetni, amíg neki nem esik és ki nem zárják! És a tegnapi előzetesbe bevágták egy újabb összeszólalkozásukat... Hát nemtom...

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:10:05

Nem lehet hogyaz a kizárás azt takarja hogy Csoki kimegy a bv -be??? És ez csak a hatásfokozás?

C.Chauchat 2018.12.22. 22:10:11

Diszklájk by Lekvár.

MosóMaca 2018.12.22. 22:10:13

Szerintem nem era. Renyhe,csoki, ribi és zsuzsu azok,akik a leghirtelenebbek,szerintem közülük valaki

Oh my... 2018.12.22. 22:10:32

diszklájkot? jól hallottam? xDDDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:10:53

@Hümmögő Hammogó: ha kizárás rájuk tippcsektippcsek én is! :)

,, 2018.12.22. 22:11:12

Most kapcsoltam oda, Ancsa mondta h kizártak vkit?

C.Chauchat 2018.12.22. 22:11:28

Renyhe az. Kiderült, hogy pasi.

Oh my... 2018.12.22. 22:11:29

@Nyuszomuszo83: lehet, kiment és nem ment vissza... ;))

MosóMaca 2018.12.22. 22:11:38

@Nyuszomuszo83: nem hinném. Azt mondta ancsa,hogy valaki olyat tett,ami azonnali kizárással jár.

Cimili 2018.12.22. 22:12:16

@Lynette21: de már nincs póthaja, és az is valami.

,, 2018.12.22. 22:13:07

@oh..my...: az:) pedig a mait ki akartam hagyni, de ezt látnom kell:)

csincsilla72 2018.12.22. 22:13:37

Zsu, a gasztrotündér, bakker :-)

C.Chauchat 2018.12.22. 22:14:12

Zsu az, nyelvi és szellemi környezetszennyezés miatt. "Meg szeretném mutatni nektek... Nem-e büdös"

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:14:40

Akkor ölre mentek a csajok még Vivi is szóba jöhet!

Oh my... 2018.12.22. 22:15:12

@C.Chauchat: má' mé' nem? ne diszkrimináljunk itt, kérem! ;PP (max nem adják le - ne is!;))

Cimili 2018.12.22. 22:15:57

@,,: nincs lazsa! nézd meg, tvbuzi is lazsál ma, erre pont kizárnak valakit. :)

MosóMaca 2018.12.22. 22:16:31

Vagy csoki megint elhajintott egy palackot,csak valakit most el is talált.

Oh my... 2018.12.22. 22:17:00

@Nyuszomuszo83: mindhárom lény tudatos játékod, folyton a kamerát keresik, annak játszanak, szerepelnek folyton, sztem ők emiatt képesek kontrollálni magukat, Era viszont hótt kattant....

Mók_Ica 2018.12.22. 22:17:06

bakker.... era műszempillája félig leesve..... nem zavarja a látásban?????

Lynette21 2018.12.22. 22:17:11

@Cimili: Sokkalsokkal szebb Reni muhaj nelkul.

C.Chauchat 2018.12.22. 22:17:41

Médiatörténelmi pillanat:*Era műszeme főműsoridőben leesett ám nem vette észre.

Oh my... 2018.12.22. 22:17:46

@oh..my...: lány, és játékos, na! (jav., bicsi;)

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:17:54

Erának nagyon csúnyán lóg a szempillája

Oh my... 2018.12.22. 22:18:27

@Lynette21: ekg, és a műpillák is gagyik mindegyiken!

Mók_Ica 2018.12.22. 22:18:33

én csokira tippcsizek.....

MosóMaca 2018.12.22. 22:18:40

@Mók_Ica: azt hittem a szemüvegén van valami maszat

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:18:58

@MosóMaca: akár! Vagy greg megsellözte vmelyiket a másik akarata ellenére!

Mók_Ica 2018.12.22. 22:19:23

@Cukorborsó88: @C.Chauchat: ekg :))) az ő szemét nem bántotta..... csak a miénket....

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:19:34

@Nyuszomuszo83: képzeld, nyusz, nem láttam egyáltalán olyan habot. A müller halál volt. Kb 500-an voltak bent. Majd megnézem itthon vhol nyugiban kari után.

C.Chauchat 2018.12.22. 22:19:58

Ekkora fost. Ki kell baxniuk vkit, hogy legyen esemény (aka nézettség)

Cimili 2018.12.22. 22:20:20

@Mók_Ica: igen,lehet ő is, elég hirtelen haragú. IGAZÁBÓL:)

Mók_Ica 2018.12.22. 22:20:56

@MosóMaca: a 6xl-es pilla feladta..... és a mélybe vetette magát :)))

zsu milyen fintorral nézte a tányért......

csincsilla72 2018.12.22. 22:21:14

Era kissé bunkó. Megszoktuk.:-)

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:22:00

@Mók_Ica: ezeket ragasztják biztosan. Vajon lejön ha arcot mosnak és minden reggel ragasztgatják? Végülis ráérnek bent.

csincsilla72 2018.12.22. 22:22:05

A fejére kellett volna borítani.

C.Chauchat 2018.12.22. 22:22:26

Megjárta a konyhafőnököt Nádai.

MosóMaca 2018.12.22. 22:22:28

Lehetne ennél szánalmasabb valaki?! Egy tükörtojást is visszavezet hunornemakartengem drámára

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:22:36

Zsu fintora és affektálása, pfuuu, Era egy igazi gonosz gyökér! Nyersesség, új szó!

Lynette21 2018.12.22. 22:22:57

Mindenesetre nagyon remelem hogy nem Laci vagy Roli vagy Hunor az, akit kizartak.... A tobbi nem erdekel.

,, 2018.12.22. 22:23:03

Wait! Most jön be új lemming szerintetek?

Mók_Ica 2018.12.22. 22:23:04

valaki ismer olyat, aki ismer olyat, aki nyert már egy ilyen kamerát???

Oh my... 2018.12.22. 22:23:19

apropó Konyköhafőni! Király Peti nyeeeeert, jeeeejj!!!!! úgy örültem neki... ;))

Cimili 2018.12.22. 22:23:27

era lesz az, tök idegroncs.

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:23:44

Erától sugárban hányok

Mók_Ica 2018.12.22. 22:24:29

@MosóMaca: szánalmas volt era.....

era feladta esetleg???? annyira bőg és megint egyedül van......

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22. 22:24:33

@Cukorborsó88: Nem sajnáltad meg Tesó a végén se.?
Ott sírt segényke.... Bloááááááááááfff !

Oh my... 2018.12.22. 22:24:43

@,,: szerintem ilyenkor már nem, túl sok ideje vannak bent a többiek, nagyon unfair lenne velük szemben...

Cimili 2018.12.22. 22:25:08

@Mók_Ica: nem, de milyen ez a kamera? jó, vagy gagyi?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:25:09

Era mi a francnak nem megy ki önként? Ha ennyire szenved, ennyire rosszul érzi magát? Mit gondol, ha visszamegy, akkor imádás lesz? Ugyanúgy fogják utálni.

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:25:11

@Mók_Ica: Ez engem is érdekelne!;) Kinél van ilyen kamera??? Jelentkezzen, de tüstént!:)))

uramatyám 2018.12.22. 22:25:21

Basszus vadai mikor költözött be a villába?

Mók_Ica 2018.12.22. 22:25:24

@,,: lehet visszaküldik ratyist vagy szintikét :)))) sztem nem megy már be új játékos.....

Oh my... 2018.12.22. 22:25:30

@oh..my...: elmarad a párbaj, ennyi, nullán lesznek...

Lynette21 2018.12.22. 22:25:47

@Mók_Ica: Nnna igen, ez engem is erdekelne... Szerintem a szerkik ismeroseinek es uzletfeleinek osztjak szet.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22. 22:26:27

@Nyuszomuszo83: Rosszindulató buta állat ! Inkább lenne KURVA ! Nagyon utálom Zsut is !
DEVISZONTDE: ANCSA EGYRE JOBB!!! KIJELNETM : BIROM A CSAJT !!!
a Segal poénon is vigyorogtam !

,, 2018.12.22. 22:26:29

@oh..my...: ez elképzelhető (elmarad a párbaj)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:26:39

Ami azt mondta, valakinek hirtelen el kell hagynia a villát.
Azt meg tudjuk, hogy Csoki ma kimegy a belevalóba. Esetleg ezzel borzolják a kedélyeket? Nézőcsalogató?

MosóMaca 2018.12.22. 22:26:46

@Mók_Ica: sehol nincs nyoma.... sem a műsorban nem mondtak soha nyertest,se az appon nem írják

Mók_Ica 2018.12.22. 22:26:49

@Cimili: rögtön előhívódik a kép :))))

@Hümmögő Hammogó: én akarok ilyet nyerni :))))

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22. 22:27:08

@oh..my...: Jó az avatárod Tesó ! Modnhatnám geci jó ! :D

Cimili 2018.12.22. 22:27:16

@,,: lehet arra gondolt, az nem olyan megalázó, mint 10%-al kiesni.

,, 2018.12.22. 22:27:24

@Mók_Ica: :D vagy valakit az előző szériákból:D

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:27:38

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: de, egy pillanatra könnybe lábadt a szemem amikor jött vissza a tonhalas palacsinta

C.Chauchat 2018.12.22. 22:27:43

Lekvár megy ki. Kiderült, mégis van éreccségije.

MosóMaca 2018.12.22. 22:28:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor nagyon morci leszek! Olyan rohadt uncsi,történhetne már valami váratlan

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:28:34

@,,: Renire szavazok! Szerintem most, eddig rejtegették mint Kuti Ginát, Tivy mondta 1 honapig rejtegették! Ha lehet hinni a degeneráltnak

Cimili 2018.12.22. 22:28:36

@Mók_Ica: akkor egyik héten te nyerd meg, köv.héten meg én!!

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:29:37

Volt egyszer már olyan,h elég régóta ment a játék, aztán mégis beküldtek valakit. Ment is bent a háborgás,h ő már kívülről csomó mindent láthatott, stb.
De nem lehet,h csak a mi idegeinket húzzák,h nézzük az adást (mintha amúgy nem néznénk :D ) és a végén valami tök banális lesz, pl.Csoki megjelenése a BeleValóban...?

,, 2018.12.22. 22:29:57

@MosóMaca: én is pont ezt akartam írni:)

Cimili 2018.12.22. 22:30:18

@Mók_Ica: jajjjj, csak ánuszt ne!!!!!!!!!

Lynette21 2018.12.22. 22:30:27

@,,: Visszamehet Viki, hogy legyen Rolinak is valami...valaki...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:30:47

@Cimili: enyém melyik hét? Én is szeretnék egy kamerát. ;)
Osszuk be. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:31:51

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó:
EKG Tesa, beveszlek a Zsu ellenes klubba!
@Cukorborsó88: pont gondoltam rád, Rossmannba van és láttam új illatot is!

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:31:55

@Mók_Ica:
@Cimili:
Akkor a 3.héten hadd nyerjek én!:))

moletty 2018.12.22. 22:32:08

NAaaaaaaaaaaa! Folyatódik ! KIZARTAK !

MosóMaca 2018.12.22. 22:32:14

Most is kizárást mondott! Jeeee

,, 2018.12.22. 22:32:47

@Lynette21: áhh, az kamu volt úgyis.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:33:04

Era menjen önként haza és nem kell a hattyú halála!

Cimili 2018.12.22. 22:33:06

@Hümmögő Hammogó: na ezt meccseld le Királynővel! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:33:22

@MosóMaca: hallomhallom. Na, már tök kíváncsi vagyok.

csincsilla72 2018.12.22. 22:33:34

Era nem akarná már befejezni? Ha nem bírja, húzzon haza.
Tényleg azt hiszi, hogy ha visszamegy, ezt nézni akarjuk?

MosóMaca 2018.12.22. 22:33:52

Ez bammeg azt hiszi,hogy rajongótábora van,akiket nem hagyhat cserben

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:34:09

Ha nem Erát zárták ki, bemegyek, viszek egy péklapátot, aztán engem is hazaküldhetnek

,, 2018.12.22. 22:34:20

B+, játékost még nem láttam így fogadni, h párbajoznia kell. Ez nonszensz

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:34:26

Ha ezt gondolja a többiekről, hogy akár velük együtt élni? Ez hülye. Meg beszél magában. A kameráknak.

pomac 2018.12.22. 22:34:30

tényleg az a kérdés inkább hogy ki megy majd be helyette új vagy régi játékos :)

Cimili 2018.12.22. 22:34:34

kérem azt a kontit! blöeeeeeeeee

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:35:10

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Királynő, lehet Tiéd a 3.hét, és akkor én leszek a 4.,jó?? :)

Era menjen már haza!!

C.Chauchat 2018.12.22. 22:35:20

@Cukorborsó88: a péklapát önmagában is érdekesebb lenne mint bármely szereplő

Mók_Ica 2018.12.22. 22:35:23

era nagyon túltolja..... lehet nála szakadt el a cérna????

,, 2018.12.22. 22:35:25

Ez a csaj full beteg:O

Oh my... 2018.12.22. 22:35:41

@Cimili: pontosan, és ha tudná, higy a 10%-ot se súrolja alulról se..... mondom, Era lesz, nézzétek meg, most is mit művel, totál kattant, degenere!

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:35:43

Nem bírom Era vekengését, ha nem lenne a kizárás, komolyan elnyomnám a tvt! Ez a nő idegroncs, gonosz, rosszindulatú és nárcisztikus!

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:35:46

@Nyuszomuszo83: meg fogom nézni, köszi h mondtad

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:35:51

Mondjuk beállíthatta volna a kamera élességét, a háttérben a cigis tök élesen látszik. :)

,, 2018.12.22. 22:36:09

@Mók_Ica: ezt írtam én is, lehet elmenekült

MosóMaca 2018.12.22. 22:36:38

Nem hiszem,hogy most beküldenének új embert. Szerintem inkább elhúznak egy kiválasztást,hogy megmaradjon a műsorhossz

csincsilla72 2018.12.22. 22:36:40

Era b+, nem voltunk ott veled. Attól, hogy százszor elismétled, nem lesz elfogadhatóbb.
Roli keményebbeket kapott, mégsem hisztizett rajta. Viselte.
Magyarázza a bizonyítványát.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:36:47

@Hümmögő Hammogó: nyerjetek :)))) akkor legalább elhiszem, hogy van nyeremény.... :)))

@Cimili: gyere :))) karácsonyi fények és díszek vannak rajta körbe-körbe :)))

Cimili 2018.12.22. 22:36:47

hazug era, huzzál haza!!!!!!

Oh my... 2018.12.22. 22:36:47

@Nyuszomuszo83: maxi ekg tesanő, már le is vettem a hangot, nem bihíromm!!!!

Ego0123 2018.12.22. 22:36:54

Mert ő egy igazi mártír,
mert ő egy igazi mártír,
mert ő egy igazi mártír,
ki semmitől se' fél.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:37:39

A bugyin keresztül petting az egy csók? Hátbzdmg, el vagyok tévedve.

Oh my... 2018.12.22. 22:37:42

@Cimili: naggyon beteg...... egy igaz szava nincs.

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:38:07

De arra van esze, hogy visszaragassza azt a szájbatekert szempillát

,, 2018.12.22. 22:38:27

Akárkit zártak ki, tök megértem, Erától bárki bekattanna

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:38:27

@Cukorborsó88: viszem a kamerát, felveszem, ahogy nyakonvered. ;)

Cimili 2018.12.22. 22:38:37

@Mók_Ica: majd óvatos leszek, vigyázok a fényekre. :)

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:38:57

Ha bugyin keresztül próbált dolgokat, akkor az több mint csók, kedves Era!!

Már szegény Zuram is ezt kérdezi,h muszáj ezt nekünk nézni...?!? Mármint Era nyüglődését.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:39:01

nem bírom, amikor vki elhiszi, hogy mindenki hülye körülötte.....pfffffff

csincsilla72 2018.12.22. 22:39:05

Basszus, nulla önkritika. Nulla.
Rosszat tettek vele, abszolút ok nélkül. Na ja.

Oh my... 2018.12.22. 22:39:42

ezt a vakerolást hang nélkül is kínszenvedés nézni.... broáááf

Cimili 2018.12.22. 22:40:28

nem era, te vagy a vicccc!

MosóMaca 2018.12.22. 22:40:49

Ez egy párhuzamos valótlanságban él,teljesen beteg az agya. És szerinte szép a haja

,, 2018.12.22. 22:40:59

Már 40 perce megy ez a hiszti...

Mók_Ica 2018.12.22. 22:41:54

zsu adri és greg van csak a hálóban..... hol vannak a többiek???

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:42:13

@Hümmögő Hammogó: lehet tiéd a 3-ik hét. ;)
Lényeg, hogy meglegyen. :)
Én is akarok ilyen jó kis vlogot csinálni. :)
Veszek hozzá műszempillát és műhajat.

,, 2018.12.22. 22:42:31

Az Teréz anya, te kretén, nem mária terézia

Ego0123 2018.12.22. 22:42:34

Mária Terézia????????????

MosóMaca 2018.12.22. 22:42:35

Máriaterézia.... édesistenem. Mehet hózentrógerrel dumcsizgatni

Cimili 2018.12.22. 22:42:37

na most vallotta be, h indulatos.

C.Chauchat 2018.12.22. 22:42:59

Mária Terézia, hadd magyarázzam: szűz Mária és Teréz anya kombója a szerencsétlen fejiben...

Mók_Ica 2018.12.22. 22:43:12

mária terézia???????????????????????? óbasszz..... talán teréz anya..... pfffff

no, ismét megint mindenki hülye, csak era helikopter......kerepkerep..... broáf

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:43:16

Teréz anya, te idióta, nem Mária Terézia.

Lynette21 2018.12.22. 22:43:16

@oh..my...: Szinkronizald at. Ugy lehet hogy vicces lenne!

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:44:03

Látjuk milyen erős vagy Era... Még egyszer sem sírtál...

Oh my... 2018.12.22. 22:44:27

@,,: tovább megyek.... előre bocsájtom, hogy az erőszak minden formáját elítélem, a verbálisat ugyanúgy, de... valahol... khmm, kezd derengeni, hogy mi is lehetett a kinti, sokat emlegetett kapcsolatának a gondja ezzel az elmebeteggel, amiért az ledobhatta az ékszíjat...

MosóMaca 2018.12.22. 22:44:41

Ez olyan volt,mintha Anikót az uccsó percben ébresztettél volna,hogy hahó,vekengés vége,adás van

,, 2018.12.22. 22:45:00

@Cukorborsó88: nem baj, azért lopom, ezt be fogom építeni a vv szókincsembe:)

csincsilla72 2018.12.22. 22:45:08

Greg még nem nyitott ki dobozos italt????

Mók_Ica 2018.12.22. 22:45:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: gyere drágám :)))
sztem maradjatok itt a konténer mellett... :))) van forró teJa, forralt bor, süti :))) ki mit kér, tegye fel a kezét :))))

ewita 2018.12.22. 22:45:28

Eleg mar Erából baszki!! Komolyan ennyire nem toirtenik semmi? Lehetne heti 2-3 parbaj azt szevasz,mi a fracnak kínlodnak?tiszta szenvedes meg nezni is! :p

pomac 2018.12.22. 22:46:00

centi litert hátra :DD beszarok és ő felszolgáló :D

Oh my... 2018.12.22. 22:46:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: sírokk.... majdnem olyan jó, mint a Dzsedik Ányos.... xDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:46:44

@Mók_Ica: ilyen vloghoz ez kell. :) Meg ilyen pilla. :) Félárbocra esve. :D

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:46:47

@,,: azok nálunk is mennek itthon :D

C.Chauchat 2018.12.22. 22:46:56

Valakit fonetikusan kiejtettek a vellából

Mók_Ica 2018.12.22. 22:47:12

@Cimili: az.... nekünk sajnos....

virdzsin blabla splasss - fonetikusan by zsu

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:47:58

@oh..my...: Dzsedlik, drága. :) Ilyen klasszikust, mint Era, csak pontosan szabad idézni. ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:48:18

Közben újra kellett inditani a telefonom, Era sírása még őt is lefagyasztotta! Nagyon szponzor hét ez a média hét!
Naaa kockákon nem mászkálnék a szuper érzékeny tappancsaimmal!

Oh my... 2018.12.22. 22:48:30

@Mók_Ica: csak hogy legyen mivel megtölteni azokat a kontikat, ugyee? ;)) persze, azért felteszem a kezem, jóhogy, és köszcsiii! <3

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:48:47

@Mók_Ica: bort, sokat. Ezt nem lehet máshogy elviselni. :)

C.Chauchat 2018.12.22. 22:48:51

Elhagynak a szavak.. De télleg...

Mók_Ica 2018.12.22. 22:48:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: ok :))) de csak a vlogra :)))

@C.Chauchat: akkor az csakis zsu lehet :)))

ugye nem baj, hogy én nem drukkolok erának......

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:49:02

@Mók_Ica: Forralt borra és sütire jelentkeztem! :)

2018.12.22. 22:49:17

Két dolgot tudok elképzelni.

1. Erának annyira jelentéktelen számú szavazata van, hogy fel akarja tornázni a retek, ne legyen 95-5%

2. Ki akarják rakni Rolit akármilyen ok miatt. (pl. nem teljesíti a szerkesztői utasításokat, a Zsu-Radics-Csokinak "drukkoló" agyhalott nézőközönségnek akarnak műsort "szerkeszteni" és ezért 100-as IQ felettiek nem kívánatosak a vellában,úgy érzi ez a végtelenül inkompetens szerki team élén osvát zsolttal, hogy nagyobb bummot okozna Era visszatérése rövidtávon, mivel 1. Rolit várják vissza többen, 2. neki van esélye elnyerni egy kultúráltabb nézői kör szavazatait, ezáltal a csatorna által végletekig sztárolt Zsura és Csokia veszélyt jelenteni . Ginu kiesése után megfogadtam, hogy nem nézem tovább...Aztán "megszegtem"..Nézem, de ha Roli kiesik, tényleg nem nézem, sőt lehet az ezután következő VVket sem. Nekem Soma győzelme eléggé fájt, olyan értelemben, hogy tudtam, hogy az emberek nagyobb része hülye, de hogy annyira, hogy fogyaték Vivi és fogyaték Soma között dől el, hogy kinek adnak egy "egzisztenciányi" lóvét...Hát undorító.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:49:57

Zsu ordit! Istenem őt zárják ki!

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:50:23

Zsut zárják ki. Ráborítja vkire a poharat.

Oh my... 2018.12.22. 22:50:27

a figyi Zsu ebben is rohadt szerencsétlen, csak mint mindig...

Mók_Ica 2018.12.22. 22:50:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: az nem renyhe volt? :))

@oh..my...: dehogyis, az csak a jó hangulat miatt és hogy együtt vagyunk :))))

MosóMaca 2018.12.22. 22:50:37

Zsu a pincérnő! A kocsma vendégkörét is lebaszta,hogy ne szóljanak hozzá,ha 1db pohár van nála?!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:51:23

@oh..my...: Hát na. Ez nekem is eszembe jutott, hogy nagyon csúnya dolog volt Renitől úgy beszélni Eráról, hogy megérdemelte, de volt az a pillanat, amikor én is megcsaptam volna azt a némbert. És ezt kapcsolatban elviselni.

,, 2018.12.22. 22:51:26

Lacikára senki sem gondol h őt zárják ki:)

2018.12.22. 22:52:24

@Nyuszomuszo83: Ki kéne zárni már régóta közveszélyes affektálásért, közveszélyesen alacsony intelligencia miatt. Esküszöm, VV Ádinát, VV Laccit, VV Edinát és VV Lórit sem tartottam ennyire idegesítőnek, mint ezt a nőt...Pedig nekem ők az all time legútáltabb karakterek.

Oh my... 2018.12.22. 22:52:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont erre gondolok én is.... nah, akkor Csoki?

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:52:28

@Cleveland55: Ha Rolit kiejtik, szerintem én sem nézem tovább...:(

Mók_Ica 2018.12.22. 22:52:39

csokit zárták ki...... jól tippcsiztem......

2018.12.22. 22:52:40

Kizárták Csokit?

pomac 2018.12.22. 22:52:43

tudtam hogy ő volt

Cimili 2018.12.22. 22:52:48

na csokit zárták ki.

MosóMaca 2018.12.22. 22:53:46

Csoki és a dobálózás

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:53:54

Csokinak elgurult a gyógyszere?!

Ego0123 2018.12.22. 22:53:55

Hoppá, dobott és talált.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:54:00

na, csoki idegállapotba került és repült..... nézzük a bv-t

pomac 2018.12.22. 22:54:20

na era is megér egy misét ebben az ő keze is mélyen benne volt most

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:54:32

Csoki narancsdobáló nyomdokaiba lépett és Zsút dobálta!

MosóMaca 2018.12.22. 22:55:18

Aztaqrva,ez a csoki-vakera csörte kellemesnek ígérkezik

Oh my... 2018.12.22. 22:55:33

óóóó, legalább gyakta volna meg az ordibáló elmeroggyantat, akkor azt mondom, megérte valahol kizáratnia magát, de hogy a fogyit dobta szemen.... na az, az vicc.

moletty 2018.12.22. 22:55:35

Kibaszták a tetű niggert, nem sajnálom !

2018.12.22. 22:55:44

Mondjuk Csoki kizárásában való részvétel leviheti az Erára leadott szavazatokat 5%-ról 2-re :d

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:55:47

@Nyuszomuszo83: ön- és közveszélyes az a nő :)

Mók_Ica 2018.12.22. 22:55:47

csokinak már korábban is voltak ilyen "kirohanásai" .... csak nem tett kárt senkiben és semmiben.... most megdobta zsut.....

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:55:51

@pomac: Pontosan! Erának ez volt a célja! És sztem Zsu is bőven benne van... Bakker.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:56:22

@Cimili: XD
Renyhe magára pakoltatja a jeleket és kiviszi zsút, mert fasztalanította

Mók_Ica 2018.12.22. 22:56:40

azért ez az era-csoki szájkarate..... kivi vagyok mi váltotta ki......

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:56:44

Bakker be kellett volna dobnom csokkernek azt a lapátot....

,, 2018.12.22. 22:56:55

@oh..my...: abszolút jogos a kizárás, de benne volt az is h era felkúrta az agyát

moletty 2018.12.22. 22:57:01

@,,: Pedig Lacika egy vadállat minden megmozdulásában :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:57:23

@Mók_Ica: mit dobott? Ollót? Vmi fémet. Zsu homlokán csattant.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:57:30

@Cleveland55: Retard a nő, benne volt Era meg Zsu ebben vastagon hogy Csoki idegállapotba került! Remélem a sok hülye néző ezért sem szavazza vissza Erát, 98-2 lesz!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:57:54

@Mók_Ica: hogy akadályozta zsut a pincérkedésben

Mók_Ica 2018.12.22. 22:58:13

@Hümmögő Hammogó: mint viki, aki hergelte simont.... és aki miatt simont zárták ki......

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:58:14

Akkor most csoki lesz a belevalóban?

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:58:21

@Mók_Ica: Roli pont a minap mondta,h Csoki agresszív... És ugye párszor már láttuk,h idegállapotba került. De kíváncsi lennék mi a fenével húzták fel, és direkt volt-e? Mert Era szerintem baromi alattomos, és ehhez megvan az esze...

Oh my... 2018.12.22. 22:58:29

@MosóMaca: hát, nem kérdés, hogy kint már beleépítette volna a szemüvegét az arcába az ordítozó némbernek, hamar vége lett volna a verbális csörtének... amit komolyan mondom, nem értek, miért nem lehet simán otthagyni a pszichopatát? minek kell ezekbe beleállni..?

Cimili 2018.12.22. 22:58:31

@Mók_Ica: miiiiiii, fosera kerepelése.

moletty 2018.12.22. 22:58:47

Valljuk be : ÉN utálom Zsút, de tényleg baszogatta keményen Csoki amikor vitte a cuccot és azért ejtette le ! Én ott a heléyben elküldtem volna Csoki a retek kurva nigger apjába !

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:59:13

@,,: provokálni nem tilos! Vivike is ki akarta csinálni zsut

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:59:30

@,,: én azt vártam, pofon vágja Erát, mikor mondta, hogy vegye le a szemüveget.
Nagyon kíváncsi vagyok a holnapra.
Meg most a bv, hogy beszélhet-e. Gondolom, nem.

ibsen 2018.12.22. 22:59:49

@Hümmögő Hammogó: Nem tudunk semmit. Era idegbeteg már napok óta, nem hinném hogy szándékosan baszta fel Csokit. Kizárni meg nem akarta.De egyébként máskor amikor ordibálnak egymással főleg a csajok az mi?

,, 2018.12.22. 22:59:50

@Hedo a nokedli szaggató: nem tilos, ez olyan volt mint a simon viki

6paw 2018.12.22. 23:00:21

nemár Csokesz :(

Cimili 2018.12.22. 23:00:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem beszélhet sztem. ancsa úgy mondta, h ott adják le a történteket.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:00:45

@Hedo a nokedli szaggató: lehet..... csak azt nem értem, hogy miért nem adták le ma, hisz a mai öfi történéseihez kapcsolódott... vszínű nem 1 nappal később történt

pomac 2018.12.22. 23:00:54

végül is csoki nyerte a belevaló vezetését most egyszerre vezeti és szerepel is benne :DD

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:00:54

@Nyuszomuszo83: Én is remélem,h megtartják a párbajt, és Era szépen kiesik! Aztán Zsu is mehetne... Teljesen kiidegel mindenkit az indokolatlan hisztijeivel.

MosóMaca 2018.12.22. 23:00:58

@oh..my...: nem tudom elképzelni,hogy bármilyen körülmények között hagyjam,hogy így az arcomba másszanak. Teljesen egyetértek, csokivan tényleg van agresszivitás,ez már többször is előjött

ibsen 2018.12.22. 23:00:59

Era reagálása a cetlikre elég gáz volt.Rolié jobban sikerült bár ő sem volt feldobva.

Oh my... 2018.12.22. 23:01:00

@,,: persze, csak hogy ez nem tiltott odabent... vajon miért??! én ezért is kizárást osztanék, ez a másik szándékos kiidegelése legalább annyira erőszakos, mint egy dobálás vagy verekedés!

Cimili 2018.12.22. 23:01:13

évike gyászruhát vett fel.

,, 2018.12.22. 23:01:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is azt hittem, de örülök h nem tette meg. Azért mégiscsak, na.

Lynette21 2018.12.22. 23:01:20

@Mók_Ica: Igy igy! Ezert utaljuk annyira Vikit!

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:01:35

@6paw: De! Írhatsz jó öfit drága! Várjuk!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:01:50

@moletty: renyhének meg ez tetszik! A vadembör! Egyszerre basszák, verik és alázzák. Hülye luvnya

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:02:56

Csoki ma már Ánusszal bandázik!

Cimili 2018.12.22. 23:02:57

csoki fején látni, h érzi a vesztét.

2018.12.22. 23:03:43

Jajj már Zsu nyomja megint a színészkedést. Én nemhogy megdobtam volna valami szarral "veszélyeztetve" a testi épségét, hanem kb elföldelném az ilyen idiótákat :D

Oh my... 2018.12.22. 23:04:04

@MosóMaca: igen, de ez kétoldalú, Era épp annyira belemászott, mindketten egyformán benne vannak – mondjuk én, simán otthagynám az ilyet, soha nem mennék bele egy ilyen gázos szituba.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:04:16

ismét a szemöldökcsipesz okozta a problémát..... nem era volt a hibás

2018.12.22. 23:04:28

Mi a fakkal dobta meg egyébként? Mitől "veszélyeztette" stb?

Oh my... 2018.12.22. 23:04:43

Pffff, Renyhe kicsinálja majd Zsuzsut ezért....

csincsilla72 2018.12.22. 23:04:44

Reni megözvegyült :-)

MosóMaca 2018.12.22. 23:05:44

Én most némítottam... renyhe pls!!!

Oh my... 2018.12.22. 23:05:54

@csincsilla72: úgy is viselkedik kb, mintha a halálsorra küldenék a fasziját.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:05:56

zsu miért sírt emiatt???

renyhének azonnal nyugtatót...... ribi is sír, oda a következő vőlegény.....

,, 2018.12.22. 23:06:11

@oh..my...: dehogy fogja, zsu sem ezt akarta

2018.12.22. 23:06:13

@oh..my...: Remélem... Ha nem esküszöm bemászok a vellába és halálra affektálom Zsut...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:06:14

Mehetsz a banánfára kekszet kapálni!

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:06:29

@Mók_Ica: Igen, bocs mindenkitől, nem Era volt...

Cukorborsó88 2018.12.22. 23:06:49

@Mók_Ica: van még ott, ahonnan az előző jött

Oh my... 2018.12.22. 23:07:02

@Cleveland55: az az ominózus szemöldökcsipesz... már megint.

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:07:12

Le kellett halkítanom a tv-t....

Mók_Ica 2018.12.22. 23:07:16

@Cleveland55: szemöldökcsipeszt vágott hozzá.... éles / szúró tárgy... veszélyeztette villatársa testi épségét..... ráadásul zsunak fájt és csoki rohadtul nem kért bocsánatot

Nbl 2018.12.22. 23:07:19

Nem is tudom, volt-e már olyan része a VV9-nek amin így kellett röhögnöm ... Vazze, mintha élőben darálták volna le Csokit a szemük láttára.

Cimili 2018.12.22. 23:07:24

zsu télleg melegszívű, még ő kérte ancsától, h ne zárják ki csokit

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:07:34

Zsu lesz a következö akit kiválasztanak ez miatt! Renyhének nyugtató lesz tuti!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:07:48

Hát, így viszont törölnék majd pár tippet a táblázatban.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:08:02

@,,: ez egyedül csoki f@szsága volt.....

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:08:14

Teljesen indokolatlan volt a dobás! Zsu nem érdemel ezért bosszút

pomac 2018.12.22. 23:08:28

@Cleveland55: szemöldökcsipesz volt ha jol láttam

csincsilla72 2018.12.22. 23:08:38

Renyhe műbalhéja elviselhetetlen.

Ego0123 2018.12.22. 23:08:43

nem kell magyarázni

MosóMaca 2018.12.22. 23:08:53

Azért sanszos,hogy rásegített a sztori alakulására,hogy zsu volt az áldozat,akinek minden 5x annyira fáj és azonnal bőg... de persze akkor sem kell dobálózni,pláne,ha korábban egy narancs miatt is repült a csaj

ibsen 2018.12.22. 23:08:59

Reni durva volt. Zsu szar helyzetbe került.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 23:09:01

aztakurvaéletbe! hát ez mi volt?

SzabadEzANév? 2018.12.22. 23:09:09

Évának különösen jól áll a disztingvált és értelmes beszéd, gyakrabban gyakorolhatná

Cimili 2018.12.22. 23:09:21

a szemöldökcsipeszt dobta zsu fejének.

Oh my... 2018.12.22. 23:09:30

amúgy ezt mi miért nem láthattuk élőben, és miért a bv-ben adják le??

Nbl 2018.12.22. 23:10:16

Félkegyelmű Almafasz hogy vérig lehet sértve, h a VV9 legdurvább hírét Csöcsike konfolhatta fel ...

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:10:21

Pedig Csokit szerintem döntőztetni akarta a csatorna... De így legalább lesz ott hely Rolinak és Hunornak.:) Meg valószínűleg Reni vagy Zsu jut oda a nők közül.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:10:25

@Hedo a nokedli szaggató: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

@Hümmögő Hammogó: nincs miért bocsánatot kérned :))) mi itt beszélgetünk és sskk nem veszekszünk :))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: így legalább tuti nem nyeri meg csoki

csincsilla72 2018.12.22. 23:10:41

Csoki menjen a büdös faszba, nem elég, hogy megdobja, de még közli is, hogy leszarja.
Na gyökér, most húzz haza.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:11:15

@Cleveland55: nem volt szimpi a bőgés, ha nem kezd el üvöltözni meg hogy fáj neki nincs ez! Renyhe ki fogja csinálni, nem lesz cuki bariság táncolunk a havban! Zsu ki lesz választva ha csak nem pakoltatja magára a jeleket Renyhe hogy kivigye!

Cimili 2018.12.22. 23:11:58

@oh..my...: mert az öfiben mindig az előző nap történései vannak, ez viszont ma történt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:11:58

@oh..my...: Mondjuk az, amit Era és Csoki műveltek, az kimeríti a verbális agresszió és megfélemlítés teljes fogalmát.

ibsen 2018.12.22. 23:12:15

Baukó ahogy felkonferálta a hírt, de magyarul kb leszarja hogy kizárták Csokit de próbálta megjátszani ezért fizetik.

,, 2018.12.22. 23:12:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: ok, holnap mindenki módosíthat
Mára el, jóéjt mindenkinek

Oh my... 2018.12.22. 23:12:24

@Hedo a nokedli szaggató: nem, persze hogy nem, de attól még őt fogja hibáztatni az a primkó némber Renyhe..... rémes volt ez a prolisztájl nagyhalál, amit leadott itt most.

2018.12.22. 23:13:02

@MosóMaca: Hát eléggé. Esküszöm, még két hét, és nekem minden idők legútáltabb karaktere lesz Zsu... :D :D Basszus 6 évesen nem bőgtem, mikor nekem fejbedobot JóskaPista a homokozólapáttal...

Mók_Ica 2018.12.22. 23:13:09

@Hümmögő Hammogó: zsu, ha lehet ne jusson már a döntőbe...... pls!!!!

MosóMaca 2018.12.22. 23:13:34

Na igen,az kiváltkép férfias viselkedés volt,hogy egy bocsbazdmeg el sem hangzott...

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:13:49

@Hümmögő Hammogó: szerintem is esélyes volt de legalább a top 5-re! Vagy Renyhe vagy Zsu lesz döntős!

2018.12.22. 23:14:01

@ibsen: Erkölcsről hadovál, aki pénzért kb bárkivel tudjukmitcsinál, illetve egy ellenzéki politikusról könyvet írót bemocskol... Az erkölcs mintaképe

Oh my... 2018.12.22. 23:14:06

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, abszolút kizárás-pozitív, mindkét félnek, azonnal! mert mi a félelemkeltő, ha nem ez?

Cimili 2018.12.22. 23:14:25

@,,: huh, nekem is fellőtték a pizsit. jóccakát mindenkinek! :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:15:45

@oh..my...: akkor a nézők megsajnálják zsut és visszaküldik

MosóMaca 2018.12.22. 23:16:01

@Cleveland55: még véletlenül sem védem,vagy keresek igazolást csokinak,de ez is benne lehet,hogy nem kért bocsántot,mert gondolom van napi kettő olyan szitu,mikor neki fáj valami és már észre sem veszik

Oh my... 2018.12.22. 23:16:08

@Cleveland55: ekg "báttya', a Havas-gate óta pária lett számomra, kb átnézek rajta.

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:16:16

@Mók_Ica: Veszekedést én sem szeretem sskk! :)
Zsut én sem szeretném a döntőbe, de nem tudom,h a csatorna nem ezt szeretné-e... Sőt, megkockáztatom,h idén nővel akarják megnyeretni, aki valszeg Reni vagy Zsu lehet... De ne így legyen...

2018.12.22. 23:16:32

@MosóMaca: Hát figyelj, azért szerintem baromire nincs arányban a kettő dolog. Az, hogy odadobott valami szart és valami hülye picsa nyavalyog, minthogy emiatt elesik valaki 36 milla megszerzésének esélyétől. Nem azt mondom, hogy legyen bent verekedés, meg bármi megengedve, de szerintem ez a szankció óvodásabb szint, mint Csoki dobálása. Mondom ezt úgy, hogy Zsu-Era-VVV után Csokit rühellem a jelenlegi szériában a legjobban. De szerintem ezért nem kéne kizárni SENKIT.

Oh my... 2018.12.22. 23:16:46

Lekvárka epikus!!!!! xDDDDDD

Mók_Ica 2018.12.22. 23:17:01

@Cimili: jó éjt cicus és kitartást, lélekben veled vagyunk :*******

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:17:34

Facen megoszlanak a vélemények, sajnálják Csokit, Zsut hibáztatják, Erát is, van aki Csoki agressziójáról ír, más Zsu ütödöttségéről!

ibsen 2018.12.22. 23:17:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: Erát zárják ki mert ráijesztett Csokira :-)))

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:18:20

@Cleveland55: csokit már pár adással korábban is ki akartuk zárni, beérett neki

Cukorborsó88 2018.12.22. 23:18:34

Lehet, hogy azért zárták ki mert nem először dob keze ügyébe kerülő tárgyakat. Amikor Adrinak énekeltek (nem tudom már kicsodák) akkor is odavágott egy kis ávizet.

2018.12.22. 23:18:35

@oh..my...: Jaja. Havas gate... Az addig is moslék ótvar életpályája(Talma kitartott nője stb) megkoronázása volt. Amikor elmondta a tvben, hogy ő egy erkölcsös család gyermeke blabla... :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:19:11

@MosóMaca: na ja. Mondjuk sztem nem segített volna rajta. Habár ki tudja. Az előzőt is kimagyarázták a szerkik.

,, 2018.12.22. 23:19:12

@,,: elfelejtettem hozzátenni h mindenki módosíthat, MERT egy Mária Terézia vagyok
Jóéjt

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:19:13

@Hümmögő Hammogó: @Mók_Ica: Bocs, nem idén nyeretik meg, hanem jövőre:))

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:19:57

@Cleveland55: mert semmit se akart csinálni, mert agresszív, mert tuskó pöcs

Mók_Ica 2018.12.22. 23:20:17

@Hümmögő Hammogó: hát egyiknek sem adnám a nyereményt....

özvegyribike...... még jó, hogy 18 évesen nem lóg a csöcsöd..... megláTTYuk 10 év múlva....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:20:56

Káddugó. Nem ismeritek a szakszavakat? :)

Oh my... 2018.12.22. 23:21:25

@Cimili: jó, de az ilyen rendkívüli eseményeknél mindig az öfi végén szoktak beszólni a vijjába, és nem a belevalóba száműzni az ilyen fontos kontentet, azért nem értettem, de mindegy igazából....

csillagporszem 2018.12.22. 23:21:50

Hülye Csoki. Bakker megnyerte volna ezt a szériát ha képes az indulatait kezelni és megtanulja még idejekorán hogy nem dobálunk senkihez semmit.
Oké Zsu túljátszotta, valószínűleg nem fájt annyira mint amennyire kiakadt de ettől még okozhatott volna nagyobb bajt is. Amikor a gyerek 2 éves volt ha véletlen a kis hülye építőkockájával eltalált rendesen tudott fájni, mondjuk ő nagyon hamar megtanulta nem dobálunk akkor sem ha idegesek vagyunk. Kár hogy ezt Csoki nem tanulta meg :(
Egyre xarabb lesz ez a vv. Csoki kiesett, Era kiesik, a tömény unalom marad a végére. Mondjuk a mai Era műsor után már én is azt mondom nem fog hiányozni, majdnem eret vágtam mikor 100adjára is elmondta hogy Ti Láttátok, ti láttátok. Már azt mondom bár ne láttunk volna Era. Én azt mondom rtl küldhétek ezeket haza és erre a pár hónapra küldjetek be pár random jelentkezőt mindenféle casting nélkül, ezeknél bármi jobb lehet.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:21:56

@Hümmögő Hammogó: tuTTam, hogy mire gondolsz :))))

fantomképet mutattak már??? miről beszél baukóé????

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:22:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is, én is! Már a tippek a váratlan esemény következtében érvényüket vesztették!
Engem már rég kizártak volna, mert Zsú fejét a wc-be basztam volna, Era fejét meg addig ütném míg magától le nem potyog a mühaja!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:22:19

@,,: hálás köszönet. :)
Egy angyal vagy. :) Mária Teréziába oltva.

Oh my... 2018.12.22. 23:22:35

@Cukorborsó88: ez mondjuk, simán lehet....

nicu71 2018.12.22. 23:22:47

sziasztok a belevalóra értem haza ,le vagyok döbbenve..Reni mintha a gyermekét szakajtották el volna barbár ruszki katonák a világháborúba..ez tényleg döbbenet volt ..Csoki potenciális nyertes lett volna ,de ugy TUDTAM hogy valahogy el fogja baszni,valami ilyesmivel.
LACIKA !! olyan cuki volt egyemmeg.Nincs Rap többet? "nem baj száztagúba még jo lehetek" szakadtam :))))

Ego0123 2018.12.22. 23:23:52

Jó éjszakát! Dráma!!!!!!

2018.12.22. 23:23:58

@Hedo a nokedli szaggató: Nemtudom, valahogy nekem semmivel nem irritálóbb Csoki ordibálása, mint Zsu mindenen is való felháborodása. Feladat nemteljesítésért mindig mindenki kapott valami "vicces" büntetést nem kizárástHa "tuskóságért" ki lehetne zárni valakit, akkor nem lenne egy VV sem 1 hét után, mert mindegyik tuskó és most finoman fogalmaztam. Amikor a VV6-ot néztem farokpörgetővel, mondom nincs ennél lejjebb... Jött a VV7 amiben Dennis és szerencsétlen megboldogult Fannika volt, akkor is mondom, ennél nincs lejjebb. Aztán jött a VV8, amit suttyóprolimeleggyerekkel megnyerettek nem is akarom tudni milyen "háttéralkuk" árán, mondom ennél már nincs rosszabb... És itt van a mostani széria...Ennél már nincs lejjebb. Mondom most.. Majd jövőre :)

Mók_Ica 2018.12.22. 23:24:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont ezt monTTa baukóé is..... hogy hogy kikerekedett.....

fasza kis műsort akart ma évike csokival..... höhöhöhöhöhö

2018.12.22. 23:25:06

@Nyuszomuszo83: EKG EKG és mégegyszer EKG

pomac 2018.12.22. 23:25:14

én az rtl helyében most megjátszanám hogy a párbaj győztessel együtt küldenék be csoki helyett valakit és az menne be a győztes előtt lennének fejek :DDD

ibsen 2018.12.22. 23:26:06

@csillagporszem: Nekem is sok volt már ez. Viszont szerencsétlen mibe kapaszkodjon? Honnan tudja hogy kint egy csomóan utálják meg hogy mit nem adtak le és mit igen?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:26:33

@ibsen: zárják, támogatom. :)
Már rám is rámijesztett. :)
Zárják ki kétszer. :)

Mók_Ica 2018.12.22. 23:30:26

@Cleveland55: csoki akkor is látszat büntit kapott, amikor látványosan ignorált egy feladatot (nem tehetett jelet a kiválasztáskor)... én úgy éreztem, hogy ő a csatorna favoritja...... csak hát elbaTYta.... ha azt mondja a csipesz dobása után, hogy bocsi zsu, ne haragudj, nem így akartam.... talán nincs semmi következmény.... de ő indulatból vágta hozzá zsuhoz és még tetézte is, hogy nem kért bocsánatot.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:30:33

@Mók_Ica: szépen be is öltöztette az ikreket, erre tessék. :)

ibsen 2018.12.22. 23:30:39

Nem csodálkozom a szélsőséges érzelmeken senkinél, nagy a feszkó.Én azt hittem először Erát zárták ki valamiért.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:31:01

@Cleveland55: igaz engem lehet nem csak kizárnának ezért hanem mehetnék Kalocsára a nőibe! Küdhetnétek a sárgarépát meg a jégcsapretket! Bizniszelnék cigire!

nautilus123 2018.12.22. 23:31:22

Hm...akkor is ilyen megbocsájtóak lennétek, ha a valamelyik lány vágott volna Csokihoz vagy valamelyik srác fejéhez egy körömcsipeszt? Oké, hogy nem fáj, de bakker lehetett volna nagyobb baj is. Tényleg igaza volt Belannatorresnek, a nőkkel szemben van egyfajta alap ellenérzés. Era rettentő gyökér és irritáló-őszinte leszek én tényleg azt hittem, őt üti meg, Zsu egy kislány agyi szintjén mozog, de ne emeljük már Csocseszt piedesztálra...meg hogy így-úgy vertétek volna agyon Zsut meg hasonlók, azért mert egyszerűen csak idióta.
Reni meg mit fog csinálni, ha valakije meghal? Agyvérzést kap?

bElannaTorres 2018.12.22. 23:31:25

@Mók_Ica: biztos féltek, egyszer úgy kiakad hogy ütni is fog, elején is volt ginuval pár nagyon durva ordibálása

Oh my... 2018.12.22. 23:31:37

@Cleveland55: jah, előtte meg sipákolt valamelyik bulvármédiumnak, hogy milyen kár, hogy őt senki nem akarta megerőszakolni soha, mert akkor most ő is képernyőre juthatna, meg munkához, stb... aztán meg hirtelen lett az a pénz, amiért mégiscsak #metoo-zott...... simán, minden erkölcsi aggály nélkül csúfolta meg azt a kampányt, ami a ténylegesen bántalmazott nőkért indult... kártékony egy pi**sa, nem csak szimplán jellemtelen, én ezért rühellem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:31:57

@pomac: vigyázz, olvasnak. ;)
Nem tudhaTTYuk, rejtegetnek-e meg vkit egy hotelben. :)

Mók_Ica 2018.12.22. 23:32:02

de jó ez a film is, ami most kezdődött az rtl2-n

uramatyám 2018.12.22. 23:32:32

@Cleveland55: Az rtl-t nézed, és csodálkozol, hogy milyen a színvonal?

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:32:50

@Mók_Ica: ezzel egyetértek, elkúrta, én őt nem utáltam annyira mint némelyik ápoltat, néha vicces volt!

csillagporszem 2018.12.22. 23:34:05

@ibsen: jó kérdés. Köcsög az rtl is, úgy manipulál ahogy akar. Tegnap csak pislogtam milyen Roli-Zsu veszekedésről beszélnek, amiben lekurvázta Zsu-t, meg mittudém hogyan nevezte. Csak én maradtam le erről vagy mindenki más is? Ha mindenki akkor miért? Egy ilyet miért nem raknak be összefoglalóba? Azért hogy Roli ne tűnjön fel rossz színben? Ha Roli megnyeri a végén ezzel a semmi nulla játékával (legalábbis ezt látjuk róla) akkor remélem a kövi vv-kben csak ilyen szereplők lesznek és húzzák le a műsorukat a wc-n. Nem hiszem el, hogy mi nézők nem érdemeljük meg, hogy érdekes, vicces, szórakoztató karaktereket rakjanak be az adásba. Szomorú hogy az rtl ilyen alacsonyra teszi a mércét. Vagy csak cseszik rá, mert ezt a xart is nézzük és bízunk benne, hogy majdcsak jobb lesz...Hihetetlen, én mindig szerettek a vv-t, de ez az idei casting az alja mindennek :)

nicu71 2018.12.22. 23:34:26

@Nyuszomuszo83: ezt loptam,és bedobtam a face csoportba mint kommentet,várom a zsut istenitők anyázását.Te agressziv nyuszi vagy :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:34:29

@Mók_Ica: többször meg akartam nézni! A címe jó szar, The loft angolul ami padlásteret jelent, nem kéjlakot! :)

Mók_Ica 2018.12.22. 23:34:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: így járt :)))

@bElannaTorres: alapból volt egy erőteljes agresszivitás csokiban..... volt, hogy renyhét is elég durván kiosztotta......

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:34:55

@Cleveland55: nekem speciel nem az ordibálás volt most irritáló, ahogy Era és Csoki kiabáltak, hanem az egész helyzet olyan félelmetes volt. Az a fenyegető testtartás, az arcába közvetlenül ordítás, mindkettő részéről.

mobilos perpetuum 2018.12.22. 23:34:58

@Cleveland55: Éden 1 : 43. nap Szandra arcon ütötte Kristófot, ezért kizárták a játékból. Kettes szériában "szlovák ***va" kifejezésért egy fiút.

2018.12.22. 23:35:19

@oh..my...: EKG életeben nem dokgozott csak k*rvalkodott. Nembaj, lesz őmmég 50 feletti, akkor majd nem lesz huszoneves baratja(mint most) aki eltartja, meg nem kell majd a pippantas egyik szerkesztonek sem tole állásért cserebe...

Mók_Ica 2018.12.22. 23:35:41

@Nyuszomuszo83: pedig a magyar cím most valóban találóbb.... én már láttam, jó film..... izgi és fordulatos.... :)))

Oh my... 2018.12.22. 23:35:42

@nicu71: igen, kislekvárunk csúcsokat döngetett ma is, iszonycukker volt :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:37:08

@csillagporszem: vagy hogy Zsu se tűnjön fel rossz színben, ne veszítse el a Bürüs kislány imidzsét. Többiek mondták tegnap, még nem találom a videót, olyanokat mondott Rolinak, hogy Roli azt vágta vissza, anyáddal beszéljél így .

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:37:38

@oh..my...: Oh, hát egyemmeg, nagyon kis cuki volt. :)

pomac 2018.12.22. 23:38:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: az nem kérdés, hogy be megy valaki, csak az a kérdés hogy ki és mikor :)

ibsen 2018.12.22. 23:38:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen ledermedtem. Lehet hogy a játékban Csoki szemét húzása miatt szabadult el a pokol....nem kizárt.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:38:51

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, max ekg ..... anno iza és traki ordibálása és egymásra köpködése is ilyen volt..... borzasztó rossz érzés volt még nézni is..... era és csoki ordibálása is borzasztó rossz volt még így az előzetesben is.... nem tudom, hogy nézni akarom-e holnap ....

MosóMaca 2018.12.22. 23:39:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: no igen,arra én is kíváncsi lennék,hogy mit mondott,mire roli ilyet válaszolt. De az biztos nem fontos,bezzeg a kurvázás!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:40:11

@Mók_Ica: csukott szemmel nézem. Nekem ijesztő az ilyen.

moletty 2018.12.22. 23:40:33

1. Nigger megérdemelte, mert valóban dühből dobott és nem rajta múlt hogy nem ütötte ki e szemét és utána "nem érdekel, leszarom", ebből a szempontból MINDEGY hogy Zsú milyen !
2. Renyhe előadott egy echte cigány hisztit! Kórházban éátni ilyet rengetegszer vagy a ítélethirdetéskor :)
3. Özvegy kurva teste lehet hogy jó, de az arcából süt a romlottság és gonoszság és ettől ronda !

MosóMaca 2018.12.22. 23:40:43

@Mók_Ica: a tipukus szekunder szégyenérzet,de tényleg

2018.12.22. 23:40:44

@mobilos perpetuum: Szerintem azokert sem kellett volna. Vegtelenul undoritonak tartom a “kommenttarsak” alszentseget is. Ha jól értem, a lelki terror belefér, de egy retkes csipesz odadobás már alpári és eza világ vége. Mintha ez valami extra dolog lenne két egymást nem bíró ember kozott. “Lehetett volna nagyobb baj is” na az ilyet nagyon utalom. Basszus, ha egy vitanal amikor xy kicsit meglöki a másikat , hogy “hé ne csináld már ezt” az meg megcsúszik, és beveri a fejét, és meghal... Ennyi erővel ezer dologra rá lehet nyomni a mi kett volna ha dolgot. Alekoszt is ki lehetett volna zárni, mert mi kett volna, ha Laci szétcsapja a fejét amikor elesik a székkel. De biztos vagyok benne hogy rengeteg hasonló példát lehetne hozni.

moletty 2018.12.22. 23:41:31

@Mók_Ica: Semmi különös egyszerű proli nyóckeres "megbeszéljük a problémákat" :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:42:05

@MosóMaca: ráadásul egy alaptalan vád miatt, ami ugye akkor még nem volt bizonyított, de akkor a tolvaj tulajdonképpen bárki lehetett, de Zsu beakadt Roli bűnösségébe.

moletty 2018.12.22. 23:42:23

@Cleveland55: Figyelj tesó ha egyszer ez a szabály akkor leszarom, hogy mi a véleményed róla !

ibsen 2018.12.22. 23:42:37

@csillagporszem: Amióta kitalálták ezt az egész fantomkép meg roli és csapata dolgot ami nem volt korábban roli egy csomó mindenben megmutathatta magát ez egy kis előny bárhogy nézzük és még mindig nem tudni ki a fantom mögötti kihívott. era bejött a képbe és rögtön mindenki kivonult mellőle ezt tompítandó nem volt nyílvános inkvizíció és semmi próbáltak erának is kedvezni hogy nem dobták oda a többiek elé.

moletty 2018.12.22. 23:43:47

@Cleveland55: " Basszus, ha egy vitanal amikor xy kicsit meglöki a másikat , hogy “hé ne csináld már ezt” az meg megcsúszik, és beveri a fejét, és meghal"
ÉS bizony le is sittelik mint a szart halált okozó testi sértésért a gecibe !

Mók_Ica 2018.12.22. 23:43:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: az bizony.... majd itt olvasok és ha már vége, akkor nézem újra....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:44:18

@Cleveland55: na ja. A mai világban, mikor az lenne, hogy a verbális erőszak, a lelki terror kapjon nagyobb hangsúlyt, az ilyen rémisztő eseményeket is szankcionálni kellene.

csillagporszem 2018.12.22. 23:44:20

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Köszi, ezt nem tudtam, visszakeresni tuti nem fogom, de ezekszerint akkor nemcsak én maradtam le róla :)

MosóMaca 2018.12.22. 23:44:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak érdekes,hogy ez alapján a kis bolondos,nebáncsvirág zsuzsuka is tud prosztó vitapartner lenni,de mégis csak azt emelik ki,hogy őt ne kurvázzák. Tudom,tudom,a szerkesztők...

2018.12.22. 23:45:03

@moletty: énis leszarom a magadfajta rasszistákat. “Tesó” neked a tudodki

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:45:51

@Cleveland55: ánusznál is befigyelt a fenyegető testtartás és szóvá is tettük

ibsen 2018.12.22. 23:46:11

@Cleveland55: Ennyi erővel a többieket is kizárhatnák hogy senki nem avatkozott közbe és állította le mindkettőt nem? Még nem tudunk semmit. Az Izás balhé durvább volt ott köpködés is volt meg k anyázás is talán. Csoki meg csinált már egy hasonlót igaz sötétben de az is egy ember vagy emberek felé irányult lehet ezt is figyelembe vették most.

moletty 2018.12.22. 23:46:30

@Cleveland55: Attól még igazuk volt és nekem is az van hogy te mit hiszel, tesó! :D :D

pomac 2018.12.22. 23:47:27

@Mók_Ica: holnap előbb lesz műsor ezt végig sípolva blőrözve adják majd

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:47:48

@nicu71: hehe, majd jól megkeresem a szavaim!

2018.12.22. 23:47:54

@ibsen: Én nem mondtam ilyet. Miert kene kozbeavatkozni. Meg mikor? Szerintem mindenki úgyveszekszik, ahogy akar, a dobálásnál meg nemhiszem higy bárki közbe tudott volna avatkozni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:47:57

@ibsen: hogy akadályozta Zsu játékát? Lehet. De bármi egyéb is. Most, hogy Erának elfogyott a realitás érzéke, lehet, belefutott egy vitában és ez lett belőle.
Riasztó.
A többiek hogy álltak ott.
Vki lefogta Csokit. Greg meg fehér kendőt lengetett. Jó, hogy nem kapott egy visszakezest.

ibsen 2018.12.22. 23:48:04

@Csakazértis én vagyok a királynő: Amikor Reni meg Csoki vagy más üvöltözött egymással az mi volt? Szinte mindennaposak az üvöltözések a cirkusz még azért sem büntetnek ha csúnyán beszélsz. Miről beszélünk?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 23:48:30

orbánisztánban minden belefér

Mók_Ica 2018.12.22. 23:50:04

@MosóMaca: bevallom, még nem hallottam róla, de rákerestem..... és valóban.... köszi!!!
divany.hu/eletem/2017/03/03/szekunder_szegyen_rapulok-kritika/

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:50:07

@MosóMaca: sixx apánk tömör, velős és fasza a képregény!

bElannaTorres 2018.12.22. 23:50:21

@Mók_Ica: hasonlít az öcsémre, hasonló karakter csoki, és hát mikor gyerekkorunkban elgurult a gyógyszere az egy pillanat alatt történ egyből ököllel ütött, levegőt is alig kaptam
Szóval szerintem inkább az volt hogy tudták csokiról hogy hirtelen és nem biztos hogy nem fog ütni ha felkúrják az agyát.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:50:27

@MosóMaca: hát amikor Erával vitáztak, akkor is mondott neki dolgokat. De ott elsikkadt a dolog Era szövege miatt, meg Zsu vicces ujjalmutogatós fenyegetése miatt.

ibsen 2018.12.22. 23:51:35

@Cleveland55: Bocs az nem neked ment volna.

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ott szólt be Zsunak szinte eléállt. Nem tudjuk pontosan mi történt a cigizőben majd holnap okosabbak leszünk. ERa is bekatatant a másik is.

csincsilla72 2018.12.22. 23:52:00

Én Csokit már azért kibasztam volna, hogy levette Era szemüvegét. Kurvára megérdemelte a kizárást. Legközelebb a kést vágja a vitapartnerhez?

2018.12.22. 23:52:03

@moletty: miben van/volt “igazatok”? “Tesó” Mert a te és xy számú ember kénye kedve szerint alakult valami? Ha Soma nyert egy VVt akkor “igaza “volt,annak aki mittudomén hasonló értékrendet követ? Mellesleg aki niggerezik, stb az kb nem az a kultúrkör akit többre tartanék, mint a nap végén levetett gatyámat kisfiú vagyis bocs “tesó”

ibsen 2018.12.22. 23:53:16

@csincsilla72: Érdekes, tényleg kb a megütlek csak elötte leveszem a szemüveged...

Nbl 2018.12.22. 23:53:20

@csillagporszem: Jah, ha tehetném mondanám Erának, ok bazze, elhiszem h nem vagy gonosz, de akkor meg húzzál haza szimplán azért, mert baszott irritáló vagy.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:54:05

@MosóMaca: imádom sixxx képregényeit :))) így vicces volt :)))

mobilos perpetuum 2018.12.22. 23:54:09

@Cleveland55: Lelki terrorért nézd újra VV5 Attilát, aki gondolt egyet, és Verát kizárta a hálószobából, ügyvédnő Esztike a személyes dolgait csörömpölve dobálta egy zsákba. Pszichopata az az ember, máig a kutyájával él, azt is érdemli.
Csoki nem tudott eddig se bírni magával, majd kint parittyázhat, és az lenyugtatja.

csincsilla72 2018.12.22. 23:54:45

@bElannaTorres: és ez teljesen jogos. Nem az óvodában vagyunk. Felnőtt férfi senkit se bántson. Erővel dobta Zsu fejéhez, kiszúrhatta volna a szemét.

MosóMaca 2018.12.22. 23:55:24

@csincsilla72: ezen én is felszisszentem! Szerintem a szemüveg az ugyanaz,mint egy ruhadarabod. Namármost,ha a ruhát nem tépheti le rólam,akkor a szemüveghez se nyúljon!

Oh my... 2018.12.22. 23:55:36

@Cleveland55: ámen, ez a minimum, amit megérdemel az ilyen, nem képernyős melót...

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:57:09

Jó éjt drágák, megyek kipihenni a drámát, és rákészülök a holnapira! Pusszantás

csillagporszem 2018.12.22. 23:57:12

@ibsen: szerintem ezzel a mai adással sokat ártottak Erának :D Én neki drukkolok, de csak azért mert nem bírom a tujaRolit, de mikor már félórája azt kellett hallgatni, hogy Ti láttatok mindent, akkor már én is azt mondtam oké irrítáló a csaj. Elég lett volna 2 percet mutatni ebből a monológból, így szerintem még annak is az agyára ment Era, aki neki drukkolt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:58:03

@ibsen: azaz, arra gondoltam.
Mondjuk eddig se voltak fair játékosok, ha feladat volt, egyik-másik úgy gondolta, hogy az ellenfél játékát gyengíti pl. beszólással, figyelemeltereléssel, akármivel. Ok, megengedett, de nekem nem szimpi.

2018.12.22. 23:58:08

@mobilos perpetuum: Attól mert xy is csinalt valamit,még nem legitim, ha más is csinálja. A masik részére meg annyit mondok neked, mint kutyatartó, és menhelyeken is önkénteskedő ember, hogy én több mint 50 év alatt nem találkoztam olyan önzetlen emberrel mint rengeteg kutyával, aki valaha nálam volt vagy ideiglenesben vagy véglegesen, pedig éltem már kis hazánknál jóval kulturáltabb embereket magába foglaló országban is.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:58:30

@bElannaTorres: sztem csoki nem túl sok figyelmet kaphatott gyerekkorában..... némi empátia ugyan szorult belé (az elsők között volt, aki vigasztalta, akit éppen kellett), de jó nevelést nem kapott.... ennek a hiánya erőteljesen kiütközik.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.23. 00:00:14

@csincsilla72: na ja. Konkrétan levette. Nem láttam teljesen jól Era arcát, de én ezután vártam a pofont, tisztára olyan volt a helyzet. Szerencsére elmaradt.

ibsen 2018.12.23. 00:01:05

@csillagporszem: Igen nagyon fontos mit és hogy adnak le. Era eléggé egysíkú volt, de szerencsétlent ki erősíti? A holnap szájkarate sem őt fogja erősíteni ez tény. Roli azzal fog kitünni leginkább és visszajutni hogy ő a nyugodtság, nincsenek balhéi de közben ugyanúgy szidja a másikat nem a szemébe hanem a háta mögött.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:02:06

Amondó vagyok mindenki nyugodjon le a picshába, igy alakult, itt nem játszik a mi lett volna ha...mert már nincs ha! Kizárták, így látták jónak, ez nem az orosz vv ahol véresre verhetik egymást! Zsu hibás szerintem is, mert szefós, Csoki már Erával is összeveszett előtte nem lehetett nyugodt, nem jól dobta azt a szar csipeszt, erősebb lett mint akarta, lehet nem kellett volna kizárni, de mivel most nem volt gumiszabály így döntöttek a reteknél! Menjünk szívjuk el a békepipát! Békacigit, meghivok mindenkit egy usb öngyujtóval való rágyújtásra! (Cigit hozzatok azt nem adok mert fogy!

ibsen 2018.12.23. 00:02:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én értem a harci lázat versenyekkor de én sose tenném meg a másikkal hogy beszólogatással gyengítem a csapatát.

ibsen 2018.12.23. 00:03:25

@Nyuszomuszo83: Jaja. Nem bagózom, maradok a cigirágónál:D

bElannaTorres 2018.12.23. 00:03:33

@Mók_Ica: igen, vagy nem kapott korlátokat minden meg volt engedve, hiszen olyan kedves is tud lenni, anyu kedvence, és nagyon jól hazudik

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.23. 00:03:42

@ibsen: hát ez az. Régebben volt asszem. Vagy nem? Most meg volt cirka egy órás csúnya beszéd megvonás.

ibsen 2018.12.23. 00:04:31

A kinti balhé nem biztos, hogy előzménye volt a bentinek.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.23. 00:04:37

@ibsen: ugye? Én se. Nem fair. Ha lázban ég, vezesse le drukkolásban.

csincsilla72 2018.12.23. 00:04:43

@csillagporszem: Era ártott magának eleget. Kiborult, idegileg sem bírja. Neki sem jó, ha gyűlölködők közé megy vissza. Jobb lesz neki hazamenni, mielőtt idegileg tönkremegy.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.23. 00:05:15

@ibsen: talán annyiban, hogy mindenki feszült lehetett.

bElannaTorres 2018.12.23. 00:05:28

@nautilus123: bele se merek gondolni, mi lett volna itt ha zsu dobja.. így is ő a hibás :)))

Oh my... 2018.12.23. 00:05:30

@mobilos perpetuum: rühelltem is érte, ő volt az, aki ezt a gyomorforgató játékstílust behozta a vv-be, ami azóta jól meg is honosodott... őt meg piedesztálra emelték, mint minden taktika atyját.
engem undorított, és undorít azóta is, akárhányszor ezt a stílust játsza meg valaki, pláne valakik – lásd vv7 Zsu esetét, akit módszeresen kicsináltak anno idegileg, lelkileg, és mindenhogyan... a szerkik meg vidáman végignézték; szép volt. (ja, nem!)

én ezt is szankcionálnám, szerintem semmi különbség nincs ártalmasság tekintetében a lelki vagy a fizikális agresszió (terror) közt!

ibsen 2018.12.23. 00:06:01

@csincsilla72: Én csak a miatt küldeném még vissza hogy a többiek sokkot kapjanak, legyen még 3 hetet aztán pá.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.23. 00:06:17

@Nyuszomuszo83: béka legyen velünk, tessssa. :) Meg a cigi. :)

Mók_Ica 2018.12.23. 00:06:30

@bElannaTorres: milyen komoly problémákat okozhatunk szülőként.....ezt durva látni.....

ibsen 2018.12.23. 00:07:39

@csincsilla72: És ami még érdekesebb ki lenne a haverja hirtelen a Roli "rajongók" közül:D
Greg tuti kimosakodná magát...ez se lenne utolsó megnézni.

Oh my... 2018.12.23. 00:07:58

@ibsen: én sem, nemtelen eszköznek tartom.

csincsilla72 2018.12.23. 00:08:57

@ibsen: Hát, a sokk megvolt. Csoki kizárása szerintem jobban megrázta őket, mint a holnapi párbaj eredménye.

Lacikát imádtam. :-)

csincsilla72 2018.12.23. 00:10:21

@ibsen: én ezért egy Era-visszatérést nem vállalnék be.:-)

ibsen 2018.12.23. 00:10:26

@csincsilla72: Igen ez speciel igaz. Reni holnap be lesz nyugtatózva?

csillagporszem 2018.12.23. 00:10:30

@ibsen: Az tökmindegy ha szidja a többieket a háta mögött, mert azt nem mutatják, meg különben is, az emberekben a nagy veszekedések maradnak meg.
El kell ezt engedni, Era kiesik nagy %-al, nincs esélye és szerintem az rtl is elengedte a kezét, erre a pár napra még bevágják a veszeledéseit, hogy legalább még most lássunk tőle valami műsort aztán irány haza.

@csincsilla72: mostmár én is azt érzem jobb lesz neki otthon. Durva az amit leművelnek holnap Csokival, ilyeneket azért már én sem akarok látni. A balhék tudnak érdekesek lenni a műsorban, de ez amit ma mutattak az előzetesben már inkább rémisztő :)

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:10:51

@ibsen: te hozz cigirágot, nem gyújtjuk meg, kurva büdös!
@Cleveland55:

ibsen 2018.12.23. 00:11:11

@csincsilla72: ha a villában lennék lmost ehet én sem.

elcsi84 2018.12.23. 00:11:40

Roli még a saját párbaja előtt se tud műsorba kerülni. Hihetetlen...

moletty 2018.12.23. 00:12:03

@Nyuszomuszo83: Igazad van Királynőm ! EKG MMKK ! :)

ibsen 2018.12.23. 00:14:17

@csillagporszem: Már volt öszefoglalóban amikor Hunorral dumál akkor.
Era végül is ha nem nyer akkor otthon karácsonyozik nem a büdösbogarakkal:-))
Roli viszont nem a tutiba megy vissza és nehezebb dolga lesz ha top3-as akar lenni.

moletty 2018.12.23. 00:14:54

" ....levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), ....."
Azért Sixx jól nyomja na! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:15:31

@ibsen: Tuti lesz egy kát rivo vagy xanax benne! Bebaszna viszont ha Era visszamenne, ne menjen semmi szükség rá és Adri jól mondta még jobban elszállna! NE, NE,NE ÉS NE!

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:17:13

@moletty: naaa tudtam én meg lehet benneteket győzni!

Oh my... 2018.12.23. 00:18:00

@ibsen: isten ments', még csak az kéne, a parttalan, monoton rikácsot hallgatni még három hétig?! ránk nem gondolsz? ;) húzzon csak haza mielőbb, már így is túl sokat cincálta az idegeinket.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:18:33

@moletty: Sixx apánk ott van a szeren! :)

ibsen 2018.12.23. 00:18:43

@Nyuszomuszo83: Én leírtam feljebb miért lenne jó.Csak ennyi.

csillagporszem 2018.12.23. 00:19:19

@ibsen: Roli? Top 3-ba? Nagyon remélem hogy nem.
jaj istenem, nagyon bízom benne, hogy Csoki helyett behoznak egy új játékost, mondjuk egy pasit, aki vicces, humoros, szórakoztató, jól is néz ki, esze is lesz a játékhoz és mégcsak véletlen sem lesz esélye ilyen tujaRoliknak a döntő közelébe kerülni. Nade bilibe lóg a kezem, megyek inkább aludni :D

mobilos perpetuum 2018.12.23. 00:19:49

@Cleveland55: Attila "lamantin"-nak nevezte Verát, úgy naponta kb. tízszer. hu.wikipedia.org/wiki/Tengeritehenek#/media/File:FL_fig04.jpg
Másik ellenfele szüleit Tuja Papa, Tuja Mama-ként emlegette.

Szerintem, ahogy Radics, majd Krisztián távozását túlélték, tekintve, hogy csak egy maradhat - akkora törés nem lesz.
Csoki nem aludt együtt Renivel, vagy csak nem mutatták.
Az özvegy a gyűrűs vőlegényét gond nélkül dobta.
Lacika hangját is megismerjük.

ibsen 2018.12.23. 00:19:55

@oh..my...: Bocs önző vagyok most. Szeretném látni ahogy a ribanc kiszalad a villából és a többi ember milyen lesz utána.

ibsen 2018.12.23. 00:21:44

@csillagporszem: Nem lenne fair. Vagy gondolod hogy az ilyen extrém esetekre bezárva tartottak egy nőt vagy egy férfit valahol ahol semmit sem tudhatnak a műsorról?

csincsilla72 2018.12.23. 00:22:44

@elcsi84: mert nem ő, hanem Era nyomja napok óta a hattyú halálát.

ibsen 2018.12.23. 00:23:10

@csillagporszem: Nézd ha a két sráccal jól keverik a dolgokat a csajok hullanak ki most inkább esetleg Greg.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:23:38

@ibsen: értem én, gonosz nyuszi vagyok néha mazochista is, de ennyire azért nem! Menjen haza, kikészült így is már totál, a stílus sem stabil mint a svájci frank, menjen csak karizni, nézze vissza mit adtak be róla, hogy néz ki-pedig kinézet miatt ritkán kritizálok,de van tükrük, nem jéz bele?-és merüljön el magába jó mélyen, hogy tudjon változtatni a viselkedésén! 25 éves még nem késő!

ibsen 2018.12.23. 00:24:11

@csincsilla72: Roli a kanapét nyomja. Na azt sajnálom most :-)))

Mók_Ica 2018.12.23. 00:24:48

azt az egyet ne feledjük el, hogy önként mentek be a lakók, a 36 milliós nyereményért...... amit viszont a csatorna és a szerkik hibájának tartok, hogy nem túl sok értelmes játékot / feladatot adnak nekik..... túl sokat unatkoznak és b@sztatás lesz a vége, meg ilyen ordenáré veszekedések......
ezek az emberek vadidegenek.... nem barátok!!!! ehhez képest állandóan őszinteséget várnak el egymástól..... és öribarátságot.....
most gondoljatok bele, ha a legjobb barátainkkal zárnának össze minket és nem lenne elfoglaltságunk, mi lenne a vége???? az is elég nehéz lenne, nem hogy ennyi ismeretlen emberrel összezárva lenni..... plusz sikerült ismét egy olyan csapatot összeválogatni, akik finoman szólva is elég alacsony színvonalat képviselnek.....
nem szimpatizálok teljes szívvel egyikkel sem......hogy mégis miért nézem? mert érdekel a jellemfejlődés, a játék, a taktika..... amelyből évadról évadra egyre kevesebbet látunk.....

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:25:37

@csillagporszem: Ne álmodj ilyen karakterről, Roli még mindig názhetöbb mint Era!

csillagporszem 2018.12.23. 00:25:41

@ibsen: ennél a szériánál lényegtelen mit lát kint bárki is, mert ezek nem csinálnak semmit, csak ordibálnak egymással. Azt meg ők is érzik bent kit utálhatnak a nézők és kit nem, sok újat nem tudna mondani. Még azt sem tudná elárulni ki dugta el Zsu cuccait, mert nekünk sem mutatták. Abból a szempontból nem lenne fair, hogy ők elég régóta szopnak bent, de ez van, az élet nem fair, el kell fogadni :)

Oh my... 2018.12.23. 00:25:49

@ibsen: oké, értelek, de a féktelen rikácsolás további 3 héten át való elviselése nem túl nagy ár egy kis kirohanós szórakozásért? ;)

ibsen 2018.12.23. 00:26:32

@Nyuszomuszo83: Era szerintem kint nem ilyen. Most a húzásaira gondolok.Ő bent taktikus akart lenni hol sikerült hol nem. nem bírta a kiképzést ahogy a többiek sem bírják csak azok nem voltak egyedül.

csincsilla72 2018.12.23. 00:26:39

@csillagporszem: szerintem nem küldenek be. Ahhoz régóta tart a játék. Inkább rendezzenek újabb tematikus hetet. Csokit kábé két napig fogjuk hiányolni. Én mondjuk már most sem. Nagypofájú, a nőket semmibe veszi. Szarom le, mennyire szórakoztató. Egy indulatos állat.

Oh my... 2018.12.23. 00:27:10

@Mók_Ica: ekg Mókim, minden szavadra! :)

ibsen 2018.12.23. 00:27:48

@oh..my...: nem tudhatjuk hogy így lesz-e. Ki bírná 0-24 ben ezt még egy kanári sem:-)) Miért Reni örjöngései mennyivel jobbak? Kb dettó.

ibsen 2018.12.23. 00:29:58

@Mók_Ica: Ez így van. Szóval ezek a barátságkarkötők, kamulávok és nagy barátságok bentre szólnak leginkább. Era nem egy szar ember vannak barátai mint mindenkinek, ő azt gondolta hogy taktikus lesz inkább és nem teszi szét a lábát vagy nem showműsorozik.

csincsilla72 2018.12.23. 00:30:21

@ibsen: persze, higy nem ilyen, az anyja jól helyre teszi, ha elmennek otthonról, az biztos.:-)

csillagporszem 2018.12.23. 00:30:39

@Nyuszomuszo83: Rolin sokmindent nem lehet nézni, mert nem csinál szinte semmit. Najó reggelente ő az első aki kiugrál az ágyból és elkezd valamiféle táncmozdulatokat produkálni, de aztán itt megáll a tudomány. Én nem bánom hogy nem néz ki jól, nem az számít, de legalább lenne vicces vagy tényleg mutatna valamit a feladatokban, de ott is dögunalmas. Lehet nem tehet róla, nem lehet mindenki vicces és szórakoztató, de erre mi szükség egy ilyen műsorban? Ki akar unatkozni egy valóvilágon? :/

Oh my... 2018.12.23. 00:30:44

@csincsilla72: mi nem, de Renyhe? össze fog zuhanni durván szerintem.... persze, nem sajnálom, mert túl nagy lett az arca így, hogy a számára biztonságot adó Csokit ott tudta maga mellett mmkk, szal neki tk ez a fordulat most nem is tesz igazából rosszat.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:31:27

@Mók_Ica: néha még saját családtagunkkal sem jövünk ki nem hogy idegenekkel, én ezért nem költöztem össze lakotársakkal! Kiállhatarlan,, undok és utálatos vagyok! "Mert senki nem csinál úgy semmit, ahogy én csinálom úgy! Mintha tudnám, hogy mit akarok! " Ez a munkámnál is megvan maximalista vagyok, tudok csapazban dolgozni, de egyefül is, namármost nem értem miért kéne vadidegenekkel totális jópofizni mikor súlyos pénzről van szó nem 5 Ft-ról. Én is totálisan őszinte vagyok, de be tudom fogni a pofám! Ezek maguk mentek megrázni a pofonfát, most lehet kapkodni a gyümölcsét!

ibsen 2018.12.23. 00:31:43

@csillagporszem: A három unalmas: Lacika, Roli és Hunor:-)))

csincsilla72 2018.12.23. 00:33:13

@ibsen: na egy pillanatra álljunk meg! Era boldogan széttette volna a lábát, ha Hunor is akarja. Vagy Csoki. A taktikázásra lett volna lehetősége, ő csatlakozott a mocsárhoz. Önként és dalolva.

Mók_Ica 2018.12.23. 00:33:26

@oh..my...: @ibsen: mindezekkel együtt, vagy ezektől függetlenül, szeretek itt lenni és kommentelni, mert jó kibeszélni a történeseket és vicces így együtt nézni :))))

csillagporszem 2018.12.23. 00:33:41

@ibsen: Era nem szarember, de szerintem egyikőjük sem, csak más-más vérmérséklettel rendelkeznek és máshogy reagálnak a konfliktusokra. Műsor szempontjából sokkal jobb lenne ha Era menne vissza, de semmi esélye. Neki viszont szerintem is jobb lesz pár nap után hogy otthon karácsonyozhat :)

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:34:19

@csillagporszem: Roli nem tudja jól marketingelni magát ellenben egy Renyhével, de nem üvölt, nem beszél ótvarul a nőkkel és ez számomra szimpibb mint a folyamatos kereplés! Szart kavarni lehet anélkül is! :)

Oh my... 2018.12.23. 00:34:31

@csillagporszem: ilyen alapon Lacikán sincs néznivaló, mégis nagy kedvenc sokaknál... nem ez a mérce sztem, hanem inkább az, hogy ki, mennyire tud szimpivé válni a nézők számára.
Rolit az teszi szimpatikussá, hogy a többiekhez képest van agya, és nem fél használni ;)

csincsilla72 2018.12.23. 00:35:37

@ibsen: én nem találnám őket unalmasnak, ha hallhatnám a taktikai megbeszéléseiket.:-)

bel ami 2018.12.23. 00:35:37

Zsuzsu, királylány!

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:35:49

@Mók_Ica: én kb miattatok nézem, jó itt lenni!

ibsen 2018.12.23. 00:36:36

@csincsilla72: Ez nem igaz. Egyszerüen annyi kellett neki hogy kicsit foglalkozzanak vele mint nővel. Mert azt érezte leírták.Csokinak bejött valamelyest neki is az így csak tapi volt meg smár. Ennyire ő sem hülye hogy belement vona komolyabba.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:37:20

@bel ami: Bek ami ebből legyen vmi versike zsuzsunak! Te zsuzsu fan! :)

Mók_Ica 2018.12.23. 00:37:39

@csincsilla72: igen.... era ott rontotta el, hogy miután ratyis kiesett, elhitte hogy ő nyert.... és onnantól kezdve az "elitnek" tartott csoporthoz akart tartozni.....
a mostani ki, ki mögé áll is emiatt alakult így.... ha akkor nem fordít hátat roliéknak, akkor nem lenne egyedül... sőt, nem ő menne párbajozni

ibsen 2018.12.23. 00:37:46

@csincsilla72: Jó ez egy fél poén volt csak, de ha Roland megy vissza kiderül. a srácok összezárnak de Hunor és Lacika szerintem nem igazán csípi egymást.

Oh my... 2018.12.23. 00:38:29

@ibsen: nem sokkal jobb Renyhe sem, talán csak egy hangyalábujjnyival, de őt most nincs mód haza zavarni, a kereplőautomatát viszont IGEN!

ibsen 2018.12.23. 00:39:44

@Mók_Ica: Erának szar az önbecsülése ezt amég hunyornak mondta a szaunában mikor jóban voltak. Miért ne hihetné hogy ő volt az erősebb? Semmit nem tud mit adnak le. Most a krisztián kiesésekor sokan gondolták hogy az Adri egy vicc de mégis ő jött viszza, valami mégis lehetett...

Mók_Ica 2018.12.23. 00:40:47

@ibsen: roli foglalkozott volna vele.... hunor is..... vmi alakult is, de era átpártolt csokira..... ha jól emlékszem volt egy majdnem dugás..... csak azt hitték jön renyhe és kiugrott era az ágyból......

@Nyuszomuszo83: én is :))))

bElannaTorres 2018.12.23. 00:41:10

@Mók_Ica: így van, roli jól érezte hogy erával jó lenne a szövetség, ő az egyetlen akivel nagyot lelkizhetett, beszélgethetett volna, roli ebben lenne erős szerintem

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:41:23

@ibsen: Drága, nő, belement volna, érzelemvezérelt, majd letagadja, ugyanezt tesszük a való életben is ha tetszik valaki csak kosarat kapunk! Ááá nem is tetszett, nem is akartam igazán,ha akartam volna már rég megtörtént volna stb. Mentjük ami menthető hogy ne csorbuljon az imidzsünk! :)

ibsen 2018.12.23. 00:41:51

@oh..my...: Igen van agya de ő is csak nézett Vikin aki simán leiskolázta igaz kintről jött nincs beszűkülve az meg itta minden szavát. De ezek közt Roli taktikában jobb de erre még ő is rábaszhat késöbb hogy Era szövetségese volt...

ibsen 2018.12.23. 00:42:41

@Nyuszomuszo83: Hunyorka is bepróbálkozott nála ott se volt semmi és még akkor amikor együtt aludtak.

ibsen 2018.12.23. 00:44:06

Viszont Roli most nem krisztián helyén alszik? Kieső helye....vagy csak én kombinálok?:-))

Mók_Ica 2018.12.23. 00:44:12

@ibsen: ánusznál érezték a bentiek is, hogy gázul viselkedett ahogy megnyilvánult néhányszor a nőkkel szemben.... (mondjuk ő is rájöhetett volna ratyis kiesése után, de hát ennyi esze volt)
erán kívül mindenki látta, hogy nem era nyert, hanem ratyis vesztett......

Oh my... 2018.12.23. 00:44:54

@Mók_Ica: na már megint....maxi EKG!!! ;) pontosan ez történt, ő szállt el a győztes párbaj után, és ő fordult ki a szövetségből is, hogy a "b@szósok" bevegyék maguk közé, mert őket gondolta menőknek, hiszen ők voltak az első beköltöző alfák és nőik, őket gondolta erősnek.... hát, ezt (is) benézte, így járt – ami egy dolog, de ahogy viseli a kudarcot... az példanélküli módon ocsmány, és irritáló a képernyőn.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:45:02

@ibsen: pont hunorra gondoltam, mert ott nem volt semmi hunor sem nagyon akarta, adrit viszont megcsinálta, Csokinál félt Renyhétöl ezért nem lépett tovább, pedig meglett volna az a parittya ha nincs Renyhe!

ibsen 2018.12.23. 00:46:47

@Mók_Ica: Akkor miért nem rakták ki? ÉN nem hiszem hogy akkor látták, késöbb lehet de hetek múlva. A mostani szavazás akármennyire hirtelen is jött Eera 1 jelet kapott. Roli zsu kettőt elötte meg a szájtépés Adritól....

bElannaTorres 2018.12.23. 00:46:56

@ibsen: szerintem sem akart szexet, ő inkább zűrös kapcsolatokkal akart adásban maradni

csincsilla72 2018.12.23. 00:47:04

@Nyuszomuszo83: Erában azt utálom a legjobban, hogy mindig mindenről más tehet. Ő ártatlan, a körülmények és a gonosz kis lemmingek áldozata. Nincs felelősségvállalás semmiért.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:47:19

@Mók_Ica: @oh..my...: és ennek ma hangot is adott a vlogoláskor, hogy maga miatt szeretetből szavazták vissza radics ellen, pedig a többiektől megkapta hogy a radics ellen volt az ő visszaszavazása!

ibsen 2018.12.23. 00:47:51

@Nyuszomuszo83: De ez is akkor volt amikor fasírtban voltak Reniék.

Mók_Ica 2018.12.23. 00:48:09

@bElannaTorres: alekosz és attila esetében jó volt, hogy volt szövetségesük.....bár ezeknél többször felmerült a bennfentesség gyanúja :)))))
roli és era szövetsége is jó lehetett volna....

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:48:35

@csincsilla72: semmiért, és a nárcisztikus jelleme, ő a jó őt bántják, pedig ő a tökéletes, neki szép a haja a pakolás által stb...

bElannaTorres 2018.12.23. 00:48:37

@ibsen: azt hitte mindenki hogy era erős :) vakon vannak :))) Lacika képessége ment rá arra hogy roli visszajöjjön és lacika elől is megnyerje a játékot, végül is roli rafinált és elég önző is tudott lenni

csincsilla72 2018.12.23. 00:49:56

@ibsen: ne reménykedj! Ez a nő páros lábbal repül haza. :-)

mézescsók 2018.12.23. 00:50:51

Nem iskolás hetet kellett volna tartani, hanem konfliktus kezelést tanítani.
A villa hölgyei közül konfliktuskezelésre egyik sem képes,. Az urak jobban állnak, Kiment Radics, Krisztián és most Csoki, a maradék egész jól bírja. Még.

ibsen 2018.12.23. 00:51:00

@csincsilla72: Ez csak egy felvetés most ugrott be de eddig elég sokszor bejött.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 00:51:26

Na kedveseim! Elteszem magam, holnap ki kell glancolnom a lakást, mert na és megpucolom kívülről a szájbatekert ablakot, hátha jön a jézuska és benéz az ablakon! :)
Nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek!

ibsen 2018.12.23. 00:51:52

@mézescsók: Szerintem lehet hogy Roli is fog még örjöngeni, sanszos...

csincsilla72 2018.12.23. 00:52:04

@Mók_Ica: igen, ha lett volna annyi esze, hogy megbecsülje a szövetséget. De neki nem voltak elég jók...,

elcsi84 2018.12.23. 00:52:28

A Csoki-Era vitához: ugyan a miértet még nem láttuk, de azt igen, ahogy egymás szájába mászva üvöltöztek, Csoki még le is vette Era szemüvegét, amiért szerintem simán ki lehetett volna zárni szintén. De itt inkább a többiek voltak érdekesek. Egyedül Zsunak és Reninek volt ahhoz esze, hogy próbálja őket elhúzni egymástól. Vivi ott óbégatott, s adta a lovat Csoki alá, Greg fehér zsebkendőt lebegtetett, Adri a háttérben röhögött, Roli szintén csak röhögött, Hunor bambán nézett. Egyik pasiban nem volt annyi, hogy odalépjen.

Oh my... 2018.12.23. 00:52:56

@ibsen: szerintem csak figyelt, hogy jól vegye le a meta-üziket a csajszitól, és én úgy láttam, hogy nem csak megértette, de hasznosította is azokat, nálam ez csillagos ötöst ér – a csillagot az egyenes, minden idegesítő és elcsépelt, ócska klisét mellőző beszédével érdemelte ki, amivel a kendőt Erára testálta; üdítő volt a sok "neked adom, hogy add oda x-nek, hogy kösse rá y-ra.." után. ;)

Mók_Ica 2018.12.23. 00:53:25

@ibsen: a párbaj után védett volt..... aztán meg csatlakozott a másik oldalhoz..... ott meg jött a "magamra pakoltatok" taTTika csokitól és ánusztól......

@Nyuszomuszo83: eltévedt szegény lányka......

@csincsilla72: igen ..... és ennek ma többször hangot is adott.... mindenki hülye, mindenki szarul látja.... és különben is, itt ő egyedül a helikopter..... nem szimpi

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 00:54:01

Hali, kicsit még visszanéztem ide:)
Maxi EKG Mókival! Ahhoz, h Roli taktikázni tudjon partner is kellene... És Lacika meg Hunor sajnos elég tuják.

ibsen 2018.12.23. 00:55:36

@Mók_Ica: De nem az volt hogy szétszedik a másik csapatot Roliék? valami ilyesmi volt a terv.

Oh my... 2018.12.23. 00:55:41

@ibsen: nem fog.
ne már, ennyire nem lehetsz rossz emberismerő... ;P

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 00:56:33

Ha Roli és Viki egy szériába kerültek volna, szétcsapták volna a villát.:))

Mók_Ica 2018.12.23. 00:57:11

@elcsi84: hunor és talán lacika bent volt.... miért is mentek volna oda??? ez egyéni játék..... a balhéhoz nekik nem volt közük..... ha bárkit is kizárnak, az nekik jó.... eggyel közelebb a győzelemhez :)))

Dr.Zé 2018.12.23. 00:58:29

Eggyel kevesebb. Báj báj szásenyka.

elcsi84 2018.12.23. 00:59:35

@csincsilla72: Tévedsz, Csoki akarta is, csak Era leállította.

Mók_Ica 2018.12.23. 00:59:58

@Hümmögő Hammogó: hunor jó lenne, agyilag képes lenne rá, de ő a tuja szerepet vállalta inkább.... :(((( ezt azért sajnálom.... többet vártam tőle.... de még lehet vmi....

@ibsen: aztán borult a terv, mert era kisétált a szövetségből.....

Mók_Ica 2018.12.23. 01:01:03

@elcsi84: era kiugrott az ágyból, mert azt hitte jön renyhe..... oszt elszállt az ihlet :))))

ibsen 2018.12.23. 01:02:31

@Mók_Ica: Nemem ez az egész ki kit hagyott ott szúrt hátba mikor kivel stb annyira zavaros. legszívesebben higyatma volna a többieket ebből és csak egymással bírkózhattak volna (szóban).

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:03:48

Szerintem NEM Rolinak kellene azt megszívnia,h mindenki mögé állt, és így ha Era menne vissza,akkor mekkorát nézne Greg meg a többiek... Roli nem tehet róla,h Greg egy csúszó-mászó.
Egyébként a többiek a Radics-Era párbajnál is mind Era ellen voltak, úgyhogy ezen nincs mit csodálkozni, CSAK Roli és Hunor álltak mögötte, akiket aztán ő szépen dobott, mert annyira erősnek érezte magát, most meg sírdogál... Szóval...Era szegény magának csinálta a szart.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:05:58

@Mók_Ica: Hunorban még én is reménykedem... Talán felébred:)

Oh my... 2018.12.23. 01:06:32

@Nyuszomuszo83: ja igen, jó hogy emlékeztetsz, az (is) epikus volt, és asszem valahol ott is értem el a tűrőképességem legvégéhez és vettem el a hangot a keteplőautomatától... ;) Eráról a klasszik vicc ugrik be mindig, ahol bemondják a rádióban, hogy egy őrült autós halad a sztrádán szemben a forgalommal, mire a szőke nő: egy?! az összes! xDDDDDD

Mók_Ica 2018.12.23. 01:10:55

@Hümmögő Hammogó: így-így

@ibsen: nagy baj, hogy a szerkik "kezében vagyunk" és azt mutatnak, amit akarnak..... ráadásul nem feltétlenül kronológiai sorrendben.....csak a leadott anyag alapján tudunk véleményt alkotni :))) minket is befolyásolnak.... és igen, zavaros a helyzet....ahogy mondod

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:12:39

Aztán Erának jött ez a kereplős-üvöltözős időszaka... amikor úgy oldotta meg a vitákat,h ő jól kihadarta-kiüvöltözte magát, aztán mielőtt a másik reagálni-válaszolni tudott volna, ő szépen levonult a színről, és nemes egyszerűséggel faképnél hagyta a vitapartnerét... Nekem ez sem túl szimpi.

elcsi84 2018.12.23. 01:13:11

@Mók_Ica: Ja, nagyon férfias így, valóban

csincsilla72 2018.12.23. 01:13:13

@elcsi84: Én láttam ott egy tigrisbukfencet is, amikor meghallotta Renyhét:-)

Oh my... 2018.12.23. 01:13:53

@elcsi84: ahaha, leállította, mi? xDD inkább csak kipattant az ágyból gyorsan, mert félt Renyhétől - mondta is, hogy nem akar vele fájtolni -, azt hitte, ő nyit be az ajtón.... de ez is milyen alja már, hogy kimegy Renyhe, ő meg beheveredik az ágyába a pasijával nyáladzani, miközben tudja, hogy Renyhe szerelmes... aztán meg úgy ugrik ki onnan, mint egy tettenért tolvaj.... undorító (persze Csoki sem kevésbé volt az!)

elcsi84 2018.12.23. 01:14:40

@Mók_Ica: ja, érdekes pózban ugrott ki, ugyanis éppen Gregék ágya felé feküdt hason, Csoki meg keresztben a helyén. Érdekes lehet úgy szexre készülni :D De jézusfasza, hát azért nem kicsit kell valakit utálni ahhoz, hogy még ilyesmit is belelásson az ember

Mók_Ica 2018.12.23. 01:16:06

@elcsi84: én nem látom ezt problémának ott bent.... ha barátokról lenne szó, itt kint, akkor igen....

bElannaTorres 2018.12.23. 01:16:53

Gondolom nem akkor akart dugni era abban az öt percben amíg reni nem jön be :) nem akart egyáltalán, neki a csók meg a tipitapi volt még ami belefért

Oh my... 2018.12.23. 01:16:58

@mézescsók: egyetértek, és még most sem késő nekik ilyen foglalkozást tartani, remélem, olvassák a szerkik!!!

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:17:43

Összefoglalva: az elején nagyon bírtam Erát, a női győztest láttam benne, aztán naggggyon elcseszte, úgyhogy NEM ÉRTEM most azokat akik őt várják vissza Roli ellenében... De hát ettől szép az élet,h nem vagyunk egyformák.:)

csincsilla72 2018.12.23. 01:19:13

@Hümmögő Hammogó: lehet, azért elfogultak, mert személyesen ismerik. :-)

elcsi84 2018.12.23. 01:20:57

@Hümmögő Hammogó: én se tudnék egy Erával együtt élni. De nem is ez a lényeg. Roland semmit nem visz bele a játékával, ha ő visszatérne minden menne ugyanúgy. Ráadásul nehéz lenne kitenni. Erát bármikor ki lehet, de nekem óriási élmény lenne megnézni Adri és Ribi képét...

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:21:01

@csincsilla72: Látod, ez egyébként nekem is megfordult a fejemben.:)) Hümm-hamm:))

ibsen 2018.12.23. 01:22:24

@Hümmögő Hammogó: Azért az érdekes hogy Rolinak egy szava sem volt amikor Erát bántották? Egyszer nem szólt se ő se a Hunyorka hogy nem kéne már...Most mindent félretéve

bElannaTorres 2018.12.23. 01:22:53

@csincsilla72: farm óta minden nőt ismerek személyesen :)
Jó mondjuk nem vagyok elfogult erával, de ha dugni akart volna tudott volna. Túl nagy felé az utálat, több mint érdemelné, láttunk már rosszabbakat sokszor.
Pl. Éden kettőben volt egy elég érdekes nő , de már nem emlékszem a nevére, ő rendesen csicskáztatta a párját

Mók_Ica 2018.12.23. 01:23:24

@elcsi84: nem tudom te mit láttál.....de majdnem parittya volt köztük.... és egyáltalán nem utálkozom, nem tudom mit gondolsz annak

ibsen 2018.12.23. 01:23:57

@Hümmögő Hammogó: A bentiek sem várják vissza Rolit 2-3 ember kivételével, de eljátsszák mert féltik a seggük és sejtik Roli megy vissza.

elcsi84 2018.12.23. 01:27:22

Era kiesik, ez tuti. De attól még én nem szívesen fogom nézni Vivi és Adri örömtáncát. Roli meg semmit nem tudott eddig se adni a játéknak. Amit pedig Era mondott a vlog alatt - már bocsásson meg mindenki - de többnyire igaz volt (nem a hajára gondolok). De pl Roli valóban odadobta Radicsnak, a zöld kendő Radicsra kötése után rögtön elkezdte neki mondani, hogy nekik nem volt konfliktusuk. Erát valóban sokszor ekézték bent, Roli akkor is csendben volt. + már korábban mindent elmondott Adrinak, ezt Hunor is a szemére vetette. Én elhiszem, hogy a csaj megelégelte ezt.

bElannaTorres 2018.12.23. 01:27:25

@Mók_Ica: parittyázásra ott gondolni sem lehetett, mert reni bármikor bejöhet és be is jött, a nyugiban megoldották volna ha többet akarnak

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:27:53

@elcsi84: Én azt érzem, Roland azért nem tud jelenleg többet beletenni a játékba, mert nincs hozzá partnere. Egyedül elég nehéz taktikázni... illetve azt is el tudom képzelni,h vannak jó beszélgetések közte és Hunor között (pl.amikor a kiválasztás után a nyugiban
latolgatták,h le kellene venni Adriról a lilát), csak a sok ordítozástól ez nem fér bele az összefoglalókba!

ibsen 2018.12.23. 01:29:14

@bElannaTorres: A falka törvénye érvényesül, gyávák voltak kivinni Erát mégha rühellik is most Roli bevállalta és látjuk.

bElannaTorres 2018.12.23. 01:31:07

@Hümmögő Hammogó: roli a beszélgetésekben lenne erős ezt eddig lehetett látni, de hunor meg nem, és lacika se. Era az lehetett volna, valamiért nem ezt gondolta jobb taktikának, hanem azt hogy hunorral se veled se nélküledet játszon. Csak az nem jött be neki

ibsen 2018.12.23. 01:31:36

@elcsi84: Ez is igaz hogy Adri be volt avatva dolgokba még a felbomlás elött. Meg azt se felejtsük el Roli tobb pályán játszott, Eráról hazudott Hunornak majd neki is Hunorról.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:32:28

@ibsen: Én emlékszem olyanra, amikor Erát Hunor nyugtatta a szaunában,h ne foglalkozzon már az őt bántókkal, és hogy végül is ide nem örök barátságokért jöttek, hanem 36 millióért... Era meg nézett,h most akkor milyen rendezvényen van.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:35:10

@bElannaTorres: Pont ezt gondolom én is,h Era és Roli jó páros lehetett volna, mert kettejüknek van a legtöbb esze, de szerintem ezt a szövetséget nem Roli bontotta fel...

elcsi84 2018.12.23. 01:35:34

@ibsen: Itt nem csak erről van szó. Roli már korábban azt mondta Hunornak, hogy ki fogja vitetni Erát Renivel. Pedig akkor még élt a szövetségük, igaz nem nézték jó szemmel, hogy Era Csokival bandázik, de basszus, éppen az ősemberes hét volt, velük volt egy csapatban. Mit kellett volna csinálnia?

ibsen 2018.12.23. 01:35:55

@Hümmögő Hammogó: Igen Hunor higgadtsága jó hogy megvan. Az a szaunás beszélgetés jó volt. Látszott erán hogy egy olyan ember aki nincs jóban igazán önmagával el is mondta neki. Szerintem aki direkt szemét másokkal az nem mond ilyeneket, pláne egy játékban.

ibsen 2018.12.23. 01:37:17

@elcsi84: Mikre emlékszel? Nekem az Erás balhé ezek szerint majd mindent kisöpört akkor ott:-))

elcsi84 2018.12.23. 01:40:41

@ibsen: Ez még a biciklis fight előtt volt(ami egyébként rohadt gáz volt Erára nézve). Akkor kapták meg a ruhákat az ősemberes héthez, beálltak a csapatok. Era odament a beszélgető Rolihoz és Hunorhoz, akik hirtelen elhallgattak, a csaj meg nyavajgásból bevágta, hogy akkor ő kilép, majd indiánszökdelésben odébb állt, magyarán kb ennyire gondolta komolyan. Erre Roli odasúgta Hunornak, hogy el fogja érni, Reni kivigye Erát párbajra.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:44:11

@elcsi84: Mondjuk pont az ősemberes hét volt az, amikor Era ELVÁRTA volna,h egy vele nem egy csapatban lévő személy (Hunor) veszítse el az aktuális játékot/megmérettetést, azért,h az ő (Era) csapata megnyerhesse, mindezt azért, mert barátok... Aztán ebből akkora balhét kerekített,h csak na!

ibsen 2018.12.23. 01:45:47

Jó éjt Mindenkinek!

Sokkoló volt a mai nap, holnap meg kiderül melyik megy vissza.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:46:10

@elcsi84: Bocsi, közben látom,h Te is megemlítetted a "bicilkis fight-ot".:)

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:48:58

@elcsi84: Nem lehet,h Roli már ott érezte,h Era meg fog inogni...? Hogy túl elszáll majd?

elcsi84 2018.12.23. 01:52:04

@Hümmögő Hammogó: Arra emlékszem, de az általam leírt esemény a hét első napján volt, tehát időrendben korábban.

elcsi84 2018.12.23. 01:54:39

@Hümmögő Hammogó: Na jó, érezte esetleg. De itt elvileg azzal vádolják Erát, hogy elsőként ő szúrta volna hátba Rolit. A helyzet az, hogy Roli már Radiccsal szemben sem volt korrekt Erával, hiszen egy veszekedésnél se állt oda mellé, sőt a kiválasztás után még ő meg Radicshoz, hogy voltaképp neki nem volt olyan vitája vele, miközben előtte még ő mondta nagy hanggal, hogy a kígyó fejét le kell vágni.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:57:41

És ha már suttogás...Era is elsuttogta Adrinak az iskola héten,h addig fogja provokálni Renyhét, amíg az idegállapotba nem kerül és még nem üti (kvázi ezzel kizáratva), mert szerinte már ott is a tanárnak (Laci bácsi:) ) kellett lefognia. (Mondjuk szerintem nem kellett lefogni, csak Era látta így.) Ettől függetlenül ez nem egy túl szép hozzáállás, csak Ribitől hallottunk az első héten ilyet,h kicsinálja Zsut. És oké,h elvileg Era nem csinált semmi ilyesmit (vagy legalábbis nem láttuk), de szerintem már az is gáz,h egyáltalán megfordul a fejében és még ki is mondja!

Costanza 2018.12.23. 01:58:43

fuckyeah
na hala egnek megtisztitotta magat a musortol az x-dik senkihazi, en nem aggodom mert kb igy nez ki az egesz elete az ilyen faszfejeknek, hala egnek a gigantikus egojuk es a mogyoronyi agymeretuk miatt mindenhol csak hibaznak, viszont sajnos az onzoseguknek masok is aldozatul esnek, orulok hogy ez esetben nem.
Pont igy nez ki amikor a hulye neveletlen seggfejek mindent megengednek maguknak, majd amikor mar jol megkavartak a szart, es mondjuk bedrogozva atmentek egy buszmegallonyi emberen, elkezdenek gondolkozni.
Nem sajnalom az ilyen embert.
ez a jajveszekeles amit egyesek muvelnek ott miatta meg BETEGES

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 01:59:59

@elcsi84: De aztán Radiccsal szemben Era mellé állt... És nagyjából az egész villa ellenük volt, ami akkor még több embert jelentett, lévén,h még csak első párbaj volt.

elcsi84 2018.12.23. 02:02:04

@Hümmögő Hammogó: Nem azt rovom fel Rolinak, hogy nem állt Era mellett a párbaján, hanem hogy sunnyogott már akkor is.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 02:02:21

@Hümmögő Hammogó: És ez az, amire jónéhányan képtelenek bent, h felvállalják,h kit támogatnak valójában, ne pedig oda álljanak akit erősebbnek hisznek.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 02:07:49

@elcsi84: Sunnyogott, taktikázott, nem tudom. De mondjuk totál őszinteséget várni ott bent (pl.Zsu csodálkozik,h beszélnek a háta mögött), bakker nem ovis játszóházba mentek, hanem "felnőtt játszóházba", a való vellába! Az a lényege,h BESZÉLNEK A MÁSIK MÖGÖTT! Mondjuk a szövetségesedet kibeszélni tényleg gáz... De most nemtom megmondani volt-e ilyen.

elcsi84 2018.12.23. 02:13:17

@Hümmögő Hammogó: Nyilván. Csak sokat itt és más fórumokon kettős mércével mérnek.Ha x beszél valaki háta mögött vagy uszítja egyiket a másikra, az taktika, ha ezt egy másik teszi meg, akkor fujj. Ha ez mind első esetben férfi, második esetben nő - leosztásban valósul meg, akkor pláne.

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 02:14:12

Abban reménykedem, ha lesz VV10, akkor a kerek évad örömére azt visszateszik a nagy csatornára és csinálnak NORMÁLIS műsort, nézhető emberekkel, és nem próbálják ilyen olcsón-bénán megúszni... Mert szerintem üvöltözés és szex nélkül is lenne nézettség, még több is! Szeretném hinni,h ennyire nem hülye a magyar.:)

Jó éjt Mindenkinek!

Hümmögő Hammogó 2018.12.23. 02:25:20

@elcsi84: Ezt nem tudom, más fórumokon nem vagyok (fb-n meg pláne nem), én az elejétől fogva szimpatizálok Rolival és Era volt a másik favoritom,de fentebb már párszor leírtam,h mi vezetett odáig,h most nem őt várom vissza. Szerintem Roli kicsit egyedül maradt, már ami a taktikázást illeti...
Ja és Rolinál azon elcsodálkoztam,h Krisztián mögé állt, kicsit úgy éreztem,h csalódtam is benne, de a férjem megmagyarázta,h ez sem hülye lépés tőle, mert így beleláthat az ő taktikájukba is, és jobban megismerheti az "ellenfeleket".:)
Szóval mások vagyunk, másokkal szimpatizálunk, de szerintem ez nem baj.:)

Jó éjt Elcsi, remélem holnap is!:) Pussz!

Costanza 2018.12.23. 04:33:01

@Mók_Ica: azert mert ferfiatlan es embertelen. ez mar egy eleg durva helyzet, es ilyenkor felulirja a szaros onnos erdek meg nyeremeny. Az a harom lezengo here meg a sello csak nezte meg sunnyogott hogy a nok probaltak meg levakarni az era arcaban ordito csokoladet, de pl. erat is elhuzhattak volna onnan.
Tipikus ez az oda se nezek, nem az en bajom, kivetel amikor veled tortenik az ilyen, na akkor aterzed milyen jo.
Nem mellesleg a nezok meg szeretik a hosoket, es a vegen a nezok dontenek, ugyhogy nemcsak gyavak, hanem ostobak is a nemtorodomsegukkel, egynek sincsenek tokei plusz erzeketlen tuskok, csupan ezt mondja el a szitacio egy emberrol ilyen esetben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 06:07:18

@Costanza:

Jogos volt a kiállítás szerintem is.
Csoki ezen a "meccsen" már a 4. sárga lapját gyűjtötte be, és a spori úgy döntött nem kaphat több esélyt, villant a piros.
A játékokból rendre kihúzta magát, beverte a durcit mint egy óvodás.
A csajokkal strici módjára viselkedett....és nem tanúsított önmérsékletet, lásd a veszekedés amit leműveltek a bagósban.
Éles tárgyat b*szott Zsu fejéhez, nem veszi emberszámba a lakókat kb, ebből ez szűrődik le.
A nőgyűlölő brigád végre kihullott, egyébként is ott sírt Rolinak hogy haza akar húzni innen, most kegyes volt az RTL elengedte karácsonyozni, egyébként se lett volna esélye megnyerni a millijókat.
Renyhe lereagálása az egészre kibillentett a komfortérzetemből, nem kicsit, és az Zsura is kihatott.
Annyira túltolta Renyhe hogy vévévivi nem tudott lépés tartani vele, próbált könnyeket kifacsarni magából, Renyhe művésznőnek jár az Oscár bácsi, sztendingovésön.
Ma este rekord nézettséget dönt az RTL, és ezt jó is hogy meglépték.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 06:18:49

@Hümmögő Hammogó:

"...Összefoglalva: az elején nagyon bírtam Erát, a női győztest láttam benne, aztán naggggyon elcseszte, úgyhogy NEM ÉRTEM most azokat akik őt várják vissza Roli ellenében... De hát ettől szép az élet,h nem vagyunk egyformák.:)....."

+1

Era mártírkodása annyira levágós hogy a vakok is látják, Meryl Streep picsafüst hozzá képest.
Era az egyik leggonibb játékos a villában, feláll a talpamon a szőr mikor elkezd hadarni és mikor kidarálta magából, nem akarja meghallgatni a másik félt, elviharzik inkább :)
Ha úgy játszotta volna végig ahogy az első párbajáig játszott, akkor simán lehetne döntős, de ez a Hunorral való bringás affér, meg az átállok a sötét oldalra és közben sorra kiszórom azokat akikkel eddig együtt voltam, elég gusztustalan húzás volt.
Era essék ki :)

Costanza 2018.12.23. 06:53:49

@szociál: en is orvendezek, mar untam az orditasat, mint ahogy a nok ordibalasat is nehezen viselem, csak azt nem tudom hogy oket miert akarjak folyamatosan meglincselni erte, viszont erdekesmod csokolade mindig mindent meguszott.
csokika most mehet anuszekkal meg radicsekkal a dizsibe jaszkarizni, kihaennemezni meg oribarizni.. <3 hat nem csodas egy karacsony? :)

Sanda.Ipse 2018.12.23. 06:58:40

Bocsi, ha a kommenteket tekintve ismétlésekbe bocsátkozom, de se időm, sem kedvem az előzményeket visszaolvasni. Zanzásítva megnéztem a tegnapi öfit.
Csokit abszolút jogosan zárták ki, már a dobálás előtt a jelenetük Erával ahogy egy centi távolságból üvöltenek egymás pofájába minősítette mindkettőjüket. Era a sulihéten Renit is provokálta a fizikai tettlegességre, hogy kizárassa. Ez persze Csokit nem menti fel. Rolit is provokálta a mi Mária Teréziánk (vagy inkább Teréz anyánk?) a fiúk által elkészített reggeli kapcsán (is), csak szerencsére Roli tud uralkodni magán. Majd ma meglátjuk, mi vezetett idáig, de egy hülye verseny (pincérkedés) aminek semmi tétje nincs, a párbajra nincs ráhatással nem indokolja a cirkuszt, ami kialakult belőle.
Roli tunyaságát szokták emlegetni. Tudjuk, hogy abszolút a csatorna stábjától függ, hogy kit láttat a nézőkkel. Tudjuk, hogy Roli egyike volt, aki nyert az iskolahéten. De tudjuk, hogy miért? Nem, mert Rolit egyszer láttuk, hogy segít Lacikának a matekban, egyszer meg, hogy nem jut eszébe a finnugor szó.
Era viselkedése már tolerálhatatlan. Mások minősítése és önmaga fényezése unalmas. Egyébként ő fordított hátat Rolinak, ahogy ő fogalmazott, csak "próbálgatta a hatalmát Rolin". Az meg nem csicskult be neki. Roli nem tételezte fel (ahogy a többi villalakó sem), hogy a legerősebbnek hitt Radics ellen Era visszajön, mégis mögé állt és támogatta a párbaja előtt. A szövetséget Era rúgta fel, amit most megpróbál fordítva másképpen beállítani.
Egy szó, mint száz: mutassák meg végre Erának merre van az utcaajtó!

Sanda.Ipse 2018.12.23. 07:18:06

@Costanza:
Roli támogatta és Era mögé állt a Radiccsal való párbaja kapcsán, ezzel vállalva, hogy Radics visszatérte esetén ő lesz a következő biztos kiválasztott és Hunor kivételével minden villalakó ellene lesz.
Ha neked hős kell, ez abszolút bátor cselekedet volt Rolitól. Provokáló, rikácsoló némberek ne várják, hogy bárki becsicskul nekik és helyettük viszik el a balhét. Én, mint néző biztos nem díjaznám.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 07:24:17

@Costanza:

Mikor megtudja kint hogy azzal ült egy kádban és tartotta az ölében ,aki buzipornóban szerepelt egyből leveti a kis makkoscipőt és agyon veri vele :)

@Sanda.Ipse:

Teljesen jogos ahogy mondod, eddig nyelt az RTL, ez volt az utolsó utáni húzás, és nagyot sóhajtottak mikor oda baszta a körömcsipeszt, végre van miért kidobni ezt a megakadt lemezt, már újat úgy se mutatott ez a mangórágó, végre ehet bolognai ragus pizzát rizottóval, hess picsába ahogy sixx mondaná :)

Nekem is az a sanda gyanúm hogy Roliból azért nem mutattak sokat, mert a balhé (trash) elvitte a showt, az meg hogy tattikázik valakivel nem olyan fontos hogy bevágják, mert a dramaturgia részét borítaná.
És még mondjátok hogy nincs Jézuska, megszabadulunk Csokitól és Erától egy hétvégén :)

Sanda.Ipse 2018.12.23. 07:31:46

@szociál:
Voltaképpen magam ellen beszélek, mert Era bennmaradása esetén garantáltam nem nézném tovább a műsort és több szabadidőm lenne értelmesebb dolgokra. De még így is marad benn három rikács, nincs szükség a negyedikre.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 07:36:00

@Sanda.Ipse:

Végre fel lehet hangosítani a tv-t, egyszer felhangosítod mert hadarnak és nem érted, felirat semmi, utána üvöltöznek, akkor lehalkít, aztán súgdolóznak ott legalább van felirat (néha) azt megint üvöltenek, ráadásul még zenét is nyomnak alá, hogy amit értenél rohadtul ne értsed, most vagy fizetésemelést adjanak a hangmérnöknek, vagy basszák ki :)

Belevalós Baukó szett nem volt gyenge, talpig feketében csecs ki, remélem legközelebb Anikót öltöztetik így be, Baukót meg alteres fősulisnak ahogy Anikót szokták :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 07:45:18

kommentpontkomra is feldobta sixx a Csokis kibaszóst.
De gondolom mindjárt ébrednek a mezzot néző kultúrlények.

Costanza 2018.12.23. 08:15:54

@Sanda.Ipse: en nem errol beszelek, mashol is igy reagalnanak ne aggodj.
Meg jo hogy beallt, hova allt volna, radics meg a tobbi moge? Azert allt moge mert Rolinak is kellett szovetseges, ot sem fogadta be a radics team. Az Era jelenlete nelkul nem lett volna sok esemeny a Roli-Hunor vonalon.

a rikacsolo nemberek kozt volt egy rikacsolo ferfi is aki AZ EGESZ RIKACSOLAST GENERALTA.
erdekes modon ezek mindig kimaradnak. :D

Sanda.Ipse 2018.12.23. 08:16:43

Mindazoknak, akik 3 hétig még nézni szeretnék Erát ajánlom, hogy vigyék haza maguknak Karácsonyra. Várják őt az utcaajtónál!

Costanza 2018.12.23. 08:17:14

@szociál: de az is lehet hogy a vegen osszejonnek..........

Angora Cardi 2018.12.23. 08:25:02

Végig olvastam a kommenteket, az adást nem láttam, de megnézem mindenképp.

Néhány kommenttel nem értek egyet T.Olvtársak. A leírtak alapján Csokit teljesen jogosan zárták ki, akár kapott előtte figyelmeztetést a vizes palackért, akár nem, de sokszor láttuk, hogy nincs önkontrollja. Emiatt viszont Zsut hibáztatni, ezzel nem értek egyet. Én sem kedvelem de ha engem vágott volna pofán bármilyen tárggyal bárki, én valszeg ordítok mint a fába szorult féreg hogy a kurva anyádat dobálod te paraszt, sőt lehet hogy kongatom is a harangot hogy zárják ki az anyjába de azonnal.

Az Era-Csoki ordítozásra kíváncsi vagyok, én ezt sem hagynám bent eddig fajulni a szerkesztők helyében, sajnos több szériában láttunk már ilyet, mind undorító volt, nőtől is az, de most nyugodtan lehet nekem esni: nekem egy férfitól egy nő irányába aki eleve fizikai előnyben van, még inkább elfogadhatatlan. A szemüveg levételnél már kintről be kellett volna szólni, hogy Csoki, azonnal gyere be a riportszobába.

Sokmindenki hibás a tegnapi eseményekért, de a műsorkészítők is túlzottan hagynak mindent elfajulni, ez sem tetszik.
Ha vissza lehet nézni neten, megnézem ezt mind a ti kommentjeitek alapján véleményeztem csak.

Angora Cardi 2018.12.23. 08:29:04

@nicu71: jaj de jó hogy ezt beírtad :DD cukker lehetett

ibsen 2018.12.23. 08:30:23

@Angora Cardi: Hogy mi volt a balhé tárgya az ma kiderül. Alapjáraton mindenkiben van egyfajta beszűkültség, mindenre ugranak már sokszor. Era most hatványozottabban. Ezt én megértem. Ami itt a nagy ki kit akar kivitetni dolgot illeti vannak különbségek. Era és Roli sem jutott el odáig hogy amiket mondtak létrejöjjön a másik ellen. Era elmondta hogy leginkább indulatból cselekszik sokszor, és sokszor unalomból csinálta amit csinált.

Angora Cardi 2018.12.23. 08:32:04

Nem gondolnám egyébként hogy ezen a ponton új játékost beküldenek de volt már rá példa. Én inkább azt szeretném ha mielőbb véget érne a széria. Mintha a készítők is erre gyúrnának már...

ibsen 2018.12.23. 08:32:55

Nekem egyébként a Vivien lenne a kiesőm már most, amit leművelt Erával szemben egyszerüen gusztustalan volt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 08:32:57

@Angora Cardi:

Mikor Iza szájba köpte szerelmét :)

@Costanza:

Kinézem ezekből :(

Angora Cardi 2018.12.23. 08:33:06

@ibsen: Azt elhiszem. Én a benti lényekkel nemigen bírnék sokáig egy légtérben maradni. Max Lacikával rappeltetnék néha egyet hogy ne csak a rikácsolást halljam. :D

Angora Cardi 2018.12.23. 08:34:14

@ibsen: Ezt is vissza kell néznem.
@szociál: A szájbaköpős úrist'n emlékszem anno mekkora közfelháborodást váltott ki... Azért sem volt semmiféle bünti nem?

ibsen 2018.12.23. 08:34:37

@Angora Cardi: Tegnap írtam valakinek hogy nem is lenne fair. Szerintem is le akarják zavarni mert ez a fajta felpörgetés a vége felé volt amikor 5-6 ember maradt már bent. Nem is bánom de nem drukkolok senkinek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 08:35:34

@Angora Cardi:

Így lesz.
Anikó vagy Puskás bejelentkezik, várjátok az új villalakót !
Ezek tiszta idegek lesznek ,hogy nem fogyatkoznak, erre beküldenek egy kiskutyát :)
Karácsonykor meg szarrá simogatják szegényt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 08:36:07

@Angora Cardi:

szerelmesek voltak, sztem finom volt Iza csulája :)

Angora Cardi 2018.12.23. 08:37:05

@ibsen: Mintha a sok kritika elérte volna a szerkiket és rájöttek, hogy ezzel a trash bandával jobb lesz mielőbb lezárni a műsort, gyors kiválasztás, kizárás... még kell majd valaki aki feladja mondjuk Özv Renáta.

Angora Cardi 2018.12.23. 08:38:03

@szociál: szegény kiskutya előre sajnálom :D Én macskát küldenék akit úgy hívnak Sanyi.

Angora Cardi 2018.12.23. 08:38:31

@szociál: most felröhögtem, mázli hogy már megreggeliztem a finom kacsamájat mert most nem akarnám :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 08:38:58

@Angora Cardi:

:))
Akkor inkább lovat, Sanyi a ló a villalakó :)

Angora Cardi 2018.12.23. 08:39:56

Ez a nagy pofára esések szériája.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 08:40:05

@Angora Cardi:

kiköpted a lazacot amit egy gourmet shéf sütött neked ?
burzsuj

ibsen 2018.12.23. 08:41:07

@szociál: Egy állat nem lenne rossz, most az érzelmeket rajta élnék meg és nem egymáson.

@Angora Cardi: Szerintem a nézettségesn és minden más netes felületen le tudják mérni mennyi a szimpátia a műsor felé. Lehet ez a Csokis balhé új nézőket, szavazókat is hoz és a műsor is kicsit változik.

Angora Cardi 2018.12.23. 08:41:12

@szociál: ha cica lenne lehetne neki mindig mondani de szép a szemeckéd sanyi a kuva anyádat :D közben gondolhatnának egymás édesanyjára mégis kulturáltabb anyázás mint az eddigiek :D

legyen ló is meg cica is egyezzünk ki és még a szájadba se köpök :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 08:42:55

@ibsen:

karácsony van sanszos hogy kis birkát küldenek be, jászolostul mindenestül.

@Angora Cardi:

cica nem jó mert baszik rájuk, kutya az jó mert az nem kaparja le a fél arcukat. :)

Angora Cardi 2018.12.23. 08:42:57

@ibsen: kíváncsi leszek, egy dolog miatt kérdéses csak, hogy a bentiek közöl még a vivi-reni ezt a vonalat viszi mint a már kiesettek nagyobb része, reni még eljátszana egy állattal, de vivit nem hiszem hogy ezek a dolgok nagyon lázba hozzák (előítéletes vagyok de szép a szemem)

ibsen 2018.12.23. 08:43:28

@Angora Cardi: Ehhez macska sem kell, magukban kimondják :-))) és tuti megvolt ezerszer már....

Angora Cardi 2018.12.23. 08:44:22

@ibsen: :DDDDD

Lacika rapben mondja el hogy:

Mindenki mamája
Csúnyáját dzsanázza
ne nézzél kérdezzél
lekvárt meg beküldjél!

ibsen 2018.12.23. 08:44:53

@Angora Cardi: Nem tudjuk ki hogy viszonyul az állatokhoz. A csajok hajlamosabbak ágybacipelni még a malacot is ha aranyos:-)))

Angora Cardi 2018.12.23. 08:46:25

@ibsen: Mondjuk Vivi arcát kutya harapta meg, lehet hogy ő protestálna.

@szociál: eszek egy lekváros szaloncukit

Alauda Arvensis 2018.12.23. 08:46:33

Egy kiskutya vagy más kisállat beküldése tényleg jó ötlet lenne, legalább lenne bent végre valaki, akit tudnék kedvelni, másrészt pedig talán a bentlakókból is kihozná az emberi oldalukat. Az igaz trollkodás az lenne, ha Anikó bejelentené nekik, hogy a kutya is versenybe száll a 36 millióért (mondjuk valamilyen állatmenhely javára), aztán csak a kutyázós tematikus hét végén lenne velük közölve, hogy az csak vicc volt. Már előre látom, hogy néhányuk hogy tudná gyűlölni azt a kis állatot, csak mert versenytársat látnának benne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 08:48:03

@Alauda Arvensis:

ha rajtam múlna tényleg a kitkuta nyerné meg a 36 milliót, és megkapná a pénzt egy menhely.

hereverő heverő 2018.12.23. 08:49:17

Lóreggelt.

Csoki? Jesztüdéj!

hereverő heverő 2018.12.23. 08:50:57

@szociál: vannak már benn birkák épp elegen. Lehet hogy a gyepre is szarnak, csak nem mutatjak.

ibsen 2018.12.23. 08:56:16

@Angora Cardi: Vivit pont leszarják a szerkesztők:-))

Angora Cardi 2018.12.23. 08:57:58

@ibsen: nyomorult többszörös özvegy :D

ibsen 2018.12.23. 09:03:47

@Angora Cardi: Az volt szép amikor Vivike betoppant és kiderült hogy a volt pasijával kavart Greg... nem semmi. Lehet ők még ismerték is egymást?

Angora Cardi 2018.12.23. 09:06:34

@ibsen: Egész biztosan igen, hirtelen le is keverte a csatorna azt a részt.
Nagyon durva, hogy a maga 18 évével már ennyi minden van mögötte, szomorú életpálya ez...

ibsen 2018.12.23. 09:10:07

@Angora Cardi: És még ő gondolja hogy a legjobb nő a villában....lekerül a póthaj, a smink a kutyafasza max a teste van még jó karban és most nem 18-nak néz ki hanem egy 8-assal többnek kb.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.23. 09:13:46

Azért szerintem Csoki kizárárása ennek a szériának a jövője szempontjából nagy érvágás...

bel ami 2018.12.23. 09:15:55

Húzz a francba
Csoki bátya!
Így jár, aki
Zsuzsut bántja.

ibsen 2018.12.23. 09:16:21

@VV Erőlegény: Csempészd vissza akkor :-)))

Pamutbojt 2018.12.23. 09:16:28

@Costanza: Én sem avatkoztam volna bele a helyükben. Miért kellett volna bárkinek beleszólni az ordenáré üvöltözésükbe? Máskor is volt már ilyen, sőt szinte csak erről szóltak eddig az öfik. Tettlegesség nem volt, akkor meg mit ugráljanak ott? Ráadásul pont Erát védjék meg...valószínűleg ő provokálta ki most is ezt. Én sem mentem volna csitítgatni, minek?
Amúgy Csoki teljesen megérdemelte. Dobált már flakont is, szegett meg szabályt... Csak amit mi láttunk, ki tudja mit őrjöngött még ezeken kívül.

Pamutbojt 2018.12.23. 09:18:54

@VV Erőlegény: Csoki kizárása Era és Zsu miatt történt. A Csoki-rajongók ezentúl Zsu és Era ELLEN fognak szavazni. Tehát nem 1 játékos esett ki, hanem 3. Így a többiek esélye jelentősen javul.

C.Chauchat 2018.12.23. 09:19:01

Még a végén télleg Lekvár teszi el a nagyit.

ibsen 2018.12.23. 09:20:03

@Pamutbojt: Nem tudjuk hogy min kapták fel a vizet ennyire, ma kiderül biztos. De igenis húzzák el vagy úgy lépjenek közbe hogy lehetőleg ne az kapja pofont aki segíteni próbált. nyílván fel kell mérni.

Sanda.Ipse 2018.12.23. 09:29:23

@ibsen:
Kiderült tegnap is. Csoki akadályozta Zsuzsut a tálca vitelénél. Elé állt, hogy ki kelljen kerülni. Vihar egy pohár vízben. Nem volt tétje a dolognak.

Pamutbojt 2018.12.23. 09:32:46

@ibsen: Valóban, nem tudunk semmi konkrét eseményt, csak találgatok. Ani azt mondta, hogy Cs zavarta Zsut a játékban, és ebből lett a balhé. Gondolom Era elkezdte izzítani őket meg kereplt hozzá szokás szerint... Aztán ez lett belőle.
Szerintem azt senki nem gondolta komolyan, hogy ebből testi sértés lenne... Náluk ez az ordítozás teljesen természetes.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 09:37:00

nem akarom tovább ragozni a Csoki-Era-Zsuzsu témát, tegnap már tőmondatokban beírtam, mit gondolok, most csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy Évának kifejezetten jól áll, ha nem trash.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 09:39:18

@szociál: @Angora Cardi: Iza olyan kis finom úrinő volt :))))))

Angora Cardi 2018.12.23. 09:40:54

@ibsen: Sztem mind azt gondolja magáról ahogy már ki is jelentették :D De Viviről minden leszedve csak egy bolhacsípés cici marad, a nagy "nő" csak hozzárakott kellékekkel az. Reni meg mint legjobb nő hát engedtessék meg a sátáni kacaj.

Angora Cardi 2018.12.23. 09:42:15

@C.Chauchat: így így
@úgymond olvasó mmkk: gyere köpök szádba egy szaloncukkert

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 09:43:32

@Angora Cardi: milyen kis kedves vagy így korán délelőtt :D

ibsen 2018.12.23. 09:46:35

@Sanda.Ipse: ha nem volt tétje akkor senki nem tette volna oda magát a feladatban hanem ellinkeskedik. Amikor versenyek vannak mindenki pörög szerintem ennek örülnek is. Era ha ezen akadt ki Zsuval együtt megértem. Nem kell basztatni a másikat feleslegesen meg beszólogatni arra ott a Fradi meccs.

,, 2018.12.23. 09:48:14

@Angora Cardi: te egy Mária Terézia vagy!:)

hereverő heverő 2018.12.23. 09:53:55

@,,: Egy egész rakás Mária Terézia!

Angora Cardi 2018.12.23. 09:58:21

@,,: Jaj olvastam a tegnapi Mária Teréziás kommenteket, beájultam :D

mobilos perpetuum 2018.12.23. 10:07:35

@Pamutbojt: Csoki Radics 2.0 a nőkkel való bánásmódot illetően, csak mórikázva, vicceskedve adta el ugyanazt.
A villa császárának képzelte magát, kissé idegbeteg ráadásul.
Talán az első dobálását komolyan büntetik, feladat megtagadásnál belengetik neki, hogy kizárhatják, elgondolkodik.
Február vége még messze van. Már korábban gondolkodtam, kibírja-e addig ezzel a nem is nagyon rejtett agresszióval, ami benne van.

csincsilla72 2018.12.23. 10:09:20

Asszem megtalálták a megoldást Zsu népszerűségének csökkentésére. Ettől függetlenül a helyzet egyértelmű, nem vágunk éles tárgyat senki fejéhez. Mindehhez hozzájön Era szemüvegének levétele is. Csoki kiírta magát a játékból. Én speciel nem bánom, mert kurvára elegem van a mocsárból. Ne csak a sárdobálásról szóljon már minden öfi.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 10:10:24

@Angora Cardi: mária terézia hozzád képest egy önző véglény :D

csincsilla72 2018.12.23. 10:13:30

Era egyébként jól fogalmazott: Mária Teréziák:-). Dugott az is egész életében:-))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:14:48

@úgymond olvasó mmkk:

Állat volt Iza de őt csíptem a legjobban a csajok közül :))

Sanda.Ipse 2018.12.23. 10:15:58

@ibsen:
Úgy értem, hogy a párbaj kimenetelére nem volt tétje.
Ezt gondolom, hogy te sem vitatod:)

mobilos perpetuum 2018.12.23. 10:16:17

@csincsilla72: A csoki-rajongó RTL kapott egy öngólt.
www.easypolls.net/poll.html?p=5c16a163e4b0806d01aaecfc
Annyira nem tűnik úgy, hogy sokan kedvelik.

djökerek 2018.12.23. 10:16:27

Jajj Istenem! Azt álmodtam, bent vagyok a villában, és mosogatok, takarítgatok, beszélgetek a véglényekkel! Sürgősen orvoshoz fordulok!

,, 2018.12.23. 10:17:20

@csincsilla72: "Mária Teréziát szép magyar leventék
16 csöppséghez hozzásegítették, állítólag.."

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:17:29

@csincsilla72:

És talán innen hogy az alja kiesett, elgondolkozhatnak hogy a VV10 talán ne legyen trash, mert jót tenne a játéknak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:19:21

@úgymond olvasó mmkk:

kéne egy új villalakó aki annyira tuja lenne hogy Lacika haját nyírná :)
És főzne rá, és ülnének és nem beszélnének csak néznék egymást, és pasi lenne :)

ibsen 2018.12.23. 10:20:01

@csincsilla72: Megoldást? Ez lenne az? Zsu még védte is Csokit (mondjuk feleslegesen)hogy ne zárják ki.

,, 2018.12.23. 10:20:27

ezt most találtam, sírok:D
királyok a házban- Got edit
www.youtube.com/watch?v=2H4s9afGxIs

elcsi84 2018.12.23. 10:20:38

@Sanda.Ipse: Figyu, ez nem a "kivel szeretnék együtt élni?" műsor válogatója. Engem nem érdekel, ahogy Roli ül a kanapén és nem csinál semmit. Itt van a saját párbajának a hete, most se tud adásba kerülni, mert egyszerűen unalmas. Ami a hátba szúrást illeti: éjjel itt már ezzel kapcsolatban kibontakozott egy beszélgetés: nézd vissza ki szúrt hátba kit és mikor.
1. Roli rákötötte Radicsra a zöldet, majd utána rögtön mondta neki, hogy voltaképp nekik nincs is vitájuk. Sunnyogás és terelés
2. Era visszatérése után, az ősemberes hét legelső napján (biciklis veszekedés előtt) Roli odasúgta Hunornak, hogy Erát Renivel ki akarja vitetni párbajozni.
Ki szúrt hátba kit?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 10:21:05

@szociál: tudom, hogy kedvelted a lámát :)) megvettem az új villalakós ötleted :))

@Angora Cardi: természetesen miNK nem vagyunk Márija Teréziják

ibsen 2018.12.23. 10:21:23

@Angora Cardi: Era azért félművelt a Teréz szó benne van :-)) Volt suli hét is lehet hogy töriből ez volt a tétele:-)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:21:36

@Angora Cardi:

Emlékszem arra a közös képre mikor Mária Terézia Gandhi és II. János Pál Pápa együtt pózoltak.

ibsen 2018.12.23. 10:27:00

@elcsi84: Reni és Greg sem a kedvencem, de a virgács jogos volt Rolinak Greg oda is baszta neki.
Szerintem itt azért kiderült hogy Roliról mi a véleményük face to face. És van benne igazság.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:28:52

@ibsen:

De Era akkor is egy művésznő, túltaktikázta a játékát.
Essék ki :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:29:41

@úgymond olvasó mmkk:

itt csak teve van, láma peruban topog, sokat kell hajókáznod.

mobilos perpetuum 2018.12.23. 10:31:25

@elcsi84: Rolinak most annyi a szerepe, hogy kinnhagyja a nézők közt is közutálat tárgyává vált Erát. (Ahogy Era volt kedves eltakarítani az önelégült Radicsot.)
Ha ezt megteszi, tovább tujulhat, max. harmadik.negyedik helyre tippelem.

.

ibsen 2018.12.23. 10:31:25

@szociál: Művésznő? Egyébként igaz, de tartom magam hozzá hogy bosszantásból csak jöjjön vissza aztán majd kiejtik késöbb.

Sanda.Ipse 2018.12.23. 10:31:34

@elcsi84:
Dehogy olvasom vissza!:)))) Azért annyira nem érdekel. Még az sem, hogy a fődíjat ki viszi. Egyszerűen az Era-féle nők irritálnak. Generálják a feszkót, aztán eljátszák a mártírt. Ő is elmehetne indulatkezelésre Csokival egyetemben.
Nem Rolinak drukkolok, hanem Era ellen. Ahogy az eddigi párbajok is zajlottak. Nem valakikre szavaztunk, hanem valakik ellen. Ez a széria már csak ilyen.

ibsen 2018.12.23. 10:34:30

@mobilos perpetuum: Most a többiek örülnek hogy elvégzi helyettük azt amire maguk sem voltak képesek mert egy döglött hintaló van az agyuk helyén. Hogy ennyire nem esett le senkinek ez a többieket minősíti. Roli összetákolt valamit egy ideje erre is gyúr most jött el az idő de neki is csak muszájból mert ő kapott két jelet(!) és Reni őt választotta.

csincsilla72 2018.12.23. 10:36:48

@ibsen: pedig ez lesz. A Csokit kedvelők általános gyűlöletérr lehet számítani.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 10:37:36

@szociál: hova címezzem a kariajidat? ugyanoda, mint múltkor? (vévé Szoci részére, Ali Dzsamali kecskés szado-mazo szobája, DubáLY?)

ibsen 2018.12.23. 10:37:58

@mobilos perpetuum: A nézők nagy része gondolta hogy Era takarítsa el, miközben akkor szerethetőbb volt sokkal. Bent a villában Erát elmondták mindennek mikor visszajött igaz nem a szemébe. Ők Radicsot várták vissza.

ibsen 2018.12.23. 10:38:52

@csincsilla72: Annyira komoly lehet ez hogy én kezdek zsu helyett is félni! :-))))

ibsen 2018.12.23. 10:40:17

@Sanda.Ipse: De itt nem is ez volt a téma. Maga a játék.

Sanda.Ipse 2018.12.23. 10:43:02

@ibsen:
Milyen játék? Az állandó rikácsolás vagy a takarók alatti motoszkálások lenne a játék? Mert csak azt tolják a képünkbe nap, mint nap. Játékot nemigen láttunk. Talán majd most....
Ment Csoki sztárolása az adásidő legalább felében. Fölötte-alatta csak a nők változtak. Ő és a játéka igencsak egysíkúvá vált.

ibsen 2018.12.23. 10:46:09

@Sanda.Ipse: Hahó...olvass már....arról a játékról írtam ahol csoki akadályozta Zsut. Erről kezdtünk beszélni.

bElannaTorres 2018.12.23. 10:46:37

Az ilyenek mint Csoki egy ilyen ordibálásnál ütni szoktak, csak akkor még tudta, hogy a villában van, és ha üt egy ilyen idegbeteg azt teljes erővel teszi
Zsuzsi meg reni jól érezte, hogy közbe kell lépni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:47:46

@ibsen:

játék szempontjából és hogy látnánk vévévivi fejét Era visszamenetelekor jó lenne, de ez csak néhány pillanat, Erának akkora arca lenne ezek után hogy még az is megutálná aki rajong érte :)
Tudjuk milyen, bebizonyította mennyire erősnek tartotta magát, Roliékkal is úgy beszélt mint a xarral :)

@úgymond olvasó mmkk:
A cím pontos, küldheted .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:50:37

@Sanda.Ipse:

vévévivi is jól "játszik" a takaró alatt ;)

Most kihez fog bújni renyhe ?
Vagy már felvágta az ereit ?
A sokk után tuti leszedálták mint az állat, lónyugtató is kevés volt neki.

ibsen 2018.12.23. 10:50:49

@szociál: Lehet nem tudjuk ha igen tuti kieső már így is. Mindenhez két ember kell. Era azért Rolival kapcsolatban nem sok mindenben tévedett Hunorral beszélt úgy mint a szarral, Rolit kiosztotta ennyi történt.

Sanda.Ipse 2018.12.23. 10:51:50

@ibsen:
Az sem indokolja ezt a végkifejletet egyik oldalról sem. Ha Csoki akadályozásával nyertek, akkor azt figyelmen kívül kellett volna hagyni és még egy kört bevinni. Ez a kanális feladata lett volna, hogy csalással ne fogadják el az eredményt. Erről viszont ebben a pillanatban tényleg nem tudunk semmit.

Dauda András 2018.12.23. 10:51:50

@Cleveland55: Szép összefoglallás. Én se nagyon értem hogy a melegpornós Soma hogy nyert...

ibsen 2018.12.23. 10:52:47

Most néztem a vv oldalát és 6 adás videóját levették...

ibsen 2018.12.23. 10:53:34

@Dauda András: Már ő is melegpornós? Életmű van? :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:53:53

@ibsen:

Roli csak azután kezdte megutálni Erát miután a nő úgy érezte Csokiékkal végig galoppozik a döntőig, Roli és Hunor meg szépen potyognak ki a fehérek oldaláról.
Ezt benézte, sorra esnek ki a kretének, akikhez oda dörgölőzött, és most adja elő a nagyhalált.

Gia 2018.12.23. 10:56:24

Vicces lenne ha Krisztiánt visszaküldenék Viviennek.(Nem.)Csokit nem sajnálom,de ez az egész jó lett volna ha egy héttel később történik.Egyrészt elvonta a figyelmet a párbajról,másrészt tönkretette a villalakók Karácsonyát.

ibsen 2018.12.23. 10:58:24

@szociál: Era ezt biztos nem gondolta hogy velük megy végig.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:58:38

@Gia:

Vikit küldik be Rolinak.
És akkorát dugnak hogy szétesik a nyugiszoba.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 10:59:28

@ibsen:

Pedig nagyon velük bandázott végig, direkt Roliék ellen szervezkedett.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 10:59:46

@szociál: tegnap milyen durva volt, hogy játszotta a hattyú halálát, bőgni próbált és közben látni lehetett, hogy nevet. pszichopata állat

ibsen 2018.12.23. 11:00:00

Ha meg annyira ki akart volna ejteni pl Rolit akkor komoly munkába kezd azon az oldalon de ebből is csak egy pár órás felvetés lett, ennyi történt. Era nemegyszer elmondta hogy sokszor indulatból dönt ez is az volt.

Alauda Arvensis 2018.12.23. 11:00:21

@ibsen: Nem vették le csak egy-másfél hete szarakodik az oldal és nem tölti be még frissítést követően sem az utolsó videókat alapból. Indítsd el a legutolsó videót amit fent látsz, tekerj a legvégére, hagyd véget érni majd nyomd meg a bal felső sarokban megjelenő vissza gombot és megjelennek a legújabb videók is (most pl. 49. a legutolsó, de trükközés nélkül én is csak a 44-ig látom)

ibsen 2018.12.23. 11:02:03

@szociál: A szervezkedésben akkor nagyon béna mert semmi nem lett belőle, Roli két jelet kapott és nem emiatt.

ibsen 2018.12.23. 11:02:38

@Alauda Arvensis: Köszönöm a segítséget!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:02:53

@úgymond olvasó mmkk:

Felépítette az egész jelenetet, már az elején felbőgte magát, azt mikor ment a kommenteket olvasni kiszakadt belőle minden világfájdalma, utána meg jött a sátáni kacaj.

@ibsen:

Ha ismered Erát szegről végről akkor megértem hogy reá szavazol :)

ibsen 2018.12.23. 11:03:34

Vivien sem tudta semmivel megindokolni miért akarta 4x Era kitenni és főleg mivel???? Kamu.

ibsen 2018.12.23. 11:04:10

@szociál: Nem ismerem és nem szavazok se rá sem egyikre:-)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 11:05:34

@szociál: brutális ez a nő. én az ápoltak helyében félnék tőle

jóképűkirály 2018.12.23. 11:06:34

Én már 2-3hete elengedtem mert unalmasnak találtam.Először belepörgetve néztem később már úgy sem.De olvastam és megnéztem a balhét.Eddig azt hittem ,hogy egyértelműen Zsu a pszichiátriai eset,de ezen a néhány képkockán kiderült ,hogy nem kérdés Renáta lesz a befutó.Biztos kapott egy kövér adag ketamint miután Csokibarátunk elhagyta a villát.

ibsen 2018.12.23. 11:07:30

Van filmes ismerősöm ha lesz elég Erát mint színésznőt dicsérő hozzászólás beajánlom neki :D

Sanda.Ipse 2018.12.23. 11:09:45

@ibsen:
Egy vadidegen megér ennyi időt és energiát, amit az Era melletti kampányolással töltesz?:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:10:16

@ibsen:

Hittérítő vagy, átállítasz mindenkit Era oldalára és hátra dőlsz, kész a mesteri terved.
Mert angol fogadó oldalakon megraktad Era visszamenetelét aminek 6.5-ös oddsa volt, rajtunk nyerészkedsz :)

@úgymond olvasó mmkk:
Lehet már nem élnek a villalakók, ott ül a kezében egy palacsintasütővel és magába beszél, többiek meg kimúlva hevernek szanaszét.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:12:09

@jóképűkirály:

Ilyen rohamot még sehol se láttam, lesokkolt mindenkit.
Renyhe nagyon durva, mint ha a a konyhásnéni halt volna meg a karjaiban, úgy zokogott .

ibsen 2018.12.23. 11:13:10

@Sanda.Ipse: Ez lenne a kampány mellette? Aligha. Annyi időm és energiám biztos van mint Neked :-)

Sanda.Ipse 2018.12.23. 11:14:09

@szociál:
Reni és Zsuzsu jövőbeli kapcsolatának alakulása viszont megér egy misét:)
Erre őszintén kíváncsi vagyok.

ibsen 2018.12.23. 11:15:16

@szociál: Igen ez nagyon durva volt, azt hittem bejönnek az ápolók.

Gia 2018.12.23. 11:16:08

Reni szerintem kapott pár nyugtató lövedéket.
Előre utálom,hogy ma Era újra elkerepeli 100x,hogy ő nem gonosz és a nézők mindent láttak,etc,etc,etc...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:16:58

@Sanda.Ipse:

nem fog lezbizni Renyhével a mangós kislány :)

@ibsen:

tuti bementek utána.
Bauko is kapta marokszám a cuccot mikor játékos volt.

jóképűkirály 2018.12.23. 11:17:10

@szociál: igen, valami extra traumánál fordulhat elő ilyen mértékű hiszti.De itt mi is történt? 30 napja ismert idegent kiba.tak mellőled így egy lépéssel közelebb kerültél a nyereményhez.Erre ez a válaszreakció érkezik.Félelmetesen bolondok.

hereverő heverő 2018.12.23. 11:18:38

@szociál: vagy Erát magát rakta meg. Csak már túl rég volt, elmúlt a hatása..
Bocs @ibsen: , nem tudtam kihagyni

csincsilla72 2018.12.23. 11:19:13

@Sanda.Ipse: hát igen. Megvan az új feszkó. Boldog és nyugis karácsonyuk lesz.:-)

hereverő heverő 2018.12.23. 11:20:24

@jóképűkirály: ne feledd, nekik ez most az életük. Semmi inger, semmi történés. Csak egymás valagának bámulása.

csincsilla72 2018.12.23. 11:20:45

@jóképűkirály: szerintem Renyhe nagyszínpadot játszott. Kizárt eset, hogy normális körülmények között ilyen cirkuszt rendez.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:21:18

@jóképűkirály:

Ilyen szinten Eszenyi Enikő se tudna kikészülni parancsszóra, mégis sikerült Renyhének :)
Az segített neki hogy Csokit valóban kedvelte, és ez generálta nála a kiakadós faktort, és most a nézők jól fogják sajnálni renyhét hogy egyedül maradt, ez mind lejátszódott kis agyában míg zokogott :)
Mesteri bolondok.

ibsen 2018.12.23. 11:22:12

@csincsilla72: Reninek ledöbbent most a se veled se nélküled viszonya véget ért. Megértem hogy kiakadt szerintem most jött elő belőle sok minden ezzel kapcsolatban is de brutális volt.

mobilos perpetuum 2018.12.23. 11:22:31

@Dauda András: Soma egy videón önmagának kiveri, azt melegoldalra felrakták, attól még ő nem az. Átlag pornóoldalra is tehették volna.
Írom ezt úgy, hogy abban a szériában nem tartozott a kedvenceim közé.

csincsilla72 2018.12.23. 11:23:35

@ibsen: indulatból dönt, ráadásul buta, ezért átlátszó a taktika.

ibsen 2018.12.23. 11:24:17

Zsut emiatt nem érdemes basztatnia reninek. Anikó elmondta a szabályzatban mi áll az ilyen esetekre ezt a lakók is olvasták.

Sanda.Ipse 2018.12.23. 11:24:35

@csincsilla72:
Mi lesz a közös "show-time"-mal?

csincsilla72 2018.12.23. 11:25:09

@ibsen: azt hiszem, újabb átértékelések ledznek odabenn.:-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:25:28

@csincsilla72: @ibsen:

50-50% volt az eredeti érzelem és a megjátszás nála, ebből tudott ilyen profi hisztit lenyomni kamerák előtt.
Tényleg nagyon profin küldi, azért én egy idő után fosnék oda bent, Erával és renyhével egy hálószobában dögleni :O
Magamra húznám a paplant és az összes kés a takaróm alatt lenne :)

ibsen 2018.12.23. 11:26:16

@csincsilla72: De legalább nem gondolja magát itt a legokosabbnak mint Roli. Era hülye vagy sokszor tudjuk.

ibsen 2018.12.23. 11:28:20

@csincsilla72: Roli megy vissza nagyon úgy néz ki, őt se várják de a jobbik a kettő rosszból a bentieknek. Kérdés hogy tud e ezzel élni és nem visszaélni. Lacikának is tartozik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:30:10

@ibsen:

Lacika nem oszt nem szoroz :)
Bárkivel kimegy kint marad 0 %-al :))

Perah 2018.12.23. 11:30:19

Nem tudtam ennyi kommentet végig olvasni egyelőre, sőt a posztot sem olvastam még el, csak a tegnap esti öfit és a kizárást bejelentő videókat most néztem vissza. A véleményem egyelőre annyi, hogy: mocskos szutyok Era és Zsu, remélem, hogy Era ma 10%-kal kint marad, és Zsu lesz a következő, aki takarodik haza! Zsuzsu a rohadt nagy színésznő, aki eljátszotta, hogy majdnem belehalt, hogy Csoki odadobta hozzá a csipeszt, utána meg magát sajnáltatja és bőg, mert érzi, hogy a színészkedése miatt zártak ki valakit a villából. Ha Era mégsem esne ki, akkor holnaptól nem nézem a VV-t, mert a tegnap esti öfit konkrétan át kellett tekernem a felétől, mert a hányinger kerülget, ha csak meghallom vagy meglátom Erát. Pedig akkor még nem is láttam, hogy mi történt a Csoki-Era-Zsu ügyben.

Sanda.Ipse 2018.12.23. 11:36:56

@Perah:
Azért remélem, hogy legalább a szempillája tetszett:)

ibsen 2018.12.23. 11:37:38

@szociál: Nem tudjuk, a legkevesebbet őt látjuk, nem balhézik, elvan eddig az Adris beszólása volt a legnagyobb "balhéja" bent. Van némi Humora kijön mindenkivel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:39:54

@Perah:

Tényleg Csokit véded Zsu helyett ? :O
Csoki egész villaléte megért volna legalább 3 kizárást.
Ez nem Zsun dőlt el hogy kivágják mint macskát.
Ha Rolihoz vágja a körömcsipeszt akkor is kiteszik Csokit, ez így működik.

bElannaTorres 2018.12.23. 11:40:00

@Perah: neked hogy esne ha a szemed felé egy centivel dobná egy csipeszt egy olyan ember akinél ha elszakad a cérna erőszakos lesz

Pontosan tudták a szerkik, hogy Csoki akár ütne is és nem tudják megakadályozni, jól tették hogy kihozták. Senki nem úgy megy be hogy aztán kórházba kerüljön onnan mert a szándékosan beválasztott erőszakos állat tiszta erőből megveri

jóképűkirály 2018.12.23. 11:40:23

@hereverő heverő: tiszta sor,hogy nincs telefon,net,tv effektíve elvonulás de ez akkor is durva.De nem csak ez, ha valami történik , új vendég jön be (tanár,viki,régi játékos,após,anyós,fszom) üvöltenek mint a sakál.Érzelmi intelligenciájuk ott van ahol az IQ is.Tisztelet a kivételnek természetesen.Egyébként ez a Reni inkább ilyen 20éves testbe rakott 5 éves gyerek inkább, nemcsak a mostani eset miatt,de volt már néhány megnyilvánulása.Elsőre az ugrik be,hogy sokkot kapott mert nem maradt neki rózsaszín táska.Jóisten.

jóképűkirály 2018.12.23. 11:41:29

@Perah: Az Erával mi a sztori? látom ekézik itt,de csak a belevalót néztem a balhé miatt.Felvilágosítanál néhány szóban?

Perah 2018.12.23. 11:41:53

@oh..my...: Tökéletesen leírtad Era személyiségét, egy igazi pszichopata. Amikor olvastam ezt és az előző kommentedet, mintha a saját gondolataimat olvastam volna vissza! Nála játszik a leginkább a tükör-effektus, minden amit a többiekre (pl. Roli) mond, az rá igaz. Ő próbálta már az elejétől hátbaszúrni Rolit, még a Hunornak is folyamatosan mocskolta és őrület, hogy a nézőknek mást próbál beadni. Hát, azt hittem, elokádom magam, mialatt néztem az esti összefoglalóban a szánalmas pofázását és megdöbbentett, hogy a nézőket is ennyire hülyének próbálja nézni. Még, hogy nem gonosz ember, de igen az. Ez a reggeli készítéses szitu is jól megmutatta, hogy milyen aljas módszerrel kritizálta Hunort és Rolit, és nem azzal jött csak, hogy a kaja szerinte rossz, hanem végig személyeskedett velük. Egy undorító, gonosz féreg, csak eddig az életben ez nem derült ki róla, mert ott nincsenek kamerák, amik folyamatosan veszik. Én ezek után elgondolkodnék a barátai és rokonai helyében, hogy velük szemben mikor keverte ilyen aljas módon a sz**t, mert ez a nő az életben is ilyen, ez egyértelmű!

Sanda.Ipse 2018.12.23. 11:43:14

@szociál:
Csak éppen Roli csendes szóval le tudta csillapítani, pl. éppen a napokban, mikor éjjel kirontott hozzá mint bika az arénában a szaunába ahol aludt, hogy őt hívja ki. Még Era kihívása előtt.

ibsen 2018.12.23. 11:43:40

@jóképűkirály: Erára már egy műpillagyártó is felfigyelt kint, még nem tudja de ő lesz a cég arca:D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 11:44:24

@Perah: akkor szerinted az is rendben lenne, ha mondjuk Renyhe a póthajánál fogva rángatná valamelyik lányt a földön, majd szarrá verné?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:45:42

@Sanda.Ipse:

De az is színház volt Csokitól :))
Csokival az a baj hogy elsült a keze, éppen nem ütött, hanem dobott.
Az életben ahol nem veszi kamera adja is a sallert a nőnek.
Miért is ült Csoki ?
Könnyűtestisértés ?

Angora Cardi 2018.12.23. 11:45:42

@szociál: miután befüveztek? :D
@úgymond olvasó mmkk: megköpködöm lekvárral
@ibsen: sok ilyen van benne, mintha valamikor valahol hallotta volna és úgy csinál mint aki tudja

Pán Péter megy a rtlII-n...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 11:46:37

@szociál: ne mondjál csúnyákat Lacikáról :)

ibsen 2018.12.23. 11:47:19

Perah többet látsz bele mint ami van. Senki nem pszichopata. egyszerüen ilyen körülmények között mindenki bekattanhat erre is játsznak az RTL-nél, Dráma, balhé, szex... a tévé elött ők is csak az öfit látták azt hitték mi ez nekem kb. Na kiderült..... ha bekerülsz megtudod és tök idegenekkel összezárva még.

Angora Cardi 2018.12.23. 11:47:26

@szociál: nem igaz, minimum egy szavazója van, én :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:49:02

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi:

Abban igazatok van hogy Lacikára én is szavaznék egy Lacika - renyhe, Adri, Vivi párbajon :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:49:34

@úgymond olvasó mmkk:

jah télleg és Pán ellen is Lacikára szavazNÁK

Angora Cardi 2018.12.23. 11:49:47

@szociál: na látod sose ítélj elsőre a lekvár megízlelése nélkül

Angora Cardi 2018.12.23. 11:50:13

@úgymond olvasó mmkk: anno én is de most nem merek belenézni félek nehogy valami greges változat legyen

ibsen 2018.12.23. 11:50:53

Jó kis csapat... sellő-ken baba, barbie, pótlék, miss műszempilla, csattos csoki,....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:50:59

@Angora Cardi:

Az a lekvár bontatlan, azt se tudjuk milyen az íze, végig a spájzban volt :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 11:51:28

@Angora Cardi: ez nagyon perverz volt

@szociál: tudjuk, hogy igazunk van :)

Angora Cardi 2018.12.23. 11:54:09

@úgymond olvasó mmkk: ehehehe pedig ártatlannak szántam
@szociál: éhínség idején a legnagyobb kincs is lehet belőle :D

bElannaTorres 2018.12.23. 11:54:26

@szociál: megy még börtönbe, ilyen vérmérséklettel.

Angora Cardi 2018.12.23. 11:55:31

Kinek nem adnám a fődíjat:
Era, Reni, Zsu, Greg, Adri, Vivi

Kinek nem bánnám, ha végül odaadnák:
Lacika, Roli, Hunor

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:55:54

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi:

De az a baj Lekvárra nézve hogy pont nem Renyhe Vivi és Greg viszi ki, hanem sanszos hogy Hunor .

bElannaTorres 2018.12.23. 11:56:23

@ibsen: :D az nagyon vicces volt mikor magyarázott nagy komolyan a reggelinél és a műszempillája fityeget a szeme előtt :D megérne egy képet az öfibe :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 11:57:16

@bElannaTorres: 2 év előzetese van már neki, azt meg nem narancsdobálásért szokták osztogatni

ibsen 2018.12.23. 11:57:50

@bElannaTorres: Ezért írtam hogy egy műpillás céga arca kéne hogy legyen:-))) Kint nem hiszem hogy használ ilyet akkor fel tudná tenni normálisan.

Angora Cardi 2018.12.23. 11:58:22

@Sanda.Ipse:

"Azért az felvet néhány kérdést, hogy egy ilyen eset után miért búcsúztatták sokan gyakorlatilag áldozatként azt, aki erőszakot követett el..."

Tökéletesen egyetértek ezzel a mondattal.

Perah 2018.12.23. 11:58:25

@Sanda.Ipse: Komolyan mondom, hogy azt a félig lelógó műszempillát megmutattam még a 12 éves lányomnak is, hogy elrettentsem a későbbi műszempilla hordástól :D :D. Amúgy VV-t természetesen nélküle nézek (és mindig csak felvételről, amikor ő nincs velem), de ezt kifotóztam. Hogy egy felnőtt nőnek ne legyen annyi esze, hogy akkor leszedem mindkettőt gyorsan, ha félig már úgyis lejött... :S

@szociál: Igen Csokit védem inkább, mert semmi baja nem lett Zsuzsunak, és amúgy is rosszul vagyok az ennyire ostoba emberektől. Ráadásul Zsu egy hatalmas színésznő, aki mindig rájátszik a neki rosszul eső dolgokra, ott is látszott az ágyban fekve, hogy semmi baja nem lett, de eljátszotta a nagy drámát, Greg meg adta alá a lovat. Sőt továbbmegyek, még ő is érezte (nem véletlenül kérlelte Anikót a bejelentkezésnél), hogy ez gáz volt és, hogy jócskán hozzájárult a túlzásba esése ahhoz, hogy Csokit kizárják.

@bElannaTorres: Jaj hagyjuk már, engem egy lapon nem lehet együtt emlegetni a Zsuzsuval, pedig jóval többször voltam már közösségben, mint ő. Soha nem játszottam rá semmire, normálisan tudok beszélni, nem affektálok, mint egy fogyatékos, nem színészkedek, nem játszom meg magam. Jóval idősebb vagyok, mint ő, de már a 12 éves lányom is magasabb szinten áll, mint ez az ostobenkó a hülyeségeivel. Ahhoz kell egy olyan személyiség, mint Zsu, hogy ilyen szinten kihozza az embereket a sodrából, és lám elég sokan vannak úgy vele, hogy 5 percet nem bírnának ki vele egy légtérben. Ennyi.

@jóképűkirály: Bocsi, de annyira irritál Era, hogy inkább nem írnám le sokadszorra, amiket itt már többen is leírtak róla. Érdemes lenne visszanézned pl. a tegnapi öfit, de főleg akkor, ha láttad az előzményeket (előző részeket) is, és akkor látnád, hogy folyamatosan hazudozik, hülyének néz, áskálódik és manipulálni próbál mindenkit, még a nézőket is. Több szót nem szeretnék vesztegetni egy ilyen undormányra, és pont emiatt írtam az előbb, hogy ha ma nem takarodik haza, akkor sajnos nem leszek képes nézni a további összefoglalókat.

Én eddig nem voltam a VV-szerkesztők ellen, de most már kezdem unni, hogy tök unalmasak a feladatok és ezáltal az összefoglalók is. Kit érdekel, hogy mindenféle baromságot kóstolgatnak becsukott szemmel, és közben az egyik oldalon Erának Zsu segít affektálva, a másik oldalon pedig Greg ripacskodik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 11:58:29

@Sanda.Ipse:

Ezt hol vették fel a TEK-eseknél ? :))
Annyira be van parázva :))

Angora Cardi 2018.12.23. 11:59:26

@szociál: Azt még Roli enyhítheti, ha a másik csoport ellen küldi mindkét fiút. Azt továbbra sem mutatták mi volt az a kis Lacika-Hunor minidráma ami után egymást jelelték meg.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 11:59:38

@szociál: nem baj, én akkor is Lacikára szavazok az első - és gyanítom utolsó - párbaján, hadd legyen legalább egy szavazata :)))))))))

ibsen 2018.12.23. 11:59:39

@Angora Cardi: Én karitatív célra adnám annyi helyre mehetne pl.... Korában a konyhás néni volt, üdítő jelenség volt és emberi.:)

ibsen 2018.12.23. 12:01:32

@Angora Cardi: Ha Zsu nem kapja az arca elé a kezét időben... De szerették a többiek alapvetően Csokit a faszságai ellenére is. Meg sokkoló volt mert ilyet nem éltek át.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 12:01:46

@Perah:

Csoki ilyen természetű, ha nincsenek kamerák kint lefejeli Zsuzsikát.
Látod milyen volt az bagózóban, mint egy kannibál.
Azt esti öfiben majd megnézzük az egészet, jobban képben leszünk.

Angora Cardi 2018.12.23. 12:06:28

@ibsen: Reggel már leírtam a véleményem, de egyetértünk. Lehet persze szeretni bárkit bármiért de ilyen nincs hogy olyan kedve van és dobálózik bármikor bármivel. Én Zsu helyében ordítva mentem volna kongatni hogy takarítsák ki a villából de azonnal. Csoki sokszor elvetette a sulykor már, épp ideje volt kitakarítani onnan.

Angora Cardi 2018.12.23. 12:07:20

@ibsen: persze ez is igaz csak ha már elindították valamelyik úgyis megkapja...

Angora Cardi 2018.12.23. 12:12:29

Renáta komoly psycho.
Csoki miután megparittyázta és megmondta neki, hogy nem szeretné folytatni, azóta is ragadt Csokira minta kullancs. Most is amilyen hisztit levág és ordít bőg rí vonyít, bocs de ez nem normális. Ahogy mászott most is Csoki után az meg húzódott elfelé... fuj nem lennék pasi akire Reni valaha rácuppan, eszembe juttatta a Tortúra c filmet egy pillanatra.

bElannaTorres 2018.12.23. 12:13:27

@Perah: nem kell ahhoz zsuzsinak lenni, hidd el. Nem lehetünk mindig egy véleményen a másikkal, előfordulhat, hogy felidegesítesz egy ilyen embert valami aprósággal és akkor repül ami a kezében van, vagy ököllel megüt.

Most akkor zsuzsi megérdemelte hogy odavágják a csipeszt akár úgy hogy kiverje a szemét?

ibsen 2018.12.23. 12:13:33

@Angora Cardi: Zsu normálisan reagált, Reni is így tett volna vagy más. Csoki meg kb leszarta még azt sem mondta bocs.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 12:14:04

@Angora Cardi:

A feléig bírtam újra nézni, mit ha disznót vágnának, Renyhe nem semmi :O

Perah 2018.12.23. 12:14:05

@úgymond olvasó mmkk: Nem. Ne keverd össze a két szitu, még véletlenül sem hasonló, hogy valakinek odadobok egy csipeszt, amit az sértődötten visszakért, és sajnálatos módon jól célzok és pont fejen találom. Vagy pedig megrángatok valakit a hajánál fogva, és közben még jól meg is verem. Gondolom te sem gondolod komolyan, hogy ezt a két helyzetet bármiben is össze lehetne hasonlítani...

@ibsen: Nos, mivel nekem nem 100 körüli az IQ-szintem, mint az átlag villalakóknak, ezért én soha nem jelentkeznék egy VV-be. Sőt, még akkor sem jelentkeztem, amikor huszonéves voltam, mert már akkor is sokkal több eszem és élettapasztalatom volt, mint a mostani felhozatalnak. Tehát ilyen veszély nem fenyeget. Nem mellesleg azt gondolom, hogy az alapvető személyiség bent is jól kijön, max. megpróbálnak taktikázni egy kicsit, ami valakinek megy, valakinek meg nem.

@Angora Cardi: Kb. ugyanez a listám nekem is. Bár én a lányok közül néha bírom Renit is.

@Sanda.Ipse: Köszi, megnézem! Viszont én akkor is azt gondolom, hogy egy ilyen eset bárkivel előfordult volna. A csaj visszakérte dacból a csipeszt, amit a hülye Csoki oda akart dobni neki (ugyancsak dacból), és túl jól célzott, semmi szándékosság nem volt benne.

Angora Cardi 2018.12.23. 12:16:51

@ibsen: Igen sőt én Zsu helyében még jobban ordítok még kis székre is felállok. Jó hogy nem megköszönte volna Csoki kedvéért hogy jaj de kedves fiú vagy.

@szociál: Nagyon gáz!

@Perah: Azt tippelem idén sem lesz női győztes..

ibsen 2018.12.23. 12:17:34

@Perah: Ez a dolog árnyaltabb ennél. De egyik sem pszichopata.

ibsen 2018.12.23. 12:19:52

Ezek a játékok emberkísérletek ez egy laboratórium kb ami a villa most.

,, 2018.12.23. 12:22:38

@ibsen: nem a villa, hanem mi, nézők.

ibsen 2018.12.23. 12:25:07

@,,: ha úgy tetszik mi is bármikor "feladhatjuk" és nem nézzük a műsort. Ők meg a játékot. De velük kísérleteznek ki meddig megy el, meddig terhelhető sokszor.Vagy akár csapatszinten.

bElannaTorres 2018.12.23. 12:27:43

@Angora Cardi: és ha nem villában történik, akkor csak a futás, van ha valaki visszaszól egy ilyennek mint Csoki

mobilos perpetuum 2018.12.23. 12:29:28

@Perah: Rejtett agresszió már akkor látszott Csokin, amikor Reni cuccait dobálta ki addig közös ágyukból. Még a teljes villalét egyharmadát hagyták el. Gyanús volt, hogy február végéig kibírja Csoki a villában. Nem véletlen emlegette a hazamenetelt se.
Ez most részedről pont "szerecsenmosdatás", elnézést, tudom, nem vicces, de találó.

Perah 2018.12.23. 12:34:21

@Angora Cardi: Őszintén szólva szerintem egyik csaj sem érdemelné meg a bentiek közül. Bár nagyon a srácok közül sem, de talán Rolit mondanám...

@ibsen: Az lehet, hogy nem pszichológiai értelemben vett pszichopaták, de hogy nem normális sem az Era, sem a Zsu, az garantált. Viszont annyira egyik sem érdekel, hogy ezzel tovább foglalkozzak, ez a rokonaik és barátaik dolga, nem az enyém. Szerencsére nekem nincsenek ilyen típusú emberek a környezetemben :). Azt remélem, hogy Era ma szépen hazamegy, és otthon Karácsonyozik a szerettei körében, kellemes ünnepeket kívánok neki innen is! :D

@Gia: Egyetértek veled, Era menjen ma haza, és kerepeljen otthon a barátainak! Remélem, hogy a mai öfiben sokkal kevesebbet adnak belőle. Ja nem, ma lesz a Csokival 1 mm-ről való ordítozásuk bejátszása :/.

Cukorborsó88 2018.12.23. 12:36:13

@Angora Cardi: nem bírom renit, valaki írta az előbb, hogy 20 éves testben egy 5 éves gyerek szellemi szinvonalán áll. Igazad van, ragad csokira DE csoki attól függetlenül, hogy 100x elmondta neki, hogy barátság extrákkal (asszem ez volt a szöveg) azért adja (adta) alá a lovat rendesen. Azt mondta neki, hogy szereti, éreztette, hogy fontos neki, reninek meg tetszik csoki, kapott visszajelzést bőven, mit csináljon? Persze, lehetne tartása ha volna esze de bejön neki csoki és össze voltak zárva.

bElannaTorres 2018.12.23. 12:36:49

@Angora Cardi: tapasztaltból tudom , szerencsére jó rég volt

Angora Cardi 2018.12.23. 12:39:14

@,,: Csoki helyett tippelhetem h Hunor nyergébe pattan az 1. sz. Özvegy?

Gia 2018.12.23. 12:40:03

Ha Zsu nem akad fent azon,hogy homlokon dobták Csokit akkor is kizárják.Kár Zsut hibáztatni.A szerkiknél betelt a pohár,ennyi.

ibsen 2018.12.23. 12:40:48

Azért nyerjen nő ha megérdemli, ne azért mert már kéne egy...

Angora Cardi 2018.12.23. 12:41:07

@Cukorborsó88: igen ez benne lehet reni viselkedeseben de nezni szornyu a gyermekded kiskutyas jatekaival egyutt

@bElannaTorres: küldök egy szaloncukis ölelést

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 12:43:00

@,,: változtatnám a tippem, szent karácsony alkalmából az özvegy görény hunor ölébe fog hoppanni (Lacika alkalmatlan még a tattikai simizésre is, pedig benne lehetne a pakliban)

Cukorborsó88 2018.12.23. 12:43:52

@Angora Cardi: szerintem is! És a tegnapi cirkusza vivit meghazudtoló volt. Csak csoki ahogy bánt vele az nem volt szép. Az más dolog, hogy hagyta magát.

bElannaTorres 2018.12.23. 12:45:49

@ibsen: igen csak ne legyünk velük szigorúbbak, mert akkor sosem fogják megérdemelni:) és egyre több lesz az olyan mint Vivi aki eleve azért megy be hogy híres legyen, nem azért hogy nyerjen.

@Angora Cardi: ez most nagyon jól esett :)))

Im just here for the comments 2018.12.23. 12:47:33

Reni olyan volt a kizárásnál, mint egy elefánt és egy orángután szerelemgyereke.

mobilos perpetuum 2018.12.23. 12:47:45

@Perah: Már tavaly kiakadtam azon, hogy Dávid, mivel értelmes, megérdemli a fődíjat. Félidőtől már csak elkávézgattak Atika nevű benti haverjával.
A Való Világot olyan nyerje, aki színessé, érdekessé teszi a műsort. Aki miatt érdemes bekapcsolni a tévét.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 12:48:02

@Angora Cardi: most mit nevetsz, el tudod képzelni, hogy Lacika megteszi? na ugye, hogy nem :D

ibsen 2018.12.23. 12:49:09

@bElannaTorres: Viki szerintem megnyerhette volna megérdemelten. De mivel nem volt annyira szerethető egy paprikajancsi a nagy farkával megelőzte:-)

ibsen 2018.12.23. 12:53:42

Reni szerintem magát is siratta tegnap, hogy egyedül marad, kb mint Vivike a két bikája után...

xukxuk 2018.12.23. 12:53:51

Na mi van? Savanyú a csokoládé?

,, 2018.12.23. 12:56:53

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: beírtam:)

Itt a tábla, ha valaki Csoki kiesése miatt (vagy egyébként) módosítani szeretne, kommentelje be, majd igyekszem visszaolvasni (légyszi jelezzétek majd a többieknek is):

docs.google.com/spreadsheets/d/1kH5m6Z_GHGHxLyyC0oOHz0CkuimvWKebVSq11ZsXaTk/edit#gid=689565584

Én asszem ugyanis most pár napra offolom magam, +a Netflix is küldött egy visszautasíthatatlan ajánlatot, 1 ingyenes hónapra, mert egy Mária Terézia voltam egész évben:) ha még Black Mirror új évad is lenne idén...
Szóval: Boldog Karácsonyt mindenkinek, és Boldog Éva napot kívánok előre is, akit érint!

Gia 2018.12.23. 12:58:56

@xukxuk: Romlott csokoládé..

Angora Cardi 2018.12.23. 13:00:17

@úgymond olvasó mmkk: azon nevettem milyen egyformán jár a zagyacskánk :)
@,,: Nagyon köszi és az áldozatos munkádat is és Nagyon Kellemes ünnepeket kívánok! <3
Én is megnézem azt a Netflix dolgot már régóta próbálnak rávenni de eddig ellenálltam.

Angora Cardi 2018.12.23. 13:01:09

@ibsen: Itt lehetne beszélni akkor arról, hogy az univerzum milyen szépen igazságot tesz a kárörvendők felett... lámlám özvegy Renáta.

ibsen 2018.12.23. 13:02:35

@Angora Cardi: Akkor lesz egy özvegyek klubja bent 2 taggal :D marad is a létszám szerintem.

Angora Cardi 2018.12.23. 13:03:21

@úgymond olvasó mmkk: úáúáúáúáúáúáúáúá :DDDD

Angora Cardi 2018.12.23. 13:04:19

@ibsen: Ha netán Adrit kirakná valaki akkor Hunor is lehet özvegy ember :DDD

ibsen 2018.12.23. 13:05:31

@Angora Cardi: Igaz, én fordítva gondoltam volna de mivel ők csak este működnek, így nem illett a képbe annyira + Vivi nem engedné be a klubba:-)

Angora Cardi 2018.12.23. 13:08:05

@ibsen: nők között mmkk 2 özvegy marad már szerintem is :D
Hunor csak ilyen tiszteletteli lenne a titkos aknamunka miatt.

Angora Cardi 2018.12.23. 13:14:00

Gerard Butler a Dracula 2000-ben azért na :DD

ibsen 2018.12.23. 13:16:11

Mindenkinek további szép napot és jó készülődést! Aki meg nem lenne itt egy darabig azoknak Kellemes ünnepeket!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 13:18:05

@Angora Cardi:

A női győztes várható oddsa angol fogadó irodák szerint 250-szeres szorzót prognosztizál :)

Pamutbojt 2018.12.23. 13:20:05

@Angora Cardi: Reni is rettenet, de a többi csaj is tiszta roncs pszichésen. Reninek semmi önbecsülése, szörnyű nézni a vergődését.
Persze, normális ember nem dobál semmit a másikhoz, de Zsunak ez a gyerekes sértődött óbégatása hosszú távon tutira kihozza az emberből az állatot. Amikor már nincs érve, akkor "Jó akkor kérem vissza a csipeszemet" - hez hasonló megnyilvánulásaival mesterien tud olajat locsolni a tűzre.
Nem védem Csokit, mert viselkedése, önteltsége, agresszivitása miatt soha nem volt szimpatikus.... De Zsu folyamatos nyivákolása legalább ugyanilyen idegesítő. Zsu pedig már pakolhat is, esélye nincs nyerni. Csoki-szavazóknak ő a célpont.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:20:55

Sziasztok Kispajtások!
Nem olvastam mindent vissza, csak lepihentem üiután megpucoltam az összes ablakot, hogy belásson a Jézuska! :)
Ha már ott tartunk hogy gyengék idegileg, én vhogy megértem, ingerszegény környezet, összezárva hülyékkel, miközben ők is azok személyenként, retek, folyamatos zrikálás mert nincs más, jön a karácsony, család hiánya! Jelenleg egymás családtagjai, más nincs, nincs külső inger, hatás, boldogságfaktok, egy idő után ez azért kiütközik! Ők vállalták, de valljuk be lehet sokan közülönk sem viselkednénk máshogy, hiszen nem tudod ott hagyni, elrohanni és többet nem látni! Az hogy Renyhe bekattan, hogy olyan embert vesztett akibe kapaszkodott érzelmileg és az nem párbaj útján hullt ki evidens hogy megviseli, ezért nem is tudom hibáztatni, hogy kiadta az érzéseit és üvöltve sírt. Hiszen egy szakítás után is sírtam én már üvöltve és igen vállalom kellett a nyugtató. Akkor miért is kéne Renyhének higgadtan fogadni ezt. Oké, nem volt helyes Csoki viselkedése és reakciója, de a szefos túltolta, persze megbánta utána Csoki, mert mert lehetett h lna ezt úgy is hogy azt mondja bocs nem így akartam, ezt a videóban is elmondja kijövetele után (lsd. Retek vv9 videók).Zsu most ráébredt arra is mikor Anikónak mondta hogy ne zárják ki Csokit, hogy ő is hibázott. Az hogy egymás arcába vitázott Csoki és Era! Era ment felé, mászott bele a képébe, provokálta Csokit, erre játszott, mert ő okos, gyanítom a szemüveg levétele is erre következtet, mert ő okos és intelligens szemcsiben. De nem...
Zsunak ezek után igenis van félni valója, mert Reni és Vivi Zsu miatt vesztett olyan embert aki közel állt hozzájuk és ha a két némber rászáll a többit is simán szítják ellene(Roli, Hunor, Lacika, Adri) egy ember fog mögé állni Greg...ha csak nem húz megint az erösebb falkához!
Egyelőre így látom! De ez csak az énszerény véleményem!

Van der Waals 2018.12.23. 13:21:02

Sziasztok!
Pár napig elengedtem a trasht - és nem volt elvonási tünet. Csokit KIVÁGTÁK?????? Mit tett arany szivem?

Todd Chavez 2018.12.23. 13:23:59

@Van der Waals: Zsu ágyon fekve elkérte tőle a csipeszét, Csoki meg kissé zaklatottan neme egyszerűséggel hozzádobta. Zsuzsu reflexein múlott, hogy hol találja el a csipesz. Ez testi épség veszélyeztetése kategória

bElannaTorres 2018.12.23. 13:24:54

@úgymond olvasó mmkk: ezt hogy két évet volt nem tudtam, az tényleg valami komolyabb lehetett

Angora Cardi 2018.12.23. 13:25:18

@szociál: innen lenne szép nyerni :D
@úgymond olvasó mmkk: <3
@ibsen: Viszlát később!
@Pamutbojt: gyermeteg nagyon Zsu...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.23. 13:25:51

@,,: boldog netflix karácsonyt!

Roli fog nyerni a párbajon

Kövi kiválasztott vivi
Kihívja Adrit

Finálé: huni, zsu, greg

Köszönöm

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 13:26:37

@Van der Waals:

Sorosozott !
És előkapott egy Fidelitaszos kitűzőt, majd fennhangon éltette Kimdzsongununkat, és Karácsonyi imaláncot szervezett volna vezérünkért, de Zsu ráförmedt és azt mondotta, majd brüsszel jól kipicsáz innét te szemé.....és itt elment a hang.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:26:49

@bElannaTorres: gyanítom súlyos testi sértés 8 napon túl gyógyuló sérüléssel, vkit lehett kiütött, mint piroskát a bárányhimlő!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 13:29:06

@bElannaTorres: én is a vv honlapján a bemutatkozásnál láttam

@Angora Cardi: szivecske :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 13:29:15

@Angora Cardi:

megmondom őszintén innen szép nyerni, úgymond :)

Angora Cardi 2018.12.23. 13:32:10

@úgymond olvasó mmkk: lusta voltam telefonról igazit küldeni mert most a laptopon vagyok jelen de mennem kell porcicákat kergetni :D
@szociál: hajlá hajlá

pomac 2018.12.23. 13:33:25

itt az a hibás aki beküld 12 (vagy mennyi ) emberre 1 szemöldökcsipeszt ésp pont annak küldi aki smucig :D ,már a lila vagy milyen körömreszelő vagy mi volt abból is milyen balhé volt pedig abból több is volt akkor benn, csak ugye a szín nem mindegy , beteges ez az egész ha beszólnak nekem amihez semmi közöm nem volt akkor az a megoldás hogy add vissza a csipeszt mert az enyém tiszta óvoda és ebből mekkora balhé lesz ,mert már nem tud(nak ) mi összeveszni szerepeli az itt a nagy gebasz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 13:36:58

@Angora Cardi: laptopon megnyomod az altot, és vele együtt a 3-ast, és lesz szívecske :))

bElannaTorres 2018.12.23. 13:37:22

@Nyuszomuszo83: elég valószínű, nálam akkor már leírta magát mikor Ginuval ordibált, de úgy hogy ijesztő volt, akkor látszott hogy ha nem bent lenne meg is ütné.

Egyszer láttam a harmadik édenben szerepelt egy srác, utcán ütötte a barátnőjét, hamar ráhívták a rendőrt. De szerintem őt is kedvelték a nézők :) megkeresem majd a nevét

Todd Chavez 2018.12.23. 13:37:39

@MosóMaca: Na ezaz, szegény "örülhet", hogy csak a homlokát találta el. Az mindegy, hogy hisztizett-e vagy sem, ez akkoris szabályellenes, Csoki jogosan lett kibaszva.

MosóMaca 2018.12.23. 13:40:05

@Todd Chavez: teljesen jogosan,ez nem kérdés! Már több olyan megnyilvánulása volt,amiből látszik,hogy erőszakos természetű

Van der Waals 2018.12.23. 13:41:47

@szociál: te is soroscsicska vagy látom!:) remélem a disznóperzseléskor is ráírod az állatra! Utána meg facere fel:)

bElannaTorres 2018.12.23. 13:42:14

Éden hotel milán volt - rákerestem a nevére.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:44:02

Azért ne legyünk álszentek, mindenki beszél csúnyán, kiabál is, emberek vagyunk nem robotok, de tény hogy indulatkezelésben megbuktak, mert akár ölre is mentek volna már ha nem tiltaná a szabályzat! Az önbíráskodás amúgy is büntetendő cselekmény! De Zsu agya és viselkedése megrekedt a 3 éves óvodás szintjén, ez az enyém,ne játsz vele, add vissza stb. Hát ítéljetek el, de én is hozzábasztam volna a csipesz t hogy akkor dugd fel magadnak!

bElannaTorres 2018.12.23. 13:46:24

@Nyuszomuszo83: nem szabad, csak mellédobni, rosszul is el lehet találni

MosóMaca 2018.12.23. 13:49:52

@Nyuszomuszo83: Én már az első csipesz gate-nél hozzábasztam volna egy csipeszt,meg Adri bádiját,mindezt egy fém konténerbe csomagolva! 5 méter magasról mondjuk. Nem vagyok gonosz,csak szeretek néha gonoszkodni,bocsika

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 13:50:49

emeljük Csokit piedesztálra, jaj, szegény Csoki, kizárták a villából! csúnya Zsuzsu kihozta belőle az állatot azzal, hogy megrekedt egy kevésbé magas emocionális szinten. pedig a Csoki egyébként olyan kis kultúrlény szokott lenni, halk szavú, szerény, agressziómentes, viselkedése az életkorának megfelelő minden esetben, öt évvel ezelőtt még a Marika nénit is átkísérte a zebrán.

Bekkara 2018.12.23. 13:52:38

Örülök Csoki kizárásnak, én már akkor küldtem volna, mikor flakonokat dobált a hálóban, azokkal is eltalálhatott volna bárkit. (már nem emlékszem, ki felé dobta)

Van der Waals 2018.12.23. 13:52:53

Megnéztem az esetet:). Csoki mekkora egy láma!!!! Ennél ezerszer megalázóbb formában odaadhatta volna de persze ennyi esze nincs, ösztönlény. Reni hogy vonyít az egy külön történet, de azért sajnálom Csokkert - mondjuk mindent megtett a kizárásért.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:53:11

@bElannaTorres: ugyanmár, ne csináljuk már, nem hiszem hogy senki soha nem dobott el még semmit úgy hogy ne találta volna el a másikat!-akkor a hogolyozást is tiltsuk be??? Meg tesi orán a vármétát meg mindent! Nem úgy akarta dobni úgy sikerült a retek megbelekapaszkodott, kb márki zsuzsa narancsdobálása... vihar a biliben! Vkit ki kellett bacarentani!

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:56:09

@MosóMaca: én is! Bár tartom én már rég agyonvsaptaü volna őket, ja nem, annál több eszem van 1. Be se mennék ilyenbe mint vv
2. Elsönél utca autó hogy ne legyen agresszió
Amúgy nem emelem Csokit az egekig, nem hiányzik, jobban izgat akármi más! :)

MosóMaca 2018.12.23. 13:56:34

@Nyuszomuszo83: ezzel nem teljesen értek egyet. Egy felnőtt embernek legyen annyi agya,még ha idegállpotba is kerül,hogy mit lehet,mit nem. Ha egy ruha van a kezemben,vagy egy párna,akkor ok,hozzávághatom,mert tudom,hogy max megalázó,de baja nem lesz tőle. Viszont ha egy pohár,vagy fém csipesz,akkor max a földhöz vágom,nem emberhez,akármilyen ideges vagyok

Angora Cardi 2018.12.23. 13:58:44

@úgymond olvasó mmkk: elhatárolódom amúgy is várnak Zsákfalván már

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 13:59:21

@Van der Waals:

igen, rohadjon meg minden ballib, hajrá Kimdzsongun !!! :ugral
Pataky UFO-val fogok az első sorban menetelni a békéjért !

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:00:58

csak egy tipp.

csokit kihívják belevalót vezetni.

csokit kizárják.

pont.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 14:01:41

@úgymond olvasó mmkk:

valójában úgy történt hogy oda fejelte Zsu Csoki kezére a csipeszt, amitől Csoki lehet meg is sérült, és erre Csokit zárják ki ?
Szemetek !

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:01:56

@MosóMaca: a narancs sem volt éles tárgy aztán mégis kizárás lett! Az miért nem volt kizárás mikor az elején Ánusz Cintikét lökdöste az ágyban? Vagy az csak cekcuális násztánc volt?
Én is dobtam el úgy egy pecsétet hogy erösebb volt és fejbekurta a kollégát, pedig még össze sem vesztünk... a hiba ott volt Csokinál hogy nem kért bocsánatot (én sem tettem volna, mert igen egy dög vagyok rengeteg rejtett agresszióval, nem vagyok mária terézia akarom mondani teréz anya sem, csak az esetek 90%-ban! :D )

bElannaTorres 2018.12.23. 14:03:13

@Nyuszomuszo83: de úgy akarta dobni. Látszik a tekintetében is mikor elgurul nála a gyógyszer, hogy mennyire erőszakos.
Azért dobták ki, mert egyre közelebb került ahhoz hogy megverjen egy lányt. Kint le tudja vezetni valamennyire dugással, ki tudja mivel.

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:03:28

én valami ilyet képzelek el:

riportszoba be, szerződés havi fél-egy milláról két évre. ) nem tudom milyen pénzek vannak a médiacirkuszban.)

turnék, műsorok, saját show.

és kijön.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:05:31

@bElannaTorres: ha ugy akarta ha nem én már a lecso gatenél zsu fejébe huztam volna a fazekat, forró vizzel tele. Sorry! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 14:05:50

@Nyuszomuszo83:

ha puha párnát dob Zsu felé viccből az nem lenne kizáró ok, de ha dühből erőből akkor simán kizárhatják.
Ha Csoki megbánást mutatott volna és oda megy hogy bocsika ne haragudj fáj valamid ?
Akkor nem zárja ki sztem az RTL, de így hogy le se szarta Zsut, alap.

MosóMaca 2018.12.23. 14:05:50

@Nyuszomuszo83: na mondjuk a narancsot azért akkor sem értettem

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:07:08

@Szepvoltfiuk: helló drága! Meg akartam kérdezni, mire kaptam plusz szavazatot két napja???

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:07:47

@Nyuszomuszo83:
plusz egyet, mert szingli vagy.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 14:08:05

@szociál: most mondd meg, hogy tehettek ilyet ezzel a hős Csokival?

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:08:18

jaaa, két napja, hirtelen azt olvastam két szavazatot.

bElannaTorres 2018.12.23. 14:08:33

@Nyuszomuszo83: nekem mindegy, csak nem szeretem az erőszakot, pláne olyanért amit szóban is lehetne kezelni. Lecsós dolog sem volt olyan nagy ügy, bőgjön akkor ha baja van, kit érdekel. Lenyugszik lehet vele beszélni, ha látja az ember, akármennyire megvered nem fogod tudni megváltoztatni a személyiségét. Szegény lány így is tudja milyen amikor kiközösítik.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:10:14

@MosóMaca: na ugyi, a narancs veszélyes a palack nem volt, a csipesz az,persze olyan élet hogy megyek a sajátommal felfágom az ereim! Adjatokegy kanalat szíven szúrom magamat!

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:12:33

@Szepvoltfiuk: már özvegy is, nem csak szingli, udvariatlanom eltünt!

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:15:11

@Nyuszomuszo83:
átugrom karácsonykor, ha nincs kivel töoteni.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:22:22

@bElannaTorres: nézd én sem verekszem, de a vitába beleállok ha kell, húzogatom az oroszlán bajszát, de tudom a határt! Verbálisan is lehet büntetni, sőt, fáj is, de ebben az esetben sem gondolkodott Csoki, nem komtrollálta magát, az életben is ilyen lehet amúgy!
Az biztos, hogy szarul csinálta a néger gyerek, így járt, majd kapunk új ápoltat akit savazhatunk! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:23:32

@Szepvoltfiuk: Egyedül töltöm a szentestét!

MosóMaca 2018.12.23. 14:27:29

@Nyuszomuszo83: azért remélem nem keseregsz

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:30:40

@MosóMaca: majd holnap este megmondom hogy viselem, hogy egész nap egyedül leszek! Ha azt nézem kurva erős vagyok, de ha azt hogy ilyen még nem volt, akkor lehet megtörök! Majd kiderül, de majd kommentelem ide a hülyeségem és akkor biztos jobb lesz!

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:32:39

@Nyuszomuszo83:

nyugi muszó, én évek óta így tolom.
ilyenkor maradnak a belvárosi kocsmák.

bel ami 2018.12.23. 14:39:54

Ne törődj te azzal, hogy mit
acsarkodik nyuszó müsző.
Az én szívem neked szorít,
Zsuzsu, te vagy a királynő!

tvbuzi 2018.12.23. 14:54:12

@Nyuszomuszo83: sokszor voltam egyedül 24.- én, szerintem nem gáz

tvbuzi 2018.12.23. 14:56:38

Csoki már osztja a parittyasorszámokat a rajongóinak

mobilos perpetuum 2018.12.23. 14:59:20

@MosóMaca: Anno a csajszinak dühtől el volt az arca torzulva, mikor a narancsot odavagdosta Olivérhez, majd a hálószobában egy üdítős palack is repült.
Pár hónappal később egy aluljáróban megverte a közismert bulvárlap újságírónőjét, ebből rendőrségi ügy is lett.

MosóMaca 2018.12.23. 15:01:47

@mobilos perpetuum: ohh,az igazán szép pályafutás. Valahol sajnálom az ilyen embereket,akiknek az erőszak az egyetlen fegyverük...

2018.12.23. 15:06:23

Sziasztok!

Nem voltam rest. végig olvastam az összes kommentet. Na nem azért írom, hogy dicsekedjek mennyi szabadidőm van így karácsonykor mert éjjel megyek gája.

Ami ismét kiakasztott, hogy menyire nincs tartása egyik picsának se odabent.
Renyhe említésre se méltó.
Özvi Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megdugják.
Era hát néha megértem miért van tehetetlenségből elcsattanó pofon. De kiemelem, nem tartom elfogadhatónak a nők bántalmazását.
Zsu hát azt hittem eddig, hogy Ő még tartja magát. De az hogy magát hibáztatja azért mert valaki idegroncsként próbálta bántalmazni, hát tipikus női áldozati vonás.

Komolyan kérdem, nem volt a jelentkezők között egyetlen olyan nő se aki ki bír állni magáért, elvárása van a férfiak felé (és nem feltétlen anyagi), hogy nőként kezeljék, és nem dobja magát egyből oda minden alsó polcos kategóriájú hímringyónak?

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:19:20

@tvbuzi: nem tudom még én hogy fogom bírni, most ott vagyok, hogy ugyanolyan nap mint a többi! Lehet pityergek majd kicsit, ha jó idő lesz elmegyek éjféli misére és ott kisírom magam! Templomban sírni nem szégyen! Aztán megy minden tovább a saját kerékvágásban! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:21:34

@MosóMaca: blikk cimlap volt, volt baja az emeleten a csajnak rendesen!

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:23:06

@Telepácia Paic Róbert: nem volt ilyen, mert az ilyen nők nem mennek ilyen műsorba! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 15:23:40

közben az m4-en Vettel megint kipörgeti magát a kínai nagydíjon, és elveszíti a világbajnokságot. igazságtalan az élet.

mobilos perpetuum 2018.12.23. 15:26:52

@Telepácia Paic Róbert: Zsu nem magát hibáztatta, hanem előre ki akarta védeni, hogy őt támadják a kiesésért. Színésznő - Roli is mondta Vikinek, amikor sorra vették a lehetséges párbajellenfeleket.
Attól még persze ő SEM gondolta, hogy kizárás következik, ahogy a többiek is Anikó bejelentkezésekor még nem gondolták, hogy ez lesz. Tehát a büntetéssel még egyetérthetett, hogy legyen valami Csokinak, de a mértékét nagynak tarthatta.
Nem fogom csak azért újranézni, de szinte biztos, hogy mind a kilenc bennmaradó arcát, reakcióját nem mutatták.
Hibáztatod a nőket, amiért hibáztatják magukat.
Én meg leírhatnám, de már mások megtették, hogy egyik férfi se viselkedik férfihoz méltóan a villában. Vagy agresszívak, vagy passzívak, vagy láthatatlanok.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:44:10

@mobilos perpetuum: soha nem gondoltam, hogy ezt leirom Neked, de egyetértek veled! #nagyonbologatok

Pamutbojt 2018.12.23. 15:45:16

@úgymond olvasó mmkk: Senki nem vitatja, hogy megérdemelte a kizárást.

2018.12.23. 15:46:10

@mobilos perpetuum: Igen a pasik se pasik. De ez még nem menti fel a másik nemet se.
@Nyuszomuszo83: Kitartás ez a nap se más mint a többi csak annak akarják láttatni. A hétköznapok sokkal fontosabbak az életben, azok döntik el hogyan éljük meg az életünket.

2018.12.23. 15:47:09

@Nyuszomuszo83: #nagyonbologatok

Ezt légyszi rajzold le :DDD

2018.12.23. 15:48:06

Amúgy Zsu nálam is kiesett a pixisből, de nem emiatt, hanem már régebben.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:51:43

@Telepácia Paic Róbert: igaz, ezért próbálom így felfogni! :)
A nagyonbologatok-at képzeld el úgy mint a régi zsigulikban a kis barna kutyus a kalaptartón! Megvan??? Naaa, úgy rázom a buskim! :)

Costanza 2018.12.23. 15:55:53

@Pamutbojt: nem kell beavatkozni. Halvany arnyalatok vannak a konfliktuskerules, es a beleallas kozott van viszont a sunnyogas es a latvanyos lapitas es ez nem tetszik nekem speciel, nem birom ugy alapbol a gyavakat. En velemenyem, mindenki mas gondolhatja maskepp persze.
ugy latszik hogy helyfuggo, ha egyszer majd olyan helyen elsz ahol segitokeszek meg osszetartoak, nem kell majd magyarazni. sorry ez van.

2018.12.23. 15:59:45

@Nyuszomuszo83: A bólogató kutyáról mindig Kozsó jut eszembe a Susogós Macikból

mobilos perpetuum 2018.12.23. 16:20:39

@Costanza: Az ugrott be, hogy Kinga épp Verának akart esni, amikor Fecó és Gergő lefogták.

Nem biztos, hogy ha most Csokit lefogják, nem történik olyan, ami miatt hármat is ki kellene zárni.

hereverő heverő 2018.12.23. 16:54:37

'stét.

Csoki már régebben is ilyen agresszív volt, és bár nem hiszem, hogy sérülést akart volna okozni, de kurvára nem érdekelte, hogy akár okozhatott volna komolyabbat is. Ha most nem csukják ki, legközelebb is megteszi, és nem biztos hogy akkor is szerencséje lesz majd. Szerintem is jogos a bünti, annak fényében meg pláne az, amiért anno Simont kirakták. A narancsos esetet nem láttam, ahhoz nem tudom hasonlítani.
@Nyuszomuszo83: szerintem neked azért vannak szüleid (remélem!) barátaid, barinőid akiket felhívhatsz - de mindenképp gondolhatsz rájuk szeretettel. Nem a jelenlét a fontos, a szeretet sokkal fontosabb. A karácsony benned lesz ünneppé.
-mai hereverő coelhonkat hallották

csincsilla72 2018.12.23. 17:02:58

@tvbuzi: szerintem sem gáz. Mi a családdal gyakran találkozunk, viszont nem vagyunk vallásosak. Úgyhogy tulajdonképpen nincs ennek a napnak jelentősége. Ráadásul nálunk ebéd van, nem vacsora. Ha hazaértünk, benézek ide Nyuszóhoz én is.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 17:03:06

@hereverő heverő: Kedves Heverő "OraveczCoelho" Heverő! Köszönöm! A család egy érdekes dolog, de van (lekopogom) csak éppen szanaszéjjel, nem így terveztem az év végét, de így alakult! Nem vekengek rajta! :) Akiket szeretek azoknak jelezni fogom és ők is felém! Próbálom a magányt majd máshogy kezelni! Széppé teszem az ünnepet magamnak mert önfényezés nélkül azért jó vagyok a pofám ellenére! :) Majd átmegyek este a 12 fiamhoz akik 0-24-ben óvnak minket, ők a második családom úgyhogy kicsit nem leszek ám egyedül! :) Csak más lesz mint szokott, én meg szeretek a régihez ragaszkodni, de vevő vagyok az újra is! ;)

hereverő heverő 2018.12.23. 17:05:23

@Nyuszomuszo83: csak nem te is a tűzoltókkal szemben laksz?

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 17:07:18

@hereverő heverő: Lebuktam, 3 percre tőlük és velük is dolgozom! Azért a fiaim! Nekik sütök sokat!

hereverő heverő 2018.12.23. 17:07:27

@csincsilla72: nálunk délelőtt van közös díszítés, aztán ebéd, aztán játék és vacsi, aztán horkolás.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 17:08:59

@hereverő heverő: akkor te igen és hallod a reggeli szolgálatváltást meg a vonulásokat!

hereverő heverő 2018.12.23. 17:13:33

@Nyuszomuszo83: nem én, de ismerek innét a blogról valakit aki igen. És szekszárdi.
Én csak 1 évet laktam a pesterzsébeti tűzoltóságra nyíló lakásban, de sose zavartak még ha szirénáztak se.

Mók_Ica 2018.12.23. 17:15:48

no, ha itt is kommentelünk, akkor itt is :)))
sziasztok :)))) nem sajnálom csokit, ezt elbaTYta, nem kicsit..... biztos vagyok benne, hogy mielőtt beköltöztek, megkapták a szabályzatot és a fontosabbakat el is mondták nekik....az is látszik, hogy a bent lévők közül nem sokan néztek vv-t mielőtt beköltöztek.....vagy nem jól értelmezték a látottakat ill. a nézők reakcióját... ...

az agressziót itt kint sem tolerálom, nézni meg egyáltalán nem szeretem.... csokiról elég hamar kiderült, hogy nem tud uralkodni magán és agresszíven reagál ....

zsu legyen akármilyen szefos, akárhogy is kérte vissza az ominózus szemöldökcsipeszét, nem okozója, hogy csoki hozzávágta azt.... elég erőteljes dobás volt az, majd miután eltalálta, még egy "leszarommal" is tetézte.....

eddig is azt képzelte csoki, hogy mindenek felett áll - nem vett részt feladatokban, leugatta villatársait, stb. - a csatornának nem volt más választása, mint a kizárás..... a mai blikk cikk alapján ezt már csoki is belátta....

Brian élete :))) mint karácsonyi film, az AMC-n :))))
+ itt egy cikk nektek, sok szeretettel:
444.hu/2018/12/23/nem-tudod-elkepzelni-mennyivel-kiralyabb-a-karacsony-ha-nem-adtok-egymasnak-ajandekot?fbclid=IwAR0MWvYswNHmp7SNcVhqq-GaHmAIm9zkI9Oqv45Ln-yf-dKJO394qTk0keQ

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 17:15:58

@hereverő heverő: beszabehu, erre mondják kicsi a világ!

hereverő heverő 2018.12.23. 17:16:17

Én átnyergelek a BV poszthoz. Gyertek mindenki

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 17:21:27

@hereverő heverő: ti mind egyéniségek vagytok. én nem!

Pamutbojt 2018.12.23. 17:25:17

@Costanza: Mivel nem láttam még a teljes sztorit, csak találgattam. Én olyan helyen élek, ahol segítőkészek az emberek.... De itt nem volt olyan helyzet, ami férfias beavatkozást igényelt volna, hiszen a csoki-era óbégatás csak két ostoba öntelt majom versengése volt, minek ebbe beleavatkozni.... De nem láttam a teljes sztorit, így csak a bevágott 2 mp alapján tudok véleményt formálni. Ezek alapján nem ítélem el se Hunort, se Rolit, hogy nem mentek ki ők is pattogni. De ma este hátha az egészet meg tudom nézni, s lehet, hogy máshogy látom majd.

hereverő heverő 2018.12.23. 17:27:48

@Pamutbojt: nem tudom felfogni, mi a francnak kell ehez más országban, esetleg segítőkész emberek között élni. Csak empátia kell hozzá.

Costanza 2018.12.23. 17:30:24

@hereverő heverő: ami kurvara nincs meg magyarorszagon, daa

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 17:30:28

@hereverő heverő: ne magadból indulj ki, az empátia nem mindenkiben van meg gyárilag

Angora Cardi 2018.12.23. 17:34:26

@Mók_Ica: +1 hasonlokat irtam csokival kapcs

bElannaTorres 2018.12.23. 17:58:52

@hereverő heverő: máshogy szocializálódtak sokan, empátiára várhatunk, ha mindig utálni kell valakit , ahogy fentről is megmondják nekünk

mentorosh lecsó 2018.12.23. 18:01:32

@úgymond olvasó mmkk: EKG !
Ezt azonnal aláírom ! Jómagamnak is "tanulni" kellett az empátiát, mert nem volt velem született képesség...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 18:03:18

@mentorosh lecsó: senki sem tökéletes, belőlem is hiányoznak a hibák ;) én meg hajlamos vagyok átesni a ló túloldalára, az sem jobb, sőt.

mézescsók 2018.12.23. 18:56:34

@ibsen: Szerintem őrjöngeni nem, de ordítani valószínű. Annyira nem veszti el a fejét.
Amúgy valamit ő is változni fog é, és nem előnyére, mint a párbajgyőztesek szoktak, de alapból nem gondolom nagyon heves vérmérsékletűnek.
@oh..my...: Kész forgatókönyvön nem hiszem, hogy változtatnának, szerintem van kész programterv. Pedig nagyon rászorulnának.
süti beállítások módosítása