Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x40 - Az anyázás szemantikája

2018. december 14. 19:45 - Hoppancs

A villalakók még nem sejtik, hogy hamarosan békaemberekkel fognak találkozni, akarom mondani, hogy vasárnap nemcsak párbaj, hanem újabb kiválasztás is lesz. Így valószínű, hogy a következő mártírjelöltnek már nem marad ideje magára rakatni a jeleket, ehelyett (te jó ég!), önálló döntések születnek majd. Lám, a rossz rendszer magától nem dől meg, abba bele kell nyúlnia felsőbb hatalmaknak, például az Egyesült Államoknak vagy az RTL Klubnak.

anikooooo.gif

Szóval a játékosok gyanútlanok, egyelőre leköti őket Reni  villamesteri debütálása. A győztes köszönőbeszédében leszögezi, hogy nem szállt el magától, mint luxusfeleség, amikor megkapja karira az első három céget. Tudja, hogy ettől nem emelkedett a többiek fölé, csupán első az egyenlők közt, egy igazságos, bölcs vezető, aki ha kell, népével együtt ragad partvist. Majd elköveti az első hibát is, amikor sorshúzás helyett kívánságműsort rendez a takarítandó helyiségekről. Ha én lennék a terasz, elérzékenyülnék, hogy ilyen sokan gondolnak rám, terasz, terasz, terasz, zengi a tömeg, mintha legalábbis egy közepesen kegyetlen dél-amerikai diktátort éltetnének ( pl. José Diego Terrast). 

bscap0000_3.jpg

Reni azonnal levágja, hogy ez ebben a formában nem jött be, úgyhogy elkezdi maga osztogatni a feladatokat. De jaj, Csoki úgy van a fürdőszobával, mint Vitay Georgina az üres terráriummal, nem kell neki, mert csak. Ja, és mert terasz.

bscap0001_4.jpg

Bár Reni helyez kilátásba szankciókat, mégis ő szenvedi el az azonnali, színpadias kivonulással nyomatékosított csokianakonda-megvonást.  Itt hangzik el először a ne „minősítsd magadat” fordulat, és ennek örömére újabb játékot hirdetek: akinek van kedve, tippelje meg, egy részen belül hányszor használják még ennek variációit. Értékes nyeremények nem várhatóak. Na jó, elárulom: még ötször. 

Vivinek (aki amúgy miért Casper?) ítélikt az isteni terasz, amit azzal hálál meg, hogy tesz rá, mert már "kész van". Lacika kivételezést emleget, Vivi a szellemes (höhö) beszólás miatt lázad, Csoki a villa Tordai Bencéjeként hergeli a köré gyűlteket, aminek a jelenlegi politikai helyzetben tényleg van egy kellemetlen pikantériája, főleg, hogy itt is a munka a téma. Márpedig NEM LESZ takarítás SEMELYIK helyiségben, ha nem lehet a terasz mindenkié, senkié se legyen. A fiatalok bánják, mint britek a Brexitet, hogy ilyen rettenetes vezért szavaztak meg, akinek csak egy komoly dolga volt, hogy beossza a melót, és basszus, hát nem beosztotta?

bscap0002_2.jpg

Ráadásul nem átallotta hazug módon kikérni társai véleményét, aztán meg saját magát szembeköpve mégsem engedte, hogy mindenki ugyanott rakjon rendet, a többi helyiségben pedig tartsák meg nyugodtan a Poratka- és Ruhamolyfesztivált, nagyszínpadon a Penészes Patkányok punkzenekarral.

Takaríccsá’ egyedül, hülyegyerek!

minősíti magát tovább Csoki, aztán a kamerának is elmagyarázza, hogy amikor mindenki a teraszt akarta, őt is beleértve, akkor ez a gonosz nő annak a Vivinek osztotta ki a teraszt, aki szintén azt harsogta, és ez Csokival szemben nagyon csúnya diszkrimináció, mert ha ő egyszer teraszt mond, akkor terasz és kész. Aztán dúdolászni kezd, amit Reni imigyen kommentál:

Majd meglátjuk, ki dúdol a végén.

bscap0003_3.jpg

De amúgy nem ül fel a provokációnak, nem záratja ki magát, Csoki megveréséért pláne nem, még csak az kéne, hogy úgy járjon, mint Eric Cartman, amikor fejbe dobta Tokent. Ráadásul nekünk elárulja, hogy ha más nem, akkor ő úgyis elvégzi a piszkos munkát, csak ezt annyira nem reklámozza a többiek előtt (akik persze így is tudják). Áttérünk  a Zsuzsu-Krisztián problémakörre, utóbbi úgy ismételgeti utóbbi nevét, mintha ő lenne a terasz, de a lány hallássérültet játszik, mert szuperképesség-vita van köztük folyamatban, és az ügyvédje nem javasolja, hogy nyilatkozzon.
bscap0004_3.jpg

„Mutasd meg a párbajszettedet, mert szükséged lesz rá.” (Krisztián)

Ekkor esik le, hogy ez megint egy felesleges, izgalom nélküli epizód, amelyben mi már tisztában vagyunk a kihívott személyével, és ez nem a Krisztián riogatta Zsuzsu, szóval…nyeh. Az érintett viszont e tudás híján eléggé ideges, arca torzul, ujjai táncolnak, kínzója pedig ezt rendes pszichopata módjára maximálisan ki is használja. Mert amikor Zsuzsu replikázik, akkor megszegi az ignorálási fogadalmát, amire aztán lehet emlékeztetni, mire ismét beszól, és így tovább, mint az oviban meg a parlamentben.

bscap0005_3.jpg

Zs: Az a baj, hogy magadat minősíted azzal, hogy így beszélsz másokkal, mert sokkal felsőbbrendűnek érzed itt magad, pedig ugyanolyan villalakó vagy itt, mint bárki.

K: Nem.

Zs: És attól, hogy rajtad van az a hülye zöld kendő, még nem fogok neked becsicskulni, apukám!

K: Szerintem te ezt érdemled. Szerintem kaptál te ebből életedben eleget, azért is vagy ilyen, amilyen.

zs.gif

zs1.gif

Fú, ne haragudjatok, most meg kell néznem Az ördögűzőt, hátha akkor lenyugszom, hogy olyan rondaságok csa a mesében vannak, ez az utolsó mondat ugyanis annyira démoni, hogy félek, a villa falai hamarosan zöld hányással lesznek beborítva. Többen is egyetértenek, hogy ez „kicsit erős volt”, én meg arra vagyok csak kíváncsi, Vivien vajon mire gondol. Persze lehet, hogy ugyanarra, amire az öreg ékszerteknősöm szokott napozás közben.

„NemÉrdekelNemHúzomFelMagam” Zsuzsu ezalatt lassan, de biztosan megborul, de mielőtt még a nyugiszobába távozna, elmondja, hogyan is lepleződött le Krisztián gonosz énje:

Úgy gondolom, ha egy emberre rákerül egy kendő, akkor megmutatja a foga fehérjét.

Akkor asszem, nem utazom Iránba nyaralni, mert ezek szerint a démon kendővel terjed.

bscap0006_3.jpg

Ugrás a nyugira, ahol ismét a pityeregve monologizáló Zsuzsut csodálhatjuk, aki vagy otthon is így kezeli a feszültséget, ami elég para, vagy az üresjáratok kitöltése érdekében direkt instruálják az ilyen rémisztő közjátékok előadására. Mondandója lényegében az „údeszemét, údealjas, údeköcsög” jelzőkkel díszített antikortesbeszéd Krisztián ellen, aki ha marad, „mindenkit ki fog csinálni a villában”. Bár ezt jelenleg a - pszichothrilleresen megvágott jelenet láttán - inkább Zsuzsuról tudnám elképzelni, de nem képletesen.

bscap0007_3.jpg

zs2.gif

zs3.gif

A szeánsz végül pozitívan záródik, Zsu megállapítja, hogy beszélnie kell Greggel, mert bizony megszületett fejében a terv: Krisztiánt küldi hazugságvizsgálatra, azzal kapcsolatban, hogy valóban akarta-e Vivi hazugságvizsgálatát. Huh. Könnyeit letörölve be is rángatja a budiba Greget, akinek nem könnyen, de leesik, hogy Zsuzsut hidegen hagyja Vivi és Krisz románca. Helyette arra lenne roppant kíváncsi, hogy a fiú csak passzióból akarta elvenni a képességét, vagy esetleg igazat mondott nője teszteléséről. Közben egy páfránylevelet, vagy mit dugtak a kulcslyukba, hogy senki ne jöjjön be (?). Elnézést a botanikus-hajlamúaktól, nem tudom, mi az.

bscap0011_4.jpg

Greg szerint egyértelmű, hogy a szívatás és az összeveszejtés volt ez a cél, felesleges a hazugságvizsgálat, akárcsak Dózsa Lászlónál.  Zsuzsu „KiSpécézett valakinek érzi magát, akivel mindig úgy beszélnek, mint a szarral”.

Elsírtam magam a szaunában, nem tudom, jól tettem-e.

Én meg azt nem tudom, hogy érti, legalábbis nálam nem döntés kérdése szokott lenni, hogy sírok-e, de persze nem is végeztem a Madách Színházba(n). Greg úgy véli, ha barinője egyedül volt, akkor nem lesz ebből baj. Amúgy meg nem kéne hagynia magát, keményen bele kell állni Krisztiánba, a nézők meg na mit csinálnak, ha visszaküldik ezt a rosszindulatú bunkót bárki ellen? Minősítik magukat! Szóval mindenki legyen óvatos az applikáció birizgálásával.

bscap0010_4.jpg

Zsuzsuban új elmélet körvonalazódik, miszerint Krisztián az ő agyvizének módszeres forralását jó politikusként csak elterelő hadműveletnek használja, valójában esze ágában sincs kihívni. Na ugye, hogy okos ez a lány. Bezzeg Krisztián a magyar nyelvet sem beszéli, pedig ebben az országban figyelni kéne erre, a kultúra tiszteletben tartása mellett. Mialatt Zsuzsu a VV logós papír foltjait analizálja („mintha egy képzőművész odaloccsantotta volna”), Greg is esztétikai megfigyelést tesz: a Bükfürdőről hozott természetes alapanyagú úszógumi bizony nagyot nőtt, már egészen „kihajlik” a naciból. Zsuzsu amilyen érzékeny, olyan bölcsen reagál: megköszöni, hogy felnyitották a szemét. 

bscap0012_3.jpg

Este Adri és Hunor kapja elő a parittyát, és Era már a lényeg előtt rohan, hogy elmondja Krisznek és Viviennek. Inkább előbbinek, mert a tizennyolc éves már bealudt, a fejlődő szervezetnek kell a pihenés.  Szerinte csak szívatásból történik az akció, de Krisztián egészségügyi okot sejt mögötte:

„Hát fiú... Itt van mióta...felállt a fasza, most kivereti az Adrival vagy leszopatja.”

Másnap az új párocska is jelentést tesz a történtekről, melyek állítólag kimerültek a hangos, kellemetlenül cuppogó, Era-riasztó csókolózásban, de ennyi volt, nincs itt semmi látnivaló. Ezzel szemben a valóság, hogy bizony alakul valami, és AZ is megesett. Reni az első, akit erről hivatalosan is tájékoztat Adri, majd kislányos, kuncogós, ágyon fetrengős beszámoló kerekedik az egyelőre hétpecsétes titokból. Adrinak nem volt ideje elélvezni, de a legfontosabb kérdés tisztázódott:

 bscap0013_4.jpg

A reklámszünet után első hallásra érdekes feladat kivitelezését láthatjuk: a villalakóknak horoszkópot kellett írniuk egymásnak a jövőbeli esélyekről, bár az elnevezés nem túl találó, hiszen csillagokról meg holdakról szó sincs. Arról viszont igen, hogy Era nem kell sem Hunornak, sem Csokinak, szóval menjen Rolihoz, hátha akkor majd szereti valaki az anyján kívül. Ja, és odakint majd pofonnal várják a barátai. Era a kelleténél két-három fokkal jobban megsértődik, a nyelve már pörög is: "hihetetlen, milyen alpári tud itt lenni valaki, akit az anyja nem tanított meg viselkedni". Itt most időzzünk el egy pillanatra, mert, mint később kiderül, az anya szó használata és az anyázás közötti leheletnyi eltérést éppen Era nem tudja megérteni még szemüvegben sem, ezért vicces, hogy pont kicsúszik neki is egy gyanús mondatrész. Ráadásul ebben a kontextusban az ő verziója még közelebb is áll az anyázáshoz.

bscap0016_3.jpg

Arra tippel, hogy Reni vagy Adri volt, mert ők utálják, de  előbbiről nem tudja elképzelni, hogy „beanyázna”. Minkét érintett megsértődik, Reni azért, mert ő nem utál senkit, max nincs vele jóban, Adri meg azért, mert belőle kinézik a nem létező anyázást. Adrinak  a kibontakozó love storyt diszkréten elhallgató, kedves levelet írt Reni, Krisztián pedig többek között azt tudja meg magáról, hogy bárki lelkén átgázol, akár az igaz szerelméén (haha) is. Nem is cáfolja, hiszen a villarománc olyan, mint egy kora-gyerekkori traumatikus élmény, ha kimegy innen, úgyis törlődik az egész a memóriájából.  Most megtudjuk, mit gondol Vivien. Nem örül.

bscap0017_3.jpg

Kibukik, hogy Erának bizony Csoki olvasott be ilyen kritikusan, mire a nő pattogni kezd, mert igenis, neki be lett anyázva. Csoki, aki nemcsak a sulihéten, de ezek szerint a PISA-teszten is jobban teljesítene, mint Era, finoman a szövegértésre kezd célozgatni, merthogy ő csupán annyit közölt, hogy Erát nem nagyon szereti senki az anyukáján kívül. Ez ugyan sértő, de nem az anyukára nézve. "Amire te gondolsz, az a kurvaanyád”,  folytatja fennhangon a nyelvi képzést. Era feltehetően ezen a ponton döbbent rá, hogy nem neki van igaza, mert azonnal témát vált, és most már azon kattog, hogy a levél úgy összességében nem volt fair. Nem kell mondanom, hogy kajabálás kerekedik, ami jelentősen akadályozza Renit saját levele felolvasásában, de végül csak kiharcolja. A róla írt jellemzéssel elégedett, csak azzal nem ért egyet, hogy le kéne még tennie az asztalra, mert:

Én hoztam az asztalt. Ti tegyetek le rá valamit. 

Era még puffog nekünk Csokiról, majd ugrunk a lakók feszültséglevezető játékára, amit állítólag ők találtak ki, és a színvonal meg is erősíti ezt az elméletet.  Bárki kérhet bárkitől valami hülyeséget, amit kötelező teljesíteni, gondolom, bizonyos határokon belül. Felelsz vagy mersz jobb lenne, de azt biztos nem mernek EMIATT. Jön ehelyett az egymás fejére tésztapakolás, női ruhába öltöztetés, fahéjetetés ("ez bármit lenyel, én tudom", mondja babájára Krisz ) ruhában zuhanyzás, smink a fiúk nőnek öltöztetése és sminkelése, csak a szokásos. Na, meg egy jelenet a Hannibal című filmből:

bscap0018_1.jpg

„Mikor belenéztem a tükörbe, majdnem hányingerem lett magamtól, de aztán rájöttem, hogy tényleg, milyen szép a szemem.” (Lacika)

bscap0020_1.jpg

Hunor gatyójába ketchupot öntenek ott hátul, Csokit kéri, hogy nyalja le, de nem nagyon mutatják, talán majd a Belevalóban. Összességében kellemes, amolyan Dr. Kátrány és Toll professzor módszere fíling alakul ki. (Aki nem olvasta a legjópofább Poe-novellát, az ne késlekedjen!)

bscap0021_1.jpg

Az elmebajos idillt a féltékeny Krisz töri meg, nem tűrheti, hogy Vivi más hímek előtt zuhanyozzon, ugyanis itt bent a villában véresen komolyan veszi a hűséget, csak utána fogja leszarni, hogy él vagy hal zsenge kedvese.

Nem egy csíra tizennyolc éves kisgyerek vagyok!!!

kezdi megint a szokásost, miközben a cigizőben már gyülekeznek az entellektüelek. Era és Greg sem tud azonosulni ezzel a hülye játékkal. Előbbi erkölcsileg is mélységesen elítéli az egyenrangú, tiszteletteljes kapcsolatából kifelé kacsintgató Vivient.

Ismét megmutatják, ahogy Krisz ráteteti (*sóhaj*) Adrira a kék kendőt, majd kialakul a két oldal. Roli, Csoki, Hunor, Era és Lacika beáll Krisztián mellé, meg nyilván Vivi is (de csak ha befogadja…istenem…).  Adrinak marad Greg, Reni és Zsuzsu, de utóbbit leszámítva annyira egyikük sem stabil drukker, ami rossz érzés lehet. Az  eredmény tehát 6:3 Krisztián javára. Egyelőre csak a villában.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agimano 2018.12.14. 23:08:04

Fú, bazdmeg, ezek nehogy megnyerjék a pénzt, lecsempézni a Balaton alját, mert koszos, vagy piranhákat dobálni a Velencei-tóba

agimano 2018.12.14. 23:09:40

"nézem a sok bolondot" by Lacika

nicu71 2018.12.14. 23:12:57

Lacika milyen jo kis meglátásai vannak ,végre kap egy kis nyilvánosságot .:)

Gia 2018.12.14. 23:13:22

Hallotta valaki,hogy Roliék mit beszéltek,kire rakják következőleg a jeleket?

Lynette21 2018.12.14. 23:14:21

@Gia: Eva szerint Erara, de en bevallom oszinten, hogy nem ertettem mit mondtak.

Lynette21 2018.12.14. 23:17:11

Szegeny Csabinak jol megmondta Eva, hogy hova kell neznie, azota se tudja mi a jo.

Ay Mama, Que paso 2018.12.14. 23:17:46

ha a törtető VV Éva és a rosszkislány VV Anikó vezeti a VV9-et, akkor a VV 14-et a bentiek közül vezetik majd valakik
de kik?

agimano 2018.12.14. 23:19:37

@Gia: Az összefoglalóban azt mondta Adri, hogy a Krisztiánnal megbeszélték, hogy bárki jön vissza, erára rakják legközelebb.

agimano 2018.12.14. 23:20:49

@agimano: vagyis ezt mondta Adri Rolinak, és akkor Roli és Hunor mondták, hogy akkor ők is erára fognak tenni valószínűleg

Nyuszomuszo83 2018.12.14. 23:21:27

@Ay Mama, Que paso: nézem Tesa fél szememmel meg fél fülemmel! :D
Csabi Adri össze van, az elején Éva jól osztotta Vivit. Az én meglátásom viviről ha már facér él hal a facér! :D
@Adamadam: annyira egy rugóra jár az agyunk jogy ugyanezt írtam pár napja, az iskola héten hogy csokesz nem szállt el ugyanolyan hülye! Ez nem azt jelenti hogy szimpi, de jobban tetszik mint Era önteltsége!

tvbuzi 2018.12.14. 23:23:31

A három szépség kibeszéli a negyediket

Adamadam 2018.12.14. 23:26:26

@Nyuszomuszo83: Egyre gondoltunk akkor:D Csoki nekem sem a kedvencem ettől függetlenül, de jól csinálja a játékát. Ha Renivel nem lennének ezek az ordibálásai, akkor nagyon sok ember számára szimpatikus lenne, és ha nem csinál nagy ostobaságot akkor a döntőig mehetne.

Lynette21 2018.12.14. 23:27:12

@Ay Mama, Que paso: Az is lehet. Bar Laszika megmondta a mai belevaloban. Csokesznak, hogy szereti ot a kamera, es majd elhalmozza az rtl ajanlatokkal, ha kimegy, es megsem nyerne meg a penzt. Hat ha el nem is fogja halmozni ajanlatokkal az rtl, azert egy kis celebvagyokra, konyhafonokvipre, vagy nyeroparosra meg jo alapanyag lehet...

Lynette21 2018.12.14. 23:29:30

@Adamadam: En Csokin szorakozok a legjobban. Nagyon jo Pako utod, mert Csoki beszedet legalabb jobban ertem, viszont pl. a mozgasat ugyanolyan jol hozza.

Nyuszomuszo83 2018.12.14. 23:36:12

@Adamadam: EKG Tesó!
@Lynette21: Csokival egy nagy baj van, megy az ilyennyomorultak után mint Ánusz meg Radics volt, kiváncsi vagyok ha kiesik és kis Lekvárom marad milyen lesz, a vicces énje előjön-e méginkább, ha nem beszél mocskosan nem ordít mindenen akár döntös is lehet igen! :)

Jó éjt Mindenkinek, megyek nézni a CBS Reality-m! Pusza! :)

Maximista vagyok 2018.12.14. 23:57:59

Zsu nagyon jót kérdezett csak szarul a ribanctól. Helyesen a kérdés úgy hangzott volna hogy ha Krisz kiesik kinek a faszába ülsz bele te szutyok? Ez így epic lett volna.

elcsi84 2018.12.15. 00:16:20

@ibsen: Ritka undorító, hogy még Hunor is beállni látszik ebbe a sorba

elcsi84 2018.12.15. 00:42:56

@Adamadam: Hát kinek mi a szerethető.Nekem Csoki soha nem volt szerethető. Nagyképű díszmajom, aki elhiszi, hogy ő a császár.
Erát azért tudom jobban elviselni, mert legalább a szemébe mondja mindenkinek a véleményét. A híres-neves egykori szövetségesei nem teszik. Mindkettővel szemben megfogalmazta ezt kritikaként, mindkettő vérig is sértődött. Most meg közösen akarják rárakni a jelet. Szép társaság.

elcsi84 2018.12.15. 00:54:19

@Lynette21: Erára fogják, ezt mondták. Az őszinte Hunor is rábólintott azonnal

2018.12.15. 03:14:12

Üdv az éjszakai műszak jelentkezik!

Zsu Krisz cseveje közben Renyhének az a ló képe broáááf. Kérnék egy pót konténert itt hagyni a későn érkezők részére. Büszke vagyok Zsura szépen kiállt magáért. Karakán csaj még ha butus is.
Adri egyszerre taszít és vonz, mint nő? Ez most mi lehet, ilyet még nem tapasztaltam. A feje borzalom mégis rengeteg nőies gesztusa van a csajnak. Szerintem belezúgott Hunorba, csillog a szeme mikor rá néz.
Roli és Lacika hol alszik?
Greg milyen férfias. Ő nem tartja Adrit, nehogy Renato féltékeny legyen.
Zsut addig cikizik meg basztatják amig sajnálattal és együttérzéssel beviszik a döntőbe. Nem kellene folyton cikizni egy sérült embert és akkor nem lenne ilyen. De már tényleg sok amit kap odabent mindenkitől. Nem bírnak vele normálisan beszélni, pedig Buzigyereknek tudnia kellene milyen is amikor basztatnak a másságod miatt.
Renyhe pakolása a szekrénybe: a behányt ruhát beljebb dobjuk. Ótvar az ilyen kupis nő. Férfiakat megszégyenítő.

ficekence 2018.12.15. 07:12:32

Minden tiszteletem a poszt írójának. :))))))))))))))))))))))))

Hajrá Adri!!

ibsen 2018.12.15. 08:41:38

@elcsi84: Ez így van. Era már akkor elmondta pl Radicsnak hogy beszél a nőkkel amikor leszürkeegerzték meg hogy a sarokban ül. Egy csaj sem nyitotta ki a pofáját még a srácok sem hogy ne így dumáljon. Tudta hogy Radics őt viszi ki ezek után, de nem tojt be. Nem tudom Adri és Krisz tényleg megbeszélték hogy Erára kell rakni a jelet, akkor Krisz magát köpné arcon mert mint szövetséges Era mellé állt és rá tette a jelét ahogy megbeszélték. Adri most megpróbál szimpatikus laza lenne de be van szarva hogy nem jön vissza. A 3 támogatója közül talán zsu az igazi ez nem zsut minősíti hanem ezt a kis ribancot aki ennyit tudott elérni amióta itt van. A kavarásaival szart sem ért.

hereverő heverő 2018.12.15. 09:21:23

Lóreggelt.

Hoppancs, köszi az öfit, és tényleg tehetség kell ahhoz, hogy egy ekkora rakás semmiből élvezhető mű szülessen. És küldöm neked minden idők egyik legjobb progrock lemezéről ezt a számot:
www.youtube.com/watch?v=MHNxBheFAt4

Lóreggelt, álmos szombati hólapátolást. Kellene főzzek egy kávét.

hereverő heverő 2018.12.15. 09:26:13

@Nyuszomuszo83: Angora Cardi és Mókica is karácsonyi munkahelyi ereszdelahajam partin voltak, és Móki vitt magával kicsi hordozható campingkonténert is :)

Angora Cardi 2018.12.15. 09:50:33

Lacika, nézz ide, jaaaaj Laci, jaj de szép a szemeckéd, jaj de szép a szemed Laci, a kúva... *füüüüüütty
:D

Angora Cardi 2018.12.15. 09:54:22

Lacika fanclubnak küldöm, a mamázást most nem hallottuk :D

youtu.be/pVF2Li3G97M

Angora Cardi 2018.12.15. 10:10:34

@hereverő heverő: az én munkahelyemen a gazdag multinál nincs kariparty csak zárójelesen jegyzem meg, csak szarrágás van :D

hereverő heverő 2018.12.15. 10:12:57

@Angora Cardi: ööö, akkor én emlékezem rosszul? Mintha a mókicával együtt kérdezgettétek volna, hogy ki hova megy, és mi lesz a kaja. De lehet, hogy nem te voltál, sajnos az emlékezetem már a zaciban van.

Angora Cardi 2018.12.15. 10:19:27

éljen (nem) az év utolsó szombati munkanapja

Sanda.Ipse 2018.12.15. 10:28:25

Lacika for president!
Az Rtl titkos fegyvere. Ezért rejtegették eddig.

Angora Cardi 2018.12.15. 10:33:31

@Sanda.Ipse: Lacika osonópályán ügyesen halad.

Hajrá Laci :)

hereverő heverő 2018.12.15. 10:36:18

@Angora Cardi: Akkor a nyuszit félrevezettem. Pedig hiányolt már.

@Sanda.Ipse: Egyrészt azért még olyan 20 évig lehetne rejtegetni, addigra gondolom elpusztulok és mindegy lesz ha előhozzák. Másrészről lehet hogy jobb lenne az ország, ha Szépszemű Lacika lenne az elnök, talán normálisabb mint a mostani vezetés.
Majd elmenne találkozni az EU vezetőivel, hátrafordított baseball sapiban, és reppelne nekik

Angora Cardi 2018.12.15. 10:41:11

@hereverő heverő: és vinne magával a csodálatos lekvárból ajándékba

Proctor Ingram 2018.12.15. 11:13:55

Most miert lesz vasarnap kivalasztas a parbaj napjan? Meguntak a szerkesztok, hogy magukra pakoltatjak a jeleket, vagy le akarjak roviditeni a musort?

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.15. 11:20:54

@Proctor Ingram: is is! Rájött s retek, hogy elcseszte, felpörgeti, ledarálja és egy életre elfelejti a vv-t!

ibsen 2018.12.15. 11:22:50

@Proctor Ingram: Szerintem látják hogy szarból nem lehet várat építeni. Nem fogják többen nézni, mert nincs kik miatt igazán. A powered by Big brothert meg nem értem miért tették hozzá.Azok vették meg a vv formátumát vagy mi?

Ay Mama, Que paso 2018.12.15. 11:36:46

@Sanda.Ipse: Majka is így és itt kezdte......

Alauda Arvensis 2018.12.15. 11:41:31

Nem tudom milyenek a nézettségi adatok, de szerintem olyan oltár rosszak nem lehetnek, hogy rövidíteni akarják a szériát, inkább arról lehet szó, hogy karácsony hetében nem akarnak kihívással és párbajjal szórakozni inkább előbbre hozták egy héttel. Másrészt, mivel februárig tart csak a VV9 ha jól tudom, idővel mindenképpen át kell térniük erre a minden héten lezavart kihívás/párbaj időbeosztásra. Ez mondjuk nem cáfolja hogy elég tré társaságot sikerült összeválogatniuk a castingon, aki pl. Lacikát beválogatta, annak én a csatorna helyében már átadtam volna a felmondását.

Sanda.Ipse 2018.12.15. 11:47:13

@ibsen:
Várat nem, de lekvárat igen:)

Sanda.Ipse 2018.12.15. 11:49:42

@Ay Mama, Que paso:
Még VVV is beleszerethet, ha megözvegyül vasárnap:)

0.5 bit 2018.12.15. 11:57:51

@ibsen: "A powered by Big brothert meg nem értem miért tették hozzá."

Én valami olyat olvastam, hogy a TV2-nek lejárt a BB licence, ezért megvette az RTL. Így két legyet ütött egy csapásra: nem kell a formátum miatt pereskedéstől tartani és a TV2 nem tud BB-t indítani a VV-vel szemben. Hogy akart-e pereskedni valaki vagy a TV2-nél felmerült-e a BB feltámasztása azt nem tudom (tippre egyik sem). Másrészről bármi megtörténhet, mert talán a piramis-fal nevű vetélkedő miatt volt hasonló történet a TV2-RTL között, de akkor mintha a TV2 "nyúlta le" a formátumot mint anno az RTL a BB-VV kapcsolatában.

Egy szónak is száz a vége, kifizették a BB formátumot és ezért bigyesztik a főcím mögé, hogy "powered by Big brother".

csincsilla72 2018.12.15. 12:12:48

@Sanda.Ipse: VVV-nek feltétlenül bele kell szeretnie valakibe. Mást nem tud, csak bacni és ordibálni. Én Csokira tippelnék, mert Hunor most épp Adrival parittyázik, bár a csokifaszt a testével védi a két lyuksógornő. Roliból nem kér, praktikusan Laszika maradna, de ővele nem lenne játékban. Most nagy dilemmában lehet. Úgy sajnáltam, hogy Zsu nem volt tegnap konkrétabb, amikor azt firtatta, mi lesz a ribivel Ánusz kiesése után.:-)

Angora Cardi 2018.12.15. 12:17:46

Vásárolja vissza a tv2 a Big Brother-t és indítsa újra. Hátha jobb lenne mint ez a lelakott tesco gazdaságos VV..

bElannaTorres 2018.12.15. 12:31:37

Azt mondja Zsu , nem hittem volna, hogy elbírok 50 kilót - hát még ha tudná, hogy adri kb. 65 :)))

Sanda.Ipse 2018.12.15. 12:33:26

A 9x16 VV poszt címe (Renit idézve), hogy "Baszósok ide nem kellenek".
Namármost mi lesz ilyen alapon a párbajon? Mindkettő röpül aztán majd követi őket Reni is?
Főleg olvasgatok, így a "fontos" mondatok megragadnak:)

bElannaTorres 2018.12.15. 12:35:55

@Sanda.Ipse: baszósok nem kellenek -persze Csokival és Sunyorral nincs baj - ezen túl kéne már lépni, következő Vv-ben mindenki mindenkivel dugni fog, ha látják, hogy ezen vagyunk kiakadva

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 12:46:38

@Sanda.Ipse: Kérlek szépen, a mi nyelvújító Ármándónk többszöri nekifutása....,hát így sikeredett!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 12:50:51

@bElannaTorres: Jaja, ezen én is kacagtam! Szerintem arányokat vont a kis huncut.
Kvázi, ha Adri 65 kiló helyett 50, akkor ő 75 kiló helyett 60!!!! Az már egész jó súly a feltüremkedett babahájhoz képest...DDDD

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 12:57:27

@bElannaTorres: Adrit is hasonló kételyek gyötrik...parittya előtt én kihallottam a "na jó"!-önmegegyezést. Ebben a vonatkozásban a felmerülő baszósoknemkellenek- veszélyt, szembeállította a suni viszketegséggel....Úgy tűnik az altesti vágy győzedelmeskedett!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 13:02:35

@Angora Cardi: Csoki túl belakott, annyi esze tán van Ribinek, hogy ebbe a méhkasba, nem nyúl bele..., Roli nem igazán gusztusos pecsenye, Laszka nemi identitását nehéz megítélni, marad tehát Hunyor, vagy a rötyikefe....

bElannaTorres 2018.12.15. 13:14:17

@UdvariatlanBolondvagyok: egészségére, már ha egyáltalán jó volt , hunornak meg Csokinak majdnem mindenki elnézi hogy baszósok, ezért én is elnézem a lányoknak, nem szempont :)
Vivinek szerintem se fog kelleni Csoki, mert nem marad meg egy lány mellett sem, azzal sokat nem érne el Vivi, Hunorra tippelek én is

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 13:19:21

@bElannaTorres: Kellemesnek nevezte a szöttyögést, mint egy közepes vasárnapi ebédet..., amiben az a fő pozitívum, hogy nem ő főzte, csak vendégeskedett.

bElannaTorres 2018.12.15. 13:27:00

@UdvariatlanBolondvagyok: kb :)) még kiderül hunorral kapcsolatban erának volt igaza

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 13:58:15

@UdvariatlanBolondvagyok: Drágaszág ki vagy mi ellen tüntikézel! Miért nem vagyok beavatva nagy horderejű döntéseidbe??? Ez a zasszonynak tán kijárna!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 14:01:37

@Nyuszomuszo83: Kincsecském! Tegnap egész nap a radikális nézeteimmel zsombítottam a jónépet!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 14:05:27

@UdvariatlanBolondvagyok: jól van arany csillagom, csak tessék vigyázni magadra! Nem szeretnék VVV nyomdokaiba lépni és két nap múlva más udvarlót keresni! Mert volt ám felajánlás itten, de te nem locsolod a kis virágot! Akkor is jár a kiengesztelés!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 14:16:18

@UdvariatlanBolondvagyok: Lemaradtam pár körrel, amúgy te szervezted???

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 14:22:20

@Nyuszomuszo83: Sok puszi a pihés nyufi-dombra, engesztelés gyanánt...
Nem, nem szervezem,,,és kissé meglepő az eddigiekhez képest a spontaneitás..., bár már tegnap éreztem a céltalan tétovaságot, meg a kurva nagy cidrit!!!:D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 14:29:25

@Nyuszomuszo83: Hát természetes, hogy ágaskodnak a Zabhegyezők..., Hisz te "rosszkedvünk telét tündöklő nyárrá" változtatod át....:)))

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 14:39:04

@UdvariatlanBolondvagyok: itt esett a hó és most is esik, a nyuszik nagyonnem szeretnek cidrizni! Naaa a sok puszival talán ki tudsz engesztelni! De ugye ma már nem mégy oda? Megvallom mióta haza költöztem nem figyelem olyan intenzitással a hireket! Pedig ha tudnám honnan jöttem el...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 14:52:55

@Nyuszomuszo83: Tuti államigazgatási szektor! Ma pihi nap van, a békés hóesésen kívül, nem zavarja semmi a forgalmat...DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 14:57:34

@UdvariatlanBolondvagyok: Igen, az utcáról bekerülve háttér, szereplő dívány nélkül, amire azért buszke vagyok, de áthelyezést kértem, hogy hazakerülhessek! Akkor az esti történéseket remélem együtt követjük figyelemmel! Én napok óta shoppingolok! :D Vettem szörmés nyuszibakancsot! :D

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 15:04:19

@Nyuszomuszo83: Olyan velúros? Egyébként manapság pl..az Okmányirodákba már lasszóval fogják a diplomásokat...januártól/400 órás/, szerintem már vetőhálóval fogják...DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 15:17:24

@UdvariatlanBolondvagyok: letszamstop van, cicavirag, hiaba akarnanak barkit is fogni, Gulyas Gergely nem engedi

bElannaTorres 2018.12.15. 15:25:06

@UdvariatlanBolondvagyok: könnyű rájönni, hogy hova vezet, akinek lesz lehetősége kimegy külföldre, még kevesebben leszünk, a többieknek meg lesz energiájuk gyereket csinálni még kevesebben leszünk, miközben egyre több a nyugdíjas.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 15:28:29

@UdvariatlanBolondvagyok: Jól mondja @úgymond olvasó mmkk: tényleg totális létszámstop, pedig szerettem volna visszakapni vezető-tanácsosi besorolásom, de most várok, amint lehet, átmegyek akkor is Kormányhivatalba, de nem ügyfelezni, jobb mint a közalkalmazott -hányok tőle!
Nem velúros ez most, hanem egyszerű strapabiró, amiben talán ilyen havas csúszós járdákon nem töri ki a béna nyuszi a nyakát! A múltkor vett a csini csimma, térdig érő szárral 8,5 cm sarok! :D Az olyan tutajos! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 15:31:12

@bElannaTorres: abban élünk, nyugdíjas társadalomban, és imádom hogy némelyik visszamegy dolgozni, majd a boltban úgy válogat mintha nem ugyanazt kapná mint bármelyik másik. De a bevásárlást reggel 7-kor kell intézni, a tiszteletet meg add meg, mert miatta vagy nem eszel reggelit vagy elkésel és jön a szönyegszéle...

bElannaTorres 2018.12.15. 15:37:57

@Nyuszomuszo83: még az is lehet, hogy ennek is az az oka, hogy kevesen vannak a termelésben. Menjenek gyárakba inkább, ez a logika.
Ismerek én is nyugdíjast, aki azon van felháborodva, hogy mi lesz a karácsonyfával a téren... sokuknak biztos kellemes ez a túlóráztatás, mert tudják, hogy így lesz nyugdíj, vagy egyáltalán valaki az egészségügyben az ügyeleten.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 15:38:17

@Nyuszomuszo83: biztos vagy benne? marciustol nincs ATTV, lesz helyette uj koztisztviseloi torveny, csokkentik az alapszabadsagot satobbi

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 15:39:36

@úgymond olvasó mmkk: @Nyuszomuszo83: Lám a hivatalos verzió, ellenben az egyik kis barinőm most toppant (alig diplomával) oda, havi 280-ért protko nélkül. Igaz Veszprém...
Épp most nyomozza, hogy tkp, mi a dolga...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 15:42:50

@úgymond olvasó mmkk: Pontosan,,,úgy tudom 15 nappal...+fél órával növelik a munkaidőt, amit szabadon megválaszthatsz...(nesze neked demokrácia!!!). Nem kell hozzá nagy matek összeadni a napok, órák számát, hogy kijöjjön egy 13.havi ledolgozott hónap!!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 15:45:21

@UdvariatlanBolondvagyok: Hát pont ez sért hogy évtizedes tapasztalattal közigalapvizsga, tük vizsga, banámfasza vizsgával, diplomásan én nem kapok 280-at!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 15:47:18

@bElannaTorres: Nem fogom a csomagtartóba tenni az életem....!!!! Nem fognak elüldözni,,,inkább szívom a gázt!!! A karácsony slágerillata!!!DDD

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 15:49:42

@Nyuszomuszo83: A halál biztosabb,, pont a fizun zsonglőrködnek....

bElannaTorres 2018.12.15. 15:50:24

@UdvariatlanBolondvagyok: menni kéne többünknek amíg lehet, az a baj, hogy még nem gyógyultam meg, köhögök, de ha annyira fel tudok öltözni egy pár órára kimegyünk mi is

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 15:50:27

@UdvariatlanBolondvagyok: én sem megyek, nem akarok, itt van dolgom, még erőt kell adnom azpknak akik számítanak rám, nem hagyhatok itt mindent!

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 15:54:57

@úgymond olvasó mmkk: Na ez is...köztisztviselői törvény,,,hadd mennnnyeen!!!
Sokan azt se tudják eszik-e vagy isszák...még ez a túlóracucc valahogy eljut az agyba, de ezt sem tudják igazán realizálni...

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 15:56:12

@bElannaTorres: Kellemes,, már paprikamagot köpök reggel....DDDD

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 15:59:41

@UdvariatlanBolondvagyok: jaaaj Istenem, tudom hogy az a vicc, hogy ez nem vicc!

,, 2018.12.15. 16:05:19

@UdvariatlanBolondvagyok: Találós kérdés! Kitől származik az alábbi idézet: "Soros-féle módszerekkel gerjesztett, álhisztériás, álmunkásvédő, békétlen tüntetések"

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 16:22:48

@UdvariatlanBolondvagyok: en is megyek oda akkor, a bruttom nem eri el a 280at :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.15. 16:22:53

@,,: A sufnijogászok legnagyobb kancellária minisztere, aki nem csupán felért dörzsölt elődje arroganciájának, impertinenciájának és mindenkit lenéző cinizmusának szintjére, hanem finoman le is kőrözte....Gulyás uraság a tippem, bár a primkó megfogalmazásból ítélve Sziszi lehet a befutó...Vagy a Havasi Berci? Az is nagyot gurított tegnap, már majdnem magamra vettem...DDD

,, 2018.12.15. 16:26:28

@UdvariatlanBolondvagyok: Gaudi Nagy Tamás.... van az a pénz, amiért a zembernek korpásodikk a haja.

Nyuszomuszo83 2018.12.15. 17:23:02

@UdvariatlanBolondvagyok: szivem hiányozlak a másik posztnál, és más is kérdést intézett feléd!
süti beállítások módosítása