Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x38 - Jelentés az X1683ZQ anyahajónak a Naprendszerből

2018. december 12. 16:14 - Dzsudibí

ke_pernyo_foto_2018-12-12_15_57_17.png

38. nap

Küldetésünk 38. napján továbbra is a NR4 (továbbiakban Föld bolygó a helyiek nyelvén) egyik legprimitívebb, az emberi faj egyedeinek vizsgálati anyagát továbbítjuk a X1683ZQ anyahajó felé. Vizsgálatunk tárgya egy 10 fős (javítás földi idő szerint 23.34-kor: 11 fős - Lacika egyed kimaradt az első numerációból) populácó, melynek egyedei egy Villa nevű lakóegységben élnek. A vizsgált populáció alapján megállapítható, hogy a fajra igen jellemzőek az erőteljes kiadott hanghatások, illetve a test felületén különböző, valószínűleg törzsi eredetű primitív motívumok tartós felfestése, melynek vizsgálata még folyamatban van szakértőink és elemzőink segítségével, de valószínűsíthetően a szaporodással illetve a kezdetleges hierarchikus rendszer reprezentációjával állunk szemben. A faj nőstény egyedeinek fejszervén továbbá jellemzően idegen egyedektől származó szőr pótlékok találhatóak, melyek szakértőink szerint egy globális, jelentős szőrveszteséggel járó járványos megbetegedés folytán szükségesek.

dec_-12-2018_15-21-37.gif

A csillag, mely körül a bolygó kering, ciklikusan világítja meg a Föld egyik, majd másik oldalát, így a bolygó tengely körüli megfordulása egyik felében a csillagtól távolabb eső fele sötétségbe borul. Ezt a napszakot az emberi egyedek jellemzően mozdulatlanul töltik, ebből kövektezik, hogy valószínűleg a sötétséget szervezetük kevésbé tolerálja. Ezt támasztja alá a mozdulatlan periódust megelőző igen erős, magas frekvencián kiadott hangok elegye, mellyel az egyedek egymásnak üzennek minden valószínűség szerint. A sötétség által kiváltott diszkomfort érzet különböző formában és intenzitással jelenik meg a különböző egyedeknél, a legerősebb és legszembetűnőbb hatást Krisztián nevű egyedből váltja ki, amely a sötétség által kiváltott szorongását enyhítendő Csoki nevű egyed testének dörgöli testét. A mozdulatlansági periódust az egyedek többnyire párosával töltik, illetve Greg, Reni és Zsu egyedek törzsi táncot és éneket is prezentálnak, melyben egy cápa nevű lény a szemei által fogyasztja el áldozatát a szerelem tengerének nevezett földrajzi egységben. A lakóegység állapota alapján minden bizonyossággal kijelenthető, hogy az emberi egyedek a mindennapi életük során keletkezett hulladék, szervezetükből származó különböző végtermékek illetve a testükön napközben hordott textíliák rendszertelennek tűnő káoszában érzik magukat komfortosan.

dec_-12-2018_15-18-20.gif

dec_-12-2018_15-18-44.gif

1_23.png

2_18.png

3_15.png

dec_-12-2018_15-20-17.gif

dec_-12-2018_15-21-08.gif

A mozdulatlan periódus végét a csillag által keltett fény jelzi az embereknek, úgy tűnik, az Adri nevű egyed keletkezésének valamiféle napfordulóját ünneplik a populáció tagjai. A ceremoniális megemlékezés azonban félbeszakad, ugyanis a Greg, Reni és Zsu egyedek csoportos táncos és énekes esti rituáléja a populáció egyes egyedeit zavarta a mozdulatlanságukban, ezt beszéd formájában elemzik ki. A mozdulatlan fázist felváltó, szintén rituális szokásnak tűnő módszer, hogy az egyedek fejüket fedő, állati mintás palástokban foglalnak helyet a szabad téren, és egy fehér színű hosszúkás szerkezet segítségével füstöt lélegeznek ki és be. Szakértőink és elemzőink egyelőre hiába próbálták megfejteni ennek a szokásnak az eredetét és célját, ugyanis az emberi faj a földi légkörből elsősorban az oxigént hasznosítja, ám vizsgálataink alapján az eszköz száraz leveleket és papíranyagot tartalmaz, mely nem alkalmas az oxigén magasabb koncentrációban történő bevitelére. Reni és Adri egyedek párbeszédet folytatnak az esti táncos énekes rítus jelentőségéről, Reni egyed szerint - idézet - ha más szarik arra, hogy ők felkelnek, akkor ők is szarnak rá. Elemzőink a kijelentés értelmét még vizsgálják, a szarás kifejezést a faj a táplálkozással bevitt anyagok megemésztésének kiürítésére használja, így ezek alapján megállapítható, hogy az egyedek néha egymáson végzik ezt az ürítési tevékenységet, melyben igen fontosnak tűnik a kölcsönösség elve.

9_7.png

10_8.png

Reni és Adri egyedek egy külön helyiségben egy párbaj nevezetű eseményt emlegetnek, mely az eddig összegyűjtött információk alapján szintén valamiféle, a hierarchikus sorrend fellálítására szolgáló esemény lehet. Reni egyed mindeközben a falból folyékoly halmazállapotban lévő dihidrogén monoxiddal permetezi magát, mely jelenség előtt még szakértőink is értetlenül állnak, hiszen köztudott, hogy a dihidrogén monoxid erősen maró, mérgező hatású. Eközben Greg és Era nevű egyedek különtárgyalást folytatnak a lakóegység egy félreeső zugában, Era egyed szerint Reni egyed nem rituális okokból énekelt és táncolt a sötétség folyamán a mozdulatlanságra szolgáló lakóegységben, hanem Csoki és Era egyed lehetséges párzási rítusának megtörténtét kívánta ellenőrizni.

11_9.png

Az egyedek ezek után újabb törzsi szokásnak vélt tevékenységnek hódolnak, egymásra szalagokat akasztanak, mellyel értelmezésünk szerint a valószínűségszámítás alapjait figyelembe véve annak eshetőségét prezentálják, hogy mely társuk vesz részt a párbaj nevű rituálén Krisztián egyed párjaként. A rítus közben Era és Reni egyed között konfliktus alakul ki arra vonatkozóan, hogy Reni egyed használta-e Era egyed rúzsnak nevezett használati tárgyát, Reni egyed szerint - ismét idézet - Era egyed azt a faszt szopja, melybe ő korábban már beleült. A fasz egy szervet jelöl, mellyel a hímegyedek rendelkeznek párosodás céljából, így ez alapján Reni egyed kijelentése rendkívül hasznos számunkra, ebből világossá vált ugyanis, hogy a fasz szopása - azaz orális úton történő izgatása vagy kunnilingvációja - különleges értékkel bír a párosodni kívánó egyedek között, és a rivalizáló nőstények ezen technikával versenyeznek a kiszemelt hím egyedek figyelméért. A faszba beleülés kifejezés jelentéstartalmát igyekszünk mihamarabb dekódolni, ugyanis a szerv méretéből adódóan a benne való helyet foglalás az általunk ismert fizikai törtvények szerint nem lehetséges. Greg egyed aztakurva felkiáltással nyugtázza a párbeszédet. Érdemes egyébként ezen a ponton megemlíteni, hogy az emberi faj verbális, kommunikációt szolgáló eszköztára primitivitásukhoz képest milyen bámulatos, a fasz, kurva, geci, izé és tesó szavakkal lényegében bármilyen jelentéstartalmat hordozó üzenetet képesek átadni társaiknak.

A legtöbb szalagot egyébként Adri egyed és Zsu egyed kapja, nem tudjuk biztosan, hogy a szalagok száma összefüggésben áll-e Adri egyed keletkezésének napfordulójával. Vivi egyed valószínűsíthetően valamiféle kommunikátor szerepét tölti be a populációban, melyre a fejszervére erősített adó-vevő készülékek jelenlétéből következtettünk. A szalagosztó ceremónia végeztével Era és Reni egyed között tovább folytatódik Csoki egyed nemzőszervéért folyó harc, Era egyed szerint Reni egyed nem tudja melyik bolygón van, vagyis nyilvánvaló, hogy az emberi egyedek egy részének annyira limitált az agyi kapacitása, hogy még azzal sincsenek tisztában, hogy a Naprendszer mely bolygóján élnek. A konfliktusba időnként Greg egyed is beleszól, aki mindeközben az emésztés folyamatából visszamaradt melléktermékeket üríti szervezetéből az erre szolgáló helyiségben, miközben Reni egyed a fejszerére erősített idegen szőröket simítja egy szerkezet segítségével.

Az emberi egyedek bizonyos szuperképességekkel is rendelkeznek, melyet Krisztián és Csoki egyed kommunikácójából következtettünk ki. Krisztián egyed feltett szándéka, hogy Zsu, Era és Hunor egyedek szuperképességét szeretné elhasználni, mely terv része egyébként valamilyen lila kendőnek nevezett tárgy is, amely a beszélgetések alapján valamiféle védőpajzs szereppel bírhat harci események során.

22_6.png

23_6.png

A fent összegzett jelentés alapján várjuk a X1683ZQ anyahajó további parancsait a Föld nevű bolygó obszervációját illetően, további utasításig a jelenlegi, megfigyelői státuszunkat tartjuk. A jelentés megértését facilitáló vizuális anyagot mellékeltük.

SÜRGŐS ÜZENET AZ OBSRVR01 MEGFIGYELŐ LOPAKODÓ SZEMÉLYZETÉNEK

 

  • Megfigyelő státusz azonnali felfüggesztése STOP
  • Pozíció azonnali hatályú elhagyása STOP
  • GREG fedőnevű beépített ügynökünk azonnal hatályú kimenekítése a Föld nevű bolygóról STOP
  • Föld bolygó totális megsemmisítése az azon élő egyedek extrém mértékű kezdetlegessége és a világűr békéjét veszélyeztető primitivitása miatt STOP

 

SÜRGŐS ÜZENET VÉGE

Címkék: valóvilág rtl2 vv9
353 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2018.12.12. 22:46:56

láttátok a FB kommentet?

,, 2018.12.12. 22:47:30

@úgymond olvasó mmkk: én pont a nap eseményei miatt szoktam VV-t nézni:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 22:49:02

@,,: elengedtem ezt az evadot, ugyis tudom, mi zajlik, mert megirjatok :)

BarBwire 2018.12.12. 22:49:23

Reni SSKK nem lesz villa mester.

Maximista vagyok 2018.12.12. 22:49:45

Kaptam két strokeot. Ánusz ugye belehugyozott a zuhanytálcába, az epic. A másik ami beleégett az agyamba amikor boxerba és magassarkúba pózolt a kályha. Geciiiiiiiiiii!

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 22:49:53

Reni feje a hernyózás közben! Hááát sírok a röhögéstől!

Maximista vagyok 2018.12.12. 22:52:04

Így fóliában azért ásóval szépet lehetne ütni gerincre. Élével. De felbasztam magam, mindjárt magamra mászok dikk!

Mók_Ica 2018.12.12. 22:52:09

@,,: neeeem..... másold be léCCi :)))

@BarBwire: mindenki más leszarja, csak ő akar nagyon az lenni...... :)))))

BarBwire 2018.12.12. 22:52:21

@Maximista vagyok: tedd a kezed a szívedre, és valld be, hogy te is hugyoztál már a zuhanytálcába.

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 22:52:21

Most már szent a béka Renyhe és Csoki közt??? Békülő szex volt???

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 22:53:09

@,,: a sotetek nem mindig tehetnek rola, hogy sotetek :)

Mók_Ica 2018.12.12. 22:53:40

na bassz, hogy hogy mégis renyhe lett a vellamester????

Adamadam 2018.12.12. 22:53:44

Reni és Era miért gondolja úgy, hogy a löttyedt seggüket mindenáron mutogatni kell ezekkel a pics@gatyákkal?

tvbuzi 2018.12.12. 22:53:59

Reninek azért volt csak három szexpartnere, mert többen nem akarták megcsinálni (?)

Maximista vagyok 2018.12.12. 22:54:07

@BarBwire: bevallom, de én kézenállva háttal!

Mók_Ica 2018.12.12. 22:54:44

@,,: hol nézzem??

@BarBwire: majd lesz hiszti, hogy milyen fárasztó munka ez...... höhöhöhöhö

,, 2018.12.12. 22:55:45

@Mók_Ica: ennél a posztnál a kommentek felett

Mók_Ica 2018.12.12. 22:55:59

@BarBwire: gondolom zuhanyozás közben sok emberrel előfordul...... de így, ahogy ánusz nyomta.... ez undi volt.....

Szepvoltfiuk 2018.12.12. 22:56:56

@BarBwire:

nincs azzal gond, de nem így, meg nem 500 ezer ember legnagyobb örömére, egy ÁnuszRózsaként.

Mók_Ica 2018.12.12. 22:57:19

@,,: köszi.... asszem nem tudja, milyen rendezvényen van :)))))

Szepvoltfiuk 2018.12.12. 22:57:59

@Mók_Ica:
igen.

amúgy ez az egy wc a 12 emberre direkt van? még a 6 fős turista apartmanoknál is ciki, nemhogy 12-nek.

Mók_Ica 2018.12.12. 22:58:28

@Adamadam: amikor megvették, még feszes vót a seggük.... oszt beköltöztek és belöttyedt.... :)))))

Maximista vagyok 2018.12.12. 22:58:49

@Ego0123: ki mit tapasztal a környezetében, de nehogy már ez legyen a természetes amit ekkora közösségben csinálni kell bassza meg. az általánosítás meg mehet a fa alá, ez meg az én véleményem.

Mók_Ica 2018.12.12. 22:59:05

@Szepvoltfiuk: van még egy wc a mosókonyhában :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 22:59:18

Óóóó fönt beszót egy néne hogy miért nem leveleznek egyesek privátbana hogyvolt blog oldala helyett!
Csókolom! Csak! Azééé mert bőr az egér oszt csont a farka meg, hogy kiskegyednek legyen mit kérdeznie!

BarBwire 2018.12.12. 22:59:43

@Szepvoltfiuk: kettő van de az is kevés.

,, 2018.12.12. 23:00:14

@Mók_Ica: össze kell kapnunk magunkat!:)

Szepvoltfiuk 2018.12.12. 23:00:17

@Mók_Ica:
érdekes, azt nem látjuk használni.
szerintem ők is elfelejtik, de így még inkább proli a Rózsika.

Szepvoltfiuk 2018.12.12. 23:01:19

@Nyuszomuszo83:
pont mert ez egy blog, és a kommentoldal, azért.

BarBwire 2018.12.12. 23:01:55

Peti kopaszodik, hogy így fésüli a haját?

Szepvoltfiuk 2018.12.12. 23:02:34

na nézzük PumpedGabot.

,, 2018.12.12. 23:02:34

@BarBwire: ő sem szedi a Hairbunnyt:DD

Mók_Ica 2018.12.12. 23:03:32

renyhe buta, ámde nem okos......

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 23:03:59

@,,: Köööösssziiii, végreee, ez elismerés! :D

,, 2018.12.12. 23:04:09

Öööööö.... van új poszt....

Mók_Ica 2018.12.12. 23:05:27

@,,: felröhögtem :))))))

@Szepvoltfiuk: amikor vvvribi részeg volt, akkor pl ő ott pisilt és körbeállta csoki és ánusz.... akkor is ordibált a kis visszafogott stílusában.....

@Nyuszomuszo83: várjuk a kedves hölgy válaszát :))))

Ego0123 2018.12.12. 23:06:45

@Maximista vagyok: Jogos. Nem ez a normál "ország-világ" előtt.

tvbuzi 2018.12.12. 23:07:02

Reni azt hiszi Peti a tévéből nézi?

Mók_Ica 2018.12.12. 23:07:52

@tvbuzi: nála is azt érzem sokszor, hogy beszél, de nem mond semmit.... ilyen még győzi és baukó éva is

Rozsgyi 2018.12.12. 23:07:58

Dzsizösz, ennek a Reninek tényleg az volt az eletcélja hogy villamester legyen... Olyan boldog mintha most nyerte volna meg a lottó ötöst.

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 23:08:43

@Szepvoltfiuk: de a néni nem tudja milyen oldalra tévedt! Amúgy üzenem neki még! Kedves Néni! Udvariatlanom, ha egyszer összekaparja magát és megprivátol -heh huncut,neeem uuugy még- e-mail formátumban első körben, majd a személyes talinkra meghijjuk, hogy tarcsa a gyertyát! Dikkk!

Mók_Ica 2018.12.12. 23:09:48

@,,: nemá.... aszittem viccelsz :))))

ezért van :)))) (vki sztem tegnap reklamálta itt :))) )
Na, asszem ilyen sem volt még, a kilkencedik etapra a dadaista káoszt a trashrealitytörténelem legjobb pillanataival, csöccsel, pöccsel, Boglyasfejűvel és Győzővel vegyítő BeleValóVilág is kap hogyvoltot így harmadtávnál. Egészségetekre.

Adamadam 2018.12.12. 23:10:07

Kövezzetek meg, de mikor Krisztián Zsuzsura rakta a jelet, az baromi jogos és összeszedett volt. Valóban vigyáznak mit mondjanak Zsunak, nehogy megsértődjön és még a dícséretet is el kell magyarázni, hogy ez most tényleg pozitív, ne kezdj el ordibálni. Nevetséges

tvbuzi 2018.12.12. 23:11:17

Hiába látjátok az erőviszonyokat bent??

Mók_Ica 2018.12.12. 23:11:23

vvvribi is nagyon okos..... (nem is)

Szepvoltfiuk 2018.12.12. 23:12:24

a néni lehet frusztrált, mert nem parittyazott még decemberben.

Mók_Ica 2018.12.12. 23:13:09

zsuzsu rövidlátó.... nem lát jól és ezért hunyorog ennyit.... szemcsije pedig nincs ....

tvbuzi 2018.12.12. 23:15:50

Ánuszról sem kéne közeli

Szepvoltfiuk 2018.12.12. 23:16:11

menjünk át a josé armando-s posthoz.

Maximista vagyok 2018.12.12. 23:16:22

A hónalj szaglást azt be kellett vágni.

Mók_Ica 2018.12.12. 23:16:44

pornóbajusz nem tud leállni az integetéssel és lépegetéssel..... idegesítő

Ego0123 2018.12.12. 23:17:11

Krisztián megcsinálja Petit.

Mók_Ica 2018.12.12. 23:18:12

@Maximista vagyok: a zuhanyba hugyozás bezzeg nem volt..... :))))))))))

Adamadam 2018.12.12. 23:18:39

Ennek a beszélgetésnek a riportban annyira nincs értelme. “Nem mondhatod ki a nevét, és nem is utalhatsz rá” akkor mi a f.sznak beszélgetnek a kihívásról?

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 23:19:13

@Adamadam: Igaz, akkor ott jól látta, mimóza lelkű zsuzsikát!
@Szepvoltfiuk: nem lepődnék meg ezen, ahogy elnézem!

Maximista vagyok 2018.12.12. 23:19:15

@Mók_Ica: azt nem, az teljesen hétköznapi (nem)

pomac 2018.12.12. 23:21:37

lófaszt okozott nem meglepetést

MacákékIcukája 2018.12.12. 23:21:55

Pfff vaooo de izgii voooolt vaoooo beszartaaaam

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 23:22:20

Nyertem, nyertem, újabb pontom van! Jupiiijééé!
Amúgy mit lehet nyerni, nálam ez még rejtély! De a vállveregetés is megteszi!

tvbuzi 2018.12.12. 23:23:23

Petit is be kéne zárni a villába

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 23:23:48

Úristen Zsuuu! Nnnaaa noooormááááliiiissss????

,, 2018.12.12. 23:24:28

@Nyuszomuszo83: :D majd kitalálunk valamit:)

csincsilla72 2018.12.12. 23:24:29

Meglepődtem.Ja, nem. Rühellem PUÁt és Ánuszt is. De Ánusznak kell mennie. Adri, az ordítozós, szarkavarós Adri fényévekkel magasabb polcon ül, mint ez a véglény.

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 23:26:27

@tvbuzi: ha belga meggyes vagy sok citromos soproni jöhet, ha egyik sem akkor mégkérdem a zuramat! Aztán ő eldönti kikkel issza meg közületek az éééénnnn nyereményem!

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 23:27:32

@,,: juhhhuuuhhhuuuhhuuu, akkor próbálkozom, szeretem az ajándékokat! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 23:30:16

Most áttértünk a bv posztcsira vagy kettészakadtunk mint a véres hurka????

bel ami 2018.12.12. 23:31:06

Megvédem Ánuszom nyálas fröcsögőktől:
hé, el a kezekkel kedvenc köcsögömtől!

Pumped Gabó

Commodore 2018.12.12. 23:44:07

@Nyuszomuszo83: Nemtom mi és hol a bv poszt. Bocsi.

kvadrillio 2018.12.13. 09:30:21

AZ IT AZT GONDOLNÁ: MENNYXI KURVA ÉS STRICI GYŰLT IS ITT ÖSSZE EGYRAKÁSON !!!!! :o) AKIK A PÉNISZÜKET ÉS A NŐK NEMISZERVÉT MUTOGATJÁK, MAJMOK MÓDJÁRA A KAMERÁNAK !!!!! DE ETTŐL SEM OKOSABBAK, SEM SZEBBEK NEM LESZNEK ! :o)))))

Sanda.Ipse 2018.12.13. 10:29:33

Ennyi műkóc az összes VV-ben nem volt eddig. Ha egy fodrász ezzel kívánt promózni, ellentétes hatást ért el. Azon kívül, hogy randa alkalmas a saját haj hazavágására, elvékonyítására. Szerencsére a barátnőm látva ezeket a műsörényeket, egy életre lemondott a haj ilyetén hosszabbításáról.
Remélem, Ánusznak vasárnap megmutatják az utcaajtót, amerre távozhat. Pumped már várja.

Sanda.Ipse 2018.12.13. 10:47:06

@Mók_Ica:
Azért időnként az asztalt is veri két ököllel.
Ánusztól tanulta.

Sanda.Ipse 2018.12.13. 10:51:20

@Mók_Ica:
Egyébként vedd le a hangot teljesen a felkomfja alatt. Akkor még élvezheted is a koreográfiáját, csak nehogy megijedj, mert a nézőket is szokta az ujjával fenyegetni:)

katemoss 2018.12.13. 12:55:55

BESZT POSZTCSI EVÖR!!!! :)
Nagy gratula az írónak!
süti beállítások módosítása