Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x43 - A bukás

2018. december 17. 21:20 - Hoppancs

 bscap0016_4.jpg

Anikó-ruhaelemzést nem tartok, mert nem értek hozzá, mindenki döntse el maga, aztán jöjjön a lényeg!

anikoooo.gif

 

1. Összefoglaló:

A párbaj közeledtével Adri felveszi a beletörődő bölcs figuráját, így a Krisztiánisztánba tett diplomáciai látogatása alatt sem győzköd senkit az átállásról. Komolyságát Lacika megjegyzése sem képes megtörni, miszerint ő lehet, hogy hazát (bár szívet nem) cserélne egy jóízű alvásért a nyugiszobában. A hangulat kellőképpen komor, kissé „Bergman-filmes családi vacsorás”. Adri azért reméli, hogy az ő győzelme esetén sem fog Vivi őrjöngeni, amire pont annyi az esély, mint arra hogy a cicám majd nem ugrik fel az égbe, majd rohan el rémülten, amikor megint a teraszra zuhan egy nagy adag hó.

bscap0000_5.jpg

Era olyan őszintén kíván Adrinak boldog karácsonyt és sikeres új esztendőt – ha a rosszízű politikusos hasonlatokat most mellőzzük –, mint Schobert Norbi legnagyobb ( be nem vallott ) riválisának e videó végén. Vivi majd már csak a bábunak szeretné elmondani a véleményét, és olyan kedves közben az arckifejezése, egyem meg.

bscap0001_5.jpg

Krisztián azzal nyit Adriána földjén, hogy Zsuzsut az ország legjobb csajának titulálja engesztelően, majd a maradék két fős lakosságot sellőre és „valami űrlényre” osztja. Aki olvasta Dzsudibí  tényfeltáró hogyvoltját , annak ez már nem is hangzik olyan meglepően. Miután Greg ügynök is csatlakozik, Krisztián szexuális szolgáltatásokkal, a hálószoba puha ágyikóival, illetve a felé sugárzó közimádattal érvel a migráció mellett, amely ugyan Adriána radikális népességcsökkenésével járna, de a pótlásról úgyis gondoskodna a „szent szűz”, azaz Zsuzsu. „Nem vagyok szűz”, tiltakozik a sértett, aki csak simán szent ezek szerint.

bscap0002_3.jpg

Hunor és Adri esélyeket elemez, melynek során előbbi helytállóan fogalmazza meg a szőke visszatérésének lehetséges okát: mint Radics esetében, itt is könnyen prostest-szavazás kerekedhet a bunkóbbik fél ellen.  A másik latolgatni való Vivi sorsa abban a nem várt esetben, ha ismét megözvegyülne. Rámegy vajon Csokira? És mennyi idő alatt? Erről értekeznek a másik oldalon is, ráadásul Greg rámutat, hogy bizony Krisztián támogatói között is többen vélik Vivi hűségét khm, megkérdőjelezhetőnek, Csokit pedig kitűnő parittya-alanynak.

morg.gif

Később a szerelmesek között is felvetődik a csokianakonda csábítása, mire Vivi felpörögve vallatásba kezd: ki rágalmazták őt ily’ aljasan? „Ők hárman mondták kint”, nevezi meg Krisztián az elkövetőket, de Vivi ezt sajnos saját pufogásától alig hallja. Era diszkréten az „anyázós” Csoki mellé furakodva erősíti meg a vádakat. Szegény Vivit ebben az egészben látszólag nem az bántja legjobban, hogy pasija jobban bízik Csokiban (és ki tudja, miket érez még jobban iránta) és tulajdonképpen csak a cimbora hűsége miatt veszi biztosra, hogy nem lesz köztük semmi, hanem az, hogy Krisz folyton „Sherlock Holmes-osat játszva” vallatja, de ő maga nem hajlandó elárulni, hogy kik akarják bemártani. Mármint a saját oldalukról, amit szerintem Krisztián sem tud, ha Zsuzsuék nem mondtak neveket.

bscap0003_4.jpg

Aztán csak kicsúszik a fiú száján, hogy Vivi nem is olyan régen még elég gyorsan váltott kedvest (kétszer), szóval engedtessék meg, hogy az igaz barátjában bízzon jobban. Aki előtte Radicsnak is jó barátja volt, de aztán…hagyjuk is. Vivinek szintén ez a véleménye, le is zárja a vitát, hogy mókás közjátékra válthassunk, melyben Reni, Zsuzsu és Greg kifekszenek az udvarra sellőzve-dalolva hóesést bámulni. Ez egy bizonyos „városi hangulat” megteremtését szolgálja Reni szerint, aki nagyon szeretné, ha fehér karácsony lenne, mert akkor elénekelhetné nekünk a vonatkozó nótát. A fenyegetés ellenére én is remélem, hogy legalább 24-éig marad egy kis havunk mutatóba. Miközben a bolondok játszanak, néhányan Era vezetésével bírálják őket odabent. Mert hogy felnőtt emberek NEM NÉZNEK HÓESÉST. Era olyan indulatosan érvel a dolog abnormalitása mellett, mint egy b-kategóriás tévéfilm érzelmileg érintett ügyésznője.

Harminc év alatt nem látott hÓT? Afrikában élt eddig? Mert akkor újdonság...

Adri úgy véli, talán vannak ennél nagyobb problémák is a vil(l)á(g)ban, minthogy valaki örülni mer a hónak. (Erről most beugrott egy traumatikus diákkori élményem A szívről, amelynek Az első hó című fejezetében apuka ütősen hívja fel fia figyelmét a havazás árnyoldalaira. Tudom, sokan szeretik ezt a könyvet, de nekünk kötelező volt, és máig kiráz a hideg ezektől az érfelvágós részektől.)

bscap0006_4.jpg

Persze Erát nem a szegények iránti szolidaritás, csupán saját szeretni való személyisége indítja tiltakozásra, amihez Roli és Hunor is csatlakozik. Aki kifekszik a hóesésbe, amit konkrétan még néz is, közben meg sellősen csapkod (ez ha jól látom, halszerű vonaglást jelent) és ÉNEKEL…szóval az bármire képes.

sello.gif

Neki még a hétéves húga sem vetemedne ilyesmire. Itt jó dramaturgiai érzékkel vágnak át a trióra, melynek tagjai egymást is öt-, illetve négyévesnek minősítik, felváltva kivitelezett Greg-nyomorgatás közepette. Az érintett félti gerince épségét a villában hizlalt fenekek és úszógumik súlyától.

bscap0005_5.jpg

Adri tartja magát az álláspontjához: a performansz egy-két mozzanata valóban „too much” (az öregebbek itt biztos megemlékeznek szegény Lorenzóról),  de a hó csodálata pont nem az. Vivi nem mond hülyeséget, amikor felveti, hogy a lököttek esetleg taktikailag fetrengenek, „kerüljünkbeazösszefoglalóba hashtaggel”, de mégis arra hajlok, hogy elhiggyem, tényleg ilyenek. Mintha most ők hárman együtt alkotnának egy előző évados Vivit. Az idei viszont azon kattog, hogy ő  tizennyolc évesen (*sóhaj*) mennyivel érettebb egyes harmincasoknál, én meg itt majdnem kétszer annyi idősen a pusheen-os mamuszomban  egyre jobban szégyellem magamat. Ja, nem is.

bscap0007_4.jpg

Anikó bejelenti a barátságos téli olimpiai játékokat, méghozzá spppeciális sportágakkal, melyek remekül passzolnak a villa speciális lakóihoz. De mielőtt még hivatalosan is megkezdődnének, a komoly felnőtt Era, aki nem akar bekerülni az összefoglalóba, tök spontán hógolyózást kezdeményez vihogva. A prológust követően a poweredby kollektív büntijével szembesül a kis társaság, méghozzá a határsértések elszaporodottsága miatt: az ítélet fiúknak húsz fekvőtámasz, lányoknak húsz guggolás, énekelve, bocsánatot kérve. A gyakorlatokat végre is hajtják, a fitneszedzők nagy rémületére.

fittt.gif

Era nem is érti, egyesek hogyhogy nem tudnak sem olvasni, sem szöveget értelmezni, aminek ő amúgy mestere, és miért nem fogják fel, hogy ami tilos, az tilos.

Ők mindenképpen átmentek a másik térfélre, bizonyos IDŐVALLUMOKAT is ott töltöttek.

Jön az olimpia első versenyszáma, a kukába hógolyó-hajigálás, amit a zöldek részéről az „utcai kosaras Michael Jordan” Lacika vállal,  a másik csapatból Greg. Reni villamester-kommentátor (hát van, amit nem tud eljátszani a művésznő?), a zöldek győzelmének bejelentésekor olyat mond, hogy ha főpolgármester-jelölt, vagy valami ilyesmi lenne, Rónai Egon élve sütné meg nyárson az ATV-ben:

Sajnos ennek az az oka, hogy a meleg fiú kezében elolvadt az összes hó.

Hát azért no...és amúgy is pánszexuális.

bscap0008_3.jpg

A következő körben a békatalpat (ismert téli sporteszköz) viselő versenyzőknek tojásokat kell kanálon egyensúlyozva eljuttatni A-ból B-be, pont úgy, ahogy Lacika hordja az információkat.  Vivien dupla zakója ellenére ebben is a zöldek jeleskednek. Reni a szünetben arra kéri Greget, hogy intenzíven simizze  a buksiját, és közben feláll neki, legalábbis Greg úgy érzi. A cseppet féltékenynek tűnő Zsuzsu most nem a nyugiba vonul, hanem Adrihoz, hogy szomorú zenei aláfestéssel elpanaszolja, mennyire zavarja a saját morgása, és az, hogy ő vagy a középpontban van, vagy pedig láthatatlan, mint egy hullámzó kedélyállapotú kísértet. A harmadik, egyben záró szám  a szinkronúszás szárazföldön, amelyben a fürdőruha-fóbiás Csoki nem kíván részt venni. Az engedelmes többiek kapnak orrcsipeszt, úszósapit, mindent, csak vizet nem. Roli úgy érzi, valamiben végre kiteljesedhet. Zsuzsu nem elégedett Csoki hozzáállásával, nála még Krisztián is jobb egy fokkal, aki csak beült a táncolók körének közepébe, „mint egy kirakatba, és bámult”. Mindkét csapat teljesítményéről elmondható, hogy nemcsak úszás, de szinkron sincs, viszont Reni így is képes az emlékezetessé tenni az övéit. 

Nekem van, hogy mindig pattannak az ötletek…szeretem kiszínezni a dolgokat.

Színez bizony, mint egy olyan óvodás, akiről sejthető, hogy később is lesznek még vele gondok. Hamis hónaljszőröket fest mindenkire, magának egy kis póthajból még intim szőrzetet képez, így van mit (nem) nézni a produkción.

bscap0010_5.jpg

bscap0011_5.jpg

Mindezen ismét Vivien szörnyülködik, szerinte kicsit sem nem poénos, sőt, a női nem megalázása, hogy

valaki azt mutatja, hogy itt is szőrös vagyok, meg ott is szőrös vagyok, igénytelen vagyok…

Greg viszont elégedett, 5 azaz öt pontot adna maguknak, amolyan vacsoracsatás/halatortánosan.

bscap0009_5.jpg

Reni igen jól mulat Vivien kifakadásán, számára az a lényeg, hogy jól érezze magát, ami láthatóan teljesül is.

bscap0012_4.jpg

Az olimpiát követően megszűnnek az országhatárok, fel lelhet szedni a vonalakat, de hogy rossz hír is legyen, Anikó belengeti, hogy Csoki rosszul jár majd a szabályszegés miatt.

2. Élő kapcsolás és párbaj

Jön az élő kapcsolás, Reni bevallja, hogy a vártnál kevésbé élvezte a villamesterséget, túl nagy a felelősség, meg a teraszkultusz. Krisztián azért csalódott, mert Peti megígérte neki kétszer is, hogy találkoznak, erre nem kiszúrják a  szemét Anikóval? (Szerintem meg örüljön, hogy senki sem fogja kiverni a szemét izgatott hadonászás közepette.) Amúgy csak jó történhet vele, mert ha nem jön vissza, legalább nem kell tovább Adrival élnie. Ezt az előnyt némileg kisebbíti, hogy akkor sem kell, ha visszamegy. Adri is bizakodó. Reni zavartan nevetgélve nem akarja bevallani, mit tátogott a kamerának, de Anikó kikényszeríti a vallomást: hát azt, hogy „szeretlek, anya”. Cuki. Csoki hiába bujkál az igazságszolgáltatás elől, a műsorvezető őt is megtalálja, aztán felkéri Krisztiánt, hogy búcsúzzon el. Csoki kapja a legnagyobb figyelmet: forró ölelés, érzelmes négertesózás és büdöslábazás jön, majd Krisztián távozik. A legjobb pillanataiból végre megtudom, hogy lett Vivien Casper. Éjjeli kamerával nekem inkább Samara/Sadako, csak a hajszín rontja az illúziót.

ghost.gif

És már vonul is be hősünk, térdre borulva csókol kezet Anikónak, aztán kijelenti, hogy Csoki áll hozzá a legközelebb, de azért Vivien is jó barátja. Huh. Na, meg Anikóval is barátkozna, ha akarná, értitek, ÚGY, höhö. Némi önismétlő gondolat az Adritól szabadulás vágyáról, aztán az emlegetett személy következik, aki egészen gandhis, "szeressük egymást gyerekek" beszéddel köszön el. Róla főleg kiabálós, táncolós pillanatokat láthatunk, mielőtt belibben a stúdióba. Az első odaszúrogatós beszólás arról szól, ki is a kétszínű, uuuuncsii, de hátha a kortesbeszédek felpörgetik a műsort. Csoki elmondja, hogy Krisztián olyan, mint egy medve, (amikor alszik, nincs fölkelve), néha eszik, iszik, parittyázik, de amúgy punnyadással tölti idejét. Saját maga után őt tartja a "legnagyobb formának", aki felvidítja, vagy ha kell, még jobban felidegesíti. És ugye őszinte, hiszen tényleg egy flegma paraszt. Közben saját magát is promózza, talán csak amíg eszébe jut, mit akart még mondani Krisztiánról. Hát azt, hogy szavazzanak rá. Greg jön.  A lány apró termete ellenére azonnal kiszúrta Adrit bociszeme és hangos kacaja miatt. Kedves ember, lehet vele mélyen beszélgetni, és

bscap0013_5.jpg

igen, itt bevágják Vivien "napersze" tekintetét. Amúgy vannak más érdekes fejek is, Zsuzsu szomorkás, Csoki bamba, Greg sok érdekeset nem mond, de legalább lelkes. Felidézzük a két párbajozó smárolós évődéstől  „irigy, gonosz szardarabozásig” fejlődő kapcsolatát, majd sok-sok üvöltözéssel később Krisztián immár élőben fejtheti ki álláspontját, amit odabent szerinte is kissé túl durván tett korábban. Adriban csalódott, de a lány nem tudja, ez hogy jött össze, amikor nem is beszélgettek. Viszont legalább Krisz áskálódott ellene. De nem is ismeri eléggé ahhoz, hogy utálja, vagy véleményezze. Krisztián lehazugozza ellenfelét, de már inkább csak pletykásnak tartja, nem szarkavarónak, mert ahhoz érteni is kéne ám. Adrinak a Krisztián-Vivi románcról annyi a véleménye, hogy Vivien pincsikutya, akit a fiú úgy aláz, ahogy tud, mire Krisztián a kettesben töltött időt hozza fel mentségére, amikor nyilván csodálatos lovag. Jó ember ő, na, csupán közönség előtt játssza azt a másik Krisztiánt, aki nem az olimpikon, csak úgy hívják. Mi nem tudhatjuk, milyen gyengéd, amikor senki nem látja.

bscap0014_4.jpg

Éééés megmutatják, ki van a 76,87%-os fantomkép mögött, hát, bizony Adri, aki úgy sikít, mint egy igazán tehetséges slasherhorror-színésznő, és ezt most nekem erősen fájó torokkal még hallgatni is rossz. De korrektül búcsúzik Krisztiántól, és már szalad is „haza”. A vesztes arcán valódinak tűnik a megrendülés, amibe talán némi megbánás is vegyül. Búcsúvideó, aztán mehet Győzihez. Vivivel megbeszélték kettesben a jövőt, most egyelőre folytatja a kinti életét, és belátja, hogy a bentit kissé elrontotta. Radicshoz képest ez egy hatalmas előrelépés, gratulálok Krisztiánnak.

bscap0015_3.jpg

3. Visszatérés, kiválasztás

Amikor Adri nyit be a villába, Vivien magát Roli, majd Csoki karjaiba vetve adja elő Laura Palmer anyját a Twin Peaksből, Greg azt kiabálja, hogy "megcsináltad, geciii", majd inkább már vissza is kapcsolnak Anikóra, nehogy még valami képernyősötétítő történjen. Vivi nem akar most beszélni, nem készült fel lelkileg a tragédiára. A kiválasztásra meg senki más sem, jól meglepődnek, de nem mondanak semmi csúnyát. Szuperképességek egyelőre tartalékban maradnak, gyorsan pörgetik a szavazást, Reninek szaladnia kell a bőrönddel ki-be. A heti ordibálások bemutatása után a többség úgy nyilatkozik, a konfliktusok tisztázódtak, bár Era még mindig nem érti Csoki levelét, Hunorral pedig nagyjából végzett. Érzelmileg, nem fizikálisan. Előzetes megbeszélés híján a voksok szépen szóródnak, mindenki valami már állítólag megoldódott összezördülés miatt dönt. Vivinek továbbra is thrilleres a nézése. Zsuzsu és Roli között szavazategyenlőség alakul ki, de Reni nem a barinőjét küldi, hiába kérte tőle, mert 1% esélyt sem akar adni a kiesésére. Így Roli a következő biztos párbajozó. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MosóMaca 2018.12.18. 18:20:19

@djökerek: mikor,ki lesz fa... akarommondani kéznél

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:20:42

@djökerek: szerintem Csokinak teljesen mindegy, hogy milyen alvázra van szerelve a 38 Celsius fokra előmelegített pin@ hordozója...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:21:06

@MosóMaca: ánusz már nem ízlel csokifaszt a villában

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.18. 18:21:55

@mentorosh lecsó: egy idő után greg csokis karikája is vonzóvá válik majd ;)

MosóMaca 2018.12.18. 18:22:42

Amúgy én arra tippelnék,hogy szent karácsony estéjén,pusztán a szeretethiány miatt, érzelmi alapon esik meg a soronkövetkező parittya.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:24:00

@Hedo a nokedli szaggató: jahh, tényleg ! :)))
az még melegebb is tud lenni mint egy punc@... ;)

én kérek elnézést !

bElannaTorres 2018.12.18. 18:24:54

@Maximista vagyok: akkor nemcsak csokival ünnepeltethette volna magát Hunorka :)

bElannaTorres 2018.12.18. 18:26:07

@mentorosh lecsó: így van őt se védjük annyira, nemcsak az a kérdés VV kire megy rá, hanem az is csoki kinek ad át még herpeszt és vajon csak felül?

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:30:46

@bElannaTorres: Csokit már az első párbaján hazaküldtem vóóóónnnaaa a nyóckerbe !

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:31:30

@bElannaTorres: az utolsó lennék aki védené ezt a jellemtelen senkit.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 18:33:17

nesztek, a mai első zene, amit hallottam. píesz ájlovju
www.youtube.com/watch?v=x5kCqkQjAZk

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:34:26

Ha lesz VV10 akkor jó lenne ha nem nímandokat szednének össze, abból már elég volt. A belevaló szintén elhagyható, helyette tartalmas összefoglalókat csináljanak másfél órában. A streamet inkább hagyom, az így majdnem 2019-ben nagy falatnak bizonyul.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 18:36:44

@Maximista vagyok: ha a vv10 best of lenne, akkor tuti minden este leülnék és nézném

bElannaTorres 2018.12.18. 18:37:36

@Maximista vagyok:@mentorosh lecsó: tudom , de csokit sokan szeretik , vicces - a népdal nekem is tetszett, azért nagyon remélem nem nyeri meg
Viszont nyugodtan mehet előtte valamelyik kiabálós lány, mert kezd abból is sok lenni

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:38:09

@Maximista vagyok: kell a TRASH a népeknek !
Hisz' MINK is jól szórakozunk... Vagy nem ?!? :))))

Sanda.Ipse 2018.12.18. 18:41:08

@csillagporszem:
Amennyire én nyomon követtem az eseményeket Vivien nem a dugásért lett elítélve. Csoki soha nem mondta, hogy bárki várná kinn vagy bárkibe szerelmes lenne benn a villában.
Vivien bement, mint meggyűrűzött ara, majd 48 órán belül ágyba bújt a romagyerekkel, a gyűrűt lehúzta. Romagyerek kiesett. Vivi krokodil könnyeket hullajtott miatta, majd 24 órán belül Krisztián ágyában kötött ki. Az a gond vele, hogy érzelmeket próbál megjátszani ott, ahol nincs is. Legutóbb miért is sírdogált? Hogy egy boldog életet hagyott kinn. Na ezt rakd össze!
Amúgy felőlem akár Kenbaba ágyában is kiköthet.

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:41:53

@bElannaTorres: én még nem nevettem rajta, inkább a fejemet fogtam. Azt meg hogy sokan szeretik köszönheti a pákónak. Kellett ismételten egy hülye, aki abból akar majd megélni, hogy hülye.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:42:14

@úgymond olvasó mmkk: ez finom áru !!! :P :D
(de a kezére csapnék annak, aki ezt így keverte és master-elte... csapnivaló a hangzás... :((( )

Madam. 2018.12.18. 18:42:28

Lesz itt még csokis kex

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 18:43:08

@mentorosh lecsó: szivárványt okádtam tőle korán reggel, de egyébként én is szeretem

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:43:48

@mentorosh lecsó: figyi én jól szórakozok ITT, de még véletlenül sem a műsoron, az ilyen háttérzajként megy hátha valaki mond végre egy összetett mondatot csicskagecizés nélkül.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:45:03

@Sanda.Ipse: VVV legutóbb azért sírdogált, mert leesett neki, hogy végleg búcsúzhat a 36 Mihálytól ! Rájött, hogy csak "töltelék" játékos a Vijjjááában...

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:46:05

@mentorosh lecsó: lesz ő még Vajna Vivien, várd csak ki :)

Sanda.Ipse 2018.12.18. 18:48:57

@mentorosh lecsó:
Szerintem is ezért sírt. A két erősnek vélt pasija kiesése után jött rá, hogy a benti erőviszonyok nem azonosak a nézők véleményével. Így azt is tudja, hogy neki is kampó.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:53:39

@úgymond olvasó mmkk: együtt sírunk, együtt nevetünk... ;) :)))
ez legalább "nagyjából" normálisan van kikeverve:

www.youtube.com/watch?v=1AOp9c5DRzc

mentorosh lecsó 2018.12.18. 18:56:58

@Maximista vagyok: Andy le fogja passzolni Kovi-nak, haszonszerzési céllal... úgymond...
Kell a tinitestű kurv@ a nyálcsorgatóknak... úgymond...

én kérek elnézést !

Maximista vagyok 2018.12.18. 18:58:57

@mentorosh lecsó: Kovi már nem praktizál, inkább Rocconál fog kikötni, ott aztán lesz vidámság meg kacagás :)

csincsilla72 2018.12.18. 19:00:14

@mentorosh lecsó: Hát, mi leginkább egymáson szórakozunk. Meg a hogyvoltokon. Rajtuk nem nagyon lehet.
@Sanda.Ipse: Ez így van. Vivike rádöbbent, hogy nem történt más, mint az, hogy párszor megrakták őt a vellában, és jó eséllyel az első párbaján elhullik a gheccibe.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:01:41

@Maximista vagyok: Woodman papa (pápa) is bejelentkezett már VVV-ért, ebben 100% biztos vagyok...
Lásd Monique Woods "művésznő" pályafutását...

MosóMaca 2018.12.18. 19:04:16

@Maximista vagyok: én is azt gondolom,hogy katasztrófa a casting (innét is gratulálok hozzá) Nagyon rámentek arra,hogy olyan alpári gyökereket találjanak,akik vetkőznek,dugnak,mindent is bevállalnak,csak megerőltető ne legyen. Ha lesz következő,tök jó volna sokkal különbözőbb embereket összehalászni. Több generáció,eltérő értékrend,más-más háttér. Itt mindegyik tökugyanaz. Egy napot sem dolgozott még egyik sem,értékrend nulla,egy korúak,stb. Szerintem lehetne ez sokkal sokszínűbb (nem,nem úgy értem,hogy színesbőrű mellé legyen ázsiai is!) Lehetne ugyanilyen éretlen idióta is a bagázsban,de ne CSAK az

Maximista vagyok 2018.12.18. 19:04:17

Végülis ha úgy nézzük akkor a fake taxi nézhetőbb mint a barátok közt :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:04:47

@Maximista vagyok: @mentorosh lecsó: Rocco művészúr meg a többiek biztos, hogy nagyon örülnének, ha látnák, hogy ilyen délceg fiatalemberek emlegetik fel őket

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:05:49

@Maximista vagyok: mámég ilyet, a fake taxit egy lapon emlegetni a barátok közttel :DD

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:06:12

@Maximista vagyok: jahhh... tényleg ! Kovi úr már csak "egyszerű" Youtube vlogger... :)))
Rocco kartárs is már csak a korábbi emlékek forró gőzéből él ! :)))

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:07:04

@úgymond olvasó mmkk: mint mindig !
(el is hinném, ha nem ismernélek :))) )

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:08:32

@mentorosh lecsó: olyan ember még nem született, aki engem ismer ;)

Maximista vagyok 2018.12.18. 19:10:18

@úgymond olvasó mmkk: igazad van, nem degradálom a fake taxit :D

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:12:07

@csincsilla72: kétségbe vontam valaha is, hogy a HV közösség a LEGJOBB ??!??
Nincsen kérdés, nincsen válasz...

A HV közösség röhögtet meg hosszú évek óta, és kiváltságnak érzem, hogy a tagja lehetek...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:15:43

@Maximista vagyok: öööööööööö én a barátok köztről beszéltem, nyilvánvalóan..öööööööööööööö....

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:17:12

@úgymond olvasó mmkk: a Zasszony a sikertelen örökbefogadás után, felvetette a "bigámia" lehetőségét, azzal a kizárólagos kikötéssel hogy TeTÉgedeT választhatlak... :)))

Még mielőtt megszólalnál, TUDOM (!) hogy ez neked nemgyerebe ! :))) :D :P

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:20:19

irodalombuzi perceink következnek
legyünk kultúrlények! aki gugli nélkül a legtöbb pontot eléri, az nyer. én már megcsináltam
divany.hu/offline/2018/12/17/irodalom-szereplok-kviz/

csincsilla72 2018.12.18. 19:20:35

@mentorosh lecsó: Nem, dehogy. Bocsi :-)
Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy a trash engem nem szórakoztat. Én már csak ilyen eltartott kisujjú elitista vagyok, igényes, kulturált szórakozásra vágyva... (ja nem:-). Bírom a trasht, de ez toomuch.
Csatlakozom MosóMacához: ennél sokkal jobb bagázst is össze lehetett volna kalapálni, ha nem az lett volna a terv, hogy baszással és üvöltözéssel próbálják kitölteni a műsoridőt, nagyjából tavaszig. Mert a nézőközönség nem változott annyit, amennyit ők feltételeztek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:21:15

@mentorosh lecsó: most éppen nem ezt akartam mondani, hanem őszinte meglepődésemet kívántam prezentálni

csincsilla72 2018.12.18. 19:21:36

@úgymond olvasó mmkk: Én már megcsináltam. Kettőt tévedtem :-)

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:21:39

@Hedo a nokedli szaggató: "egészséges életmód tanácsadó" ??????
Én csak pár autóban készült videóját láttam, amiben arra hívja fel a figyelmet hogy: "lányok... ne legyetek kurv@k"... :)))

,, 2018.12.18. 19:25:34

@úgymond olvasó mmkk: én is megcsináltam, és az előzőt is, és akartam neked már akkor linkelni:)

csincsilla72 2018.12.18. 19:26:50

@mentorosh lecsó: "... és még a herpeszt is elkerülhetitek, a ghonorreáról nem is beszélve" :-) Mi ez, ha nem jó tanács?

Sanda.Ipse 2018.12.18. 19:27:05

@csincsilla72:
Legalább a vágók nincsenek agyondolgoztatva. Szinte naponta ugyanazok a képsorok mennek (legalábbis a takaró és a zuhany alatt). Ilyen unalmas még egyik VV sem volt.
Egyetlen kiemelkedő szereplő sincs, akinek drukkolni lehetne még átmenetileg sem.

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:28:49

@csincsilla72: ok, értem ! Ne haragudj rám, kérlek!
Bizonyítottan kevés EQ-val rendelkezem... :((( Sokszor nem értem tisztán, amit a Kedves Olvtársak írnak... És sokszor nem értik a Kedves Olvtársak, amiket írok... :)))))
Ettől jó a HV ! :D :D :D

MosóMaca 2018.12.18. 19:30:54

@csincsilla72: maradhat trash,nyilván senki sem kíváncsi akadémikusok etimológiai vitáira,vagy mittomén... Csak szerintem egy ilyen műsor lényege az volna,hogy összezárnak nagyon különböző embereket, oszt lássuk mire jutnak egymással. Az se normális,hogy úgy szavazunk,hogy kit utálunk kevésbé...

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:31:47

@úgymond olvasó mmkk: jajjjjj..... megint elb@sztam... Ne haragudj ! :(((

,, 2018.12.18. 19:36:43

@MosóMaca: az az irány már nagyon régen volt, évtizedekkel ezelőtt.

MosóMaca 2018.12.18. 19:39:12

@,,: jah,lehet átestem a “régijódolgokbólsemminemmaradt” korszakba

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:41:35

@Hedo a nokedli szaggató: "regenor" ??? ! ???
mostanakkóóóóó dughatom a Zasszonyt ha "belegyezik" vagy SeNemSem ????

nicu71 2018.12.18. 19:42:35

A fókuszban ma volt Ánusz öccseUgyanaz a hang, az a nazális, lassú galuskás mormogás nulla artikuláció, hasonló, hörcsögre hajazó fizimiska tejfelesszáju kiadásban

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:43:27

@Van der Waals: "Erangután?"
Erősen kétlem, hogy bármelyik emlősfaj egy levegővel ennyit tudna "kerepelni"...

Angora Cardi 2018.12.18. 19:44:35

@nicu71: Mi célból mutogatják a t. családtagot?

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:45:17

@nicu71: őt is felpróbálta Pumped Gabó ????

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:50:36

@nicu71: Ánusz riadt "patkány szemeinél" nincs NAGYOBB látvány a VV és a BV alatt... :)))
Vki megsúgta neki a melegpornó nyilvánosságra kerülését... Nos, az internet nem felejt !
A nyóóóócckerben már hegyezik a f@szukat az érdeklődők ! :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:51:13

@,,: tudtam, hogy te megcsináltad :) nekem van mogyorós, gesztenyés meg őszibarackos szaloncukrom, de karácsonyig nem nyúlok hozzá

mentorosh lecsó 2018.12.18. 19:52:45

@úgymond olvasó mmkk: "de karácsonyig nem nyúlok hozzá"

Hiszi a piszi.. :)))))))))

,, 2018.12.18. 19:54:02

@úgymond olvasó mmkk: volt hibám, az Alice
Gesztenyés nyam, a gesztenyés túrórudi nagyon finom

Van der Waals 2018.12.18. 19:55:36

Era rámászik csokkerre hátha erakcíója lesz.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 19:57:43

@mentorosh lecsó: van még a névnapi csokihegyekből is, addig kihúzom azokkal :P

@,,: nekem is az alice volt :)))) gesztenyés túrórudi annyira nem jön be (ahhoz képest hétvégén gesztenyelekváros-túrós palacsintát ettem)

nicu71 2018.12.18. 19:59:49

@Angora Cardi: mindig mutatják a barátokat családtagokat/már aki hajlandó/ ilyen olyan háttérműsorokban az aktuális kiesőnél/Reggeli,Fókusz ,Story extra .Mint ahogy az X-faktor versenyzőit is ,ugye házon belül vagyunk :) de tényleg döbbenet volt a gyerek ahogy megszólalt ,akit érdekel az Rtlmostról megnézheti :)

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:01:34

@Van der Waals: "Csokker" erekcióját, eddig csak a pupillája tágulásában véltem felfedezni...

Különben is... KrisztiÁnusz kis, szteroidos 12cm-es pöcörője elég volt a VígÖzvegynek...

MosóMaca 2018.12.18. 20:02:20

@nicu71: és ő is elmondta,hogy amúgy ánusz egy nagyon szerethető és intellligens férfi?!

Angora Cardi 2018.12.18. 20:02:43

@,,: pont erre vágytam köszi :)))
Ma egész nap szaloncuki beigli es zserbó evés volt :DD
@úgymond olvasó mmkk: én is megcsi mindjárt
Nekem szamos van :))))
@nicu71: aha! Nem is emlékszem mikor láttam utoljára Fókuszt :D

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:04:42

@úgymond olvasó mmkk: "van még a névnapi csokihegyekből is, addig kihúzom azokkal"
Értem... , Anasztázia ! :))))

Angora Cardi 2018.12.18. 20:06:23

@Hedo a nokedli szaggató: SugeraBugera mester éneklése jut eszembe a hadarósról

Angora Cardi 2018.12.18. 20:07:13

@úgymond olvasó mmkk: én mákost igen
És megállapítom, hogy sokat felejtettem irodalomból

Van der Waals 2018.12.18. 20:07:50

@mentorosh lecsó: megnézted a filmet pimpeddel? -Csodálkozósszmájli-

MosóMaca 2018.12.18. 20:10:31

Jól elvagyunk itt,mostnemazért,de nincs még 5 óra?

djökerek 2018.12.18. 20:13:57

@Maximista vagyok: @Van der Waals: jah, aztán meg Erakuláció is lesz...

csincsilla72 2018.12.18. 20:15:19

Era az én fejemben egy ideje már csak (E)Rikács :-)
JA! Posztcsi? :-(

csincsilla72 2018.12.18. 20:17:10

Lett posztcsi :-)
Köszi!

mentorosh lecsó 2018.12.18. 20:17:11

@Van der Waals: végignéztem hát... ! :))) volt hozzá gyomrom... :)))
Provokatív írok ide, hátha megjelenik ismét a Pumped Gabó nicknevű izécske...
Kérdéseim lennének ! :)))))

,, 2018.12.18. 20:18:30

@Angora Cardi: az nem számít annál, aki úgy tud írni, mint te:) én a versekhez különösen láma vagyok:S

úgymond olvasó mmkk 2018.12.18. 20:25:16

@Angora Cardi: a máknak a gondolatára is zokogok :)

,, 2018.12.18. 20:36:20

@mentorosh lecsó: inkább ne hívd, ő ha jól sejtem, a te kis "rajongód" más nicken...a nyomorult.

csillagporszem 2018.12.18. 23:44:36

@csincsilla72: “Az összefoglalók azért unalmasak, mert a szerkik ugyanazt a műsort rakják össze estéről estére. A parittya-óbégatás kombón kívül nincs más. Szerintük. Pedig a vellában nem csak ennyi történik, amint erről időnként értesülünk. Tegnap este üdítő változatosság volt látni egy tattikai manővert is. Bár lenne belőle több. És ennek speciel Roli volt az egyik szereplője.”

Szerintem ha annyi minden történne a villában akkor nem kellene még külön feladatokat is adniuk szerencsétleneknek, hogy legyen valami anyag amit letudnak adni az adásban :D

nicu71 2018.12.18. 23:47:16

@MosóMaca: fogalmam sincs mit mondott annyira sokkba estem! :))

Costanza 2018.12.19. 04:09:14

@Spitzbauer: rassz temaban nem vagyok izgatott..
Viszont tudom mi a 8. ker stil, es nekem sem tetszik senki szajabol, de ehhez semmi koze hogy milyen szinu, en siman vadparasztnak gondolom ugy alapbol, de ha mindemellett meg gonosz is, na akkor mar nem sajnalom semmiert.

@BarBwire: thanks.
@csillagporszem: thanks.
@VV Erőlegény: thanks.
@bElannaTorres: te mindig erted, tudom. Fizetest kene kapnunk ezert. :D

nem tudom hogy lehet itt normalisan valaszolni, engem a linkek ossze vissza visznek, es gorgetnem kell folyamatosan, hogy valaszolgatni tudjak, tok atlathatatlan ez az ize, es igy hogy most napi ket poszt jon a belevalohoz is, I am confused, mast ez nem zavar?

Costanza 2018.12.19. 04:24:45

szoval eloszor idejossz, meg kell talalni a posztot, ami nincs mindig a fo oldalon.
le kell gurulni megkeresni. mostmar ketto is van ugyanazzal a 'jeligevel'.
ki kell nyitni, elolvasni. mesz a kommentekre.
ha tobb mint 100 komment van, azt is ki kell nyitni.
amikor valaszolgatni kell masoknak, na az a real pain in the ass, mert mar nem is latom hogy hol irtam en, foleg azt sem tudom hogy mit, de ha visszaklikelsz, akkor ha tobb mint 100, akkor megint ki kell nyitni a kommenteket, es akkor is csak egyesevel tudok valaszolni. raadasul minden alkalommal, ahogy a kepeket tolti be a gepem, ossze vissza liftezik a kepernyo, hogy meg veletlenul se tudjam hogy mit kell nezni.
mostmar ilyen hulye mozgos videok is vannak, amikor aniko jon le a lepcson, es az en agyamnak ez mar kezd sok lenni mar elmultam 30..
vagy ez telefonrol jobb? mondjuk ott meg a halal akar potyogni.
Nem lehetne suriteni par felugros nyillal, meg pl fentrol egybol nyithato komment sectionnel, meg ilyen felhasznalobarat izekkel frissiteni a feluletet?
Thanks az illetekeseknek.

Costanza 2018.12.19. 04:56:18

@hereverő heverő: aki a gyurus menyasszonyos sztorit meg az ilyesmiket elhiszi, az tul sok meset nezett. Ez szerkesztett musor, es igy teszik erdekesse, hogy hazudnak, manuperalnak benne tobbek kozt teged aki ezt kesz tenykent elfogadja, es ezzel borzoljak az idegeidet, es varnak szeretettel moralizalni, mint ahogy meg is tortent.

"Szóval itt a társadalmi normák felrugása a téma, nem a szexuális étvágy vagy szabadosság. "

marmint milyen tarsadalmi normakrol beszelsz?
Pl. arrol hogy a Krisztiannak is van 'ELVILEG' baratnoje kint es akkor o szinten felrugta ezeket a tarsadalmi normakat, de nincs megkovezve erte, akkor ribit se kovezzuk mar.

"Honnét veszed ezt a kettős mérce dolgot? "
Tarsadalmi melysegekrol is beszelek ilyenkor, ugy nezz ra erre a problemara, amugy te ezen a bolygon elsz?

"Ahogy írtam VVRibit se a repkedés miatt fikázzuk, hanem amiatt amit előadott, és nem a kisfilmben hanem még a hálóban is Renyhének és Zsuzsunak. "

mit adott elo? nem tudom.
Nem azt mondtam hogy te/ti tartjatok coolnak, hanem altalaban pl akik egy Csokit visszaszavaznak, mikozben o meg szinten atgyalogolt par non, es erdekesen el van neki nezve, sot vissza is megy, miutan eloszor ket no kozott kivalasztotta az amelyik jobban elonyere valik, majd a masikat kibaszatta a lakasbol, (miutan megdugta), es meg pacsit is kap. Ez a kettos merce. Na ezt egy no nem merne megcsinalni, mert a palik egoja ezt nem viselne el es szarra egreciroztatnak ezert, nem pacsizna veluk senki. Kurvazva lenne, meg stb. Lasd sajat peldad Ribi eseteben. Igy mar ertheto? ;)

Azt meg hogy mi a szemetegeto, ilyen blogokon tanultam meg, es nem azert mert Szuz Maria vagyok, de pl. azt se tudtam hogy mi a happy finish meg ilyenek. pl a pulykazast sem tudom, hala egnek, boldogok a lelki szegenyek ugye..........
süti beállítások módosítása