Hogy volt?

Való Világ 9x46 - Szájpecek, erős hegyes, Juliánusz Cézár és kihívás

2018. december 20. 17:05 - Dzsudibí

17_7.png

0_1.png

Szerintem sixxnek szerettek volna kedveskedni a sztájlisztok, akik ma Anikót öltöztették, Led Zeppelines póló van rajta, mondjuk valószínűleg nem hivatalos zenekari póló, csak egy háundemes változat. Kedves gesztus, mindenesetre nem akarok sixx - azaz az öltözzünk változatosan csoport adminisztrátora - nevében semmilyen végérvényes kijelentést tenni, de legközelebb próbáljátok Motörheaddel, és tuti a siker. Megfogadtam, hogy ma nem használok annyi gifet, hogy ne basszak ki azokkal sem, akik még betárcsázós neten vagy 2G-n nyomják, de ezek a képsorok ordítanak azért, hogy gifesítsék őket - ébredés lakossági tüctücre valóvilág módra, szívesen. 

dec_-20-2018_16-15-43.gif

dec_-20-2018_16-14-34.gif

dec_-20-2018_16-10-58.gif

dec_-20-2018_15-40-09.gif

dec_-20-2018_15-40-43.gif

dec_-20-2018_16-10-32.gif

 Roli, Lacika és Hunor dobálják a szenet a taktikai gőzmozdonyba, Roli nem bírja, elárulja Hunornak kit fog kihívni. Mivel az elmúlt napokban én - SHAME! - nem néztem a műsort, és a hogyvoltokat sem mindig olvastam el - SHAME!SHAME!SHAME! - ezért nekem nem mond semmit, amikor Hunor rákérdez a potenciális kihívott személyére, hogy "aizét?", mire Roli ühümm válasszal erősíti meg Hunor gyanúját. Mindenesetre az egészen biztos, hogy nem evilági törvények alapján számolják a párbajgyőzelem esélyeit, mert Roli szerint aizé mögé nem fog beállni senki, így biztos, hogy ő, mármint Roli jön vissza. Hamar kiderül aztán a beszélgetésből, hogy aizé személye Erát takarja, Lacika szerint mindenki utálja, aztán még két további mondatot is hozzáfűz, tőle egyre kevésbé szokatlan módon. Mindenesetre Hunor úgy gondolja, hogy itten csak dísznek vannak a kamerák, ezért a villatündérnek már arról mesél, hogy neki aztán halvány lila csipkés fingja nincsen, hogy Roli kit akar kihívni. 

1_24.png

2_19.png

Miközben a háttérben Reni és Vivi azon visítoznak, hogy Vivi minden felbontott tusfürdőt kibaszkodna, mert otthon sem mossa a félmillás haját nyitott flakonból, Reni szerint viszont akkor szoktak kidobni egy flakont, ha az kiürült, addig Hunor és Adri a kanapén beszélik meg kapcsolatuk jövőjét. Ami ha jól értem, nincs, a jó hír viszont, hogy a manipulerál, a retk, a hilauronsav és az ekágé után újabb kifejezéssel bővült csodás anyanyelvünk kincsestára:

 "Kívülről tetszel, de egyre lejjebb megy a renovélod."

5_14.png

4_15.png

3_16.png

Roli, miután elkérte Lacika szuperképességét, rögtön élni is kíván vele, ezért Anikó szerint egy igazi VV veteránt küldtek neki, hogy segítse a közelgő párbajra való felkészülésben. Nyílik a villaajtó, és megjelenik az a személy, akit ha lenne péklapátom, azzal se, mert sajnálnám a péklapátot, és aki nem olyan rég pont átment előttem a zebrán, és és életemben először komolyan elgondolkoztam azon, hogy megéri az a pár év az életemből, cserébe meg egy csótánnyal kevesebb, csak a kocsit is megsajnáltam, mert nem ezt érdemli. Tehát újra itt van VV Viki, akit egyébként cikizhetnék a külsejével, de nem teszem, mert a lelke még annál is sokkal rondább ennek a nőnek, mindenesetre Roli örül, úgy hogy füle-szava-szeme kettéállt, mert neki két példaképe volt az elmúlt szériákból, és abból az egyik Viki, a másik meg ez alapján akkor gondolom Tivy vagy Dina. Vikivel lakónként írják meg a pro-kontra listát a szaunában, miközben odabent többen azt vízionálják, hogy Viki éppen arról győzködi Rolit, hogy éppen őket vigye párbajozni. Reni odáig merészkedik, hogy biztosan emlékszik arra, hogy Viki nem taktikázott az előző játék alatt, ami ebben a formában tulajdonképpen igaz is. 

6_10.png

A Vikis tanácsadás sok új infót nem hordoz magában, sőt, megkockáztatom, hogy ha Roli vette volna a fáradságot, ezekre mind egyedül is rájött volna előbb vagy utóbb, habár szerinte az Reni számára komoly hátrány a nézők szemében, hoyg nem tudja, mi az a törtvonal. Ezzel lehet hogy vitatkoznék, de aztán meggondolom magam, mert Viki sem ért egyet, és én meg nem akarok Vikivel semmiben sem ekágézni. A végére ezek ketten annyira összemelegszenek, hogy Viki részéről felreppen annak a gondolata is, hogy ha egy szériában lettek volna, még egy jó öreg kombózás is becsúszhatott volna, mely felvetésre Roli úriember módjára csak csendben bólint, és nem ellenkezik. 

7_9.png

Na de, közösségi média hét kezdődik a villában! Hogy ehhez hogy kapcsolódik az, hogy Csoki különböző részeit egyszerre gyantázza 3 ember, illetve Vivi megeszik egy erős paprikát, azt nem biztos, hogy értem, mindenesetre a smack my bitch upot teszik be aláfestő zenének, ami legalább jó. Csoki üvölt, nem csoda, mert ezek a jóérzésű csapattársak ugyanazt a 4 négyzetcentimétert gyantázzák újra és újra az arcán. Van még mályvacukorevéssel egybekötött csoportos hányás, majd szájpecekkel beszéltetik az agyhalottakat, valakinek meg ki kell találnia, mit próbál mondani a másik. Ez a feladat például sokkal könnyebb lenne, ha Erának a Juliánusz szó kitalálása után beugrana a barát szócska is, de ő valamiért kitart annál, hogy a megfejtés Juliánusz cézár. Rövid javaslat a szerkiknek: adhatnának többször kamerát a gyökerek kezébe, sokkal szórakoztatóbb képsorok születtek így, mint az állókamerás felvételekből.

21_7.png

dec_-20-2018_16-13-11.gif

dec_-20-2018_16-13-48.gif

Ezután like és dislike jeleket kell kiosztaniuk egymás között a lakóknak, a like jelek csak úgy záporoznak Roli irányába, de természetesen nem azért, mert ő a kiválasztott, hanem mert annyira kurvára nagyon vicces. A dislike királynő Reni, aki az utolsó feladatnál nehezményezte, hogy neki nem tapsoltak úgy, mint a másik csapatban Hunornak, ezért bassza meg mindenki, és üvöltve elvonult. Az egyetlen, akitől like jelet kap Csoki, de tőle is csak azért, mert már annyi dislike-ja van, hogy nem fér el a mikroport pántján, Reni ennek ellenére mégis meghatódik a romantikus gesztuson, és taknyát nyálát egybekenve arcán üvöltve zokog, mintha Csoki minimum ráverte volna a hasára. Megint. 

25_6.png

26_6.png

23_7.png

24_6.png

És akkor ha hiszitek ha nem, ennyi volt az összefoglaló, elérkeztünk a kihíváshoz. Egy nappal előrébb járunk ugyebár, mint az öfiben, Reni dislike-jai azóta elsp ránézésre is legalább megháromszorozódtak, de nem szomorú, mert mindegy hogy like vagy dislike, attól még like, szóval ő mindennek örül. Roli olyan jó szögben ül a TV előtt, hogy a vakbeléig ellátni, miközben Anikó semmit nem hall a lakókból, KIVÉTELESEN.

28_6.png

Rövid szünet, mert megnéztük, hogy került Rolira a zöld, meg közben leszóltak Teri néninek a büfébe, hogy ugorjon már fel helyettesíteni a hangtechnikusokat, mert ma sem vették fel a műszakot, illetve kihasználják az alkalmat, és szólnak Rolinak, hogy ugyan legyen már olyan kedves és kicsit húzza feljebb a nacit, legalább segglukközépig. Anikó exkuzálja magát, hogy az imént furcsán viselkedett, de vakon volt fülügyileg, majd szépen sorba megyünk a kedvenc kérdéseimen, Roli vlogján, illetve Anikóval interjúzik kettesben a riportban. Itt Roli bevallja, hogy a VV6 szériát Viki miatt nézte, mire Anikó azt a reakciót adja erre, melyet minden jóérzésű, őszinte és tisztességes ember adna: JAJNEHAZUDJMÁRTEGECI jaj ugyan ezt ki hiszi el te kis piszi. Eljön a nagy pillanat, Roli kiáll és indokol, miközben a háttérben láthatjuk, hogy Anikó jegyzetel meg dolgokat kihuzigál a kis papírján, DE MIVEL KAPCSOLATBAN? Anikó, könyörögve kérlek, ha olvasod, válaszolj, mert gennyesre rágta a kíváncsiság az oldalamat azóta is. Roli egyenként végigmegy mindenkin, ami csak annyit jelent, hogy Reninek, Vivinek, Erának, Zsunak és Gregnek külön-külön elmondja, hogy te is benne vagy a pakliban. Egy szó, mint száz, Era kapja a kéket, legalább lesz egy olyan párbaj is, ahol a csicskageci nem kötőszóként szerepel majd a vitában.

És akkor a végére egy ilyet, mert én erről lemaradtam, most Roli visszaemlékezései alatt kapjuk az arcunkba az csomós pinaszőrt, de muszáj megkérdeznem má úgy nőiesen, hogy ez amúgy mi a büdös faszom?

32_4.png

Címkék: valóvilág rtl2 vv9
822 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2018.12.20. 17:21:25

Második,harmadik..

Gia 2018.12.20. 17:22:14

Reninek az ott valami póthaj darab,direkt rakta oda,mert szerinte vicces.

Gia 2018.12.20. 17:24:19

Szuper és vicces a poszt köszönjük.Viszont Roli azt nyilatkozta,hogy neki bejövős VV Viki.Fura ízlese van.

Lynette21 2018.12.20. 17:30:44

Kedves Dzsudibí, ez is pörfikt lett, es szorakoztato, mint mindig! Koszike! Igen, az ott Reni pothaja, amit szarazon eltancolt vizibalett alkalmabol helyeztt oda le...

Gia 2018.12.20. 17:39:00

Jah,annyira tuuuuttttam,hogy a kihíváson elhangzik majd Rolitól az ominózus "együtt jöttünk,együtt megyünk".

Angora Cardi 2018.12.20. 17:51:33

Reni a póthaját odadugta Dzsudi

Angora Cardi 2018.12.20. 17:53:21

Jah már leírtátok bocsi a kommenteket még nem láttam.

És közben Lacika jót aludt kicsi lekvár szemünk fénye

Hétkilenced 2018.12.20. 17:56:25

Na, Era pár hete azon sírt Hunornak, hogy a sok idegesítő barommal kell karácsonyoznia, akiket utál. Van egy jó hírünk, Era... :D

csincsilla72 2018.12.20. 18:07:59

Szerintem Roli annak örült, hogy felismerte Vikit. :-)

Maximista vagyok 2018.12.20. 18:11:32

A másoDIKK gifen milyen fejet vág az a retek? Ha szexinek hiszi Adri akkor van egy rossz hírem...erotikusabb egy csomag zsepi mint ő.

Maximista vagyok 2018.12.20. 18:13:47

Dzsudibí odarakhattad volna Reni asztalraköpését, szívmelengető látvány volt. Jó a poszt, köszi :)

Sargabogre 2018.12.20. 18:17:22

Era, húzzá' haza :D a legidegesítőbb lakó, még Vivinél is rosszabb szerintem, olyan, mint azok a kis felhúzós játékok gyerekkoromból, amiket fel lehetett tekerni és utána elindultak a padlón. na Era ilyen végtelenítve, amikor elkezd vitatkozni (többnyire féltékenységből, amit próbál leplezni. szarul...). Reni pedig szerintem egy szerethető karakter, igaz, hogy nem egy MENSA-tag (melyik az?), de jóindulatúnak tűnik és nem genyózik senkivel.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:21:39

Jóóóóó Rhhegggelit !

Annak a szerkesztőnek kis EMI-díj járna, aki VVRüfke képei alá bevágta a Smack my bitch up-ot ! :)))

Köszcsi Dzsudibí, jó lett a posztcsi ! :))))

bElannaTorres 2018.12.20. 18:25:31

@Maximista vagyok: akkor azt is ki kellett volna emelni hogy Hunor ünnepelte magát szopás közben csokival..

bElannaTorres 2018.12.20. 18:26:18

@Sargabogre: nekem sincs bajom renivel sok bentihez képest

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:31:52

VVRibi miért csak üvöltve tud kommunikálni ?!? (ha ezt kommunikációnak lehet egyáltalán nevezni)

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:35:06

@Sargabogre: @bElannaTorres: Reni szerintem is "menthető" kategória lenne... Csak ha picit jobban odafigyelne magára és arra, hogy milyen emberekkel veszi magát körül, sokat javulna a helyzet(e)...

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:37:09

@hereverő heverő: köszi !
amikor megláttam a borítót más ugrott be hirtelen, de ez így igen finom áru !!! :)))

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:40:11

Lassan meg kéne fontolni egy "Fogyási verseny" tematikájú hetet...
Vagy beküldeni egy-két, kis kézi targoncát, hogy tudják hurcolni az egyre terebélyesedő potrohukat...

mobilos perpetuum 2018.12.20. 18:40:50

@Dzsudibí:
Előző topic egyik hozzászólójának szántam, de akkor légyszi itt egy pár kérdés Neked:
Ha így vélekedsz Vikiről, akkor neked jobban bejött a helikopterező drogos gyerek, aki olyan futball-csapat tagjának hazudta magát, ahol róla nem is hallottak róla? Vagy Zsófika, aki semmilyen volt, de legalább nem parittyáztatta meg magát? Volt még abban a szériában: Köpködős Iza, Krisztán, a Parasztgyerek, aki meghódította a királylány Izát, sűrű szidalmazások közepette. A turhát is ezért kapta, mert először ledubajozta a lányt, majd valamelyikük anyázni kezdett. Esetleg a félnótás Simon, kamu-szerelmével (Charlotte), ezekkel semmi problémád nem volt?

hereverő heverő 2018.12.20. 18:44:38

Dzsudibi, ez ismét mesterunka. Az előző posztban szavaztunk, hogy lesz-e Roli és Viki között kémia (az izzadságszagon túl), de szánombánom már nem tudom mi lett a végeredmény.

etikette 2018.12.20. 18:44:48

Rolit es Hunort is leverte a viz mikor Era 100adjara sem talalta ki Julianusz baratot...es tenyleg, megkockaztatom hogy rajtuk kivul senki mas nem hallott meg rola a villaban...

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:47:18

@etikette: Jdzsedlik Ányos után levettem róla a kezem... :)))))

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:48:54

Kedves (még) Vijjjalakó Era ! Ez amolyan HV szív küldi-szívnek-szívesen:

www.youtube.com/watch?v=D_wCL917iKc

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:49:49

@Maximista vagyok: végül is csak "atomi" méretekben húztam fel magam rajta :))))))))

hereverő heverő 2018.12.20. 18:51:11

@mobilos perpetuum: attól mert a Vikit ennyire utáljuk, attól még a többi gyökér sem jön be. Helikopterrel vagy anélkül, nekem Aurélió szimpibb, mert nem rosszindulatú, Viki pedig szerintem az. És mivel mindkettőjüket csak a képernyőről ismerem, ez még a szubjektívnél is szubjektívebb vélemény. Amúgy pedig egyetértek Dzsudival, ez a nő (Viki) rettenetesen sötétlelkű.

etikette 2018.12.20. 18:52:01

Valaki mondja mar el hogy a regi Viki aki most bent volt Rolinal milyen olyan botranyosat tett hogy ennyire kell utalni? Pedig esk neztem azt az evadot is de nekem nem remlik hogy olyan szornyu lett volna...

csincsilla72 2018.12.20. 18:52:35

@mentorosh lecsó: Reni komoly pozitívuma, hogy jószívű. Nem olyan velejéig romlott, mint Rüfke. Iskolázatlan, bumfordi és butácska, és mindig a Pretty woman Vivianje jut róla eszembe. Csiszolható lenne, ha megfelelő partnerre találna.

csincsilla72 2018.12.20. 18:53:53

@etikette: nagyon megosztó személyiség volt, provokálta rendesen a többieket. Tegyük hozzá, megérdemelten.

hereverő heverő 2018.12.20. 18:54:29

@csincsilla72: emlékezzünk csak, reggelit csinált a lakótársaknak. Nagyon pozitív kezdeményezés volt.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 18:57:18

@csincsilla72: "bumfordi" ez de jó szó !!!
nagyon találó... EKG !

csincsilla72 2018.12.20. 18:57:59

@hereverő heverő: igen. Ezt becsülöm benne. Nem azzal méri az embereket, hogy mekkora hasznot húzhat belőlük.

Mate4182 2018.12.20. 18:58:07

egyre tobbszor szolalok meg itt a forumon :D kezdek raerezni az izere !

Egy kerdes viszont midnenek elott: mit jelent az EKG?

es nem az eredeti jelentesere gondolok, hanem itt, hogyvolt forumos berkeken belul

hereverő heverő 2018.12.20. 18:59:38

@etikette: szimplán kibírhatatlan volt. Figyeld meg, egyetlen kérdésre se felel, hanem mindig visszakérdez: Szerinted? Vagy: Miért akarod tudni?
A babás héten úgy megrázta valamelyik ellenfél robotgyerekét, hogy az belehalt.

hereverő heverő 2018.12.20. 19:02:10

@Mate4182: azt jelenti,m hogy egy hullámhosszon vagyunk, egyetértünk. Valamelyik régi szériában mondta az egyik benntlakásos ápolt, hogy egy EKG-n vagyunk.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:03:36

@Mate4182: azt hiszem az Auréliós évadban hangzott el...

jelentése: egy hullámhosszon vagyunk, már ha az EKG grafikai megjelenítését nézzük...

egy EKG-n vagyunk = egyetértek veled

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:05:11

@hereverő heverő: de jó, hogy én csak mindig az adott évadon tudom felhúzni magam... ! :))
csak emlékfoszlányaim vannak az előzőekből...

Sanda.Ipse 2018.12.20. 19:08:32

@mobilos perpetuum:
Az írásból valamiféle személyes sérelem feltételezhető. Egyébként nem tudom elképzelni, hogy ennyire utálni lehet egy vadidegen embert, akit csak a tévéből ismerünk.
Ráadásul Vikinek legalább esze volt.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:09:13

@Mate4182: @mentorosh lecsó: vagy Alekosz-os évadban... Ezt a két "A" betűs f@szt mindig keverem... :))))

hereverő heverő 2018.12.20. 19:14:20

@Sanda.Ipse: Én ki nem állhatom a rosszindulatú embereket. Viki a VVben aljas is volt és rosszindulatú is, szóval utálom.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:14:32

@Mate4182: Üdvözlet a "másképpen igényes" gondolkodók és hozzászólók között ! :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 19:16:00

"...Rövid javaslat a szerkiknek: adhatnának többször kamerát a gyökerek kezébe, sokkal szórakoztatóbb képsorok születtek így, mint az állókamerás felvételekből...."

Támogatom !
De félek azokat csak a belevalóba teszik be ,amiben Győzi a teljes műsoridőt végig pofázza.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 19:16:39

@csincsilla72:
Ugyanezt csinálta Attila. Csakhogy ő férfi volt. Úgy tűnik, nőtől ezt nem viselik el a nézők. Kár. Inkább ő nyert volna, mint a debil helikopteres, drogfüggő gyerek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 19:18:19

@csincsilla72:

Viki volt a VV Attila női megfelelője, Attila is provokált mindenkit.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 19:18:21

@hereverő heverő:
Szíved joga:) De egy blogíró a történéseket rögzítse, ne a saját érzelmeit vigye bele az írásába.

Maximista vagyok 2018.12.20. 19:18:31

@hereverő heverő: én úgy általában az embereket :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 19:19:35

@hereverő heverő: pont így vagyok vele! Ráadásul ő procokálta ki Simon kizárását is. Au fogkeféjét ő és zsóti nyomták a budiba, gyúrós józsi maciját eldugta, kötekedő kis szardarab, penészes pinájú baszatlan bánat fing!
Jobban utálom, mint renyhét.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 19:19:45

@hereverő heverő:
Konkrét tanácsot nem adhatott. Segített gondolkodni a pasinak, amire szerintem amúgy semmi szüksége nem lett volna:)

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:21:12

Háj Evribádi! :D
Köszi a posztcsit Dzsudi!

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:23:30

@Nyuszomuszo83: Szííííjjjjjaaaa ifjú padavanNő ! :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:25:56

Csak szólok a retekpluszon hózentróger aki akkor még győzike volt szerencsétlenkedik a vakodokkal, akik túrják a pázsitot, fokhagyma krémet nyomnak a földtúrásra és hozat egy szekérderéknyi trágyát, mire bejja asszony üti a hülye fejit! Mindezt egy reklám eöeötti elözetesből tudtam megy! Megyek cigizni és megfagyni mert kiégtem!

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:25:58

@hereverő heverő: vmi chill-es elektronikus, vintage monoton nincs véletlenül tarsolyban ?!

hereverő heverő 2018.12.20. 19:26:05

@Sanda.Ipse: ebben EKG. Tök felesleges volt kikérni ezt a szuperképességet, főleg most amikor még sokan vannak benn, lett volna kiből választani. És lehet, hogy Lacika is tudta, hogy a párbajsegéd képességet a hajára kenheti

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:27:56

@mentorosh lecsó: Szia LecsóTesó, már hiányoztalak ám! A Zuram eltűnt!

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:29:10

@Nyuszomuszo83: Kényelmes vén f@sz vagyok már...
a "dolgozós" dohányzó területé lett nyilvánítva...
Kinyitom az ALLakot és felveszek egy pulcsit, közben sűrű füstpamacsokat eregetek...

csi21 2018.12.20. 19:29:29

@Sanda.Ipse: Itt is pont ugyanígy utálja @Nyuszomuszo83: Zsuzsut.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:30:30

@mentorosh lecsó: én erkélyjelenetet játszok, hátha jön Rómejó is! :D

MosóMaca 2018.12.20. 19:31:13

Nekem egyébként tetszett az elején,hogy Viki stikliket eszel ki,szivatja a többit,de a fogkefés (és,hogy nem is szólt miatta!) illetve a babás az tényleg sok volt. Ha nem esik ilyen túlzásokba,akkor tök jó karakter lett volna és nem csak szegény,megboldugult Fannika popitakarójáról,meg Debílió üvöltözéséről szólt volna a legtöbb öfi. Mondjuk én a filmekben is bírom a gonosz karaktereket

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:31:28

@csi21: ??? Mi van a bolonddal???

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:33:01

@MosóMaca: ott Zsófika volt, nem Fannika, ő utána volt, szegény!

MosóMaca 2018.12.20. 19:34:04

@Nyuszomuszo83: ja, lehet,hogy elvesztem az évadokban,sorry

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:36:19

@MosóMaca: nem számit, annyi VV van már mint szabó, kovács, takács, stb... (senkit nem akarok megsérteni)úgyhogy be lehet vezetni vezetéknévnek is! :D

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:36:50

@Nyuszomuszo83: évekig ment nálunk is az "erkélyjelenet", aztán meguntam...
(magas vagyok már hülyének és öreg vagyok már bohócnak, hogy egy kurv@ cigiért "öltözködős, kivonulós jelenetet" rendezzek...) :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 19:37:27

@hereverő heverő:

De így Roli hogy bekérette a segítséget, félig leveheti magáról a terhet mert csak részben döntött ő arról hogy Erát viszi, szóval nyugodtabb a lelkiismerete :)

Angora Cardi 2018.12.20. 19:37:44

Nekem tetszett anno, ahogy Viki szívatta az egysejtűeket. Másra nem voltak jók. A túlkapásokat már nem támogattam.

Más: Reni nekem nem szimpatikus, ugyanaz a rikácsoló pitsa mint Vivi csak néha visszavesz mert valamelyest készült VV-ből, de egy légtérben elkerülném. Buta is, közönséges is, dislike.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:38:25

@Nyuszomuszo83: hun van a 'Bolond?

elhagyott... ? lelépett... ? megkörnyékezte a Fekete Özvegy... ? mijjjjaf@szvanitttttt ?

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:41:18

@hereverő heverő: köszi az igyekezetet... de "tisztán" elektronikusra gondoltam... :)))
a kisebbik felfedezte nemrég a Sepultura lemezeimet... és hát, sokat szól ! :))))

előtúrok vmi Kraftwerk vinyl-t a polc aljáról...

ibsen 2018.12.20. 19:41:40

Na a Blikk megírta hogy senki sem áll Era mögé.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 19:43:11

@csi21:
A nézőnek szíve joga, hogy bármilyen formában kinyilvánítsa az érzelmeit a szereplőkkel kapcsolatban.

Szerintem ezek a mondatok viszont finoman szólva túl durvák, amiket a blogíró idepötyögött:
"Nyílik a villaajtó, és megjelenik az a személy, akit ha lenne péklapátom, azzal se, mert sajnálnám a péklapátot, és aki nem olyan rég pont átment előttem a zebrán, és és életemben először komolyan elgondolkoztam azon, hogy megéri az a pár év az életemből, cserébe meg egy csótánnyal kevesebb, csak a kocsit is megsajnáltam, mert nem ezt érdemli."
Visszataszító!

ibsen 2018.12.20. 19:46:22

@MosóMaca: Voltak durva dolgai, mindenkinek az jött le hogy Viki milyen szemét és ha jól emlékszem egyszer nem volt párbajon úgy lett top 3-ban.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:46:50

@mentorosh lecsó: napok óta nincs hír róla mióta tüntikézni ment! :( nemtom mi van vele! Komolyan aggódom, bevallom férfiasan (nőiesen).
Én kijárkálok megfagyni egy cigiért!!

,, 2018.12.20. 19:47:29

@csincsilla72: magyaros féligtanárként (hosszú sztori) én speciel Renivel foglalkoznék a legszívesebben... sokkal többet ki tudnék hozni belőle (ez nem önfényezés, de tényleg így érzem).

MosóMaca 2018.12.20. 19:47:57

@Sanda.Ipse: én nem érzem ezt annyira elítélendőnek. Itt a blogon,ennél durvább,hosszasabb, fájdalmasabb halálnemeket is kilátásba helyezett màr egyik,másik kommentelő. Ez egy olyan fórum,ahol nem feltétlenül pc mindig,minden

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:48:49

@Angora Cardi: a szemét dolgai bem tetszettek, fogkefe a wcbe, játékbaba megrázása, de ahogy Aut szívatta az tetszett! :D

,, 2018.12.20. 19:49:46

@Nyuszomuszo83: ez a lecsó trollja:/ kezd elegem lenni belőle...

MosóMaca 2018.12.20. 19:49:59

@,,: renyhe tényleg nem menthetetlen,de jelenlegi formájában biztos nem szívesen élnék/barátkoznék vele.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:50:02

@,,: simán jó alany, formálni kéne, néha sütőlapáttal, de én nem engedtem el fullra!

ibsen 2018.12.20. 19:50:41

@Nyuszomuszo83: Igen Aurelio meg mindig nyavalygott az meg leugatta:-))) és milyen érdekes nagy haverok lettek utána is.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:51:46

@,,: jaaaaa! Engem is betalál??? Deee jóóó, az enyém is itt volt már jelét adta, ezek osztódnak???

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 19:52:57

@ibsen: azt a csókot nem felejtem a végén, ott nagyon kellett hánynom! :D

Sanda.Ipse 2018.12.20. 19:56:28

@MosóMaca:
Azért hívtam fel a különbséget a posztíró és a nézők (kommentelők) között.
A posztíró a maga stílusában elregéli az előző adás eseményeit. Lehetőleg érzelemmentesen, de szellemesen.
A néző véleményez. De eltaposnivaló csótánynak nem emlékszem, hogy bárki minősített volna szereplőt. Szellemesnek sem tartom. És itt a Viki témát a magam részéről befejeztem.
Inkább a mostani VV-vel kéne - legalább nekünk - foglalkoznunk.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 19:57:32

@,,: már bocsi de ez tévedés ! a trollom "mentális lecsó" néven fut jelenleg... amióta beszóltam neki, híre-hamvát sem láttuk itt...

nincsen több tanúbizonyságom rá, hogy én vagyok az "original" Lecsó minthogy Heverővel milyen zenéket küldözgetünk egymásnak, az esti műszakos Móki is felismer a szófordulataim alapján, és szerintem @Nyuszomuszo83: is elhiszi, hogy én vagyok a régi "mentolos lecsó", akit a Survivor-os hozászólásai miatt b@sztak ki innen...

MosóMaca 2018.12.20. 19:59:09

@Sanda.Ipse: ok,értem az álláspontod. Engem spec nem zavarna,akkor sem ha egy jelenlegi szereplőről alkot személyes véleményt,de egy már lezárult játék esetén meg aztán tényleg tök mindegy. Nem befolyásolja a szavazóközönséget

,, 2018.12.20. 19:59:23

@mentorosh lecsó: nem tévedés sajnos. Ismerem a nickjeit, és örüljön hogy nem kezdem felsorolni, de ha tovább baszogatja a nyusszit akkor megteszem.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 20:00:13

@mentorosh lecsó:
Nyugi, megismerünk és kedvelünk:)

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 20:00:17

@mentorosh lecsó: mmkk te vagy az én Lecsóm, mellettem vagy és a szavaidból felismerlek!

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 20:01:32

@,,: édes cukorfalat vagy! Likeollak! :D

Paic Róbert 2018.12.20. 20:02:01

Roli és Viki a nyugiba volt nem a szaunába

mobilos perpetuum 2018.12.20. 20:03:51

@hereverő heverő: Ugyan nem neked szólt a kérdés, de azt mivel magyaráznád, hogy tartósan senki nem haragudott Vikire? Sőt, még egyszer Aurélióval fogadtak valamire, amit az elvesztett, és a fogadás szerint szájon kellett a lányt csókolni. Au megjegyzése: jól csókol. Párbajon egyszer volt, megnyerte: 24.hu/szorakozas/2014/02/17/vv6-viki-kiejtette-davidot/

2018.12.20. 20:04:20

@etikette: Mindig gonoszkodott, keresztbe tett mindenkinek, aztán meg magában röhögött. De nem stratégiailag tette, mint pl. VVAttila, hanem, úgy tűnt, passzióból. Mikor pl. Zsófika, annak a szériának a debil kislánya. többször is sírt, élvezettel kiröhögte. Semmi jót nem tett, stb.
Ahogy én emléxem....

Angora Cardi 2018.12.20. 20:05:33

@Nyuszomuszo83: legalább te szóra méltatsz gyere adok egy zserbós szaloncukit

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:06:23

@Sanda.Ipse: @Nyuszomuszo83: @,,: ok, most már értem... visszaolvastam... a frissítések hülyesége miatt kimaradt @csi21: hozzászólása...

félreértettem, én kérek elnézést !

,, 2018.12.20. 20:07:34

@Angora Cardi: valaki zserbós szaloncukit emlegetett??

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 20:07:51

@Angora Cardi: Nyuszim! Cserélünk? Én adok neked gumicukrosat, de van zselésem, meg konyakmeggyes is!ó Válassz többet is!

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:10:05

@Nyuszomuszo83: köszönöm... Szívemnek PWM vezérelt, Platinával bevont LéptetőMotorja... :)

Angora Cardi 2018.12.20. 20:10:22

@,,: gyere csak Neked is jut mindig, hunyjuk be a szemünket és falatozzunk

MosóMaca 2018.12.20. 20:10:45

Régebben a közönség soraiban ülő kiesett játékosokat is meg szokták kérdezni,hogy kit küldenének vissza. Mostanában ez sem volt,nem?

etikette 2018.12.20. 20:11:35

Na koszi a Vikis valaszokat. Esk mar szinte mindent elfelejtettem...
Viszont eszembe jutott Zsofika mint egyedulallo anya a babas heten mennyit sirt nem tudott aludni stb vicces volt nagyon :D remelem itt is lesz babas het

2018.12.20. 20:11:36

Ennek a Renyhének mekkora bojlere van az első gifen, heh?

,, 2018.12.20. 20:12:19

@Angora Cardi: nekem tejkaramellás cukorkám van, én azt adok be a közösbe:)

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:12:39

@Angora Cardi: @,,: egyetlen egy kizárólagos axióma létezik a világegyetemben !
ZSERBÓS szaloncukorra 5 Csillagrombolóm vadászik folyamatosan... :)))))))))

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 20:12:41

@Angora Cardi: imádom a marcipánosat! Azt még be kell szerezzek, meg a kakaókrémeset és a mogyorókrémeset! Picshába a zabálós ünnepekkel! Amúgy nuku válasz ám! :(

Sanda.Ipse 2018.12.20. 20:13:05

@mentorosh lecsó:
Baromság volt, hogy kitiltottak. Ők durván "humorizálhatnak", a kommentelők nem. Ennyi.
De így is tudjuk, ki vagy. Nyugi! LOL

2018.12.20. 20:14:45

Má' most látom, hogy kicsit lapos lesz ez a kampány. Kedves Szerkesztők! Ideje, hogy Ribi ismét kivesse a hálóját. Csak hogy legyen egy párhuzamos történetszál is. Már letelt a gyászév (48 óra, sőt), mire várunk???

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:15:58

@Sanda.Ipse: ok ok ! Nyugodt vagyok b@@@zzddmeg ! :))))))

Angora Cardi 2018.12.20. 20:17:28

@MosóMaca: nincs aha, sőt a bentiek sem sorolják el

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:18:11

@Spitzbauer: nem a hálóját veti ki, hanem a szeméremajkait... amik olyan elkapó, fogó karmokkal rendelkeznek mint a Predátor pofája.... (nem Lasszzzikára gondolok)

Angora Cardi 2018.12.20. 20:19:34

@,,: upsz ennem kell egy vajkarit is

ibsen 2018.12.20. 20:21:47

Csoki miért nem helikopterezik? Van mivel ahogy láttam és lehet bejön neki a főnyeremény ( Renáta mellett) :-)))

Angora Cardi 2018.12.20. 20:23:07

@ibsen: Nem bírná el a tv a látványt.

ibsen 2018.12.20. 20:24:24

@Angora Cardi: A tv? Már az is kiakad az ilyen cirkuszi mutatványokon? :-)))

Mate4182 2018.12.20. 20:27:19

az hogy Vivi azota is ozvegy uzemmodba van engem is meglepett. volt egy elmeletunk a baratnommel hogy Vivennek 48oras parosodasi elettartama van. mikor bejott menyasszonykent, 48 ora kellett egy korty Radicsig, amikor az az istenbarma tavozott (era egyetlen pozitiv hatasa a musorra, bar kitartok amelett hogy egy ures szek is nyert volna radics ellen es most mindegy hogy magat a parbajt, vagy egy intellektualis iq osszecsapast, mert mindkettot a szek nyerte volna) akkor 48 oran belul mar Krisztianhoz tartozott. ehhez kepest most ... a magany es a huseg mintaszobranak tunik :O

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:28:58

@Angora Cardi: ha a SzülőAnyám nem gyárt Zserbót és SósStanglit a sátras ünnepekkor akkor tudja hogy gravitációs élményben lesz része (ki lesz dobva a 4. emeletről)... :)))
Énelőttem JóApám ígérte ezt be neki, mióta Ő már az Erő része, én gyakorlom a teljes hatalmat a Zserbó és SósStangli gyártása felett a KicsiKacsaládban :)))))

(a Zasszonyak halálbüntetés terhe mellett lett kiadva, hogy TANULNIA kell a módszereket az Anyósától!)

én kérek elnézést !

MosóMaca 2018.12.20. 20:30:01

@Mate4182: igen,ribike megtért, ánusz miatt... lehet túl ítélkezőek vagyunk szegénykével

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:30:36

@ibsen: "húsf@sszal" nem lehet helikopterezni, nagy a kollagén tartalma... :))))

Mók_Ica 2018.12.20. 20:35:09

sziasztok :))) végigolvastam ma a kommentenket is :)))
viki az elején tényleg úgy tűnt, mintha Attila női verziója lenne, de elrontotta.... öncélúan gonoszkodott.....
marcipános szaloncukit dobok a közösbe :))))

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:36:18

@MosóMaca: ha VVRibike végre kiesik vmikor... akkor szembesülve a "hírekkel" olyan módon pattintja le KrisztiÁnuszt, hogy azzal még Bear Grylls is tüzet tudna csiholni, nedves mohával...

VVRibike repül majd az áhított "hírnév" felé... Majd kiköt Woodmann papa gondoskodó karjaiban
Ennyi lesz az ő története... A next step Kelemen Kannácska születésénél bábáskodhatunk... úgymond... :))))

Mók_Ica 2018.12.20. 20:37:44

karácsony előtt miért nem csináltak nekik vmi jótékonysági hetet??? volt már ilyen......

ibsen 2018.12.20. 20:39:33

@mentorosh lecsó: Miket tudsz...akkor neked sem jött be?:D

Angora Cardi 2018.12.20. 20:41:08

@mentorosh lecsó: mèg a mákos beiglit erősítsd meg, hogy benne van a repertoárban

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:42:45

@Hedo a nokedli szaggató: most miért ? Férfiúi körökben teljesen bevált szófordulat az, hogy "harap a punc@"... :P :)))

hatványozottan kérek elnézést !

ibsen 2018.12.20. 20:43:01

@Mók_Ica: Például alig használt póthaj kócos szőke vagy a szemetesből kikukázott VV Reni lába közt volt, műszempillák, akár fél pár is, Roli zoknijai, ki mit tud még bent felajánlani? :-D zsutól ne kérjen senki mert a ruháit nem adja senkinek! :-))

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:47:38

@Angora Cardi: a mákos beigli-ről nem nyitok vitát... !!!
az az alap "beugró", hogy a Kari ne csapjon át tömeggyilkossági eseménybe...
(5 cm lekváros mák töltelék, 0.08 cm tészta... miről beszélgetünk ?? :D :D :D )

MosóMaca 2018.12.20. 20:55:03

@mentorosh lecsó: már korábban kifejtettem itt elméletemet ribike karrierjét illetően. Dubaji karrierről álmodozik,az tuti. Ahhoz kell a tv-s szereplés,meg fitness verseny. Úgy magasabb tarifát kérhet

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:55:59

@ibsen: abszolúte semmi bajom azzal, ha felnőtt (!) emberek kielégítik egymással a Cecccuális igényüket, vágyaikat...
De nem a képernyőn ! És nem országos élő adásban !
(ha vki pornózni akar, az menjen pornózni...de ne tegyen úgy mintha nem, pedig mégis...)

mobilos perpetuum 2018.12.20. 20:57:44

@Spitzbauer: A Viki témában így évekkel később úgysem tudunk dűlőre jutni, de adalékképpen akkori cikkből: 24.hu/szorakozas/2014/05/11/valo-vilag-6-itt-a-donto-percrol-percre-kozvetititunk/ "Zsófika bemutatkozása még mindig kihozza belőlem a fenevadat. Cuki a Vikivel kialakult öribariságnak örül legjobban, Au viszont leszarja mindezt, felpattan és ordít."

mentorosh lecsó 2018.12.20. 20:57:45

@Angora Cardi: szívesen és szeretettel telve várunk TeTégedet (is) ! :))))

MosóMaca 2018.12.20. 20:59:07

De azért kíváncsi leszek a kiscsaj (özvegy ribike) elkövetkezendő életútjára. Azért 18 évesen azzal szembesülni majd,hogy egy ország ribancozza,bárhol beleolvas,sehol egyetlen pozitív jelző. Pedig csórikám biztos azt gondolja,hogy azon ámuldozik mindenki,hogy ő milyen szép,milyen jó csaj és ahhoz képest,hogy csak 18,mennyi esze van

Sanda.Ipse 2018.12.20. 20:59:39

@Mate4182:
Csak az ital hiányzik hozzá

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 21:00:43

@mentorosh lecsó: én is 4-en lakom, de én a Lajosszeletért vagyok mostanság megőrülve, de nem csinálnak nekem, zserbó lesz, majd küldök! :)
@Angora Cardi: nyuszim, jöhet az édes, hisz mi is édesek vagyunk!
@Mók_Ica: ugyeeee, ezt javasoltam pedig nyomatékosan a szerkikneek,, hogy kössék le öket, de bezzeg nem voltak vevők arra az ötletemre!

mentorosh lecsó 2018.12.20. 21:03:01

@ibsen: kétszer helikoptereztem de "vérf@sszal", hát nem kibujt mindig egy kölök a Zasszonyból záros határidőn belül ?!? :))))))))

ibsen 2018.12.20. 21:03:50

@mentorosh lecsó: A helikopterezés messze van a pornótól , de voltak ennék keményebb dolgok is már a vv során. Az RTL nem tiltja sőt leadja +18-as karikával később....

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 21:04:44

@MosóMaca: ajánlom ribike figyelmébe a Hamis gyönyör Szalai Vivien könyvet, ha a dubai-os rész fele igaz, akkor eléggé kiábrándító és fájdalmasan megkeresett összeg az...

mentorosh lecsó 2018.12.20. 21:07:49

@Nyuszomuszo83: Lajos-szelet... ?!? Hmmmm.... :)))
a '...bolondot Lajosnak hívják ???? :P :D

exponenciálisan kérek elnézést !

MosóMaca 2018.12.20. 21:09:11

@Nyuszomuszo83: én mondjuk szalai vivien életművéből biztos isten,hogy kezembe nem veszek semmit,de hitelesebb forrásoktól olvastam,láttam,hallottam sztorikat. De akkor is van egy elég szépes réteg,aki inkább bármit bevállal,csak kitartóan tanulni/dolgozni ne kelljen. Lásd ánusz/soma/pumped vonal. Hát,ők tudják...

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 21:09:25

@mentorosh lecsó: az udvariatlanom nem tudom hogy hijják, de ha Lajos akkor azt is kérem! Lajcsi szelet! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 21:10:41

@MosóMaca: igaz, azért irtam hogy ha fele igaz... de látszik van az az összeg, hogy stoppolják a seggüket...

Angora Cardi 2018.12.20. 21:18:49

@Nyuszomuszo83: csakis édesek, kis vattacukik

Angora Cardi 2018.12.20. 21:22:29

@Nyuszomuszo83: olvastam, döbbenet főleg az, hogy ezt önként és félmilliós hajért meg műcsöcsért űzik, és ez az életcélja nyomorultaknak...
Majd ha a kecske is beáll érte a sorba, lehet pislogni a műszempillával hogy inkább tanultam volna..

Paic Róbert 2018.12.20. 21:23:43

Renyhe meg Zsu együtt elmebajnokság

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 21:24:02

@Angora Cardi: ezért a szivem melengető hszért hoztam neked túrórudit! Meg puszinyuszit!

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 21:27:08

@Angora Cardi: az az, ott simán a kecske is beáll, durva azért mikor írja a könyv hogy úgy plasztikázták meg a hátsó részét, erre vágynak??? Akkor inkább maradjak csóró! :) 500k póthaj meg szempina rebegtetés nélkül!

Angora Cardi 2018.12.20. 21:33:18

@Nyuszomuszo83: juj bármennyit meg bírok enni...

Nekem röhejes, hogy ezek a fake dolgok nekik az életcél. Lekerül a haj es műcici ott áll egy nagy semmi maca...na de a pna es segg plasztika világában élünk, van akinek belefér. Vivi is a pushup cicifix nélkül műhaj egyéb leszedve egy fejletlen kisfiú testét tudja felmutatni. Azt hiszik ettől lesznek (jó)nők. Nyomorult világ

MosóMaca 2018.12.20. 21:37:07

@Angora Cardi: mellesleg mennyire durva push up-ban tolja?! Mikor beköltözött,mintha neki is mücicije lett volna. Aztán ha megnézed a zuhany alatt,negyede se...Gondolom még nem jött össze a műtétre való,vagy anyu nem írta alá a szülői beleegyezést

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 21:37:42

@Angora Cardi: kifordult világ, csak az a szép mikor reggel felkel smink nélkül és a pasi fogja a fejét kivel is töltötte az éccakát, mert nem minden esetben érvényesül az az aki szép az reggel is szép örökérvényű! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 21:40:35

@MosóMaca: EKG! Jó meglátás! :)
@Beautybella: Nem volt, de ez a Zsoti még mindig gázul néz ki és meg is hízott. Kösziiiii! :)

Angora Cardi 2018.12.20. 21:41:30

@MosóMaca: igen gyönyörű pasibutító a hatalmas szivacs alatta meg a bolhacsípés.. Mici barátnőjéből kiindulva meglesz itt is a lufi hamarosan. Elvégre a kifejlett (nem) testbe berakott szilikon okos dolog.

@Nyuszomuszo83: Ezek vicces jelenetek lehetnek. Szánom ezt a kultúrkört, hogy ettől érzi valaminek magát.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 21:48:46

@Beautybella: nem voltam képes végignézni... bocsi... Hogyvoltoznád nekem ?

mentorosh lecsó 2018.12.20. 21:55:49

@Nyuszomuszo83: hiányzik a Lajos-Szelete a kis tortádból ?!? :P :)))

logaritmikusan kérek elnézést !

www.youtube.com/watch?v=bCukHL4L-5Q

Mók_Ica 2018.12.20. 21:59:31

@Beautybella: itt sem lett szimpibb ánusz..... ráadásul alul intonál alig hallani és érteni amit mond...

Mók_Ica 2018.12.20. 22:01:12

ancsira egy óriás favágó ingét adták.....

Cimili 2018.12.20. 22:03:13

@Mók_Ica: na már vagyok. :) hoztam nektek smarnit, jó sokat, jut mindenkinek. :
tegnap arra értem haza, h a mi gézunk cukiskodott a bv-ben.
ó ancsa, kockás plédbe öltöztél, ennyire fázol?

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:03:28

Kedves Hogyvoltok !

Ez a legmagasabb színvonalú, magyar nyelvű fórum, ahol a "külföldre szakadt" Olvtársak is hallatják a hangjukat... Minden egyes beütött / olvasott karakter egy "mosoly az arcomon"... :))

Köszönöm !

Lecsó balra el...

(nem tudunk olyan csendben röhögni a Zasszonyal, hogy a büdös kölkök ne tudják, hogy megint Hogyvoltot olvasgatunk... :))) )

Beautybella 2018.12.20. 22:03:34

@mentorosh lecsó: beállított helyzet volt Gabóval, szó sem volt aktusról,nem volt testi kontakt, igazából csak elhitették az emberekkel, h történik vmi és maga is meglepődött, h ez milyen jól sikerült...Vivibe szerelmes,most visszanézve Vivi már akkor is őt akarta mikor Radiccsal volt és hajrá Csoki. Röviden és tömören

Cimili 2018.12.20. 22:04:37

tegnap este a lehető legjobbat lépte meg roller, h az erát viszi ki. ment a szavazatom rá.

MosóMaca 2018.12.20. 22:05:06

@mentorosh lecsó: ánusz buta,mint a tök! Köszönjük a figyelmet. Röviden ennyi

Mók_Ica 2018.12.20. 22:05:08

özvegyribi kommentje elég ótvarra sikeredett..... pfffffff

Angora Cardi 2018.12.20. 22:06:10

Fuj ezek a kommentek de szép képet adnak erről a sok fekete lelkű lényről.

Mók_Ica 2018.12.20. 22:06:28

@Cimili: hurrá :))) köszi, nyami-nyami :))

Mók_Ica 2018.12.20. 22:07:38

milyen őszinteségről beszélnek állandóan???? tudják milyen műsorba mentek??????????
nooooooooooormális?????

OriginalBlackMamba 2018.12.20. 22:08:11

Rájöttem! PUA Adri biztosan rokona Bay Évának! Ugyanúgy grimaszol meg nyalja a száját

Mók_Ica 2018.12.20. 22:08:12

@Angora Cardi: +10000000000000000000000000 és ekg

Angora Cardi 2018.12.20. 22:08:52

@Mók_Ica: ha ez mind szaloncuki lenne boldogan halnÁk bele

Mók_Ica 2018.12.20. 22:09:05

@OriginalBlackMamba: akkor megkapja a 6os lottó sorsolást :))))) (most a fia vezeti :))) )

Mók_Ica 2018.12.20. 22:10:10

@Angora Cardi: nem venném a lelkemre, küldök, de nem ennyit :))))

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:11:23

Milyen király parfikat kell szagolgatniuk

Mók_Ica 2018.12.20. 22:11:31

parfümök???? ezek max eau de toilettek maximum, de van amelyik még az sem....... csak deo

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:12:04

@Beautybella: ahham értem... majdnem...

Pumped Gabó merev f@sza, csak KrisztiÁnusz combközében cuppogott ??? Akkor tökéletes volt az illúzió (!), mert a táGÍTott végbelét is látni a felvételen...
A Pumped f@sza köré cuppanó ajkai is CGI effekt volt ??? Akkor már tudom, hogy az Avatar alkotói honnan másolták a "tökéletes" képi effekteket... :))))

Megint egy kurv@ magyarázza a bizonyítványát...

Mók_Ica 2018.12.20. 22:12:17

@Cukorborsó88: szia :)))))

mentális illatot érzett csoki..... höhöhöhöhhö

Cimili 2018.12.20. 22:12:35

milyen parfümről csacsogtál ancsa?????????? ezek sima deók.

Angora Cardi 2018.12.20. 22:13:15

@Mók_Ica: bitto az avon szponzorálja

Mók_Ica 2018.12.20. 22:14:42

@Angora Cardi: még csak nem is avon..... vmi star márka..... ahogy látom, főleg gyümölcs illatúak....

Angora Cardi 2018.12.20. 22:15:02

@Mók_Ica: fel kell bontanom az after eightet, mentális csokira vágyom

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:15:38

Cuba parfümök, a rózsaszín heartbreaker van nekem is, szeretem! :) nyári illat! :)

Cimili 2018.12.20. 22:15:49

@Mók_Ica: sztem besöpörték egy kosárba az auchan polcáról.

Mók_Ica 2018.12.20. 22:15:53

@Angora Cardi: kérek :))) imádom a mentális csokit :))))

@Cukorborsó88: cukrok vagyunk veled, mmkk :))))))

Angora Cardi 2018.12.20. 22:16:40

@Cimili: Ilonka azt mondja Star nem Avon. Nem ismerem.

Cimili 2018.12.20. 22:17:32

@Angora Cardi: Ilonka? :DDDDDDDDDD ne bántsd a mókit! :)

Beautybella 2018.12.20. 22:17:57

@mentorosh lecsó: juuuj... a Gabós linket meg én nem nyitottam meg úgyhogy köszi az öfit :-)

Mók_Ica 2018.12.20. 22:18:10

@Angora Cardi: mittom én..... az volt az üvegekre írva......

@Nyuszomuszo83: cubából volt 2-3 féle... a többi üvegen star márkanév volt :))) nem tudom mi az, nem ismerem.....

@Cimili: tesco gazdaságos..... pumpa illatú légfrissítő :))))

Angora Cardi 2018.12.20. 22:18:15

@Cukorborsó88: amilyen büdi lehet ott a wc illatosító is parfüm szag lenne nekik

Angora Cardi 2018.12.20. 22:19:20

@Cimili: ugyan, ez csak becézés volt semmi rossz szándék, nem vagyok én vévécardi

Mók_Ica 2018.12.20. 22:19:24

@Angora Cardi: Ilonka??? :DDDDDDDDDD Mók Ilona..... ez túl komoly.....

Mók_Ica 2018.12.20. 22:20:08

@szociál: uncsi bizony.... de miről szól??????????,

Angora Cardi 2018.12.20. 22:20:49

@Mók_Ica: megkövetlek a zilonkáért, instállom

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:21:00

@mentorosh lecsó: nekem lassan mindegy már hogy hijják a nevit csak lenne már valaki Nooomális!

Cimili 2018.12.20. 22:21:17

@Mók_Ica: annyira, h még a kontit se használtuk:DDDDD

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:21:37

@Angora Cardi: legyünk optimisták, hogy jó illat van a vellában :). Biztosan szellőztetnek csak nem mutatják mert az unalmas. Bár néhány öfibe beleférne mert elalszom rajtuk.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:21:42

@Mók_Ica: pumpa vagy Pumped illatú ?!? Nem mindegy ááámmm ! :))))

Mók_Ica 2018.12.20. 22:21:44

óóóóó.....laszikát megbolondította az özvegyi ágy tegnap...... laszika, neeeeeeeeeeee

Angora Cardi 2018.12.20. 22:21:50

@Cimili: hehehe holnap beállítok és felkérdezem őket Star illatból

Angora Cardi 2018.12.20. 22:22:43

@Cukorborsó88: ablak sincs az alvószobában évek óta

Cimili 2018.12.20. 22:22:48

na cigiszünet a nagy semmi után. :)

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:23:30

@Nyuszomuszo83: a nooóóórmális most vérf@szt vagy húsf@szt jelent-e ?!? :P :D

Mók_Ica 2018.12.20. 22:24:04

@Angora Cardi: nem bántódtam meg :)))) :****

@Cukorborsó88: bakker..... ezért kapták a parfümös feladatot...... :))))

@mentorosh lecsó: pumpa :))) tegnap megosztottam a tesco-s bakik sorát :))) ott van felsorolva.... a fém faházzal együtt :)))

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:24:58

@Angora Cardi: neeeee! A saját érekedben mondom. Egyszer anyukám akart egyet venni mertmittudoménmiért pedig egy elég jó ízlésű asszony. Úgy kellett kicsavarnom a kezéből. A szaga botrány volt. A vattacukrossal próbálkozott de azt hiszem a többi műeper, műkókusz, műmentális, ilyesmik.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:25:03

@szociál: eléggé! :(
@Mók_Ica: star parfümök föleg vattacukor illatúak, tusfürdöm volt, az Euro family boltban lehet kapni ezeket, nem nafy valami, a Cubát rossmannban vettem. Amúgy én az avonos illatok közül szeretek párat! De holnap megyek a rossmannba mert a kedvenc betty barkley parfümöm akciós! :)

Mók_Ica 2018.12.20. 22:25:09

@Angora Cardi: kiabáltam neki, hogy neeeeeee.....

2018.12.20. 22:25:13

Megvaaaaaaaaaaaaaaaan! A név: ERASE! (törölni). Úgy látom a szerkik ezt csinálják éppen vele.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:26:02

@szociál: b@szás lesz-e ????????

összecsap a PredátorArc a PredátorPunc@-val ???? jajjjjhhhhhhh.... mi lesz ebből ???
(bekért terhességi teszt ???)

Mók_Ica 2018.12.20. 22:26:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: szia.... megyünk is cigizni... :)))

@Nyuszomuszo83: avon-nál van kedvencem is :))))

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:27:03

@Mók_Ica: mint a szellőztetés ellenszerét? :) holnaptól bevezettetem itthon is. Kész. Ennyi. Mi meg nyitagassuk kifelé azt a drága ablakot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 22:27:03

@Mók_Ica:
Lacika tekerni akar, ezzel ki is ejti az özvegy, az átok él :)

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:27:30

@mentorosh lecsó: tök mindegy csak 16 felett legyen!
Juuuj én kérek elnézést!

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:27:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: a "kis" cicidet, vagy a "nagy" feneked jöttél-e mutogatni ?
:P :D :D

Mók_Ica 2018.12.20. 22:28:29

@szociál: igen....

@Cukorborsó88: sztem ha összeadjuk a lakásaink szagait, sem kapunk olyan szagot, mint ami a vellában van.... :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:28:58

@Mók_Ica: Mesmerize, mmkk! Bár most rákattantam az Imarira meg a 1pulse-ra! :D

2018.12.20. 22:29:49

@Beautybella: Azért nyelves csók és egymás faxának verése volt Gabó és Ánusz között.

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:29:55

@Nyuszomuszo83: nem követed a törvényi változásokat !!!!
a betöltött 14. év a "beleegyezési" korhatár...
ppppffffhhhhjjjeeejjj...... :((((

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:30:05

@Nyuszomuszo83: azok a pasztell zöld, sárga színűek? Vagy lehet hogy keverem vmivel.

Perah 2018.12.20. 22:30:52

Nagyon jó volt a poszt, Dzsudi, szétröhögtem magamat rajta, köszi! :)))

Ba***uk ki Erát a pichába, én 2 mobilról is ellene fogok szavazni. Szeretném, ha most vasárnap hazatakarodna az undorító csomós póthajával és hülyeségeivel együtt! Az is mi volt már, hogy Julianus Barát helyett többször is cézárt mondott?! Nem az a fő baj, hogy buta valaki, csak az a baj, ha úgy csinál, mintha nagyon okos lenne, ráadásul a butasága még rosszindulattal is párosul, mint Eránál. Ja érzi, hogy az igazság fog győzni, mint az előző párbajánál... Remélem, hogy kb. 30% esik ki, hogy helyrebillenjen az önismerete.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:31:18

@mentorosh lecsó: öööö kora és cm-e 18, jó lesz, ha 19 maradhat!-:D

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:31:48

@szociál: azzzmmmáááánnn megszületett !

Látom is a képernyőn !!!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 22:32:00

@Mók_Ica: avonos a kedvenc parfümöm. :) Imádom. :)

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:33:23

@Perah: nem fog, 0 önkritikája van. Akkor is mindent jól csinált és legjobb csaj a stúdióban. Ja! És egy komplett jós veszett el benne.

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 22:34:00

szotyvadék. na innentől érdekes.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:34:44

@Cukorborsó88: melyikre gondolsz? A legnagyobb kedvenc a mesmerize fekete, arany kupakkal, a 1puullssennak llila kupakja van, az imari van fekete kupakkal-az nem jön be- barna-kicsit masculan illat, de jó ha megszokja az ember föleg így télen, a narancskupakos-mogyoros, karamellás kicsit! :) ezeket szeretem. A másik nagy kedven még a mesmerizén kivül az eve duet! :)

MosóMaca 2018.12.20. 22:35:06

Greg miről hadovál?!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 22:35:11

@Mók_Ica: én tudnék olyan szagot: a suliban a fiú öltöző. ;)

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:35:39

@Nyuszomuszo83: no és vasttagságosságosssáágos dimenzió ? :P :))))

(vki állítson le, mert VADER elszabadul... :))) és akkor minDENki meg lesz b@szva, az se baj ha NŐ... )

ismét, csak simán elnézést kérek !

Mók_Ica 2018.12.20. 22:35:47

@Cukorborsó88: az más tészta.... már kiszáradt???

era drága, vakon vagy..... roli nem a ratyis..... höhöhöhöhöhö

Beautybella 2018.12.20. 22:36:05

@Spitzbauer: Zsolti nem tudott reagálni az Ánusz által előadott bullshitre mivel szerinte Mo-n nem nézhető (???) a videó így ő nem is látta...

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:36:09

Btw miért érzik úgy, hogy bármilyen ok kell a kihívott személy ellen?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 22:36:39

Erának az nem esik le, hogy a párbajáig volt ő normális, utána lett idióta pitsa.

Cimili 2018.12.20. 22:37:04

era fejében megfordulhat, h a viki is azt tanácsolhatta rolinak, vagy legalább célozgathatott rá, h őt kell kivinnie. márpedig viki ismerheti a nézők véleményét is.

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 22:37:20

"menjen haza a faszomba baszdmeg."

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:37:45

@mentorosh lecsó: nem jó a vékony, átlagos legyen! :D Naaa tesó álliccsad le magad, elég ennyi a gyereknapból, meg hun van még karácsony!

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 22:38:06

"azt még berovázik dikk?"

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:38:18

@Nyuszomuszo83: akkor semelyikre de holnap megyek megszaglászom őket, köszi h mondtad :)) Sztem simán összekevertem másikkal.

Mók_Ica 2018.12.20. 22:39:00

@Lynette21: köszi :))) háááááááát.... ez inkább kislányoknak való, az illat megnevezések alapján

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem a "hétköznapi" parfümöm avonos :))) a summer white sorozatból a sunset... (narancssárga) azt nagyon eltalálták

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:39:15

Ez a Greg egy hányadékban a sárgarépa, gusztustalan! A többi vakon van! Ostobák!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 22:39:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: már szítja a feszültséget a többiekben, hogy ki áll mellette.

Beautybella 2018.12.20. 22:40:22

Tudjuk már ki kit támogat?

Angora Cardi 2018.12.20. 22:40:25

Miről hepetelnek? Nem láttam. Tetszik nekik vagy megdöbbentek?

MosóMaca 2018.12.20. 22:40:57

Vakera nagy arca fog leesni először,mikor a sarokban lévő fikusz se áll mellé

Cimili 2018.12.20. 22:41:01

emlékeztek még, h rolit hányan várták vissza az első párbajáról? fordult a világ úgy látom.

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:41:08

@Mók_Ica: ki, de az egész lakásban szennyvíz szag volt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 22:41:41

@Beautybella:
Az nem lenne jó ha Era mögé nem áll senki, mert megsajnaljak.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:42:00

@Cukorborsó88: húúú szagizz, kiváncsi vagyok melyik fog tetszeni! Én mesmerize fan vagyok mióta megjelent, az én illatom, aztán jött a duett, azt is szeretem. Naaa majd ird meg! Kivi vagyok!

Mók_Ica 2018.12.20. 22:42:01

@Beautybella: első körben a többség örül, hogy erát viszi roli..... még nem tették le a voksukat :)))

MosóMaca 2018.12.20. 22:42:31

@Nyuszomuszo83: greg elképesztően gáz. Legidősebb köztük és annyi agya van,hogy nyalni kell annak,akit épp esélyesebbnek tart

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:42:45

Számít az valahol egy hangyaszerszámnyit is, hogy ki ki mögé áll?

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:42:52

@Cimili: Erát nem? Roli nem volt még! :)

Beautybella 2018.12.20. 22:43:32

@szociál: pontosan, remélem nem lesz belőle mártír. Még véletlenül visszaszavazza a jónép...

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:43:48

@MosóMaca: rá illik ancsa beceneve, Napraforgó!
@szociál: igen, az nem jó!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 22:43:52

Era megis hogy gondolja, hogy kirak vkit? Minek hiszi magát? Biztonsági őrnek a KFC-ben? :D

Mók_Ica 2018.12.20. 22:44:12

@Cukorborsó88: óóó szegénykém..... ez szar lehetett.....

jön a választás.. ki ki mögé áll...ööööö kit követ be..... höhöhöhöhö

Perah 2018.12.20. 22:44:40

@Sargabogre: @bElannaTorres: @csincsilla72: Egyetértek veletek, én is kedvelem Renit a lányok közül, mert szerintem is alapvetően egy jóindulatú és vidám csaj. Mondjuk, hordhatna kevesebbszer picsagatyákat, mert az eléggé gázul néz ki ennyi ember között. Viszont én legtöbbször a hülyeségein is jókat szoktam derülni, inkább ilyen legyen valaki, mint egy savanyú Jóska. Pl. emiatt sem kedvelem Erát, mert semmi humorérzéke nincs, nem mond vicces dolgokat, baromi komolyan veszi magát, etc...

@etikette: Én bírtam Vikit a szériájában, mert szerintem értelmes, ami most a tanácsadásnál is látszott. Voltak rossz húzásai, ha jól rémlik, sokat kötözködött, de nekem alapvetően nem volt vele bajom.

Amúgy Roli mondta, hogy lett volna közöttük valami, ha egy szériában lettek volna (és nem Viki), ezt pedig a testbeszédből úgy gondolom, hogy komolyan is gondolta :). Örülök, hogy Roli hallgatott rá, és végül maradt az Eránál, mert így nagy esélye van arra, hogy visszajön. Ha Renit hívta volna ki, akkor ellene szavaztam volna, de így mellette fogok.

2018.12.20. 22:44:48

Jááááájjjjj! aztán most egyedül hagyják, nehogy mártír legyen má'

MosóMaca 2018.12.20. 22:44:53

@Nyuszomuszo83: neeee! Én nagyon szeretem a napraforgókat. Olyan szépek. Ne degradáljuk LE!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 22:45:09

@Mók_Ica: nekem a hétköznapi a Pur Blanca, a bulis hétvégi a Sensuelle. :)

Cimili 2018.12.20. 22:45:58

lacikának van barátja. roli. :)

Mók_Ica 2018.12.20. 22:46:31

era magányos harcos lesz???

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 22:46:39

@Cimili:
Legalább Lacika állna mellé, de nem.

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:47:48

Zsu bolond? (Költői kérdés)

Mók_Ica 2018.12.20. 22:47:52

úgy látszik idén nem lehet semlegesnek lenni......

era sír a riportba'......

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:48:18

Bacca meg mártir lesz a végén pedig ő nem Mártiromkodhat mert Era!

mentorosh lecsó 2018.12.20. 22:48:20

@Nyuszomuszo83: mááááánnnn a Zasszony is kalapálja a fejem a kommentjeim miatt.... :))

Lecsó visszavonul... (a Zasszony keblei közé...) :P :))))
Majd holnap megnézem a mai epizódot (rögzítés alatt van).

Lehetne bonyolultan is fogalmazni, de JÓÓÓÓÓ veletek Nevetni !
Köszönöm és Jócccccaakát Mindenkinek !!!!

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 22:48:21

most meg sír. beszarás. sírt volna az elmúlt két hónapban nagy pofa helyett.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 22:48:31

@Cukorborsó88:
Legalább greg állna mellé.
Mekkora fosogep ez a greg is.
Zsut se értem.

Mók_Ica 2018.12.20. 22:49:01

renyhe kap egy piros pontot...... megsajnálta erát, mert egyedül van

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:49:33

@MosóMaca: bocsánat, én is szeretem a szotyit minden formában, virág, szotyi, olaj... :) bocsánat!

Cimili 2018.12.20. 22:49:34

@Mók_Ica: ilyen se vót még a vv történetében, h senki nem áll a kiválasztott mögé.

Mók_Ica 2018.12.20. 22:50:00

@Szepvoltfiuk: pedig ő segít az embereken........

MosóMaca 2018.12.20. 22:50:03

El akarja szedni a mágikus csokif@szt,de még renyhe akarja megszánni?! Hát tényleg arany szíve van ennek a lánynak

MosóMaca 2018.12.20. 22:51:02

@Nyuszomuszo83: van már nemesített napraforgó virág is. Nagyon szeretem. Mert szép! Abban nincs szotyi

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:51:13

@Mók_Ica: ez az egy tényleg megvan benne, hogy jószívű.

Mók_Ica 2018.12.20. 22:51:38

@Cukorborsó88: én értékeltem, hogy jóindulatú.....

@Cimili: én sem emlékszem.....

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 22:52:09

mindenki hibás, csak ő nem. az egész villa.

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:52:09

Kerepera magában is nyomja. Elképsztő.

Mók_Ica 2018.12.20. 22:52:20

@Cimili: volt... most mondja ancsa..... vv zsuzsa volt ilyen talán.......

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:52:46

@Mók_Ica: én is, nem cinikusan írtam.

Cimili 2018.12.20. 22:53:10

@Cukorborsó88: vasárnapig össze fog omlani.

Cimili 2018.12.20. 22:53:43

@Mók_Ica: ja, hallom, de nem emléxem rá.:)

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:54:54

@mentorosh lecsó: csokoltatom a zasszonyt! Tesa, töled nem vártam mást!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 22:55:11

@Angora Cardi:
Renyhet lehulyezte, ő bever neki és kiteszik, párbaj elmarad mert egy játékos kiesett.

ibsen 2018.12.20. 22:55:17

Az egész banda egy rakás fos :-D

Cimili 2018.12.20. 22:55:38

na én lépek asszem, korán kell kelnem, most jön a hajrá, még 24-én is meló. :(

Mók_Ica 2018.12.20. 22:55:53

most már NAGYON remélem, hogy nem era megy vissza, mert akkor akkora arca lesz, hogy nem fog beférni a villába......

ancsa pedig nagyon jó, egyre jobban csinálja, humora is van..... lilu a fasorban sincs a mostani ancsához képest.....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 22:56:10

Era egyetlen esélye, hogy nem támogatja senki a bentiek közül!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 22:56:24

@Mók_Ica: Zsuzsi az Edina-Fannis szériában nem volt egyedül?

ibsen 2018.12.20. 22:56:30

Szégyen komolyan mit adtak elő itt Roli hirtelen haverjai....Vivivel az élen.

Angora Cardi 2018.12.20. 22:57:04

@szociál: ezek amilyenek beküldenek egy új játékost inkább

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 22:57:20

@MosóMaca: tényleg??? Szép lehet!

@Mók_Ica: nem az mögött a srác állt nem jut eszembe a neve, Viki mögött nem állt senki Debilioék szériájából és visszament Dávid ellen!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 22:57:21

@Mók_Ica: Pedig pont azért kellene, mert hatalmas lenne az arca, a többiek meg teljesen beparáznának. :-)

Mók_Ica 2018.12.20. 22:57:25

@Nyuszomuszo83: sapka, sál .... és gyerünk :)))

@Cimili: úúúúú......ez durva!!! jó pihit!!!!

ibsen 2018.12.20. 22:57:30

Erát vissza a bentiek meg rohadjanak meg:D

Dr.Zé 2018.12.20. 22:57:32

Én Rád szavazok szőkeség. Hajrá!

Angora Cardi 2018.12.20. 22:58:50

@szociál: mmkk-t engedd ki a szaunából mielőtt elfogy a szaloncuki

Mók_Ica 2018.12.20. 22:58:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: de... egyedülnevelemagyerekem zsuzsi... utolsónak ment be.... mindenki utálta

@VV Erőlegény: ezt még ok is... de nem szimpatikus karakter, amióta visszajött....

ibsen 2018.12.20. 22:59:40

Annyira bírom ezt a sok kamu dumát. Era a nagy közutálat akit a legutóbbi jelrakásnál 1 jelet kapott most takarodjon haza.Komoly egy banda.Még azok se tették rá a jelüket akiknek nagy volt a pofájuk.

Cukorborsó88 2018.12.20. 22:59:51

@szociál: nem tudom, hogy Rolival pontosan mi a bajuk (vagy csak nem figyeltem, a kétszínűség és sunyiság megvan de hogy ezek hogyan alakultak ki azt nem) de Greg és Era között sztem nagyobb a feszkó. Zsu meg szimplán oda húz ahová Greg. Era mondjuk kb mindenkibe beleállt már, a tegnapiban volt, talán Vivi mondta, hogy senki nem bírja.

Perah 2018.12.20. 23:00:43

@Sanda.Ipse: Ezen a pár mondaton én is meglepődtem. Nekem csak annyi emlékem van Vikiről, hogy csinált hülyeségeket, de egyébként értelmes nő volt. Mondjuk, én amúgy sem szoktam utálni senkit sem, ahogy te is írtad, vadidegeneket meg főleg nem. Ő hasonló személyiségként él az emlékezetemben, mint VV Attila volt, és őt is kedveltem. Kicsit mindkettő flegmatikus, de okos és taktikus.

@Cukorborsó88: Ja, én is ezt látom rajta, jól jellemezted Erát :D. Pont ezért írtam, hogy próbál itt jönni a "jós-dumával", hogy majd kiderül az igazság és ugyanaz lesz, mint Radicsnál volt. Hát, szerintem óriásit fog koppanni, de ahogy az idézet is tartja: "magasról lehet nagyot esni" ;).

@Nyuszomuszo83: OFF: Először is a cigi nem jó, hanem rossz, ejnye-bejnye :D. Másodszor viszont tényleg furcsa, hogy Udvariatlanbolond azóta eltűnt, hogy kiment pár napja tüntetni (több napon át is). Úgy hallottam, hogy sokakat bevittek, előzetesbe tettek, volt olyan, aki csak kutyát sétáltatott, aztán úgy igazoltatták. Szóval, én is kíváncsi lennék, hogy mi lett vele...

ibsen 2018.12.20. 23:01:02

@Angora Cardi: :D Á, csak kicsit pipa vagyok erre a csürhére mentik az irhájukat egy csomóan miközben ugyanolyan szarkeverők mint sokszor Era volt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 23:02:26

@Angora Cardi:
:))

@ibsen:
Szavazzunk erara? :))
Sokkot kapnának ha vissza menne, most kezdődik a játékkal :))

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:03:50

Sivatagi kutyát nem érdekli Era.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 23:04:18

@Cukorborsó88:
Azért renyhe rolit jobban utalja mint erat, mégis rolizik.
Igaz holnap bedzolnak egymásnak.. :)

ibsen 2018.12.20. 23:05:14

@szociál: Mindenki szavazzon a kedvencére :-) Szerintem is. Szerintem lenne söprögetni valója mindenkinek ebben a játékban a háza tájékán...

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:05:35

Egy újabb értelmes telefonáló...csinál,nem csinál,teszi,veszi. Honnan a faszból szedik ezeket?

bElannaTorres 2018.12.20. 23:05:49

@szociál: hát én Erára szavaztam amúgy

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:06:23

A telefonálókhoz is volt casting?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 23:06:50

@ibsen:
De sajnos Era egy kígyó :(
Roli menjen inkább vissza.

ibsen 2018.12.20. 23:07:37

@szociál: Roli is egy vipera csak ő sunyibban mar:D

Mók_Ica 2018.12.20. 23:07:56

@Maximista vagyok: telefonálj be hozénak :))))

győzi még mindig a 73-17-tel viccel..... pedig akkor komolyan mondta......

juj, látszott roli.......

@szociál: ne szavazzunk erára....

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:07:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: @Mók_Ica: korcsolyapálya minden nálunk! Reggel húzok zoknit a bakancsra!

A telefonáló vakon van! Era,tetszik neki, látom másnak is...

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:09:03

@Mók_Ica: jaj Ica, engem nem kapcsolnak be. Az meredek lenne.

Mók_Ica 2018.12.20. 23:10:06

csokinak mi baja lett????

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:10:19

@Nyuszomuszo83: ha engedtek volna most én is csücsülnék szerintem, csak nem lett baja az uradnak :/

bElannaTorres 2018.12.20. 23:11:03

@ibsen: :DDD
@Nyuszomuszo83: nekem is eszembe jutott már ez, azt sem tudom melyik tüntetés óta nem ír

MosóMaca 2018.12.20. 23:11:39

Csoki cementet reggelizett?! Vagy most mit keménykedik?!

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:11:43

@szociál: lehet, nekem csak az tűnt fel, hogy Erával mindig fikázzák egymást ha nincs jelen a másik :). A Rolis témáról lemaradtam. Valami a virgácsosztásról rémlik, hogy ott Greg idegi alapra került.

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:13:07

@Nyuszomuszo83: itt is ónos eső van délután óta. Remélem holnapra elmúlik és nem korival kell mennem a Rossmannba

2018.12.20. 23:13:18

Eszkuzív a diszczigány!

ibsen 2018.12.20. 23:13:22

@MosóMaca: Csoki nem gondolkodik ösztönlény, a dszungel gyermeke hogy szépen fogalmazzak:D Eszik-iszik-baszik.

Mók_Ica 2018.12.20. 23:13:39

@Nyuszomuszo83: szombatra már 10 fokot mondanak.....
próbálj email-t írni udvariatlannak.....

@Maximista vagyok: mi jól szórakoznánk :))))

2018.12.20. 23:13:54

Eszk(j)úz mí (dÍsz)

MosóMaca 2018.12.20. 23:14:09

Nah,ha ezt a levelet hózentrógernek tényleg egy szerkesztő írta,akkor nincs több kérdésem a szinvonal kapcsán. Vagy csak nem tudta elolvasni a gyökér?

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:14:11

Mit csinált Csoki? Lenémítottam a tv-t hozé miatt

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:14:20

Igen győzi, eszluzív vagy....van vakcinája, azt se tudja az micsoda. Védhivatal...na jó, az én anyámat.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:14:38

@bElannaTorres: vasárnap nem volt már,pénteken jelentkezett utoljára, azt irta szombaton nem megy, a vasárnapin lehetett ott, na azóta nincs hír róla!

Avigal 2018.12.20. 23:14:54

@bElannaTorres: szerintem az MTVA vonulásos tüntetés előtt írt utoljára, azóta eltűnt:(

bElannaTorres 2018.12.20. 23:14:58

Nem kell igazából félni - még - én megyek holnap is, igaz nem állok előre

2018.12.20. 23:15:01

Az almafa fényes! Tuggyátok!

Mók_Ica 2018.12.20. 23:15:13

mutasssa..... ja, a mi fülünket meg hasogasssa..... pffffff

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:15:58

Győzi válaszolt nekem, múltkor irtam le neki az almafamüsorvezetö faszságát!

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:16:29

A "magyar" Jókai a győzi?! Loooool

Mók_Ica 2018.12.20. 23:16:45

@Maximista vagyok: a nevét el tudod ismételni??? :))) kb. 6 évesen hablatyoltunk így, amikor úgy csináltunk, mintha külföldiül beszélnénk......

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:17:10

@Mók_Ica: tegnap irtam neki privát e-mailt, nincs váladz! :(

MosóMaca 2018.12.20. 23:17:38

Hát menjenek már el a véreres bús ...szba,de tényleg! Miért kell győzike showt csinálni a BV-ből?! A műsor fele elmegy erre a nézhetetlen idiótára....

bElannaTorres 2018.12.20. 23:17:47

@Avigal: :/ remélem semmi gond nincs

ibsen 2018.12.20. 23:18:49

Rolit most emelik piedesztálra? Egy érző ember....

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:19:17

@Maximista vagyok: köszönöm hogy ti is aggódtok! Én is,remélem nincs baja! De komolyan remélnykedem, hogy nem rabosították!

Hümmögő Hammogó 2018.12.20. 23:19:56

Győzike húzza le magát a wc-n!!! Nézhetetlen...:((

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:20:12

@ibsen: eddig Era rítt, most 1-1

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:20:18

@Avigal: igen, azóta tűnt el az uram! :(

Avigal 2018.12.20. 23:21:41

@Nyuszomuszo83: Csak előkerül hamarosan!

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:22:15

Gyűlölöm Győzőt! Komolyan, mindennél szarabb! Idióta, nyomorult egysejtű! Rohadj meg Győző egy igazi köcsög vagy a faszságaiddal együtt, te fajtád szégyene!

Mók_Ica 2018.12.20. 23:22:53

@Nyuszomuszo83: óóóó...... reméljük nincs semmi baj.....

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:23:02

@Avigal: Remélem! Én várom a legjobban!

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:24:05

@Nyuszomuszo83: hát erre mit mondjak, tudjuk mi folyik idehaza, nem lepődök meg semmin, fogalmazzunk úgy hogy ezt én még nagyon lájtosnak érzem, lesz ennél nagyobb balhé is még. azért az udvariatlan kolléga tud magára vigyázni, nem hülye ember :)

Avigal 2018.12.20. 23:27:17

@Nyuszomuszo83: Elő fog! Azért meg csak Európában vagyunk, talán még nem tűnnek el emberek nyomtalanul.

Na, de nem off-olok tovább, inkább csendben olvasgatlak bennetek:)

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:27:30

@Maximista vagyok: igazad van,sajnos én is azt érzem ez még csak a jéghegy csúcsa, tudom hogy tud vigyázni magára, mert nem hülye, de tényleg sokakat bevittek! Csak én ilyen lelkis, aggódó és gondoskodós vagyok! Ha bármelyikőtök nem jelentkezne ugyanígy aggódnék! Ilyen vagyok tényleg!

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:27:47

@ibsen: nah, a kis számolgatós mindenedet :). Holnap egyenlítenek egy ordítozással mielőtt megsajnálnánk őket, persze ha nem felejtik el leadni.

ibsen 2018.12.20. 23:29:17

@Cukorborsó88: Lehet 6-1 Erának de ő nem játssza meg magát ilyen téren. Roli kár hogy felvette ezt az érzelemmentes maszkot nem bízik magában hogy úgyis tudna játszani ha önmagát adná.

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:29:31

@Nyuszomuszo83: tudom, hogy új vagyok meg minden de olvastam az eddigi “románcot”, szorítok én is, hogy minél előbb előkerüljön.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:29:35

@Avigal: de irj nyugodtan! Szerencsére nemm kim dzsong van még, csak azért ha nem is bezárták, hanem megsérült... ne legyen baja én csak ennyit kérek!

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:31:47

@Cukorborsó88: te cukorborsó! Ari vagy! Na a mi románcunk nem hétköznapi! :D Igaz én mindig a különlegest keresem!

Avigal 2018.12.20. 23:31:52

@Nyuszomuszo83: Biztos nem lesz semmi baja. Csak előkerül pár napon belül.

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:34:25

@ibsen: nem tudjuk, lehet, hogy tényleg ilyen. Nem gondolom érzelemmentesnek, csak a fiúk többsége kevésbé mutatja ki az érzelmeit mint egy lány. Mert akkor ugye már Gregek lennének. Vagy Auréliók.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:36:20

@Avigal: igérem kiporolom a fenekét ha eltűnése indokolatlan volt, meg küldök neki nyuszipuszikat, hogy ha megkerül!

Most elteszem magam ez év utolsó munkanapjára!
Nyugodt, jó éjszakát Mindenkinek és szép álmokat Nektek! Holnap folyt.köv! Puszcsi!

ibsen 2018.12.20. 23:36:55

@Cukorborsó88: Nem erre gondoltam. Roli felvett egy szerepet hogy nem érzékenyül el, nem mutatja ha valami fáj stb. Védekezésből. Amikor nyert akkor mindig kijött az állat belőle pont az amit eddig visszafolytott. Látod sokan főleg Reni bevette azt hiszi hogy nincsenek érzelmei.vannak színészkedik.Ez is egy taktika vagy önvédelem de meddig elég.

Maximista vagyok 2018.12.20. 23:37:09

@Nyuszomuszo83: természetes az aggódás. nekem viszont van egy olyan érzésem hogy inkább azért nem látjuk mert beleállt ebbe nagyon, talán érintett is, így rámegy az összes ideje. én ezt szűrtem le a legutóbbi kommentjeiből. aztán majd a januári tekilázáson majd jót nevetünk együtt :)

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:37:13

@Nyuszomuszo83: viccelsz?! :)) persze, hogy szorítok, vidám nyuszit szeretnék olvasni sok akciós hírrel :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 23:38:46

@Nyuszomuszo83: uh :( Remélem, csak dolgozik és nincs ideje. :(

Hümmögő Hammogó 2018.12.20. 23:40:49

@Nyuszomuszo83: Jó éjt! Én szerencsére holnap már nem dolgozom, de Neked kitartást!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 23:41:36

@Nyuszomuszo83: gondolj arra, hogy készíti a lakodárés nyoszolyádat az üveghegyen túl. :)
Aggódom veled, de biztos jól van. :)

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:41:37

@ibsen: csak azt írtam, hogy lehet, hogy ennyire fékezett habzású irl is, nem tudhatjuk, hogy mi az álarc mert nem ismerjük őket. Győzelem esetén meg már sok emberből kijött az állat :). Ettől függetlenül lehet, hogy igazad van és nem akar gyengének látszani.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 23:44:05

@Maximista vagyok: naaa utolsó mondatként! Akkor nem csak én kombináltam ezt ki, nekem is az jött le, hogy benbe van ő ebben nyakig és nem csak résztvevőként, de ezt nem tudhatom! Januárban összehozzuk ezt a tequilázást, muszáj lesz!
@Cukorborsó88: Úgy legyen!

ibsen 2018.12.20. 23:48:17

@Cukorborsó88: Roli maga mondta el nem egyszer a riportban ezt. Nem akar senkit közel engedni magához szexelni sem akar stb stb.....

csincsilla72 2018.12.20. 23:53:50

No, azt azért nem hittem volna, hogy senki sem áll már Era mögé. Lesz pár kellemetlen napja. Így viszont nem sok értelme lesz párbajra készülni. Mindegy, essen ki végre a picsába és legyen a többi ápoltnak Era-mentes karácsonya. Jöjjön a következő Reni-Vivi konflikt. :-)

Cukorborsó88 2018.12.20. 23:57:20

@ibsen: csak köszönni tudom neki, hogy megkímél minket a látványtól

ibsen 2018.12.20. 23:58:13

@csincsilla72: Jaj szegények hogy eddig el kellett viselniük. Annyi eszük nem volt hogy kirakják már korábban a nagy utálat miatt erről valahogy elfelejtkeztek.:D most hogy Roli mondhatja a tutit mert a másik 3 sík hülye ehhez mindenki milyen kurva bátor lett...Szerintem napokig felváltva öntenék rá szart a tiszta kezükkel...:-)))

ibsen 2018.12.21. 00:00:51

@Cukorborsó88: Roli nagy felháborodása kb mint Eráé sokszor tényleg hasonlítanak. Csak a csaj legalább kiüvölti magából.

Cukorborsó88 2018.12.21. 00:03:09

@ibsen: ez a probléma. Óriási probléma. Nekem és a dobhártyámnak.

csincsilla72 2018.12.21. 00:05:31

@ibsen: egyszerűen arról van szó, hogy meg vannak győződve arról, hogy Rolinak Viki valahogy megsugallta a tutit. Innentől Erának vége, senki sem hisz abban, hogy erős és ő jön vissza. Puncsol az összes. Era pedig a kereplésével már mindenkinek az idegeire ment. Ne feledd: te 40 percet látsz belőlük, ők a nap 24 órájában együtt vannak.

csincsilla72 2018.12.21. 00:07:15

@ibsen: És pont ezért utálja meg mindenki. Mert cibálja az idegeiket.

ibsen 2018.12.21. 00:09:24

@csincsilla72: Ez szerintem belemagyarázás. Nem is lehetne megsúgni, de neki Era már Viki elött megvolt a fejében. És azt hiszed a többiek mások? Era sem 0-24-ben osztja az észt és kavar. Zsu sem állandóan idegbeteg és Reni sem örjöng minden szarért. Mikor valakire rákerül a kendő akkor majd jönnek a szarosvödrök az ún. jóbarátoktól.

ibsen 2018.12.21. 00:09:57

@csincsilla72: Reni is éppúgy vagy Zsu

elcsi84 2018.12.21. 00:29:05

Nos. Már bocsánat, de Roli visszatérése semmilyen dolgot nem rejt magában, max megijednek tőle, ő meg hátradől a szófán és nézelődik tovább, ameddig ezek üvöltöznek.
Erában többet érzek. Üvölt, igen... beképzelt, igen... sír, igen... idegesítő olykor, igen... De továbbra is több lehetőséget látok benne a játék szempontjából (nem csak üvöltözés), így én rá szavaztam.
Ettől függetlenül simán ki fog esni

agimano 2018.12.21. 02:52:31

@Dzsudi "Reni odáig merészkedik, hogy biztosan emlékszik arra, hogy Viki nem taktikázott az előző játék alatt, ami ebben a formában tulajdonképpen igaz is." Reni nem ezt mondta, hanem azt, hogy Viki végig taktikázott, szemétkedett, de amikor kijött, rájött, hogy ezt az egészet kint emberek nézik, és ők szavaznak, akiknek a viselkedése nem volt szimpatikus, ezért megbánta az egészet, és azt mondta, hogy nem kellett volna ennyire tattikázni, hanem sokkal inkább szívből kellett volna tolni a dolgokat. Reni emiatt gondolta, hogy inkább azt javasolja majd Rolinak, hogy ne taktikai lépést tegyen. (Reni amúgy elég jól képben van a korábbi VVkkel kapcsolatban, nem csoda, hiszen már ovis kora óta ezt nézi)

agimano 2018.12.21. 04:16:24

@Beautybella: Krisztián vajon miért nem tudott bent is ilyen normális lenni?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.21. 07:04:32

@csincsilla72: Pont fordítva látom, az, hogy nem támogatja senki nagyot fog lökni Era szavaazatain. Ilyen még nem volt a VV-k történetében. Ha a Szerkik jól vágnak ma holnap és vasárnap, valamint Era is odateszi magát, és lesz egy-két jól elhelyezett sírása az biztos, hogy előhozza a Vera mellett együttérző, valamint a thriller barát szavazókat. Utóbbi alatt azt értem, hogy nagyon érdekes lenne Era visszajövetelekor a bentiek reakcióját látni, valamint azt, hogy Era "Tudtam, győzött az igazság ! " stílusa, hogy hatalmasodik majd megint el rajta, és telepszik rá a villahangulatra. Én már pl rátettem az appomat Rolira, de most elbizonytalanodtam. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 07:53:56

jo reggelt. visszaolvasom a posztot meg a kommenteket, de mar a cimadason sirok.

Perah 2018.12.21. 08:01:17

@VV Erőlegény: Hát, tőlem aztán vághatnak be bármilyen videót az Eráról, mindenképpen marad Rolin a szavazatom. A kinti életben sem váltogatom 1 percenként a véleményemet azokról, akikből már nagyon elegem van. Era egy unalmas, de öntelt hólyag, kettőjük közül ezerszer inkább adnám a 36 milliót Rolinak, mint az inkorrekt és sz**kavaró Erának.
Remélem, hogy úgy kint marad, mint a huzat!

djökerek 2018.12.21. 08:02:07

Azt mondd meg nekem, Győzike, hohy a bánatba lehet lehet primör az almafa. Agyfaszt kapok tőled. Bár aki maga a magyar Jókai Mór, annak mindenmindegy.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 08:03:20

mennyi dzsézönsztetem meg dzseniferlopez van itt

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 08:05:40

@Angora Cardi: hogy te még akkor is gondolsz rám, amikor a zóperenciástengeren is túl vagyok :**** lekvár vagy

ibsen 2018.12.21. 08:17:19

@elcsi84: Én is úgy látom hogy ki fog esni. A szokásos egy fiú-egy lány vonal megy tovább. Azért érdekes hogy Roli már 1-2 napja porondon van küzd a láthatatlan ellenféllel a csapatával, aztán épp onnan választ embert.Úgy érzem hogy az RTL tolja. Most hirtelen ő a szép, az okos a jó ember és jé még érzelmei is vannak.

BarBwire 2018.12.21. 08:18:40

Lekvárt mindenkinek!

Be kell valljam, én Melissa McCarthy vagyok, kivül, belül. Na jó nem mindig.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 08:23:16

majdnem azt írtam, hogy mennyi jason momoa van itt, de nem akartam megsérteni a fiatalembert azzal, hogy hozzá hasonlítom a villában élő hímnemű egyedeket

Angora Cardi 2018.12.21. 08:44:18

@úgymond olvasó mmkk: mmkk lekvártábor tagok szemmel tartják egymást :) gyere itt egy szaloncuki :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 08:44:34

@BarBwire:

Melissa vicces , Koszorúslányokban az a fosós jelenet epic !

@úgymond olvasó mmkk:

Vélemény.
Szerinted mennyire van veszélyben Roli hogy mindenki mögé állt ?
Nem lehet hogy Erát megsajnálják és direkt vissza szavazzák ?
Nekem még roli van a szavim, de elgondolkoztató lenne, mi lenne ha vissza menne Era ;)
Nagyobb csavar lenne, Roli eddig nem nagyon játszott, era legalább állat volt :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 08:46:21

Ha Era visszamegy akkor Vvivike agyvérzést kap a gecibeh :))
És nem tudja kivinni :))
Greg is leszopja magát de nagyon :))

ibsen 2018.12.21. 08:47:26

@szociál: Már ezért megérné ha viszamenne :D Sunyi, aljas banda.

Angora Cardi 2018.12.21. 08:48:52

Én Rolit támogatom :) Era már túl sok orczáját mutatta, tessék menni haza beiglizni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.21. 08:49:09

@szociál: de akkor könyörgöm cseréljék le a rasztás pulikutyát era fején

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 08:49:26

@ibsen:

Tényleg agyalok hogy Erára szavazzak.
Nagyobb szart kavarna a visszamenetele.
És az ahogy visszamegy a villába, mindenki sokkot kap, na ilyenkor nézném meg Greg fejét tuti a nyakába ugrana és azt mondaná, na te vagy a legerősebb játékos !!!!
Mekkora egy kis köcsög ez a pán :))

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.21. 08:50:45

@szociál: és akkor elismerném, hogy van párhuzam baukó és era között

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 08:50:52

@Hedo a nokedli szaggató:

Biztos küldenek be fodrászokat, minden évadban küldtek be fotózási célzattal :)

ibsen 2018.12.21. 08:51:32

@szociál: Greg mindig jó érzékkel mondja azt miért is áll vagy tesz jelet valakire ami simán csak egy gyáva benyalás de ő még meg is magyarázza.:-)) Emlékszel mikor Erát behívta a szaunába hogy bocsánatot kérjen tőle miket mondott rá a háta mögött? Most újrakezdte...

Angora Cardi 2018.12.21. 08:51:40

@Hedo a nokedli szaggató: Én a viselkedésükben, beszédükben már látom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 08:53:31

@ibsen:

persze a legsunyibb a Greg :)
Mindig ahhoz csapódik aki vissza jön a párbajról, mostantól Era lesz a legjobb barija :)

Sanda.Ipse 2018.12.21. 08:53:35

@szociál:
Én is megsajnáltam, hogy senki nem áll mögé, de végülis a saját viselkedése okozta, hogy összevissza keverte a szart. Ettől még nem fogok rá szavazni.
Remélem, hogy a jövőben például Roli parodizáló képességét jobban kihasználják. Szakadtam a röhögéstől, mikor az Era vs Radics párbaj előtt Radicsot karikírozta. Még Radics sem sértődött meg, hanem szórakozott rajta.
Rolinak is kínos, hogy mindenki mögé áll, mondta is, hogy preferálná, ha csak a két fiú állna mögötte, de ez van.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 08:54:40

@Angora Cardi: :****

@szociál: ez még akár veszélyes is lehet rá nézve, ha a szerkesztők úgy akarják, előhozzák a nézők szociális érzékenységét. nem a tinilányok a fő nézőközönség, mint a faktorban, simán megetethetik mindenkivel a "jaj ez a szegény lány, hát nem szereti senki" témát. vegytiszta pszichológia. aztán lehet, hogy sokat nézekki belőlük.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 08:55:14

@Sanda.Ipse:

Még a Rolin van a szavazatom, vasárnapig rajta tartom, meglássuk mi lesz addig.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 08:56:32

@úgymond olvasó mmkk:

Csak a nézők már ismerik milyen kis hátba szúrós gecih volt Era a többiekkel, mikor rámászott Csokira és Roliékat lexarta.
Szóval ezt nem tudom hogy teszi jóvá.

Sanda.Ipse 2018.12.21. 08:56:37

@szociál:
Baukót meg Erát egy napon említeni nem lehet. Baukó klasszisokkal jobb volt, azért is szavazta vissza a közönség. Baukónak volt egy műveltsége is, ami szimpi volt és nem utolsósorban humora. Én Erán még soha nem tudtam nevetni.

Angora Cardi 2018.12.21. 08:57:30

Emberi dolog, hogy megsajnáljuk, aki mögé nem áll senki. És hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy miért. Era mindent megtett ezért, hogy így legyen. Mindenkivel összeveszett, elfordult a szövetségétől akikkel sokáig menetelhetett volna, csak azért, hogy a szaros mocsár tagja lehessen. Érdekes, hogy még Vivi is milyen hévvel beszélt ellene tegnap, hogy el akarta Roli kártyáját dugni, hogy Adrira terelhesse a gyanút, aki mindig a szobában héderel, ezt már Vivike értékrendje (sic!) sem bírta el (LOL). Mindenesetre tett ő ezért rendesen.

Nem mondom, hogy játékosként ez nem jó, mert kell a szarkavarás is, de úgy tűnik bent megelégelték. Nem hiszem egyébként, hogy visszaszavazzák a nézők. Elején nekem is favoritom volt, de elmúlt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 08:57:51

@szociál: a néző simán befolyásolható, hát nézd meg, Lacikáról is azt gondolja mindenki, hogy tudja, mert ezt mutatják. csak néha elfelejtik, és bevágnak róla napi két mondatnál többet.

ibsen 2018.12.21. 08:58:56

@szociál: Az a gond hogy Roli is ugyanúgy geci volt és ez igazából a kettejük csatája. Belemagyaráz mindenféle hátbaszúrást amikor ő simán lepaktált lacikával meg adrival...

Angora Cardi 2018.12.21. 09:00:04

@ibsen: De abban nem volt semmi Era ellenes, míg Era kifejezetten Roli ellen uszított a mocsárban.

ibsen 2018.12.21. 09:00:42

@Angora Cardi: Még nem tudjuk ez mennyire volt vcsak beugratás a többieknek vagy tényleg igaz. Zsu dolgainak a tolvaja még mindig nem került elő. Viviről is elmond mindent ahogy most viselkedik.

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:01:13

@szociál:
Vivi legközelebb megy a párja után bárki ellen, úgyhogy sokáig nem szívná Era jelenlétét. Sajnos Era nem szórakoztató. Greg bentléte is attól függ, ki lesz az ellenfele.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 09:01:32

@Angora Cardi: mi van, ha szerkesztői utasítás volt, hogy ne álljanak Era mögé? túl sokat képzelek a szerkesztőkről, tudom

ibsen 2018.12.21. 09:02:34

@Angora Cardi: Era elmondta hogy ez egy felvetés volt, nem történt meg. És nem hirtelen felindulásból tette ahogy Roli sem azt amit. Ez az ő dolguk igazából.

ibsen 2018.12.21. 09:03:49

Nem tudom itt ki az igazán szórakoztató, marad a konyhás néni aki a múltkor is:D Vigye a milliókat a tanárokkal együtt:-))

ibsen 2018.12.21. 09:05:08

@úgymond olvasó mmkk: Ennyi erővel gondolkodhatnának is utasításban :D Menne?

Angora Cardi 2018.12.21. 09:05:15

@ibsen: Vagy megint nem láttunk mindent miért viselkedik így Vivi is Era ellen. Egyébként kiindulva abból, hogy Era el akarta dugni Roli kártyáját, hogy Adrira terelje a gyanút, nyilván mindenkiben elindít egy gyanút Era ellen, hogy Zsu cuccait is ő dughatta el. Ez a rész erre megy ki, valós vagy sem, talán kiderül.

@úgymond olvasó mmkk: Amit eddig a szerkesztőktől láttunk, én nem képzelek bele ilyet :D Nullák. A bentiek meg csürhe mód helyezkednek, ennél több nemigen lehet ebben. Mentek mint a hiéna mind Era ellen mikor látták, hogy senki nem áll oda.

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:05:52

@szociál:
Figyu! Ha közben lesz egyetlenegy olyan poénja, mint amit te Puskás kapcsán lőttél, esküszöm rá szavazok:))))

ibsen 2018.12.21. 09:07:01

@Angora Cardi: Vivi szerint őt 3x akarta innen kitenni ez az ok szerintem. Most azt élvezi hogy nem ő van a porondon és eddig is utálta Erát csak megjátszotta hogy kedveli.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 09:07:36

@Sanda.Ipse:

Baukón télleg lehetett nevetni, meg ugye neki csapta szelet Alek :)
Párbajon fetrengős jelenet nem volt gyenge, Balázs csak nézett :))

@Angora Cardi:
De Roli kevésbé genya mint Era, csak Roli eddig megúszós volt, meg az hogy Ánusz mögé állt az sem tetszett nagyon.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 09:08:54

@ibsen: nem hiszem :D

@Angora Cardi: azért mondtam, hogy én már túlgondolom :D van vadász szaloncukim, kérsz?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 09:09:54

@Sanda.Ipse:
De Era rámászhat Csokira, ami felcsűri Renyhe agyát.
Roli mit fog játszani,megint csak néz ki a fejéből és Lacikával tattikázik a bagózóban ? :)

Angora Cardi 2018.12.21. 09:10:21

@ibsen: Nekem az már magyarázkodásnak tűnik a néző felé. Volt ideje átgondolni mit mondana erre a párbajon, ezt találta ki.
@Sanda.Ipse: :))
@szociál: Persze, mind követett el hibát, valszeg benne volt a sértettség is, hogy Adri kihátrált mögüle.

Angora Cardi 2018.12.21. 09:12:08

@ibsen: Micsoda nagyszínpad megy ott bent a végén még élvezni fogjuk a műsort, ha a kezdeti mocsár szindróma elmúlik és mindenki előhozza azt amit várunk :D

@úgymond olvasó mmkk: Nem tudom, én is csak összevissza gondolkodom :DD
kérek, áááááááááá, hamm

ibsen 2018.12.21. 09:12:50

@Angora Cardi: Én ezt nem tudom nem s értem annyira szövevényes, de látod utálat nincs köztük szerintem a két dudás esete korrekt párbaj lesz. Viszont ha Roli megy vissza neki rosszabb lesz.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 09:13:23

@Angora Cardi: bmg, asszed december 21-én, fényes karácsony előtt nyugton hagynak az üffelek? áááááááááááá, dehogy. mindegyik után megeszek egy szaloncukrot, még jobban elhízok :DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 09:13:39

@Angora Cardi:

Mindig azok a képek jelennek meg előttem mikor annyira elszállt magától Era, és magasról lexarta Roliékat és csatlakozott Csokiékhoz hogy kipaterolják a másik oldalt, Rolival Hunorral együtt , hát ezt nehéz lesz elfelejteni, valszeg nem szavazok Erára.

Angora Cardi 2018.12.21. 09:13:50

@szociál: Sztem Era fog akciózni hétvégéig Csokival, láttam más is kommentelt ilyet de nem emlékszem ki. Era minden helyzetre elég készültnek tűnik.
Nekem tetszene ha Roliék szépen elsakkozgatnának az emberekkel bent, jobban szórakoztat mint a csajok rikácsolása.

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:14:35

@szociál:
Azért egy dolgot ne felejtsünk már el! Eránál volt egy kártya, ami a védettséget jelentő lila kendő lehetőségének felhasználása volt. Élhetett volna vele. Részben el sem tudta képzelni, hogy rá kerülhet a kék Rolitól, másrészt korábban nagy pofával kijelentette, hogy ő Rolit és Hunort is kinn hagyná a gecibe, mert ő a legerősebb a villában és hatalma van.
Itt a helyzet. Bizonyítson!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 09:15:23

@Angora Cardi:

Nekem is jobban bejönne ha többet látnánk Hunor és Roli taktikájából, Lacika meg ott állna :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 09:15:49

@szociál: ja, hízzak el még jobban. mire vége az ügyfélfogadásnak, szétfolyok a székben :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 09:16:05

@Sanda.Ipse:

Aha ezt mondom én is, elszállt magától a csaj.

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:16:40

@Angora Cardi:
ismét +1. Végülis arról szól a játék nem ordibálásról, amiből ráadásul egyetlen szót sem ért a néző.

Angora Cardi 2018.12.21. 09:17:15

@ibsen: Igen igazad van, én sem látom az utálatot ez már elvi kérdés nekik, Rolit sztem nem merik majd a többiek abajgatni hisz az erős Erát tenné ki aki az erős Radicsot tette ki (tudom tudom, az erős itt költői túlzás csak néhány benti talán még ezen a vonalon van). Ellenne ő ott bent a fiúkkal, addig kavarnák a szálakat amíg mindig két másik menne párbajozni a végéig, ha ügyesek.

@úgymond olvasó mmkk: A most elfogyasztott szalon cukor esete sskk nem megy a fenekünkre. Én szabim alatt dolgozom mert jó fej vagyok és mert ezt nekem mindenki megköszöni. Ja nem.

@szociál: Igen az csúnya volt, azt a néző sem felejti. Nem akarlak ám lebeszélni Eráról csak néha vágyom egy kis hv okoskodásra :)

ibsen 2018.12.21. 09:17:56

@Sanda.Ipse: Pont Vivinek mondta amikor megkapta a kendőt hogy tudta hogy ő lesz. Szerintem direkt nem akarta egyrészt Rolinak is mondta a hálóban vigye ki teljesen komolyan. Gregnek azt mondta hogy elveszi tőle de nem fogja használni csak volt egy lehetősége és élt vele.Hogy kinek adja majd ha kiesne elvileg Lacikának de Greget illetné bármennyire is rühellem sokszor.

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:19:44

@úgymond olvasó mmkk:
Ha még egy szaloncukrot megeszel, kitiltatlak! A gondolatától is rosszul vagyok. LOL

Angora Cardi 2018.12.21. 09:20:21

@szociál: Lacika édesen el ja-geci-zik a döntőig, igazi kis baracklekvár :)

@Sanda.Ipse: Fu emlékszel elején nem értettünk semmit amikor még mind bent volt és egyszerre ordítottak, fütyültek, sípoltak, ott vagy két hétig nagyon gondolkodtam hogy én ezt nem nézem... Mostanra legalább nagyobb részét lehet hallani.

Én azt az igazi VV-t nézném inkább, ami nálunk nem is tudom talán egy évadban volt igazán, de külföldön ez olyan jól megy, nálunk nem annyira..

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:21:10

@ibsen:
Hát ha így akarta, megkapta. Övé a színpad. Ööööö.... akarom mondani a lehetőség.

Angora Cardi 2018.12.21. 09:21:15

@ibsen: Lacika nagyhatalom lesz a végére.
@szociál: Már látom mivel lehet téged meggyőzni :D

ibsen 2018.12.21. 09:22:01

@Sanda.Ipse: Nem egyedül fog ott állni:-))

ibsen 2018.12.21. 09:24:14

Lacika egy fasz. Tegnap mikor megjátszottan kérdezte Erát hogy ugye most milyen szar?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 09:24:16

@Sanda.Ipse: szóljál valamelyik adminnak, hogy töröljék az összes hozzászólásom, és töröljék a nickem, itt ez a módi, jó?

@szociál: rágom a tollamat, mókuscica

@Angora Cardi: mi az a szabi? :)))))

Angora Cardi 2018.12.21. 09:27:09

@ibsen: Drága Laci szemünk fénye, hát hogy mondhatsz ilyet :DDDD

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:27:36

@úgymond olvasó mmkk:
Nem teszek ilyet, ha szaloncukrot némán tömöd magadba. LOL

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:28:20

@úgymond olvasó mmkk:
Ja! El ne felejtsem! A beiglit is utálom. LOL

ibsen 2018.12.21. 09:32:40

@Angora Cardi: Rolival nagyon egymásra gyógyultak....:) Csak Hunyor nehogy féltékeny legyen. ő is szarban van Rolin kívül nincs senkije.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 09:32:57

@Sanda.Ipse: ne emlegess nekem beiglit, kifutok tőle a világból :)

Angora Cardi 2018.12.21. 09:35:26

@ibsen: a titkos szövetségből mi lett :D De látod Era rá akarja hagyni a szuperképességet, máris megérte kicsit színészkedni és együttérezni Erával :D

@úgymond olvasó mmkk: mááákooos beeeeigliiii hámm

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.21. 09:37:36

@ibsen: era kiesik, megírja a végrendeletét és átruházza a képességet. Igazán megmutatná a különböző agyhalottak emberi dolgait ha azt írná: döntsétek el kié legyen :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 09:37:42

@Angora Cardi: haggyámá a beiglivel, sütök püspökkenyeret holnap, jó lesz az is

ibsen 2018.12.21. 09:38:21

@Angora Cardi: Én nem adnám neki, Roli képes lenne másodszor is elkérni ettől a fasztól:D

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:40:32

@úgymond olvasó mmkk:
Elintézted magadnak, hogy ezek után SOHA ne tiltassalak ki:)))))
Egye fene! Kapjál be egy szaloncukrot.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.21. 09:40:32

@Perah: Értelek, csak azt értsd meg, hogy mivel egy az életem alakulását tekintve teljesen lényegtelen "háttérműsor", amiben én a szórakoztató faktort próbálom mindig keresni, és pártatlanul viszonyulok a játékosokhoz, könnyen változtathatom a véleményemet (nem tudom ezt ezt a műsort a saját valós életemhez hasonlítani semmilyen vonatkozásában, mégha úgy is hívják, hogy Való Világ), és gondolom, hogy ezzel így van a nézők többsége (de minimum egy jelentős része) is. Aki ezt a játékot végigviszi (három hónapon keresztül kitéve magát a kamerál össztüzének), és megnyeri, attól én nem sajnálom a 36 millát, az szerintem megérdemelte. Az, hogy a győzelmet valaki zseniális taktikázással, vagy szórakoztató játékkal, vagy humorral, vagy meglepő sokkhatásokkal, vagy az MMKK szívből jövő őszinte játékkal, ad abszurdum az óriási vak szerencséjével stb. nyeri az számomra mindegy. Ahhoz, hogy valaki mire használja a 36 millert (amiből manapság maximum aegy stúdió lakást lehet venni Pesten), általam értelmesnek, vagy értelmetlen vélt célokra, ráadásul úgy, hogy ezt is csak prejudikálva megpróbálom belelátni a játékosba, és akkor amikor egyébként a tényleg valódóságos világban, 100 milliókat, illetve milliárdokat tesznek zsebre emberek teljesítmény nélkül, és teljesen ellenőrizhetetlenül a társadalom (benne az én) hallgatólagos jóváhagyása(om) mellett, úgy gondolom, hogy nincs igazán közöm. Ezért gondolom, hogy nem követnék el nagy morális vétséget, ha Roli helyett Erára tenném a szavazatomat, mert őt látnám nagyobb "szarkavarónak" a villában az elkövetkezendő hetekben.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 09:42:00

@Sanda.Ipse: elpateroltam a szaloncukrot a szabin lévő kolléganő fiókjába. jó helyen lesz az ott :D

ibsen 2018.12.21. 09:43:55

@Hedo a nokedli szaggató: Na ez ütne! Tépnék egymást!:-)) Ezt megnézném!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.21. 09:45:58

@VV Erőlegény: De hozzáteszem még Rolin van az appom (mint ahogy szerintem az eddig szavazók 80%-nak is), viszont figyelem, hogy milyen drámákat, és esetleges fordulatokat, hoz az utolsó három nap. :-)

BarBwire 2018.12.21. 09:49:03

@szociál: Én úgy emlékszem, hogy megbeszélték, hogy a négyest szétszedik, és Era vállakozott rá, ezért nyomult rá Csokira, hogy Reni kibukik, és feladja.

BarBwire 2018.12.21. 09:50:00

@úgymond olvasó mmkk: én se vagyok nagy bejgli rajongó, én rendeltem, egy rudat, mutatóba, jó lesz az.

ibsen 2018.12.21. 09:50:36

Akit érdekel egy csomó magyar filmet lehet itt megnézni ingyen január 4ig:

vimeo.com/filmarchivum

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:51:34

@VV Erőlegény:
Őszintén szólva Era akkor ásta magát el nálam teljesen, mikor a Hunorral szemben megengedhetetlen hangnemet ütött meg (bicikliverseny). Még ez sem lett volna elég, rá lehet fogni hirtelen felindulásra, a napok óta tartó higiéniai megvonásra, de Era büszkén, kaján vigyorral szóról szóra megismételte a riportszobában, hogy mit mondott a fiúnak. Hátha valakinek nem sikerült megértenie a korábbi üvöltve hadarását.
Éppen ő, aki kiállt amellett, hogy a fiúk ne beszéljenek minősíthetetlenül a lányokkal.
Nem szeretem, ha bárki megalázza a másikat. Indifferens, hogy férfi teszi-e vagy nő. Számomra nem szórakoztató és az ilyen nőnek ugyanúgy villán kívül a helye, mint Radicsnak vagy Krisztiánnak. A szóban elkövetett abuzus is abuzus.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.21. 09:52:15

@VV Erőlegény: Ja és amellett továbbra is kitartok, hogy ha tegnap mondjuk ketten-hárman beállnak Era mögé "támogatónak", akkor simán kiesik Era (bármi is történik), így viszont, hogy teljesen egyedül maradt, hatalmas lehetőséget kapott a népszerűségének növelésére, kérdés, hogy tud-e vele élni, és hogy elég lesz-e neki három adás a jelentős hátrányának ledolgozására.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.21. 09:52:17

ha era megígéri hogy leszedni a műloboncot, visszaszavazom

Angora Cardi 2018.12.21. 09:52:41

@ibsen: Másnak nemigen adhatja, mindenki utálja és emiatt most ő is utál mindenkit, zsákutca..

Angora Cardi 2018.12.21. 09:53:38

@úgymond olvasó mmkk: én megeszem a te beigli adagodat is, te megeheted az én püspökkenyeremet :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.21. 09:54:36

@Sanda.Ipse: Többek közt amiket elmondtál azért van még az appom Rolin.

BarBwire 2018.12.21. 09:55:30

@Angora Cardi: Kedves Nyuszitárs, KÖSZÖNÖM neked, és KEKÜ és BUÉK.

LOL

Angora Cardi 2018.12.21. 09:55:42

@ibsen: ez jó! már mentem is a linket, köszi

Angora Cardi 2018.12.21. 09:56:47

@BarBwire: ehehehe Te mekkora artz vagy, hát máris jobban érzem magam :D (főnökömnek meg innen kívánok minden jót... )

Angora Cardi 2018.12.21. 09:57:58

@BarBwire: és természetesen minden jót viszont kívánok az ünnepekre :)

ibsen 2018.12.21. 09:59:08

@VV Erőlegény: Nem is Era a lényeg szerintem már, hiszen Roli mögött 2 ember kivételével azok vannak akik kiraknák az első szóra.Ugyanúgy utálják mint Erát, mivel nem voltak balhéi, kiakadásai és nem volt annyira nyílvános mit is szervezkedik kevésbé talán. Erát nem védeném de számított is erre az egészre és remélem nem megy el mártírba. Az hogy Roli kibulizta ezt a képességet Lacikától nagy dolog, viszont nem volt fair mert tartozik neki. Ő aki mindig az eszével jön meg milyen okos...

Sanda.Ipse 2018.12.21. 09:59:19

@VV Erőlegény:
Ráadásul a mai napig meg van győződve arról, hogy akkor neki volt igaza és nem emlékszem arra, hogy a hangnemért, az elhangzott szavakért (5 forintot sem érsz!) bármikor is megkövette volna Hunort.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 09:59:24

@BarBwire: @Sanda.Ipse:

Sanda jól mondja, a bringaversenynél teljesen kiábrándultam Erából, onnan indult be a csoki imádata, kiakarta szórni Rolit és Hunort.

@ibsen:

Köszi.
Majd nézem mik vannak felpakolva.
Az egyik legnagyobb A turné, Eperjes, Börcsök, Ternyák Zoli (R.I.P.) Cseh Tamás, Benedek Miklós wow de jó film volt, tud ez a Bereményi Géza ;)

www.youtube.com/watch?v=D9i6afhNEW0

ibsen 2018.12.21. 10:01:53

@szociál: Az Indexről loptam a linket:-)
A turné megvan dvd-n tényleg jó film, párszor láttam.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.21. 10:02:41

@Sanda.Ipse: köszcsi :D

@Angora Cardi: írjad befele a youtube-ra, hogy if harry potter had tinder. és nézd végig.

ibsen 2018.12.21. 10:06:18

@szociál: A Cseh Tamás szerencsétlen két nőhöz is bekéredzkedett.. Hihetetlen de a színészek ilyenek is. Ripacsok, sokszor hiúak.

hereverő heverő 2018.12.21. 10:07:56

Lóreggelt.

Én kókuszos és marcipános szaloncukival tudok beszállni a buliba. Láttam a madaras teszkóban gumicukrosat is, csak akkor egyetek olyat ha már meguntátok az életeteket és Móki friss konténert helyezett elétek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.21. 10:09:42

@ibsen:

Az a Ternyák volt :)
Cseh meghúzta a művésznőt :)
Cseh a Törőcsík Marinak ajánlkozott fel, hogy ő ha kéri akkor bármikor, csak szóljon, mert annyira csodálta :))

hereverő heverő 2018.12.21. 10:12:13

@Sanda.Ipse:
"What we've got here is failure to communicate. Some men you just can't reach. So you get what we had here last week, which is the way he wants it. Well, he gets it. I don't like it any more than you men."

en.wikipedia.org/wiki/What_we%27ve_got_here_is_failure_to_communicate