Hogy volt?

Való Világ 9x45 - „Hogy lehet valamit félig bekapni?”

2018. december 19. 16:20 - candyperfumegirl

Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő Krisztiánusznak a párbajeredmény utáni viselkedése az egyik legszimpatikusabb vesztes reakció volt, amit én a VV-k történetében valaha láttam, pedig azelőtt egy szerethető megnyilvánulása nem volt a srácnak. Szóval Krisz, innen is üzenem, hogy van remény, önkritikát gyakorolni nagy dolog, és ezt minden szarkazmus nélkül mondom. Adri más kategória, őt még nem sikerült igazán megfejtenem. Alapvetően egy közepesen unalmas, óvatos kígyónak tartom, akinek a legnagyobb komplexusa abból van, hogy ő maga is tudja, hogy nem igazán érdekes, és meg kell küzdenie azért, hogy figyeljenek rá, de az időnkénti váratlan hisztérikus visításai, ugrálva toporzékolásai azzal az elmebeteg fénnyel a szemében, nagyon ijesztő oldalát villantják fel a személyiségének.

01_aniko.png

 

Na, lássuk, mit kezdenek magukkal a még bent maradt villalakók az újabb olyan héten, ahol nincs tematika (MIÉRT?), hacsak azt nem tekintjük tematikának, hogy „vajon kit fog kihívni Roli?”. Adri természetesen már most a legnagyobb párbajgurunak tartja magát evör, és osztaná Rolinak a kéretlen tanácsokat, akinek talán csak Reni okádás utáni reggeli szájszaga hiányzik most ennél kevésbé. El is vonul inkább Erával taktikázgatni kicsit, és itt jegyezném meg, hogy mennyire félrevezető tud lenni a vágás, ugyanis több megnyilvánulásukból nagyon úgy tűnik, hogy ezek ketten továbbra is jóban vannak és szövetségesként tekintenek egymásra, és az Era-Hunor ellentétet sem érzem igazán mélynek.


A szerkesztők most úgy döntenek, ideje Krisz végrendeletével borzolni a kedélyeket, és a levél vagy erősen szerkesztve van, vagy Ánusz képes volt teljesen kulturáltan és összeszedetten fogalmazni ezegyszer. Vivinek azt üzeni, hogy „kint úgy akarok bánni veled, ahogy egy ilyen lány megérdemli”, és már pont kezdenék aggódni a nem túl burkolt fenyegetés miatt, de azzal folytatja, hogy „SZERELMES vagyok beléd”. És nem félreértés, nem Csokinak címezte ezeket a szavakat. Wow. Ezek után a tényleg megható pillanatok után a kétszeres özvegy menetrendszerinti bőgésre indul, amihez Csoki is csatlakozik, hogy vigasztalja. Egy váratlan fordulattal Vivi azt mondja, hogy Krisz szerint fel kéne adnia a játékot, amiben Csoki zsigeri reakcióval még megerősítené, csak utána jut eszébe, hogy illene erről mégis inkább lebeszélni. Én csak azt nem értem, hogy hol volt erre bármi utalás a levélben? És basszus, Vivi arcán már akkora kráterek vannak, hogy szerintem Szürke Gandalf hadakozik a Balroggal az alján.

Egy újabb hirtelen váltással egy olyan Lacika-Roli (mondom, Lacika!!!) taktikázást kapunk, amire én semmilyen szinten nem voltam felkészülve. Először is: mióta vannak ezek egyáltalán jóban? Másodszor: hogy jutottunk el odáig, hogy Roli a hármas szövetségük (???) oszlopos tagjaként emlegeti Lacikát és olyan kifejezéseket használ, hogy „nagyon szeretem őt”? Valamint az is kiderül, hogy ők két jól elkülöníthető, rivális csapatként látják a villalakókat.  Sőt a folytatás az, hogy Lacika átruházza az egyik legértékesebb szuperképességet, a párbajsegédletet országos cimborájának, Rolinak. Na jó, miről maradtam le?!


Ezek után könnyedebb kontenntel folytatjuk, ami amilyen primitív, én pont olyan jól szórakoztam rajta. A szent villamesteri címért most úgy kell megmérkőzni, hogy lufikat kell felfújni olyan módon, hogy egy pumpán pattognak seggel, és naná, hogy kukaclufikat kaptak. A most következő audiovizuális szőnyegbombázás persze annyi szexuális áthallással van átitatva, amennyit csak el lehet képzelni, a mozdulatoktól kezdve a fasz alakú tárgyak merevítésén át a hanghatásokig és a pofavágásokig, sőt még olyan beszólásokkal emelik a tétet, mint pl. Renié, aki így ad tanácsot Csokinak: „Úgy csináld, ahogy nekem szoktál beleülni este!” Ez most hirtelen annyi kérdést vet fel, hogy inkább bele sem kezdek. A játék győztese megjósolható módon Greg, akinek saját bevallása szerint testhezállóbb feladatot álmodni sem lehetett volna, mert „imádom a lufikat és imádok fújni” – hogy szó szerint idézzem a bajnokot. Szinte kár is ezt a hangulatot rontani most azzal az uncsi feladattal, hogy a két legjobbnak (Reninek és Gregnek) Adrira és Vivire kell minél több ruhadarabot felhúzni adott idő alatt, de essünk túl rajta. Ezt a kihívást is Greg nyeri, bár az eredményhirdetés után öklendezni rohan. Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ennek volt némi köze ahhoz, hogy Adri zsinórtangába és túl kicsi melltartóba bújtatott testét bámulta közvetlen közelről, akin valóban nem múlt el nyomtalanul a többhetes mozgásszegény villalét.

 

Gondolkodtam egy kicsit, és úgy éreztem, nem tudnék azzal a tudattal tovább élni, hogy aki esetleg nem látta az adást, az lemaradt arról a vizuális élményről, amit ez a lufipumpálós játék okozott. Ezért itt van nektek előkarácsonyi ajándékba ez a gifcsokor, amiért köszönet Hoppancs kolleginának!

gif02.gif

gif01.gif

gif03.gif

gif04.gif

És a bajnok:

gif05.gif

Sajnos a szerkesztők úgy döntöttek, hogy ennyi Greg kontent nem elég még egy adásra, ezért most kénytelenek vagyunk megnézni a GregKen Show-t, egy Mónika-Balázs-Anikó Show utánzatot. Közben nekem eszembe jut, hogy igazán lehetne megint médiahét a villában, de a 2018-as viszonyokat leképezve, fake news gyár MTVA-val, lakájmédiával, origóval, Tényekkel, nemzeti villakonzultációval, Andy Vajna meg Mészáros Lőrinc szerepében villalakókkal, szerintem remekül menne nekik. Na de térjünk vissza a GregKen Show-hoz, a műsorvezető az Era-Hunor-Adri háromszöget (muhaha) szeretné kibogozni, és kiderül, hogy Era azért haragudott meg Hunorra, mert pulykáztatni akarta őt. Na, itt álljunk meg egy pillanatra. Ők nem definiálják a dolgot, és ott sem érti mindenki, de a pulykáztatás ugyanaz, mint a teabagging? Ezek után vicces, ahogy Adri az úrinőt játszva adja elő, hogy ő addig szándékosan távol tartotta magát Hunortól, míg Era képben volt, de most már minden különösebb fenntartás nélkül leszopta. Jó, ez utóbbi MÉG nem hangzik el, csak később Rolinak és Lacikának a cigiskanapén. Hunor meg azt mondja, hogy elcseszte, mert gonosz volt Erával, különben még most is együtt aludnának, és amennyire én láttam, Era remegő műszempillái alatt határozottan érzelmes pillantás bujkált.

 

Az események lecsengéseként Era, Roli és Lacika szidják még egy kicsit Adrit, majd csere, és jön Adri, akiből hogy-hogynem a fiúk csak kiszedik a szopás tényét („Hogy lehet valamit félig bekapni?” – Roli), sőt két szexet is, hoppá. Eközben Era és Hunor fél(?)meztelenül fetrengenek egy ágyban és beszélik meg, hogy Adri és Hunor közt akármi is van, az jelentéktelen, vele nem oszt meg semmi infót. Ismét úgy tűnik nekem, hogy a szövetség továbbra is fennáll, sőt Era még azt sulykolja, hogy Hunornak jobban kéne bíznia Roliban, aki csak manipulálja Adrit.

 

Ami most következik, az teljességgel értelmetlennek tűnik, de végül csak kisül belőle valami érdekes. Igaz, hogy kihívott még nincs, de az agyhalottaknak most kell dönteniük, hogy Rolit vagy a FANTOMKÉPET támogathatnák a párbajon. Szépen fel is sorakozik Roli mögé Lacika, Hunor és Era (utóbbi értelmezhetetlen outfitben), valamint Vivi, akit szerintem Roli lazán kivinne párbajozni, bármikor. Roli kifejti kis csapatának, hogy ő a leggyengébbet fogja kihívni, ami már csak azért is lenne érdekes, mert saját bevallása szerint őt országos cimborájának tartja. Különben meg az elmúlt hetek eseményei azt mutatják, hogy gyengének és/vagy jelentéktelennek lenni nem feltétlenül hátrány egy párbajon, ha olyasvalakivel állsz szemben, aki közutálat tárgya, és utóbbival kapcsolatban ugye bizonyítottan vakon vannak. Eközben próbál okoskodni a másik bagázs is, de ez már így leírva is oltári nagy paradoxon, tekintve hogy annyi eszük nincs, hogy magukra csukják a nyugiszoba ajtaját, mialatt taktikáznak (LOL) és kibeszélik a többieket. Vivi és Era ki is szúrja ezt gyorsan, és nem sokkal később már a teljes Roli team azt hallgatja, hogy Roli és Hunor milyen unalmas, Roli milyen kétszínű, Era milyen gáz, meg hogy néz már ki a műhaja (vagy Vivinek), és így tovább. Roli sötét tekintettel regisztrálja az elhangzottakat, majd kis idő után bevonulnak emésztgetni a hallottakat, és lesz még ennek kifutása – ígéri némi fenyegető éllel Anikó, mielőtt elbúcsúzik mára. A spoileres ajánlóban meg azt látjuk, hogy Rolihoz párbaj szaktanácsadásra VV6 Viki érkezik, a csaj, akit soha az életben nem akartam többet képernyőn látni.

07_csapatok_8.png

 

1134 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winy 2018.12.19. 16:26:37

Most olvasom velveten, VV Ànusztól:"Mit mondhatnék? Fiatalon, 18-19 évesen az ember meggondolatlan és naiv. Ezek csak amolyan netes színjátékvideók voltak, ám gyorsan sok pénzt lehetett velük keresni. Már bánom, hogy a beköltözés előtt nem vállaltam a múltam ezen részét, akkor talán most már ez sem lenne érdekes."
Nem tudom, Tyler Gregory névre rákeresve nem tünik annyira színjátéknak :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 16:37:21

Másodikk! Ez jó volt! Köszi Candy! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 16:51:02

A legnagyobb szuperképesség az lenne ha kapna 30 perc szélessávú internet hozzáférést Roli és az összes kommentet eltudná olvasni a VV-vel kapcsolatban amit talál a hálón.
Ez lenne az igazi szuperképesség.

mentorosh lecsó 2018.12.19. 16:55:39

@szociál: gondolod, hogy fel tudná fogni akár a 10%-kát is ????? :))))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 16:57:10

Szívből köszi "candyperfumegirl" ! Nagyon jó az írás.... !!!!!! :)))))))))

Ez az epizód, annyira sz@r, hogy már jóóóó :))))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 16:58:50

Kiderült már egyébként VVVRibi lufi fóbiájának az oka ? Vagy én nem figyeltem rendesen ? :)))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 16:59:48

@szociál: értem ! de még így is erős kételyek merülnek fel bennem.... :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 17:05:30

@mentorosh lecsó:

:))

Egyszer az arcába durrant egy koton, azóta fél a lufiktól :)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:07:53

Candyperfumegirl ! Az utolsó kép epic !!! :))))

CGI és Photoshop használata nélkül láthatjuk az 55 éves VVRibikét... aki éppen most döbben rá, hogy mennyire is sikerült elb@sznia a kis életét...

Gia 2018.12.19. 17:09:57

@winy: Fúúj..még csók is van Gabóval..Persze ez a legkevesebb...

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:10:19

@szociál: :)))

szerény és hitvány véleményem szerint, eddig MÁST durrantottak az arcára...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 17:23:52

Candy! Az utsó mondatot én is mondogatom tegnap óta! Puszi érte neked

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:24:47

@Gia: fiatal volt és kellett a pénz ! :)))))))))

Angora Cardi 2018.12.19. 17:25:39

Jópár résszel ezőtt szövetkezett Roli és Lacika semi újdonság nincs ebben csak eddig titokban tartották. Még radics alatt beszélték meg az infok szállítását.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:28:02

Nagyon tetszenek a személyíségleírásaid és a meglátásaid Candy (ezzel persze nem mondok újat! :-) ) Az "...Egy váratlan fordulattal Vivi azt mondja, hogy Krisz szerint fel kéne adnia a játékot,..." lehet, hogy azt jelenti, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg, azaz, ha Krisz szerelmes belé, nem kellene megvárnia, amíg kiszerelmesedik belőle kinn. De ez csak egy tipp. Lehet, hogy megbeszélték két parittyázás között, hogy amennyiben nagy különbséggel verik Kriszt, akkor jobban teszi VVV, ha ő is feladja a játékot. Persze én meg tényleg annak drukkolok, hogy néhány nap múlva rácsavarodik a fekete özvegy Csokira, vagy Hunorra, ehhez csak egy kis alkoholos bulika kellene szerintem. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:30:30

@VV Erőlegény: Amúgy tényleg, hetek óta nem itatják már őket a szerkik, miért? :-)

csincsilla72 2018.12.19. 17:32:37

@VV Erőlegény: Na miért?
Mert a pulykázás - parittyázás - ordenáré üvöltözés SOKKAL érdekesebb.
Pedig nem.:-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:33:47

@VV Erőlegény: "ehhez csak egy kis alkoholos bulika kellene"

jóóóóó lesz oda egy újabb adag "baráti vigasztalás" is ! :)))

Most érezheti igazán veszélyben magát a Vijjjjjááában mindenki, a Magányos Szeméremajkak prédára lesnek !!! :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:34:02

@winy: Jó, hát azért annyit a védelmébe, hogy amíg benn volt nem nagyon próbálkozott be fiúknál, de még Gregnél sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:35:05

@mentorosh lecsó: Jó de nem mindegy, hogy mikor vígasztalnak, öt-hét feles előtt, vagy után. :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:36:18

@csincsilla72: De-de, arányosan adagolva kell ez is, az is! :-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:36:52

@szociál: de, ne csak üljünk kussba kint a cigizőben... szóljon vmi ritmus is:

www.youtube.com/watch?v=qEhmUCEaDYo

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:39:31

@VV Erőlegény: nem hinném, hogy a Fekete SzeméremAjkakra hatással lenne az etanol csoport...
Csak az ÉRDEK számít, semmi több...

,, 2018.12.19. 17:39:41

"annyi eszük nincs, hogy magukra csukják a nyugiszoba ajtaját"
ez egy elég érdekes jelenet volt, mert egyrészt úgy láttam, h csukva volt az ajtó, másrészt eddig beszélgetést közvetlenül az ajtó előtt fülelve tudtak kihallgatózni a lemmingek, most meg hirtelen a teraszról is lehetett hallani. a vágás is fura volt.

Sanda.Ipse 2018.12.19. 17:42:38

@winy:
A fekete özvegynek vajon azért elmesélte múltjának eme pénzkereső tevékenységét?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:42:41

@mentorosh lecsó: Neki lehet, hogy nem, de esetleg a vígasztalónak! :-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:43:42

Ancsa ! Csak így tovább ! :))) Ráéreztél a TRASH műfajra...

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:45:06

@VV Erőlegény: :))))

Népi bölcsesség szerint: "Álló f@sz minden bokorban nő..." :))))

Angora Cardi 2018.12.19. 17:45:22

@,,: jól láttad, csukva volt

candyperfumegirl 2018.12.19. 17:53:25

@Angora Cardi: akkor végképp nem értem... kihangosították Roliéknak, vagy mi? Amúgy én egy pillanatra tényleg nyitott ajtót láttam, azért írtam, de lehet, hogy csak túl fáradtan néztem. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:53:50

Lacikával kapcsolatban egyszer tényleg jó lenne megtudni, hogy benne valóban azt látták meg a castingon, hogy ez a csávó gyakorlatilag végigtudja úgy játszani a műsort a 3-as döntőig, hogy közben kb annyit szerepel a műsorban, mint az ellenzéki pártok képviselői a közmédiában a választási kampány során?

csincsilla72 2018.12.19. 17:56:58

@,,: Nem a nyugiban, hanem a szaunában ültek. Onnan valszeg simán kihallatszik, amikor szokás szerint kulturáltan (esetükben egymás szavába vágva:-) beszélgetnek.

csincsilla72 2018.12.19. 18:02:11

@VV Erőlegény: Most erre megint a szokásos szöveget nyomom: NEM tudjuk, Lacika valójában mennyire aktív. Egyáltalán nem biztos, hogy egész nap alszik. A balhékban nem vesz részt, nem parittyázik. Rolival jól elbeszélget, ez kiderült. Lehet, igen gyakran. Mivel ezeket a beszélgetéseket eddig nem láttuk, Lacika nem volt jelen az öfikben.

agimano 2018.12.19. 18:03:43

@csincsilla72: A nyugiban voltak. Először én is azt hittem, hogy a szanuában voltak, mert sok volt a fa, meg mert ennyire kihallatszott minden, de a nyugiban voltak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:05:38

@,,:

üvöltöztek , kihallatszott :)

de lehet hogy szerki utasításra lett az egész így

Angora Cardi 2018.12.19. 18:07:38

@candyperfumegirl: Ezt én sem tudom de úgy tűnik teljes hangerővel magukat beleélve szidták a többieket gyerekes módon, ami a cigizőig elhallatszott vagy ezt akarják a nézővel elhitetni, mindenesetre ezt "láttuk".

Angora Cardi 2018.12.19. 18:08:30

@agimano: nyugi felé ment a hallgatózás is igen

Mate4182 2018.12.19. 18:10:17

nem vagyok tul aktiv hozzaszolo a hogyvolt comment reszlegen (bezzeg kurva aktiv olvaso :D) szoval konnyen eltunnek a hozzaszolasaim az 1000+os postoknal, de en egyszer vagy ketszer mar kifejtettem hogy

LACIKA TUTI NEM ANNYIRA CSONDES ES LATHATATLAN mint ahogy nekunk mutatjak.

anno akarmelyik vvben volt egy csondes karakter, azt mindig szetszedtek es folyton felemlegettek hogy nem csinal semmit (tuja szindroma), a vv9ben eddig a musorvezetokon kivul senki nem teszi szova hogy Lacika csondes vagy lopakodo uzemmodban van.

higyjetek el, nem vagjak be, de aktiv o is.
szerintem azert nem vagjak be mert allandoan rappel de ez csak szemelyes velemeny :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:11:34

@VV Erőlegény:

azt nem értem hogyan lehet ennyire szarul kásztingolni.

nem hiszem hogy a merítésből nem lehetett volna olyanokat akiknek van agyuk, valamennyi

Angora Cardi 2018.12.19. 18:12:45

@Mate4182: Lacika jól ellavírozik, a döntőben bevágják, hogy minden szálat ő mozgatott és hazamegy anyuhoz a nyereménnyel.

,, 2018.12.19. 18:14:33

@Angora Cardi: @candyperfumegirl: @csincsilla72: máshol olvastam h vki felvetette h a szerkik kihangosították őket. Én passzolom, de az egész jelenetben éreztem valami furát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:18:12

@Mate4182:

de ha nincs érdemi hozzászólása hanem csak rappel meg hajat vág, akkor mit vágjanak be belőle ?

Csoki táncára se vagyok kíváncsi, beszélgessenek.

csincsilla72 2018.12.19. 18:21:04

@,,:Ezek így beszélgetnek. Állandóan túlüvöltik egymást. De fura volt, tény.

Mate4182 2018.12.19. 18:23:27

@bElannaTorres: a rappelest csak ,,viccbol" irtam mert akarmikor megcsillogtatta a hiphopskilljeit mindig az volt bennem hogy a Szegeny Ember Curtiset latom, Mr Busta kepessegeivel megalldva (szar kombo, legyunk oszintek)

nem, en konkretan ugy gondolom hogy egyszeruen csak nem vagjak be az ofikbe, de attol meg ott van o. lehet tul sokat fikazza a kormanyt :D ezen mar sokat agyaltam hogy vajon kell e alairniuk valamit hogy mondjuk ne uvoltozzek tele az elo adast az orban egy geci villabeli verzioival

KapitányG 2018.12.19. 18:25:09

@mentorosh lecsó: Szerintem végtelenül boldog lenne Vivien, ha így nézne ki 55 éves korában...

bElannaTorres 2018.12.19. 18:26:02

@Mate4182: szerintem Lacika unalmas lehet, az már kiderült, hogy elég buta, nem nézek ki belőle nagy gondolatokat. Néha amikor megszólalt, akkor is az lett volna a jobb ha csendben marad.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:26:12

@Maximista vagyok:

Renyhe - Vivi bunyó kellene kizárással, mennyire felpörögne a játék :)

bElannaTorres 2018.12.19. 18:27:51

@szociál: renyhe elég kedves is tud lenni, de vivi egy ütés lenne neki :)))

Hétkilenced 2018.12.19. 18:27:54

A vágások tekintetében egy valamire biztos nem panaszkodhatunk, az a következetlenség.:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:29:46

@bElannaTorres:

Lacikának egy értelmes hozzáaszólása nem volt, sztem azért nem vágják be.

Csontos kis Vivi elszállna mint egy madár, Renyhe húsos.

Maximista vagyok 2018.12.19. 18:31:55

@szociál: én úgy képzeltem el hogy Reni hozzávágja Zsut a Vivihez aki ennek következtében lefejeli az orrát Csokinak aki ráesik Adri lábára (nyílt törés) abban megbotlik Roli és átesik az üvegajtón.

csincsilla72 2018.12.19. 18:34:51

@Maximista vagyok: Mindezt szenteste.:-) Amikor Reni felfedezi Vivit Csoki faszán:-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:35:04

@Maximista vagyok:

De akkor csak Renyhét vágják ki :)

Úgy lenne jó hogy renyhe meglöki Zsut, aki meglöki Vivit, ő begurul beveri Zsu fejét, ő meglöki Csokit, csoki is bever Vivinek, Lacika hátba veri Csokit hogy ne bántalmazza a nőket, Csoki bever Lacikának, héllo héllo jön Adri mi ez az erőszak, az is kap egy fülest.
Hunor csak nézi az egészet, így jut be a döntőbe :)

csincsilla72 2018.12.19. 18:35:45

@szociál: Ebben nem vagyok biztos. Tattikai megbeszélést folytattak Rolival. Mi ez, ha nem értelmes?

mentorosh lecsó 2018.12.19. 18:35:46

@KapitányG: :D :D :D

Bámulom inkább a ZasszonyTOT... :))) :P
(aki ugyan még nincsen 55, de nagyságrendekkel jobb NŐ, mint ez a riherongy...)

Maximista vagyok 2018.12.19. 18:35:53

@csincsilla72: azaz! bár kihagytam egy két szereplőt, de megteszi így is.

MosóMaca 2018.12.19. 18:36:31

Nem hangosítottál ki,csak szokás szerint egymást túlüvöltve pletyiztek. A falakat meg gondolom a legvékonyabb gipszkartonból dobálták össze

mentorosh lecsó 2018.12.19. 18:37:22

@Maximista vagyok: artériás vérzés on-line adásban... jeeesszzztúúúdéééjj.... :))))

Maximista vagyok 2018.12.19. 18:37:45

@szociál: megvan, mindezek láttára a sellő konektorba nyúl

,, 2018.12.19. 18:38:16

@szociál: a fényképes szál után megvan a véleményem a szerkikről
@csincsilla72: nem fogom tudni megmagyarázni, mert nem értek hozzá, de azt a hangot nem lehetett hallani, amit a teraszon levők hallanak, hanem helyette azt adták be nekünk, ami egy szűrt és felerősített anyag. nem tudom mennyire érthető, h mire gondolok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:39:00

@Maximista vagyok:

Sellő felugrott Csoki nyakába és vonaglott rajta, szexuális erőszak miatt zárták ki.

Angora Cardi 2018.12.19. 18:39:23

@csincsilla72: Többször is tattikáztak már az eleje óta amikor megalakult a szövetség.

Maximista vagyok 2018.12.19. 18:40:10

@szociál: hunor jagello volt, ő fog helyszinelni

Sanda.Ipse 2018.12.19. 18:40:33

@mentorosh lecsó:
Vivien esetében nem a külcsínnel van probléma, hanem a belbeccsel:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:40:53

@csincsilla72:

:))

Lacika for president, mindent visszaszívok :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.19. 18:42:13

Nekem nagyon az jön le egyébként, hogy csak az üvöltözések vannak bevágva az összefoglalóba. Az érdekesebb részek, ahol taktikáznak Roliék az kimarad belőle. Már Attiláéknál is ez volt csak nem ennyire durván. Ott a kreténeket és az agyhalottakat kicsit kevesebbet mutogatták, itt meg szinte csak azokat... ( Oké nem egy Kártyavár szintű sorozta, de az agyjátékra is kíváncsi lennék)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:42:57

@,,:

fényképes szál nem fog kiderülni, ez volt a tematika :)
kapjákbe :)

,, 2018.12.19. 18:44:20

@szociál: jah, szarjanak sünöket

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:44:54

@,,:

az is jó ha nem szarnak egy hónapig :))

kellemetlen

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 18:47:38

@Angora Cardi: Lacika feltör, mint a talajvíz

egyébiránt jóestét, köszönjük a posztot :)

csincsilla72 2018.12.19. 18:50:51

@szociál: :-) Engem az ilyesmi csak azért zavar, mert mi ugye az alapján szavazunk valakit ki, hogy mit látunk belőle. Lehet, Lacika tök jó megbeszéléseket tart Rolival, de mi ebből nem látunk semmit. Ellenben bevágják azt, ahol Adrit savazza. El is könyveltük, hogy Lacika bunkó. Mert megmutatták EGYETLEN bunkó megnyilvánulását.
Hányok ettől :-(
@,,: értem, amit mondasz. Nagyon kamuszagú a dolog. Persze ők akkor is hallottak valamit, de az esetleg nem ugyanaz, ami nekünk adtak le.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:56:11

@csincsilla72:

A szerkik csak segítenek, hogy megszabadulhassunk Lacikától :)
Tuti nem csinál bent semmit, Hunor se egy szófosó mégis sokat vágnak be belőle, Lacika egy szellem ez van :))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 18:57:37

@bElannaTorres: @Hétkilenced: :))))))))

Már két lehetetlenül kerek fenekű kedvencem is van ! :P :D

De vonatkoztassunk el a fizikai megjelenéstől... Iszom a szavaitokat !!! :P :)))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 19:00:00

@Sanda.Ipse: Tudjuk MINK ! :))))

"Hát, micsoda kapcának való rongyot főzött Kend ???" :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:01:18

@szociál: Nekem jelenleg egyébként Lacika egy karakter, ugyanis, legalább is a bevágott anyagok alapján, a tujaság művészi szintjét hozza. :-) Én drukkolok neki! :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:02:50

@VV Erőlegény:

kortárs művész, korunk meghatározó szobanövénye :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:03:04

@Angora Cardi: Nagyon adnám, ha ez lenne az igazság! :-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 19:05:11

@VV Erőlegény: megérdemel-e LaSSZIKA 36 megaForintot ezért a tevékenységegéért ???

Rozsgyi 2018.12.19. 19:06:55

A Fénykép-gatenek van egy tök egyszerű magyarázata, meg pedig az hogy Zsu hülye mint a segg és ő kavarta el csak nem emlékezett rá.

Maximista vagyok 2018.12.19. 19:07:32

@mentorosh lecsó: rossz a kérdés. a 36 millió megérdemli e Lacikát?

Angora Cardi 2018.12.19. 19:07:56

@VV Erőlegény: röhögnék
Én is drukkolok neki.

Hajrá Lacika :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:08:47

@mentorosh lecsó: Ha ezt elviszi a döntőig, akkor nálam csak VVV Fekete Özvegyi taktikája lehet a nyerő ellene, de ahhoz az özvegynek még ki kellene ejte(t)nie Csokit és Hunort (sorrend nem számít) ! :-)

csincsilla72 2018.12.19. 19:09:30

@Rozsgyi: Mondjuk abban a kupiban megtalálni bármit is, ami nincs a lábukra húzva....:-)
@mentorosh lecsó: Egyik sem érdemel meg 36 millió forintot. De ha nagyon oda kell adni valakinek, akkor az Roland. Részemről. :-)

,, 2018.12.19. 19:09:50

@Maximista vagyok: nem. Megérdemeljük-e mi Lacikát?

MosóMaca 2018.12.19. 19:10:23

@Rozsgyi: és ezt azért nem mutizták meg,mert nem lát oda a kamera,vagy azért mert ezzel kívánnak februárig a képernyő elé szögezni minket?

csincsilla72 2018.12.19. 19:10:39

@VV Erőlegény: Akibe a csaj beleül, az repül. Bármelyik faszi járhat így odabenn. :-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 19:11:08

Kedves Hogyvoltok !
Az illendőség határain kívül (!) kívánok TeNéktek kellemes és eredményes pihenést !

Lecsó balra el...

(VVRibi után szabadon: "Szeretlek...") :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:12:06

@csincsilla72: Imádlak Csincsilla, de maradi vagy (kőkonzervatív) ! ;-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:13:59

@mentorosh lecsó: Egyszer már válthatnál irányt Te is (pl. jobbra) :-)

csincsilla72 2018.12.19. 19:14:23

@VV Erőlegény: Evvan. Én "ilyen vagyok" :-)))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:15:18

@Angora Cardi: erre én is emlékszem, azóta meg nem mutogatták ezt a szálat, hogy jóba vannak 3-an, akkor még 4-en mert Era is ott volt!
Amúgy össze vannak zárva kikerülni nem lehet a másikat így erősen kétlem hogy a Hunor-Era ellenszenv ne csitulna, Era csak hülye szimplán és még rá is játszik a rikácsolással hogy járjon neki is adásidő!
Hajrá Roli! Hajrá Laszika!

Rozsgyi 2018.12.19. 19:18:15

@MosóMaca: nem tudom, de pl tippre azért mert nem tudják mikor kavarta el és nem akarnak egy hónapnyi felvételt visszanezni. Vagy mert nincs semmi látnivaló, a sok fiók ki be huzogatas közben esett ki hátul

MosóMaca 2018.12.19. 19:20:29

@Rozsgyi: ahh,ezért is jobb a Colombo! Ott az elején megmutatják a gyilkost,nincs min izgulni utána

Angora Cardi 2018.12.19. 19:21:37

@Nyuszomuszo83: Eráék is többször beszélgettek már, nem volt az akkora ügy, mint amit nekünk beadtak. Lacikát is dugdossák a néző elől, fel vagyok háborodva (hehe), tessék a lekvározást mutatni, hajrá lekváros rolád örs (ez jó név a laciroli tattikai párosnak?)

csincsilla72 2018.12.19. 19:22:52

@Rozsgyi: A program végén majd megtalálják a takarítók a szennyeskupac alatt, esetleg valamelyik mosatlan fazékba belepusztulva. Most őszintén, az sem lepne meg, ha előkerülne egy-két szerencsétlenül járt egér teteme, amikre ráesett valami.

,, 2018.12.19. 19:24:53

Ma lesz a kiválasztás?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:26:52

@Rozsgyi:

De ha hagyták egy hétig ezt a lopós vonalat belevalós nyomozással, akkor valami fogalmuk van róla ki tüntette el, csak nem trollkodják szét a szerkesztők.
Tuti tudni ki volt, az a szájonvert hazugságvizsgálós szuperképesség is direkt ezért opció.
Mire használnák fel ?
-Megdugott a Csoki ?
-Nem
-Hazudsz menj ki vizsgálatra te hazug!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:27:39

@,,:

asszem ma ezért nem szavaztam még Rolira.
Ha Zsura teszi akkor bekaphassa :)

Mate4182 2018.12.19. 19:28:06

amugy azt en is tamogatom hogy a kepet meg az elejen az a szefos zsuzsu kavarta el, csak mar a szerkesztok is rajottek hogy amig az elejen szorakoztato volt a csaj, mostanra mar mindenki tudja hogy szo szerint klinikai eset es nem akarjak megmutatni orszag vilagnak hogy mar akkoris eletkeptelen volt ...
ennyire feltunesi viszketegsegtol szenvedni embert nem lattam meg abban a villaban mint ezt a not ...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:29:14

@,,: Amúgy komolyra fordítva a szót, Rolinak ki ellen van esélye bennmaradni, mert szerintem jelenleg csak VVV és Era (esetleg Greg) ellen, a teljes szavazótáborban gondolkodom (nem csak a hogyvoltosokban).

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:29:40

@Angora Cardi: jóóó, ha volt mókus örs miért ne lehetne lekváros rolád örs!? (Imádom a baracklekváros piskótatekercset)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:30:04

@,,: Értettük, nem az első szériánk első párbaj ciklusát tapossuk! :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:30:42

@Mate4182:

Én láttam.
Ott van Greg.
Nála jobban nem viszket senki :)
Kicsi páva pinkben bárkit a szájára venne a lelkével :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:31:35

@VV Erőlegény: szerintem is ez a három ember közül egy aki ellen visszajöhet, sajnos, Zsut ha kiviszi kinn marad, szeretik az emberek az idiotákat...

,, 2018.12.19. 19:31:56

@VV Erőlegény: nem volt ő olyan rossz helyen a szimpátiaszavazáson, azóta szerintem se plusz, se mínusz nem írható a javára/terhére

Sanda.Ipse 2018.12.19. 19:32:06

@VV Erőlegény:
Szerintem Greg ellen van. Ráadásul ők egymásra pakoltak, úgyhogy különösebb indok sem kell.
Greg sem tud már újat hozni. Minden transzvesztita manírját ismerjük. Uncsi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:33:38

@Nyuszomuszo83:

Nincs még itt az ideje Zsunak, inkább Vivikét vigye, rókázok a szétsírt fekete özvegy fejétől.
Ha Zsut viszi Roli ,akkor tolok egy Neymart, földön fetrengve pityergek.

Angora Cardi 2018.12.19. 19:34:57

Védőbeszéd Lacika szereplőért

B. László abban a hitben költözött be a Nagy Testvér farvonalán szerveződött Való Világba, amiben pályatársai, a kerületbeli Radics, Csoki és Vivien, hogy csak hozni kell az előre kitalált figurát. Lászlót édesanyja nominálta, aki kihasználva ezt a reményei szerint néhány hónap szabadságot, amikor is nem szeme fényének kell a lekvárt főzni, elvonult egy afféle wellnessbe.
Lászlónak a kasztingon B.B. kasztingos azt mondta, te Lacika néven fogsz szerepelni, szereped szerint csendes, rendes gyereknek fognak a nézők megismerni.
László utolsóként be is költözött és hozza a testhezálló szerepet. Ordenáré műsorszámokból kimarad, de az éjjeli kamerák felvételeiből a döntőben kiderül, hogy az éj leple alatt, László őrült taktikai megbeszéléseket folytatott Rolanddal, sőt, több szereplő az ő közbenjárására esett ki.
Csavaros észjárását az iskolai héten hihetetlen erőfeszítést mutatva titkolta, taktikai beszélgetéseit mindig kameramentes órákban intézte, társainak se okozzon feltűnést.
A végén meg elviszi a pénzt.

Hajrá lekvár :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:35:13

@úgymond olvasó mmkk:

nyugi úgy is lekeverik, mert nem lesz odő rá.
-Roli fejezd be a mondókát kit választasz, nincs időnk !
A holnapi összefog......és reklám :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:36:33

@szociál: nem hiszem hogy Vvv lesz, bár örülnék neki, istenbizony.
Neymar ténykedését ismerem, de ne feledkezzünk meg CR hisztijéről sem, kérlek azt tedd hozzá, ha úgy alakul és kérem a videó beszámolót az e-mailemre!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 19:36:47

@Angora Cardi: királylány vagy :)

@szociál: nem mintha nézni tervezném, de tippelni kell :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:37:56

@Sanda.Ipse: Drukkolok, hogy Greget hívja ki. VVV-t még látni szeretném a Fekete Özvegy szerepben tündökölni! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:38:07

@Sanda.Ipse: Drukkolok, hogy Greget hívja ki. VVV-t még látni szeretném a Fekete Özvegy szerepben tündökölni! :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:38:27

@Nyuszomuszo83:

Ronáldó amikor a nyakáig húzta a gatyáját a 3 magyar gól után, konkrétan feltolta a golyóit a hasüregébe :))

Angora Cardi 2018.12.19. 19:38:57

@Nyuszomuszo83: de rég ettem
Viszont vettem mákos beiglit a nénitől akitől mindig szoktam és azértis lekvárral fogom enni :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:39:45

@VV Erőlegény: Nem a hatás kedvéért ismétlem a hozzászólásaimat. :-) blogmoci monnyon le!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:40:31

@,,: Greget szeretném, Renyhére teszek egyet viszont, max lecsúszok bronzra! De jó lenne ha Greg lenne a tetemre hívott! Vessten a pontom! :)

csincsilla72 2018.12.19. 19:40:54

@VV Erőlegény: Igen, Era, Greg és VVV ellen lenne esélye, de Erát nem fogja vinni. Vivi ideális lenne, de most nagyon puncsol a csaj. Kérdés, mennyire emlékszik vissza a beolvasott nézői véleményekre, ahol Zsu és Greg, mint "legszórakoztatóbb játékosok" lettek említve, illetve Vivi, mint Ánuszromboló muci:-). Greget persze kinn hagyná, de ő ott benn ebben nem lehet biztos. Marad Ribike. Csuriban a kezem, hogy Vivient vigye.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:41:16

@VV Erőlegény:

Teljesüljön vágyad, én is szeretném máson lovagolni látni az özvegyet.
Greg vonaglásától kifordul a belecském, és az a gunya ami rajta van.....

Angora Cardi 2018.12.19. 19:41:35

@úgymond olvasó mmkk: @Nyuszomuszo83: @szociál: Köszönöm a kedves rajongótábornak, bár nem volt időm kidolgozni de igyekszem néha kimutatni a fogam fehérjét :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:42:27

@Angora Cardi: én a kakaós kalácsot szeretem, a beiglit nálunk senki, így mindig mákos meg diós guba van! Naaa azt imádom, majd 25-én degeszre eszem magam! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:43:39

@,,:

Gregre szavazok én is, hess pitsába Pán

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 19:44:57

@szociál: jól van, katicamanó :))

@Angora Cardi: most látom a tipcsit :))))

Angora Cardi 2018.12.19. 19:45:30

@Nyuszomuszo83: az is finommmmm, sütöd is? Úgy az igazi.
@VV Erőlegény: :DDDDD

Mate4182 2018.12.19. 19:45:57

Era lenne az idealis valasztas. (tippelek mar most egy 80-20at Roli javara) de szerintem akik ellen visszajonne:
Vivi (o szerintem a leggyengebb jatekos benn, konkretan mindenkit irrital)
Greg (o hozza tul sok remenyt fuzott mindenki, az elejen meg o tud a legnormalisabbnak, aztan mara kiderult hogy mennyire ostoba, rossz indulatu es szarkavaro)
Zsu (szinten, az elejen erosnek tunt, sot szerettek is az emberek, de meggyozodesem hogy mara mar inkabb mindenki csak csovalja a fejet amikor ez elkezd obegatni meg martirkodni)
Era (es megint csak, valaki aki az elejen remenyt keltett, hogy aztan egy, meg a vivinel is irritalobb ostoba picsakent fusson be vv karriert)

fiu fiu parbajt (bocs greg) el se tudok kepzelni az idei vvben

Maximista vagyok 2018.12.19. 19:46:15

@,,: a hosszából ítélve ma lesz. Húzz be nálam egy Adrit pls ;)

,, 2018.12.19. 19:46:19

@Angora Cardi: zseniális, mint mindig:) beírok egy ötöst órai munkára:)

,, 2018.12.19. 19:47:05

@Maximista vagyok: Adrit? nem akarom befolyásolni a T. játékosokat, de biztos ez?

Maximista vagyok 2018.12.19. 19:48:12

@,,: igen, ész nélkül nyomom :D

Maximista vagyok 2018.12.19. 19:48:39

@,,: de az öfi közben még lehet átpakolom

csincsilla72 2018.12.19. 19:49:28

@Angora Cardi: Ez mekkora :-))
A lekváros mákos bejgli meg már majdnem flódni!! :-)
Jajjdeszeretem a flódnit! 'ábrándozik a sütiről'

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:50:09

@Maximista vagyok: Adrit? Nem fogja Hunyi levenni a lilát!
@Angora Cardi: Fiúknak minden évben, mindhárom szolgálati csoportnak eddig 2-2 rúd, azaz 6,minden nap sütöm frissen, de az idén vagy sokmagvas ropogóst kapnak vagy mézeskalácsot! :)

MosóMaca 2018.12.19. 19:50:58

Adri most jött vissza egy cseppet sem szoros párbajról és szerintem hunyor nem venné le róla most a kendőt. Szerintem zsut viszi. Greg esélyes még,de valszeg őt erősnek tartják bent

Angora Cardi 2018.12.19. 19:51:01

@,,: ú kisötösért bármit :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 19:51:24

@Maximista vagyok: Hunor vehetné le egyedül, de szerintem ő nem fogja

,, 2018.12.19. 19:51:27

@Nyuszomuszo83: nyusszi, az udvariatlanbolondod nagyon eltűnt, remélem jól van... a tünti óta nem láttam itt...

Angora Cardi 2018.12.19. 19:52:34

@csincsilla72: köszi :*
Ú én is és a zserbót is és.......... mindent :D

,, 2018.12.19. 19:52:39

@Angora Cardi: ez teljes értékű nagyötös, kérlek:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:53:03

@Angora Cardi: Na ideje már nicket váltanod Dzsudibí ! :-D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:53:27

@,,: ne is mondd, annyira eltünt a Zuram, hogy belehalok az aggódásba! Nem tudom mi van vele!

Sargabogre 2018.12.19. 19:54:44

Ez a Hunor mekkora egy kétszínű görény. Azért nem vmi szép, amit Adrival csinál. Mondjuk én már azon kiakadtam volna, hogy Krisztián mögé állt be, úgy, hogy közben kavart már Adrival.

moletty 2018.12.19. 19:55:07

@úgymond olvasó mmkk: Az undorító dagadt picsa (nem jut eszembe a neve:) az előzetesben mintha Hunort javasolta volna Rolinak !
Más: Faszomba Gecik, rohadjanak meg : mindenféle szarsággal elbasszák az időt (faszságokat mutogatnak 3x 4x) aztán szerencsétlen Ancsát siettetik a végén meg lebasszák a képet ! Hát haljatok hősi halált Gecik !

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:56:00

@Angora Cardi: megérdemlik a csizmásaim! A hétköznapi hősöknek kell aki kicsit anyáskodik, a 24 órából ha tudok kicsit enyhíteni a család hiányán, akkor én így teszem! :)

moletty 2018.12.19. 19:57:06

@Sargabogre: Azért ne feledjük, hogy a kúrást NEM Hunor árulta el mindenkinek, hanem adri, igaz kicsit kiszedték belőle!
De pl. belőlem máig senki nem szedte ki, hogy másodikban a nagypofájú Zolikának ki baszott le egy nagyot amikor elment a villany ! hát én !
Hoppp ajjajajajj: asszem most mindnyájatokaT MEG KELL ÖLJELEK ! :d :d

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 19:57:22

@moletty: ne undorító dagadt picsázd már, nem akarok ujjal mutogatni magamra, de vannak nála sokkal rosszabb nők is :))))

moletty 2018.12.19. 19:58:43

@Nyuszomuszo83: Nincs a közelben egy jámbor nigger, aki kisegítene ?
Bocsi az ötletért... a TV-ben láttam h. így megy ha hiány akad :)

moletty 2018.12.19. 19:59:51

@úgymond olvasó mmkk: Az kizárt h. Te olyanabb legyél, meg amúgy is Te lóbaszó nagy csaj vagy... olyannak kell térfogat is !

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 20:02:04

@moletty: hát sorry de nem jön be a csokibré, magyar lánynak magyar fiú dukál!
Én kérek elnézést!

Angora Cardi 2018.12.19. 20:05:11

@Nyuszomuszo83: megszavazok egy szobrocskát :))

moletty 2018.12.19. 20:05:26

@úgymond olvasó mmkk: Te mondtad és különben is kedvességből mondtam :)
Látom hogy összehúztad a szemöldöködet, ne máááá !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:06:04

@Sargabogre:

Hunor nálam is kiverte ezzel az Adrit dugom, de Ánuszt támogatom f*szsággal.
Utána meg kiderül hogy szereti ha a csajai előtte kuláznak.
Betegebb mint Oki volt az első szériában :)

Angora Cardi 2018.12.19. 20:06:44

@VV Erőlegény: Ekkora nagysághoz mérsz, teljesen meg vagyok tisztelve :D
@,,: codálatosz

moletty 2018.12.19. 20:07:47

@szociál: "Hunor nálam is kiverte.." azért ez ütős kezdés egy bejegyzéshez :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:09:17

@moletty:

azért ne lóbaszózzunk, nem vagyunk villalakók tesa

Sargabogre 2018.12.19. 20:14:57

@szociál: jézusom, arról lemaradtam. néha annyira unalmas, hogy kénytelen vagyok belepörgetni. de Hunornak már a tekintete is ijesztő szerintem, ahogy meredten néz maga elé...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:17:06

@Sargabogre:

BV-ben volt, Baukó ajánlásával :)
Ginu és Szintike különösebben nem akadt ki.
Láttad volna Era fejét mikor Roli és Huro beszélnek a kulázási szokásokról, ő meg csak kapkodja a levegőt és héllozik, hogy itt vagyok , ezek meg csak mondják :)))))))

moletty 2018.12.19. 20:18:13

@szociál: a "magas" szinonimájaként használtam, DE ELNÉZÉST kérek!

moletty 2018.12.19. 20:18:55

@Sargabogre: Dehát rendőr volt ! Az azért nyomot hagy az emberen ! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:19:44

@moletty:

tudom én mire írtad :)
csak lehet szarul esik katicamanónak :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:33:04

Mikor a vv-t nézed néha te is begurulnál mint Edvard Norton :)

www.youtube.com/watch?v=2CGpcDbuxGk

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 20:42:45

@szociál:
mókuscica :) ♥
szakállas verzióban megérne pár ajtócsapkodást Edward Norton

bElannaTorres 2018.12.19. 20:46:55

@Sargabogre: én is így gondolom hunorról, most elképzelhetjük fordított esetben már miket írnánk adriról
Hát nem azt hogy taktikus :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:50:09

@úgymond olvasó mmkk:

sose láttam szakállal.

mindig babarcú volt összes filmjében.

Birdmanben is tök jó volt, de ott M.Keaton vitte el a showt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:53:04

@,,:

kopasz volt, és kis bajuszka, nem ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 20:54:29

@szociál: ja, amúgy túl szép, nem tetszik annyira, de az arcszőrzet sokat dobott rajta anno :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:54:35

ez túró nem szakáll :)

theimpactnews.com/wp-content/uploads/2018/01/89209-900x461.jpg

Ma már mindenki úgy néz ki mint a farkasember :)

,, 2018.12.19. 20:55:22

@szociál: ez a 90es évek szakáll:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:56:40

@,,:

:)

Jah Sebestyénnek is ilyen volt :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 20:57:19

@,,: nekem ott Edvard Norton kurvára bejön, nem hiába egyik kedvenc filmem!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:57:59

@Nyuszomuszo83:

Norton mindenben jó, ez egy állat :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:58:26

Most ment valahol a Pókerarcók, az se volt gyenge.

,, 2018.12.19. 20:58:33

@Nyuszomuszo83: nekem is, barinőmmel tök szerelmesek voltunk belé anno:DD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 20:58:46

off
Júdás kiesett a konyhából, muhahahahaha
on

,, 2018.12.19. 20:59:27

@Nyuszomuszo83: de a Legbelső félelemben láttam talán először,kurvanagy volt benne

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 21:01:37

@,,:
Volt egy kis metamorfózis :)
Csavar a végén :)

,, 2018.12.19. 21:03:29

@szociál: persze elszpojlerezték előtte:/
Konkrétan az egész filmet elmesélték elejétől végéig, de így is jó volt

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:04:50

@szociál: aki nem mondja, hogy kussoljak, mert felveszi.. (ezerbocsánatneharagudj majd kiengesztellek)

Angora Cardi 2018.12.19. 21:05:25

Én melyik film csattanóját meséljem el?

Angora Cardi 2018.12.19. 21:06:13

Aki rossz lesz annak minden filmben lelövöm ki a gyilkos.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:06:37

@Angora Cardi: spoiler: Johnny Depp kurvaronda Grindelwaldként. :DDDDD

Angora Cardi 2018.12.19. 21:07:54

@úgymond olvasó mmkk: micsodaaa hát nem colin farrell játsszaaa? (Hiteles volt?)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 21:08:16

@úgymond olvasó mmkk:

nem baj madárpocok

@Angora Cardi:

Sztálingrádnak mi a vége ? :)

Angora Cardi 2018.12.19. 21:08:31

@,,: Gyere csak elmesélem hogy Brad Pitt 55 éves.

Angora Cardi 2018.12.19. 21:09:10

@szociál: mindenki megadja magát, győz a jó a béke a szeretet

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:09:45

@Angora Cardi: nagyon hiteles vagy. további szpojler: a szőke csaj, Queenie egy megvezethető picsa. köszönöm a figyelmet.

,, 2018.12.19. 21:10:36

@Angora Cardi: azt hittem viccültél...

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:10:36

@szociál: ez igaz! :)
@,,: hááát nem is lepődöm meg ezen, nem vagyok egy groopy típus, de nah, bejön a pasi, csak racionális vagyok! Én csak az amerikai historia x-ben! :)

Angora Cardi 2018.12.19. 21:11:43

@,,: most volt a szülinapja
@szociál: mert kis lelkes :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:12:13

@Angora Cardi: cursed child spoilert gondolom nem szeretnél, megkíméllek :D

Angora Cardi 2018.12.19. 21:12:51

@úgymond olvasó mmkk: őt magnix úr is pulykáztatta, van benne valami.

Angora Cardi 2018.12.19. 21:15:54

Mása ne fütyölj. Kibírhatatlan ez az örökös fütyölésed.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:17:28

@Angora Cardi:
még egy spoiler: a ferrero rodnoir szar. a rocher sokkal jobb.
tudtad, hogy Voldi meg Bellatrix parittyázgattak?

,, 2018.12.19. 21:19:45

@Angora Cardi: még egy szamovár? (Hol nézed?)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:20:30

@,,: @Angora Cardi: áááá imádom! Csája van???

Angora Cardi 2018.12.19. 21:21:43

@úgymond olvasó mmkk: nem veszek akkor rodnoirt
Nem tudom tudtam-e de nekem azt mondták Voldi anyja magnixné, teljesen be lettem csapva.

Angora Cardi 2018.12.19. 21:22:40

@,,: @Nyuszomuszo83: youtube-on indítottam el :) Klasszikus!

,, 2018.12.19. 21:23:47

@Nyuszomuszo83: Mása is gyönyörű, és én sem nézek ki rosszul :P

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:24:05

@Angora Cardi: alapvetően azt mondanám, nem, de a sztori idején elvileg mcgalagony se élt még, oszt mégis ott van, szóval bármi lehet.
bizony, és még gyerekük is született, de többet nem mondok.

Angora Cardi 2018.12.19. 21:24:06

Mindenki járt a Baszkmannaja utcában.

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 21:24:44

@Angora Cardi: állítólag ha vége, DVDn kiadják a rendezői változatot, amiben Lacika kimaradt jeleneti lesznek

persze lesz film is.
Will Smith ma volt castingon, de elküldték, hogy túl harsány és buta Lacika megformálásához

Angora Cardi 2018.12.19. 21:27:06

@,,: ehehehe
@Ay Mama, Que paso: nagyszerű, Lacikából világsztár lesz, jövőre már ő kasztingol. Én Jason Momoát javaslom Lacika szerepére.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:27:22

@Angora Cardi: nem, jánygyermek, akkor született, amikor Piton megeutanáziázta Dumbledore-t

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:30:07

@Angora Cardi: Jason Momoát határozottan támogatom. az a pasi, jaaaaaaaaaaaaaj, cukorborsószexifiú. magasabb is, mint én, barna a haja, barna a szeme, hát mi kell még?

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:33:41

@úgymond olvasó mmkk: utálsz ha azt mondom van hasonlóság Momoa és a volt pasim közt???

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:34:02

@Angora Cardi: akarom mondani Lacika közelébe sem érhet.. :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:35:13

@Nyuszomuszo83: ha nem jason momoa volt a pasid, csak hasonlított rá, akkor ne haragudj, de nem utállak :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:37:12

@Angora Cardi: @,,: annyira imádom, a másik a Hófehérke! Sopánka! A fiúk a bányában dolgoznak! Markos-Nádas! Az óvszer! Ezeket mmkk! És Gálvölgyiéktől a Jelenetek egy házasságból!

,, 2018.12.19. 21:38:18

@úgymond olvasó mmkk: engem se utáljatok, de coming outolok: nekem nem jön be a momoa
/elbújik

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:40:36

@úgymond olvasó mmkk: nem Momoa, bevallom sokáig ibolyám nem volt ki ez, mikor emlegetted, aztán rákerestem, az exet mindig le akartam beszélni az arcszörzetről, a hosszú haj is fura volt, de elég jól megszoktam! :D A tacsija meg az anyja engem nem szokott meg!

Angora Cardi 2018.12.19. 21:40:51

@Nyuszomuszo83: hehehe
@úgymond olvasó mmkk: de rendi vagy
@,,: tied az összes többi :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:42:18

@,,: én nem utállak söt, tudod szeri van. Soha nem szerettem a hosszú hajú pasikat, aztán kaptam egyet, igy alakult. Kémia és slussz! :)

mocskosmacska 2018.12.19. 21:46:00

Vivi azért állt Roli mögé, mert nem akar kihívott lenni?

Angora Cardi 2018.12.19. 21:47:53

@,,: néha passzolj le egyet :D

mocskosmacska 2018.12.19. 21:52:10

Most nézem a tegnapi adás részleteit. Gregből és Zsuból dől a rosszindulat. De Csoki és Reni sem panaszkodhat.

bElannaTorres 2018.12.19. 21:55:12

@mocskosmacska: hát nem tudom :))) nekünk sincs jobb véleményünk az ápoltakról, sőt :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:55:12

@mocskosmacska: az a durva, hogy mivel én Zsu ellenes vagyok sokat kritizálom és szerintem is rosszindulatú, de eddig mindig valaki leoltott, hogy nem rosszindulatú, pedig nagyon is! :)

bElannaTorres 2018.12.19. 21:57:48

@Nyuszomuszo83: nem gondolom, tényleg, hogy patyolat lelkűnek kéne lenni bárkinek, azért zsu véleményében az is benne van , hogy nem kedveli erát,

Tényleg nem gondolom rosszindulatúnak azt az embert akinek néha van negatív véleménye a másikról ilyenek vagyunk
Ez nem oltás - csak más vélemény .)

mocskosmacska 2018.12.19. 21:59:25

@Nyuszomuszo83: Pedig az, most nagyon feltűnt. Amennyit láttam a tegnapi adásból egész végig az ment, hogy:
1. valaki csinál valamit, amihez zsunak elvileg semmi köz
2. zsu ennek ellenére elkezdi osztani az észt, hogy ez mekkora surmóság, és bezzeg ő semmi ilyet nem tenne

mocskosmacska 2018.12.19. 22:00:54

@bElannaTorres: én sem lennék egyikkel sem haver, de zsu stílus undi

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:01:20

@Nyuszomuszo83: buta és rosszindulatú, egyik legrosszabb kombó

mocskosmacska 2018.12.19. 22:01:36

De az tényleg mekkora lenne, ha roli levenni adriról a kendőt, aztán kivinné és kinthagyná. Tök jót röhögnék.

djökerek 2018.12.19. 22:02:27

Jujj, Anikó, nagyon gáz a gatyád, meg ez a poló ezzel a blézerrel.

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:02:41

@mocskosmacska: kizárt, hogy Zsu észt tud osztani

Mók_Ica 2018.12.19. 22:04:05

ha ezt az én galambocskám, galuska galagonyonyovics megérhette volna...... de nem érte meg, dadus!!!
nem én fütyölök, a szamovár fütyöl......
sátáni kacajt sopánka....

szép jó estét, megjöttek a konténerek..... az ndk kivehető ajtóval..... :)))))

Lynette21 2018.12.19. 22:04:11

Szijjasztok! Szegeny Ancsat ma hajlektalannak oltoztettek fel.

tvbuzi 2018.12.19. 22:04:20

A nem mondhatja el nem utalhat rá?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:05:08

óóóó jaj, era felajánlja magát kivitelre :)))) jól rábaTYna.....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 22:05:31

@tvbuzi:
Remélem Erat viszi és nem mondja ki.

Angora Cardi 2018.12.19. 22:05:52

3 fiú egy ágyban Era velük szemben szétrakott lábbal beszélget.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:05:55

@Angora Cardi: Köszönöm Nyuszi! :)
@mocskosmacska: ugyanezt látom én is
@bElannaTorres: elfogadom a véleménykülönbözetet még ha nem is értem... én másként látom, ezen összeveszni nem fogunk! Sokaknak szimpi ez a lány, engem a sikító frász kerülget ha megszólal,buta mérhetetlenül, még azt sem értette meg, hogy hogy legyen robot, mikor Greggel járszottak! Pedig az csak egy játék volt...

tvbuzi 2018.12.19. 22:06:20

@Nyuszomuszo83: rosszindulatú, ostoba, irigy

Mók_Ica 2018.12.19. 22:06:57

@Lynette21: és tényleg :))))

milyen szexi a három fiú az ágyban..... :)))) roli laszika és hunyor

ö.ribi nem tud máshogy beszélni, csak ordibálva-rikácsolva????? renhye pedig miért viseli el????
basssz.... greg is ordibál.....

bElannaTorres 2018.12.19. 22:07:03

@mocskosmacska: hát nem lehet mindenkinek mindenki szimpatikus, de szerintem azért nem rosszindulatú, mert kimondott olyat, amit mindenki gondol, sőt időnként ki is mond. Roliék oké nem a másik haját szidják, hanem hülyének nézik a másikat.
Idekint mi meg sokkal durvábbakat mondunk. Majd ha tényleg rosszindulatú lesz, pl. Direkt csak hogy a másiknak rossz legyen azért csinál valamit akkor azt mondom jó.

djökerek 2018.12.19. 22:07:04

Jajj, Era nagy kegyesen megengedte, higy Roli kivihesse, ha úgy gondolja. (Mindeközben a műsörényét baszkurálja. Annyira szembetűnő, higy testidegen anyag, folyton simogatja.)

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:07:54

és ehelyett nézhetnénk akár karácsonyi jótékonysági hetet

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:08:05

@Ay Mama, Que paso: igen, EKG Tesa!
Mááár hányok!

Lynette21 2018.12.19. 22:08:54

@Mók_Ica: Eloszor azt hittem megint cipoben alszanak, de szerencsere most nem volt rajtuk.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:09:04

@Nyuszomuszo83: zsut én is így látom.... néha megvillan némi tisztán látás, akkor kicsit elszégyellem magam, de rá 1 másodpercre ismét szefos tüneteket produkál......

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:09:44

@tvbuzi: Veled is EKG! Számtalan példa volt már rá! #pacsi

Mók_Ica 2018.12.19. 22:11:02

@Lynette21: te sem bírod?? sztem annyira gáz, hogy sokszor cipővel mennek rá az ágyra, kanapéra, stb.....

@Nyuszomuszo83: alpári igénytelenség, ahogy beszélnek.....

Mók_Ica 2018.12.19. 22:11:57

no, gyün viki..... nézzük a tanácsadást..... konténer itt van, csak szólok.... :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:12:16

@Mók_Ica: Mókim! Szia! Én márva nagy Lecsógatnél besokalltam, mikor a Radics parodizálta akkor sajnáltam, aztán jöttek a nettó faszságai és azóta van sikitófrász! :)

nicu71 2018.12.19. 22:12:34

@mocskosmacska: a fb népe szerint akik a potenciális szavazók, ez főbenjáró bűn, Adri menne vissza. Roli borzasztó népszerűtlen. Kb Soros kategória... Csak Era a gyengébb nála.

Angora Cardi 2018.12.19. 22:13:02

Viki Roli egyik példaképe.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:13:04

viki, a démon..... pffffff ráadásul roli példaképe..... áááááááááááááááááááááááááááá......

Lynette21 2018.12.19. 22:13:47

@Mók_Ica: Borzasztoan undorito cipovel az ágyba menni...nem is ertem, hogy nagyjabol senkit sem zavar a villaban.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:14:41

@Nyuszomuszo83: én már nem sajnálom...... sajnos nagyon buta..... és nem is akar tanulni..... emiatt nálam ő nem játszik.....

Mók_Ica 2018.12.19. 22:15:58

@tvbuzi: van :)))) gyere :)))

@Nyuszomuszo83: megmosta neki zsóti :))))

@Lynette21: nagyjából minden ilyesmit "leszarnak"

Lynette21 2018.12.19. 22:16:18

@nicu71: Tudom hogy ez Abel szint, de Miert??! Miert nepszerutlen Roli a fb szavazok kozott?!?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 22:17:28

@,,: én nem utállak. (legalábbis egyesével egyikőtöket sem, mert kollektíven mindenkit utálok egyformán) :))))

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:18:56

Reni nem nagyképű!hanem magabiztos!

mocskosmacska 2018.12.19. 22:20:23

Most már nincsen kivel dugnia vivnek? Ez nagyon naiv kijelentés volt. Illetve, hogy eddig mindenki kiesett, aki dugott, nem hiszem, hogy a sok szexet kellene beírni az erősségének.

,, 2018.12.19. 22:20:33

Ez most tetszik. Szeretem az ilyen kavicsozásokat.

mocskosmacska 2018.12.19. 22:20:55

@Ay Mama, Que paso: Most már nincsen kivel dugnia vivnek? Ez nagyon naiv kijelentés volt. Illetve, hogy eddig mindenki kiesett, aki dugott, nem hiszem, hogy a sok szexet kellene beírni az erősségének.

bElannaTorres 2018.12.19. 22:20:57

@Lynette21: valószínűleg nem jött be az embereknek, hogy krisztián mögé állt, hogy először zsu képességét akarta saját célra kicsalni, aztán elkérte lacikáét, meg régebben is voltak ilyen húzásai, vannak olyanok bent akiket ezért már megdobálnának, rolit csak kétszínűzik

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:21:28

@Mók_Ica: engem irritál, radics a második nap költözött be tehát a harmadik naptól engedtem el! :D
@Ay Mama, Que paso: mindkettő inkább! :)

Lynette21 2018.12.19. 22:22:41

Viki es Roli tenyleg osszeillenek. Ugymond.

Angora Cardi 2018.12.19. 22:23:38

Era és Vivi maradt a pakliban elvileg a nagy tattikázás után.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:23:56

óóóóó.... rolinak bejön viki..... szerelem lehetett volna, ha egy szériában lettek volna...... óóóóóóóó
micsoda jelenetek lehettek volna.... :)))))))))))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 22:24:08

@Lynette21:Megmondom őszintén szerintem is.

Rolira szavazok.

MosóMaca 2018.12.19. 22:24:47

Na,vakera és ribi! Nyomon vagyunk

Rozsgyi 2018.12.19. 22:25:02

@Lynette21: mart okosabb mint az átlag koagyu Facebook huszár, és nem néz ki jol, meg nincs felpumpalva az izma. A Facebook népe lényegében megfeleltetheto egy falusi kiskocsma közönségének ahol a szemüveges már csak azért kap két pofont mert "hogy nézel ki te negyszemu kocsog?!?"

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:25:02

Jó estét mindenkinek. :)
Na, mire érkeze? Hát a szerkik megint olvastak? Ki maradt fenn Viki tanácsa után? Era, Ribi. Hogy lebeszélte Reniről.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 22:25:02

@Mók_Ica: folyik a nyál a monitoromból, mutti :) :*

Lynette21 2018.12.19. 22:25:03

@bElannaTorres: Az a baj, hogy en ezt nem igy nezem. Ugy dontok, hogy kinek adnam oda azt a rohadek sok penzt...De ertem amit mondasz es koszi! Szeretem erteni a masik oldalt is.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:25:11

@Lynette21: amúgy igen és nem is volt ez annyira fos!
Mostmár kíváncsi vagyok kit visz ki Roli! :) Átbaszott e mindenkit és Renyhe vagy Greg vagy Zsu, vagy Era és Vivi lesz a játékostársa???

Mók_Ica 2018.12.19. 22:26:26

@Lynette21: azért örülök, hogy nem egy szériában voltak és nem kellett nézni a szerelmüket.... :)))

@Nyuszomuszo83: elég volt megszólalnia.... nem bírom én az ilyen embereket.....

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:26:35

@Mók_Ica: naaa ne essünk túlzásba a retinám nem bír ekkora csapást ki!

Maximista vagyok 2018.12.19. 22:26:51

@,,: na jó, most felköpök aztán alatta fogok várni, szeretném átrakni Erára, köszi :)

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:27:07

@mocskosmacska: azért válaszok. Vivi bárhol bármikor tud dugni.

@Nyuszomuszo83: csak azért láthatod így, mert Reni érzékeny
ezért néha a magabiztossága nagyképűségnek tűnhet

nicu71 2018.12.19. 22:27:24

@Lynette21: nos isszák Greg és Zsu szavait, tegnap elhangzott hogy olyan Roli mint egy öreg ember. És még gonosz is. Ezt szajkozzák. Iszonyat amugy. Utálom olvasni.

bElannaTorres 2018.12.19. 22:28:00

@Lynette21: hát ezt írják, én sokkal elfogadóbb vagyok általában, de azt látom, hogy ha akinek drukkolok szinte minden mondata ki van emelve, akkor roli is megérdemli igazából

csincsilla72 2018.12.19. 22:28:14

Igen :-))))Viki jó volt. Örülök, hogy Era és Vivi lett a végeredmény.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:29:44

@Nyuszomuszo83: írtuk, hogy súgja meg vki Rolinak, hogy ne Reni, inkább Era, vagy Ribi. ;)
Csak jusson eszébe kendővel a kezében.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:29:54

@Lynette21: én nem gondolok ilyeneket a roli utálat mögé.... sokkal inkább @Rozsgyi: által írottal értek egyet.... mármint, hogy az fb-nép így gondolkodik......

@úgymond olvasó mmkk: drukkolok neki, csak ne kelljen néznem :)))) :*****

tvbuzi 2018.12.19. 22:30:14

Remélem, Viviant viszi

ibsen 2018.12.19. 22:30:16

Jó estét

Viki kész felüdülés ezek után... :-)

Erát is viheti csak a dugájába dőlne mert ő majdnem ugyanaz dettó. Ja és nem szúrja hátba aszonta.
Gyáva a Roli az a baj. Taktikázik, de most már ne csak a szája járjon. Most hogy megint két részre szakadt a villa valahogy Adriék szimpibbek igaz ott még nem tudni kit választ, ha onnan választ. Viszont ha Erát viszi ki és ennek ellenére bevette a csapatába akkor magát köpi szemen és tuti kiesés.

Lynette21 2018.12.19. 22:30:35

@Mók_Ica: Nnna igen. A szerelmuk beteljesedesere en sem lennek kivancsi. Sajnos en nem kedvelem Vikit. Nagyon beragtam ra, amikor kizaratta Simont. Azota se volt olyan KARAKTER a vellaban, mint o. Kivacsi lettem volna hova futtatja ki magat.

mocskosmacska 2018.12.19. 22:31:33

Aktuális témát próbálnak feldolgozni? Kiküldik őket tüntetni?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:31:41

@Nyuszomuszo83: és tippeltünk már? Lehet még?
Ha igen, tippem Era.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:32:05

@Mók_Ica: van egy ilyen ismerősöm, csopibeszélgetés facen, ki hogy készülödik, ir a csaj: miről maradt le, mire készülünk??? Karácsony vazzze! És tényleg ilyen! Kerülöm is rendesen! :D ennyire azért nem retard mint Zsu!

Lynette21 2018.12.19. 22:32:11

@nicu71: Huhhh! Akkor azert elegge mazochista vagy te is! En kerulom a facet, ahogy csak tehetem, de en is szeretek tisztaban lenni a masik oldallal is, ahogy irtam mar.

ibsen 2018.12.19. 22:32:22

Lacikán meglepődtem, mióta ekkora barátja Rolinak hogy csak átruházza a szuperképességét?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:32:43

bakker.... közösségi média napok...... ezt is itt olvasták.... média hét néven volt említve :))))
csók nektek szerkik :))))

@Nyuszomuszo83: isszák a szavainkat :)))

mocskosmacska 2018.12.19. 22:33:25

@Lynette21: Simont én is nagyon sajnálom. Maradt helyette dögunalom Aurélio, Zsolt, Dorka meg egy csomó tag, akinek a nevére sem emlékszünk. De Simonra igen.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:33:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezen izgulok én is! Pedig Renyhére tettem a voksom!
De nem változtatok már csakazértsenem! :D

MosóMaca 2018.12.19. 22:34:02

Még el sem kezdődött a feladat, csokoládé uraság már közölte,hogy ez hülyeség,nem csinálja

mocskosmacska 2018.12.19. 22:34:17

Most reni és csoki min veszekedtek?

tvbuzi 2018.12.19. 22:34:53

Renyhe mikor fog kiesni?

Thats What She Said! 2018.12.19. 22:34:53

Nekem Vikivel semmi bajom. Szimpi volt ahogy beszélt, finoman vezette Roli gondolatait. Hajrá Roli! Remelem hallgat a csajra, és bármelyiket választja, jól jár!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:36:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: én tippcsiztem, ha lehet ujra, legyen Vivi, hadd töltse a karit a cerelmével!

Mók_Ica 2018.12.19. 22:36:43

@úgymond olvasó mmkk: mmkk rendes vagyok :)))) kivéve, amikor nem ;))))

ez a generáció nagyon távol áll már tőlem..... ezek vicces dolgok???? hát engem nem szórakoztatnak.....

,, 2018.12.19. 22:36:58

@Maximista vagyok: :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: lehet tipizni a vivikés kérdésedre is:) ki és mikor (a héten/jövő 7en/jövőre)

Angora Cardi 2018.12.19. 22:37:20

Lacika mekkorát rapelt lekvaroscuki volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 22:37:36

@Mók_Ica: akkor most távol állok tőled úgymond? :( :)))

MosóMaca 2018.12.19. 22:37:50

Na,kitakarítottak egy hónap után,erre ribi körbehánnya ízlésesen a kecót...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 22:38:03

@úgymond olvasó mmkk:
Szortelen csokit gyantazzak, vödör meg nincs hányni, ezek állatok.

bElannaTorres 2018.12.19. 22:38:18

@ibsen: hetekkel ezelőtt roli megbeszélte lacikával hogy legyenek szövetségesek. Jól jött Rolinak, így most el tudta kérni a képességét a konfliktuskerülő lacikának, aki sose mondott volna nemet.
Pedig jól jöhetett volna az neki is

nicu71 2018.12.19. 22:38:28

Lacika yeahhh! Hogy élvezi már

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:38:39

Én simont is utáltam, föleg mikor ült a jakuban a lufival meg borral talán. Igazi retard idióta volt, aztán rá talán egy évre láttam sétálni, komolyan mondom nem normális, súlyos feltűnési viszketegség!

Mók_Ica 2018.12.19. 22:39:03

@Lynette21: viki nem örvendett nagy népszerűségnek..... emiatt.....
jaj.. eszembe jutott simon csaja..... az is gáz volt......

@Maximista vagyok: tedd meg, pls

Angora Cardi 2018.12.19. 22:39:07

@ibsen: elején kötöttek titkos szövetséget még bent volt radics

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:39:32

@szociál: hátbakker, ez kész. És gáz.
Mondjuk ez most pont jó Erának, végre senki nem érti, amit kárál. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:39:33

@,,: hát jó! Köszi! {Remélem nem Renyhe lesz ezek után}

ibsen 2018.12.19. 22:40:21

@bElannaTorres: Akkor ez kimaradt. Azt hittem lacika inkább Kriszékkel van jobb viszonyban.
Hát szerintem is elszúrta, de Roli jön neki eggyel.

Angora Cardi 2018.12.19. 22:40:36

@nicu71: mert nem neki kell csinálni zsivány :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:41:35

Ez de jól áll Gregnek. :)
Mint egy acsarkodó csivava. :)

ibsen 2018.12.19. 22:41:45

@Angora Cardi: Kösz, az első 8-9 adást nem láttam

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:41:57

@Mók_Ica: az aki 500-al dugott, simon volt az 501.
Ez nagyon gáz etap! :(

mocskosmacska 2018.12.19. 22:42:05

Egyébként mi az a szar, ami a szájukban van?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:42:26

@úgymond olvasó mmkk: kicsi lányom, hogy állnál már távol tőlem???? ne kérdezz butaságot, mert rád rakom a jelem :))))))))))))) te mmkk közel állsz hozzám, ez nem kérdés :))))

retardált vicceskedés..... pfffff

katica88 2018.12.19. 22:43:27

@Nyuszomuszo83: Charlotte (nem tudom, így írta e, ahogy azt sem, miért emlékszem rá)

Mók_Ica 2018.12.19. 22:43:52

@mocskosmacska: szájpecek...

renyhe besértődött

bElannaTorres 2018.12.19. 22:43:53

@ibsen: lehet nem is kell visszaadnia, lacikát úgyis kiviszi majd valaki mert gyengének tartják

Mók_Ica 2018.12.19. 22:44:34

@katica88: tényleg :))) aki több f@szt fogott, mint kilincset :))))

OriginalBlackMamba 2018.12.19. 22:44:47

Reninek eltűnt a póthaja, vagy csak káprázott a szemem?

MosóMaca 2018.12.19. 22:44:55

Renyhe tudna ennél óvódásabb módon viselkedni?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:45:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: kér tüzet hunyortól :)))) vagy az ablak mögöttiektől :))))

tvbuzi 2018.12.19. 22:45:30

Era még mindig puncsol Rolinak

Angora Cardi 2018.12.19. 22:46:18

@OriginalBlackMamba: leszedte amikor a szárazföldi vizibalett volt

nicu71 2018.12.19. 22:46:21

@katica88: Charlottera én is emlékszek! CHARLI sinen van, ez volt a párbajos indulója

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:46:31

@Angora Cardi: Charlotte úgy költözött be,hogy 500 férfivel volt addig(Charlotte szerint)
Simon volt az 501

Mók_Ica 2018.12.19. 22:46:43

@Angora Cardi: charlotte (ez volt a neve simon csajának bent) állítása szerint már 500 pasival volt együtt, mielőtt beköltözött a villába....simon volt az 501dik

Angora Cardi 2018.12.19. 22:46:53

Lacika dislike-ja Reninek megy, a like pedig Rolinak.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:46:55

@Angora Cardi: simon összejött a vellában egy bigével, aki bevallása szerint 500 pasival volt, akkor 501. volt simon! Nem jut eszembe a csaj neve! Felejthető volt!

mocskosmacska 2018.12.19. 22:47:02

@Mók_Ica: szexuális céllal gyártanak ilyet?

Angora Cardi 2018.12.19. 22:48:03

@Ay Mama, Que paso: @Mók_Ica: köszi, ismét megállapítom feledékeny vagy

,, 2018.12.19. 22:48:11

@Mók_Ica: elég sok idő eltelt azóta, arányosan mennyinél tarthat most? 1500?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:48:12

@mocskosmacska: hát nem tudom..... sztem fogorvosi eszköz..... vagy a fogfehérítő szerkezet része....

Angora Cardi 2018.12.19. 22:48:40

@Nyuszomuszo83: charlotte írták a kedves többiek

Lynette21 2018.12.19. 22:49:09

@katica88: Uuuu tenyleg igy hivtak! Tudtam hogy valami hulye neve volt, de sose jutott volna eszembe google nelkul...

Mók_Ica 2018.12.19. 22:49:29

@,,: talán még több is, mert ő szexmunkás volt.... tuti visszament a szakmába.... :))))

tvbuzi 2018.12.19. 22:49:49

Greg és VVV tudják, hogy a szépségért szenvedni kell

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:50:19

@Angora Cardi: igen irtam is csárli miközben már láttam a többieket! :)

MosóMaca 2018.12.19. 22:50:32

Zsu tanító jelleggel a felesleges hisztizés miatt!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:51:33

@Mók_Ica: szájpecek. Fogfehérítéshez kaptam ilyent. De van más orvosi beavatkozásnál is. Fogdokinál ilyen nagy, más dokinál kicsit kisebb.

tvbuzi 2018.12.19. 22:51:37

Reni most még szerelmesebb lett ❤

OriginalBlackMamba 2018.12.19. 22:52:09

@Angora Cardi: jaaaa, azt tudom hogy betömött valami pothajat a ruhájába, de arról lemaradtam hogy teljesen leszedte :) köszi

Angora Cardi 2018.12.19. 22:52:17

@Nyuszomuszo83: azt nem láttam nyuszko sorry, akkor mancspacsi

Maximista vagyok 2018.12.19. 22:52:29

Én a lájkomat szeretném adni a HV összes lyány,nyuszi,macska,retek kommentelőjének, a diszlájkomat meg a csicska győzinek. Puszi!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:52:38

Gyűlöljetek, de gusztustalan nőn ez a terepmintás cucc, kivéve ha nem latona vagy vadász...

pomac 2018.12.19. 22:53:09

reni adta fel és még ő lesz a végén a mártír , beszarás amúgy:DD

tvbuzi 2018.12.19. 22:53:25

Kontééééneeeeeeeeeeeeeert

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:53:45

@Maximista vagyok: én ugyanígy kiegészitve jogy a dislike-ot pöti is kapja meg! :D

Angora Cardi 2018.12.19. 22:53:52

@OriginalBlackMamba: lecibálás folyamatát sajnos nem láttuk

Mók_Ica 2018.12.19. 22:54:02

most ennek mi értelme volt??? csak hogy ne unatkozzanak??? tényleg menjenek inkább jótékonykodni, közösségi szolgálatra.... segítsenek így karácsony előtt...... osszanak ételt, takarítsanak, olvassanak mesét gyerekeknek.....

renyhe hisztijétől és ö.ribi rikácsolásától hányok.... megyek is cigizni.....

MosóMaca 2018.12.19. 22:54:43

@pomac: a legelején nem az történt,amit ő akart. Ott eleve behisztizett,aztán ezt fokozta idáig

Angora Cardi 2018.12.19. 22:55:20

@Mók_Ica: ez a tematikus hét hát eleg tesco gazdaságos ez is

ibsen 2018.12.19. 22:55:32

Vivinek adtam volna 2 likeot baromi ügyes volt és nem hisztizett.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:55:40

@Maximista vagyok: tsók neked *-* :))))) :**** gyere cigizni

@tvbuzi: gyere... nem is értem miért nem maradsz itt a konténer mellett..... szép nyugodtan :))))

Maximista vagyok 2018.12.19. 22:56:05

Nekem egy álmom egy olyan nő aki a kaját odaköpi az asztalra, és most elnézést kérek de ez iszonyat gusztustalan cigány dolog. Takarodj haza te szar. Elnézést ismét, de ez felénk nem módi és kibaszta nálam a biztosítékot. Amúgy meg a faszt, nehogy már nekem kelljen elnézést kérnem.

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:56:12

ugyan Reninek csak rossz napja volt tegnap

ibsen 2018.12.19. 22:56:37

@Angora Cardi: Viki gázsija elvitte a pénzt :-))))

2018.12.19. 22:57:09

Atya-gatya, poszttársak! A mai tanulság: Renyhét bent kell hagyni, hadd szívja a bantu vérét. Kolosszááááál! :-DDD És a végére be is bizonyítja Renyhe, hogy bárkinek az agyára megy a rikácsolásával. Pl. az enyémre is.
Reméljük Rollar a Vikivel megbeszéltekhez tartja magát! Azért V.I.P.Erát szeretném, ha vinné, hátha a Ribi még megugorja valamelyik kant ottbent. Hagyjuk meg az esélyt! :-DDD

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:58:17

@Lynette21: 501 és Simon csinálta folyamatosan
ha nincs meg nem magyarázom el

pomac 2018.12.19. 22:58:52

@MosóMaca: én be sem vágtam volna az öfibe de ezek szerint nagyon tolni akarják őt is , de megmondta ő is itt baszósok nem nyerhetnek :DD

Maximista vagyok 2018.12.19. 22:58:54

@Mók_Ica: megyek mert felbasztam magam nagyon

2018.12.19. 22:59:32

Megjegyzésem? V.I.P.Erának jól állt a mackóalsó. (Nem!)

ibsen 2018.12.19. 22:59:42

@Ay Mama, Que paso: Nem jött meg a Mikulás :-)

Angora Cardi 2018.12.19. 23:00:24

@Mók_Ica: hihi torony
Jaj ráz a röhögés.

2018.12.19. 23:01:23

Most jön 22 perc vekengés: ne mondd ki hogy kit viszel ki, de kit viszel ki? De nehogy kimondd! stb.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:02:48

@Mók_Ica: engem mindig kihagytok a cigiből, toll a fületekbe, de voltam én is! :D

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:03:40

@Spitzbauer: Roli szól ádernek hogy kérje meg tarlóst hogy tegye rá a lánchídra. Sima ügy.

Lynette21 2018.12.19. 23:04:06

@Ay Mama, Que paso: Valoban, erre mar nem emlekeztem. Mea culpa!

MosóMaca 2018.12.19. 23:04:28

@Spitzbauer: szerintem is maradjon renyhe, egye csak a többiek agyát. Ribi részemről mehetne,a b@...son és ordibáláson kívül semmit sem csinált. Ebből meg egyik sem érdekel

pomac 2018.12.19. 23:04:44

azért arra kíváncsi leszek ha erát viszi és kinn marad ,vajon továbadja e a kendőt valakinek és ha igen vajon kinek

tvbuzi 2018.12.19. 23:05:06

Óh, az a kőművesdekoltázs

tvbuzi 2018.12.19. 23:05:48

Mi volt a Lacika Hunor fiaskó?

Mók_Ica 2018.12.19. 23:06:39

@Angora Cardi: mindig sírva röhögök.... mindegyik kedvenc.... de a sertés csontos csirkemell viszi a prímet :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:07:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: együtt fagyoskodtunk! Köszi drága! Puszcsi!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:07:50

@Nyuszomuszo83: dehogy hagytalak, szóltam :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:09:53

@Mók_Ica: az volt rendesen, de most nincs akkora köd!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:09:55

a hangmérnökök hány széria óta bénáznak??? tényleg ennyire bonyi ezt megcsinálni??? dislike nekik

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:10:03

A sellő szeme alatt mi az a bassz?!

nicu71 2018.12.19. 23:10:09

@tvbuzi: az semmi nem volt, sztem megbeszéltek joelőre. Ancsa! Szolitsd már meg a Lacikát plíz!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:10:32

@Maximista vagyok: nem mondod! :D így este 11-kor!-

,, 2018.12.19. 23:10:58

Én Renit érzem.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:11:04

@Nyuszomuszo83: reggel itt semmit nem láttam..... tejfehér volt minden....

renyhe sem a legélesebb kés a fiókban.... pffffff

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:11:36

@Mók_Ica: és a riport ajtajának a nyitása se megy még mindig!

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:11:43

Lacika egész stabilan ül, dobok neki egy lájkot.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:12:23

@Maximista vagyok: egy kövecske vagy kristály..... sellő kellék..... sosem láttam még senkin ilyet....

Angora Cardi 2018.12.19. 23:12:29

@Mók_Ica: cica rúgjon meg azóta is ezen röhögök,
Húzni-push. Paradicsomos szar.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:13:13

@Nyuszomuszo83: @Maximista vagyok: menjünk legközelebb a coffee love-ba :))))

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:13:32

@,,: ha kihívja, marad Rolandon a szavazatom és még csinálok vagy 1000 fiókot ;) én már idén ráérek.

MosóMaca 2018.12.19. 23:14:03

Greg a legidősebb???? Azt hittem roli,vagy vakera

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:14:14

@Mók_Ica: durva volt és hideg volt ma! Nem tetszik, de ennek van itt az ideje, csak ónos ne legyen! Igaz itt felén sok helyen nem divat a takarítás és csúszkálunk! :(

Mók_Ica 2018.12.19. 23:15:30

@Angora Cardi: fülzsíros sajt, nőbélbőrcsizma, nedves macska, pumpa illatú légfrissítő :))))

időnként előveszem és röhögök :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:15:35

Jók a vidibejátszások, vivi és a hirnév, esik a békatalpban. Roli okos, mi az az ugar!

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:16:32

@Nyuszomuszo83: :D srác ma mellettem állt a zebránál. Tehát állt, egyhelyben, egyszer csak elesett. Én csak annyit fűztem hozzá hogy mit csinálsz és nevettem, erre ö: én így várom a zöldet :D :D :D

Angora Cardi 2018.12.19. 23:17:07

@,,: én nem változtatok kemény vagyok

Mók_Ica 2018.12.19. 23:17:07

@Maximista vagyok: de jó neked :))) én még 27-28án dolgozok, de a héten már nem :)))))

@Nyuszomuszo83: itt sütött kicsit a napocska is ma :)))

,, 2018.12.19. 23:17:43

@Nyuszomuszo83: nyusszi lehet h nem kellett volna változtatnod

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:18:12

@Maximista vagyok: szerencsétlen! Azt hitem csak én tudom megjátszani hogy álló helyemben kifordult a bokám és bokaszalag szakadásom lett! A sokadik! :)

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:18:47

Roland szerintem rosszat húz sajnos. Akit akar azt még hagyni kéne. Ne legyen igazam.

MosóMaca 2018.12.19. 23:18:53

Sikítok,ha megint eljátsza az állj fel és tedd rá a másikra sz@rt

tvbuzi 2018.12.19. 23:19:28

Milyen fejeket vágnak:))))

Mók_Ica 2018.12.19. 23:20:23

@Angora Cardi: porzsák nélküli kávéfőző, szécheny chili gyömbér fűszer :))))

@Maximista vagyok: :)))))

@Nyuszomuszo83: nem tudom, itt nálunk chocolate brown van csak :))))

Ego0123 2018.12.19. 23:21:00

Helyes. Rolié a szavazatom.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:21:00

era lett :)))) szavazatom rolié :))))

,, 2018.12.19. 23:21:07

Ez igen! Megy Rolira a szavazatom!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:21:32

era.... roli nem radics.....

tvbuzi 2018.12.19. 23:21:33

Hiába vont a puncs Era

Angora Cardi 2018.12.19. 23:21:33

@Mók_Ica: és a bor mint sulikezdési kellék

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:21:46

Eraaaaa! ezzzz igen! Roli jóóó volt! Pontot vesztettem de ez jó így! Era húzz haza karácsonyra enni!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:22:01

Jól érzi, győz az igazság. :)
Szavazatom marad Rolin.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:22:14

Na. Marad Rolandon a jelem. Már csak azért is mert a keresztnevünk ugyanaz ;) Faszaaaaa, most boldogság cigi jön. Jó döntés. Féltem hogy az asztalra köpő szart viszi.

Angora Cardi 2018.12.19. 23:22:43

@,,: viszont megjelölöm győztesnek Rolit beírod?:*

2018.12.19. 23:22:45

Már savaztam is: ROLLER

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 23:22:52

A fantomképre nyomott szavazatom átkerült rolira!

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:23:07

Fú de faszán átpakoltam a tippem, mekkora spíler vagyok :D

Mók_Ica 2018.12.19. 23:23:18

@Angora Cardi: mentsd el :))) nagyon jók :)))

,, 2018.12.19. 23:23:26

@Angora Cardi: még így is te vagy az elsődik:)

mocskosmacska 2018.12.19. 23:23:56

Roli és Era már nincsenek annyira jóban? Bocsi, csak szakasosan követem.

2018.12.19. 23:24:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen az igazság fog győzni, ami az, hogy Era nem oda való!

,, 2018.12.19. 23:24:24

@Angora Cardi: naná, remélem így is lesz

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:24:28

@,,: párbaj győztesnek Rolandot húzd be kérlek, köszi, kapsz lájkot vagy mi a fenét

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:24:46

@,,: párbajtippem Roli. :)
Legalább már nem vagyok pontatlan. Azaz ponttalan. :)

Mók_Ica 2018.12.19. 23:24:55

@Maximista vagyok: era vagy??? :DDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDD (viccöltem ám) meNNYünk cigizni :))) @Csakazértis én vagyok a királynő: @Nyuszomuszo83: is :)))
hozzatok tüzet :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:25:21

@Mók_Ica: jaaa hogy ez szoli... nem voltam még szoliban soha, ez ciki??? Félek a koporsó feelingtől, hülyeség de ez van!
Igazság fog gyözni Era, mész haza! Rikácsolhataz eleget! Remélem retek klub látod, nem akarjuk Erát tovább látni!