Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x10 – Karácsonyi DNS-minta

2018. december 12. 13:00 - szde

Karácsony van a SWAT-nál is, csomagot hoznak egy telepre, két óra késéssel, majd amikor a security-s kimegy, a teherautó csomagtartójában utazó fegyveresek lelövik. A telep laborjában két dolgozó beszélget, elrakják a dobozt, amikor is rájuk törnek a fegyvereket, és mindkettejüket lelövik, a dobozokat elviszik, a labort felgyújtják. Hicks is a helyszínen, a nőnek még másodfokú sérülései is vannak, és a család barátja. A bűnügyi laborba törtek be amúgy, és a DNS-bizonyítékokat vitték el. Nia a kijelölt ügyész, mert az igazi, mármint a főnöke, Denverben van egy konferencián. Hondo és a csapata rajta van az ügyön, a bizonyítékok meg nagyon is kellenek, különben el fogják veszteni az ügyeik 90%-át a bíróságon.

vlcsnap-2018-12-09-17h49m26s681.png

vlcsnap-2018-12-09-17h49m47s019.png

vlcsnap-2018-12-09-17h50m12s137.png

Deac ágyba hozza a reggelit Annie-nek, a legkisebb gyerek is az ágyban van, a pocak meg szépen gömbölyödik. A nagyobbakkal apuci már indulna, de rosszul öltöztek fel, Annie pedig összekészítette a szeretetcsomagokat. Mert bármennyire is rosszul állnak a pénzügyeik, még mindig szerencsésebbek, mint sokan. HQ-n Nia és Hondo tájékoztatják Deacont, tele van a ledfal a bűnözők képeivel, akiknek a DNS-e eltűnt, Hicks ismerőse meg rosszul fest, 60/40 az aránya, hogy túléli. Találtak egy testvérpárt, ahol az Barker 1 börtönben van, de eltűntek a bizonyítékok ellene, így Barker 2, az öcsi betört és elvitte a dolgokat. Nia és Hondo már a börtönben vallatják Barker 1-et, és ha elmondja, merre van az öcsi, akkor alkut köthetnek. Erre a tárgyalás előtt nem volt lehetőség, mert nem volt mit felajánlania. Barker 1 viszont nem beszél, mert hát minek, úgy néz ki, ejtik ellene a vádakat.

Van nyom a fegyveren, valami fegyverneppertől vették, Luca és Jimmy mennek is. Deac kéri a karácsonyi ajikat, mert ő lesz a Télapó, de már minden Jess irodájában van bepakolva, még Jimmy is vett ajándékot. Deac kifakad Lucának, aki szerint minden rendben lesz. Hicks lánya megjött a kórházba, Rebecca állapota pedig változatlan. A nő amúgy Hick felesége halála után mindvégig mellettük állt, most pedig ők viszonozzák a szívességet. A fegyvernepper előadást tart az egyik gépfegyverről, amit ki is lehet próbálni, rendőr próbababákon, amikor is beront a csipetcsapat, hogy Hondo beszélhessen a főnökkel. Barker 2 akart venni lenyomozhatatlan fegyvereket, de a célpontról nem beszélt, viszont a nő után fog menni, mert csak akkor ejtik Barker 1 ügyét. Így Rebeccát Hicks és a lánya áthelyezik egy másik szobába.

vlcsnap-2018-12-09-17h50m41s565.png

vlcsnap-2018-12-09-17h50m57s223.png

A három rosszarc takarítónak álcázva magát meg is érkeztek fegyverestül, Hicks kettőt le is szed, a harmadik a folyosón őrködik. Chrisék hátulról találják meg, mert a lift üresen érkezett meg. Az HQ-n a megmaradt rosszarc elmondja, hogy nem is ők rabolták ki a helyet, hanem Barker 2-t hívta fel az igazi rabló, hogy ha kinyírják a nőt, megkapják Barker 2 dobozát. A tag neve Kraft, mint a makaróni és sajt, de csak ennyit tud az ember. Az idővonal sem stimmel, mert Barker 2 a rablás időpontjában salátát vett, amit videókamera vett fel, és most mindent ki kell deríteni erről a Kraft tagról. Kicsit pirosnak, Hondo beépített emberének más erről a véleménye.

Annie hívja Deacet, hogy a biztosítás csak 13 ezer dollár a várt 30 helyett, de a csöveket meg kell szerelni, szóval hívja ki a szerelőt, előkeresi a pénzt rá. Luca talál rá Deaconre, aki eléggé mérges. Hondo és Jimmy Kicsi pirossal beszélnek, akinek van hasznos infója, kár, hogy egy szót se értettem belőle. Szerencsére Hondo-ék igen, Matani lehet az emberük, akik szex-ügyek miatt vettek őrizetbe, és egy napot sem élne túl a börtönben, ha kiderülne a múltja. Hicks nem tudja, mit csináljon magával – a kórházban legyen vagy az HQ-n? Hondo szerint a kórházban, ők megoldják az ügyet.

vlcsnap-2018-12-09-17h51m16s772.png

vlcsnap-2018-12-09-17h51m30s465.png

vlcsnap-2018-12-09-17h51m48s295.png

Máris éjjel van, a csapat Matani házánál, az őrködő lányokat szedik le először, majd bemennek a házba, ahol a tag menekülne, és a tűzre dobja a dobozt. Szerencsére Deac ki tudja szedni, a többiek meg keresik a maradékot. Hicks és a lánya a férfi életében szereplő nőkről beszélnek, egyikük sem a felesége lesz, de találhat olyat, akivel boldogan élhet. A lánynak bűntudata is van, amiért elment, és szeretné, ha az apja nem egyedül halna meg. Hicks nincsen egyedül, ott van neki a SWAT. Rebecca viszont remélte, hogy egyszer közte és Hicks között több lehet barátságnál. A férfi nem gondolta amúgy, hogy Rebecca túljutott a férjén, Hicks szerint pont ezért voltak jóban, mert mindketten elveszették a társukat.

Nincsen meg a többi doboz, csak Matanié, 300 ezret fizetett egy Kraft nevű pasasnak érte, aki felhívta ezzel az ellenállhatatlan ajánlattal. A reptéren adta át a pénzt, személyesen sosem találkozott Krafttal. Rebecca magához tért, elmondja, hogy az egyik töltényt biztonságos helyre tette, hátha találnak rajta bizonyítékot. Deac pénzügyi tanácsadója nem tud segíteni, nem adnak neki több hitelt, mert már az előzőt is épphogy fizetni tudja, Luca a háttérből figyel.

vlcsnap-2018-12-09-17h52m35s020.png

vlcsnap-2018-12-09-17h52m51s826.png

vlcsnap-2018-12-09-17h53m35s984.png

Jimmy és Chris a hüvelyt keresik, amin találtak ujjlenyomatot, Seeley 41 éves, 18 éves kora óta többet volt bent, mint kint, és csak a bűnügyi laborról tudott beszélni. Deac az ajándékokat nézik át, amikor is jön Luca, hogy ő szeretné kölcsönadni a hiányzó 17 ezret, de Deac nem fogadja el, mert tönkremehet a barátságuk. Deac köszöni, sokat jelent neki a felajánlás, de nem. Megvan Seeley, éppen találkozik egy gyanúsítottal, a nyomozók meg a háttérből figyeljenek, mert a SWAT már úton van. A deal megköttetett, a nyomozók nem várhatnak tovább, így közbelépnek. Közben a csipetcsapat is befutott, az egyik nyomozót meglőtték, Seeley pedig megpattanna, de Hondo a nyomában van. Luca is beszáll, majd jól belemegy a kocsiba, így Seeley megvan, meg a maradék bizonyíték is.

Hicks közli a jó híreket Rebbecával, majd mondja, hogy beszélniük kell, ha a nő jobban van. Nia nem haragszik, amiért nem az összes bizonyítékot sikerült megszerezni, ez így is több mint amire számított. Hicks lánya beszállt az adományozáson segíteni Annie-nek. Victor elviszi az anyukáját Hawaiira két hétre, Luca is a szüleivel fogja tölteni az ünnepeket, Jimmy viszont szimpatizál Molly-val, Hicks lányával, de jobb, ha távol marad tőle, hacsak nem akar újra egyenruhás lenni. Italokat is visz a lányoknak, Jimmy flörtöl vele, amikor is jön Hicks. Jimmy megdicséri, hogy mennyire jól elbánt a fegyveresekkel, mire a védelmező apuka

Nem is tudod, mire vagyok képes a szeretteimért. (Hicks)

vlcsnap-2018-12-09-17h53m54s283.png

vlcsnap-2018-12-09-17h54m05s380.png

Molly kivette az egész decembert, addig marad LA-ben, ameddig akar. Luca végül mégis odaadja a pénzt Deacnek, aki elveszi, mert Luca kívánsága, hogy a barátinak ne kelljen aggódniuk a pénz miatt. Hondo megismerkedik egy kisfiúval, Donnie-val, aki rendőr akar lenni, és megmutatja neki a helikoptert.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása