Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x36 - A banán, a csalamádé, a patkány és a kiválasztott

2018. december 10. 19:31 - Hoppancs

bscap0010_3_1.jpg

Peti túlgesztikulált bevezetője után Vivire ugrunk, aki rózsaszín, unikornisos köpenykében tájékoztatja Csokit, „mint fiú barátot” a pillanatnyi taktikai helyzetről. Aggódik, hogy a paranoiájával, valamint verbális nőbántalmazásával Mulder ügynök és Radics jellemvonásait a lehető legelőnytelenebbül kombináló Krisztián nem jönne vissza egy hősiesen magára vállalt párbajról. Menne ő helyette, Adrit kirángatva, de a mocskos szájú lovag azt nem engedné, így csak egyet tehetnek: Rolira rak(at)ják a jeleket, mert ő közutálatnak örvend, mint az egyetlen fogyitábor résztvevő, aki később sem hízott vissza. Aztán ő majd kihívja Adrit és így összecsaphat a „hazudós meg a lopós”.

pttti.gif

bscap0014_4.jpg

Adri és Era eközben a zuhanyozóban értekezik Roli javaslatáról, miszerint Hunort „meg kell hagyni szépfiúnak”, hogy asszonyhergelő fizikuma csak a megfelelő dramaturgiai pillanatokban tűnjön elő a háttérből. Era ellenben úgy véli, ha Hunor most nem tudja megmutatni magát, akkor később lehet, hogy „túlságosan csúnyán fog kitörni”. Mondjuk élő adásban, meztelenül, a valószínűségszámításról motyogva kezdi fojtogatni Lacikát, vagy megjegyzést tesz Peti bajuszára. Bele sem merek gondolni. Rolinak már kinéz a párbaj, hiszen „gecire fél tőle”, és a jólelkű Era nem engedheti, hogy szembenézés híján e félelem felzabálja belülről. „Ki fogom vitetni a Rolit. KI FOGOM VITETNI.”-szól Era, b-kategóriás maffiafőnök-hangon, miközben vonásai a bágyadt fényben démonivá alakulnak.

bscap0016_3.jpg

És hogy miért? Mert szól a fejében vele kapcsolatban egy vészcsengő, amely soha nem téved, és jelzi, hogy a csávó„el fogja kúrni”. Ó, ha az MSZP-nek lett volna ilyenje 2006 tavaszán! És Roli bizony tényleg jön, „mint egy banán”, először zöld, aztán megérik, édes lesz, felviszi a cukrot, tök jól lehet turmixolni, még Vajna Timi is tesz belőle a fánkjába és… bocsánat, összezavarodtam, nekem ilyenek jutnak eszembe a banánról. Ja, vagy Era is nézte a Survivort és emlékszik, milyen dráma kerekedhet e déli gyümölcs körül? Mindegy, a lényeg az, hogy Roli nem tudja nem elrontani a dolgokat, így kint a helye, méghozzá Renivel, mert úgyis az a szíve vágya. „Vagy bamba fejet vág, vagy nem tud kacsintani”, folytatja Era, és utóbbi tényleg igaz a banánra is, ha éppen nem rajzfilmben szerepel.

bscap0017_3.jpg

Roli már tisztában van a formálódó összeesküvéssel, ennek fényében vizsgáztatja Lacikát arról, hogy szerinte ki veszett össze már mindenkivel odabent. Lacika mélyen, de nagyon mélyen elgondolkodik, elméjében képletek és százalékok cikáznak, éppen így:

lacikaaa.gif

A kétszínű Era lesz a megfejtés, hiszen nemcsak jópofizik Hunorral, akit nemrég ki akart vinni, hanem ezzel egy időben „megy a Csoki faszára”, ha jól értettem Lacika megállapítását. Szóval Roli el fogja távolítani innen, aztán majd nézheti, ahogy a bábjai öntudatra ébrednek, ő meg hamarabb veszti el a kontrollt, mint a provokáció ellenére Bruce Banner üzemmódban maradó Reni. Aki amúgy szintén képben van az aktuális fejleményről, hogy Era most Rolival akarja őt kivitetni. Zsuzsu nem hiszi el, hogy itt mindenki mennyire naiv, a kígyókat bizalmába engedő Greggel az élen. Vegyék már észre, hogy ez itt a VILLA, nem Hobbitfalva, ahol a tűz mellett pipázgatva, összeérő szőrös talpakkal mesélgetik egymásnak a csudás kalandokat.

bscap0018_4.jpg

Era kifejti a vele együtt antik szoborcsoportot alkotó Gregnek is, hogy miért nem jó Krisznek, ha most kimegy:

bscap0019_3.jpg

Greg egyelőre alig tér magához a sokkból, hogy borultak az eddigi tervek, és így ő is veszélybe került, de résen van ám, mert nyerni jött, mint mindenki. (Jaj, hát akkor nem is a jó hírnév a cél? Csalódtam.) A szerepeket Robert De Niróként váltogató Reni most azt játssza, hogy ő egy újgazdag asszony, aki piával a kezében hívogatja „komornyikjait” , és mivel nem jönnek, kijelenti, hogy „ez nem hepiend, ez depiend”.  Annyira, hogy másnap reggel már át is megy alkoholista rocksztárba,  aki hirtelen nem tudja, melyik haverjánál ébredt.

rokkk.gif

Krisztiánt „ledegradálja”, hogy Vivi irányítgatni akarja, Era meg azt fejtegeti, mennyire rossz ötlet lenne a lánytól, hogy pont most pakoltatná magára a jelet, amikor „ a legtöbb probléma vele volt, és nem pozitív irányba, hanem negatív irányba”. Roli „fostos gyerek”, biztos nem meri kivinni Vivit, inkább Adri van veszélyben Csoki szerint, aki nem szervezkedik, mert úgyis megnyeri. Miközben Era továbbra is Rolit ekézi (Greg nem biztos benne, hogy szívből), belép Krisztián, mire Zsuzsu olyan rémülten rezzen össze, mintha előre tudná, hogy azt fogja mondani, nagy a segge. Mert hogy ez történik, de szegény Krisz nem tehet róla, csak bejött és azonnal ezt látta meg, hirtelen elsötétült előtte a világ, és figyelmeztetnie kellett a társait, nehogy ez mással is megtörténhessen.

bscap0020_1.jpg

- Én nem szeretem, ha ezt mondják nekem

- Rád csak olyan jelzőt lehet használni, ami neked tetszik?

- Nem, de mondjál néha valami pozitívat is.

 - Jó színésznő vagy.

- Köszönöm szépen, a Madách Színházba' végeztem.

A vizuális sérülés áldozata nem gondolja, hogy mostanában rosszabbul muzsikálna, mint máskor, és ez igaz is, mert egyenletesen bunkó. Jobban akarja a jeleket, mint DiCaprio az Oscart, és lehet, hogy neki még medvére sem lesz szüksége a sikerhez.

bscap0021_1.jpg

Záróvizsga jön, ahogy Peti mondja, az Ármágedon, amely előtt Laci bá – nem tudom, miben - reménykedve köszönti a tanulókat. Jöhet a nekünk összevágott egyveleg a legmókásabb válaszokról, köztük Vivien illemtani performanszával, arról, hogyan tenné helyre az elképzelt igazságtalan villamestert, Adrit, és intenzív pattogva karattyolását látván az egyik vizsgáztatónak rendesen halálfélelme van.

bscap0001_5.jpg

Ebből az arcból Vivi arra következtet, hogy nagyon jól teljesített, ISMÉT bebizonyította, hogy van esze és nem fél használni.

Reni matekos kérdésénél először is a dobókockák és a rajtuk található pöttyök számát kellene tisztázni, majd a két információt összehangolni, így a folyamat viszonylag korai fázisban elakad, gyorsan vágnak is a földrajzra. Magyarország nagy tavai közül először a Bányató jut eszébe, az amelyik a Bányánál van, mert szokott oda járni. (Engedtessék meg, hogy ne higgyem el, hogy komolyan mondja, de nagyon elmés ötlet volt a szerkesztőktől.) Aztán csak kicsúszik a Velencei tó és a Balaton is.

„A vizsgáról nekem az jutott eszembe, amikor régen vizsgáztam. És hát izgultam.”

Megdöbbentő, ez velem is így volt mindig, kivéve persze az elsőt. Talán a hasonló szituáció miatt.

Lacika irodalmi előadását megelőzően felhívom Radnóti Miklós nem kevés tisztelőjének, különösebben a mentálisan sérülékenyebbek figyelmét, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas jelenet következik.

A Két karodban című költeményről hősünk legfőbb mondanivalója, hogy nagyon gyenge, és ő jobbat írna. Itt szeretném megköszönni a tantestületet felkészítő, súlyosabb kihívások – mint például ez – előtt bizonyára enyhén be is gyógyszerező pszichiáter csapatnak, hogy nem lett nagyobb baj. Lacika „úgy húzott, hogy szerencséje legyen”, biztos ez is közrejátszott kiemelkedő teljesítményében.

bscap0003_6.jpg

bscap0004_3.jpg

Krisztiántól – aki nem készült, mert elengedte az egészet -  az alpári szó jelentéséről érdeklődnek, és jó helyen tapogatózik, amikor megállapítja, hogy azt semmiképpen nem szabad mondani, hogy fasz. Csak kár, hogy közben kimondja. Végül megegyeznek abban, hogy a közönségesség és az irodalom nem fér össze. Hunor a Megrakják a tüzet népdalcímet úgy érti, hogy Megrakják a szüzet, és a tévedés tisztázás után is az erotikus vonalon halad tovább. Mondjuk igaz, nincs az a szerelem, ami el nem múlik, miután jól megrakták a szüzet,. Greg nagyon vágja az erkölcstant, bizony, inkább az mosogasson, aki bevallja, hogy lusta, és ne az, aki a szivacsmikrobáktól való félelemmel és kacsója érzékenységével takarózik. (Gumikesztyű, khm…)

bscap0022_1.jpg

Adrit a művészet és giccs közötti különbségről faggatják, és nagyon jól kezdi, amikor Picasso Mona Lisáját (ami nem is akkora hülyeség...vagy mégis?) előbbi kategóriába sorolja. Aztán kiböki a katarzis szót is. A tanárok amúgy csak néha vágnak olyan arcot, mint az X-faktor mentorai, amikor éppen eljátsszák, hogy meglepődtek a századik össze-vissza rikácsoló jelentkezőn, akit több rostás casting után toltak eléjük. Era mégis úgy érzi, őrá különösen pikkel az egyik (vagy mind?), múltkor is lejjebb rakták egy szinttel, amikor visszaadta a tételét. Csokinak szétszedett közmondásokat kell összeraknia, pl. azt, hogy „sok bába közt elvész a gyerek”. Átmeneti zavart követően rájön, hogy a bába nem a baba népiesen, hanem „az a gádzsi, aki régen az orvos helyett volt, amikor még otthon szültek, és még személyesen be is mutatkozott, hogy sziasztok, bába vagyok”.

bscap0023_2.jpg

Ő személy szerint bírja a bábákat, mert tök segítőkészek, neki is bármikor megmondják, melyik sarkon van nemzeti dohánybolt, és ha közben megindul szülése, azt is levezetik. Aztán a Nah Neh Nah dallamára átültetett népdallal szórakoztat. Zsuzsun kifog az időmértékes verselés, égőnek érzi a produkcióját, és Adri mellett ő az egyetlen, aki nincs eltelve magától. És már jön is a biziosztás, Lacika a Radnóti-incidens ellenére hármast kapott irodalomból, vajon mivel sikerült ezt elérnie. Krisztián hiába teljesített jól az illemtan-feladatokból, nem kaphatott hármasnál jobbat, mert,...

„mellette egy köcsög paraszt vagyok”.

Reni énekből és illemtanból dicséretet is kap, de  a magyar hármason kiakad, mert neki abból soha nem volt négyesnél rosszabb. Vajon hova járhatott? Senki nem kap semmiből hármasnál rosszabbat, az RTL nem kockáztathat meg egy kőkemény, Schobert Norbi-s hisztit, de azért Zsuzsu földrajz négyes hallatán illemtan ötösét zárójelbe téve kérdi a felelőst, hogy „maga nooormális?” Szerinte igazságtalan, de azért elfogadja, és nem rendez jelenetet. Hát mi ez, ha nem a magyar oktatás sikere?

bscap0011_3.jpg

Roli lett a legokosabb, mint ahogy mindenki, de főleg ő maga várta, a Csoki és Hunor pedig a legtöbbet fejlődött diák oklevelét veheti át.  Zsuzsunak és Reninek egyszerre kell felöltenie a Jóbarátokból ismerős  beletörődő vesztes figurát. A három díjazott egy külső programot is kap ajándékba, ekkor a lányok már tényleg kezdenek elborulni. Greg viszont korrektnek tartja az eredményt, a tudást díjazták itt, nem mást. A bankettet lezavarják, sajna nem derült ki, hogy Laci bá’ kivel itta meg a pertut, pedig előtte jól felcsigázott.  Era és Hunor között elszabadul a pokol, miután a lány gratulált is, meg nem is, ilyen dupla fenekű, csajszibarátnős stílusban.

 „Ez egy nyomorék. Huszonötször gratuláltam a kibaszott, kurva oklevelének, geci, és most mg nekem áll, geci, nekem áll, hogy húúú, geci, hogy én nem örülök az ő örömének meg én milyen faszszopó vagyok.”

Mondanivalóját vinnyogva bőgéssel nyomatékosítja, kicsit rám hasonlít, amikor nem evett a macska, és orvoshoz akartam vinni de mivel egyedül próbáltam berakni a rozoga kölcsönhordozóba, állandóan kiugrott,  és a végén már azt kiabáltam káromkodva, hogy „nem érdekel, akkor haljál éhen”. Annak is pont ennyi értelme volt.

bscap0007_5.jpg

Jön az élő kapcsolás, mindenki elmondhatja, milyen volt a sulihét, általában élvezték, amit Peti is sulykol beléjük, de Era inkább csak a végének örült, mert előtte nehéz hete volt, és most lám, milyen felszabadultan végződött ez a mostani. Flashback a visszatérő Csoki gólörömszerű, kicsi a rakásba torkolló fogadtatására, majd a pillanatra, amikor a levegő egyszer csak megfagyott, és az arcok elkomorultak, mint amikor a Don Ricotta szülinapi bulija után kiderül, hogy a gluténérzékeny maffiafőnök helyett annak falánk francia bulldogja fogyasztotta el a patkányméreggel kezelt tortaszeletet. Zsuzsu áll fel, hogy rákérdezzen, valóban őt vitte volna-e ki Csoki, ha nincs Ginu. Hát, bevallja, elgondolkodott rajta, mert pont akkor vesztek össze, mivel Zsu éppen „csalamádé” volt, meg „sárga lapos”, de amúgy nincs ám vele baja.

bscap0010_3.jpg

Csoki immár  a jelenben ecseteli akkori boldogságát, és hogy úgy fogadták, mintha ő lenne Puff Daddy. Peti nem érti a hasonlatot, tényleg bonyolult is, Csoki ugyanis a sztárságra célzott. A fantáziadús riporteri kérdése „mit érzel most?” , Zsuzsu elismételi, amit láthattunk, hogy nem haragszik, mert szereti az őszinteséget, aztán ugrunk a felbomló szövetségekre, avagy a heti aktuális egymásba állásokra,  Era kontra Roli majd Hunor, Csoki kontra mindenki, Era kontra Greg, tekerés, sűrű kivonulások, jójó, Hunor, hagyjuk, Hunor, jójó, hagyjuk, Roli megdobálása virgáccsal, konfliktusok tengere. Vagy óceánja, attól függ, milyen színű. Roli szerint az ő lejáratása mögött is áll valaki, talán egy sejtelmes Era formájú fantomalak, aki folyton fúrja. Reni úgy véli,  halálosan nyugodt volt virgácsosztáskor, mint dr. Lecter, amikor hamisan játsszák a kedvenc zeneművét, de Roliról nem változott a véleménye, nem tudja elviselni érzelemmentes Steven Seagal-tekintetét. Era hajlik rá, hogy túlreagálta a korábbiakat, de tartja, hogy Hunor megbántotta, és már nem is fog szerinte javulni a nexus, valami eltörött.

bscap0008_5.jpg

„Bocsánat, hogy azt mondtam, degenerált geci vagy, a gecit nem kellett volna.” követi meg Krisztián Zsuzsut a következő visszatekintésben, majd Vivi-Adri, Vivi-Zsuzsu összecsapásokat nézhetünk újra. Zsuzsuban még maradt egy kis tüske, de Krisztián csak a közlésmódot bánja, mert sajnos egy hibája van, hogy ha felhúzzák, nem válogatja meg a szavait. De nincs is miből, mert ő maga mondja, hogy 90%-ban trágár szavakból áll a szókincse. Aztán a 18, azaz tizennyolc, vagyis 36/2 éves Vivi fejti ki, hogy zsenge kora ellenére ő a legjobb villamester, annyira topon van, hogy regnálása alatt mindenki megkapta a rendelését.

bscap0025_2.jpg

Iskolahét-összefoglaló jön sok vidámsággal és lekvárral, aztán nagy nehezen meg is érkezünk  a mondd ki a nevet játékhoz, alias a kiválasztáshoz. Lacika azért teszi Kriszre, mert folyton az ő ruháiban mászkál, és ettől olyan, mintha kettő lenne belőle, ami para. Reni két olyan embert lát a játékban, aki gonosz sunyipatkány, de csak egyet választhatott most, méghozzá Erát. Greg ismét hűséges az ígéretéhez és Kriszre rakja a jelet, mert már megint megígérte, itt valami hiba van a mátrixban. Vivi Adrira és fordítva, Era meg Kriszre teszi. Utóbbi Zsuzsut választja, mert túlérzékeny, egyben beszólogatós, Zsuzsu viszonozza,  majd Hunorral és Rolival összesen hétre nő a Krisztián-szavazók száma, így a zöld kendő méltó helyére kerül.

327 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 19:49:08

a Radnóti és a Lacika rajongói énem harcban áll egymással. skizo.

C.Chauchat 2018.12.10. 19:54:43

@úgymond olvasó mmkk: akkor: "Lekvár - így végzed hát te is"

gazo 2018.12.10. 20:05:55

Lekvár! Lacika egyre ízesebben beszél.

tvbuzi 2018.12.10. 20:10:09

Ebben az évadban még csak fantomképre szavaztam.

MacákékIcukája 2018.12.10. 20:11:08

Sukár ez a posztcsi!

Valaki tudna nekem esetleg egy onlany sztrim linket sugni?

C.Chauchat 2018.12.10. 20:12:55

@gazo: igen. Egyelőre főnevekben gondolkodik. Illetve igében, pl. lekvár.

gazo 2018.12.10. 20:14:51

@C.Chauchat: lassan már túltolja magát

szupppergyár 2018.12.10. 20:16:06

tessen mondani: a hencser, hol ánusz fetrengi mindennapjait nem az a bizonyos _elátkozott ágy_ ? már nem tudom hányadik évadtól kezdett felfigyelni rá az úri közönség, hogy az ott fekvő párbajra indulók SSKK nem tértek vissza?

Gia 2018.12.10. 20:25:16

Laszika vajon milyen lekvárra gondolt?Sárgabarack?

Gia 2018.12.10. 20:26:53

Tényleg jó a poszt!
A Hunyor-Era problémakört nem nagyon értettem.Era már direkt csinálja a feszkót.

Angora Cardi 2018.12.10. 20:27:41

@Gia: csakis anya főzte házilekvárra

C.Chauchat 2018.12.10. 20:28:23

@Gia: valami újragondolt textúrára, lehet

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 20:48:01

@Gia: era szerepel! Csinálja a sót, de ő nagyon erős egyéniség, elnyom mindenkit!

2018.12.10. 21:07:25

Gyarmati Fannit ennyire még nem alázták meg soha mint Lacika. Nekem szívemből fájt. Ezek még a sarkukig se érnek az olyan nemes lelkű embereknek mint amilyen ő volt. Ez a nemzet szégyene, nem az amit a NER annak gondol.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 21:18:20

A fantom kép részemről már most tovább jutott ... Kivéve ha Gyökérke olyan embert hív ki, mint saját maga...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 21:19:50

@Telepácia Paic Róbert: meresztettem a szememet én is... Szerintem azt se tudja ki volt Radnóti Miklós...

Gia 2018.12.10. 21:27:10

@Hedo a szadista szexista anyuka: Áhá,Era a só,Laszika meg a sárgatarack lekvár.Mivel akad bent még elég sok gyökér meg zöldség is,valószínűleg egy újragondolt Konyhafőnököt nézünk. :-D

MacákékIcukája 2018.12.10. 21:27:47

Probalkozom meg egyszer:) valaki legyszi tud online stream linket kuldeni?

Pamutbojt 2018.12.10. 21:37:27

@Telepácia Paic Róbert: Hát igen... Mi is a legmagasabb iskolai végzettsége? 6 általánosra tippelek, hogy nem hallott még Radnótiról a sötét bunkója.

Pamutbojt 2018.12.10. 21:39:37

@tvbuzi: :-)))) amúgy ja...vagyunk így páran szerintem...

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 21:43:42

Lekvár!
Hoppancs tök jó lett a posztcsi! Puszcsi érte!

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 21:47:17

@Telepácia Paic Róbert: itt válaszolok, nekem a bötüknél lehet átállitani smilye-ra!

OriginalBlackMamba 2018.12.10. 22:02:13

Költői kérdés: vajon Péter ma is elfelejti bepromozni adás végén a belevalót és már megint csak a lekeverésnél fogjuk hallani a mondat elejét?

Berber Oroszlán 2018.12.10. 22:04:19

A művészet és giccs közötti különbség?
Fogós kérdés volt, az esztétika tudománya is birkózik vele máig.

Lynette21 2018.12.10. 22:06:58

Vajon olyan szerzodest is alairattak a gondozottakkal, hogy tizen evek multaval sem mee too-zhatnak a vellaban tortent esemenyekkel kapcsolatosan?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 22:09:46

Csoki engedélyt kér megrakni Erát, Era meg szűziesen tartózkodik.

tvbuzi 2018.12.10. 22:11:19

Egy kis ésszel megspékelve Zsu cuki lenne.

gazo 2018.12.10. 22:14:06

Greg határozottan konténer pozitív.

nicu71 2018.12.10. 22:17:20

@gazo: ekg! Greg rosszndulatu pletykás gnóm.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 22:17:25

Reni leakadt a nugátszeletről, megérkezett a játékba.
Takonypáros nem akar verekedni? Hátha mennek mind haza.

Mók_Ica 2018.12.10. 22:17:40

szeva kommentlakók :)))
hunyorka, mint a legtöbb pasi, fut azután a csaj után, aki nem adja magát könnyen :))))

vvvribi ismét ótvar 8ker k...a stílusban nyomja..... már hiányzott.... ja nem.... megyek hányni

Mók_Ica 2018.12.10. 22:18:40

óóóó......besírtam..... viviribi féltékeny zsuzsura :)))))

naezjó... 2018.12.10. 22:20:09

Iskolahét után ovibuli.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 22:20:25

@MacákékIcukája: nincs, kerestem én ui. Csak az rtlmost-on tudod egy óra csúszással nézni...

tvbuzi 2018.12.10. 22:20:38

Miért mozgatja ilyen idióta módon a fejét beszed közben VVV?

Mók_Ica 2018.12.10. 22:21:55

a másik ótvar 8ker vita.... csoki és renyhe....pfff

naezjó... 2018.12.10. 22:22:29

@tvbuzi: és ha beindul, az ujjával hozza szinkronba magát.

Mók_Ica 2018.12.10. 22:22:36

@tvbuzi: tanulta a 8kerben :))))

Schlomo Goldberg 2018.12.10. 22:22:43

@tvbuzi: hangsúlyt ad a szavainak vele

tvbuzi 2018.12.10. 22:23:37

Dráma, dráma, dráma.

naezjó... 2018.12.10. 22:23:38

Patkánykutya VS Pókmajom. Finish him!!!

Mók_Ica 2018.12.10. 22:23:57

dejóóóóó :)))) ribi és renyhe is sírni fog :))) de csak a reklám után...... menjünk cigizni :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 22:24:22

@Mók_Ica: üdv a konténer mellett.
Én Greggel érkeztem.
Vivi egy ócska.
Zsu meg Hunor meg tök jól elbeszélgetett. Ha Zsu annyira hülye lenne, Hunor két mondat után ott hagyja.

nicu71 2018.12.10. 22:24:49

@tvbuzi: bronxi ghettoribi stíl.

gazo 2018.12.10. 22:25:49

Renyhe nem jön rá, azért végződik minden buli rosszul mert büdös nagy taplók. Kivéve Lacika, ő taoban nyomja neki 0-24 buli van.

Cimili 2018.12.10. 22:26:59

@gazo: lacika egy külön műfaj. lekvár a drága:DDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2018.12.10. 22:27:41

@Brigante: Kerested már az itteni hozzászólások között is? XD XD XD

Gia 2018.12.10. 22:27:56

Zsu olyan uszógumit növesztett,hogy az óceánban is stabilan fent marad.:-)

gazo 2018.12.10. 22:30:40

@Cimili: ha jól láttam 2x felbüffent a buliöfi alatt, Eccer tattikusan kitakarta Zsut a fürdőben. Tényleg belead mindent már nem fogja vissza magát, ahogy ígérte.

Mók_Ica 2018.12.10. 22:31:59

@Csakazértis én vagyok a királynő: hideg van kint..... brrrrrr
sztem is hunyor inkább a normális beszélgetést hiányolja...... emlékeim szerint ő nem is basztatta eddig zsuzsut.....

a bulik azért végződnek szarul, mert bebaszcsiztok és még hülyébbek lesztek, drága renyhe...megyünk is hányni tőletek ......

csincsilla72 2018.12.10. 22:32:25

Azért én azon mindig kiakadok, hogy ezekbe a tahókba díjnyertes borokat öntenek.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 22:33:57

De szép House of pain-jump around-ra kelni!

csincsilla72 2018.12.10. 22:34:13

PUA bunkó. Mint mindig.

,, 2018.12.10. 22:34:43

@csincsilla72: ebben most mi volt bunkó?

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 22:35:04

@csincsilla72: elég lenne ezeknek a tablettás is! :)

Mók_Ica 2018.12.10. 22:35:50

renyhe nem bízik csokiban és utálja..... de visszabújik mellé, betakargatja.....

na, visszaszívom..... hunyor is bugyutának tartja zsut.....

laszika beszél!!!!!!!!!!!!!!!

ánusz nagyon undi...... léCCi maraGGYon kint!!!!

csincsilla72 2018.12.10. 22:36:23

@,,: Rolinak való beugatás. Ezt, gondolom, csak így lehet. Ma ilyen kis finnyás vagyok... Bocsi :-)
@Nyuszomuszo83: Ja, az is elég pusztító.

Lacika beszél :-)

Cimili 2018.12.10. 22:36:25

gusztustalan ánusz nyitott szájjal alszik és közben nagyokat horkant. fújjjjjj.

tvbuzi 2018.12.10. 22:36:54

Laszika folyamatosan be van tépve

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 22:37:49

@,,: szerintem most nem volt az, csak leállította kicsit hunyit!

naezjó... 2018.12.10. 22:37:59

Greg, ha akkora primadonna lenne, mint amekkorának képzeli magát, elő tudna adni 2 mondatot a súgó nélkül is. Szinte hallom, hogy "ezt most vegyük fel még egyszer..."

Cimili 2018.12.10. 22:38:18

@tvbuzi: ugye? nekem is úgy tűnik.

gazo 2018.12.10. 22:38:29

Tudtam, hogy nem Greg nem sellő hanem inkább mocsári teknős,

Adamadam 2018.12.10. 22:38:32

@Mók_Ica: de, Adri elég bunkó volt.

,, 2018.12.10. 22:38:35

@csincsilla72: az fel sem tűnt, a lényeg számomra az volt, amit hunornak mondott, és ahogy hunor reagált.

Mók_Ica 2018.12.10. 22:38:42

pornóbajusz sztem már direkt tolja kreténbe' a mutogatást...... idegesítő

Oh my... 2018.12.10. 22:40:31

@csincsilla72: ne hülyéskedj Csincsi, dehogy öntenek, max beadnak nekik párat mutatóba a buli elején, hogy legyen vágókép, azután meg már jó nekik a kannás is... ;))

,, 2018.12.10. 22:41:04

Reni b+, szállj le a csokicsőről, így nem tudok neked drukkolni!

Cimili 2018.12.10. 22:41:16

a masszázs feladat volt? régi vvk-ben mindig kaptak leveleket, h mi a feladat.

naezjó... 2018.12.10. 22:41:40

@Mók_Ica: A miértre még mindig nincs válasz. Jó lehet, ha úgy jutsz az emberek eszébe, hogy a suttogó pantomimes?

csincsilla72 2018.12.10. 22:42:25

Spanok vagyunk, max extrákkal - by Csoki :-)
@oh..my.....: Jól van, megnyugodtam:-)

MacákékIcukája 2018.12.10. 22:42:39

Ez meg a bulika estejen van? Mindenki tok reszegnek tunik

csincsilla72 2018.12.10. 22:43:34

@,,: Ma ilyen kis érzékeny vagyok:-) Hiába, közeledik a karácsony....

Adamadam 2018.12.10. 22:43:39

Reni és Zsuzsu jól megvan hízva. Zsu erőlteti ezt a zsinórtangát de olyan narancsbőrös, hogy rossz ránézni...

Mók_Ica 2018.12.10. 22:44:12

@naezjó?: tedd hozzá, hogy pszicho :)))) ijesztgetni lehetne vele... :))))

renyhe idegállapotba' került...... gheccciiiiiiiiiiiiii

naezjó... 2018.12.10. 22:44:41

baszd meg, mindjárt átváltozik...

csincsilla72 2018.12.10. 22:45:16

Jájj, Reni idegállapotban van.

,, 2018.12.10. 22:45:31

@csincsilla72: én is sajnos egyébként, holnap magne b6 lesz a menü

gazo 2018.12.10. 22:45:48

Na kezdődik a kutyázás idén is

tvbuzi 2018.12.10. 22:45:59

Peti előtt az asztalon lottószelvényt láttam?

uramatyám 2018.12.10. 22:46:50

Vigyen ki mindenki mindenkit, és maradjanak is kint. És akkor mindenki nyert.

Mók_Ica 2018.12.10. 22:47:20

sztem ánusz is úgy beszél mindig, mintha be lenne tépve......

vvvribi is idegállapotba' került.......

OriginalBlackMamba 2018.12.10. 22:47:58

Csinos az a tál óvszer a nyugiban

Nbl 2018.12.10. 22:48:01

Remélem, kint marad ez a seggberakott pocok még akkor is, ha Punát viszi ki...

Oh my... 2018.12.10. 22:48:03

pfffffej de szánalmas vagy Renyhe basszus, mész, alázkodsz, mint egy sz@ros pincsi, aztán meg kutyázol, mert nem kellesz..... női nem szégyene, te!

Mók_Ica 2018.12.10. 22:48:21

jó lett volna tegnapi tippcsink rolira.....
ribike, ez műsírás......

mézescsók 2018.12.10. 22:48:25

Hagyják már békén a kutyákat!!! Egy sincs köztük, akit egy napon lehetne említeni bármelyik fatelepi kotorékkal. A francba is!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 22:48:54

off
rajottem, miert nem tetszik Hunor. azert, mert tul szimmetrikus.
on

naezjó... 2018.12.10. 22:50:10

Most jöttem rá, mire emlékeztet a VV... Mint amikor későn indulsz el bulizni, és az adott hely előtt a VVV-k és a VVR-ek vonyítanak a sírástól, a Csokik és az Ánuszok feszülnek, mindenki ordibál, te meg hiába mondod a haverjaidnak, hogy ide nem kéne bemenni.

Oh my... 2018.12.10. 22:53:05

Pocoknak meg a saját szemszögéből tökigaza van, halálra unja magát bent, legalább éri valami impulzus, ha kimegy.... ha visszajön (nem fog), kap haalmas megerősítést, ha meg kiesik, legalább nem b@ssza magát tovább odabent feleslegesen.

Cimili 2018.12.10. 22:53:18

röhögnék ha bajusz pofán vágná magát.:DDDDDDDD

OriginalBlackMamba 2018.12.10. 22:54:12

Amúgy én a VV Facebook oldalán se látok 1 olyan kommentet se, ami arról szólna, hogy Krisztián menjen vissza... ami lehet jó hír. :)

tvbuzi 2018.12.10. 22:54:46

Ha valaki tökönrúgná Petit a mutogatás miatt...meghívnátok egy sörre?

naezjó... 2018.12.10. 22:54:49

@Cimili: Az első adás óta azt várom :)

MacákékIcukája 2018.12.10. 22:55:51

Hat... ez kegyetlen volt. Most mar Reni is menjen haza.

Oh my... 2018.12.10. 22:56:28

@mézescsók: +10000000000000

mindig ez jut eszembe nekem is, amikor egymást kutyázzák, te legalább most le is írtad, thx!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 22:56:34

@Cimili: akkor kap egy olyan kutyagallért köv. adásra, nehogy kikaparja a saját szemét. :)

Cimili 2018.12.10. 22:56:40

ki lesz ma, tevepatás évike?

tvbuzi 2018.12.10. 22:59:49

A reklámok alatt unatkozom. Tudnátok ajánlani egy jó randiappot?

tvbuzi 2018.12.10. 23:00:36

@Cimili: hallom. folyik a nyálam

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 23:01:22

@tvbuzi: ez itt nem jó neked? :D
Egy lánykérés már volt. ;)

Cimili 2018.12.10. 23:02:00

@tvbuzi: egyél inkább milkát!

gazo 2018.12.10. 23:02:46

Évának a hónaljában is pnci van?

tvbuzi 2018.12.10. 23:03:02

én meg attól lennék gecire meglepve ha valaki tudna műsortvezetni bazmeg

uramatyám 2018.12.10. 23:03:02

Gecire geci ez a geci, geci!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 23:03:06

@Cimili: oh, nem is láttam. :) De jófej vagyok, besegíthetek az elfogyasztásába. ;)

Cimili 2018.12.10. 23:03:38

lacika delíriumban.

nicu71 2018.12.10. 23:04:01

Éva hónapja milyen löttyedt

Cimili 2018.12.10. 23:07:40

mi az a köcsög tejföl évike előtt?

tvbuzi 2018.12.10. 23:07:48

A tejfölösdobozban vazelin van??

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 23:08:58

@tvbuzi: Nyuszómuszó kiskacsója lett a kérés tárgya, de nem tudom, azóta hol tart szerelmük bonyolult fonalának gombolyagja. :)

MacákékIcukája 2018.12.10. 23:11:04

@tvbuzi: eddig az elviselheto kategoriaban volt nalam, most mar ennek is vege :D

Cimili 2018.12.10. 23:13:03

renyhének se kéne erőltetnie a tangát.

tvbuzi 2018.12.10. 23:13:51

@Cimili: én először azt hittem Greg segge

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 23:14:58

Igen, FarÁnusz, a haverodon te is beszartál, de szó szerint.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 23:15:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: en is mondtam ketszer molettynek, hogy vegyen felesegul ket tanu jelenleteben, de nem akar. osszetort a kis szivem.

Cimili 2018.12.10. 23:16:01

@tvbuzi: :DDDDDDDDDD eskű, h először én is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 23:16:12

@tvbuzi: biztos abban a dobozban van a következő betelefonáló. Vagy Győző.

Cimili 2018.12.10. 23:16:47

@úgymond olvasó mmkk: ne pakoltasd ezé magadra a jeleket!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 23:17:50

@Cimili: de. es kiviszem magammal a legszimmetrikusabb arcu egyent

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 23:19:02

@úgymond olvasó mmkk: ilyenek ezek, látod. Velem is elhitették, hogy itt van a jóképűkirályom, na, azóta színét se látom, mindenki más még fel a sárkányoktól. :)
Megyek a szaunába.

Oh my... 2018.12.10. 23:19:05

@nicu71: "szolifoltos"=gombás

de a haja, ahogy fennakad a felsőjén, az pusztító így, szemből... xDDDDD

tvbuzi 2018.12.10. 23:20:46

Max a villalakókkal veheted fel a versenyt

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 23:21:11

@Csakazértis én vagyok a királynő: pedig hacacaret meg gyemantgyurut se kertem :(

@Cimili: meg keresem a megfelelot..

Maximista vagyok 2018.12.10. 23:22:20

Ma kiszúrtam Éván egy beteg dolgot, inkább le se írom :D elmebeteg vagyok

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 23:22:20

@Maximista vagyok: ja, en aztat nem tudom, elkepzeleseim sincsenek

Maximista vagyok 2018.12.10. 23:22:57

@úgymond olvasó mmkk: én is csak hallottam róla, vakon vagyok :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 23:24:11

@Maximista vagyok: csak osszeraktam ket szot egymas melle, tvbuzi feltetelezett izlese alapjan. megsem irhattam azt, hogy nedvessellok.com

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 23:24:13

@úgymond olvasó mmkk: lehet, ott rontottam el. Kérj kettő gyémántos gyűrűt. ;)

Cimili 2018.12.10. 23:24:27

na jók legyetek, holnap jövök! :) tsók

Oh my... 2018.12.10. 23:25:02

tejfölös kübli? volt rá magyarázat, csak lemaradtam róla?

Maximista vagyok 2018.12.10. 23:25:19

Remek holnap Győzi dzsukel lesz tehát én ittas. Király.

Maximista vagyok 2018.12.10. 23:27:33

@oh..my.....: ááá nagyon beteg de kibaszta a szememet :D szerintem fáradt vagyok már

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 23:29:15

@Maximista vagyok: na jo, ma ez volt a legszebb bok, amit hallottam. jutalmul holnap nem kell hoznod a samlit, nem utlek szejjel :D

Oh my... 2018.12.10. 23:29:51

@Maximista vagyok: naaaaaaa! ez igy nem ér!!!!!! ;DD

Maximista vagyok 2018.12.10. 23:31:32

@úgymond olvasó mmkk: azta, tudok bókolni :D a sámlit ezennel ketté fejeltem

Maximista vagyok 2018.12.10. 23:35:10

@oh..my.....: erre csak akkor vagy felkészülve ha bírod a Jackass féle produkciót :D

Maximista vagyok 2018.12.10. 23:36:49

@úgymond olvasó mmkk: azé ma égtem kicsit Hódos asszony miatt... hogy rohadjak meg. Majd vezeklek, azt inkább leköpöm a barátomat. Ja, nem :D

Oh my... 2018.12.10. 23:38:12

@Maximista vagyok: hűha, félek, ezt a lécet nem bírom megugrani, de most már akkor is tudni akarooom! ;))

bElannaTorres 2018.12.10. 23:51:59

Most nézem vissza, hunor-adri- roli beszélgetését, hát szerintem pont az adri az egyetlen aki nem volt bunkó, hanem emberi volt, szólt hogy a bolond lányt nem kéne hülyíteni, mert szerelmes lesz a végén. roli szerint meg ha így lehet kikészíteni akkor belefér. Adri talán okkal nem bírja rolit.

elcsi84 2018.12.10. 23:55:03

@bElannaTorres: szerintem se volt bunkó ott Adri

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.10. 23:56:12

@úgymond olvasó mmkk: tudod, mennyi sört lehet venni egy gyémánt gyűrű árából? ;)

Maximista vagyok 2018.12.11. 00:03:39

@oh..my.....: majd elmondom, de csak ha kiesik Ánusz

d0oriii 2018.12.11. 00:12:42

amúgy hogy derültek ki ánusz videói? már eleve beköltözés előtt elmondta vagy vki megtalálta?

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.11. 06:19:51

@bElannaTorres: ekg, Adri jól járna ha némi bolondság mellett ezt a pőre realista tényközlő beszédet és vonalat vinné. Még Roli sem viszi ezt, pedig talán neki kellene. Adri pedig hirtelen kiugrana a lányok, sőt még a fiúk közül is.

Ánusz pedig pakoljon, irány a buzipornó, másképp nem lesz meg a 36.

Costanza 2018.12.11. 07:22:21

@bElannaTorres: nemhogy bunko nem volt, hanem kifejezetten oke volt.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 08:19:04

Nálam erősen jön fel Adri! Már azt is megérdemli, hogy nagy betűvel írjam a nevét.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 08:22:35

Egyre erősebben kétlem, hogy renyhe egy kezén meg tudja számolni hány darab faszon pörgött, forgott!!!
csóki meg mély repülésben van nálam, az egy dolog, hogy rühellem a renyhét (itt többen megértenek engem, mert hasonlóan éreznek zsu vagy épp ánusz iránt), de amikor csóri eljátsza a hattyú halálát a szerecsen meg direkt megy utána és ahelyett, hogy hagyná végre bőgni egy jó ízűt egyedül, még nyomja neki a faszságokat! takaroggyá vissza a banánfára, azt se bánom, ha a hajánál fogva húzod magaddal erát. renyhét majd én megsimogatom, forró péklapáttal, nekifutásból, kétszer, naponta, többször is!

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 08:42:32

Jóóóóó reggelt! Jelentkezik a gyűrűtlen menyaszörny akit udvariatlanbolond akart elvenni eleségül, no de szerintem ismét ugyanúgy jártam mint az életben már ezerszer, ez pedig a ghosting hatás! :D :D :D Úgyhogy parádés esküvői készületekről nem tudok beszámolni, mert ezt is leendő uram vállalta magára az üveghegyen!

Amúgy a tegnapi öfi történéseit figyelembe véve, én is várom már hogy pornós peti bassza már saját magát pofán a nagy mutogatásban, vagy legalábbis valaki tegye meg, mert nézhetetlen amikor ő a konferanszié! SZERKIK! SZÓLJATOK MÁR RÁ! KÖNYÖRGÖM!

Bulika! Ez a bulika számomra nézhetőbb volt mint az előző szériában Mici néni részeg fetrengése. A két 8. keres nyomorékot nem lehetne együtt küldeni párbajozni Adri ellen???? Adri visszamén a két nyomi meg együtt kilép az ucca ajtón! Mert ucccááára nyílik a vellaajtó! :D
Renyhe sírása, hát édes ittenem eltört a mécses, fáj a lelkecskéje Csokker miatt!
Szar volt, de inkább nézem Renyhe böszmeségét idegállapotban mint a fekete hajú IQ bajnokot! Ja és írtátok többen is hogy Hunyor is hülyének nézte. Teljesen annak, megállapította, hogy agyhalott! Ez a teszem magam, játszom a szűzkurvát, de azért örülnék ha megpocsikolnának viselkedés, nekem Ádinára hajaz. Aztán a vadembert elnyerte az is! Istenem mennyit nyűglődtek. Remélem nem kapunk egy Hunyor Zsu szálat ilyen stílusban!
De még mielőtt le leszeg pisszegve a fröcsögésem által és kitesznek innen inkább nem károgok tovább! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 09:06:19

OFF!
Segítség! Hogyan tudom megváltoztatnia nevem???
Köszönöm

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.11. 09:25:07

Jó reggelt. :)
Off
Örömködés: bejuttattam a csapatomat az UltraBalatonra. :)
Ön

Tegnapi vallomás-széria: bevallom, én anno Baukónak drukkoltam, meg Edinának. :) Ez volt az én egyéni perverzióm. :) Most Ginu volt a favoritom.

De Lekvár forever. :)

Angora Cardi 2018.12.11. 09:32:03

Mindenkinek jó reggelt lekvárok!

É2I 2018.12.11. 09:35:09

Gyóreggelt!
Elolvastam, gyó lett! Ti is!

miről írjunk ki szavazást? Ötleteket kérek.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 09:36:10

@Én vagyok Groot: Azaz udvariatlanbolond? Szőke vagyok nem tudhatom! :D

mézescsók 2018.12.11. 09:36:26

@oh..my.....: A kutyák nekem tabu. A többi állat is, de a kutyák kiemelten.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 09:37:30

@Angora Cardi: Lekvárt Lekvár imádó! Laszikánk überelhetetlen! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.11. 09:38:19

@É2I: Lacikáról bárakármi. levár :D

É2I 2018.12.11. 09:39:20

Off

@Hedo a szadista szexista anyuka: Indapassz beállítások. Ha lenne zivatarod, jobb fölső sarkon arra kattintva, beállítások.

Az itteni - ablak feletti - [PROFIL]-ra engem nem ismer fel, hogy miért, az passz......

on

úgymond olvasó mmkk 2018.12.11. 09:40:30

azérvagyoknagyoncsendbeeeeeeee
mermeghaltamtegnapesteeeeeeeee

mézescsók 2018.12.11. 09:53:31

@Nyuszomuszo83: Hunor - Zsuzsánna : a vadember (nekem méla herceg) - Edina történtekkel való összevetés frappáns. Ott mondjuk Laci Ádinkát nem tökhülyének nézte, hanem rondának, de lám mégis megtörtént velük a nagy szerelem. Borzalom!

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 09:59:05

@mézescsók: Igen, Ádinát csúnyának tartotta- szegény Ádinának volt is kackiás bajca- aztán mekkora szerelem lett belőle! Én tényleg nem reménykedem a szerkik által kreált szerelmi évődésen!

Más!
Tegnap feltűnt a gruppenbe masszírozás. Nagyon élek a gyanúperrel, hogy szerki utasítás volt, mindenki ült a másik hátán, valakit nyomkodtak. Vélhetően a szexuális közeledés előrevetítése volt a lényeg, mert tudjuk a masszírozás átcsap szexbe, de már nincs Ginu aki ezt profin vitte, happy finish-sel a végén! :D
Drága Istenem, hát milyen perverz kéjencek adják az utasításokat, hogy kefélést akarnak látni mindig!???? Tuti otthon nem kapják meg a betevőt!

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 09:59:47

@Hedo a szadista szexista anyuka: Ejjjj de szép mikulás poppolód vagyon Tesa!!! Kamázlak! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 10:03:26

@Nyuszomuszo83: nem :) én voltam!
nekem fröcsöghetsz, én megértem. a hogyvoltosok akkor is jól megvannak egymással, ha tök másképp látják/gondolják a dolgokat, vagy másnak szurkolnak :)
Ha meg idetéved egy-egy balga birka, na, majd tovább téved :D :D :D

Angora Cardi 2018.12.11. 10:04:36

@Én vagyok Groot: Én is Groot akarok lenni. Titokban.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 10:04:45

@Nyuszomuszo83: Ádinára és vademberre emlékszem akkor bimbózott az én kapcsolatom is a férjemmel :) de eskü csak ma jöttem rá, hogy ezek fánival és dinka denisszel voltak egy brancsban :P

Angora Cardi 2018.12.11. 10:09:18

Volt egy sanda gondolatom, hogy Era, Hunor és Roli közös tattikából szervezik a történteket: megbeszélésre ment rá Era Csokira, a két fiú pedig Zsu-val szórakozik.
Persze ki tudja. De még ezt is el tudnám képzelni. Végül is csak ők hárman próbálnak bármiféle tattikát is az eleje óta.

Meg persze Lacika aki nagy előd tujáktól tanulva mindig meglapul mint légy a falon. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 10:12:53

@Hedo a nokedli szaggató: Jaaaa Anyukám, nem értettem komolyan, de jó, hogy Te vagyok! :D Egyébiránt csak az ugrott be mennyire kemény vagyok, mint a kád széle, mert Lecsó mesternek is van egy ilyen kis barátja, aki ide téved néha és beleköt még az élő fába is, múltkor Mester nem éppen cizelláltan, de nagyon hatékonyan küldte el emberünket az anyjába. Mobilos ember meg engem kóstolgat most már harmadszorra és feltűnt, hogy csak és kizárólag rám van kiélezve! Hmmmm. Mester azt feltételezte nem volt az ő trolljának elég jó a faca vagy nem ürített bele, ezért bacogatja verbálisan, tehát akkor az én trollom nem parittyázhatott velem és azért ilyen frusztrált?? Úgyhogy nem csak eljegyzéssel büszkélkedhetek ezen oldalon, hanem van egy saját külön bejáratú trollom is! Hurrrrráááááá! :D :D :D :D
Amúgy meg tényleg különbözik a véleményünk, mindegyikőnk más és más, de annyi jó dolog van itt, hogy nem fogok már csak azért sem megfutamodni, mint pár éve! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 10:16:34

@Angora Cardi: kifejtenéd bővebben? nem fog az agyam :) ezekkel az akciókkal lesznek érdekes, izgalmasak és így nem szavazzuk ki őket?

hereverő heverő 2018.12.11. 10:18:34

@Maximista vagyok:
www.youtube.com/watch?v=tSsiS-v6_6M
Valahogy erre emlékeztetett az eleje :)

Lóreggelt mindenkinek, próbálok visszaolvasi és képbe kerülni - de a dolgozás meg hát kedvem se nagyon van hozzá.

mézescsók 2018.12.11. 10:22:47

@Nyuszomuszo83: A "szerelmi évődés" is gáz, annál csak a szex ultragázabb, amit a szerkik szerint imád a nézők serege!
Amúgy visszaemlékezve meg kell állapítanom, hogy Vadbarom Laci sem volt matyóhímzés a nők kezelését illetően. Nem faszozott és nem gecizett, de piszkosul felsőbbrendűenbánt velük, és Edinával kapcsolatban is - még mielőtt szerelmük szárba szökkent volna - elég csúnyákat mondott, pl. sose kéne neki ilyen nő, hogy néz ki, undorodik tőle stb.
Rég volt, nem rugózok rajta többet.

hereverő heverő 2018.12.11. 10:34:05

@mézescsók: Ádina tipikusan az a nő volt, akiket keresnek az ilyen "átváltoztatjuk" szerű műsorok. Nem volt csúnya lány, csak nagyon el volt hanyagolva külsőleg (bajusz, szőrös láb, béna haj, fogak, stb). Aztán jönnek a stylistok, megcsinálják a külsejét és kiderül, hogy milyen szép a melle, mennyire formás a feneke, szép a szeme stb - és ha megszólal akkor kiderül az is, hogy jól áll neki a távolság is.

Angora Cardi 2018.12.11. 10:38:15

@Hedo a nokedli szaggató: Nem néztem most azt hiszem 2 adást sem, csak a hv-ból tájékozódtam, és jött egy gondolat - ami lehet teljesen fal is - hogy anno Era és Roli hogy fel voltak a beköltözés után háborodva ezen a társaságon. Majd párbaj, pálfordulás, és Era közellenség lett. Nem lehet, hogy ez az egész az ő megbeszélt tattikájuk része?
Azaz Roli, Hunor és Era megbeszélték, hogy a nagyszájúakat szétrobbantják, és erre pl Era vállalkozott, hogy na majd ő Csokira rámegy és ettől Reni kikészül. Roli meg pl Hunort rávette, hogy na gyerünk te meg az ideggyenge Zsut fogod megkörnyékezni. Így több fronton támadnak és gyengítenek.
De lehet hogy semmi nincs mögötte és Era tényleg egy patkesz, a fiúk meg ösztönlények.

É2I 2018.12.11. 10:40:14

Úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy "Ki érdemelne egy hét csőszopást a tettei miatt?" De ilyet úri létemre nem kérdezek.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 10:41:18

@mézescsók: @hereverő heverő: Betty a csúnya lány, Csaj nem jár egyedül feeling! :D
Laci tényleg nem gecizett, meg beszélt ennyire degradálóan a nőkről, de nem volt matyóhímzés! Aztán lőn! :D
És ha szerelmi évődés Iza-Traki kapcsolat! Na ott Koch Izabella volt paraszt sokszor, egymás szájbaköpködése a mai napig maradandó emlék... Tehát ez a szál már annyira elcsépelt, főleg ebben a szériában, amikor egy nap után már parittyáztak, majd pár nap múlva az első héten már szinkronparittya vót!
Tény, hogy sok mindent nem tudnak magukkal tenni, így vagy rápusztulnak a másikra vagy megeszi őket a retek és az unalom, de én lehet küldenék be nekik pár kreatív játékot. Vagy jön a karácsony, csinálhatnának valami kézműves cuccokat és elküldhetnék gyerekeknek akik a kórházban töltik a karácsonyt vagy bármi ami kicsit emberibb lenne. Ők is le lennének kötve! Bár kreativitásuk nem sok, de legalább valami hasznuk lenne belőle a való életben is!

Maximista vagyok 2018.12.11. 10:41:40

@É2I: savaztam egy Győzit, Stohl művész úr se lenne rossz, de akkor kokaint is kell bevinni, az meg költséges lenne

É2I 2018.12.11. 10:42:25

@Angora Cardi: Elég jól hangzik! Viszont én ennyire bonyolult és több emberen múló tattikát nem nézek ki az ápoltakból ;)

Angora Cardi 2018.12.11. 10:42:35

@Nyuszomuszo83: Lacika a leglekvárabb kis lekvár.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 10:43:49

@Angora Cardi: Csillagom, mi túl okosak vagyunk és belelátunk pluszokat ezekbe az agyatlanokba! Bár megfordult ugyanez nem olyan rég a fejemben és írtam is a suli héten, hogy mivel Renyhe kicsinálásán munkálkodik Era ezért cicázik Csokival. De nézve a mísort, elvetettem ezen elméletem. Ennyi eszük nincs! Pedig olyan szééép elképzelés lenne!

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 10:44:34

@Angora Cardi: Lacika az a leglekvárabbak lekvárának a lekvárabbja! Imádjuk a lekvárt! Én a sárgabarackot! :D

É2I 2018.12.11. 10:45:49

Hat szavazatban dzsukel, PBP és sebi szinkronban 33% :D

hereverő heverő 2018.12.11. 10:46:12

@Angora Cardi: Rolit nem nevezném ösztönlénynek, és Hunor is hősiesen elenállt amikor Adri rámeresztette a csiklóját az elején. Azt hiszem, hogy Erában ők is csalódtak, eleinte értelmesnek tűnt, de aztán kiejtette a Ratyist (akit bárki kiejtett volna, talán csak a Zsuzsu nem de ki tudja) és elszállt az önbizalma. Aztán Hunyor ennek az önbizalomnak is ellen tudott állni, és onnantól a bosszú vezérli. Vagy még nem fogott csokifaszt és kiváncsi, ki tudja?

É2I 2018.12.11. 10:47:37

Buci nevét elírtam, ezúton kérnék elnézvést a mű-vész úrtól!

hereverő heverő 2018.12.11. 10:51:15

@Nyuszomuszo83: Lufaszt mama! Találjanak ki saját maguknak kreatív játékokat! Traki se volt egy akadémikus, de tudott rajzolni malomtáblát szemceruzával az asztalra. Nem hiszem, hogy a sulihét alatt ne tudtak volna amőbázni vagy torpedózni (papíron ceruzával, nem a nyugiban), vagy neadjisten rajzolni maguknak egy sakktáblát. Nem hiszem, hogy bármelyik is megpróbált volna ilyesmit.
De ha nem is lehet táblás játékokat játszani, lehet pl. barchobázni is.
- Gondoltam!
- Pina?
- nem!
- akkor a sör!

Angora Cardi 2018.12.11. 10:52:58

@Nyuszomuszo83: Igen azt hiszem mi többet látunk ebbe az egészbe. Gondoltam hozzáteszek a mai konverzációhoz az elméletemmel :DD
@hereverő heverő: igazad van, rosszul fogalmaztam, a fiúk meg ösztönből mentek rá Zsura és nem tattikából - így helyesebb lett volna

Nem is tudom, Era nagy talány ezzel a nagy változással. Kérdés valóban volt-e valaha több benne, mint vártunk az elején tőle, vagy nem más ő sem mint a többi bent lévő hatalmas szájjal, megnőtt önbizalommal. Nekem nem tetszik, ahogy dolgozott, hogy összebarátkozzon VVV-vel és Ánusszal, mégis ha belegondolsz, volt egy négyes, Csoki-Reni-VVV-Ánusz és rendesen befúrta oda magát Era, olyannyira, hogy Reni már kilóg onnan (nyilván az ő és VVV megrendült barátsága segített ebben). Nem tudom a csokifasz iránti kíváncsiság vezérli-e vagy ő is ilyen lazafasza kislány mint a többiek, vicces lenne a végén kiderülne, hogy és én egyébként ezt az egészet a nyereményért megjátszottam...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 10:55:05

hunor kezdetben ígéretes volt, de kiderült, hogy bárgyú. roliról feltételeztük, hogy van agya, de csak egy tohonya puha pöcs. era meg era, öntelt kerepelő.
Nálam tényleg Adri van feltörekvőben és lekvár Laszika

hereverő heverő 2018.12.11. 10:55:11

@É2I: Én is nyomtam egy őzikét, költözzön csak be és én *_* így fogom nézni ahogy rakásra ölik egymást.

hereverő heverő 2018.12.11. 10:57:30

@Angora Cardi: és @Nyuszomuszo83: Meg én is. És őszibarackbefőtt mind felett az egyetlen!

Angora Cardi 2018.12.11. 10:58:33

@Nyuszomuszo83: Nekem hiányzik egy Mici karakter bentről :D

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 10:58:44

@Angora Cardi: Az bravúros húzás lenne! Ekkora játékot nem nézek ki belőle, de ha mindez megjátszás, ármánykodás, tattika lenne akkor felőlem viheti a 36 miskát! Sajnos ez a mi álmunk szerintem!

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 10:59:45

@Angora Cardi: Melyik része Nyunyu? A részegen fetrengős vagy a sittessel parittyázós? :D Akkor inkább egy Debilió! :D

,, 2018.12.11. 11:01:17

@Angora Cardi: @Nyuszomuszo83: és akkor Era szerintetek tattitából, vonzalom nélkül piszkáltatja a csúnyáját Csokival? (hányósszmájli) az már tényleg a ribi kategória.
szerintem fifti fifti, beleülne a csokicsőbe, de ugyanakkor élvezi is, hogy Renit idegesíti. mondjuk ez sem szimpibb számora, ne hari

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 11:01:44

@hereverő heverő: Ó az mmkk van otthon! Imádom! Az ananászt is!!!! Télen muszáj a napi narancs vagy mandarin bevitelem néha megvariálni, fő a változatosság! :D

Angora Cardi 2018.12.11. 11:03:30

@Nyuszomuszo83: Hallod az jutott eszembe ez a gány társaság nekem ne menjen semmiféle gyerekkórházba, ezeket állatkertben sem mutogatnám, nemhogy még jótékonykodni vigyék őket :////

úgymond olvasó mmkk 2018.12.11. 11:05:51

@Angora Cardi: a jotekonykodas lenne az a pillanat, amikor a lakasban talalhato osszes tv-t kidobnam az ablakon, aztan egy takaroval magamon magzatpozban zokognek a szonyegen

É2I 2018.12.11. 11:07:32

@Angora Cardi: Ja micike fejesugrásai tényleg hiányzósak, ámdeviszontellenben a sittessel való kárszegezés dulvála nem.

@Nyuszomuszo83: A debilió meg mára kinőtte magát, csiszolódott a sok cölöp között - néha még vicces is, ugyanakkor eladta magát a krampuszördögtevekettőnek.

Angora Cardi 2018.12.11. 11:07:48

@úgymond olvasó mmkk: azzal tennénk a legjobbat nekik egyébként ha senki nem nézné tovább ezt a xar műsort, akkor nem lenne kinek mutogatni őket .... :D
Ha meg zokogsz odamegyek és viszek lekvárt.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 11:08:45

@,,: Ez nem tattika sajnos, simán beleülne ő már a csokibrébe, a kezdetben lehet a bosszú hajtotta Renyhe ellen, az erősebb kutya baszik el- hehe a szó szoros értelmében- de most már tetszik neki ez a dolog. Az hogy taktikázzon és ahogy @Angora Cardi: irta a végén bevallja játszani gyüttem a 36 millióért az csak a mi kis túl okos fejünk agyszüleménye! :)

Nyunyu!!! Nana, ki nem küldeném őket riogatni a gyerköcöket, csak az általuk készített kis ajándékokat a szerkik kivinnék az akolból és odaadnák valamelyik kórház gyermekosztályának! De ennyi erővel megtanulhatnának a lányok kötögetni vagy hímezi, varrni, lehet nagyon cuki zokni kígyókat csinálni amik vattával vannak kitömve, csinálhatnának pl. márványgyurmát és akrillal festegethetnék, amikből figurát lehet csinálni, vagy karácsonyfa díszt, kulcstartót, ajró kopogtatót, bármit. (tavaly 85 kulcstartót csináltam a fiaimnak kariajándéknak, mindet névre szólóan, zacskóba téve, kis szalaggal átkötve! Két hét minden estéje ezzel telt). Süthetnének mézeskalácsot és díszíthetnék a cukros tojásmázzal! Mind csinálhatná unisex feladatok! Szerikik!!!! Itt az ötlet!!! Vigyétek!!!!

Angora Cardi 2018.12.11. 11:09:00

@É2I: csakis kárszegmentes Micikézést hiányolok én is :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.11. 11:09:29

@Angora Cardi: akkor johetsz is, kaptam egy agyergorccsel parositott idegosszeomlast fel oraval ezelott. igaz, azota forradalmasitottam az orvostudomanyt, es felepultem, de belul zokogok.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 11:09:42

@É2I: Igaz! Már másik kategória! :)

,, 2018.12.11. 11:12:10

@Nyuszomuszo83: jah értem (azt hiszem) szal arra gondoltok h taktikából épült be a csoki/krisz/vivi izébe, csak utána rákapott a csokicső ízére

É2I 2018.12.11. 11:12:36

@,,: Nemazért de láttam én mán' kislányt kíváncsiságból nagypélót copogatni - mégha nem is a retekklubbon. Itt meg még egyébb előnyökkel is járhat, ha engedi 2-3 számmal nagyobbra tágítani a ....*

*bármelyik tesztrész beírható

hereverő heverő 2018.12.11. 11:13:23

@Angora Cardi: Azzal tennénk a legjobbat, ha a kupola tetejéig kiöntenénk betonnal a villát. Egy ideig lenne érdekesség, ahogy lubickolnak, aztán lassacskán megmerevednének az álláspontok, és a régészek 3000 év múlva találnának egy ősi pogány temetkezési helyet, ahol 0-24 kamerákkal figyelék a halottakat.

hereverő heverő 2018.12.11. 11:14:45

@É2I: Engem mégcsak fültövön basztak, de fülbe nem engedem!

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 11:15:00

@hereverő heverő: #sírok Ez nagyon jó! :D :D :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 11:16:33

@Nyuszomuszo83: tegnap ettem pomelót! annyira rossz, hogy jó :) most fáj az ínyem a túlzott savbeviteltől és az epécském is görcsölget. de ez ne tartson vissza, próbáld ki te is.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.11. 11:20:24

sanda gyanú támadt bennem, csoki élvezi, hogy renyhe szenved, nyomja neki a húzd meg ereszd meg szarságot

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 11:20:44

@Hedo a nokedli szaggató: Én imádom a pomelot, csak a fehér hártyáját is el kell távolítani és akkor máris nem kesernyés, hanem isteni! De ha tehetem akkor minden nap gránátalmát ennék, imádom, oda meg vissza vagyok érte!

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 11:22:52

@,,: Ahhha! Pontyosan! Tetszik már a csoki bevonómassza! :D
@É2I: Lábujj közét?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.11. 11:30:54

@hereverő heverő: nem kivanom kommentalni ezen kivansagodat

mentem tenyleg

Angora Cardi 2018.12.11. 11:31:00

@úgymond olvasó mmkk: ne menj sehova, lekvárjunk inkább

É2I 2018.12.11. 11:51:22

@hereverő heverő: Nem is te engednéd, hanem a csoki.....
:P

BarBwire 2018.12.11. 11:53:51

Lacikaaaaa, lekvár!

mézescsók 2018.12.11. 12:25:19

@hereverő heverő: Egyetértek, Edinából sokat ki lehetett hozni és a széria végére már a benti csajok segítségének (?) vagy példájának (?) köszönhetően sokat változott.
Értékelem a humorod, bár szerintem annyira nem volt buta.
Én egyébként nem a külseje, még csak nem is a magatartása miatt nem kedveltem.

@Nyuszomuszo83: Laci bement macsóként és kiment nyálas szerelmesként. Csak azért nem írom, hogy lekvárként, mert az már a mi Lacusunk örök jelzője marad.
Az idő változik, de nagyon gyorsan. Amin régen felháborodtunk, pl. amikor Olivér leférgezte Baukót, azt már meg sem halljuk. A csicskázás szó használatát Baukó kezdte, aztán elfelejtődött, majd ismét visszatért a köznyelvbe (hiába, az azonos kultúrkör!) Korábban a múűnők nem nagyon jelentkeztek (egyre emlékszem, Dórira a Fannis szériából), most szinte mind az.Valamikor egy - még most sem hiszem, hogy szándékos - polóletépés vagy pár folpack elhajítása miatt kizárás járt, most hajcibálás miatt sem. A kezdeti szabályok szigorúbbak voltak pl. nem lehetett papírjuk és iróeszközük, nem voltak személyes tárgyak, nem sugdolózhattak, stb. Szóval Iza-Krisztián köpködése (a köpködést mintha Baukó kezdte volna anno) már az ingerküszöb alá került.
Az idő kitöltésére több elfoglaltságot adtak nekik, többször volt ajándékból kinti program, valamelyik szériában még külföldre is eljutott néhány játékos. Erre talán nincs pénz, nem tudom. Több híres ember töltött benn valamennyi időt: Vágó, Verebes, Hajdú -Steve és az a pasas, aki a reklám után Nyuszómuszóként ment át a köztudatba, de nekem most nem jut eszembe a neve. És ezért bocs a művész úrtól. Egy éjszakát az akkori műsorvezetők is bent töltöttek, Lilu és Balázs volt a két szerencsés. Játékokat is sokszor készítettek, alkalmanként kampányolniuk kellett egy-két dolog miatt. Egyszer pl. mintha dohányzásellenes ügy mellé álltak volna. Egyszer egy könyvet kellett mindenkinek elolvasnia.
Lehet, hogy ezek a programok, akciók, foglalkozások, stb. ma már nagyon nem trendik.

É2I 2018.12.11. 12:34:17

@mézescsók: Nem a trendiséggel van a baj, hanem nincs kreatív a kinti oldalon, vagy ha van is nincs rá pénz, nem is költenek rá, mert annyival nagyobb nézettséget nem hoz.

Egyszerűen kifulladóban ez a formátum.

Bár a trendiségben is van valami; nem véletlenül nincs sms pénzbegyüjtés, azt ki kellett váltaniuk "app"-al, mert már a célkorosztály nem használja.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.11. 12:39:21

Sziasztok mindenki, nyuszákok, cicákok és egyéb barátok!
Fésültetem a gépem, a sok gané, fájdalomtalanítása+fertőtlenìtem az agyam.
Tehát, csak nyugalom, kitartás amicék, de ezt a technikai obstrukciót musz volt érvényesíteni. Tel-en meg bendzsó vagyok, még inkább ütközöm a müszaki analfabétizmusommal, amit inkább kerülök.
Szó nem tüntem el, az Üveghegyen túl is feszül a hancúrléc, a hoppnyuszinak!
Továbbá, Ánusz ellen zérótoleráncia!
Majd, gyüvök...csókság, imádás, bódottcsá!

,, 2018.12.11. 12:49:26

Lacika igazán kiadhatna egy saját lekvármárkát a VV után

hereverő heverő 2018.12.11. 12:50:00

@mézescsók: Szerintem sem volt butább mint az átlagos bennlakók, viszont műveletlen volt.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.11. 12:50:15

@É2I: ekg, viszont ami furdalja a kíváncsiságom: ki a célközönsége ennek a műsornak?
egyáltalán tudják-e szerkesztők, mely korosztály nézi? vagy csak vélt megfelelési kényszer miatt próbálkoznak 20-25 évesekhez szólni geciskedésekkel és ribancokkal?

hereverő heverő 2018.12.11. 12:52:54

@mézescsók: Még Aurélióék is kimehettek repülni (és fogadott Istenessel, hogy Viki elhányja magát - megnyerte), illetve voltak paintballozni is Kispesten. Nyuszómuszó pedig Magyar Attila.

Angora Cardi 2018.12.11. 12:52:55

@,,: majd jövünk mint kreatívok :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.11. 12:54:09

@adamskij: 13-17, a szinvonalból kiindulva..

mézescsók 2018.12.11. 12:59:20

@É2I: Nem értek hozzá nagyon. Nem tudom, mennyire van kifulladóban ez a formátum, de vannak országok, ahol sok szériát megért (angoloknál?)
Biztos, lehet jól is csinálni.
Hogy azért gyönge-e, mert a célközönség már nem nézi, vagy azért nem nézi - ha nem nézi -, mert gyönge, ez a tyúk meg a tojás problémája. De azért el lehetne azon gondolkodni, hogy tulajdonképpen kikből is áll a célközönség. Ha a lakókat nézem: fiatalok, nem túl okosak, nem műveltek, az élet könnyebbik oldalát kedvelik, buliznak, rondán beszélnek, torz önképpel, a "Vv sztárságon" kívül nulla jövőképpel rendelkeznek, stb. Az ő korosztályuk nem hiszem, hogy nézi az adásokat, és nem hiszem, hogy szavaz, mert kívül esik az érdeklődési körén. Az idősebb korosztály meg miért nézné, már persze a nosztalgián kívül, hogy ugye régen minden jobb volt. Aztán megbotránkozik, de nem hiszem, hogy szavaz.
Egyszer esküszöm, hogy elolvasom sixx írását az indexen a nézettségi adatokról és korcsoportokról.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 13:01:35

@UdvariatlanBolondvagyok: Akkor mégsem vagyok annyira ignorálva, feszül a hancúrléc is bőven????? Úúúúúúgyannyira vártalak!!!! <3

Angora Cardi 2018.12.11. 13:02:06

@mézescsók: Legszebb, hogy némelyik a médiában ambicionál állást, lásd Vivi..

mézescsók 2018.12.11. 13:05:23

@hereverő heverő: Máshonnan jött, mást tanulhatott. A mi fogalmaink teljesen mások voltak dolgokról. És igaz, nem volt művelt. Volt egy kiszólása, amint sokat polemizáltunk akkoriban, de nem jut eszembe. Valami a helyes és helytelennel kapcsolatban talán... Valami olyasmit mondott, hogy helynélkül??? Elfelejtettem.
Voltak jó kinti programok és párbajok. És nem hiszem, hogy olyan borzasztó sokba kerülne egy lepukkant csarnok vagy udvar, ahol meg lehetne csinálni.
És persze, a művész úr neve Magyar Attila valóban. Ezt restellem.

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.11. 13:12:40

@Nyuszomuszo83: Minden van, minden szép, önmagunkra lekvárunk..:)

hereverő heverő 2018.12.11. 13:12:59

@mézescsók: Edinában viszont nagy pozitívum, amit most Zsuzsuban látok: hogy természetes volt. Edina természtesen volt műveletlen, Zsuzsu pedig őszintén butuska, de egyikőjük sem játszotta meg magát sosem, bár Zsu tesz rá kisérleteket. Ezt én mindig és imnden nőben értékelem.

É2I 2018.12.11. 13:14:33

@mézescsók: A célközönség szondázása nem egyszerű feladat és könnyen el lehet csúszni rosszul belőtt korosztályon. Viszont már a játékra való jelenkezéskor le lehet mérni mind az érdeklődést, mind a korosztályt.
Azt meg jól látod, hogy mi érdekli az esetleges nézőket, játékosokat, de pont, hogy megerősítés számukra, hogy így is lehet boldogulni. Se tanulás, se intelligencia nem kell, csak sukárság oszt' pottyan a 36milla, sztem durván ennyi. Az appra váltás is ezt támasztja alá, mert már ingyen wifi is sok helyen van arra sem kell költeni, appon mehet a szavazat. Ha meg alapcsomagban van néhány megabájt adat még wifit se kell vadászni. Az adásidőt meg a reklám fizeti ki, nem jóskapista sms-e.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 13:15:54

@mézescsók: Akkor sorjában válaszolok:Az leső műnő Dóri volt a fenék és mellimplantátummal. A kezdeti szériákban lehetett személyes tárgyuk, Zsófikának is vot ha jól emlékszem, utána vonták ezt meg tőlük, a 8-ban nem volt nekik vagy nem hangoztatták. Bauko Jerzy-t köpködte meg, de nem a szájába köpve hanem kimutatva utálatát felé köpött. Arra nem emlékszem hogy a Fannikás szériában volt e bármi külsős program, de Debilió és Viki repültek és Viki okádott. Előtte a Minden gyerek lakjon jól alapítvány által rendezett adománygyűjtés révén mentek és és ha jól emlékszem, bár azt csak Hódos Hajnitól informálva tudom, Olivérék rókáztak a desznyóvágáson- bár kövezetek meg ebben biztos nem vagyok- ott ment Gigi és Jerzy hotelba hátha lesz toszka. Dohányzás ellenes ügy a második vv-ben volt azt hiszem a Dukai gyerek volt benne meg Sziszi... De igazán én Debilióéktól követem. Azt hogy nincs pénz a külsős progikra kétlem, inkább hagyják a lemmingeket benn pállani, mert ezek annyira nem érdemlik meg, de most is voltak ugye Csoki és Ánusz romi programon és az iskola hét által Roli, Csoki és Hunyor is külsős programon fog részt venni.
Lehet nem trendik, de kitalálhatnának valamit, kíváncsian várom mi lesz a következő kis ötlete tematikus hétnek! :)
Nyuszómuszó nem én voltam, hanem Magyar Attila aki a Gregor Bernivel is vóóót! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 13:16:34

@UdvariatlanBolondvagyok: én csak már rád lekvárok baszod, aztán nincsen herceg fehér lovon! :D

É2I 2018.12.11. 13:20:59

@Angora Cardi: Némelyik? Mind. Legalább egy közepes cölöp szintet elérve, akár még a blikk, bors is megírja, mikor hányták össze magukat egy bulika után :P

Azt meg láthatod - pl fos9-s, majka, etc -, hogy ha gyurnak egy picit agyra is, vagy megtetszenek valamelyik muftinak akár még pénzt is kereshetnek.

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 13:23:31

@hereverő heverő: Az az! Fehér, ha nem is ló farkú, de méret legyen, a kicsi de játékos elavult duma! :D :D :D :D

Angora Cardi 2018.12.11. 13:29:22

@É2I: Fő az önbizalom, aztán egyszer csak hátha felfedezi vagy megbassza némelyiket valaki és lehet építeni a karriert. :D

hereverő heverő 2018.12.11. 13:31:29

@Angora Cardi: :OOO Vajon a Majkát ki? Soma Mamagésa?

É2I 2018.12.11. 13:31:39

@Nyuszomuszo83: Kb. én is debilióéktól követem. De rendszeresség nincs benne, csak a hogyvolt :D
Tematikus még biztos lesz, ha tényleg ki akarják húzni tavaszig.

De én pl. biztos nem vinném ki falom kívülre őket, pont az _lenne_az_egyik_lényeg_, hogy kezdjenek becsavarodni a négy fal látványától. :P Kecskét fejni-, fekvőtámaszozni-, áramfejleszteni-, stb. bent is lehet, közben meg had dolgozzom az agyrágó bogár.
.
.
.
.
.
(Agyrágó bogár, miket beszélek - szegény éhenpusztulna bármelyikben :P)

Berber Oroszlán 2018.12.11. 13:32:10

@mézescsók: Okkal vagy okvetlenül? ezt kérdezte egyszer.

Angora Cardi 2018.12.11. 13:32:31

@hereverő heverő: Ki tudja a mai világban :D De látod a modellmacát elszerette :)

UdvariatlanBolondvagyok 2018.12.11. 13:32:32

@Nyuszomuszo83: Okos, szemüveges emberek, elorozták az érzelmi hullámok eredőjének lehetőségét, telefonon keresztül, meg utálok röcögni...
Amúgy, te kis szemrehányó, ki stoppolta a hétvégét?
Én itt Rostckoltam fennen! Tudom, hogy tudod, hunciság!

É2I 2018.12.11. 13:33:52

@hereverő heverő: Hát ha dopeman meg a curtis is már leszállt róla, akár......;)

,, 2018.12.11. 13:35:24

@Nyuszomuszo83: én szandikát, alekosz exe veronikát, seherezádét, a hajtekergetős diát is a műnők közé sorolom

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 13:42:06

@UdvariatlanBolondvagyok: Baaassszzzzzuuuuusss lebuktam! Pedig én visszaolvastam böcsülettel a mindent de nem tettél utalást, hogy gyüjjek izibe, így arra következtettem, hát nem is hiányzom! :( :( :( :(

Nyuszomuszo83 2018.12.11. 13:45:07

@,,: Naaaaaa ezeket már el is felejtem kacsacsőrű veronyikát és kamionstoppos szandikát, se here se zádét, a hajtekerős dia volt a narancsdobálos? vagy az melyik volt amelyik belehabarodott a cigánygyerekbe, asszem Fecó volt a neve! Ezek annyira nincsenek meg, a baukós fenn van itt, az előtte lévők sajna nincsenek hv-n!

hereverő heverő 2018.12.11. 13:45:50

@Angora Cardi: most viccen kívül, Majkában becsülöm azt, ahova ért. Gondolom van benne szopás és munka bőven, és gondolom rengeteg lemondás is - gondoljunk csak a minden vasárnap esti haknikra a TVben, a koncertekre, stb. Tuti hogy van az a pénz, hogy nekem is megérné de azért én inkább otthon vagyok a gyerekeimmel. Ezzel együtt sosem irigyeltem tőle az életét, és ha valaki, akkor ő a legjobb példa arra, hogy egy bunkó focista is tud karriert építeni ha van benne kitartás, akarat és igen, tehetség.
Baukót is becsülöm, mert ő bár mindig is a celebvilág és a közösségi oldalak bűvöletében, de képes volt kilábalni az alkoholizmusból (?). A ciciplasztika jól áll neki, meghozta az önbizalmát és a külsőt egy normálisabb élethez - más tészta, hogy vannak akik nem feltétlenül ezt a karriert szánják a lányuknak, hiszen lehet valaki pl jogász vagy gyermekorvos is.

Angora Cardi 2018.12.11. 13:46:47

@,,: @Nyuszomuszo83: kamionstoppos szandika és műsorvezető anikó illették egymást ujjal az ágyban

,, 2018.12.11. 13:47:59

@Nyuszomuszo83: a Dia az volt, aki belehabarodott a fecóba, tényleg! látod én meg ezt felejtettem el, csak most ugrott be, hogy írtad. mekkora kabaré volt az is!:)

,, 2018.12.11. 13:50:27

@Angora Cardi: ne is mondd, hányok attól

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.11. 14:04:25

Láttátok azt az alvást?
Anusz mint egy disznó :))))

mézescsók 2018.12.11. 14:44:26

@Angora Cardi: Az előző szériáknál is így volt, főleg a nők körében.
Csak hát ahhoz minőség kéne. A Vv-kben előfordult hölgyeket én ruhatárosnak sem venném fel, de nem vagyok az RTL.
Nekem a műsort eléggé "ledegradálja", hogy - még ha az a Belevaló is - Baukó és Gáspár vezetheti. Bűnrosszak és még lejjebb viszik a színvonalat. Anikó sem jó és Puskás sem, de még elmegy kategória.

Angora Cardi 2018.12.11. 14:52:59

@mézescsók: Én egyiket sem foglalkoztatnám műsorvezetőként de ugye nem engem kellett meggyőzni az állásért :DDD

@,,: én is..

@hereverő heverő: Az a baj nálam nem szimpatikus egyikük sem, ezért nem tudom azt mondani amit te, illetve Majka munkásságát nem ismerem, nálam ez a fajta zene abszolút kiesik a látómezőmből, minden mást sem nagyon követtem, ja nem vitaként írtam, elfogadom a véleményed. Évike még kupálódhat a műcici meg hát kár, hogy ettől lesz valakinek önbizalma.

É2I 2018.12.11. 14:59:29

@hereverő heverő: Majkára ekg, talán ő az egyetlen vv-s cölöp, akire nem tekintek úgy, mint egy útszélire - mindazon által sem, hogy azért hozza a cölöp allűröket.
Ugyanakkor számos "ismert" személyiség, aki a tv-ben szerepel kb. ilyen karieret futott be. (Elég szopós meló lehet, vagy így, vagy úgy. De hát kinek milyen péló jut, azt kell facsarni :P )

mézescsók 2018.12.11. 15:19:40

@hereverő heverő: Edinára annyira már nem emlékszem, de azt tudom, hogy azon sokat méláztunk, hogy mennyire ártatlan a szexet illetően. Azért nagy alakítás volt, amikor Fanni és Dennis élvezte egymást, ő meg megkérdezte, hogy nézheti-e. És nézte, felhajtotta a takarót.
Viszont mintha elég jól énekelt volna, de más nem maradt meg bennem róla.
Zsuzsannáról már annyit írtam, hogy többet nem akarnék. Én szerintem nem annyira ártatlan és természetes ő sem, mint amennyire mutatja.
@É2I: A józan agyammal nem tudom megérteni a játékosokat. Mert csak egy nyer és olyan eseményekbe nem bonyolódok, ha nem muszáj - márpedig ide jelentkezni nem muszáj -, ahol minimális az esélyem a nyerésre. Egyik Vv nyertes, még Attila sem mehetett a tutira.
A nem nyerteseknek járó 15 perc hírnévért meg nem tudom, hogy érdemes-e. Van annyi pénz, amennyiért korpásodik a fejem, és hajlandó vagyok az ország közhülyéje lenni, de ahhoz 36 milla kevés.Ha jól meggondolom, akkor a nyertesek is inkább vesztettek. Melyikőjük álma vált valóra? Egyébként mindennel ekg.
@Nyuszomuszo83: Egek, néhányat már el is felejtettem. Én Dórira gondoltam, de valóban volt több is.
A dohányzásellenes kampánynál és Bécire és Jerzsyre emlékeztem, akik azt hiszem, hogy az elektronikus cigivel próbáltak leszokni és azt reklámozták.
Fanniék nem voltak kint, ők kapták először a képességeket.
Én valamiért úgy emlékszem, hogy a legelején nem lehetett személyes tárgy, még sajnálkoztam is, hogy de szar lehet, ha még a kispárnáját sem viheti be az ember. Ha tévedtem, ám legyen.
És nekem ne mondd, hogy nem te vagy AZ a Nyuszomuszo. Én nem tagadnám.

lutria 2018.12.11. 15:39:35

Kíváncsi lennék hogyan vették meg Big Brother liszencet,valami olyan feltételekkel hogy nem kell semmilyen szabályt átvenni belőle?
Csak mert a BB1-2 ben az egyik legfőbb szabály az volt hogy nem lehetett összebeszélni,egymásra uszítani a játékostársakat hogy kire szavazzanak,minden döntés a nézőké-a BB2-ből az egyik játékost is úgy emlékszem ennek a szabálynak a megszegése miatt zárták ki...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.11. 16:14:19

@mézescsók: Voltak kint az Aquaworld ben azthiszem Jezyék.

Alekoszék gyűjtöttek össze egy óriási adományt a "Minden gyerek lakjon jól" alapítványnak.

Kinek az álma vált valóra? Majka, Éva, Anikó (bár ők nem nyertek), Alekosz és Attila. A többiek közül meg sokan ott maradtak a média környékén (lásd még Maci).

Az, hogy Alekoszból mi lett nem tudom, de sokáig jól élt arra emlékszem. Nem kellet volna összebalhéznia az RTL-el és akkor ma is képernyőn lehetne, mint celeb... no de mindegy.

Nekem Attila és az ő szériájukban szereplő Péter és a VV4-ből Olivér volt a nagy kedvencem... na

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.11. 16:16:11

@lutria: Hát nem sokat vettek át! Ha valamit át vettek volna a BB licenszből kb sokkal élvezetesebb lenne a játék...

mézescsók 2018.12.11. 20:59:24

@Berber Oroszlán: Jééééééééééééééé, tényleg!!!! Kösz. Annyira éreztem, hogy Edina valami mást mondott, mint amit én írtam, de teljesen kihullott a memóriámból az "okvetlen"!

.@Angora Cardi: Műsorvezetős ügyekben én csak a szenvedő alany vagyok. Bár nem, mert inkább nem nézem vagy némán. Viszont a látvány sem jó.

@Brigante: Az egyik szériában, még eléggé az elején egy játék nyertesét - vagy többet is? - színházba vittek. Leoék voltak külföldön.
Amikor azt írtam, hogy hány ember álma teljesült, és hogy inkább vesztesek, arra gondoltam, hogy a 8 évadban (a mostanit nem számítom) több, mint 100 ember ment be a villába, közülük nagy nehezen talán 10-et össze tudunk szedni, akinek az az álma valósult meg, amit a villaléthez fűzött. Ezzel nem azt mondom, hogy nem sikeres emberek azon a területen, ahol végül kikötöttek, de ha hírnévre, népszerűségre vágytak, akkor az nem jött be. Alekosz, Ágica, Éva - szerintem inkább lúzerek és a hideg ráz tőlük. Még a győztesek közül is csak alig 1-2- ről tudunk valamit, és ezzel semmi baj, tisztelni kell, ha valaki nem óhajtja a nagyközönség előtt élni a magánéletét. Vesztesnek azért gondolom őket, mert nagyon megnehezítették a lehetőségeiket a villaléten túl, a való világban. Amikor elmúlik a pár hét, lecseng az parádé, ami az első napokban körülveszi őket, az elfogadtatás problémás lehet. Munkáltatóként én tuti nem vennék fel munkatársnak olyan valakit, akinek a fenekét hónapokig mutogatta a képernyő, akit láttam seggrészegen gajdolni, artikulálatlanul üvölteni, stb. És ha előítéletes vagyok, akkor legyek.
(Szerintem a 3. széria győzteséé, Milóé talán sikertörténet, őt kedveltem. Majkáé is az, csak őt nem nagyon kedveltem)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.12. 14:36:44

@mézescsók: bizony, ha kiteszed az arcod valahova, az következményeket von maga után. Tapasztalt, hogy nem tehetsz semmit amit a tömegek látnak mert akkor valakinek biztos nem fogsz tetszeni! - saját személyes tapasztalat, lehet a célod akármilyen jó és nemes, az emberek minimum 2/3-a utálni fog.
Igen kétélű fegyver ha megmutatod magad... viszont ha meg sem próbálják, akkor meg a legtöbben mehetnének segédmunkásnak valahova... így legalább megpróbálták, de ez jött ki belőle.

mézescsók 2018.12.12. 16:59:13

@Brigante: A megoldás szerintem ott van, hogy hol mutatja meg magát az ember, és mennyire, melyik oldalát. Lehet még több más tényező is, pl. milyen körben, milyen céllal, milyen feltételekkel.
(Írtad, saját tapasztalat. remélem, sikerült túllépni rajta.)
süti beállítások módosítása