Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A film, ami pontosan olyan, amilyennek gondolod

2018. december 20. 18:00 - sixx

a1ni4zz4rpl_ri.jpg

Vannak azok az előzetesek, mint a Blade Runner 2049-é is, amit megnézve gőzöd sincs, miről fog szólni a film, de valahol az alkotók nem is erre spendíroznak, hanem arra, hogy a hangulat majd jól beránt. Na, a Miért pont ő? előzetese nem ilyen, hanem az a típusú, ami elmeséli a filmet 2,5 percben, megmutatja, milyen drámai fordulatok/vicces jelenetek lesznek benne,

és tényleg csak az hiányzik a végéről, hogy valaki megkérdezze, hogy ezek után is megnézed?

Mert ha igen, akkor nincs jogod fanyalogni. A sztori ismerős lehet 8786 másik vígjátékból: van egy Stephanie (Zoey Deutch) nevű, 22 éves csaj, aki Kaliforniában jár egyetemre, messze a fateréktól, de karácsonykor hazamegy és viszi magával a fasziját is, Lairdet (James Franco), aki egy harmincas techmilliárdos, széjjel van varrva, közönséges, de legbelül egy arany ember. Bárcsak a fater (Bryan Cranston) is túl tudna lépni a tetoválásokon. És ha ezt olvasva arra tippelne valaki, hogy tuti lesz olyan is, hogy a fater rányit a cipős szekrényen szeretkező párra, akkor megnyugtatjuk, hogy igen, lesz.

Jó, a rendező John Hamburg írta az Apádra ütök és a Vejedre ütök forgatókönyveit ami PONTOSAN UGYANEZ A SZTORI, csak De Niro a fater, Ben Stiller a vőjelölt, és Teri Polo a csaj. Csakhogy Hamburg mintha az összes karakterizációs puskaporát ellőtte volna Ben Stillerékre, és sikerült olyan egydimenziósra írni James Francót, hogy az anyja sem ismerne rá, pedig a viccek nagy részét rá hegyezték ki, és effektíve azt csinál a filmben, amit akar. Bár, ha jobban belegondolok, lehet ő azt akarta, hogy egy seggfej legyen, mer akkor viszont szólni kellene Oscar bácsinak.

Tetszik, amit olvasol? Nézd meg a filmet a UPC Filmtárban, és egy 4K-s Thomson TV is a tiéd lehet! Regisztrálj itt, filmezz a Filmtárban!
(x)

Címkék: upc advent
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása