Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mindenki gyanús

2018. december 22. 11:00 - sixx

11_14.jpg

Horrorfilmet sem nagyon szoktak karácsonyi kalandokról forgatni, illetve hát, ahogy vesszük, hiszen a betörők oldaláról nézve a Reszkessetek betörők! nem családi vígjáték, hanem vesszőfutás. De ha a hagyományos horrornál maradunk, viszonylag ritka a december 25-én reggel a színes, dobozból előmászó gyilkos macikról szóló film, ahogy a rénszarvas vontatta szánon láncfűrésszel a kezében, a fejét hokimaszkkal rodeózó Télapó alakja sem túl megszokott.

Kár pedig, mert ha nagyon mélyre túrunk a filmarchívumokban, olyan gyöngyszemeket lelhetünk, mint például mai ajánlatunk is, aminek több különlegessége is van. Először is, némafilm, amit az Oscar-díjas A némafilmes óta nem nagyon vállalt be senki, pedig egy fekete-fehér, az Északi-sarkkörön túl játszódó történet esetében simán belefér. Aztán ott van az a legenda is, hogy a filmet mindössze egyszer mutatták be, a rendező kívánságának megfelelően egy rénszarvas-karám mellett felállított alkalmi vásznon, 13 érdeklődő előtt, akik közül a négy ember öt perccel a nyitójelenet után távozott.

A történet sem szokványos: egy kisvárosi rendőrnő egy reggel arra ébred hogy érti a rénszarvasok bőgését, és ez egy két évvel korábban elkövetett darabolós gyilkosság tettesének kilétére vezeti. Amint elkapják a tettest, egy kísértetiesen hasonló esetről jön jelentés, hősünk pedig kénytelen a gyilkostól útmutatást kérni - amit viszont a főnökei nem néznek jó szemmel.

Oké... beismerjük. Ez a film valójában nem létezik, viszont már ezekben a percekben is fellelhető a UPC Filmtárban, ahol az adventi hétvégéken ünnepi álfilmekre vadászhattok Thomson TV-kért!

Ha kedvet kaptál egy kis adventi kalandhoz, regisztrálj itt, aztán célozd meg a UPC Filmtárat, találj rá ünnepi álfilmünkre, INDÍTSD EL, és szoríts, hátha Te is a nyertesek közé kerülsz.

A történettel és a plakáttal már sokat segítettünk. A többi rajtad múlik!

(x) 

Címkék: upc advent
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása