Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ilyen film nincs, és mégis van?

2018. december 15. 11:00 - sixx

vissza_a_kemenybe_cimnelkul_preview.jpg

Kevesen tudják, hogy annak idején amikor a Vissza a jövőbe!-trilógiát forgatták, a rendező Robert Zemeckis két dolgot nagyon szeretett volna láttatnia filmben: egy karácsonyt, és egy magyar színészt, aki a Télapó szerepét kapta volna. Zemeckis Róbert ugyanis budapesti volt, a Józsefvárosban nőtt fel, és nagyon sok szállal kötődött az óhazához - a Vissza a jövőbe! filmekbe, különösen a harmadik, vadnyugati kiadásba, nem lehetett magyar szereplőt beleírni.

Így titokban, a Paramount stúdió tudta nélkül, kicsempészett díszletelemekkel és stikában toborzott stábbal, főleg olyan magyar színészekkel, mint az utána nagyobb karriert befutó Rocker Géza (Gesu Rocks) vagy a női akciófilmekben előszeretettel alkalmazott szőke ciklonnal, Lisztényi Marika (Mary List) leforgatott egy 80 perces filmet arról, hogy mi történik, ha a Télapó egyszer csak rájön, hogy ha az egyik kéményben elég gyorsan csúszik le, akkor visszamegy az időben, és végre megajándékozhatja azokat is, akik régebben valamiért kimaradtak a szórásból. Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha a múltban az a bizonyos kémény még csak nem is áll?

A fentiek alapján nyilvánvaló, miért nem lett ebből a filmből kasszasiker. A történet pocsék és illogikus, a múltban ragadt Télapó csak mérsékelten vicces, folytatást pedig egyáltalán nem lehet neki forgatni. Pedig a színészekre panasz nem lehetett, amit tudtak, kihoztak a szerepből...

Oké... beismerjük. Ez a film valójában nem létezik, viszont már ezekben a percekben is fellelhető a UPC Filmtárban, ahol az adventi hétvégéken ünnepi álfilmekre vadászhattok Thomson TV-kért! 

Ha kedvet kaptál egy kis adventi kalandhoz, regisztrálj itt, aztán célozd meg a UPC Filmtárat, találj rá ünnepi álfilmünkre, INDÍTSD EL, és szoríts, hátha Te is a nyertesek közé kerülsz.

A történettel és a plakáttal már sokat segítettünk. A többi rajtad múlik!

(x)

Címkék: upc advent
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása