Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x43 - A bukás

2018. december 17. 21:20 - Hoppancs

 bscap0016_4.jpg

Anikó-ruhaelemzést nem tartok, mert nem értek hozzá, mindenki döntse el maga, aztán jöjjön a lényeg!

anikoooo.gif

 

1. Összefoglaló:

A párbaj közeledtével Adri felveszi a beletörődő bölcs figuráját, így a Krisztiánisztánba tett diplomáciai látogatása alatt sem győzköd senkit az átállásról. Komolyságát Lacika megjegyzése sem képes megtörni, miszerint ő lehet, hogy hazát (bár szívet nem) cserélne egy jóízű alvásért a nyugiszobában. A hangulat kellőképpen komor, kissé „Bergman-filmes családi vacsorás”. Adri azért reméli, hogy az ő győzelme esetén sem fog Vivi őrjöngeni, amire pont annyi az esély, mint arra hogy a cicám majd nem ugrik fel az égbe, majd rohan el rémülten, amikor megint a teraszra zuhan egy nagy adag hó.

bscap0000_5.jpg

Era olyan őszintén kíván Adrinak boldog karácsonyt és sikeres új esztendőt – ha a rosszízű politikusos hasonlatokat most mellőzzük –, mint Schobert Norbi legnagyobb ( be nem vallott ) riválisának e videó végén. Vivi majd már csak a bábunak szeretné elmondani a véleményét, és olyan kedves közben az arckifejezése, egyem meg.

bscap0001_5.jpg

Krisztián azzal nyit Adriána földjén, hogy Zsuzsut az ország legjobb csajának titulálja engesztelően, majd a maradék két fős lakosságot sellőre és „valami űrlényre” osztja. Aki olvasta Dzsudibí  tényfeltáró hogyvoltját , annak ez már nem is hangzik olyan meglepően. Miután Greg ügynök is csatlakozik, Krisztián szexuális szolgáltatásokkal, a hálószoba puha ágyikóival, illetve a felé sugárzó közimádattal érvel a migráció mellett, amely ugyan Adriána radikális népességcsökkenésével járna, de a pótlásról úgyis gondoskodna a „szent szűz”, azaz Zsuzsu. „Nem vagyok szűz”, tiltakozik a sértett, aki csak simán szent ezek szerint.

bscap0002_3.jpg

Hunor és Adri esélyeket elemez, melynek során előbbi helytállóan fogalmazza meg a szőke visszatérésének lehetséges okát: mint Radics esetében, itt is könnyen prostest-szavazás kerekedhet a bunkóbbik fél ellen.  A másik latolgatni való Vivi sorsa abban a nem várt esetben, ha ismét megözvegyülne. Rámegy vajon Csokira? És mennyi idő alatt? Erről értekeznek a másik oldalon is, ráadásul Greg rámutat, hogy bizony Krisztián támogatói között is többen vélik Vivi hűségét khm, megkérdőjelezhetőnek, Csokit pedig kitűnő parittya-alanynak.

morg.gif

Később a szerelmesek között is felvetődik a csokianakonda csábítása, mire Vivi felpörögve vallatásba kezd: ki rágalmazták őt ily’ aljasan? „Ők hárman mondták kint”, nevezi meg Krisztián az elkövetőket, de Vivi ezt sajnos saját pufogásától alig hallja. Era diszkréten az „anyázós” Csoki mellé furakodva erősíti meg a vádakat. Szegény Vivit ebben az egészben látszólag nem az bántja legjobban, hogy pasija jobban bízik Csokiban (és ki tudja, miket érez még jobban iránta) és tulajdonképpen csak a cimbora hűsége miatt veszi biztosra, hogy nem lesz köztük semmi, hanem az, hogy Krisz folyton „Sherlock Holmes-osat játszva” vallatja, de ő maga nem hajlandó elárulni, hogy kik akarják bemártani. Mármint a saját oldalukról, amit szerintem Krisztián sem tud, ha Zsuzsuék nem mondtak neveket.

bscap0003_4.jpg

Aztán csak kicsúszik a fiú száján, hogy Vivi nem is olyan régen még elég gyorsan váltott kedvest (kétszer), szóval engedtessék meg, hogy az igaz barátjában bízzon jobban. Aki előtte Radicsnak is jó barátja volt, de aztán…hagyjuk is. Vivinek szintén ez a véleménye, le is zárja a vitát, hogy mókás közjátékra válthassunk, melyben Reni, Zsuzsu és Greg kifekszenek az udvarra sellőzve-dalolva hóesést bámulni. Ez egy bizonyos „városi hangulat” megteremtését szolgálja Reni szerint, aki nagyon szeretné, ha fehér karácsony lenne, mert akkor elénekelhetné nekünk a vonatkozó nótát. A fenyegetés ellenére én is remélem, hogy legalább 24-éig marad egy kis havunk mutatóba. Miközben a bolondok játszanak, néhányan Era vezetésével bírálják őket odabent. Mert hogy felnőtt emberek NEM NÉZNEK HÓESÉST. Era olyan indulatosan érvel a dolog abnormalitása mellett, mint egy b-kategóriás tévéfilm érzelmileg érintett ügyésznője.

Harminc év alatt nem látott hÓT? Afrikában élt eddig? Mert akkor újdonság...

Adri úgy véli, talán vannak ennél nagyobb problémák is a vil(l)á(g)ban, minthogy valaki örülni mer a hónak. (Erről most beugrott egy traumatikus diákkori élményem A szívről, amelynek Az első hó című fejezetében apuka ütősen hívja fel fia figyelmét a havazás árnyoldalaira. Tudom, sokan szeretik ezt a könyvet, de nekünk kötelező volt, és máig kiráz a hideg ezektől az érfelvágós részektől.)

bscap0006_4.jpg

Persze Erát nem a szegények iránti szolidaritás, csupán saját szeretni való személyisége indítja tiltakozásra, amihez Roli és Hunor is csatlakozik. Aki kifekszik a hóesésbe, amit konkrétan még néz is, közben meg sellősen csapkod (ez ha jól látom, halszerű vonaglást jelent) és ÉNEKEL…szóval az bármire képes.

sello.gif

Neki még a hétéves húga sem vetemedne ilyesmire. Itt jó dramaturgiai érzékkel vágnak át a trióra, melynek tagjai egymást is öt-, illetve négyévesnek minősítik, felváltva kivitelezett Greg-nyomorgatás közepette. Az érintett félti gerince épségét a villában hizlalt fenekek és úszógumik súlyától.

bscap0005_5.jpg

Adri tartja magát az álláspontjához: a performansz egy-két mozzanata valóban „too much” (az öregebbek itt biztos megemlékeznek szegény Lorenzóról),  de a hó csodálata pont nem az. Vivi nem mond hülyeséget, amikor felveti, hogy a lököttek esetleg taktikailag fetrengenek, „kerüljünkbeazösszefoglalóba hashtaggel”, de mégis arra hajlok, hogy elhiggyem, tényleg ilyenek. Mintha most ők hárman együtt alkotnának egy előző évados Vivit. Az idei viszont azon kattog, hogy ő  tizennyolc évesen (*sóhaj*) mennyivel érettebb egyes harmincasoknál, én meg itt majdnem kétszer annyi idősen a pusheen-os mamuszomban  egyre jobban szégyellem magamat. Ja, nem is.

bscap0007_4.jpg

Anikó bejelenti a barátságos téli olimpiai játékokat, méghozzá spppeciális sportágakkal, melyek remekül passzolnak a villa speciális lakóihoz. De mielőtt még hivatalosan is megkezdődnének, a komoly felnőtt Era, aki nem akar bekerülni az összefoglalóba, tök spontán hógolyózást kezdeményez vihogva. A prológust követően a poweredby kollektív büntijével szembesül a kis társaság, méghozzá a határsértések elszaporodottsága miatt: az ítélet fiúknak húsz fekvőtámasz, lányoknak húsz guggolás, énekelve, bocsánatot kérve. A gyakorlatokat végre is hajtják, a fitneszedzők nagy rémületére.

fittt.gif

Era nem is érti, egyesek hogyhogy nem tudnak sem olvasni, sem szöveget értelmezni, aminek ő amúgy mestere, és miért nem fogják fel, hogy ami tilos, az tilos.

Ők mindenképpen átmentek a másik térfélre, bizonyos IDŐVALLUMOKAT is ott töltöttek.

Jön az olimpia első versenyszáma, a kukába hógolyó-hajigálás, amit a zöldek részéről az „utcai kosaras Michael Jordan” Lacika vállal,  a másik csapatból Greg. Reni villamester-kommentátor (hát van, amit nem tud eljátszani a művésznő?), a zöldek győzelmének bejelentésekor olyat mond, hogy ha főpolgármester-jelölt, vagy valami ilyesmi lenne, Rónai Egon élve sütné meg nyárson az ATV-ben:

Sajnos ennek az az oka, hogy a meleg fiú kezében elolvadt az összes hó.

Hát azért no...és amúgy is pánszexuális.

bscap0008_3.jpg

A következő körben a békatalpat (ismert téli sporteszköz) viselő versenyzőknek tojásokat kell kanálon egyensúlyozva eljuttatni A-ból B-be, pont úgy, ahogy Lacika hordja az információkat.  Vivien dupla zakója ellenére ebben is a zöldek jeleskednek. Reni a szünetben arra kéri Greget, hogy intenzíven simizze  a buksiját, és közben feláll neki, legalábbis Greg úgy érzi. A cseppet féltékenynek tűnő Zsuzsu most nem a nyugiba vonul, hanem Adrihoz, hogy szomorú zenei aláfestéssel elpanaszolja, mennyire zavarja a saját morgása, és az, hogy ő vagy a középpontban van, vagy pedig láthatatlan, mint egy hullámzó kedélyállapotú kísértet. A harmadik, egyben záró szám  a szinkronúszás szárazföldön, amelyben a fürdőruha-fóbiás Csoki nem kíván részt venni. Az engedelmes többiek kapnak orrcsipeszt, úszósapit, mindent, csak vizet nem. Roli úgy érzi, valamiben végre kiteljesedhet. Zsuzsu nem elégedett Csoki hozzáállásával, nála még Krisztián is jobb egy fokkal, aki csak beült a táncolók körének közepébe, „mint egy kirakatba, és bámult”. Mindkét csapat teljesítményéről elmondható, hogy nemcsak úszás, de szinkron sincs, viszont Reni így is képes az emlékezetessé tenni az övéit. 

Nekem van, hogy mindig pattannak az ötletek…szeretem kiszínezni a dolgokat.

Színez bizony, mint egy olyan óvodás, akiről sejthető, hogy később is lesznek még vele gondok. Hamis hónaljszőröket fest mindenkire, magának egy kis póthajból még intim szőrzetet képez, így van mit (nem) nézni a produkción.

bscap0010_5.jpg

bscap0011_5.jpg

Mindezen ismét Vivien szörnyülködik, szerinte kicsit sem nem poénos, sőt, a női nem megalázása, hogy

valaki azt mutatja, hogy itt is szőrös vagyok, meg ott is szőrös vagyok, igénytelen vagyok…

Greg viszont elégedett, 5 azaz öt pontot adna maguknak, amolyan vacsoracsatás/halatortánosan.

bscap0009_5.jpg

Reni igen jól mulat Vivien kifakadásán, számára az a lényeg, hogy jól érezze magát, ami láthatóan teljesül is.

bscap0012_4.jpg

Az olimpiát követően megszűnnek az országhatárok, fel lelhet szedni a vonalakat, de hogy rossz hír is legyen, Anikó belengeti, hogy Csoki rosszul jár majd a szabályszegés miatt.

2. Élő kapcsolás és párbaj

Jön az élő kapcsolás, Reni bevallja, hogy a vártnál kevésbé élvezte a villamesterséget, túl nagy a felelősség, meg a teraszkultusz. Krisztián azért csalódott, mert Peti megígérte neki kétszer is, hogy találkoznak, erre nem kiszúrják a  szemét Anikóval? (Szerintem meg örüljön, hogy senki sem fogja kiverni a szemét izgatott hadonászás közepette.) Amúgy csak jó történhet vele, mert ha nem jön vissza, legalább nem kell tovább Adrival élnie. Ezt az előnyt némileg kisebbíti, hogy akkor sem kell, ha visszamegy. Adri is bizakodó. Reni zavartan nevetgélve nem akarja bevallani, mit tátogott a kamerának, de Anikó kikényszeríti a vallomást: hát azt, hogy „szeretlek, anya”. Cuki. Csoki hiába bujkál az igazságszolgáltatás elől, a műsorvezető őt is megtalálja, aztán felkéri Krisztiánt, hogy búcsúzzon el. Csoki kapja a legnagyobb figyelmet: forró ölelés, érzelmes négertesózás és büdöslábazás jön, majd Krisztián távozik. A legjobb pillanataiból végre megtudom, hogy lett Vivien Casper. Éjjeli kamerával nekem inkább Samara/Sadako, csak a hajszín rontja az illúziót.

ghost.gif

És már vonul is be hősünk, térdre borulva csókol kezet Anikónak, aztán kijelenti, hogy Csoki áll hozzá a legközelebb, de azért Vivien is jó barátja. Huh. Na, meg Anikóval is barátkozna, ha akarná, értitek, ÚGY, höhö. Némi önismétlő gondolat az Adritól szabadulás vágyáról, aztán az emlegetett személy következik, aki egészen gandhis, "szeressük egymást gyerekek" beszéddel köszön el. Róla főleg kiabálós, táncolós pillanatokat láthatunk, mielőtt belibben a stúdióba. Az első odaszúrogatós beszólás arról szól, ki is a kétszínű, uuuuncsii, de hátha a kortesbeszédek felpörgetik a műsort. Csoki elmondja, hogy Krisztián olyan, mint egy medve, (amikor alszik, nincs fölkelve), néha eszik, iszik, parittyázik, de amúgy punnyadással tölti idejét. Saját maga után őt tartja a "legnagyobb formának", aki felvidítja, vagy ha kell, még jobban felidegesíti. És ugye őszinte, hiszen tényleg egy flegma paraszt. Közben saját magát is promózza, talán csak amíg eszébe jut, mit akart még mondani Krisztiánról. Hát azt, hogy szavazzanak rá. Greg jön.  A lány apró termete ellenére azonnal kiszúrta Adrit bociszeme és hangos kacaja miatt. Kedves ember, lehet vele mélyen beszélgetni, és

bscap0013_5.jpg

igen, itt bevágják Vivien "napersze" tekintetét. Amúgy vannak más érdekes fejek is, Zsuzsu szomorkás, Csoki bamba, Greg sok érdekeset nem mond, de legalább lelkes. Felidézzük a két párbajozó smárolós évődéstől  „irigy, gonosz szardarabozásig” fejlődő kapcsolatát, majd sok-sok üvöltözéssel később Krisztián immár élőben fejtheti ki álláspontját, amit odabent szerinte is kissé túl durván tett korábban. Adriban csalódott, de a lány nem tudja, ez hogy jött össze, amikor nem is beszélgettek. Viszont legalább Krisz áskálódott ellene. De nem is ismeri eléggé ahhoz, hogy utálja, vagy véleményezze. Krisztián lehazugozza ellenfelét, de már inkább csak pletykásnak tartja, nem szarkavarónak, mert ahhoz érteni is kéne ám. Adrinak a Krisztián-Vivi románcról annyi a véleménye, hogy Vivien pincsikutya, akit a fiú úgy aláz, ahogy tud, mire Krisztián a kettesben töltött időt hozza fel mentségére, amikor nyilván csodálatos lovag. Jó ember ő, na, csupán közönség előtt játssza azt a másik Krisztiánt, aki nem az olimpikon, csak úgy hívják. Mi nem tudhatjuk, milyen gyengéd, amikor senki nem látja.

bscap0014_4.jpg

Éééés megmutatják, ki van a 76,87%-os fantomkép mögött, hát, bizony Adri, aki úgy sikít, mint egy igazán tehetséges slasherhorror-színésznő, és ezt most nekem erősen fájó torokkal még hallgatni is rossz. De korrektül búcsúzik Krisztiántól, és már szalad is „haza”. A vesztes arcán valódinak tűnik a megrendülés, amibe talán némi megbánás is vegyül. Búcsúvideó, aztán mehet Győzihez. Vivivel megbeszélték kettesben a jövőt, most egyelőre folytatja a kinti életét, és belátja, hogy a bentit kissé elrontotta. Radicshoz képest ez egy hatalmas előrelépés, gratulálok Krisztiánnak.

bscap0015_3.jpg

3. Visszatérés, kiválasztás

Amikor Adri nyit be a villába, Vivien magát Roli, majd Csoki karjaiba vetve adja elő Laura Palmer anyját a Twin Peaksből, Greg azt kiabálja, hogy "megcsináltad, geciii", majd inkább már vissza is kapcsolnak Anikóra, nehogy még valami képernyősötétítő történjen. Vivi nem akar most beszélni, nem készült fel lelkileg a tragédiára. A kiválasztásra meg senki más sem, jól meglepődnek, de nem mondanak semmi csúnyát. Szuperképességek egyelőre tartalékban maradnak, gyorsan pörgetik a szavazást, Reninek szaladnia kell a bőrönddel ki-be. A heti ordibálások bemutatása után a többség úgy nyilatkozik, a konfliktusok tisztázódtak, bár Era még mindig nem érti Csoki levelét, Hunorral pedig nagyjából végzett. Érzelmileg, nem fizikálisan. Előzetes megbeszélés híján a voksok szépen szóródnak, mindenki valami már állítólag megoldódott összezördülés miatt dönt. Vivinek továbbra is thrilleres a nézése. Zsuzsu és Roli között szavazategyenlőség alakul ki, de Reni nem a barinőjét küldi, hiába kérte tőle, mert 1% esélyt sem akar adni a kiesésére. Így Roli a következő biztos párbajozó. 

510 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etikette 2018.12.17. 21:36:32

Koszonjuk Hoppancs es jobbulast! En odaig voltam Aniko tegnapi szettjetol, nagyon csinos volt. Krisztian nem tudom mire szamitott, tenyleg elhitte hogy a csaladjan kivul barki is bent szeretne latni? Lol kis hulyegyerek

mocskosmacska 2018.12.17. 21:41:22

Rolinak vigyáznia kellene a pinaátokkal. A másodszoros özvegysége miatt bőgő vivi, "nyugi, én itt vagyok"-kal vigasztalja, aztán csodálkozik, hogy egy órán belül rákerül a zöld kendő.

etikette 2018.12.17. 21:43:45

@mocskosmacska: hopp gondolod hogy az atok erintes utjan is terjed? Nem szukseges feltetlenul behatolas?

Kartontigris 2018.12.17. 21:45:19

Ánusz megtudta már, hogy mindenki a pumpedgabóval bemutatott párzásán röhögött ami elég hozzájárulhatott a több mint 76 %-os pofáraeséshez?!

mocskosmacska 2018.12.17. 21:47:28

@etikette: Úgy látszik, hogy már egyre erősebb lesz. A zöld kendőhöz már elég az érintés is, nem kell hozzá feltétlenül koitusz.

etikette 2018.12.17. 21:52:28

@Kartontigris: erdekes lehetne az is hogy kihez ment haza? Pumpedhez? A „baratnojehez“? Cintikehez? Somahoz? Radicshoz?...barcsak erdekelne...de nem tud.

Angora Cardi 2018.12.17. 22:01:49

@Kartontigris: Mintha egy pillanatig lefutott volna lelki szemei előtt a vajon-ok között repkedve, hogy nemtán ezért...? Én mindenképp láttam a pillanatot :D

Kartontigris 2018.12.17. 22:02:23

@etikette:
Ha visszaolvasott itt akkor minimum egy szenespincében barikádozta el magát!

Mók_Ica 2018.12.17. 22:02:26

hi evribodri :))) konténerek a helyükön :))) dikk :)))
micsoda viccelkedős kérdést tett fel a retek özvegyribiről :)))) mire szavazzunk????

Angora Cardi 2018.12.17. 22:03:10

Lacika teljesítményével elégedett vagyok minden játékban, Jordan és lekvár és jó éjszakát lekvárok... nekem már csak egy nap az állatkertben...

Mók_Ica 2018.12.17. 22:03:33

@etikette: radics és cintike nem várta ez tuti.... pumpedre tippcsizek :))))

Mók_Ica 2018.12.17. 22:04:38

@Angora Cardi: én ma voltam kari előtt utoljára :))) majd két ünnep között megyek....

Kartontigris 2018.12.17. 22:05:03

@Angora Cardi:
:D
Újranézem, hátha én is meglátom!

tvbuzi 2018.12.17. 22:05:09

@Mók_Ica: és még az én májamat emlegette valaki tegnap...
:DDD

Mók_Ica 2018.12.17. 22:05:55

laszika honnan ismeri ezt a számot??? ez mi ez???

ánusz mennyire biztos benne még hogy övé a magasabb % ..... höhöhöhöhö

Mók_Ica 2018.12.17. 22:06:40

@tvbuzi: az én májam elég pöttyös a bentlakókkal kapcsolatban :)))))

Cimili 2018.12.17. 22:06:43

zsu rájött, h kell kinyitni a milkát.

tvbuzi 2018.12.17. 22:07:12

Konténert gyorsan! Köszönöm!

Mók_Ica 2018.12.17. 22:08:13

ánusznak megvolt még a szuperképessége??

özvegyribi esküszik...... sztem rá fog ugrani vkire még......

nicu71 2018.12.17. 22:08:18

Szerintem Ribinek tök jó ez a feltűzött haj. A legjobb amit ezzel a szörnyű pothajszerkezettel csinált eddig.

Angora Cardi 2018.12.17. 22:08:25

@Mók_Ica: Látod milyen kis tájékozott?
Jó pihit. Én nem megyek két ünnep között sem.
@Kartontigris: :DDD a légüres tér beszédes volt a fülei között

Mók_Ica 2018.12.17. 22:09:52

@Cimili: már megérte, hogy bement :))

@tvbuzi: gyere :)))

adri vajon honnan tudta, hogy ilyen gyorsan kihívás lesz???

nicu71 2018.12.17. 22:10:57

@Mók_Ica: szerintem csak rögtönzött a kis lekvár. Mindig vidáman ébred. Amugy nekem tetszett ez a kis dalocska, furi, de jó

Mók_Ica 2018.12.17. 22:11:35

@Angora Cardi: laszika az ász :)))
de jó neked!!!!

ánusz miért vett fel szoknyát?? milyen jó lett volna, ha ebben ment volna párbajozni :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:12:04

Nooo itt vagyok! Eddig elég uncsi az öfi és kiveri a szemem pöti! Savaztam az appon a kvizkérdésre!

Cimili 2018.12.17. 22:12:22

emberek ki vannak spécézve -by zsu

Mók_Ica 2018.12.17. 22:12:50

@nicu71: nem rögtönzött..... tökre jól tátogott rá ... volt egy rész, amit nem tudott, de a többit jól nyomta... egyébként vidám kis nóta volt :)))

tvbuzi 2018.12.17. 22:13:35

Pumped csillogó szemmel nézi

Mók_Ica 2018.12.17. 22:13:39

@Nyuszomuszo83: remélem nem arra, hogy szingli marad :)))))

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:13:54

Pöti egy segg, olyat is felkonfolt ami nem is volt! Sírok!

Mók_Ica 2018.12.17. 22:15:05

csoki "kingázott" -> faszomatbazdmeg :))))

WICKEDWITCH 2018.12.17. 22:15:15

Szuper poszt lett, köszönjük! :)))
Közben eszembe jutott valami: a komoly felnőtt özvegy Radicsné özvegy Ánuszné VVGyűrűsmenyasszonyribanc vajon miért szokott cicafüleket tenni a fejére???

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.17. 22:16:55

@mocskosmacska: ez jó volt :) . Egyébként, aki kupakolt a villában az gyôzött már valaha? Talán a Milló....

Mók_Ica 2018.12.17. 22:17:37

@WICKEDWITCH: mer' ő már nagylány :)))) (nyugodtan használd az "özvegyribit" :)))) )

Cimili 2018.12.17. 22:17:59

era nóóóóóórmális?

Mók_Ica 2018.12.17. 22:18:33

era miért síratja ennyire ánuszt?????

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:19:23

@Mók_Ica: neeeem a harmadik lett, rátekeredik a kövi faxra! :D
Mekkora dráma vagyon!

WICKEDWITCH 2018.12.17. 22:19:48

@Mók_Ica: köszi! :))) a hosszú nevét nem fogom mindig kiírni... :DDD

Angora Cardi 2018.12.17. 22:19:55

@Mók_Ica: Azt hiszi ő olyan kva okos, hogy megváltoztatHATTA volna K-t de nem hallgatott rá. Igazából az elszalasztott lehetőséget siratja (szerintem) hogy mégsem lett Goddess.

Mók_Ica 2018.12.17. 22:20:08

özvegyribi nagyon el van tévedve...... még mindig a szimpáCia szavazásból indul ki..... mikor vót már az, ribikém????

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:20:38

@Mók_Ica: mert szeretett volna egy hármast szerintem úgy szereti vivit ugyis mekkora barik, nem irugyek egymásra!

Cimili 2018.12.17. 22:21:14

ezt az önzőséget. ánusz rábeszélte ribit, h ha kint maradna, menjen ki utána?

mocskosmacska 2018.12.17. 22:21:23

Lusta vagyok bekapcsolni a tévét, de meg lekvárok az ágy felé hamarosan, álmos vagyok. Majd holnap elolvasom, hogy mi történt. Nagy meglepetést úgysem okoznak majd a lemingek.

Mók_Ica 2018.12.17. 22:21:37

@Nyuszomuszo83: én is arra tippcsizek.....

@WICKEDWITCH: még jó, hogy :)))) ez is elég hosszú.....

@Angora Cardi: beszopta.... és még mindig vakon vannak.....

Angora Cardi 2018.12.17. 22:21:41

Adrit sajnálom, hogy nem érik fel ésszel a többiek, hogy legalább egy udvariassági gratulációnak helye lenne.

Mók_Ica 2018.12.17. 22:23:06

@Nyuszomuszo83: csoki is ánusz is kéne erának???? ő is ribi lesz......

nicu71 2018.12.17. 22:23:17

@Mók_Ica: hahaha igen, de Kingához képest ez semmise volt. Azt a gyűlölettel terhes sikkantásos toporzékolós idegsokkot nem és nem lehet überelni,

tvbuzi 2018.12.17. 22:24:13

Már megint ez a kurva hazugságvizsgáló még a lopás bazz

Mók_Ica 2018.12.17. 22:24:26

@Angora Cardi: nem baj, mi látjuk és úgyis mi szavazunk :)))

ánusz mekkora egy önző gyökér..... kiesett, és megkérte ribit, hogy menjen ki utána.....

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:24:27

Hányok Pötitől, komolyan, 3D-ben életveszélyes lenne!
Hoppáááá Hunyinak van esze!??? Tattikázik??? Hát mi folyik itt Gyöngyösön Béláim???

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:25:55

@Mók_Ica: meg sem lepődöm, a kelléktár adott, póthaj van, butuska is, visit is, ráfanyalodik már bármire...

Mók_Ica 2018.12.17. 22:25:58

@Cimili: végülis igen :))))

@tvbuzi: már kiderülhetne valami...... lassan az összes körmömet lerágom..... (se)

@nicu71: kingát nem lehet überelni :))))

Cimili 2018.12.17. 22:26:52

blogmoci mit szarakodik??????????

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:28:07

@tvbuzi: elfogy mmajd szépen az is, kiderül ki lopott, meg még az is,ami nem volt, remélem vivi elött Ánusz és Pumpi, de a képét hadd lássam!

Mók_Ica 2018.12.17. 22:29:19

@Nyuszomuszo83: azt hiszi ez a nyerő......

Mók_Ica 2018.12.17. 22:31:58

kapnak szolit is????

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:32:27

@Mók_Ica: elég szarul gondolja, de ő ilyen a való életben is sztem!

Lynette21 2018.12.17. 22:32:45

@Mók_Ica: Szivi. En imadtam a Maszk c. filmet. Regebben...

Lynette21 2018.12.17. 22:33:21

@Mók_Ica: Ez mar nekem is feltunt, hogy lett egy uj szponzor... De a szolit nem talalom egyenlore.

tvbuzi 2018.12.17. 22:33:48

@Mók_Ica: csoda, hogy eddig életbenmaradtak nélküle

Mók_Ica 2018.12.17. 22:35:00

özvegyribi zokogása.... part 1559486596

Cimili 2018.12.17. 22:36:17

era pár hete még utálta ribit, most meg feszt vigasztalja és simizi. blöeeee

WICKEDWITCH 2018.12.17. 22:36:48

Reni: "Mit csinált rosszul a Krisztián?" Nincs több kérdésem...

MosóMaca 2018.12.17. 22:37:05

Navégre! Hunor pedzegeti,hogy Ribit kéne kivinni!

Ego0123 2018.12.17. 22:37:07

Ez már nagyon szánalmas...

tvbuzi 2018.12.17. 22:37:18

Pföjj, baszki, de undorító ez a műszempilla

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:37:30

Ezt a könny nélküli tutulást utoljára egy két éves kislánynál láttam mert nem vette fel az anyukája két szatyor cipelése közt! Vivi minek jöttél ide én is ezt kérdem!

mocskosmacska 2018.12.17. 22:37:56

@MosóMaca: Remélem, hogy Hunor elég meggyőző lesz.

Mók_Ica 2018.12.17. 22:38:18

@Nyuszomuszo83: valószínű

igen, drága ö.ribi.... mi is ezt kérdezzük, minek jöttél ide????? kétévegyűrűsmennyasszony boldogságodat adtad fel..... pffffff......

@Lynette21: hamarosan kapnak....úgy tűnik

@tvbuzi: :)))

MosóMaca 2018.12.17. 22:38:43

@WICKEDWITCH: Reni ellenérvként kérdezte,mert a nyomorékok nem akarják elismerni Adri győzelmét,csak azt szajkózzák,hogy ánusz elrontotta. Ha jól értettem

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 22:39:14

De faradt hogy meg mindig ennel a szaros kepnel tartanak.

Cimili 2018.12.17. 22:39:49

@tvbuzi: havat lehet seperni vele.

Mók_Ica 2018.12.17. 22:40:41

hunyor kezd felébredni :))) taTTika :))))

MosóMaca 2018.12.17. 22:41:16

Roli kijeletni,hogy ő itt a legokosabb... Majd Hunor vázolja az egész tattikát,mire roli csak bólogat...

Lynette21 2018.12.17. 22:41:17

Jesszusom! Ezek azt hiszik a nezok azert szavaztak ki Kriszt, mert lattuk, hogy o lopta el a fotot?! Kit erdekel az a szar?!

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 22:41:26

Miert nem erat viszi ki a gecibe?
Azert is a lotyora fogok szavazni, ha ekkora majerhuszarok.

Mók_Ica 2018.12.17. 22:42:01

era ezt most komolyan megkérdezi hunyortól???? milyen gyökér......

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 22:42:21

@Lynette21:
Botrany geci. Szavazzuk meg ki egy gombbal az osszes szart egyszerre.

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 22:43:10

@MosóMaca:
Hihetetlen. Szavazzunk a fantomkepre.

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:43:13

Ez az Era egy idióta gyökérkefe! Essen ki!

nicu71 2018.12.17. 22:44:03

@Szepvoltfiuk: en már reg elfelejtettem, annyira nulla az egész képes sztori, erre több hét után is még melegen tartják, elképesztő.

Cimili 2018.12.17. 22:44:19

pattanj fel az asztalra zsu, úgy hitelesebb amit mondasz!!

Dauda András 2018.12.17. 22:44:38

@etikette: Szerintem is csinos volt Anikó. Végre vmi normális ruhát adtak rá!

Mók_Ica 2018.12.17. 22:45:19

era is gettósztájlban nyomja... mi ez a tenyércsapkodás????

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 22:45:31

Jezusom. Keruljon mar ki ez a ribanc a jatekbol.

MosóMaca 2018.12.17. 22:46:00

Ohhh,megjött a LEDEGRADÁL

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:46:39

@Mók_Ica: tanulja a bírónőjétől!

Ego0123 2018.12.17. 22:47:02

Ezt a játékot ismerem :):):)

Mók_Ica 2018.12.17. 22:47:16

zsu mingyá lepattintja a körmeit nagy megbántódásában.....

era azt gondolja, hogy minden pasinak bejön és magáévá akarja tenni......

MosóMaca 2018.12.17. 22:48:22

Hunor most aztán jól beleültette zsuzsut a hintába

Mók_Ica 2018.12.17. 22:50:08

zsu próbál okosnak tűnni a gyanakodással.... :)))) de tényleg sárgalapos......

Cimili 2018.12.17. 22:50:09

hunyor de ravasz. teccik is.

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 22:51:16

Agyhalal van ujbudan. Teljes agyhalal.

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 22:52:04

Faszom hazugsagvizsgalos kartyan is mit vergodnek ennyit...

Mók_Ica 2018.12.17. 22:52:39

ö.ribi új viszonyt kezd a szavazók 81%a szerint :)))) röhögök :))))

tvbuzi 2018.12.17. 22:52:40

Az A még a B válasz nem ugyanaz volt?

Cimili 2018.12.17. 22:53:33

pp a stábbulis karkötővel dicsekszik?

Angora Cardi 2018.12.17. 22:53:55

Lacika tattikázik Rolanddal és átatja a szuperképességét, kis okosfejit lekvárom.

Lynette21 2018.12.17. 22:53:58

Nyert mar valaki ilyen fuji instaxot vagy ezt csak ugy mondjak, hogy lehet nyerni?

Mók_Ica 2018.12.17. 22:54:00

mi volt laszika szuperképessége?

tvbuzi 2018.12.17. 22:54:05

Peti baszdmeg, vette egy jó befejezés- elköszönés

2018.12.17. 22:54:28

Hahó! Mi volt Laszika szjúpőképessége?

Cimili 2018.12.17. 22:54:32

@Mók_Ica: erre szavaztam. kérem a nyereményem!!!

Mók_Ica 2018.12.17. 22:54:44

@Cimili: pp beszólogatott ma többször is.... lehet, hogy ő is olvasott minket :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:54:54

@Mók_Ica: mondogatom én hogy szefós, ma asszonták rosszul látom, mert csak szorong és nem személyiségzavaros! Dehogynem!
@Szepvoltfiuk:
Szegény agyrágóbogár éhen halt! Morzsoljunk el egy könnycseppet!-

Cimili 2018.12.17. 22:56:05

@Mók_Ica: a wikin: Ha a játékos párbajra készül, a képesség felhasználásával tanácsot kérhet a külvilágtól.
Birtoklója: Lacika

Angora Cardi 2018.12.17. 22:56:17

@Mók_Ica: Párbajtanács.
A szuperképesség tulajdonosa párbajozóként tanácsot kaphat a külvilágból egyetlen alkalommal. A szuperképességet csak saját magára használhatja fel. (átruházni ezek szerint lehet)

Remélem valami nagy szívesség jár ezért cserébe Rolitól.

WICKEDWITCH 2018.12.17. 22:56:41

@MosóMaca: igen, valahogy úgy kérdezte. De most komolyan nem vágja, hogy Ánusz elbaszta? Bár ahogy Radics párbaja előtt nyilatkozott, nem csodálom...

Mók_Ica 2018.12.17. 22:57:08

@,,: höhöhöhöhöhöhöhö :))))

@Cimili: tőlem kapsz marcipános milka szalonnacukrot :)))) küldöm :*

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 22:57:16

@Mók_Ica: benne volt a 81-ben a szavazatom!

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 22:57:24

Lassan amugy jobban varom Jose Luis Armandot, mint a villalakokat.

tvbuzi 2018.12.17. 22:57:38

Vajh hogy megy a tanácsadás?

Mók_Ica 2018.12.17. 22:58:39

@Nyuszomuszo83: tuti szefós....

@Cimili: @Angora Cardi: köszi :* cukrok vagytok :)))) *-*

Cimili 2018.12.17. 22:59:06

@tvbuzi: ratyistól lehet tanácsot kérni. :DD

Mók_Ica 2018.12.17. 22:59:40

@Nyuszomuszo83: igen, menjünk :)))

@tvbuzi: a múltkoriban korábbi vv lakók mentek be.... pl Attila is *-*

Cimili 2018.12.17. 23:00:31

@Angora Cardi: vagy amilyen okos( mert ezt tudjuk), azt hiszi, h ő lesz kihívva.

tvbuzi 2018.12.17. 23:01:02

@Mók_Ica: akkor gondolom most soma vagy au megy be :D

,, 2018.12.17. 23:03:00

@Mók_Ica: én csillámpóni vivire szavazok:)
@Angora Cardi: nyam

MosóMaca 2018.12.17. 23:03:32

Mi több bizonyíték kell arra,hogy Zsu gyengeelméjű,mikor jelentkezik egy ilyen játékra,aztán meg vérig sértődik és/vagy sírva fakad,ha jelet kap?! Mire számított?

2018.12.17. 23:04:04

Indiáni Óceán!!!

mandarinos csoki 2018.12.17. 23:04:11

Era mai Hunor-felkérdezésével kapcsolatban ismét az az örök érvényű igazság jutott eszembe, hogy egy nő két dolgon tud nagyon felháborodni: ha meg akarják dugni, és ha nem akarják megdugni...
Szánalom a nő, ha nem Radics ellen ment volna a szavazatom anno, akkor bánnám, h rá voksoltam.

Cimili 2018.12.17. 23:04:12

nem érdekel ánusz horkolása!!

,, 2018.12.17. 23:04:30

@Angora Cardi: az olyan lehet mint a zserbó

2018.12.17. 23:04:49

A gyözi ősei jöttek az Indiáni Óceán partjáról jesztüdéj.

Mók_Ica 2018.12.17. 23:07:55

@Angora Cardi: olyanom most nincs.... kapsz zserbósat, jó lesz? :))))

@tvbuzi: au biztos nem, ő már tv2nél van..... soma talán....

@,,: ő is esélyes lehet.... van-e még szerződése???

Cimili 2018.12.17. 23:08:19

3 napja még nem hozott kaját, most meg már igen? hazudsz ribi!!

Mók_Ica 2018.12.17. 23:09:00

@Cimili: amikor beadtak korábban durva horkolást, én azt hittem csoki az.....

Ego0123 2018.12.17. 23:10:08

Te soha nem nyered meg kedves VVV

Mók_Ica 2018.12.17. 23:10:18

@Cimili: ö.ribi azt mondja a riportba', hogy nem megy rá más farokra.....de ettől még nem fog nyerni...... az első párbaján essen ki.....

tvbuzi 2018.12.17. 23:10:29

Melyik két plázát mondta VVV?

Ego0123 2018.12.17. 23:10:36

Ez viszont jó volt!!!

WICKEDWITCH 2018.12.17. 23:10:57

A netem is akadozik (fehér ember nézi farkát kergető kukac), meg csörög is a pizsi, szóval jó éjszakát mindenkinek! :)

,, 2018.12.17. 23:11:21

@Mók_Ica: szerintem van, de ami sokkal fontosabb, van zserbós szaloncuki? Épp most fantáziáltam róla pár kommenttel feljebb

Ego0123 2018.12.17. 23:11:52

magyar Jókai Mór, Istenem...

2018.12.17. 23:12:15

@Mók_Ica: Amikor bejött, gyűrű volt rajta, azt mondta nukukuki csakima, oszt kellet Ratyisnak kb. 47 óra...

Mók_Ica 2018.12.17. 23:12:27

hozéármándó elég visszafogott ma...... próbál okosabbnak tűnni..... hát elmondom kedves hozé, nem megy ez neked..... jesztödéj.......

Maximista vagyok 2018.12.17. 23:13:20

Ma a faszom az a firt class?

Maximista vagyok 2018.12.17. 23:14:50

Úristen b+ fülembe forró ólmot öntsetek!

Mók_Ica 2018.12.17. 23:15:30

@Spitzbauer: oszt ratyis kiesett, 24 órán belül ánusz farkán vigasztalódott...... most csoki vigasztalja..... de ö.ribi hűséges marad..... aham.....

I know vs. I NO :))))) greg lesz a kövi bv műsorvezető....... renyhe is remekül beszél angolul.... greg is .... talán nem kéne erőltetni nekik sem

Angora Cardi 2018.12.17. 23:15:40

@Mók_Ica: najó :D
@,,: majd mi csinálunk
@Cimili: :DDD mer' okos

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 23:16:12

@Mók_Ica: mondtam hogy az, de a délelőttös müszakból mindig akad pár tesa aki lepisszeg! :D
Nem bírom Hozentrogert! Megnézem a bejátszást és átnyomom a tvt, Pöti kiverte a szemem hozéluiz lerombolta az agysejteim, most már vissza kell építenem őket, leamortizáltak! Jaaa és két nap szabi-dehogy szabi, rohanás-lesz holnaptól! Jó éjt Nektek! Puszaaaa!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:17:52

Sziasztok, most érkeztem, de visítva rohanok. Édesfaxom, stomaCS, i NO, nem akaroooooom.
Iszom meg egy fröccsöt, ezt nem bíííírooooom.

,, 2018.12.17. 23:18:52

@Angora Cardi: csináljunk is! Van recept sok a neten, most kerestem rá.

Mók_Ica 2018.12.17. 23:19:40

@Csakazértis én vagyok a királynő: vmi töményet inkább :)))

@tvbuzi: zokogunk...... (se)

Maximista vagyok 2018.12.17. 23:20:04

Nem tudom hogy vascsővel vagy téglával verjem agyon a svéd műsorvezetőt.

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 23:20:09

@Mók_Ica: Köszönöm szépen! Neked is! Pusziiii!

Mók_Ica 2018.12.17. 23:21:10

zsu még robotul sem tud járni..... nem érti.....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:21:26

@Mók_Ica: az már megvolt, gondoltam egy vb és bv levezetőt, de bár ne tettem volna :)

Szepvoltfiuk 2018.12.17. 23:21:56

Lassan lehet el kell engednunk ezt a szeriat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:22:46

@Szepvoltfiuk: engedd. ;) ;) ;)
Vagy igyál többet. ;) ;) ;)

Maximista vagyok 2018.12.17. 23:23:53

@Mók_Ica: a lapát jó, de halántékra kell célozni, élével

Mók_Ica 2018.12.17. 23:23:57

roli kőműves mosolya elég gyakran kivillan..... höhöhöhöhöhö

Cimili 2018.12.17. 23:24:02

a szerkik lapítottak és csoki büntijét ma nem is említették?

tvbuzi 2018.12.17. 23:24:20

Anyádnak kell a dzseki

Cimili 2018.12.17. 23:25:09

hozé, kell a francnak a szar dzsekid!!!!
@Mók_Ica: mert annyira igényes.

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 23:25:26

@Cimili: Köszönöm szépen! Puszi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:25:29

@Maximista vagyok: előtte éleztesd a vasalatot, a tökéletes hatás kedvéért. ;)

Cimili 2018.12.17. 23:25:38

@tvbuzi: egyre gondolásztunk:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:26:11

@Cimili: jo az a dzseki, de nincs az a fertőtlenítő. ;)

Mók_Ica 2018.12.17. 23:26:30

@Szepvoltfiuk: sztem már elengedtük :)))) én csak a társaságért járok ide :))))

@Cimili: sztem itt olvasták, hogy miért nem kapott büntit.... oszt ennyit tudtak hirtelen kitalálni....

Cimili 2018.12.17. 23:26:48

@Csakazértis én vagyok a királynő: :DDDDDDDDDDDDDDDD

Jó éjt a maradóknak! :)

Mók_Ica 2018.12.17. 23:28:25

@Maximista vagyok: nekem megfelel a megoldás..... szerzek fém péklapátot :))))

Mók_Ica 2018.12.17. 23:29:42

elteszem magam én is... mingyá holnap van.... :)))
jó éjt nektek, pusszancs :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:31:41

@Mók_Ica: hagyjuk a pichába avv-t, menjünk inni. :D
Én elkezdtem. :)
Éljenek a céges karácsonyi vacsorák. :)
Új rádióadó by meg: Thompson. :D
Egy üveg rosé kellett a felfedezéséhez. :D

Maximista vagyok 2018.12.17. 23:32:18

Győzit minek kell mutatni? Ki kíváncsi erre? Nem is beszélünk vele egy nyelvet.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:32:43

@Csakazértis én vagyok a királynő: by me. Basszameg a hülye billentyűzet, mindig okosabb akar lenni, mint én.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:33:59

@Maximista vagyok: senki sem. Azért mutatják, mert kép nélkül azt hinném, a tehén bőg.
Vagy látogatás van a sárgaházban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:34:39

@Maximista vagyok: menjünk, gyújtsunk rá. Habár a valagam befagy.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:36:22

@Maximista vagyok: tali a teraszon?
Ja, gyere velünk tequilázni januárban.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.17. 23:43:02

@Maximista vagyok: Móki, Nyuszó, Udvariatlan, meg én tequilázni megyünk vhol egy középtávon, mert fingunk nincs, ki merre, de inni akarunk együtt. :)
Nyuszó a kanapémin alszik. :)
Móki meg kevesebbet fog inni, mint mi. ;)

nicu71 2018.12.17. 23:49:16

szerintetek lesz babás hét? :)))

Maximista vagyok 2018.12.17. 23:50:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: én Bp-i hülyegyerek vagyok, szervezés kérdése, meg ugye a kibaszott munka

Maximista vagyok 2018.12.17. 23:51:17

@nicu71: persze Vivi lefial, rak egy 4-5 fős almot a nyugiba

mentorosh lecsó 2018.12.18. 03:04:00

Azt ugye csak rosszul láttam, hogy a mai estén PpPpP PornóBajusz "náci karlendítéssel" köszöntötte a Nézőket ?!?!?!?!?

Hab a tortán: a szavazói nyeremény "bejátszót" megint elkavarták a vezérlőben, ezért PornóBajusz "elviccelte" a dolgot... Kár, hogy a színészi teljesítménye és a humora csak a Titanicot elsüllyesztő jéghegy kvalitásaival mérhető össze... pphhffhhejj...

mobilos perpetuum 2018.12.18. 03:06:37

@MosóMaca: www.eletforma.hu/test-es-lelek/a_siras_a_nok_fegyvere/
Az egyedüli, aki a játék elejétől tudatosan minden összefoglalóba be akar kerülni, és be is kerül.
Nem minden szituból jön ki, sőt.
Másik mondás Gábor Zsazsától származik: Mindegy, hogy jót, vagy rosszat, csak írjanak rólam.

A többi lány már mind szexelt. Ott nincs ész, csak ***

Costanza 2018.12.18. 05:54:09

Mokus szerencsesen kimanuperarta magat a jo eletbol, hajra csak igy tovabb, a vegen meg a homeless-segig is eljuthat ennyi esszel. A nagy talany pedig: - a husz szazalekot azert kapta mert Magyarorszag 80 szazaleka homofob, illetve nem dijazzak a nok abuzalasat (ugy nagyjabol elvileg), azt csak a csokinak nezzuk majd el, mert o hu de nagy (segg)arc

Ozvegy mokusnet meg ki kene vinni pszihologushoz. Vak vezet vilagtalanbol mar igy is boven tul sok van

Costanza 2018.12.18. 06:43:37

Miert kell azzal foglalkozni, hogy a vivien mar a masodik palival volt egyutt, es akkor mi van?
miert nem hivjuk fel arra a figyelmet akkor hogy a csoki mar vagy 3 not megdugott, az exrendor csavo kettot, a krisztian is kettot, esetleg kihagytam valakit, lehet volt meg..

Mit kell azon csamcsogni, hogy ha egy no akar tobb mint egy faszival egyutt lenni, esakkormivan, illetve miert kulonb BARMIBEN is ugyanez a dolog attol, ha egy faszi csinalja?

Ha mar korlatoltak vagyunk akkor toljuk full totalban am a kretent, kedves RTL hogy a
fucking multszazadi elevult boszorkanyegeto kettos mercedet dugnad mar fel, ezt kell tanitani tovabb hogy a nok kurvak, de bezzeg a palik meg coolok hogy mukodjon a rendszer mi?

hereverő heverő 2018.12.18. 08:10:13

@Costanza: Ne bomolj kérlek. Azért foglalkozunk Vivien faszról-faszra repkedésével, mert amikor bement, nagy hangon ecsetelte, hogy ő már gyűrűs menyasszony és senkivel sem fog összesimulni. Ehez képest gyorsan sikerült. Cintikét senki nem ekézte a gyors numeráért, hiszen szabad volt a vásár, csakúgy Csoki is szabad préda akit nem várnak odakinn. Én se várnám, ha nő lennék...
Szóval itt a társadalmi normák felrugása a téma, nem a szexuális étvágy vagy szabadosság. Senki nem dicsőítette egyik díszfaszt sem azért, mert megállt nekik a villalakók pár nősténye.
A másik, ami miatt ekézzük a lányokat, az a saját választásuk. Én (ha nő lennék, mint írtam fennebb) akkor se mennék rá ezekre a pasikra, ha az életem múlna rajta. Egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá.

hereverő heverő 2018.12.18. 08:13:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: esetleg én is benézek, ha kiváncsiak vagytok rám.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 08:14:04

Jó reggelt!

Az eredeti:
A teremtés után néhány nappal az Édenkert egy eldugott szegletében üldögél a padon a pók és a kacsacsőrű emlős. Szomorúan nézelődnek, majd felsóhajt a pók: Jól megszívtuk, mi?
Jah, helyesel a kacsacsőrű, de legalább az én seggemből nem jön fonal!

A vv-s:
Ánusz és ratyis szomorúan üldögél a Margit-szigeten egy félreeső padon. ánusz felsóhajt: Kiestünk a gheczybe, mi?
Jah, helyesel ratyis, de legalább az én seggemben nem járt pumped.

(Tudom szar, de ettől jó )

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.18. 08:23:50

@Costanza: Bizonyos értelemben egyetértek veled. Semmiben sem különb az se pro se kontra, hogy egy nő szexel vagy egy férfi. VVV esetében mondjuk abba lehet csak esetleg belekötni, hogy állítólag bejött, mint gyűrűs menyasszony, majd két nap múlva már premierplánba tolta, aztán kiszavazták a villaszerelmét, akit kb. egy napig elefántkönnyekkel gyászolt, majd belefutott a villaszerelmének nagy spanjába. Igazából ez a kamerák előtti szex maguknak a játékosoknak lesz roppantul kínos a későbbi életükben, márha bármi komolyat is terveznek még egyszer tenni vele. Az internet ugyanis nem felejt! Mellesleg én drukkolok annak a forgatókönyvnek, hogy ráugorjon megint egy palira, és végigjátssza a fekete özvegy szerepet a döntőig. Végül is, ha Lacikának a villafantomság a taktikája, amivel egyelőre láthatóan sikeres, akkor neki miért ne lehetne ez...?

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 08:32:36

Engem jobban leköt vvv által alfahímnek vélt egyedek levadászása, mint renyhe pincsi kutyázása csoki felé! vvv olyan antréval érekezett a játékba, hogy felcsillant a szemem, na ez mára elkopott, sőt inkább pusztulat alpári cigányjány lett! vvv vergődése izgalmasabbá teszi a játékot, meneteljen jó sokáig, mint baukó, kell valaki aki állandóan keveri az állóvizet!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 08:32:46

Engem jobban leköt vvv által alfahímnek vélt egyedek levadászása, mint renyhe pincsi kutyázása csoki felé! vvv olyan antréval érekezett a játékba, hogy felcsillant a szemem, na ez mára elkopott, sőt inkább pusztulat alpári cigányjány lett! vvv vergődése izgalmasabbá teszi a játékot, meneteljen jó sokáig, mint baukó, kell valaki aki állandóan keveri az állóvizet!

mobilos perpetuum 2018.12.18. 08:36:12

@MosóMaca: "Zsu gyengeelméjű,mikor jelentkezik egy ilyen játékra,aztán meg vérig sértődik és/vagy sírva fakad,ha jelet kap?! Mire számított? "

Folytatva gondolatmenetedet, Radics gyengeelméjű, mikor jelentkezik egy ilyen játékra,aztán meg vérig sértődik és/vagy sírva fakad, ha kikap Rolitól a villamesterségért való játékban?! Mire számított?
Vivi és Reni őrjöngve sírtak, mikor Radics/Krisztiánusz kiesett. Nem tudják a gyengeelméjűek, hogy előbb utóbb mindenki kiesik, egy maradhat?
Villatörténelem: rtl.hu/rtl2/valovilag/soma-sirva-fakadt-zsolti-beszolasa-miatt
Aurélió műanyag póknak kinéző műanyag póktól sírt.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 08:38:21

essen ki renyhe és lássuk csoki melyik csajt fogadja előbb erát vagy az özvegyet?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 08:43:29

@Csakazértis én vagyok a királynő: en nagyon nem vagyok pesti, ugyhogy jo szorakozast :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 08:44:11

ja, joreggelt, vagy jonapot, vagy mit, milyen bunko vagyok koran reggel 9 ora elott, hogy nem koszonok

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 08:50:08

es csak hogy az osszefoglalohoz is hozzaszoljak, tetszik Ancsa ruhaja, szeretem a zoldet.

WICKEDWITCH 2018.12.18. 09:31:42

Sziasztok! :)
@Maximista vagyok: két kezed van, nem? ;)
@Costanza: @hereverő heverő: plusz azért foglalkozunk még vele, mert mindig ki is esik mellőle, akire rárepül. :)

MosóMaca 2018.12.18. 09:35:56

@mobilos perpetuum: erre látod nem gondoltam, de ha így van és tudatosan csinálja, akkor azonnal mehet neki a 36milla :)

Maximista vagyok 2018.12.18. 09:37:27

@úgymond olvasó mmkk: én láttam hogy integettél :D

A reggeli fettelezésemhez ez pont jó

youtu.be/UIyRXvHmXxo

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 09:40:26

@Maximista vagyok: teja mellé is jó. majd ha visszajön a főni, egy kicsit magasabb hangerőn is meg fogom hallgatni, hadd örüljön :D

Ay Mama, Que paso 2018.12.18. 09:42:41

@Costanza: egyetértek! este Nagytétényi-Barátok köz sarok?

abból fakadhat a megkülönböztetés,hogy a férfi veti a magokat a nő meg befogadja. mint a termőföld,persze csakha Krisztián ki nem szívatja Izával akkor lesz termés

Sanda.Ipse 2018.12.18. 09:55:10

A legunalmasabb VV evör.
Párok mocorognak a takaró alatt, Zsuzsu valamin éppen dohog, Era valamit (ki érti mit?) hadar.
A legemlítésreméltóbb újdonság, hogy kifogytak a nyári mintás blúzocskákból idegbeteg Puskásfiú öltöztetésére. Hurrá!

2018.12.18. 09:55:38

Jó reggelit!
@Hedo a nokedli szaggató: Nagyon tetszik a forgatókönyv-ötleted!
@Costanza: Bár a többiek már többé-kevésbé leírták, de azért gáz a VVVribanc, mert
1.: bejön mint gyűrűs menyasszony, iszonyat nagy arccal,
2.: kb. két nap múlva fényes nappal megdugatja magát az alfahímnek hitt kanczigánnyal,
3.: amikor az 1 hetes "szerelme" kiesik, ordenáré, 40 éves czigány dédnagymamákat meghazuttoló módon jajveszékel-átkozódik,
4.: újabb kb. 45-46 óra elteltével megdugatja magát a következő alfahímnek hitt csicskhagheccivel, akir ráadásul foglalkozására nézve homoerotikus színész,
5.: kb. 3 hét nyalifali/pincsikutya/alázkodás kombó után, megint kiseik a alfának hitt omegahím, és innen ld. a 3. pontot.

Tehát ezért kell illetve lehet vele foglalkozni. Sem Pákó, sem a Törpeuszkár-Misimókus-köcsög hibridcsávó nem ajvékolt amikor az egyik vellabéli Qrópajtijuk kiesett.

6.: remélem a 3.-5. ciklus ismétlődik a játék végéig! Hajrá ribi!!! :-DDD

Egyébként lássuk be, szeretjük mi látni VVVribancözvegy viszontagságait. A tegnapi öfi előtt legalább is már dörzsöltem a tenyerem, hogy mennyire lesz gáz. Többen így voltunk ezzel, ki merem jelenteni. Nem csalódtunk, gáz vót :-DDDDD

Angora Cardi 2018.12.18. 10:04:11

@Spitzbauer: annyit tudok hozzátenni: ajvékol.
@úgymond olvasó mmkk: jó lekvárt!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 10:18:39

@Angora Cardi: természetesen, tudom, hogy a barackosat szereted. én is azt, de most szamócásat kívánna habtestem

2018.12.18. 10:19:15

@Sanda.Ipse: Több szemponból egyet lehet érteni veled: itt nincsenek pólusok, csak a mocsár. Még Roller és Hunyor akikben dereng valami erről a stratégiai játékról a többiek csak vegetatív szinten vannak jelen: eszik-iszik-alszik-baxik.

Viszont számomra ekkora katarzisok mint Ratyis és Ánusz kiesése ritkán voltak az előző részekben: talán mikor Béla kiesett, vagy amikor Ádina. És Ribi néha Renyhe ajvékolása színessé teszi a műsort.

Aki csak szimplán idegesítően zavaró: Era. Tényleg Erának nincs is általunk adott neve? Nem szép dolog, de szerintem mindenki úgy van már vele, hogy még rágondolni is utál, nem hogy neveket kitalálni neki.

,, 2018.12.18. 10:22:38

jó reggeltet. Csakazértiskirálynő ötlete alapján a szokásos tipiken kívül pluszpontért lehet tippelni arra is, hogy ki lesz a fekete özvegy következő áldozata a villaléte alatt. Extra pluszpontért arra is lehet tippelni h mikor, az egyszerűség kedvéért 3 lehetőség szerint: ezen a héten/év végéig/az új évben .
Vagy ilyesmi.

Rozsgyi 2018.12.18. 10:34:04

@Spitzbauer: "Egyébként lássuk be, szeretjük mi látni VVVribancözvegy viszontagságait. A tegnapi öfi előtt legalább is már dörzsöltem a tenyerem, hogy mennyire lesz gáz. Többen így voltunk ezzel, ki merem jelenteni. Nem csalódtunk, gáz vót :-DDDDD"

Ezen röhögtem, tényleg így van :D

csincsilla72 2018.12.18. 10:55:00

Szép napot!
A tegnapi részt imádtam. Egyrészt jó volt nézni Ribi összeomlását, még ha nem is volt túl őszinte. Kijelenthetjük, hogy a csúnyájánál jobb előrejelzés nincs arra vonatkozóan, hogy ki hullik ki idő előtt a játékból. :-) Ennek örömére drukkolok, hogy beleüljön szépen a csokifaszba is. És akkor kajakra eltűnik a harmadik barom is, akinek a nő = spermatartály.
Bírtam végre egy rendes tattikát is Hunyor és Roli között. Köszi a szerkiknek, hogy erre is szakadt idő! :-)
Adri feje viszont egyszerűen priceless volt, amikor a csipetcsapat felháborodva közölte, hogy ők aztán kizárólag szívből hajlandóak játszani, taktikáról szó nem lehet, a szó maga is szitok!
Pua jobban teszi, ha két fokkal értelmesebb emberek mellé áll. A Zsu-Reni páros erre tökéletesen alkalmatlan. Csak azt nem értem, mi a szart keresnek odabenn?

Rozsgyi 2018.12.18. 11:01:35

@csincsilla72: az átlag nézőnek jobban bejonnek ezek az "oszinte", "én ilyen vagyok és kész" karakterek mint a tattikazok, mert magára ismer bennük. A tattikazok meg sunyi hatbatamado ghecik, akik csak bonyolultan kavarna ahelyett hogy boldogan ugrandoznanak a réten és lavcsi meg szercsi lenne. Az meg nem jut el a pontszerű agyukig, hogy ez egy olyan játék ahol egy maradhat...

Maximista vagyok 2018.12.18. 11:06:52

A szerkesztők mikor szólnak nekik hogy csak egy viszi majd a pénzt? Pl a denzelvasington nem érti hogy miért nem lehet csak úgy bent lenni, minek tattikázni meg kibeszélni a másikat, feladatokat csinálni, stb. Azt hitte bemegy bulizni és bent marad mindenki februárig majd kihirdetik hogy ki nyert? :D Reni a másik, szerinte a szavazatok nem Krisz ellen voltak :D:D:D Nem hát, teljesen természetes és elfogadott a viselkedése, amit mondjuk Reni esetében meg is értek, úgy alázod ahogy akarod, fel sem fogja.

csincsilla72 2018.12.18. 11:11:21

@Rozsgyi: jogos!

" Az meg nem jut el a pontszerű agyukig, hogy ez egy olyan játék ahol egy maradhat..."
Erán kifeküdtem tegnap. Azt a kibacott cirkuszt, hogy Ánusz hazament! Ribit és Csokit még meg is értem, a szerelmük távozott. De Era? Ahelyett, hogy örülne, eggyel kevesebb. Tényleg nem érti ez az ostoba liba sem, hogy ennek a játéknak az a lényege, hogy sorban ki fognak esni? :-)
És nem tudom, mit szóltok Ánusz coming outjához? Csini női ruhában pózolt.
Igen, kedves Krisztián, tudjuk. Meg szerintem már ők is sejtik odabenn. :-)

VR6 2018.12.18. 11:16:49

VV Attila megenné ezeket reggelire.
A cím is tetszett egyébként: 9X43 - A BUKÁS :)

csincsilla72 2018.12.18. 11:18:29

@Maximista vagyok: Sokszor eszembe jut, hogy ezek láttak akár egyetlen VV-t is? Brmelyiket?

Angora Cardi 2018.12.18. 11:21:38

@úgymond olvasó mmkk: tied a szamócás
@,,: Csokit tippelem és még év végéig

Maximista vagyok 2018.12.18. 11:23:55

@,,: Csokit tippelem és még idén :D

Angora Cardi 2018.12.18. 11:24:45

@csincsilla72: Era magát siratta, azon volt kiakadva, hogy DE Ő megmondta Krisztiánnak hogy kell viselkedni de az nem hallgatott rá. Azt hitte, hogy majd ő eldönti, ki marad és ki megy és majd ő tudja a maradást hogy kell elérni. Szürreális.

csincsilla72 2018.12.18. 11:33:19

@nicu71: Legyen babás hét! Már csak azért is, hátha elrettenti a csapatot attól, hogy saját gyermekük szülessen. em lenne jó, ha szaporodnának. Ahogy ezeket elnézem, jó, ha szegény műbaba három napot kihúz.
@Angora Cardi: Akkor benéztem. Ajvékolt ott mind. :-)

Angora Cardi 2018.12.18. 11:36:53

@csincsilla72: @Spitzbauer: Nehéz ezeket érteni mikor min ajvékolnak éppen, de tényleg buták hogy azt hiszik kommunát játszanak a végén meg a pénzen majd osztoznak mert mekkora haverok lettek? Era sem értem mitől gondolja, hogy ő kakkantja a spanyol viaszt és majd ő megmondja mindenkinek hogy maradhat bent. Már Ginunál is pedzette, hogy ő a helyében tudná mit mond Csoki ellen a párbajon. Úgy tűnik ő valamelyest készült VV-ből (Roli is, talán Hunor is), de azért erős, hogy mindent jobban akar tudni. Végül is aki nem készült és nem tudja saját magát mivel bent tartani, azt csak jófejségből hozzásegíteni a pénzhez... hát csak úgy tudom elképzelni, ha van valami egyezség az elosztásról. Na persze fantáziálok újra.

Maximista vagyok 2018.12.18. 11:38:50

@Angora Cardi: Era hiába tudja mit kellene mondani a párbajon mivel ott már nem változik semmi, felesleges az egész.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 11:39:24

@Angora Cardi: era agy nem tárol túl sok infót, emléket meg még annyit se. ratyis ellen a hogy viselkedsz a nőkkel volt a vesszőparipa, a nyíltan egresszív ánusz mögé meg besorakozott, hogy hát öribarik vagyunk. essek ki a gheczhybe!
hunyort is leoltja, hogy nem enged egy mondatot se végig mondani! Heeeeee, egy levegő vételelel 5 percig hadar 28 mondatot, szünet nélkül, ráadásul olyan frekvencián, hogy a környékbeli denevérek forró ólmot öntöttek egymás fülébe.

csincsilla72 2018.12.18. 11:58:52

@Maximista vagyok: Erről van szó. Amikor valaki mellett/ellen döntünk, akkor azt a villabeli élete , viselkedése, döntései alapján tesszük. Édesmindegy, mit mond, vagy csinál odakinn.

csincsilla72 2018.12.18. 12:01:51

@Hedo a nokedli szaggató: Ebben a vellában Roli, Hunor és Adri üt meg valami minimális mértéket intellektus terén. A többiek átlag alattiak. Vagy legalábbis jól eljátsszák az ostobát. De szerintem nem kell nekik nagyon erőlködni.

Angora Cardi 2018.12.18. 12:10:15

@Hedo a nokedli szaggató: Igen, nagyon idegesítő... Hunornak hogy nekitámadt, az gáz volt.
@Maximista vagyok: Párbajon, vagy párbajig... ezt nem tudom hogy hogy fejtette ki, mert már túl hangos volt ő is azon a ponton.

bElannaTorres 2018.12.18. 12:11:04

@Costanza: ettől nekem is hánynom kell, de az emberek alig akarják észrevenni, és úgy nem is fogják, ha még az RTL is arra kíváncsi hogy vivi kivel fog dugni legközelebb? És Csoki kivel?

Hunor is érdekes egy ember nekem, Adri azért jól jön dugásra, de megkérdezte rolit, hogy levegye-e róla a lila kendőt? szerencsétlen adri meg azt hiszi bízhat benne, mert kedves vele, meg ugye kicsit több is van már köztük. Ennél jóval kevesebbért elszidtunk másokat bent.

mobilos perpetuum 2018.12.18. 12:11:43

@csincsilla72: Tippelj, hányszor nyertek VV-ben taktikából?
(Én is szeretnék ilyet látni, komolyan.)
VV Attila, akit fel tudok sorolni. Viszont anno pont az ellenfeleinek, Verának és Fecónak drukkoltam.

bElannaTorres 2018.12.18. 12:15:59

@Rozsgyi: vannak taktikai játékok mint a survivor, de abban is muszáj közben szimpatikusnak maradni, mert az emberek azt szeretik. Ez hosszabb játék, azt gondolom inkább szól a valódi érzelmekről és arról, hogy megmutassa magát valaki, mint a taktikáról - kicsit beköltözünk az életükbe, az alapján drukkolunk valakinek hogy mennyire szimpatikus, itt ezért nem lehet szerintem taktikából végigtolni hónapokat

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 12:17:19

az özvegy görény rámászik lacikára még idén.

Angora Cardi 2018.12.18. 12:31:22

Egy blikkes kérdés:
"Nem fordult meg a fejedben amúgy hogy egy olyan múlttal (nyílt titok, hogy mi volt Pumped Gabóval) nem kellett volna jelentkezned ebbe a műsorba? Mit vártál volna a Való Világtól?
Mik a tervek a továbbiakban?"

Angora Cardi 2018.12.18. 12:31:41

@úgymond olvasó mmkk: az nem lehet, inkább másszon csokoládéra

Angora Cardi 2018.12.18. 12:33:10

"VV Krisztián: Adrinak nincsenek rajongói, az én ellentáborom küldte vissza a villába"

Angora Cardi 2018.12.18. 12:34:13

@Angora Cardi: A cikkben nem jelent meg a kérdés sem a válasz, kínosan kerülik.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 12:35:35

@Angora Cardi: van otthon gesztenyelekvár. csak azért mondtam Lacikát, mert mindenki Csokit mondja, én meg lázadok

Charlie100 2018.12.18. 12:39:16

@Spitzbauer: Ezt jól összefoglaltad! :)

moletty 2018.12.18. 12:41:23

Drágáim : MINDENKIVEL EKG vagyok ma ! Kiemelném SPITZBAUER HEDO es a mindenféle idióta NYUL szerű nickkel rendelkező Tesókat ! :D
Viszont én megint meg kell említsem: Anikó egyre szimpatikusabb és egyre elfogadhatóbb nekem, A Puskás nevű álzenész viszont egyre szarabb, lassan eltaknyol a nagy hadonászásban.
Erát végleg elengedtem már minden szinten utálom, ezzel a nővel 2 napot nem lehetne együttélni!
Maradt számomra Adri, akit viszont szívesen parittyáznék ezután is (kinn picit lefogyna na).
ZSU létezik, hogy ennyire nem normális, hogy még robotosan se tud menni?
A végén meg kitalálta, hogy dugjonak több pálcát a fülükbe, attól jobb lesz. Mire Greg (mint anya a hülye gyerekének hanghordozással) közölte, hogy nem ! :D :D

BarBwire 2018.12.18. 12:42:06

@úgymond olvasó mmkk: de csak azért hogy magaslati levegőt szívjon, :-D

Lacikaaaaa!

MosóMaca 2018.12.18. 12:43:43

Blikk komment kérdés: Jan Mudeng

Szia, Krisztián! Én azt akarnám megkérdezni, hogy tervezed-e még a békülést Pamelával, vagy már teljes egészében a tornászkarrieredre koncentrálsz inkább? Köszönöm a válaszod, de még már a fejed is milyen már, én ezt kérdezem neked, meg mindenkinek, aki szeret, szívemből jön ez a dal, hallod-e? <----- melyikőtök volt? :D :D

Angora Cardi 2018.12.18. 12:47:40

@úgymond olvasó mmkk: óvatosan lázadj rá ne szálljon a pina átka
@BarBwire: lacicicika

2018.12.18. 12:51:01

@moletty: Ancsánk elengedte a faarcot, és elővette a full-kretén-ez-a-műsor-én-is-full-kreténbe'-nyomom arcot. Bejött! Télleg tök élvezhető, ahogy mostanában - velünk nézőkkel is összekacsintva - vezeti a "műsort". Gratula! Szinte Balázs után a legjobb, amit most hoz. (Lilu örmesterről megy Stólról ne is beszéljünk most.)
Nekem az a szerencsétlen PBP is bejön már. Még drukkolok is neki, hogy legalább egy mondatot baki nélkül kinyögjön. Nem minden adásban jön neki össze.

Rozsgyi 2018.12.18. 12:58:06

@bElannaTorres: nem is azt várom hogy folyamatosan agyaljanak (az utoljára az első éden hotelben a Don csinálta, vagy a harmadikban a dj csávó meg a szilikonbaba) hanem hogy ne legyenek már teljesen fogalmatlanok a műsorral kapcsolatban (pl elhiszik hogy a "kortars" beszéd bármit is számít, vagy az hogy mit mondanak a stúdióban) . Ez az "én ilyen vagyok" meg "csak azért is őszinte vagyok, ha kiesek is" mentalitás rohadtul egybites. Azért ilyenek mert nem tudnak gondolkodni és akkor már egyszerűbb erre büszkének lenni :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 12:58:26

@Angora Cardi: csak bekapcsolod a tv-t, nap, mint nap látsz ott olyan embereket, akiket átkozok rendszeres jelleggel, aztán mégis élnek és virulnak. még GG is megúszta sérülés nélkül a tegnapi karambolját, bmg :D

Angora Cardi 2018.12.18. 13:00:17

@úgymond olvasó mmkk: Á én ilyesmiket nem nézek, csak Nyúl Péter kalandjait.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 13:01:16

@Angora Cardi: azt hittem, lekvárrecepteket :D :D

mobilos perpetuum 2018.12.18. 13:02:02

@moletty: "ZSU létezik, hogy ennyire nem normális, hogy még robotosan se tud menni?"
Valószínűleg egyetemi professzorok közt is van, aki nem tud robotosan menni.

Angora Cardi 2018.12.18. 13:04:37

@úgymond olvasó mmkk: Azt már az idézőjel guglizza :) én csak kibicelek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 13:15:08

@Angora Cardi: tudom, hogy csak mezzot nézel :)))))))

bElannaTorres 2018.12.18. 13:20:31

@Rozsgyi: igen itt nem lehetne, mert azok rövidebb műsorok voltak sokkal. valamennyire lehetne, közben szimpatikusnak kéne maradniuk mert a nézők szavaznak. Az éden háromban a szilikonos csaj nekem nem volt hiteles, hirtelen akkor kezdett el gondolkozni miután visszaküldték, ha jól emlékszem rá, de annyira nézhetetlen volt nekem az első kettő után, hogy felénél otthagytam. Idegesített az a három nyakszorongató kúrógép, aki azt hitte az a műsor ha estére berúgnak és meztelen ugrálnak a medencébe. - ezt a szintet akarta hozni itt radics

,, 2018.12.18. 13:22:22

itt a legalján lesz a finálé blokk után:
docs.google.com/spreadsheets/d/1kH5m6Z_GHGHxLyyC0oOHz0CkuimvWKebVSq11ZsXaTk/edit#gid=689565584

(a " még az idén" azt jelenti h a következő héttől év végéig)

djökerek 2018.12.18. 13:26:39

Eddig csak lelkesen olvastalak Benneteket, de ezt már nekem is ki kell írnom!

Ez az Era (tényleg feltétlen kellene neki új név) mekkora féltékeny féreg, hogy Hunyor nem őt dugta (ujjazta, szopatta) meg! Döbbenet! A nyugiszobában való Era-Hunyor jelenetet mutogatni kéne a jövő lányainak, hogy ne csináljanak magukból totálisan nagy idiótát. Csapkod, mint egy 60-as czigányasszony,, ˇDe hallgassál végig!... le a kalappal Hunor előtt, én kiröhögtem volna a picsába, meg otthagytam volna. Ahogy előadja, hogy ráül majd a csokifaszra ő is, meg hogy Csokker milyen kitartóan nyomul rá, annyira szánnivaló, akarommondani szánalmas!
Küldjenek már be nekik a szerkik egy fésűt meg egy hajgumit, mert borzalmas a haja.

BarBwire 2018.12.18. 13:26:43

@,,: Micsoda táblázatod van neked!

,, 2018.12.18. 13:31:30

@BarBwire: mindenkinek lehetnek hülye hobbijai:)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 13:33:20

@,,: vivi 3-hoz kérek egy csókit 12.23ig! köszike

BarBwire 2018.12.18. 13:35:42

@,,: Ha te tudnád, hogy nekem mi a hobbim....

MosóMaca 2018.12.18. 13:50:36

@djökerek: nekem a kedvencem az volt, mikor toporzékolt, hogy hallgassa végig. Miközben őnagysága "vitakultúrája": levegővétel nélkül eldarálom, ami a mondandóm, majd elviharzok, mert "én nam hallgatlak végig, leszarom" Eddig minden egyes vitájában ezt nyomta. Most meg toporzékol.

Costanza 2018.12.18. 13:51:11

@Ay Mama, Que paso: egy ocean valaszt el attol a saroktol hala egnek, amugy mi az?

ibsen 2018.12.18. 13:53:35

Sziasztok

Tegnap mintha beindult volna valami, mármint taktikailag Roli-Hunor vonalon, de Hunor nagyon béna volt amikor Zsu-nak ecsetelte mit is szeretnének.Zsu hülye sok mindenben de ráérzett hogy csak fel akarják használni hogy ismét kicsalják a szuperképességét. A képlopás úgy látszik nem Adri műve volt meg még mindig nem tudják bent de Viviékre gyanakodnak. Greg amilyen kétszínű most Adrit sztárolja miközben nemrég még meg sem bízott benne. Roli nagy szarban van kit vis ki, lehet az özvegy ellen nem menne vissza, Erát nem viszi ki mert az még nem szúrta hátba, Renit nem fogja, Zsu maradna...

Costanza 2018.12.18. 14:06:26

@Spitzbauer: jo, itt most meghurcoltad kb 12 sorban, es akkor hurcoljuk meg ugyanezert a manusokat, igy kurt, ugy kurt, ott kurt, ezt dugta, azt mondta, hogy merte, de kocsog, fujdegaz, levele, milyenemberez, fuj. na ilyet nem latok surun, ezt a tipusu megbelyegzest, erted...
double standard=kettos merce Azt jelenti, hogy az egyiknek szabad, a masiknak nem szabad, sot gaz amit csinal.
ezert is felesleges litaniaban felsorolni hogy miert is gaz a VV Ribi.
aki amugy gaz, csak nem csak EZEK MIATT, hanem millio mas dolog miatt, mondjuk egy 18 evesnel meg szerintem anyut kene elovenni, hogy miert is nem es mire nevelte a gyereket.

Amit te ajvekolasnak nevezel, az kb olyan nala, mint amikor a kislanynak eltunik a babaja vagy a plusskutyaja, mivel meg felig GYEREK ha nem tunt volna fel senkinek. Ezert is gyogyul ra mindig valakire, amit mondjuk a mokusgyerek is megtesz, meg a csokigyerek is, allandoan kell nekik is egy oldalborda, amit erdekes mond szinten nem emlit senki mint istenkaromlast.

A bemenos sztorijaikat meg a szerkesztok adjak a szajukba, ok talaljak ki nekik, es senkinel sem szokott stimmelni, mint ahogy ki is derul kb 2 het alatt.
Pl ezek szerint akkor a Roland tobb mint 50 novel volt egyutt eleteben, ezt mondta amikor bekoltozott. Elhiszed? Mert en tobbek kozt ezt sem. Ilyeneket felesleges ervkent felhozni.

2018.12.18. 14:10:26

@djökerek: Szerintem Hunyor is érez még valamit Era iránt, azért volt ilyen türelmes.
Tényleg hírdessünk Era névversenyt!!! Nekem még mindig nincs igazi ötletem, csak olyan, hogy BuzEra, MacEra, KivEra... Ezek nem is olyan rossza, gheccchi!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 14:14:06

@Costanza: én azt se hiszem el, hogy a reninek csak 4 volt!!!
de csokítóról se hiszem el, hogy értelmes nő szóba áll vele.
nekem renyhe a legvisszataszítóbb a bentiek közül, vivike időnként jó irányba fordul, kimondottan szeretem mikor renyhét osztja, tehetné naponta többször is.
Ha lenne egy normális bagázs, valódi játékkal akkor nekünk se azon kellene rugózni, hogy melyik fasz lesz a következő a mágnes picshában. ennyi

bElannaTorres 2018.12.18. 14:15:06

@Spitzbauer: hunor érez valamit era iránt, de közben adrit kúrja és közben a háta mögött simán ki is tenné akár mind a kettőt
Szerintem hunor egy seggfej , csak ezt csendesebben csinálja a dolgait, mint era

Ay Mama, Que paso 2018.12.18. 14:16:12

@Costanza: egy hely ahol halak élnek a vízben, mert ott kapnak levegőt
vagy az RTL klub székháza

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 14:17:33

@hereverő heverő: három és fél. más nyilatkoznivalóm nincs :)

Ay Mama, Que paso 2018.12.18. 14:18:16

@Spitzbauer: és ha a nevén szólítanánk az sokakat összezavarna?

2018.12.18. 14:19:14

@Costanza: Nyugi, Ánuszt még jobban kutyáztam, ha visszanézed. Pákónál azért vagyok finomabb, hogy nehogy rasszista legyek. Így is már többször vettem elő a czigány kártyát (ha van ilyen), mint kellett volna. De mit tegyek ha bent czigányok czigánykodnak. Ha PC akarok lenni, romák úgy viselkednek, mint más romák is szoktak. És még gyözi is egy roma, ő a legrosszabb, bár Ratyis azéert elvitte a pálmát. Hétvégén roma pecsenyét eszünk, romamuzsikát hallgatunk, csak nehogy romaútra menjen a falat :-D

Visszatérve a bantura: a személyisége azért szerethetőbb, mint a károgó ribié.
Ánusz egyébként tényleg kapcsolatfüggő, de Pákónak csak a nuni kell bizopnyos rendszerességgel. Szerintem.

És sajnálom a benti fiúkat, mert még tényleg Adri a legjobb nő, ha mindent egybe veszünk. Vagy Greg (NEM!)

ibsen 2018.12.18. 14:19:18

@Spitzbauer: Szerintem nem kell túl komolyan venni ezt kettőjük között csak Era büszke azt mondani hogy a srác bejön neki és baszogatja hogy nem elég férfias meg minden hátha az udvarol neki. Valami ilyesmi lehet. Dumálnak egymással, nincs utálat de Era meg egy tank Hunor meg kb a zsuval volt a legőszintébb érzelmi dolgokban amikor a klotyón dumált vele részegen.

ibsen 2018.12.18. 14:22:30

@bElannaTorres: Igen ez érdekes, jól jött hogy Adrival etyepetyézett de nem állt mögé. Furcsa hogy szexel vele és az meg az ellenfélhez áll közben. Leülnék azért vele erről dumálni most hogy visszajött...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 14:25:33

Adri nálam nyerő volt mikor hunort meg rolit osztotta zsu bántása miatt. azóta simán leszopta egy szobányi ember előtt hunit... jáááj, már tényleg csak a szauna ajtónak lehet szurkolni

hereverő heverő 2018.12.18. 14:25:43

@Costanza: komolyan, melyik pasit tartottuk coolnak, azért mert egymás után dugta meg a csajokat? Szerinted ki dicsérte meg őket? Az én köreimben a valóságban sem menő sok nővel kavarni, és a itt kommentelők se nagyon dicsekedtek ilyennel, én legalábbis nem láttam. Honnét veszed ezt a kettős mérce dolgot? Ahogy írtam VVRibit se a repkedés miatt fikázzuk, hanem amiatt amit előadott, és nem a kisfilmben hanem még a hálóban is Renyhének és Zsuzsunak.
Én elhiszem, hogy Rolinsk 50 nője volt, gondolom sokszor kellett elmennie a rákospalotai szemétégető fele.

mobilos perpetuum 2018.12.18. 14:27:52

@ibsen: Ezt Roli nem látja.
www.easypolls.net/poll.html?p=5c16a163e4b0806d01aaecfc
Vivi, aki "a villa legjobb nője (Radics)" - ijesztően ronda kezd lenni, közutálat tárgya idekinn. Gyűrűsmenyasszony, utána Radicsné, majd pár nap után még újabb agyhalott parittyázza - ez bőven elég lenne. Ezenkívül: éktelen rikácsolása füleket sért. Ráadásul semmit nem fog fel: Krisztián NEM kaphatott kevés szavazatot, stb.stb. Ellene Roli simán visszamenne.

bElannaTorres 2018.12.18. 14:30:00

@ibsen: főleg azért gáz mert adri bízik benne annyira, hogy nem vár támadást tőle. Ha kicsit adri szemszögéből nézzük már nem annyira jófej hunor. De biztos ki tudja magát dumálni ha kell.

djökerek 2018.12.18. 14:30:02

@bElannaTorres: Én nem seggfejnek nevezném Hunort, inkább csak simán szívtelen. Vagy próbálja magát távol tartani érzelmileg mindenkitől. Már ő az egyik a kevesek közül, aki tudja, hogy csak úgy nyerheti meg a játékot, ha szépen kirakosgatja az embereket. Neki, úgy tűnik, a kiesési sorrend másodlagos.
Adrit egyértelműen csak zsákürítés céljából használja. (Az a kép mindenki előtt megvan, mikor Adri kimászik a paplan alól? Pumukli.)
Egyértelműen Adri a legnormálisabb leányzó odabenn. Egy jó bőrgyógyász küldjön már be neki vmi krémet az orcájára, attól félek szétesik, folyton keni, meg piszkálja! Váááááááááá!!!!

Maximista vagyok 2018.12.18. 14:30:29

@Hedo a nokedli szaggató: a grupamába telt ház előtt is leszopta volna...

ibsen 2018.12.18. 14:30:52

@mobilos perpetuum: Mit nem lát? Ők ketten dumálták meg hogy Zsut kell puhítani és ne Roli hanem Hunor mert attól beveszi ezt a maszlagot.

bElannaTorres 2018.12.18. 14:36:36

Hunor jól leírta magát hogy ott a többiek között szopatta le magát, közben csokival összeröhögött ..

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 14:38:23

@bElannaTorres: huni minden kicsi apró esélykéje ezzel szállt el és jött fel újra zsuzsu

ibsen 2018.12.18. 14:39:48

@bElannaTorres: De Adri is elmondta hogy Hunorból hiányzik neki valami bár bejön külsőre neki. Lehet hogy este egymásra találnak napközben meg elvannak külön.Nem sok közös jelenetet láttam velük a szexen kívül.

csincsilla72 2018.12.18. 14:39:52

@djökerek: Ez nem szívtelenség, hanem hideg fej. Hunor senkinek sem ígért szerelmet, nem hülyít senkit. Adrinak is megmondta világosan, hogy kizárólag egészségügyi szexet kér tőle. Adri nyugodtan elküldheti a picsába, ha nem akarja.
@mobilos perpetuum: Era és Vivi ellen is simán visszamenne. Reménykedem, hogy lesz annyi esze, hogy kettejük közül választ.

csincsilla72 2018.12.18. 14:40:34

@ibsen: a népszerűségi listát nem láthatja :-)

mobilos perpetuum 2018.12.18. 14:40:35

@djökerek: Legnormálisabb Adri. 1. Lányod lenne, szólnál az asszonynak: kicsi Adrikánk éppen lesz*pja villatársát, de büszke vagyok!.
2. Lacikán kívül a másik láthatatlan volt hetekig. Most párbaja okán látható.

bElannaTorres 2018.12.18. 14:41:55

@Hedo a nokedli szaggató: majd idővel elnézik nekik, elfelejtik, csokinak is elfelejtik hogy milyen undorítóan ordibált ginuval, meg egyik csajt egyik szobában smárolta a másikat a másikban, most meg herpeszes a szája, - kinek adja át legközelebb?

bElannaTorres 2018.12.18. 14:42:34

@csincsilla72: akkor tisztáznia kéne adrival, hogy akár rá is tenne, de hazudott neki

BarBwire 2018.12.18. 14:45:01

@Spitzbauer: de tényelg ennyire nem lehet kibírni nő nélkül? Amikor a három srác ment ki masszíroztatni, akkor beszélték a kocsiban hogy már nem bírják. Kérdem én, ha nem lenne nő, akkor egymásra másznának? Persze, ehhez a nő is kell, de tudod akié a punci azé a hatalom :-D

djökerek 2018.12.18. 14:45:08

@mobilos perpetuum: Visszaszívom. Egyik sem normális.
De max az uramnak (annak a jó embernek) szónék...., (XX-esek uis a nemi kromoszómáim)

bElannaTorres 2018.12.18. 14:45:57

@BarBwire: ezt mondta cintike mielőtt kiesett :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 14:46:46

@bElannaTorres: ugyanmár paul anka egyszer diana-ról énekelt, aztán carol volt a szerelme XD
igazad van! a csajok hülyék, hogy hagyják csokinak a faszságait

bElannaTorres 2018.12.18. 14:51:27

@BarBwire: :))) nem nyugi :) Előtte Cintike lefeküdt ánusszal :D
Kicsit vicces volt hogy mondta, hogy ahol a pina ott a hatalom erre másnap kiesett

djökerek 2018.12.18. 14:55:22

@csincsilla72: Hideg fej! Ez nagyon találó!

MosóMaca 2018.12.18. 14:55:31

Tőlem megy egy szavazat a buzEra névre :D Tényleg szétbuzerál mindenkit a folyamatos kereplésével.

ibsen 2018.12.18. 14:57:59

@MosóMaca: a Vakera jobb mert nyomja a vakert rendesen:-))

MosóMaca 2018.12.18. 14:58:23

@csincsilla72: Nekem pl ezért szimpi Hunyor, mert ahogy fogalmaztad, hideg fejjel próbál játszani. Én kivagyok attól, hogy valaki szerelmet keresni megy be a villába, vagy önmagát adva, tisztességesen játszani, vagy nagy taktikusnak titulálva magát, de csak addig jut a tattikában, hogy egyetértően bólogasson, ha valaki magára akarja pakoltatni a jeleket, stb. És nagyon bírom, amilyen sztoikus nyugalommal bírja alázni erát, mikor az beléáll :D

MosóMaca 2018.12.18. 14:58:45

@ibsen: tényleg! :D megvettem!

MosóMaca 2018.12.18. 14:59:12

@ibsen: és eléggé vakon is van csórókám

MosóMaca 2018.12.18. 15:04:08

@ibsen: nagyjából mindenben. Hogy ő mennyire erős és milyen népszerű a nézőknél, mert kint hagyta radicsot, aki a legerősebb volt, meg, hogy ő a legjobb nő a villában és mindenki rá féltékeny, stb. stb....

BarBwire 2018.12.18. 15:05:47

@MosóMaca: pedig ha tudná, azért ne akarjon ebből megélni hetekig, hogy kit hagyott kint.

MosóMaca 2018.12.18. 15:07:33

@BarBwire: ha tudná, fele ennyit sem kéne szidnunk :)

ibsen 2018.12.18. 15:13:49

@MosóMaca: Szerintem annyira nem hiszi pláne Adri visszajövetele után és ezt el is mondta hogy Krisztián maga baszta el a játékát és ezt Csoki is megerősítette.

csincsilla72 2018.12.18. 15:15:21

@djökerek: @MosóMaca: Igen, Hunorban ez a szimpatikus.
Tegnap egyszerűen lekapartam magam, amikor Zsuzsánna nekiállt zokogni annak gondolatán, hogy őt esetleg megszórhatják jelekkel. Vagy amikor Renyhe kiborult azon, hogy van, aki TATTIKÁZIK.
Igen, kincsem, ezért vagy ott.

csincsilla72 2018.12.18. 15:16:47

@ibsen: Reni ki is osztotta villámló szemekkel, miszerint hogy képzeli, hogy Ánusz bármit elrontott volna? :-))

BarBwire 2018.12.18. 15:20:12

@csincsilla72: Hogy Ánusz elrontott volna valamit? Én tudom, én tudom! Jelentkezett.

csillagporszem 2018.12.18. 15:25:12

Sziasztok!
Eddig nem kommenteltem a vv-hez, de olvasgatni szoktam amiket írtok. Béna ez az idei casting, de már régóta az, a legutóbbi szériából egy név vagy arc sem ugrik be. Annyira semlegesek a mostaniak is, hogy még utálni sem tudom a karaktereket vagy bármelyiknek is szurkolni.

Most úgy érzem Rolinak mennie kellene haza. Amúgyis sokszor unalmasak az összefoglalók és ha ő megy vissza akkor nem lesz érdekesebb az tuti. Jó nincs vele nagy baj, de egy szürke karakter, aki semmit nem csinál csak néha elmondja, hogy ő a legokosabb bent (ez nem nagy érdem ilyen emberek között).. Legalább balhékat generálna, akkor talán érdemes lenne bent tartani. Lacika ellen drukkolnék neki talán, de ellene meg azért esne ki, mert ez nem tetszene a nézőknek hogy őt vitte, viszont legalább 1 szürke karakterrel kevesebb lenne bent. Sajnálom hogy nem Zsu lett a kiválasztott, simán kivitte volna és kint hagyja. Nem lenne jó ha a végefele már csak olyanok maradnának mint Roli, Hunor, Lacika, Adri, mert még a mostaninál is laposabb lenne a műsor. Szóval akárkit is visz ki Roli remélem kiesik vagy nagyon húzzon bele és kezdje el csinálni a műsort.

@Costanza:
“jo, itt most meghurcoltad kb 12 sorban, es akkor hurcoljuk meg ugyanezert a manusokat, igy kurt, ugy kurt, ott kurt, ezt dugta, azt mondta, hogy merte, de kocsog, fujdegaz, levele, milyenemberez, fuj. na ilyet nem latok surun, ezt a tipusu megbelyegzest, erted...
double standard=kettos merce Azt jelenti, hogy az egyiknek szabad, a masiknak nem szabad, sot gaz amit csinal.”

Totál egyetértek. Nem tudom eljön-e az az idő valaha is, amikor nem fognak az emberek nőket elítélni olyanért amiért a férfiakat sem. Ha Csoki végigdughatja a villa összes csaját akkor Vivi is nyugodtan hadd dugjon akárkivel bent ha ahhoz tartja kedve. Jó nekem ez fura, de ha Csoki nincs emiatt lehúzva, akkor Vivi se legyen. Emiatt van az, hogy a nőknek muszáj azt mondaniuk szerelmesek lettek igen, mert elítélő a társadalom ha csak úgy a szex kedvéért bújnak ágyba egy pasival :)

Maximista vagyok 2018.12.18. 15:35:25

Ne bántsátok Vivit, pont most akarok vele metoo kampányfilmet készíteni.

csincsilla72 2018.12.18. 15:36:45

@csillagporszem: Az összefoglalók azért unalmasak, mert a szerkik ugyanazt a műsort rakják össze estéről estére. A parittya-óbégatás kombón kívül nincs más. Szerintük. Pedig a vellában nem csak ennyi történik, amint erről időnként értesülünk. Tegnap este üdítő változatosság volt látni egy tattikai manővert is. Bár lenne belőle több. És ennek speciel Roli volt az egyik szereplője.

csincsilla72 2018.12.18. 15:37:10

@BarBwire: Ánusz már régen elrontott valamit :-))

2018.12.18. 15:41:42

Ahoj mindenkinek.
Nekem a MacEra a nyerő.

Renyhe teljesen leírta magát, Era is. Amikor ők vannak már tekerek is bele, annyira unalmasak a veszekedéseik, hogy nem bírnak egy egyszerű tőmondatot se nyelvtanilag összerakni. A tartalom meg háááát üres és értelmetlen.
Zsun és Gregen egyre jobban látszik amit Ginu mondott, hogy csak a kamerának játszanak. Uncsi amiket erölködve kitalálnak. Tegnapi öfiben sokszor látszott, hogy belenéz a kamerába, hogy veszi e őt. Ezzel lejáratja magát.
Viszont becsülöm továbbra is, hogy Zsuban van tartás és nem veti oda magát senkinek egy szopiért, pedig neki is hiányozhat, gondolom elviselhetőbb lenne, ha valaki alaposan kielégítené szexuálisan.
Gregtől továbbra is hányok. Leírhatatlanul gusztustalan a buzis affektálásai és kétszínűsége és hogy folyton tagad és hárít. Olyan ember nincs a világon akit mindenki szerethet és aki mindenkit szeret. Ez az előző szériában Zsoltinak se ment végig, aztán mikor elfogy az energia nagyobbat robban mintha folyamatosan felvállalná és jobban lejáratja magát. Ez a takttika garantált utat biztosít az utca ajtó felé.
Rolit azért bírom mert valahogy megadja azt az érzést, hogy nem csak hülye alpári gyökér emberek lehetnek a tévében. Lehetne színesebb, de kompenzálja a sok mocskot amit mutatnak.
Csokinak továbbra is az őserdőben van a helye a többi majom közt a fákon. Rohadt unalmas. Az emberi, gondoskodó, vigasztaló megnyilvánulásaival szimpatikusabb lenne. Nem gondolta egyik faszi se, hogy azzal a udvarias figyelmes és vicces lenne, a női szavazatok 85-90%-át meg tudná szerezni magának?
Lacccccika menjen a konzervgyárba meggyet magozni.
Adri borzalmas. Sunáznám. Jó jó, de otthonra nem kellene.
VVV ha kimegy olyan lesz mint Iza. Ki is mondta neki, hogy gazdag pasik Faszát fogja szopogatni?
Ki maradt ki? Hunor. Hát olyan langyos víz. kicsit figyelmesebb lenne simán nyerhetne. Önző és ezzel rombol néha.

Angora Cardi 2018.12.18. 15:49:54

@Telepácia Paic Róbert: Lacikát majd felfedezik egy főző vagy szakállfestő versenyben.

Van der Waals 2018.12.18. 15:58:43

@Angora Cardi: basszus azért ilyen fura neki mert festett?????!!!!!

Van der Waals 2018.12.18. 15:59:13

Sziasztok mindenkinek btw.

hereverő heverő 2018.12.18. 16:04:41

@csincsilla72: kibújt, és nem felsírt hanem azt ordította: geci! Bár azt az orvos rontotta el.

Angora Cardi 2018.12.18. 16:05:57

@Van der Waals: Csak tippelem, mivel ő a fodrász, valószínűleg megborbélykodta az összes fiú szép sötétre festett szakállát, szakállas kollégák esetleg megszakérthetik :)

Alauda Arvensis 2018.12.18. 17:04:16

A VipEra név jobban illik arra nőre. A halálba idegel már akkor ha meglátom a fejét, pláne ha megszólal.

etikette 2018.12.18. 17:07:04

Gyerekek ha mar most unjatok akkor mi lesz itt meg februarig?

bElannaTorres 2018.12.18. 17:18:01

@etikette: RTL biztos azt gondolja, februárig még elnevetgélünk meg elborzadunk azon hogy vivike kivel fog még dugni, meg hogy majd Csokinak a bezártságtól már Gregre is feláll.

Madam. 2018.12.18. 17:29:02

Grög sztem csak pasit keres, oszt így naobb a merítés.

djökerek 2018.12.18. 17:44:03

@Alauda Arvensis: a VipEra szerintem is qva jó, kedves mezei pacsirta!!!

2018.12.18. 17:45:57

@Hedo a nokedli szaggató: @ibsen: Azért, ahogy én emléxem, a xopatás elég bizalmi dolog: nehéz úgy xopatni valakit, ha az nem akarja. Szóval Adri, ha nem akarná, nem csinálná, ennyike.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 17:47:13

Jóóóóó Rhhhheegelit Kedves Olvtársak !

@Alauda Arvensis: "VipEra" megvettem, találó név !!! :))))

2018.12.18. 17:48:15

@BarBwire: Nem emléxem, hogy másfél hónapig mikor bírtam ki nő nélkül, mert nem kellett kibírnom :-D.

2018.12.18. 17:49:30

@ibsen: És még vakon is van. Ezt is megvettem!

2018.12.18. 17:52:09

@Spitzbauer: Meg mínusz 4-es a szemüvege: szóval télleg VakEra! Hahhahhaha!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:01:26

@Spitzbauer: nem az a baj, hogy volt hozzá kedve! Az a baj, hogy nem fékrevonultan, kettesben intézték

2018.12.18. 18:06:26

@MosóMaca: Think out of the box: miért ne használjunk rá kettőt? BuzEra-VakeEra

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:06:47

@Hedo a nokedli szaggató: vasárnap ebédidőben kellett volna ezt csinálniuk az étkező asztalon. na az strici lett volna :D

2018.12.18. 18:08:05

@Hedo a nokedli szaggató: Előtte már ott dugtak napokig. A xopatás is sötétben volt, csak a bantu kinyitotta/nyitva hagyta az ajtót, hogy lássa mi van.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:10:24

@Spitzbauer: a többiek is ordenárék a tömegben baszással!

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:10:32

@Spitzbauer: de azt is hogyan, a zsebhamilton pucéran flangál állandóan mint a maugli. közösségben még csak minimálisan se tud egyik se viselkedni. így én nem lepődök meg semmin. kíváncsi vagyok melyik fog majd a zuhanytálcába szarni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:11:00

@Maximista vagyok: vagy a kiválasztás közben ékő egyenes adásban

2018.12.18. 18:11:21

@djökerek: Ha megbaxxa a szerecsen, akkor tőlem lehet BuzEra-VakEra-NumEra is. Márpedig megbaxxa. Csak az a baj, hogy most Ribi is fax nélkül van, tehát élesedik a verseny, hiába esett ki Dzsinn. Szegény Renyhe! (nem sajnálom ám :-)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:12:20

@Maximista vagyok: mer a bantu assziszi ő egy félisten, pedig csak egy csupasz majom

2018.12.18. 18:13:20

@Maximista vagyok: Az a Snezi volt az Édenben, vagy az is csak hugyált?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 18:14:24

vajon ha VVV harmadszorra is özveggyé válik, akkor rárepül Rolira?

djökerek 2018.12.18. 18:16:04

@Spitzbauer: Az biztos, hogy óriási verseny lesz a csokirudiért. Kérdés, hogy kit választ? A szerelmetes Renyhét, a Hunortjólféltékennyéteszem Erát vagy A FeketeÖzvegyet. Vagy simán háremet tart majd.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:18:15

Asssszongya ma az egyik kolléga VV Ribire, hogy "kukorica"... WTF ??? :)))

15 arc fordul felé nagyon bután nézve... :))))

Kifejti, hogy nyelvi társasjátékot játszottak szűk körben, és a kukoricából lett "Kokkeró Ica"
A teljes etimológián végigment, ezzel most nem untatnám a kedves olvasókat. :)))

Tehát, VV Ribi = kukorica :D :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:19:43

@djökerek: renyhét nem ereszti! Eráról azt hitte hamarabb, könnyebben meglesz! Vivit meg nem fogja kihagyni!!! 12.23ig megkettyinti, arra fogadtam XD

MosóMaca 2018.12.18. 18:20:19

@djökerek: mikor,ki lesz fa... akarommondani kéznél

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:20:42

@djökerek: szerintem Csokinak teljesen mindegy, hogy milyen alvázra van szerelve a 38 Celsius fokra előmelegített pin@ hordozója...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:21:06

@MosóMaca: ánusz már nem ízlel csokifaszt a villában

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:21:55

@mentorosh lecsó: egy idő után greg csokis karikája is vonzóvá válik majd ;)

MosóMaca 2018.12.18. 18:22:42

Amúgy én arra tippelnék,hogy szent karácsony estéjén,pusztán a szeretethiány miatt, érzelmi alapon esik meg a soronkövetkező parittya.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:24:00

@Hedo a nokedli szaggató: jahh, tényleg ! :)))
az még melegebb is tud lenni mint egy punc@... ;)

én kérek elnézést !

bElannaTorres 2018.12.18. 18:24:54

@Maximista vagyok: akkor nemcsak csokival ünnepeltethette volna magát Hunorka :)

bElannaTorres 2018.12.18. 18:26:07

@mentorosh lecsó: így van őt se védjük annyira, nemcsak az a kérdés VV kire megy rá, hanem az is csoki kinek ad át még herpeszt és vajon csak felül?

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:30:46

@bElannaTorres: Csokit már az első párbaján hazaküldtem vóóóónnnaaa a nyóckerbe !

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:31:30

@bElannaTorres: az utolsó lennék aki védené ezt a jellemtelen senkit.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 18:33:17

nesztek, a mai első zene, amit hallottam. píesz ájlovju
www.youtube.com/watch?v=x5kCqkQjAZk

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:34:26

Ha lesz VV10 akkor jó lenne ha nem nímandokat szednének össze, abból már elég volt. A belevaló szintén elhagyható, helyette tartalmas összefoglalókat csináljanak másfél órában. A streamet inkább hagyom, az így majdnem 2019-ben nagy falatnak bizonyul.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 18:36:44

@Maximista vagyok: ha a vv10 best of lenne, akkor tuti minden este leülnék és nézném

bElannaTorres 2018.12.18. 18:37:36

@Maximista vagyok:@mentorosh lecsó: tudom , de csokit sokan szeretik , vicces - a népdal nekem is tetszett, azért nagyon remélem nem nyeri meg
Viszont nyugodtan mehet előtte valamelyik kiabálós lány, mert kezd abból is sok lenni

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:38:09

@Maximista vagyok: kell a TRASH a népeknek !
Hisz' MINK is jól szórakozunk... Vagy nem ?!? :))))

Sanda.Ipse 2018.12.18. 18:41:08

@csillagporszem:
Amennyire én nyomon követtem az eseményeket Vivien nem a dugásért lett elítélve. Csoki soha nem mondta, hogy bárki várná kinn vagy bárkibe szerelmes lenne benn a villában.
Vivien bement, mint meggyűrűzött ara, majd 48 órán belül ágyba bújt a romagyerekkel, a gyűrűt lehúzta. Romagyerek kiesett. Vivi krokodil könnyeket hullajtott miatta, majd 24 órán belül Krisztián ágyában kötött ki. Az a gond vele, hogy érzelmeket próbál megjátszani ott, ahol nincs is. Legutóbb miért is sírdogált? Hogy egy boldog életet hagyott kinn. Na ezt rakd össze!
Amúgy felőlem akár Kenbaba ágyában is kiköthet.

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:41:53

@bElannaTorres: én még nem nevettem rajta, inkább a fejemet fogtam. Azt meg hogy sokan szeretik köszönheti a pákónak. Kellett ismételten egy hülye, aki abból akar majd megélni, hogy hülye.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:42:14

@úgymond olvasó mmkk: ez finom áru !!! :P :D
(de a kezére csapnék annak, aki ezt így keverte és master-elte... csapnivaló a hangzás... :((( )

Madam. 2018.12.18. 18:42:28

Lesz itt még csokis kex

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 18:43:08

@mentorosh lecsó: szivárványt okádtam tőle korán reggel, de egyébként én is szeretem

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:43:48

@mentorosh lecsó: figyi én jól szórakozok ITT, de még véletlenül sem a műsoron, az ilyen háttérzajként megy hátha valaki mond végre egy összetett mondatot csicskagecizés nélkül.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:45:03

@Sanda.Ipse: VVV legutóbb azért sírdogált, mert leesett neki, hogy végleg búcsúzhat a 36 Mihálytól ! Rájött, hogy csak "töltelék" játékos a Vijjjááában...

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:46:05

@mentorosh lecsó: lesz ő még Vajna Vivien, várd csak ki :)

Sanda.Ipse 2018.12.18. 18:48:57

@mentorosh lecsó:
Szerintem is ezért sírt. A két erősnek vélt pasija kiesése után jött rá, hogy a benti erőviszonyok nem azonosak a nézők véleményével. Így azt is tudja, hogy neki is kampó.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:53:39

@úgymond olvasó mmkk: együtt sírunk, együtt nevetünk... ;) :)))
ez legalább "nagyjából" normálisan van kikeverve:

www.youtube.com/watch?v=1AOp9c5DRzc

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:56:58

@Maximista vagyok: Andy le fogja passzolni Kovi-nak, haszonszerzési céllal... úgymond...
Kell a tinitestű kurv@ a nyálcsorgatóknak... úgymond...

én kérek elnézést !

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:58:57

@mentorosh lecsó: Kovi már nem praktizál, inkább Rocconál fog kikötni, ott aztán lesz vidámság meg kacagás :)

csincsilla72 2018.12.18. 19:00:14

@mentorosh lecsó: Hát, mi leginkább egymáson szórakozunk. Meg a hogyvoltokon. Rajtuk nem nagyon lehet.
@Sanda.Ipse: Ez így van. Vivike rádöbbent, hogy nem történt más, mint az, hogy párszor megrakták őt a vellában, és jó eséllyel az első párbaján elhullik a gheccibe.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:01:41

@Maximista vagyok: Woodman papa (pápa) is bejelentkezett már VVV-ért, ebben 100% biztos vagyok...
Lásd Monique Woods "művésznő" pályafutását...

MosóMaca 2018.12.18. 19:04:16

@Maximista vagyok: én is azt gondolom,hogy katasztrófa a casting (innét is gratulálok hozzá) Nagyon rámentek arra,hogy olyan alpári gyökereket találjanak,akik vetkőznek,dugnak,mindent is bevállalnak,csak megerőltető ne legyen. Ha lesz következő,tök jó volna sokkal különbözőbb embereket összehalászni. Több generáció,eltérő értékrend,más-más háttér. Itt mindegyik tökugyanaz. Egy napot sem dolgozott még egyik sem,értékrend nulla,egy korúak,stb. Szerintem lehetne ez sokkal sokszínűbb (nem,nem úgy értem,hogy színesbőrű mellé legyen ázsiai is!) Lehetne ugyanilyen éretlen idióta is a bagázsban,de ne CSAK az

Maximista vagyok 2018.12.18. 19:04:17

Végülis ha úgy nézzük akkor a fake taxi nézhetőbb mint a barátok közt :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:04:47

@Maximista vagyok: @mentorosh lecsó: Rocco művészúr meg a többiek biztos, hogy nagyon örülnének, ha látnák, hogy ilyen délceg fiatalemberek emlegetik fel őket

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:05:49

@Maximista vagyok: mámég ilyet, a fake taxit egy lapon emlegetni a barátok közttel :DD

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:06:12

@Maximista vagyok: jahhh... tényleg ! Kovi úr már csak "egyszerű" Youtube vlogger... :)))
Rocco kartárs is már csak a korábbi emlékek forró gőzéből él ! :)))

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:07:04

@úgymond olvasó mmkk: mint mindig !
(el is hinném, ha nem ismernélek :))) )

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:08:32

@mentorosh lecsó: olyan ember még nem született, aki engem ismer ;)

Maximista vagyok 2018.12.18. 19:10:18

@úgymond olvasó mmkk: igazad van, nem degradálom a fake taxit :D

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:12:07

@csincsilla72: kétségbe vontam valaha is, hogy a HV közösség a LEGJOBB ??!??
Nincsen kérdés, nincsen válasz...

A HV közösség röhögtet meg hosszú évek óta, és kiváltságnak érzem, hogy a tagja lehetek...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:15:43

@Maximista vagyok: öööööööööö én a barátok köztről beszéltem, nyilvánvalóan..öööööööööööööö....

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:17:12

@úgymond olvasó mmkk: a Zasszony a sikertelen örökbefogadás után, felvetette a "bigámia" lehetőségét, azzal a kizárólagos kikötéssel hogy TeTÉgedeT választhatlak... :)))

Még mielőtt megszólalnál, TUDOM (!) hogy ez neked nemgyerebe ! :))) :D :P

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:20:19

irodalombuzi perceink következnek
legyünk kultúrlények! aki gugli nélkül a legtöbb pontot eléri, az nyer. én már megcsináltam
divany.hu/offline/2018/12/17/irodalom-szereplok-kviz/

csincsilla72 2018.12.18. 19:20:35

@mentorosh lecsó: Nem, dehogy. Bocsi :-)
Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy a trash engem nem szórakoztat. Én már csak ilyen eltartott kisujjú elitista vagyok, igényes, kulturált szórakozásra vágyva... (ja nem:-). Bírom a trasht, de ez toomuch.
Csatlakozom MosóMacához: ennél sokkal jobb bagázst is össze lehetett volna kalapálni, ha nem az lett volna a terv, hogy baszással és üvöltözéssel próbálják kitölteni a műsoridőt, nagyjából tavaszig. Mert a nézőközönség nem változott annyit, amennyit ők feltételeztek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:21:15

@mentorosh lecsó: most éppen nem ezt akartam mondani, hanem őszinte meglepődésemet kívántam prezentálni

csincsilla72 2018.12.18. 19:21:36

@úgymond olvasó mmkk: Én már megcsináltam. Kettőt tévedtem :-)

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:21:39

@Hedo a nokedli szaggató: "egészséges életmód tanácsadó" ??????
Én csak pár autóban készült videóját láttam, amiben arra hívja fel a figyelmet hogy: "lányok... ne legyetek kurv@k"... :)))

,, 2018.12.18. 19:25:34

@úgymond olvasó mmkk: én is megcsináltam, és az előzőt is, és akartam neked már akkor linkelni:)

csincsilla72 2018.12.18. 19:26:50

@mentorosh lecsó: "... és még a herpeszt is elkerülhetitek, a ghonorreáról nem is beszélve" :-) Mi ez, ha nem jó tanács?

Sanda.Ipse 2018.12.18. 19:27:05

@csincsilla72:
Legalább a vágók nincsenek agyondolgoztatva. Szinte naponta ugyanazok a képsorok mennek (legalábbis a takaró és a zuhany alatt). Ilyen unalmas még egyik VV sem volt.
Egyetlen kiemelkedő szereplő sincs, akinek drukkolni lehetne még átmenetileg sem.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:28:49

@csincsilla72: ok, értem ! Ne haragudj rám, kérlek!
Bizonyítottan kevés EQ-val rendelkezem... :((( Sokszor nem értem tisztán, amit a Kedves Olvtársak írnak... És sokszor nem értik a Kedves Olvtársak, amiket írok... :)))))
Ettől jó a HV ! :D :D :D

MosóMaca 2018.12.18. 19:30:54

@csincsilla72: maradhat trash,nyilván senki sem kíváncsi akadémikusok etimológiai vitáira,vagy mittomén... Csak szerintem egy ilyen műsor lényege az volna,hogy összezárnak nagyon különböző embereket, oszt lássuk mire jutnak egymással. Az se normális,hogy úgy szavazunk,hogy kit utálunk kevésbé...

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:31:47

@úgymond olvasó mmkk: jajjjjj..... megint elb@sztam... Ne haragudj ! :(((

,, 2018.12.18. 19:36:43

@MosóMaca: az az irány már nagyon régen volt, évtizedekkel ezelőtt.

MosóMaca 2018.12.18. 19:39:12

@,,: jah,lehet átestem a “régijódolgokbólsemminemmaradt” korszakba

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:41:35

@Hedo a nokedli szaggató: "regenor" ??? ! ???
mostanakkóóóóó dughatom a Zasszonyt ha "belegyezik" vagy SeNemSem ????

nicu71 2018.12.18. 19:42:35

A fókuszban ma volt Ánusz öccseUgyanaz a hang, az a nazális, lassú galuskás mormogás nulla artikuláció, hasonló, hörcsögre hajazó fizimiska tejfelesszáju kiadásban

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:43:27

@Van der Waals: "Erangután?"
Erősen kétlem, hogy bármelyik emlősfaj egy levegővel ennyit tudna "kerepelni"...

Angora Cardi 2018.12.18. 19:44:35

@nicu71: Mi célból mutogatják a t. családtagot?

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:45:17

@nicu71: őt is felpróbálta Pumped Gabó ????

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:50:36

@nicu71: Ánusz riadt "patkány szemeinél" nincs NAGYOBB látvány a VV és a BV alatt... :)))
Vki megsúgta neki a melegpornó nyilvánosságra kerülését... Nos, az internet nem felejt !
A nyóóóócckerben már hegyezik a f@szukat az érdeklődők ! :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:51:13

@,,: tudtam, hogy te megcsináltad :) nekem van mogyorós, gesztenyés meg őszibarackos szaloncukrom, de karácsonyig nem nyúlok hozzá

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:52:45

@úgymond olvasó mmkk: "de karácsonyig nem nyúlok hozzá"

Hiszi a piszi.. :)))))))))

,, 2018.12.18. 19:54:02

@úgymond olvasó mmkk: volt hibám, az Alice
Gesztenyés nyam, a gesztenyés túrórudi nagyon finom

Van der Waals 2018.12.18. 19:55:36

Era rámászik csokkerre hátha erakcíója lesz.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:57:43

@mentorosh lecsó: van még a névnapi csokihegyekből is, addig kihúzom azokkal :P

@,,: nekem is az alice volt :)))) gesztenyés túrórudi annyira nem jön be (ahhoz képest hétvégén gesztenyelekváros-túrós palacsintát ettem)

nicu71 2018.12.18. 19:59:49

@Angora Cardi: mindig mutatják a barátokat családtagokat/már aki hajlandó/ ilyen olyan háttérműsorokban az aktuális kiesőnél/Reggeli,Fókusz ,Story extra .Mint ahogy az X-faktor versenyzőit is ,ugye házon belül vagyunk :) de tényleg döbbenet volt a gyerek ahogy megszólalt ,akit érdekel az Rtlmostról megnézheti :)

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:01:34

@Van der Waals: "Csokker" erekcióját, eddig csak a pupillája tágulásában véltem felfedezni...

Különben is... KrisztiÁnusz kis, szteroidos 12cm-es pöcörője elég volt a VígÖzvegynek...

MosóMaca 2018.12.18. 20:02:20

@nicu71: és ő is elmondta,hogy amúgy ánusz egy nagyon szerethető és intellligens férfi?!

Angora Cardi 2018.12.18. 20:02:43

@,,: pont erre vágytam köszi :)))
Ma egész nap szaloncuki beigli es zserbó evés volt :DD
@úgymond olvasó mmkk: én is megcsi mindjárt
Nekem szamos van :))))
@nicu71: aha! Nem is emlékszem mikor láttam utoljára Fókuszt :D

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:04:42

@úgymond olvasó mmkk: "van még a névnapi csokihegyekből is, addig kihúzom azokkal"
Értem... , Anasztázia ! :))))

Angora Cardi 2018.12.18. 20:06:23

@Hedo a nokedli szaggató: SugeraBugera mester éneklése jut eszembe a hadarósról

Angora Cardi 2018.12.18. 20:07:13

@úgymond olvasó mmkk: én mákost igen
És megállapítom, hogy sokat felejtettem irodalomból

Van der Waals 2018.12.18. 20:07:50

@mentorosh lecsó: megnézted a filmet pimpeddel? -Csodálkozósszmájli-

MosóMaca 2018.12.18. 20:10:31

Jól elvagyunk itt,mostnemazért,de nincs még 5 óra?

djökerek 2018.12.18. 20:13:57

@Maximista vagyok: @Van der Waals: jah, aztán meg Erakuláció is lesz...

csincsilla72 2018.12.18. 20:15:19

Era az én fejemben egy ideje már csak (E)Rikács :-)
JA! Posztcsi? :-(

csincsilla72 2018.12.18. 20:17:10

Lett posztcsi :-)
Köszi!

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:17:11

@Van der Waals: végignéztem hát... ! :))) volt hozzá gyomrom... :)))
Provokatív írok ide, hátha megjelenik ismét a Pumped Gabó nicknevű izécske...
Kérdéseim lennének ! :)))))

,, 2018.12.18. 20:18:30

@Angora Cardi: az nem számít annál, aki úgy tud írni, mint te:) én a versekhez különösen láma vagyok:S

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:25:16

@Angora Cardi: a máknak a gondolatára is zokogok :)

,, 2018.12.18. 20:36:20

@mentorosh lecsó: inkább ne hívd, ő ha jól sejtem, a te kis "rajongód" más nicken...a nyomorult.

csillagporszem 2018.12.18. 23:44:36

@csincsilla72: “Az összefoglalók azért unalmasak, mert a szerkik ugyanazt a műsort rakják össze estéről estére. A parittya-óbégatás kombón kívül nincs más. Szerintük. Pedig a vellában nem csak ennyi történik, amint erről időnként értesülünk. Tegnap este üdítő változatosság volt látni egy tattikai manővert is. Bár lenne belőle több. És ennek speciel Roli volt az egyik szereplője.”

Szerintem ha annyi minden történne a villában akkor nem kellene még külön feladatokat is adniuk szerencsétleneknek, hogy legyen valami anyag amit letudnak adni az adásban :D

nicu71 2018.12.18. 23:47:16

@MosóMaca: fogalmam sincs mit mondott annyira sokkba estem! :))

Costanza 2018.12.19. 04:09:14

@Spitzbauer: rassz temaban nem vagyok izgatott..
Viszont tudom mi a 8. ker stil, es nekem sem tetszik senki szajabol, de ehhez semmi koze hogy milyen szinu, en siman vadparasztnak gondolom ugy alapbol, de ha mindemellett meg gonosz is, na akkor mar nem sajnalom semmiert.

@BarBwire: thanks.
@csillagporszem: thanks.
@VV Erőlegény: thanks.
@bElannaTorres: te mindig erted, tudom. Fizetest kene kapnunk ezert. :D

nem tudom hogy lehet itt normalisan valaszolni, engem a linkek ossze vissza visznek, es gorgetnem kell folyamatosan, hogy valaszolgatni tudjak, tok atlathatatlan ez az ize, es igy hogy most napi ket poszt jon a belevalohoz is, I am confused, mast ez nem zavar?

Costanza 2018.12.19. 04:24:45

szoval eloszor idejossz, meg kell talalni a posztot, ami nincs mindig a fo oldalon.
le kell gurulni megkeresni. mostmar ketto is van ugyanazzal a 'jeligevel'.
ki kell nyitni, elolvasni. mesz a kommentekre.
ha tobb mint 100 komment van, azt is ki kell nyitni.
amikor valaszolgatni kell masoknak, na az a real pain in the ass, mert mar nem is latom hogy hol irtam en, foleg azt sem tudom hogy mit, de ha visszaklikelsz, akkor ha tobb mint 100, akkor megint ki kell nyitni a kommenteket, es akkor is csak egyesevel tudok valaszolni. raadasul minden alkalommal, ahogy a kepeket tolti be a gepem, ossze vissza liftezik a kepernyo, hogy meg veletlenul se tudjam hogy mit kell nezni.
mostmar ilyen hulye mozgos videok is vannak, amikor aniko jon le a lepcson, es az en agyamnak ez mar kezd sok lenni mar elmultam 30..
vagy ez telefonrol jobb? mondjuk ott meg a halal akar potyogni.
Nem lehetne suriteni par felugros nyillal, meg pl fentrol egybol nyithato komment sectionnel, meg ilyen felhasznalobarat izekkel frissiteni a feluletet?
Thanks az illetekeseknek.

Costanza 2018.12.19. 04:56:18

@hereverő heverő: aki a gyurus menyasszonyos sztorit meg az ilyesmiket elhiszi, az tul sok meset nezett. Ez szerkesztett musor, es igy teszik erdekesse, hogy hazudnak, manuperalnak benne tobbek kozt teged aki ezt kesz tenykent elfogadja, es ezzel borzoljak az idegeidet, es varnak szeretettel moralizalni, mint ahogy meg is tortent.

"Szóval itt a társadalmi normák felrugása a téma, nem a szexuális étvágy vagy szabadosság. "

marmint milyen tarsadalmi normakrol beszelsz?
Pl. arrol hogy a Krisztiannak is van 'ELVILEG' baratnoje kint es akkor o szinten felrugta ezeket a tarsadalmi normakat, de nincs megkovezve erte, akkor ribit se kovezzuk mar.

"Honnét veszed ezt a kettős mérce dolgot? "
Tarsadalmi melysegekrol is beszelek ilyenkor, ugy nezz ra erre a problemara, amugy te ezen a bolygon elsz?

"Ahogy írtam VVRibit se a repkedés miatt fikázzuk, hanem amiatt amit előadott, és nem a kisfilmben hanem még a hálóban is Renyhének és Zsuzsunak. "

mit adott elo? nem tudom.
Nem azt mondtam hogy te/ti tartjatok coolnak, hanem altalaban pl akik egy Csokit visszaszavaznak, mikozben o meg szinten atgyalogolt par non, es erdekesen el van neki nezve, sot vissza is megy, miutan eloszor ket no kozott kivalasztotta az amelyik jobban elonyere valik, majd a masikat kibaszatta a lakasbol, (miutan megdugta), es meg pacsit is kap. Ez a kettos merce. Na ezt egy no nem merne megcsinalni, mert a palik egoja ezt nem viselne el es szarra egreciroztatnak ezert, nem pacsizna veluk senki. Kurvazva lenne, meg stb. Lasd sajat peldad Ribi eseteben. Igy mar ertheto? ;)

Azt meg hogy mi a szemetegeto, ilyen blogokon tanultam meg, es nem azert mert Szuz Maria vagyok, de pl. azt se tudtam hogy mi a happy finish meg ilyenek. pl a pulykazast sem tudom, hala egnek, boldogok a lelki szegenyek ugye..........
süti beállítások módosítása