Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x44 - Párbaj után van baj

2018. december 18. 20:09 - 6paw

vv-vivien-a-valovilag-miatt-halasztotta-el-az-erettsegit_image_f4f2ebd025d685b3d052af9b070f_16-9.jpeg

Ma én debütálok a hogyvolt VV különítményében, egyenesen a Belevaló hogyvoltból szabadultam ide, szóval örülök lehetőségnek!

Puskás úr hipergesztusaival indul a műsor, elmondja, hogy szülinapja van. Ennek örömére szavazhatunk Rolira vagy egy fantomképre (??) és nyerhetünk is a szavazatunkkal, mindjárt mutatná is hogy mit. Mutatod te a tulipános lófaszt, gondolja magába a szerkesztő, mert basznak beadni bármit is. Nincsen nyeremény, pedig Bajusz megajándékozott volna minket. Én amúgy örülnék ha legalább az egyik kezét legközelebb hátrakötnék. Van viszont napi kérdés: Mi lesz a Viviennel (aka. Fekete özvegy feat 500k.-é póthaj) Ánusz távozása után? Kovibajszi annyira penge, hogy még fel is hívja a figyelmet, hogy előbb elbaszták, ha esetleg erről valaki lemaradt volna.

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_49_30.png

PUA csapzott kakadu buksija kerül elő Hunor paplana alól, ahol tubusból vette magához a párbajig tartó lendületet. Csoki a letisztult gondolkodás híve, joggal teszi fel a kérdést: minek mos megint fogat, az előbb már megmosta. KrisztiÁnusz hangját remélhetőleg utoljára halljuk, Hunor elé komor víziót vetít miszerint:

"akkor szopod be a faszt, ha visszajön és rádkattan" 

Ezen úgy röhög Hunor mintha hatost dobott volna, majd egy áá csaknemet harap el alig észrevehetően és látszik rajta, hogy komolyan tart attól, hogy esetleg Adrival egyszer majd beszélgetnie is kell. Ezután egy rövid snitt amiben ha jól vettem ki a Rúdlényt vette szájára Csoki, csak remélni merem, hogy az a fehér penész már nem kínozza a szerecsent. 

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_49_55.png

Az ütközet reggele a villába, bár Lacika csótánymozgást imitál függőlegesen, nem kis teljesítmény, de ha azt hittétek, hogy életre kel, csalódnotok kell, következő vágóképen már újra bionippként könyököl Ánusz felett, aki kifejti, hogy rosszat álmodott, 39-61 el jött csak vissza LOL. 

Félrevonulás a nyugiba, Zsuzsu úgy forgatja azt a szegény sós mandulás zacskót, mint Radics a kis magyar nyelvtant. Dráma van, öveket bekapcsolni, Greg túl sok időt tölt a Rúdlénnyel. Hát ezt meg hogy a faszba képzeli? Hát úgy, hogy Zsuzsu depizett... és Geronazzo azt tanította, hogy ha depis vagy kapj be 9 károszt és minden okés lesz. Szóval mivel a villa károszok száma nem éri el a kilencet, inkább nem depizne és ne is várja el tőle, hogy búsulásban egy pillanatra is osztozni fog a bükkfürdői primadonnával. 

az elő-Fekete Őzvegy és Ánusz búcsútánca tárul elénk, ami alatt csak arra tudok gondolni, hogy a faszomba alacsonyabb egy fejjel miss Póthajnál? Hány centi ez az Ánusz? 120? Megbeszélik, hogy vagy így vagy úgy, de együtt Karácsonyoznak! Kérem, nincs is annál szebb, mint amikor Ánusz az orrhangján odaordít friss szerelmének, hogy hol a kurvaanyádba van mán a söröm hallode. Ez simán megéri azt a 36 milkót, amit a villa Rommelének ezért az élményért fel kell áldoznia a szerelem oltárán! Anyja életére esküszik, hogy ha kell akár a zárt ajtón is kimegy, a horkolást úgyis hallja majd a Campónától is tisztán. 

Összeült a nyugiban a villa lángelmék tanácsa, megvitatni, hogy mi lesz akkor, ha esetleg váratlan kiválasztás történik? Adri egész logikusan próbál érvelni, amit Zsuzsu egy kis bőgéssel, Greg azzal hogy HP Baxxterre emlékeztet, Reni pedig élből demoralizáslással zavar meg. Reni kifejti, hogy Ő jelet rakni csak őszintén és érzésből, gondolkodni még véletlenül sem! Ez nagy hatással van Zsuzsura és infarktus közeli állapotban kezdi magyarázni, hogy hát bizony, nem szabad tattikázni, mert ellene is szövetkeztek és hát ez így nincsen jól. Amint figyelem a metakommunikációját rájövök arra, hogy végig igazam volt: nem lett volna szabad leadni az Erzsikés epizódot a Balázs Showból abban a műsorsávban, mert ezt teszi az arra fogékony fiatal elmével. 

Ánusz cuccait szemeteszsákba pakolja, Csoki könyörög neki, hogy legalább hajtsa már össze a szponzor ruháit. Ezek után KrisztiÁnusz spontán nőnek öltözik, erről Csoki azt gondolja vicces, majd ha kijön rájön kivel úsztatta a fekete mambát egy kádban.ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_51_41.png

Kapcsolás vissza a stúdióban, bespeedezett Paudits Bélaként kapálozik ismét ez a Puskás gyerek, néha mintha az öklébe is harapna, szerintem ez kényszeres lehet nála. 

A visszatérés pillanatai, kifinomúlt gyere gyereee invitálások, Csokoládé megjegyzi, hogy érzi a lábszagát Ánusznak, de max a PUA ruhája vehette át, mert közel ülhetett. Csoki elég szarul viseli, hogy Adrika jött vissza, most hogy már Reni ruháját is felvette Ánusz, lehet kialakult volna valami. Roli kiválóan hozza a mackós tesitanár figurát, azonnal felhasználja Vivi vigasztalásának pillanatait egy kis potya seggsimire. Viszont amit Greg leművel az túlmegy minden határon. Frankón úgy ordibál, mintha Ő jött volna vissza a párbajról ilyen jó aránnyal, ordibál, hogy TE ERŐS JÁTÉKOS VAGY BAZMEG, meg hogy itt kezdődik a játék, amitől Bajszi kéjesen sikkant párat, mint ez utóbb kiderült. Greget nem lehet lelőni, ordibál összevissza, hogy győzött az IGAZSÁG és itt ők a jók, gyakorlatilag tényleg kihozza, hogy Ő jött vissza a párbajról, ellenfél sem volt. Amikor látja, hogy ez most annyira nem jött át a villalakóknak, újra visszakapcsol seggnyalómódba és gyorsan biztosítja Ánuszt arról, hogy imádja. Talán egyszer még összejöhet egy közös film is.

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_53_03.png

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_53_30.png

Csoki és Vivi elvonulnak a nyugiba, ahol megint valami ordenálé módon ricsajozik ez a nőstény, pont így tolta amikor a másik nagy szerelme a jó Radics is váratlan eltávozott. Era kiborul, szerintem totál indokolatlanul. Vivien megfejti a megfejthetetlent: Adri hazudott a százalékokról! Azon sem lennék meglepődve, ha kiderítené, igazából Krisztián jött vissza, a Radics meg ott rohad a mosógép mellett, csak Lacikától senki sem látja, mert amúgy is elnyom mindenkit odabent ez az exhibicionista állat.ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_54_09.png

Kapcsolás vissza a stúdióba, ahol megtekinthetjük, hogy Bajszi hogyan bukik el a műsorszerkezettel vívott immár többhetes csatájában. Nem megy neki, de azért estéről estére megpróbálja, szerintem akkor is amikor Anikó vezeti, csak akkor otthon a tükör előtt.

Reklám után megtekintjük azt amit láttunk, meglepő mód Rolira kerül a zöldkendő, Ő már biztos párbajozik, ezt próbálta elpantominezni nekünk a Bajusz is, csak túl gyorsan mutatta, így nem értettem elsőre. Mint egy elszabadult rotációs kapa.

ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_55_10.png

Roli és Hunor taktikai megbeszélst tart a nyugiban, ahol Hunor megfejti, hogy azt a szájbatett képet, bizonyosan Ánuszék tettél el valahová, főleg azért mert gonoszok. De itt jön a nagy morális igazságszolgáltatás: Vivit ki kell vitetni, meghazugságvizsgálózni, akkor majd ott jól kiderül, hogy rohadék volt. Ezután meg úgy kiesik párbaj sem kell! Node itt a csavar, mert ehhez a mesteri tervhez kell ám a Zsuzsu képessége! Ezt nyilván csak PUA férfikommunikátor által lehet beadagolni neki, fel sem merül, hogy odamennek hozzá és így szólnak: Zsuzsám, drága bolondságom, Téged már nem izgat ki tüntette el a képed? Jaaa, de! Szerintünk a Vivi volt? Miért? Mert gonosz! Ja, hát akkor vizsgáltassuk ki! ke_pernyo_foto_2018-12-18_1_55_01.png

Közben Hunor és Era is hogyvoltoznak egyet, mert másképpen élték meg a múltat, de profin mindketten kihozzák saját igazukat és tökéletesen figyelmen kívül hagyják a másik gondolatait. 

Roli közben összeveszik a Bolondsággal, ami szerintem legalább annyira indokolt mint egy kerti locsolócsővel szimultán sakkpartiba kezdeni. De jön ám Hunor és bizonyítja, hogy a sármos megjelenéstől még nem leszel titkosügynök, ugyanis Zsuzsu a nép egyszerű gyermeke olyan sebességgel rántja le a leplet az aprólékosan kimunkált tervről, hogy még a Bajszi is elgondolkodott azon merre is tart az élete. A nézők 81% százaléka tippeli, hogy Vivien még a héten megparittyáztatja magát, hát jobb az odds-a mint a Vidinek, az már biztos. A belevalóban Győzike vár minket, aki ezalkalommal is boxzsáknak nézi majd az agyunkat.

Címkék: 18+ vv9
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etikette 2018.12.18. 20:15:27

Na faintos lett! Tenyleg elszabadult rotacios kapa az en Petim :D egyszer szajbaveri magat az fix

mocskosmacska 2018.12.18. 20:21:53

Többen felvetették, hogy Hunor milyen már, este dugja Adrit, de nem áll mögé. Alapvetően én is így gondolom, hogy ez geciség. És most jön a de. De ezek valami teljesen furcsa közegben élnek, ahol a kefélés nem jelent többet, mintha a reggeli kávé közben dumálnának két percet arról, hogy már jön a tavasz, és vége a szánkózásnak, szerencsére van hely a beépített szekrényben, így lesz hova tenni. Nekik egy dugás nem olyan nagy ügy, mint nekünk.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:22:53

Azt ugye csak rosszul láttam, hogy az epizód elején PpPpP PornóBajusz Petike
"náci karlendítéssel" köszöntötte a Tisztelt Nézőket ?!?!?!?!?

Hab a tortán: a szavazói nyeremény "bejátszót" megint elkavarták a vezérlőben, ezért PornóBajusz "elviccelte" a dolgot... Kár, hogy a színészi teljesítménye és a humora csak a Titanicot elsüllyesztő jéghegy kvalitásaival mérhető össze... pphhffhhejj...

Köszi "6paw" ! Olvasmányos és röhögményes írás !! :))))))))))))

etikette 2018.12.18. 20:24:49

@mentorosh lecsó: naaaa Peti nem nacikarlendit! O csak csapol csapkod gesztikulal mindent egyszerre ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:25:17

@mocskosmacska:

De ha a dugás nem is olyan nagy ügy, akkor Vivike hogy esett szerelembe KÉTSZER ? :)

Lehet pont Hunor a legnagyobb badass, mert ő érzelem nélkül dugja Adrit, Csoki meg Ánusz meg romantikázik.
Szóval Hunor a Csáknorisz többi meg puha.

MosóMaca 2018.12.18. 20:25:59

6paw üdv a premier ligában a BV-k után!

csincsilla72 2018.12.18. 20:26:42

@mentorosh lecsó: Petike tegnap mintha be lett volna pöttyet lőve:-) Szerintem spontán lendült a karja, és épp úgy állt meg. Nem látok én ebbe többet ennél:-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:26:52

@mentorosh lecsó:

Lendít az mindent, adnának neki egy teniszütőt megverné Nadalt.

csincsilla72 2018.12.18. 20:28:17

@szociál: Hát, maximum fejbetószná vele.:-)

MosóMaca 2018.12.18. 20:28:41

@mentorosh lecsó: kb annyit kalimpál,hogy bármit is beleláthatunk,csak fantázia kérdése

Van der Waals 2018.12.18. 20:29:47

PpPpP megnèzte a Queen filmet, a bajusz meg a teátrális gesztusok át is ment neki, a homo vonal - szvsz - megvan már és ha tehetség annyi nincs hozzá maradnak a külsőségek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:29:58

@csincsilla72:

Ez ha bemenne egy porcelánboltba..... :)

Angora Cardi 2018.12.18. 20:30:18

Jó volt ez nagyon is kezdésnek.
Hajrálacika!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:30:39

das ist mein kampf!
jó lett a hogyvót, köszi :)

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:31:28

@etikette: @csincsilla72: Akkkóóóó csak félrebámultam !!!! :)))

Van der Waals 2018.12.18. 20:31:34

Vvv foga mitől olyan mintha csillagszóró lenne a szájában? Sajnos nem vagyok tájékozott, ez a "kis csicskageci tizenynolcéves" lányoknál a trendi?

Angora Cardi 2018.12.18. 20:32:55

Puskás ha olvasod és azért piálsz, hogy ne salimpálj, megnyugtatlak, nem sikerül :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:33:04

az özvegy görényről akartam még valamit mondani, de elfelejtettem a mein kampf miatt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:33:57

@Van der Waals:

Sztem nagyobb baj mi van az agyával VVvivinek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:34:52

@úgymond olvasó mmkk:

adjam a szádba ?
öööö....a szót ?

@Angora Cardi:
Mélyen érezte mind két mankeet magában :)

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:35:21

@szociál: eeezzzz jóóóóó !!! Hivatalosan is felnyihogtam !!! :D :D :D
(megtekintenék egy Juan Martin del Potro vs. PpPpP BajuszPeti barátságos mérkőzést!) :)))))

Angora Cardi 2018.12.18. 20:35:40

@szociál: és még fog is egy-kettőt attól tartok :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:36:06

@szociál: öööööö... köszönöm kedves ajánlatodat, igazán ööööö... nagylelkű, és tudnám értékelni, ha ööööö.. eszembe juttatnád, mit akartam mondani VVVről

Angora Cardi 2018.12.18. 20:36:20

TLC-n halászlét főz a séf.

Van der Waals 2018.12.18. 20:36:42

@szociál: XD ami nincs azzal nem is nagyon lehet baj

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:38:14

@MosóMaca: az én fantáziám: "Sieg Heil!"...

én kérek elnézést !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:38:42

@mentorosh lecsó:

:))

@Angora Cardi:

Még Roliba bele ül mikor vissza jön a párbajról, ha nem őt viszi ki Roli, hanem Renyhét.

@úgymond olvasó mmkk:
Egy pitsa VVvivi, csak ezt akartam a szádba adni :)

Angora Cardi 2018.12.18. 20:39:53

@szociál: Azt nem bánom de lacikát féltem tőle :DDD

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:40:18

@úgymond olvasó mmkk: Ő a tökéletes tenyészkanca a Birodalom számára... ! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:41:23

@Angora Cardi:

De ha bekapcsolja a predátor módot akkor csak az látszik hogy VVvivi lovagol magában :)

@úgymond olvasó mmkk:

kultúrlény vagy, jól fogalmaztál, én egy barbár vagyok :(

csincsilla72 2018.12.18. 20:41:42

@Angora Cardi: Olyanom nincs:-((( Pedig szerettem. Bezzeg a régi gárzonban volt, mert ott olyan a szolgáltató. Meg is mondom is a zuramnak, hogy ne adjuk ki, visszaköltözöm, mert nézni akarom:-)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:42:00

@szociál: te, szállj már ki a fejemből, pont azt kérdeztem a másik poszt alatt, hogy vajon VVV mikor mászik rá Rolira :)))

@mentorosh lecsó: hát, ha ő a tökéletes, akkor én nem óhajtok a birodalomban élni :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:42:13

@mentorosh lecsó:

hogy nem lett még terhes, ezt nem vágom :)

sztem mindegyik bele küldte a cumót :O

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:43:03

@szociál: mindketten kultúrlények vagyunk :)

csincsilla72 2018.12.18. 20:43:20

@szociál: Honnan tudod, hogy nem terhes? :-) Lehet, már kért tesztet is. :-)

Angora Cardi 2018.12.18. 20:43:57

@szociál: touché
@csincsilla72: kedvencem a TLC... még mákos gubát is készít a mester a külföldi bíráknak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:45:25

@úgymond olvasó mmkk:

Nem akarok Pán lenni :)

@csincsilla72:

Igaz, a terhesek ilyen idegroncsok mindig.
vagy az a menstri ?

csincsilla72 2018.12.18. 20:46:06

@Angora Cardi: Énisénis! Fut rajta egy csomó jó műsor, és sehova sincsenek felrakva:-(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:46:07

@szociál: széttelepáciázlak

@Angora Cardi: én a paprikán szoktam nézni tomasz deker desszertjeit, és zokogok

csincsilla72 2018.12.18. 20:47:18

@szociál: Na de két hónapja menstruál? :-) És így parittyázik minden este?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:49:00

@csincsilla72: a jó katona vérben is harcol (fúj)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:49:30

@szociál: akkor egyikünk sem kultúrlény :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:49:40

@úgymond olvasó mmkk:

kisütöd az agyam ha ennyire koncentrálsz :)

@csincsilla72:

egy vágóhíd lenne a szobában minden menet után :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:51:00

@úgymond olvasó mmkk:

előbb tanuljunk meg mutogatni ahogy PPPPPPP csinálja, mert az olyan művészi, tudod darabokban is játszott.
Belmondo is ennyire gesztikulál a filmjeiben.

csincsilla72 2018.12.18. 20:51:11

@szociál: @úgymond olvasó mmkk: Ahogy kinéz az a szoba, fel sem tűnne. Nekik sem, nekünk sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:51:48

@szociál: nettó három másodperc után leverném a szemüvegem, ls nagyon féjna, ha összetörne

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:52:26

@csincsilla72:

:))

lenne egy tócsa vér, csak átlépnék, megszárad az.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:53:03

@úgymond olvasó mmkk: és nagyon fájna, hüjeleány nem tud írni

@csincsilla72: ne is mondd, undorító

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:53:18

@szociál: mindenki benézte eddig a szaporodásra rendszeresített testnyílását !!! :))
Emellett, senki nem volt arra felkészülve, hogy 48 óránként peteérése és mensije van egyidőben...
:)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:54:00

@úgymond olvasó mmkk:

valamit tudhat peti, hogy eddig nem verte le a mű bajuszát

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:57:06

@mentorosh lecsó:

:))

Ciccolina se tudta volna überelni ezt a kis vivikét.
Pedig hogy ment be, nekem van párom senkivel se akarok szexelni ! :)

Intruder71 2018.12.18. 20:57:39

Peti OKJ-s némafilmszínész. Ott kell ennyit Geszti kulálni.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:59:10

Aki kételkedik a Hogyvolt EREJÉBEN az távozzon most a fórumról...

Szívből Köszönöm a felhőtlen szórakozást és a nevetést TeNékTek !!!

Lecsó balra el...

(kíváncsian várom az éjszakás műszak termelési mutatóit! :)) )

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:59:31

@Intruder71:

igen a 19. század elején mekkora színész lehetett volna.

Intruder71 2018.12.18. 20:59:50

Vv vivi a CSOK reklámarca. Ha így folytatja, 3 gyerekkel jőn ki. (7 apától)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 20:59:51

akarom mondani 20. század elején :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:00:19

@szociál: gesztikulálni nagyon tud, meg suttogni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:01:58

@úgymond olvasó mmkk:

szerintem azért gesztikulál mert mondták neki halkan beszél, mutogassa el

Angora Cardi 2018.12.18. 21:02:39

@csincsilla72: igen! Pár hónapig nem volt de újra van jó ideje, ami jó, az jó.
@úgymond olvasó mmkk: ó igen, nyamm

Intruder71 2018.12.18. 21:03:35

@szociál:
De így megspórolhatnának egy hangmérnököt.

MosóMaca 2018.12.18. 21:04:47

@Intruder71: itt van hangnérnök?! Nem látszik... akarom mondani hallatszik

Intruder71 2018.12.18. 21:05:38

@MosóMaca:
Adásban kell lennie. Vágásnál nincs.

Intruder71 2018.12.18. 21:07:24

Közben rájöttem,
VV vivi az új magyar mesehős: pompomhajú cölöpverő.

Angora Cardi 2018.12.18. 21:08:25

Mozi + Viszkis film megy.

Nyuszomuszo83 2018.12.18. 21:11:31

Estét! Köszi 6paw, imádom a Bv-t is és itt is megálltad a helyed, nagyon jókat röhögtem, rotációs kapa és a legjobb: Erzsike! És milyen igazad van! Tudtam én hogy a puszta lélegzéssel is idegesitett tvn keresztül valaki!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:12:27

@Intruder71: @MosóMaca: @úgymond olvasó mmkk:

feliratozzák ppppp-t , mutogasson végig és tátogjon

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:13:07

@Angora Cardi:

Viszkis film ?
Las Vegas végállomás ? :)

MosóMaca 2018.12.18. 21:14:17

@szociál: támogatom! Terjesszük elő

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:16:10

@MosóMaca:

de akkor Anikó is.
így legalább nem bakizna élőbe

Angora Cardi 2018.12.18. 21:16:30

@úgymond olvasó mmkk: még én sem
@szociál: a magyar viszkis rabló :D

MosóMaca 2018.12.18. 21:17:42

@szociál: Anikó szerintem nagyon sokat fejlődött. Őt nem bántanám,engem spec nemhogy nem zavar,de mostanában még szórakoztató is.

Angora Cardi 2018.12.18. 21:19:03

@szociál: már tudom hogy trükkjeiddel félrevezetnél, figyelek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:19:34

@MosóMaca:

pozitívum hogy nem böki ki a szemünket felkonferálás közben, néha hajolgatok el Puskás kezei elöl mikor közel ülök a tv-hez

mentorosh lecsó 2018.12.18. 21:19:34

@úgymond olvasó mmkk:

www.youtube.com/watch?v=9OSQnIgT8eo

Tudom, hogy a szöszi dobosba vagy szerelmes, aki kőpontosan "beveri" a négy/negyedet...

:P :))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:19:59

@Angora Cardi: mindenre azt mondom, hogy majd karácsonykor, de aztán sose jutok el odáig :D

csincsilla72 2018.12.18. 21:20:13

@szociál: Anikó jóóó! Engem is szórakoztat. Néha jobban, mint az ápoltak.

MosóMaca 2018.12.18. 21:20:55

@szociál: még jó,hogy nem imax 4d

Intruder71 2018.12.18. 21:22:50

@MosóMaca:
Interaktív kung-fu film lenne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:22:51

@úgymond olvasó mmkk:

majd karácsonykor felköszöntelek szülinapod alkalmából ami júniusban volt :)

@csincsilla72:

akkor jó :)

@MosóMaca:

:)))
rókázna mindenki a feszültségtől

MosóMaca 2018.12.18. 21:24:08

Kb,mint egy boxedzésen! És az elhajolgatások még hagyjaám,de nehéz lenne megállni,hogy ne üss vissza

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:24:11

@mentorosh lecsó: az én szerelmem nem szőke, nem jönnek be a szőkék :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:24:23

Kövi öfit pakoljátok tele Puskás mutogatós gifekkel :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:25:11

@szociál: persze, a napját nem akarod elárulni az úri közönségnek véletlenül? :)

Angora Cardi 2018.12.18. 21:25:23

@szociál: ó miért nem én írtam ezt le

Angora Cardi 2018.12.18. 21:28:20

@úgymond olvasó mmkk: jó lesz :)
Legyen Gyűrűk ura is.

Hétkilenced 2018.12.18. 21:28:20

Jajj 6paw, de a bv-kről se szokj ám le, imádom a stílusod!

Roli azon lamentált Hunorral, hogy meghúzza a váratlant. Hátha kiviszi Erát, mert sajnos Zsuzsu és Reni ellen kiesik mint a picsa, bár meg is érdemli akkor, tulajdonképpen vakok között félszemű, ezért drukkolok neki egy hangyányit. Zsuzsut sajnos nem tudom kedvelni, mert nálunk a kisegítő iskolába jártak azok, akik így beszéltek/gesztikuláltak. Ja, és félek attól, hogy megnyeretik ezzel a szerecsendióval a játékot.:(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:31:03

@Hétkilenced:

sztem a végén Hunor vagy Roli nyeri, Zsu kiesik 3.-ként

majd úgy vágják össze a hisztijeit hogy ne legyen túl szimpatikus a döntőre

MosóMaca 2018.12.18. 21:32:10

@szociál: ekg szerintem is ez lesz a finálé

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:32:14

az illetékeseknek üzenném (tvbuzi és a többiek), hogy ha bármelyikőtök is felemlegeti orlandot meg a kardját, akkor csúnya vérengzést rendezek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:32:44

@MosóMaca:

Csoki kint marad egy Roli - Csoki vagy Hunor - Csoki párbajon

csincsilla72 2018.12.18. 21:33:05

@szociál: A hisztijei most sem szimpatikusak :-(
Adja ég, hogy tényleg Roli és Hunor jusson el a végjátékba. A többinek vétek kezébe adni ennyi pénzt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:33:22

@szociál: akkor azért volt mindenki depis, mert másnap hétfő volt és menni kellett dolgozni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:35:38

@csincsilla72:

Renyhe, Era és Csoki simán kizúgnak....valamelyik közülük eljut a 4-ig.
greg előbb esik ki sztem, Vivike most fog.
Lacika kakukktojás, lehet rázárják a villát :)

MosóMaca 2018.12.18. 21:35:54

Azért tartok tőle,hogy roli vagy hunor helyett csoki lesz ott,mert előtte lesz egy párbajuk,amiről csoki megy vissza. Nem hiszem,hogy roli is és hunor is odaér a döntőbe. Inkább vagy/vagy

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:38:55

@úgymond olvasó mmkk:

a vasárnapot bearanyoztad mikor felsírtál a szülőszobán, ez lett a csengőhangod is mert olyan fiatal vagy

mikor én születtem még telefon se volt, még autó se nagyon :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:40:04

@MosóMaca:

jah kell egy pozitív és egy negatív hős a döntőre
Roli - Csoki döntő

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:41:20

@szociál: 1652-ben még elektromosság se volt :P

csincsilla72 2018.12.18. 21:41:37

@szociál: ez jó:-)
@MosóMaca: Csoki fullba fogja tolni a kretént, és ezt már most is csak sziszegve viseljük. Ginut nagyon nem bírta a net népe, azért hullott ki. Csokinak nem jósolok nagy jövőt. Pláne, ha hajtépés lesz miatta a három rajongója között.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:42:37

@úgymond olvasó mmkk:

ki mondta el mikor születtem ? :O

wc se volt, oda xartunk a macskakőre a ház elé, ami egy istálló volt

Hétkilenced 2018.12.18. 21:42:54

@szociál: Na én ebben nem vagyok biztos, de legyen igazad!

Lacika taktikája (?) akár jó is lehet. Nem tudom ki emlékszik a 2. BB nyertesére, Bálintra. Végigaludta az egészet, néha rajzolt, néha megdugta Angélát, és a végén megnyerte - valószínűleg azzal, hogy ő volt a legkevésbé idegesítő játékos, hiszen rosszat tényleg nem lehetett róla mondani. Jót sem, de az már részletkérdés.:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:43:45

@csincsilla72:

Lehet Csokit kivágják idő előtt, mert megint nem veszi ki magát a feladatokból, egy utolsó durciroham után kivágják mint macskát.

Hétkilenced 2018.12.18. 21:44:52

@Hétkilenced: Lol, elbasztam, csak második lett és a BB1-ben szerepelt. Na bocsi, most néztem utána.:D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:45:20

@Hétkilenced:

De Lacika buta mint a föld, ez kiderült a sulihéten, nem tud kommunikálni szegény.
Úgy esik ki hogy nem lesznek legszebb pillanatai :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:45:46

@szociál: csoda, hogy annyi ideig túlélted :O

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:47:52

@szociál: dehogynem lesznek, olyan szépen tud aludni a lelkem. a vitaminokkal meg nem vágsz át, akkor még azsevót!

MosóMaca 2018.12.18. 21:50:02

@szociál: nem fogják kivágni mert szerintük csinálja a műsort,plusz van rajongótábora.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:52:11

@úgymond olvasó mmkk:

erős lett az immunrendszerem , mert térdig gázoltam a kulába :)

@MosóMaca:

De már hót unalmas Csokika, csak ismétli önmagát, semmi új poén.
Van tábora ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 21:54:17

@szociál: ne magadból indulj ki, csoki rajongótábora egy másik világ

csincsilla72 2018.12.18. 21:54:38

@MosóMaca: Reméljük, Ánusz távozásával Csoki is apátiába süllyed. Vagy magára zárja a szaunát, nehogy a három nőstény szétszedje. :-)
@szociál: Ez egy jó fordulat lenne. Esetleg megunja és önszántából kisétál. Egy őrjöngő Ribit húzva maga után, aki sikertelenül próbált kimászni a vellából Ánusz után :-))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 21:58:02

@úgymond olvasó mmkk:
Közönséges mezei niggak, dakotak szurkolnak neki?
:)

@csincsilla72:
Sir hogy feladja, öt percre rá meg tancikal a tükör előtt.

Maximista vagyok 2018.12.18. 21:58:11

Szopunk a düsszeldorf ellen faszom

tvbuzi 2018.12.18. 22:02:09

Végre egy jó zene reggelre

Mók_Ica 2018.12.18. 22:02:41

hali :)))) megérkeztem :)))
és rögtön roli nadrágjának a szakadása jött az arcomba...... óóóóóó

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 22:03:24

@Maximista vagyok: pont most néztem, mi van a bundásligában. nem kellett volna :)))

@szociál: nincsenek veled egy szinten :)

nicu71 2018.12.18. 22:03:29

@tvbuzi: a tegnapi is jo volt .Lacika is táncra perdült :))

Cimili 2018.12.18. 22:03:40

@Mók_Ica: farmerben is divatos a szakadt.:)

Hétkilenced 2018.12.18. 22:03:44

@úgymond olvasó mmkk: @szociál: pontosan - a válasz mindkét kérdésre.

,, 2018.12.18. 22:04:16

@Mók_Ica: akartam kérdezni, hogy te láttad a Hairbunnyt most a szponzorok között? Mert én azt hiszem, nem

MosóMaca 2018.12.18. 22:05:23

@szociál: nehezen mondom el úgy,hogy polkorrekt maradjak

csincsilla72 2018.12.18. 22:05:35

@Cimili: Valaki mondja meg, hogy miért jó olyan ruhákban járni, amik úgy néznek ki, mintha a trágyadombról halászták volna elő. Nincs undorítóbb, mint a smink-műszempilla-rongyos nadrág kombó :-(

tvbuzi 2018.12.18. 22:05:39

Én délután szartam

Mók_Ica 2018.12.18. 22:05:42

@,,: nem.... most coffee love van :))))

Cimili 2018.12.18. 22:06:36

@csincsilla72: max ekg. nem értem, h nem fagy le a térdkalácsuk.

Hétkilenced 2018.12.18. 22:06:36

Jajj az a lombseprű Vivien szemén...

Mók_Ica 2018.12.18. 22:07:00

@csincsilla72: minden stimmel rolira..... :)))) ok, az ő műszempillája leesett :)))) egyébként +10000 ekg :)))

Hétkilenced 2018.12.18. 22:07:26

@csincsilla72: köntös és bakancs se rossz.

Mók_Ica 2018.12.18. 22:07:44

@Cimili: @csincsilla72: ö.ribi nadrágjának konkrétan mi az értelme?????

Mók_Ica 2018.12.18. 22:08:33

amitől még agylobot kapok: cipős láb az ágyra felpakolva..... pfffff

MosóMaca 2018.12.18. 22:08:39

A hajvitamin megfutamodott. Meg tudom érteni!

Cimili 2018.12.18. 22:08:42

Ó vivike, add fel, én támogatom, mert unlak is.

Hétkilenced 2018.12.18. 22:08:45

Na, Vivien rábukik a tripla csokis magnumra?

tvbuzi 2018.12.18. 22:08:48

A műszempilla miatt kérem a konténert, köszcsi!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 22:09:27

@úgymond olvasó mmkk: @MosóMaca:
Úgy van fent hogy vv csoki?
Gondolom hogy ezek mennek, raj vagy tesa, nagy forma vagy Bátya stb.
Egy értelmes komment nincs tuti köztük.

nicu71 2018.12.18. 22:09:29

Hogy tudta Vvv a létező legocsmányabb travi műszempillat kiválasztani sorozatba???

Cimili 2018.12.18. 22:09:52

bakker, lacika jobb lenne, ha nem tattikáznál!

Hétkilenced 2018.12.18. 22:10:07

Lacika: kikombináljuk kit uszítsak össze!
ööööööö, he?:D

csincsilla72 2018.12.18. 22:10:23

@Hétkilenced: Ja, csinos :-)
@Mók_Ica: Semmi. De ő azt hiszi, ettől lesz jócsaj. Nem lesz.

MosóMaca 2018.12.18. 22:10:27

@szociál: én a vv oldalán néztem a postok alatt,még régebben

Angora Cardi 2018.12.18. 22:10:39

@Cimili: Hadd tattikázzon ő is :P

Mók_Ica 2018.12.18. 22:11:14

@MosóMaca: sztem csak visszavonultak egy kicsit..... újragondolják a hatóanyag tartalmat :)))))

csincsilla72 2018.12.18. 22:11:17

@szociál: mozog a szája legalábbis. Lehet, CGI :-) Az eredeti alszik valahol.

tvbuzi 2018.12.18. 22:11:38

Laszika a tattika nagyágyúja

MosóMaca 2018.12.18. 22:12:02

@Mók_Ica: szeretik a kihívásokat mmkk

Cimili 2018.12.18. 22:12:05

lacika kolompol, átruházza a szupiját rolira.

csincsilla72 2018.12.18. 22:12:16

Zsu bammeg be van olta taktika ellen. :-))

Lynette21 2018.12.18. 22:12:16

@Mók_Ica: Ma egy ilyen rongyos farmeros lany ult velem szemben a metron... Annyira neztem, es nagyon gondolkodtam rajta, hogy megkerdezem, nem fazik?!? Amugy pedig ma lattam egy Greg-Adri madar szines szorme undormany kabatot... Azt hittem ez kereskedelmi forgalomban nem kaphato.

csincsilla72 2018.12.18. 22:13:02

Nyuszó, megkövetlek. Zsu teljesen hülye :-)

Maximista vagyok 2018.12.18. 22:13:23

Engem idegesit a degenerált Zsu.

Hétkilenced 2018.12.18. 22:13:35

Erának tepsisegge van, viszont nincs dereka. Fasznak hord passzos nadrágot haspólóval?

Mók_Ica 2018.12.18. 22:13:40

@csincsilla72: de legalább nem melegíti..... hidegben ideális :))))

mindenki hogy kiakadt...... kérdem én, mit zavarja ez őket???? laszika és róland megegyezett.... oszt ennyi

tvbuzi 2018.12.18. 22:14:03

@csincsilla72: szellemi fogyatékos sztem:((( nem is értem miért engedték be

Cimili 2018.12.18. 22:15:11

lacika mire gondol közben?

MosóMaca 2018.12.18. 22:15:12

Zsu bammeg a pumpát nem tudja használni most,vagy a lufit ráhúzni a végére?! Mondjuk két hibalehetőség van,az sokkk

Angora Cardi 2018.12.18. 22:15:17

Zsuzsa szegény de szörnyen buta és arrogáns mindig a hülye okoskodik jut róla eszembe.

Mók_Ica 2018.12.18. 22:15:36

ki találta ki ezt az idiótaságot???? zsunak ez sem megy... nem érti

nicu71 2018.12.18. 22:16:36

Zsu lufija mint valami kokadt vakbél, á geci nagyon röhögtem

Hétkilenced 2018.12.18. 22:17:29

Aki ezt a feladatot kitalálta, ráülhetne egy sünire. Vagy a szerkesztők 14 évesek, akik ilyeneken kuncognak?

Mók_Ica 2018.12.18. 22:18:05

na, a fiúk is fallosz lufit pumpálnak..... szexi..... (se) abban biztos voltam, hogy gregnek teCCeni fog....pffff

gyertek a konténerhez.....

MosóMaca 2018.12.18. 22:18:25

Találjuk már ki,mi lehet az a feladat,ahol Zsuzska nyerhet? Amit elsőre megért és teljesíteni is tud? Forró víz készítés?

tvbuzi 2018.12.18. 22:18:39

Greg a rutinjával legyőzte a többieket

Cimili 2018.12.18. 22:18:41

csoki úgy ugrál a pumpán, mit egy majom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 22:18:45

@Mók_Ica:
Meg is nyerte a parittya lovaglást

csincsilla72 2018.12.18. 22:19:40

Csoki már megint csak pofázik. Ja, tuggyuk, rossz passzban vagy.

Mók_Ica 2018.12.18. 22:19:44

@nicu71: nagyon találó.... :)))) röhögök :))))

@Hétkilenced: vagy vvzsóti volt.....egyébként ekg

@Cimili: vajon ki fogja pumpálni az övét?? :)))))

Mók_Ica 2018.12.18. 22:20:49

@szociál: a rutin.... :))))

greg felvette a sport cipőjét, hogy gyorsabban tudjon futni...... sírok...... :))))))))))))))))))))))

nicu71 2018.12.18. 22:20:50

@szociál: én mar greg összes dolgátol hányok. Konténert.

csincsilla72 2018.12.18. 22:21:13

@MosóMaca: Hát, én azért tesztelném, tud-e masnit kötni :-(

Cimili 2018.12.18. 22:21:13

na gregnek lesz állása. sylist a rötöelnél.

Mók_Ica 2018.12.18. 22:22:39

greg hányik a felelősségtől????? höhöhöhöhöö

Angora Cardi 2018.12.18. 22:22:48

Nyilván lemerül a telefon de akkor is leírom h Vivi hiába lovaglóbajnok nem ment a lufival semmire bezzeg Greg.

És meg is fáztam estére.

Cimili 2018.12.18. 22:23:21

ancsa pulcsiját lövöm.

MosóMaca 2018.12.18. 22:23:35

@csincsilla72: lehet cipőből is csak belebújós,vagy tépőzáras van neki

Mók_Ica 2018.12.18. 22:23:37

@nicu71: gyere :))))

greget sskk nem engedem ide a konténerünkhöz hányni!!!!

Cimili 2018.12.18. 22:23:57

@Hétkilenced: ez jóóóóóóóóó.:))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 22:23:58

@Mók_Ica:

:)))
@nicu71:
Én is non stop hányok mint egy bulemias

Angora Cardi 2018.12.18. 22:24:28

Zsu ebből is annyit fogott fel, hogy ne az enyémeeeeeeet.

MosóMaca 2018.12.18. 22:25:06

Natessék! Erre mondja Csoki,hogy a cipőjét se tudja megkötni! Telepácia lesz ez!

Mók_Ica 2018.12.18. 22:25:22

@Hétkilenced: sztem nem tudja, hogy ennyit grimaszol...... csak spontán megy neki..... feladatként nem tudná.....

Cimili 2018.12.18. 22:25:43

hozé, jobb lett volna, ha elköltöztél volna!

moletty 2018.12.18. 22:25:45

ANCSA HA OLVASOD : JO VAGY TESÓ !!!
felröhögtem a spártais beszólásán!!
Sokat szidtam pedig évek óta, de MEGJÖTT! :)

MosóMaca 2018.12.18. 22:27:00

@Hétkilenced: jó,csak a grimasz szót tudja értelmezni?

moletty 2018.12.18. 22:27:06

@Angora Cardi: A lufi fujás se ment neki, EZ A CSAJ HOGY ÉL MÉG EGYÁLTALÁN ?
mit csinálhatott eddig ? bükfürdött : D

Mók_Ica 2018.12.18. 22:27:35

@Cimili: az a legnagyobb probléma, hogy ilyen hozéármándók, baukók és auréliók remekül megélnek az agyhalottságukból.....

Cimili 2018.12.18. 22:28:43

@moletty: vv előtt mit dolgozott? mert gondolom nem egyetemre járt.

MosóMaca 2018.12.18. 22:29:18

@Mók_Ica: simán lehet zsuzsuból kiszel tünci méltó utódja

Angora Cardi 2018.12.18. 22:29:42

@moletty: nagy feladat volt anmo anyunak, hogy a beszív kifúj már megy neki egyedül

Mók_Ica 2018.12.18. 22:29:51

@tvbuzi: pussz :))))

@MosóMaca: sztem is..... bolond ez a csaj....

@moletty: :)))))) röhögök :))))

Mók_Ica 2018.12.18. 22:31:12

@Cimili: mintha pincér lett volna említve....

@MosóMaca: jajjj..... neeeeeeeee......

nicu71 2018.12.18. 22:31:15

@szociál: @Mók_Ica: akkor ekg! ANnyira tolják Greg-zsu párost hogy már az eddig csatornafavorit Csokiról alig van anyag .Engem iszonyat idegel mind a három.Anno Zsolti Viven duót is a halál f*szába kivántam,ez basszus már majdnem olyan irrritáló
Megjegyzem hogy a Facen toronymagasan a legnépszerűbbek.Minden spontán inditott szavazáson a bolond lány ,meg kenbaba vezet,olyan imádatos kommentekkel hogy a fejem verem a falba/és azt tudni kell hogy abszolút azok szavaznak párbajon is akik ott kommenthuszárkodnak.

Mók_Ica 2018.12.18. 22:32:23

@Angora Cardi: @Cimili: azért azt elképzeltétek, ahogy felveszi a rendelést??? :))))) már a gondolat is szörnyűűűűűűű

Mók_Ica 2018.12.18. 22:33:15

@nicu71: remélem k gyorsan kiesnek......

Cimili 2018.12.18. 22:33:17

@Mók_Ica: abba már nem is mertem bele gondolni.

Hétkilenced 2018.12.18. 22:33:41

Zsoltit az előzőben jó darabig kedveltem, de a végére elfáradt már nagyon. És ahogy mondtam, Zsuzsu kisegítő iskolába való szerintem.

MosóMaca 2018.12.18. 22:33:45

@nicu71: szerintem fb-on azok kommentelnek,akiket nagyon egyszerűen lehet maniprálni az öfikkel

Maximista vagyok 2018.12.18. 22:33:52

Na, a pulykázás az egy jó játék :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 22:33:56

@nicu71:
Csokinal nezhetobbek, de gregtol sajnos Rokazok :(
Zsu meg ha nem mondják neki nem vesz levegőt, annyira elhetetlen szegény.

Maximista vagyok 2018.12.18. 22:34:37

@Hétkilenced: a kisegítőből is kiraknák, iszonyatosan buta.

Angora Cardi 2018.12.18. 22:34:44

@Mók_Ica: pohár vizet se nézem ki belőle

Mók_Ica 2018.12.18. 22:34:48

erának és adrinak is tök fura a hajszíne......

Mók_Ica 2018.12.18. 22:36:00

@Maximista vagyok: @Angora Cardi: pulykázás..... az kinek jó??????????

MosóMaca 2018.12.18. 22:36:10

Pincérnő?! Az parádés lehetett... meghoztam a mákostesztát. De hát mi két kappucsínót kértünk kiskezitcsókolom

djökerek 2018.12.18. 22:36:12

PUA nem tudja, mi az a pulykázás. Ááá, ezt még én is tudom!

Angora Cardi 2018.12.18. 22:36:35

Lacikának hogy tetszik a műsor :D

Mók_Ica 2018.12.18. 22:37:07

@Angora Cardi: ha meg is jegyzi..... lehet, hogy forrót hoz, vagy útközben kiönti.... ha szerencsénk van, nem az ölünkbe :))))

Angora Cardi 2018.12.18. 22:37:32

@Mók_Ica: fijúnak
@MosóMaca: és elkezd hisztizni hogy márpedig ezt eszitek ha kell ha nem

Van der Waals 2018.12.18. 22:37:45

Miaza pulykázás? Zacsi áll alá?

MosóMaca 2018.12.18. 22:38:02

Mondjuk megmondta az elején,hogy szerinte nem a papír számít,mit neki éreccségi

,, 2018.12.18. 22:38:12

@djökerek: hát én nem, de kigugliztam.

csincsilla72 2018.12.18. 22:38:21

Era :-((((((
Bammeg, Ádina kettő:-(

Hétkilenced 2018.12.18. 22:38:50

Era ha elkezdi hadarni a magáét, görcsbe áll a gyomrom.

Angora Cardi 2018.12.18. 22:38:56

@Mók_Ica: ne is mondd, sötét éjszaka kutyafasza hozzá képest

tvbuzi 2018.12.18. 22:39:06

Főleg a Laszika tudna

Mók_Ica 2018.12.18. 22:39:19

először era beszél laszikával és rólival...... aztán adri..... laszika mind a kettő alá adja a lovat :))))

Hétkilenced 2018.12.18. 22:40:31

A nap szava a faszság, vagy, ahogy ők mondják, faSSág.

,, 2018.12.18. 22:40:43

Hunor kieshetne a picsába, semmi szimpatikus nincs benne

Angora Cardi 2018.12.18. 22:40:58

Én nem értem mert a takony a fülemre ment vagy más se hallja?

Mók_Ica 2018.12.18. 22:41:46

@Angora Cardi: ekg :))))

adrika színt vall.... volt parittya.... csak hunyor nem ment el, adri bezzeg mind a két parittyánál...... milyen gyökerek.... hunyor egyik csajt sem beszélte ki......

Angora Cardi 2018.12.18. 22:41:46

@Mók_Ica: Laszika mindenhol ott van :D

Ego0123 2018.12.18. 22:42:06

Era full szerelmes, Hunor meg nem korrekt.

Van der Waals 2018.12.18. 22:42:31

5 percig bírtam nézni pefig dopping is volt 2 ser. Zsuzsut elengedem, értelmi fogyi kicsit, hogy tud ő pincérkedni... lehet tényleg káros lenne ha nyerne. Lacika kár hogy nem maradt tuja, lehetva láthatósági mellényt szívta mellre meg az a szakáll.... a többiek Hunort meg ToliRolit vasárnapig kevertem annyira jelentősek. Greg irritáló, a többieket ne is említsük. Amúgy a melegek mért vonzódnak a gyagya lányokhoz a villában?

Mók_Ica 2018.12.18. 22:42:53

@Angora Cardi: nekem nem ment a takony a fülemre.... de én sem hallom rendesen.....

Van der Waals 2018.12.18. 22:43:22

@szociál: dokkolás kellett volna csoki- ánusz

csincsilla72 2018.12.18. 22:43:23

Vivi, Era puncsol Rolinak ???

djökerek 2018.12.18. 22:43:39

@,,: Elég djökér öcséim vannak, korán felvilágosítottak :D

Angora Cardi 2018.12.18. 22:44:02

Lacika Roli mellé áll nem a fantom mögé.

nicu71 2018.12.18. 22:44:05

Reni leszedte a pothajat?OMG!

csincsilla72 2018.12.18. 22:45:43

Ébred a vella, rájöttek, hogy nem jól ítélték meg eddig az erőviszonyokat.

,, 2018.12.18. 22:45:45

@Angora Cardi: jobbulást!

Jó éjt mindenkinek

Hétkilenced 2018.12.18. 22:46:00

Maugli, sírok:DDDDDDDD

csincsilla72 2018.12.18. 22:46:38

Roli kapjon már rendes párbajtanácsot. :-))

MosóMaca 2018.12.18. 22:47:00

Komolyan mondom, VakErába olyan sértettséget okozott hunor két hét alatt,amit normális nő két év alatt nem gyűjt be. Ilyen bosszúhadjáratot,mert nem lett megdugva....

Lynette21 2018.12.18. 22:48:03

@Van der Waals: Mert a gyagya lanyok konnyen iranyithatok.

csincsilla72 2018.12.18. 22:48:33

@MosóMaca: EKG! Erát már nem viselem. Greg viszont egy barom.

Angora Cardi 2018.12.18. 22:49:12

A sötétek a nyugi szobában anyukám...

2018.12.18. 22:49:42

Most a Roller mögé állók megúszásra mennek. Laszikát, szuperképessége megmentette egy párbajtól.
Vigye már az özvegyet, vagy Gregort.

Todd Chavez 2018.12.18. 22:50:20

“Hajadismien” - Greg

MosóMaca 2018.12.18. 22:50:47

@Lynette21: meg mert ilyen műsorba a feltűnési viszketegséges,affektáló díszb..ik mennek. Nekik meg ez az értelmi szint,a gyagya kislányokkal találja meg a hangot

Todd Chavez 2018.12.18. 22:50:51

A nyugis négyes most írja egyre lejjebb magát

tvbuzi 2018.12.18. 22:50:56

Szegény Adri az idióták között

2018.12.18. 22:50:58

BuzEra-macEra! A haja tényleg gáz.

Ego0123 2018.12.18. 22:50:59

Na most Greg megy Roli fejét nézve.

Mók_Ica 2018.12.18. 22:51:07

bakker, minden ennyire kihallatszik???? sötétek...... és a haja is milyen.... (röhögök)

Angora Cardi 2018.12.18. 22:51:31

Nyomorultak... szánalmas...

2018.12.18. 22:51:50

@Todd Chavez: Itt most a hülyék okoskodnak, és nem az okosok hülyéskednek.

Van der Waals 2018.12.18. 22:52:23

@Lynette21: kell egy akkor! Na jó mégse. Am. van egy meleg cimbóm pont olyan a hangja mint Gregé de ő igazán vicces, komolyan. Affektàl de bírom, mert szórakoztatóan nyomja:) én vagyok az egyetlen akivel kezet fog köszönéskor.XD

Hétkilenced 2018.12.18. 22:52:39

"véletlenül" kurva hangosan szidják a többieket a nyugiban. Hát persze...:D

Angora Cardi 2018.12.18. 22:53:04

@Spitzbauer: tattikázik régi szövetségesével, mondd csak ki :DDD

Ego0123 2018.12.18. 22:53:40

Amennyiben nem fogja Vivit kivinni nem jó játékos és elhiszi, hogy bárki ellen visszajön.

Angora Cardi 2018.12.18. 22:53:45

Na a dagadt Viki jön párbaj tanácsadni...

MosóMaca 2018.12.18. 22:53:58

Nyugiszobás dumcsizók,tiszta óvóda. Adri,hogy került oda?

Mók_Ica 2018.12.18. 22:54:02

@Angora Cardi: küldök gyógyító szaloncukrot!!! igyál gyömbér-citrom kombót!!! gyógyulj!!!!

ójaj... viki lesz a tanácsadó..... róli kiesik......

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 22:54:03

Viki jó tattikus volt az attilas evadban

pomac 2018.12.18. 22:54:10

pont ezt a selejtet küldték be jól félrevezeti..

tvbuzi 2018.12.18. 22:54:53

Viki nem hülye (?)

csincsilla72 2018.12.18. 22:54:54

@Ego0123: Vivike extragyorsan benyalt Hunornak. Szerintem a joystickba is beleül, csak ki ne essen:-)

2018.12.18. 22:54:55

@tvbuzi: Vikcsu még kövérebb és rondább szereplő volt. Ez Viki. Ő sem fogyott mostanában.

Lynette21 2018.12.18. 22:55:08

@Van der Waals: En is mindig akartam egy meleg cimbit, de valahogy nem akarnak velem barizni. ;)

Angora Cardi 2018.12.18. 22:55:24

@Mók_Ica: nincs itthon semmi csak Wick :D

pomac 2018.12.18. 22:55:27

@szociál: csak az a gond nem az atis évadban volt

MosóMaca 2018.12.18. 22:55:49

Viki is kanálisnál dogozik/dolgozott. Szóval szinte belsős embert kapott

Lynette21 2018.12.18. 22:56:04

@csincsilla72: Ancsa egyre jobban belazul, es ez jol all neki!

Angora Cardi 2018.12.18. 22:56:20

Azt hittem profi tanácsadó jön minimum egy VVAtti

csincsilla72 2018.12.18. 22:56:50

@szociál: Ide nem kell tattika. Viki tisztában van az erőviszonyokkal, ezt kellene valahogy sugallni Rolinak. Remélem, nem félrevezetni akarja.

Ego0123 2018.12.18. 22:57:16

@szociál: szerintem több, mert igaz, hogy a társadalom többsége nem bírja a melegeket, azonban Zsu mellett állók is rászavaznak, meg olyan nagy konfliktusa nem volt senkivel.

Nicu írta: "Megjegyzem hogy a Facen toronymagasan a legnépszerűbbek.Minden spontán inditott szavazáson a bolond lány ,meg kenbaba vezet,olyan imádatos kommentekkel hogy a fejem verem a falba/és azt tudni kell hogy abszolút azok szavaznak párbajon is akik ott kommenthuszárkodnak."

Angora Cardi 2018.12.18. 22:58:28

@Ego0123: jó facen ki kommentel? Hülyegyerekek és mammerek.

Todd Chavez 2018.12.18. 22:59:50

Na ne keverjük a Vikit a Vikcsuval. Viki a Debíliós évadban lett harmadik, van esze, szívatta a sok hülyét anno.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 23:00:11

@pomac:
Aureliosban telleg.

@csincsilla72:
Remélem én is.
Greget vigye.
@Ego0123:
Tényleg Zsu miatt többet kaphat.

Van der Waals 2018.12.18. 23:00:39

Ez a lufis feladat... pàr igazán vicces tipp a szerkiknek: fingutànzóverseny, fingpárna a másik alá észrevétlen- aki a legtöbbször sikeres kimehet a városba egy nyilvános vécébe fél napra. Köpőverseny, legmesszebb legnagyobb legnagyobb területet befedő kategória. Wcpapírmúmia vótmá? Lányok fiúruhában fiúk lànyruhába Greg àltal öltöztetve. Szívesen.

Angora Cardi 2018.12.18. 23:01:02

@Ego0123: Nézd meg jobban, max egy része.

pomac 2018.12.18. 23:01:07

@szociál: jaja a kizáratós gatya lehúzós taktikus viki

Van der Waals 2018.12.18. 23:03:11

@Lynette21: a volt csajom tesója, itthagyta a mocsarat de sose nyomult csak együtt züllöttünk.

nicu71 2018.12.18. 23:04:11

@Ego0123: @Angora Cardi: bizony ,potenciális szavazók.Most is egyből ráugrottak a hallgatózókra,egyértelmű verdikt : a hallgatózók mind mehetnek haza, nem voltak ezek megnevelve hogy hallgatozni csunya dolog stb ,ugy kell nekik irigy kutyák ,irigyek zsura aki a legjobb és különben is imádjuk zsut aki nyerni fog stb stb.

Mók_Ica 2018.12.18. 23:04:43

szintike és ginu..... az egyik milyen kicsi, a másik milyen magas :)))

tvbuzi 2018.12.18. 23:04:55

Nem a faszt nem nézed Ginu

Angora Cardi 2018.12.18. 23:05:29

@Mók_Ica: és legszebb, hogy éva mennyivel jobban néz ki

Lynette21 2018.12.18. 23:05:46

@Ego0123: Hat miert ne? A filmekben olyan bulis meleg fiukkal vasarolgatni, meg dumalgatni. Raadasul ra nem leht feltekeny a parom, jo az izlesuk. Ilyesmi.

csincsilla72 2018.12.18. 23:07:11

Okoska, nem tökösnek kell lenni, hanem párbajt nyerni.

pomac 2018.12.18. 23:07:15

@szociál: de jobb volt nézni mint zsuzsut :D

Ego0123 2018.12.18. 23:07:34

@Lynette21: Ja, a filmeken inkább mókásak

Angora Cardi 2018.12.18. 23:07:43

@Ego0123: mondjuk én nem szavazok csak nézem

Ego0123 2018.12.18. 23:09:07

bakker, de hülye vagyok leragadtam itt, mikormegy a darts.

Mók_Ica 2018.12.18. 23:09:21

@Angora Cardi: igyál teát vagy páleszt

zsu melle megnagyobbodik a vízben...... ójaj.....

Angora Cardi 2018.12.18. 23:09:41

Hogy lehet kiengedett hajjal zuhanyozni úgy hogy a háta nem lesz vizes.

Ego0123 2018.12.18. 23:09:53

@Angora Cardi: én most kzdtem el szavazni az appon

Mók_Ica 2018.12.18. 23:10:27

@Angora Cardi: csak ne szólaljon meg...... éva egyébként tényleg szép

Van der Waals 2018.12.18. 23:10:57

@Mók_Ica: Zsu mell, Greg recska????? Vissza kell kapcsolnom a tv-t???

Mók_Ica 2018.12.18. 23:11:47

ismét ovi..... héliumos lufi-szívó verseny......

Lynette21 2018.12.18. 23:11:50

@Ego0123: Hat nincs a valovilagbol ;) tapasztalatom, ugyhogy maradnak a filmek! :)

Angora Cardi 2018.12.18. 23:12:40

@Mók_Ica: és ennek szavazói és rajongói vannak...

Hétkilenced 2018.12.18. 23:13:05

Zsuzsu bazmeg... És Éva tényleg mennyivel jobban néz ki mint a két huszonéves lány orrukban karikákkal - gondolom, arra teszik a pórázt.

nicu71 2018.12.18. 23:13:24

@Mók_Ica: szintikéhez képest nem nehéz feladat.Viszont Ginu milyen magas,és természetes.

Angora Cardi 2018.12.18. 23:13:40

@Ego0123: nem merem megkérdezni kire

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.18. 23:14:22

Mondom hogy Hunor a badass, többiek hurkak :))))

Mók_Ica 2018.12.18. 23:16:18

@nicu71: ginu be is jött a fiúknak.....

tvbuzi 2018.12.18. 23:17:34

Ne tapsolgass baszki

Angora Cardi 2018.12.18. 23:18:33

Lacika szerint Mona Lisa pókerarcokat tudott vágni de ő meg se kívánná.

Lynette21 2018.12.18. 23:19:03

@Angora Cardi: Ugyanezt kerdeztem en is a paromtol. Hogy lehet kibontott hajjal tusolni?! Nem ertem.

Angora Cardi 2018.12.18. 23:19:52

@Lynette21: félig fent marad a koszi és a büdi

tvbuzi 2018.12.18. 23:20:00

Ánusz?? Gabó nem jön?

Lynette21 2018.12.18. 23:20:23

Ma lattam egy csavot, akinek pont ugyanilyen tetkoja volt mint Krisztiannak.

nicu71 2018.12.18. 23:21:30

@Angora Cardi: Lacika mindig jokat mond :) csak keveset adnak le belőle.Nyomorult zsut meg greget kell mutogatni azt kajálják a népek ugyebár.

pomac 2018.12.18. 23:21:42

@Hétkilenced: pont te mondod ezt az inplantjaiddal :DD

tvbuzi 2018.12.18. 23:22:00

Csoki parittyakész vajon?

Angora Cardi 2018.12.18. 23:22:39

@nicu71: igen én is hiányolok egy kicsit több Lacika műsort :)))

MosóMaca 2018.12.18. 23:22:42

Azért durva,hogy 18 éves meglett korára ennyire vonzza a meleg pasikat. Vagy a nagy számok törvénye? Mikor beköltözött volt valami sztori,hogy greggel közös pasiügyük volt. Most meg ánusz

Angora Cardi 2018.12.18. 23:24:35

@MosóMaca: mert ez a szubkultúra mindenki mindenkivel így aztán összeakadnak mindenfélével

Lynette21 2018.12.18. 23:24:49

Szegeny Krisztian ezert jott be?! Most megsajnaltam...

Ego0123 2018.12.18. 23:25:03

Jó éjszakát! Jön a darts.

Cimili 2018.12.18. 23:25:49

na visszaértem, nem láttam és most gyorsan visszaolvasok, h mi volt.

MosóMaca 2018.12.18. 23:26:09

@Angora Cardi: jogos. Na meg ugye a mai fiúcskáknál nehéz megállapítani,hogy ki meleg és ki az,aki csak amolyan pávafiúcska...

Angora Cardi 2018.12.18. 23:26:23

@Lynette21: Egyébként arra gondoltam, azóta eljutott hozzá, hogy nyitott könyv az embereknek, mégsem bújdokolt el mint ratyics.

Angora Cardi 2018.12.18. 23:27:03

@Lynette21: indítanunk kell petíciót

Angora Cardi 2018.12.18. 23:27:57

@MosóMaca: Vivi is mondta beköltözéskor hogy neki mindegy, lány, fiú, Ginuval is smárolt.

MosóMaca 2018.12.18. 23:28:30

@Angora Cardi: igen,de lehet valami megállapodása a csatival,mert senki sem hozza szóba. Pedig oly sokan kíváncsiak lennénk a fejére

Angora Cardi 2018.12.18. 23:30:28

@MosóMaca: Igen talán az már nem lenne PC ha a vonat alá dobnák az emberüket.

Angora Cardi 2018.12.18. 23:33:45

@Angora Cardi: vagy busz alá
Elöntött a láz.

Maximista vagyok 2018.12.18. 23:51:33

Zsu már sokadjára bukik le. Állandóan a kamerába néz. Mint az előzőben most is hánynom kell ettől a meleg-retardált kombótól.

Dauda András 2018.12.19. 00:44:39

Mi a baj Rommellel? A világháború egyik legjobb páncélos tábornoka volt!

Dauda András 2018.12.19. 01:04:11

@Angora Cardi: Bunkó Éva? Még 5 éve van aztán már a csak a lufijaival hívhatja fel magára a figyelmet...

mobilos perpetuum 2018.12.19. 02:32:52

@Maximista vagyok: Akkor szerinted azok a jók, akik kerülik a kamerát. Adri, Lacika, Roli.
És mit néznénk? Csokoládé majomkodását, egyesek lepedő-akrobatikáját, amitől Győzikének folyik a nyála.
Fújj Reni, egy igénytelen, Proli még ilyen trehányt nem látott. Na és a fekete özvegy. Mehet szerelme után.

Costanza 2018.12.19. 05:52:47

Szerintem a Monalisa sem kivanna Lacikat, ugyhogy errol ennyit.

Ginu jol nez ki, kar hogy ki lett adva az ukaz hogy szexeljen, amikor tavol kellett volna alljon tole ez a tipusu szereples, total nem illett bele neki, vilagosan lathato hogy fake volt bent amit muvelt. Nem ringyo.

A ribi es mokus, a ket stockholmos azt hiszi szerelmes. Aha.

Nagy kaland, valaki belenez a kameraba, gondolom azert tekintget felfele, mert latja hogy fele mozog, akaratlanul is odafigyelsz, ha meleg vagy, ha fogyatekos, ha homofob, human nature.

ficekence 2018.12.19. 06:19:08

Ez megint egy fantasztikus poszt, végig röhögtem.
" Azon sem lennék meglepődve, ha kiderítené, igazából Krisztián jött vissza, a Radics meg ott rohad a mosógép mellett, csak Lacikától senki sem látja, mert amúgy is elnyom mindenkit odabent ez az exhibicionista állat."
Köszönöm! :))))))))))))))))))))

Felhasználói név helye 2018.12.19. 06:49:22

Puskás Peti az istenest karikírozza a széles gesztikulálással. Az xfaktorban ezt nem csnálta.
Hogy ezt kiadták neki, vagy önszorgalmú, azt nem tudni.
Aki ezt nem látja, az nem tudom, hogy mit nézett az elmúlt években...:)

moletty 2018.12.19. 06:56:28

@Felhasználói név helye: Nekem totál mindegy miért csinálja : így szar ahogy van !
(persze egyébként is utálom P.P.-t akárhol van mindenütt szart mutat, ez alól nem kivétel a zenéje sem.
Egy jó dolga van az életben : a barátnője ! ( az is hogy kerülhetett hozzá szegénykém, klasszisokkal jobb csaj!)

Van der Waals 2018.12.19. 07:07:10

@Felhasználói név helye: ok ha így van, először akkor vicces is. Másodszor nem annyira, harmadszor egyáltalàn nem..

djökerek 2018.12.19. 07:18:39

Tudom, sokan nem bírjátok PP-t, de engem kifejezetten szórakoztat, mikor a villabeli helyzetet úgy hogyvoltozza, mintha legalábbis a spektrumon egy természetfilmet narrálna.

Thats What She Said! 2018.12.19. 07:27:17

@moletty: bár én sem tartom jó műsorvezetőnek ( hozzáteszem, a pár éves tapasztalatával Anikó a mai napig tanulja), és a faktorban sem egyezik a véleményünk sokszor, azért leszarozni mégse tedd. Nem ismerjük mint embert, nem illik róla ilyesfajta véleményt alkotni.

moletty 2018.12.19. 07:33:23

@Thats What She Said!: Én a közéleti szerepléseiről beszélek:xfaktor mentor, mindenféle műsrvezetések valamint a zenék amit a zenekarával művel. Ezek számomra mind szar , nulla , fos , tehetségtelen !
A barátnője pedig valóban super csaj ( szintén közéletileg ismertség alapján csak) !
Mint magánember
ettől még lehet persze csodálatos.

ANCSÁT sokat szidtam évadokon át, de MOST JÓ LETT ! Vagy beérett vagy magára talált de JÓ LETT ! ÉS ezt sem vagyok rest leírni !
Persze rólam is lehetne sok rosszat írni DE : én nem vagyok a TV-ben !

Sanda.Ipse 2018.12.19. 08:26:34

@szociál:
Megvolt a mai humorbomba. LOL
Gratula! Halálra röhögtem magam a hasonlatodon.

Maximista vagyok 2018.12.19. 08:44:28

@mobilos perpetuum: akkor olvasd el újra amit írtam és értelmezd

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 08:55:43

@Maximista vagyok: lassan fel kell csapnom hozzád a zidegen szavak és kifelyezések szótárlyát, annyi idegen szavat használol, te retek

Sanda.Ipse 2018.12.19. 08:59:48

@Ego0123:
Szerintem a melegekkel semmi baja a társadalomnak. Van egy meleg kollegám, akinek a párját is ismerem. Mindketten heterónak tűnnek, mert a viselkedésük, megjelenésük egyáltalán nem utal a nemi identitásukra. Kifejezetten férfiasak mindketten és a kapcsolatukról is csak kevesen tudnak.
Amit a társadalom elítél az a transzvesztita magatartás; a manírok, amit Greg is egyre többet használ külső megjelenésében, mozdulataiban, hanghordozásában. Szórakoztató egy jól megrendezett amerikai filmben másfél óráig. Számomra ő már "too much".
Az ilyenek miatt nem bírják az emberek a meleg felvonulásokat sem, mert ott tömegesen vannak jelen a hasonlók és többet ártanak az ügyüknek, mint használnak.
Én Roli helyében őt pakolnám ki haladéktalanul. Úgyis egymásra rakták a jeleiket.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:00:03

@Felhasználói név helye:

Celeb vagyok ments ki innenben is izgett mozgott Petike.
De abban az ironizálást tolta túl, VV-ben kevésbé ironizál.

@Sanda.Ipse:

melyik az had röhögjek ? :)

Sanda.Ipse 2018.12.19. 09:09:38

@szociál:
Puskás gyerekről: "Lendít az mindent, adnának neki egy teniszütőt megverné Nadalt."

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:11:30

@Sanda.Ipse:

ahogy mondod, én se vagyok full homofób, csak azoktól fordul fel a gyomrom akik így gesztikulálnak mint Greg teszi, tudna ő normálisan is beszélni, de ő felvett egy ilyen stílust ami a Capellában még megállja a helyét, de kint az utcán már egy füles jár érte.
A nők nem teszik veszik így magukat , sztem nekik is visszatetsző.
Én a leszbi csajokat meg teljesen elfogadom, csak ők se az utcán csinálják, hetero párok se csókolózzanak a buszmegállóban úgy mint ha most akarnának dugni egy nagyot, kibírják hazáig szerintem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:12:10

@Sanda.Ipse:

:))
ja ez jó volt :))

néha megvillanok, azt utána hosszú szünet :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:13:03

@úgymond olvasó mmkk:

szaunás kislány, dobj ide egy törcsit hamar

Sanda.Ipse 2018.12.19. 09:14:51

@szociál:
A kanális igazán megtehetné nekünk, nézőknek azt a szívességet, hogy a Puskás kölöknek egyik este a felkonfot hátrakötött kézzel kell végigsuttognia:)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:16:59

@moletty:

osztom.
Puskás és a bieberse olyan mint ha a menhelyről gyűjtötte volna be a zenekarát, szegényember hipszter bandája.
Nem is értem hogy jött össze neki Angéla, nem egy szint a két ember.
Faktort is végig trollkodta, képes lett volna élő adásba bevinni egy nyugdíjas asszonykórust is, mert ő vicces fiú.

Sanda.Ipse 2018.12.19. 09:18:33

@szociál:
Szegénynek semmi humora nincs, de nagyon erőlteti.

hereverő heverő 2018.12.19. 09:18:37

Lóreggeltet mindenkinek.
Mai szürke ködös napra az ébresztő zeném www.youtube.com/watch?v=nGDXpH41roo&index=1&list=PLQrc9HjmqhuSrrcXcjy1JN2SeaNdljwjs
Visszanéztem, visszaolvastam.

Adri nekem egyre inkább tetszik. Neki van szive (ez jól látszik kívülről is). A párbaj után is bement a duplaözvegyhez, még lihegve az ugrálástól átadni Ánusz utolsó üzenetét - ez rendes volt tőle.
Rolival a reggeli "vitája" is értelmesebb volt, mint elsőre látszott, a "cinikusnak tartasz" kifejezetten találó megjegyzés volt. Vele együtt lehetne élni a villában, meg Renyhével, a többiekre kár szót vesztegetni.
Lacika meg.. Ha lesznek benn állatok, őt fogja először lehugyozni a kutya, de csak akkor fogja észrevenni amikor a legjobb pillanatait mutatják majd.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:19:00

@Sanda.Ipse:

kényszerzubbony adná :))

ezt a magaslabdát le kéne ütni, ha már ennyire kapálózik.

figyeld meg nem tudna megszólalni, mert kellenek neki ezek a kényszeres mozdulatok ahhoz hogy járjon az agya.

hereverő heverő 2018.12.19. 09:23:14

@szociál: és @Sanda.Ipse: Remélem egyszer a stáb is elmegy karácsonyi ünnepségre, és valamelyik bepipált stábtag bekeni pillanatragasztóval PornóBajusz asztalát, aztán várjuk a hatást...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:25:43

@hereverő heverő:

Adri tegnapiban tényleg szimpátiás volt, csak az első napokban volt bolond, de mikor észre vette hogy fullba nyomta a kretént visszavett.
Reggeli ébredős fejei a nap fénypontja, mindig azt várom :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:28:46

@hereverő heverő:

Puskás nem az a vicces fiú, nem venné a poént, elhúzna az RTL-ből.......öööö elhúzna ?
Egy próbát megér a ragasztózás :)

@úgymond olvasó mmkk:

Felkacagol madársün ? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:31:40

Biztos vannak tehetséges kezdő színészek akik a kamera előtt nem jönnek zavarba, ők lehetnének műsorvezetők.
Volt már reggeli műsorvezető Ábelanita, Stohlbuci, Alföldirobi....miért nem lehet kitermelni fiatal színészekből, ne csak Rami és Puskás, ha nem válik be Puskás, már pedig nem vált be, legyen utánpótlás.
Bmg Liptai a tv2-től ment nyugdíjba.

Sanda.Ipse 2018.12.19. 09:37:00

@hereverő heverő:
Az sem rossz ötlet...:) bármi, ami mozgásképtelenné teszi a karjait.
Féltem szegényt! Egyszer valaki a mutogatásait, hadonászásait támadásnak tekinti és pofán baszarintja.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 09:37:00

@szociál: nagy igenyeid vannak, cicasuni, az rtl szerint egy trash musorhoz boven jo Puskas Peti. Rami nem volt rossz a faktorban, de (es sose gondoltam volna, hogy ezt leirom) nem egy Istenes Bence szint.

MosóMaca 2018.12.19. 09:37:24

@Sanda.Ipse , @SZOCIÁL: Igen, ezt értem pl díszb..zi alatt. Ahogy mondjátok, egy filmben vicces, de az életben minek?! Ellenszenvessé teszi őket,mert baromira megjátszós

hereverő heverő 2018.12.19. 09:41:50

@MosóMaca: Én azért kajánul vigyorognék, amikor ilyen manírosan bemenne egy bármilyen kocsmába inni. Úgy rúgnának alá a törzsvendégek, hogy rögtön nő lenne belőle.

moletty 2018.12.19. 09:42:00

EZ VÓT MÁN ?
Mit mondhatnék? Fiatalon, 18-19 évesen az ember meggondolatlan és naív. Ezek csak amolyan netes színjátékvideók voltak, ám gyorsan sok pénzt lehetett velük keresni – mesélte Krisztián. – Már bánom, hogy a beköltözés előtt nem vállaltam a múltam ezen részét, akkor talán most már ez sem lenne érdekes.

Színjáték mi ? Amikor pumped fasza cuppogva ki be járt a seggében premier planban ? :D

hereverő heverő 2018.12.19. 09:42:52

@moletty: Kár hogy cuppogott, vazelin nélkül kellett volna.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:45:32

@úgymond olvasó mmkk:

De nem csak trash műsorok vannak az RTL-en, egy új arc feldobná végre ezt a szart.
Puskás nem vált be, zenéljen inkább.

@moletty:

:)))))))))

Én ilyen színjátszó szakkörbe nem jártam még, de szerintem Puskás Peti sem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:47:31

@MosóMaca:

jó a szinoníma rája, díszbuzi a megfelelő szó rá, és nem az hogy PÁN :)

szerinted 30 év múlva is így fogja tenni venni magát, megereszkedett tokával, meg csöcsökkel....broáhhh

moletty 2018.12.19. 09:48:18

@hereverő heverő: A pontosság kedvéért : a "cuppogást" hatásvadászként tettem hozzá, annyira nem néztem mélyen és sokáig, nem emlékszem volt e cuppogás, de premier plan az volt ! :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 09:49:17

nem tudok visszaolvasni, mert nyakamon az év zárás!!!

Greg recskázott??? amindenségit nekije

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:49:18

@hereverő heverő:

egy ír kocsmában Belfastban elkezdene mutogatni, az összes fogát kivernék egy korsóval :)

MosóMaca 2018.12.19. 09:49:29

@szociál: Hát, elképzelhető.... TerryBlack?! Az se beszélt kevésbé affektálva 40évesen sem :/

hereverő heverő 2018.12.19. 09:49:34

@moletty: és @szociál:
Ez a "fiatal voltam, kellett a pénz" már nagyon átlátszó mentegetőzés. A hangsúly itt a "gyorsan sok pénzt lehetett keresni velük" -ön van. Nem tudom, de én inkább keresek lassan sok pénzt, vagy gyorsan kis pénzt, de nem alacsonyodnék le ilyen szintre. Ez a három végbéllény meg (Pumped, Ánusz meg a FoSoma) habozás nélkül örömmel verte a kamerába egymásnak.

mobilos perpetuum 2018.12.19. 09:50:09

@Maximista vagyok: "hánynom kell ettől a meleg-retardált kombótól."
Ami a meleg részt illeti, a tavalyi, túlokos, szófosó Zsoltikából is kezdett a jónép kiábrándulni, valamelyik régi szériában volt csak kedvelhető karakter a kategóriából.
Zsu az, aki minden, csak nem retartdált. Szellemileg nem visszamaradott, igen, tisztában van vele, hogy az összefoglalókba több kell, mint, hogy ülök a széken, és okosakat gondolok (Roli), bugyinedvesítő vagyok (Hunor). Szerepel, jól vagy rosszul, gyerekes, de pl Csoki le "ötévesezi", pedig ő meg a tízéves Móriczka-szint, agyilag, durcizásban, szexben. Ebben a gyengén összeválogatott VV-ben gondolom úgy, hogy Zsu-ra szükség van. VV 4-ből elzavarnám.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:50:45

@MosóMaca:

és hogy néz ki az az ártány ? :)
erősen visszavonult a néni....izé bácsi :)

MosóMaca 2018.12.19. 09:51:15

@hereverő heverő: Kocsmába?! Az kérlek nem az ő szintje. Megvan a kép, ahogy fogja eltartott kisujjal a kétdecis fröccsös poharat? :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 09:52:38

@moletty: hat azert na. persze, meggondolatlan es naiv, hogyne. en is meggondolatlan voltam 18 evesen, de nem jutott eszembe beleszbulni, plane nem felvenni, ahogy leszbizek es eltarolni a felvetelt. hagyjuk mar. csak nem veri bevallani, hogy izlett az anuszanak gabo farka. kocsog.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:54:00

@mobilos perpetuum:

Sajnos Zsu életképtelen nőszemély, vicces, de agyfaszt kapsz tőle mikor inni akar egy pohár tejet és derékba ketté vágja ollóval a zacskót.
Vagy késsel felkockázza a csokit, nem töri ahogy a 2 éves babák szokták meg a hagyományos ember akinek van agya :)
Csoda hogy nem állva alszik mint a pacik :)
De ha választanom kellene, Greg és Zsu között akkor Zsut nézném tovább.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:54:59

@MosóMaca:

hipszter a lelkem, ő romkocsmákba jár

hereverő heverő 2018.12.19. 09:56:09

@úgymond olvasó mmkk: :D Nem tudom, de én mióta az eszemet tudom a nőket szeretem, te miért nem? És csak azért nem vettem videóra amikor beleszbulok, mert amikor én 18 éves voltam, még mozgófilm se volt, mindent rézkrajcoltak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:57:16

@úgymond olvasó mmkk:

kultúrlény vagy, nem barbár, fogalmazz szépen kérlek :)

és különben is divat buzinak lenni, ma már minden csaj készít leszbicsókos szelfit :P

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 09:58:05

@szociál: mindig elfelejtem, hogy kulturleny vagyok, igazad van. de en nem vagyok minden csaj, bocs :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 09:58:20

@hereverő heverő:

mikor fiatal voltam még csak barlangrajzokon láttam nőt, és durván szőrösek voltak

hereverő heverő 2018.12.19. 09:58:27

@szociál: Beállítana egy romkocsmába egy ilyen térdharisnyában és rózsaszín szőrös kabátkában, karján a csillámos rózsaszín unikornisplüssel... Szerinted?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 10:00:22

@hereverő heverő:

:)))))))))

égbe emelt kacsói ,kitágult pupillák és egy sikoly fej, ez a pillanatkép ugrott be elsőre :O

MosóMaca 2018.12.19. 10:00:40

@hereverő heverő: Kocsmába?! Az kérlek nem az ő szintje. Megvan a kép, ahogy fogja eltartott kisujjal a kétdecis fröccsös poharat? :D :D

Angora Cardi 2018.12.19. 10:01:29

@szociál: Az csak a neki kitalált beköltözős szerep volt, egyedül a párbaj után nyilvánult meg hasonlóan, egyébként semmit nem hozott a szerepből. Nagyon átlátszó, többnél kiderült hogy semmi köze a neki kitalált figurához.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 10:02:27

@MosóMaca:

puncsot iszik szívószállal, mert szeret szopikálni , kisujj eltart :)

@úgymond olvasó mmkk:

az te némber :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 10:03:52

@Angora Cardi: szép lekváros lekvárt.

@szociál: ugye, tudom én, mit nem mersz mondani :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 10:06:39

@Angora Cardi:

nekem is feltűnt hogy Ánusz mennyire emberien tudott beszélni a kiesése után, mint ha más ember lett volna.
Lehet tényleg igaz hogy hozniuk kell végig a karaktert ?
Különben megbaszcsizza őket az RTL ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 10:08:07

@úgymond olvasó mmkk:

Neoffojjá szauna :)

Inkább azt mondjad kit választ Roland úrfi .

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 10:11:25

@szociál: nem tudom, túl sok az esélyes. az biztos, hogy hunort nem, meg adrit nem, mert ő védett. talán greg. nekem az tetszene, ha erát vinné, de úgysem viszi.

djökerek 2018.12.19. 10:13:12

@szociál: Zsu Corpus callosuma vszeg elég fejletlen. Nincs nooormális kapcsolat a két agyfélteke között. Ha kiskorában többet tornáztatták volna, nem lenne ennyire suta mindenhez meg ilyet lehetetlen pofákat sem vágna.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 10:14:48

fiatal voltam kellett a pénz. MIRE??? tandíjra biztosan nem!
gondolom a kilakoltatás sem fenyegette sem őt, sem a családját, ennivaló is akadt.
Talán megértem azokat, akik a nyomorból akarnak így kitörni, talán.
Vad Kati vállalta, hogy neki sok pénz kell és gyorsan, mert később olyan munkát szeretne, amit szívesen csinál. Ha jól tudom, ma kávézója van.
Külföldi lány azért pornózott, mert ez jobb, mint egy gyárban 3 műszakolni.
Fiúknak vonzó, hogy külföld, szép lányok, később öregszenek ki.
Nekem pl több szempontból sem lenne jó választás a pornó, azt sem szeretem ha fényképeznek, nem vagyok képernyő kompatibilis, nem mindegy kivel szexelek ...

Kovi legalább minden lánynak elmondta, hogy tegyen félre a sok pénzből, ne verjen a seggére, mert lesz ez még így se.

Angora Cardi 2018.12.19. 10:17:36

@Hedo a nokedli szaggató: tesztoszteronra és tetkóra, többször is elmondta bent
@szociál: Adrira céloztam de megállja a helyét Ánusz úrfinál is. Volt pár kiszivárgott info régen is a megírt szerepekről.
@úgymond olvasó mmkk: lekvárt neked is :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 10:24:03

Rolinak van egy egyelőre fostalicska képessége, igyekszik mindenki másét ellőni, pl zsué, pl laszika tanácsadás, huni kendőlevétel... mi van még játékban?
vivijené most nem pálya, vakera mit csórt el gregitől?

MosóMaca 2018.12.19. 10:25:40

@Hedo a nokedli szaggató: Ha jól emlékszem egy védettséget! Ami neki eléggé jól fog jönni ahamrosan... :/

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 10:29:22

@MosóMaca: vakeraviperasugerabugera vajon fél?

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 10:33:49

száműzés renyhénél, most ez sem fontos és egyszer csak érdekes lesz csoki én vagyok a király kártyája is

MosóMaca 2018.12.19. 10:39:18

@Hedo a nokedli szaggató: attól tartok, vakerától nem szabadulunk még egy jó ideig :( Roli sajna nem őt fogja vinni, ezt ő is tudja. A következőnél meg magára rakja. Szóval egy hónapig még hallgathatjuk az idióta kereplését... Szerintem Csoki király kártyája hamarosan esedékessé válik amúgy. Mert ez a szegény-gazdag, vagy mittomén milyen hét fog jönni. Azt akkor szokták tartani, amikor még viszonylag sokan vannak.

2018.12.19. 10:46:18

@Hedo a nokedli szaggató: A névválasztásnál tán a VIPera eddig a legjobb :-DDD

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 10:50:16

@MosóMaca: a pénz a melós héten fontos, a király-zsellér-hercegnő-lovászfiú meg valami más :)
de várom már nagyon

MosóMaca 2018.12.19. 10:59:55

@Spitzbauer: Na tessék! Eddig nem volt csúfneve, most meg győzzünk válogatni :)@Hedo a nokedli szaggató: ha addig nem volt ellenszenves csoki, akkor majd, ha nála lesz a hatalom....

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 11:12:40

@MosóMaca: nem tudom ki javasolta, de szerintem Nobel-díjat érdemel, csoki semmit sem akar csinálni, szabályokat szeg, stb. basznám ki a hóra vagy fel a banán fára. Mindjárt összekapná magát a többi kényszer gyógykezelt is! A macska rúgja meg, meg jobbról balra, meg balról jobbra dűlő herevakargatókat akarok nézni való világ címmel. Fordulatos játékot, nagyszerű tematikus heteket, élvezhető tévé előtt töltött időt akarok a rohadt pénzemért a gheczybe hajjak má meg na!

hereverő heverő 2018.12.19. 11:18:46

@Hedo a nokedli szaggató: NA! a hereverők nevében kikérem magamnak! Nem dűlünk jobbrabalra, csak előre hátra.

@MosóMaca: És? Mit tud tenni a hatalmával? Nem ad enni, nekem kell felmosnom a konyhát büntiből? Mi van ha szolga leszek, de semmit nem teljesítek a király kéréseiből? És milyen kívánságai lehetnek? Vágd ki ezt a rekettyést - Ezzel a heringgel !!

BarBwire 2018.12.19. 11:45:02

Lekvárost mindenkinek!

Csokit büntiből beküldeném a szaunába, nem beszélhet senkivel. És ott felejteném.

BarBwire 2018.12.19. 12:00:42

@Costanza: egyetértek, meg annyit még, hogy ha kamera mozog, automatikusan odanézek, engem zavar, na de nem is vagyok a villában.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 12:26:20

@úgymond olvasó mmkk:

Az olvasói levelek elültették a bogarat az agyukba, sztem paráznak szét választani a Greg-Zsu kombót.
Ha Zsut választja Roli akkor beszopizta, mert ha szorosan is, de visszamászik Zsu a villába.
Renyhe is erős odakint, bár jobb látnám vesztesként kiballagni az utca ajtón.
Era meg ultra gyenge lett, őt még lehet hogy Lacika is kint hagyná.
Kíváncsi leszek Viki kit ajánl neki, remélem Erát.

@djökerek:
Zsu a kisfilmjében is vágta a pofákat, vagy csak bent a villában hatványozódott meg nála ?
A konyhafőnök kinder változatából is kizúgna, mert nem tudna megkenni egy vajaskenyeret szegény leány.

@Hedo a nokedli szaggató:
Vagy a hiszti hogy takarodj az ágyamról te cafka, vagy a hiszti hogy nem vállalom hülyén áll rajtam az a ruha, vagy hogy ő nem takarít mert nem cseléd....lökjék ki a villaajtón és vágják utána a makkos cipőjét.

bElannaTorres 2018.12.19. 12:32:07

@Hedo a nokedli szaggató: nekem sem tetszik, hogy roli elkéri a másik képességét, persze hogy a konfliktuskerülő lacikától, aki nem is merne nemet mondani.

Hunor - adrival kapcsolatban megint adri a szar ? olvasom, hogy hunor aki ugye ünnepelte magát csokival miközben cumizták, megkérte adrit hogy ne mondja el senkinek. Mert akkor ha leveszi róla a kendőt, a többiek számára is kiderül hogy milyen? Vagy akkor már nem tud visszamenni erához? Jaj szegény hunor kiderült, hogy dugja adrit és valamennyire fel kell vállalnia

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 12:32:50

Csoki a reptéren :

An Arabian guy at the airport:
– Name?
– Ahmed al-Rhazib.
– Sex?
– Three to five times a week.
– No, no… I mean male or female?
– Male, female, sometimes camel.
– Holy cow!
– Yes, cow, sheep, animals in general.
– But isn’t that hostile?
– Horse style, doggy style, any style!
– Oh dear!
– No, no! Deer run too fast.

:P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 12:39:41

@bElannaTorres:

sokszínű ez a Hunor....izé...kétszínű :)

bElannaTorres 2018.12.19. 12:40:12

@szociál: kiesne onnan az biztos, meg tényleg ügyetlen (én ezért nem bánthatom - alig vagyok ügyesebb nála:) de műkörmei miatt bénázik annyira.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 12:42:02

@bElannaTorres:

hazudják azt a szerkik neki a riportba ,hogy a nézőknek nem tetszik a körme, akkor nem lesz ennyire béna :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 12:46:46

Zsu éppen olyan a kisfilmjében mint a villában, semmit se változott, de lehet hogy egy kicsit azért rátesz.

rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-zsuzsu

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 12:47:16

@szociál: ha most kiköpöm a teámat, akkor sírni fogsz :DDD

tvbuzi 2018.12.19. 12:49:44

@bElannaTorres: az akció után Adri kérte Hunort, hogy ne mondja el senkinek

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 12:52:34

@úgymond olvasó mmkk:

stabilan fogok sírni ha eldugod a makkost :)

redvedék reklámok a vlogok előtt hosszabbak mint maga a videó amibe beszélnek, ki tudja ezt kivárni ? :O

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 12:58:41

@szociál: már megint okoskodsz a három osztályoddal

bElannaTorres 2018.12.19. 12:59:23

@tvbuzi: oh köszi, Facebookon olvastam, nem írták egyértelműen

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 13:00:47

@úgymond olvasó mmkk:

:P

Színjáték, mi ?
Úgy megrakta Pumpás Gabó hogy majd belerokkant :))

MosóMaca 2018.12.19. 13:04:40

@úgymond olvasó mmkk: jesszusom! Ez komoly?! Ki lehet ez az agytröszt, megingathatatlan tartással?! Bemegy a pasij, első nap megdug egy nőt, majd utána kapcsolatba lép egy másikkal, szerelmett vall ország világ előtt, de a kinti nő felajánja, hogy költözzön hozzá??? És még ánusz hezitál? Kivár, ha vv ribivel nem jön össze, majd akkor visszamegyek?! Aztaqrva. Vagy félreértelmeztem a cikket? :o

BarBwire 2018.12.19. 13:07:32

@MosóMaca: Tökéletesen leírtad a lényegét, és ez a jövő nemzedéke.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:08:06

@szociál: ne nyújtogasd a nyelved, mert lecsípem :P

@MosóMaca: nagyjából. undorító.

BarBwire 2018.12.19. 13:18:36

@szociál: vagy csak kapcsolatfüggő.

MosóMaca 2018.12.19. 13:18:38

Még "megérteném", ha a pasi elképesztően jó pali lenne, vagy qrva jó az ágyban, vagy gazdag :D De ánusz??? Mi lehet a szuperképessége, amiért nem hajtja el a csaj a bánatba?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:21:34

@szociál: kultúrlény vagyok, és elegánsan nem mondok semmit :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 13:23:51

@Maximista vagyok: @BarBwire: @MosóMaca: @úgymond olvasó mmkk:

A csaj vagy sötét mint a negro a vakond seggében, vagy annyira elcseszett az élete hogy nála jobb palit nem talált.
Az nem minden ha valakinek jó az alakja.

Maximista vagyok 2018.12.19. 13:25:55

@szociál: dehogynem elég, nézz körül az utcán

MosóMaca 2018.12.19. 13:26:45

@szociál: igen és sanszos, hogy a csajnak sem barátai, sem családja nincs. Vagy azok is megérik a pénzüket. Hát nem akarnád felpofozni azt a barátodat, aki ilyet csinál, hogy térj észhez, ennél több vagy?!

bElannaTorres 2018.12.19. 13:26:53

@MosóMaca: valószínűleg az amit gondoltunk róla páran, hogy leépíti a nő önbizalmát, odaáig hogy már nem hiszi el, hogy másnak is kellene

MosóMaca 2018.12.19. 13:27:38

Vagy! Náluk is az a szitu, mint Ginuéknál, hogy a kinti még többet "rosszalkodott" :D Mert ez esetben fair play :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:27:59

@bElannaTorres: szerintem is. kis agresszív köcsög.

Angora Cardi 2018.12.19. 13:28:19

@bElannaTorres: tegnapiban már nem volt rajta a műköröm

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 13:29:51

@Maximista vagyok: @MosóMaca: @úgymond olvasó mmkk:

és mi lesz a gyerekkel ha felkoppintja Ánusz ?
gondolom intézetis lesz mert az anyja se fogja felnevelni, és éppen olyan gyerek lesz mint az apja most

MosóMaca 2018.12.19. 13:29:56

@bElannaTorres: igaz, sajna ez tényleg működik. :(

Angora Cardi 2018.12.19. 13:30:53

Tudok enni lekváros mákos beiglit a mai shopping túra után. Már megyek is.

bElannaTorres 2018.12.19. 13:32:11

@Angora Cardi: de tegnap lufit kellett fújni - oké néztem, de nem minden percben kötött le a műsor :( azt én is elszúrtam volna

MosóMaca 2018.12.19. 13:32:22

@szociál: szerintem vv ribinek nem sok esze van (pedigmár18éves), de ahhoz épp elég, hogy tudja, kivel érdemes felcsináltatnia magát. (elnézést a kifejezésért) És az nem egy ruppótlan kis takony gyerek lesz. Hanem egy nagyon részeg, de lóvés negyvenes, szerintem, úgymond

moletty 2018.12.19. 13:32:23

@MosóMaca: Én is így értettem.... MIcsoda nő lehet az ilyen...
NEm is tudom hogy pozitív vagy negatív értelemben kell e érteni :)

BarBwire 2018.12.19. 13:34:10

@bElannaTorres: És a fanfan (ja nem pánpán) hogy örült neki, hogy megnyerte.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 13:34:24

@MosóMaca:

sanszos hogy Vivike kint elhajtja Ánuszt.
Vagy a blikk megkéri őket hogy játsszák el a szerelmespárt néhány rugóért .
Rámegy a sugárdedikre VVvivi

BarBwire 2018.12.19. 13:35:00

@moletty: @MosóMaca: Én nagyon reménykedek, hogy ez csak a sajtónak szól, és már rég kirúgta a csajszi a kecóból.

moletty 2018.12.19. 13:35:36

@MosóMaca: Megmondom mi a képessége: Benne vót a TV-be ! :D :D

BarBwire 2018.12.19. 13:35:40

@szociál: mert a mikulás már foglalt mi? :-D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:37:33

@szociál: ne legyél előítéletes, sünicica

moletty 2018.12.19. 13:37:47

@szociál: VVV már tapasztal öreg róka (kitanulkozott ribanc állítólag dubajban is járt kiképzésen:)
Szerintem amúgy baromi ronda arca van és süt belőle a romlottság. (Testre jó bár nekem girhes :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 13:38:25

@bElannaTorres: de legalább vállalta, hogy filmezett ... még így is többre értékelek egy marék véres taknyot, mint ezt a senkit

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 13:39:35

@BarBwire:

sztem sok 50-es nézi a vv-t, vagy látja a honlapon a dugós jeleneteket vivikéről, bennük felmerül a kérdés , meg ér e néhány millát az hogy egy feszes fiatal csajt tekergessen és utaztasson.
VVvivi nem fog éhezni és panelban lakni Ánuszkával.

bElannaTorres 2018.12.19. 13:41:11

@moletty: mondjuk én azt nem tudom elhinni, olyan szintű gyűlölet van vivi felé, hogy nagyobb az esélye hogy ez egy rosszindulatú pletyka mint hogy igaz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:42:42

szegény özvegy görény, ha tudná, hogy ő itt a téma, biztos nagyon elégedett lenne magával, hogy ennyi pasi a szájára..ööööööö akarommondani az ujjaira veszi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 13:43:34

@moletty:

nekem is girhes a vivi.

Radicson úgy tornászott mint aki már 10 éve profi "szertornász"

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:43:36

@szociál: én nem vagyok előítéletes, én egyformán utálok mindenkit :P

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 13:45:42

@úgymond olvasó mmkk: férjem szerint csak a lankadt faszú idióták vesznek ujjra nőt

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:46:08

@Hedo a nokedli szaggató: ebből már úgysem jövök ki jól, úgyhogy csak röhögök :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:48:32

@Hedo a nokedli szaggató: nem értek vele egyet, igaz én nem vagyok férfi

BarBwire 2018.12.19. 13:52:30

@szociál: ha belegondolok, hogy én mikor kezdtem a tornát... nincs annyi tapasztalatom mint egy-két emberkének a villában :-(

moletty 2018.12.19. 13:53:07

@úgymond olvasó mmkk: tapasztalataim szerint szeretik azt is a lányok, asszonyok persze nem kizárólag :)
Meghát embere (asszonya) válogatja

(mondhatni az újj donság varázsa is lehet :D :D )

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 13:53:57

@moletty: a klaviatúrám köszöni szépen a forró kávét, én meg a vidám percet :D

moletty 2018.12.19. 13:54:12

@BarBwire: hát hallod én még sose pulykáztam pl. (és asse tudtam mijaz)
mondjuk mosse vágyok rá h. már tudom :)

moletty 2018.12.19. 13:55:29

@Hedo a nokedli szaggató: mi az a "wuki" ? ( a jetit és a magányost értem)

moletty 2018.12.19. 13:56:20

@BarBwire: kérdezd meg a NAgy Barátunkat :) (google)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 13:56:34

@moletty: szerintem nem újdonság, mert nem csak a férfiaknak vannak ujjai, de ebbe nem megyek bele, mert messzire vezetne, és egyébként is szemérmetes kisnaccsád vagyok

moletty 2018.12.19. 13:59:35

@úgymond olvasó mmkk: "mert messzire vezetne" merthogy jó hosszúak az ujjaik :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 13:59:52

@moletty: bocsi VUKI, nem vagyok sw szagértő

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 14:01:07

@moletty: nem tudom, miről beszélsz, kisangyal vagyok, itt van a glória a fejem felett

MosóMaca 2018.12.19. 14:01:35

@szociál: @moletty: Nah, rájöttem! Lehet, hogy a VV a kidolgozott karrierprogramjának a része. A dubai katalógusokban magasabb ár szerepel az olyan hölgyikék képei mellett, akik celebek, szerepeltek a tv-ben, vagy fitness versenyen. Beköltözéskor mondta, hogy készül bikinimodell kategóriára is majd. Nem véletlen, hogy annyi más celebcsajszi is nyomatja a fitness versenyeket...

moletty 2018.12.19. 14:06:47

@Hedo a nokedli szaggató: elnézést de a "vuki"-t sem tudom mit jelent
@úgymond olvasó mmkk: az angyalok nem szoktak gitározni ? ( by Csoki:)

katemoss 2018.12.19. 14:09:39

Sziasztok! Biztos beszéltetek róla, csak az év végi hajrában nincs időm visszakeresni, és az összefoglalót csak fél szemmel néztem, mondjátok már meg légyszi, hogy mi volt Lacka szuper képessége, amit Rolinak adott?
Köszcsi, puszcsi, szercsi, lávcsi!

Angora Cardi 2018.12.19. 14:10:20

@bElannaTorres: Hát én sem szívesen pumpálnék lufit mint nekik kellett..

Angora Cardi 2018.12.19. 14:11:40

@katemoss: párbaj tanácsadás
A pufi Viki megy be hozzá pár èvaddal ezelőttről.
Lacika tattikából nekiadta majd várok cserébe valamit Rolitól.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 14:20:36

Lacika Rolinak adta a szuperképességét? :o

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:21:37

@úgymond olvasó mmkk: zokszó nélkül, lehet laszika azt hiszi sosem fog párbajozni így neki tök felesleges a tanácsadás

Maximista vagyok 2018.12.19. 14:22:08

@úgymond olvasó mmkk: igen, mostantól Roli lesz láthatatlan

2018.12.19. 14:22:46

Rákerestem (több kifejezést is megérthetünk így):
Ákosozás: Alvó nő hajára élvezés, természetesen annak beleegyezése nélkül.
Blokkol: közösül valakivel, a szexuális együttlét egyik szinonimája. Leggyakrabban óhajtó módban használt kifejezés, ld: "Blokkolnám!"
Dirty Sanchez: Anális szex után a férfi a törölközés és mosakodás nélkül a péniszével bajszot rajzol a nő felső ajkára.
Eprezés: avagy faszpofon. A férfi orális szex közben arconcsapja a nőt a merev péniszével, ami eper alakú foltot hagy a bőrön.
Filterezés: herezacskó mártogatása a nő szájába.
Eközben a címlapon
Habcsók: közvetlenül az orális szex után következő csók, ami alatt az ejakulációt a nő még a szájában tartja.
Mérges Cowgirl: szexpóz, amelyben a nő van felül és a férfin ülve a fülébe súgja, hogy nemi betegségben szenved, majd megpróbál a lehető legtöbb ideig rajta maradni.
Oroszlánkirály: az Oroszlánkirály híres jelenetére utaló gesztus. A férfi a saját kezébe ejakulál, majd a spermával keresztet rajzol a nő homlokára. Ha van mersze, azt is hozzáteszi, hogy "Simba!"
Pókemberezés: A férfi a kezébe ejakulál, majd a spermát a bartnője arcába csapja azzal mozdulattal, ahogyan Pókember veti ki a hálóját.
Pulykázás: A férfi a heréit a nő arcára, illetve az orrára helyezi, amitől a nő egy pulykára hasonlít.
Santorum: az anális szex után kifolyó, síkosítóból, bélsárból, ejakulátumból és más testnedvekből álló gusztustalan anyag. Nevét Rick Santorum amerikai homofób politikusról kapta.
Tuskózás: a többihez képest ártatlan szinonima a férfiak önkielégítésére.

Remélem tudtam segíteni. :-D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:26:58

ez a tanácsadás egy nagy faszság! nyilván a semmiről dumcsikáznak majd, ami döguncsi
valódi szuperképesség az lett volna párbaj tanácsadás címen, hogy megnézheti egy szimpátia szavazás eredményét! Legalább

BarBwire 2018.12.19. 14:27:29

@moletty: én a wukit másra ismertem, nem az állatra.

2018.12.19. 14:27:40

@úgymond olvasó mmkk: A Riposzt c. irodalmi(?) folyóiratból copy+paste...

Angora Cardi 2018.12.19. 14:30:16

@Hedo a nokedli szaggató: én azt hittem egy rokon v baràt adhat tanácsot de ez a volt játékos Viki nekem nem jön át.
Állnak egy tábla előtt Viki ír és áthúz neveket ennyi volt az előzetesben.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:33:09

@Angora Cardi: én úúúúúgy úúúúúúútáltam az a gombócot! és nem azért mert dagadt, hanem mert egy tömény negatív kis szarcsimbók! semmi jó nem jut eszembe róla

BarBwire 2018.12.19. 14:41:47

@Hedo a nokedli szaggató: én is úgy tudom elképzelni, hogy a kinti dolgokról nem beszélhetünk, arra hogy kit választana, nem mondhatja el, kb a semmiről fognak dumálni.

BarBwire 2018.12.19. 14:42:52

@Hedo a nokedli szaggató: én nem is emlékszem rá, tett valami maradandót?

BarBwire 2018.12.19. 14:44:17

No de melyik Viki megy be?

Maximista vagyok 2018.12.19. 14:46:32

@Spitzbauer: én a Mérges Cowgirl-t úgy ismerem hogy egy másik nő nevét kell a fülébe súgni az aktuális alanynak, a nő van alul és minél tovább rajta kell maradni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:46:45

@BarBwire: belemártották au fogkeféjét a budiba és ahelyett, hogy szólt volna neki, röhögött mikor az a kis debil használta.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 14:49:56

@BarBwire: azért vannak a jó barátok ...
hallga csak, a messzi távolban,
mintha nyögések volnának
viviről lecsúszott a bugyi
banánnal kínálja csoki

katemoss 2018.12.19. 14:58:53

@Angora Cardi: köszönöm a választ!
fúúú azt a pufi Vikit de rühelltem! Miatta zárták ki annó Somát, ha jól emlékszem..

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 15:05:04

@katemoss: Simonnak is a narancsdobálónak is mennie kellett, dina maradhatott, ma már bármit lehet, nincs kizárás

katemoss 2018.12.19. 15:07:50

@Hedo a nokedli szaggató: én Simont amúgy nagyon sajnáltam. sok lehetőséget láttam benne, teljesen más volt, mint a vele egykorúak. Igazságtalan volt az a Vikis ügy.. :(

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 15:13:58

@katemoss: utána meg még inkább elszállt vele a ló! igaz baszatlan görcs! még a 220 is elkerülte

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 15:15:02

asszem a mai adás közben savat fogok okádni a debellától

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.12.19. 15:25:57

@Hedo a nokedli szaggató: Köszi, tehát Csubakka :)
@Spitzbauer: kösz Tesó ez több mint elég Heci ! :)
Mondjuk én nem emlékszem h. az Oroszlánkirály a markába rejszolt volna, pláne hogy kereszteket rajzolt volna vele, de mindenesetre érdekes szerelmi évődés :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.19. 15:37:19

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: na a csubakka nem jutott eszembe

MosóMaca 2018.12.19. 15:40:20

Volt másik Viki is a VV történelemben? Én csak erre emléxek, aki most jön okosakat mondani.

csincsilla72 2018.12.19. 15:42:41

@MosóMaca: Vikcsu volt Fanniék első kiesője. Szava járása volt a legmaradandóbb: ennyike :-)

MosóMaca 2018.12.19. 15:44:09

@csincsilla72: jah, hát első kiesőket ki jegyzi?! :D (jó, a gugli, ott meglestem) köszi

úgymond olvasó mmkk 2018.12.19. 15:44:41

@Maximista vagyok: péklapáttal basznám fejbe az illetékest, ha más nő nevét mondaná :D

moletty 2018.12.19. 15:56:26

SZartam egy ígéreteset az imént ! csak azért mondom Tesók, mert Belevaló ! :D :D

BarBwire 2018.12.19. 15:57:23

@moletty: vlog van róla? Mert nem hisszük ám el, csak bemondásra.

SZIGMA 2018.12.19. 16:03:42

@katemoss: ne sajnáld, találkoztam vele és a barátnőjével élőben. Valóban teljesen más volt,mint a vele egykorúak, az az igazi Taigetosz-pozitív humanoid. Hozzá képest Zsuzsu egy kifinomult, intelligens, talpraesett leányzó. (Itt többen kifejtették már, hogy valami nincs rendben Zsuzsuval, ami igaz is, de Simon még ennek a szintnek is messze alatta marad)

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 16:06:32

@Spitzbauer: december 3-án osztottam meg ugyanezt a linket, mert a baráti társaságban is elökerült a pulykázás és teafilterezés! Sajnálatos módon azóta meglátok egy pókemberrel vagy oeroszlánkirállyal kapcsolatos dolgot nem a film vagy a mese jut eszembe! Sőt azóta hallottam újat is rokkozás néven!

moletty 2018.12.19. 16:12:39

@BarBwire: :D :D :D :D ez az igazi netes hozzáállás :D

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 16:14:03

Amúgy szép napot! Érdekes volt ahogy kihallgatta egyik tábor a másikat! Én 3-ember tippelek Greg, Zsu vagy Renyhe. Azért a megvilágosult, ledöbbent arcok parádésak voltak. Ahogy Greg ócsárolta Erát,Zsuval karöltve illetve Rolit... Tetszett! Vivit csak akkor viszi ki ha a ribi meggyőzi nem akar maradni megy Ánusz után! A másik tábor jöhet számításba! Lekvárka csalódott Csokiban ez is kiderült!

Nyuszomuszo83 2018.12.19. 16:18:24

Amúgy Viki beceneve a Debiliós szériában a HV lakók közt T9 volt!

Sanda.Ipse 2018.12.19. 16:29:16

@moletty:
Én csak azt nem értem, hogy ezeknek a lányoknak nem eléggé visszatartó erejű VV Fanni sorsa?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.19. 16:36:18

No én ettem egy x-et Rollira látatlanba. Indok: Zsunak és Reninek nem szabad megnyernie a játékot bármennyire is ők (is) a kedvenceim, sajnos nekem BB Évi jut róluk eszembe és nem venném a lelkemre ha ők is igy járnának.

Ha Vivit, Erát, Lacikát viszi lazán visszajön
Ha PUA-t viszi akko sikítva de visszajön (ez lenne a legjobb)
Csoki, Hunyor - szerintem őket nem viszi....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.19. 16:38:02

@MosóMaca:

Kondi-szoli-Józsinak a maciját dugta el Viki anno, aztán Józsi villamester lett és mindenkit megszopatott azzal hogy cigimegvonásban részesül az összes lakó amíg nem kerül elő a macija.
Később a táplálékkiegészítős fehérjés dobozkájában találta meg kondiszoli :)
Örülök hogy segíthettem :)
Néha kellett Viki szarkeverése, egyedül ő látta át hogy Aurélió csak szopatja Zsófikát.

Sanda.Ipse 2018.12.19. 16:55:20

@Brigante:
És mi van Greggel? A jelét is őrá tette.

bElannaTorres 2018.12.19. 17:21:27

@Brigante: bb évi nem a pénz miatt járt úgy, meg szerintem Zsuzsi nem hasonlít rá amennyire emlékszek, meg azok alapján amit írtatok
drukkolok neki, nyerje meg, még hunor sem tudta átverni bent, pedig ő ügyes ebben, adri meg era is elhinne neki sokmindent
Nyomtam egyet roli ellen, de ez még változhat, nem tudni még kit visz ki

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.19. 17:37:10

@Sanda.Ipse: Greg jó kérdés, nem tudom megítélni. Elég bolond, hogy kedveljék a népek. @bElannaTorres: Zsút én is kedvelem..., ideje lenne, hogy végre nem valami díszhím nyerje a VV-t.

Szerintem egyébként Zsu a égerősebb női karakter... nem irigylem Rolit mert, vagy egy szövetségest visz ki vagy necces lesz a bentmaradása. Ezt ő is érzi!

bElannaTorres 2018.12.19. 17:52:05

@Brigante: igen mert mindegyik meg van győződve, hogy fiú nyeri, ez látszott radicson, krisztiánnak is ezért volt ekkora önbizalma, félnek a párbajtól ezért lányt visznek ki sorban. Közben nekik kéne drukkolni

Laurebelle 2018.12.19. 20:46:20

Az utolsó 2 való világ szériában nem igazán sikerült egyéniségeket beválogatni, ezért is elég gagyi az egész. Nem értem, hogy miért nem castingolnak értelmesebb játékosokat is a műsorba. Persze, kellenek a Vivi féle lányok is showelemnek, de itt észben kb mind a -1-en állt meg a liftben...
És most egy kérdés, nem kötekedésből, tényleg érdekel: mit kedveltek Zsuban??? Buta, infantilis módon gesztikuláló hisztérika.. Engem riaszt, mikor belelendül a magyarázásba...Nem vicces, nem szórakoztató, nem mutatós...Szóval mitől jó showalany?

Laurebelle 2018.12.19. 20:49:14

Nekem Reni az aki szimpi és örülnék, ha ő nyerne. Tisztaszívű naiva, de szórakoztató és élvezi a bentlétet.

bElannaTorres 2018.12.19. 21:23:11

@Laurebelle: igen reni is jó karakter, nekem tetszik Zsuban, hogy követi az elveit, egyenes, nem áll ide - oda ha az érdekei azt kívánják, bátor. Nyomulhat nála hunor is a legszebb szavakkal, ő nem fog vele csak azért összejönni, hogy csinálja a műsort. Annyira nem buta, legalábbis nem úgy mint Lacika - zsu kicsit túlságosan szabálykövető , itt is mikor iskolahét volt csendben elől ült a padban, ilyen lehetett az iskolában is, úgyhogy szerintem amit tudott megtanult. (Nem azt mondom hogy ez jó, mert itt például bőven belefért volna a lazaság, csak hogy ő ilyen)
A farmnál mondtam azt hogy többet nem drukkolok fiúnak amíg nem nyer lány, mert nekem a farmban a lányok voltak szimpatikusabbak, előtte vegyesen, de ha épp lánynak drukkoltam akkor sose nyert. Erre jött még két elcsalt survivor.. úgyhogy nálam Zsu, Reni, és Adri nyerhet.
Era meg Vivi nem játszik túl szimpatikusan, esélyük sincs már.

zeddez 2018.12.19. 22:58:57

ezt a beszél az egyik, és 3 kiejtett szótag után már belepofázik a másik, amikor még be sem fejezte mondanivalóját dolgot qrvára rühellem bárkitől IS

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:22:09

EZ AZ GECI!!!!
KIMEGY AZ ÓTVAR!

Na végre, nem csalódtam a Roliban. hála ég.

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:22:50

már megy is a szavazat geci. kimegy az aszaltfejű végre.

Szepvoltfiuk 2018.12.19. 23:24:04

végre valaki, aki ráérzett a közönségre.

Gia 2018.12.20. 10:56:15

@bElannaTorres: Zsu nem cseszné el a lóvét,de Reni például mindenkinek kölcsön adna,és végül nem is maradna egy fillére sem.

Maximista vagyok 2018.12.20. 14:06:29

@Laurebelle: kibaszott szimpi amikor az asztalra köpi a kaját, inkább nem is jellemezném
süti beállítások módosítása