Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 46-50. rész

2018. december 10. 11:00 - Gillotte

Az előző hetek sűrű történéseit most felváltotta a nyugodt történetmesélés, hiszen igazán sokat nem haladt előre a sztori, de ez nem is baj. Ildikó rögtön azzal indítja a hetet, hogy egy beszélő mérleget ad Lucának. Kedves ajándék. Egy gyanta-szett után a második legjobb. A mérleg szerint a színdiéta nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de nem baj, hiszen Artúr intézkedik: Luca nyakára küldi az edzősködő unokaöccsét, aki rögvest egy szobabiciklivel állít be, s ad utasításokat Lucának a fogyókúrájára nézvést.

10_1.jpg

Félixet ezen a héten főleg az apaság köti le. Gyermeke anyja két hétre ráhagyta a kislányt, s ez okoz némi nehézséget a férfi életében. Már első nap Lucát kéri meg, hogy menjen el Karolináért a suliba. A kislány nem örül annyira neki, hiszen mint mondja: ,,Félixnek kellett volna értem jönnie” – majd bezárkózik Luca fürdőszobájába, s amikor néhány óra múltán Félix érkezik érte, a kislány lelkesen rohan hozzá: ,,apaaa!!” Hirtelen a váltás, de hát gyerek még. Félix érzi, hogy hosszútávon nem fog működni, ha Luca a bébiszitter, ezért Portás Pepe ajánlata alapján felvesz egy hivatásosat. (Mármint hivatásos bébiszittert, természetesen…) A lány Félix egyik rajongója, és látszólag jól kijön a kislánnyal, minden szuper - egészen addig, amíg a szitter le nem smárolja Félixet, s a kislány ezt le nem fényképezi az apjától kapott telefonjával. Szegény gyereket sokkolják a látottak, úgyhogy másnap Félix az iskolából kap telefont: Karolina fogta magát és megszökött a suliból. Az újdonsült apa mindent hátrahagyva rohan, hogy megtalálja a lányát, s Márk és Luca is segít neki. A kislány elküldi Lucának a képet, az említett csókról, így megtudják, mi a baja. Luca utasítja Félixet, hogy vegye fel a telefonjára, és küldje el Karolinának a videót, amiben elmondja: tényleg gáz volt, amit látott, de Félixnek is új ez az egész apukásdi, és megérdemel még egy esélyt, mert nem egy rossz ember. Karolina telefonál, elmondja, hol van, úgyhogy minden jó, ha a vége jó.

10_2.jpg

Luca és Márk kapcsolatát nem tudnám röviden összefoglalni, ugyanis Luca hol így viszonyul a férfihoz, hol úgy. Márk kitalálja, hogyan lehetne egyesíteni a kultúra rovatot Luca rovatával: például úgy, hogy interjúkat késztenek romantikus könyvek íróival, vagy dalszerzőkkel. Luca annyira nem lelkes az ötletért, de Márk hamar új életcélt talál: megtudja, hogy a héten van Luca születésnapja, s annak ellenére készülni szeretne rá, hogy mindenki óvva inti tőle, mert az elmondások alapján Luca kész idegbeteg minden egyes évben a születésnapján. Ezt mi is látjuk, hiszen kis híján nekiugrik egy hallgatónak, aki a születésnapját firtatja, majd Márknak is nekimegy, amikor előhozza a témát. Luca számára ugyanis a születésnap nem más, mint szembesülni az öregedéssel, a magánnyal, és a hibáival, hiszen ilyenkor az anyja nem engedi, hogy egyen a tortájából, mert kövér.

10_8.jpg 

Ildikó nagyon aggódik Zita esetleges leszbikussága miatt, de aggodalma alaptalan. Zita elmondja Zsófinak, hogy érdekes volt a kísérletezés, ő viszont Eriket szereti, de ez sajnos reménytelen – gondolja. Nem baj, figyelmét úgyis eltereli az, hogy mostanában nem sokan járnak a bárba, ahol dolgozik, ezért úgy gondolja, ki kell találnia valamit a forgalom növelése érdekében, és akkor talán őt sem rúgják ki. Első körben egy karaoke parti szervezését találja ki, ami nem lesz komolyabb siker, bár Márk és Luca jól elénekelgetnek. Kár, pedig Zita még az Eriktől kapott nyakláncát is eladta, hogy bérbe tudja venni a karaoke gépet. Második nekifutásra Luca ötletét használja fel: anya, és csavar, ez a kettő kell hozzá csupán. A lányok anyát kapnak, a férfiak csavart, s addig kell keresni, míg meg nem találják a párjukat. Mintha kulcsot próbálna az ember a zárba, csak ez olcsóbb megoldás. Ez a buli nagyon bejön, úgyhogy Zita boldog, s e folyamat láttán Erik is másként tekint a megváltozott lányra. Egy parkba hívja este, ahol Zita megkapja az Erik által visszavásárolt nyakláncát, és a jegygyűrűt is, amivel a fiú anno eljegyezte. A kérdés újra elhangzik, s Zita boldogan mond igent. Ha ez nem lenne elég, Zsófinak többet kell a kórházban dolgoznia, így Zita lesz helyette az üzletvezető.

10_4.jpg

Olga szentfazék fiáról ugyebár kiderül a múlt héten, hogy csak megjátssza az egészet, ezért Géza és Dénes csapdába csalják: igen jófajta bort isznak a jelenlétében, aminek a srác nyilván nem tud ellenállni, úgyhogy mire Olga beállít a házba, egy szem gyermeke már egyáltalán nem józan, így bevallja minden tettét, és visszautazik Bécsbe. Ettől a Szása gyerektől megszabadul Olga, így törődhet Gézával. A törődés megvan, olyannyira, hogy Olga Gézánál felejti a melltartóját, aki automatikusan a szennyesbe vágja, majd kimossa. Ildikó találja meg a fehérneműt, s rákérdez exférjénél a ruhadarab gazdáját firtatandó. Géza persze mélyen hallgat, de Ildikó szemmel tartja, és legjobb barátnőjét, Olgát állítja rá a dologra, s kéri, figyelje meg Gézát, hátha kiderül, ki a titokzatos melltartó gazdája. Olga ,,meglepő módon” semmit nem lát, hiába figyeli Gézát mindig, amikor Ildikó távol van a háztól. Dénes szerint kár tovább titkolni Ildikó előtt, hogy Géza és Olga együtt van, s ők ugyan tovább titkolnák, mégis kiderül. A családi vacsorán Géza pezsgőt bont, s a pezsgő ráfolyik Olga blúzára, aki nekiáll felitatni a nektárt. Ekkor látszódik ki piros melltartója, és Ildikó rögtön összerakja, hogy ezek ketten együtt vannak. Utolsó vacsorát jósol Gézának a házban, ám jön a hívás Zitától: újra eljegyezték egymás Erikkel, hurrá. Ildikó annyira boldog lesz a hírtől, hogy rögtön elfelejti az egész melltartó históriát, s örömmel koccint Gézáékkal.

10_5.jpg

Eljön a nagy nap: Luca születésnapos! Éjfél után Márk érkezik hozzá egy tortával, ám Luca nem örül neki túlságosan, pláne, hogy Márktól kell megtudnia az esti Igor Blankhuist koncert elmaradásának hírét. Luca hiába várta annyira, a helyszín beázott, ezért kellett lefújni a koncertet. Reggel a családja köszönti tortával, és énekkel, s ezt anyja megtoldja Luca születésének történetével. A szülinapos megszabadul szüleitől, s rááll az elátkozott mérlegre, ami végre valahára egykilós fogyásról számol be. Márk nem hagyja annyiban Luca hülyeségét, hiszen szerinte engednie kéne, hogy megünnepeljék a születésnapját azok, akik szeretik. Így tervet kovácsol, s a szerencse is mellé áll: kiderül, hogy ez az Igor Blankhuist Simon apja, hiszen 1986-ban egy átmulatott éjszaka után jöttek össze Simon anyjával. Apa és fia kapcsolata nem rózsás, ám Simon megadja őse telefonszámát, így Márknak sikerül hatalmas meglepetést szereznie Lucának: a bárba szervezi ezt a Blankhuist-ot, hogy koncertet adjon Lucának. A lány nagyon örül az ajándéknak, s látszólag megérti, miért is olyan jó, ha szülinapja van az embernek.

10_6.jpg

Bence szerelmi élete nem annyira idilli, amilyennek szeretné. Lali nem tudja elfogadni a másságát, vagy ha el tudja, nem képes nyilvánosságra hozni. Bence eléggé nyüstöli, hogy legalább az anyjának mondja el Lali az igazat, ezért a férfi kénytelen-kelletlen vacsorát beszél le, majd anyja állapotára hivatkozva lemondja azt. Bence Zsófitól tudja meg, hogy nagyon is lesz vacsora, csakhogy Lali Zsófit tervezi bemutatni az anyjának, mint fontos embert az életében. Bence nyilván kiakad, s Lali átgondolván a dolgot ténylegesen szeretne túl lenni a bemutatáson. Bence lelkesen érkezik a kertvárosba, s az utcán találkoznak Lalival, aki a terv szerint a házhoz vezetné barátját, azonban pánikrohama lesz, úgyhogy hirtelenjében a Bence által hozott bor zacskója segítségével stabilizálja légzését. Bence nem erőlteti ezt a dolgot, úgyhogy inkább hazamegy, s arra jut, hogy szakít Lalival. Döntését nyilvánvalóan befolyásolja az újra előbukkanó Milán, aki szakított a csajával azután, hogy a nő elvetélt. Milán udvarol, ám egyelőre Bence nem adja magát könnyen, és remélem, nem is fogja!

10_7.jpg

Roland és Adél viszonyára még nem kerül pont. Márk megbocsát Rolandnak, és zöld utat ad az Adéllal való kapcsolatához. A fiú jó irányból közelít: szerinte Gyuri, Adél bátyja nagyon fura fazon, hiszen mindig azt mondja, amit hallani akarsz. Adélnak jólesnek e szavak, hiszen ő az egyetlen, aki nem kedveli Gyurit. Gyanúsnak tartja, és idegesíti, hogy folyton versenyeznie kell a bátyjával. Roland szerint egyszerű a megoldás: Adél legyen olyan, amilyen, mert Gyuri előtt is évekig elvolt, mit számít az, hogy most ott van a tesó?! Adél próbál olyan lenni, mint régen, és szerez egy nagy nevet, aki hajlandó bemenni a rádióba interjúra. Apuci örül, ám Gyuri ekkor előrukkol azzal, hogy a kapcsolatai által el tud intézni egy interjút Bruce Springsteennel. 15 perc hírnév járt csak szegény Adélnak (vagy inkább annyi se…).

Címkék: 200 elso randi
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KapitányG 2018.12.10. 14:43:10

Roland egyre rokonszenvesebb (mármint a szerep).

KapitányG 2018.12.10. 15:16:03

Az oldalsávban látszik a 14:43-kor írt hozzászólásom, itt meg nem... izgalmas :)

KapitányG 2018.12.10. 15:16:49

@KapitányG: És most előbújt :) Fene se érti...

Androido 2018.12.10. 17:28:57

Csak én érzem úgy, hogy Félix minden átmenet nélkül, nagoyn gyorsan beleereszkedett az apaszerepbe?

KapitányG 2018.12.10. 17:55:25

@Androido: Bizony, gyorsan. És nincs rá igazán magyarázat. (Vagy ha van, akkor én átsiklottam felette.)

Gillotte 2018.12.10. 22:30:45

@KapitányG: Nincs rá magyarázat. Félix kicsit hasonlít Barney Stinsonra az Így jártam anyátokkal-ból. Ő is nagy nőcsábász volt, született egy gyereke, és utána mindent a gyereknek rendelt alá.
süti beállítások módosítása