Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Olyan film nincs, amit Dwayne Jonhnson ne tudna eladni

2018. december 14. 18:00 - sixx

heber-villar-liza-1.jpg

A Rampage a '80-as, '90-es évek egyik slágerjátéka volt, egy játéktermi videójáték, amiben az emberek különböző hatalmas szörnyek bőrébe bújhattak, és az volt a cél, hogy pusztítsanak el egy komplett várost, mielőtt megállítja őket a katonaság.

Jóhogy adaptálták.

A főszerepet Johnson kapta, korunk egyetlen igazi akcióhőse, az ember, aki egy sakkjátszmát is le tudna úgy forgatni, hogy verekedés legyen belőle. Ezúttal egy főemlőskutatót alakít, aki szereti az állatokat, azok meg őt, és ezért amikor az egyik haverja, George, az albínó gorilla valami kísérleti vírustól bazinagy lesz, és a hatóságok vagy ki akarják lőni, mielőtt szétszedi San Diegót, vagy befogni és tovább kísérletezni rajta, hősünk nekilát rendbe tenni a dolgokat, azaz harmadmagával megmenti a világot George-tól és a többi bazinagyra nőtt állattól, mert van egy farkas és egy krokodil is a buliban, bizony.

Ez tipikusan az a film, amit a ember két dolog miatt vállal el: a pénzért, és abból Johnson kapott is egy kisebb talicskányit (22 millió dollárt cakkapkk) és az imidzsépítés végett, hiszen állatbarát, alapvetően kedves, jólelkű, hősies, egy rossz tulajdonsággal sem rendelkező karaktert alakít benne, a hülyének is megéri. Ezt a filmet nem azért ajánlom, mert különösebben jól sikerült volna, hanem azért, mert ott van benne egy jó film lehetősége, csak éppen a nagyüzemi, hollywoodi filmgyártás, a bevált kaptafák használata, a trükkökre épített filmezés kiölte a sztorit mögüle. A látványvilág is megér egy misét, a fizika, amit immáron bátran be mernek tenni a jelenetek mögé, a képernyőn jól érvényesül, valóban úgy néz ki Chicago, mintha a szemünk előtt szakadna össze, a betontömbök elől ösztönösen elugrunk mi is.

A vége az rém kínos, de arról azt kell tudni, hogy Johnson szerződésben kötötte ki, hogy csak ilyen lehet, és ha nem írják át az eredeti forgatókönyvet, akkor ő lelép, és keressenek másik nagydarab expankrátort maguknak. A többit meg tudjuk.

Tetszik, amit olvasol? Nézd meg a filmet a UPC Filmtárban, és egy 4K-s Thomson TV is a tiéd lehet! Regisztrálj itt, filmezz a Filmtárban!
(x)

Címkék: upc advent
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása