Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x44 - Párbaj után van baj

2018. december 18. 20:09 - 6paw

vv-vivien-a-valovilag-miatt-halasztotta-el-az-erettsegit_image_f4f2ebd025d685b3d052af9b070f_16-9.jpeg

Ma én debütálok a hogyvolt VV különítményében, egyenesen a Belevaló hogyvoltból szabadultam ide, szóval örülök lehetőségnek!

Puskás úr hipergesztusaival indul a műsor, elmondja, hogy szülinapja van. Ennek örömére szavazhatunk Rolira vagy egy fantomképre (??) és nyerhetünk is a szavazatunkkal, mindjárt mutatná is hogy mit. Mutatod te a tulipános lófaszt, gondolja magába a szerkesztő, mert basznak beadni bármit is. Nincsen nyeremény, pedig Bajusz megajándékozott volna minket. Én amúgy örülnék ha legalább az egyik kezét legközelebb hátrakötnék. Van viszont napi kérdés: Mi lesz a Viviennel (aka. Fekete özvegy feat 500k.-é póthaj) Ánusz távozása után? Kovibajszi annyira penge, hogy még fel is hívja a figyelmet, hogy előbb elbaszták, ha esetleg erről valaki lemaradt volna.

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_49_30.png

PUA csapzott kakadu buksija kerül elő Hunor paplana alól, ahol tubusból vette magához a párbajig tartó lendületet. Csoki a letisztult gondolkodás híve, joggal teszi fel a kérdést: minek mos megint fogat, az előbb már megmosta. KrisztiÁnusz hangját remélhetőleg utoljára halljuk, Hunor elé komor víziót vetít miszerint:

"akkor szopod be a faszt, ha visszajön és rádkattan" 

Ezen úgy röhög Hunor mintha hatost dobott volna, majd egy áá csaknemet harap el alig észrevehetően és látszik rajta, hogy komolyan tart attól, hogy esetleg Adrival egyszer majd beszélgetnie is kell. Ezután egy rövid snitt amiben ha jól vettem ki a Rúdlényt vette szájára Csoki, csak remélni merem, hogy az a fehér penész már nem kínozza a szerecsent. 

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_49_55.png

Az ütközet reggele a villába, bár Lacika csótánymozgást imitál függőlegesen, nem kis teljesítmény, de ha azt hittétek, hogy életre kel, csalódnotok kell, következő vágóképen már újra bionippként könyököl Ánusz felett, aki kifejti, hogy rosszat álmodott, 39-61 el jött csak vissza LOL. 

Félrevonulás a nyugiba, Zsuzsu úgy forgatja azt a szegény sós mandulás zacskót, mint Radics a kis magyar nyelvtant. Dráma van, öveket bekapcsolni, Greg túl sok időt tölt a Rúdlénnyel. Hát ezt meg hogy a faszba képzeli? Hát úgy, hogy Zsuzsu depizett... és Geronazzo azt tanította, hogy ha depis vagy kapj be 9 károszt és minden okés lesz. Szóval mivel a villa károszok száma nem éri el a kilencet, inkább nem depizne és ne is várja el tőle, hogy búsulásban egy pillanatra is osztozni fog a bükkfürdői primadonnával. 

az elő-Fekete Őzvegy és Ánusz búcsútánca tárul elénk, ami alatt csak arra tudok gondolni, hogy a faszomba alacsonyabb egy fejjel miss Póthajnál? Hány centi ez az Ánusz? 120? Megbeszélik, hogy vagy így vagy úgy, de együtt Karácsonyoznak! Kérem, nincs is annál szebb, mint amikor Ánusz az orrhangján odaordít friss szerelmének, hogy hol a kurvaanyádba van mán a söröm hallode. Ez simán megéri azt a 36 milkót, amit a villa Rommelének ezért az élményért fel kell áldoznia a szerelem oltárán! Anyja életére esküszik, hogy ha kell akár a zárt ajtón is kimegy, a horkolást úgyis hallja majd a Campónától is tisztán. 

Összeült a nyugiban a villa lángelmék tanácsa, megvitatni, hogy mi lesz akkor, ha esetleg váratlan kiválasztás történik? Adri egész logikusan próbál érvelni, amit Zsuzsu egy kis bőgéssel, Greg azzal hogy HP Baxxterre emlékeztet, Reni pedig élből demoralizáslással zavar meg. Reni kifejti, hogy Ő jelet rakni csak őszintén és érzésből, gondolkodni még véletlenül sem! Ez nagy hatással van Zsuzsura és infarktus közeli állapotban kezdi magyarázni, hogy hát bizony, nem szabad tattikázni, mert ellene is szövetkeztek és hát ez így nincsen jól. Amint figyelem a metakommunikációját rájövök arra, hogy végig igazam volt: nem lett volna szabad leadni az Erzsikés epizódot a Balázs Showból abban a műsorsávban, mert ezt teszi az arra fogékony fiatal elmével. 

Ánusz cuccait szemeteszsákba pakolja, Csoki könyörög neki, hogy legalább hajtsa már össze a szponzor ruháit. Ezek után KrisztiÁnusz spontán nőnek öltözik, erről Csoki azt gondolja vicces, majd ha kijön rájön kivel úsztatta a fekete mambát egy kádban.ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_51_41.png

Kapcsolás vissza a stúdióban, bespeedezett Paudits Bélaként kapálozik ismét ez a Puskás gyerek, néha mintha az öklébe is harapna, szerintem ez kényszeres lehet nála. 

A visszatérés pillanatai, kifinomúlt gyere gyereee invitálások, Csokoládé megjegyzi, hogy érzi a lábszagát Ánusznak, de max a PUA ruhája vehette át, mert közel ülhetett. Csoki elég szarul viseli, hogy Adrika jött vissza, most hogy már Reni ruháját is felvette Ánusz, lehet kialakult volna valami. Roli kiválóan hozza a mackós tesitanár figurát, azonnal felhasználja Vivi vigasztalásának pillanatait egy kis potya seggsimire. Viszont amit Greg leművel az túlmegy minden határon. Frankón úgy ordibál, mintha Ő jött volna vissza a párbajról ilyen jó aránnyal, ordibál, hogy TE ERŐS JÁTÉKOS VAGY BAZMEG, meg hogy itt kezdődik a játék, amitől Bajszi kéjesen sikkant párat, mint ez utóbb kiderült. Greget nem lehet lelőni, ordibál összevissza, hogy győzött az IGAZSÁG és itt ők a jók, gyakorlatilag tényleg kihozza, hogy Ő jött vissza a párbajról, ellenfél sem volt. Amikor látja, hogy ez most annyira nem jött át a villalakóknak, újra visszakapcsol seggnyalómódba és gyorsan biztosítja Ánuszt arról, hogy imádja. Talán egyszer még összejöhet egy közös film is.

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_53_03.png

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_53_30.png

Csoki és Vivi elvonulnak a nyugiba, ahol megint valami ordenálé módon ricsajozik ez a nőstény, pont így tolta amikor a másik nagy szerelme a jó Radics is váratlan eltávozott. Era kiborul, szerintem totál indokolatlanul. Vivien megfejti a megfejthetetlent: Adri hazudott a százalékokról! Azon sem lennék meglepődve, ha kiderítené, igazából Krisztián jött vissza, a Radics meg ott rohad a mosógép mellett, csak Lacikától senki sem látja, mert amúgy is elnyom mindenkit odabent ez az exhibicionista állat.ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_54_09.png

Kapcsolás vissza a stúdióba, ahol megtekinthetjük, hogy Bajszi hogyan bukik el a műsorszerkezettel vívott immár többhetes csatájában. Nem megy neki, de azért estéről estére megpróbálja, szerintem akkor is amikor Anikó vezeti, csak akkor otthon a tükör előtt.

Reklám után megtekintjük azt amit láttunk, meglepő mód Rolira kerül a zöldkendő, Ő már biztos párbajozik, ezt próbálta elpantominezni nekünk a Bajusz is, csak túl gyorsan mutatta, így nem értettem elsőre. Mint egy elszabadult rotációs kapa.

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_55_10.png

Roli és Hunor taktikai megbeszélst tart a nyugiban, ahol Hunor megfejti, hogy azt a szájbatett képet, bizonyosan Ánuszék tettél el valahová, főleg azért mert gonoszok. De itt jön a nagy morális igazságszolgáltatás: Vivit ki kell vitetni, meghazugságvizsgálózni, akkor majd ott jól kiderül, hogy rohadék volt. Ezután meg úgy kiesik párbaj sem kell! Node itt a csavar, mert ehhez a mesteri tervhez kell ám a Zsuzsu képessége! Ezt nyilván csak PUA férfikommunikátor által lehet beadagolni neki, fel sem merül, hogy odamennek hozzá és így szólnak: Zsuzsám, drága bolondságom, Téged már nem izgat ki tüntette el a képed? Jaaa, de! Szerintünk a Vivi volt? Miért? Mert gonosz! Ja, hát akkor vizsgáltassuk ki! ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_55_01.png

Közben Hunor és Era is hogyvoltoznak egyet, mert másképpen élték meg a múltat, de profin mindketten kihozzák saját igazukat és tökéletesen figyelmen kívül hagyják a másik gondolatait. 

Roli közben összeveszik a Bolondsággal, ami szerintem legalább annyira indokolt mint egy kerti locsolócsővel szimultán sakkpartiba kezdeni. De jön ám Hunor és bizonyítja, hogy a sármos megjelenéstől még nem leszel titkosügynök, ugyanis Zsuzsu a nép egyszerű gyermeke olyan sebességgel rántja le a leplet az aprólékosan kimunkált tervről, hogy még a Bajszi is elgondolkodott azon merre is tart az élete. A nézők 81% százaléka tippeli, hogy Vivien még a héten megparittyáztatja magát, hát jobb az odds-a mint a Vidinek, az már biztos. A belevalóban Győzike vár minket, aki ezalkalommal is boxzsáknak nézi majd az agyunkat.

Címkék: 18+ vv9
645 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:42:42

szegény özvegy görény, ha tudná, hogy ő itt a téma, biztos nagyon elégedett lenne magával, hogy ennyi pasi a szájára..ööööööö akarommondani az ujjaira veszi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 13:43:34

@moletty:

nekem is girhes a vivi.

Radicson úgy tornászott mint aki már 10 éve profi "szertornász"

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:43:36

@szociál: én nem vagyok előítéletes, én egyformán utálok mindenkit :P

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 13:45:42

@úgymond olvasó mmkk: férjem szerint csak a lankadt faszú idióták vesznek ujjra nőt

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:46:08

@Hedo a nokedli szaggató: ebből már úgysem jövök ki jól, úgyhogy csak röhögök :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:48:32

@Hedo a nokedli szaggató: nem értek vele egyet, igaz én nem vagyok férfi

BarBwire 2018.12.19. 13:52:30

@szociál: ha belegondolok, hogy én mikor kezdtem a tornát... nincs annyi tapasztalatom mint egy-két emberkének a villában :-(

moletty 2018.12.19. 13:53:07

@úgymond olvasó mmkk: tapasztalataim szerint szeretik azt is a lányok, asszonyok persze nem kizárólag :)
Meghát embere (asszonya) válogatja

(mondhatni az újj donság varázsa is lehet :D :D )

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 13:53:57

@moletty: a klaviatúrám köszöni szépen a forró kávét, én meg a vidám percet :D

moletty 2018.12.19. 13:54:12

@BarBwire: hát hallod én még sose pulykáztam pl. (és asse tudtam mijaz)
mondjuk mosse vágyok rá h. már tudom :)

moletty 2018.12.19. 13:55:29

@Hedo a nokedli szaggató: mi az a "wuki" ? ( a jetit és a magányost értem)

moletty 2018.12.19. 13:56:20

@BarBwire: kérdezd meg a NAgy Barátunkat :) (google)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:56:34

@moletty: szerintem nem újdonság, mert nem csak a férfiaknak vannak ujjai, de ebbe nem megyek bele, mert messzire vezetne, és egyébként is szemérmetes kisnaccsád vagyok

moletty 2018.12.19. 13:59:35

@úgymond olvasó mmkk: "mert messzire vezetne" merthogy jó hosszúak az ujjaik :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 13:59:52

@moletty: bocsi VUKI, nem vagyok sw szagértő

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 14:01:07

@moletty: nem tudom, miről beszélsz, kisangyal vagyok, itt van a glória a fejem felett

MosóMaca 2018.12.19. 14:01:35

@szociál: @moletty: Nah, rájöttem! Lehet, hogy a VV a kidolgozott karrierprogramjának a része. A dubai katalógusokban magasabb ár szerepel az olyan hölgyikék képei mellett, akik celebek, szerepeltek a tv-ben, vagy fitness versenyen. Beköltözéskor mondta, hogy készül bikinimodell kategóriára is majd. Nem véletlen, hogy annyi más celebcsajszi is nyomatja a fitness versenyeket...

moletty 2018.12.19. 14:06:47

@Hedo a nokedli szaggató: elnézést de a "vuki"-t sem tudom mit jelent
@úgymond olvasó mmkk: az angyalok nem szoktak gitározni ? ( by Csoki:)

katemoss 2018.12.19. 14:09:39

Sziasztok! Biztos beszéltetek róla, csak az év végi hajrában nincs időm visszakeresni, és az összefoglalót csak fél szemmel néztem, mondjátok már meg légyszi, hogy mi volt Lacka szuper képessége, amit Rolinak adott?
Köszcsi, puszcsi, szercsi, lávcsi!

Angora Cardi 2018.12.19. 14:10:20

@bElannaTorres: Hát én sem szívesen pumpálnék lufit mint nekik kellett..

Angora Cardi 2018.12.19. 14:11:40

@katemoss: párbaj tanácsadás
A pufi Viki megy be hozzá pár èvaddal ezelőttről.
Lacika tattikából nekiadta majd várok cserébe valamit Rolitól.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 14:20:36

Lacika Rolinak adta a szuperképességét? :o

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:21:37

@úgymond olvasó mmkk: zokszó nélkül, lehet laszika azt hiszi sosem fog párbajozni így neki tök felesleges a tanácsadás

Maximista vagyok 2018.12.19. 14:22:08

@úgymond olvasó mmkk: igen, mostantól Roli lesz láthatatlan

2018.12.19. 14:22:46

Rákerestem (több kifejezést is megérthetünk így):
Ákosozás: Alvó nő hajára élvezés, természetesen annak beleegyezése nélkül.
Blokkol: közösül valakivel, a szexuális együttlét egyik szinonimája. Leggyakrabban óhajtó módban használt kifejezés, ld: "Blokkolnám!"
Dirty Sanchez: Anális szex után a férfi a törölközés és mosakodás nélkül a péniszével bajszot rajzol a nő felső ajkára.
Eprezés: avagy faszpofon. A férfi orális szex közben arconcsapja a nőt a merev péniszével, ami eper alakú foltot hagy a bőrön.
Filterezés: herezacskó mártogatása a nő szájába.
Eközben a címlapon
Habcsók: közvetlenül az orális szex után következő csók, ami alatt az ejakulációt a nő még a szájában tartja.
Mérges Cowgirl: szexpóz, amelyben a nő van felül és a férfin ülve a fülébe súgja, hogy nemi betegségben szenved, majd megpróbál a lehető legtöbb ideig rajta maradni.
Oroszlánkirály: az Oroszlánkirály híres jelenetére utaló gesztus. A férfi a saját kezébe ejakulál, majd a spermával keresztet rajzol a nő homlokára. Ha van mersze, azt is hozzáteszi, hogy "Simba!"
Pókemberezés: A férfi a kezébe ejakulál, majd a spermát a bartnője arcába csapja azzal mozdulattal, ahogyan Pókember veti ki a hálóját.
Pulykázás: A férfi a heréit a nő arcára, illetve az orrára helyezi, amitől a nő egy pulykára hasonlít.
Santorum: az anális szex után kifolyó, síkosítóból, bélsárból, ejakulátumból és más testnedvekből álló gusztustalan anyag. Nevét Rick Santorum amerikai homofób politikusról kapta.
Tuskózás: a többihez képest ártatlan szinonima a férfiak önkielégítésére.

Remélem tudtam segíteni. :-D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:26:58

ez a tanácsadás egy nagy faszság! nyilván a semmiről dumcsikáznak majd, ami döguncsi
valódi szuperképesség az lett volna párbaj tanácsadás címen, hogy megnézheti egy szimpátia szavazás eredményét! Legalább

BarBwire 2018.12.19. 14:27:29

@moletty: én a wukit másra ismertem, nem az állatra.

2018.12.19. 14:27:40

@úgymond olvasó mmkk: A Riposzt c. irodalmi(?) folyóiratból copy+paste...

Angora Cardi 2018.12.19. 14:30:16

@Hedo a nokedli szaggató: én azt hittem egy rokon v baràt adhat tanácsot de ez a volt játékos Viki nekem nem jön át.
Állnak egy tábla előtt Viki ír és áthúz neveket ennyi volt az előzetesben.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:33:09

@Angora Cardi: én úúúúúgy úúúúúúútáltam az a gombócot! és nem azért mert dagadt, hanem mert egy tömény negatív kis szarcsimbók! semmi jó nem jut eszembe róla

BarBwire 2018.12.19. 14:41:47

@Hedo a nokedli szaggató: én is úgy tudom elképzelni, hogy a kinti dolgokról nem beszélhetünk, arra hogy kit választana, nem mondhatja el, kb a semmiről fognak dumálni.

BarBwire 2018.12.19. 14:42:52

@Hedo a nokedli szaggató: én nem is emlékszem rá, tett valami maradandót?

BarBwire 2018.12.19. 14:44:17

No de melyik Viki megy be?

Maximista vagyok 2018.12.19. 14:46:32

@Spitzbauer: én a Mérges Cowgirl-t úgy ismerem hogy egy másik nő nevét kell a fülébe súgni az aktuális alanynak, a nő van alul és minél tovább rajta kell maradni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:46:45

@BarBwire: belemártották au fogkeféjét a budiba és ahelyett, hogy szólt volna neki, röhögött mikor az a kis debil használta.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:49:56

@BarBwire: azért vannak a jó barátok ...
hallga csak, a messzi távolban,
mintha nyögések volnának
viviről lecsúszott a bugyi
banánnal kínálja csoki

katemoss 2018.12.19. 14:58:53

@Angora Cardi: köszönöm a választ!
fúúú azt a pufi Vikit de rühelltem! Miatta zárták ki annó Somát, ha jól emlékszem..

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 15:05:04

@katemoss: Simonnak is a narancsdobálónak is mennie kellett, dina maradhatott, ma már bármit lehet, nincs kizárás

katemoss 2018.12.19. 15:07:50

@Hedo a nokedli szaggató: én Simont amúgy nagyon sajnáltam. sok lehetőséget láttam benne, teljesen más volt, mint a vele egykorúak. Igazságtalan volt az a Vikis ügy.. :(

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 15:13:58

@katemoss: utána meg még inkább elszállt vele a ló! igaz baszatlan görcs! még a 220 is elkerülte

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 15:15:02

asszem a mai adás közben savat fogok okádni a debellától

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.19. 15:25:57

@Hedo a nokedli szaggató: Köszi, tehát Csubakka :)
@Spitzbauer: kösz Tesó ez több mint elég Heci ! :)
Mondjuk én nem emlékszem h. az Oroszlánkirály a markába rejszolt volna, pláne hogy kereszteket rajzolt volna vele, de mindenesetre érdekes szerelmi évődés :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 15:37:19

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: na a csubakka nem jutott eszembe

MosóMaca 2018.12.19. 15:40:20

Volt másik Viki is a VV történelemben? Én csak erre emléxek, aki most jön okosakat mondani.

csincsilla72 2018.12.19. 15:42:41

@MosóMaca: Vikcsu volt Fanniék első kiesője. Szava járása volt a legmaradandóbb: ennyike :-)

MosóMaca 2018.12.19. 15:44:09

@csincsilla72: jah, hát első kiesőket ki jegyzi?! :D (jó, a gugli, ott meglestem) köszi

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 15:44:41

@Maximista vagyok: péklapáttal basznám fejbe az illetékest, ha más nő nevét mondaná :D

moletty 2018.12.19. 15:56:26

SZartam egy ígéreteset az imént ! csak azért mondom Tesók, mert Belevaló ! :D :D

BarBwire 2018.12.19. 15:57:23

@moletty: vlog van róla? Mert nem hisszük ám el, csak bemondásra.

SZIGMA 2018.12.19. 16:03:42

@katemoss: ne sajnáld, találkoztam vele és a barátnőjével élőben. Valóban teljesen más volt,mint a vele egykorúak, az az igazi Taigetosz-pozitív humanoid. Hozzá képest Zsuzsu egy kifinomult, intelligens, talpraesett leányzó. (Itt többen kifejtették már, hogy valami nincs rendben Zsuzsuval, ami igaz is, de Simon még ennek a szintnek is messze alatta marad)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 16:06:32

@Spitzbauer: december 3-án osztottam meg ugyanezt a linket, mert a baráti társaságban is elökerült a pulykázás és teafilterezés! Sajnálatos módon azóta meglátok egy pókemberrel vagy oeroszlánkirállyal kapcsolatos dolgot nem a film vagy a mese jut eszembe! Sőt azóta hallottam újat is rokkozás néven!

moletty 2018.12.19. 16:12:39

@BarBwire: :D :D :D :D ez az igazi netes hozzáállás :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 16:14:03

Amúgy szép napot! Érdekes volt ahogy kihallgatta egyik tábor a másikat! Én 3-ember tippelek Greg, Zsu vagy Renyhe. Azért a megvilágosult, ledöbbent arcok parádésak voltak. Ahogy Greg ócsárolta Erát,Zsuval karöltve illetve Rolit... Tetszett! Vivit csak akkor viszi ki ha a ribi meggyőzi nem akar maradni megy Ánusz után! A másik tábor jöhet számításba! Lekvárka csalódott Csokiban ez is kiderült!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 16:18:24

Amúgy Viki beceneve a Debiliós szériában a HV lakók közt T9 volt!

Sanda.Ipse 2018.12.19. 16:29:16

@moletty:
Én csak azt nem értem, hogy ezeknek a lányoknak nem eléggé visszatartó erejű VV Fanni sorsa?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.19. 16:36:18

No én ettem egy x-et Rollira látatlanba. Indok: Zsunak és Reninek nem szabad megnyernie a játékot bármennyire is ők (is) a kedvenceim, sajnos nekem BB Évi jut róluk eszembe és nem venném a lelkemre ha ők is igy járnának.

Ha Vivit, Erát, Lacikát viszi lazán visszajön
Ha PUA-t viszi akko sikítva de visszajön (ez lenne a legjobb)
Csoki, Hunyor - szerintem őket nem viszi....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 16:38:02

@MosóMaca:

Kondi-szoli-Józsinak a maciját dugta el Viki anno, aztán Józsi villamester lett és mindenkit megszopatott azzal hogy cigimegvonásban részesül az összes lakó amíg nem kerül elő a macija.
Később a táplálékkiegészítős fehérjés dobozkájában találta meg kondiszoli :)
Örülök hogy segíthettem :)
Néha kellett Viki szarkeverése, egyedül ő látta át hogy Aurélió csak szopatja Zsófikát.

Sanda.Ipse 2018.12.19. 16:55:20

@Brigante:
És mi van Greggel? A jelét is őrá tette.

bElannaTorres 2018.12.19. 17:21:27

@Brigante: bb évi nem a pénz miatt járt úgy, meg szerintem Zsuzsi nem hasonlít rá amennyire emlékszek, meg azok alapján amit írtatok
drukkolok neki, nyerje meg, még hunor sem tudta átverni bent, pedig ő ügyes ebben, adri meg era is elhinne neki sokmindent
Nyomtam egyet roli ellen, de ez még változhat, nem tudni még kit visz ki

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.19. 17:37:10

@Sanda.Ipse: Greg jó kérdés, nem tudom megítélni. Elég bolond, hogy kedveljék a népek. @bElannaTorres: Zsút én is kedvelem..., ideje lenne, hogy végre nem valami díszhím nyerje a VV-t.

Szerintem egyébként Zsu a égerősebb női karakter... nem irigylem Rolit mert, vagy egy szövetségest visz ki vagy necces lesz a bentmaradása. Ezt ő is érzi!

bElannaTorres 2018.12.19. 17:52:05

@Brigante: igen mert mindegyik meg van győződve, hogy fiú nyeri, ez látszott radicson, krisztiánnak is ezért volt ekkora önbizalma, félnek a párbajtól ezért lányt visznek ki sorban. Közben nekik kéne drukkolni

Laurebelle 2018.12.19. 20:46:20

Az utolsó 2 való világ szériában nem igazán sikerült egyéniségeket beválogatni, ezért is elég gagyi az egész. Nem értem, hogy miért nem castingolnak értelmesebb játékosokat is a műsorba. Persze, kellenek a Vivi féle lányok is showelemnek, de itt észben kb mind a -1-en állt meg a liftben...
És most egy kérdés, nem kötekedésből, tényleg érdekel: mit kedveltek Zsuban??? Buta, infantilis módon gesztikuláló hisztérika.. Engem riaszt, mikor belelendül a magyarázásba...Nem vicces, nem szórakoztató, nem mutatós...Szóval mitől jó showalany?

Laurebelle 2018.12.19. 20:49:14

Nekem Reni az aki szimpi és örülnék, ha ő nyerne. Tisztaszívű naiva, de szórakoztató és élvezi a bentlétet.

bElannaTorres 2018.12.19. 21:23:11

@Laurebelle: igen reni is jó karakter, nekem tetszik Zsuban, hogy követi az elveit, egyenes, nem áll ide - oda ha az érdekei azt kívánják, bátor. Nyomulhat nála hunor is a legszebb szavakkal, ő nem fog vele csak azért összejönni, hogy csinálja a műsort. Annyira nem buta, legalábbis nem úgy mint Lacika - zsu kicsit túlságosan szabálykövető , itt is mikor iskolahét volt csendben elől ült a padban, ilyen lehetett az iskolában is, úgyhogy szerintem amit tudott megtanult. (Nem azt mondom hogy ez jó, mert itt például bőven belefért volna a lazaság, csak hogy ő ilyen)
A farmnál mondtam azt hogy többet nem drukkolok fiúnak amíg nem nyer lány, mert nekem a farmban a lányok voltak szimpatikusabbak, előtte vegyesen, de ha épp lánynak drukkoltam akkor sose nyert. Erre jött még két elcsalt survivor.. úgyhogy nálam Zsu, Reni, és Adri nyerhet.
Era meg Vivi nem játszik túl szimpatikusan, esélyük sincs már.

zeddez 2018.12.19. 22:58:57

ezt a beszél az egyik, és 3 kiejtett szótag után már belepofázik a másik, amikor még be sem fejezte mondanivalóját dolgot qrvára rühellem bárkitől IS

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:22:09

EZ AZ GECI!!!!
KIMEGY AZ ÓTVAR!

Na végre, nem csalódtam a Roliban. hála ég.

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:22:50

már megy is a szavazat geci. kimegy az aszaltfejű végre.

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:24:04

végre valaki, aki ráérzett a közönségre.

Gia 2018.12.20. 10:56:15

@bElannaTorres: Zsu nem cseszné el a lóvét,de Reni például mindenkinek kölcsön adna,és végül nem is maradna egy fillére sem.

Maximista vagyok 2018.12.20. 14:06:29

@Laurebelle: kibaszott szimpi amikor az asztalra köpi a kaját, inkább nem is jellemezném
süti beállítások módosítása