Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x42 - Búgócsigaláb és csokicsalamádé

2018. december 16. 17:23 - lulu1.0

Anikó ma este feltűnően lánynak volt öltöztetve, rózsaszínbe (biztos a tegnapi fiús szettre tett megjegyzésünk okán) és szép estét után azt mondja, valaki nagyon elhúzott, mármint nem a villából, hanem a párbajszavazás során. Adri és Krisztián között zajlik a párharc a kedves nézők és olvasók kegyeiért, ha pedig ennyi még nem lenne elég mára az izgalmakból, újfent megtudhatjuk, hogy itt kérem, most már piszokmód felpörögnek az események, hiszen a párbaj után – KAPASZKODJ – azonnal jön a szám szerint NEGYEDIK kiválasztás, amit a villalakók nem is sejtenek, szóval lesz itt még ma este visongás meg jajongás.

1_44.jpg

Elsőként határmenti csúcstalálkozóról beszél Ani, utalván ezzel a még mindig életben, de be már nem annyira tartott demarkációs vonalak meglétére.  A történet kábé annyi, hogy Reni és Csoki valami felhúzott vagy fel nem húzott ágynemű issún problémázik.  Nem teljesen tiszta számomra, hogy ebben most mi az ügy, de Reni valamit meglesett, ami szerinte nem úgy volt, ahogy azt Csoki állítja, és akkor Csoki biztos trükközött, hogy aztán mégis úgy lett, ahogy Csoki mondja, annak ellenére, hogy Reni nem azt látta, meg ilyenek. Mivel a szöveg része nem köt le, van időm elgondolkodni, hogy Csoki fején mindeközben mi lehet az a csillogó? Tán esetleg tápláló éjszakai krém erősen túltolva?

2_39.jpg

Adri, Reni, Greg és Zsu a nyugiban esélyeket latolgat, Krisztiánt ekéz. Lássuk be, mindig marha nehéz dolgunk van, amikor a szürkébb karakterek vannak épp porondon. Ha ők se nagyon tudnak bent semmi érdekfeszítőt produkálni, mit szóljunk mi, akiknek ezen kéne szórakozni?! Jómagam Adri kapcsán a body ügy óta nem tudok történést említeni. Elnézegetem, hogy milyen tipikus mozdulatai vannak szájrészen, a picit befelé dőlő fogsora miatt, ahogy azt is, hogy szinte mindig azt vágják be belőle, ahogy egy tükörrel a kezében ül és valamit az arcára ken épp, olykor szempillaspirállal a kezében magyaráz, de itt meg is áll az egész. Most azt kéne írnom, hogy Krisztián suttyó karaktere képernyőkompatibilisebb, de hadd maradjak őszinte, ha mindketten kiesnének, akkor is üveges tekintettel bámulnék tovább. Adrinak valamerre el kéne mozdulnia. Nem bántóan buta, csupán nem ő a legélesebb kés a fiókban, tipikus langyos víz. Az előbb említett mimikai sajátosságokon túl nincs benne semmi említhető. Tipikus tuja.

7_23.jpg

Lefekvéskor Reni  - gondolom a már emlegetett vonalak okán – nem a hálóban hajtja álomra a fejét, ezért Era már oda is avászkodik Csokihoz és megkezdődik a masszírozásnak álcázott maszatolás. Era zéró hitelességgel próbálja rávenni az önmegtartóztatásra az akkor már mindenhol matató fiút. Csoki saját bevallása szerint most már ott tart, hogy kábé mindenkit kíván, a legyet is röptében, vagyis ha már egyszer sátrat állít, akkor igen-igen kempingezne is végre.  Pár perc  takaró alatt zajló himihumit követően riadtan hallgatják, hogy Reni hangja szűrődik be az ajtó mögül. Era, mint a nyúl, úgy ugrik le Csokiról, nehogy sivítozás és hajtépés áldozatává váljon. Valahogy ehhez most nem volt hangulata. Ani meg azt mondja nekünk erre, hogy Csoki egy jó nagy csalamádé. Az este további része nem rejtett izgalmakat, vagy ha igen, akkor azt nekem már nem mutatják.

4_38.jpg

Nem kéne újra és újra leírnom, hogy szájszagos jóreggeltre ébredünk, mert egyre többször fordul meg a gyomrom, amikor az igen éles szaglással bíró orrom felküldi az agyamba az imputot, hogy ugyan, képzeld csak el milyen lehet, amíg ezt a gazda papírra veti és az agyam cseszik tiltakozni, csinálja. Vizionál, ha kell, ha nem. Levél érkezik, amelyben az áll, Csokicsalamádé, Mazsola és Tádé, ja nem, Hunor és Roli külső körletre távozhatnak ezen a csodálatos napon. Tejben és vajban lesznek fürösztve vala, hiszen mind közül voltak ők a legokosabbak, aha. Roli azt mondja őrült izgalom tört rá, hogy itt hagyhatja végre a csordát. Én pedig hálás vagyok neki, hogy elköveti a mai első képzavart, miszerint

Járt a lábam, mint a búgócsiga.

A távozók búcsúztatása mérsékelten hisztérikus, számottevően inkább a férfiszerelem manifesztációját követhetjük nyomon. Hunort és Rolit a fürdőben mutatják hosszan, ahogy egymás haját állítgatják a nagy útra, Krisztián pedig Csokival búcsúzkodik olyanformán, hogy nekem aztán senki se mondja, Gabóval az csak azért volt, mert kellett a pénz. Ilyen szeretetettel teli pillantásokat egy nőneműre nem vetett még itt ez a fiú. Nincs is ezzel semmi baj, sőt! Mennyivel izgalmasabb karakter lehetne, ha nem az elfojtásból eredő agressziót követhetnénk nyomon, hanem egy coming out-ot. Kár, hogy még nincs a felismerés azon szintjén, ahol már nem szükséges azzal hitegetni magad, hogy te egyébként csak egy tévelygő hetero vagy. Persze az érzelmi töltet mellett azért beszélgetnek pasisan is (nehogy elhidd), hogy majd amíg Csoki nem tér vissza, addig szívni fogja a Reni vérit, hogy Csokin már tuti csajok hada fetreng, meg hogy igazából nagyon fog neki hiányozni Csoki, meg szívesen kibaszna innen mindenkit, hogy csak ők maradjanak végül, kettesben, meg, hogy

Nem nagyon vannak itt vagány csávók (Csokin kívül), a lányok se vagány csávók, unalmas mindegyik.

5_32.jpg

A kényeztető program tartalmaz egy ezüst Vivaro-val történő szállítást, egy rohadtulnemeztvárták thai masszázst és egy menőétterem látogatást. A masszázsszalonban egy büdös szót sem tudnak kommunikálni a rájuk váró hölgyekkel, ezért bevetik az ilyenkor szokásos, jellemzően filmekből, rajzfilmekből tanult fordulatokat: érkezéskor konicsivá, távozáskor kúlámátátá. A masszőrnők elsőként hátra fektetnek, mert a talppal kezdenek. Csoki már a popsitörlőkendős áttörölgetéstől a halálán van. Na, nem ott! A talpán, mert, hogy Csoki csikis, nem csak csalamádé.  Az ez iránt érdeklődőknek jelzem, hogy a happy finish itt az lesz, amikor ezek a húzott szemű, cincogi csajok végre leszállnak a hátukról, a talpmasszázs ugyanis csak a beugratós előjáték volt. Amikor belendültek, már csak a taposás és a ropogtatás maradt. Fiaink mosolya nem őszinte. Hunor feje például olyan, mint ha legalábbis a proktológián imádkozna, hogy mielőbb túl legyen a rá várón.

6_31.jpg

Mindeközben a villában Lacika megtáltosodik. Vagyis nem, csak egy tipikus viselkedési forma érvényesül. A hangadó hímegyedek bizonyos hányada nincs jelen, így most úgy érzi, eljött az ő ideje.Egyszer Krisztiánnal beszélget és ilyeneket mond a többiekről, hogy

Egy társasjátékot nem tudnak megnyerni, nemhogy a Való Világot, geci.

Máskor Adrinak osztja az észt, hogy itt tényleg mindenki vakon van. Ugyan neki érettségije sincs -  és én mélyen egyetértek a Zsu szerint pingvinjárású fiatalemberrel, hogy az oktatási intézményekből szerzett, végzettségeket bizonyító papírok nem jelentenek minden esetben hozzáadott értéket, úgy, mint tudás, hogy az intelligenciáról már ne is beszéljünk – de az élethez igenis ért. A suli az nem ment, oké, nem is érdekli, de azt ne gondolja senki, hogy ő vakon van itt a napi folyamatokban, történésekben.

8_17.jpg

Adri meg azt mondja, nem taktikázik, ám de. Jó, hát nem éppen frappáns, meg szerintem nem is különösebben célravezető módját választotta annak, hogy felkeltse a nézők érdeklődését, de legalább próbálkozik. Kicsit szárnyaszegetten, kicsit reményvesztetten, de már sokadjára mondja ki a száján csak ebben az öfiben, hogy ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni..!  Gondolom, úgy van vele, hogy egyszer csak bevágják ezt adásba, és akkor már kijutott az üzenet a nézőknek, és lehet reménykedni, hogy valakit majd elkezd kedélyileg birizgálni, vajon milyen izgalmakat tartogathat még ez a lány!? (NEM)

3_43.jpg

A masszírozás után puccos étterembe viszik a srácokat, ahol jön a lazac meg a kaviár. Gyermekeink riadtan pillognak a sok evőeszköz és az ismeretlen étkek láttán és én őszintén elhiszem, hogy ez egy kurva nagy flash a KFC-n és Burger King-en szocializálódott emberkék számára. Azt meg egyenesen áhítattal hallgatom, hogy a kaviár hatására, vagy csupán a hely szelleme, de az egybites ficsúrokból majdnem gondolkodó és gondolatokat egymással értelmes mód megosztó urakká váltak. Hunor hosszabban is kifejti, miért lehet veszélyes az, hogy Csoki után most Krisztián is magára pakoltatta a jeleket. Igyekezett nézői síkra helyezni magát és ellamentált azon, vajon nem unjuk mi ezt idekint?! (DE!)

9_15.jpg

Visszakapcsolunk a villába, ahol kiderül, hogy Adriban a saját emberei sem bíznak igazán. Egyszerűen nem tudják elhinni, hogy Adri nem kettősügynök. Erről nem tudok többet írni, mert nem hangzik el további érdemi.

Hazafelé az autóban a fiúk a szerelmi életükről beszélgetnek. Hunor azt mondja, hogy most már kéne valamit himihumizni Adrival?!, amit nem igazán értek, ezért visszatekerem a nevet, de csak Adrit mond másodjára is. Az utolsó értesülésem még az volt, hogy Zsura volt rápörögve. Na, mindegy. Adrival állítólag van is egy megállapodás, miszerint esténként lehet összebújás, napközben viszont mindenki megy a dolgára. Csoki a Renivel való állapotokat emlegeti fel, megfűszerezve némi Era kontenttel.

10_14.jpg

A villába visszatérőket elsőként a palacsintát sütő Lacika és Vivi üdvözli. Csoki az udvaron még összeszedhetett valami kavicsot, mert most épp arra kapom fel a fejem, hogy Vivi halálosan boldog az ajándékával. Igen, a kaviccsal. Oké, lapozzunk. Csokit Era üdvözli másodikként és a masszázstechnikáról érdeklődik, hogy sikerült e elsajátítani, merthogy este most már igazán történhetne valami, ami inkább tűnt himihumi ismétlésre buzdításnak, sem mint a thai masszázs rejtelmei iránt való őszinte érdeklődésnek.

11_15.jpg

A nyugiban többedmagával punnyadó Reni figyelmét Adri hívja fel Csoki visszatértére, aki először lendületből felül az ágyon, de pár másodperces bútolás után, ki a faszt érdekel felkiáltással visszahanyatlik. Gondolom, szerelmes asszonyként érzékenyen érinti, hogy a hazatérő férfi nem hozzá sietett be elsőként élményt osztani.

12_13.jpg

Lacikának és Csokinak  khm, csokizni kell, egy időben. Mondanám, hogy irtó helyesek, ahogy megvitatják, kin van rajta erősebben az inger, és hogy ki megy előbb, majd a másik közvetlenül utána, de NEM. Mindegy is, Ti most koncentráljatok inkább a hamarosan kezdődő őrületes összecsapásra. Ki-ki tegye le a voksát a számára szimpatikus mellé és szórakoztassátok el magatokat az ilyenkor szokásos kommentcunamival, ha már az RTL ismét ilyen megúszósra vette a figurát. Hevönájszívning!

 

 

925 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2018.12.17. 14:26:38

@WICKEDWITCH: van olyan, hogy valaki nem szimpatikus.
nekem roliék nem azok még, úgy látom sokkal több jót kinéznek roli-hunor párosból, mint fele ennyi kétszínűségért adriból. Gondolom mert kevesebb konfliktusba kerülnek
Vivi ha beléjük kötne, még ők is megemelnék a hangjukat, de vivi csak a lányokba köt bele

Rozsgyi 2018.12.17. 14:27:13

Zsurol nekem mindig valahogy Butters jut eszembe a South Parkbol.

Roli meg nem tud sok mindent tenni, Erat valszeg nem viszi mert akkor "megszegne a szavat" és nem tudatja hogy ez hogy csapodna le a nézők nel, ráadásul Era egyszer már nyert párbajt. Greget azért nem meri mert egy fekete ló, ki tudja hogy vélekednek róla kint. Vílivi az ozvegysege miatt lehet szánalmas kelt a nézők én azért nem érdemes. Marad Reni és Zsu. Reni a kézenfekvőbb hiszen rá rakta a jelet és ő miatta lett kiválasztott.

Ha tudta volna hogy ez lesz a villamesteri versengés öl lehet nem adja oda könnyen Reninek...

csincsilla72 2018.12.17. 14:29:09

@bElannaTorres: Roli nekem pusztán azért szimpatikus (még), mert ésszel próbál játszani, nem hangerővel. Aki a baszás-ordítás vonalon mozog kizárólag, az mocsár. Persze ilyenkor magamból indulok ki. :-)

bElannaTorres 2018.12.17. 14:42:14

@csincsilla72: nekem nem tetszett hogy krisztián mellé álltak, gyávaság és érdek is volt, ha baja van adrival akkor semleges is maradhatott volna, de igen még ő az aki úgy ahogy szimpatikus tud lenni nekem a fiúk között

MosóMaca 2018.12.17. 14:46:09

BB Évire reagálva! Én néztem és nagyon emlékszem, hogy a műsor elején egy rettenetesen ostoba, primitív nőcskeként viselkedett (talán elsőként sexelt is) Aztán volt egy hét, amikor kaptak állatkákat és halálosan odaáig volt értük, nagyon gondozta, szerette őket. Ekkor dönthetett úgy a csatorna, hogy vele nyeretik meg, mert onnét csak a szerethető, érzelmes oldalát mutatták az öfikben, a műsor első felében megjelenő személyisége, mintha nem is lett volna....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 14:47:07

@,,: szerintem titokban látó.. lassan érik, hogy kérek tőle 5 számot :D

csincsilla72 2018.12.17. 15:28:44

@bElannaTorres: Roli és Hunor valszeg folyamatosan egyeztet. Matekoznak, hogy juthatnának előrébb. Ebből pedig látunk hetente pár percet. Ez azért nagyon zavaró, mert fogalmuk sincs az érveikről. Ánusz nem volt különösebben okos, viszont a sötét oldalra volt ráhatása. Központi figura volt odabenn. És egyben manipulálható volt. Roliéknak ez nagyon kapóra jött volna, ha ő jött volna vissza, mert kellett valaki, akin keresztül egy irányított jelrakás átvihető. Ha nagyon izolálódnak, akkor kiesnek a játékból, nem tudnak bekapcsolódni a döntésekbe. Csoki visszajött, szerintem mindenki azt hitte, Ánusz is visszajön. Nem így lett, de ők ezt benn nem tudhatták. Gondolj bele, Adri az első hetekben az utolsó helyen volt Cincikével karöltve. Rolinak Adri egyébként is tüske.
Szóval a fiúk nem grál-lovagok, hanem próbálnak tattikázni a maguk módján.

csincsilla72 2018.12.17. 15:30:31

@csincsilla72: fogalmuNK sincs az érveikről. A francba...

bElannaTorres 2018.12.17. 15:41:35

@csincsilla72: persze hogy nem azok, de nekik felénk is kell “játszani” nem biztos, hogy a taktikát értékelik a nézők kevésbé szimpatikusaknál nem is ezt a szót használják hanem hogy sunyi. szóval jobb taktika lett volna semlegesnek maradni és roli hivatkozhatott volna arra, hogy krisztiánnal nem tud azonosulni, adrival meg volt már vitájuk. Igaz akkor is adrinak volt igaza , de mindegy. Hunornak meg adri mellé kellett volna állnia , vagy nem kellett volna dugni, ott van krisztián akkor ha dugni akar :) bent taktikáthatnak kint meg meglesz a véleménye az embereknek, ennek ez a hátulütője

csincsilla72 2018.12.17. 15:44:40

@MosóMaca: A mostani széria szerkesztése is nagyon egyoldalú. Parittya és ordibálás, balhé a köbön. Ugyanakkor semminek nincs előzménye, nem látjuk a bocsánatkéréseket, a megbékélést. Nincsenek a képernyőn taktikai egyeztetések, egyszerűen nem lehet ezekről a szereplőkről semmit sem megtudni. Néha-néha hallunk valamit a kinti életükről, de ennyi. Tényleg a folyamatos cirkuszok közepette kéne megértenünk, ki miért dönt odabenn úgy, ahogy?

Basszus, szerkik, mutassatok már mást is, ne csak a századik dugást, a százegyedik kutyázást és a béna feladatokat! A középjátékban vagyunk már.
Vagy ha az a terv, hogy az általatok összerakott kép alapján döntsünk, kvázi ti kívánjátok eldönteni, ki nyerjen, akkor spóroljátok már meg magatoknak a dellát, nevezzetek ki egy győztest, és jöjjön valami értelmesebb műsor.

csincsilla72 2018.12.17. 15:47:00

@bElannaTorres: Lehet, hogy "játszanak nekünk", elmondják az érveiket, csak éppen a szerkik szarnak rá. Helyette nézheted az egészségügyi parittyákat és azokat a "vitákat", ahol úgy ordít egymással a társaság fele, hogy szavukat nem érted. :-(

bElannaTorres 2018.12.17. 15:51:43

@csincsilla72: lehet, de úgy vagyok vele hogy lányoknak drukkolok, őket is annyiból ítélik meg amit látnak :))

Pamutbojt 2018.12.17. 15:54:04

@Rozsgyi: Ha Roli tényleg olyan okos, ahogy állítja, akkor átlátja azt, amit Hunor már hangoztatott is: a párbajt nem Era nyerte, hanem Radics bukta. Rolit Era többször is elzavarta, bontotta a szövetséget stb.
Ánusz és Radics veresége alapján foghatná, hogy özv. 3V is harmatgyenge.

csincsilla72 2018.12.17. 16:02:38

@bElannaTorres: nekem tegnap, amikor a kiválasztás folyt, tűnt fel, hogy fél mondatos utalásokkal kommunikáltak, a tábláért indulás előtt pedig pusztán azzal, hogy egymásra néztek. Azaz rohadt keveset látunk a megbeszéléseikből. Ráérnek, nyilván mással sem foglalkoznak, mégsem kapunk ebből semmi infót. Taktikai megbeszélésekből lehetne képernyőn sokkal több, akárkihez tartozik. Laszikából is hirtelen elkezdtünk többet látni. Nyilván nem azért, mert eddig csendben aludt egész nap. Csak a szerkik nem tartották elég fontosnak, hogy bemutassák BÁRMILYEN megnyilvánulását.

MosóMaca 2018.12.17. 16:03:02

@csincsilla72: igen! Qrva idegesítő,hogy minden üvöltve csicskagecizős veszekedést bevágnak,amiből egy szót sem lehet érteni. De beszélgetést vagy nem,vagy ha mégis,akkor zenei aláfestéssel,amitől sz@rt se érteni

csincsilla72 2018.12.17. 16:03:25

@Pamutbojt: remélem, eljut ide. De ő sajnos még mindig nem olvassa a hogyvoltot és az okosságainkat :-)

bElannaTorres 2018.12.17. 16:08:41

@csincsilla72: mutathatnák pedig, nem tudom miért érzik , hogy erre van igény

Pamutbojt 2018.12.17. 16:11:09

@csincsilla72: Amúgy igen, pont ezt néztem én is: mintha próbálták volna megbeszélni... Ilyeneket szeretnék látni minél többet, de most sem számítok semmi érdekesre.
Gondolom a fekete özvegy majd tolja a drámát ezerrel, Adri pedig megkezdi a megmondogatós ámokfutását, mert most ő a "hű de erős játékos"...

Rozsgyi 2018.12.17. 16:12:20

@Pamutbojt: ez bentről szerintem nem ilyen egyértelmű. Persze mondanak mindenfélét, de amikor jelraoasra kerül a sor, akkor azért próbálnak valamilyen felteltezett nézői erkölcsi mércenek is megfelelni. Szerintem Roli ezért fog visszarettenni attól hogy Erara rakja, nem akar hatbaszuronak mutatkozni.

Egyébként érdekes az is hogy egyes embereket ugyanolyan vagy hasonló cselekedeteket mennyire másképp itelunk meg. Pl. Roli sunyi, meguszos volt hogy beállta Anussz mögé és nem a törpet tamogatta. Ugyanakkor meg Hunor meg le is fektette és úgy nem állt ki mellé, mégis Rolit gondoljuk inkább sunyibbnak mint Hunort. Le fogadom hogy ez bent is így van.

csincsilla72 2018.12.17. 16:20:01

@Rozsgyi: Az Anusz mögé beállás teljesen egyértelmű volt. Pillanatnyi megingás sem volt Hunor részéről. Ez meg volt beszélve kettejük között, nem érzelmi megfontolásból történt.
@Pamutbojt: Én azért reménykedem, hogy nem teljesen feleslegesen írogatunk ide, olvasnak a szerkik és érzékelik ebből a közönségigényt. Ugye így van, kedves szerkik? :-)
@bElannaTorres: talán próbálnak nyitni olyan tévénézők felé, akik a trasht igénylik. Eddig nem sok sikerrel. Ez legyen számukra jel a jövőre nézve :-)

Maximista vagyok 2018.12.17. 16:30:50

Én továbbra is hiányolom a cigi megvonást. 1-2 hétre mondjuk.

Maximista vagyok 2018.12.17. 16:31:25

Sőt, még a vizet is elzárnám 2 hétre.

Pamutbojt 2018.12.17. 16:37:38

@Rozsgyi: Valamennyi kis sunyiság egy ilyen játékban alapkövetelmény. Roli túlélni akar, ez érthető.

,, 2018.12.17. 16:40:32

Skacok, ez a retek app fagyasztotta le más telefonját is, vagy simán szar a telóm?

Maximista vagyok 2018.12.17. 16:54:32

@,,: milyen teló? nálam eddig "jól" működött az enyémen

mentorosh lecsó 2018.12.17. 17:02:58

@csincsilla72: amikor, manapság már nem nagy kunszt és anyagi befektetés, hogy 720p vagy 1080i minőségű stream-eket kicsapjanak a netre, akkor miért nincsen 0-24 on-line stream ???
(az összes eszköz rendelkezésre áll hozzá a stúdióban / vezérlőben)

Talán csak nem azért, hogy ne láthassuk, hogy az RTL hogyan nyúl bele a folyamatokba ?!?!

Maximista vagyok 2018.12.17. 17:05:20

@mentorosh lecsó: persze hogy azért, és nálam itt veszti el a hitelességét ez az egész reality...

,, 2018.12.17. 17:07:33

@Maximista vagyok: áhh nem égetem inkább magam a márkájával, nem egy ájfón szegény:) asszem a 2. lesz a helyes válasz

mentorosh lecsó 2018.12.17. 17:08:14

@Maximista vagyok: EKG ! :D
azért, még MINK egyszerű lelkek jól szórakozunk... majdnem... :)))))

Maximista vagyok 2018.12.17. 17:11:50

@,,: az ájfon szar, vagyis inkább úgy fogalmaznék hogy nekem az :)

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 17:12:31

@mentorosh lecsó: halihó Tesa! Egyetértek! Akarom mondani EKG Tesó! De azért nincs stream, mert túl sok infonk lenne és elspoilereznénk a másnapi öfit! Amit csak azért nem értek mert régen kurva jó volt!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 17:13:01

@Maximista vagyok: két évig volt ájfonom, életem legrosszabb döntése volt :D

WICKEDWITCH 2018.12.17. 17:14:04

@csincsilla72: @bElannaTorres: Rolival én úgy vagyok (meg valamennyire Hunorral is), hogy még ők a legnormálisabbak. Nem feltétlenül értek egyet azokkal a dolgokkal, amiket csinálnak, de tényleg nagyon keveset mutatnak nekünk a mozgatórugókból. Azt mondjuk megértettem, hogy Roli miért nem állt Adri mögé. Amúgy nem tudom, hogy van a szabály, de mintha valaki azt írta volna, hogy idén nem lehetnek semlegesek (vagy ennél, vagy az előző posztnál.)

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 17:15:17

@Maximista vagyok: Nekem a hüvely telefon, mi más kérdés is?

Maximista vagyok 2018.12.17. 17:15:57

@mentorosh lecsó: azért szükség lenne a 0-24 órás dologra mert így nagy sok dolog ködös, van hogy lófaszt nem értek a szituációkból mert se eleje se vége az egésznek. ez így nettó faszság. kezdem azt hinni hogy bent egész nap amúgy forgatás megy rendesen forgatókönyvvel, ugyanazt felveszik 20-szor ha nem elég "jó", stb. pl itt ez a faszkalap aki most kiesett, az egy dolog amit mutattak belőle, de én nem egy rövid időre bevágott résznél láttam, hogy hiába leplezi vagy megkérték hogy leplezze, de magasan neki a legmagasabb bent az IQ-ja. sőt, valaha tanult is és nem csak bejárt az iskolába.

mentorosh lecsó 2018.12.17. 17:16:04

@,,: akkor ÉN égetem magam helyetted ! :))))

egy Symbian-os, ősöreg Nokia 5230-at használok... :)))
Hogy miért ? Azért mert a névjegy kezelését egyik "divatos" rendszer sem tudja. Sok kollégával, beszállítóval, fejlesztővel kell a kapcsolatot tartanom. Tudom hogy Symbian, tudom hogy sz@r, de nekem azt nyújtja, amit elvárok egy gyors telefontól. Igaz, én nem a telón nézek videót, és nem telón netezek... :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 17:18:03

@WICKEDWITCH: ugyanígy emlékszem, mert Radicsnál ketten is,semlegesek voltak, Zsu meg Adri. Erához a balhéjuk miatt nem akart beállni Zsu, de Radics mögé sem aki az első 5 percben parodizálta is, Adri szintén nem állt be mögéjük asszem! Talán után lett hogy nem lehrt semlegesség!

Maximista vagyok 2018.12.17. 17:18:11

@úgymond olvasó mmkk: sokan belefutottak már ebbe a hibába :D

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 17:21:34

@Maximista vagyok: ha venni kell újat akkor is Huawei! A Samsung nekem csalódás volt, a családban mindenki samsungos-a Hugom mióta nekem ez van már a második Samsungot gyepálja, pedig ő nem netezik annyit mint én, játék sincs neki rajta, nekem van és még a színező app is erre van letöltve! 32 G memória összesen és törölnöm még nem kellett! :)

mentorosh lecsó 2018.12.17. 17:21:38

@Nyuszomuszo83: @Maximista vagyok: engedékeny hangulatban vagyok ! :))))))

Ne legyen 0-24 !
De legyen mondjuk napi 8 óra stream, 16-24h között...

,, 2018.12.17. 17:22:25

@Nyuszomuszo83: @Maximista vagyok: az jó, mert olyanra akarom lecserélni majd ezt a Lekvár márkájút.

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 17:22:54

@mentorosh lecsó: az is tök jó lenne, de ne olyan szar mint Debilióéknál, ami ritkán müködött vagy hang se volt!

Maximista vagyok 2018.12.17. 17:24:11

@,,: az jó döntés, nem fogod megbánni :)

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 17:24:13

@,,: és ez csak egy P8 Lite...

mentorosh lecsó 2018.12.17. 17:24:42

@Maximista vagyok:

"Egy Hüvely mind fölött, egy Hüvely kegyetlen, egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

WICKEDWITCH 2018.12.17. 17:29:21

@Nyuszomuszo83: lehet, már lassan minden szabály gumiszabály...

Maximista vagyok 2018.12.17. 17:29:23

@Nyuszomuszo83: a P8 Lite-nál sajnos típus hiba volt a WiFi IC hiba, lehet hogy el fog nálad is hasalni, a cseréje sem egy nagy cucc, 15 körül van. Én most váltottam P9 Lite-ról P20-ra. Durva egy jószág :D

mentorosh lecsó 2018.12.17. 17:33:02

@Nyuszomuszo83: a kölköknek Sááóóómii telója van, de csak ezért mert ismerős van a márkakereskedésben. A Zasszony kénytelen Szifónt használni, az a melójához kell...

Akármelyiket adják a kezembe... Villogó, használhatatlanan pixelhalomnak tűnik Nekem... :)))

WICKEDWITCH 2018.12.17. 17:33:17

@Nyuszomuszo83: nekem 3,5 éves a Samsungom, és az előző is sok éves volt. :) Mondjuk játszani a tableten szoktam...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 17:35:05

@Maximista vagyok: választanom kellett, samsung vagy ájfon. az ájfont választottam. aztán amikor megszabadultam tőle, vettem egy huaweit. elvagyok vele, de nem szeretem

Maximista vagyok 2018.12.17. 17:36:37

@úgymond olvasó mmkk: beszélgess vele többet, hátha beleszeretsz :D

mentorosh lecsó 2018.12.17. 17:41:00

@Maximista vagyok: ezért is szoktam elkobozni SAVAZÁS idejére !!!! :)))))

(műszaki emberként lenyűgöz a mostani telók tudása, de NEM ÉRDEKEL :))) )

Maximista vagyok 2018.12.17. 17:47:39

@úgymond olvasó mmkk: bármit, sokkal jobb beszélgető partner mint Laszika :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 17:49:44

@Maximista vagyok: az autón kívül egy eszközömmel sem beszélgetek, és nem becézem őket. az autóval viszont elég sűrűn kokettálok :DDDD

mentorosh lecsó 2018.12.17. 17:54:02

@úgymond olvasó mmkk: minden autónak saját (!) jelleme / lelke van, amit ki kell ismerni ! :))
én is beszélgetek a motoros paripáimmal ! :))))))))

(a melóhelyen egy "neutron forrás" is tud "hisztis kurv@" lenni, ezért el kell vele beszélgetni! :D )

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 18:17:15

@mentorosh lecsó: az enyém egy geci, mint a gazdája, haha :D

Maximista vagyok 2018.12.17. 18:18:53

@úgymond olvasó mmkk: én szoktam többel is, most akivel beszélgetni fogok az szerintem a karácsonyfa tartója lesz :D

mentorosh lecsó 2018.12.17. 18:20:50

@úgymond olvasó mmkk: a "tiéd" egy kis becsületes, szolgalélek.... ! :)))

nem hiába védted úgy a múltkor, amikor analízisbe kezdtem... :D :D :D

mentorosh lecsó 2018.12.17. 18:23:13

@Maximista vagyok: :D
ez a "problémakört" lehet kiváltani a műfenyővel és a karácsony / rénszarvas illatú spary -vel !

:D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 18:24:36

@mentorosh lecsó: vérbeli köcsög. de imádom :D

@Maximista vagyok: azzal nekem hálisten semmi dolgom, az illetékes meg beszélgessen vele nyugodtan. engem az érdekel, hogy időre álljon a helyén, és hadd díszítsem fel szépen :D a háziállatokkal is szoktam kommunikálni, de azok meg kiröhögnek :D

Maximista vagyok 2018.12.17. 18:29:32

@úgymond olvasó mmkk: :DDD

Idén elengedhetetlen kellék a díszítés során, hogy random elbaszott műhajat kell rádobálni.

Azt a hisztit figyeljétek majd amikor ezek a félkegyelműek bent karácsonyoznak. Már most kérném bekészíteni a konténereket. Nekem külön egy egészet.

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 18:32:21

@WICKEDWITCH: én mindent ezen, utalástól elkezdve a netezésig, most is telefonról vagyok, munkában vagyok csak gépnél! :) nekem tényleg az életem!

WICKEDWITCH 2018.12.17. 18:57:39

@Nyuszomuszo83: én csak telefonálás, facebook, messenger, youtube, endomondo, néha gmail. 2 játék+sorozatok a tableten, munka+ide írogatás+ügyintézés+böngészés laptopon. Jó, ha muszáj, akkor telóról is netezek, de az nagyon ritkán fordul elő. :)

mentorosh lecsó 2018.12.17. 19:01:59

@Maximista vagyok: @úgymond olvasó mmkk:

pár évvel ezelőttig Dec.24 reggele az alábbiak szerint nézett ki a Kicsikacsaládban :

08:00: Apu, galaxis pusztító szemekkel és tekintettel vonul az erkély felé, kezében a borotválkozásra is alkalmasra fent csontvágó bárddal...

08:01: a Kicsikacsalád tagjai menedékjogot kérnek a szomszédoktól, illetve kaméleon módjára próbálják a parketta és a tapéta mintázatát magukra ölteni, mert csontvágó bárd van a kezemben b@@@zzdmeg... :))))

08:02: Apu, a Teremtő Káoszélmélet hírességeit szóban felvonultatva kezdi el csapkodni a kurv@ fenyőfa, kurv@ szárát, hogy belefarigcsálja a kurv@ fenyőfatalpba...

08:20: a Zasszony megjelenik és a "művet" jelzőkkel illeti. Balra dől, jobbra dől, stb...

08:21: Apu megfontolja Anyu másvilágra küldését a BÁRD által...

08:50: heveny mennyiségű faforgyács gyártása által, a fenyőfa áll mint: "Katiban a gyerek"

09:07: Apu baromi büszke... A Kicsikacsalád előmerészkedik a rejtekéből...

09:10: Apu megkéri Anyut, hogy "mára hagyjál békén a f@szomba, és hozzáámáááá egy sört"

Műfenyővel ugyanez:

08:00: Apu, kicsomagolja és összeszereli a műfenyőt... (még szúr is a beste!)

08:15: Apu nyugodt, és nem kívánja élőlények halálát...

08:32: Apu és Anyu egymásra mosolyog és reggeli parittyázásba kezdenek...
mert az JÓÓÓÓ ! :)))

Maximista vagyok 2018.12.17. 19:06:46

@mentorosh lecsó: :D

Engem nettó 5 perc után már az agyvérzés kerülget. A műt azt nem szeressük. Az igazinak van feelingje, nálam ez egy rituálé ahol előre tudom hogy idegbeteg leszek de valamivel karácsonykor is kell pótolnom az ügyfelek kedvességét :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 19:08:51

@Maximista vagyok: akartam pont mondani, az élő karácsonyfa végleges állapotba hozása felér 20 ügyféllel :DD

WICKEDWITCH 2018.12.17. 19:12:13

@mentorosh lecsó: :DDDD Nekünk is műfenyőnk van sok éve, és még mindig gyönyörű dús. Igaz, nincs igazi szaga, de legalább nem vagyok szomorú, hogy lepotyognak a tüskéi és ki kell dobni/el kell égetni. :)))

Maximista vagyok 2018.12.17. 19:13:05

@úgymond olvasó mmkk: igazából két ünnep van amit én szeretek,kari meg a tökfaragós. Ezeknek megadom a módját :)

WICKEDWITCH 2018.12.17. 19:15:15

Ja, így a fiúknak már csak egy idegbetegséget okozó feladata van: ellenőrizd az égősorokat... :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 19:17:49

@Maximista vagyok: én is nagyon szeretem a karácsonyt, főleg, amikor szenteste éjfélkor egymásra borítjuk az asztalt, mert valamelyikünk csalt a társasjátékban, vagy egymásra célzunk a darts nyilakkal :DDD
viccet félretéve, tényleg szeretem, szeretek készülődni rá, szeretem a hangulatát, sütiket sütni, ajándékot adni, satöbbi :)

mentorosh lecsó 2018.12.17. 19:19:24

@Maximista vagyok: megértelek tényleg... !!!!!!! :D :D :D
Nekem is hiányzik a fenyőgyanta illata...
Mindazonáltal EMBER soha nem vesz rá többet, hogy fenyőfát csapkodjak belefelé egy talpba...

A Zasszony veszik a piacon fenyőágat és teleaggatja a LAKÁSTOT vele...
Fenyő és "karácsonyszag" van mindenütt, de meg van kímélve a lelki békém... :)))))))))))

,, 2018.12.17. 19:20:36

@Maximista vagyok: töklámpást faragni (tök) jó:) és utána menőzni is vele:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 19:22:24

@,,: szerintem is menő, én tuti levágnám 3-4 ujjamat közben, amilyen kétbalkezes vagyok :D de nézegetni szeretem

mentorosh lecsó 2018.12.17. 19:24:11

@WICKEDWITCH: le kell fújni rénszarvas illatú spray-vel és az élmény tökéletes lesz !

Minden másra ott a MasterCard ! :D :D :D

,, 2018.12.17. 19:26:01

@úgymond olvasó mmkk: nem mindig az jött ki, amit szerettem volna, de a rondákat is büszkén kitetettem az ablakba a közönségnek:) illetve volt egyszer amikor mindenáron Gandalfot szetettem volna, az vállalhatatlan lett:) de nagyon jókat röhögtem magamon:)

,, 2018.12.17. 19:31:39

@úgymond olvasó mmkk: de amúgy nem vágnád le. Jövőre majd csinálunk egyet-egyet és élőzzük egymásnak az eseményeket:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 19:44:04

@,,: én kiakadok, ha valami nem úgy sikerül, ahogy megálmodom :D

WICKEDWITCH 2018.12.17. 19:45:19

@mentorosh lecsó: na, olyannal még nem próbáltam. A fenyő illatú WC-spray-t beteszteltük egyszer, de az minden volt, csak tökéletes nem. :DDD Azóta mi is a fenyőágas illatosítást preferáljuk...

,, 2018.12.17. 19:47:47

@úgymond olvasó mmkk: ajaj:) akkor lehet h mégse csinálunk:DD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 19:50:58

@,,: egyszerű, azt kell megálmodnom, hogy nem vágom le az ujjaimat, és akkor semmi gond :D

Nyuszomuszo83 2018.12.17. 20:42:06

Felnéztem, hátha van posztcsi, de konstatáltam szomorúan, hogy nincs!
Én idén kapom a karifenyőt,1,70 m magas nordmann lesz, soha nem volt ilyenem, tavaly a luc megadta magát 4 nap alatt, remélem ez nem fogja! Mivel ennyi diszem nincs mehetek beszerezni még! :D

moletty 2018.12.17. 20:43:47

Mi ez az OFF Tesók ? Milyen ünnepről beszélgettek ?
(Én kínai eszkimo zsidó keverék vagyok és nem nagyon értem az ünnepeiteket. Ti mohamedánok néha olyan furcsik vagytok....

WICKEDWITCH 2018.12.17. 20:53:44

@moletty: hát, ha nincs új poszt, muszáj elszórakoztatnunk magunkat valami más perverzióval... :DDD

mocskosmacska 2018.12.17. 21:07:01

@WICKEDWITCH: Én is megértem, hogy Roli mi miatt ánusz mester választotta. Inkább egy stabil ellenség, mint egy barátból lett ellenség.

tvbuzi 2018.12.17. 21:09:07

mi az, hogy ezek a cshicskák még nem írtak új posztcsit?!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.17. 21:15:18

@tvbuzi: köptél is remélem, úgy hiteles
süti beállítások módosítása