Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x45 - „Hogy lehet valamit félig bekapni?”

2018. december 19. 16:20 - candyperfumegirl

Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő Krisztiánusznak a párbajeredmény utáni viselkedése az egyik legszimpatikusabb vesztes reakció volt, amit én a VV-k történetében valaha láttam, pedig azelőtt egy szerethető megnyilvánulása nem volt a srácnak. Szóval Krisz, innen is üzenem, hogy van remény, önkritikát gyakorolni nagy dolog, és ezt minden szarkazmus nélkül mondom. Adri más kategória, őt még nem sikerült igazán megfejtenem. Alapvetően egy közepesen unalmas, óvatos kígyónak tartom, akinek a legnagyobb komplexusa abból van, hogy ő maga is tudja, hogy nem igazán érdekes, és meg kell küzdenie azért, hogy figyeljenek rá, de az időnkénti váratlan hisztérikus visításai, ugrálva toporzékolásai azzal az elmebeteg fénnyel a szemében, nagyon ijesztő oldalát villantják fel a személyiségének.

01_aniko.png

 

Na, lássuk, mit kezdenek magukkal a még bent maradt villalakók az újabb olyan héten, ahol nincs tematika (MIÉRT?), hacsak azt nem tekintjük tematikának, hogy „vajon kit fog kihívni Roli?”. Adri természetesen már most a legnagyobb párbajgurunak tartja magát evör, és osztaná Rolinak a kéretlen tanácsokat, akinek talán csak Reni okádás utáni reggeli szájszaga hiányzik most ennél kevésbé. El is vonul inkább Erával taktikázgatni kicsit, és itt jegyezném meg, hogy mennyire félrevezető tud lenni a vágás, ugyanis több megnyilvánulásukból nagyon úgy tűnik, hogy ezek ketten továbbra is jóban vannak és szövetségesként tekintenek egymásra, és az Era-Hunor ellentétet sem érzem igazán mélynek.


A szerkesztők most úgy döntenek, ideje Krisz végrendeletével borzolni a kedélyeket, és a levél vagy erősen szerkesztve van, vagy Ánusz képes volt teljesen kulturáltan és összeszedetten fogalmazni ezegyszer. Vivinek azt üzeni, hogy „kint úgy akarok bánni veled, ahogy egy ilyen lány megérdemli”, és már pont kezdenék aggódni a nem túl burkolt fenyegetés miatt, de azzal folytatja, hogy „SZERELMES vagyok beléd”. És nem félreértés, nem Csokinak címezte ezeket a szavakat. Wow. Ezek után a tényleg megható pillanatok után a kétszeres özvegy menetrendszerinti bőgésre indul, amihez Csoki is csatlakozik, hogy vigasztalja. Egy váratlan fordulattal Vivi azt mondja, hogy Krisz szerint fel kéne adnia a játékot, amiben Csoki zsigeri reakcióval még megerősítené, csak utána jut eszébe, hogy illene erről mégis inkább lebeszélni. Én csak azt nem értem, hogy hol volt erre bármi utalás a levélben? És basszus, Vivi arcán már akkora kráterek vannak, hogy szerintem Szürke Gandalf hadakozik a Balroggal az alján.

Egy újabb hirtelen váltással egy olyan Lacika-Roli (mondom, Lacika!!!) taktikázást kapunk, amire én semmilyen szinten nem voltam felkészülve. Először is: mióta vannak ezek egyáltalán jóban? Másodszor: hogy jutottunk el odáig, hogy Roli a hármas szövetségük (???) oszlopos tagjaként emlegeti Lacikát és olyan kifejezéseket használ, hogy „nagyon szeretem őt”? Valamint az is kiderül, hogy ők két jól elkülöníthető, rivális csapatként látják a villalakókat.  Sőt a folytatás az, hogy Lacika átruházza az egyik legértékesebb szuperképességet, a párbajsegédletet országos cimborájának, Rolinak. Na jó, miről maradtam le?!


Ezek után könnyedebb kontenntel folytatjuk, ami amilyen primitív, én pont olyan jól szórakoztam rajta. A szent villamesteri címért most úgy kell megmérkőzni, hogy lufikat kell felfújni olyan módon, hogy egy pumpán pattognak seggel, és naná, hogy kukaclufikat kaptak. A most következő audiovizuális szőnyegbombázás persze annyi szexuális áthallással van átitatva, amennyit csak el lehet képzelni, a mozdulatoktól kezdve a fasz alakú tárgyak merevítésén át a hanghatásokig és a pofavágásokig, sőt még olyan beszólásokkal emelik a tétet, mint pl. Renié, aki így ad tanácsot Csokinak: „Úgy csináld, ahogy nekem szoktál beleülni este!” Ez most hirtelen annyi kérdést vet fel, hogy inkább bele sem kezdek. A játék győztese megjósolható módon Greg, akinek saját bevallása szerint testhezállóbb feladatot álmodni sem lehetett volna, mert „imádom a lufikat és imádok fújni” – hogy szó szerint idézzem a bajnokot. Szinte kár is ezt a hangulatot rontani most azzal az uncsi feladattal, hogy a két legjobbnak (Reninek és Gregnek) Adrira és Vivire kell minél több ruhadarabot felhúzni adott idő alatt, de essünk túl rajta. Ezt a kihívást is Greg nyeri, bár az eredményhirdetés után öklendezni rohan. Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ennek volt némi köze ahhoz, hogy Adri zsinórtangába és túl kicsi melltartóba bújtatott testét bámulta közvetlen közelről, akin valóban nem múlt el nyomtalanul a többhetes mozgásszegény villalét.

 

Gondolkodtam egy kicsit, és úgy éreztem, nem tudnék azzal a tudattal tovább élni, hogy aki esetleg nem látta az adást, az lemaradt arról a vizuális élményről, amit ez a lufipumpálós játék okozott. Ezért itt van nektek előkarácsonyi ajándékba ez a gifcsokor, amiért köszönet Hoppancs kolleginának!

gif02.gif

gif01.gif

gif03.gif

gif04.gif

És a bajnok:

gif05.gif

Sajnos a szerkesztők úgy döntöttek, hogy ennyi Greg kontent nem elég még egy adásra, ezért most kénytelenek vagyunk megnézni a GregKen Show-t, egy Mónika-Balázs-Anikó Show utánzatot. Közben nekem eszembe jut, hogy igazán lehetne megint médiahét a villában, de a 2018-as viszonyokat leképezve, fake news gyár MTVA-val, lakájmédiával, origóval, Tényekkel, nemzeti villakonzultációval, Andy Vajna meg Mészáros Lőrinc szerepében villalakókkal, szerintem remekül menne nekik. Na de térjünk vissza a GregKen Show-hoz, a műsorvezető az Era-Hunor-Adri háromszöget (muhaha) szeretné kibogozni, és kiderül, hogy Era azért haragudott meg Hunorra, mert pulykáztatni akarta őt. Na, itt álljunk meg egy pillanatra. Ők nem definiálják a dolgot, és ott sem érti mindenki, de a pulykáztatás ugyanaz, mint a teabagging? Ezek után vicces, ahogy Adri az úrinőt játszva adja elő, hogy ő addig szándékosan távol tartotta magát Hunortól, míg Era képben volt, de most már minden különösebb fenntartás nélkül leszopta. Jó, ez utóbbi MÉG nem hangzik el, csak később Rolinak és Lacikának a cigiskanapén. Hunor meg azt mondja, hogy elcseszte, mert gonosz volt Erával, különben még most is együtt aludnának, és amennyire én láttam, Era remegő műszempillái alatt határozottan érzelmes pillantás bujkált.

 

Az események lecsengéseként Era, Roli és Lacika szidják még egy kicsit Adrit, majd csere, és jön Adri, akiből hogy-hogynem a fiúk csak kiszedik a szopás tényét („Hogy lehet valamit félig bekapni?” – Roli), sőt két szexet is, hoppá. Eközben Era és Hunor fél(?)meztelenül fetrengenek egy ágyban és beszélik meg, hogy Adri és Hunor közt akármi is van, az jelentéktelen, vele nem oszt meg semmi infót. Ismét úgy tűnik nekem, hogy a szövetség továbbra is fennáll, sőt Era még azt sulykolja, hogy Hunornak jobban kéne bíznia Roliban, aki csak manipulálja Adrit.

 

Ami most következik, az teljességgel értelmetlennek tűnik, de végül csak kisül belőle valami érdekes. Igaz, hogy kihívott még nincs, de az agyhalottaknak most kell dönteniük, hogy Rolit vagy a FANTOMKÉPET támogathatnák a párbajon. Szépen fel is sorakozik Roli mögé Lacika, Hunor és Era (utóbbi értelmezhetetlen outfitben), valamint Vivi, akit szerintem Roli lazán kivinne párbajozni, bármikor. Roli kifejti kis csapatának, hogy ő a leggyengébbet fogja kihívni, ami már csak azért is lenne érdekes, mert saját bevallása szerint őt országos cimborájának tartja. Különben meg az elmúlt hetek eseményei azt mutatják, hogy gyengének és/vagy jelentéktelennek lenni nem feltétlenül hátrány egy párbajon, ha olyasvalakivel állsz szemben, aki közutálat tárgya, és utóbbival kapcsolatban ugye bizonyítottan vakon vannak. Eközben próbál okoskodni a másik bagázs is, de ez már így leírva is oltári nagy paradoxon, tekintve hogy annyi eszük nincs, hogy magukra csukják a nyugiszoba ajtaját, mialatt taktikáznak (LOL) és kibeszélik a többieket. Vivi és Era ki is szúrja ezt gyorsan, és nem sokkal később már a teljes Roli team azt hallgatja, hogy Roli és Hunor milyen unalmas, Roli milyen kétszínű, Era milyen gáz, meg hogy néz már ki a műhaja (vagy Vivinek), és így tovább. Roli sötét tekintettel regisztrálja az elhangzottakat, majd kis idő után bevonulnak emésztgetni a hallottakat, és lesz még ennek kifutása – ígéri némi fenyegető éllel Anikó, mielőtt elbúcsúzik mára. A spoileres ajánlóban meg azt látjuk, hogy Rolihoz párbaj szaktanácsadásra VV6 Viki érkezik, a csaj, akit soha az életben nem akartam többet képernyőn látni.

07_csapatok_8.png

 

1134 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2018.12.20. 12:56:08

@Nyuszomuszo83: Azt írtad, hogy Momoa azért mehet hozzád ablakot pucolni, mert kívülről retkes. Ha egy hónapig nem fürdök, én is mehetek hozzád ablakot mosni?

hereverő heverő 2018.12.20. 12:58:04

Potrohosh Lecsó, ha nem találkoznánk itt délután akkor most figyelmedbe ajánlanám ezt a bandát:
www.youtube.com/watch?v=Dr9O5FEUQuk

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 12:58:40

@hereverő heverő: a tisztelt zsűri úr bekaphassa! ne is szóljon hozzám újabb 3,5 napig, ha kérhetem

@Maximista vagyok: nagyon inspirálólag hatott rám a dalszöveg, de úgy érzem, bátor voltam azzal, hogy enyhén változtattam a szövegen

hereverő heverő 2018.12.20. 12:59:53

@úgymond olvasó mmkk: jobbra az egerem (rádiós-lekváros) balra a kávém, melyik oldalra kaphassok be?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 13:00:45

@hereverő heverő: menj 10 lépést hátra, fordulj balra, haladj előre 30 lépést, és azt kapd be, amit ott találsz.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 13:00:56

@hereverő heverő: De te büdi is leszel! Az ablakom nem büdi! Nem szeretem a büdi embereket, illatmániás vagyok! Az ablakon meg ki is lehet látni ám, annyira nem retkes! ÁÁÁÁ faszom, most pucolhatom meg miattatok hétvégén, különben szarul érezném magam! Kösz, b+! :D :D :D :D
Gyere, adok a 14 féle tusfürdőből egyet, megfürödhetsz, majd utána leveretem a kádat sterimobbal, domestos meg van otthon úgyis! :D :D :D

hereverő heverő 2018.12.20. 13:02:31

@Nyuszomuszo83: veretni nem megyek, elintézem magamnak.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 13:04:56

@hereverő heverő: azt a szép cicát nehogy bántsd, te barbár

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 13:05:20

@hereverő heverő: hogy neked semmi nem jóóóó! Jó munkát akkor! :D Ha tiszta vagyol már lehet csatlakoztam volna, persze kifejezetten vízspórolás szempontjából! :D De így jártál! (És ezt most le sem írtam mert udvariatlanom ha egyszer visszaolvassa kiveszi csizmájából a jegykendőm, és kapcarongyot csinál belőle! Ezt meg ki akarná? :D )

Maximista vagyok 2018.12.20. 13:05:39

@úgymond olvasó mmkk: jobb mint az eredeti, benned van az iksz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 13:06:56

@Maximista vagyok: a szemeimben látod, tudom. Sch. Mária vagyok.

hereverő heverő 2018.12.20. 13:10:24

@Nyuszomuszo83: Majd kinéz addig a félig sem retkes ablakon, és nézi ahogy Momoa betonozik a szomszédban.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 13:23:52

@BarBwire: Pornószinész a drága... :D
@hereverő heverő: Okéjó! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 13:35:25

@BarBwire: Ahhhaa, az, tehát van alatta! Nincs is annál jobb ha valakinek jó nagy a kóbásza! :D :D :D Így már minden világos!

hereverő heverő 2018.12.20. 14:02:24

@Nyuszomuszo83: csak szólok, hogy a 3 szárú nadrág csak legenda.

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:04:06

Sziasztok! Nyeh, végre sikerült regisztrálnom :). Eddig is olvastalak benneteket, az eddigiekre hatalmas ekg. Eddig nem szavaztam de most gondolkodom nagyon, hogy letöltöm azt a nyomorult appot mert Era olyan szinten gáz, hogy az valami hihetetlen. Kb Radics és Krisztián színvonal (irritálásban). Nem értem, hogy miért nem mondja meg neki senki bent, hogy 1. nem ő szarta a passzátszelet, 2. fülsüketítő, 3. arról, hogy fosul néz ki nem tehet, de hogy semmi önkritikája nincs? 4. tipiusan a más szemében a szálkát.. Nálam a bent lévők közül a legalja, a többi sem kutya de ez a szerencsétlen százszorosan péklapát pozitív. Vonyít, hogy Adri kivel van jóban, akivel előtte nem. Biztosan agyat cseréltetett a neurológián már de mintha Vivivel nem annyira bírták volna egymást mint mostanában. Persze, a kapcsolatok egy zárt közösségben változnak de azért ne legyen már szekektív a memóriája mielőtt nekiáll károgni. A hideg ráz tőle, remélem vasárnap kihullik a fenébe.

Nyuszomuszo83 2018.12.20. 14:10:19

@hereverő heverő: Basszuuuus, ez olyan volt mintha azt írtad volna nem létezik a Mikulás meg a Jézuska! Brühhüüühüüüü! :(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:13:23

@Cukorborsó88: szerintem vakon vannak, azt hiszik, Era erős, mert kirakta Radicsot

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.20. 14:14:54

@Szepvoltfiuk: Nem lennék rá büszke, de neked legalább nem a kedvenc íród. :-)

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:16:26

@úgymond olvasó mmkk: valaki pedig mondta, talán Roli, hogy Radics ellen mentek a szavazatok nem biztos, hogy Rikács mellett voltak a nézők.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:16:56

@hereverő heverő: kultúrlény vagyok, és úrinő módjára nem mondom meg, mit varrj hova ;) :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:17:51

@Cukorborsó88: Roliba szorult csekély mennyiségű értelem

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:18:25

@Cukorborsó88: és örülök, hogy itt vagy fizikálisan is :)

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:23:22

@úgymond olvasó mmkk: egyszer már majdnem itt voltam előbb is csak villalakót játszottam és elfelejtettem a nevemet, így soha többet nem tudtam belépni

BarBwire 2018.12.20. 14:26:02

@Cukorborsó88: Pedig lehetnél VV Cukorborsó

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:26:29

@úgymond olvasó mmkk: igen, kb Roliba, fél pedig Adriba es Hunorba. Ez természetesen tetszés szerint csökkenthető negyedig.

djökerek 2018.12.20. 14:27:26

Az lenne az én nagy kérdésem Felétek, hogy vajon ki áll majd VakEra mögé? Greg-Zsu? Esetleg Csoki? Renyhét kizárnám, gyűlöli, mint a szart.... Szerintetek?

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:27:48

@BarBwire: majd ha ezt is elfelejtem, nagyon mélyen elgondolkozom rajta.

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:32:36

Írtátok már de nem elégszer :/// FELIRATOZZÁK már mert nem lehet érteni mit mondanak. A tegnapiban pl Roli dünnyögése Hunornak értelmezhetelen volt.
Különben tegnapelőtt azzal lett vége, hogy a nyugiban lévő csapat (spontán) kihallgatásának következménye lesz. Izgatottan vártam.

bElannaTorres 2018.12.20. 14:38:58

@djökerek: zsu nem hiszem, nem kedveli erát

Cukorborsó88 2018.12.20. 14:42:51

@djökerek: sztem Csoki nem mer mögé állni

Angora Cardi 2018.12.20. 14:46:01

@BarBwire: @úgymond olvasó mmkk: hazacipeltem majdnem mindent essünk túl a karacsonyon gyorsan

Sanda.Ipse 2018.12.20. 14:47:01

Basszus! Ennyi komment koradélutánra még egyetlen öfinél sem volt.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 14:50:40

@djökerek:
Csoki Roli mögé fog állni. A fantom mögé csak azért állt Rolival szemben, mert - mint mondta - valószínű, hogy az ő egyik barátját hívja ki. Era nem az, tehát Roli mögött a helye

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:50:46

@Angora Cardi: annyira ügyes vagy, bébi! én most depizek, mert rájöttem, hogy megint semmi programom nincs szilveszterre (nehogy elhidd, hogy depizek :DDDDD)

Sanda.Ipse 2018.12.20. 14:53:33

@Cukorborsó88:
Ez a megjegyzés volt, amin Era a legkorábban megsértődött és közölte Rolival, hogy őt és Hunort IS bármikor kinn hagyná. Most bizonyíthat:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.20. 14:55:53

@Maximista vagyok: kevésnek találom az arányt. 95-5 lenne az optimális :D

MosóMaca 2018.12.20. 14:57:26

Erának 10%?! Honnan???

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 14:58:53

@djökerek: renyhe most a szememben annyit ér, mint vékony hámréteg egy véres gennyes pina herpeszen, de ha ki meri mondani, hogy rolit is buzerát is rühelli és semleges akar maradni, akkor feljön egy ánuszrózsa mellé nőtt pattanás szintjére!

csoki roli mögé megy, szar indokkal
zsu és greg era mögé, mert 3ból 2szer a gyengébbnek hitt táncolt vissza a villába

adri kérdéses, egyszer már volt semleges, észszerű lenne most is vállalni svájc szerepét

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:03:24

@Sanda.Ipse: jó a magabiztosság de ha némi önkritikával párosulna kotkodában, nem bánnám.

MosóMaca 2018.12.20. 15:04:47

@Hedo a nokedli szaggató: csodálatos irodalmi hasonlat, elismerésem

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.20. 15:08:09

@MosóMaca: bocsánat, nagyon irritál az a hüvelyes

csincsilla72 2018.12.20. 15:15:09

@bElannaTorres: Azok lehettek a Radics- és Soma-fanok is :-) Esetleg Pumped Gabó-fanok :-P
@Hedo a nokedli szaggató: Már nem lehetnek Svájc. Oda kő állni valaki mögé. A gumiszabályok szerint.
@Cukorborsó88: Szia Cintike/Ginu(??) :-)

bElannaTorres 2018.12.20. 15:16:17

@Hedo a nokedli szaggató: hát itt is volt aki azt mondta ha erát hívná ki áttenné a jelét, krisztián úgy megdolgozott egy nőt kint hogy két tévében is látott megcsalás után még hajlandó megvárni amíg krisztián eldönti vivivel marad -e
Eráról még nem derültek ki ilyen dolgok, szóval nekem meg az a 20 százalék volt fura adri ellen

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:22:58

@csincsilla72: és persze neked is szia :) (bocsánat, csak még tanulom az illemet)

csincsilla72 2018.12.20. 15:25:23

@Cukorborsó88: Ne mondd, ki vagy kettejük közül? :-)))

bElannaTorres 2018.12.20. 15:25:24

@csincsilla72: eltűnt a válaszom, annyit írtam, hogy igen ez igaz lehet, Soma a belevalóban is magyarázta hogy krisztián milyen jó ember még a szavazás előtt

csincsilla72 2018.12.20. 15:26:31

@bElannaTorres: Eráról igazából semmi sem derült ki, csak annyi, hogy volt egy bántalmazó faszija. Ellenben a villabéli viselkedéshez nem is kell sokat hozzátennie, az is elég lett az úri közönségnek.

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:31:07

@csincsilla72: most nemtom, hogy duzzogjak-e mert semmit nem adott a játék vagy küldjelek-e kifelé kaját csinálni :)

csincsilla72 2018.12.20. 15:34:05

@Cukorborsó88: Mondjuk a kettőt együtt? Én megcsinálom a kaját, aztán a fejedre borítom, így a kaja is megvolt és okod is lesz a duzzogásra :-))

csincsilla72 2018.12.20. 15:34:32

@bElannaTorres: Igen, valszeg nem saját jogon kapta a szavazatokat.

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:36:00

@csincsilla72: nem kell ám agyonfűszerezni! :)

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:41:47

@csincsilla72: Ha egy ilyen retardált mint Soma bárkit rá tud venni, hogy a haverjára szavazzanak aki hasonló értelmi képességekkel bír mint ő, akkor azoknak az embereknek Krisztián sem gáz.

Sanda.Ipse 2018.12.20. 15:45:15

@Cukorborsó88:
Ha egy ilyen retardált, mint Soma rá tudott venni embereket, hogy ŐRÁ szavazzanak és vigye a fődíjat, akkor az emberekben a hiba és nem somafasziban.

bElannaTorres 2018.12.20. 15:45:51

@csincsilla72: era vakon van, bent is azt hitte félnek tőle, ezért a kendőjével fog távozni, és azt hiszi kint is erős miközben - amiért szidta radicsot, azokat a dolgokat krisztiánnak nagylelkűen elnézte.

MosóMaca 2018.12.20. 15:52:04

@Sanda.Ipse: Soma bent a vellában, a kedves, szerethető, szeleburdi kisfiút adta emlékeim szerint, nem pedig a száundon feszítgető kis f@szkalapot. Aztán ezt sokan megvették.

Maximista vagyok 2018.12.20. 15:55:03

Ahogyan most is megveszik a nézők a retardált Zsut...

Cukorborsó88 2018.12.20. 15:57:50

@BarBwire: nem tudjuk mi készül de a chilit szeretem :) persze, ha csincsi úgy főz mint ezek bent tegnap italokat csináltak akkor tökmindegy :)

hereverő heverő 2018.12.20. 16:03:56

Nyálban mondok köszönetet nektek
Mindig ha így megnevettettek.
Hamarosan jön az esti műszak
Nekik nem kenyerük az erőszak.
Elmegyek hát szorongva holnapig
Legyen szép estétek. Bolhafing.

..utóbbi csak a rím kedvéért.
Sziadztok!

BarBwire 2018.12.20. 16:06:41

@Cukorborsó88: Jól főz, elmondása szerint.

Cukorborsó88 2018.12.20. 16:13:46

@BarBwire: szuper ha valaki jól főz, nekem néha semmi köze nem lesz a végeredménynek az elképzeléshez

iTink 2018.12.20. 16:14:36

szerintem ez volt eddig a legszarabb rész (már oda se figyelek, csak megy a háttérben, de még így is idegesítő volt)

katemoss 2018.12.20. 16:23:13

Bajban vagyok, nem tudom kire szavazzak.... Era egyértelműen ultra gáz, de Rolika is egyre unszimpibb, hogy annyira okosnak gondolja magát, pedig csak a vakok között ő a félszemű.. és, hogy neki Viki volt az egyik példaképe?! No comment! Kevés embert rühelltem annyira képernyőn mint azt a pockot.. Talán VV Macit tudnám vele egy lapon említeni. A hideg rázott mindkettőtől. :D
Lehet, hogy most nem szavazok.. Úgyis Roli megy vissza... vagy csak azért szavazok Erára, hátha számít ez is, hogy Roli ne akkora százalékkal térjen vissza... ne legyen már olyan fullos az önbizalma, mert kurva gáz a srác.

Gia 2018.12.20. 16:25:28

Engem meg az idegesít ha valaki kiírja ide,hogy ezután nem nézi,elengedi,stb.Jó,de nem lehetne csendben?

Angora Cardi 2018.12.20. 16:29:36

Én nem szavazok csak nézem ha már így kinyilatkoztatunk :)))

Maximista vagyok 2018.12.20. 16:37:16

nem szavazok,nem nézem,elengedem,töröltetem magam,töröltetem hogy néztem,töröltetem hogy elengedtem,töröltetem hogy szavaztam,törlök mindent a ghecibe!

bel ami 2018.12.20. 17:10:08

Kávémat a monitorra köptem,
lefejeltem a laptopomat,
billentyűzet tocsog a teába,
beégett a kép a retinámba.

Telehánytam már három konténert,
elengedem műsorotokat,
nem olvasom a kommenteket se,
töröltetem innen magamat.

Gia 2018.12.20. 17:20:52

Van ám új poszt..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 17:23:37

@Maximista vagyok: @hereverő heverő:

Mentoráljátok úgymondot ? :)

Nekem a kézenállás tetszett szoknyában, adtam rá 9 pontot, néha a kevesebb több, de most jó volt sokat látni :)

@úgymond olvasó mmkk:

Tetszett a produkció, az ének nem annyira, de a performansz bejött ;)
Ott a szék ülj le kérlek.

Gia 2018.12.20. 17:25:34

@bel ami: Te sem szeretel. :-)

mobilos perpetuum 2018.12.20. 17:38:47

@katemoss: " Viki volt az egyik példaképe?! "
Ha neked jobban bejött a helikopterező drogos gyerek, aki olyan futball-csapat tagjának hazudta magát, ahol róla nem is hallottak róla, vagy Zsófika, aki semmilyen volt, de legalább nem parittyáztatta meg magát, ehhez csak gratulálni tudok. Volt még: Köpködős Iza, Krisztán, a Parasztgyerek, aki meghódította a királylány Izát, sűrű szidalmazások közepette. A turhát is ezért kapta, mert először ledubajozta a lányt, majd valamelyikük anyázni kezdett. Ott, hájtömegétől eltekintve normális Vikin kívül egy se akadt.

katemoss 2018.12.20. 20:27:37

@mobilos perpetuum: kurvára nem jött be a helikopterező hülyegyerek, sőt ha már erről beszélünk, egyik sem. Bár nem is vágom már így, hogy pontosan melyik szériában kik szerepeltek, így, hogy felsoroltad, nem tudtam volna, h ezek az emberek egyszerre szerepeltek.. hála Istennek.. aggódnék is, ha ezt ennyire vágnám.. de ha már így felelevenítetted, akkor annak a szériának a végén Zsófikának adtam volna, ha már valakinek adni kell.. Vikit meg rühelltem, egy igazi gonosz picsa volt.. és nem tudtam neki megbocsátani, h kizáratta a gyagyás csávót..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.20. 22:08:03

Milyen paraszt kommenteket irtak kis sunyik.
süti beállítások módosítása