Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy volt?

Való Világ 9x37 - Nászindulók

2018. december 11. 13:54 - hektor_

Egyszer megcserélt könnyen megy cserébe, vagy hogy tartja a mondás, de néha már magunk sem tudjuk, ki a soros – így a Skybaby támogatásával én lettem a következő Bruti helyett holnapra, majd Dzsudi Sixxel cserélte a mai napot, én meg vele a holnapit, így lesz holnap ő helyettem. Puskás Péci egy skótkockás ingben, amit az Ikea is piacra dobott mostanában csomagolópapír formájában vezeti fel a tegnapot: Ánusz Csoki nyomdokaiba lépett, az iskolahét véget ért, amit bulikával ünnepeltek a lakók.

v1.jpg

DESZ-PÁ-SZÍTÓ, mi más szólna a tekergőző, egymásnak dörzsölt seggek ritmusára, gondolhatnánk, aztán a szerkik megmutatják a valódi zenét, amiből semmit nem értek csak hogy valami csaj óbégat benne. Summázás a melegségről:

Méghogy nem jó buzinak lenni, az összes csaj rajtad van! (Greg)

dec_-11-2018_12-22-17.gif

Csoki borgőzös lehelettel próbálja Renit sarokba szorítani, de a lány csak incselkedik, Zsuzsu elmondja a riportban hogy jó csávó ez a Hunorgyerek, de ő mégsem vonzódik hozzá - ezzel fel is vezették a következő ötpercet, amiben Hunor árnyékként követve udvarol a lánynak a szaunában, majd a fürdőben is, és nem érti hogy a nem, az nemet jelent - bár Zsuzsu bájos sötétségében én is elvesznék egy picit, hogy amit mond, azt tényleg úgy gondolja, vagy csak nem ismeri a szavak jelentését. A lapockáin hordott szügyfogó egyébként üvölt érte, hogy valaki meghúzza és adjon vele egy jó nagy tockost, és csak azért nem él senki a lehetőséggel, mert a többiek a cigizdében asszisztálnak ahhoz, hogy Csoki Erát próbálja felszedni, sőt, még Renitől is engedélyt kér, aki a méltósága morzsáinak maradékait kapargatva a földről közli, hogy azzal szexel akivel akar, ő már nem fog vele. Nyugtával dicsérd a napot, aranyom. Era kimaradna az egészből, bizonyítja is, mikor két vágóképpel később Csokival smárol a szarszagban.

v3.png

v5.png

v6.png

Greg kimenti Zsuzsut Hunor karmai közül, de két perc múlva megint a fürdőben vannak, Csoki ordít ki egyszer csak a wc-ből hogy csókot kér, majd be is mutatja, hogy kell ezt csinálni. Vágás, már hatan vannak a fürdőben, így:

v7.jpg

Odabent kihallgatás, Csoki, smár vót? Nem vót. DEHOGYNEM, vihogja Lacika meg Roli, ez alatt Reni a combfixes Gregnek picsog a szaunában, ő kötődik érzelmileg a csokifaszhoz, de ez a fiú a bolondját járatja vele. Eközben a nappaliban kitör Vivi részéről a színvonalas, cigányasszonyos óbégatás, mert idegenkezűségre valló piros rúzsfoltot fedez fel Ánusz nyakán. Roli kimentené Ánusz szűrét, mire rövid úton kiderül, hogy valójában Vivi csinálta a kezével a rúzsfoltot, de azért tovább üvölt, ami egyrészt irgalmatlanul idegesítő, másrészt közbevetném hogy Vivi is azon lányok közé tartozhat, akik paranoiája mellett nem lehet létezni, kamu facebook profilról írogatnak a saját csávójuknak és belenéznek folyton a telefonjukba „teszt gyanánt”. Hunor bezárkózik a wc-be és magyarázza Zsuzsunak, hogy neki pont az ilyen lányok kellenek, mint ő, mert nem adja könnyen magát, illetve hogy miért nem nyilvánosan utálják egymást Erával – ekkor az emlegetett szamár Adrival bemegy zuhanyozni és kizavarják őket, pedig az intrika és cselszövés koronázatlan királynőitől elvárná az ember, hogy előtte még kihallgatják, mi folyik odabent. Csoki Reniéket megy basztatni, kikészül hogy a lány nem vele foglalkozik, ezen később Reni kiakad Zsunak hogy a faszért nem lehet bulizni egyet aztán békében lefeküdni, ahelyett hogy minden buli hisztivel végződik

Mert ez a Való Világ, szerintem azér'. (Zsu)

Félidő, reklám után ébresztő a House of Pain lágy dallamaira, Reni nem ért semmit, nem bízik többé Csokiban, de közben hótt szerelmesen nézi a hátát, szegény lány. Adri a kerekasztalnál oltja Hunort hogy mit kell játszani Zsuzsuval, a srác elmondja később a riportban hogy nem gondolja komolyan a Zsuzsunak tett ajánlatot, itt veszti értelmét a „Borban az igazság” mondás. Greg tininindzsateknőcözik a kanapén, ezzel elmegy ismét öt perc, lapozzunk. Masszírozás gyön, ki kell nyomkodni egymásból a stresszt, de ezt sem lehet üvöltözés nélkül végigcsinálni, mert a feszültség oldása feketénknél azt jelenti hogy le lehet oltani és meg lehet alázni a másikat, így mikor beszól a lány arcmaszkjára, Veledtöbbénemszexelek Reni előbbi parittyakészültségéből pillanatok alatt patkánykutyagecizés kerekedik, a csaj totál kiakad, artikulátlanul rikácsolva osztja az olaszt, aki nem érti hogy miii, ő?Megalázni? Renit? Dehogy. Reni közli hogy takarodjon és nem bír vele egy légtérben lenni, úgyhogy bocsánatkérés nélkül kikullog a nyugiból - alább majd 03:50-nél kezdődik a móka.

Megvolt a konklávé, Ánusz lett A Kiválasztott, amiből szintén jajveszékelés lesz, most Vivi veri a seggét a földhöz, mert mi az, hogy Krisz magára pakoltatta a jeleket, „azér akar kimenni hogy megvédjen és hogy visszajöjjön hozzám!” - mondja Vivi, nem tudom, tudja-e hogy ennek a világon semmi értelme, de a valós indok az lehet, hogy reszket a gondolattól miszerint nem sokára duplán Özvegy lehet belőle. Ezt követően a hálóban Renit lekúrja Greg, hogy miért vigasztalta meg a bőgőmasinát. Adri tudni véli hogy úgyis őt fogják kivinni, nekem egyébként ő lett Lacika párja a láthatatlanságban, nem mintha odabent bárki minőségi kontentet nyújtana. Zsuzsi be van sértődve, nem tudom, hogy pontosan miért, de annyiszor cirkuszolt már hogy az ehhez hasonló hisztikből kiveszett az újdonság varázsa. Aki nem hiszi, járjon utána!

830 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moletty 2018.12.12. 13:58:16

@Nyuszomuszo83: EKG igazad van geci ! Faszomba de unom a csávót , menjen a faszba ki a gecibe! :D :D

moletty 2018.12.12. 14:00:12

@úgymond olvasó mmkk: Attól olyan okosnak tűnik némelyik nőnemű ! Pl Era azért hordja időnként. Annyira szégyenlem, de még most is tetszik néha néha ( a haja NEM!!) , persze aztán megszólal és akkor a lelki parittyám is csak lóg :(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 14:00:50

@moletty: némelyik. én vaknak tűnök :D

moletty 2018.12.12. 14:03:16

@úgymond olvasó mmkk: vak lánynak is van előnye, szépnek tudom magam hazudni! Csak nem szabad, hogy megfogjon....

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 14:04:17

@moletty: Szia Drágaszág! Hát ájujjá el tesa, nem köll nekem apró majom meg nyóckeres nigger, elég nekem a udvariatlan uram is! De legalább valakinek itten hiányoztam ezen tény értékelem! :* :* :* Köll a degenerált hülyegyerek a világra, naná, mert ezek is majd bólogatnak mint a birkák, ezek fogják kitermelni a nyögdíjam, amit úgysem érek meg. Régen szocpol kölkök vótak most meg csokos gyerekök... Nekem meg nincs saját lakásom, mert egy két szobás lelakott putri 15-16 milla, hogy szakadjon rájuk, meg a csokjukra egy tonna szar és szüljenek iker süniket farfekvéssel!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 14:06:18

@moletty: na látod, egy csomó előnyöm van :)

mentorosh lecsó 2018.12.12. 14:15:57

Jóóóó Rhhhhegggelit !

@hereverő heverő: elolvastam minden hozzászólásodat és hatalmas EKG !!!
hát igen a tudatosság... szülők és a gyerekek részéről is. Mi is szoktunk kockulni, de a számítógépet csak mint "eszközt" használjuk, tehát nem vmifajta pótlékként szolgál. És lehet rám köveket dobálni, de a gyerekek netje korlátozva van, mind időtartam, mind tartalom szempontjából. A gépet is simán bele lehet vonni a "tanulásba. Imádom pl. amikor a nagyobbik fordítja a kicsinek az angol feliratokat, ha nem gömbölyű vmi akkor kérdeznek. Néha beülök melléjük játszani én is... :)))
Nehéz és bonyolult téma ez. A jelenlegi Vijjjalakók feléből lehetne még "normális" embert is csinálni...

mentorosh lecsó 2018.12.12. 14:18:16

@Nyuszomuszo83: Szia Nyuszó ! Sikerült tegnap az ami, annak sikerülnie kellett ???

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 14:19:05

@moletty: Era biztos lát nélküle, a szerencsés. én nem látok a szemüvegem nélkül :D

mentorosh lecsó 2018.12.12. 14:21:28

Azt hittem rosszul látok, de az itteni kommentek megerősítettek, hogy Greg tényleg pucér seggel magyaráz kifelé a budiból... Még jó, hogy a kábel még nem volt lefektetve a csészébe !
Illllyyyeeeeeet b@@@@zzzmeg....

Maximista vagyok 2018.12.12. 14:22:50

@mentorosh lecsó: szerintem cuki volt, majdnem leköptem a tévét

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 14:24:00

@mentorosh lecsó: Mesterem! Sikerült és megnyugodtam kissé!
Látod te a gyerekek netét korlátozod, ott meg a hat éves játszott egy farcry 4 nevű játékkal! Értem én, ja mégsem! bár amin kiakadtam anno, 5 évesen unokaöcsém kívülről fújta a star wars összest de a hupikék törpikéket nem nézhette, meg mert az gonosz és korhatáros! :D :D :D Jónak írom ezt pont! :D :D :D :D

Angora Cardi 2018.12.12. 14:25:54

@úgymond olvasó mmkk: nemtom de levelet nem írok többet mert senkisenem értékeli kettőtökön kívül :D

Maximista vagyok 2018.12.12. 14:26:44

@úgymond olvasó mmkk: látom kérsz Tivyt, mingyá felkóstóllak egy jutyúb csodával :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 14:26:58

@Angora Cardi: én hétnek számítok, cicavirág :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 14:27:41

@Maximista vagyok: nem szoktam rákattintani a jutyúbos linkeidre elővigyázatosságból :D

moletty 2018.12.12. 14:30:40

@mentorosh lecsó: Hagy védjem meg Greget : ő a kicsire nyitott ajtóbol magyarázott ELŐL és a RETEK TV mutatta közben a wc-ből hátulról, amiről ő nem tehet ! Szóval a kintiek nem láttak belőle semmit ! Mondjuk ha már megkezdte a szarást és úgy szólt akkor picit ciki :)

Maximista vagyok 2018.12.12. 14:31:25

@úgymond olvasó mmkk: akkó majd beágyazom ide a fórum hozzászólásokba valahogyan, nem menekülhetsz Tivy elől. az sincs kizárva, hogy a jézuska el is viszi neked őtet!

,, 2018.12.12. 14:31:44

@Angora Cardi: de írsz! Én nagy rajongója vagyok a leveleidnek és készz!

mentorosh lecsó 2018.12.12. 14:32:13

@Nyuszomuszo83: juhhééé ! örülök ! #szeretetésfényességTeNéked

a FarCry4 nem rossz, de a helyén kell kezelni... itt megint a felelősséghez lyukadunk ki.
(a játékban egyébként azért kell megölni az állatokat, mert kell a húsuk és a bőrük az életben maradáshoz, de ez más tészta)

:)))) Meg is van a következő padavanom ! :))))

Maximista vagyok 2018.12.12. 14:32:59

@moletty: örüljetek neki hogy a padlón nincs kamera...

hereverő heverő 2018.12.12. 14:34:01

Bocsánat, nem keresem elő a hozzászólásokat. Ajánlom ezt a linket
amanita-design.net/games.html
a számítógépes játékok témában hozzászólóknak.

... és a megjegyzésem hozzá: lehet ezt így is, baszki.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.12. 14:34:30

@Nyuszomuszo83: Megnéztem, na!!! Tényleg szép a puli,, jól áll Ancsának! Azonkívül még...öööö..
hát nem sok említésre méltó. Talán ez a döbbenetes Ánusz-para...Nem kell ennek pszichedelikus cucc...,jön az magától is!

Maximista vagyok 2018.12.12. 14:36:02

@hereverő heverő: a Machinarium nagyon jó, tudom ajánlani (még akkor is, ha anno hardcore multiplayer játékos voltam)

Angora Cardi 2018.12.12. 14:36:11

@úgymond olvasó mmkk: @,,: ehehehe akkor talán riportereink elcsípnek egy karácsonyost is hamarosan

bElannaTorres 2018.12.12. 14:36:12

@mentorosh lecsó: el kell magyarázni a szülőknek hogy lehet korlátozni a netet, tényleg sokan szerintem nem tudják, ezt legjobban a szülőin lehetne, ha az osztályfőnökök is fel lennének világosítva hogy kell. De ahogy az szokott lenni, már nyakig benne vagyunk a bajban, majd kb tíz év múlva eljut a tömegekhez is hogy mit kell csinálni

mentorosh lecsó 2018.12.12. 14:36:36

@moletty: ok, ezt értem ! :))
De nekem pl. SSKK nem támad ingerenciám a budiból hozzászólni egy beszélgetéshez, ha az előszobából élőszó hallatszik... :))))

Maximista vagyok 2018.12.12. 14:37:08

@UdvariatlanBolondvagyok: az Ánusz para szerkesztői ajánlásra történt, ebben teljesen biztos vagyok

hereverő heverő 2018.12.12. 14:38:38

@mentorosh lecsó: A Far Cry sorozat szerintem egy taliga fos. Kb. a 2 volt élvezhető, azóta semmivel sem lett ötletesebb vagy élvezetesebb, csak szebb. Semmi hangulat, csak art pour l'art hentelés.

bElannaTorres 2018.12.12. 14:40:07

Konyhafőnökbe bevezethetnék a felkóstolás szót :)

hereverő heverő 2018.12.12. 14:40:47

@Maximista vagyok: Tudom, megvan kb minden Amanita játék. Én hardcore szimulátoros vagyok, de nagyon néha multiplayerben is toltam az egeret.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.12. 14:42:43

@Maximista vagyok: Gondolod? Ebben az esetben Arany Citromdíj!

hereverő heverő 2018.12.12. 14:45:18

@bElannaTorres: Jelenleg amit tehetsz, hogy időben korlátozod a netet. Tartalomban egyszerűen lehetetlen. Vannak ugyan parental control programok, amik többé-kevésbé aktuális lista alapján engedik a gyereket mindenféle tartalomhoz, de ezzel csak azt éred el, hogy nehezebb lesz neki megtalálni azt amit meg akar nézni. De hogy megtalálja, az hétszentség.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.12. 14:45:31

Én a pókert akceptálom...,asztalnál! Hiába, én már csak ilyen konzervatív fasz vagyok!

BarBwire 2018.12.12. 14:46:18

@bElannaTorres: én attol tartok hogy korábban jön el, ha egy gyerek kap egy fegyvert a kezébe és elkezd lövöldözni az utcán.

hereverő heverő 2018.12.12. 14:47:27

@mentorosh lecsó: Volt már, hogy én a budiból "szóltam bele" egy beszélgetésbe, igaz nem akartam. Szerettem volna halkan, csendben, de egyszerűen nem sikerült. Megvártam amíg elül a röhögés, majd tapintatosan kiosontam.

,, 2018.12.12. 14:48:52

@hereverő heverő: az indie játékok tök jók amúgy, a többsége az "ajánlott" kategóriában van nálam

mentorosh lecsó 2018.12.12. 14:49:07

@bElannaTorres: nem tudom mi lenne a jó megoldás, tényleg...
Nálunk van egy értékrend azt követjük, ennyi és semmi több.

Csak egy hülye példa:
Ha a gyerekek vmit nem tudnak megnézni, elérni, idő vagy tartalom miatt, akkor az én melós gépemen van nekik belépési profil létrehozva. Ott "mindent szabad, de semmi sem kötelező". És ott a gép bizony keményen naplóz mindent, és ezt a kölkök is tudják. Soha nem kémkedem utánuk, eszembe se jutna... Ha a nagyobbik (14) esetleg pornót akarna nézni, lehet hogy még engedném is neki... Mi megbeszélünk mindent. Ha a gyerekek érvekkel (!) állnak elő, akkor közösen finomítunk mindig a szabályozáson... És ne hidd azt, hogy pl. nem mernek a szexről kérdezni.... :))))

,, 2018.12.12. 14:49:26

@,,: mármint általában, ezekkel pont nem játszottam, de olvastam róluk jókat

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.12. 14:49:29

@hereverő heverő: Gondolom erősen belevágott a témába!!!DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 14:50:54

@Maximista vagyok: majd a @moletty: megvéd jól, aztán hozhatod a sámlidat :D

mentorosh lecsó 2018.12.12. 14:51:07

@hereverő heverő: igen, velem is előfordult már ! :D :D :D
én a szándékos beleszólásra gondoltam ! :))))))

Nyuszomuszo83 2018.12.12. 14:54:34

@mentorosh lecsó: Meg bizony, imádja a kölök, a pár éve karácsonyra ilyen star wars-os cuccokat kapot, memória kártya, puzzle, meg valami Dárt vödör embert, volt ám öröm és bódottág! És már 3.-os az általánosban! :D Igen a farcry-nál én jöttem rá ha kiveszi a farkas szívét és a medvének adja akkor nem zabálja meg a maci.... na bammeg! :D Köszönöm, hogy együtt örömködsz velem! Lávcsi vagyon!
@UdvariatlanBolondvagyok: Ennek nem kell pszicho cucc, inkább a rivo+stilnox+xanax, attól szedált lesz és aludhat, de ezt már tegye otthon! Még mindig nem értem miért zárt be Lipót! :D

mentorosh lecsó 2018.12.12. 14:54:45

@hereverő heverő: tiszta Neverhood fííílingem támadt ! :))))))))

,, 2018.12.12. 14:54:50

mondjuk én minden játékban ahol lehetett, non lethal voltam és kidumáltam magam a szitukból
nem kell mindig vérengzeni

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.12. 14:54:58

@mentorosh lecsó: Itt a bűvös szó: értékrend! Ezek a támpontok hiányoznak általában....

mentorosh lecsó 2018.12.12. 15:02:27

@Nyuszomuszo83: röhögni fogsz ! amekkora Star Wars fun vagyok, ahhoz képest egyetlen 1 darab Darth Vader pólom van csak... :))))

bElannaTorres 2018.12.12. 15:03:21

@hereverő heverő: igen, még csak itt tartunk, helyzet már van, de nem tudja mindenki kezelni

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 15:15:27

@Maximista vagyok: hazudtam egyébként, engem soha senki nem szokott megvédeni, úgyhogy fuss csak, én itt várok türelemmel, amíg megunod és visszajössz magadtól :D

,, 2018.12.12. 15:15:44

Hátt, ma is ellopta a sót a parlament a vv elől

Maximista vagyok 2018.12.12. 15:16:01

@úgymond olvasó mmkk: majd ráülök a válladra mint egy bagoly

Maximista vagyok 2018.12.12. 15:16:41

és akkor tudunk herri potterezni :D

BarBwire 2018.12.12. 15:20:03

Lányom se látott még egy SW részt se, de Darth Vader fan. Mondtam neki, hogy ő a gonosz, de azt mondta, hogy őt is kell szeretni.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.12. 15:21:31

@BarBwire: bevallom, én is csak az első hármat láttam (ami elkészült, nem számozásilag az első hármat), az ewokok cukik, meg minden, de nekem nemgyerebe :D

mentorosh lecsó 2018.12.12. 15:23:09

@hereverő heverő: a múltkor érdekes kérdés mellet söröztünk a gyerekes kollégákkal...
Ugye a "mai ifjúság" már nem tud létezni sem "on-line" világ nélkül. Ebből vagy a következő generációból fog kikerülni a leendő, állandó Hold és Mars bázisok személyzete. Ott nem lesz Facebook és egyéb f@szságok. Nem lesz nagybetűs Internet. Nahhh jóóóó a Holdon talán igen, jelenleg 28kB/s a legfejlettebb átviteli csatorna oda. A jövőben talán meglesz az 512 kB/s is.
A Marson viszont egyáltalán nem lesz Facebook, soha !!!!! Ezt bekínálod a felnövekvő űrhajós palántáknak, vajon mi lesz a válasz ???

bElannaTorres 2018.12.12. 15:27:51

@mentorosh lecsó: :) majd lesz más, pl. Holoszoba :))

mentorosh lecsó 2018.12.12. 15:32:16

@BarBwire: :D :D :D ! #dobottpuszi a lányodnak ! :))))))))
a hivatalos SW kánon részét képező, de nem megfilmesített könyvekben Darth Vader majdnem "jó gyerek"... Civilizációkat és népeket emel ki a szellemi mocsárból. Kolonizál, betelepít...
Persze amikor vérggghhhecci, akkor vérggghhhhecci !!!! :))))

mentorosh lecsó 2018.12.12. 15:35:20

@bElannaTorres: :))))) Ahol meg lehet virtuálisan parittyázni HétKilencedet ??? :P :))))

én kérek elnézést !

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.12. 15:38:55

@,,: De legalább valami történik, sípol a biodíszlet!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.12. 15:39:00

@mentorosh lecsó: Én a 9 éves lányommal néztem a ha ciki ha nem tini különkiadást. Mutattak fütyit is puncit is. Röhögcsélés és szégyenérzet nélkül tudtunk beszélgetni a felmerült témáról. És örülök, hogy nem fog pár év múlva fiúkat hajtani, hogy mutasd meg a kukidat, én még sosem láttam kukit....
Persze tévedhetek és lehet, hogy rosszul csinálom, de az ideg megöl, amikor felnőtt ember nem tudja megfogalmazni, hogy viszket a punája, csak hebeg, hogy ott alul tuuuudod, olyan csípős. Há bazd meg, egyél hozzá savlekötőt

mentorosh lecsó 2018.12.12. 15:41:32

@UdvariatlanBolondvagyok: @,,:
ehhez inkább nem szólok hozzá, mert megint kib@sznak innen ! :D :D :D

BarBwire 2018.12.12. 15:45:00

@Hedo a nokedli szaggató: vannak ilyen tinikönyvek, képekkel, információkkal, gyerek megtalálta, és nagyon csúnyán nézett rám mikor el akartam venni azzal, hogy még kicsi hozzá.

bElannaTorres 2018.12.12. 15:47:32

@mentorosh lecsó: ugye, hogy nem is rossz, mind mennénk a Marsra , mégha nem is mindenki hetes miatt :))

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.12. 15:49:46

@BarBwire: az én lányom még nem csókolózott, de az osztálytársnői már igen. Az én lányomnak barátai vannak, nem szerelmei :) A kíváncsiság természetes, a tudás hatalom :D

BarBwire 2018.12.12. 15:51:26

@Hedo a nokedli szaggató: egyet értek, inkább tudjon mindent, és úgy döntsön, minthogy semmit, és azt se tudja mi történik vele.

Maximista vagyok 2018.12.12. 15:54:08

@Hedo a nokedli szaggató: manapság már nem menő a csókolózás, méterekről kell átköpni a másik szájába, na az igen! :D

mentorosh lecsó 2018.12.12. 15:55:22

@Hedo a nokedli szaggató: EKG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegye fel a kezét, aki nem játszott az oviban titokban "doktor bácsisat" ?????

Mi felnőttek ezt nagyon hajlamosak vagyunk elfelejteni. Nos én nem felejtettem el... Barna haj, igéző szemek, és Tünde volt a neve.
Ha a gyerekek "ilyen" dolgokról kérdeznek, akkor csak merítek az emlékekből... Ennyi.
De nagyon fontos, hogy a gyerek kérdezzen !!! Mert az ember ilyen, megismerésre és megértésre törekszik.
És én sem ragaszkodom a méhecskés-virágos-gólyás baromságokhoz... A gyerek csak kicsi (nem kicsi felnőtt, ez megint f@szság) emberek, de nem HÜLYÉK !
A kisebbik 4 éves korában kiszúrta, hogy a "anya nadrágja más" ! (Bányatavon voltunk fürdőzni és mindenki átöltözött fürdős ruciba). Nagy pin@bubus lesz belőle ! :)))))))))))))))))))))

Maximista vagyok 2018.12.12. 16:02:52

@mentorosh lecsó: én nem doktor bácsiztam, én a kiszemelt lánynak meghúztam a haját meg kergettem (nem meztelenül, azért udvarias vagyok). mondjuk én nem is tettem be 12 évesen mint a mai fiatalok.

hereverő heverő 2018.12.12. 16:05:29

@,,: és @UdvariatlanBolondvagyok: és @mentorosh lecsó:

Ilyenkor elgondolkodom, lehet hogy már tényleg csak .338 Lapua bácsi oldja meg a problémát.

mentorosh lecsó 2018.12.12. 16:06:57

@Maximista vagyok: :D
SzégyenKönyv kinyílik: 21 évesen lettem szűztelenítve

hereverő heverő 2018.12.12. 16:07:22

@mentorosh lecsó: Az űrhajósok nem faszok, ki fogják bírni facebook nélkül. Nem mindenki annyira gyépés mint azok ott benn. Mi itt a hogyvolton is gépelgetünk, megvitatunk dolgokat, de valószínűleg egyikünk sem rohanna a falnak, ha holnap megszünne ez a felület.

keresnénk mást :D

mentorosh lecsó 2018.12.12. 16:11:04

@hereverő heverő: mivel nacionalista gyökér vagyok, megmaradnék a magyar gyártású Gepárd családnál... mert úgy adná ki igazán az ííííízét !

(elképzelhető, hogy tájékozatlan vagyok és van már .338-as Gepárd is)

BarBwire 2018.12.12. 16:12:53

@hereverő heverő: lesz ott látnivaló dögivel, a sok ufo, meg a többi szarság.

mentorosh lecsó 2018.12.12. 16:13:29

@Maximista vagyok: a "hajhúzós módit" általánosban játszottam, de kizárólag akkor, ha tetszett a bige !!!! :)))))

hereverő heverő 2018.12.12. 16:14:14

@mentorosh lecsó: szerintem az már mindegy. A jelenlegi rekordot, 2.5 kilométert Lapuával tartják, ha jól tudom. 1000 méteren még hangsebesség felett megy.

Maximista vagyok 2018.12.12. 16:15:17

@mentorosh lecsó: ez egyáltalán nem szégyen. az már annál inkább ami manapság folyik, egy 14-16 éves lehet még nekem tudna újat mutatni...

mentorosh lecsó 2018.12.12. 16:15:54

@hereverő heverő: oké ! de a Hold és Mars utazás nem is mi generációnkról fog szólni ! :))
(persze az öreg mérnök gyökerek fogják összerakni a "fiataloknak" a rakeTTát) :)))

mentorosh lecsó 2018.12.12. 16:19:47

@hereverő heverő: nem feltétlen értek egyet a "távolsági rekordok" döntögetésével...
EMBER kell a céltávcső és az "eszköz" mögé !