Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x39 - Gifbe' mondom el

2018. december 13. 16:48 - Dzsudibí

Ma ismét Péter fogad minket, és a jóisten bocsássa meg nekem, de egyszerűen nem tudok túllépni azon, hogy őt és Anikót közös ruhatárból öltöztetik, a mai szett egy mintás rövid ujjú ing gyöngyös karkötővel, hát a faszomatmár. Ezúton kihasználnám az alkalmat, és a Hogy Volt online magazin által rám ruházott hatalomnál fogva szeretnék megkérni minden kedves jóérzésű hímnemű olvasót, hogy ne viseljen rövid ujjú inget, mert ízléstelen. Köszönöm. 5.gif

Hogy mennyire fontos az öltözködés, azt rögtön maga Greg egyed is alátámasztja nekünk, Adri szülinapját ünnepeljük, mindenki kinyalta magát, mint Szaros Pista, merthogy jelmezes buli, és tévedésből Greg is fiúruhát kapott, mely egyébként nagyon tetszik neki, csak ebben nem tudott csajosan táncolni, mely kijelentését az elhíresült kézmozdulattal illusztrálja. 

4_1.gif

Azonban a baszatáska csurig megpakolását váratlan dráma szakítja félbe, az elengedett lufik közül ugyanis egy megakad a tetőszerkezetben, így nem tud világgá szállni. A renitens ballon világnak eresztője pediglen nem más, mint Greg, akit eleinte a többiek még vígasztalnak, hogy né má, te is különleges vagy, meg a lufid is baszik beállni a sorba, és annak rendje s módja szerint elrepülni a faszba, de végül Greg egyedül marad az udvar közepén az ég felé bámulva reményvesztetten, miközben sírva könyörög a lufinak, hogy menj ki légyszi. Ebből arra következtetek, hogy Greg szintén megrekedt lufi esetének szimbolikáját vizsgálta, és eszébe jutott, mennyire be van zárva saját fostos kis élete által teremtett kordonok közé, ahonnan képtelen kitörni, és míg mások szabadon szárnyalnak, ő magában álldogál, és könyörög egy kibebaszott retkes lufinak, hogy ugyan méltóztasson már továbbállni. Vagy valami ilyesmi. Azért a végére a többiek is megérkeznek, együtt bíztatják Greget, hogy vannak ennél nagyobb tragédiák is a világon (DE MI???), még egy ne legyél már köcsög is elhangzik Ánusztól, ami az ő szájából kevésbé hiteles, mondhatnánk azt is, hogy mosolygásra ingerlően kétszínű. A lufi végül csak kiszáll, melyet legalább akkora felhajtással ünnepelnek az agyhalottak, mint egy 36 órás vajúdás után a megváltó kisjézus születését illene, nem pedig egy szájszaggal töltött műanyagdarab távozását.

6.gif

Reni és Zsu tanácskoznak a fürdőben Csoki furcsa viselkedését illetően. Merthogy Csoki szerinte néz. Állandóan csak NÉZ. Általában én is szoktam nézni, elég sokat ami azt illeti, úgyhogy most gyorsan végiggondolom, hogy akkor velem minden rendben van-e, mindenesetre Reninek sincs kőből a szíve, ha Csoki még további két napig néz, akkor feloldja a számzáras erényöv lakatját, és visszaengedi Csokit oda, ahol még csak hárman jártak eddig az ügyfeleken kívül. Ezalatt a nappaliban sírva üvöltős karaoke buli bontogatja szárnyait, és a páré idejére még az ellenségek is barátokká avanzsálnak. És akkor kéremszépen, mindenki legyen kedves helyet foglalni, mert olyan médiatörténeti pillanat következik, amely ÉH Snezi majdnemteraszraszarása de csak teraszrahugyozása óta ritkán adatott meg: Ánusz fogja magát, és a zuhanytálcába hugyozik. Már ha lenne zuhanytálca, ugye, ehelyett reménykedünk, hogy a sárga nedű nagy része a lefolyóban végezte legalább. Nincs sajnos időnk azon lamentálni, hogy tette a suttyó, vagy a szupergecisuttyó kategóriába esik-e, mert már robogunk is tovább, Reni fűzi Greget egy szájrapuszira, aki egy röpke fing kieresztésével jelzi Reninek, hogy itt ma nem lesz puszi. Vivi üvöltözik Renivel, mert az lufikat durrantgat, és Vivi egy korábbi lufis balesetéből adódó traumája miatt nehezen viseli ezt, részleteket azonban nem kíván megosztani velünk a szerencsétleségről. Reni ezek után akár boldogtalan is lehetne, de szerencsére fehér lován belovagol Csoki, és megkéri, aludjanak együtt, Reni pedig lerövidítve a két napos türelmi időt beleegyezik. 

ke_pernyo_foto_2018-12-13_16_35_41_1.png

ke_pernyo_foto_2018-12-13_16_34_25.png

8.gif

A reggelt azzal indítjuk, hogy Ánusz kifejti jövőhétenmármásfaszátszopom Vivinek, hogy a reggeli készítés a nő dolga, melyen természetesen összeszólalkoznak, Vivinek most kezd el derengeni, hogy lehet, hogy ez nem egy egészséges párkapcsolat, ahol egyenlő felekként állnak egymás mellett, nem hiába, azért nem buta ez a lány. A reggel másnak is nehezen indul, Zsunak rühgeci eszi az ujjacskáit, erre utal legalábbis hogy az újjávarázsolt 30 centis körmeivel folyamatosan vakargatja azokat, ami rendkívül idegesítő látvány, mutatom.

1_3.gif

2_2.gif

3.gif

Krisztián szuperképességeket elhasználós tervét beizzítja, kezdi a leggyengébb láncszemmel, Zsuval. A projekt részleteit először Gregnek fejti ki, miszerint ha Zsu kiküldi Vivit hazugságvizsgálatra, és megbukik rajta, akkor Ánusz őt viszi párbajozni. Együtt prezentálják Zsunak, aki egyelőre bizonytalan, de az arcán látom, hogy meg lehet azért puhítani, mint minden kóros önbizalomhiányban szenvedő embert úgy általában bármiről. Megegyeznek, hogy a dolog közöttük marad, és nem beszélnek róla a többieknek. A dolog ott hibádzik mindössze, hogy Ánusz már korábban elmondta Vivinek, hogy mit tervez, aki elpanaszolja Csokinak, hogy mekkora Geci ez az Ánusz, természetesen Greg füle hallatára. Greg ezután már természetesen feljogodítva érzi magát, hogy az információt azonnal továbbítsa Adrinak. Cigizés közben már Reni győzködi Zsut, hogy küldje ki Vivit a vizsgálatra, én meg csicskageci legyek, ha tudom követni, ő kitől tudja.

10.gif

Na és akkor kéremszépen. Mindenki képzelje el maga elé az eddigi legnagyobb üvöltözéseket a VV történelmében, majd szorozza fel 10 kokkizás szájbacsulózós illetve további 10 parasztdombi Dinás teli szájjal óbégatással, és akkor nagyjából azt kapja, ami itt történik. Merthogy borul a habosított bugyogós szarral színültig telefosott bili, hogy akkor ki kinek mit mondott, és ki az áruló, mely kérdést úgy érzem úgy kívánják meg eldönteni, hogy ki üvölti hangosabban az igazát, és nem úgy, hogy valójában mi történt pontosan. Én bevallom, kurvára nem tudom követni, de ezzel legalább nem vagyok egyedül.

9.gif

Na de. Van még hátra villamesteri poziért folyó harc is, ismét van elődöntő, lányok fiúk először külön, majd a két győztes között döntő, a feladat, hogy ki tudja hamarabb kirázni a seggéből a pingpong labdákat, és én most bántam meg nagyon nagyon, hogy az ufós részt ellőttem tegnap. A döntőbe Reni és Roli jut be, és annak ellenére, hogy Roli nyer, végül mégis Renit választják meg demokratikusan a villalakók, mert Roli válláról lecsúszott a celofánborítás, és akkor senki nem mondhassa, hogy itt a villában nem teljesülnek az ember álmai.

ke_pernyo_foto_2018-12-13_15_14_45.png

12.gif

13.gif

14.gif

15.gif

KIHÍVÁS. Végigmegyünk a feleslegesebbnél feleslegesebb körökön, mesélj arról kit fogsz kihívni úgy, hogy nem utalhatsz rá kit fogsz kihívni, az eszed vagy a szíved, de a nevet ne mondd ki, megnézzük Ánusz vlogját, meg a kiválasztást mégegyszer, különbeszélgetés Petivel, NE MONDD KI A NEVET, egy langyos bögre tej izgalmasabb ennél a 20 percnél, csak a langyos bögre tej annyival jobb választás, hogy azt utána visszahányhatom, ezt a 20 percet viszont már senki nem fogja visszaadni az életemből. Egy szó mint száz, Pua a kihívott, indulhatnak a fogadások, hogy a 18 évesen soon-to-be kétszeres özvegy melyik faszra repül rá jövő héten.

Címkék: valóvilág rtl2 vv9
464 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cimili 2018.12.13. 23:25:07

na jók legyetek, még annyi dolgom van. jó éjt!

ibsen 2018.12.13. 23:25:18

Adri is csak Reninek pofázta el, ami mindegy is...

Mók_Ica 2018.12.13. 23:25:27

@ibsen: jól tetted.... legközelebb kérek én is.... mer' most rosszul vagyok..... nem bírom én már ezt a feszkót...... :)))))

Maximista vagyok 2018.12.13. 23:25:42

Jó szülő vagy Győzi hogy rakjam telibe a gitár nyakadat. Elfért volna a magzat vizedbe egy-két cápa....

Mók_Ica 2018.12.13. 23:25:55

@Cimili: jó éjt cicusom :))) :*

ibsen 2018.12.13. 23:25:57

Mintha Hunor dec közepét mondta hogy akkor fog szexelni...

hereverő heverő 2018.12.13. 23:26:17

@Cimili: jóéjt szép álmokat. Tudod, Freddie :)

Maximista vagyok 2018.12.13. 23:26:45

Cigi, valaki hozzon gyújtót.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.13. 23:26:49

@Nyuszomuszo83: én 7 év után tettem le 12 évig. De már újra szívom. Csokit, röpítette, mindent ettem cigi helyett és nem voltam túl kedves, de összekötötték a leszokást egy nagyműtéttel, mindegy, mi fáj, egyben jobban kibírható.

Mók_Ica 2018.12.13. 23:27:07

@Maximista vagyok: jajjjj...... (mondjuk azért röhögök, de pszt!!!! ne mondd el senkinek.... pláne az elcsatolt területeknek :))) )

Nyuszomuszo83 2018.12.13. 23:27:40

@tvbuzi: fasznak ahogy Móki irta, abból is a puhábbik!
@Csakazértis én vagyok a királynő: ebben az egyben nem szeretem az önállóságot! :D

hereverő heverő 2018.12.13. 23:27:41

@ibsen: akkor fog szexelni, lesz ami lesz. Akkor is ha nincs nő.

Mók_Ica 2018.12.13. 23:27:57

@Maximista vagyok: usb-st kipróbálod? dobom :)))

Mók_Ica 2018.12.13. 23:29:08

@Nyuszomuszo83: úgyis mondhatjuk, hogy tetőtől talpig férfi..... egy nagy fasz :DDD (én kérek elnézést)

Cimili 2018.12.13. 23:30:28

@hereverő heverő: :DDDDDDDDDDD na télleg léptem, tsók mindenkinek!

Maximista vagyok 2018.12.13. 23:32:14

Győzi rég láthatott puncit hogy a takaró gyűrésére már ráizgul... Szánalmas egy féreg, ráadásul szar amit csinál. Sztár szaralma.

Nyuszomuszo83 2018.12.13. 23:33:01

@Maximista vagyok: viszek illatost!
@Csakazértis én vagyok a királynő: tavaly volt egy egy napos sebészeti fülmütétem, azt mondták nuku cigi elötte, egyet stikában szivtam, nem birtam idegileg, majd du. 4-kor elhagytam a kórházt, mi volt az első? Cigi! Aztmondták nem lehet mert szédülés hányás lehet a vége! Kurva jól esett! Máskor van hogy 6-8 órát bírok! Éjjel 6-ot alszom pl! :D

hereverő heverő 2018.12.13. 23:34:51

@Nyuszomuszo83: hosszú nyuszifülekre 2 nap a műtét.

Nyuszomuszo83 2018.12.13. 23:35:12

@Maximista vagyok: mocskos perverz kéjenc disznó! Ő lesz (már sz) akire rábiggyeszthető, hogy vén kecske is megnyalja a sót (nyalná csak). Ripacs görény!

Nyuszomuszo83 2018.12.13. 23:37:11

@hereverő heverő: akkor nyufi kipurcan! Nyufi súlyos cigifüggö és tudja magáról! Nyufi szereti a cigit! A dohányboltok nyufit! :)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.13. 23:37:39

@Nyuszomuszo83: jogos. :) Van, mikor nem kell nagyon önállónak lenni. :)

hereverő heverő 2018.12.13. 23:38:25

@Maximista vagyok: Hát vele is rég történt olyan mint most ott benn. Engem meg még sosem ujjaztak meg a takaró alatt. Én is izgulnék az első alkalommal.

Nyuszomuszo83 2018.12.13. 23:40:09

@hereverő heverő: te is azt mondanád mint szűz lány a vibrinek???
Ne remegj, nekem is az első!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.13. 23:41:20

@Maximista vagyok: azt mondta, a szex sok kalóriát éget. Jó sokáig volt kövér. Ahogy Bejaasszony is. :)

Maximista vagyok 2018.12.13. 23:41:52

@Nyuszomuszo83: az a borzasztó hogy a retek nem hívott be helyette egy akárkit. ez amit tol ez a senki kritikán aluli. semmi keresnivalója a médiában. tisztázni az adócsalását eddig még nem sikerült. ja várj de, bodzaszedésből lett a vagyon, ahhha, anyádat! azt ne is említsük hogy mennyit árt, poén egyenlő a nullával, beszéd, artikuláció, stb nulla. jó azt elismerem matekból fasza!

hereverő heverő 2018.12.13. 23:43:44

@Csakazértis én vagyok a királynő: Evelinke is mostanság fogyott le. Családi program.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.13. 23:44:13

@Nyuszomuszo83: ismerős. :) Műtét előtti nap még rohantam cigizni. :) Utána megeskettem az ápolókat, hogy sskk nem tolnak ki cigizni, akárhogy könyörgök. Nem volt nehéz, mert két hétig csöveken lógtam, az összes gondolatom akörül forgott, hozzák-e a fájdalomcsillapítót.

hereverő heverő 2018.12.13. 23:45:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: ja és a buksi kutyust is el kellett ásni. Elégett róla minden kalória.

Nyuszomuszo83 2018.12.13. 23:47:36

@Maximista vagyok: és a végén a vallás belekeverése... engem bánt, nem vagyok mély vallásos, de na... és ő szentfazéj katolikus! Az ember egy nulla nem értem már vagy 20 éve miért szerepel, ki tolja a szekerét?
@Csakazértis én vagyok a királynő: jaaaj drágám az adócsalt milliók endorfint termelnek ami boldoggá tette őket és a bőrük alá kúszott! Szex is bódottág lehet, bár kétlem hogy Győző bárkit bódoggá tenne, még Bejja se birja néha! Tudod nincs pénz nincs boldogság, de ha van pénz minden mehet, akár egy seggbekúrás! Dopeman megmondta! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.13. 23:49:45

@Csakazértis én vagyok a királynő: uhhh, basszus, igy tuti le lehet tenni, szegénykém! Akkor inkább szívom, de ilyen áron nem akarom letenni!

hereverő heverő 2018.12.13. 23:51:14

Na rosszalkodjatok, én bealszom. Joccakát mindenkinek

Maximista vagyok 2018.12.13. 23:51:37

@Nyuszomuszo83: én egyáltalán nem vagyok vallásos de ezért akár meg is üthetné a bokáját. nagyon szeretem amikor komoly gondolatokat akar megfogalmazni aztán fél perc alatt agyonbassza azokat. Good job!

Nyuszomuszo83 2018.12.13. 23:52:33

Drágáim! Véget ért a móka mára! Mindenkinek jó éjszakát kívánok! Jaaa holnap szabin vagyok meg szombaton is! Alszom ha tudok vagy 8-ig! Puszinyuszi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.13. 23:58:00

@Maximista vagyok: én azon csodálkozom, hogy erre egy vallási akárki se kapja fel a fejét és kéri ki magának. Mindenért szoktak reklamálni, ezért miért nem?
@Nyuszomuszo83: nekem viszont az életem része a vallás, úgyhogy taposnám is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.13. 23:59:37

@Nyuszomuszo83: összekötöttem a durvát a kellemetlennel. Gondoltam, műtét után úgyse lesz erőm. Na ha. Együtt jöttek az elvonási tünetek a fájdalommal.

Nyuszomuszo83 2018.12.14. 00:05:06

@Maximista vagyok: nem lehet, de ha tudom 10-ig megpróbálom!
@Csakazértis én vagyok a királynő: én is taposnám, én nem megyek sűrűn templomba,sőt, de hiszek a Mindenhatóban! Engem tényleg bánt és irritál, hogy ami szent abból csinál paródiát! Én is csodálom, hogy senki nem reagált erre! Remélem olvasod Győző, baszd meg!
Ez nagyon durva, elvonás+fájdalom, pokol maga!-Nagyon erős vagy te is! Puszi!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.14. 00:15:46

@Nyuszomuszo83: ja, erős. ;)
Viharban született Daenerys, tűzben edződve. ;)

csincsilla72 2018.12.14. 00:39:47

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Totál offtopic, bocs :-))
Daenerys :-) Jájj.....
Nekem Emilia Clark MMKK Louisa Clark lesz, barnán, idióta ruhákban. Ezzel a hidrogénszőke fejjel nem tudok mit kezdeni. Mondjuk a Trónok harcával sem. Könyvben unalmasan indult, letettem.
ON: szerinted Győző tud olvasni? :-)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.14. 01:01:54

@csincsilla72: én imádom a Trónok harcát. :)
De Havas Jon jobban bejön, mint Daenerys. ;)
Könyvet is szeretem
Csajt barnán is szerettem, sőt, ott sokkal szerethetőbb. :)

On: sztem Győző nem tud olvasni, csak ismeri a betűket és random hajigálja egymás után őket. :)

csincsilla72 2018.12.14. 01:17:31

@Csakazértis én vagyok a királynő: Azt mondod, Győző csak a betűfelismerő csoportba járt? :-)

Costanza 2018.12.14. 05:05:07

Mikor repul mar a mokusanusz??

hereverő heverő 2018.12.14. 06:40:17

Lóreggelt.

@csincsilla72: és @Csakazértis én vagyok a királynő:
Emilia Clarke-ban azt imádom ahogy nevet, igazi kacagás.

BarBwire 2018.12.14. 07:45:56

Jó reggelt mindenkinek! Tegnap nem engedett be a mátrix, úgyhogy csak olvasni tudtalak benneteket. Üdítően hattok rám, sosem vagyok álmos.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.14. 08:23:19

Jó reggelt!
Kiveséztük már, hogy milyen bunkó volt ánusz a fahéj evésnél?
aszondotta ánusz, hogy EZ tuti lenyeli, ismerem, mindent lenyel.

Most már nem csak az lesz ám izgalmas, hogy csoki faszra kérecckedik vv özvegy, de hunor szopásával is vihart kavar. ráadásul, akkor adrit bassza fel vele

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.14. 08:55:20

@BarBwire: kávé helyett hogyvoltot mindenkinek. :)
Az első kört én állom. :)
Jó reggelt. :)

BarBwire 2018.12.14. 10:16:45

@Hedo a nokedli szaggató: képesek voltak fahéjat enni? az egy szivatós dolog, főleg hogy veszélyes.

2018.12.14. 10:21:07

Kedves Szeretteim!

Köszönöm nektek, hogy bearanyozzátok a mindennapjaimat. Köszi, hogy időt, energiát, pénzt nem kímélve itt vagytok mindennap. Ezért még hálás a retek és sok kábel szolgáltató igazgatója, vezetői, hogy idén is megfinanszíroztuk a drága nyaralásaikat, hogy ebbe az évbe is le tudták cserélni a céges audi A6-ost. Köszönetüket küldik még a mobil és internet szolgáltatók is hasonló okokból. Ja és köszi annak a 13 gyökérnek odabent is, hogy nyilvános bohócot csinál magából. Mindezt csak azért, hogy napi pár percre feledni tudjam az életem nyomorait. Mert a nevetés amit ti adtok nekem a legjobb gyógyszer az életben. Isten éltesse a Humort!!! Maradjatok meg ilyennek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.14. 10:50:10

ket es fel napnyi szopas utan megerkeztem, a kurva eletbe!

2018.12.14. 11:50:46

@Nyuszomuszo83: Én járok misére, éppen ezért a bax fel ez az ostoba czigány. Az világos, hogy ő is jár vagy járt templomba, mert megragadt nála a dallam. A szöveg nem, mert úgy általában a szöveggel, pl. magyar ragozás, vagy idegen nyelv, súlyos gondjai vannak. Tudat alatt, ő úgy éli meg ezt a műsort(???), mintha ő lenne a pap, és mi a hívők. Biztos gyerekkorában csodálattal nézte, ahogy a pap elbocsájtja a híveket. Na mindegy, szerintem a BeleValó pont nem az a műsor, ahol ez a csicskaghecci a katolikus liturgiából idézzen, énekeljen. (Ja azt elfelejtettem, hogy énekelni sem tud.) A fajtája szégyene.

2018.12.14. 11:51:48

@Hedo a nokedli szaggató: Valamiről lemaradtam? Azt hogy kell érteni, hogy Hunor szopásával? Volt rá utalás?

2018.12.14. 11:53:34

Ha kiesik a törpeuszkár, tényleg átnevezhetjük VVVribancot WWÖzvegyre :-)

2018.12.14. 11:56:15

@Hedo a nokedli szaggató: Éppen azért írtam misét, mert tudtommal a protestánsoknál nem az az Istentisztelet vége, amit ez az ócska czigány a Belevalót behelyettesítve kántál minden este.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.14. 12:00:27

@Spitzbauer: Mi is kapunk áldást és egyesével elköszön a lelkész úr mindegyik kedves testvértől

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.14. 12:01:25

@Spitzbauer: én képzeltem el, hogy özvegy első adandó alkalommal rábukik a hunirudira

É2I 2018.12.14. 12:10:48

Gyóreggel!

Jó lett ez Dzsudi! Viszont ezúton kérnék meg minden nőnemű HV olvasót, hogy ne viseljen miniszoknyát mert az ízléstelen. Nyáron különösen járjon csadorban, had csorogjon a nedv minden pólusából. Dikk! Geci!

Szepvoltfiuk 2018.12.14. 13:06:39

látom itt is mindenki úgy látja ahogy én. ehhez kellett egyeseknek 40 adás, én egy hét után mondtam a spanoknak.

ez a roli hunor vonal sem különb egyiknél sem.

úgyhogy Zsuban még nem csalódtunk.:D hajrá!

Szepvoltfiuk 2018.12.14. 13:07:30

a csicskáknak nincs helye az életben, márpedig roli és hunor most felköpött és aláállt.

mobilos perpetuum 2018.12.14. 13:09:19

@Hedo a nokedli szaggató: Hunyor taktikája szerintem az, hogy inkább nem csinál sokat, de nem égeti magát le. Vivikének csak a Lacika marad, hátha a rudija nem láthatatlanul kicsi.

2018.12.14. 13:11:05

Szasztok! Külföldön voltam, kimaradt pár rész. Segíccséget kérnék:) hogy lehet az, hogy Zsunak megvan a szuperkepessege, es Krisztian akarta felhasznalni? Zsu elhasznalta amikor Rolit kikuldte tudtommal... Ja és megvan a tolvaj? Vagy a szerkik ismét remekeltek, és a napokon keresztul tarto ezen rugozas utan leszartak a dolgot. Egyébkent ez a Krisztian ez hulyebb mint gondoltam, mondhatni hulye mint a segg. Azt gondolja, hogy ezzel a viselkedessel megnyer barki ellen parbajt es a fodijat is? Olyan jo lenne ha most az eccccer megmutatnak majd a szavazas valodi allasat, szerintem 80-20 aranyba n esne ki.

2018.12.14. 13:12:51

@Szepvoltfiuk: ezt mire erted? Marmint higy nem kulonb?

Ay Mama, Que paso 2018.12.14. 13:31:05

@Cleveland55: Zsu "szuperképessége" három részből áll és Ő eddig csak egyet használt el
nincs meg a tolvaj, ha volt tolvaj egyáltalán

Szepvoltfiuk 2018.12.14. 13:36:45

@Ay Mama, Que paso:
kurvaidegesítő volt 5 részen keresztül.

Szepvoltfiuk 2018.12.14. 13:37:58

bár megértem, hogy valahogy ki kellett tölteni a műsort.
de könyörgöm, mégha megírt is a sztori, jobb nem megy?

néha olyan érzésem van, hogy jelentkezni kéne, és megmutatni, hogy kell csinálni a showt.
persze nem radicsosan.

Szepvoltfiuk 2018.12.14. 13:39:22

ez pédául csodás, ahogy a fáradt fejű papamedve vakaródzik:
m.blog.hu/ho/hogyvolt/image//8.gif

Szepvoltfiuk 2018.12.14. 13:44:16

mondjuk az sem volt kutya, hogy az összefogalaló fele megint valami undorító "játékról" szólt, ahol csinálták már megint a disznóólat.

ilyenkor az ember azért visszasírja árpa attilát.

Ay Mama, Que paso 2018.12.14. 13:50:13

@Cleveland55: így volt amikor megkapta, emlékeim szerint

@Szepvoltfiuk: H A J R Á!!

SZIGMA 2018.12.14. 14:52:13

Lacika annyit sincs képernyőn, hogy egy gif-et össze lehessen rakni belőle :)

Nyuszomuszo83 2018.12.14. 15:35:28

Jóóó Napot!

@Spitzbauer: én éjféli misére illetve húsvéti misére megyek, pár éve nem voltam, az idén tervezem, ha nem lesz nagyon hideg! Egyedül megyek nem szándékozom megfagyni!! :) Győzi egy retardált, a romák pedig köztudottan nagy Istenhívők, igy nem is értem miért érzi úgy ez a nyomorék, hogy így nyilvánuljon meg. Ő lenne legjobban felháborodna ha az egyház kiutasítaná! De Isten nem bottal ver!
@Cleveland55: Ay Mama jól írta háromszor használhatja egyet ellőtt már! Az én véleményem, hogy bement a vellamanó aztán kivitte, majd visszacsempészték a fiók alá, ezzel generálva az ordítást meg az első hazugságbizsgálat kérését! Érdekes pont Zsuzsi cucca tűnik el akinél a hazugságvizsgálat van. Pont csak az ő holmijai tűnnek el, a csipesze, fésűje, bodyja stb, a mikulástól is dobozt kap, hogy pakoljon abba...annyira generált nekem ez...
Tény, hogy trehány az összes viszont! Tematikus hétként javaslom a takarítást!

csincsilla72 2018.12.14. 15:55:57

Én mélyen és megrögzötten ateista és vallásellenes vagyok, természettudósként túl jól ismerem a világ nagy törvényeit. És mivel nekünk "isteni" munkák van (élőlények genetikai átalakítása), nehéz ezzel összeegyeztetni az istenhitet, főleg azt látva, milyen gány munka az eredeti is. :-))) De egy dolog az, hogy én milyennek látom a világot, és egy másik dolog az, hogy ezzel nem bactatom azokat, akik másként gondolkodnak. Nagy a bolygó, elférünk, mindenki abban hisz vagy nem hisz, amiben neki jólesik, amíg nem árt vele másoknak. Győzi megnyilvánulása pedig szimplán ízléstelen volt.
@Nyuszomuszo83: A tematikus hét nagy ötlet lenne, valami elviselhetetlen az a mocsok és rendetlenség, amiben élnek. Nekem már ez elég lenne ahhoz, hogy feladjam a játékot. Döglenek az ágyban a kinti gönceikben, cipőben, a retkes fürdőköpenyükben. Egyszerűen undorító. A konyha ragad a mocsoktól, az étel kiborítva. :-(
Ancsából viszont egyre többet szól ki az anyuka. Aranyos volt, ahogy tegnap azon pattogott, hogy félmeztelenül szaladgálnak és fel fognak fázni. :-)

Ay Mama, Que paso 2018.12.14. 16:09:19

@Szepvoltfiuk: előre így nem tudom megmondani, remélem érthető

bElannaTorres 2018.12.14. 16:09:27

Jó volt mikor era egyből a lányokra gyanakodott a levél után, közben csokifasz írta neki. Másik hogy nekem sem tetszett, hogy Hunor a kisbunkó ánusz mögé állt be, már csak azt nézi hova áll roli aztán megy utána.

Ay Mama, Que paso 2018.12.14. 16:14:07

@SZIGMA: Kevesen értik Lacikát ezért most.

Eleve a Lacika egy álnév. Egy túlédesített átverés, hogy azt gondol a kicsinyítő képzőről, hogy László nem egy nagy kaliberű valaki. De honnan is jön Laci, azt fogjuk most vizsgálni. Mi itt a Vizsgáló Intézetben.

Lássuk az általatok is ismert tényeket. László nem beszél feleslegesen. Sok beszédnek sok az alja, illetve hallgatni arany. Okos, intelligens ember keveset beszél, mert minek. Pláne egy Reni, Era, Adri, Zsu, Vivi által lakott villában. Felesleges neki megszólalnia, hiszen más szinten van mind műveltségben, mint intelligenciában. Ráadásul hallgatásával László már annyi aranyat készített, hogy az iszlám vallásnak is lesz idén aranyvasárnapja. (Ha az iskolahétre gondolsz , az is csak László szerénységén múlott, hogy nem fedte fel magát. Hagyta érvényesülni Zsut, például. És úgy maradt szórakoztató is egyben. Ezt azért kevesen mondhatják el magukról. Arról nem is beszélve, hogy mekkora tehetség kell ahhoz, hogy így ad elő a hülyét, miközben .....)

Az se véletlen, hogy László nem nagyon kap jelet,jelrakásnál. László úgy alkalmazkodik egyszerre mindenhez és mindenkihez, hogy minden létező és nem létező életformának meg tud felelni. Ezzel is jócskán megelőzve a kort amelyben együtt élhetünk vele. Ezért is lehet félrevezető, hogy nem beszél. Egész egyszerűen nem terhel senkit azokkal a problémákkal amik foglalkoztatják. Ő csak a megoldásokat tálalja. Ami neked egy megfordított sapka, az a valóságban lángra lobbantja Párizst. Ami neked egy lekvár, az a valóságban a sóstói stadionban tényleg egy ige, ami oda vezet, hogy Vidi-Chelsea 2:2. (Ha Lacika ott lett volna ez ugye 4-0 lenne) És ezekből még számtalan van, tényleg a teljesség igénye nélkül, Lacika leplezte le a piramisokon tetején szexelő párt, az ő (László) scherlockholmes-i intelligenciája segítette elő Sarka Kata válását és útját a teljes boldogságban élt új házasságához,és Lacikához fűződik a legújabb mars járó üzemanyagtartályának alsó fémlemeze, ami nélkül nem lenne az a mars járó ami.

Sokan vádaskodnak azzal, hogy: Bódi László csak azért került be a villába, hogy ki legyen a létszám. Ez igaz. De senki nem vállalta ezt a szerepet. László épp úgy tud tuja vagy éppen biodíszlet lenni, mint bármi amit kitűz maga elé. Ebből a szempontból Lacika áldozat. Mert az ilyen embereket kihasználják. De László képes áldozatokat hozni még ha olyan mély szintre kell lesüllyednie, mint amilyenen Csoki vagy éppen Ginu vegetálnak.

Most felmerülhet a kérdés, hogy mi szüksége Lacikának a Való Világra. Teljesen jogos kérdés. De a válasz egyszerű. Lacikának is kell a pihenés. És ő meg is érdemli,mert ha kijön - természetesen győztesként - akkor még nagyobb feladatok várnak rá.

Most már remélem tényleg elhiszitek, hogy Ő - ahogy László mutatta be magát - Az utolsó Jedi!

2018.12.14. 16:29:41

Van BV-s poszt. Nehéz két síkon itt lenni

SZIGMA 2018.12.14. 16:31:17

@Ay Mama, Que paso: EKG! :)

(ha jól értelmezem a helyi szlenget, ez a tökéletes egyetértést jelzi)

ibsen 2018.12.14. 17:15:06

@Ay Mama, Que paso: Húzzon haza ő is nem sokat tett hozzá ehhez ami van. na jó ő is beállt cigizni. kb ennyi.

Csillepityu 2018.12.14. 17:41:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: Kézcsók ,biztosan gyönyörű kicsi Hölgy.Csak érdeklődöm,milyen méret a "kicsi"?Az ami ISO mértékrendszerben hány milliméter,és ezt hosszában,vagy átmérőben,vagy mindkettőben gondolják a szakavatott Hölgyek,vagy a saját hüvely méret betöltöttségének megelégedettségével .Várnám szíves válaszát.

Sanda.Ipse 2018.12.14. 18:30:39

@Ay Mama, Que paso:
Nem nézem a műsort (néhány videó kivételével), csak olvasgatni járok ide.
A te bejegyzésedért ez ma érdemes volt. LOL
Gratula! Szuper.

Csillepityu 2018.12.14. 18:30:50

@ibsen: Pontosítanék .Hunyor azt mondta,ígérte,hogy 11.-én Adri szülinapján, ha él a lehetőséggel,lesz kex vele .Adri memóriája kiválóan műkszik. Bevasalta az ígéretet.

MosóMaca 2018.12.14. 20:33:06

@Ay Mama, Que paso: kitűnő (stabil) csodálatosan kifejtett érvelés! Megvettem!
süti beállítások módosítása