Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 12.10-12.16 - Sorozatmaratonokra fel!

2018. december 10. 13:00 - hektor_

Hétfő

Tudtátok, hogy az Agymenőkön kívül a Modern Család maraton is fut a Comedy Centralon? Bizony, egy időben az agyunkra ment(bocsánat) hogy bármikor kapcsoltunk a CC-re, gyakorlatilag mindig Sheldonék tizenkét évadának 280 részéből futott épp valamelyik, de úgy tűnik, ennek vége emellett a Pritchett família mindennapjait követhetjük nyomon 11:00-13:00-ig, majd 17:00-19:00-ig megint, viszont hasonló dekoltázsokra senki ne számítson, az Alexet játszó Ariel Winter általában vastag pamutgarbóban rejtegeti a kebleit. 21:00-tól a SuperTV2 vetíti a Men in Black 2-t, ami a filmek második részének rosszallásával ellentétben ugyanolyan jól sikerült, mint az első, Will Smith a törölt memóriájú régi partnerét, K ügynököt próbálja meg visszahozni hogy együtt vegyék fel a harcot a kétfejű földönkívüliekkel, ezt követően pedig Springfield városába tekinthetünk be 22:30-tól a Humor+on és nevetgélhetünk elalvás előtt a Simpson családon.

modern_family.jpg

Kedd

Tudtátok, hogy a TV2-nek is van egy három órás reality műsora? Bizony, 19:00-tól A legbátrabb párosban Tilla Tilla Tilla és Majka vezetésével a hazai celebek mérhetik össze erejüket 10 miskáért, de aki elhatárolódna a valóságshowktól, mert azok bomlasztják az elmét és rászoktatnak a dohányzásra, azok szerencsére választhatják 18:30-tól a BBC World-ön A világ üzleti híreit, vagy 20:30-tól a Mezzo-n a Balett est a Párizsi Nemzeti Operaházban című műsort. A FilmMánia 23:15-től vetíti a Ned Kellyt, angol-amerikai akciófilm a 70-es évekből ami a legendás ausztrál westernhős bandavezér életét mutatja be. Ha már eddig fent maradtunk, érdemes egy picit tovább kibírni, ugyanis szerdába csúszva 01:00-tól megnézhetjük a Filmcafe-n Monte Wildhorn csodálatos nyarát, ahol Morgan Freeman undok öregurat játszva egy szigetre költözik hogy visszaszerezze az életkedvét.

Szerda

Tudtátok, hogy az On The Spot-ot már a Duna TV is műsorra tűzte? Bizony, ráadásul a mai részben 22:30-tól az internetfüggőségről lesz szó, Takács Andrisék exkluzív interjút készítettek a legismertebb amerikai szakértővel a témában. Mindeközben a TV2-n 22:25-től Django elszabadul, Tarantino még sosem nyúlt mellé és ez az egyik legjobb alkotása, Jamie Foxx és Christoph Waltz kiváló páros, de feltűnik a filmben szokás szerint Samuel L.Jackson, valamint Leonardo DiCaprio is. Magukat paráztatni szerető embereknek javasoljuk ismét a késői ébrenlétet, a Filmcafe-n 01:20-tól Drakula gróf nyitogatja a koporsóját, ugyanekkor a Mozi+on pedig a második alien-film, A Bolygó neve: Halál megy, amiben Sigourney Weaver-t visszaküldik a bolygóra, ahol az életükre tört az ismeretlen szörnyeteg.

Csütörtök

Tudtátok, hogy van egy dínós doku-sorozat, amiben a legfrissebb kutatásoknak köszönhetően betekintést nyerhetünk abba, hogyan éltek több millió évvel ezelőtt az őshüllők? Bizony, a Spektrumon 19:05-től látható Az őshüllők arénája, a csütörtöki részben a raptorok hanyatlásáról lesz szó. Később ugyanitt 22:00-től a magyarok készíttette Volt egyszer egy Vadkelet – Emir Kusturicával látható, majd az Animal Planet-en 22:50-től A krokodilvadász – a legjobb pillanatokban a 2006-ban elhunyt Stewe Irwin Indonéziában sétál óriásgyíkok között, ezt követően pedig éjfélkor a PaprikaTV-n Jamie Olivertől tanulhatjuk meg a főzés csínját-bínját az angol konyhában. 

Péntek

Tudtátok, hogy a HBO pénteki főműsoridőben mesét terít? Bizony, kisgyermekeseknek kedvez az este, 19:30-tól a kedves baglyos mese, Az őrzők legendája látható - ez után le is lehet fektetni a lurkókat, 21:00-tól ugyanis jön a Film+on a Titánok Harca, melyben az amerikaiak Ralph Fiennes-t szánták Hádész szerepére, Perszeusz pedig az avataros Sam Wortinghton. 23:15-től a TV2 vetíti a Paula Hawkins bestselleréből készült könyvadaptációt, A lány a vonaton egy velős thriller, amiben az alkoholista Rachel (Emily Blunt) küzd meg a múltja démonaival, miközben a jelenben senki sem hiszi el neki az igazságot. 

a12aae4c-f68f-4691-b37c-c69d1f0fd6c7.jpg

Szombat, Vasárnap, HBO GO!

Szombat délután a Bud Spencer-Terence Hill páros tér vissza 15:25-től az RTL Klub-ra kiosztani a pofonokat a Nyomás utána című akció-vígjátékban, majd a Coolon 18:30-tól a Jóbarátok Chandler Bing-je lesz Megint 17. Késő esti órákban rögtön kettő jóságból választhatunk, és itt megjegyezném hogy nem lesz olyan alkalom amikor Daniel Radcliffe sebhellyel és pálcával küzd a vásznon, és én ezt nem írom bele az ajánlóba, szóval 21:00-től a Harry Potter és a Tűz Serlege moziban bűvöl el minket az ősi varázs a Viasat3-on, vagy 21:15-től a TV2-n Zac Efron költözik be Seth Rogenék mellé, és alapít egyetemi diákszövetséget a Rossz szomszédságban.

zac.jpg

Ezüstvasárnap hagyjuk a boltokat, a karácsonyi ajándékokat már régen meg lehet rendelni az internetről, helyette 12:45-től a Kutyák és macskák örök háborúja tekinthető meg a Film+on, ezt követően pedig a beszélő kaméleon, Rango keveredik kalandokba a Mojave-sivatagban 14:25-től. Mivel egy egész délután és este van még hátra a hétből, érdemes szétnézni a HBO Go-n, ahol biztosan találunk kedvünkre valót - én a héten vettem elő azt a sikersorozatot, ami a debütálása idején valamiért teljesen kimaradt: fent van az összes évad Sírhant Művek, ami egy temetkezési vállalkozó család életét mutatja be némi fekete humorral megspékelve, az Action Point-ban pedig a már 47 éves Jackass-fenegyerek, Johnny Knoxville próbálkozik a vidámparkja felvirágoztatásával. A Vörös kutya című filmet ha még nem láttuk, a pótlása előtt érdemes megnézni a később készült előzményfilmet, a Vörös kutya: a kezdetek című vígjátékban Blue korai éveit mutatják be.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása