Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x41 - Krisztiánusztán

2018. december 15. 14:30 - candyperfumegirl

00_boritokep.png

Ez egy újabb olyan epizód volt, amikor a szerkesztők érezhetően kínok között vergődve vadászták ki azokat a jelenetsorokat az elmúlt nap eseményeiből, amikre valami cselekményre távolról emlékeztető dolog felfűzhető. Én meg rájöttem, hogy eddig baromira el voltam kényeztetve a VV9 nekem jutott epizódjaival. Na, jöjjön Anikó, akit ma valami értelmezhetetlen okból férfinak öltöztettek; mit férfinak, nyolcvanas évekbeli lengyelpiacos árusnak, aki bő farmerhez húz melegítőfelsőt, komolyan mondom, csak a makkos cipő meg a hasitasi hiányzott. Hogy legyen valami izgalom itt az elején, Anikó fantomképeket mutat, az állás sokatmondó: 22 – 78%, és az előbbi javára felfelé kerekítettem.

01_aniko.png

02_fantomkepek.png

 

A műsor első szegmensében Krisz előad Zsuzsunak egy elég félvállról vett kamu bocsánatkérést, ami persze csak olaj a tűzre, de ezt pontosan tudja mindenki, aki Zsuzsuból akár csak egy percet látott a VV9 során. Ha jól vettem ki, az a sérelem, hogy Krisz egy kicsit eljátszotta, hogy AKÁR Zsut is kihívHATJA, de csak azért, hogy ne legyen full egyértelmű, hogy Adrit fogja választani. Innentől kezdve maximálisan érdektelen, ami történik, nyugodtan le lehet venni a hangot, mert a lényeg úgyis az az ordító kérdés, amit ezen a ponton már nem lehet megkerülni, hogy Zsu mégis mi a francért hord haspólót? Nagyon fog fájni neki, amikor a következő élő bejelentkezésnél visszajátsszák nekik ezeket a jeleneteket. Eközben Adrit az zavarja, hogy még ilyenkor sem szól róla semmi, amikor párbajozni fog, Roli meg – ha jól vettem ki – már Erát akarja kigolyóztatni a következő körben. Leszáll az éj, és Hunor még piszkálkodik valamit Adrin félgőzzel, de bevallom, én már végképp nem értem, hogy ki kivel, mikor és miért és egyáltalán. Az események után Adri Sith nagyúrként ébred, ezek után nem tudom, milyen lehetett az éjszaka.

Megnézhetjük, hogyan szegett szabályt Reni, Greg, Zsuzsu és Lacika (!!!) -  igen, végre én is leírhattam az ő nevét is! Szóval: villaszabály, hogy a kajaraktárba csak és kizárólag a villamester (ez esetben Reni) teheti be a lábát, de az agyhalottak a reggeli kómában csak arra tudtak koncentrálni, hogy „kaja kaja kaja kávé tea zaba”, és zombimódra csoszogtak Reni nyomában az éléskamra felé, majd ládaszámra hordták ki, amit ott találtak. Ez pedig teljességgel szabályellenes és szankciót von maga után. Greg úgy magyarázza a dolgot, hogy ők Renivel már annyira eggyé váltak, hogy gyakorlatilag fel sem tűnik nekik, hogy ők két külön ember, ami valljuk be, kurvára ijesztően hangzik. Bünti van, ezek négyen össze lesznek kötözve vagy fél napig, és így kéne kiglancolni a villát tökéletes összhangban és egyetértésben. Csak néhány apró momentumot emelnék ki, mert a dolog sokkal kevésbé szórakoztató, mint amennyire lehetne. Hárman három irányba húznak, Reni parancsolgatni próbál, és nem bírja felfogni, hogy nem kéne erőltetni az éneklést az ő repedtfazék hangján. Zsu bizonyos időközönként üvölt, mint a fába szorult féreg, Greg meditál, hogy ellógja a takkert, Lacika meg engedelmesen csoszog annak az irányába, aki éppen erősebben húzza, ráadásul bermudanadrágban a mínuszfokokban. Eközben Adri ismeretlen okból Csokifasszal fetreng egy ágyban, aki kicsit be is próbálkozik, ha már friss lyuk közelébe került. Adri inkább kivonul az udvarra Roli lelkére hatni egy kicsit, valamint azt suttogni, hogy Erában nem lehet megbízni.

 

Ha már a két párbajozó két tábora között kibékíthetetlen ellentét feszül (NEM), a szerkik úgy döntöttek, hogy két részre osztják a villát és tilos a demarkációs vonalon átlépni. Ennek felfedésére a villalakók barokk szoborcsoportba rendeződve várnak a nyugiszobában, majd választékos „mi a fasz ez?”, valamint „mi a geci ez?” kifakadásokkal fejezik ki nemtetszésüket, de alapvetően nem sok vizet zavar a dolog. Ezért Zsu elérkezettnek látja az időt, hogy ismét magára vonja a figyelmet, és be is sérül valamin, amit én nem értettem, ha meg kérdezgették az volt a válasz, hogy „semmi közöd hozzá”. Feladom. Jut eszembe, a két elkülönített villabéli területnek neve is van: Adriánia és Krisztiánusztán. Remélem, egyszer nyelvbotlik majd valamelyik műsorvezető és tényleg így mondja ki, imádnám. Ha pedig már kettéosztották az agyhalottakat, akkor versenyezzenek is, úgysincs jobb dolguk. A párbajozókat kell megtartania az egyik csapattársnak karban, ami azért vicces, mert Adrit Zsuzsu kapja fel, Ánuszt pedig Csokifasz, aki úgy fogja a haverját, mint egy kisbabát, és pont olyan szeretetteljesen is néz rá, beleégett az agyamba a kép. Ami azt illeti, Reninek is, aki nemhogy nem érti, de ki is mondja hangosan, milyen furcsa az, hogy Csokifasz őt el nem bírja, Kriszt meg milyen könnyedén tartja percekig. Hát Renikém, van egy rossz hírem. Meg egy jó tanácsom: ne álljatok Krisszel egymás után mérlegre, amikor majd egy alkalmas pillanatban behozzák a vellába a minden évadban rettegett alkalmatosságot.

05_orszagok_6.png

 

Újabb feladat jön, zászlókészítés és himnuszírás, mintha valami nagyon hasonló lett volna már az ősemberes héten is, és már akkor is untam. És szégyellem, de újabb konfliktus jön, aminek nem értem a mibenlétét:  Adri kiakad valamit azon, amit Reni rajzol a zászlóra, és a dolog ijesztő gyorsasággal eszkalálódik rekedt ordítozásig. Nekem meg most már tényleg erős a gyanúm, hogy ők és én egészen más, párhuzamos univerzumokban létezünk, és a két világ csak a felületes szemlélő számára tűnik azonosnak.

Most az következik, hogy fel kell sorakozni a demilitarizált zónában, és elénekelni egymásnak a himnuszokat, amit inkább nem részletezek, mert elviselhetetlenül prosztó és fülbántó mindkettő. Mielőtt végképp szétkergetné a társaságot Reni törvénytelen gajdolása, jöhet egy kis diplomáciai találkozó és rögtönzött kortársbeszédek. Zsu szót kap, és ezen a ponton elszabadul a pokol és zabolázatlan őrüket, de úgy, hogy még a többi agyhalott is csak pislogni tud. Itt nagyon komoly bajok vannak, Zsu beszédében nincs kohézió, teljesen random sorrendben követik egymást a szavak és mondatok, ráadásul egy-egy részletet még időnként meg is ismétel, és olyan vehemenciával és fanatikus tekintettel műveli mindezt, hogy én tényleg nem értem, miért röhögnek a mellette állók, és miért nem kezdnek el inkább lassan hátrálni a villa legtávolabbi Zsu-mentes pontja felé. Bár Csoki szemében egy pillanatra láttam az őszinte rémületet, belőle még nem veszett ki teljesen a túlélő ösztön. Ezek után Anikó nem is sokkol minket több kontenttel mára, éppen elég volt az, hogy az előbbi jelenetsor alatt időnként Vivi fejét is bevágták, aki már nem is ötvenes, hanem hatvanas kiélt prostinak néz ki, a félmilliós műhaja állapotára meg már szavak sincsenek. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy feltegyem elsősorban női olvasóinknak a kérdést: milyen már, hogy ezek a némberek teljesen képtelenek arra, hogy a hajukat egy kicsit is vállalható állapotba hozzák?  Egy hajszárítás, fésű használata, esetleg egy normális copf vagy konty elkészítése csak olyasmi, amit legkésőbb 20 éves korára már abszolvál a civilizációban felnőtt ember, nem? Azt hiszem, meg is válaszoltam a saját kérdésemet, sorry. Ez az epizód most ennyit tudott, de majdcsak jön valami újabb tematikus hét hamarosan.

 

384 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:20:28

@Van der Waals: A legfőbb nyelvtani szabály, hogy minden egyes mondatban szerepelnie kell a "ghecci" szónak, még a predikatív szószerkezetekben is. Fontos szó még a "parittyázás" , eredete ismeretlen, a szó jelentése a kutatók elemzései szerint: "gyors szeretkezés, közösülés"
Állatvilág Szerkesztés
Védett állat az európai mókus. Egyébként az állampolgárok félelemben élnek az állatok közelsége miatt.
Az Államszervezet rész a legjobb!
Meghajlok nagyságod elött! Tökéletes megfogalmazás!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:21:12

@Nyuszomuszo83: na, ilyent alkották céges bulikákon. :) Az ereimben több volt az alkohol, mint a vér. :)
Na ha, az jó dolog, én pasikkal bulizok, iszok jobban, nincs nyifinyafi, megjátszás, iszunk, dumálunk, ökörködünk.

Mók_Ica 2018.12.15. 23:22:57

@ibsen: itt a következő...... beszélgetünk, amíg szarok? - by ánusz....... erre renyhe beszélgessen magával..... no comment....
remélem ánusz megy haza és a %ok legyenek 85-15 :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:23:09

Muszáj nézni FarÁnuszt szarás közben? Mi tart neki ennyi ideig?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:23:15

Szolgálati közlemény! A 2018-as X-faktor győztese....
5...,4....,3....,2....,1.....
Aaaaaaazzz USNK!!!!!!!!!

Van der Waals 2018.12.15. 23:26:23

@Nyuszomuszo83: erre egyedül képtelen lettem volna, de köszi!

Mók_Ica 2018.12.15. 23:26:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tud ellazulni renyhe beszélgetése miatt :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:26:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is csak pasikkal, ezek a bulik is ilyenek voltak, a pálinkás föiskolai, a taxiból kiesős egy srác barimmal. A többiben csak én vagyok csaj! Nincs visítás csak egymás vérének szívása és cinkelés, ökörködés!
@UdvariatlanBolondvagyok: semmi matata nem vagy te ma tata! :D De ha jól esik engem nem zavar!Éva is megmondta a bvben jó az, kell is, ő is gitározott egyet, azt nem mondta hogy lány eric clapton volt e vagy valami húrtépős rock! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:27:25

@Van der Waals: ááá, volt segitséged??? Ki volt az??? Neki is grat!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:27:55

@Nyuszomuszo83: két hét végén akcióztam egy tequila partit. Menet közben derült ki, hogy két órát maradhatunk. Hat felest dobtunk be. Egyik csaj kieresztette a rókát 20 perc múlva, másik a szőnyegen aludt el, egy hétig másnapos volt, én félig kabátban, felé csizmában a radiátorra borulva szunnyadtam el. :) Emlékeztem, hogy elkezdtem vmit, de belealudtam. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:29:20

@Mók_Ica: ja, mert ha kijáratnak használná, csend kell, ha bejárat, mehet a szöveg? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:31:10

@Nyuszomuszo83: néha megyek csajokkal is, ha pletyizni akarok, de az igazán vérszívós baromkodós fiúkkal van. :)

Ego0123 2018.12.15. 23:31:53

Na közben meg lecsúsztam a végéről, de mindegy. Jó éjszakát!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:33:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: hijjj teqilás bulim nekem is volt, 1 üveg csúszott le silverből, nem ivott más tequilát ezért tudom, majd megindult a vezérhangya menni kellett, a pubban fel akart csipni a tulaj, még 3 dl gold teqila csúszott le, aztán reggel lett, a város neves üdvédjének a sarját lekisköcsögöztem, és barátnőmhöz mezítláb mentem! Eljött értem a fél család mert valami telepácia útján érezték nem ülhetek buszra!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:36:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: én már a csajokkal lónyálazom, legalább ott nekem legyen eszem tartani a buksit, lelki szemetesládát játszani! Ritka szerencsére az ilyen! Csak a pasis bulik és 28-án velük leszek, tamburazenekaros, pörkölteszzabálos, boros, pálinkázós! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:36:27

@Nyuszomuszo83: á, érzem, hogy mi tequilázni fogunk. :)
Goldot nem szeretem, silver jöhet. :)
Scooter koncert is így zajlott. :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:38:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: én gold te silver! :D benne vagyok! Isteni lenne, elgurul a gyogyszerem sirva röhögés lesz! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:39:44

@Nyuszomuszo83: Szerintem azt csak a pasik tudják művészi szintre emelni!
Amikor a budin, elől- hátul jönne egyszerre...,az a tűzkeresztség,,, a mocskos berúgások alfája, omegája...

Van der Waals 2018.12.15. 23:41:28

@Nyuszomuszo83: kémia egész nap- utána 2 óra mozgás-utána pár sör és 1 deci unikum.

Maximista vagyok 2018.12.15. 23:41:29

Krisz miért szarik polo nélkül? :D nem értem...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:46:31

@Van der Waals: Kölcsönhatás! Minden tiszteletem a tiéd!! Hogy lehet ezt szeretni?
Méregkeverő leszel?

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:46:56

@UdvariatlanBolondvagyok: enyém a gold-narancs+fahéj! Gyere! Még kell szállást szerezzek, de megoldom ha lesz idöpont! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:47:43

@Nyuszomuszo83: előre látom, hatalmas parti lesz. :)
Na, ennek örömére megiszom egy csíki sört. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:48:19

@Van der Waals: hááát le a kalappal tesa! Kémia??? Azt csak egy dologban szeretem ha müködik! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:49:20

@Nyuszomuszo83: Jó a heparod nyufi,,,bár sok minden fejben dől el...

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:52:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt ha összeverbuváljuk tényleg az lesz! :D
Már mostam fogót igy marad a víz! De kedves egészségedre! A sört csak belga meggyes vagy citromos formában (soproni) iszom meg! De ma ittam egy deci cabernet sauvignon 2015-os bort kóstoltam! Finom volt!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:53:11

@Nyuszomuszo83: És ennek még képlete is van...! Waals úr,,kérném a coitus képletét!!!DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:54:34

@UdvariatlanBolondvagyok: igaz, láttam én már karón varjút is! Meg mondtam én már azt hogy naaaa neeem, aztán akkora lámur lett!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:55:04

@Nyuszomuszo83: hát csináljuk meg. ;)
Anno Robin döntőjére is összehoztuk a finálétalit. :) Most ne várjuk meg. :)

A sört is szeretem. :) Szívószállal. :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:55:08

@Van der Waals: Az unikum evidens....A kérdőjel Van der Waals úrra vonatkozik!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:56:53

@UdvariatlanBolondvagyok: kémiából sose voltam jó, már ami a tankönyvi részét illeti. :)
Elég sokszor nyúltam mellé az elméleti résznél is. Lehet, hogy hibás volt a képlet? :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:56:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: én benne vagyok, szabad madár létemre! :D hol mikor és megyek, ismerem a nagyfalut! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:58:30

Jaj, Aquaman reklám. :) Momoa (sóhajtozik..... )

elcsi84 2018.12.15. 23:58:51

@ibsen: olyannyira jó szövetséges, hogy Greggel és Zsuzsával jól meg is beszélték a nyugiban, hogy amúgy nem bíznak Adriban.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.16. 00:00:57

@Nyuszomuszo83: Nekem pörög az a kép...én már ott tartok hogy...nadeitt???
Szemlesütis szmájli van!!!DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.16. 00:01:02

@Nyuszomuszo83: jó, hát én sose titkoltam, hogy hibás a készülékem, na de eddig senki se panaszkodott, csak én. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.16. 00:01:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: @UdvariatlanBolondvagyok: nyufi kezd pilledni végre, már CBS-re kapcsolam, tehát megy az esti mese csatorna (Gyilkosok reflektorfényben)

Nyuszomuszo83 2018.12.16. 00:06:43

@UdvariatlanBolondvagyok: szeretem a vizuális embereket én is az vagyok! Az elöttem futó mozi tökéletes szereplőket vonultat fel!
Megyek is drágám tovább írom a forgatókönyvet! Millió 1 csók!
@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG abszolút! Nálam dettó! :) vagyis hazudok megkaptam már pár szép jelzőt, de nem azt néztem mit mondanak hanem hogy ki mondja!

hereverő heverő 2018.12.16. 00:16:44

@UdvariatlanBolondvagyok: nem az enyém. Aki a dunàban áll esernyővel, az övé.

hereverő heverő 2018.12.16. 00:17:49

Jóéjt. Sok legendás pokerface-el a hasamban. Jóéjt mindenkinek

nicu71 2018.12.16. 02:01:16

@Ego0123: @ibsen: Anno emlékezetes jelenet volt, a nyugiban aludt Lacika, Radics berobbant Ribivel az ágyba, tesó menj arrébb, és ott dugtak. Lacika mellettük édesdeden alukált.

Dauda András 2018.12.16. 08:50:03

@bElannaTorres: Ott a pont. Az ilyen Csokik csak ürítésnek tartják a nőket. Ha sokat hisztizik akkor lapát!

ibsen 2018.12.16. 09:06:43

@elcsi84: Pont a két fasznak kellett volna inkább az hitelesebb. Meg Zsu azt értem. Miért nem mer valaki semlegesnek maradni ilyenkor?

Ay Mama, Que paso 2018.12.16. 09:31:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: most már kár azon sóhajtozni, hogy megölted,vagy miattad halt meg
inkább menekülj, mert ha kiderül, hogy a rokonnal vagy egy ágyban, ellened fordul a nép

úgymond olvasó mmkk 2018.12.16. 09:33:05

kellemes húsvéti ünnepeket

Ay Mama, Que paso 2018.12.16. 09:35:11

Remélhetőleg ma felszabadul Vivike az elnyomás és elszürkülés alól és újra saját fénye fogja bevilágítani a villát - ezzel is jó nagy összeget spórolva az rtl klubnak

Freee Vivi!!

,, 2018.12.16. 10:14:35

jó reggelt! lehet tipcsizni, a párbajra az öfi végéig, a kiválasztásra mondjuk a párbaj végéig úgymond.

Bekkara 2018.12.16. 11:30:21

@,,: Párbaj: ha nem Adri győz, akkor nem lesz reális az eredmény, ha szoros lenne, aggódnék, de szerintem a csatorna is ki akarja lökni Ánuszt, szokatlanul sokat szerepel Adri, Ánusz meg csak akkor, mikor Csokival szerelmeskedik.
Kiválasztás: ha Erának nem lesz annyi esze, hogy magára rakja a lila kendőjét, akkor ő lesz a kiválasztott, ha magára rakja, akkor pedig Vivien. Aki Zsuzsut fogja vinni, és egy hét múlva megy a szívszerelme után. Ha Era lesz a kiválasztott, viheti Zsuzsut és Renit is.

Hajrá Zsuzsu!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.16. 11:39:42

@,,: tippem Adri (lehet már mondtam, hosszú haj, rövid ész) a kiválasztáson még agyalok egy kicsit, mert Era magára rakhatja a lilát, Hunor meg leveheti róla, de nem tudom, akarja-e

Sanda.Ipse 2018.12.16. 11:55:47

@elcsi84:
Amennyit én láttam a műsorból cérnalábú Pángreg a legnagyobb szarkeverő.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.16. 11:56:09

@,,: van liknk ahol szavazni kell, vagy csak írjam ide?
Era lesz a kiválasztott és viszi renyhét, ezzel era karira otthon lesz

,, 2018.12.16. 12:03:27

@úgymond olvasó mmkk: oks!
@Hedo a nokedli szaggató: nem szavazási, tippmixelési, de még lehet csatlakozni (úgymond olvasó, Angora Cardi és Nyuszómuszó vezetnek 4 ponttal)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.16. 12:37:42

@,,: tippem: Adri megy vissza a párbajról.
Kiválasztás: Era, de ezzel még várok kicsit. :)

tomi9425 2018.12.16. 12:46:06

Haliho gyerekek. Van valakinek ötlete, hogy a 2 órába hogy sűrítik bele az összefoglalót,párbajt és kiválasztást? :D

2018.12.16. 12:56:17

Hali!

Ez az Ánusz ürítés kiverte nálam a biztosítékot. Van ennél lejjebb?

Na lesz majd ma nagy meglepi odabent.

Renyhe feje mindent visz mikor megpróbál gondolkozni. Látszik ahogyan csikorognak a fogaskerekek. Amúgy férfi szemmel is undorítóan megalázkodó társfüggő. Az ilyen picsát bassza meg a harapós ló.

Greg meg túltolta a karaktert, nem szerethető. Volt azt hiszem a 2. szériában is egy meleg srác, na az szerethető és értelmes volt. Nem úgy mint ez az utóbbi kettő.

2018.12.16. 12:59:28

@tomi9425: első óra öfi. Utána 5 perc búcsú a házban, 5 perc a stúdióban. Beérnek leülnek, 1-1 perc kortÁs beszéd szavazás lezárva 5 perc és Ánusz mehet haza. Reklám, Adri vissza, 5 perc hozzátok be a táblát, táskát neveket a borítékba. 10 perc jelrakás indoklás, és vége is.

2018.12.16. 13:15:11

Na Mók Ica ezek után nekem már nem kell többé konti mert a gyomromat is kihánytam. És ő fogja majd a jövő nemzedékét nemzeni és a nyugdíjamat megkeresni?
rtl.hu/rtl2/valovilag/reni-delfin-vvlog-vv9

ibsen 2018.12.16. 13:33:08

@Bekkara: Nem tudni hogy Era sejti e-hogy 3-4-en biztos megpakolják jellel. A lila kendőt szerintem ha feltenné az egyik jelrakó Hunorka meg levenné róla. Tehát nem sokat segítene rajta.

,, 2018.12.16. 13:34:55

A hajas témához: a szerkiktől kérem, hogy küldjenek be egy fodrászt, aki leműti le a lányok hajáról a póthajat és csináljon egy antiműnő-makeovert. Nem kibaszásból, mert pl Vivinek egy rövid haj sokkal jobban állna, pl ilyen stylesweekly.com/wp-content/uploads/2014/04/Elisabeth-Moss-Short-Dark-Bob-Hairstyle-with-Bangs.jpg

,, 2018.12.16. 13:44:46

@úgymond olvasó mmkk: nekem fáj, ha néznem kell, úgyhogy muszáj:)
@Hedo a nokedli szaggató: oké

ibsen 2018.12.16. 13:48:32

@,,: Szerintem ez a póthaj dolog jobban nézett ki a 60-as években.Sokkal természetesebb volt a nőkön, meg a műszempilla is de szerintem inkább el kéne fogadni azt ami van.

mentorosh lecsó 2018.12.16. 14:13:15

Jóóóó Rhhegggelit !

Lehet, hogy votmá: KrisztiÁnusz asszongya, hogy ha 80-20 -at lát majd kint a párbajon, akkor BIZTOSAN ő lesz majd a 80...

Ahhhammm.... :))))

Cimili 2018.12.16. 14:20:19

@mentorosh lecsó: jaja, ezen jót röhigcséltem. kurv@ magabiztos, de nem is baj, annál nagyobbat fog koppanni. :DDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.16. 14:43:35

továbbá a közelgő Weiberfastnacht-ra is kívánok minden jót

Van der Waals 2018.12.16. 14:47:48

Sziasztok! A bv-kről hogyhogy volt hogyvolt és most hogyhogy volt-nincs?

mentorosh lecsó 2018.12.16. 16:17:33

@Cimili: :)))))

annyira semmitmondóak az epizódok az elmúlt napokban, hogy átmentem read-only üzemmódba..

A Hogyvoltok és a kommentek viszont nagyon szórakoztatóak ! :))))

mentorosh lecsó 2018.12.16. 16:20:09

@Cimili: ha jól csalódom, akkor Adrinak is volt egy olyan mondata hogy :"nem mellette, hanem KrisztiÁnusz ellen fognak szavazni a Nézők...

mentorosh lecsó 2018.12.16. 16:26:48

Hahóóóóóóó, RTL Szerkik ! Lapos a műsor kegyetlenül... !!!!!

Egy egyszerű "Gazdálkodj okosan" bajnokság is felkavarná ezt a leülepedett sz@ros bödönt.
Mondjuk később megtudhatják, hogy a "legjobb" szabadon felhasználható lila kendőt kap, a vesztes pedig automatikus zöldet...

(most mindenki várja KrisztiÁnusz kiesését és a "beígért" Adri vs. Era feszültséget... Komolyan erre van most felépítve a tematika ?!? Ez szánalmas !!!!)

Cimili 2018.12.16. 17:51:33

@mentorosh lecsó: erre nem emléxem, de ha így volt, akkor nagyon jól látja.
süti beállítások módosítása