Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x48 - A hazug a hazugtól tanul

2018. december 22. 11:10 - hektor_

Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont kb ötvenszer – na de ne szaladjunk ennyire előre.

A villalakók a Paulus Molnár Borház boraitól basznak be fogyasztják, mondja a reklám, majd mutatják a kapálózó Puskás Pécit, akinek a mai felöltőjét a megboldogult Hugh Hefner pizsamájából varrathatták a stylistok. Jó gyorsan beszél ez a gyerek, az elhadart felszopó után be is nézünk a villába, ahol vlogolnak a lakók – a napokban kihívott Era nyitja meg az epizódot, aki felülről tartja a kamerát, így az a tokáját elrejti, cserébe jó közelről mutatja az elképesztően ócskának tűnő 6XL műpilláit, továbbá a feje búbján lévő póthaj csomókról a címkék is leolvashatóak ebben a remek megvilágításban. Nem fogok bőgni - mondja bőgve -, de engem itt annyian bántottak, hátba szúrt a Roli, nem kellek senkinek, itt csak fájdalmat okozott mindenki, DE azért tartsatok már bent, kedves nézők, szeretek szenvedni.

1.jpg

Roli elmondja kb ugyanezt, Era szúrt hátba, de nektek azt mondja hogy én szúrtam őt, DE HAGYJUK, átadom a szót Reninek. Az említett elárulja, hogy ő aztán szarik a farmra, nem drukkol senkinek, kivéve hogy Roli hiába dugta el két hétig a fésűjét, jöjjön vissza ő. Reni egy tigrisbukfenccel továbbadja a kortÁRSbeszéd lehetőségét Gregnek, aki egy olyan strassz basszal díszítette az arcát, ami a ’90-es évek Bravo magazinjához járt ajándékként - ő is csatlakozik a Szavazzatok Rolira!-teamhez, majd a sort folytatja az Özvegy, szintén hazugságokról vekengve, nincs szükség a szeretet ünnepén kétszínűekre, úgyhogy kedves nézők, Erának kívánjatok boldog karácsonyt azzal, hogy hazakülditek a faszomba. Jóvan, riport: Roli elmondja hogy amióta bent vannak Erával, azóta harcolnak (RIP „én csak benned bízom”), aztán lefekszenek a lakók, mialatt Hunorék a takaró alatt maszatolnak Adrival, és ennyi volt az első bejátszás.

Ébresztő a Reszkessetek betörőkből ismert Jingle bell rock nótára, Kevin sajnos sehol nincs, így csak Roli pumpál a karácsonyi dallamokra a szobában - hó viszont van, az Özvegy bele is ír egy szeretleket, gondolom Ánusznak üzenve ezzel – aztán visszatekerek és rájövök, hogy nem ő volt, hanem Reni, úgyhogy sztornó az egész. Era tovább sajnálja magát nekünk, vagy hát gyakorlatilag bárkinek, aki hajlandó meghallgatni, hol Zsunak, hol Lacikának, aki ahogy olvastam a napokban, egyre több adásidőt kap, de mondanivaló hiányában ez valószínűleg azért van, mert már csak 10-en vannak a villában, és valamivel ki kell tölteni a semmitmondó perceket. Era kimegy és édes krisztusom, mindjárt behányok: van pofája és beleírja a hóba hogy remény, azaz angolosan hope, amit nem mellesleg míg fejjel lefelé volt a kép, Hodornak olvastam.

7.jpg

8.jpg

Greg a hálóban boxerre vetkőzve villantja ki a muffintopot és mutatja meg ezzel a húzással, hogy ő is felcsippentett pár kilót a benti pocolásban, Hunoréknak magyarázva hogy ő megsajnálta Erát, és kíváncsi, vajon hogy manipulálja a nézőket, akik ugye mindent látnak. Era bejön, mire Greg neki osztja tovább a kétségeit, ő nem gondolta volna a tegnapi csapatleosztásnál hogy ő valaha ilyen helyzetbe kerül, én meg arra gondolok hogy mit gondoltál, apa, hogy mind a 14-en megnyeritek ezt a játékot? A lakótársait gonosz undorító férgekké minősíti, Era meg rátolja hogy IGEN, A PÉNZ ÉS A HATALOM GONOSSZÁ TESZ!

Rám mindent lehet mondani, hogy hazudós vagyok és szarkavaró, de hogy gonosz, azt nem! (Era)

Greg még tovább pörgeti a gonoszemberek kislemezt, Era is tovább osztja ezt a riportban, ha ez az egész kurva rész erről fog szólni, nem veszek többé levegőt. A lány közli hogy van egy kis elintéznivalója, majd kimegy és színpadiasan eltörli a lábával a reményt a hóból.

9.jpg

10.jpg

Puskás is jól kineveti az egészet, sosem gondoltam volna hogy egyet fogok vele érteni, de így áll a széna. Reklám után Era fogadóórát tart a nyugiban, ami arról szól hogy mindenkinek kitereget vélt vagy valós dolgokat: először Zsuval a nyugiban megbeszélik a kurvázást nézeteltéréseiket, a szőke köp: lehet hogy én lekurváztalak, de legalább a szemedbe, nem a hátad mögött, MINT ROLI! Na, fel is csillan az őrült fény, ahogy beszél ez a buta lány egyébként, attól apu ökölbe szorított keze leszek azonnal - jóvan, mondja, most egyezzünk meg abban hogy ha Roli bevallja hogy ez tényleg csúnyákat mondott rám, én átállok hozzád – majd kimegy és a már sminkben pompázó Gregnek magyarázza a lépést.

12.jpg

11.jpg

A következő Hunor, aztán az Özvegy jön be veszekedni, akinek a fején lévő gyászmasnin akkorát rántanék hogy leszakadna róla a paróka, az kurvaisten. Ennek nincs vége gyorsan, húzzák egymást hogy ki a nagyobb hazug picsa, percek alatt négyezer lesz mindkettőnek a percenkénti pulzusszáma és elkezdődik a károgás, hazugvagy, nem, te vagy a hazuggeci, nem, tevagy, hogymerészeled azt állítani hogy én vagyok, hazug szaralak (alább 06:01-nél kezdődik a jóság) - mivel egyszerre pofázik mindkettő, egy idő után semmit sem értek, így csak egy dolgot ragadnék ki: Era leosztja, eljátszod itt a szerelmest, pedig azért szexelsz hogy bennmaradj, mire Vivi visszavág, hogy akkor majd nézel, mikor kimész és kint lesz a CÍMLAPOKON hogy Vivi és Krisz együtt van. Na igen, ez a hír aztán biztosan letörölné a hetek óta első helyet bitorló O1G-t a toplisták éléről.

Bejön Csoki is, de akkor még a Hogy tud így a pofámba hazudni geci című sláger megy, úgyhogy le is keverik az egészet, kezdődik a Roli-Era-Zsu ütközet a cigizdében, de mivel egyedül nem lehet eldönteni hogy volt-e lekurvázás vagy sem, behívnak még szemtanúkat, ahol többek közt Lacika is leteszi a voksát: igen, mondott a Roli ilyeneket, úgyhogy Zsuzsu ígéretéhez híven átáll Erához.

Csapatokat kell alkotni a promovideo forgatáshoz, mivel Era mellett nem áll senki, illetve még csak/most már egy ember, ezért Csokit és Greget is ellopja Roliéktól hogy együtt szökdécseljenek a kertben. Reni a fésűt tartja a központi tételnek a Rolival való kapcsolatában, így felveszik a jelenetet újra amikor A Fésű Eltűnt és Reni, magát Tina Turnerként jellemezve rikácsol, ehhez feltupírozta a haját is, ami ránézésre nem a feldúlt szénaboglya-kinézet miatt szomorú, hanem mert a saját haját sikerült, míg a póthaj darabok halottan lengenek a háta közepén. Vivi volt az operatőr, ebből kellett levizsgáznia állítása szerint, úgyhogy nagyon jó lesz!

13.jpg

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, ifjak, a két ünnep közt legközelebb!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 13:26:37

@Van der Waals:

Sorosozott !
És előkapott egy Fidelitaszos kitűzőt, majd fennhangon éltette Kimdzsongununkat, és Karácsonyi imaláncot szervezett volna vezérünkért, de Zsu ráförmedt és azt mondotta, majd brüsszel jól kipicsáz innét te szemé.....és itt elment a hang.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:26:49

@bElannaTorres: gyanítom súlyos testi sértés 8 napon túl gyógyuló sérüléssel, vkit lehett kiütött, mint piroskát a bárányhimlő!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 13:29:06

@bElannaTorres: én is a vv honlapján a bemutatkozásnál láttam

@Angora Cardi: szivecske :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 13:29:15

@Angora Cardi:

megmondom őszintén innen szép nyerni, úgymond :)

Angora Cardi 2018.12.23. 13:32:10

@úgymond olvasó mmkk: lusta voltam telefonról igazit küldeni mert most a laptopon vagyok jelen de mennem kell porcicákat kergetni :D
@szociál: hajlá hajlá

pomac 2018.12.23. 13:33:25

itt az a hibás aki beküld 12 (vagy mennyi ) emberre 1 szemöldökcsipeszt ésp pont annak küldi aki smucig :D ,már a lila vagy milyen körömreszelő vagy mi volt abból is milyen balhé volt pedig abból több is volt akkor benn, csak ugye a szín nem mindegy , beteges ez az egész ha beszólnak nekem amihez semmi közöm nem volt akkor az a megoldás hogy add vissza a csipeszt mert az enyém tiszta óvoda és ebből mekkora balhé lesz ,mert már nem tud(nak ) mi összeveszni szerepeli az itt a nagy gebasz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 13:36:58

@Angora Cardi: laptopon megnyomod az altot, és vele együtt a 3-ast, és lesz szívecske :))

bElannaTorres 2018.12.23. 13:37:22

@Nyuszomuszo83: elég valószínű, nálam akkor már leírta magát mikor Ginuval ordibált, de úgy hogy ijesztő volt, akkor látszott hogy ha nem bent lenne meg is ütné.

Egyszer láttam a harmadik édenben szerepelt egy srác, utcán ütötte a barátnőjét, hamar ráhívták a rendőrt. De szerintem őt is kedvelték a nézők :) megkeresem majd a nevét

Todd Chavez 2018.12.23. 13:37:39

@MosóMaca: Na ezaz, szegény "örülhet", hogy csak a homlokát találta el. Az mindegy, hogy hisztizett-e vagy sem, ez akkoris szabályellenes, Csoki jogosan lett kibaszva.

MosóMaca 2018.12.23. 13:40:05

@Todd Chavez: teljesen jogosan,ez nem kérdés! Már több olyan megnyilvánulása volt,amiből látszik,hogy erőszakos természetű

Van der Waals 2018.12.23. 13:41:47

@szociál: te is soroscsicska vagy látom!:) remélem a disznóperzseléskor is ráírod az állatra! Utána meg facere fel:)

bElannaTorres 2018.12.23. 13:42:14

Éden hotel milán volt - rákerestem a nevére.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:44:02

Azért ne legyünk álszentek, mindenki beszél csúnyán, kiabál is, emberek vagyunk nem robotok, de tény hogy indulatkezelésben megbuktak, mert akár ölre is mentek volna már ha nem tiltaná a szabályzat! Az önbíráskodás amúgy is büntetendő cselekmény! De Zsu agya és viselkedése megrekedt a 3 éves óvodás szintjén, ez az enyém,ne játsz vele, add vissza stb. Hát ítéljetek el, de én is hozzábasztam volna a csipesz t hogy akkor dugd fel magadnak!

bElannaTorres 2018.12.23. 13:46:24

@Nyuszomuszo83: nem szabad, csak mellédobni, rosszul is el lehet találni

MosóMaca 2018.12.23. 13:49:52

@Nyuszomuszo83: Én már az első csipesz gate-nél hozzábasztam volna egy csipeszt,meg Adri bádiját,mindezt egy fém konténerbe csomagolva! 5 méter magasról mondjuk. Nem vagyok gonosz,csak szeretek néha gonoszkodni,bocsika

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 13:50:49

emeljük Csokit piedesztálra, jaj, szegény Csoki, kizárták a villából! csúnya Zsuzsu kihozta belőle az állatot azzal, hogy megrekedt egy kevésbé magas emocionális szinten. pedig a Csoki egyébként olyan kis kultúrlény szokott lenni, halk szavú, szerény, agressziómentes, viselkedése az életkorának megfelelő minden esetben, öt évvel ezelőtt még a Marika nénit is átkísérte a zebrán.

Bekkara 2018.12.23. 13:52:38

Örülök Csoki kizárásnak, én már akkor küldtem volna, mikor flakonokat dobált a hálóban, azokkal is eltalálhatott volna bárkit. (már nem emlékszem, ki felé dobta)

Van der Waals 2018.12.23. 13:52:53

Megnéztem az esetet:). Csoki mekkora egy láma!!!! Ennél ezerszer megalázóbb formában odaadhatta volna de persze ennyi esze nincs, ösztönlény. Reni hogy vonyít az egy külön történet, de azért sajnálom Csokkert - mondjuk mindent megtett a kizárásért.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:53:11

@bElannaTorres: ugyanmár, ne csináljuk már, nem hiszem hogy senki soha nem dobott el még semmit úgy hogy ne találta volna el a másikat!-akkor a hogolyozást is tiltsuk be??? Meg tesi orán a vármétát meg mindent! Nem úgy akarta dobni úgy sikerült a retek megbelekapaszkodott, kb márki zsuzsa narancsdobálása... vihar a biliben! Vkit ki kellett bacarentani!

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 13:56:09

@MosóMaca: én is! Bár tartom én már rég agyonvsaptaü volna őket, ja nem, annál több eszem van 1. Be se mennék ilyenbe mint vv
2. Elsönél utca autó hogy ne legyen agresszió
Amúgy nem emelem Csokit az egekig, nem hiányzik, jobban izgat akármi más! :)

MosóMaca 2018.12.23. 13:56:34

@Nyuszomuszo83: ezzel nem teljesen értek egyet. Egy felnőtt embernek legyen annyi agya,még ha idegállpotba is kerül,hogy mit lehet,mit nem. Ha egy ruha van a kezemben,vagy egy párna,akkor ok,hozzávághatom,mert tudom,hogy max megalázó,de baja nem lesz tőle. Viszont ha egy pohár,vagy fém csipesz,akkor max a földhöz vágom,nem emberhez,akármilyen ideges vagyok

Angora Cardi 2018.12.23. 13:58:44

@úgymond olvasó mmkk: elhatárolódom amúgy is várnak Zsákfalván már

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 13:59:21

@Van der Waals:

igen, rohadjon meg minden ballib, hajrá Kimdzsongun !!! :ugral
Pataky UFO-val fogok az első sorban menetelni a békéjért !

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:00:58

csak egy tipp.

csokit kihívják belevalót vezetni.

csokit kizárják.

pont.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 14:01:41

@úgymond olvasó mmkk:

valójában úgy történt hogy oda fejelte Zsu Csoki kezére a csipeszt, amitől Csoki lehet meg is sérült, és erre Csokit zárják ki ?
Szemetek !

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:01:56

@MosóMaca: a narancs sem volt éles tárgy aztán mégis kizárás lett! Az miért nem volt kizárás mikor az elején Ánusz Cintikét lökdöste az ágyban? Vagy az csak cekcuális násztánc volt?
Én is dobtam el úgy egy pecsétet hogy erösebb volt és fejbekurta a kollégát, pedig még össze sem vesztünk... a hiba ott volt Csokinál hogy nem kért bocsánatot (én sem tettem volna, mert igen egy dög vagyok rengeteg rejtett agresszióval, nem vagyok mária terézia akarom mondani teréz anya sem, csak az esetek 90%-ban! :D )

bElannaTorres 2018.12.23. 14:03:13

@Nyuszomuszo83: de úgy akarta dobni. Látszik a tekintetében is mikor elgurul nála a gyógyszer, hogy mennyire erőszakos.
Azért dobták ki, mert egyre közelebb került ahhoz hogy megverjen egy lányt. Kint le tudja vezetni valamennyire dugással, ki tudja mivel.

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:03:28

én valami ilyet képzelek el:

riportszoba be, szerződés havi fél-egy milláról két évre. ) nem tudom milyen pénzek vannak a médiacirkuszban.)

turnék, műsorok, saját show.

és kijön.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:05:31

@bElannaTorres: ha ugy akarta ha nem én már a lecso gatenél zsu fejébe huztam volna a fazekat, forró vizzel tele. Sorry! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.23. 14:05:50

@Nyuszomuszo83:

ha puha párnát dob Zsu felé viccből az nem lenne kizáró ok, de ha dühből erőből akkor simán kizárhatják.
Ha Csoki megbánást mutatott volna és oda megy hogy bocsika ne haragudj fáj valamid ?
Akkor nem zárja ki sztem az RTL, de így hogy le se szarta Zsut, alap.

MosóMaca 2018.12.23. 14:05:50

@Nyuszomuszo83: na mondjuk a narancsot azért akkor sem értettem

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:07:08

@Szepvoltfiuk: helló drága! Meg akartam kérdezni, mire kaptam plusz szavazatot két napja???

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:07:47

@Nyuszomuszo83:
plusz egyet, mert szingli vagy.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 14:08:05

@szociál: most mondd meg, hogy tehettek ilyet ezzel a hős Csokival?

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:08:18

jaaa, két napja, hirtelen azt olvastam két szavazatot.

bElannaTorres 2018.12.23. 14:08:33

@Nyuszomuszo83: nekem mindegy, csak nem szeretem az erőszakot, pláne olyanért amit szóban is lehetne kezelni. Lecsós dolog sem volt olyan nagy ügy, bőgjön akkor ha baja van, kit érdekel. Lenyugszik lehet vele beszélni, ha látja az ember, akármennyire megvered nem fogod tudni megváltoztatni a személyiségét. Szegény lány így is tudja milyen amikor kiközösítik.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:10:14

@MosóMaca: na ugyi, a narancs veszélyes a palack nem volt, a csipesz az,persze olyan élet hogy megyek a sajátommal felfágom az ereim! Adjatokegy kanalat szíven szúrom magamat!

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:12:33

@Szepvoltfiuk: már özvegy is, nem csak szingli, udvariatlanom eltünt!

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:15:11

@Nyuszomuszo83:
átugrom karácsonykor, ha nincs kivel töoteni.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:22:22

@bElannaTorres: nézd én sem verekszem, de a vitába beleállok ha kell, húzogatom az oroszlán bajszát, de tudom a határt! Verbálisan is lehet büntetni, sőt, fáj is, de ebben az esetben sem gondolkodott Csoki, nem komtrollálta magát, az életben is ilyen lehet amúgy!
Az biztos, hogy szarul csinálta a néger gyerek, így járt, majd kapunk új ápoltat akit savazhatunk! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:23:32

@Szepvoltfiuk: Egyedül töltöm a szentestét!

MosóMaca 2018.12.23. 14:27:29

@Nyuszomuszo83: azért remélem nem keseregsz

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 14:30:40

@MosóMaca: majd holnap este megmondom hogy viselem, hogy egész nap egyedül leszek! Ha azt nézem kurva erős vagyok, de ha azt hogy ilyen még nem volt, akkor lehet megtörök! Majd kiderül, de majd kommentelem ide a hülyeségem és akkor biztos jobb lesz!

Szepvoltfiuk 2018.12.23. 14:32:39

@Nyuszomuszo83:

nyugi muszó, én évek óta így tolom.
ilyenkor maradnak a belvárosi kocsmák.

bel ami 2018.12.23. 14:39:54

Ne törődj te azzal, hogy mit
acsarkodik nyuszó müsző.
Az én szívem neked szorít,
Zsuzsu, te vagy a királynő!

tvbuzi 2018.12.23. 14:54:12

@Nyuszomuszo83: sokszor voltam egyedül 24.- én, szerintem nem gáz

tvbuzi 2018.12.23. 14:56:38

Csoki már osztja a parittyasorszámokat a rajongóinak

mobilos perpetuum 2018.12.23. 14:59:20

@MosóMaca: Anno a csajszinak dühtől el volt az arca torzulva, mikor a narancsot odavagdosta Olivérhez, majd a hálószobában egy üdítős palack is repült.
Pár hónappal később egy aluljáróban megverte a közismert bulvárlap újságírónőjét, ebből rendőrségi ügy is lett.

MosóMaca 2018.12.23. 15:01:47

@mobilos perpetuum: ohh,az igazán szép pályafutás. Valahol sajnálom az ilyen embereket,akiknek az erőszak az egyetlen fegyverük...

2018.12.23. 15:06:23

Sziasztok!

Nem voltam rest. végig olvastam az összes kommentet. Na nem azért írom, hogy dicsekedjek mennyi szabadidőm van így karácsonykor mert éjjel megyek gája.

Ami ismét kiakasztott, hogy menyire nincs tartása egyik picsának se odabent.
Renyhe említésre se méltó.
Özvi Aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megdugják.
Era hát néha megértem miért van tehetetlenségből elcsattanó pofon. De kiemelem, nem tartom elfogadhatónak a nők bántalmazását.
Zsu hát azt hittem eddig, hogy Ő még tartja magát. De az hogy magát hibáztatja azért mert valaki idegroncsként próbálta bántalmazni, hát tipikus női áldozati vonás.

Komolyan kérdem, nem volt a jelentkezők között egyetlen olyan nő se aki ki bír állni magáért, elvárása van a férfiak felé (és nem feltétlen anyagi), hogy nőként kezeljék, és nem dobja magát egyből oda minden alsó polcos kategóriájú hímringyónak?

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:19:20

@tvbuzi: nem tudom még én hogy fogom bírni, most ott vagyok, hogy ugyanolyan nap mint a többi! Lehet pityergek majd kicsit, ha jó idő lesz elmegyek éjféli misére és ott kisírom magam! Templomban sírni nem szégyen! Aztán megy minden tovább a saját kerékvágásban! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:21:34

@MosóMaca: blikk cimlap volt, volt baja az emeleten a csajnak rendesen!

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:23:06

@Telepácia Paic Róbert: nem volt ilyen, mert az ilyen nők nem mennek ilyen műsorba! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 15:23:40

közben az m4-en Vettel megint kipörgeti magát a kínai nagydíjon, és elveszíti a világbajnokságot. igazságtalan az élet.

mobilos perpetuum 2018.12.23. 15:26:52

@Telepácia Paic Róbert: Zsu nem magát hibáztatta, hanem előre ki akarta védeni, hogy őt támadják a kiesésért. Színésznő - Roli is mondta Vikinek, amikor sorra vették a lehetséges párbajellenfeleket.
Attól még persze ő SEM gondolta, hogy kizárás következik, ahogy a többiek is Anikó bejelentkezésekor még nem gondolták, hogy ez lesz. Tehát a büntetéssel még egyetérthetett, hogy legyen valami Csokinak, de a mértékét nagynak tarthatta.
Nem fogom csak azért újranézni, de szinte biztos, hogy mind a kilenc bennmaradó arcát, reakcióját nem mutatták.
Hibáztatod a nőket, amiért hibáztatják magukat.
Én meg leírhatnám, de már mások megtették, hogy egyik férfi se viselkedik férfihoz méltóan a villában. Vagy agresszívak, vagy passzívak, vagy láthatatlanok.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:44:10

@mobilos perpetuum: soha nem gondoltam, hogy ezt leirom Neked, de egyetértek veled! #nagyonbologatok

Pamutbojt 2018.12.23. 15:45:16

@úgymond olvasó mmkk: Senki nem vitatja, hogy megérdemelte a kizárást.

2018.12.23. 15:46:10

@mobilos perpetuum: Igen a pasik se pasik. De ez még nem menti fel a másik nemet se.
@Nyuszomuszo83: Kitartás ez a nap se más mint a többi csak annak akarják láttatni. A hétköznapok sokkal fontosabbak az életben, azok döntik el hogyan éljük meg az életünket.

2018.12.23. 15:47:09

@Nyuszomuszo83: #nagyonbologatok

Ezt légyszi rajzold le :DDD

2018.12.23. 15:48:06

Amúgy Zsu nálam is kiesett a pixisből, de nem emiatt, hanem már régebben.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 15:51:43

@Telepácia Paic Róbert: igaz, ezért próbálom így felfogni! :)
A nagyonbologatok-at képzeld el úgy mint a régi zsigulikban a kis barna kutyus a kalaptartón! Megvan??? Naaa, úgy rázom a buskim! :)

Costanza 2018.12.23. 15:55:53

@Pamutbojt: nem kell beavatkozni. Halvany arnyalatok vannak a konfliktuskerules, es a beleallas kozott van viszont a sunnyogas es a latvanyos lapitas es ez nem tetszik nekem speciel, nem birom ugy alapbol a gyavakat. En velemenyem, mindenki mas gondolhatja maskepp persze.
ugy latszik hogy helyfuggo, ha egyszer majd olyan helyen elsz ahol segitokeszek meg osszetartoak, nem kell majd magyarazni. sorry ez van.

2018.12.23. 15:59:45

@Nyuszomuszo83: A bólogató kutyáról mindig Kozsó jut eszembe a Susogós Macikból

mobilos perpetuum 2018.12.23. 16:20:39

@Costanza: Az ugrott be, hogy Kinga épp Verának akart esni, amikor Fecó és Gergő lefogták.

Nem biztos, hogy ha most Csokit lefogják, nem történik olyan, ami miatt hármat is ki kellene zárni.

hereverő heverő 2018.12.23. 16:54:37

'stét.

Csoki már régebben is ilyen agresszív volt, és bár nem hiszem, hogy sérülést akart volna okozni, de kurvára nem érdekelte, hogy akár okozhatott volna komolyabbat is. Ha most nem csukják ki, legközelebb is megteszi, és nem biztos hogy akkor is szerencséje lesz majd. Szerintem is jogos a bünti, annak fényében meg pláne az, amiért anno Simont kirakták. A narancsos esetet nem láttam, ahhoz nem tudom hasonlítani.
@Nyuszomuszo83: szerintem neked azért vannak szüleid (remélem!) barátaid, barinőid akiket felhívhatsz - de mindenképp gondolhatsz rájuk szeretettel. Nem a jelenlét a fontos, a szeretet sokkal fontosabb. A karácsony benned lesz ünneppé.
-mai hereverő coelhonkat hallották

csincsilla72 2018.12.23. 17:02:58

@tvbuzi: szerintem sem gáz. Mi a családdal gyakran találkozunk, viszont nem vagyunk vallásosak. Úgyhogy tulajdonképpen nincs ennek a napnak jelentősége. Ráadásul nálunk ebéd van, nem vacsora. Ha hazaértünk, benézek ide Nyuszóhoz én is.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 17:03:06

@hereverő heverő: Kedves Heverő "OraveczCoelho" Heverő! Köszönöm! A család egy érdekes dolog, de van (lekopogom) csak éppen szanaszéjjel, nem így terveztem az év végét, de így alakult! Nem vekengek rajta! :) Akiket szeretek azoknak jelezni fogom és ők is felém! Próbálom a magányt majd máshogy kezelni! Széppé teszem az ünnepet magamnak mert önfényezés nélkül azért jó vagyok a pofám ellenére! :) Majd átmegyek este a 12 fiamhoz akik 0-24-ben óvnak minket, ők a második családom úgyhogy kicsit nem leszek ám egyedül! :) Csak más lesz mint szokott, én meg szeretek a régihez ragaszkodni, de vevő vagyok az újra is! ;)

hereverő heverő 2018.12.23. 17:05:23

@Nyuszomuszo83: csak nem te is a tűzoltókkal szemben laksz?

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 17:07:18

@hereverő heverő: Lebuktam, 3 percre tőlük és velük is dolgozom! Azért a fiaim! Nekik sütök sokat!

hereverő heverő 2018.12.23. 17:07:27

@csincsilla72: nálunk délelőtt van közös díszítés, aztán ebéd, aztán játék és vacsi, aztán horkolás.

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 17:08:59

@hereverő heverő: akkor te igen és hallod a reggeli szolgálatváltást meg a vonulásokat!

hereverő heverő 2018.12.23. 17:13:33

@Nyuszomuszo83: nem én, de ismerek innét a blogról valakit aki igen. És szekszárdi.
Én csak 1 évet laktam a pesterzsébeti tűzoltóságra nyíló lakásban, de sose zavartak még ha szirénáztak se.

Mók_Ica 2018.12.23. 17:15:48

no, ha itt is kommentelünk, akkor itt is :)))
sziasztok :)))) nem sajnálom csokit, ezt elbaTYta, nem kicsit..... biztos vagyok benne, hogy mielőtt beköltöztek, megkapták a szabályzatot és a fontosabbakat el is mondták nekik....az is látszik, hogy a bent lévők közül nem sokan néztek vv-t mielőtt beköltöztek.....vagy nem jól értelmezték a látottakat ill. a nézők reakcióját... ...

az agressziót itt kint sem tolerálom, nézni meg egyáltalán nem szeretem.... csokiról elég hamar kiderült, hogy nem tud uralkodni magán és agresszíven reagál ....

zsu legyen akármilyen szefos, akárhogy is kérte vissza az ominózus szemöldökcsipeszét, nem okozója, hogy csoki hozzávágta azt.... elég erőteljes dobás volt az, majd miután eltalálta, még egy "leszarommal" is tetézte.....

eddig is azt képzelte csoki, hogy mindenek felett áll - nem vett részt feladatokban, leugatta villatársait, stb. - a csatornának nem volt más választása, mint a kizárás..... a mai blikk cikk alapján ezt már csoki is belátta....

Brian élete :))) mint karácsonyi film, az AMC-n :))))
+ itt egy cikk nektek, sok szeretettel:
444.hu/2018/12/23/nem-tudod-elkepzelni-mennyivel-kiralyabb-a-karacsony-ha-nem-adtok-egymasnak-ajandekot?fbclid=IwAR0MWvYswNHmp7SNcVhqq-GaHmAIm9zkI9Oqv45Ln-yf-dKJO394qTk0keQ

Nyuszomuszo83 2018.12.23. 17:15:58

@hereverő heverő: beszabehu, erre mondják kicsi a világ!

hereverő heverő 2018.12.23. 17:16:17

Én átnyergelek a BV poszthoz. Gyertek mindenki

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 17:21:27

@hereverő heverő: ti mind egyéniségek vagytok. én nem!

Pamutbojt 2018.12.23. 17:25:17

@Costanza: Mivel nem láttam még a teljes sztorit, csak találgattam. Én olyan helyen élek, ahol segítőkészek az emberek.... De itt nem volt olyan helyzet, ami férfias beavatkozást igényelt volna, hiszen a csoki-era óbégatás csak két ostoba öntelt majom versengése volt, minek ebbe beleavatkozni.... De nem láttam a teljes sztorit, így csak a bevágott 2 mp alapján tudok véleményt formálni. Ezek alapján nem ítélem el se Hunort, se Rolit, hogy nem mentek ki ők is pattogni. De ma este hátha az egészet meg tudom nézni, s lehet, hogy máshogy látom majd.

hereverő heverő 2018.12.23. 17:27:48

@Pamutbojt: nem tudom felfogni, mi a francnak kell ehez más országban, esetleg segítőkész emberek között élni. Csak empátia kell hozzá.

Costanza 2018.12.23. 17:30:24

@hereverő heverő: ami kurvara nincs meg magyarorszagon, daa

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 17:30:28

@hereverő heverő: ne magadból indulj ki, az empátia nem mindenkiben van meg gyárilag

Angora Cardi 2018.12.23. 17:34:26

@Mók_Ica: +1 hasonlokat irtam csokival kapcs

bElannaTorres 2018.12.23. 17:58:52

@hereverő heverő: máshogy szocializálódtak sokan, empátiára várhatunk, ha mindig utálni kell valakit , ahogy fentről is megmondják nekünk

mentorosh lecsó 2018.12.23. 18:01:32

@úgymond olvasó mmkk: EKG !
Ezt azonnal aláírom ! Jómagamnak is "tanulni" kellett az empátiát, mert nem volt velem született képesség...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.23. 18:03:18

@mentorosh lecsó: senki sem tökéletes, belőlem is hiányoznak a hibák ;) én meg hajlamos vagyok átesni a ló túloldalára, az sem jobb, sőt.

mézescsók 2018.12.23. 18:56:34

@ibsen: Szerintem őrjöngeni nem, de ordítani valószínű. Annyira nem veszti el a fejét.
Amúgy valamit ő is változni fog é, és nem előnyére, mint a párbajgyőztesek szoktak, de alapból nem gondolom nagyon heves vérmérsékletűnek.
@oh..my...: Kész forgatókönyvön nem hiszem, hogy változtatnának, szerintem van kész programterv. Pedig nagyon rászorulnának.
süti beállítások módosítása