Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x45 - „Hogy lehet valamit félig bekapni?”

2018. december 19. 16:20 - candyperfumegirl

Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő Krisztiánusznak a párbajeredmény utáni viselkedése az egyik legszimpatikusabb vesztes reakció volt, amit én a VV-k történetében valaha láttam, pedig azelőtt egy szerethető megnyilvánulása nem volt a srácnak. Szóval Krisz, innen is üzenem, hogy van remény, önkritikát gyakorolni nagy dolog, és ezt minden szarkazmus nélkül mondom. Adri más kategória, őt még nem sikerült igazán megfejtenem. Alapvetően egy közepesen unalmas, óvatos kígyónak tartom, akinek a legnagyobb komplexusa abból van, hogy ő maga is tudja, hogy nem igazán érdekes, és meg kell küzdenie azért, hogy figyeljenek rá, de az időnkénti váratlan hisztérikus visításai, ugrálva toporzékolásai azzal az elmebeteg fénnyel a szemében, nagyon ijesztő oldalát villantják fel a személyiségének.

01_aniko.png

 

Na, lássuk, mit kezdenek magukkal a még bent maradt villalakók az újabb olyan héten, ahol nincs tematika (MIÉRT?), hacsak azt nem tekintjük tematikának, hogy „vajon kit fog kihívni Roli?”. Adri természetesen már most a legnagyobb párbajgurunak tartja magát evör, és osztaná Rolinak a kéretlen tanácsokat, akinek talán csak Reni okádás utáni reggeli szájszaga hiányzik most ennél kevésbé. El is vonul inkább Erával taktikázgatni kicsit, és itt jegyezném meg, hogy mennyire félrevezető tud lenni a vágás, ugyanis több megnyilvánulásukból nagyon úgy tűnik, hogy ezek ketten továbbra is jóban vannak és szövetségesként tekintenek egymásra, és az Era-Hunor ellentétet sem érzem igazán mélynek.


A szerkesztők most úgy döntenek, ideje Krisz végrendeletével borzolni a kedélyeket, és a levél vagy erősen szerkesztve van, vagy Ánusz képes volt teljesen kulturáltan és összeszedetten fogalmazni ezegyszer. Vivinek azt üzeni, hogy „kint úgy akarok bánni veled, ahogy egy ilyen lány megérdemli”, és már pont kezdenék aggódni a nem túl burkolt fenyegetés miatt, de azzal folytatja, hogy „SZERELMES vagyok beléd”. És nem félreértés, nem Csokinak címezte ezeket a szavakat. Wow. Ezek után a tényleg megható pillanatok után a kétszeres özvegy menetrendszerinti bőgésre indul, amihez Csoki is csatlakozik, hogy vigasztalja. Egy váratlan fordulattal Vivi azt mondja, hogy Krisz szerint fel kéne adnia a játékot, amiben Csoki zsigeri reakcióval még megerősítené, csak utána jut eszébe, hogy illene erről mégis inkább lebeszélni. Én csak azt nem értem, hogy hol volt erre bármi utalás a levélben? És basszus, Vivi arcán már akkora kráterek vannak, hogy szerintem Szürke Gandalf hadakozik a Balroggal az alján.

Egy újabb hirtelen váltással egy olyan Lacika-Roli (mondom, Lacika!!!) taktikázást kapunk, amire én semmilyen szinten nem voltam felkészülve. Először is: mióta vannak ezek egyáltalán jóban? Másodszor: hogy jutottunk el odáig, hogy Roli a hármas szövetségük (???) oszlopos tagjaként emlegeti Lacikát és olyan kifejezéseket használ, hogy „nagyon szeretem őt”? Valamint az is kiderül, hogy ők két jól elkülöníthető, rivális csapatként látják a villalakókat.  Sőt a folytatás az, hogy Lacika átruházza az egyik legértékesebb szuperképességet, a párbajsegédletet országos cimborájának, Rolinak. Na jó, miről maradtam le?!


Ezek után könnyedebb kontenntel folytatjuk, ami amilyen primitív, én pont olyan jól szórakoztam rajta. A szent villamesteri címért most úgy kell megmérkőzni, hogy lufikat kell felfújni olyan módon, hogy egy pumpán pattognak seggel, és naná, hogy kukaclufikat kaptak. A most következő audiovizuális szőnyegbombázás persze annyi szexuális áthallással van átitatva, amennyit csak el lehet képzelni, a mozdulatoktól kezdve a fasz alakú tárgyak merevítésén át a hanghatásokig és a pofavágásokig, sőt még olyan beszólásokkal emelik a tétet, mint pl. Renié, aki így ad tanácsot Csokinak: „Úgy csináld, ahogy nekem szoktál beleülni este!” Ez most hirtelen annyi kérdést vet fel, hogy inkább bele sem kezdek. A játék győztese megjósolható módon Greg, akinek saját bevallása szerint testhezállóbb feladatot álmodni sem lehetett volna, mert „imádom a lufikat és imádok fújni” – hogy szó szerint idézzem a bajnokot. Szinte kár is ezt a hangulatot rontani most azzal az uncsi feladattal, hogy a két legjobbnak (Reninek és Gregnek) Adrira és Vivire kell minél több ruhadarabot felhúzni adott idő alatt, de essünk túl rajta. Ezt a kihívást is Greg nyeri, bár az eredményhirdetés után öklendezni rohan. Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ennek volt némi köze ahhoz, hogy Adri zsinórtangába és túl kicsi melltartóba bújtatott testét bámulta közvetlen közelről, akin valóban nem múlt el nyomtalanul a többhetes mozgásszegény villalét.

 

Gondolkodtam egy kicsit, és úgy éreztem, nem tudnék azzal a tudattal tovább élni, hogy aki esetleg nem látta az adást, az lemaradt arról a vizuális élményről, amit ez a lufipumpálós játék okozott. Ezért itt van nektek előkarácsonyi ajándékba ez a gifcsokor, amiért köszönet Hoppancs kolleginának!

gif02.gif

gif01.gif

gif03.gif

gif04.gif

És a bajnok:

gif05.gif

Sajnos a szerkesztők úgy döntöttek, hogy ennyi Greg kontent nem elég még egy adásra, ezért most kénytelenek vagyunk megnézni a GregKen Show-t, egy Mónika-Balázs-Anikó Show utánzatot. Közben nekem eszembe jut, hogy igazán lehetne megint médiahét a villában, de a 2018-as viszonyokat leképezve, fake news gyár MTVA-val, lakájmédiával, origóval, Tényekkel, nemzeti villakonzultációval, Andy Vajna meg Mészáros Lőrinc szerepében villalakókkal, szerintem remekül menne nekik. Na de térjünk vissza a GregKen Show-hoz, a műsorvezető az Era-Hunor-Adri háromszöget (muhaha) szeretné kibogozni, és kiderül, hogy Era azért haragudott meg Hunorra, mert pulykáztatni akarta őt. Na, itt álljunk meg egy pillanatra. Ők nem definiálják a dolgot, és ott sem érti mindenki, de a pulykáztatás ugyanaz, mint a teabagging? Ezek után vicces, ahogy Adri az úrinőt játszva adja elő, hogy ő addig szándékosan távol tartotta magát Hunortól, míg Era képben volt, de most már minden különösebb fenntartás nélkül leszopta. Jó, ez utóbbi MÉG nem hangzik el, csak később Rolinak és Lacikának a cigiskanapén. Hunor meg azt mondja, hogy elcseszte, mert gonosz volt Erával, különben még most is együtt aludnának, és amennyire én láttam, Era remegő műszempillái alatt határozottan érzelmes pillantás bujkált.

 

Az események lecsengéseként Era, Roli és Lacika szidják még egy kicsit Adrit, majd csere, és jön Adri, akiből hogy-hogynem a fiúk csak kiszedik a szopás tényét („Hogy lehet valamit félig bekapni?” – Roli), sőt két szexet is, hoppá. Eközben Era és Hunor fél(?)meztelenül fetrengenek egy ágyban és beszélik meg, hogy Adri és Hunor közt akármi is van, az jelentéktelen, vele nem oszt meg semmi infót. Ismét úgy tűnik nekem, hogy a szövetség továbbra is fennáll, sőt Era még azt sulykolja, hogy Hunornak jobban kéne bíznia Roliban, aki csak manipulálja Adrit.

 

Ami most következik, az teljességgel értelmetlennek tűnik, de végül csak kisül belőle valami érdekes. Igaz, hogy kihívott még nincs, de az agyhalottaknak most kell dönteniük, hogy Rolit vagy a FANTOMKÉPET támogathatnák a párbajon. Szépen fel is sorakozik Roli mögé Lacika, Hunor és Era (utóbbi értelmezhetetlen outfitben), valamint Vivi, akit szerintem Roli lazán kivinne párbajozni, bármikor. Roli kifejti kis csapatának, hogy ő a leggyengébbet fogja kihívni, ami már csak azért is lenne érdekes, mert saját bevallása szerint őt országos cimborájának tartja. Különben meg az elmúlt hetek eseményei azt mutatják, hogy gyengének és/vagy jelentéktelennek lenni nem feltétlenül hátrány egy párbajon, ha olyasvalakivel állsz szemben, aki közutálat tárgya, és utóbbival kapcsolatban ugye bizonyítottan vakon vannak. Eközben próbál okoskodni a másik bagázs is, de ez már így leírva is oltári nagy paradoxon, tekintve hogy annyi eszük nincs, hogy magukra csukják a nyugiszoba ajtaját, mialatt taktikáznak (LOL) és kibeszélik a többieket. Vivi és Era ki is szúrja ezt gyorsan, és nem sokkal később már a teljes Roli team azt hallgatja, hogy Roli és Hunor milyen unalmas, Roli milyen kétszínű, Era milyen gáz, meg hogy néz már ki a műhaja (vagy Vivinek), és így tovább. Roli sötét tekintettel regisztrálja az elhangzottakat, majd kis idő után bevonulnak emésztgetni a hallottakat, és lesz még ennek kifutása – ígéri némi fenyegető éllel Anikó, mielőtt elbúcsúzik mára. A spoileres ajánlóban meg azt látjuk, hogy Rolihoz párbaj szaktanácsadásra VV6 Viki érkezik, a csaj, akit soha az életben nem akartam többet képernyőn látni.

07_csapatok_8.png

 

1134 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winy 2018.12.19. 16:26:37

Most olvasom velveten, VV Ànusztól:"Mit mondhatnék? Fiatalon, 18-19 évesen az ember meggondolatlan és naiv. Ezek csak amolyan netes színjátékvideók voltak, ám gyorsan sok pénzt lehetett velük keresni. Már bánom, hogy a beköltözés előtt nem vállaltam a múltam ezen részét, akkor talán most már ez sem lenne érdekes."
Nem tudom, Tyler Gregory névre rákeresve nem tünik annyira színjátéknak :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 16:37:21

Másodikk! Ez jó volt! Köszi Candy! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 16:51:02

A legnagyobb szuperképesség az lenne ha kapna 30 perc szélessávú internet hozzáférést Roli és az összes kommentet eltudná olvasni a VV-vel kapcsolatban amit talál a hálón.
Ez lenne az igazi szuperképesség.

mentorosh lecsó 2018.12.19. 16:55:39

@szociál: gondolod, hogy fel tudná fogni akár a 10%-kát is ????? :))))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 16:57:10

Szívből köszi "candyperfumegirl" ! Nagyon jó az írás.... !!!!!! :)))))))))

Ez az epizód, annyira sz@r, hogy már jóóóó :))))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 16:58:50

Kiderült már egyébként VVVRibi lufi fóbiájának az oka ? Vagy én nem figyeltem rendesen ? :)))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 16:59:48

@szociál: értem ! de még így is erős kételyek merülnek fel bennem.... :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 17:05:30

@mentorosh lecsó:

:))

Egyszer az arcába durrant egy koton, azóta fél a lufiktól :)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:07:53

Candyperfumegirl ! Az utolsó kép epic !!! :))))

CGI és Photoshop használata nélkül láthatjuk az 55 éves VVRibikét... aki éppen most döbben rá, hogy mennyire is sikerült elb@sznia a kis életét...

Gia 2018.12.19. 17:09:57

@winy: Fúúj..még csók is van Gabóval..Persze ez a legkevesebb...

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:10:19

@szociál: :)))

szerény és hitvány véleményem szerint, eddig MÁST durrantottak az arcára...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 17:23:52

Candy! Az utsó mondatot én is mondogatom tegnap óta! Puszi érte neked

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:24:47

@Gia: fiatal volt és kellett a pénz ! :)))))))))

Angora Cardi 2018.12.19. 17:25:39

Jópár résszel ezőtt szövetkezett Roli és Lacika semi újdonság nincs ebben csak eddig titokban tartották. Még radics alatt beszélték meg az infok szállítását.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:28:02

Nagyon tetszenek a személyíségleírásaid és a meglátásaid Candy (ezzel persze nem mondok újat! :-) ) Az "...Egy váratlan fordulattal Vivi azt mondja, hogy Krisz szerint fel kéne adnia a játékot,..." lehet, hogy azt jelenti, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg, azaz, ha Krisz szerelmes belé, nem kellene megvárnia, amíg kiszerelmesedik belőle kinn. De ez csak egy tipp. Lehet, hogy megbeszélték két parittyázás között, hogy amennyiben nagy különbséggel verik Kriszt, akkor jobban teszi VVV, ha ő is feladja a játékot. Persze én meg tényleg annak drukkolok, hogy néhány nap múlva rácsavarodik a fekete özvegy Csokira, vagy Hunorra, ehhez csak egy kis alkoholos bulika kellene szerintem. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:30:30

@VV Erőlegény: Amúgy tényleg, hetek óta nem itatják már őket a szerkik, miért? :-)

csincsilla72 2018.12.19. 17:32:37

@VV Erőlegény: Na miért?
Mert a pulykázás - parittyázás - ordenáré üvöltözés SOKKAL érdekesebb.
Pedig nem.:-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:33:47

@VV Erőlegény: "ehhez csak egy kis alkoholos bulika kellene"

jóóóóó lesz oda egy újabb adag "baráti vigasztalás" is ! :)))

Most érezheti igazán veszélyben magát a Vijjjjjááában mindenki, a Magányos Szeméremajkak prédára lesnek !!! :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:34:02

@winy: Jó, hát azért annyit a védelmébe, hogy amíg benn volt nem nagyon próbálkozott be fiúknál, de még Gregnél sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:35:05

@mentorosh lecsó: Jó de nem mindegy, hogy mikor vígasztalnak, öt-hét feles előtt, vagy után. :-D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:36:18

@csincsilla72: De-de, arányosan adagolva kell ez is, az is! :-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:36:52

@szociál: de, ne csak üljünk kussba kint a cigizőben... szóljon vmi ritmus is:

www.youtube.com/watch?v=qEhmUCEaDYo

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:39:31

@VV Erőlegény: nem hinném, hogy a Fekete SzeméremAjkakra hatással lenne az etanol csoport...
Csak az ÉRDEK számít, semmi több...

,, 2018.12.19. 17:39:41

"annyi eszük nincs, hogy magukra csukják a nyugiszoba ajtaját"
ez egy elég érdekes jelenet volt, mert egyrészt úgy láttam, h csukva volt az ajtó, másrészt eddig beszélgetést közvetlenül az ajtó előtt fülelve tudtak kihallgatózni a lemmingek, most meg hirtelen a teraszról is lehetett hallani. a vágás is fura volt.

Sanda.Ipse 2018.12.19. 17:42:38

@winy:
A fekete özvegynek vajon azért elmesélte múltjának eme pénzkereső tevékenységét?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:42:41

@mentorosh lecsó: Neki lehet, hogy nem, de esetleg a vígasztalónak! :-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:43:42

Ancsa ! Csak így tovább ! :))) Ráéreztél a TRASH műfajra...

mentorosh lecsó 2018.12.19. 17:45:06

@VV Erőlegény: :))))

Népi bölcsesség szerint: "Álló f@sz minden bokorban nő..." :))))

Angora Cardi 2018.12.19. 17:45:22

@,,: jól láttad, csukva volt

candyperfumegirl 2018.12.19. 17:53:25

@Angora Cardi: akkor végképp nem értem... kihangosították Roliéknak, vagy mi? Amúgy én egy pillanatra tényleg nyitott ajtót láttam, azért írtam, de lehet, hogy csak túl fáradtan néztem. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 17:53:50

Lacikával kapcsolatban egyszer tényleg jó lenne megtudni, hogy benne valóban azt látták meg a castingon, hogy ez a csávó gyakorlatilag végigtudja úgy játszani a műsort a 3-as döntőig, hogy közben kb annyit szerepel a műsorban, mint az ellenzéki pártok képviselői a közmédiában a választási kampány során?

csincsilla72 2018.12.19. 17:56:58

@,,: Nem a nyugiban, hanem a szaunában ültek. Onnan valszeg simán kihallatszik, amikor szokás szerint kulturáltan (esetükben egymás szavába vágva:-) beszélgetnek.

csincsilla72 2018.12.19. 18:02:11

@VV Erőlegény: Most erre megint a szokásos szöveget nyomom: NEM tudjuk, Lacika valójában mennyire aktív. Egyáltalán nem biztos, hogy egész nap alszik. A balhékban nem vesz részt, nem parittyázik. Rolival jól elbeszélget, ez kiderült. Lehet, igen gyakran. Mivel ezeket a beszélgetéseket eddig nem láttuk, Lacika nem volt jelen az öfikben.

agimano 2018.12.19. 18:03:43

@csincsilla72: A nyugiban voltak. Először én is azt hittem, hogy a szanuában voltak, mert sok volt a fa, meg mert ennyire kihallatszott minden, de a nyugiban voltak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:05:38

@,,:

üvöltöztek , kihallatszott :)

de lehet hogy szerki utasításra lett az egész így

Angora Cardi 2018.12.19. 18:07:38

@candyperfumegirl: Ezt én sem tudom de úgy tűnik teljes hangerővel magukat beleélve szidták a többieket gyerekes módon, ami a cigizőig elhallatszott vagy ezt akarják a nézővel elhitetni, mindenesetre ezt "láttuk".

Angora Cardi 2018.12.19. 18:08:30

@agimano: nyugi felé ment a hallgatózás is igen

Mate4182 2018.12.19. 18:10:17

nem vagyok tul aktiv hozzaszolo a hogyvolt comment reszlegen (bezzeg kurva aktiv olvaso :D) szoval konnyen eltunnek a hozzaszolasaim az 1000+os postoknal, de en egyszer vagy ketszer mar kifejtettem hogy

LACIKA TUTI NEM ANNYIRA CSONDES ES LATHATATLAN mint ahogy nekunk mutatjak.

anno akarmelyik vvben volt egy csondes karakter, azt mindig szetszedtek es folyton felemlegettek hogy nem csinal semmit (tuja szindroma), a vv9ben eddig a musorvezetokon kivul senki nem teszi szova hogy Lacika csondes vagy lopakodo uzemmodban van.

higyjetek el, nem vagjak be, de aktiv o is.
szerintem azert nem vagjak be mert allandoan rappel de ez csak szemelyes velemeny :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:11:34

@VV Erőlegény:

azt nem értem hogyan lehet ennyire szarul kásztingolni.

nem hiszem hogy a merítésből nem lehetett volna olyanokat akiknek van agyuk, valamennyi

Angora Cardi 2018.12.19. 18:12:45

@Mate4182: Lacika jól ellavírozik, a döntőben bevágják, hogy minden szálat ő mozgatott és hazamegy anyuhoz a nyereménnyel.

,, 2018.12.19. 18:14:33

@Angora Cardi: @candyperfumegirl: @csincsilla72: máshol olvastam h vki felvetette h a szerkik kihangosították őket. Én passzolom, de az egész jelenetben éreztem valami furát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:18:12

@Mate4182:

de ha nincs érdemi hozzászólása hanem csak rappel meg hajat vág, akkor mit vágjanak be belőle ?

Csoki táncára se vagyok kíváncsi, beszélgessenek.

csincsilla72 2018.12.19. 18:21:04

@,,:Ezek így beszélgetnek. Állandóan túlüvöltik egymást. De fura volt, tény.

Mate4182 2018.12.19. 18:23:27

@bElannaTorres: a rappelest csak ,,viccbol" irtam mert akarmikor megcsillogtatta a hiphopskilljeit mindig az volt bennem hogy a Szegeny Ember Curtiset latom, Mr Busta kepessegeivel megalldva (szar kombo, legyunk oszintek)

nem, en konkretan ugy gondolom hogy egyszeruen csak nem vagjak be az ofikbe, de attol meg ott van o. lehet tul sokat fikazza a kormanyt :D ezen mar sokat agyaltam hogy vajon kell e alairniuk valamit hogy mondjuk ne uvoltozzek tele az elo adast az orban egy geci villabeli verzioival

KapitányG 2018.12.19. 18:25:09

@mentorosh lecsó: Szerintem végtelenül boldog lenne Vivien, ha így nézne ki 55 éves korában...

bElannaTorres 2018.12.19. 18:26:02

@Mate4182: szerintem Lacika unalmas lehet, az már kiderült, hogy elég buta, nem nézek ki belőle nagy gondolatokat. Néha amikor megszólalt, akkor is az lett volna a jobb ha csendben marad.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:26:12

@Maximista vagyok:

Renyhe - Vivi bunyó kellene kizárással, mennyire felpörögne a játék :)

bElannaTorres 2018.12.19. 18:27:51

@szociál: renyhe elég kedves is tud lenni, de vivi egy ütés lenne neki :)))

Hétkilenced 2018.12.19. 18:27:54

A vágások tekintetében egy valamire biztos nem panaszkodhatunk, az a következetlenség.:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:29:46

@bElannaTorres:

Lacikának egy értelmes hozzáaszólása nem volt, sztem azért nem vágják be.

Csontos kis Vivi elszállna mint egy madár, Renyhe húsos.

Maximista vagyok 2018.12.19. 18:31:55

@szociál: én úgy képzeltem el hogy Reni hozzávágja Zsut a Vivihez aki ennek következtében lefejeli az orrát Csokinak aki ráesik Adri lábára (nyílt törés) abban megbotlik Roli és átesik az üvegajtón.

csincsilla72 2018.12.19. 18:34:51

@Maximista vagyok: Mindezt szenteste.:-) Amikor Reni felfedezi Vivit Csoki faszán:-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:35:04

@Maximista vagyok:

De akkor csak Renyhét vágják ki :)

Úgy lenne jó hogy renyhe meglöki Zsut, aki meglöki Vivit, ő begurul beveri Zsu fejét, ő meglöki Csokit, csoki is bever Vivinek, Lacika hátba veri Csokit hogy ne bántalmazza a nőket, Csoki bever Lacikának, héllo héllo jön Adri mi ez az erőszak, az is kap egy fülest.
Hunor csak nézi az egészet, így jut be a döntőbe :)

csincsilla72 2018.12.19. 18:35:45

@szociál: Ebben nem vagyok biztos. Tattikai megbeszélést folytattak Rolival. Mi ez, ha nem értelmes?

mentorosh lecsó 2018.12.19. 18:35:46

@KapitányG: :D :D :D

Bámulom inkább a ZasszonyTOT... :))) :P
(aki ugyan még nincsen 55, de nagyságrendekkel jobb NŐ, mint ez a riherongy...)

Maximista vagyok 2018.12.19. 18:35:53

@csincsilla72: azaz! bár kihagytam egy két szereplőt, de megteszi így is.

MosóMaca 2018.12.19. 18:36:31

Nem hangosítottál ki,csak szokás szerint egymást túlüvöltve pletyiztek. A falakat meg gondolom a legvékonyabb gipszkartonból dobálták össze

mentorosh lecsó 2018.12.19. 18:37:22

@Maximista vagyok: artériás vérzés on-line adásban... jeeesszzztúúúdéééjj.... :))))

Maximista vagyok 2018.12.19. 18:37:45

@szociál: megvan, mindezek láttára a sellő konektorba nyúl

,, 2018.12.19. 18:38:16

@szociál: a fényképes szál után megvan a véleményem a szerkikről
@csincsilla72: nem fogom tudni megmagyarázni, mert nem értek hozzá, de azt a hangot nem lehetett hallani, amit a teraszon levők hallanak, hanem helyette azt adták be nekünk, ami egy szűrt és felerősített anyag. nem tudom mennyire érthető, h mire gondolok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:39:00

@Maximista vagyok:

Sellő felugrott Csoki nyakába és vonaglott rajta, szexuális erőszak miatt zárták ki.

Angora Cardi 2018.12.19. 18:39:23

@csincsilla72: Többször is tattikáztak már az eleje óta amikor megalakult a szövetség.

Maximista vagyok 2018.12.19. 18:40:10

@szociál: hunor jagello volt, ő fog helyszinelni

Sanda.Ipse 2018.12.19. 18:40:33

@mentorosh lecsó:
Vivien esetében nem a külcsínnel van probléma, hanem a belbeccsel:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:40:53

@csincsilla72:

:))

Lacika for president, mindent visszaszívok :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.19. 18:42:13

Nekem nagyon az jön le egyébként, hogy csak az üvöltözések vannak bevágva az összefoglalóba. Az érdekesebb részek, ahol taktikáznak Roliék az kimarad belőle. Már Attiláéknál is ez volt csak nem ennyire durván. Ott a kreténeket és az agyhalottakat kicsit kevesebbet mutogatták, itt meg szinte csak azokat... ( Oké nem egy Kártyavár szintű sorozta, de az agyjátékra is kíváncsi lennék)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:42:57

@,,:

fényképes szál nem fog kiderülni, ez volt a tematika :)
kapjákbe :)

,, 2018.12.19. 18:44:20

@szociál: jah, szarjanak sünöket

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:44:54

@,,:

az is jó ha nem szarnak egy hónapig :))

kellemetlen

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 18:47:38

@Angora Cardi: Lacika feltör, mint a talajvíz

egyébiránt jóestét, köszönjük a posztot :)

csincsilla72 2018.12.19. 18:50:51

@szociál: :-) Engem az ilyesmi csak azért zavar, mert mi ugye az alapján szavazunk valakit ki, hogy mit látunk belőle. Lehet, Lacika tök jó megbeszéléseket tart Rolival, de mi ebből nem látunk semmit. Ellenben bevágják azt, ahol Adrit savazza. El is könyveltük, hogy Lacika bunkó. Mert megmutatták EGYETLEN bunkó megnyilvánulását.
Hányok ettől :-(
@,,: értem, amit mondasz. Nagyon kamuszagú a dolog. Persze ők akkor is hallottak valamit, de az esetleg nem ugyanaz, ami nekünk adtak le.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 18:56:11

@csincsilla72:

A szerkik csak segítenek, hogy megszabadulhassunk Lacikától :)
Tuti nem csinál bent semmit, Hunor se egy szófosó mégis sokat vágnak be belőle, Lacika egy szellem ez van :))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 18:57:37

@bElannaTorres: @Hétkilenced: :))))))))

Már két lehetetlenül kerek fenekű kedvencem is van ! :P :D

De vonatkoztassunk el a fizikai megjelenéstől... Iszom a szavaitokat !!! :P :)))

mentorosh lecsó 2018.12.19. 19:00:00

@Sanda.Ipse: Tudjuk MINK ! :))))

"Hát, micsoda kapcának való rongyot főzött Kend ???" :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:01:18

@szociál: Nekem jelenleg egyébként Lacika egy karakter, ugyanis, legalább is a bevágott anyagok alapján, a tujaság művészi szintjét hozza. :-) Én drukkolok neki! :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:02:50

@VV Erőlegény:

kortárs művész, korunk meghatározó szobanövénye :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:03:04

@Angora Cardi: Nagyon adnám, ha ez lenne az igazság! :-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 19:05:11

@VV Erőlegény: megérdemel-e LaSSZIKA 36 megaForintot ezért a tevékenységegéért ???

Rozsgyi 2018.12.19. 19:06:55

A Fénykép-gatenek van egy tök egyszerű magyarázata, meg pedig az hogy Zsu hülye mint a segg és ő kavarta el csak nem emlékezett rá.

Maximista vagyok 2018.12.19. 19:07:32

@mentorosh lecsó: rossz a kérdés. a 36 millió megérdemli e Lacikát?

Angora Cardi 2018.12.19. 19:07:56

@VV Erőlegény: röhögnék
Én is drukkolok neki.

Hajrá Lacika :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:08:47

@mentorosh lecsó: Ha ezt elviszi a döntőig, akkor nálam csak VVV Fekete Özvegyi taktikája lehet a nyerő ellene, de ahhoz az özvegynek még ki kellene ejte(t)nie Csokit és Hunort (sorrend nem számít) ! :-)

csincsilla72 2018.12.19. 19:09:30

@Rozsgyi: Mondjuk abban a kupiban megtalálni bármit is, ami nincs a lábukra húzva....:-)
@mentorosh lecsó: Egyik sem érdemel meg 36 millió forintot. De ha nagyon oda kell adni valakinek, akkor az Roland. Részemről. :-)

,, 2018.12.19. 19:09:50

@Maximista vagyok: nem. Megérdemeljük-e mi Lacikát?

MosóMaca 2018.12.19. 19:10:23

@Rozsgyi: és ezt azért nem mutizták meg,mert nem lát oda a kamera,vagy azért mert ezzel kívánnak februárig a képernyő elé szögezni minket?

csincsilla72 2018.12.19. 19:10:39

@VV Erőlegény: Akibe a csaj beleül, az repül. Bármelyik faszi járhat így odabenn. :-)

mentorosh lecsó 2018.12.19. 19:11:08

Kedves Hogyvoltok !
Az illendőség határain kívül (!) kívánok TeNéktek kellemes és eredményes pihenést !

Lecsó balra el...

(VVRibi után szabadon: "Szeretlek...") :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:12:06

@csincsilla72: Imádlak Csincsilla, de maradi vagy (kőkonzervatív) ! ;-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:13:59

@mentorosh lecsó: Egyszer már válthatnál irányt Te is (pl. jobbra) :-)

csincsilla72 2018.12.19. 19:14:23

@VV Erőlegény: Evvan. Én "ilyen vagyok" :-)))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:15:18

@Angora Cardi: erre én is emlékszem, azóta meg nem mutogatták ezt a szálat, hogy jóba vannak 3-an, akkor még 4-en mert Era is ott volt!
Amúgy össze vannak zárva kikerülni nem lehet a másikat így erősen kétlem hogy a Hunor-Era ellenszenv ne csitulna, Era csak hülye szimplán és még rá is játszik a rikácsolással hogy járjon neki is adásidő!
Hajrá Roli! Hajrá Laszika!

Rozsgyi 2018.12.19. 19:18:15

@MosóMaca: nem tudom, de pl tippre azért mert nem tudják mikor kavarta el és nem akarnak egy hónapnyi felvételt visszanezni. Vagy mert nincs semmi látnivaló, a sok fiók ki be huzogatas közben esett ki hátul

MosóMaca 2018.12.19. 19:20:29

@Rozsgyi: ahh,ezért is jobb a Colombo! Ott az elején megmutatják a gyilkost,nincs min izgulni utána

Angora Cardi 2018.12.19. 19:21:37

@Nyuszomuszo83: Eráék is többször beszélgettek már, nem volt az akkora ügy, mint amit nekünk beadtak. Lacikát is dugdossák a néző elől, fel vagyok háborodva (hehe), tessék a lekvározást mutatni, hajrá lekváros rolád örs (ez jó név a laciroli tattikai párosnak?)

csincsilla72 2018.12.19. 19:22:52

@Rozsgyi: A program végén majd megtalálják a takarítók a szennyeskupac alatt, esetleg valamelyik mosatlan fazékba belepusztulva. Most őszintén, az sem lepne meg, ha előkerülne egy-két szerencsétlenül járt egér teteme, amikre ráesett valami.

,, 2018.12.19. 19:24:53

Ma lesz a kiválasztás?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:26:52

@Rozsgyi:

De ha hagyták egy hétig ezt a lopós vonalat belevalós nyomozással, akkor valami fogalmuk van róla ki tüntette el, csak nem trollkodják szét a szerkesztők.
Tuti tudni ki volt, az a szájonvert hazugságvizsgálós szuperképesség is direkt ezért opció.
Mire használnák fel ?
-Megdugott a Csoki ?
-Nem
-Hazudsz menj ki vizsgálatra te hazug!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:27:39

@,,:

asszem ma ezért nem szavaztam még Rolira.
Ha Zsura teszi akkor bekaphassa :)

Mate4182 2018.12.19. 19:28:06

amugy azt en is tamogatom hogy a kepet meg az elejen az a szefos zsuzsu kavarta el, csak mar a szerkesztok is rajottek hogy amig az elejen szorakoztato volt a csaj, mostanra mar mindenki tudja hogy szo szerint klinikai eset es nem akarjak megmutatni orszag vilagnak hogy mar akkoris eletkeptelen volt ...
ennyire feltunesi viszketegsegtol szenvedni embert nem lattam meg abban a villaban mint ezt a not ...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:29:14

@,,: Amúgy komolyra fordítva a szót, Rolinak ki ellen van esélye bennmaradni, mert szerintem jelenleg csak VVV és Era (esetleg Greg) ellen, a teljes szavazótáborban gondolkodom (nem csak a hogyvoltosokban).

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:29:40

@Angora Cardi: jóóó, ha volt mókus örs miért ne lehetne lekváros rolád örs!? (Imádom a baracklekváros piskótatekercset)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:30:04

@,,: Értettük, nem az első szériánk első párbaj ciklusát tapossuk! :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:30:42

@Mate4182:

Én láttam.
Ott van Greg.
Nála jobban nem viszket senki :)
Kicsi páva pinkben bárkit a szájára venne a lelkével :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:31:35

@VV Erőlegény: szerintem is ez a három ember közül egy aki ellen visszajöhet, sajnos, Zsut ha kiviszi kinn marad, szeretik az emberek az idiotákat...

,, 2018.12.19. 19:31:56

@VV Erőlegény: nem volt ő olyan rossz helyen a szimpátiaszavazáson, azóta szerintem se plusz, se mínusz nem írható a javára/terhére

Sanda.Ipse 2018.12.19. 19:32:06

@VV Erőlegény:
Szerintem Greg ellen van. Ráadásul ők egymásra pakoltak, úgyhogy különösebb indok sem kell.
Greg sem tud már újat hozni. Minden transzvesztita manírját ismerjük. Uncsi.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:33:38

@Nyuszomuszo83:

Nincs még itt az ideje Zsunak, inkább Vivikét vigye, rókázok a szétsírt fekete özvegy fejétől.
Ha Zsut viszi Roli ,akkor tolok egy Neymart, földön fetrengve pityergek.

Angora Cardi 2018.12.19. 19:34:57

Védőbeszéd Lacika szereplőért

B. László abban a hitben költözött be a Nagy Testvér farvonalán szerveződött Való Világba, amiben pályatársai, a kerületbeli Radics, Csoki és Vivien, hogy csak hozni kell az előre kitalált figurát. Lászlót édesanyja nominálta, aki kihasználva ezt a reményei szerint néhány hónap szabadságot, amikor is nem szeme fényének kell a lekvárt főzni, elvonult egy afféle wellnessbe.
Lászlónak a kasztingon B.B. kasztingos azt mondta, te Lacika néven fogsz szerepelni, szereped szerint csendes, rendes gyereknek fognak a nézők megismerni.
László utolsóként be is költözött és hozza a testhezálló szerepet. Ordenáré műsorszámokból kimarad, de az éjjeli kamerák felvételeiből a döntőben kiderül, hogy az éj leple alatt, László őrült taktikai megbeszéléseket folytatott Rolanddal, sőt, több szereplő az ő közbenjárására esett ki.
Csavaros észjárását az iskolai héten hihetetlen erőfeszítést mutatva titkolta, taktikai beszélgetéseit mindig kameramentes órákban intézte, társainak se okozzon feltűnést.
A végén meg elviszi a pénzt.

Hajrá lekvár :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:35:13

@úgymond olvasó mmkk:

nyugi úgy is lekeverik, mert nem lesz odő rá.
-Roli fejezd be a mondókát kit választasz, nincs időnk !
A holnapi összefog......és reklám :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:36:33

@szociál: nem hiszem hogy Vvv lesz, bár örülnék neki, istenbizony.
Neymar ténykedését ismerem, de ne feledkezzünk meg CR hisztijéről sem, kérlek azt tedd hozzá, ha úgy alakul és kérem a videó beszámolót az e-mailemre!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 19:36:47

@Angora Cardi: királylány vagy :)

@szociál: nem mintha nézni tervezném, de tippelni kell :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:37:56

@Sanda.Ipse: Drukkolok, hogy Greget hívja ki. VVV-t még látni szeretném a Fekete Özvegy szerepben tündökölni! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:38:07

@Sanda.Ipse: Drukkolok, hogy Greget hívja ki. VVV-t még látni szeretném a Fekete Özvegy szerepben tündökölni! :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:38:27

@Nyuszomuszo83:

Ronáldó amikor a nyakáig húzta a gatyáját a 3 magyar gól után, konkrétan feltolta a golyóit a hasüregébe :))

Angora Cardi 2018.12.19. 19:38:57

@Nyuszomuszo83: de rég ettem
Viszont vettem mákos beiglit a nénitől akitől mindig szoktam és azértis lekvárral fogom enni :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:39:45

@VV Erőlegény: Nem a hatás kedvéért ismétlem a hozzászólásaimat. :-) blogmoci monnyon le!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:40:31

@,,: Greget szeretném, Renyhére teszek egyet viszont, max lecsúszok bronzra! De jó lenne ha Greg lenne a tetemre hívott! Vessten a pontom! :)

csincsilla72 2018.12.19. 19:40:54

@VV Erőlegény: Igen, Era, Greg és VVV ellen lenne esélye, de Erát nem fogja vinni. Vivi ideális lenne, de most nagyon puncsol a csaj. Kérdés, mennyire emlékszik vissza a beolvasott nézői véleményekre, ahol Zsu és Greg, mint "legszórakoztatóbb játékosok" lettek említve, illetve Vivi, mint Ánuszromboló muci:-). Greget persze kinn hagyná, de ő ott benn ebben nem lehet biztos. Marad Ribike. Csuriban a kezem, hogy Vivient vigye.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:41:16

@VV Erőlegény:

Teljesüljön vágyad, én is szeretném máson lovagolni látni az özvegyet.
Greg vonaglásától kifordul a belecském, és az a gunya ami rajta van.....

Angora Cardi 2018.12.19. 19:41:35

@úgymond olvasó mmkk: @Nyuszomuszo83: @szociál: Köszönöm a kedves rajongótábornak, bár nem volt időm kidolgozni de igyekszem néha kimutatni a fogam fehérjét :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:42:27

@Angora Cardi: én a kakaós kalácsot szeretem, a beiglit nálunk senki, így mindig mákos meg diós guba van! Naaa azt imádom, majd 25-én degeszre eszem magam! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 19:43:39

@,,:

Gregre szavazok én is, hess pitsába Pán

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 19:44:57

@szociál: jól van, katicamanó :))

@Angora Cardi: most látom a tipcsit :))))

Angora Cardi 2018.12.19. 19:45:30

@Nyuszomuszo83: az is finommmmm, sütöd is? Úgy az igazi.
@VV Erőlegény: :DDDDD

Mate4182 2018.12.19. 19:45:57

Era lenne az idealis valasztas. (tippelek mar most egy 80-20at Roli javara) de szerintem akik ellen visszajonne:
Vivi (o szerintem a leggyengebb jatekos benn, konkretan mindenkit irrital)
Greg (o hozza tul sok remenyt fuzott mindenki, az elejen meg o tud a legnormalisabbnak, aztan mara kiderult hogy mennyire ostoba, rossz indulatu es szarkavaro)
Zsu (szinten, az elejen erosnek tunt, sot szerettek is az emberek, de meggyozodesem hogy mara mar inkabb mindenki csak csovalja a fejet amikor ez elkezd obegatni meg martirkodni)
Era (es megint csak, valaki aki az elejen remenyt keltett, hogy aztan egy, meg a vivinel is irritalobb ostoba picsakent fusson be vv karriert)

fiu fiu parbajt (bocs greg) el se tudok kepzelni az idei vvben

Maximista vagyok 2018.12.19. 19:46:15

@,,: a hosszából ítélve ma lesz. Húzz be nálam egy Adrit pls ;)

,, 2018.12.19. 19:46:19

@Angora Cardi: zseniális, mint mindig:) beírok egy ötöst órai munkára:)

,, 2018.12.19. 19:47:05

@Maximista vagyok: Adrit? nem akarom befolyásolni a T. játékosokat, de biztos ez?

Maximista vagyok 2018.12.19. 19:48:12

@,,: igen, ész nélkül nyomom :D

Maximista vagyok 2018.12.19. 19:48:39

@,,: de az öfi közben még lehet átpakolom

csincsilla72 2018.12.19. 19:49:28

@Angora Cardi: Ez mekkora :-))
A lekváros mákos bejgli meg már majdnem flódni!! :-)
Jajjdeszeretem a flódnit! 'ábrándozik a sütiről'

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:50:09

@Maximista vagyok: Adrit? Nem fogja Hunyi levenni a lilát!
@Angora Cardi: Fiúknak minden évben, mindhárom szolgálati csoportnak eddig 2-2 rúd, azaz 6,minden nap sütöm frissen, de az idén vagy sokmagvas ropogóst kapnak vagy mézeskalácsot! :)

MosóMaca 2018.12.19. 19:50:58

Adri most jött vissza egy cseppet sem szoros párbajról és szerintem hunyor nem venné le róla most a kendőt. Szerintem zsut viszi. Greg esélyes még,de valszeg őt erősnek tartják bent

Angora Cardi 2018.12.19. 19:51:01

@,,: ú kisötösért bármit :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 19:51:24

@Maximista vagyok: Hunor vehetné le egyedül, de szerintem ő nem fogja

,, 2018.12.19. 19:51:27

@Nyuszomuszo83: nyusszi, az udvariatlanbolondod nagyon eltűnt, remélem jól van... a tünti óta nem láttam itt...

Angora Cardi 2018.12.19. 19:52:34

@csincsilla72: köszi :*
Ú én is és a zserbót is és.......... mindent :D

,, 2018.12.19. 19:52:39

@Angora Cardi: ez teljes értékű nagyötös, kérlek:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 19:53:03

@Angora Cardi: Na ideje már nicket váltanod Dzsudibí ! :-D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:53:27

@,,: ne is mondd, annyira eltünt a Zuram, hogy belehalok az aggódásba! Nem tudom mi van vele!

Sargabogre 2018.12.19. 19:54:44

Ez a Hunor mekkora egy kétszínű görény. Azért nem vmi szép, amit Adrival csinál. Mondjuk én már azon kiakadtam volna, hogy Krisztián mögé állt be, úgy, hogy közben kavart már Adrival.

moletty 2018.12.19. 19:55:07

@úgymond olvasó mmkk: Az undorító dagadt picsa (nem jut eszembe a neve:) az előzetesben mintha Hunort javasolta volna Rolinak !
Más: Faszomba Gecik, rohadjanak meg : mindenféle szarsággal elbasszák az időt (faszságokat mutogatnak 3x 4x) aztán szerencsétlen Ancsát siettetik a végén meg lebasszák a képet ! Hát haljatok hősi halált Gecik !

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 19:56:00

@Angora Cardi: megérdemlik a csizmásaim! A hétköznapi hősöknek kell aki kicsit anyáskodik, a 24 órából ha tudok kicsit enyhíteni a család hiányán, akkor én így teszem! :)

moletty 2018.12.19. 19:57:06

@Sargabogre: Azért ne feledjük, hogy a kúrást NEM Hunor árulta el mindenkinek, hanem adri, igaz kicsit kiszedték belőle!
De pl. belőlem máig senki nem szedte ki, hogy másodikban a nagypofájú Zolikának ki baszott le egy nagyot amikor elment a villany ! hát én !
Hoppp ajjajajajj: asszem most mindnyájatokaT MEG KELL ÖLJELEK ! :d :d

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 19:57:22

@moletty: ne undorító dagadt picsázd már, nem akarok ujjal mutogatni magamra, de vannak nála sokkal rosszabb nők is :))))

moletty 2018.12.19. 19:58:43

@Nyuszomuszo83: Nincs a közelben egy jámbor nigger, aki kisegítene ?
Bocsi az ötletért... a TV-ben láttam h. így megy ha hiány akad :)

moletty 2018.12.19. 19:59:51

@úgymond olvasó mmkk: Az kizárt h. Te olyanabb legyél, meg amúgy is Te lóbaszó nagy csaj vagy... olyannak kell térfogat is !

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 20:02:04

@moletty: hát sorry de nem jön be a csokibré, magyar lánynak magyar fiú dukál!
Én kérek elnézést!

Angora Cardi 2018.12.19. 20:05:11

@Nyuszomuszo83: megszavazok egy szobrocskát :))

moletty 2018.12.19. 20:05:26

@úgymond olvasó mmkk: Te mondtad és különben is kedvességből mondtam :)
Látom hogy összehúztad a szemöldöködet, ne máááá !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:06:04

@Sargabogre:

Hunor nálam is kiverte ezzel az Adrit dugom, de Ánuszt támogatom f*szsággal.
Utána meg kiderül hogy szereti ha a csajai előtte kuláznak.
Betegebb mint Oki volt az első szériában :)

Angora Cardi 2018.12.19. 20:06:44

@VV Erőlegény: Ekkora nagysághoz mérsz, teljesen meg vagyok tisztelve :D
@,,: codálatosz

moletty 2018.12.19. 20:07:47

@szociál: "Hunor nálam is kiverte.." azért ez ütős kezdés egy bejegyzéshez :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:09:17

@moletty:

azért ne lóbaszózzunk, nem vagyunk villalakók tesa

Sargabogre 2018.12.19. 20:14:57

@szociál: jézusom, arról lemaradtam. néha annyira unalmas, hogy kénytelen vagyok belepörgetni. de Hunornak már a tekintete is ijesztő szerintem, ahogy meredten néz maga elé...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:17:06

@Sargabogre:

BV-ben volt, Baukó ajánlásával :)
Ginu és Szintike különösebben nem akadt ki.
Láttad volna Era fejét mikor Roli és Huro beszélnek a kulázási szokásokról, ő meg csak kapkodja a levegőt és héllozik, hogy itt vagyok , ezek meg csak mondják :)))))))

moletty 2018.12.19. 20:18:13

@szociál: a "magas" szinonimájaként használtam, DE ELNÉZÉST kérek!

moletty 2018.12.19. 20:18:55

@Sargabogre: Dehát rendőr volt ! Az azért nyomot hagy az emberen ! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:19:44

@moletty:

tudom én mire írtad :)
csak lehet szarul esik katicamanónak :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:33:04

Mikor a vv-t nézed néha te is begurulnál mint Edvard Norton :)

www.youtube.com/watch?v=2CGpcDbuxGk

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 20:42:45

@szociál:
mókuscica :) ♥
szakállas verzióban megérne pár ajtócsapkodást Edward Norton

bElannaTorres 2018.12.19. 20:46:55

@Sargabogre: én is így gondolom hunorról, most elképzelhetjük fordított esetben már miket írnánk adriról
Hát nem azt hogy taktikus :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:50:09

@úgymond olvasó mmkk:

sose láttam szakállal.

mindig babarcú volt összes filmjében.

Birdmanben is tök jó volt, de ott M.Keaton vitte el a showt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:53:04

@,,:

kopasz volt, és kis bajuszka, nem ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 20:54:29

@szociál: ja, amúgy túl szép, nem tetszik annyira, de az arcszőrzet sokat dobott rajta anno :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:54:35

ez túró nem szakáll :)

theimpactnews.com/wp-content/uploads/2018/01/89209-900x461.jpg

Ma már mindenki úgy néz ki mint a farkasember :)

,, 2018.12.19. 20:55:22

@szociál: ez a 90es évek szakáll:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:56:40

@,,:

:)

Jah Sebestyénnek is ilyen volt :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 20:57:19

@,,: nekem ott Edvard Norton kurvára bejön, nem hiába egyik kedvenc filmem!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:57:59

@Nyuszomuszo83:

Norton mindenben jó, ez egy állat :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 20:58:26

Most ment valahol a Pókerarcók, az se volt gyenge.

,, 2018.12.19. 20:58:33

@Nyuszomuszo83: nekem is, barinőmmel tök szerelmesek voltunk belé anno:DD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 20:58:46

off
Júdás kiesett a konyhából, muhahahahaha
on

,, 2018.12.19. 20:59:27

@Nyuszomuszo83: de a Legbelső félelemben láttam talán először,kurvanagy volt benne

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 21:01:37

@,,:
Volt egy kis metamorfózis :)
Csavar a végén :)

,, 2018.12.19. 21:03:29

@szociál: persze elszpojlerezték előtte:/
Konkrétan az egész filmet elmesélték elejétől végéig, de így is jó volt

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:04:50

@szociál: aki nem mondja, hogy kussoljak, mert felveszi.. (ezerbocsánatneharagudj majd kiengesztellek)

Angora Cardi 2018.12.19. 21:05:25

Én melyik film csattanóját meséljem el?

Angora Cardi 2018.12.19. 21:06:13

Aki rossz lesz annak minden filmben lelövöm ki a gyilkos.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:06:37

@Angora Cardi: spoiler: Johnny Depp kurvaronda Grindelwaldként. :DDDDD

Angora Cardi 2018.12.19. 21:07:54

@úgymond olvasó mmkk: micsodaaa hát nem colin farrell játsszaaa? (Hiteles volt?)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 21:08:16

@úgymond olvasó mmkk:

nem baj madárpocok

@Angora Cardi:

Sztálingrádnak mi a vége ? :)

Angora Cardi 2018.12.19. 21:08:31

@,,: Gyere csak elmesélem hogy Brad Pitt 55 éves.

Angora Cardi 2018.12.19. 21:09:10

@szociál: mindenki megadja magát, győz a jó a béke a szeretet

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:09:45

@Angora Cardi: nagyon hiteles vagy. további szpojler: a szőke csaj, Queenie egy megvezethető picsa. köszönöm a figyelmet.

,, 2018.12.19. 21:10:36

@Angora Cardi: azt hittem viccültél...

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:10:36

@szociál: ez igaz! :)
@,,: hááát nem is lepődöm meg ezen, nem vagyok egy groopy típus, de nah, bejön a pasi, csak racionális vagyok! Én csak az amerikai historia x-ben! :)

Angora Cardi 2018.12.19. 21:11:43

@,,: most volt a szülinapja
@szociál: mert kis lelkes :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:12:13

@Angora Cardi: cursed child spoilert gondolom nem szeretnél, megkíméllek :D

Angora Cardi 2018.12.19. 21:12:51

@úgymond olvasó mmkk: őt magnix úr is pulykáztatta, van benne valami.

Angora Cardi 2018.12.19. 21:15:54

Mása ne fütyölj. Kibírhatatlan ez az örökös fütyölésed.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:17:28

@Angora Cardi:
még egy spoiler: a ferrero rodnoir szar. a rocher sokkal jobb.
tudtad, hogy Voldi meg Bellatrix parittyázgattak?

,, 2018.12.19. 21:19:45

@Angora Cardi: még egy szamovár? (Hol nézed?)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:20:30

@,,: @Angora Cardi: áááá imádom! Csája van???

Angora Cardi 2018.12.19. 21:21:43

@úgymond olvasó mmkk: nem veszek akkor rodnoirt
Nem tudom tudtam-e de nekem azt mondták Voldi anyja magnixné, teljesen be lettem csapva.

Angora Cardi 2018.12.19. 21:22:40

@,,: @Nyuszomuszo83: youtube-on indítottam el :) Klasszikus!

,, 2018.12.19. 21:23:47

@Nyuszomuszo83: Mása is gyönyörű, és én sem nézek ki rosszul :P

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:24:05

@Angora Cardi: alapvetően azt mondanám, nem, de a sztori idején elvileg mcgalagony se élt még, oszt mégis ott van, szóval bármi lehet.
bizony, és még gyerekük is született, de többet nem mondok.

Angora Cardi 2018.12.19. 21:24:06

Mindenki járt a Baszkmannaja utcában.

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 21:24:44

@Angora Cardi: állítólag ha vége, DVDn kiadják a rendezői változatot, amiben Lacika kimaradt jeleneti lesznek

persze lesz film is.
Will Smith ma volt castingon, de elküldték, hogy túl harsány és buta Lacika megformálásához

Angora Cardi 2018.12.19. 21:27:06

@,,: ehehehe
@Ay Mama, Que paso: nagyszerű, Lacikából világsztár lesz, jövőre már ő kasztingol. Én Jason Momoát javaslom Lacika szerepére.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:27:22

@Angora Cardi: nem, jánygyermek, akkor született, amikor Piton megeutanáziázta Dumbledore-t

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:30:07

@Angora Cardi: Jason Momoát határozottan támogatom. az a pasi, jaaaaaaaaaaaaaj, cukorborsószexifiú. magasabb is, mint én, barna a haja, barna a szeme, hát mi kell még?

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:33:41

@úgymond olvasó mmkk: utálsz ha azt mondom van hasonlóság Momoa és a volt pasim közt???

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:34:02

@Angora Cardi: akarom mondani Lacika közelébe sem érhet.. :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 21:35:13

@Nyuszomuszo83: ha nem jason momoa volt a pasid, csak hasonlított rá, akkor ne haragudj, de nem utállak :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:37:12

@Angora Cardi: @,,: annyira imádom, a másik a Hófehérke! Sopánka! A fiúk a bányában dolgoznak! Markos-Nádas! Az óvszer! Ezeket mmkk! És Gálvölgyiéktől a Jelenetek egy házasságból!

,, 2018.12.19. 21:38:18

@úgymond olvasó mmkk: engem se utáljatok, de coming outolok: nekem nem jön be a momoa
/elbújik

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:40:36

@úgymond olvasó mmkk: nem Momoa, bevallom sokáig ibolyám nem volt ki ez, mikor emlegetted, aztán rákerestem, az exet mindig le akartam beszélni az arcszörzetről, a hosszú haj is fura volt, de elég jól megszoktam! :D A tacsija meg az anyja engem nem szokott meg!

Angora Cardi 2018.12.19. 21:40:51

@Nyuszomuszo83: hehehe
@úgymond olvasó mmkk: de rendi vagy
@,,: tied az összes többi :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:42:18

@,,: én nem utállak söt, tudod szeri van. Soha nem szerettem a hosszú hajú pasikat, aztán kaptam egyet, igy alakult. Kémia és slussz! :)

mocskosmacska 2018.12.19. 21:46:00

Vivi azért állt Roli mögé, mert nem akar kihívott lenni?

Angora Cardi 2018.12.19. 21:47:53

@,,: néha passzolj le egyet :D

mocskosmacska 2018.12.19. 21:52:10

Most nézem a tegnapi adás részleteit. Gregből és Zsuból dől a rosszindulat. De Csoki és Reni sem panaszkodhat.

bElannaTorres 2018.12.19. 21:55:12

@mocskosmacska: hát nem tudom :))) nekünk sincs jobb véleményünk az ápoltakról, sőt :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 21:55:12

@mocskosmacska: az a durva, hogy mivel én Zsu ellenes vagyok sokat kritizálom és szerintem is rosszindulatú, de eddig mindig valaki leoltott, hogy nem rosszindulatú, pedig nagyon is! :)

bElannaTorres 2018.12.19. 21:57:48

@Nyuszomuszo83: nem gondolom, tényleg, hogy patyolat lelkűnek kéne lenni bárkinek, azért zsu véleményében az is benne van , hogy nem kedveli erát,

Tényleg nem gondolom rosszindulatúnak azt az embert akinek néha van negatív véleménye a másikról ilyenek vagyunk
Ez nem oltás - csak más vélemény .)

mocskosmacska 2018.12.19. 21:59:25

@Nyuszomuszo83: Pedig az, most nagyon feltűnt. Amennyit láttam a tegnapi adásból egész végig az ment, hogy:
1. valaki csinál valamit, amihez zsunak elvileg semmi köz
2. zsu ennek ellenére elkezdi osztani az észt, hogy ez mekkora surmóság, és bezzeg ő semmi ilyet nem tenne

mocskosmacska 2018.12.19. 22:00:54

@bElannaTorres: én sem lennék egyikkel sem haver, de zsu stílus undi

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:01:20

@Nyuszomuszo83: buta és rosszindulatú, egyik legrosszabb kombó

mocskosmacska 2018.12.19. 22:01:36

De az tényleg mekkora lenne, ha roli levenni adriról a kendőt, aztán kivinné és kinthagyná. Tök jót röhögnék.

djökerek 2018.12.19. 22:02:27

Jujj, Anikó, nagyon gáz a gatyád, meg ez a poló ezzel a blézerrel.

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:02:41

@mocskosmacska: kizárt, hogy Zsu észt tud osztani

Mók_Ica 2018.12.19. 22:04:05

ha ezt az én galambocskám, galuska galagonyonyovics megérhette volna...... de nem érte meg, dadus!!!
nem én fütyölök, a szamovár fütyöl......
sátáni kacajt sopánka....

szép jó estét, megjöttek a konténerek..... az ndk kivehető ajtóval..... :)))))

Lynette21 2018.12.19. 22:04:11

Szijjasztok! Szegeny Ancsat ma hajlektalannak oltoztettek fel.

tvbuzi 2018.12.19. 22:04:20

A nem mondhatja el nem utalhat rá?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:05:08

óóóó jaj, era felajánlja magát kivitelre :)))) jól rábaTYna.....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 22:05:31

@tvbuzi:
Remélem Erat viszi és nem mondja ki.

Angora Cardi 2018.12.19. 22:05:52

3 fiú egy ágyban Era velük szemben szétrakott lábbal beszélget.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:05:55

@Angora Cardi: Köszönöm Nyuszi! :)
@mocskosmacska: ugyanezt látom én is
@bElannaTorres: elfogadom a véleménykülönbözetet még ha nem is értem... én másként látom, ezen összeveszni nem fogunk! Sokaknak szimpi ez a lány, engem a sikító frász kerülget ha megszólal,buta mérhetetlenül, még azt sem értette meg, hogy hogy legyen robot, mikor Greggel járszottak! Pedig az csak egy játék volt...

tvbuzi 2018.12.19. 22:06:20

@Nyuszomuszo83: rosszindulatú, ostoba, irigy

Mók_Ica 2018.12.19. 22:06:57

@Lynette21: és tényleg :))))

milyen szexi a három fiú az ágyban..... :)))) roli laszika és hunyor

ö.ribi nem tud máshogy beszélni, csak ordibálva-rikácsolva????? renhye pedig miért viseli el????
basssz.... greg is ordibál.....

bElannaTorres 2018.12.19. 22:07:03

@mocskosmacska: hát nem lehet mindenkinek mindenki szimpatikus, de szerintem azért nem rosszindulatú, mert kimondott olyat, amit mindenki gondol, sőt időnként ki is mond. Roliék oké nem a másik haját szidják, hanem hülyének nézik a másikat.
Idekint mi meg sokkal durvábbakat mondunk. Majd ha tényleg rosszindulatú lesz, pl. Direkt csak hogy a másiknak rossz legyen azért csinál valamit akkor azt mondom jó.

djökerek 2018.12.19. 22:07:04

Jajj, Era nagy kegyesen megengedte, higy Roli kivihesse, ha úgy gondolja. (Mindeközben a műsörényét baszkurálja. Annyira szembetűnő, higy testidegen anyag, folyton simogatja.)

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:07:54

és ehelyett nézhetnénk akár karácsonyi jótékonysági hetet

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:08:05

@Ay Mama, Que paso: igen, EKG Tesa!
Mááár hányok!

Lynette21 2018.12.19. 22:08:54

@Mók_Ica: Eloszor azt hittem megint cipoben alszanak, de szerencsere most nem volt rajtuk.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:09:04

@Nyuszomuszo83: zsut én is így látom.... néha megvillan némi tisztán látás, akkor kicsit elszégyellem magam, de rá 1 másodpercre ismét szefos tüneteket produkál......

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:09:44

@tvbuzi: Veled is EKG! Számtalan példa volt már rá! #pacsi

Mók_Ica 2018.12.19. 22:11:02

@Lynette21: te sem bírod?? sztem annyira gáz, hogy sokszor cipővel mennek rá az ágyra, kanapéra, stb.....

@Nyuszomuszo83: alpári igénytelenség, ahogy beszélnek.....

Mók_Ica 2018.12.19. 22:11:57

no, gyün viki..... nézzük a tanácsadást..... konténer itt van, csak szólok.... :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:12:16

@Mók_Ica: Mókim! Szia! Én márva nagy Lecsógatnél besokalltam, mikor a Radics parodizálta akkor sajnáltam, aztán jöttek a nettó faszságai és azóta van sikitófrász! :)

nicu71 2018.12.19. 22:12:34

@mocskosmacska: a fb népe szerint akik a potenciális szavazók, ez főbenjáró bűn, Adri menne vissza. Roli borzasztó népszerűtlen. Kb Soros kategória... Csak Era a gyengébb nála.

Angora Cardi 2018.12.19. 22:13:02

Viki Roli egyik példaképe.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:13:04

viki, a démon..... pffffff ráadásul roli példaképe..... áááááááááááááááááááááááááááá......

Lynette21 2018.12.19. 22:13:47

@Mók_Ica: Borzasztoan undorito cipovel az ágyba menni...nem is ertem, hogy nagyjabol senkit sem zavar a villaban.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:14:41

@Nyuszomuszo83: én már nem sajnálom...... sajnos nagyon buta..... és nem is akar tanulni..... emiatt nálam ő nem játszik.....

Mók_Ica 2018.12.19. 22:15:58

@tvbuzi: van :)))) gyere :)))

@Nyuszomuszo83: megmosta neki zsóti :))))

@Lynette21: nagyjából minden ilyesmit "leszarnak"

Lynette21 2018.12.19. 22:16:18

@nicu71: Tudom hogy ez Abel szint, de Miert??! Miert nepszerutlen Roli a fb szavazok kozott?!?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 22:17:28

@,,: én nem utállak. (legalábbis egyesével egyikőtöket sem, mert kollektíven mindenkit utálok egyformán) :))))

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:18:56

Reni nem nagyképű!hanem magabiztos!

mocskosmacska 2018.12.19. 22:20:23

Most már nincsen kivel dugnia vivnek? Ez nagyon naiv kijelentés volt. Illetve, hogy eddig mindenki kiesett, aki dugott, nem hiszem, hogy a sok szexet kellene beírni az erősségének.

,, 2018.12.19. 22:20:33

Ez most tetszik. Szeretem az ilyen kavicsozásokat.

mocskosmacska 2018.12.19. 22:20:55

@Ay Mama, Que paso: Most már nincsen kivel dugnia vivnek? Ez nagyon naiv kijelentés volt. Illetve, hogy eddig mindenki kiesett, aki dugott, nem hiszem, hogy a sok szexet kellene beírni az erősségének.

bElannaTorres 2018.12.19. 22:20:57

@Lynette21: valószínűleg nem jött be az embereknek, hogy krisztián mögé állt, hogy először zsu képességét akarta saját célra kicsalni, aztán elkérte lacikáét, meg régebben is voltak ilyen húzásai, vannak olyanok bent akiket ezért már megdobálnának, rolit csak kétszínűzik

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:21:28

@Mók_Ica: engem irritál, radics a második nap költözött be tehát a harmadik naptól engedtem el! :D
@Ay Mama, Que paso: mindkettő inkább! :)

Lynette21 2018.12.19. 22:22:41

Viki es Roli tenyleg osszeillenek. Ugymond.

Angora Cardi 2018.12.19. 22:23:38

Era és Vivi maradt a pakliban elvileg a nagy tattikázás után.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:23:56

óóóóó.... rolinak bejön viki..... szerelem lehetett volna, ha egy szériában lettek volna...... óóóóóóóó
micsoda jelenetek lehettek volna.... :)))))))))))))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 22:24:08

@Lynette21:Megmondom őszintén szerintem is.

Rolira szavazok.

MosóMaca 2018.12.19. 22:24:47

Na,vakera és ribi! Nyomon vagyunk

Rozsgyi 2018.12.19. 22:25:02

@Lynette21: mart okosabb mint az átlag koagyu Facebook huszár, és nem néz ki jol, meg nincs felpumpalva az izma. A Facebook népe lényegében megfeleltetheto egy falusi kiskocsma közönségének ahol a szemüveges már csak azért kap két pofont mert "hogy nézel ki te negyszemu kocsog?!?"

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:25:02

Jó estét mindenkinek. :)
Na, mire érkeze? Hát a szerkik megint olvastak? Ki maradt fenn Viki tanácsa után? Era, Ribi. Hogy lebeszélte Reniről.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 22:25:02

@Mók_Ica: folyik a nyál a monitoromból, mutti :) :*

Lynette21 2018.12.19. 22:25:03

@bElannaTorres: Az a baj, hogy en ezt nem igy nezem. Ugy dontok, hogy kinek adnam oda azt a rohadek sok penzt...De ertem amit mondasz es koszi! Szeretem erteni a masik oldalt is.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:25:11

@Lynette21: amúgy igen és nem is volt ez annyira fos!
Mostmár kíváncsi vagyok kit visz ki Roli! :) Átbaszott e mindenkit és Renyhe vagy Greg vagy Zsu, vagy Era és Vivi lesz a játékostársa???

Mók_Ica 2018.12.19. 22:26:26

@Lynette21: azért örülök, hogy nem egy szériában voltak és nem kellett nézni a szerelmüket.... :)))

@Nyuszomuszo83: elég volt megszólalnia.... nem bírom én az ilyen embereket.....

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:26:35

@Mók_Ica: naaa ne essünk túlzásba a retinám nem bír ekkora csapást ki!

Maximista vagyok 2018.12.19. 22:26:51

@,,: na jó, most felköpök aztán alatta fogok várni, szeretném átrakni Erára, köszi :)

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:27:07

@mocskosmacska: azért válaszok. Vivi bárhol bármikor tud dugni.

@Nyuszomuszo83: csak azért láthatod így, mert Reni érzékeny
ezért néha a magabiztossága nagyképűségnek tűnhet

nicu71 2018.12.19. 22:27:24

@Lynette21: nos isszák Greg és Zsu szavait, tegnap elhangzott hogy olyan Roli mint egy öreg ember. És még gonosz is. Ezt szajkozzák. Iszonyat amugy. Utálom olvasni.

bElannaTorres 2018.12.19. 22:28:00

@Lynette21: hát ezt írják, én sokkal elfogadóbb vagyok általában, de azt látom, hogy ha akinek drukkolok szinte minden mondata ki van emelve, akkor roli is megérdemli igazából

csincsilla72 2018.12.19. 22:28:14

Igen :-))))Viki jó volt. Örülök, hogy Era és Vivi lett a végeredmény.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:29:44

@Nyuszomuszo83: írtuk, hogy súgja meg vki Rolinak, hogy ne Reni, inkább Era, vagy Ribi. ;)
Csak jusson eszébe kendővel a kezében.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:29:54

@Lynette21: én nem gondolok ilyeneket a roli utálat mögé.... sokkal inkább @Rozsgyi: által írottal értek egyet.... mármint, hogy az fb-nép így gondolkodik......

@úgymond olvasó mmkk: drukkolok neki, csak ne kelljen néznem :)))) :*****

tvbuzi 2018.12.19. 22:30:14

Remélem, Viviant viszi

ibsen 2018.12.19. 22:30:16

Jó estét

Viki kész felüdülés ezek után... :-)

Erát is viheti csak a dugájába dőlne mert ő majdnem ugyanaz dettó. Ja és nem szúrja hátba aszonta.
Gyáva a Roli az a baj. Taktikázik, de most már ne csak a szája járjon. Most hogy megint két részre szakadt a villa valahogy Adriék szimpibbek igaz ott még nem tudni kit választ, ha onnan választ. Viszont ha Erát viszi ki és ennek ellenére bevette a csapatába akkor magát köpi szemen és tuti kiesés.

Lynette21 2018.12.19. 22:30:35

@Mók_Ica: Nnna igen. A szerelmuk beteljesedesere en sem lennek kivancsi. Sajnos en nem kedvelem Vikit. Nagyon beragtam ra, amikor kizaratta Simont. Azota se volt olyan KARAKTER a vellaban, mint o. Kivacsi lettem volna hova futtatja ki magat.

mocskosmacska 2018.12.19. 22:31:33

Aktuális témát próbálnak feldolgozni? Kiküldik őket tüntetni?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:31:41

@Nyuszomuszo83: és tippeltünk már? Lehet még?
Ha igen, tippem Era.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:32:05

@Mók_Ica: van egy ilyen ismerősöm, csopibeszélgetés facen, ki hogy készülödik, ir a csaj: miről maradt le, mire készülünk??? Karácsony vazzze! És tényleg ilyen! Kerülöm is rendesen! :D ennyire azért nem retard mint Zsu!

Lynette21 2018.12.19. 22:32:11

@nicu71: Huhhh! Akkor azert elegge mazochista vagy te is! En kerulom a facet, ahogy csak tehetem, de en is szeretek tisztaban lenni a masik oldallal is, ahogy irtam mar.

ibsen 2018.12.19. 22:32:22

Lacikán meglepődtem, mióta ekkora barátja Rolinak hogy csak átruházza a szuperképességét?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:32:43

bakker.... közösségi média napok...... ezt is itt olvasták.... média hét néven volt említve :))))
csók nektek szerkik :))))

@Nyuszomuszo83: isszák a szavainkat :)))

mocskosmacska 2018.12.19. 22:33:25

@Lynette21: Simont én is nagyon sajnálom. Maradt helyette dögunalom Aurélio, Zsolt, Dorka meg egy csomó tag, akinek a nevére sem emlékszünk. De Simonra igen.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:33:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezen izgulok én is! Pedig Renyhére tettem a voksom!
De nem változtatok már csakazértsenem! :D

MosóMaca 2018.12.19. 22:34:02

Még el sem kezdődött a feladat, csokoládé uraság már közölte,hogy ez hülyeség,nem csinálja

mocskosmacska 2018.12.19. 22:34:17

Most reni és csoki min veszekedtek?

tvbuzi 2018.12.19. 22:34:53

Renyhe mikor fog kiesni?

Thats What She Said! 2018.12.19. 22:34:53

Nekem Vikivel semmi bajom. Szimpi volt ahogy beszélt, finoman vezette Roli gondolatait. Hajrá Roli! Remelem hallgat a csajra, és bármelyiket választja, jól jár!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:36:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: én tippcsiztem, ha lehet ujra, legyen Vivi, hadd töltse a karit a cerelmével!

Mók_Ica 2018.12.19. 22:36:43

@úgymond olvasó mmkk: mmkk rendes vagyok :)))) kivéve, amikor nem ;))))

ez a generáció nagyon távol áll már tőlem..... ezek vicces dolgok???? hát engem nem szórakoztatnak.....

,, 2018.12.19. 22:36:58

@Maximista vagyok: :D
@Csakazértis én vagyok a királynő: lehet tipizni a vivikés kérdésedre is:) ki és mikor (a héten/jövő 7en/jövőre)

Angora Cardi 2018.12.19. 22:37:20

Lacika mekkorát rapelt lekvaroscuki volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 22:37:36

@Mók_Ica: akkor most távol állok tőled úgymond? :( :)))

MosóMaca 2018.12.19. 22:37:50

Na,kitakarítottak egy hónap után,erre ribi körbehánnya ízlésesen a kecót...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 22:38:03

@úgymond olvasó mmkk:
Szortelen csokit gyantazzak, vödör meg nincs hányni, ezek állatok.

bElannaTorres 2018.12.19. 22:38:18

@ibsen: hetekkel ezelőtt roli megbeszélte lacikával hogy legyenek szövetségesek. Jól jött Rolinak, így most el tudta kérni a képességét a konfliktuskerülő lacikának, aki sose mondott volna nemet.
Pedig jól jöhetett volna az neki is

nicu71 2018.12.19. 22:38:28

Lacika yeahhh! Hogy élvezi már

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:38:39

Én simont is utáltam, föleg mikor ült a jakuban a lufival meg borral talán. Igazi retard idióta volt, aztán rá talán egy évre láttam sétálni, komolyan mondom nem normális, súlyos feltűnési viszketegség!

Mók_Ica 2018.12.19. 22:39:03

@Lynette21: viki nem örvendett nagy népszerűségnek..... emiatt.....
jaj.. eszembe jutott simon csaja..... az is gáz volt......

@Maximista vagyok: tedd meg, pls

Angora Cardi 2018.12.19. 22:39:07

@ibsen: elején kötöttek titkos szövetséget még bent volt radics

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:39:32

@szociál: hátbakker, ez kész. És gáz.
Mondjuk ez most pont jó Erának, végre senki nem érti, amit kárál. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:39:33

@,,: hát jó! Köszi! {Remélem nem Renyhe lesz ezek után}

ibsen 2018.12.19. 22:40:21

@bElannaTorres: Akkor ez kimaradt. Azt hittem lacika inkább Kriszékkel van jobb viszonyban.
Hát szerintem is elszúrta, de Roli jön neki eggyel.

Angora Cardi 2018.12.19. 22:40:36

@nicu71: mert nem neki kell csinálni zsivány :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:41:35

Ez de jól áll Gregnek. :)
Mint egy acsarkodó csivava. :)

ibsen 2018.12.19. 22:41:45

@Angora Cardi: Kösz, az első 8-9 adást nem láttam

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:41:57

@Mók_Ica: az aki 500-al dugott, simon volt az 501.
Ez nagyon gáz etap! :(

mocskosmacska 2018.12.19. 22:42:05

Egyébként mi az a szar, ami a szájukban van?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:42:26

@úgymond olvasó mmkk: kicsi lányom, hogy állnál már távol tőlem???? ne kérdezz butaságot, mert rád rakom a jelem :))))))))))))) te mmkk közel állsz hozzám, ez nem kérdés :))))

retardált vicceskedés..... pfffff

katica88 2018.12.19. 22:43:27

@Nyuszomuszo83: Charlotte (nem tudom, így írta e, ahogy azt sem, miért emlékszem rá)

Mók_Ica 2018.12.19. 22:43:52

@mocskosmacska: szájpecek...

renyhe besértődött

bElannaTorres 2018.12.19. 22:43:53

@ibsen: lehet nem is kell visszaadnia, lacikát úgyis kiviszi majd valaki mert gyengének tartják

Mók_Ica 2018.12.19. 22:44:34

@katica88: tényleg :))) aki több f@szt fogott, mint kilincset :))))

OriginalBlackMamba 2018.12.19. 22:44:47

Reninek eltűnt a póthaja, vagy csak káprázott a szemem?

MosóMaca 2018.12.19. 22:44:55

Renyhe tudna ennél óvódásabb módon viselkedni?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:45:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: kér tüzet hunyortól :)))) vagy az ablak mögöttiektől :))))

tvbuzi 2018.12.19. 22:45:30

Era még mindig puncsol Rolinak

Angora Cardi 2018.12.19. 22:46:18

@OriginalBlackMamba: leszedte amikor a szárazföldi vizibalett volt

nicu71 2018.12.19. 22:46:21

@katica88: Charlottera én is emlékszek! CHARLI sinen van, ez volt a párbajos indulója

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:46:31

@Angora Cardi: Charlotte úgy költözött be,hogy 500 férfivel volt addig(Charlotte szerint)
Simon volt az 501

Mók_Ica 2018.12.19. 22:46:43

@Angora Cardi: charlotte (ez volt a neve simon csajának bent) állítása szerint már 500 pasival volt együtt, mielőtt beköltözött a villába....simon volt az 501dik

Angora Cardi 2018.12.19. 22:46:53

Lacika dislike-ja Reninek megy, a like pedig Rolinak.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:46:55

@Angora Cardi: simon összejött a vellában egy bigével, aki bevallása szerint 500 pasival volt, akkor 501. volt simon! Nem jut eszembe a csaj neve! Felejthető volt!

mocskosmacska 2018.12.19. 22:47:02

@Mók_Ica: szexuális céllal gyártanak ilyet?

Angora Cardi 2018.12.19. 22:48:03

@Ay Mama, Que paso: @Mók_Ica: köszi, ismét megállapítom feledékeny vagy

,, 2018.12.19. 22:48:11

@Mók_Ica: elég sok idő eltelt azóta, arányosan mennyinél tarthat most? 1500?

Mók_Ica 2018.12.19. 22:48:12

@mocskosmacska: hát nem tudom..... sztem fogorvosi eszköz..... vagy a fogfehérítő szerkezet része....

Angora Cardi 2018.12.19. 22:48:40

@Nyuszomuszo83: charlotte írták a kedves többiek

Lynette21 2018.12.19. 22:49:09

@katica88: Uuuu tenyleg igy hivtak! Tudtam hogy valami hulye neve volt, de sose jutott volna eszembe google nelkul...

Mók_Ica 2018.12.19. 22:49:29

@,,: talán még több is, mert ő szexmunkás volt.... tuti visszament a szakmába.... :))))

tvbuzi 2018.12.19. 22:49:49

Greg és VVV tudják, hogy a szépségért szenvedni kell

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:50:19

@Angora Cardi: igen irtam is csárli miközben már láttam a többieket! :)

MosóMaca 2018.12.19. 22:50:32

Zsu tanító jelleggel a felesleges hisztizés miatt!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 22:51:33

@Mók_Ica: szájpecek. Fogfehérítéshez kaptam ilyent. De van más orvosi beavatkozásnál is. Fogdokinál ilyen nagy, más dokinál kicsit kisebb.

tvbuzi 2018.12.19. 22:51:37

Reni most még szerelmesebb lett ❤

OriginalBlackMamba 2018.12.19. 22:52:09

@Angora Cardi: jaaaa, azt tudom hogy betömött valami pothajat a ruhájába, de arról lemaradtam hogy teljesen leszedte :) köszi

Angora Cardi 2018.12.19. 22:52:17

@Nyuszomuszo83: azt nem láttam nyuszko sorry, akkor mancspacsi

Maximista vagyok 2018.12.19. 22:52:29

Én a lájkomat szeretném adni a HV összes lyány,nyuszi,macska,retek kommentelőjének, a diszlájkomat meg a csicska győzinek. Puszi!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:52:38

Gyűlöljetek, de gusztustalan nőn ez a terepmintás cucc, kivéve ha nem latona vagy vadász...

pomac 2018.12.19. 22:53:09

reni adta fel és még ő lesz a végén a mártír , beszarás amúgy:DD

tvbuzi 2018.12.19. 22:53:25

Kontééééneeeeeeeeeeeeeert

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 22:53:45

@Maximista vagyok: én ugyanígy kiegészitve jogy a dislike-ot pöti is kapja meg! :D

Angora Cardi 2018.12.19. 22:53:52

@OriginalBlackMamba: lecibálás folyamatát sajnos nem láttuk

Mók_Ica 2018.12.19. 22:54:02

most ennek mi értelme volt??? csak hogy ne unatkozzanak??? tényleg menjenek inkább jótékonykodni, közösségi szolgálatra.... segítsenek így karácsony előtt...... osszanak ételt, takarítsanak, olvassanak mesét gyerekeknek.....

renyhe hisztijétől és ö.ribi rikácsolásától hányok.... megyek is cigizni.....

MosóMaca 2018.12.19. 22:54:43

@pomac: a legelején nem az történt,amit ő akart. Ott eleve behisztizett,aztán ezt fokozta idáig

Angora Cardi 2018.12.19. 22:55:20

@Mók_Ica: ez a tematikus hét hát eleg tesco gazdaságos ez is

ibsen 2018.12.19. 22:55:32

Vivinek adtam volna 2 likeot baromi ügyes volt és nem hisztizett.

Mók_Ica 2018.12.19. 22:55:40

@Maximista vagyok: tsók neked *-* :))))) :**** gyere cigizni

@tvbuzi: gyere... nem is értem miért nem maradsz itt a konténer mellett..... szép nyugodtan :))))

Maximista vagyok 2018.12.19. 22:56:05

Nekem egy álmom egy olyan nő aki a kaját odaköpi az asztalra, és most elnézést kérek de ez iszonyat gusztustalan cigány dolog. Takarodj haza te szar. Elnézést ismét, de ez felénk nem módi és kibaszta nálam a biztosítékot. Amúgy meg a faszt, nehogy már nekem kelljen elnézést kérnem.

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:56:12

ugyan Reninek csak rossz napja volt tegnap

ibsen 2018.12.19. 22:56:37

@Angora Cardi: Viki gázsija elvitte a pénzt :-))))

2018.12.19. 22:57:09

Atya-gatya, poszttársak! A mai tanulság: Renyhét bent kell hagyni, hadd szívja a bantu vérét. Kolosszááááál! :-DDD És a végére be is bizonyítja Renyhe, hogy bárkinek az agyára megy a rikácsolásával. Pl. az enyémre is.
Reméljük Rollar a Vikivel megbeszéltekhez tartja magát! Azért V.I.P.Erát szeretném, ha vinné, hátha a Ribi még megugorja valamelyik kant ottbent. Hagyjuk meg az esélyt! :-DDD

Ay Mama, Que paso 2018.12.19. 22:58:17

@Lynette21: 501 és Simon csinálta folyamatosan
ha nincs meg nem magyarázom el

pomac 2018.12.19. 22:58:52

@MosóMaca: én be sem vágtam volna az öfibe de ezek szerint nagyon tolni akarják őt is , de megmondta ő is itt baszósok nem nyerhetnek :DD

Maximista vagyok 2018.12.19. 22:58:54

@Mók_Ica: megyek mert felbasztam magam nagyon

2018.12.19. 22:59:32

Megjegyzésem? V.I.P.Erának jól állt a mackóalsó. (Nem!)

ibsen 2018.12.19. 22:59:42

@Ay Mama, Que paso: Nem jött meg a Mikulás :-)

Angora Cardi 2018.12.19. 23:00:24

@Mók_Ica: hihi torony
Jaj ráz a röhögés.

2018.12.19. 23:01:23

Most jön 22 perc vekengés: ne mondd ki hogy kit viszel ki, de kit viszel ki? De nehogy kimondd! stb.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:02:48

@Mók_Ica: engem mindig kihagytok a cigiből, toll a fületekbe, de voltam én is! :D

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:03:40

@Spitzbauer: Roli szól ádernek hogy kérje meg tarlóst hogy tegye rá a lánchídra. Sima ügy.

Lynette21 2018.12.19. 23:04:06

@Ay Mama, Que paso: Valoban, erre mar nem emlekeztem. Mea culpa!

MosóMaca 2018.12.19. 23:04:28

@Spitzbauer: szerintem is maradjon renyhe, egye csak a többiek agyát. Ribi részemről mehetne,a b@...son és ordibáláson kívül semmit sem csinált. Ebből meg egyik sem érdekel

pomac 2018.12.19. 23:04:44

azért arra kíváncsi leszek ha erát viszi és kinn marad ,vajon továbadja e a kendőt valakinek és ha igen vajon kinek

tvbuzi 2018.12.19. 23:05:06

Óh, az a kőművesdekoltázs

tvbuzi 2018.12.19. 23:05:48

Mi volt a Lacika Hunor fiaskó?

Mók_Ica 2018.12.19. 23:06:39

@Angora Cardi: mindig sírva röhögök.... mindegyik kedvenc.... de a sertés csontos csirkemell viszi a prímet :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:07:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: együtt fagyoskodtunk! Köszi drága! Puszcsi!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:07:50

@Nyuszomuszo83: dehogy hagytalak, szóltam :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:09:53

@Mók_Ica: az volt rendesen, de most nincs akkora köd!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:09:55

a hangmérnökök hány széria óta bénáznak??? tényleg ennyire bonyi ezt megcsinálni??? dislike nekik

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:10:03

A sellő szeme alatt mi az a bassz?!

nicu71 2018.12.19. 23:10:09

@tvbuzi: az semmi nem volt, sztem megbeszéltek joelőre. Ancsa! Szolitsd már meg a Lacikát plíz!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:10:32

@Maximista vagyok: nem mondod! :D így este 11-kor!-

,, 2018.12.19. 23:10:58

Én Renit érzem.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:11:04

@Nyuszomuszo83: reggel itt semmit nem láttam..... tejfehér volt minden....

renyhe sem a legélesebb kés a fiókban.... pffffff

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:11:36

@Mók_Ica: és a riport ajtajának a nyitása se megy még mindig!

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:11:43

Lacika egész stabilan ül, dobok neki egy lájkot.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:12:23

@Maximista vagyok: egy kövecske vagy kristály..... sellő kellék..... sosem láttam még senkin ilyet....

Angora Cardi 2018.12.19. 23:12:29

@Mók_Ica: cica rúgjon meg azóta is ezen röhögök,
Húzni-push. Paradicsomos szar.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:13:13

@Nyuszomuszo83: @Maximista vagyok: menjünk legközelebb a coffee love-ba :))))

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:13:32

@,,: ha kihívja, marad Rolandon a szavazatom és még csinálok vagy 1000 fiókot ;) én már idén ráérek.

MosóMaca 2018.12.19. 23:14:03

Greg a legidősebb???? Azt hittem roli,vagy vakera

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:14:14

@Mók_Ica: durva volt és hideg volt ma! Nem tetszik, de ennek van itt az ideje, csak ónos ne legyen! Igaz itt felén sok helyen nem divat a takarítás és csúszkálunk! :(

Mók_Ica 2018.12.19. 23:15:30

@Angora Cardi: fülzsíros sajt, nőbélbőrcsizma, nedves macska, pumpa illatú légfrissítő :))))

időnként előveszem és röhögök :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:15:35

Jók a vidibejátszások, vivi és a hirnév, esik a békatalpban. Roli okos, mi az az ugar!

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:16:32

@Nyuszomuszo83: :D srác ma mellettem állt a zebránál. Tehát állt, egyhelyben, egyszer csak elesett. Én csak annyit fűztem hozzá hogy mit csinálsz és nevettem, erre ö: én így várom a zöldet :D :D :D

Angora Cardi 2018.12.19. 23:17:07

@,,: én nem változtatok kemény vagyok

Mók_Ica 2018.12.19. 23:17:07

@Maximista vagyok: de jó neked :))) én még 27-28án dolgozok, de a héten már nem :)))))

@Nyuszomuszo83: itt sütött kicsit a napocska is ma :)))

,, 2018.12.19. 23:17:43

@Nyuszomuszo83: nyusszi lehet h nem kellett volna változtatnod

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:18:12

@Maximista vagyok: szerencsétlen! Azt hitem csak én tudom megjátszani hogy álló helyemben kifordult a bokám és bokaszalag szakadásom lett! A sokadik! :)

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:18:47

Roland szerintem rosszat húz sajnos. Akit akar azt még hagyni kéne. Ne legyen igazam.

MosóMaca 2018.12.19. 23:18:53

Sikítok,ha megint eljátsza az állj fel és tedd rá a másikra sz@rt

tvbuzi 2018.12.19. 23:19:28

Milyen fejeket vágnak:))))

Mók_Ica 2018.12.19. 23:20:23

@Angora Cardi: porzsák nélküli kávéfőző, szécheny chili gyömbér fűszer :))))

@Maximista vagyok: :)))))

@Nyuszomuszo83: nem tudom, itt nálunk chocolate brown van csak :))))

Ego0123 2018.12.19. 23:21:00

Helyes. Rolié a szavazatom.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:21:00

era lett :)))) szavazatom rolié :))))

,, 2018.12.19. 23:21:07

Ez igen! Megy Rolira a szavazatom!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:21:32

era.... roli nem radics.....

tvbuzi 2018.12.19. 23:21:33

Hiába vont a puncs Era

Angora Cardi 2018.12.19. 23:21:33

@Mók_Ica: és a bor mint sulikezdési kellék

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:21:46

Eraaaaa! ezzzz igen! Roli jóóó volt! Pontot vesztettem de ez jó így! Era húzz haza karácsonyra enni!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:22:01

Jól érzi, győz az igazság. :)
Szavazatom marad Rolin.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:22:14

Na. Marad Rolandon a jelem. Már csak azért is mert a keresztnevünk ugyanaz ;) Faszaaaaa, most boldogság cigi jön. Jó döntés. Féltem hogy az asztalra köpő szart viszi.

Angora Cardi 2018.12.19. 23:22:43

@,,: viszont megjelölöm győztesnek Rolit beírod?:*

2018.12.19. 23:22:45

Már savaztam is: ROLLER

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 23:22:52

A fantomképre nyomott szavazatom átkerült rolira!

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:23:07

Fú de faszán átpakoltam a tippem, mekkora spíler vagyok :D

Mók_Ica 2018.12.19. 23:23:18

@Angora Cardi: mentsd el :))) nagyon jók :)))

,, 2018.12.19. 23:23:26

@Angora Cardi: még így is te vagy az elsődik:)

mocskosmacska 2018.12.19. 23:23:56

Roli és Era már nincsenek annyira jóban? Bocsi, csak szakasosan követem.

2018.12.19. 23:24:01

@Csakazértis én vagyok a királynő: igen az igazság fog győzni, ami az, hogy Era nem oda való!

,, 2018.12.19. 23:24:24

@Angora Cardi: naná, remélem így is lesz

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:24:28

@,,: párbaj győztesnek Rolandot húzd be kérlek, köszi, kapsz lájkot vagy mi a fenét

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:24:46

@,,: párbajtippem Roli. :)
Legalább már nem vagyok pontatlan. Azaz ponttalan. :)

Mók_Ica 2018.12.19. 23:24:55

@Maximista vagyok: era vagy??? :DDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDD (viccöltem ám) meNNYünk cigizni :))) @Csakazértis én vagyok a királynő: @Nyuszomuszo83: is :)))
hozzatok tüzet :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:25:21

@Mók_Ica: jaaa hogy ez szoli... nem voltam még szoliban soha, ez ciki??? Félek a koporsó feelingtől, hülyeség de ez van!
Igazság fog gyözni Era, mész haza! Rikácsolhataz eleget! Remélem retek klub látod, nem akarjuk Erát tovább látni!

Angora Cardi 2018.12.19. 23:25:53

@Nyuszomuszo83: én sem és nem is leszek féltem a bőrömet

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:26:22

@Spitzbauer: viszont előtte lesz egy Csoki parittya. Hát nehogymár úgy essen ki, hogy neki nem volt meg.

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:26:44

huuu baszdki, nem tudtam, hogy ide írtok már.

szóval yeah. kimegy a borzasképű végre a picsába.

és grat rolinak. az első ember aki ráérzett a közönségre.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:26:45

@Mók_Ica: nyuszomuszonak van valami speckó gyújtója asszem

Angora Cardi 2018.12.19. 23:27:11

@mocskosmacska: amikor era átállt kijelentette h kirakja rolit és ez visszakerült rolihoz azóta nincs meg a régi összhang

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:27:13

@,,: jáj, jövök fel, mint a talajvíz. :D

,, 2018.12.19. 23:28:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: majd tipicskézzél szépen vivikére is:)

2018.12.19. 23:28:23

Era azért nyalt itt rendesem: mögé állt, tattikai megbeszélést is folytatott vele, lájkolta is... Szerintem Roller blokkolta volna, de mivel az nem jött össze, szívfájdalom nélkül baxxa ki. És végre nem kellett senkit megkérni, hogy kérje meg azt az embert, aki már látott olyan embert, aki felkötötte (magát), hogy kérje meg, hogy kösse fel, de nem magára, hanem VIP-re.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:28:30

Amúgy a villában hol a szoli? Csak kérdezem.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:28:37

@,,: nekem sem lett pontom! Hova csusszantam??? De Rolit már most behúzhatod, ő a tippem vasárnapra! Era megy haza! @Mók_Ica: viszem az illatos és usb-s gyuszim! :)

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:28:44

de a szutyoknak megint nagy az arca. ugyanazt érzi mint a radicsnál...
hát bocsass meg nekünk, azóta már eltelt négy hét, és kiismertük a pudvás fajtádat.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:28:51

@Mók_Ica: most már csak alszom, 3 kemény napom volt, már pizsi, zokni, bolyhos takaró. :)

mocskosmacska 2018.12.19. 23:29:09

Akkor most reni mit tesz, hova áll? Rolit lenézni, era meg a nagy szerelmével akarja megkeféltetni magát.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.19. 23:29:27

Roli jól döntött szerintem, úgyhogy megy rá az appom. Era hektikusan játszik és követhetetlenül.

2018.12.19. 23:29:34

@Angora Cardi: hova állt át? nem igazán emléxem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:29:38

@Nyuszomuszo83: én a Tankcsapdás öngyújtómmal szállok be. :)

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:29:39

@Spitzbauer:
persze, fura is volt.
így utólag viszont azt mondom, kurvajól eljátszotta.

még a ratyi is meglepődött.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:30:25

@Spitzbauer: a lájk osztásnál lehetett olvasni Roland arcát, nézd vissza amikor Era volt soron.

mocskosmacska 2018.12.19. 23:30:53

@Szepvoltfiuk: erának nem jutott eszébe, hogy roli nem radics

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:31:00

@Angora Cardi: nyuszik féltik a bürkét! :)
@Maximista vagyok: nincs benn a gyúrós józsi hogy kelljen a ksz (kondiszoli)

csincsilla72 2018.12.19. 23:31:21

Ez igazán remek döntés :-)
Lesz vajon Erának 20%-a? A hihetetlen magabiztosságától leteszem a szemöldököm. Látja egyáltalán ez a félkegyelmű a különbséget Roli és Radics között?
Bukta lesz!!:-)

Mók_Ica 2018.12.19. 23:31:57

@Nyuszomuszo83: fincsi illata van :)))
@Csakazértis én vagyok a királynő: óóó... vagány :))))

renyhe, pls NE énekelj...... inkább rajzolj!!!

csincsilla72 2018.12.19. 23:32:21

@mocskosmacska: Reni hisztizik majd és a vellaajtó mellé áll :-)

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:32:31

Győzi.... :( Megyek és felrántom magam a kertben.

Angora Cardi 2018.12.19. 23:32:33

@Spitzbauer: A Krisz bandához amikor elkezdett dörgölőzni.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:32:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: rendi! Az illatosból van rágógumis meg almásfahéjas! :) az usb-t is viszem de olyan van Mókinak is! :)

nicu71 2018.12.19. 23:32:49

O Chat Géza!!!!! Yeaaahhh

Mók_Ica 2018.12.19. 23:33:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: pihizz :)))

Gézu van hozéármándónál :)))) *-*

Angora Cardi 2018.12.19. 23:33:16

Gézu micsoda arc :)) Legyen PP helyett Gézu a műsorvezi.

mentorosh lecsó 2018.12.19. 23:33:20

páááááápáááááá KerepEra !!!!!
(nem fogsz hiányozni...)

2018.12.19. 23:33:30

@mocskosmacska: Zámbó Jimmynek sem jutott eszébe a golyó a csőbe, aztán az "eszébe" jutott... Bocs. :-(

Lynette21 2018.12.19. 23:33:30

En is ezt akartam irni, hogy szegeny Gezu! Hajra!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:33:46

Gézu cuki :)))) hozéármándó idióta......

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:33:53

@Mók_Ica: igen!
Iszom Géza szavait! :)

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:33:56

@Nyuszomuszo83: figyelted a műsor támogatóit és hozzá a szöveget? mert nekem abból az jött le hogy a bentiek szoliznak....

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:34:01

egy 80-20
és azt hozta roli, amit kértem (szerkesztő vagyok...:D)

szerintem jelen esetben kurvasok ember ellen kint maradt volna, és sajnos olyan párbajokon, ami nekünk, nézőknek nem jó.

így viszont a legelő összes kecskéje jól lakik.:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:34:28

@Nyuszomuszo83: van még Zadar-os. :)
De én akkor inkább viszek cigit.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:34:31

@mentorosh lecsó: teeeee.... ríííídonliban voltál??? :)))) pusszancs neked!!!!

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:35:00

Ki ez a lewandowski utánzat? Tényleg nem ismerem

Angora Cardi 2018.12.19. 23:35:05

@Nyuszomuszo83: semmi természetellenes dolgot nem tolerálok :DDD

Lynette21 2018.12.19. 23:35:06

Gezu hogy rohog Gyozin! :D Kiraly!

MosóMaca 2018.12.19. 23:35:07

Bemegy Gézu,erre ez a gyökérf@szparaszt megint csak a dugásról és hugyozásról bír kérdezni...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:35:14

@Mók_Ica: meg egy nap munka ebben az évben, aztán csá 2018. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:35:22

Szegény Gézu, röhög kínjában!

2018.12.19. 23:35:25

@Angora Cardi: Ja, már ott is vakon volt. VakEra. Meg amikor a kis faxxopó nem jött vissza, milyen műsort vágott le... Majdnem olyan, mint Kunfalvi az ajtóval... :-)

djökerek 2018.12.19. 23:35:38

Szegény Chat Géza Győzinél!!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:36:02

@Nyuszomuszo83: igen :))) az enyém arany :)))))

@Csakazértis én vagyok a királynő: pihepuhabolyhosban mégis kijössz?? :))))

,, 2018.12.19. 23:36:30

@Nyuszomuszo83: másodikk vagy nyusszi! stabilan az élvonalban.

Hétkilenced 2018.12.19. 23:36:32

Na végre Era kerepelését már csak pár napig kell nézni. Olyan mint egy gólya, csak nem hasznos és eszmei értéke sem igen van.

Van der Waals 2018.12.19. 23:36:36

Sziasztok!
Roli, bakker ez a csávó ilyen ügyes? Baszott jól választott, vvv miatt azt mondanám a könnyebb utat választotta volna, de így... ráadásul a következő kiválasztásban nem vesz részt és szerintem a haverjai maradnak, a GregZsu bandából fog valaki menni párbajra (pua-reni) vvv-vel. Onnantól tán végre lesz izgalom, egy fasza párbajjal- ahol nem lesz Roli max egy haverja- utána meg egy gyengébb karakter még lesz (Reni- Adri- Vivi). Erát 3 sör után elkapnám- ha nem szólalna meg.

Angora Cardi 2018.12.19. 23:36:40

@Maximista vagyok: hogyvolt író :)) sixx kollégája

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:36:49

belevalót majd ismétlésből. elment a stream.

dde jóó ezt ízlelgetni, eltakarodik az elrohadó napraforgó.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:37:07

Chat Géza lenne?! Azta, hogy fogja bírni győzit? Mikor üti meg? És miért nem?

2018.12.19. 23:37:12

Hja, és így a Ribi is kap esélyt a csokifaxra. Hehhe!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:37:26

@Csakazértis én vagyok a királynő: jól is teszed :)))

ismét egy nekik való játék.....

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:37:59

@mentorosh lecsó: tesaaa hááá hoool jártál eddig??? Rágjalak meg!-

,, 2018.12.19. 23:38:27

Gézu egyre fiatalabb, én ezt nem értem

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:38:32

@Mók_Ica: nem tudok már felkelni, lusta disznó vagyok. :(
Tudod te, milyen puha ez a takaró? ;)

MosóMaca 2018.12.19. 23:38:35

@Maximista vagyok: és miért nem annyira,hogy kómába essen,legalább februárig?

Angora Cardi 2018.12.19. 23:38:48

@Spitzbauer: ajtós témán szétröhögtem magam :DD
Era a vagányokhoz akart tartozni mindenáron, hamar bele is fog bukni.

mocskosmacska 2018.12.19. 23:39:06

Ő chat géza? Akkor felhangosítom.

Mók_Ica 2018.12.19. 23:39:07

@Spitzbauer: sztem sanszos.....

hajrá Gézu!!!!!

Angora Cardi 2018.12.19. 23:39:27

@,,: mint a jó bor nem gondolod?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:39:34

@Maximista vagyok: kap Győző, ne félj. Meg merte kérdezni, milyen cikket írna? Hát, inkább ne olvassa el, sírni fog. :)

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:39:39

@Angora Cardi: jó, én így nem ismerem őket, de nagyon szeretem és tisztelem, Chat Géza egyik kedvencem. hasonlítunk is csak ő jobban ki van gyúrva mint én :D

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:40:07

@Van der Waals:
kurvaokosan döntött.
meggyőződésem, hogy a kis szotyvadék ellen szoros lett volna, akárhogy is utálják, juk.
zsu ellen off, reni ellen off.
adrival talán szoros, de ott a kendő.
a többi nem jön szóba.

ezzel viszont simán visszajön, és odabent azt fogják hinni, hogy kurvaerős.
még a négerolasz is megijedhet egy picit.

Van der Waals 2018.12.19. 23:40:21

Hasszázba' fogadtunk hasszába

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:40:32

Mennyi az a hásszaz forint? :)
Gézu is értetlenül nézett. :D

Mók_Ica 2018.12.19. 23:40:36

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is maradnék a pihepuhabolyhosban :)))))

hozé sztem azt sem érti, amit kérdez......

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:41:05

ja, az agyagedényt kihagytam. de ismerve a magyar lelkiállapotot jelenleg, visszahozzták volna a hidrogénbabát.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:41:23

Mekkora flash amikor győzit lekeverik

,, 2018.12.19. 23:41:25

@Angora Cardi: azt nem tudom, de most kb 17-nek néz ki, legutóbb azért 21-nek:)

Hétkilenced 2018.12.19. 23:41:36

Géza bazmeg, vittél xanaxot? Fog esni az iq-ja szegénynek ha ilyen közel áll Győzőhöz.

2018.12.19. 23:41:41

Hasszász forintot bukott gy.z. Erről jut eszembe az Önök kértékben (Markos-Nádas) az arab egyetmista kérése: Joszeff Szimándi: Hásszám, Hásszám, te minednem... :-DDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:41:47

@Mók_Ica: királykék! :D
@,,: csuhajla! Ennek örülök! :) Köszönöm!
Istenem, szegény Géza remélem sok pénzt kap ezért, mert szerintem este fel kell töltenie az agyát, mert elpusztultak az agysejtjei Hozéarmandó által! De azt imént jól beszólt!

Angora Cardi 2018.12.19. 23:41:58

@Maximista vagyok: meg hát Te Roland vagy ő meg nem :DD

Mók_Ica 2018.12.19. 23:42:11

@Szepvoltfiuk: így-így :))))

fantomkép-lé????? zsu..... faszomatbazdmeg.....

mocskosmacska 2018.12.19. 23:42:23

Nekem lenne egy párbajtanácsom rolihoz: semmiképpen, semmi kényszerítő körülmény között nem feküdjél le vivivel.

Angora Cardi 2018.12.19. 23:43:33

@,,: sztem jobban fest mint valaha

MosóMaca 2018.12.19. 23:43:37

Pfff, nem lehet napirendre térni vakera “haja” felett. Remélem első útja egy fodrászhoz vezet hétfőn. Mert erősen sérti a közizlést

Mók_Ica 2018.12.19. 23:43:49

@Hétkilenced: nem xanax kell..... péklapát....

@Nyuszomuszo83: szép :)))

Hümmögő Hammogó 2018.12.19. 23:44:29

Gézu de aranyos!!:))) Szegény... nem is értem hogy' érti meg Győző szövegeit... Elég nagy a kontraszt...;) Egyikük tud kerek egész mondatokban beszélni, másikuk azt sem tudja hol van és mit csinál :DDDDD

MosóMaca 2018.12.19. 23:45:19

@Hümmögő Hammogó: egyikük beszél magyarul,a másik nem

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:45:37

@Angora Cardi: Chat Géza tényleg az egyik kedvencem, de eddig nem láttam még sehol. Most már van hozzá arc is.

Angora Cardi 2018.12.19. 23:46:04

Dzsízi lealázza hoset a cukorral: így is lehet csináld meg :DDD

Van der Waals 2018.12.19. 23:46:22

@Szepvoltfiuk: így kb. a " legjobb" 5 között kerülhet sorra pláne ha nagyon elpicsáza Erát. Jól nyomják most Hunnal meg az ijesztőszakállúval. Most 3 pólus van: kicsit jó kicsit rossz Csoki, a 3 fiú akik kicsit tattikáznak, és Zsuzsuék akik produkálják magukat a nézeccségér'. Kíváncsi vagyok kit akarnak a nézők, nem a hv-sok.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:46:32

Gézu mekkora, és tud beszélni. ;)
Győző mekkorát nézett, így is lehet a cukrot? :D

Mók_Ica 2018.12.19. 23:46:36

sírok :))))) Gézu, jó vagy :))))

@MosóMaca: sztem jobban tenné, ha teljesen levágatná.... totál szét van égve a haja.....

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:46:39

Gézának adok 50 ezret ha lebasz egyet győzinek.

Angora Cardi 2018.12.19. 23:47:27

@Maximista vagyok: velveten ha olvasol tőle ott a fotoja is :)
@VV Erőlegény: yesztüdej

,, 2018.12.19. 23:47:43

churchill, ezt illett volna tudni

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:47:44

Uram atyám, egek nyíljatok meg! Győzi ultragáz! Péklapát pozitív! Vezessetek már áramot bele!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:47:59

@Angora Cardi: @Csakazértis én vagyok a királynő: nagyon röhögök :))) hozé és zsu összeillenek agyilag....

Van der Waals 2018.12.19. 23:48:08

Győzőt én a falhoz basznám. Csörcsill nem is ezt mondta.

nicu71 2018.12.19. 23:48:30

Na meghaltam Hozéarmando most nagyon vicces volt, gáz, de nevettem

tvbuzi 2018.12.19. 23:48:32

Mindenki rosszul van tőled Zsu, nem csak te magadtól

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:49:08

@Angora Cardi: azt nem olvasom, most láttam és ha nem mondjátok fogalmam nem lett volna hogy kicsoda

Angora Cardi 2018.12.19. 23:50:00

Kitartás Gézu mindjárt szabadulsz.

tvbuzi 2018.12.19. 23:50:10

Nagy elmék ha beszélgetnek

,, 2018.12.19. 23:50:18

@Van der Waals: akkor is illett volna tudni.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:50:34

Győzi hajába belekapott a passzátszél vagy mijafasz?

Angora Cardi 2018.12.19. 23:50:58

@Maximista vagyok: már érdemes volt ma jönni Roland úr :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:51:15

Szerintem a konditerem amit győző emleget az a HV! :D csak ezt sem érti!

Angora Cardi 2018.12.19. 23:52:19

Lacika végre nem a pótágyon alszik.

csillagporszem 2018.12.19. 23:52:25

@Van der Waals:
Jaj ne már. Roli ilyen okos? Még Lacika szuperképességét is elvette, hogy dönteni tudjon. Ha olyan okos lenne akkor nem lett volna rá szüksége. Viki meg azért szépen Era felé terelte. Kamus a csávó, igazán bevallhatná, hogy csak azért viszi Erát mert azt érzi csak ellene tud visszamenni és akkor jön itt hogy őszintén játszik :) Nem, az őszinte Reni lett volna :D Ez az egy szerencséje van, hogy van Era. Annyira sótlan, unalmas egy pali, hogy nem értem miért akar annyira visszamenni, esélytelen bármire is. Lacikát kevesebbet mutatják, de már volt legalább 1-2 vicces jelenete. Roli meg csak azt szajkózza, hogy ő a legokosabb bent, közben meg nagyobb tuja ő már mint Lacika :)

Az rtl meg jobban tenné ha nem mutogatná Roli kőműves dekoltázsát, nem volt szép látvány.
Én kezdem kicsit unni, hogy ezek a tuják szépen mind visszamasíroznak és folytatják a nagy semmit. Erára szavazok, nem szimpatizálok vele, de le a szürke karakterekkel és az emiatt egyre kevésbé érdekes műsorral :)

Mók_Ica 2018.12.19. 23:52:25

szegény Gézu..... hozéármándó hogy ráugrott és megölelte..... erre nem számított.....

Van der Waals 2018.12.19. 23:52:48

@Maximista vagyok: @,,: illett volna igen, de nem pont így volt. Plusz Győzi tudná magától???? Egy értelmes mondatra képtelen:)XD

MosóMaca 2018.12.19. 23:53:22

Jesszus,szegény csávó! Szerintem ez volt az utolsó alkalom,hogy BV studio közelébe merészkedett.
Más: mindenki látja,hogy ribi mellé belekvárt laszika az ágyba?! Rossz ómen

Mók_Ica 2018.12.19. 23:54:19

Gézu is rettegett..... csak sztem győzitől :)))))

Angora Cardi 2018.12.19. 23:54:28

Gézu 60%-al Rolit tippel.
Jose 60-20?

Hétkilenced 2018.12.19. 23:54:29

Győző: 60-20% Rolinak? LOL

,, 2018.12.19. 23:54:55

jóccakát mindenkinek!

Mók_Ica 2018.12.19. 23:55:21

@MosóMaca: reméljük nem lesz parittya.... addig biztonságban van :))))

Angora Cardi 2018.12.19. 23:55:23

@MosóMaca: még csak az ágyban nem az özvegyben addig nincs baj

djökerek 2018.12.19. 23:56:13

Chat Géza, kérlek írj a BV élményedről! (A legvégén nem akartad arcba rúgni?)

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:56:13

@csillagporszem:
kiváló elemzés volt.

érvelés, hogy era mitől szórakoztató?
mert szerintem a fél országot leveri a víz a stílusától.

de grat a 20 százalékhoz előre is.

nem hogy nulla a nő emberileg és viselkedésileg, hanem egy vitázó szurikáta szintjén van. és valszeg olyan büdös is.

Maximista vagyok 2018.12.19. 23:56:29

Győzi te, és most nagyon de nagyon figyelj, az anyukádat nézzed hülyének. Meddig akarod még magyarázni hogy nem tudsz két számot összeadni? Nehogy már mi legyünk a hülyék te fos... Számolgass a navval ;)

MosóMaca 2018.12.19. 23:56:45

A 60-20 szorosabb,mint a 73-17?

Van der Waals 2018.12.19. 23:56:46

@csillagporszem: a többiekhez képest döntött okosan, nem ösztönből választott hanem némi kombinálás is volt mögötte. Ennek ellenére azért arra őt se tartom képesnek, hogy pl. egy könyvet elolvasson, ráadásul elejétől a végéig!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:57:24

Remélem, Gézu írja a belevalóról a hv-t. Nagyon röhögnék. :)

Mók_Ica 2018.12.19. 23:57:31

@Angora Cardi: @Hétkilenced: a maradék 20 semleges marad :)))))

Angora Cardi 2018.12.19. 23:57:34

@Mók_Ica: de hogy kiröhögte végig óriási volt

Hétkilenced 2018.12.19. 23:57:43

@csillagporszem: Na pont ez az, hogy Era nekem nem érdekes, hanem idegesítő. Rolinak azért szurkolok, mert ő idegesít a legkevésbé. A többi hisztijeitől meg a vitakultúrájuktól görcsbe áll a gyomrom. Egy VV4 Szandika cseppet sem volt unalmas, ellene Roli mehetne felőlem.

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 23:58:19

@,,: nekem bejön Gézu mosolya, jut eszembe, Dávid? Akkor pláne! Dávidok életem keresztjei!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:58:25

@MosóMaca: sokkal szorosabb. :)
Kb. hásszaz százalékkal.

Hümmögő Hammogó 2018.12.19. 23:58:59

Armando elviselhetőbb volt Gézu társaságában, mert volt min nevetni és őszintén sajnálkozni, Gézu gyere máskor is!!!!! És majd írd meg eme fantasztikus estéd élményeit légyszi! ;))))

Puszi, jó éjt!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:59:01

@Nyuszomuszo83: nagyon cuki feje van, de hiányzik róla vagy 20-30 centi. :)

MosóMaca 2018.12.19. 23:59:02

@djökerek: szerintem minimum 1 hét terápiát kér most,hogy ezt kiheverje. Ezt nevezem szakmai elhivatottságnak,hogy bevállalta hózentrógert

nicu71 2018.12.19. 23:59:47

@Mók_Ica: Istenem teljesen elhűltem amikor megláttam Lacikát az özvegyi ágyba! imádkozok hozzá ne érjen ,huzza be fülét-farkát nagyon gyorsan!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.19. 23:59:58

@Angora Cardi: na ja, végig látszott rajta a visszafojtott röhögés. :D

Hétkilenced 2018.12.20. 00:00:00

@MosóMaca: Igen, az már döntőt is érhet!:D

Van der Waals 2018.12.20. 00:00:07

@,,: csak má nem emlékszem mit mondott pluszba a győzi.

pomac 2018.12.20. 00:00:14

erről a 60-20 jutott eszembe valakinél van egy hármaspárbaj kártya is ha jól emlékszem vajon azt meg meri e majd lépni az a valaki

Mók_Ica 2018.12.20. 00:01:02

@Angora Cardi: meg néha finoman beszólt.... de hozé nem értette :))))

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:01:11

valahol ilyenkor az ember beleviszi a saját személyiségét is.

és aki egy erát bent akar tartani, az kb olyan, mint amikor egy krisztiánt akar. csak akkor azt nem értem, hogy odakint az életben hogy szerepel, vagy mit tart pozitív személyisjegynek, barátnak, szerelemnek, stb..

Mók_Ica 2018.12.20. 00:03:12

@nicu71: mindent, ami kiáll belőle :))) még nem jöttek rá, hogy az egy elátkozott nő?????

@pomac: most sztem nem volt ilyen.....

@Nyuszomuszo83: neked nagyobb a választék :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 00:03:14

@Angora Cardi: igen! Nagyon cuki! Imádtam hogy egyfolytában röhögött ezen az idióta győzőn!
Gééézuuuu! Ird a belevalót most te, az élményeket!

MosóMaca 2018.12.20. 00:05:07

@Mók_Ica: a maradék 20 mehet hózentrógerra! Ha a hiányokból,amiket kimatekol,összejön 100,irány az utcaajtó!

Angora Cardi 2018.12.20. 00:05:44

@Mók_Ica: igen :DD
@Nyuszomuszo83: :)))))
@Szepvoltfiuk: néha egy rokon, barát bepróbálkozik

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 00:06:06

@Mók_Ica: mélynövéses vagyok, de amúgy a magasabb pasik jönnek be, azaz egy 7,5 cm-es,sarokmagasságnál ne legyünk egy magasak! Nneem nagy elvárás! :D

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:07:14

@MosóMaca:
a maradék 20 százalékot beja asszonynak sprólja.

amúgy matematikailag nem hülye a pali:
elsőre 90
most 80
az összérték.
a következő 30-40 lesz.

cigány rafinériával megtalálta hogy mentse ki magát, kreált egy feladványt nekünk.

csillagporszem 2018.12.20. 00:08:04

@Van der Waals: nem mondtam hogy nem volt okos döntés, hanemhogy ehhez nem kellett volna Viki ha ő olyan okos :)

@Szepvoltfiuk: vagy grat a 10-hez...? Kifog esni Era, de ő legalább valamit produkált.
Bakker ez az évad rohadtul nem szórakoztató. Annyira semmilyenek, hogy egy jót nevetni sem lehet rajtuk. Talán a mai játékokon néha lehetett de amúgy semmi. A humor az annyira messze áll ettől a szériától mint Makó Jeruzsálemtől. Akkor mi marad komolyan? Maradnak az Erák, Vivik, Renik, hogyhamár nem szórakoztatóak legalább hüledezni tudjon az ember hogy ilyen szerencsétlenek is élnek közöttünk :) Tökmindegy, Erának annyi.

MosóMaca 2018.12.20. 00:08:15

@Szepvoltfiuk: szerintem a NAVval is kb így tárgyalhatott.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 00:09:01

Jó éjt Mindenkinek! Megyek, holnap munka! :( Győző mentes álmokat Nektek!

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:11:02

@MosóMaca:
és most előttem van a kérlelő, sírást imitáló feje, hogy tezsvírem vidd már lejjebb, hát magyarok vagyunk nem? ami a tiéd, az az enyém is.

a magyar jókai mór, alias a cigány ügyvédje, alias guadalopéi szent armando felipe de santos luiz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.20. 00:11:21

Győzött a pihepuha takaró, jóéjt. :)

Maximista vagyok 2018.12.20. 00:11:53

Era produkált, felírtam.

bElannaTorres 2018.12.20. 00:14:31

@csillagporszem: egyetértek, én sem gondolom nagy zseninek rolit emiatt, fogalma sem volt kit vigyen ezért kérte el Lacika képességét.
@Szepvoltfiuk: nem értek egyet, vannak kivételek, vannak akik nem feltétlen a számukra szimpatikusakra szavaznak, hanem a másik ellen, így maradt bent Era radics ellen

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:15:29

mindig ahogy mennék a topicra, látom, hogy legolvasottab:

2. rebi megrettent pumped férfiasságától

az hagyján, krisztián hogy megrettenhetett.

nicu71 2018.12.20. 00:15:40

jelentem a Face népe ,még a tegnapi Roli utálók is ,elsöprő erővel fogják Erát eltüntetni a villából,megkockáztatok egy 70-30 as arányt .Már minden uj poszt erről szól,képekkel Erát ekézik válogatott módon, ellenkezés alig, az is hamvába hótt.

bElannaTorres 2018.12.20. 00:15:45

Biztos lesz pár százalék, aki inkább roli ellen fog szavazni, és nem era mellett, ahogy az mindig van.

bElannaTorres 2018.12.20. 00:16:16

@nicu71: nem volt olyan sok roli utáló, rengeteg rosszat ahogy itt nálunk is Vivi és Era kap

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:19:14

@bElannaTorres:

na várjál, egyrészt era énje akkor még nem jött ki. mindenki mást hitt.
egy újabb era radicsnál egy hangyányit visszafogottabb radiccsal (ki tudja mit sugallt neki az rtl...) már nem hinném, hogy a haj jönne vissza.

de pont ez a lényeg, hogy nem akarok olyat bent, aki már elérte a bizonyos vonalat.
és era elérte. sőt, úgy elugrott tőle, hogy már gondolatban svájcban van.

csillagporszem 2018.12.20. 00:21:46

@Szepvoltfiuk: jaj ne, inkább beisfejezem, mert a Survivor-ös kommenteknél is mindig ezzel jöttek sokan, hogy na akkor te olyan ember vagy, mert neki drukkolsz. Sajnálom hogy nehéz elfogadni hogy szerintem egy reality halála a szürke karakterek minél nagyobb száma és ha egy szórakoztató műsorról van szó akkor nem érzem úgy hogy a tuják megérdemlik a visszamenetelt. Jó tudom, inkább utálatból szavaz a többség meg jaj ez olyan aranyos, rendes, adjuk neki oda a nyereményt mert ő nem csinált semmi rosszat. Jah, mert semmit nem csinált.
Egyébként meg nem gondolom, hogy bármilyen reality szereplőjével is azonosulnom kellene vagy egy ilyen cseszett összevágott 40 perces műsor alapján kellene ítéletet mondanom bármelyik szereplőről. Repülgetnek itt a mindenféle degradáló jelzők a szereplők irányába, ne csináljon már úgy senki mintha bármelyikükkel is azonosulni tudna... Nade nem akarok vitatkozni, szép estét és győzzön az akit kevesebben utálnak :D

nicu71 2018.12.20. 00:21:47

@bElannaTorres: hidd el válogatott módon teszteltem .ha nem Erát válassztja akkor necces lett volna,még Ribi is, ha nem is nyert volna ellene, jobban megszorongatja.
Zsut,Greget ,Renit imádják-ebben a sorrendben .Beszédes hogy kirakták : "Greg -Roli" párbajon kire szavaznál- kb 1100 Greg -200 Roli...ugyhogy ne legyenek kétségek.Ezek szavazták meg Somát is győztesnek.

Hétkilenced 2018.12.20. 00:23:51

@bElannaTorres: Jó estét kolléganő!:) Én Rolit csak a legkisebb rossznak tartom inkább, de tényleg csinálhatnának már egy szórakoztató évadot szórakoztató emberekkel, akik nem ösztönlények szintjén parittyázgatnak és acsarkodnak csak.

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:28:09

@csillagporszem:

hát, pedig valamilyen értékek mentén nézi az ember, legalábbis a megfelelő intellektualitással rendelkező. szerintem még te is.

a szarkavarás nem show, az ordibálás nem show, kígyónak lenni nem show. ettől még a baszás is többet ér, még a szomszéd nyugdíjas prűd bözsike szemében is.

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:30:26

mindezek mellett lehet stílusosan is patkánynak lenni. lásd jockey ewing a dallasban.
na őt tuti bent tartanák a döntőig.

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:31:42

nem küldte el.

szóval lehet stílusosan is patkánynak lenni pl.. lásd jockey ewing a dallasban.

na őt tuti bent tartanák a döntőig.

bElannaTorres 2018.12.20. 00:32:07

@Szepvoltfiuk: radics nem maradt volna bent sokáig, sült paraszt volt, hiába fogta volna vissza magát, azt meg kevesen kedvelik aki ilyen
Viszont sokan már akkor sem kedvelték erát, de radicsot jobban utálták

bElannaTorres 2018.12.20. 00:34:06

@Szepvoltfiuk: ebben tévedsz, nem mindenki értékrend szerint nézi, van aki empatikusabb, és elfogadja a másikat, teljesen más szemmel nézi , anélkül hogy ő is olyan lenne mint pl. Era....

csillagporszem 2018.12.20. 00:38:32

@Szepvoltfiuk:
“hát, pedig valamilyen értékek mentén nézi az ember, legalábbis a megfelelő intellektualitással rendelkező. szerintem még te is.“

Értékek mentén? Ez egyValóvilág bakker, ettől én már évadok óta nem várok semmit, csak azt hogy vagy viccesek legyenek vagy nyírják egymást, legyen értelme bekapcsolni, mert nem tudom számomra még mindig érdekesebb az ha egymásnak esnek mint az hogy dugnak összevissza. Mindenesetre ezekszerint megvan a nézőközönsége a szexnek is, örülök hogy neked az legalább show :) Nem tudtam elképzelni hogy bárkit is érdekelne hogy dugnak a paplan alatt de ezekszerint igen.

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:44:24

@csillagporszem:
akkor elbeszélünk egymás mellett. nyírni egymást intelligensebb módon is lehet, minthogy era nem kap levegőt az egyhuzamban elordított 5 bekezdéstől.
vagy amikor 5-en ordítottak egymásnak.
mert az minden, de nem szórakoztató.

az összevissza dugást meg hagyjuk, mert arról szó sincs. volt három elhíresedett dugás 12 ember között.
én hetente csináltam ennyit egyedül 5-10-15 évvel ezelőtt.

bElannaTorres 2018.12.20. 00:47:50

@Hétkilenced: szia :) az jó lenne, nem követtem a vv-ket, de többen írták, hogy voltak nagyon jó évadok is, gondolom több értelmesebb, vagy viccesebb karakter volt bent, ezt most is lehetett volna.
Rolival én is így vagyok, ő az akinek a fiúk között drukkolok, a többinek nem tudok egyáltalán

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:48:29

@bElannaTorres:
nem mondtam, hogy azonosulsz. de bizonyos dolgok hozzád közel állnak, és ez alapján értékelsz.

krisztián és era az nálam, akiben semmilyen aspektusban, sem fizikailag, sem szellemileg nem tudtam olyat találni, amivel egy picit is magamhoz közelebb érezném.
én erről beszéltem.

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 00:50:23

még a szutyok vivikében is előbb találok, mint az előember era általi megvalósításában.:D

bElannaTorres 2018.12.20. 00:53:53

@Szepvoltfiuk: valamikor így volt nálam, most már nincs.
De áltaban igen ezt nézik az emberek, ezért is van hogy valakit annyira utálnak hogy ellene szavaznak, és nem azzal azonosulnak akire teszik
Biztos vagyok benne, hogy adrit nem igazán szeretik, pedig semmivel nem rosszabb ember, vagy játékos mint pl. Hunor.

ibsen 2018.12.20. 06:35:28

Roli tegnapi döntéséről van egy véleményem. Van benne egy adag szembeköpés is.Ok hogy Erával már nem szövetségesek, de nincs utálat sem.Era egy jelet kapott a kiválasztásnál ő aki közutálatnak örvend. Hirtelen szavazás ide vagy oda, ha annyira ki akarják rakni 3-4 jelet tuti kapott volna ez nem történt meg.Ez megdőlt.Az hogy őt miért zavarta hogy Era és Hunor jóban van és kezdte ekézni a kapcsolatukat nem értem.Hunort is kábította sok mindennel ami nem igaz.Tény hogy ez lesz eddig a legérdekesebb párbaj, azért is mert akik a fantomképhez álltak azt hitték közülük választ Roli.Most gondolom Erával "kell" együttműködni, támogatni, már ha valaki nem áll át vagy nem lesz semleges.A napokban amikor állítólag reggel 10 ig beszélgetett Erával Roli is érdekes hogy ezek után őt viszi ki. Viszont azt gondolom hogy akármennyire is elbaszta Era a játékát ő legalább tudott érdekes maradni vagy legalábbis nem az alvás-baszás vonalon vitte a játékot, pláne ezek között ami nagy dolog.Mindenesetre érdekes lesz a fight a párbajig de remélem nem az üvöltözős forma lesz a nyerő.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 06:37:11

@nicu71:
Roli este jól választott, sztem Vivi túl könnyű falat lett volna, és van ideje az ozvegynek megint ra repülni a kövi faxra :)
Era volt a legjobb döntés mert seggbe szúrta őket, nem is hátba.

ibsen 2018.12.20. 06:41:45

A másik dolog az hogy amennyire sérelmezte Roli hogy Adri nem állt mögé most mivel neki köszönheti azt hogy játékban hagyta Cinti helyett, most lazán elfogadta hogy Era mögé álljon. Miért nem mondta neki hogy nem szeretné mert nem bízik benne? Ha már Roli elővette a nagy őszinteségi "kártyát" ezt is mondhatta volna, így viszont ez elég kétszínű húzás volt.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 06:42:03

Jó döntés!! Era rendelheti a vonatjegyet a nyíregyházai gyorsra.
Vele a legfőbb bajom, hogy az iszonyatos hadarása miatt egyetlen kukkot nem érteni a rikácsolásaiból. Pozitívuma, hogy általa szóródott ki Radics, mehet utána az utcaajtón.
Most már a pocsék műhajtól is megszabadulhat.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 06:44:28

@ibsen:
Egy fantomképpel szembeni ide-odaállásnak semmi értelme nem volt. Ugyan miért kellett volna mondania?

ibsen 2018.12.20. 06:47:13

@Sanda.Ipse: Mert ha már párbajra küldték megvan a lehetősége arra hogy eldönthesse ki áll mögé fantomképpel vagy anélkül.

ibsen 2018.12.20. 06:48:03

És Era biztos nem akkor fordult meg a fejében először, mikor Viki bejött "kiokosítani".

Sanda.Ipse 2018.12.20. 06:51:39

@ibsen:
Semmi gond, te Erára voksolsz:)
Nálam akkor verte ki a biztosítékot, mikor éppen ő, aki a fiúkat oktatta ki hogy kell a nőkkel beszélni, olyan alpári módon beszélt Hunorral, mintha a hátsójából rángatta volna elő, csak azért, mert az egy feladatban nyerni akart.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 06:56:57

@Szepvoltfiuk: Szerintetek Győzi életében hány regényt olvasott el az egyik kedvenctől, Jókai Mórtól? Én nullára tippelek.

ibsen 2018.12.20. 06:57:04

@Sanda.Ipse: Ebben a párbajban inkább, ha normálisan tudja lejátszani, de a Hunoros dolog nem volt szép tőle, de azért a Radics vagy Krisztián féle állandó megnyílvánulások a nők felé kicsit más mint az ő kifakadása Hunornak bár az nagyon durva volt és meggondolatlan. Nyílván azért mert a viszonyuk olyan volt, és nem egy szokásos stílus amit mindenkivel alkalmazott. Sajnos ez sem őt erősíti ezzel számolni kell. Viszont Roli sunyi dolgai továbbra sem tetszenek amit ő most másképp állít be.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 06:58:16

@VV Erőlegény:
Én azon is csodálkozom, hogy ismeri a nevét:)
Sőt! Valahonnan még ismert idézeteket is összeszedett, bár abban nem vagyok biztos, hogy tudja is kik mondták azokat.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 06:59:11

@Sanda.Ipse: Era ellen nincs dilemmám, hogy a rendkívül unalmas, ámde a vakok között a félszemű gondolatiságot képviselő, Rolit támogatom a szavazatommal. Eránál biztosabban csak Greg ellen szavaztam volna Roli javára.

Pamutbojt 2018.12.20. 06:59:15

@csillagporszem: Pont azért okos, mert el tudta venni L szupiképességét. Ez egyéni játék azért.... Zsun kívül mindenki átgondolná, ki ellen tudna visszajönni. Miért baj, hogy Erát viszi? Ez nem a Barátok közt. :-)))) Ráadásul Era többször is elhajtotta, most is csak azért állt mellé, mert be volt sz@rva.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 06:59:51

Valaki itt azt írta, hogy Roli sótlan. A Radics paródiája pl. nagyon jól sikerült volt. Még az érintett is jókat röhögött rajta.

ibsen 2018.12.20. 07:00:06

Nem gondolnám hogy Era ilyen kint is ahogy Krisztiánról is kiderült elég hamar hogy nem akkora spíler.Egész normálisan nyilatkozott a árbaj után. Sok embernél a nagy arc védekezés hogy ne túnjenek gyengének. Persze ez lehull egy idő után.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 07:01:29

@Sanda.Ipse: Szerintem csak a nevének hangzása akadt be a fejébe. Tegnap mondott még valami ilyesmit is, hogy a másik kedvence Galilo Galeli :-D

Sanda.Ipse 2018.12.20. 07:02:17

@ibsen:
Úgy érted, hogy nem hadar és nem alpári a stílusa?

Pamutbojt 2018.12.20. 07:03:33

@ibsen: Era csak azt kapja Rolitól, amit érdemel. Többször elfordult tőle. Ilyen ez....

ibsen 2018.12.20. 07:05:44

@Sanda.Ipse: Ha alpári stílus akkor az elég sok embernek van bent, Renitől kezdve Csokin, zsun. Hunoron át Eráig. Szerintem mindenki megnyílvánult már alpárian. Era is többször. De megírtam már korábban a jelrakással kapcsolatban sok mindent.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 07:05:48

Gyümölcsalmafa műsorvezető vagyok... Ekkora marhaságot kitalálni! :-D

Pamutbojt 2018.12.20. 07:06:29

@Sanda.Ipse: Szerintem sem sótlan. Csak eddig a nagy óbégatásokat meg csicskaghecizéseket kaptuk a pofánkba szüntelen. Ezek mellett eltörpült, mert nem vette fel ezt a stílust.
Mostanában kaptunk csak beszélgetéseket...

ibsen 2018.12.20. 07:07:56

@Pamutbojt: Roli dettó. El is ismerte hogy sok mindenben ugyanolyanok. Adrival is lepaktált Roli.Még mielött a szövetséget era felbontotta volna. Roli több kapura játszott és most úgy csinál mint egy sértődött lovag.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 07:09:13

Gyerekek azt figyeltétek, hogy Lacika tegnap is megúszta úgy a tematikus játékokat, paprika evés, test gyantázás, teli illetve kipeckelt szájjal beszélés, hogy sikerült egyik játékban sem aktívan részt vennie, maximum a test közeli együttérző szurkolásból vette ki a maga részét.

ibsen 2018.12.20. 07:10:12

Egyébként meg Roli Renire tette a jelét.Ha azt mondja nem taktikusan dönt akkor pl őt viszi ki.De nem merte. Erát taktikából is kiviheti mert emberileg nincsenek haragban.Mégfha van ellentét köztük.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 07:10:17

@ibsen:
Tattika... erről szól a játék.
Semmi baj, hogy te másképp gondolod, Erának is kell néhány szavazat.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 07:13:30

@VV Erőlegény:
Létezik, hogy neki nem kellett részt vennie vagy csak nem mutatták őt, ahogy szokták.
Bár, mintha semmilyen lájkot nem kapott volna.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 07:14:34

@Sanda.Ipse: Erát azért is ki kell szavazni, mert ha még néhány hétig marad, akkor irreverzibilis lesz a súlygyarapodása a villában.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 07:15:14

@Sanda.Ipse: De kapott két dislájkot, szerintem ezért.

ibsen 2018.12.20. 07:16:27

@Sanda.Ipse: Jó hogy mondod még nem láttam ezt a műsort korábban:-)) Nem szoktam senkire sem szavazni.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 07:17:32

@VV Erőlegény:
Már úszógumival érkezett:) Formátlan egy nő.

BarBwire 2018.12.20. 07:31:49

Szép jó reggelt! Szerintem Roli választása jó volt, és jó volt a beszéde is, nem cifrázta mint a többiek. Meglátjuk, milyen lesz a két ember közötti viszony, vagy iszony.

BarBwire 2018.12.20. 07:44:37

@MosóMaca: Volt lehetőségem látni, még amikor megszülettek a gyerekei, mindent meg próbál kidumálni.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 07:49:54

@BarBwire:
Remélem, hogy lesz egy olyan párbaj-feladat, hogy egymást parodizálják.
Azt Radics esetében is szellemesen oldotta meg Roli.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 07:57:41

más dolgom volt este, visszaolvastam a kommenteket, de még mindig nem világos, miért Era

,, 2018.12.20. 07:58:52

@csillagporszem: szerintem meg drukkolj nyugodtan annak, akinek akarsz, ha Erának, akkor Erának, elfér ezen a blogon az is. Nehogymár valaki ne merhesse leírni a véleményét csak azért, mert az nem a többségi álláspont, azt a bizonyos intellektust az ehhez való hozzáállásban lehet mérni, nem abban, hogy ki kinek drukkol. szerintem.

BarBwire 2018.12.20. 07:58:54

@úgymond olvasó mmkk: lehet hogy mert nem merte kihívni se Renit se VVV-t

csincsilla72 2018.12.20. 07:59:24

@csillagporszem:
A reality halála nem a szürke, hanem a túl egyforma karakterek beválogatása. Kétségkívül olcsó lesz a műsorkészítés, ha a lakók alapjáraton gondoskodnak a "szórakozásról": üvöltöznek, dugnak, randán beszélnek.
Attól nem lesz senki sem szürke, hogy a fenti három elfoglaltságban nem vesz részt, bár tény, hogy annak fog tűnni, ha az öfikbe be sem válogatják. Ötletes tematikus hetekkel a szürkék is játékba hozhatóak, és lehet, hogy sokkal érdekesebb és szimpatikusabb szereplőnek bizonyulnak, mint a trash-vonal. Csak ehhez jól össze kell rakni a műsort.

@ibsen: Én meg azt gondolom, hogy egy olyan játékban, ahol csak egy maradhat, mindenkit számításba kell venni jelosztásor és párbajra híváskor. Roli (és az összes többi játékos) azért van ott, hogy nyerjen. Amihez ki kell ejteni a többieket. Ha nem előbb, akkor utóbb. Mert ez egy egyéni játék. Roli nem hülye, két dolgot biztosan levett:
1. Radics és Ánusz kiesett, két hasonló karakter, olyan játékosokkal szemben, akik valószínűleg nem túl erősek. Vagyis a két úriembert az irántuk érzett heves utálat vitte ki. Azaz Era valszeg nem túl erős játékos, bármit képzel magáról, ő csak a kisebbik rossz volt.
2. Era kilépett a szövetségükből, és sokszor nem képernyőbarát a megnyilvánulása, nem biztos, hogy kedvelik kinn.
3. Mindezt Viki ügyesen megerősítette, Rolinak ez átjött. A döntésében természetesen van egyéni sértettség is, ami megkönnyítette a döntést. Hunyor nehezen viseli Erát, rá, mint szövetségesre még sokáig számít, ezt megerősíti, ha erátlanítja a tesót.
4. Nehezményezed, hogy miért nem Renit vitte.Mi a jófrancért kéne őt vinnie, de most komolyan?? Ott és akkor valakire tenni kellett a jelet. Volt két perce átgondolni. Jobb híján tette arra, akire csípőből tudott érvet mondani. Kiválasztottként viszont az a legbölcsebb, ha átgondolja, ki ellen jönne vissza. Reni ellen nem biztos. A jelrakás Rolinak is arról szól, hogy kinek adja meg a lehetőséget, hogy párbajozzon. De nem feltétlenül ővele. :-)
@VV Erőlegény: jajmáá, hát biztosan le kő-papír-ollózták, ki szívjon a paprikaevéssel, gyantával :-) Lacika ilyen szerencsés.
És bármennyire rühellem Ribit, az én lájkom neki megy. Mert benyelni azt a paprikát, hogy utána majd megpusztul tőle, nem semmi!

@Pamutbojt: EKG :-) Ez tényleg nem a Barátok közt :-)

,, 2018.12.20. 08:00:22

@úgymond olvasó mmkk: a vikivel való párbajtréning alapján személyes ok h elárulta (?) tattikai ok h gyenge (?) de annyira nem figyeltem:)

csincsilla72 2018.12.20. 08:02:20

@úgymond olvasó mmkk: Mert kilépett a szövetségből (azaz átkerült a sötét oldalra:-), és mert Viki ebben megerősítette.:-))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 08:02:21

@BarBwire: @,,: nem bírom felfogni a nagy fejemmel, de biztos igaza van

Angora Cardi 2018.12.20. 08:08:46

@,,: Eránál érzi, hogy nem maga miatt hanem radics miatt jott vissza de a tobbiek még mindig nem feltétlen látják ezt át és tudja ha ellene visszajon akkor nem merik majd a tobbiek nagyon abajgatni egy ideig. Roli jol altlatja eut hogy kit mikor erdemes vinni. Renit is azert nem viszi még mert nem volt parbajon nem tudja milyen eros jol teszi, hogy kesobbre tolja. Viki megerositette ebben de neki ezek mar elég jol osszealltak, néző szemmel nézi a tobbieket ami jo.
@úgymond olvasó mmkk: lekvár

Angora Cardi 2018.12.20. 08:11:06

@VV Erőlegény: Lacika olyan mint a jo munkahelyi dolgozo: ott is van meg nem is, nem tul hangos nem tul sok, kituntetesnel meg mindig elol all mert nem volt konfliktusa, ha tudnad h az en munkahelyemen ez még meg is állná a helyét akkor rohognel.

,, 2018.12.20. 08:12:28

@Angora Cardi: sztem jó választás volt, a kérdőjelek annak szóltak, h nem emlékszem pontosan

ibsen 2018.12.20. 08:13:10

@csincsilla72: Miért ne vihette volna ki Renit? Már elmondta neki hogy kiviszi párbajra ezt Reni is elmondta. Roli látta hogy Reni eléggé csinálja a műsort így nem sok esélye lenne most ellene. Ha azt követik amit Adrival megbeszéltek és Hunorral együtt ráteszik a jelet ha a csaj visszajön vagy épp Krisztián akkor Era tuti párbajozó, de a táblánál nem ez történt. Bármit lehet mondani, de ha én valakit nem akarok itt látni arra rakom a jelem.Pláne úgy ha még meg is beszélték. ha meg nem akkor ennyit ér a szavuk. Era tényleg nem annyira erős, ez tény.

csincsilla72 2018.12.20. 08:13:13

@Angora Cardi: Fogalmazzunk úgy, hogy Lacika úgy áll hozzá mindenhez, hogy más is odaférjen.:-)

ibsen 2018.12.20. 08:15:28

De lacika mgtette a robbantást amit ígért, átadta a képességét Rolinak. valószinüleg era fog kiesni az egy lány egy fiú vonalon leginkább ez jött be eddig a műsorban.

Angora Cardi 2018.12.20. 08:16:46

@csincsilla72: Lacikát én azért bírom mert tényleg emlékeztet valós szitukra amiken én mentem át és bár nyilván lusta is meg szürke is, de figyeld meg hogy ott lesz a döntőben, hogy épp kikkel meglátjuk de őt oda tippelem. Egyelőre. Ha csak nem csinál valami butaságot addig. Ő is elejtette párszor, hogy van fogalma a valo vilagrol csak nem nagyon jatsszak be. Mert őt mmkk szurke jatekoskent viszi a musor.

,, 2018.12.20. 08:18:02

@Angora Cardi: Lacika egy szürke eminenciás:D

Angora Cardi 2018.12.20. 08:18:48

@ibsen: szerepel ő majd ha kevesebben lesznek most még mindig van valami ordibálás amit érdemesebbnek tartanak leadni.

ibsen 2018.12.20. 08:19:36

Roli mellett több szól most ez tény. Volt villamester, nem voltak balhéi, viszont a háttérben ugyanazt csinálta mint Era.

BarBwire 2018.12.20. 08:20:55

@Angora Cardi: ahogy leírtad, mér azon röhögök :-DDDDD

ibsen 2018.12.20. 08:21:27

@Angora Cardi: Nekem Lacika megúszós. Radics seggét nyalta, miközben Rolival szövetséget kötött, a feladatokban nem volt épp aktív, aztán ahogy a semmiből beszólt Adrinak...

csincsilla72 2018.12.20. 08:24:10

@ibsen: Hányszor hangzik el egy ilyen játék során, hogy "kiviszlek a gheccibe és kinn hagylak"?:-))
A táblánál nem tudtak taktikázni, mert túl hirtelen, túl gyorsan jött, párbaj utáni felfokozott hangulatban. Pont erre lehetett számítani. Ide kellett volna még egy egyeztetés.

BarBwire 2018.12.20. 08:24:27

Reniben az nem tetszik, ahogy a feladatokhoz áll, úgy kell csinálni, ahogy ő akarja, sután-furán-na-majd-megmondom-hogyan, és h a másik mond egy alternativ dolgot, akkor meg ő van felháborodva, de ha a szemébe mondják, akkor meg azzal veri a mellkasát, hogy ő kérdezte.

Angora Cardi 2018.12.20. 08:24:59

Lacika és Roli is az első hetekben lettek titkos szövetségesek. Ezt sem nagyon domboritotta ki a vágás, a cigizős jelenetre még innen sem sokan emlékeznek, ha látták is nem tulajdonítottak neki jelentőséget, mert ó a lackika... és legyintettek;
a bentiek pedig nem is tudták, hiszen a két fiú titokban tartotta.
Ezért látkok annyi meglepődött kommentet és egyéb dolgokat pl Rli kimanipulálta lacikából a szuperképességét.
Szerintem meg ez mind az ő többhetes szövetségük része, a be nem vágott beszélgetések folyománya. Lacikának nem segített volna annyit a külsős info mint Rolinak, ellenben Lacinak egy párbaj esetén ott lesz majd Roli segíteni.

ibsen 2018.12.20. 08:27:41

@csincsilla72: Itt nem az hangzott el hogy kiviszlek a ghecibe. Jaj szegények nekik kell pár nap hogy kitaktikázzák ki is lenne az ideális jelölt párbajra mert egyébként nem megy. Ezek szerinte Erát is csak akkor utálják ha épp olyanja van. Hagyjuk már. Mindenkinek van véleménye, Reni is tudta hogy Zsut nem küldi ki gondolom még a mámorban úszott és nem ocsúdott fel.

Angora Cardi 2018.12.20. 08:28:57

@BarBwire: nálunk mindig a megúszós kurvát léptetik elő, én akinek x év alatt egy szóváltása volt mert szívok, akármikor szóba kerülök ezt rángatják elő mert mást nem tudnak, hogy akkor egyszer valakinek szemébe mondtam a tutit (azaz problémás vagyok), az, hogy x-szer annyit dolgozok mint a megúszós kurva, sosem számít. Bár őt pulykáztatja a főnök, a semmittevés mellett ez is lehet tényező

csincsilla72 2018.12.20. 08:28:59

@Angora Cardi: @,,: Igen, asszem ez a lényeg, Lacikát szürke eminenciásként akarják vinni. De mi átlátunk rajtuk :-))
@ibsen: már mire gondolsz? A háttérben baszogatott valakit, mert az meg mert nyerni egy feladatot saját magának és a csapatának? Vagy a háttérben kerepel és szívja a vérét valakinek, amiért nem dugták meg? Vagy a háttérben udvaroltat magának Csokival? :-))

Angora Cardi 2018.12.20. 08:29:39

@ibsen: kettős ügynök volt már akkor is

ibsen 2018.12.20. 08:31:31

@csincsilla72: Arra hogy ugyanúgy játszik Hunorral, miközben az nem tudja hogy Lacikával van egy szövetsége, vagy Adrinak elpofázott egy csomó mindent amikor Erával kicsit lazult a dolog. Hunornak is mást mond arról amit Era mond neki a srácról.Ráadásul Hunorral akar kivitetni más párbajra ahogy ezt mondta asszem Vikinek.

ibsen 2018.12.20. 08:32:10

@Angora Cardi: Ezért is fog majd kiesni. Lehet top3-as lesz de ennyi.

ibsen 2018.12.20. 08:33:15

@csincsilla72: Illetve Hunor nem akarta hogy Erát kivigye mégis megtette. Tudom egyéni játék, de akkor majd lemeccselik.

Angora Cardi 2018.12.20. 08:33:34

@ibsen: Igen, Csokit akarja Hunorra hagyni majd később. Addig meg viszi magával Hunort.Egyéni játék mondták is mindketten Vikivel. Ami igaz is, nem másnak jött megnyerni a pénzt.

Angora Cardi 2018.12.20. 08:34:23

@ibsen: azt majd akkor látjuk, nyert már tuja

csillagporszem 2018.12.20. 08:35:16

@Pamutbojt:
“Pont azért okos, mert el tudta venni L szupiképességét. Ez egyéni játék azért.... Zsun kívül mindenki átgondolná, ki ellen tudna visszajönni. Miért baj, hogy Erát viszi? Ez nem a Barátok közt. :-))))”

Azért baj, hogy Erát viszi Roli, mert így visszamegy :D Gyűlnek a kis szürkék odabent egyre nagyobb számban :) Adri is fogadkozott ezerrel, na ha visszamegy akkor majd ő mindenkinek jól beolvas ésatöbbi blabla, na ugyanúgy annyit csinál, hogy a kanapém döglik :) Minek kamuznak hogy majd ezt meg azt csináljuk csak szavazzatok vissza, ha aztán meg nem váltják valóra? :)

@,,: Köszi :)

ibsen 2018.12.20. 08:35:18

@Angora Cardi: Próbáltam Rolit más szemmel nézni de ezek az artikulálatlan üvöltései amikor megnyert valamit nagyon durvák. Szerintem elfolyt egy csomó dolgot, nem pókerarc csak magára eröltetett valamit.

csincsilla72 2018.12.20. 08:35:44

@ibsen: Akkor egyértelműbb leszek: igen gyakran elhangzik az egymás párbajjal fenyegetése. Ez nem jelent semmit.
Egyébként hányadik VV-szériát nézed? Mert itt én már semmi újat nem látok. IGEN, pontosan erre lehetett számítani. A táblánál most nem volt tattika, mert váratlanul érte őket, nem gondolták át hideg fejjel, nem egyeztettek össze, a felfokozott hangulatban pedig nem biztos, hogy emlékeztek arra, miben is maradtak pontosan, illetve hogy ki van benne a koordinált jelrakásban.
@Angora Cardi: szerintem Lacika akkor jött be, mint stabil szövetséges a képbe, amikor kiderült, hogy Era lesüllyedt a mocsárba. És ez be is jön Rolinak.

ibsen 2018.12.20. 08:36:44

@csillagporszem: Adri szava is ennyit ér... Rögtön "bosszút állt" az özvegyen egy jellel hogy vegyen vissza.

Angora Cardi 2018.12.20. 08:37:12

@ibsen: persze, ott mindenképp mutatni kell valamit a többiek felé, esélyes hogy 1-2 emberen kívül a többiek egész mások kint mint bent

Angora Cardi 2018.12.20. 08:38:11

@csincsilla72: Igen eddig ez működik. Hármas szövetséggel el lehet lavírozni jobban mint kettessel.

ibsen 2018.12.20. 08:38:52

@csincsilla72: Tartom a véleményem. Hányszor volt már hidegzuhany ebben a játékban...túlélték.Érdekes senki nem mondta utána basszus miért nem az Erára tettük mégis?Vagy nem kezdték el ellene hangolni Rolit hogy vigye ki mert annyira rühellik...

csincsilla72 2018.12.20. 08:41:57

@ibsen: Te nem szereted Rolit, inkább Erát tartanád benn. Ez teljesen oké. Te majd Erára szavazol, én pedig Rolira, mert én az együgyű, "én a szívemmel játszom, őszinte vagyok" embereket itt nem szeretem, aki ide bemegy, az taktikázzon, ügyeskedjen, és ezzel nyerje meg a pénzt.:-)
Hunorral meg majd lemeccselik. Hunor sem hülye, tudja, hogy ez egyéni játék. Egyébként te komolyan azt hiszed, hogy Hunor üldözni fogja Rolit Era kibacarintásáért? Szerintem örül neki.

ibsen 2018.12.20. 08:45:16

@csincsilla72: Nem szavazok senkire sem, csak nem gondolom hogy mindenki amnéziás lesz mert rögtön lett egy kiválasztás ahogy a nyertes visszajött és a táblánál tök másra tesznek.

ibsen 2018.12.20. 08:46:34

Mondjuk érdekes lenne egy Era visszamenetel méginkább mint Adrié, de nem ez lesz valószinűleg.

ibsen 2018.12.20. 08:47:22

@csincsilla72: Nem gondolom hogy üldözni fogja de téma lesz köztük.

csincsilla72 2018.12.20. 08:47:50

@ibsen: Oké. Majd meglátjuk, merre kunkorodik a történet. Én egyébként a bentiek többségéről nem vagyok taktikai szempontból nagy véleménnyel. Őszintén, olyan ostobák, hogy fáj. Zsu, Reni, Greg és Csoki nem taktikából, hanem érzelmeitől vezérelve pakolgatja a jeleket. Vivi és Adri talán rávehető egy értelmesebb jelrakásra, de csak akkor, ha éppen elég agysejt működik összehangoltan. Era kihullik a picsába, marad a három fiú, akikkel bármiféle tervet is szövögetni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 08:48:24

@csincsilla72: nem szeretem se erát, se rolit! de rolira szavazok, mert
1) vipera feje olyan, mint az a felmosórongy, amit már kidobok, rossz nézni
2) vipera olyan frekvencián sipákol 28 mondatot 2 perc alatt, hogy szenvedek
3) vipera olyan önelégült, hogy még csokin is túltesz,. buzera előadja, hogy féltékenyek a lányok, mert ő a legszebb és a huni is féltékeny, mert ő a legokosabb.
4) vakera boldogan libbene a csokifaszra, de gyáva! meghallotta renyhét és tigris bukfenccel vetődött a másik ágyra. meg bebújtak a szarszagú budiba smárolni, renyhe előtt meg csak sunnyog.

roli felhasználta laszika képességét. Brávó! a többi kis lemming miért nem kérte el előbb???
most hogy már era is a mocsár szerves része és újfent a mocsár veszít el egy embert, hááát lesz itt jajj veszékelés, nyüszítés és kapálódzás, hogy akkor most hogyan is kell ezt a játékot játszani???

Angora Cardi 2018.12.20. 08:49:22

@csincsilla72: tattikailag én is így gondolom őket, vannak az ilyen vagyok csopi, a köztesek és a próbálkozók

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 08:49:47

@ibsen: miért lenne téma? erát nem dugta meg huni, nem is akarta. Adri hagyta magát, még le is szopta. miért sírna era után, mikor ott van neki adri?

csincsilla72 2018.12.20. 08:51:09

@ibsen: Ha Era jönne vissza, akkor a trash-vonal erősödne, megindulna a harc Csokiért, lenne némi hajtépés a három csaj között és napokig az ordibálásról szólna a műsor. Hát, ebből szerintem ennyi elég volt. Csokinak is ideje lenne valami mást mutatni. Szerintem két hónap a catfight-ból elég volt.

Angora Cardi 2018.12.20. 08:51:20

Írtam már de nem láttam rá reakciót ha valakit érdekel a témázgatás arról, hogy én látok hasonlóságot Era és Baukó stusában.

ibsen 2018.12.20. 08:51:20

@csincsilla72: Greg éppenhogy taktikus. Ő az aki mindenkivel jóban van de az egyik legnagyobb szarkeverő. Sokszor őszinte, máskor meg lazán kibeszéli a másikat. Reni és Zsu is tud taktikázni ha kell de nyílván náluk nem ez a mérvadó.Én arra lszek kiváncsi hogy Era mögött állnak e, most hogy kiderült ki megy párbajozni vagy sem.

ibsen 2018.12.20. 08:52:41

@Hedo a nokedli szaggató: Adri csak arra kell neki. De nem is mondtam hogy csereszabatos lenne a két csaj nála.

ibsen 2018.12.20. 08:55:50

@csincsilla72: Eddig sem volt harc, Csokiért Era ezt nem is erölteti már - pláne ahogy beolvasott neki abban a játékban igaz direkt - ahogy Csoki sem. Egyébként a gyerek baromi unalmas és inkább Roli mint ő.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 08:57:33

@ibsen:
Mi érdekes lenne benne? Kifejtenéd?
Amúgy szavazz rá, tégy érte, hogy neked visszajöjjön.
Amúgy ebben a nőben semmi érdekes nincs. Van egy ön-túlértékelése, elhiszi magának, hogy ő a villa bomba nője, miközben az egyik legigénytelenebb a külső megjelenésére.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 08:59:00

@ibsen:
Ma még hányszor fogod leírni? Tudjuk, hogy őt kívánod vissza.
Persze, ha hozzátartozó vagy, megértem a kampányolásod:)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 09:03:52

@Angora Cardi: baukót szerintem azért küldték vissza ilyen sokszor, mert kellett valaki, aki bassza a többiek idegrendszerét, nem azért mert olyan szuper szimpi :)
de minél többet agyalok, annál erősebb a halovány fénysugár, hogy ha era megy vissza, akkor lesz igazi arconpörgés

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 09:05:27

az is nagyon sokat mondó a 3-4 db fészes vv csopiban 90%-10% a voksok aránya rolira

csincsilla72 2018.12.20. 09:08:36

@ibsen: Eddig sem volt harc? Te mit nézel, mondd már? :-)
@Hedo a nokedli szaggató: na, vajon miért? Roli kell a játékba. Nagyon unalmassá válik, ha eltűnik az értelmes taktikus vonal. A mocsáron lehet röhögni, ne nem tudnak újat hozni, az a baj.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 09:10:30

@Hedo a nokedli szaggató:
Baukó azért a műsor szempontjából klasszisokkal jobb volt, mint Era.

csincsilla72 2018.12.20. 09:12:24

@ibsen: A koordinált jelrakásról beszélgettünk. Taktika alatt azt értem, hogy lóugrással a többiek előtt járni, matekozni, hogy kinek mi a gyenge pontja, merre fordulhat a játék, ha valaki konkrét személy kiesik. Ha visszanézed azt a részt, amikor a nyugiban ekézik Roliékat, akkor ott egyértelműen kiderül, hogy ezek az ostoba lemmingek a matekozva taktikázást baromságnak tartják, szerintük az a játék, ha a patkányok ugrálnak a balettban. Hát ugráljanak.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 09:12:37

közszolgálati perceink következnek
északnyugaton ömlik a hó
közszolgálati perceinket hallották

Angora Cardi 2018.12.20. 09:13:59

@Hedo a nokedli szaggató: Éva is így hadart, nem tudom Era róla vett-e példát játékosként, persze lehet tévedek, Éva mindig tetszett ahogy bosszantotta a többit, Eránál már a kezdeti ígéretes vonal elmúlt.

Angora Cardi 2018.12.20. 09:15:23

@úgymond olvasó mmkk: lekvárok viszont, mennem kell hóban vásárolni, nem akarok

ibsen 2018.12.20. 09:17:39

@csincsilla72: Ez harc volt? Reni azon akadt ki amikor Erával táncolt Csoki? vagy milyen harcra gondolsz? Reni azt sem tudja mit akar...Hányszor dobta ki a srác az ágyából meg a többi aztán kibékültek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 09:19:23

@Angora Cardi: nekem lenne egy csomó dolgom ebédszünetben, és valamit megéreztem, mert a bakancsomban jöttem, de ilyen időben menjen bárhová a rosseb

@Sanda.Ipse: hogyvolt időjárás-jelentés :))))

hereverő heverő 2018.12.20. 09:19:52

Lóreggelt mindenkinek, szőrmentén.

Még nem teljesen néztem vissza a tegnapi öfit, de ami megragadta a figyelmemet, hogy Roli és Viki milyen összeszedetten és okosan tanácskoztak. Roli jól választott, jól látja, hogy Era gyenge és csak saját magának tetszik ebben a "kinnhagytam Ratyist, mindenkivel szemben nekem van igazam " szerepben. Viki engem még mindig rettenetesen idegesít, a stílusa maga a péklapát, viszont még mindig szép szeme és ronda bőre van. Özvegy Faszné idegesít a beszólásaival, pont úgy fog kiesni majd mint a pöcsök amikbe beleült - bárki ellen. Az, hogy a paprikát a háló padlójára köpte, mérhetetlenül igénytelen volt. A mályvacukros feladat röhelyes volt, a szájpeckes meg a gyantás meg nettó baromság, de Csoki megérdemelte.

ibsen 2018.12.20. 09:19:53

@csincsilla72: Én most Gregről írtam leginkább. Az hogy Roliékat kidumálták a szokásos...A másik csapat ugyanezt teszi.

BarBwire 2018.12.20. 09:19:55

@Angora Cardi: én dolgozom, én sem akarok.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 09:20:54

@ibsen: renyhe nekem ebből a szempontból egy szinten van vivircsókkal! Azt is leugatta ánusz rendesen, mégis mindig bújt hozzá, meg így szeretlek, úgy szeretlek. blöeeeee
ez a renyhe is egy faszt dörgölőzik a bantuhoz, azt hiszi ha erősnek hittre gyógyul rá, akkor nyerhet

BarBwire 2018.12.20. 09:21:06

@hereverő heverő: Lekvár!

Jobb lett volna valami szőrösebb egyént gyantáztatni.

ibsen 2018.12.20. 09:22:45

@Hedo a nokedli szaggató: A csajoknak nem sok önbecsülésük van ez látszik.

BarBwire 2018.12.20. 09:23:42

@ibsen: Lehet, de nem hallották meg. De hogy ennyire kihallatszon minden... Milyen sátort csináltak ezek?

ibsen 2018.12.20. 09:28:11

@hereverő heverő: Viki szerintem nő létére jó taktikus volt. A hülyékkel kibaszott, másokat összeugrasztott és sokan tudták mekkora "szarkeverő" valahol mégis tisztelték. Voltak prsze keményebb dolgai de mivel senki nem fanyalodott rá ő sem repült rá senki faszára így tudta csinálni a játékát.

csincsilla72 2018.12.20. 09:30:18

@ibsen: Greg szerinted képes egyetlen párbajjal is előrébb gondolkodni? Én nem építenék rá. Buta, mint a főd.

ibsen 2018.12.20. 09:33:22

@csincsilla72: Képes gondolkodni. Nem egy ösztönlény mint Csoki. Szerintem top 5-ben benne lesz. Viszont a viselkedése a sellőlány és társai...ha meleg lennék kikérném magamnak:D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 09:35:54

@ibsen: HA MELEG LENNÉK MÉG JOBBAN FÁZNÉK! irodában ülök kézmelegítőben, sapkában, bekecsben és látom a leheletem!!!!

MosóMaca 2018.12.20. 09:37:16

Azért ha Vakera visszanézi a teljesítményét, szerintem veri a fejét a falba (remélem jó erősen majd) Tök jól indított, sokan fel is kaptuk a fejünket itt is, hogy na, végre egy értelmesebb, talán esélyes nő. Aztán, a sok nőre jellemző (tisztelet a kivételnek!!!) érzelmi irányítás vette át. Hunort nem bírta maga alá idomítani, ami akkora sérelmet okozott, hogy megindult az ámokfutás. Erre jött még egy lapáttal, hogy kinthagyta ratyisot, amiben meg még több (hamis)önigazolást talált. Elviselhetetlenné vált, mennnnyen haza magának!

hereverő heverő 2018.12.20. 09:42:30

@ibsen: Miért ne lehetne jó taktikus egy nő? Komolyan kérdezem.
Másrészről, Viki nem volt jó taktikus, hanem szimplán mindenkivel szemben bunkó, ki jobban viselte ezt, ki kevésbé. Most is volt valami megjegyzése Rolira, de nem emlékszem mi volt az. Már akkor is megállapítottuk, hogy valószínűleg kompenzál ezzel a stílussal, és nem tudjuk, hogy milyen lehet a való életben Pácz Viktória, de nem akarjuk megtudni.
Az meg, hogy senki faszára nem repült rá, egyáltalán nem erény, hanem természetes.

ibsen 2018.12.20. 09:42:36

@MosóMaca: Elmondta hogy az érzelmei uralták nagyon sokszor a balhéinál.Tehát nem egy tudatos dolog volt nála de nem tudta mennyire kemény ez a játék. Ezt elhiszem. Szerintem azt hiszi ha nem marad alul egy vitában az erősiti és nem akarja hogy kihasználják mennyire védtelen.Csak az a baj hogy a Hunoros affér nagyon leírta pedig szerintem titkon szerelmes volt a srácba ez bőven benne volt ebben.

ibsen 2018.12.20. 09:44:58

@hereverő heverő: Egy ilyen játékban az érzelmei dominálnak egy nőnél leginkább nem a hideg fej. Viki egy jófej az életben elmondta a riportban is hogy ezek a basztatsok dierkt voltam meg hogy annyirasenki nem taktikázott ő meg direkt csinálta sokszor alig kellett valami mert mindennek bedőltek, jó könnyü dolga volt ez tény.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 09:45:19

@MosóMaca:
ráadásul a sulihéten a második félidőben a normálisoktól átrakták szegényt a gyépések közé:)

csincsilla72 2018.12.20. 09:45:20

@MosóMaca: Igen, Era rontotta el, hogy Hunor egészségügyi szükségleteit párkapcsolattá konvertálta. Aztán koppant, innentől bebootolt az érzelmi irányítás, és vége. Néha elgondolkodom, hogy ha póthaj nélkül megy be, mindezt megússza? Mert neki az a koszvadék póthaj a gyenge pontja:-)

MosóMaca 2018.12.20. 09:45:56

@ibsen: nem volt, még mindig bele van zúgva, ezért finomodott újra a viszony köztük és ezért van, hogy amint lehetősége van, újra felhozza a témát, vagy fikázza hunort. Számomra csak az a megdöbbentő, hogy felnőtt nő, úgy kezel egy ilyen visszautasítást, mint egy dacos 10 éves.

ibsen 2018.12.20. 09:48:00

Egyébként Greg a jó példa arra hogy nulla tudással amire még büszke is, a kavarásaival meg a szerepléseivel elég központi figura bent. Ebben a szériában szinte alap hogy ne legyen semmilyen műveltséged. :D

MosóMaca 2018.12.20. 09:48:30

@csincsilla72: lehet, hogy sokkal kevesebb rosszat kap, ha igényesebb a külseje. Tetszik, vagy sem, ez bizonyított tény, hogy a szép embereknek könnyebben hiszünk el bármit, illetve könnyebb szimpatikusabbnak látni.

ibsen 2018.12.20. 09:49:22

@MosóMaca: Hunor sem írta le teljesenen hiába fárasztja le agyilag:D Era meg büszke azt mondani hogy még vonzódik hozzá inkább basztatja...

csincsilla72 2018.12.20. 09:49:35

@ibsen: A hunoros afférhoz Era maga kellett. Ő maga kezdett el cirkuszolni a kurva póthaj miatt, pedig Hunor akkor elbeszélgetett vele a szaunában, és világosan megmondta: ne üljön fel a provokációnak. Az, hogy szerelmes lett- ultragáz. Ebben a játékban az a véget jelenti. Onnantól nem gondolkodik, féltékeny, nem arra koncentrál, amire kéne. A többiek kihasználják a gyengeségét, ő pedig kiesik.

ibsen 2018.12.20. 09:51:15

@csincsilla72: Era a szaunában volt tényleg őszinte. Hunorban megbízhatott volna...

Sanda.Ipse 2018.12.20. 09:53:57

@ibsen:
Ja! Büszkeségből repült rá Csokira is. A napokban csak Reni bejöttétől való pánik mentette meg az aktustól. Úgy szaltózott ki Csoki ágyából, hogy még a pápaszemét is otthagyta.

hereverő heverő 2018.12.20. 09:54:03

@csincsilla72: " Az, hogy szerelmes lett- ultragáz. Ebben a játékban az a véget jelenti. Onnantól nem gondolkodik, féltékeny, nem arra koncentrál, amire kéne."

- ez a mindennapi életben is pont ugyanígy van, ott is a véget jelenti :)

csincsilla72 2018.12.20. 09:55:34

@ibsen: Az a baj, hogy ebben a játékban nem teheted meg, hogy úgy kerülj el valakit, hogy egymáshoz se szóljatok. Hunor már régen leírta a csajt, a kinti világban soha többet az életben fel nem hívná, pont azért, mert Era azonnal félreértené, de itt nem tudja elkerülni. Hunor konfliktuskerülő, éppen elég az a cirkusz, amit a többiek részéről el kell viselnie, muszáj valamennyire jóban lenni Erával, mert a nő egyetlen percre sem hagyná békén. Így is ekézi állandóan. Úgy nézem, ez a kisebbik rossz, nem véletlenül Adrival csökkenti a szexuális (és egyéb) frusztrációit. Akivel viszont rögtön tisztázta, mi a helyzet.

csincsilla72 2018.12.20. 09:59:12

@hereverő heverő: @úgymond olvasó mmkk: Mondjuk úgy, hogy jó időre az irracionalitás irányába tolja el a gondolkodást.:-)

ibsen 2018.12.20. 10:00:20

@Sanda.Ipse: Nyugodj le, a két dolog nem ugyanaz. Csokira nem nagyon kellett rárepülni az már mindenkit megdugna:D

Sanda.Ipse 2018.12.20. 10:01:51

@ibsen:
Mégsem Csoki mászik az ő ágyába, hanem fordítva:))))

ibsen 2018.12.20. 10:02:14

@csincsilla72: Nem tudjuk kint mi lesz. De ezek a nagy utálkozások mennyire leszelidülnek már egy párbajkor lásd a legutóbbit... Sokszor kicsit túl vannak generálva vagy szándékosan vagy egyszerüen a bezártság miatt.

ibsen 2018.12.20. 10:02:53

@Sanda.Ipse: Ez biztos fontos volt akkor:-)))

csincsilla72 2018.12.20. 10:05:34

@ibsen: Hát, ha Era taktikája Hunor meggyőzésére az volt, hogy ő is becsekkol a csokifaszra, akkor elcseszte. Era még akkor bújt Csokihoz, amikor még Ginu és Reni küzdött érte. Azért nehogy azt hozzuk már ki ebből, hogy Csoki üldözte a tiltakozó Erát addig, amíg az meg nem adta magát :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:06:29

@csincsilla72: ezek szerint én vagy sosem voltam még szerelmes, vagy túlzottan két lábbal állok a földön :)

hereverő heverő 2018.12.20. 10:06:39

@csincsilla72: @úgymond olvasó mmkk: Dehogynem! Szerelem sötét verem, stb..
Kicsit komolyabban: bár éjjel-nappal kúr a pest, és éjjel-nappal együtt vannak, de ennyi idő alatt bele lehet valakibe esni ennyire? Persze, meg lehet kívánni, mint én most a becherovkás üvegemet (még félig teli), de az nem lesz valódi szerelem. Erre egy normális értékrenddel rendelkező ember simán rájön - és Hunor ezek szerint ilyen, Csoki meg Özvegy Ribi pedig nem.

csincsilla72 2018.12.20. 10:08:51

@ibsen: Nem azt mondom, hogy később mi lesz kinn, hanem azt, hogy ha most lennének kinn ebben a helyzetben, akkor valszeg Hunor nem erőltetné az Erával való kapcsolattartást. Mivel Era vasárnap kiesik, Hunor pedig jó eséllyel marad még egy darabig, a dolog el is rendeződik.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 10:11:29

@hereverő heverő:
Szerelemről beszélni a villában önmagában paradox.

ibsen 2018.12.20. 10:11:54

@csincsilla72: Semmi ilyet nem írtam, de érdekes az Adris párbaj sem ment vérre az a "nagy utálat" egy nem akarok vele együtt élnivé zsugorodott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:13:28

@Sanda.Ipse:

"...Jó döntés!! Era rendelheti a vonatjegyet a nyíregyházai gyorsra.
Vele a legfőbb bajom, hogy az iszonyatos hadarása miatt egyetlen kukkot nem érteni a rikácsolásaiból. Pozitívuma, hogy általa szóródott ki Radics, mehet utána az utcaajtón.
Most már a pocsék műhajtól is megszabadulhat...."

Azért Era arcán látszott a félelem és reszketés,bármennyire akarta palástolni a kiválasztáskor, pedig az öfiben még tolta Rolinak , nyugodtan kivihetsz nem fogok haragudni....gondolta ettől majd maga alá gittel Rolandó :)
Vasárnapig beindul a hadarás, lefekszik Hunorral hogy legyen szerelmi szál is, ha a kakifetishes hagyja, de kétlem.
20%-al haza billeg Erácskah.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:14:58

@hereverő heverő: én nem vagyok releváns információ ebben a témában. ritkán vagyok szerelmes, de akkor nagyon és sokáig, és fogalmam sincs, mennyi idő után :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:15:29

@hereverő heverő:

Éreztem hogy jó taktikus lesz Viki, örüljünk hogy nem Aruéliót küldték be, az Hunorra rakatott volna annyira fogyatékos :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:16:50

@Hedo a nokedli szaggató:

Ne legyünk germók, legyen 17 % maszkimum.

@úgymond olvasó mmkk:

Te szerelmes ? muhaha :)
Én se szokok az lenni, akkor te miér ?

Maximista vagyok 2018.12.20. 10:17:54

Lekvár!

Gondoltam elmegyek boltba. Soha többet.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:18:42

@szociál: ja, igazad van, én aztán soha, semmilyen körülmények között :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:20:37

@úgymond olvasó mmkk:

Lehetsz, de nem most, pláne párbaj előtt, az fontosabb.

csincsilla72 2018.12.20. 10:21:03

@ibsen: Elbeszélünk egymás mellett. Hunor nyilván érzékeli, hogy Era belezúgott. Ő nem akar tőle semmit, mert tisztában van vele, hogy egy "kapcsolat" odabenn a játék végét jelenti, minden szempontból. A normál életben, ha valaki üldöz téged a szerelmével, akkor elkerülöd. Ha nagyon nem hagy, durvábban elküldöd melegebb éghajlatra. Ezt itt Hunor praktikusan nem teheti meg. Ezért nem erőlteti a "haragszomrádot" Erával, mert nem tudja, meddig kell vele együtt élnie. Tökéletesen látszik, hogy próbál Hunor lavírozni: megtartani a három lépés távolságot úgy, hogy Era ne vádolhassa azzal, hogy hozzá sem szól és bunkó vele, de bátorításnak se vegye. Nincs könnyű helyzetben.

hereverő heverő 2018.12.20. 10:21:12

@szociál: Dehogyis, ha Auréliót küldik be, az Rolira rakatta volna a jelet Rolival :) Mondjuk amikor a tattikai megbeszélés kezdődött, azért megbeszélték, hogy Adri szóba jöhet-e, és egyik se mondta, hogy de hát védett a következő párbajig baszki! Még akkor is ha le lehet venni róla a kendőjét...

Ay Mama, Que paso 2018.12.20. 10:21:39

@Angora Cardi: Lacika nem fog párbajozni
ki hívná ki? s miért?
ha meg kihívnák egyetlen dologgal lehetne támadni, de arról bent nem tudhatnak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:21:58

@Maximista vagyok:

Bótba vótá ?
Greg hasonmások voltak a krampuszok ?
Mit láttál ?

Sanda.Ipse 2018.12.20. 10:23:15

@szociál:
Hunor el lesz foglalva a Roli melletti kampányolással, szükségletei kielégítésére pedig ott alszik az alany mellette. Miért pulykázna (vagy mit) Erával? Örül, ha majd nem látja többet.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:23:20

@szociál: majdnem kijött belőlem az állat, de visszafogom magam, és azt mondom, hogy nem igazán hoz lázba a párbaj még, jelenleg feldolgozás alatt áll a tetemre hívott személye

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:24:32

@hereverő heverő:

Ja menjen ki egyedül párbajozni, és lássuk vissza jön e :))
Adri végig bent marad, a haja menti meg.
Reggeli fejére szavazok.

@Ay Mama, Que paso:
Lacikáról is van pornhubos buzizós ?
Már mindenki buzi ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:24:40

szerintem egyébként Era tattikai simit fog alkalmazni Csokoládén (aztán lehet, hogy póthaj nélkül megy ki párbajozni, mert Reni kitépi szálanként neki)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:27:18

@Sanda.Ipse:

De Hunor tulok :)
Őt a farka vezérli, ha Era egyszer elkapja a szaunában a szájával, akkor elgyengül :))

@úgymond olvasó mmkk:
Ezt még egyszer meg ne halljam hogy nem hoz lázba !
Milyen hogyvoltos vagy te ?
Mi itt lázasan szurkolunk, te meg hátra dőlsz csak ?

Maximista vagyok 2018.12.20. 10:27:23

@szociál: a bótba őrültek voltak, megint úgy vásárol mindenki mintha többé nem lehetne. az viszont fasza volt hogy ilyen ken block módjára érkeztem meg a parkolóba :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:27:45

@szociál: ha mindenki buzi, akkor te is az vagy? :o

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:28:24

@szociál: megyek a sarokba kukoricára térgyepelni, hozzad a hamut, hadd szórjak azt is a fejemre.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:28:39

@úgymond olvasó mmkk:

Az rossz tattika, mert Renyhe állon ereszti Csoki makkos cipőjével.
Hunorra megyen rá a póthaj, érzem.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:29:32

@Maximista vagyok: tegnap meló után én is mentem, és egy szem hely nem volt a kb. 800 férőhelyes parkolóban. jyskbe is kellett mennem, majdnem megszakadtam, mire kivittem a cuccot a kocsihoz. vadállatok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:30:11

@Maximista vagyok:

:))))
Tsúszik az aszfalt, fagyos e :)

@úgymond olvasó mmkk:

Hát ha mindenki, akkor sajnos én is, matematikailag ez jön ki :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:30:38

@Ay Mama, Que paso: ezt a krisztiánt a kacsaszájával a holdig rúgnám minimum. hogy lehet valaki ennyire antiférfi?

MosóMaca 2018.12.20. 10:30:54

@csincsilla72: EKG és továbbra is tartom, hogy nekem ezért szimpi Hunyor. Hideg fejjel játszik, nem hitegeti, de próbál nem is utálkozni. Nem, vagy csak nagyon ritkán üvölt magából kikelve, ahogy azt szinte minden "pasitól" láttuk már bent. Pedig volt pár olyan szitu, főleg erával, amikor én biztos lüktető ütőérrel a nyakamon küldtem volna el melegebb éghajlatra. Ő meg kimért cinizmussal lekezeli

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:31:19

@szociál: akkor felöltöm az özvegyi fátyolt :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:31:31

@Ay Mama, Que paso:

Na az ilyen semmilyen formák miatt nem néztem az előző évadot, ez a gyúrós mankee és ez a noném ribi....pfff

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:33:57

@mobilos perpetuum:

Era 13 % ? :))
RTL megszánja és hozzá vág még 7-et :))

@úgymond olvasó mmkk:
Te is fekete özvegy vagy, akibe bele ülsz meghól ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:35:01

@szociál: maximum a megrázkódtatástól, ami éri

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:35:29

@MosóMaca:

Akkor lehet Lacika is hideg fejjel játszik ? :)
Én azt neki nem felejtem el, hogy betúr Adrika bugyijába vele alszik, másnap meg átáll Anuszhoz .

Ay Mama, Que paso 2018.12.20. 10:36:39

@MosóMaca: a fogadóirodáknál Hunor a legesélyesebb a győzelemre, még Lacikát is előzi

djökerek 2018.12.20. 10:38:50

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem is Csokira fog rárepülni (így kiérdemelve a NumEra nevet is), Hunorral meg balhé lesz. Lesz itt kérem szépen csapkodás, hiszti meg hadarás.

Ay Mama, Que paso 2018.12.20. 10:38:55

@szociál: Lacika persze, hogy hideg fejjel játszik
eddig semmi nem tudta kimozdítani a komfortzónájából
ami nektek megbotránkoztató, Lacika abban nőt fel

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:39:38

@Ay Mama, Que paso:

hanyas occa van Hunyornak ? 1.20 ?
Nálam Roli és Hunyor 1.50
Zsu 1.80
Csoki 1.90
Era 30.0
Adri 50
Greg 150
Sanyika 200

Gia 2018.12.20. 10:40:12

Azt írjátok,hogy Laszika nem szerepelt a feladatokban,pedig ő festette ki bekötött szemmel Erát,a másik csapatban,meg Csoki Adrit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:41:35

@Ay Mama, Que paso:

De Hunort se különösebben zavarja az ha valaki mellette tolja ki a kábelt, képes még villásreggelizni is mellette :)
Hunor jóképű ösztönlény, ezen Lacika csak mosolyog, lehet őt jobban megviselnék a dolgok mint Hunort.

Gia 2018.12.20. 10:42:49

Ez a széria a pofára eséseké,most Era fog @Gia: nagyot koppanni.Dörzsölöm is a tenyerem. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:42:51

@djökerek: Csoki neki a legkönnyebb választás, Hunor nem menne bele, Lacikát szerintem nem is látja, Greg maximum a lelkét dugná meg, Rolival meg mégse lehet, hát kihívta őt, aki kinn hagyta Ratyicsot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:43:11

@úgymond olvasó mmkk:

csitt, menj főzni szemvicset !
én össze tippszmikszelem a betevőt

bel ami 2018.12.20. 10:44:07

Csak Ő tudhat versemnek hőse lenni,
első és utolsó mindenik dalomban.
A mindenséget vágyom versbe venni,
de még Zsuzsunál tovább nem jutottam.

Ay Mama, Que paso 2018.12.20. 10:44:16

@Gia: akik ilyet írnak azok hazudnak

csincsilla72 2018.12.20. 10:44:22

@djökerek: Én azon gondolkodom, mi lesz utána.
Era hazamegy, Roli visszajön. A sötét oldal megretten. Vivi már most is Rolinak puncsol, tudja ő nagyon jól, hogy az eredeti baszós vonal nem jön be a nézőknek. Ánusz kiesése után már teljesen biztos lehet benne. Csoki, Greg, Zsu és Reni leesett állal fog kamillázni, miszerint a szívvel játszani és minden öfiben benne lenni tattika nem működik. Mit fognak ezek lépni? És mindezt úgy, hogy Roliék hallották vagy értesültek arról, mi történt a nyugiban azon az ominózus kibeszélős estén :-)

MosóMaca 2018.12.20. 10:44:25

@Ay Mama, Que paso: szerintem egyszerű a képlet. Az előző évad tujának titulált játékosai is azért nyertek, vagy lettek dobogósok, mert kevés olyat tettek, ami a végletekig lejáratná őket.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 10:45:13

@szociál: ez ám a munkamegosztás, én dolgozok, te meg szórakozol. sárba tiprod a jogaimat!

MosóMaca 2018.12.20. 10:45:49

@úgymond olvasó mmkk: Hunor szerintem sem parittyázna vakerával, pláne, míg Adri is bent van. Minek a probléma a nyakába, mikor ott a kényelmes megoldás

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:46:27

@úgymond olvasó mmkk:

De Csoki Renyhe palija, még ha nem is vallják be, Era ha rárepülne Csokira olyan lenne mint a fekete özvegy.
Nem fog senkivel se kavarni, csak tatttikai megbeszéléseket tartani.
Előre szólok, kérünk feliratot ha Era elkezd pörögni, mert semmit se értek mikor felgyorsul a szája.

Gia 2018.12.20. 10:47:13

@Ay Mama, Que paso: Nem értelek kristálytisztán...

Ay Mama, Que paso 2018.12.20. 10:48:04

@MosóMaca: tehát a legkisebb "rossz" nyer?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 10:48:28

@bel ami:

:))
+1
Dalban mond el , szerenádozz Zsunak a villa előtt megafonnal :)

@úgymond olvasó mmkk:

éhes vatyok, adj ennem

Ay Mama, Que paso 2018.12.20. 10:49:06

@Gia: na majd most: akik azt írják, hogy Lacika nem szerepel a feladatokban, azok hazudnak

Gia 2018.12.20. 10:49:32

Száni volt,ahogy Era bizonygatta,hogy ó,hát ő tudta,hogy ő lesz a kihívott,mondta is valakinek,blabla..

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 10:54:14

Lélegzet visszafojtva várom, hogy ki áll era mögé

hereverő heverő 2018.12.20. 10:56:38

@Hedo a nokedli szaggató: És ha már ott áll, becsempész-e valamit háturul

BarBwire 2018.12.20. 10:58:56

@Gia: utána mindig okosabbak, meg belemagyaráznak mindent, szóval nem tudta, de nem mutatta.

Szerintem szoros lesz az állás.

csincsilla72 2018.12.20. 10:59:43

@hereverő heverő: @Hedo a nokedli szaggató: Era mögé Zsu, Adri, Greg és Csoki fog beállni. Vivi tuti nem. Renire viszont kíváncsi leszek: Rolival és Erával is kölcsönös az antipácia :-)

csincsilla72 2018.12.20. 11:01:44

@BarBwire: Azért erre a szoros állásra nem fogadnék nagy tétben.:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 11:04:59

@Gia: Jah bocsi, lehet, hogy ennél a résznél beleszunyókáltam az öfibe. :-)

csincsilla72 2018.12.20. 11:14:58

@VV Erőlegény: Ez belevalós kontent volt, az öfiben valóban nem láttuk Lacikát.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 11:17:01

@szociál: adok valamit enni. valami. tessék :)

djökerek 2018.12.20. 11:23:56

@csincsilla72: Amit nem fognak: önismeretet meg önmérsékletet gyakorolni. Gheecciiiznek párat, aztán egyesek fullba nyomják a kretént pl: Renyhe, más meg tujáskodik pl: Csoki. Ha Roller megy vissza, ami vszínű, Adri közeledni fog sztem; ahogy mondtad, VVV tovább nyal (fú, de gáz), hacsak nem veszi Csoki a "szárnyai" alá. Zsu túl egyszerű Roller köréhez, elbohóckodik Greggel, Greg pedig folytatja az eddigi tébolyát

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 11:24:27

@csincsilla72: Akkor viszont ez egy bizonyíték arra, hogy Lacika szupertujasága némileg szerkesztett is.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 11:26:22

@hereverő heverő: melyikből nézed ki hogy buzerára fanyalodik?

hereverő heverő 2018.12.20. 11:34:42

@Hedo a nokedli szaggató: @csincsilla72: @VV Erőlegény:

Roli mögött: Lacika Hunor (észből) Adri (mert Hunor oda állt) és Vivi (mert tudja hogy visszajön)
Era mögött: Csoki, Reni, Zsuzsu (észből, höhöhö..) és Greg (csak mert csak)

És most zene füleiteknek (épp őket hallgatom, bár nem ezt a lemezt)
www.youtube.com/watch?v=QgbgUrp1a70 (tudom, volt már)

Ez meg csak eszembe jutott a múlkori VV-ről
www.youtube.com/watch?v=1_FuWVInbqw

Ez pedig kissé más.
www.youtube.com/watch?v=gb-B3lsgEfA

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 11:45:55

@úgymond olvasó mmkk:
wow de jó lett, én is így szoktam elkészíteni :)

hereverő heverő 2018.12.20. 11:49:42

@szociál: Neked is van benne göndör vöröses hajszál?

csincsilla72 2018.12.20. 11:51:26

@djökerek: Én azért nem tudom elképzelni, hogy pl. Reni nem gondolja át a továbbiakat. Zsu és Greg annyira satellit játékosok, hogy tőlük nem is várok semmit, de Reni végignézte a korábbi szériákat, és most le kell esni neki, hogy azzal a játékkal, amit ő nyom, nincs esélye. Azt persze nem tudja, hogy valójában mennyire népszerű, de az eddigi kiesések azt erősítik meg, hogy a nézők unják a bacást és a tattikus tujákat juttatják tovább. Ő meg nagyon nem ezt képviseli.

@VV Erőlegény: szerintem ez egyértelmű. És lehet, hogy nem szándékos, csak így alakult. lacika bement, ledőlt valahova aludni és kellett pár nap, mire kipihente magát. Addig nulla anyag volt róla, és a trash-színészek is megcsinálták a showt. Utána a szerkik elkezdtek trollkodni, és szándékosan nem tették be Lekvárt az öfikbe, témát adva a nézőknek: "hova tűnt Damon Hill, iz, Lacika :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 11:52:03

@hereverő heverő:

egyenes fekete, japán csaj készíti nekem :P

@úgymond olvasó mmkk:

Tijed a séfkabát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 11:54:11

@csincsilla72:

Lehet Renyhe arra játszik ezzel a Csoki szerelemvonattal, hogy ő szeretné Csokit csak őt mindenki ellöki magától, és ezért azt hiszi megsajnálják a szavazók és a döntőbe beevez.
De kizárt hogy megnyerje, ezzel tisztában van ő is, a lényeg hogy minél tovább képernyőn maradhasson.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 11:54:36

@szociál: annyira túlontúl kedves vagy, hogy meghoztad a kedvem a drámázáshoz. keresem a megfelelő alanyt

hereverő heverő 2018.12.20. 11:56:07

@úgymond olvasó mmkk: mi van nálad? Kés vagy tollseprű? De a szó veszélyes fegyver ám

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 12:03:16

@szociál: ne vigyem túlzásba, ugye? szerintem sem kell.

@hereverő heverő: van kis seprű a kocsimban például. de van nagy jégkaparóm is. sőt, hogy fokozzam, bakancs van a lábamon.

hereverő heverő 2018.12.20. 12:07:56

@úgymond olvasó mmkk: a jégkaparóval akaszd ki a szemét, a kis seprűvel tuszkold le a vasagbeléig, majd ugrálj rajta a bakanccsal

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 12:11:01

Szép napot az összegyűlteknek! :)
Én ma nem ebédelek, kimarad ismét!
De szemezgetek Nektek kommentekből a facebookról:

- Era nem fél , azt hiszi szeretjük mert Radics kiejtette saját magát ellene.... Azt a párbajt NEM Erus nyerte hanem Radics veszítette el.... Ostoba
- Era Boldog Karácsonyt otthon

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 12:14:26

@szociál: tél van, nyuszika

@hereverő heverő: de vad vagy, ez tetszik :))))))))))

hereverő heverő 2018.12.20. 12:17:07

@Nyuszomuszo83: Köszi az önfeláldozást :)

Feleim, mi pedig szavazzunk: A játék végén lesz-e őszinte nagy szerelem Roller és VV Párbajtanácsadó Viki között?

- lesz
- nem lesz
- lesz ha eső nem lesz. Ha lesz, nem lesz.
- lesz, de az első estén Roli kőművesdekoltázst villant és Viki kiábrándul
- lesz, de az első estén Viki kőművesdekoltázst villant és Roli kiábrándul

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 12:18:02

@Nyuszomuszo83:

Talán össze jön neki 15 % :))
Imádják mint Ánuszt, pedig Era nem is leszbi pornózott.
Bár akkor lehet szeretnék :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 12:19:14

@hereverő heverő:

lesz....úgymond összejönnek....megmondom őszintén

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 12:22:16

@hereverő heverő: Szívesen!
Savaznék! Kis kiegészítéssel! Lesz nagy cerelem, miután mindketten kőművesdekoltázst villantottak, ez mint afrodiziákum fog hatni rájuk, azonnal ágynak esnek- nem 40-en fokos lázzal- majd elballagnak a naplementébe! :D

hereverő heverő 2018.12.20. 12:25:33

@szociál: Az esküvőn VVMaci lesz a vőfély

hereverő heverő 2018.12.20. 12:27:11

@Nyuszomuszo83: baszki, azt az ágyat ahova ők esnek remélem 35 centis páncéllemezből készítik el.

csincsilla72 2018.12.20. 12:27:35

@hereverő heverő: lesz:-) Az előjáték már megvolt!!!

csincsilla72 2018.12.20. 12:28:44

@szociál: Végülis....Csillámpóni is eljutott messzire:-)

hereverő heverő 2018.12.20. 12:29:24

@csincsilla72: Szerinted kiszavazósat fognak játszani? Viki bevisz egy táblát, és filctollal áthúzzák a képen, amit már levetett magáról?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 12:29:36

@hereverő heverő:

és epegörccsel mennek a sürgősségire mind a hárman :)
mert befalnak 12 főre valót :)

BarBwire 2018.12.20. 12:30:04

@Nyuszomuszo83: Momoát a villába!!! Ja nem, haza hozzám.

MosóMaca 2018.12.20. 12:31:46

@hereverő heverő: szerintem Viki kőműves dekoltázst villant de Rolandot ez beindíccsa és nem kiábrándul!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 12:32:35

@Nyuszomuszo83: @BarBwire:

Most vagy velem van baj vagy veletek :)

Olyan mint egy down kóros szandokán, pasi szemmel nem jön be rohadtul :(

MosóMaca 2018.12.20. 12:32:50

@BarBwire: Momoára én is szavaznék mmkk

Maximista vagyok 2018.12.20. 12:33:49

@szociál: én elfogadnám...jöhetne betonozni, én addig bent söröznék

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 12:34:23

@BarBwire: Küzdjetek meg úgymonddal! :D Nektek adom!
@hereverő heverő: Én egy sodronyos ágyat kérnék nekik, hátha kiugrik a rugó és beleáll vhova! :D
@szociál: Ááááá akkor sem szeretnék, de a leszbipornót nem tudhatjuk, ezek csinálják a bioszexet. Fűvel-fával! :D

BarBwire 2018.12.20. 12:34:51

@szociál: mi igy vagyunk összerakva, a legótvarabb, legbénább pasiba is szerelmesek tudunk lenni, és hónapokig bőgni utána. Istennek volt humorérzéke.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 12:35:08

@hereverő heverő:

egy beton szarkofágban fognak szexelni, az nem dől szét :)

mekkora csatát fognak vívni ki legyen felül :)
Viki annyira izmos mint Roli

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 12:35:34

@szociál: te is gonosz vagy, megyek is vissza dógozni inkább

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 12:36:49

@Maximista vagyok: Nekem sem jön be, túl ősemberes nekem, tény hogy árad belőle a tesztoszteron, de akkor sem.hozzám jöhetne ablakot pucolni, mert kívülről elég retkes, de leszarom, így éri meg a karácsonyt, mert én kívülről nem mászok fel az asztalra, amúgy is ha nincs mibe kapaszkodni tériszonyom van. Úgyhogy egy ablakpuceválásra bevállalnám.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 12:36:56

@MosóMaca:

:)

@Maximista vagyok:

ülepítőt ásni :)

@Nyuszomuszo83:
úgymondnak se teccik MOMO

@BarBwire:

Velünk is kibaszott a Jézuska, nektek kéznél van a nuni legalább :)

hereverő heverő 2018.12.20. 12:37:25

@Maximista vagyok: :DDDDDDD Erre alapítsunk bizniszt! Momoa nálad betonozik, a lányok a redőny mögül nézhetik, mi meg benn sörözünk :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 12:37:48

@hereverő heverő: És én voltam az első aki felvetette ez az alternatívát! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 12:38:16

@úgymond olvasó mmkk:

nem vagyunk gonik :)

csak az irigység beszél belőlünk

Maximista vagyok 2018.12.20. 12:38:35

@hereverő heverő: az mekkora lenne :D:D:D hárdit beszervezem ablakpucolásra mellé

MosóMaca 2018.12.20. 12:38:41

@Nyuszomuszo83: Mire fel ez a nagy karácsonyi takarítási láz? Jézus egy istállóban született, érezze magát otthon! :D

hereverő heverő 2018.12.20. 12:39:23

@Nyuszomuszo83: Aki kívülről elég retkes, az nálam nem pucolhat ablakot, még akkor sem ha belülről csupaszívizom.

csincsilla72 2018.12.20. 12:40:09

@hereverő heverő: Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy megvillant a kölcsönös szimpátia. Legyen, aminek lennie kell. Ha boldoggá tudják tenni egymást, már szebb a világ :-) De tartok tőle, Viki megeszi Rolit reggelire:-)

Szepvoltfiuk 2018.12.20. 12:41:05

@VV Erőlegény:
az hagyján, hogy a győzi, még én sem.:D

Dauda András 2018.12.20. 12:41:05

@Nyuszomuszo83: Én se értettem anno a fene nagy Simon imádatot .Vmi BAlekoszos utánérzés lehetett sztem páraknál.
Értelmesebb volt a benti átlagnál az tény(különösen egy f*pörgető gyökérnél), de a ruhaszaggatásnál kiderült hogy nem beszámítható.
Viki? Hát nyilván szimpatikusabb és értelmesebb volt, de döntőben sztem viszonylag kevés %-ot kapott. Azért nem volt egy VV5 Attila.
Valszeg nőnél inkább elvárt hogy azért ki is nézzen valahol nemtom.

hereverő heverő 2018.12.20. 12:42:45

@csincsilla72: JAJJJ Elképzeltem ahogy beleharap, és JUJJJ

csincsilla72 2018.12.20. 12:43:03

@MosóMaca: Bakker, az év kommentje nálam :-))

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 12:43:18

@szociál: tudom, nálunk van az összes punci, annak meg nagy a hatalma! :D
De úgymondnak tetszik Momo! :)
Nekem nem tetszik, volt egy hasonló, bár ő inkább a VVIndiánt favorizálja, én meg idősebb vagyok és nem emlékszem arra a palira, mit csinált a VV-ben vagy melyikben volt, talán a 2-ban? Arra emlékszem, hogy lesittelték párszor, megírta a blikk! :D

hereverő heverő 2018.12.20. 12:44:18

@Dauda András: nézzen ki a @Nyuszomuszo83: retkes ablakán, oszt jólvan.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 12:45:03

Utána jártam a 3. szériában volt Tommiboy-jal, Pandórával, Ágica, Leo és Milo nyerte meg! De akkor sem tudom milyen volt az Indián! :/

MosóMaca 2018.12.20. 12:46:45

@csincsilla72: Köszönöm, de interneten terjedős duma, nem az én szellemi termékem úgymond! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 12:46:59

büntetésből elénekelem nektek a last szöszmöszt
last christmas
i gave you my heart
but the very next day
your transplant failed and you died.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 12:47:45

büntetésből elénekelem nektek a last szöszmöszt
last christmas
i gave you my heart
but the very next day
your transplant failed and you died.

Maximista vagyok 2018.12.20. 12:48:12

@úgymond olvasó mmkk: ezt vártuk a zsűritársaimmal és végre MEGÉRKEZTÉL a műsorba, kapsz tőlem egy igent!

hereverő heverő 2018.12.20. 12:50:30

@Maximista vagyok: Nem értek teljesen egyet, ez most nem jött át annyira...

Maximista vagyok 2018.12.20. 12:50:53

@úgymond olvasó mmkk: kérlek azért mesélj róla hogyan érezted magad a dal közben?

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 12:53:39

@Dauda András: Így igaz! Nem értem a mai napig mit esznek az emberek ezeken a retardokon, Alekosz, Simon, Vivi, Zsu, csak arra lennék kiváncsi, aki favorizálja őket tudna velük beszélgetni, én ebből indulok csak ki, nekem garantáltan nem menne! :D
@hereverő heverő: Kikérem magamnak, nem annyira retkes, ki lehet látni rajta, stb, csak nem makulátlan tiszta! Naaa dikk, azért nem putriban lakik a Sári- aki nem Sári! (Ezt tuti nem ismeritek, ha valakit érdekel a szövege majd egyszer leírom, mert pajzán, de nagyon :D)
A kép kurva jó! :D
@MosóMaca: Engem ez az internetes duma kissé bánt, valahogy, biztos retard vagyok, de nekem nem tetszik! :( Értem én, csak ez most nem jön át valahogy, kb mint győzi tuskó viselkedése a vallással kapcsolatosan!

hereverő heverő 2018.12.20. 12:56:08

@Nyuszomuszo83: Azt írtad, hogy Momoa azért mehet hozzád ablakot pucolni, mert kívülről retkes. Ha egy hónapig nem fürdök, én is mehetek hozzád ablakot mosni?

hereverő heverő 2018.12.20. 12:58:04

Potrohosh Lecsó, ha nem találkoznánk itt délután akkor most figyelmedbe ajánlanám ezt a bandát:
www.youtube.com/watch?v=Dr9O5FEUQuk

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 12:58:40

@hereverő heverő: a tisztelt zsűri úr bekaphassa! ne is szóljon hozzám újabb 3,5 napig, ha kérhetem

@Maximista vagyok: nagyon inspirálólag hatott rám a dalszöveg, de úgy érzem, bátor voltam azzal, hogy enyhén változtattam a szövegen

hereverő heverő 2018.12.20. 12:59:53

@úgymond olvasó mmkk: jobbra az egerem (rádiós-lekváros) balra a kávém, melyik oldalra kaphassok be?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 13:00:45

@hereverő heverő: menj 10 lépést hátra, fordulj balra, haladj előre 30 lépést, és azt kapd be, amit ott találsz.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 13:00:56

@hereverő heverő: De te büdi is leszel! Az ablakom nem büdi! Nem szeretem a büdi embereket, illatmániás vagyok! Az ablakon meg ki is lehet látni ám, annyira nem retkes! ÁÁÁÁ faszom, most pucolhatom meg miattatok hétvégén, különben szarul érezném magam! Kösz, b+! :D :D :D :D
Gyere, adok a 14 féle tusfürdőből egyet, megfürödhetsz, majd utána leveretem a kádat sterimobbal, domestos meg van otthon úgyis! :D :D :D

hereverő heverő 2018.12.20. 13:02:31

@Nyuszomuszo83: veretni nem megyek, elintézem magamnak.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 13:04:56

@hereverő heverő: azt a szép cicát nehogy bántsd, te barbár

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 13:05:20

@hereverő heverő: hogy neked semmi nem jóóóó! Jó munkát akkor! :D Ha tiszta vagyol már lehet csatlakoztam volna, persze kifejezetten vízspórolás szempontjából! :D De így jártál! (És ezt most le sem írtam mert udvariatlanom ha egyszer visszaolvassa kiveszi csizmájából a jegykendőm, és kapcarongyot csinál belőle! Ezt meg ki akarná? :D )

Maximista vagyok 2018.12.20. 13:05:39

@úgymond olvasó mmkk: jobb mint az eredeti, benned van az iksz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 13:06:56

@Maximista vagyok: a szemeimben látod, tudom. Sch. Mária vagyok.

hereverő heverő 2018.12.20. 13:10:24

@Nyuszomuszo83: Majd kinéz addig a félig sem retkes ablakon, és nézi ahogy Momoa betonozik a szomszédban.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 13:23:52

@BarBwire: Pornószinész a drága... :D
@hereverő heverő: Okéjó! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 13:35:25

@BarBwire: Ahhhaa, az, tehát van alatta! Nincs is annál jobb ha valakinek jó nagy a kóbásza! :D :D :D Így már minden világos!

hereverő heverő 2018.12.20. 14:02:24

@Nyuszomuszo83: csak szólok, hogy a 3 szárú nadrág csak legenda.

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:04:06

Sziasztok! Nyeh, végre sikerült regisztrálnom :). Eddig is olvastalak benneteket, az eddigiekre hatalmas ekg. Eddig nem szavaztam de most gondolkodom nagyon, hogy letöltöm azt a nyomorult appot mert Era olyan szinten gáz, hogy az valami hihetetlen. Kb Radics és Krisztián színvonal (irritálásban). Nem értem, hogy miért nem mondja meg neki senki bent, hogy 1. nem ő szarta a passzátszelet, 2. fülsüketítő, 3. arról, hogy fosul néz ki nem tehet, de hogy semmi önkritikája nincs? 4. tipiusan a más szemében a szálkát.. Nálam a bent lévők közül a legalja, a többi sem kutya de ez a szerencsétlen százszorosan péklapát pozitív. Vonyít, hogy Adri kivel van jóban, akivel előtte nem. Biztosan agyat cseréltetett a neurológián már de mintha Vivivel nem annyira bírták volna egymást mint mostanában. Persze, a kapcsolatok egy zárt közösségben változnak de azért ne legyen már szekektív a memóriája mielőtt nekiáll károgni. A hideg ráz tőle, remélem vasárnap kihullik a fenébe.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 14:10:19

@hereverő heverő: Basszuuuus, ez olyan volt mintha azt írtad volna nem létezik a Mikulás meg a Jézuska! Brühhüüühüüüü! :(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:13:23

@Cukorborsó88: szerintem vakon vannak, azt hiszik, Era erős, mert kirakta Radicsot

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 14:14:54

@Szepvoltfiuk: Nem lennék rá büszke, de neked legalább nem a kedvenc íród. :-)

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:16:26

@úgymond olvasó mmkk: valaki pedig mondta, talán Roli, hogy Radics ellen mentek a szavazatok nem biztos, hogy Rikács mellett voltak a nézők.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:16:56

@hereverő heverő: kultúrlény vagyok, és úrinő módjára nem mondom meg, mit varrj hova ;) :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:17:51

@Cukorborsó88: Roliba szorult csekély mennyiségű értelem

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:18:25

@Cukorborsó88: és örülök, hogy itt vagy fizikálisan is :)

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:23:22

@úgymond olvasó mmkk: egyszer már majdnem itt voltam előbb is csak villalakót játszottam és elfelejtettem a nevemet, így soha többet nem tudtam belépni

BarBwire 2018.12.20. 14:26:02

@Cukorborsó88: Pedig lehetnél VV Cukorborsó

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:26:29

@úgymond olvasó mmkk: igen, kb Roliba, fél pedig Adriba es Hunorba. Ez természetesen tetszés szerint csökkenthető negyedig.

djökerek 2018.12.20. 14:27:26

Az lenne az én nagy kérdésem Felétek, hogy vajon ki áll majd VakEra mögé? Greg-Zsu? Esetleg Csoki? Renyhét kizárnám, gyűlöli, mint a szart.... Szerintetek?

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:27:48

@BarBwire: majd ha ezt is elfelejtem, nagyon mélyen elgondolkozom rajta.

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:32:36

Írtátok már de nem elégszer :/// FELIRATOZZÁK már mert nem lehet érteni mit mondanak. A tegnapiban pl Roli dünnyögése Hunornak értelmezhetelen volt.
Különben tegnapelőtt azzal lett vége, hogy a nyugiban lévő csapat (spontán) kihallgatásának következménye lesz. Izgatottan vártam.

bElannaTorres 2018.12.20. 14:38:58

@djökerek: zsu nem hiszem, nem kedveli erát

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:42:51

@djökerek: sztem Csoki nem mer mögé állni

Angora Cardi 2018.12.20. 14:46:01

@BarBwire: @úgymond olvasó mmkk: hazacipeltem majdnem mindent essünk túl a karacsonyon gyorsan

Sanda.Ipse 2018.12.20. 14:47:01

Basszus! Ennyi komment koradélutánra még egyetlen öfinél sem volt.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 14:50:40

@djökerek:
Csoki Roli mögé fog állni. A fantom mögé csak azért állt Rolival szemben, mert - mint mondta - valószínű, hogy az ő egyik barátját hívja ki. Era nem az, tehát Roli mögött a helye

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:50:46

@Angora Cardi: annyira ügyes vagy, bébi! én most depizek, mert rájöttem, hogy megint semmi programom nincs szilveszterre (nehogy elhidd, hogy depizek :DDDDD)

Sanda.Ipse 2018.12.20. 14:53:33

@Cukorborsó88:
Ez a megjegyzés volt, amin Era a legkorábban megsértődött és közölte Rolival, hogy őt és Hunort IS bármikor kinn hagyná. Most bizonyíthat:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:55:53

@Maximista vagyok: kevésnek találom az arányt. 95-5 lenne az optimális :D

MosóMaca 2018.12.20. 14:57:26

Erának 10%?! Honnan???

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 14:58:53

@djökerek: renyhe most a szememben annyit ér, mint vékony hámréteg egy véres gennyes pina herpeszen, de ha ki meri mondani, hogy rolit is buzerát is rühelli és semleges akar maradni, akkor feljön egy ánuszrózsa mellé nőtt pattanás szintjére!

csoki roli mögé megy, szar indokkal
zsu és greg era mögé, mert 3ból 2szer a gyengébbnek hitt táncolt vissza a villába

adri kérdéses, egyszer már volt semleges, észszerű lenne most is vállalni svájc szerepét

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:03:24

@Sanda.Ipse: jó a magabiztosság de ha némi önkritikával párosulna kotkodában, nem bánnám.

MosóMaca 2018.12.20. 15:04:47

@Hedo a nokedli szaggató: csodálatos irodalmi hasonlat, elismerésem

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 15:08:09

@MosóMaca: bocsánat, nagyon irritál az a hüvelyes

csincsilla72 2018.12.20. 15:15:09

@bElannaTorres: Azok lehettek a Radics- és Soma-fanok is :-) Esetleg Pumped Gabó-fanok :-P
@Hedo a nokedli szaggató: Már nem lehetnek Svájc. Oda kő állni valaki mögé. A gumiszabályok szerint.
@Cukorborsó88: Szia Cintike/Ginu(??) :-)

bElannaTorres 2018.12.20. 15:16:17

@Hedo a nokedli szaggató: hát itt is volt aki azt mondta ha erát hívná ki áttenné a jelét, krisztián úgy megdolgozott egy nőt kint hogy két tévében is látott megcsalás után még hajlandó megvárni amíg krisztián eldönti vivivel marad -e
Eráról még nem derültek ki ilyen dolgok, szóval nekem meg az a 20 százalék volt fura adri ellen

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:22:58

@csincsilla72: és persze neked is szia :) (bocsánat, csak még tanulom az illemet)

csincsilla72 2018.12.20. 15:25:23

@Cukorborsó88: Ne mondd, ki vagy kettejük közül? :-)))

bElannaTorres 2018.12.20. 15:25:24

@csincsilla72: eltűnt a válaszom, annyit írtam, hogy igen ez igaz lehet, Soma a belevalóban is magyarázta hogy krisztián milyen jó ember még a szavazás előtt

csincsilla72 2018.12.20. 15:26:31

@bElannaTorres: Eráról igazából semmi sem derült ki, csak annyi, hogy volt egy bántalmazó faszija. Ellenben a villabéli viselkedéshez nem is kell sokat hozzátennie, az is elég lett az úri közönségnek.

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:31:07

@csincsilla72: most nemtom, hogy duzzogjak-e mert semmit nem adott a játék vagy küldjelek-e kifelé kaját csinálni :)

csincsilla72 2018.12.20. 15:34:05

@Cukorborsó88: Mondjuk a kettőt együtt? Én megcsinálom a kaját, aztán a fejedre borítom, így a kaja is megvolt és okod is lesz a duzzogásra :-))

csincsilla72 2018.12.20. 15:34:32

@bElannaTorres: Igen, valszeg nem saját jogon kapta a szavazatokat.

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:36:00

@csincsilla72: nem kell ám agyonfűszerezni! :)

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:41:47

@csincsilla72: Ha egy ilyen retardált mint Soma bárkit rá tud venni, hogy a haverjára szavazzanak aki hasonló értelmi képességekkel bír mint ő, akkor azoknak az embereknek Krisztián sem gáz.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 15:45:15

@Cukorborsó88:
Ha egy ilyen retardált, mint Soma rá tudott venni embereket, hogy ŐRÁ szavazzanak és vigye a fődíjat, akkor az emberekben a hiba és nem somafasziban.

bElannaTorres 2018.12.20. 15:45:51

@csincsilla72: era vakon van, bent is azt hitte félnek tőle, ezért a kendőjével fog távozni, és azt hiszi kint is erős miközben - amiért szidta radicsot, azokat a dolgokat krisztiánnak nagylelkűen elnézte.

MosóMaca 2018.12.20. 15:52:04

@Sanda.Ipse: Soma bent a vellában, a kedves, szerethető, szeleburdi kisfiút adta emlékeim szerint, nem pedig a száundon feszítgető kis f@szkalapot. Aztán ezt sokan megvették.

Maximista vagyok 2018.12.20. 15:55:03

Ahogyan most is megveszik a nézők a retardált Zsut...

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:57:50

@BarBwire: nem tudjuk mi készül de a chilit szeretem :) persze, ha csincsi úgy főz mint ezek bent tegnap italokat csináltak akkor tökmindegy :)

hereverő heverő 2018.12.20. 16:03:56

Nyálban mondok köszönetet nektek
Mindig ha így megnevettettek.
Hamarosan jön az esti műszak
Nekik nem kenyerük az erőszak.
Elmegyek hát szorongva holnapig
Legyen szép estétek. Bolhafing.

..utóbbi csak a rím kedvéért.
Sziadztok!

BarBwire 2018.12.20. 16:06:41

@Cukorborsó88: Jól főz, elmondása szerint.

Cukorborsó88 2018.12.20. 16:13:46

@BarBwire: szuper ha valaki jól főz, nekem néha semmi köze nem lesz a végeredménynek az elképzeléshez

iTink 2018.12.20. 16:14:36

szerintem ez volt eddig a legszarabb rész (már oda se figyelek, csak megy a háttérben, de még így is idegesítő volt)

katemoss 2018.12.20. 16:23:13

Bajban vagyok, nem tudom kire szavazzak.... Era egyértelműen ultra gáz, de Rolika is egyre unszimpibb, hogy annyira okosnak gondolja magát, pedig csak a vakok között ő a félszemű.. és, hogy neki Viki volt az egyik példaképe?! No comment! Kevés embert rühelltem annyira képernyőn mint azt a pockot.. Talán VV Macit tudnám vele egy lapon említeni. A hideg rázott mindkettőtől. :D
Lehet, hogy most nem szavazok.. Úgyis Roli megy vissza... vagy csak azért szavazok Erára, hátha számít ez is, hogy Roli ne akkora százalékkal térjen vissza... ne legyen már olyan fullos az önbizalma, mert kurva gáz a srác.

Gia 2018.12.20. 16:25:28

Engem meg az idegesít ha valaki kiírja ide,hogy ezután nem nézi,elengedi,stb.Jó,de nem lehetne csendben?

Angora Cardi 2018.12.20. 16:29:36

Én nem szavazok csak nézem ha már így kinyilatkoztatunk :)))

Maximista vagyok 2018.12.20. 16:37:16

nem szavazok,nem nézem,elengedem,töröltetem magam,töröltetem hogy néztem,töröltetem hogy elengedtem,töröltetem hogy szavaztam,törlök mindent a ghecibe!

bel ami 2018.12.20. 17:10:08

Kávémat a monitorra köptem,
lefejeltem a laptopomat,
billentyűzet tocsog a teába,
beégett a kép a retinámba.

Telehánytam már három konténert,
elengedem műsorotokat,
nem olvasom a kommenteket se,
töröltetem innen magamat.

Gia 2018.12.20. 17:20:52

Van ám új poszt..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 17:23:37

@Maximista vagyok: @hereverő heverő:

Mentoráljátok úgymondot ? :)

Nekem a kézenállás tetszett szoknyában, adtam rá 9 pontot, néha a kevesebb több, de most jó volt sokat látni :)

@úgymond olvasó mmkk:

Tetszett a produkció, az ének nem annyira, de a performansz bejött ;)
Ott a szék ülj le kérlek.

Gia 2018.12.20. 17:25:34

@bel ami: Te sem szeretel. :-)

mobilos perpetuum 2018.12.20. 17:38:47

@katemoss: " Viki volt az egyik példaképe?! "
Ha neked jobban bejött a helikopterező drogos gyerek, aki olyan futball-csapat tagjának hazudta magát, ahol róla nem is hallottak róla, vagy Zsófika, aki semmilyen volt, de legalább nem parittyáztatta meg magát, ehhez csak gratulálni tudok. Volt még: Köpködős Iza, Krisztán, a Parasztgyerek, aki meghódította a királylány Izát, sűrű szidalmazások közepette. A turhát is ezért kapta, mert először ledubajozta a lányt, majd valamelyikük anyázni kezdett. Ott, hájtömegétől eltekintve normális Vikin kívül egy se akadt.

katemoss 2018.12.20. 20:27:37

@mobilos perpetuum: kurvára nem jött be a helikopterező hülyegyerek, sőt ha már erről beszélünk, egyik sem. Bár nem is vágom már így, hogy pontosan melyik szériában kik szerepeltek, így, hogy felsoroltad, nem tudtam volna, h ezek az emberek egyszerre szerepeltek.. hála Istennek.. aggódnék is, ha ezt ennyire vágnám.. de ha már így felelevenítetted, akkor annak a szériának a végén Zsófikának adtam volna, ha már valakinek adni kell.. Vikit meg rühelltem, egy igazi gonosz picsa volt.. és nem tudtam neki megbocsátani, h kizáratta a gyagyás csávót..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 22:08:03

Milyen paraszt kommenteket irtak kis sunyik.
süti beállítások módosítása