Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 9x48 - A hazug a hazugtól tanul

2018. december 22. 11:10 - hektor_

Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont kb ötvenszer – na de ne szaladjunk ennyire előre.

A villalakók a Paulus Molnár Borház boraitól basznak be fogyasztják, mondja a reklám, majd mutatják a kapálózó Puskás Pécit, akinek a mai felöltőjét a megboldogult Hugh Hefner pizsamájából varrathatták a stylistok. Jó gyorsan beszél ez a gyerek, az elhadart felszopó után be is nézünk a villába, ahol vlogolnak a lakók – a napokban kihívott Era nyitja meg az epizódot, aki felülről tartja a kamerát, így az a tokáját elrejti, cserébe jó közelről mutatja az elképesztően ócskának tűnő 6XL műpilláit, továbbá a feje búbján lévő póthaj csomókról a címkék is leolvashatóak ebben a remek megvilágításban. Nem fogok bőgni - mondja bőgve -, de engem itt annyian bántottak, hátba szúrt a Roli, nem kellek senkinek, itt csak fájdalmat okozott mindenki, DE azért tartsatok már bent, kedves nézők, szeretek szenvedni.

1.jpg

Roli elmondja kb ugyanezt, Era szúrt hátba, de nektek azt mondja hogy én szúrtam őt, DE HAGYJUK, átadom a szót Reninek. Az említett elárulja, hogy ő aztán szarik a farmra, nem drukkol senkinek, kivéve hogy Roli hiába dugta el két hétig a fésűjét, jöjjön vissza ő. Reni egy tigrisbukfenccel továbbadja a kortÁRSbeszéd lehetőségét Gregnek, aki egy olyan strassz basszal díszítette az arcát, ami a ’90-es évek Bravo magazinjához járt ajándékként - ő is csatlakozik a Szavazzatok Rolira!-teamhez, majd a sort folytatja az Özvegy, szintén hazugságokról vekengve, nincs szükség a szeretet ünnepén kétszínűekre, úgyhogy kedves nézők, Erának kívánjatok boldog karácsonyt azzal, hogy hazakülditek a faszomba. Jóvan, riport: Roli elmondja hogy amióta bent vannak Erával, azóta harcolnak (RIP „én csak benned bízom”), aztán lefekszenek a lakók, mialatt Hunorék a takaró alatt maszatolnak Adrival, és ennyi volt az első bejátszás.

Ébresztő a Reszkessetek betörőkből ismert Jingle bell rock nótára, Kevin sajnos sehol nincs, így csak Roli pumpál a karácsonyi dallamokra a szobában - hó viszont van, az Özvegy bele is ír egy szeretleket, gondolom Ánusznak üzenve ezzel – aztán visszatekerek és rájövök, hogy nem ő volt, hanem Reni, úgyhogy sztornó az egész. Era tovább sajnálja magát nekünk, vagy hát gyakorlatilag bárkinek, aki hajlandó meghallgatni, hol Zsunak, hol Lacikának, aki ahogy olvastam a napokban, egyre több adásidőt kap, de mondanivaló hiányában ez valószínűleg azért van, mert már csak 10-en vannak a villában, és valamivel ki kell tölteni a semmitmondó perceket. Era kimegy és édes krisztusom, mindjárt behányok: van pofája és beleírja a hóba hogy remény, azaz angolosan hope, amit nem mellesleg míg fejjel lefelé volt a kép, Hodornak olvastam.

7.jpg

8.jpg

Greg a hálóban boxerre vetkőzve villantja ki a muffintopot és mutatja meg ezzel a húzással, hogy ő is felcsippentett pár kilót a benti pocolásban, Hunoréknak magyarázva hogy ő megsajnálta Erát, és kíváncsi, vajon hogy manipulálja a nézőket, akik ugye mindent látnak. Era bejön, mire Greg neki osztja tovább a kétségeit, ő nem gondolta volna a tegnapi csapatleosztásnál hogy ő valaha ilyen helyzetbe kerül, én meg arra gondolok hogy mit gondoltál, apa, hogy mind a 14-en megnyeritek ezt a játékot? A lakótársait gonosz undorító férgekké minősíti, Era meg rátolja hogy IGEN, A PÉNZ ÉS A HATALOM GONOSSZÁ TESZ!

Rám mindent lehet mondani, hogy hazudós vagyok és szarkavaró, de hogy gonosz, azt nem! (Era)

Greg még tovább pörgeti a gonoszemberek kislemezt, Era is tovább osztja ezt a riportban, ha ez az egész kurva rész erről fog szólni, nem veszek többé levegőt. A lány közli hogy van egy kis elintéznivalója, majd kimegy és színpadiasan eltörli a lábával a reményt a hóból.

9.jpg

10.jpg

Puskás is jól kineveti az egészet, sosem gondoltam volna hogy egyet fogok vele érteni, de így áll a széna. Reklám után Era fogadóórát tart a nyugiban, ami arról szól hogy mindenkinek kitereget vélt vagy valós dolgokat: először Zsuval a nyugiban megbeszélik a kurvázást nézeteltéréseiket, a szőke köp: lehet hogy én lekurváztalak, de legalább a szemedbe, nem a hátad mögött, MINT ROLI! Na, fel is csillan az őrült fény, ahogy beszél ez a buta lány egyébként, attól apu ökölbe szorított keze leszek azonnal - jóvan, mondja, most egyezzünk meg abban hogy ha Roli bevallja hogy ez tényleg csúnyákat mondott rám, én átállok hozzád – majd kimegy és a már sminkben pompázó Gregnek magyarázza a lépést.

12.jpg

11.jpg

A következő Hunor, aztán az Özvegy jön be veszekedni, akinek a fején lévő gyászmasnin akkorát rántanék hogy leszakadna róla a paróka, az kurvaisten. Ennek nincs vége gyorsan, húzzák egymást hogy ki a nagyobb hazug picsa, percek alatt négyezer lesz mindkettőnek a percenkénti pulzusszáma és elkezdődik a károgás, hazugvagy, nem, te vagy a hazuggeci, nem, tevagy, hogymerészeled azt állítani hogy én vagyok, hazug szaralak (alább 06:01-nél kezdődik a jóság) - mivel egyszerre pofázik mindkettő, egy idő után semmit sem értek, így csak egy dolgot ragadnék ki: Era leosztja, eljátszod itt a szerelmest, pedig azért szexelsz hogy bennmaradj, mire Vivi visszavág, hogy akkor majd nézel, mikor kimész és kint lesz a CÍMLAPOKON hogy Vivi és Krisz együtt van. Na igen, ez a hír aztán biztosan letörölné a hetek óta első helyet bitorló O1G-t a toplisták éléről.

Bejön Csoki is, de akkor még a Hogy tud így a pofámba hazudni geci című sláger megy, úgyhogy le is keverik az egészet, kezdődik a Roli-Era-Zsu ütközet a cigizdében, de mivel egyedül nem lehet eldönteni hogy volt-e lekurvázás vagy sem, behívnak még szemtanúkat, ahol többek közt Lacika is leteszi a voksát: igen, mondott a Roli ilyeneket, úgyhogy Zsuzsu ígéretéhez híven átáll Erához.

Csapatokat kell alkotni a promovideo forgatáshoz, mivel Era mellett nem áll senki, illetve még csak/most már egy ember, ezért Csokit és Greget is ellopja Roliéktól hogy együtt szökdécseljenek a kertben. Reni a fésűt tartja a központi tételnek a Rolival való kapcsolatában, így felveszik a jelenetet újra amikor A Fésű Eltűnt és Reni, magát Tina Turnerként jellemezve rikácsol, ehhez feltupírozta a haját is, ami ránézésre nem a feldúlt szénaboglya-kinézet miatt szomorú, hanem mert a saját haját sikerült, míg a póthaj darabok halottan lengenek a háta közepén. Vivi volt az operatőr, ebből kellett levizsgáznia állítása szerint, úgyhogy nagyon jó lesz!

13.jpg

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, ifjak, a két ünnep közt legközelebb!

1211 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 11:36:22

" Rám mindent lehet mondani, hogy hazudós vagyok és szarkavaró, de hogy gonosz, azt nem! (Era) "

:))))))))))))))))))))))))))

WICKEDWITCH 2018.12.22. 11:51:08

Nagyon jó lett, köszi! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 11:56:29

pornóvideó forgatást olvastam kétszer is

WICKEDWITCH 2018.12.22. 12:02:26

@úgymond olvasó mmkk: ha sokáig bent hagyják nekik a kamerákat, lesz olyan is. :DDD

csincsilla72 2018.12.22. 12:09:16

Ritka unalmas összefoglaló volt. Igazából nem értem, hogy miért erőltetik a kortárskodást és a promóvideókat. A nézők úgyis az alapján döntenek, amit az előző hetekben láttak.

Zabkása 2018.12.22. 12:12:43

Én is Hodornak olvastam :D
Tuti, hogy ez a fos rendezpi utasítás volt, vagy ezek ennyire nyomják fullba a kretént? Arra is gondoltam, hogy na a VV nézőközönségének több, mint 50%-a nem fogja tudni, mi az a hope, már ki is írták :D

csincsilla72 2018.12.22. 12:15:22

@Zabkása: gondolod, ez volt a mai napra rendelt feladat, amit megtaláltak az ágyuk mellett?:-)

Zabkása 2018.12.22. 12:20:14

@csincsilla72: hát a riportban simán mondhatják, hogy csináld ezt meg azt, bár ezek már maguktól mórikálják magukat. Mivel próbálnak a nézők fejével gondolkozni, lehet a saját fejéből pattant ki egy B kategóriás romcsi limonádé film jelenete, hogy a búslakodó kisasszony reménykedése közepette fel is írja, hátha a szerkik tinglitangi zenét bevágva megmutatják.

Amit Ginu mondott a youtubeon, hogy Zsuzsi sokkal gázabb és nagyon tudatosan akar "látszani", most ki is háromszor látszott, hogy nézte a kamerát, hogy őt veszi-e

csincsilla72 2018.12.22. 12:33:36

@Zabkása: pedig ha tudná, hogy mi a láthatatlan Lacikával mennyivel többet foglalkozunk

csincsilla72 2018.12.22. 12:41:21

Egyébként tény, Zsu sokszor játszik a kamerának. Hangosan beszél, kinyilatkoztat, pofákat vág. Ezzel nem is lenne baj, ha közben nem mondana hülyeségeket. Nekem sem ő a legelviselhetetlenebb, Vivi és Era sokkal jobban idegesít. Egyébként nem hiszek abban, hogy egy zseni, aki eljátssza a kretént, mert ennyi ideig azért nehéz a szerepben maradni.

Stopper237 2018.12.22. 12:41:44

"Apu ökölbe szorított keze leszek azonnal" :))))
Azért valljuk be, van abban valami ahogy összeválogatták őket... A kinek mitől áll a szőr a hátán megérne egy terápiát... Én amúgy három H-s vagyok ha ezt nézem, néha csikordul a fogam is a hülyeségtől

Zabkása 2018.12.22. 12:44:16

@csincsilla72: zseni? Azt senki se feltételezte :D Itt tényleg Roli az, aki a félszamű a vakok között.

Tegnap még a Vivi-Era ordibálásban egy dolog szúrt szemet, amikor Vivi mondta Erának, hogy attól még, hogy kiabállt, nem lesz igazad. Na én itt a szerkik helyébe bevágtam volna azt a 4 órányi nyersanyagot, amikor Vivike ordibál :D
Bár Era vitakultúrája meg az, hogy "jó ennyi" és kimegy. Most nem tudta megtenni úgy, hogy a nyugiba hozzá kellett járulni

bElannaTorres 2018.12.22. 12:45:42

@Zabkása: Zsu ilyen alkat, merevebb - olyan mintha hunorra azt mondanánk, hogy ő meg játssza a spontánt, szerinte percről - percre változnak a dolgok.

@csincsilla72: Lacika bár buta, de mégis van benne valami szimpatikus, Zsuzsival is tud kedves lenni, akárcsak Csoki, de lacikánál az a baj, hogy keveset mutatnak belőle, így csak elképzelni lehet hogy milyen is ő

bElannaTorres 2018.12.22. 12:46:42

@Zabkása: roli annyira nem volt képben, hogy elkérte a jószívű lacikától a képességét...
nálam egyáltalán nem zseni, mindig rossz oldalra is állt, annyira vakon van

Zabkása 2018.12.22. 12:48:09

@bElannaTorres: azt a képességet mondjuk lószarra se tartom, HVban is az volt, hogy ezekre nyílván magától is rájön. Elvileg Lacika adta neki, aki meg olyan utuska, hogy ki is nézem belőle. Meg én még mindig élek a gyanúval, hogy nagyon belenyúlnak a szerkik, napi 5 perc élő sincs már online ugye, tuti megvan adva a mórikálás, eseménykeresés és kreálás

bElannaTorres 2018.12.22. 12:50:38

@Zabkása: nem kellett volna elkérnie, ha képben lett volna. Sokat segített neki, meg reniék csapatában gondolkozott előtte. Lacika meg nem azért adta oda szerintem mert butus, hanem azért mert ennyire jószívű, meg szelíd.

ibsen 2018.12.22. 12:50:56

@szociál: Mi a gonoszság? Ki mit vesz annak?

MacákékIcukája 2018.12.22. 12:51:58

Emlekszem, a szeria elejen amikor bement Roli es Era es szovetseget kotottek, az aktualis hogyvoltozo azt irta hogy ebbol karacsonyig akkora csicskagecizes lesz, hogy ihaj :D Hat ime, igaza lett, nincs uj a nap alatt! :DDD

Amugy meg #o1g

ibsen 2018.12.22. 12:52:56

@Zabkása: Vivien számomra nagyon undorító lett. Kb Gregnek van még ilyen mosolya face to face aztán lazán kibeszéli a másikat a háta mögött... Egyébként simán a szemébe hazudik a másiknak pláne most hogy Roli mellett van.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 12:56:52

@Zabkása: ahhoz sztem nincs meg a logikája, vagy esze, nevezzük akárhogy. Roli nagyon a Reni tengelyen pörgött, Vikivel való beszélgetés után érezhette azt, hogy ez egy külső segítség, hogy Era még Vivi maradt a listáján.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 12:57:46

@MacákékIcukája:

De a vv ezért jó, még a barátok is egymásnak mennek a bezártság miatt, pláne hogy különböző karakterek.
Ha az összes mikrobiológus lenne, azok is felbasznák egymás agyát egy idő után, mert a bezártság kihozza ezt az emberekből.
-Ki hagyta úgy a fogkrémes tubust ?
-Ki ette meg a sokluku sajtomat ?
-Ki nem húzta le a wc-t ?

stb

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 12:58:49

@Zabkása: az régen milyen jó volt, hogy az adott konfliktusaikat, vagy egy-egy kérdéses jelenetet lejátszottak nekik. Most is megy a vita ki, mit mondott, nem mondott, hazudott, nem hazudott, hátba szúrt, ki kezdte. Ebből nagyon jó öfi lehetne.

Zabkása 2018.12.22. 13:00:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, régen direkt odadobták a bejátszókat, amikor kiderült pár turpisság. Én pl vártam, hogy Adri visszakerüléséről mutatnak bejátszót, hogy a % tényleg annyi volt, és akkor az felért volna egy csicskalágossal

ibsen 2018.12.22. 13:00:15

Era helyében ha lenne esze még rákérdeznék Rolitól honnan ez a nagy haverság Lacikával és mióta hogy csak lazán odaadja a képességét? Ha lenne esze lehetne firtatni és Roli kerülne szar helyzetbe mert magyarázkodhatna ide -oda ezzel a hátbaszúrásos dologgal hiteltelen is lenne ahogy az is. Ahogy Era kiakadása Hunorra kb ugyanaz a szitu.

ibsen 2018.12.22. 13:01:23

@Zabkása: Adri annyit mondott a %-okról amennyi a volt nem hazudott ebben.

Zabkása 2018.12.22. 13:02:10

@ibsen: tudom, de Viviék nyomták, hogy tuti kamu. Ergo bejátszottam volna nekik, hogy Adri szavahihető legyen.

ibsen 2018.12.22. 13:03:00

@Zabkása: Jó védte a leendő férjét :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:03:19

@Zabkása:

Régen úgy volt hogy megszavaztatták a nézőkkel hogy mutassák e meg a felvételt, vagy az eredményt ?
És nyilván 99% arra szavazott hogy igen.
Most meg.....pfff

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:03:38

@Zabkása: ja, az is jó lett volna. Vagy ami itt folyik, pl. Zsu és Roli veszekedése, hogy miből jött a kurvázás. Abból Zsu rájönne, hogy Era most manipulálni akarja, maga mellé állítani.
Vagy a jacus jelenet, ahol állítólag Era kitalálta azt a kártya eldugást.
Ej, de jó is lenne.

ibsen 2018.12.22. 13:04:40

@MacákékIcukája: Nem tudom mikor volt ilyen szövetség felbomlás ami ennyire durva volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:05:39

@ibsen: én speciel arról lemaradtam, hogy Roli és Lacika mióta ilyen nagy haverok.
Az volt régebb, hogy felajánlott neki szövetséget, de utána semmi se volt erről. Ami mondjuk nem jelent semmit itt, mert lehetett.

,, 2018.12.22. 13:06:18

@szociál: ki evett a tányérkámból? Ki feküdt az ágyacskámban?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:07:47

@,,:

De mikor Viki eldugta Gyúrós szoli Józsi maciját, akkor ezt Viki nem várta meg hogy megmutassák, ezért bevallotta az asztalnál a többiek előtt.

ibsen 2018.12.22. 13:07:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: Én sem láttam, valaki írta hogy már korábban talán az elején volt ez.

csincsilla72 2018.12.22. 13:08:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen, erre szükség lenne, kedves szerkik! Most még inkább, mint korábban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:08:29

@ibsen: a civilizációs héten volt ilyen, mikor más csapatban voltak, ment Csokiék után, többször elmondta, hogy kiszáll a szövetségből, meg párszor elég csúnyán beszélt Rolival, pl. hogy mit szurkol Hunornak, meg utána a Hunor összebalhézás után Roli nem igazán az ő pártján állt.
Én ezekre emlékszem nagyjából.

,, 2018.12.22. 13:11:18

@csincsilla72: áhh, már reggel kiakadtam ezen. Lusta disznók a szerkik.

ibsen 2018.12.22. 13:12:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Igen ezek is voltak. Az a baj hogy itt érzelmi szálak is bejátszottak. Era Hunorral aludt volt némi vonzalom, aztán bevették a szövetségbe és ő azért mindig kombinált és ez is belejátszott hogy ennyit balhézott tök feleslegesen. Két férfi 1 nő felállás pláne ilyen szituációban az eddigieket ismerve tuti bukó.

,, 2018.12.22. 13:13:46

@csincsilla72: kár h a szerkiket nem tudjuk kiszavazni...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:16:09

@ibsen: ahol érzelem keveredik, már bukó. És az, hogy Era a saját érzéseit akarta rányomni Hunorra, és ezzel olyasmire rávenni, mint pl játékfeladás (pláne, hogy Hunor amellett, hogy nincsenek érzelmei, nem is gondolatolvasó), az előrevetítette az egész vitát.

ibsen 2018.12.22. 13:20:16

@Csakazértis én vagyok a királynő: Mikor akarta rávenni? Ez kimaradt. De Hunor tudja és Roli is hogy Era nem gonosz alapból egyszerüen az érzelmei a hirtelen kiakadásait kezeli nagyon szarul. És nagyon el tudja vinni ráadául nincs külső szem mindig valami baromságon pörög és a bezártság, ingerhiány erre még rátesz. Hunor már hagyta volna a francba de tudja hogy Era nem ilyen csak a szitu miatt mégha ez nagyon gáz sokszor.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:22:57

@Csakazértis én vagyok a királynő:

Hunor egy gép aki szereti nézni ahogy a csajai kakilnak :))

Felis minor 2018.12.22. 13:34:58

Azért egészen félelmetes látni azt, hogy az emberek mennyire képesek hinni a saját vélt igazságukban. Szerintem, ha bejátszanák nekik a videókat, az egójuk akkor is valamit kreálna ahelyett, hogy szembe nézzenek önmagukkal. Kedvencem a nem vagyok gonosz, csak unalomból gonoszkodom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:39:47

@ibsen: odaírtam zárójelben, hogy Hunor nem gondolatolvasó. Era úgy gondolta, hogy Hunor akkor fel kellett volna adnia a biciklis feladatot az ő kedvéért, vagyishogy Era és Csoki csapata jusson tovább. Akkor kiabált Rolival is, hogy mit szurkol Hunornak, meg utána, hogy Hunortól ezt elvárta volna.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 13:40:29

@szociál: mondjuk azt megmondta,vhogy nincsenek mely érzései, nem is voltak, nem volt olyan kapcsolatban, ahol lett volna.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:45:50

@Csakazértis én vagyok a királynő:
De ez kinek a hibája? :)
Valszeg mindig szarul választ.
Vagy csak osztonleny.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 13:50:12

@szociál: ha olyan az alaptermészete, hogy nem mutatja ki az érzéseit, nehezen nyílik meg, nehezen szeret meg másokat, akkor a feje tetejére is állhat, nem fogja bárkinek megmutatni, hogy milyen valójában. ahhoz kell egy olyan valaki, aki kinyitja a kis lelkét :) és azért valljuk be, nem mindenkinek van arra ideje/energiája/kedve, hogy hét lakattal lezárt személyiséget nyitogasson.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 13:51:47

@úgymond olvasó mmkk:
De nem is vagyik másmilyen kapcsolatra.
Nézd meg a kisfilmjet.

bElannaTorres 2018.12.22. 13:53:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: és elég nagy esély van rá, hogy nem is lesz, ha eddig úgy élt hogy senki de senki nem váltott ki belőle érzelmet

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 13:57:07

@szociál: pedig milyen jó megnyílni, szeretni, szeretve lenni, a pillangók, a jóreggelt/jó éjszakát üzenetek, satöbbi, szivárványt hányok :)))))))))) aki hülye, haljon meg, így tudnám röviden és kultúrlényként kommentálni Hunyorkát

csincsilla72 2018.12.22. 13:58:28

@,,: szavazzuk ki a szerkiket. Vagy rendezzünk nekik tematikus hetet, amikor ők minden nap olyan témában vágják meg az eddigieket, ahogy mi kérjük. Összeszedjük, mire vagyunk kíváncsiak, ők meg összerakják.

ibsen 2018.12.22. 14:00:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: Ja azt a játékot. Ok de Eráék segítettek nekik hogy feljebb kerüljenek mert Ginu lófaszt nem csinált a csapatával max Hunor volt ott szinte mindenben. Era ezt várta volna el de ez nagyon gyerekes volt mert semmi nem változott volna ha valamelyik is veszít.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 14:01:40

@szociál: fujha, meg egyáltalán, mijazaszerelem? az éhség, na az egy érzés. de a szerelem, na az nem :))))))

bElannaTorres 2018.12.22. 14:01:49

@ibsen: ott kicsit azt éreztem, hogy azért csalódott annyira mert akkor érezte meg, hogy hunornak ő semmit nem jelent.

djökerek 2018.12.22. 14:02:14

@Csakazértis én vagyok a királynő: Era azért (is) akadt ki akkor Hunorra, mikor Csoki esett ki hamarabb, mert mérgében beszólt a (tök izzadt, fáradt) Csokinak, aki erre elküldte a picsába, erre Era, hogy visszaállítsa a saját lelki egyensúlyát, miszerint ő itt nem geci, hanem áldozat, elkezdte teljes erőből savazni a Hunort. Itt, ebben a pillanatban ásta el magát Era előttem. Ahelyett, hogy bocsánatot kért volna, elkezdte Hunor ellen gyűjteni a féligazságokat meg minden apróságot, és egyre csak görgette ezt maga előtt, amíg ő is el ne hitte ezt az egész fost. Teljesen bekattant.

csincsilla72 2018.12.22. 14:02:37

@szociál: és a kisfilmeket elhisszük?:-)))
Neki a hideg fejű, érzelemmentes szívtipró lett a szerepe. Aztán tudja a jóisten, milyen valójában. Egyébként ez mindenkire igaz. Nyomás alatt vannak, összezárva, idegenek, ez mindenkiből kihozza az állatot, és senki sem önmaga. Kivéve Zsuzsut, aki a kamerákat keresi és csak néha jutnak el hozzá infók.:-)

bElannaTorres 2018.12.22. 14:02:52

De szerintem sem kellett volna feladnia hunornak, csak jó lett volna ha beszél erával, hogy akkor is a csapata benne bízik, és ez egy verseny, nincs köze az ő kapcsolatukhoz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.22. 14:04:10

@csincsilla72:
Csoki és Zsu fojton kamerazik.
Greg is csak nem néz bele :)))

csincsilla72 2018.12.22. 14:05:52

@bElannaTorres: hát, ezt valahogy magyarázni sem kéne...

bElannaTorres 2018.12.22. 14:05:52

@csincsilla72: azért az látszik, hogy flegmatikus, laza, szarik a dolgokba, nyugodt, és tényleg nem az az érzelmes típus.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 14:06:06

@szociál: mennyi romantika szorult beléd ma is

Maximista vagyok 2018.12.22. 14:06:15

Kedves HV lakók! Most átmegyek bevásárlóközpontba és előre is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek, sűrű a program így leginkább read onlyba leszek. Hajrá Roland, hiába tolja a retekklub fullba a kretént! Örülök hogy regeltem ide, töröltetni nem sikerült magamat :D most megyek és kb 8-ra szépre iszom magam a gyerekkori barátommal :) hajrá retek szekció!!!!

WICKEDWITCH 2018.12.22. 14:08:42

@bElannaTorres: én is ezt éreztem benne akkor. Csak hát nem sikerült méltósággal viselnie a dolgot, és akkor még finoman fogalmaztam.

ibsen 2018.12.22. 14:09:56

@bElannaTorres: Az érzelmek amiről már írtam feljebb. Férfi és nő barátok max akkor lehetnek ha egyik sem kattan a másikra. Vagy ha meleg / leszbi vagy.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 14:10:50

@Maximista vagyok: legyél szíves nem a detoxben kikötni, nélküled nem lehetek retek, te retek :D vigyázzá magadra, mert nem állok jót magaért

@szociál: a kisfilmedbe belerakattad a dubajozást, vagy azt diszkréten elhallgattad?

bElannaTorres 2018.12.22. 14:11:15

@WICKEDWITCH: nem ismeri magát, ha van valamennyi önkritikája ez az egész vv arra lesz jó neki, hogy lássa kívülről hogy néz ki mikor neki esik valakinek. Meg hogy nem mindig neki van igaza, ha már senki nem világosította fel eddigi életében.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 14:11:28

@úgymond olvasó mmkk: detoxban, bmg hüjeleány, tanulj meg írni

bElannaTorres 2018.12.22. 14:18:34

@ibsen: igen, ez szerintem is így van.

ibsen 2018.12.22. 14:19:39

Tegnap Krisztián elmondta hogy Adri és Era egy fél nőt tesznek ki kb. Bezzeg a ribanca az 18 évesen egy kész nő :-)))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:22:03

Itt vagyok! Jaaaj de jó kis posztcsi lett ez, Zsu szopós szájtátott fejének képben való kiemeléséért külön piros pont, csillagos ötös meg minden is!
A kreténség néha maguktól jön, de a szerkik még tesznek is rá egy lapáttal!
@szociál: én tudok 10 percig válogatva úgy káromkodni, hogy nincs benne szóismétlés, naggggyooon rotkán fordul elő, de akkor mindenki meneküljön mert predátor állásba lendülök! 158 cm mélységemmel az exem szerint ez vicces volt!

csincsilla72 2018.12.22. 14:22:11

@ibsen: hát, mint megtudtuk, Ribi is maximum hatos. Anikó bezzeg foskilences :-)

bElannaTorres 2018.12.22. 14:22:59

@ibsen: meg most szerelmes, hogy külön vannak. Tipikus...
Majd ha kijön és újra együtt lesznek akkor majd hamar elmúlik. ha szegény vivinél hamarabb akkor remélem nem fogja követni titokban

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:24:32

@szociál: ja, hát én nem mentem fel egyáltalán. Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy aki beleszeret egy ilyen emberbe, az vagy kihívásnak tekinti, hogy majd ő megváltoztatja, vagy csak reménykedik. De semmiképpen se lehet a pasinak felróni azt, hogy veled szerettem, légy oly kedves, tegyél romantikus gesztusokat, olvass a titkos gondolataimban, stb.
Saját tapasztalat. :(
Vagy elfogadom, amit adni tud, vagy erős leszek és kilépek. De az, hogy én szeretem, az neki leginkább nem jelent semmit. Sok pasinak viszont ez az értelem azt is jelenti, hogy visszaél vele, Hunornál legalább ez nem látható.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:25:34

@Maximista vagyok: maximálisan kellemes karácsonyt kívánok és estére a máj ne maradjon szárazon! Érezd jól magad!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:27:49

@úgymond olvasó mmkk: na, én pont ilyen nyitogatós, javítgatós bolond vagyok. :)

ibsen 2018.12.22. 14:28:35

@bElannaTorres: Vivike még kiharcolja a Blikk címlapot vele aztán mehet ki merre lát:-)))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:29:29

@ibsen: Ekg, csak akkor lehet barátság ha a nőnek nem tetszik a férfi és fordítva! Amúgy egy idő után az egyik többet érez!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:30:06

@úgymond olvasó mmkk: EKG :) Maximális. :)
Még akkor is jó megnyílni és a többi rózsaszín csillámos érzelem marhaság (amit nem mellesleg imádok :) ), ha fáj is.
Én nem tudnék úgy élni.

ibsen 2018.12.22. 14:31:32

@csincsilla72: Anikó se nagy szám azokkal a rossz lábaival, még a szűk farmert is ráadják hadd mutassa. Szerintem a csaj marha gyenge. Nem tudom mit láttak benne, nekem már a villában sem volt szimpi olyan drámákat vágott le meg azzal a fickóval is mit csinált zsarolta meg minden érzelmileg... Puskás meg egy jó tanuló módjára próbálja bemagolta azt amiben maga sem hisz és ez látszik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:39:04

@ibsen: az, hogy ki mennyire tette oda magát a feladatokban, egyrészt csak keveset láttunk, másrészt a saját csapatuk dolga és Hunor a saját csapattársait segítette. Másrészt nem volt nagy segítség Era részéről a nagy segítség, mert szavazategyenlőség volt és a kapitány döntött, aki Vivi volt és ő döntött, hiába akarta Era beállítani a saját segítségének.
Sztem is hülyeség volt ezt Hunortól kérnie, pláne utólag és pláne így.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:40:43

@csincsilla72: meg minek is keresne érzelmeket bent, ilyen felhozatalból, mikor elsőre se jött be neki senki?

ibsen 2018.12.22. 14:42:13

@Csakazértis én vagyok a királynő: Era nem magára gondolt csapatilag inkább, nézd amit láttunk abból az derült ki hogy Hunor melózik a többiek dumálnak vagy még azt sem.

WICKEDWITCH 2018.12.22. 14:44:26

@Maximista vagyok: jó szórakozást! Mi kb. 8-kor kezdjük... ;) :)))
@bElannaTorres: bármennyire idegesít is most a csaj, remélem, hogy kint tanulni tud belőle. @Csakazértis én vagyok a királynő: én is hasonló bolond vagyok/voltam. Aztán a delikvens megérett, és rájött, hogy mégiscsak vannak érzései, de elkésett vele pár évet... Így járt...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:44:42

@bElannaTorres: vagy direkt nem beszélt vele, mert azt látta, hogy Era kezdene érzésekkel kötődni és ez egy jól megkomponált és nem is általa generált eltávolodási lehetőség.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 14:45:02

@szociál: biztam benned köööszziiii! #pukedlizek

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 14:46:48

@Maximista vagyok: kedves egészségedre. :)
Neked is boldog karácsonyt. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 15:02:43

hüjeleány elbaszta a süteményt, véletlenül dupla adagot csinált. hüjeleány hisztizik.

@Csakazértis én vagyok a királynő: én ilyen voltam sokáig, aztán jött valaki és megváltoztatott :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 15:04:27

@szociál: ha nem lennék úrinő, akkor most beírnám, hogy vévé szoci dubáLY.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 15:26:15

Most nézem vissza a tegnapi adást, és még az elején járok, éppen Era vlogol arról, hogy mostanában annyit pityergett, hogy egy Dunát ki tudna vele rekeszteni. :-DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 15:38:28

@VV Erőlegény: szegény Duna ettől most megfordul a medrében, és elmenekül az országból :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 15:40:08

@úgymond olvasó mmkk: Most meg arról értekezik, hogy jó megérzéssel kelt aznap reggel... :-D

Angora Cardi 2018.12.22. 15:52:52

Neked is kellemest Hektor!

Szasztok hoztam lekváros hurkát!

WICKEDWITCH 2018.12.22. 16:12:01

@Angora Cardi: kettőt lapoztál a szakácskönyvben? :))) Amúgy ismerek olyat, aki simán megenné... :DDD

Angora Cardi 2018.12.22. 16:12:37

Most volt az ismétlésben, ahol Roli elmesélte, az új hármas szövetségükben a szuperképességek is közösek, úgyhogy nem elkérte Lacikától, hanem közös :DD a kétkedőknek hoztam a hírt.

Angora Cardi 2018.12.22. 16:14:11

@WICKEDWITCH: Lekvár Lacikára való tisztelettel mindent lekvárral eszem :D

Angora Cardi 2018.12.22. 16:18:39

Viszont ettem ma zserbót is, kircsi volt.

Erika mikor megy haza, vasárnap? De hosszú lesz még addig vele.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 16:19:39

Átteszem Erára. Szorosabb párbajt, illetve a jövőre vonatkoztatva komolyabb cat fightokat szeretnék. :-)

WICKEDWITCH 2018.12.22. 16:29:17

@Angora Cardi: ja, értem. :DDD Ez esetben lekváros lekvárt lekvárok! :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 16:30:59

@Angora Cardi: Tényleg nehéz a döntés... Igazából az egyik 19, a másik egy híján 20, de miért könnyítsük meg a csapat (különös tekintettel a Fekete Özvegyre), köztük a végső győztes helyzetét ? Mind a kettő szarkavaró, csak annyi az Era hátránya, hogy ő hisztisebb, ezt viszont ellensúlyozza Roli rendszeresen látható kőműves dekoltázsa. :-)

hereverő heverő 2018.12.22. 16:34:41

Lóestét mindenkinek. Nem vesztem el, csak mostanra nyertem vissza az eszméletemet miután bemerészkedtem az Árkádba. Legközelebb ha ilyet terveznék léccilécci vessetek a mókusok elé.

Angora Cardi 2018.12.22. 16:35:05

@WICKEDWITCH: lekvárt is lekvárral eszem :DDD
(viccelek, de a Lacika fanclub önjelölt elnökeként meg kell tenni amit lehet) :DDD

@VV Erőlegény: Nálam azért van Roli előrébb mert magamat nézem: engem mi szórakoztatna, pesze van abban ráció amit írsz, hogy szenvedjenek bent, de mi is szenvedünk ezáltal :D Nekem tattikázzon nyugodtan Roli :)

hereverő heverő 2018.12.22. 16:38:29

Azt hiszem nem nézem vissza Erát, sok lenne a mai agyhalálból. Az lenne a menő, ha elhitetnék vele, hogy 72-18 arányban vezet, a maradék 10% pedig arra vár, hog meztelenül fürödjön Rolival.

Angora Cardi 2018.12.22. 16:39:53

@hereverő heverő: Én hasonló intézményben jártam ma, de nyitásra mentem és délben már menekültem a tömeg elől.

Nem hoztál valami zenét?
Ne nézd vissza Erát, sok és hangos..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 16:42:46

Számomra tényleg az a legnagyobb probléma, hogy gyakorlatilag most kezdünk belépni a középjátékba. Még 10 játékos versenyben van,ha hetente esik ki egy ember, akkor is a hármas döntőig még 6 hét hátra van. Ha Roli a legnagyobb taktikus ebben a szériában, el kellett volna érnie, hogy a harmadik körben ne ő legyen a kiválasztott. Azt, hogy ki érdemli meg a végső győzelmet én csak a játék egy jóval későbbi stádiumában tudom díjazni egy párbajnál. Addig az a fontosabb, hogy ki generál nagyobb feszültségeket/vagy ki a szórakoztatóbb. Szerintem a fő baj Rolival az, hogy nem igazán szórakoztató.

Angora Cardi 2018.12.22. 16:44:23

@hereverő heverő: valami jó kis rockosat a karifa alá :D
@úgymond olvasó mmkk: gyere táncolni :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 16:44:49

Írtam egy kommentet, elküldtem, de elszállt...

hereverő heverő 2018.12.22. 16:46:05

@VV Erőlegény: nem lenne ennyire unalmas senki se, ha kapnának feladatot. Na de ez a faszbuk közösségi miazanyádkínja hét, hát vattafakk.

Sargabogre 2018.12.22. 16:47:15

azért azt még hozzátenném (elnézést, ha már írta valaki), hogy Csoki tökéletes Roli volt, annál a résznél tényleg felröhögtem, ahogy vonult be Erával meg ahogy tátott szájjal, maga elé meredve ült azon a bizonyos SZÓFÁN.

hereverő heverő 2018.12.22. 16:47:28

@Angora Cardi: jingle hells :) Tegnap hoztam Sir Christopher Lee-t :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 16:47:43

@hereverő heverő: dulván a padlón lenn?

@Angora Cardi: most eszembe jutott dobby, és visítok, de megyek :DDDDDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 16:52:29

Sül az uccsó adag mézeskalács szivecske, némelyil kemény lett, túl sütöttem, szeretem ha ropog mint a keksz!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 16:53:07

rossz hatással van rám az állandó reggeli rádióhallgatás. olyan zenéket ismerek, és tudom a dalszövegüket, amiket magamtól az életben nem hallgatnék meg

Angora Cardi 2018.12.22. 16:57:26

@hereverő heverő: hehehe nagyon jó :D
még így sosem hallottam

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 16:57:50

@Angora Cardi: köszönöm Nyuszi! Majd megmutatom! Olyaaan jó illat van a lakásban! Nem akartam sütni, de vmelyik töltött kápit csinál és minden szag nálam kötött ki, büdi a töltött kápi szag ha nem te csinálod, 4-szer szellőztettem pedig! Naaa most nincs már büdi! :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.22. 17:07:20

Még egy észrevétel. Ha lesz még egy 10. széria egyszer, el kellene érni, hogy tényleg IQ minőségibb játékosokkal álljon fel a játék. Tehát olyan amatőrizmussal nem lehet taktikázni, hogy elmondok valamit valakinek titokban és taktikából, és 10 perc múlva az egész villa tudja, hogy miről van szó. Ez elment esetleg az ötödik-hetedik szériáig, de a kilencedikben ez már idegesítő. A legnagyobb taktikus szerintem maximum a privát vlogjában spoilerozhatja meg és csak kifelé a taktikáját. Roli sem tud egyetlen olyan taktikai elemet sem végigvinni, amit előbb-utóbb ne ismerne meg mindenki a játékban. OK, hogy ez a garnitúra már a szexet is taktikai elemnek veszi, de ezt is ismerjük már a 6. szériától kezdve, ezért ez is uncsi. Egyébként viszont ez a felhozatal (is) nagyon gyenge mindenféle intellektuális taktikai elem megvalósítására. A játék egyetlen különlegessége, hogy Radics azonnali kiesésével nem alakult ki a hagyományos fehér-fekete kontraszt, az egész csoport tiszta amőba csoportkohéziót mutat (mondjuk ez nem hátrány sztem). Persze olyan játékosok kellenének, akik a taktikázás mellett játszani, szerepelni, és szórakoztatni is tudnak és szeretnek.

Angora Cardi 2018.12.22. 17:14:45

@Nyuszomuszo83: jaj a szagokat én is utálom ami mástól jön át

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 17:18:02

a tv2-n verik döbrögit. kár, hogy csak rajzfilm formátumban

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 17:18:06

@Angora Cardi: gondold el mikor a 85 éves Laci bácsi a szomszédban leégette a sült oldalast majd a borsófözeléket! Mintha sütötték volna a szart!

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 17:28:07

@úgymond olvasó mmkk: de imádom ezeket a meséket! A legjobbak!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 17:31:49

@Nyuszomuszo83: az őrizetesek tartózkodnak a hangos megnyilvánulásoktól, érCSük? :DD (www.youtube.com/watch?v=tXS5AZto6eg)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 17:38:23

@úgymond olvasó mmkk: örök kedvenc meg a Szaffi is, Macskafogó, Lúdas Matyi, Hercegnő és a kobold...

Paic Róbert 2018.12.22. 17:46:23

Csak én érzem úgy, hogy ez a széria kifulladt. Rém unalmasak az összefoglalók, a szereplők se nem viccesek, és nem tudnak megújulni. Mindegyikbe idegesít valami, teljesen egyik se szerethető már.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 18:15:39

Jaaaaaa, most megy a parfümszaglás éppen, voltam ma,a rossmannban megszagoltam az epres és a vattacukros star parfümöt! Gyerekek! Én ilyen büdöset még nem szagoltam! A saját kontim magammal kéne hordjam mert saját szagomtól hánynék ha ilyen illatom lenne! Broáf! Nem csoda hogy 889 Ft.

WICKEDWITCH 2018.12.22. 18:33:57

@Nyuszomuszo83: én most a Body Shop vaníliás testpermetére kattantam rá, meg a vanilla-marshmallow testápolóra, úgyhogy nekem meg vaníliás kifli illatom van :))) A zurad előkerült már?

WICKEDWITCH 2018.12.22. 18:37:24

@VV Erőlegény: de látod, hiába mondjuk a szerkiknek, nem értenek a szóból...
@úgymond olvasó mmkk: :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 18:38:28

@WICKEDWITCH: Nyár óta a balea vanilia és citrom kedvenc lett, igazi citromos túróspite illat! :) De a tied is fincsi lehet!
Az uram nem került elő, irtam privátot is neki, de nincs válasz! Múlt szombat óta elnyelte a föld sajnos! :(

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 18:51:26

@WICKEDWITCH: azt én is remélem! Tényleg aggódom érte! Várom, hogy jelentkezzen!

WICKEDWITCH 2018.12.22. 19:06:19

Na, én eltipegek alkoholizálni, további jó szórakozást mindenkinek! :) Ha addigra nem sikerülne kihevernem a dolgot: Hajrá Roli! :)

ibsen 2018.12.22. 19:11:00

@VV Erőlegény: Ez az RTL szegénységi bizonyítványa. ha nincs elég lóvé vagy azt hiszik itthon a trash kell mint a briteknél vagy az amcsiknál akkor nagyon mellélőttek, de eszi a nép de már korántsem annyira jó étvággyal. Mivel ilyen típusu ez az egy van mostanában ezt nézik vagy sem.
A játékban több váratlan dolog van, én még beépített embert is betennék meg egyáltálan..hogy ez a szerencsétlen Era pl. unalomból csináljon baromságokat, döglés vagy feladatok helyett az is gáz.

hereverő heverő 2018.12.22. 19:11:52

És én is elköszönök, mindenkinek szép szombat estét.

youtu.be/ZCOSPtyZAPA

ibsen 2018.12.22. 19:14:30

@VV Erőlegény: Lehet ez a szexepilje azért mutogatja a csajok talán őt is megtalálják így estefelé...:-))

ibsen 2018.12.22. 19:20:49

Van fenn új videó amiben a 3 srácnak ecseteli Vivike hogy ő itt a legjobb csaj...:-)))

mentorosh lecsó 2018.12.22. 19:40:33

Jóóóóóó Rhhegggeeliiit !

Olvasgatom-olvasgatom a kommenteket és a Hogyvoltot az epizódról...
Hektornak köszi az írást ! :))))

Gyakorlatilag sem szeretnék több olyan epizódot látni, amiben KerepEra szerepel...
Kijátszotta a "mögém senki sem áll" és a "sanyarú gyerekkorom volt és bántottak" kártyát... tartsatok engem főgyökérnek, de engem ez nem érdekel !
Vmelyik ápolt meg is jegyezte neki, hogy "Ne játssza el a kiválasztása után a Hattyúk Tavából az iszapot...! úgymond" :))))) Szánalmas... Remélem 95-5 -tel esik ki Roli ellen...

mentorosh lecsó 2018.12.22. 19:50:45

Kérem tegye fel a kezét AZ, aki még nem került népirtó és tömeggyilkos "hangulatba" a Kari kapcsán !?! :))))
Miért nem lehet egy nyugodt zabálós, iszós, Sátoros Ünnep belőle ?!?
A Zasszony ártatlan bociszemekkel érdeklődik: "Mit kérsz Karira szívem ?" Én teljesen nyugodtan és megfontoltan válaszolok: "Nyugalmat bbb@@@@zzzddmmeegg !" :D :D :D

én kérek elnézést !

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 19:54:49

@mentorosh lecsó: én azokat nyírnán ki, akik felesleges kérdéseket tesznek fel, nyertem?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:00:03

@hereverő heverő: @Angora Cardi: keményen nyomjátok. :)
Én bolt felé se néztem ma, tegnap otthon kitaláltam, hogy mindenki sütit kap és bort és csá
Ma meg cirka 6 óra alatt összecsomagoltam kiccsaládot és irány az ország keleti fele. :) Idén már nem látom Pestet. :)

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:00:14

@úgymond olvasó mmkk: kapsz egy FÉL műselyem ernyős, asztali lámpát a MAJDNEM HELYES VÁLASZÉRT !

:D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:04:35

@mentorosh lecsó: azzal verhetem fejbe az illetékeseket?

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:05:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: hogy a "fényesre kelletett női nemi szervbe" tudod kivitelezni, hogy nem látogatsz boltokat dec.22 -én ??!??
(a Zasszony, átlagosan 27.05 másodpercenként talál vmi kivetnivalót a kurv@ ünnepi készülődésben...)

Már igaznak tartom a klasszikus viccet, miszerint:

- Miért élnek tovább a nők mint a férfiak ???
- Mert nincs feleségük !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:05:58

@Nyuszomuszo83: ügyes vagy. Engem, ha ütnek, se tudnak rávenni sütésre. :) Antitálentum vagyok. :) Meg nem is szeretem a sütit. :) Rántott csirke, na, az jöhet. :)

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:07:57

@úgymond olvasó mmkk: az attól függ, hogy a "selymes" vagy a "fás szárú" felét nyerted-e meg !

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:09:25

@VV Erőlegény: erre sajnos nem fog sor kerülni, míg ők válogatják a játékosokat. A célközönség nem mi vagyunk, akiknek szánják, azoknak meg ez kell. Sajnos.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:09:54

@mentorosh lecsó: én szerda, ismétlem, SZERDA óta nem voltam bolt közelében.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:11:37

@Nyuszomuszo83: mégis mit gondoltál, majd ennyi pénzért kapsz normálisat? :)
Látod, kell a saját konténer a civil életben is. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:13:39

@ibsen: na, mindenki a legjobb csaj már? :)
Kevés lesz a hely a dobogón. :D

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 20:16:17

@mentorosh lecsó: én is azt kérek, békét, szeretetet, de ez nem van! Ez az őrület engem is amortizál, de már mindent megvettem! :)
@Csakazértis én vagyok a királynő: én 3 éve gyakorloma sütést csak 85 pasi elvárja! :) Nálam lesz spenót szószos tökehal (nyugi frostás mirelit) rukkola salátával, balzsamecetes szósszal, 25-én anyuval meg mamival eszek, 26-án aszaltszilvás csirkemell lesz kukoricasalival! :) Süti lesz minden nap friss, sajtos rúd meg kekszes, pudingos tejszinhabos, magamnak meg rumosszilvás csokitorta! :)
Amúgy inkább veszek normális parfümöt mint ilyen hányás szagút! :)

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:16:30

@úgymond olvasó mmkk: ezek szerint, neked nem van feleséged ! :D :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:18:58

@mentorosh lecsó: mert utálom. :)
Ruhát is úgy veszek, hogy gyors fotó a próbafülkében vkinek, jó, megveszem, nem jó, vissza. :)
Tömeg van, kárálnak, mindenkinek ugyanaz kell, órákig ácsorognak két akciós lófasz előtt és telefonos segítséget kérnek.
Inkább rendelek.
Vagy csinálok.
Aztán irány a nagyszülők.
Amióta élek, a szülőkkel karácsonyozunk, most már férjjel, pulyákkal. Nagy család, nagy buli, sok kaja, pia, kölykök imádják, én sem purcanok ki és szilveszterre is van még erőm inni.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:22:58

@Nyuszomuszo83: najóvan, fejezzed abba. :)
Mi maradunk a hagyományosnál, most speciel székelykáposztát, lucskos káposztát, tejes puliszkát, húslevest, rántott csirkecombot és tatárbeefsteaket rendeltem. :) Egyelőre. :)

Angora Cardi 2018.12.22. 20:24:35

@Csakazértis én vagyok a királynő: Úgy gondoltam megérdemlek még egy kis ezt meg azt :D

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 20:26:08

@Csakazértis én vagyok a királynő: anyu is csinál húslevest, töltött káposztát, rántott husit, pörköltet, de én ha már totál egymagam leszek megtehetem hogy azt egyem amit akarok! :) És még az egész pulykacomb a fagyóban csücsül! :)

Oh my... 2018.12.22. 20:26:36

@mentorosh lecsó: sokallom én azt az 5%-ot is... az a nő egyszerűen rettenetes, elviselhetetlen; miután a teéjes heti eseménysort kihagytam (fontosabb dolgaim miatt), most, egyben daráltam le, és hát kiégtem, na! ezt a fertelmes pi**át csakis hang nélkül viselem már el, sőt, mára már úgy sem, a puszta látványától Móki konténere után kiáltozok - és nem azért, mert annyira randa (amúgy de!), hanem mert annyira taszító a személyisége, és ettől a puszta látványa is, a dührohamai, a vergődései, a mostani szánalmas próbálkozásai arra, hogy megsajnáltassa magát a nézőkkel - miközben totál hülyére próbál venni minket..... nem tudom eldönteni, hogy ilyen masszív személyiségzavarral küzd-e, vagy csak ennyire gátlástalan, avagy mindkettő egyszerre?

valami rettenet az egész, amit prezentál, várom, hogy hazatakarodjon végre, és egy (pár) fokkal nézhetőbbé váljon a műsor; el nem tudom képzelni, ki szavazhat rá a családján kívül...
magasan veri már a kotkodáló piaci kofa-özvegyasszonyt nálam, sőt, beérte már a minden vv-k legirritálóbb játékosai mezőnyt simán, pedig oda aztán tényleg csak a legdeviánsabbak érhetnek fel... szefós csillámf@szpóni a 8-ból, meg most, a Zsuzsu sehol nincsenek hozzá képest, akármennyire is idióták bírtak lenni, bármikor.

Angora Cardi 2018.12.22. 20:28:03

@Csakazértis én vagyok a királynő: rájöttem hogy minden egyéb mellett elmaradt az én felruházásom :D

Angora Cardi 2018.12.22. 20:29:43

Gyerünk Hobbitfalvára lekvározni!

Oh my... 2018.12.22. 20:29:44

jja, és szép estét, jó szurkolást mindenkinek, remélem, mindenki megvan, majdnem elfelejtettem köszönni, bocsi... ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:31:04

@oh..my.....: Arra leszek baromira kíváncsi, hogy ha visszanézi, okul-e belőle. Látja-e, milyen volt. Mert most total hülyének néz mindenkit, ahogy azt hiszi, nem látjuk.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:32:12

@Nyuszomuszo83: na jó, bevallom, én nem vagyok tökéletes. :)
Hiányoznak belőlem a hibák.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:32:55

@Angora Cardi: hobbitfalva a lóf@szt, mama, némó van az rtl-en :DDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:33:42

@Angora Cardi: az pedig nagy hiba. :)
Hát ruhát én is vettem ma, na, mert hát mégis, nem lehet élni aranycsillogós fekete csillagos kisruha nélkül, még úgy éreztem, egy fehér szőrme mellényke igazán feldobja a napomat. :)
De bolt kizárva. :)

Angora Cardi 2018.12.22. 20:34:21

@úgymond olvasó mmkk: nem lehet, mmkk néznem kell a Hobbitot

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:35:16

@Nyuszomuszo83: +1 EKG ! :D :D :D
Miért kell ekkora v@lagot keríteni annak, aminek nincs is ekkora v@laga... ?!? Hmmm... :D

Jómagunk csak a "normál" menüvel szolgálhatunk:
- Tárkonyos gombaleves, fokhagymás krutonnal
- A "hülye kölkök" miatt, klasszik paradicsomleves, betűtésztával
- Halászlé gazdagon... halgghhheeecivvel és halpetével
- Kolozsvári szalonna alapon tetszelegő töltött káposzta
- Kizárólagosan magyar pikkelyes pontyból készülő, "kétszer rántott hal"
- Gesztenye süni...
- Apu Abrosz Felgyújtó Gundel csintalanpicsája...
- Zserbó, sós stangli népirtó mennyiségben

(mivel a kölkök is betöltik lassan a 14-et, "alkoholos italokba bevezetés" tan)
ésssaatöbbi.... éééésssaaatöbbi....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:35:35

@Angora Cardi: a törpkirályt tedd el nekem, léci, későbbre. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:36:16

@Angora Cardi: eddig én se, de most már igen. :)
Van az a kor, mikor az ember már bolondul. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:37:39

én meg köcsög vagyok, és nem mondom meg, mi lesz a karácsonyi menü.

,, 2018.12.22. 20:38:24

@Angora Cardi: nekem a kis vöröst légyszi, Kili vagy Fili, ezt sosetudom

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:39:12

@úgymond olvasó mmkk: nem osztozol? :)
Mondjuk elem is nagy a pofám, mert fingom nincs, mit kapok enni. :D Ezeket csak szeretném. :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:39:54

@,,: na, mindjárt te is kapsz egy diszkrét lófaszt. :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:40:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: csak megmutatom mindegyikőtöknek, mennyire kedves ember vagyok :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:41:48

@úgymond olvasó mmkk: nekem mutathatod, úgyis nálad hagyom a baráccságkarkötőt, sosenem veszem vissza. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 20:47:26

@Angora Cardi: ok. :)
Úgyis megszerettem a cuki fülecskéit a Gyűrűk urában. :)

Oh my... 2018.12.22. 20:47:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: félek, nem... annyira komoly defektus torzítja a szemelyiségét, amitől képtelen bármiféle fejlődésre – láttuk ezt itt, a játék során, amikor kivétel nélkül minden szituációban hárította a felelősséget, soha egyszer nem volt képes meglátni a sajátját, na és a mártirkodás... az nagyon megy neki, meg azok mocskolása, akik előtte a legközelebbi szövetségesei voltak, stb... szemernyi erkölcsi gátlása nincs; tipikus szociopata.

Angora Cardi 2018.12.22. 20:49:33

@,,: te leszel a hobbitos barim :D

,, 2018.12.22. 20:49:43

@Angora Cardi: vagy Orlando Bloomné leánykori nevén úgymond olvasó:P

mentorosh lecsó 2018.12.22. 20:49:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: megint csak a "pici" cicidet próbálod kompenzálni.. :)))))))

,, 2018.12.22. 20:50:28

@Angora Cardi: rendben, drágasszágom

Angora Cardi 2018.12.22. 20:50:36

@,,: hehehehehe neki is ez az esettye?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 20:58:53

@Angora Cardi: nem az esetem, kifejezetten utálom, csak az előző VV évadban egyesek szerették kififurázni az ellenszenvemet :DD

mentorosh lecsó 2018.12.22. 21:08:48

Kedves Hogyvoltok !
Mihaszna, és sz@r lenne a nap Nélkületek... ! ... úgymond... :D

Lecsó balra el...

(Remélem. . . , még Kari Szenti Esti előtt még találkozunk!)

umbriel 2018.12.22. 21:10:16

A korrektség kedvéért, mivel nem nagyon van támogatója (Zsuzsu a tegnapi összefoglaló óta párszor már válthatott tábort), a csatorna küldhetne segítséget Erának egy hegedűművész személyében, aki érzelmes zenei aláfestést biztosítana neki a produkcióihoz.

Costanza 2018.12.22. 21:22:43

nem ertem mi a felhaborodas oka, Era UGYANOLYAN mint a Csoki, csak noben.
sot, meg jobb is, mert nem kurt meg hasznalt ki eddig senkit, nagy pofaja van, es idegesito, es????

semmiben sem kulonb egyik sem a masiknal, ezek mint egyformak

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 21:23:54

valaki megszánna egy streammel, még mielőtt kezdődik a napi parádé?

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 21:27:38

@mentorosh lecsó: mehetek zabálni???? :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: Az az Orlando Bloom volt? Én a Trójából meg a Mennyei Királyságból kérem őt! :)
@Angora Cardi: katy öerryt én is kifogásoltam! :D De már nincs, neeem???

Mók_Ica 2018.12.22. 21:39:12

@mentorosh lecsó: halgheccci :)))) sírok a röhögéstől.... még sose gondoltam így a haltejre.... pedig az.....

nálunk is halászlé, rántott hal, majonézes krumpli a 24-i menü
aztán lesz töltött káposzta, meg mindenféle szokásos süti
hagyomány tisztelő népek vagyunk mi is :))))

pusszantás mindenkinek :)))) közben nézem a "Ház a tónál"-t :))) imádom :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 21:42:57

@Mók_Ica: Mókim jó film, de én maradok a vén párosnál, Még zöldebb a szomszéd nője, az elsőt is néztem! :)

Mók_Ica 2018.12.22. 21:50:23

@Nyuszomuszo83: mingyá kezdődik a mai vv adagunk :))) 10 perc :)))

Cimili 2018.12.22. 21:52:49

@Mók_Ica: én is azt nézem, halat utálom, még a szagát se bírom. töltött kápit se szeretem, helyette székelygulyás, jó nagy füstölt csülökkel. olyan sz@r, h holnap is, meg 24-én is megyek melózni. :(

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 21:53:04

@Mók_Ica: úgy biza! Nehogy elvonási tüneteink legyenek! :D

moletty 2018.12.22. 21:54:14

Erőt egészséget jó reggelit ! Tesók geci ! Én vagyok a legárvább mind közt! Nekem bejött az Era kezdetben mint nő (köpjetek le , fossatok fülön) igaz akkor még nem tudtam h. mi az a póthaj.
De most meg ellene szavazok, mert megutáltam mint a szart :( Meghasonlottam önmagammal, mint fideszes geci a Soros egyetemmel (ahol tanult) :(
Sírok, faszom ! Era takarodj ! O1G !

Mók_Ica 2018.12.22. 21:55:49

@Cimili: nemáááá.... ez komoly???? szegénykém......mit küldjek neked???

Cimili 2018.12.22. 21:56:58

@moletty: így megutáltad a póthajat? :)

Cimili 2018.12.22. 21:59:46

@Mók_Ica: Jó időt! 20fok alatt haldoklom:) ma hajnalban valami ónos szar esett nálunk, csomó törött kocsi. halálfélelmem volt a lejtős utcánkban, aszittem sose érünk le az aljára. kéne már téligumi.

csincsilla72 2018.12.22. 22:00:13

@Cimili: Én 25.-én fogok dolgozni, de 26-tól telelés és csak read only üzemmód.
@Mók_Ica: Ház a tónál az egyik nagy kedvencem! Akárhányszor újra tudom nézi és hallgatni :-)

Lynette21 2018.12.22. 22:01:03

Huhhha! Kit zartak ki vajon?!

Cimili 2018.12.22. 22:01:25

na kit zártak ki vajon azonnali hatállyal??????????

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:01:51

@Angora Cardi: nem érek én rá olyan úri huncutságra. :) Bulvár. Eh. Majd ha RibiÁnusz lesz a címlapon. ;)

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:02:16

Halihó, sziasztok, kezdődikkk!;)

Remélem holnap Roli nyeri a párbajt, Era pedig kiesik, és senki nem fogja megsajnálni, mert olyan egyedül van... Ha anno nem fordul el Rolitól és Hunortól, nem így alakult volna, csak magának köszönheti...!

Cimili 2018.12.22. 22:02:39

@csincsilla72: nem irigyellek téged sem. :)

MosóMaca 2018.12.22. 22:02:58

Kire tippeltek? Kit b@sztak ki?

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:03:10

Csóki megdugta vivit és renyhe tettlegelt?

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:03:49

Húha, lemaradtam az első két percről, azt mondjátok,h kizártak valakit??!??

Mók_Ica 2018.12.22. 22:04:29

kizártak vkit????? pont nem hallottam.... csak azt láttam, hogy ancsa nagyon komoly..... na, kivi vagyok.....

greg jó volt :))) röhögtem :))))

Oh my... 2018.12.22. 22:06:00

eeejha, lehet tipizni? nekem Era mkk, csak belőle nézek ki ilyen fokú elborulást, hogy ki kelljen zárni... ;)

Mók_Ica 2018.12.22. 22:06:03

@Cimili: bakker.... küldök téli gumit, azonnal !!!!!!!!!!!!!!!!!!

@csincsilla72: én is imádom :)))

zsu öröme is szefos..... szegénykém nagyon béna......

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:06:25

Renyhe vagy vivircsók! Más eszembe se jut

Cimili 2018.12.22. 22:06:54

zsu felfogóképességével komoly gondok vannak.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:06:58

ha erát zárták ki, akkor elmarad a párbaj????

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:07:45

@Cimili: szegénykém, lélekben veled vagyok! Nálunk tegnap volt ónos! Zokni volt a bakancson igy nem törtem nyakam! Lemaradtam! Kizártak vkit! Kilógtam cigizni! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:07:51

Mivanmivan? Most értünk haza, rohanok nézni.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:08:04

a másik kérdés, hogy vajon mi volt amiért kizárást kapott vki??? vajon tettlegesség volt????

C.Chauchat 2018.12.22. 22:08:08

Végre homokpornó. Azt bizti nem engedik

Oh my... 2018.12.22. 22:09:00

@csincsilla72: @jj, imáááádommm azt a filmet, és a zenéjébe meg egyenesen szerelmes vagyok!!!!! (fagyi, fagyi <3 <3)

Lynette21 2018.12.22. 22:09:13

Ez a rozsaszin ruha Renin buntet.

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:09:30

Az iskola héten Era mondott ilyet,h addig fogja Renit csesztetni, amíg neki nem esik és ki nem zárják! És a tegnapi előzetesbe bevágták egy újabb összeszólalkozásukat... Hát nemtom...

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:10:05

Nem lehet hogyaz a kizárás azt takarja hogy Csoki kimegy a bv -be??? És ez csak a hatásfokozás?

C.Chauchat 2018.12.22. 22:10:11

Diszklájk by Lekvár.

MosóMaca 2018.12.22. 22:10:13

Szerintem nem era. Renyhe,csoki, ribi és zsuzsu azok,akik a leghirtelenebbek,szerintem közülük valaki

Oh my... 2018.12.22. 22:10:32

diszklájkot? jól hallottam? xDDDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:10:53

@Hümmögő Hammogó: ha kizárás rájuk tippcsektippcsek én is! :)

,, 2018.12.22. 22:11:12

Most kapcsoltam oda, Ancsa mondta h kizártak vkit?

C.Chauchat 2018.12.22. 22:11:28

Renyhe az. Kiderült, hogy pasi.

Oh my... 2018.12.22. 22:11:29

@Nyuszomuszo83: lehet, kiment és nem ment vissza... ;))

MosóMaca 2018.12.22. 22:11:38

@Nyuszomuszo83: nem hinném. Azt mondta ancsa,hogy valaki olyat tett,ami azonnali kizárással jár.

Cimili 2018.12.22. 22:12:16

@Lynette21: de már nincs póthaja, és az is valami.

,, 2018.12.22. 22:13:07

@oh..my...: az:) pedig a mait ki akartam hagyni, de ezt látnom kell:)

csincsilla72 2018.12.22. 22:13:37

Zsu, a gasztrotündér, bakker :-)

C.Chauchat 2018.12.22. 22:14:12

Zsu az, nyelvi és szellemi környezetszennyezés miatt. "Meg szeretném mutatni nektek... Nem-e büdös"

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:14:40

Akkor ölre mentek a csajok még Vivi is szóba jöhet!

Oh my... 2018.12.22. 22:15:12

@C.Chauchat: má' mé' nem? ne diszkrimináljunk itt, kérem! ;PP (max nem adják le - ne is!;))

Cimili 2018.12.22. 22:15:57

@,,: nincs lazsa! nézd meg, tvbuzi is lazsál ma, erre pont kizárnak valakit. :)

MosóMaca 2018.12.22. 22:16:31

Vagy csoki megint elhajintott egy palackot,csak valakit most el is talált.

Oh my... 2018.12.22. 22:17:00

@Nyuszomuszo83: mindhárom lény tudatos játékod, folyton a kamerát keresik, annak játszanak, szerepelnek folyton, sztem ők emiatt képesek kontrollálni magukat, Era viszont hótt kattant....

Mók_Ica 2018.12.22. 22:17:06

bakker.... era műszempillája félig leesve..... nem zavarja a látásban?????

Lynette21 2018.12.22. 22:17:11

@Cimili: Sokkalsokkal szebb Reni muhaj nelkul.

C.Chauchat 2018.12.22. 22:17:41

Médiatörténelmi pillanat:*Era műszeme főműsoridőben leesett ám nem vette észre.

Oh my... 2018.12.22. 22:17:46

@oh..my...: lány, és játékos, na! (jav., bicsi;)

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:17:54

Erának nagyon csúnyán lóg a szempillája

Oh my... 2018.12.22. 22:18:27

@Lynette21: ekg, és a műpillák is gagyik mindegyiken!

Mók_Ica 2018.12.22. 22:18:33

én csokira tippcsizek.....

MosóMaca 2018.12.22. 22:18:40

@Mók_Ica: azt hittem a szemüvegén van valami maszat

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:18:58

@MosóMaca: akár! Vagy greg megsellözte vmelyiket a másik akarata ellenére!

Mók_Ica 2018.12.22. 22:19:23

@Cukorborsó88: @C.Chauchat: ekg :))) az ő szemét nem bántotta..... csak a miénket....

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:19:34

@Nyuszomuszo83: képzeld, nyusz, nem láttam egyáltalán olyan habot. A müller halál volt. Kb 500-an voltak bent. Majd megnézem itthon vhol nyugiban kari után.

C.Chauchat 2018.12.22. 22:19:58

Ekkora fost. Ki kell baxniuk vkit, hogy legyen esemény (aka nézettség)

Cimili 2018.12.22. 22:20:20

@Mók_Ica: igen,lehet ő is, elég hirtelen haragú. IGAZÁBÓL:)

Mók_Ica 2018.12.22. 22:20:56

@MosóMaca: a 6xl-es pilla feladta..... és a mélybe vetette magát :)))

zsu milyen fintorral nézte a tányért......

csincsilla72 2018.12.22. 22:21:14

Era kissé bunkó. Megszoktuk.:-)

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:22:00

@Mók_Ica: ezeket ragasztják biztosan. Vajon lejön ha arcot mosnak és minden reggel ragasztgatják? Végülis ráérnek bent.

csincsilla72 2018.12.22. 22:22:05

A fejére kellett volna borítani.

C.Chauchat 2018.12.22. 22:22:26

Megjárta a konyhafőnököt Nádai.

MosóMaca 2018.12.22. 22:22:28

Lehetne ennél szánalmasabb valaki?! Egy tükörtojást is visszavezet hunornemakartengem drámára

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:22:36

Zsu fintora és affektálása, pfuuu, Era egy igazi gonosz gyökér! Nyersesség, új szó!

Lynette21 2018.12.22. 22:22:57

Mindenesetre nagyon remelem hogy nem Laci vagy Roli vagy Hunor az, akit kizartak.... A tobbi nem erdekel.

,, 2018.12.22. 22:23:03

Wait! Most jön be új lemming szerintetek?

Mók_Ica 2018.12.22. 22:23:04

valaki ismer olyat, aki ismer olyat, aki nyert már egy ilyen kamerát???

Oh my... 2018.12.22. 22:23:19

apropó Konyköhafőni! Király Peti nyeeeeert, jeeeejj!!!!! úgy örültem neki... ;))

Cimili 2018.12.22. 22:23:27

era lesz az, tök idegroncs.

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:23:44

Erától sugárban hányok

Mók_Ica 2018.12.22. 22:24:29

@MosóMaca: szánalmas volt era.....

era feladta esetleg???? annyira bőg és megint egyedül van......

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22. 22:24:33

@Cukorborsó88: Nem sajnáltad meg Tesó a végén se.?
Ott sírt segényke.... Bloááááááááááfff !

Oh my... 2018.12.22. 22:24:43

@,,: szerintem ilyenkor már nem, túl sok ideje vannak bent a többiek, nagyon unfair lenne velük szemben...

Cimili 2018.12.22. 22:25:08

@Mók_Ica: nem, de milyen ez a kamera? jó, vagy gagyi?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:25:09

Era mi a francnak nem megy ki önként? Ha ennyire szenved, ennyire rosszul érzi magát? Mit gondol, ha visszamegy, akkor imádás lesz? Ugyanúgy fogják utálni.

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:25:11

@Mók_Ica: Ez engem is érdekelne!;) Kinél van ilyen kamera??? Jelentkezzen, de tüstént!:)))

uramatyám 2018.12.22. 22:25:21

Basszus vadai mikor költözött be a villába?

Mók_Ica 2018.12.22. 22:25:24

@,,: lehet visszaküldik ratyist vagy szintikét :)))) sztem nem megy már be új játékos.....

Oh my... 2018.12.22. 22:25:30

@oh..my...: elmarad a párbaj, ennyi, nullán lesznek...

Lynette21 2018.12.22. 22:25:47

@Mók_Ica: Nnna igen, ez engem is erdekelne... Szerintem a szerkik ismeroseinek es uzletfeleinek osztjak szet.

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22. 22:26:27

@Nyuszomuszo83: Rosszindulató buta állat ! Inkább lenne KURVA ! Nagyon utálom Zsut is !
DEVISZONTDE: ANCSA EGYRE JOBB!!! KIJELNETM : BIROM A CSAJT !!!
a Segal poénon is vigyorogtam !

,, 2018.12.22. 22:26:29

@oh..my...: ez elképzelhető (elmarad a párbaj)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:26:39

Ami azt mondta, valakinek hirtelen el kell hagynia a villát.
Azt meg tudjuk, hogy Csoki ma kimegy a belevalóba. Esetleg ezzel borzolják a kedélyeket? Nézőcsalogató?

MosóMaca 2018.12.22. 22:26:46

@Mók_Ica: sehol nincs nyoma.... sem a műsorban nem mondtak soha nyertest,se az appon nem írják

Mók_Ica 2018.12.22. 22:26:49

@Cimili: rögtön előhívódik a kép :))))

@Hümmögő Hammogó: én akarok ilyet nyerni :))))

maxval bircaman szeredőci anyabaszó 2018.12.22. 22:27:08

@oh..my...: Jó az avatárod Tesó ! Modnhatnám geci jó ! :D

Cimili 2018.12.22. 22:27:16

@,,: lehet arra gondolt, az nem olyan megalázó, mint 10%-al kiesni.

,, 2018.12.22. 22:27:24

@Mók_Ica: :D vagy valakit az előző szériákból:D

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:27:38

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó: de, egy pillanatra könnybe lábadt a szemem amikor jött vissza a tonhalas palacsinta

C.Chauchat 2018.12.22. 22:27:43

Lekvár megy ki. Kiderült, mégis van éreccségije.

MosóMaca 2018.12.22. 22:28:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: akkor nagyon morci leszek! Olyan rohadt uncsi,történhetne már valami váratlan

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:28:34

@,,: Renire szavazok! Szerintem most, eddig rejtegették mint Kuti Ginát, Tivy mondta 1 honapig rejtegették! Ha lehet hinni a degeneráltnak

Cimili 2018.12.22. 22:28:36

@Mók_Ica: akkor egyik héten te nyerd meg, köv.héten meg én!!

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:29:37

Volt egyszer már olyan,h elég régóta ment a játék, aztán mégis beküldtek valakit. Ment is bent a háborgás,h ő már kívülről csomó mindent láthatott, stb.
De nem lehet,h csak a mi idegeinket húzzák,h nézzük az adást (mintha amúgy nem néznénk :D ) és a végén valami tök banális lesz, pl.Csoki megjelenése a BeleValóban...?

,, 2018.12.22. 22:29:57

@MosóMaca: én is pont ezt akartam írni:)

Cimili 2018.12.22. 22:30:18

@Mók_Ica: jajjjj, csak ánuszt ne!!!!!!!!!

Lynette21 2018.12.22. 22:30:27

@,,: Visszamehet Viki, hogy legyen Rolinak is valami...valaki...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:30:47

@Cimili: enyém melyik hét? Én is szeretnék egy kamerát. ;)
Osszuk be. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:31:51

@maxval bircaman szeredőci anyabaszó:
EKG Tesa, beveszlek a Zsu ellenes klubba!
@Cukorborsó88: pont gondoltam rád, Rossmannba van és láttam új illatot is!

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:31:55

@Mók_Ica:
@Cimili:
Akkor a 3.héten hadd nyerjek én!:))

moletty 2018.12.22. 22:32:08

NAaaaaaaaaaaa! Folyatódik ! KIZARTAK !

MosóMaca 2018.12.22. 22:32:14

Most is kizárást mondott! Jeeee

,, 2018.12.22. 22:32:47

@Lynette21: áhh, az kamu volt úgyis.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:33:04

Era menjen önként haza és nem kell a hattyú halála!

Cimili 2018.12.22. 22:33:06

@Hümmögő Hammogó: na ezt meccseld le Királynővel! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:33:22

@MosóMaca: hallomhallom. Na, már tök kíváncsi vagyok.

csincsilla72 2018.12.22. 22:33:34

Era nem akarná már befejezni? Ha nem bírja, húzzon haza.
Tényleg azt hiszi, hogy ha visszamegy, ezt nézni akarjuk?

MosóMaca 2018.12.22. 22:33:52

Ez bammeg azt hiszi,hogy rajongótábora van,akiket nem hagyhat cserben

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:34:09

Ha nem Erát zárták ki, bemegyek, viszek egy péklapátot, aztán engem is hazaküldhetnek

,, 2018.12.22. 22:34:20

B+, játékost még nem láttam így fogadni, h párbajoznia kell. Ez nonszensz

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:34:26

Ha ezt gondolja a többiekről, hogy akár velük együtt élni? Ez hülye. Meg beszél magában. A kameráknak.

pomac 2018.12.22. 22:34:30

tényleg az a kérdés inkább hogy ki megy majd be helyette új vagy régi játékos :)

Cimili 2018.12.22. 22:34:34

kérem azt a kontit! blöeeeeeeeee

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:35:10

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Királynő, lehet Tiéd a 3.hét, és akkor én leszek a 4.,jó?? :)

Era menjen már haza!!

C.Chauchat 2018.12.22. 22:35:20

@Cukorborsó88: a péklapát önmagában is érdekesebb lenne mint bármely szereplő

Mók_Ica 2018.12.22. 22:35:23

era nagyon túltolja..... lehet nála szakadt el a cérna????

,, 2018.12.22. 22:35:25

Ez a csaj full beteg:O

Oh my... 2018.12.22. 22:35:41

@Cimili: pontosan, és ha tudná, higy a 10%-ot se súrolja alulról se..... mondom, Era lesz, nézzétek meg, most is mit művel, totál kattant, degenere!

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:35:43

Nem bírom Era vekengését, ha nem lenne a kizárás, komolyan elnyomnám a tvt! Ez a nő idegroncs, gonosz, rosszindulatú és nárcisztikus!

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:35:46

@Nyuszomuszo83: meg fogom nézni, köszi h mondtad

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:35:51

Mondjuk beállíthatta volna a kamera élességét, a háttérben a cigis tök élesen látszik. :)

,, 2018.12.22. 22:36:09

@Mók_Ica: ezt írtam én is, lehet elmenekült

MosóMaca 2018.12.22. 22:36:38

Nem hiszem,hogy most beküldenének új embert. Szerintem inkább elhúznak egy kiválasztást,hogy megmaradjon a műsorhossz

csincsilla72 2018.12.22. 22:36:40

Era b+, nem voltunk ott veled. Attól, hogy százszor elismétled, nem lesz elfogadhatóbb.
Roli keményebbeket kapott, mégsem hisztizett rajta. Viselte.
Magyarázza a bizonyítványát.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:36:47

@Hümmögő Hammogó: nyerjetek :)))) akkor legalább elhiszem, hogy van nyeremény.... :)))

@Cimili: gyere :))) karácsonyi fények és díszek vannak rajta körbe-körbe :)))

Cimili 2018.12.22. 22:36:47

hazug era, huzzál haza!!!!!!

Oh my... 2018.12.22. 22:36:47

@Nyuszomuszo83: maxi ekg tesanő, már le is vettem a hangot, nem bihíromm!!!!

Ego0123 2018.12.22. 22:36:54

Mert ő egy igazi mártír,
mert ő egy igazi mártír,
mert ő egy igazi mártír,
ki semmitől se' fél.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:37:39

A bugyin keresztül petting az egy csók? Hátbzdmg, el vagyok tévedve.

Oh my... 2018.12.22. 22:37:42

@Cimili: naggyon beteg...... egy igaz szava nincs.

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:38:07

De arra van esze, hogy visszaragassza azt a szájbatekert szempillát

,, 2018.12.22. 22:38:27

Akárkit zártak ki, tök megértem, Erától bárki bekattanna

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:38:27

@Cukorborsó88: viszem a kamerát, felveszem, ahogy nyakonvered. ;)

Cimili 2018.12.22. 22:38:37

@Mók_Ica: majd óvatos leszek, vigyázok a fényekre. :)

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:38:57

Ha bugyin keresztül próbált dolgokat, akkor az több mint csók, kedves Era!!

Már szegény Zuram is ezt kérdezi,h muszáj ezt nekünk nézni...?!? Mármint Era nyüglődését.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:39:01

nem bírom, amikor vki elhiszi, hogy mindenki hülye körülötte.....pfffffff

csincsilla72 2018.12.22. 22:39:05

Basszus, nulla önkritika. Nulla.
Rosszat tettek vele, abszolút ok nélkül. Na ja.

Oh my... 2018.12.22. 22:39:42

ezt a vakerolást hang nélkül is kínszenvedés nézni.... broáááf

Cimili 2018.12.22. 22:40:28

nem era, te vagy a vicccc!

MosóMaca 2018.12.22. 22:40:49

Ez egy párhuzamos valótlanságban él,teljesen beteg az agya. És szerinte szép a haja

,, 2018.12.22. 22:40:59

Már 40 perce megy ez a hiszti...

Mók_Ica 2018.12.22. 22:41:54

zsu adri és greg van csak a hálóban..... hol vannak a többiek???

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:42:13

@Hümmögő Hammogó: lehet tiéd a 3-ik hét. ;)
Lényeg, hogy meglegyen. :)
Én is akarok ilyen jó kis vlogot csinálni. :)
Veszek hozzá műszempillát és műhajat.

,, 2018.12.22. 22:42:31

Az Teréz anya, te kretén, nem mária terézia

Ego0123 2018.12.22. 22:42:34

Mária Terézia????????????

MosóMaca 2018.12.22. 22:42:35

Máriaterézia.... édesistenem. Mehet hózentrógerrel dumcsizgatni

Cimili 2018.12.22. 22:42:37

na most vallotta be, h indulatos.

C.Chauchat 2018.12.22. 22:42:59

Mária Terézia, hadd magyarázzam: szűz Mária és Teréz anya kombója a szerencsétlen fejiben...

Mók_Ica 2018.12.22. 22:43:12

mária terézia???????????????????????? óbasszz..... talán teréz anya..... pfffff

no, ismét megint mindenki hülye, csak era helikopter......kerepkerep..... broáf

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:43:16

Teréz anya, te idióta, nem Mária Terézia.

Lynette21 2018.12.22. 22:43:16

@oh..my...: Szinkronizald at. Ugy lehet hogy vicces lenne!

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:44:03

Látjuk milyen erős vagy Era... Még egyszer sem sírtál...

Oh my... 2018.12.22. 22:44:27

@,,: tovább megyek.... előre bocsájtom, hogy az erőszak minden formáját elítélem, a verbálisat ugyanúgy, de... valahol... khmm, kezd derengeni, hogy mi is lehetett a kinti, sokat emlegetett kapcsolatának a gondja ezzel az elmebeteggel, amiért az ledobhatta az ékszíjat...

MosóMaca 2018.12.22. 22:44:41

Ez olyan volt,mintha Anikót az uccsó percben ébresztettél volna,hogy hahó,vekengés vége,adás van

,, 2018.12.22. 22:45:00

@Cukorborsó88: nem baj, azért lopom, ezt be fogom építeni a vv szókincsembe:)

csincsilla72 2018.12.22. 22:45:08

Greg még nem nyitott ki dobozos italt????

Mók_Ica 2018.12.22. 22:45:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: gyere drágám :)))
sztem maradjatok itt a konténer mellett... :))) van forró teJa, forralt bor, süti :))) ki mit kér, tegye fel a kezét :))))

ewita 2018.12.22. 22:45:28

Eleg mar Erából baszki!! Komolyan ennyire nem toirtenik semmi? Lehetne heti 2-3 parbaj azt szevasz,mi a fracnak kínlodnak?tiszta szenvedes meg nezni is! :p

pomac 2018.12.22. 22:46:00

centi litert hátra :DD beszarok és ő felszolgáló :D

Oh my... 2018.12.22. 22:46:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: sírokk.... majdnem olyan jó, mint a Dzsedik Ányos.... xDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:46:44

@Mók_Ica: ilyen vloghoz ez kell. :) Meg ilyen pilla. :) Félárbocra esve. :D

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:46:47

@,,: azok nálunk is mennek itthon :D

C.Chauchat 2018.12.22. 22:46:56

Valakit fonetikusan kiejtettek a vellából

Mók_Ica 2018.12.22. 22:47:12

@Cimili: az.... nekünk sajnos....

virdzsin blabla splasss - fonetikusan by zsu

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:47:58

@oh..my...: Dzsedlik, drága. :) Ilyen klasszikust, mint Era, csak pontosan szabad idézni. ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:48:18

Közben újra kellett inditani a telefonom, Era sírása még őt is lefagyasztotta! Nagyon szponzor hét ez a média hét!
Naaa kockákon nem mászkálnék a szuper érzékeny tappancsaimmal!

Oh my... 2018.12.22. 22:48:30

@Mók_Ica: csak hogy legyen mivel megtölteni azokat a kontikat, ugyee? ;)) persze, azért felteszem a kezem, jóhogy, és köszcsiii! <3

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:48:47

@Mók_Ica: bort, sokat. Ezt nem lehet máshogy elviselni. :)

C.Chauchat 2018.12.22. 22:48:51

Elhagynak a szavak.. De télleg...

Mók_Ica 2018.12.22. 22:48:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: ok :))) de csak a vlogra :)))

@C.Chauchat: akkor az csakis zsu lehet :)))

ugye nem baj, hogy én nem drukkolok erának......

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:49:02

@Mók_Ica: Forralt borra és sütire jelentkeztem! :)

2018.12.22. 22:49:17

Két dolgot tudok elképzelni.

1. Erának annyira jelentéktelen számú szavazata van, hogy fel akarja tornázni a retek, ne legyen 95-5%

2. Ki akarják rakni Rolit akármilyen ok miatt. (pl. nem teljesíti a szerkesztői utasításokat, a Zsu-Radics-Csokinak "drukkoló" agyhalott nézőközönségnek akarnak műsort "szerkeszteni" és ezért 100-as IQ felettiek nem kívánatosak a vellában,úgy érzi ez a végtelenül inkompetens szerki team élén osvát zsolttal, hogy nagyobb bummot okozna Era visszatérése rövidtávon, mivel 1. Rolit várják vissza többen, 2. neki van esélye elnyerni egy kultúráltabb nézői kör szavazatait, ezáltal a csatorna által végletekig sztárolt Zsura és Csokia veszélyt jelenteni . Ginu kiesése után megfogadtam, hogy nem nézem tovább...Aztán "megszegtem"..Nézem, de ha Roli kiesik, tényleg nem nézem, sőt lehet az ezután következő VVket sem. Nekem Soma győzelme eléggé fájt, olyan értelemben, hogy tudtam, hogy az emberek nagyobb része hülye, de hogy annyira, hogy fogyaték Vivi és fogyaték Soma között dől el, hogy kinek adnak egy "egzisztenciányi" lóvét...Hát undorító.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:49:57

Zsu ordit! Istenem őt zárják ki!

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:50:23

Zsut zárják ki. Ráborítja vkire a poharat.

Oh my... 2018.12.22. 22:50:27

a figyi Zsu ebben is rohadt szerencsétlen, csak mint mindig...

Mók_Ica 2018.12.22. 22:50:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: az nem renyhe volt? :))

@oh..my...: dehogyis, az csak a jó hangulat miatt és hogy együtt vagyunk :))))

MosóMaca 2018.12.22. 22:50:37

Zsu a pincérnő! A kocsma vendégkörét is lebaszta,hogy ne szóljanak hozzá,ha 1db pohár van nála?!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:51:23

@oh..my...: Hát na. Ez nekem is eszembe jutott, hogy nagyon csúnya dolog volt Renitől úgy beszélni Eráról, hogy megérdemelte, de volt az a pillanat, amikor én is megcsaptam volna azt a némbert. És ezt kapcsolatban elviselni.

,, 2018.12.22. 22:51:26

Lacikára senki sem gondol h őt zárják ki:)

2018.12.22. 22:52:24

@Nyuszomuszo83: Ki kéne zárni már régóta közveszélyes affektálásért, közveszélyesen alacsony intelligencia miatt. Esküszöm, VV Ádinát, VV Laccit, VV Edinát és VV Lórit sem tartottam ennyire idegesítőnek, mint ezt a nőt...Pedig nekem ők az all time legútáltabb karakterek.

Oh my... 2018.12.22. 22:52:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: pont erre gondolok én is.... nah, akkor Csoki?

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:52:28

@Cleveland55: Ha Rolit kiejtik, szerintem én sem nézem tovább...:(

Mók_Ica 2018.12.22. 22:52:39

csokit zárták ki...... jól tippcsiztem......

2018.12.22. 22:52:40

Kizárták Csokit?

pomac 2018.12.22. 22:52:43

tudtam hogy ő volt

Cimili 2018.12.22. 22:52:48

na csokit zárták ki.

MosóMaca 2018.12.22. 22:53:46

Csoki és a dobálózás

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:53:54

Csokinak elgurult a gyógyszere?!

Ego0123 2018.12.22. 22:53:55

Hoppá, dobott és talált.

Mók_Ica 2018.12.22. 22:54:00

na, csoki idegállapotba került és repült..... nézzük a bv-t

pomac 2018.12.22. 22:54:20

na era is megér egy misét ebben az ő keze is mélyen benne volt most

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:54:32

Csoki narancsdobáló nyomdokaiba lépett és Zsút dobálta!

MosóMaca 2018.12.22. 22:55:18

Aztaqrva,ez a csoki-vakera csörte kellemesnek ígérkezik

Oh my... 2018.12.22. 22:55:33

óóóó, legalább gyakta volna meg az ordibáló elmeroggyantat, akkor azt mondom, megérte valahol kizáratnia magát, de hogy a fogyit dobta szemen.... na az, az vicc.

moletty 2018.12.22. 22:55:35

Kibaszták a tetű niggert, nem sajnálom !

2018.12.22. 22:55:44

Mondjuk Csoki kizárásában való részvétel leviheti az Erára leadott szavazatokat 5%-ról 2-re :d

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:55:47

@Nyuszomuszo83: ön- és közveszélyes az a nő :)

Mók_Ica 2018.12.22. 22:55:47

csokinak már korábban is voltak ilyen "kirohanásai" .... csak nem tett kárt senkiben és semmiben.... most megdobta zsut.....

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:55:51

@pomac: Pontosan! Erának ez volt a célja! És sztem Zsu is bőven benne van... Bakker.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:56:22

@Cimili: XD
Renyhe magára pakoltatja a jeleket és kiviszi zsút, mert fasztalanította

Mók_Ica 2018.12.22. 22:56:40

azért ez az era-csoki szájkarate..... kivi vagyok mi váltotta ki......

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:56:44

Bakker be kellett volna dobnom csokkernek azt a lapátot....

,, 2018.12.22. 22:56:55

@oh..my...: abszolút jogos a kizárás, de benne volt az is h era felkúrta az agyát

moletty 2018.12.22. 22:57:01

@,,: Pedig Lacika egy vadállat minden megmozdulásában :D :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:57:23

@Mók_Ica: mit dobott? Ollót? Vmi fémet. Zsu homlokán csattant.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 22:57:30

@Cleveland55: Retard a nő, benne volt Era meg Zsu ebben vastagon hogy Csoki idegállapotba került! Remélem a sok hülye néző ezért sem szavazza vissza Erát, 98-2 lesz!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:57:54

@Mók_Ica: hogy akadályozta zsut a pincérkedésben

Mók_Ica 2018.12.22. 22:58:13

@Hümmögő Hammogó: mint viki, aki hergelte simont.... és aki miatt simont zárták ki......

Cukorborsó88 2018.12.22. 22:58:14

Akkor most csoki lesz a belevalóban?

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 22:58:21

@Mók_Ica: Roli pont a minap mondta,h Csoki agresszív... És ugye párszor már láttuk,h idegállapotba került. De kíváncsi lennék mi a fenével húzták fel, és direkt volt-e? Mert Era szerintem baromi alattomos, és ehhez megvan az esze...

Oh my... 2018.12.22. 22:58:29

@MosóMaca: hát, nem kérdés, hogy kint már beleépítette volna a szemüvegét az arcába az ordítozó némbernek, hamar vége lett volna a verbális csörtének... amit komolyan mondom, nem értek, miért nem lehet simán otthagyni a pszichopatát? minek kell ezekbe beleállni..?

Cimili 2018.12.22. 22:58:31

@Mók_Ica: miiiiiii, fosera kerepelése.

moletty 2018.12.22. 22:58:47

Valljuk be : ÉN utálom Zsút, de tényleg baszogatta keményen Csoki amikor vitte a cuccot és azért ejtette le ! Én ott a heléyben elküldtem volna Csoki a retek kurva nigger apjába !

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 22:59:13

@,,: provokálni nem tilos! Vivike is ki akarta csinálni zsut

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 22:59:30

@,,: én azt vártam, pofon vágja Erát, mikor mondta, hogy vegye le a szemüveget.
Nagyon kíváncsi vagyok a holnapra.
Meg most a bv, hogy beszélhet-e. Gondolom, nem.

ibsen 2018.12.22. 22:59:49

@Hümmögő Hammogó: Nem tudunk semmit. Era idegbeteg már napok óta, nem hinném hogy szándékosan baszta fel Csokit. Kizárni meg nem akarta.De egyébként máskor amikor ordibálnak egymással főleg a csajok az mi?

,, 2018.12.22. 22:59:50

@Hedo a nokedli szaggató: nem tilos, ez olyan volt mint a simon viki

6paw 2018.12.22. 23:00:21

nemár Csokesz :(

Cimili 2018.12.22. 23:00:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem beszélhet sztem. ancsa úgy mondta, h ott adják le a történteket.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:00:45

@Hedo a nokedli szaggató: lehet..... csak azt nem értem, hogy miért nem adták le ma, hisz a mai öfi történéseihez kapcsolódott... vszínű nem 1 nappal később történt

pomac 2018.12.22. 23:00:54

végül is csoki nyerte a belevaló vezetését most egyszerre vezeti és szerepel is benne :DD

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:00:54

@Nyuszomuszo83: Én is remélem,h megtartják a párbajt, és Era szépen kiesik! Aztán Zsu is mehetne... Teljesen kiidegel mindenkit az indokolatlan hisztijeivel.

MosóMaca 2018.12.22. 23:00:58

@oh..my...: nem tudom elképzelni,hogy bármilyen körülmények között hagyjam,hogy így az arcomba másszanak. Teljesen egyetértek, csokivan tényleg van agresszivitás,ez már többször is előjött

ibsen 2018.12.22. 23:00:59

Era reagálása a cetlikre elég gáz volt.Rolié jobban sikerült bár ő sem volt feldobva.

Oh my... 2018.12.22. 23:01:00

@,,: persze, csak hogy ez nem tiltott odabent... vajon miért??! én ezért is kizárást osztanék, ez a másik szándékos kiidegelése legalább annyira erőszakos, mint egy dobálás vagy verekedés!

Cimili 2018.12.22. 23:01:13

évike gyászruhát vett fel.

,, 2018.12.22. 23:01:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is azt hittem, de örülök h nem tette meg. Azért mégiscsak, na.

Lynette21 2018.12.22. 23:01:20

@Mók_Ica: Igy igy! Ezert utaljuk annyira Vikit!

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:01:35

@6paw: De! Írhatsz jó öfit drága! Várjuk!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:01:50

@moletty: renyhének meg ez tetszik! A vadembör! Egyszerre basszák, verik és alázzák. Hülye luvnya

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:02:56

Csoki ma már Ánusszal bandázik!

Cimili 2018.12.22. 23:02:57

csoki fején látni, h érzi a vesztét.

2018.12.22. 23:03:43

Jajj már Zsu nyomja megint a színészkedést. Én nemhogy megdobtam volna valami szarral "veszélyeztetve" a testi épségét, hanem kb elföldelném az ilyen idiótákat :D

Oh my... 2018.12.22. 23:04:04

@MosóMaca: igen, de ez kétoldalú, Era épp annyira belemászott, mindketten egyformán benne vannak – mondjuk én, simán otthagynám az ilyet, soha nem mennék bele egy ilyen gázos szituba.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:04:16

ismét a szemöldökcsipesz okozta a problémát..... nem era volt a hibás

2018.12.22. 23:04:28

Mi a fakkal dobta meg egyébként? Mitől "veszélyeztette" stb?

Oh my... 2018.12.22. 23:04:43

Pffff, Renyhe kicsinálja majd Zsuzsut ezért....

csincsilla72 2018.12.22. 23:04:44

Reni megözvegyült :-)

MosóMaca 2018.12.22. 23:05:44

Én most némítottam... renyhe pls!!!

Oh my... 2018.12.22. 23:05:54

@csincsilla72: úgy is viselkedik kb, mintha a halálsorra küldenék a fasziját.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:05:56

zsu miért sírt emiatt???

renyhének azonnal nyugtatót...... ribi is sír, oda a következő vőlegény.....

,, 2018.12.22. 23:06:11

@oh..my...: dehogy fogja, zsu sem ezt akarta

2018.12.22. 23:06:13

@oh..my...: Remélem... Ha nem esküszöm bemászok a vellába és halálra affektálom Zsut...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:06:14

Mehetsz a banánfára kekszet kapálni!

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:06:29

@Mók_Ica: Igen, bocs mindenkitől, nem Era volt...

Cukorborsó88 2018.12.22. 23:06:49

@Mók_Ica: van még ott, ahonnan az előző jött

Oh my... 2018.12.22. 23:07:02

@Cleveland55: az az ominózus szemöldökcsipesz... már megint.

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:07:12

Le kellett halkítanom a tv-t....

Mók_Ica 2018.12.22. 23:07:16

@Cleveland55: szemöldökcsipeszt vágott hozzá.... éles / szúró tárgy... veszélyeztette villatársa testi épségét..... ráadásul zsunak fájt és csoki rohadtul nem kért bocsánatot

Nbl 2018.12.22. 23:07:19

Nem is tudom, volt-e már olyan része a VV9-nek amin így kellett röhögnöm ... Vazze, mintha élőben darálták volna le Csokit a szemük láttára.

Cimili 2018.12.22. 23:07:24

zsu télleg melegszívű, még ő kérte ancsától, h ne zárják ki csokit

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:07:34

Zsu lesz a következö akit kiválasztanak ez miatt! Renyhének nyugtató lesz tuti!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:07:48

Hát, így viszont törölnék majd pár tippet a táblázatban.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:08:02

@,,: ez egyedül csoki f@szsága volt.....

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.22. 23:08:14

Teljesen indokolatlan volt a dobás! Zsu nem érdemel ezért bosszút

pomac 2018.12.22. 23:08:28

@Cleveland55: szemöldökcsipesz volt ha jol láttam

csincsilla72 2018.12.22. 23:08:38

Renyhe műbalhéja elviselhetetlen.

Ego0123 2018.12.22. 23:08:43

nem kell magyarázni

MosóMaca 2018.12.22. 23:08:53

Azért sanszos,hogy rásegített a sztori alakulására,hogy zsu volt az áldozat,akinek minden 5x annyira fáj és azonnal bőg... de persze akkor sem kell dobálózni,pláne,ha korábban egy narancs miatt is repült a csaj

ibsen 2018.12.22. 23:08:59

Reni durva volt. Zsu szar helyzetbe került.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.22. 23:09:01

aztakurvaéletbe! hát ez mi volt?

SzabadEzANév? 2018.12.22. 23:09:09

Évának különösen jól áll a disztingvált és értelmes beszéd, gyakrabban gyakorolhatná

Cimili 2018.12.22. 23:09:21

a szemöldökcsipeszt dobta zsu fejének.

Oh my... 2018.12.22. 23:09:30

amúgy ezt mi miért nem láthattuk élőben, és miért a bv-ben adják le??

Nbl 2018.12.22. 23:10:16

Félkegyelmű Almafasz hogy vérig lehet sértve, h a VV9 legdurvább hírét Csöcsike konfolhatta fel ...

Hümmögő Hammogó 2018.12.22. 23:10:21

Pedig Csokit szerintem döntőztetni akarta a csatorna... De így legalább lesz ott hely Rolinak és Hunornak.:) Meg valószínűleg Reni vagy Zsu jut oda a nők közül.

Mók_Ica 2018.12.22. 23:10:25

@Hedo a nokedli szaggató: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

@Hümmögő Hammogó: nincs miért bocsánatot kérned :))) mi itt beszélgetünk és sskk nem veszekszünk :))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: így legalább tuti nem nyeri meg csoki

csincsilla72 2018.12.22. 23:10:41

Csoki menjen a büdös faszba, nem elég, hogy megdobja, de még közli is, hogy leszarja.
Na gyökér, most húzz haza.

Nyuszomuszo83 2018.12.22. 23:11:15

@Cleveland55: nem volt szimpi a bőgés, ha nem kezd el üvöltözni meg hogy fáj neki nincs ez! Renyhe ki fogja csinálni, nem lesz cuki bariság táncolunk a havban! Zsu ki lesz választva ha csak nem pakoltatja magára a jeleket Renyhe hogy kivigye!

Cimili 2018.12.22. 23:11:58

@oh..my...: mert az öfiben mindig az előző nap történései vannak, ez viszont ma történt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.22. 23:11:58

@oh..my...: Mondjuk az, amit Era és Csoki műveltek, az kimeríti a verbális agresszió és megfélemlítés teljes fogalmát.

ibsen 2018.12.22. 23:12:15

Baukó ahogy felkonferálta a hírt, de magyarul kb leszarja hogy kizárták Csokit de próbálta megjátszani ezért fizetik.

,, 2018.12.22. 23:12:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: ok, holnap mindenki módosíthat
Mára el, jóéjt mindenkinek

Oh my... 2018.12.22. 23:12:24

@Hedo a nokedli szaggató: nem, persze hogy nem, de attól még őt fogja hibáztatni az a primkó némber Renyhe..... rémes volt ez a prolisztájl nagyhalál, amit leadott itt most.

2018.12.22. 23:13:02

@MosóMaca: Hát eléggé. Esküszöm, még két hét, és nekem minden idők legútáltabb karaktere lesz Zsu... :D :D Basszus 6 évesen nem bőgtem, mikor nekem fejbedobot JóskaPista a homokozólapát