Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x41 - Krisztiánusztán

2018. december 15. 14:30 - candyperfumegirl

00_boritokep.png

Ez egy újabb olyan epizód volt, amikor a szerkesztők érezhetően kínok között vergődve vadászták ki azokat a jelenetsorokat az elmúlt nap eseményeiből, amikre valami cselekményre távolról emlékeztető dolog felfűzhető. Én meg rájöttem, hogy eddig baromira el voltam kényeztetve a VV9 nekem jutott epizódjaival. Na, jöjjön Anikó, akit ma valami értelmezhetetlen okból férfinak öltöztettek; mit férfinak, nyolcvanas évekbeli lengyelpiacos árusnak, aki bő farmerhez húz melegítőfelsőt, komolyan mondom, csak a makkos cipő meg a hasitasi hiányzott. Hogy legyen valami izgalom itt az elején, Anikó fantomképeket mutat, az állás sokatmondó: 22 – 78%, és az előbbi javára felfelé kerekítettem.

01_aniko.png

02_fantomkepek.png

 

A műsor első szegmensében Krisz előad Zsuzsunak egy elég félvállról vett kamu bocsánatkérést, ami persze csak olaj a tűzre, de ezt pontosan tudja mindenki, aki Zsuzsuból akár csak egy percet látott a VV9 során. Ha jól vettem ki, az a sérelem, hogy Krisz egy kicsit eljátszotta, hogy AKÁR Zsut is kihívHATJA, de csak azért, hogy ne legyen full egyértelmű, hogy Adrit fogja választani. Innentől kezdve maximálisan érdektelen, ami történik, nyugodtan le lehet venni a hangot, mert a lényeg úgyis az az ordító kérdés, amit ezen a ponton már nem lehet megkerülni, hogy Zsu mégis mi a francért hord haspólót? Nagyon fog fájni neki, amikor a következő élő bejelentkezésnél visszajátsszák nekik ezeket a jeleneteket. Eközben Adrit az zavarja, hogy még ilyenkor sem szól róla semmi, amikor párbajozni fog, Roli meg – ha jól vettem ki – már Erát akarja kigolyóztatni a következő körben. Leszáll az éj, és Hunor még piszkálkodik valamit Adrin félgőzzel, de bevallom, én már végképp nem értem, hogy ki kivel, mikor és miért és egyáltalán. Az események után Adri Sith nagyúrként ébred, ezek után nem tudom, milyen lehetett az éjszaka.

Megnézhetjük, hogyan szegett szabályt Reni, Greg, Zsuzsu és Lacika (!!!) -  igen, végre én is leírhattam az ő nevét is! Szóval: villaszabály, hogy a kajaraktárba csak és kizárólag a villamester (ez esetben Reni) teheti be a lábát, de az agyhalottak a reggeli kómában csak arra tudtak koncentrálni, hogy „kaja kaja kaja kávé tea zaba”, és zombimódra csoszogtak Reni nyomában az éléskamra felé, majd ládaszámra hordták ki, amit ott találtak. Ez pedig teljességgel szabályellenes és szankciót von maga után. Greg úgy magyarázza a dolgot, hogy ők Renivel már annyira eggyé váltak, hogy gyakorlatilag fel sem tűnik nekik, hogy ők két külön ember, ami valljuk be, kurvára ijesztően hangzik. Bünti van, ezek négyen össze lesznek kötözve vagy fél napig, és így kéne kiglancolni a villát tökéletes összhangban és egyetértésben. Csak néhány apró momentumot emelnék ki, mert a dolog sokkal kevésbé szórakoztató, mint amennyire lehetne. Hárman három irányba húznak, Reni parancsolgatni próbál, és nem bírja felfogni, hogy nem kéne erőltetni az éneklést az ő repedtfazék hangján. Zsu bizonyos időközönként üvölt, mint a fába szorult féreg, Greg meditál, hogy ellógja a takkert, Lacika meg engedelmesen csoszog annak az irányába, aki éppen erősebben húzza, ráadásul bermudanadrágban a mínuszfokokban. Eközben Adri ismeretlen okból Csokifasszal fetreng egy ágyban, aki kicsit be is próbálkozik, ha már friss lyuk közelébe került. Adri inkább kivonul az udvarra Roli lelkére hatni egy kicsit, valamint azt suttogni, hogy Erában nem lehet megbízni.

 

Ha már a két párbajozó két tábora között kibékíthetetlen ellentét feszül (NEM), a szerkik úgy döntöttek, hogy két részre osztják a villát és tilos a demarkációs vonalon átlépni. Ennek felfedésére a villalakók barokk szoborcsoportba rendeződve várnak a nyugiszobában, majd választékos „mi a fasz ez?”, valamint „mi a geci ez?” kifakadásokkal fejezik ki nemtetszésüket, de alapvetően nem sok vizet zavar a dolog. Ezért Zsu elérkezettnek látja az időt, hogy ismét magára vonja a figyelmet, és be is sérül valamin, amit én nem értettem, ha meg kérdezgették az volt a válasz, hogy „semmi közöd hozzá”. Feladom. Jut eszembe, a két elkülönített villabéli területnek neve is van: Adriánia és Krisztiánusztán. Remélem, egyszer nyelvbotlik majd valamelyik műsorvezető és tényleg így mondja ki, imádnám. Ha pedig már kettéosztották az agyhalottakat, akkor versenyezzenek is, úgysincs jobb dolguk. A párbajozókat kell megtartania az egyik csapattársnak karban, ami azért vicces, mert Adrit Zsuzsu kapja fel, Ánuszt pedig Csokifasz, aki úgy fogja a haverját, mint egy kisbabát, és pont olyan szeretetteljesen is néz rá, beleégett az agyamba a kép. Ami azt illeti, Reninek is, aki nemhogy nem érti, de ki is mondja hangosan, milyen furcsa az, hogy Csokifasz őt el nem bírja, Kriszt meg milyen könnyedén tartja percekig. Hát Renikém, van egy rossz hírem. Meg egy jó tanácsom: ne álljatok Krisszel egymás után mérlegre, amikor majd egy alkalmas pillanatban behozzák a vellába a minden évadban rettegett alkalmatosságot.

05_orszagok_6.png

 

Újabb feladat jön, zászlókészítés és himnuszírás, mintha valami nagyon hasonló lett volna már az ősemberes héten is, és már akkor is untam. És szégyellem, de újabb konfliktus jön, aminek nem értem a mibenlétét:  Adri kiakad valamit azon, amit Reni rajzol a zászlóra, és a dolog ijesztő gyorsasággal eszkalálódik rekedt ordítozásig. Nekem meg most már tényleg erős a gyanúm, hogy ők és én egészen más, párhuzamos univerzumokban létezünk, és a két világ csak a felületes szemlélő számára tűnik azonosnak.

Most az következik, hogy fel kell sorakozni a demilitarizált zónában, és elénekelni egymásnak a himnuszokat, amit inkább nem részletezek, mert elviselhetetlenül prosztó és fülbántó mindkettő. Mielőtt végképp szétkergetné a társaságot Reni törvénytelen gajdolása, jöhet egy kis diplomáciai találkozó és rögtönzött kortársbeszédek. Zsu szót kap, és ezen a ponton elszabadul a pokol és zabolázatlan őrüket, de úgy, hogy még a többi agyhalott is csak pislogni tud. Itt nagyon komoly bajok vannak, Zsu beszédében nincs kohézió, teljesen random sorrendben követik egymást a szavak és mondatok, ráadásul egy-egy részletet még időnként meg is ismétel, és olyan vehemenciával és fanatikus tekintettel műveli mindezt, hogy én tényleg nem értem, miért röhögnek a mellette állók, és miért nem kezdnek el inkább lassan hátrálni a villa legtávolabbi Zsu-mentes pontja felé. Bár Csoki szemében egy pillanatra láttam az őszinte rémületet, belőle még nem veszett ki teljesen a túlélő ösztön. Ezek után Anikó nem is sokkol minket több kontenttel mára, éppen elég volt az, hogy az előbbi jelenetsor alatt időnként Vivi fejét is bevágták, aki már nem is ötvenes, hanem hatvanas kiélt prostinak néz ki, a félmilliós műhaja állapotára meg már szavak sincsenek. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy feltegyem elsősorban női olvasóinknak a kérdést: milyen már, hogy ezek a némberek teljesen képtelenek arra, hogy a hajukat egy kicsit is vállalható állapotba hozzák?  Egy hajszárítás, fésű használata, esetleg egy normális copf vagy konty elkészítése csak olyasmi, amit legkésőbb 20 éves korára már abszolvál a civilizációban felnőtt ember, nem? Azt hiszem, meg is válaszoltam a saját kérdésemet, sorry. Ez az epizód most ennyit tudott, de majdcsak jön valami újabb tematikus hét hamarosan.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 14:35:24

Greget de állon konyokolnem.
Lusta kis pangeci.

csincsilla72 2018.12.15. 14:42:21

Még most sem értem, hogy miért nem Greg tartotta Adrit? Hogy a francba jutott eszükbe, hogy egy lány kapja fel és nem Greg? Aki lehet, hogy csajra maszkírozza magát, de bármit csinál, pasi marad. Férfi izomzattal.

csincsilla72 2018.12.15. 14:44:30

Candy, azért ilyen borzalmasak, mert nem tudják kezelni a póthajat. Csak azt nem értem, hogy ha ez nem megy, akkor mi a faszcsinak van nekik ilyenjük? Nézd meg Zsuzsut, vagy emlékezz Ginára: nekik ezzel nincs gondjuk.

candyperfumegirl 2018.12.15. 14:49:27

@csincsilla72: azért Adri frizuráit sem tenném ki a kirakatba. Ginu volt az egyetlen, akit lehetett normális hajjal látni.

csincsilla72 2018.12.15. 14:55:20

@candyperfumegirl: Adri szimplán igénytelen. Saját hajjal is. De igazad van, jogos. Viszont a póthajasoké egyszerűen borzalmas. :-(

Van der Waals 2018.12.15. 15:01:55

@csincsilla72: izomzattal :):):) napkommentje!

Van der Waals 2018.12.15. 15:03:55

Szerintem nincs baj Zsuzsuka hasával, más megközelítésben nem a hasa a legnagyobb baj vele... annak ellenére, hogy ő az egyik kedvencem - mert nem erős a mezőny..

Sabina Pohl 2018.12.15. 15:14:16

Azon is jót röhögtem, hogy Zsu szerint 50 kg-ot tartott. Khm, megnézném, hogy hol 50 kg az Adri.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 15:16:46

Mennyire égő lesz könnyű esni 20%-al egy csaj ellen :))))
Milyen képet fog vágni anusz, végig lazazza a párbajt aztán koppanik :)

bElannaTorres 2018.12.15. 15:17:47

Miért tartanák rendbe a hajukat, amikor fel sem húzzák az ágyneműt. Vagy van valami gyűrött lepedő alattuk, vagy simán a szivacson van a paplan és párna huzat nélkül. Lacika meg a cipőtalpán nyomta el a cigit, utána meg besétált és minden az eredetileg rózsaszín szőnyegre került a talpáról :D

Angora Cardi 2018.12.15. 15:21:19

Hajrá Lacika lekvárka!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 15:23:24

@szociál: akkor nem engem vagsz fejbe, nekem nem ajfonom van mar egy eve :)

@Angora Cardi: lekvarlak :****

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 15:24:56

@úgymond olvasó mmkk:

Neked egy telefonfulked van mókus kecske :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 15:26:12

@szociál: ja, abba beleferek eppen, cicakatica

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 15:27:37

@úgymond olvasó mmkk:
Felkapod a hatadra mint egy fila táskát :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 15:29:43

@szociál: ugyis lobaszo vagyok :DDDDDDD ne udvarolj, mert zavarba jovok

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 15:31:26

@úgymond olvasó mmkk:

Szeretem a zavart lányokat, Zsu a kedvenc.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 15:33:04

@szociál: tudom, hogy hazassagot ajanlasz neki abban a pillanatban, hogy kijon a villabol

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 15:38:56

@úgymond olvasó mmkk:

Emos vagyok, fel akarom kötni magam, egy ilyen csaj mellett sikerülne :)

bElannaTorres 2018.12.15. 15:54:45

-Mit éreztek? Hát lábszagot, hónaljszagot .. .:) nem ám kicsit, csak napi 10 percet takarítanának, néha szellőztetnének

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 16:03:07

@bElannaTorres:
Ezek putriban élnek.
Ennyire igénytelen az összes?
Elkukdenek mindenkit a fhaszba.
Anusznak levagnam a lábát ha nem tudja megmosni.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 16:28:43

Haaaalihooo! Jó lett ez Candy, mondtam én tegnap, hogy az egész öfi egy nagy lófaszt sem ért!
Amúgy nem értem én ezt a póthajazást, mert ha van akkor ápolja, fésülje, fonja, tekerje, kontyolja! De Adri feje reggel akkor is brutál ahogy összevissza áll a haja, mint akit megbaszott a 220 éjjel!

bElannaTorres 2018.12.15. 16:43:47

@szociál: Ánusz keveri a WC-t a zuhannyal, még jó hogy nem szart bele
:O :DDD

Van der Waals 2018.12.15. 16:50:53

@szociál: van olyan kolléga, aki nem tudja használi a felmosót, mert "a szülei nem mutattàk meg" neki hogy kell, és mert szimplán annyira sötét.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 16:57:19

@bElannaTorres: @Van der Waals:
Hol éltek ezek, barlangban?
Miért nem bsngladesben rendezik ezeknek a vv t?

bel ami 2018.12.15. 17:08:02

@szociál: ne legyél villa-kijáratnál
azon a napon, mert akkor rábsztál.
A Zsuzsut én várom, szerelemmel telve,
és ki utamba áll, annak az lesz veszte.

hereverő heverő 2018.12.15. 17:10:04

@Nyuszomuszo83: mert Adrit már csak a 220 baszná meg éjjel. Még a hunor se állt... kötélnek.

hereverő heverő 2018.12.15. 17:12:01

Az udvariatlanbolondtól kérdezném, hogy ismerős-e neki ez:
63 7 18 ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 17:15:08

@bel ami:

tiéd :))

Anikót kellene újra beköltöztetni, felszedne pár kilót, mert ahogy kinéz szegény....adnak neki enni ?

bElannaTorres 2018.12.15. 17:15:09

@szociál: nem irigylem aki terasz helyett a WC-t kapta :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 17:15:36

@hereverő heverő: De 220 felett, észre sem veszed, és elhagyod a valóságot! Subidubidu!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 17:17:48

@bElannaTorres:

Ha indiában néznék elhánynák magukat a kis kulásseggűek a tv előtt :)

mondjuk azért hogy játszottak az étellel fel is akasztanák őket :)

hereverő heverő 2018.12.15. 17:23:19

@szociál: vagy a szent tehenek elé vetik

bElannaTorres 2018.12.15. 17:24:10

@hereverő heverő: hát Csoki attól beszarna rendesen

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 17:26:34

@bElannaTorres:

jajjj tehéééén !

jajj csirkeee !

jajj cica !

hereverő heverő 2018.12.15. 17:26:48

@szociál: van valami templom ahol igen.

@bElannaTorres: Csoki kb. mindentől. Még egy aranyhaltól is.
- Ez tátog tesó! Geci! Be fog kapni!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 17:27:46

@hereverő heverő:

Greget és Ánuszt bebasznám a Gangeszbe fürödni, fél nap alatt elvinné a vérhas

bElannaTorres 2018.12.15. 17:40:47

@szociál: :D
nem is értem hogy bíznak meg a nők ilyen Csoki félékben, akkora alfahím, ha terhes lesz a nője lelép, Ánuszról meg azok a férfiak jutnak eszembe, akik követik a lányt, miután az szakított vele.
Vivikéből nem nézek ki ilyet, mert szerintem színház az egész amit látunk belőle, érzelmek nélkül csak azért hogy hátha kap majd melót az RTL-nél utána.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 17:46:29

@bElannaTorres:

pontosan, csoki egyszerre 5 nőt dug, és ha valamelyiknek nem tetszik elhagyja.
Ánusz féltékeny és veri az asszonyt.
Vivi meg színművész, látszik rajta, még a mozdulatai is, sztem az életben ennyire nem tolja túl, de itt vannak kamerák.

@úgymond olvasó mmkk:

ne jajjgass bástya

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 17:49:30

@úgymond olvasó mmkk:

na húzzál vissza szaunázni hernyókolibri

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 17:59:24

a csók lemaradt :*

de tudom már túl késő :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 18:08:51

@úgymond olvasó mmkk:

be kéne vezetni ,ha nincs rend a villamester büntetést kap, csak rájönnének hogy gányban nem éri meg lakni.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 18:16:25

@szociál: ne adj ingyen ötleteket a szerkesztőknek

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 18:21:43

@hereverő heverő: Gyanítom a születési dátumod..., az a gányé valamikor tavasszal született...

etikette 2018.12.15. 18:31:29

NYugtassatok meg hogy Adri a 78%

Gia 2018.12.15. 18:34:59

Várom,hogy megmutassák a villalakóknak a szavazás jelenlegi állását.Király lenne..

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.15. 18:45:13

Én lennék a villamester, amíg gané van nem viszek ki a raktárból se kaját, se cigit! Bennék, zabálnék oszt várnám a csodát. Ennyikeh

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.15. 18:46:29

Én igazából nem a párbajt várom, hanem hogy kiderüljön ki az ötvegy következő áldozata!

Sanda.Ipse 2018.12.15. 18:47:04

@Gia:
Isten ments! Kell a sokkterápia, ha Adri lép vissza a vellaajtón.

Gia 2018.12.15. 18:50:24

@Sanda.Ipse: A szavazás állása is sokkolná őket és Krisz reménykedne,hogy övé a több voks..

2018.12.15. 18:54:06

Adrinak alapból erős hajzata van. Hajrá Zsu. Egy éjcakára megkaphatom. Tudod olyan, hogy jó jó, de otthonra nem kellene

bElannaTorres 2018.12.15. 19:11:13

@Gia: igen
roli és hunyor feje is megnyúlna kicsit, ha adri menne vissza

Gia 2018.12.15. 19:14:00

Nem lehet hallani,hogy Laszika és Roli mit tárgyaltak meg kint.....Grrr.Valaki?

Angora Cardi 2018.12.15. 19:21:14

@Gia: Laszika kérdezte, hogy Roli szerint Krisz visszajöhet-e. De a választ nem figyeltem.

Gia 2018.12.15. 19:26:40

@Angora Cardi: Köszi,ezt még pont értettem.A többit már nem nagyon lehetett kifülelni.

Angora Cardi 2018.12.15. 19:28:08

@úgymond olvasó mmkk: Tűz serlege lesz, lehet kihagyom, nekem meg az a legkevésbé kedvencem.

Angora Cardi 2018.12.15. 19:32:10

@Gia: Kíváncsi vagyok magukban mit gondolnak arról, hogy valóban ki jön vissza, függetlenül attól, hogy kit támogatnak.

Sanda.Ipse 2018.12.15. 19:40:59

@Angora Cardi:
Krisztiánt. Azért álltak mellé.

bElannaTorres 2018.12.15. 19:45:59

@szociál: :DD mondjuk a többiek között nagyon ki se lógnak, azért érdekes volt mennyire Krisztiánt tartják esélyesnek
Remélem tényleg övé a kevesebb

Van der Waals 2018.12.15. 19:59:07

@bElannaTorres: félek, ahogy csokit is benntartották krisztiánusztáncsicskageci is maradn mert olyan fess fiú.

Van der Waals 2018.12.15. 20:01:41

@Van der Waals: a Táncsics meg azért, mert vvv középsikolája régen az volt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.15. 20:02:49

@bElannaTorres:
Facen mindenki utálja állítólag, szóval tuti nem lesz több 20%-nal :)

Angora Cardi 2018.12.15. 20:03:24

@úgymond olvasó mmkk: Wilsoooon.
@Sanda.Ipse: Helyezkedős támogatás, ha visszajön nem lesznek céltáblán, ha nem, kidumálják magukat.

2018.12.15. 20:04:02

@Nyuszomuszo83: @hereverő heverő: Már 230 V. Infláció volt ott is.
Ha figyeltetek, Adrit sem a 220 sem a 230 nem baxta meg. Viszont Hunyor igem. Ha jól veszem mi, minimum kéccer.

Sanda.Ipse 2018.12.15. 20:04:54

@Van der Waals:
Csoki egy önálló karakter, időnként még mókás is. Krisztián nem létezik, csak más függelékeként, legyen az Csoki vagy VVV. Egy semmilyen pasi. Utcaajtó.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 20:05:57

@Angora Cardi: nekem akkora csalódás volt, hogy Robert Pattinsont választották Cedricnek, a mai napig nem hevertem ki :D

2018.12.15. 20:06:14

@Van der Waals: Szerintem annyira utálja szegény Ánuszt mindenki, hogy ő lesz a 22%. Még Soma is szoimorúan konstatálta a BV-ban, hogy sajna ezt elbaxta Ánuszka.

Van der Waals 2018.12.15. 20:09:05

@Sanda.Ipse: mókás a pákó- fosoma- győzi- gengszterrep vonalon. Kicsit szokatlan, kicsit különleges és tök sötét. Amúgy szerintem még esélye is van nyerni merazemberekkajálják.

Sanda.Ipse 2018.12.15. 20:10:02

@Spitzbauer:
Nem cseszett el az semmit. Egyszerűen ilyen. Utálnivaló:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 20:10:22

@úgymond olvasó mmkk: Most mán Usankának nyomok,,!!! Remélem a díszcsimbókok kipottyannak!!!

Angora Cardi 2018.12.15. 20:10:23

@úgymond olvasó mmkk: Jah, egyáltalán nem odaillő szegény...
@Sanda.Ipse: :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 20:11:23

@UdvariatlanBolondvagyok: nekem már mindegy, de ha választanom kell, akkor Gabi

2018.12.15. 20:14:08

@Sanda.Ipse: Én is úgy gondoltam:) Soma gondolta, hogy Annus elbaxta.

Van der Waals 2018.12.15. 20:15:42

Azt vótmá, hogy a vv9- nek van saját wikipédia szócikke? Ott azt írják, hogy ánuszka foglalkozása "erotikus színész".

Van der Waals 2018.12.15. 20:18:30

@Sanda.Ipse: ez szerintem nem mókás cseppet se, de ízlésen nincs vita.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 20:23:44

@úgymond olvasó mmkk: Édi, meg egyemmeg, meg suta is pont ahogy kell,,,na,de ne máááá!!!
Ezek a fiúk nagyon egyben vannak,,profi tempó, ritmus, belépő,,,hiba nélkül...
Nagyon jó az energiájuk!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 20:24:30

@UdvariatlanBolondvagyok: úgyis a tinilányok döntenek, úgyhogy valamelyik banda nyeri :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 20:29:40

@úgymond olvasó mmkk: De ne a nyálgépek!!!Az az ablakkeretes- szemüvegű kölök, már most el van szállva magától....

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 20:31:19

@úgymond olvasó mmkk: Most lenyomnak egy Zoránt, kifekszem a hóba angyalkázni!!!!
Meztelenül!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 20:31:28

@UdvariatlanBolondvagyok: mindkét bandára nem-et nyomtam, bár az én szavazatom nem ér sokat, nem vagyok rajongó tinilány :)

Sanda.Ipse 2018.12.15. 20:36:37

@Spitzbauer:
Tudom. Azt nem neked válaszoltam:)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 20:38:17

@úgymond olvasó mmkk: Ja első dal, újra...ok, csak fél fül-szem, mert olvasok közben,, de vágom!
Látom már intézed Zorán!DDDD

Sanda.Ipse 2018.12.15. 20:42:40

@Van der Waals:
Figyu, én nem nézem a sorozatot, csak néhány videót láttam és itt szoktam beleolvasgatni az öfikbe, kommentekbe. Mivel Csokit visszaszavazták, ebből arra következtetek, hogy a nézők mókásnak találták a pasit.
Amennyit én láttam belőlük, egyetlenegy sem érdemes a fődíjra. Összehasonlítva Csokit és Krisztiánt viszont az utóbbit tartom antipatikusabbnak. (Vagy csak reménykedem, hogy a nézők kinn hagyják a hidegben).

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 20:44:45

@úgymond olvasó mmkk: Jó, a pragmatikus-karizmatikus pálmát viszi...kb!

Costanza 2018.12.15. 20:46:45

Kivancsi leszek mokusarcra amikor kijon es megkapja az abuzust Radics szivszerelmetol, lesz nagy kopp, nem fog kelleni melegpornoval mar a macho brancsba sztem

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.15. 20:52:20

Azért ezek a meghitt ánusz csoki pillanatok rohadt kínosak lesznek csokinak mikor kiderül számára ánusz filmes múltja

Lynette21 2018.12.15. 20:59:35

@Sanda.Ipse: En nezem, es pont a multkor irtam valamelyik poszt ala, hog en szorakoztatonak tartom Csokit. Nekem bejon ez az idiota Pakos stilus...Az mas kerdes, hogy megszavaznam-e neki a fonyeremenyt, valoszinuleg nem, de maradjon a vegeig!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 21:11:34

@Lynette21: Csokesz olyan, mint a gyümölcskosár teteje...legalább látod...

Sanda.Ipse 2018.12.15. 21:16:39

@Lynette21:
Biztos, hogy nem vagy egyedül, különben a nő ment volna vissza a kiszavazásról.
Itt csak egymáshoz lehet hasonlítani a villalakókat és a műsort, nem egy ismeretterjesztő csatorna kínálatához:)

Van der Waals 2018.12.15. 21:26:24

@Sanda.Ipse: nem azért nézzük, hanem mert trash XD

candyperfumegirl 2018.12.15. 21:36:16

@Van der Waals: Azt vótmá, hogy a vv9- nek van saját wikipédia szócikke? Ott azt írják, hogy ánuszka foglalkozása "erotikus színész".

Priceless! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 21:44:55

@candyperfumegirl: Aztiiiii! Ez valami csudálatos! Köszi Candy a posztcsit! A szarból építettél várat!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 21:47:38

@Nyuszomuszo83: Milyen kép gyönyörűm? Ez egy kép-telen képregény...:)

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 21:49:40

@UdvariatlanBolondvagyok: az a kép amikor meztelenül hóangyalkázol! Szeretnék ilyet látni! Képtelenség hogy képtelen legyél számomra! :D

candyperfumegirl 2018.12.15. 21:50:49

@Telepácia Paic Róbert: van némi hogyvoltos múltam a témában... ;)

Pancsamanó 2018.12.15. 21:53:18

Szép jó estét, lehet már valaha le lett írva (vagy csak engem érdekel :)), de az X-faktor miért nincs már hogyvoltozva? (tavaly sem volt). Valami konkrét dolog miatt vagy nincs rá vállalkozó?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 21:53:48

@Nyuszomuszo83: Képletesen szólva, képzelj el!!!!:) Sokkal mókásabb!
Az eredeti csak egy képzavar, ami árt az ábrándnak..:))))

Pancsamanó 2018.12.15. 21:54:34

@Pancsamanó: ja igen tudom hogy már egy nagy xar, de pont ezért lenne jó olvasni az oltást ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 21:58:05

@UdvariatlanBolondvagyok: nem szeretem az ábrándokat és az illúziót! A valoságot jobban szeretem, de ám legyen, te vagy az én lófarkas hercegem!

Commodore 2018.12.15. 22:00:26

@Pancsamanó: oltásra is szar. Komolyan veszik.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:00:33

@tvbuzi: hoztál vanilla kólát nekem??? :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:02:56

@tvbuzi: hmmm, akkor most nagyon szeretlek! Megkóstoltad? Finom ugyi???

Cimili 2018.12.15. 22:03:46

Tele szájjal nem beszélünk!

Ego0123 2018.12.15. 22:04:13

Sziasztok! Nem hülye ez a Greg gyerek VVV-vel kapcsolatban.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 22:06:34

@úgymond olvasó mmkk: Rossz az előérzetem...kisköcsögök a döntőben....
Gabi nagyon cukker, és kurva jó a humora,,nyers, pikírt, kimért,,ahogy kell!!! Sajnálom!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:07:11

@Cimili: Cimili, ezek meg az illem... mint Makó Jeruzsálemtől!

Vivi viszi az infót a fürdő Ánusznak és Csokinak! Greg savazta Krisztiánt amit Vvv kihallgat! Renyhénél beakadt a lemez: Te tényleg kint alszol? Vekengi Csokinak...

Lynette21 2018.12.15. 22:09:56

Miota Laszika latszik, kiderult hogy ugyanabban a lila pulcsiban nyomatja napok ota.

tvbuzi 2018.12.15. 22:10:20

Lehet, hogy én egy ősember vagyok de még soha nem volt rajtam arcpakolás.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:10:25

Úgy fénylik Csoki feje mint Salamon pöcse vagy a tücsök picsája!

Ego0123 2018.12.15. 22:13:27

A szemüveg ott maradt.

Lynette21 2018.12.15. 22:13:46

Era! Mar te is rohadt irritalo es idegesito vagy!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 22:13:51

@tvbuzi: pedig milyen helyes lenne a nagy szemeid körül a ződ arcpakolás

Mók_Ica 2018.12.15. 22:14:20

csoki erát parittyázta, vagy csak káprázott a szemem???????????????

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 22:14:21

De legalább anyád szeret Era!!!DDDD

Cimili 2018.12.15. 22:14:23

@Ego0123: ja, azon nevettem én is. de úgy látszik nem buktak le.

tvbuzi 2018.12.15. 22:14:52

Ha már sátrat állítottam nekiállok kempingezni?

Cimili 2018.12.15. 22:15:02

@Mók_Ica: káprázott. bulika jó vót? :)

Cimili 2018.12.15. 22:15:30

@tvbuzi: mé, ezt te nem tudtad? :)

tvbuzi 2018.12.15. 22:15:58

@úgymond olvasó mmkk: nagy a szemem?!?! most beszótá?

Lynette21 2018.12.15. 22:16:17

@Mók_Ica: Csoki szeret satrat allitani. Barhol, barkivel. Eranak meg mindegy.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:16:35

@Mók_Ica: Móki mit vettem maaaa??? Izzoszálas usb -s öngyuszit! :D

tvbuzi 2018.12.15. 22:17:15

Sokat tanulok ma is.

Van der Waals 2018.12.15. 22:18:17

@candyperfumegirl: ez nem vicc, komoly létezik, már meg is hekkeltem

Lynette21 2018.12.15. 22:18:53

Csoki es Anusz! Fuuuuj! Majdnem csokoloztak! Hanyosszmajli

Cimili 2018.12.15. 22:20:07

facomat, a blogmoci sose javul meg?

Mók_Ica 2018.12.15. 22:20:40

@Cimili: bulika durva vóóóót... :))))) (én nem durvultam :))) )
@Lynette21: era is mehet a levesbe felőlem.....
@Nyuszomuszo83: de jóóóó :))) ügyi vagy :)))

Ego0123 2018.12.15. 22:21:41

KOnicsiba Csokitól!!!:):):)

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:21:48

@Van der Waals: Istenkirály vagy!Krisztián= homoerotikus színész

tvbuzi 2018.12.15. 22:22:00

Nekem is mennem kéne masszázsra

Van der Waals 2018.12.15. 22:22:57

@Cimili: wikipedia valóvilág 9 a bejegyzés

Cimili 2018.12.15. 22:22:59

@tvbuzi: aszittem leszoktál már az ilyen hívságokról.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:24:07

@Mók_Ica: 1000Ft-ért, fém királykék, és icipici kinaitól vettem egy habverő és egy karácsonyfa alakú sütiforma társaságában! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:25:44

@tvbuzi: Rám is rám férne, egy aromaterápiás, de happy finish-t nem kérek, nem lingam meg joni masszázsra gondoltál ugyi??? Vagy te a happy finisht szeretnéd??? :D

tvbuzi 2018.12.15. 22:26:39

Holnap ilyenkor Ánusz már köztünk lesz?

Ay Mama, Que paso 2018.12.15. 22:26:43

@Pancsamanó: konkrét dolog: nincsenek rá szavak, így nem lehet írni róla

RTL Balázs 2018.12.15. 22:26:56

Sàtrat akkor kell àllìtani ha van kivel belakni!

tvbuzi 2018.12.15. 22:27:20

@Nyuszomuszo83: mindenben a happy finisht keresem

Cimili 2018.12.15. 22:27:51

@Nyuszomuszo83: amikor 30 kilóval nehezebb voltam, akkor voltam olyan fogyasztós masszázson. nagyon imádtam.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:28:35

@ibsen: neked is! :)
@RTL Balázs: nagy igazság ez! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 22:28:57

Sziasztok. Sok szép és jó dologról maradtam le? :)

ibsen 2018.12.15. 22:29:01

Adri már kitálalna...ha visszajön. Most komolyan annyira nincs jelenléte bent nem is lesz ha visszamegy. Nyerni nem fog. Lacika viszont elég sunyi. Most nagyon szövegel, de nem is oly rég még a Radics seggében volt.

Cimili 2018.12.15. 22:29:26

@Ay Mama, Que paso: :DDDDDDDDD majdnem leköpcsiztem a monitort. :DDDDDDDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:31:16

@tvbuzi: Tudok ajánlani egy masszört happy finisht vállal Ginu a neve!
Amúgy kell az is, de én ezt inkább az alktuális pasimmal játszom aki nem vad idegen!
Te kis hedonista!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 22:31:46

@Nyuszomuszo83: No, hát mielőtt eldobnál, mint Récsöl a szaros pelenkát,,massziban kiváló, vagyok!!!DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:32:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: deeehooofy drága, semmi extra csak a szokásos nyekergés! :)

ibsen 2018.12.15. 22:33:09

Reni jó hogy Adri füle hallatára mondja Krisztiánnak hogy sajnálná ha kiesne...Jó szövetséges :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 22:33:53

@úgymond olvasó mmkk: Na vetkőzöm,,Zorán helyett "Gyöngyhajú lány"---megyek,meztelenre teszem magam...DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:34:28

@UdvariatlanBolondvagyok: nem doblak el, miből véled eztet??? Masszázs jöhet mmkk! Van olajam fahéj-ylang-ylang! De tetőtől talpug kérem, utána cserélünk!

Mók_Ica 2018.12.15. 22:34:58

@Cimili: mesélj róla léCCi .....

@Nyuszomuszo83: de jóóó :)))

@Csakazértis én vagyok a királynő: bulika jó volt? vajon taliztunk??? :))))

Ay Mama, Que paso 2018.12.15. 22:36:27

bazdmeg Laci most rombolod le, amit eddig építettél

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:36:28

@Cimili: én csak az aromaterápiára esküszöm, úgy szétesem alatta mintha gumi lennék! Imádom!

ibsen 2018.12.15. 22:36:35

Lacika kóstolgatja Adrit....

tvbuzi 2018.12.15. 22:37:13

Zsuzsi nagyon szarul néz ki

Lynette21 2018.12.15. 22:37:35

@Ay Mama, Que paso: Jobb volt amikor hallgatott... laaaszikaaaa! Fogd be!

Cimili 2018.12.15. 22:37:40

@Mók_Ica: nemtok mit mesélni róla. jó volt, fini volt.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 22:38:11

@Nyuszomuszo83: akkor megnyugodtam. :)

Lacika, miért szólalt meg? Csendben sokkal szimpibb volt. :(

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:38:36

Laszika most miiiiééééért??? Ne baszd mmár el a köcsög Ánusz végett! Szar helyre álltál kis Lekvárom, nem látod jól! Annyádtól kell levél én látom! :)

tvbuzi 2018.12.15. 22:38:46

Ez a fejnyomkodás de jó

Cimili 2018.12.15. 22:38:54

@Nyuszomuszo83: ennél a msszinál is volt illóolajos bekenés, utána bemassz.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 22:40:30

@Mók_Ica: olyan közepes bulika volt. Sztem nem taliztunk, sajnos. :(
Betoltam két taligakeréknyi erdélyi fatányérost két roséfröccsel, erre mindenki indul haza. :)
Nincsenek ezek hozzám szokva. :)
Na, majd hétfőn. :)
Neked jó volt ?

Ay Mama, Que paso 2018.12.15. 22:40:35

@Nyuszomuszo83: majd karácsonyra jön a levél,
de most úgy érzem,hogy Lacika veszélyben van
ha kiválasztják egyetlen esélye a szuperképessége lesz

Mók_Ica 2018.12.15. 22:41:34

milyen elit környék.... elvitték őket egy 8dik(k) kerületi elegáns thai (kínai) masszázs szalonba..... kiCi, óCCó...

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:42:24

@Cimili: akkor akarom! A fájdalmast nem szeretem! Nem akarok szenvedni!
@UdvariatlanBolondvagyok: olvastad babám amit múltkor irtam hogy egyik lábam fel tudom tenni a nyakamba! Naaa aromaterápiás masszir után totál laza vagyok!

Mók_Ica 2018.12.15. 22:43:45

@Cimili: aszittem volt vmi neve vagy spec helyen csinálták :))

@Csakazértis én vagyok a királynő: a miénken akkor jól érezted volna magad :)))) fiúk karaokéztak.... oszt hirtelen ledobták a pólókat :))) szomjasak már nem voltak.....

tvbuzi 2018.12.15. 22:44:17

Baszki ezek is csak a mekdodóban ettek eddig

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:44:23

Én csípem az ilyen kajákat, kenegetős, mártogatós! Zsu tényleg egyre szarabbul néz ki!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 22:45:30

@Ay Mama, Que paso: márpedig amilyen szöveget tol, megnyerhet pár jelet. És mekkora arca lett. És nincs éreCCSégije neki, csak esze, amit az iskolában ugyan nem láthattunk

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:45:42

@UdvariatlanBolondvagyok: mooostttt miééért???? Fejtsd ki ezt nekem! :)

Cimili 2018.12.15. 22:45:55

@Mók_Ica: spec helyen, a Régiposta u-ban volt egy fodrászat-kozmetika és ott. volt biztos neve, de már nem emléxem mi.

Mók_Ica 2018.12.15. 22:46:19

adri támogatói..... pffffff..... majd ha visszamegy, már nem fognak kételkedni...... höhöhöhöhö

tvbuzi 2018.12.15. 22:47:46

Roland nem tud hozzászólni a parittya témához

ibsen 2018.12.15. 22:48:42

@Mók_Ica: Nem maga miatt megy vissza ha visszamegy. De nagyon gáz hogy igazából senki nincs mellette de ezt magának köszönheti.

ibsen 2018.12.15. 22:49:09

@tvbuzi: Ó csak gondolatban szokta:D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:49:38

@Ay Mama, Que paso: majd hétfőn tolmácsolom nektek anyukája szavait! Beszélek Manyival aki Peti volt és átveszem a levelét! :D

tvbuzi 2018.12.15. 22:50:18

Hunor masszázson sem volt még?

Ay Mama, Que paso 2018.12.15. 22:50:49

Csoki minden ételében volt ilyen

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 22:50:53

@Mók_Ica: oh, miért is nem mentem a tiédre. :) Nálunk csupa nő.

Cimili 2018.12.15. 22:50:55

erának viszket a redvás póthaja. hullana már ki!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:51:17

@tvbuzi: Rendőr volt! Ez neked nem elég magyarázat???

ibsen 2018.12.15. 22:51:31

Reni kurva lelkes hogy az ura megjött:-)) Hogy mondta az ajtónál alszik úgy várja őt?

tvbuzi 2018.12.15. 22:52:08

Fájt a fejem egész nap. Győzőt nem nézem.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:52:09

@Cimili: Erának más is viszket! Küldhetnének neki antivakarint! :D

Mók_Ica 2018.12.15. 22:53:11

@ibsen: csak azt nem értem, hogy akkor miért támogatják? lettek volna semlegesek.....

@Csakazértis én vagyok a királynő: szerencsére nálunk vannak :))) kell az egyensúly miatt :)))

Ay Mama, Que paso 2018.12.15. 22:53:22

A Greg, Zsu, Reni triónak nem kell sok a boldogsághoz
mondjuk én szeretem az ilyen embereket

ibsen 2018.12.15. 22:54:13

@Nyuszomuszo83: Era nagyon szétesett. Csoki azért este magától is rágerjed.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:54:20

@Mók_Ica: én sem értem miért nem semlegesek tényleg???

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 22:55:06

Megyek rágyújtok az új öngyuszimmal! :D

Ay Mama, Que paso 2018.12.15. 22:55:53

jöjjön vissza Adri, hogy Vivi végre egyedül lehessen a világ ellen
aztán ki lesz a kiválasztott ?
Era esélyes, de van egy védettség kendője
Vivi és Zsu szintén esélyes
és Lacika is sajnos

Mók_Ica 2018.12.15. 22:56:06

@Nyuszomuszo83: megyek veled:))) adsz tüzet?? *-*

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 22:56:23

@Nyuszomuszo83: Erának már nagyon viszket a pöcke. De majd Csokesz megvakarintja. Aztán jól kiderül, vasárnap meg Erát megdobálják jelekkel, Reni meg megbocsát ennek a tahónak megint.

Mók_Ica 2018.12.15. 22:57:17

@Csakazértis én vagyok a királynő: csoki megvakarta már...... mai öfiben volt

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 22:57:34

@Nyuszomuszo83: Te jó égség! Ha, most te elképzelsz meztelen hóangyalnak, én képzeljelek nyakba felrakott lábbal...DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 22:57:52

@Mók_Ica: hétfőn lesz megint, a rendes munkahelyi (tegnap az új volt). Igaz, ott is csak nők. :( De azokat legalább szeretem. :)
De januárban mehetünk inni. ;)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 22:59:05

@Ay Mama, Que paso: de Hunyornak meg van egy kendőelvevős képessége. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:00:06

@Mók_Ica: az rövid volt. Vagy Ginu után már csak 3 perces parittyára képes?

ibsen 2018.12.15. 23:01:41

Győzi még tátogni se tanult meg rendesen....

Cimili 2018.12.15. 23:02:45

bassszus, télleg armandó van. :(((((((

Mók_Ica 2018.12.15. 23:03:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: én nem vagyok nagy ivó, de mehetünk :)))

bakker... mi van győzi fején haj helyett???? hogy még tátogni sem tud rendesen a zenére.... tudom, csak viccelt... mert ő így viccel (nem is)

ha nincs órájuk, akkor honnan tudta roli, hogy reggel 10-ig beszélgettek??????

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:04:45

@UdvariatlanBolondvagyok: Naaa most képzeljük el! Tök jó látvány nem??? Teeee kis huncutom!

RTL Balázs 2018.12.15. 23:05:21

Karácsonyra Era otthon lesz!

ibsen 2018.12.15. 23:06:38

Roli is kavarja szart rendesen

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:08:13

@Nyuszomuszo83: azt mondta Era, Rolit viszi. De sztem akárkit vihet, kint marad. Tán még Vivi ellen is.

Karibuli: gyere az enyémre. :)
Vagy gyere Mókival inni. :)

Cimili 2018.12.15. 23:08:18

szerkik olvasnak minket, végre olvashatóan feliratoznak.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:08:21

@Mók_Ica: januárban én is akarok menni inni, én kurva jól bírom, nehéz leitatni! Nyertem mmár pálinkaivó bersenyt is alföldi 55 fokos keritésszaggatóból! :D (meg egy lábfejszalagszakadást akkor, de akkor még nem ittam! Ez volt a baj! )

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:09:14

Azért tényleg gusztustalan, amit Győző a vallási dolgokkal művel. Ez ellen senkinek nincs kifogása?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:10:02

@Mók_Ica: akkor te iszol keveset, Nyuszó sokat, én is sokat. ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:10:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: Rolira szavazok mmkk, eddig még ö nem baszta el nálam a cérungot!
Megyek inni, szeretem az ilyen bulikákat! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:10:57

@Nyuszomuszo83: nekem csak sörivó dobogós egy debreceni rockkocsmában. :)

Mók_Ica 2018.12.15. 23:11:34

krisz már most unja a párbajt....... külfŐdre fogol menni ánusz..... höhöhöhöhöhö

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:11:34

@Cimili: igen, feltűnt nekem is!
Ánusz 60-40-t vizionál! Höhö!

Van der Waals 2018.12.15. 23:11:44

@Nyuszomuszo83: most nézd meg, vagy 10 percet dolgoztam vele!!

Cimili 2018.12.15. 23:12:09

még nem szavaztam.

Mók_Ica 2018.12.15. 23:13:33

@Nyuszomuszo83: @Csakazértis én vagyok a királynő: micsoda eredmények :))) hát én itt labdába sem rúghatok :))))

Mók_Ica 2018.12.15. 23:15:06

bodoGács ment vvvribi szemébe.... és vízzel mosta ki...... óóóóóó baszki......

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:15:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: nekem egyszer sikerült összehozni bridget jones hires jelenetét mikor kidőlt a taxiból, 2011 szeptemberében, 2 dc metaxa+fél liter jäger után! Vasárnap aznapos voltam, hétfőn kedden másnapos! :D ezért fogadtak be a fiaim, nem parádézok spiccesen sem és bírom velük a lépést tartani! :)

ibsen 2018.12.15. 23:15:45

Vegyék már ki a csajok póthaját, megnézném milyen fejük lenne:D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:15:55

@Mók_Ica: ó, azóta megöregedtem. :)
Csak menjünk. :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:16:43

@Mók_Ica: kapsz malibu körtét attól nem rúgsz be! Ellenben finom! :)

Mók_Ica 2018.12.15. 23:17:01

ahhoz hasonlította, hogy tyúkleves...... komolyan, vki lője már győzit..... miért kell képernyőre engedni????

ibsen 2018.12.15. 23:18:01

Lacika mellett simán dugnának, nem zavarná egyiket sem.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:19:56

@Nyuszomuszo83: Az eredményhirdetésig, képzelegve fexem a hóban...Töpöm pöttedt,,,no matata...

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:20:28

@Van der Waals: A legfőbb nyelvtani szabály, hogy minden egyes mondatban szerepelnie kell a "ghecci" szónak, még a predikatív szószerkezetekben is. Fontos szó még a "parittyázás" , eredete ismeretlen, a szó jelentése a kutatók elemzései szerint: "gyors szeretkezés, közösülés"
Állatvilág Szerkesztés
Védett állat az európai mókus. Egyébként az állampolgárok félelemben élnek az állatok közelsége miatt.
Az Államszervezet rész a legjobb!
Meghajlok nagyságod elött! Tökéletes megfogalmazás!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:21:12

@Nyuszomuszo83: na, ilyent alkották céges bulikákon. :) Az ereimben több volt az alkohol, mint a vér. :)
Na ha, az jó dolog, én pasikkal bulizok, iszok jobban, nincs nyifinyafi, megjátszás, iszunk, dumálunk, ökörködünk.

Mók_Ica 2018.12.15. 23:22:57

@ibsen: itt a következő...... beszélgetünk, amíg szarok? - by ánusz....... erre renyhe beszélgessen magával..... no comment....
remélem ánusz megy haza és a %ok legyenek 85-15 :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:23:09

Muszáj nézni FarÁnuszt szarás közben? Mi tart neki ennyi ideig?

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:23:15

Szolgálati közlemény! A 2018-as X-faktor győztese....
5...,4....,3....,2....,1.....
Aaaaaaazzz USNK!!!!!!!!!

Van der Waals 2018.12.15. 23:26:23

@Nyuszomuszo83: erre egyedül képtelen lettem volna, de köszi!

Mók_Ica 2018.12.15. 23:26:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem tud ellazulni renyhe beszélgetése miatt :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:26:24

@Csakazértis én vagyok a királynő: én is csak pasikkal, ezek a bulik is ilyenek voltak, a pálinkás föiskolai, a taxiból kiesős egy srác barimmal. A többiben csak én vagyok csaj! Nincs visítás csak egymás vérének szívása és cinkelés, ökörködés!
@UdvariatlanBolondvagyok: semmi matata nem vagy te ma tata! :D De ha jól esik engem nem zavar!Éva is megmondta a bvben jó az, kell is, ő is gitározott egyet, azt nem mondta hogy lány eric clapton volt e vagy valami húrtépős rock! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:27:25

@Van der Waals: ááá, volt segitséged??? Ki volt az??? Neki is grat!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:27:55

@Nyuszomuszo83: két hét végén akcióztam egy tequila partit. Menet közben derült ki, hogy két órát maradhatunk. Hat felest dobtunk be. Egyik csaj kieresztette a rókát 20 perc múlva, másik a szőnyegen aludt el, egy hétig másnapos volt, én félig kabátban, felé csizmában a radiátorra borulva szunnyadtam el. :) Emlékeztem, hogy elkezdtem vmit, de belealudtam. :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:29:20

@Mók_Ica: ja, mert ha kijáratnak használná, csend kell, ha bejárat, mehet a szöveg? :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:31:10

@Nyuszomuszo83: néha megyek csajokkal is, ha pletyizni akarok, de az igazán vérszívós baromkodós fiúkkal van. :)

Ego0123 2018.12.15. 23:31:53

Na közben meg lecsúsztam a végéről, de mindegy. Jó éjszakát!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:33:12

@Csakazértis én vagyok a királynő: hijjj teqilás bulim nekem is volt, 1 üveg csúszott le silverből, nem ivott más tequilát ezért tudom, majd megindult a vezérhangya menni kellett, a pubban fel akart csipni a tulaj, még 3 dl gold teqila csúszott le, aztán reggel lett, a város neves üdvédjének a sarját lekisköcsögöztem, és barátnőmhöz mezítláb mentem! Eljött értem a fél család mert valami telepácia útján érezték nem ülhetek buszra!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:36:09

@Csakazértis én vagyok a királynő: én már a csajokkal lónyálazom, legalább ott nekem legyen eszem tartani a buksit, lelki szemetesládát játszani! Ritka szerencsére az ilyen! Csak a pasis bulik és 28-án velük leszek, tamburazenekaros, pörkölteszzabálos, boros, pálinkázós! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:36:27

@Nyuszomuszo83: á, érzem, hogy mi tequilázni fogunk. :)
Goldot nem szeretem, silver jöhet. :)
Scooter koncert is így zajlott. :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:38:25

@Csakazértis én vagyok a királynő: én gold te silver! :D benne vagyok! Isteni lenne, elgurul a gyogyszerem sirva röhögés lesz! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:39:44

@Nyuszomuszo83: Szerintem azt csak a pasik tudják művészi szintre emelni!
Amikor a budin, elől- hátul jönne egyszerre...,az a tűzkeresztség,,, a mocskos berúgások alfája, omegája...

Van der Waals 2018.12.15. 23:41:28

@Nyuszomuszo83: kémia egész nap- utána 2 óra mozgás-utána pár sör és 1 deci unikum.

Maximista vagyok 2018.12.15. 23:41:29

Krisz miért szarik polo nélkül? :D nem értem...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:46:31

@Van der Waals: Kölcsönhatás! Minden tiszteletem a tiéd!! Hogy lehet ezt szeretni?
Méregkeverő leszel?

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:46:56

@UdvariatlanBolondvagyok: enyém a gold-narancs+fahéj! Gyere! Még kell szállást szerezzek, de megoldom ha lesz idöpont! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:47:43

@Nyuszomuszo83: előre látom, hatalmas parti lesz. :)
Na, ennek örömére megiszom egy csíki sört. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:48:19

@Van der Waals: hááát le a kalappal tesa! Kémia??? Azt csak egy dologban szeretem ha müködik! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:49:20

@Nyuszomuszo83: Jó a heparod nyufi,,,bár sok minden fejben dől el...

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:52:28

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt ha összeverbuváljuk tényleg az lesz! :D
Már mostam fogót igy marad a víz! De kedves egészségedre! A sört csak belga meggyes vagy citromos formában (soproni) iszom meg! De ma ittam egy deci cabernet sauvignon 2015-os bort kóstoltam! Finom volt!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:53:11

@Nyuszomuszo83: És ennek még képlete is van...! Waals úr,,kérném a coitus képletét!!!DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:54:34

@UdvariatlanBolondvagyok: igaz, láttam én már karón varjút is! Meg mondtam én már azt hogy naaaa neeem, aztán akkora lámur lett!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:55:04

@Nyuszomuszo83: hát csináljuk meg. ;)
Anno Robin döntőjére is összehoztuk a finálétalit. :) Most ne várjuk meg. :)

A sört is szeretem. :) Szívószállal. :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 23:55:08

@Van der Waals: Az unikum evidens....A kérdőjel Van der Waals úrra vonatkozik!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:56:53

@UdvariatlanBolondvagyok: kémiából sose voltam jó, már ami a tankönyvi részét illeti. :)
Elég sokszor nyúltam mellé az elméleti résznél is. Lehet, hogy hibás volt a képlet? :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 23:56:55

@Csakazértis én vagyok a királynő: én benne vagyok, szabad madár létemre! :D hol mikor és megyek, ismerem a nagyfalut! :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.15. 23:58:30

Jaj, Aquaman reklám. :) Momoa (sóhajtozik..... )

elcsi84 2018.12.15. 23:58:51

@ibsen: olyannyira jó szövetséges, hogy Greggel és Zsuzsával jól meg is beszélték a nyugiban, hogy amúgy nem bíznak Adriban.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.16. 00:00:57

@Nyuszomuszo83: Nekem pörög az a kép...én már ott tartok hogy...nadeitt???
Szemlesütis szmájli van!!!DDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.16. 00:01:02

@Nyuszomuszo83: jó, hát én sose titkoltam, hogy hibás a készülékem, na de eddig senki se panaszkodott, csak én. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.16. 00:01:53

@Csakazértis én vagyok a királynő: @UdvariatlanBolondvagyok: nyufi kezd pilledni végre, már CBS-re kapcsolam, tehát megy az esti mese csatorna (Gyilkosok reflektorfényben)

Nyuszomuszo83 2018.12.16. 00:06:43

@UdvariatlanBolondvagyok: szeretem a vizuális embereket én is az vagyok! Az elöttem futó mozi tökéletes szereplőket vonultat fel!
Megyek is drágám tovább írom a forgatókönyvet! Millió 1 csók!
@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG abszolút! Nálam dettó! :) vagyis hazudok megkaptam már pár szép jelzőt, de nem azt néztem mit mondanak hanem hogy ki mondja!

hereverő heverő 2018.12.16. 00:16:44

@UdvariatlanBolondvagyok: nem az enyém. Aki a dunàban áll esernyővel, az övé.

hereverő heverő 2018.12.16. 00:17:49

Jóéjt. Sok legendás pokerface-el a hasamban. Jóéjt mindenkinek

nicu71 2018.12.16. 02:01:16

@Ego0123: @ibsen: Anno emlékezetes jelenet volt, a nyugiban aludt Lacika, Radics berobbant Ribivel az ágyba, tesó menj arrébb, és ott dugtak. Lacika mellettük édesdeden alukált.

Dauda András 2018.12.16. 08:50:03

@bElannaTorres: Ott a pont. Az ilyen Csokik csak ürítésnek tartják a nőket. Ha sokat hisztizik akkor lapát!

ibsen 2018.12.16. 09:06:43

@elcsi84: Pont a két fasznak kellett volna inkább az hitelesebb. Meg Zsu azt értem. Miért nem mer valaki semlegesnek maradni ilyenkor?

Ay Mama, Que paso 2018.12.16. 09:31:56

@Csakazértis én vagyok a királynő: most már kár azon sóhajtozni, hogy megölted,vagy miattad halt meg
inkább menekülj, mert ha kiderül, hogy a rokonnal vagy egy ágyban, ellened fordul a nép

úgymond olvasó mmkk 2018.12.16. 09:33:05

kellemes húsvéti ünnepeket

Ay Mama, Que paso 2018.12.16. 09:35:11

Remélhetőleg ma felszabadul Vivike az elnyomás és elszürkülés alól és újra saját fénye fogja bevilágítani a villát - ezzel is jó nagy összeget spórolva az rtl klubnak

Freee Vivi!!

,, 2018.12.16. 10:14:35

jó reggelt! lehet tipcsizni, a párbajra az öfi végéig, a kiválasztásra mondjuk a párbaj végéig úgymond.

Bekkara 2018.12.16. 11:30:21

@,,: Párbaj: ha nem Adri győz, akkor nem lesz reális az eredmény, ha szoros lenne, aggódnék, de szerintem a csatorna is ki akarja lökni Ánuszt, szokatlanul sokat szerepel Adri, Ánusz meg csak akkor, mikor Csokival szerelmeskedik.
Kiválasztás: ha Erának nem lesz annyi esze, hogy magára rakja a lila kendőjét, akkor ő lesz a kiválasztott, ha magára rakja, akkor pedig Vivien. Aki Zsuzsut fogja vinni, és egy hét múlva megy a szívszerelme után. Ha Era lesz a kiválasztott, viheti Zsuzsut és Renit is.

Hajrá Zsuzsu!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.16. 11:39:42

@,,: tippem Adri (lehet már mondtam, hosszú haj, rövid ész) a kiválasztáson még agyalok egy kicsit, mert Era magára rakhatja a lilát, Hunor meg leveheti róla, de nem tudom, akarja-e

Sanda.Ipse 2018.12.16. 11:55:47

@elcsi84:
Amennyit én láttam a műsorból cérnalábú Pángreg a legnagyobb szarkeverő.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.16. 11:56:09

@,,: van liknk ahol szavazni kell, vagy csak írjam ide?
Era lesz a kiválasztott és viszi renyhét, ezzel era karira otthon lesz

,, 2018.12.16. 12:03:27

@úgymond olvasó mmkk: oks!
@Hedo a nokedli szaggató: nem szavazási, tippmixelési, de még lehet csatlakozni (úgymond olvasó, Angora Cardi és Nyuszómuszó vezetnek 4 ponttal)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.16. 12:37:42

@,,: tippem: Adri megy vissza a párbajról.
Kiválasztás: Era, de ezzel még várok kicsit. :)

tomi9425 2018.12.16. 12:46:06

Haliho gyerekek. Van valakinek ötlete, hogy a 2 órába hogy sűrítik bele az összefoglalót,párbajt és kiválasztást? :D

2018.12.16. 12:56:17

Hali!

Ez az Ánusz ürítés kiverte nálam a biztosítékot. Van ennél lejjebb?

Na lesz majd ma nagy meglepi odabent.

Renyhe feje mindent visz mikor megpróbál gondolkozni. Látszik ahogyan csikorognak a fogaskerekek. Amúgy férfi szemmel is undorítóan megalázkodó társfüggő. Az ilyen picsát bassza meg a harapós ló.

Greg meg túltolta a karaktert, nem szerethető. Volt azt hiszem a 2. szériában is egy meleg srác, na az szerethető és értelmes volt. Nem úgy mint ez az utóbbi kettő.

2018.12.16. 12:59:28

@tomi9425: első óra öfi. Utána 5 perc búcsú a házban, 5 perc a stúdióban. Beérnek leülnek, 1-1 perc kortÁs beszéd szavazás lezárva 5 perc és Ánusz mehet haza. Reklám, Adri vissza, 5 perc hozzátok be a táblát, táskát neveket a borítékba. 10 perc jelrakás indoklás, és vége is.

2018.12.16. 13:15:11

Na Mók Ica ezek után nekem már nem kell többé konti mert a gyomromat is kihánytam. És ő fogja majd a jövő nemzedékét nemzeni és a nyugdíjamat megkeresni?
rtl.hu/rtl2/valovilag/reni-delfin-vvlog-vv9

ibsen 2018.12.16. 13:33:08

@Bekkara: Nem tudni hogy Era sejti e-hogy 3-4-en biztos megpakolják jellel. A lila kendőt szerintem ha feltenné az egyik jelrakó Hunorka meg levenné róla. Tehát nem sokat segítene rajta.

,, 2018.12.16. 13:34:55

A hajas témához: a szerkiktől kérem, hogy küldjenek be egy fodrászt, aki leműti le a lányok hajáról a póthajat és csináljon egy antiműnő-makeovert. Nem kibaszásból, mert pl Vivinek egy rövid haj sokkal jobban állna, pl ilyen stylesweekly.com/wp-content/uploads/2014/04/Elisabeth-Moss-Short-Dark-Bob-Hairstyle-with-Bangs.jpg

,, 2018.12.16. 13:44:46

@úgymond olvasó mmkk: nekem fáj, ha néznem kell, úgyhogy muszáj:)
@Hedo a nokedli szaggató: oké

ibsen 2018.12.16. 13:48:32

@,,: Szerintem ez a póthaj dolog jobban nézett ki a 60-as években.Sokkal természetesebb volt a nőkön, meg a műszempilla is de szerintem inkább el kéne fogadni azt ami van.

mentorosh lecsó 2018.12.16. 14:13:15

Jóóóó Rhhegggelit !

Lehet, hogy votmá: KrisztiÁnusz asszongya, hogy ha 80-20 -at lát majd kint a párbajon, akkor BIZTOSAN ő lesz majd a 80...

Ahhhammm.... :))))

Cimili 2018.12.16. 14:20:19

@mentorosh lecsó: jaja, ezen jót röhigcséltem. kurv@ magabiztos, de nem is baj, annál nagyobbat fog koppanni. :DDDDDDDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.16. 14:43:35

továbbá a közelgő Weiberfastnacht-ra is kívánok minden jót

Van der Waals 2018.12.16. 14:47:48

Sziasztok! A bv-kről hogyhogy volt hogyvolt és most hogyhogy volt-nincs?

mentorosh lecsó 2018.12.16. 16:17:33

@Cimili: :)))))

annyira semmitmondóak az epizódok az elmúlt napokban, hogy átmentem read-only üzemmódba..

A Hogyvoltok és a kommentek viszont nagyon szórakoztatóak ! :))))

mentorosh lecsó 2018.12.16. 16:20:09

@Cimili: ha jól csalódom, akkor Adrinak is volt egy olyan mondata hogy :"nem mellette, hanem KrisztiÁnusz ellen fognak szavazni a Nézők...

mentorosh lecsó 2018.12.16. 16:26:48

Hahóóóóóóó, RTL Szerkik ! Lapos a műsor kegyetlenül... !!!!!

Egy egyszerű "Gazdálkodj okosan" bajnokság is felkavarná ezt a leülepedett sz@ros bödönt.
Mondjuk később megtudhatják, hogy a "legjobb" szabadon felhasználható lila kendőt kap, a vesztes pedig automatikus zöldet...

(most mindenki várja KrisztiÁnusz kiesését és a "beígért" Adri vs. Era feszültséget... Komolyan erre van most felépítve a tematika ?!? Ez szánalmas !!!!)

Cimili 2018.12.16. 17:51:33

@mentorosh lecsó: erre nem emléxem, de ha így volt, akkor nagyon jól látja.
süti beállítások módosítása