Hogy volt?

Való Világ 9x35 - I'm goin' to Miami/ Welcome to Miami!

2018. december 09. 14:55 - lulu1.0

Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont bodottá lesz, mert végre nem kell korán kelni, se tanulni, se semmi. Azt is mondja Ani, hogy valaki el fog tűnni, meg azt is, hogy Csoki félre fog lépni, ráadásul még kiválasztós napra is ébredtünk  (én legalábbis biztos). Hát akkor vágjunk is bele.

1_1.jpg

Azzal kezdünk, hogy a társaság visszafogottan héderel a villa különböző pontjain. Reni talán miteszerteleníti Lacikát, Adri és Greg pedig mindeközben Zsuzsut szopatja, a szövegkörnyezetből pedig az is kiderül, hogy már nem először. Teszik mindezt azért, mert a kis bolond lány olyan szórakoztató ilyenkor. Greg előadja, hogy nagyon fáj a (talán) szeme, ami meg gondolom visszavezethető Zsuzsu valami korábbi cselekedetéhez, és hogy most aztán már tényleg kizáratja a lányt, meg blablabla. Zsuzsu felül a hullámra, és nyíg, hogy jajj ne már, meg majd ő mindjárt hoz egy steklámpát és belevilágít ellenőrzésképpen.

5_1.jpg

No, ekkor veszi kezdetét a kollektív szívatás. Mire kijön a kihúzgált kislámpával, Greg már felszívódik, a többi meg mondja neki a hülyeséget, hogy menj-szaladj, mert az imént sírva távozott a nyugiba, aztán a mosókonyhával ugyanez (nagyon remélem, hogy a klotyóban hosszan látható piros lötty valami elcseszett illatosító, de legalábbis valami fénytörés okozta látvány), majd zavarják még a fürdőbe, a szaunába és akkor itt ÁÁÁÁÁLLLLLJ! Egy perces néma adózás következik annak, hogy

RENDELTETÉSSZERŰEN HASZNÁLJÁK A SZAUNÁT!

2_1.jpg

Tegye fel a kezét az, aki ezt igazinak gondolta, mert szerintem az évadok múlásával mind többen gyanakodtunk arra, hogy inkább csak egy szaunaként berendezett tér, mint sem valódi. Cáfolatokat toljátok kommentben XD. Nekem, akinek a szauna egy szent hely, nekem, akinek külön és szpesöl öltözéke van ehhez a tevékenységhez, kibaszott vérnyomásfelpattintó látni, ahogy Roli döglik bent hobbiszaunistában (értsd fürdőgatyában), de hogy még a papucsát is bevitte, mit bevitte!?! felrakta az első padra, ő meg felhencseredett a másodikra. Biztos ő bírja a meleget, a papucs meg nem annyira. Szóval így nyomták ők ott bent, ketten. A papucs meg Roli. És akkor most nem kezdem el elmesélni, hogy milyen kibaszott egészségtelen belélegezni a fürdőgatya és papucs száz fokon keletkező kipárolgásait, mert minek. Bizonyos helyeken - ami nem a Való Világ, csak hasonlóan jó a grafikája -  is úgy kell odaszólni a hobbistáknak, hogy takarodjál már ki a klóros vízbe/tengerpartra/napozáshoz tervezett szettedben, mert nem azért jövök ide kikapcsolódni, hogy a szarjaidból inhaláljak, amire meg ez a típus még jellemzően vissza is károg. Végső érvként mutogatod neki az ajtóra felnyalt no ruha-no papucs matricát, de még ekkor is csak puffog, hogy jaja azt láttam, de nem gondoltam, hogy komolyan kell venni. Hátajóédesanyját az ilyennek.

Szóval Zsuzsu végül a hálószobaszekrényben találta meg Greget, aki biztos nagyon pici a valóságban, mert máskülönben nem fért volna a hanyagul behányt ruhák közé, annyi szent.  Meglelése után azt mondja ez a fiú, hogy neki most bizony megingott a Renibe vetett bizalma, mert, hogy ő árulta be Zsunak, és akkor, ha egy ilyenben elárulja, akkor biztos élesben is, én meg gondolkodom, hogy ez most generált konflikt, vagy már tényleg ennyire ingerszegény a környezet, hogy Krisz után Greg is paranoiássá válik?

3_1.jpg

Lefekvéshez készülődünk, aminél konkrétan elkezdett kikerekedni az eddig még laposakat pislogó szemem. Csoki – Era, Vivi – Krisz párosok mered vagy sem játékba kezdenek. Vázolom. Négyen fekszenek egy ágyban. Krisz és Vivi előjátszik szexuális töltetű jeleneteket, Csokinak pedig le kell ezt utánoznia Erán. Na szép! Aztán Csoki becsokizik, de szerintem nem annyira, hogy abbahagyja, inkább csak kihúzhattak mindahányan a nyugiba, ám mivel nem ment utánuk a közvetítés, ez egyelőre csak feltételezés. Helyettük megkapom visszahűtésként Rolit és Hunort, ahogy Roli gyorsan megosztja az iménti jelenet történéseit, és tanulságait. Elmondja, Era tervezte, hogy kipattintja Hunort a komfortzónájából és hogy ezért majd tesz ezt meg azt, de a lényegesebb szál inkább az, hogy Roli erről tök tattikából igyekezett lebeszélni a lányt azzal, hogy hagyja csak így Hunort, hiszen ha ennyire tuja, akkor egy idő után uncsi lesz a nézőknek is, ezzel pedig el is intézi a saját sorsát. Tehát akkor most két opsön van. Amennyiben Era a későbbiekben odamegy Hunorhoz és azt mondja neki, maradjál csak ilyen, amilyen vagy, ne változtassál semerre, ám ennek ellenére mégis tolja Csokival, az a taktikába oltott bimbózó gerjedelem, ha Era nem megy oda Hunorhoz de Csokival tovább incselkedik, akkor csak szimpla gerjedelem. Ebben az esetben majd jön Reni, osztán hajánál fogva lehűti a kedélyeket, vélelmezhetően.

4_1.jpg

Napi képzavar (from Roli to Era):  

„Most őszintén hazudtál!”

Kezdődik az utolsó tanítási nap, ami előtt még végignézhetjük a szokásos szenvedésekkel teli reggelt, ahogy alig bírnak felkelni a drágák. Greg meg is fogalmazza nekünk, hogy már totál kivan, el van fáradva itt a sok tennivalótól, szellemileg leterhelt és kábé úgy néz ki, mint egy lelakott szoba-konyha a nyolcban. Reni szelíden és dallal ébresztgeti Csokit, az esti gruppen résztvevői, illetve Roli és Hunor (utóbbi kettő távolabb a többitől) meg nekiállnak kibeszélni az este történteket. Ebből számunkra is kiderülhet, hogy csók volt, parittya nem, pedig már annyira izgultam (nem).

6_1.jpg

Érkezik a matek- és földrajztanár, utóbbi óriási színészi kvalitásokról tesz tanúbizonyságot, ahogy Csokit - nekem már kurva kellemetlenül sokszor -  csokibácsiként szólongatva bemegy azt ébreszteni, mindeközben összetalálkozik a félmeztelen Greggel, akit szintén öltözésre kapacitál. Greg csípőpől kérdez vissza, hogy segítene e neki öltözni, vagy esetleg vetkőzni?! Nem mélyültem el Greg irányultságában ezért most őszintén nem tudom, hogy ki csinálna meg kit, de alapvetően mindegy is, a lényeg, hogy ott kérem, van valami szimpátia.

7_1.jpg

A földrajz és matek órákat nézzétek vissza, eskü, szórakoztatóak. Zsuzsu egy- max. kétjegyű számokat ad össze, a másik csoport mindeközben Ámerikáról meg az Északi-középhegységről tanul. Először Greg keresi Miamit Dél-Amerikában, amit egyébként Afrikának néz, de a legjobb az volt, amikor bizonyos tavakat satírozásnak gondolt, miszerint ezzel jelölhetik a világtérképen, ha valami már „megszűnt” létezni. Hát imádom. Nyomott még néhány áthallásos poént a forró égövről meg az állandó melegről, majd átadta a szót LACIKÁNAK, aki a magyar viszonylatokról regélt. Csúcsok, hegységek, kőzetek miegymás. Az is itt derül ki, hogy Era életében nem járt Magyarország rendezői bal oldalán. Pécs, Kaposvár és a teljes Balatoni régió kezd most sűrű imádkozásba, hogy EZ MARADJON IS ÍGY!

8_1.jpg

Anikó a reklám után azt mondja, hogy egyrészt beindult a taktika gőzhengere, másrészt meg el ne feledjük, hogy ma este már megint kiválasztás. Na, most főhőseink ehhez mérten meg is kezdik egymás módszeres baszogatását. És akkor most a tattika, figyelj. Adri azt mesélte Gregnek, hogy hallotta amint Eráék ki akarják csinálni Renit, úgy hogy Era rámegy Csokira, aztán párhuzamosan ezzel ki akarják csinálni Zsuzsut, hogy Hunor meg rá megy rá és majd meghódítja az ő szívét, megmássza az érzelmeit körbevevő bástyákat és beveszi a várat. A védtelen Zsu meg majd szerelembe esik és összeomlik, amikor kiderül, hogy mindez csak ármánykodás volt. Adri meg amúgy is kiesik, mert kiesik, ezt nem fejtették ki. Adri azt is mondta Gregnek, hogy kussoljon, erről senkinek egy szót se. Erre persze neki is állt elmesélni Reninek óvatosba, majd Zsuzsut is bevonták, amivel meg kábé azonnal le is buktak Adri előtt. Reni és Greg egyébként Zsun fognak elvérezni. Édes ez a lány, meg minden. Belőlem is kihozná az anyai érzéseket, de gyökszi a taktikázáshoz. Engem azokra a férfiakra emlékeztet (kb. minden férfi, BOCCCCS), akik jellemzően vakon vannak élethelyzetek tekintetében és soha nem tudják, ki előtt beszélhetnek, ki előtt nem. Kiemelten igaz ez az olyan szitukra, ahol nők és ármánykodás van a történetben. XD

9_1.jpg

Zsuzsu azt mondja egyébként, hogy mindenki nyugodjon le a picsába, mert ő csak kihasználja Hunort testileg, nesze neked #metoo, de át már nem engedi magát, az egyszer ziher. Ez annyit tesz, hogy a kufirc az mehet, de érzelmileg nincs belebonyolódás.

10_1.jpg

Jön valami olyan óra, amiről csak tippelni tudom, hogy esetleg konfliktuskezelés!? Már ha egyáltalán ilyen létezik tanrendileg. Egy biztos, Adri és Vivi a kezdés pillanatától egymást kutyázva szimultán pofázik, egyre növekedő hangerővel. Nem tudom, mihez köthetően folyik a harc és őszintén nem is érdekel. A nálam egy fokkal érdeklődőbbek írják meg lentebb, plíz! A tanár elnyílt szája és gúvadó szeme viszont priceless. Vivi lehet, hogy agyvérzést fog kapni, annyira vörösödik a feje az idegtől. Vele szembe Adri láthatóan tolja alá a lovat és hergeli. Téma még mindig nincs meg, de ez így önmagában is szórakoztató. Tanár arca már a kezébe temetve. Nézzétek vissza ezt az adást, ma már nem először írom.

A nettó üvöltözés után a szerkik lehetőséget biztosítottak arra, hogy további résztvevők is egymás torkának ugorhassanak. Beküldtek nekik két virgácsot, amit mindenki kioszthatott az általa épp leginkább utált személyeknek. Lássuk ennek mi lesz a kifutása. Era kezdi azzal, hogy Hunornak adja az egyiket személyes sértődés okán, Krisztiánnak meg a másikat, mert mocskos a szája, ahogy azzal a nőkhöz beszél. Roli az elsőt Erának adja, mert már megint nem működik közöttük a szövetség, a másikat Greg kapja, mert állítólag az lehazugozta. Reni az elsőt Rolinak adja, mert patkány-sunyi nézései vannak, a másikat Era kapja tanító jelleggel. Adri Krisztiánnak adja az elsőt, a másodikat ő is Rolandnak, bizalomvesztés okán. Greg az egyiket Rolandnak dobja, a másikat LACIKÁNAK, MERT ÁLLÍTÓLAG SZÁLLÍTJA AZ INFÓT ÁBÓL BÉBE. LOL!

11_1.jpg

Záróakkordként még a cigizdében megy egy kicsit a vekengés Era és Roli között, hogy ki csalódott a másikban nagyobbat. Anikó velem együtt kíváncsian várja, hogy meddig is tart majd ez a sokadjára eljátszott „szakítás”. Addig is, amíg ez kiderül, készüljetek gőzerővel az esti kiválasztásra, illetve várnám a véleményeket annak kapcsán, hogy Roli most tényleg picit odavan Eráért vagy valami óriási játékban vagyunk, aminek során az undok és fröcsögő lányokat Babának szólítjuk még akkor is, ha normál esetben inkább már taszajtanánk egyet rajtuk?! Izgatottan várom a véleményeket! Köszöntem!

971 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2018.12.09. 15:18:18

Köszi az öfit, majd visszanézem mmkk.

A konflikt kezelésnek nézett óra ILLEMTAN óra :DDDDD

tvbuzi 2018.12.09. 15:33:25

Most kurvajóóó műsor van a mezzon!! Ghecci!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 15:37:56

@tvbuzi: most egy világ dőlt össze bennem :(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 16:34:27

@Berber Oroszlán: de cuki a profilképed, gyézusmárja! *-*

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 16:40:35

@Angora Cardi: majd este (beállt a hátam, a halálomon vagyok)

Pamutbojt 2018.12.09. 16:42:29

Úúú...Ánuszgecóról ez a kép basszus... ez a fej... mint Nicholson a Ragyogásban a kattanás előtt...

Angora Cardi 2018.12.09. 16:45:45

@úgymond olvasó mmkk: este nem lesz Septum sortia (jobbulást!)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 16:48:21

@Angora Cardi: de majd este laptopról megnézek egyet. csak nem tudom, melyiket. (én voltam a hülye, mánmegint, köszi)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 16:59:03

Akkora fosh ez a vv hogy gyorsítva kellene kedaralni mint a faktort, 5 hét alatt menne a lecsóba az összes.
És a nyeremény az hogy lehettek a tv-ben.
Ennyike.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 17:09:53

@úgymond olvasó mmkk:
RTL kegyetlen hogy eddig húzza ezt a szart. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 17:12:23

@szociál: a faktorra is sok az 5 hét. egy hét alatt le lehetne zavarni az egészet, kornyikáljon mindenki egyszer, mi savazzunk, és kész

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 17:14:48

@úgymond olvasó mmkk:
Tök mindegy hány hét a faktor mindenképpen a kis buzi hipszter kölykök nyerik mert cukik.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 17:17:58

@szociál: szerintem nem cukik, de ők fognak nyerni. :hányóssmiley

elcsi84 2018.12.09. 17:20:36

Szerintem Roli nincs oda Eráért. Sőt, tudatosan arra játszik, hogy Hunornak is megromoljon a kapcsolata a csajjal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 17:24:44

@elcsi84:
Era saját magát ejti ki.
Vakon van azt hiszi erős mert csokiekkal bandazik :))))

mézescsók 2018.12.09. 17:49:24

@Angora Cardi: A tegnapi hsz-dre ott válaszoltam.

@szociál: Ezzel kb. egyetértek.

Más: az iskolás heteket általában utáltam. Főleg azért, mert nagyon erősen érzem a szerkesztői belenyúlásokat.
Nem gondolok sokat a villalakók értelmi képességeiről, és egye fene, Era ne tudja, mi a különbség a tenger és az óceán között, de hogy egyet se tudjon mondani? Nagyon nem szimpi a nő, de mégis... És Dél Amerika meg Afrika??? És Hull a pelyhest vernyákoló felnőttek cpőpucolás közben! Ahol kb egy pucolható cipő lehet, Csokié azzal a baromi ronda aranyozott betéttel. Mint egy strici csukája.

A ma esti tippem: Roli, mert tegnap megsorozták.
Én Greget jelölném, mert a legnagyobb szarkavaró, ezzel a női énje jön elő. Valószínű, hogy jelet sem kap. Krisztián meg maradjon, én annyira nem utálom, inkább sajnálom kicsit. És erre valószínűleg nem szorul rá.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 17:53:36

@mézescsók:
Alap dolgokat nem tudnak foldrajzbol, kontinenseket nem ismerik :)
Greg nagyon kétszínű, kavarja a szart és még ő van felhaborodva. És segg hülye is bónuszként.
Roli bárkit visz visszamegy.

mézescsók 2018.12.09. 18:33:12

@szociál: Ennyire alapdolgokat még Boldi is tudna a szomszédból, pedig csak hatodikos!!!
A többivel egyetértek.
@úgymond olvasó mmkk: Mert szerintem eléggé el van b....va az élete, és erre ilyenkor 25-26 éves kora körül már rá is jön az ember. Értelmi képességeit tekibtve, ha nem is titán, de ha a bentieket veszed figyelembe, nem teljesített rosszul. sőt.
A másik: azt hiszem, hogy farkasok nevelhették, illetve még azok sem, de erről nem tehet. Az EQ-ja nem valami magas, valamennyi azért van benne (pl. a tegnapi adásban csak úgy odament Vivihez, aki beszélgetett valakivel és megsimogatta az arcát. Esetleg persze azt is ellenőrizhette, hogy ott is megborotválkozott-e, de nem hiszem.)
A harmadik: ez tulajdonképpen az elsővel függ össze, nevezetesen, hogy tudja, sok mindent elcseszett az életében. Akár mondjuk a video, amit ugyan nem láttam, de nyilván ezen csámcsog és utálkozik az egész ország. A pénztelenség, vagy akár a célok, még ha azok eléggé eszementek is, sok mindenre ráviheti az embert, de ezt utólag már helyrehozni, megmagyarázni nem tudja. A legkézenfekvőbb az őszinteség, na, ez nem szokott eszükbe jutni. Persze, annak sincs sok értelme, megmarad a neten ratyizók, buzizók serege.
A negyedik: valamit tuti, hogy tolt ez a gyerek. És leszokóban van. A riportszobás megnyilvánulásait nézegetve már-már az a gyanúm, hogy bent is kap valamit. Kifejezetten mentálegészségi okok miatt persze.
És tudom, hogy minden épeszű szerkesztőség a legmesszebb menőkig elhatárolódik ettől.
Hát. most egyelőre ennyi. Nem szeretnék a helyében lenni.

Maximista vagyok 2018.12.09. 18:42:47

Ha valaki betudja vésni a tippem, akkor lekvárnék egy Rolit a mai estére. Köszi

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 18:42:48

@mézescsók: belőlem eszméletlen indulatot vált ki, és el sem tudnám képzelni, hogy valaha sajnáljam. ezért érdekelt, hogy mit látsz benne.

Niké88 2018.12.09. 18:51:09

@mézescsók: A tenger-óceán - os Reni volt, nem Era! Amúgy meg sajnos simán elképzelem, hogy ennyire sötétek... lásd Észbontók c. műsor.

Ettől függetlenül tudom, hogy van belenyúlás a műsorba.

Maximista vagyok 2018.12.09. 18:53:48

@úgymond olvasó mmkk: ááá, csak fingom nincs mi zajlik bent

Maximista vagyok 2018.12.09. 18:54:15

És ezt köszönöm a szerkesztőknek. Ja, nem.

bElannaTorres 2018.12.09. 18:57:33

@mézescsók: az a visszafolytott agresszió ami benne van, meg ahogy beszél a nőkkel,- cinike dugd fel magadnak az öklödet, stb , az nekem bőven sok ahhoz hogy ne sajnáljam, inkább azokat a nőket sajnálom akik valamiért vele vannak, nehogy olyat tegyenek amit nem szabad csak neki. Látszik a srácon hogy ütne is. Elképzelhető hogy épp leszokik ezért agresszív , de ettől még csak a nőkkel agresszív érdekes módon. Még zsuzsival is tipikus iskolai bunkózó, szegény csaj kicsit autista, nem ér el nála semmit, csak hogy már az is fél tőle.
Igazad lehet valószínű nem volt könnyű neki, csak hat elég ijesztővé vált

Maximista vagyok 2018.12.09. 18:59:30

@úgymond olvasó mmkk: :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:00:17

Jóóóóó Rhhheegggelit !
Csak olvasgatok, nézelődöm békésen...

Lesz-e ma cicaharc ugye máma este ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:01:38

@Maximista vagyok: felkérdezlek szabályosan nyelvvel, hogy direkt cincálod-e a beszakadt hátú oroszlán bajszát-e

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:04:49

@mézescsók: nem tudtam elmenni a véleményed mellet szótlanul : "Az EQ-ja nem valami magas.."

Szerintem gyakorlatilag nincs is EQ-ja...
(zárójelben: ezért is nem képernyőképes, szerintem)

Angora Cardi 2018.12.09. 19:11:46

Hozzáértőknek: Krisztiám azt mondta a Mikulásnak, a szteroid hiányzik neki. Nyilván bent nem kap.

Kérdés ez okozhat-e leszokásos, agresszív tüneteket?

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:12:48

@bElannaTorres: kíváncsi lennék rá egy "éles" helyzetben, amikor hím az ellenfél... valyon akkor is bátor lenne mint a nőkkel ?! Erősen kétlem...

Amikor ment a cicaharc Vivi és Adri között, beszólt Adrinak, hogy "te egy .... darab sz@r vagy!"
Persze "mint büszke hím, megvédelmezte a párját"... Szerinte... (!) ...

Ilyenért a nyóóóócker "kulturáltabb" részén is átrendezik a fogsorod...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:15:21

@Maximista vagyok: ne hozzad, nem tudom kinyújtani a jobb karomat, a ballal meg nem tudok ütni :D

Maximista vagyok 2018.12.09. 19:16:08

@úgymond olvasó mmkk: te kit tippeltél? Roli azért fog kapni jelet, ezért tippelem őt. Nem tudom az asztalos szitu mennyire volt kreált jelenet.

Maximista vagyok 2018.12.09. 19:17:34

Most a VV előtt meglessük a The Nun filmet. Műsorra jövök :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:17:52

@Maximista vagyok: ánuszra tippeltem. dehogy fejelek, összetörne a drága szemüvegem, megmégmitnem :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:18:03

@Angora Cardi: úgy tudom, csakis mentális addikciót válthat ki... nincsen metabolikus fizikai addikció...
(testi elváltozásokat (!) viszont simán okozhat => pl. kicsi a pöcörő)

bElannaTorres 2018.12.09. 19:19:45

@mentorosh lecsó: ja igaz, ezt már észre se vettem, megvédte pedig vivike levegőt sem vett, adri beleszólt, máshogy lenyomták volna így legalább mutatott egy kis erőt, ebben a közösségben így kell. Egyébként adri csendesebb, ezért is látják könnyű ellenfélnek. Krisztiánnak meg az is elég hogy ránezésre könnyen leverné.

Maximista vagyok 2018.12.09. 19:21:32

@úgymond olvasó mmkk: Ánusz bárki ellen kint marad. Remélem bejön a tipped. Szerintem nem lesz pakoltatás, Rolit érzem esélyesnek vagy gecire megkevertek a tehetséges szerkesztők :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:25:08

@bElannaTorres: ahogyan lulu1.0-is írta: Adri csak adta alá a lovat... Gyakorlatilag saját magát szórakoztatta Vivi kirohanásaival... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:28:29

@Maximista vagyok: ne dicsérd őket, még a végén elhiszik :D

Tündérfürtöcske 2018.12.09. 19:29:59

Sziasztok!
A tenger/óceános téma margójára: ma észleltem, ha a google-ba el kezdem beírni, hogy "mi a kü..." már ajánlja is fel keresésnek a folytatást, miszerint mi a különbség tenger és óceán közt.
Ezek szerint nem csak Reni nem tudta, jópáran kiguglizhatták a napokban :/

Ma estére nincs tippem, de azért Rolinál bőven lenne több jelöltem. Többek közt biztam benne, hogy Erát (a heti balhéi sok mindenkivel után) megérdemelten ki lehetne paterolni végre, vagy Ánusz megpakoltatja magát, és nem kell többet a fejét nézni. Utóbbiban az is izgalmas lenne hogy Viviribi kibe ülne bele harmadik nekifutásra.

bElannaTorres 2018.12.09. 19:31:40

@mentorosh lecsó: :)) szerintem adri a bentiekre allergiás

Jah és persze köszönöm az öfit lulu :) jók a képek is

Szerintem amúgy Zsuzsi arra gondolt, hogy Hunor picit nyomulhat, de nem fekszik le vele.

Costanza 2018.12.09. 19:31:57

@Tündérfürtöcske: az ocean kontinensek kozott van, a tenger meg orszagok kozott, very simple

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:32:37

@Tündérfürtöcske: "Utóbbiban az is izgalmas lenne hogy Viviribi kibe ülne bele harmadik nekifutásra."

Tűzoltókészüléket ugyan nem láttam a falra szerelve, de gondolom pille palackból, akad még néhány...

OriginalBlackMamba 2018.12.09. 19:33:22

Off topic: Nyerje meg könyörgöm Sári Évi a sztárban sztárt!!!!!!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:37:48

@bElannaTorres: találó a Vijjjjaaaa lakók elnevezése: "ZsuZsu bolondság"
Kedves, kicsit egyszerű lány, de nem "buta" ! Hátmasszírozás Hunyortól simán belefér, dugás és testiség nem...

Megvettem... részemről is ok ! :))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:40:26

@OriginalBlackMamba: de jóóó hogy szólsz, elfelejtettem rápöccinteni a REC gombra !
Köszönöm !

Angora Cardi 2018.12.09. 19:47:44

@mentorosh lecsó: áhá! Köszönöm az értő választ :)

Tündérfürtöcske 2018.12.09. 19:49:14

@Angora Cardi:
"Szteroidok elvonási tünetei

Tünetek, amelyek bekapcsolhatnak:

hangulatváltozás (düh, depresszió)
kimerültség
nyugtalanság
étvágytalanság
álmatlanság
csökkent szexuális teljesítmény" :D
www.drogmentesen.hu/droginfo/az-egyes-drogok-elvonasi-tunetei/szteroidok-elvonasi-tunetei/

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:52:40

@Tündérfürtöcske: levert a víz, főiskolán nekem ezeket kellett tudnom oda-vissza-keresztbe, álmomból felkeltve, ittas állapotban, alvajárva :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:53:07

@úgymond olvasó mmkk: fogalmazni se tudok a stressz emlékétől, szóval nekem ezeket tudnom kellett

mézescsók 2018.12.09. 19:53:10

@úgymond olvasó mmkk: Én nem nagyon élem bele magam, nem is látok minden adást, de akkora össztüzet kapott, hogy elmerengtem, mitől olyan, amilyen. Persze még az is lehet, hogy külön pénzért hozza az elrettentő példát.
Bármit el tudok képzelni.
@Niké88: Reni vagy Era - nekem tökmindegy, mert bármelyikből kinézem, de köszönöm a pontosítást. Az Észbontók alanyai sem kevés pénzért ennyire hülyék.
@bElannaTorres: Ha valakiket nem sajnálok, azok a nők, akik vele vannak. Mondjuk Cintike vagy Vivi. Más a lakó- és nem ágyastársak helyzete, de nekik is lehetnek eszközeik. Mondjuk nem üthet. Tudom, hogy megfélemlítő lehet még egy randalírozó idegen is az utcán, arra rendőrt hívok, vagy odébb megyek. Ez nem tehető meg a villában. Én azt tenném, hogy megvárnám, amíg lehiggad, aztán elmondanám neki, hogy kikkel nem téveszthet össze.
Zsuzsu meg? Nem vagyok szadista, de abból a kevésből, amit látta belőle, talán őt én is bántanám.
@mentorosh lecsó: Valamennyi nyilván van, de szinte említésre sem méltó.
Valahol valaki nagyot mulasztott a nevelésénél.
Lehet, naív vagyok. Pécset, Kaposvárt és a Balaton régiót jól ismerem, de a nyóckerben még sosem jártam. Valahogy arra sosem volt dolgom. Ami azt illeti, ettől nem is vagyok boldogtalan.

bElannaTorres 2018.12.09. 20:00:09

@mézescsók: nekem ez a bajom hogy a nőket sose sajnálják, ha valaki kicsit hazisárkany akkor is az alkesz férjét sajnálják. Nem azért sajnálom mert vele vannak, hanem amit tesz velük szépen lassan, először az önbizalmukat építi le, -nekem csak diplomás nő kell stb, aztán megmondja hogy hol a helyük -én viccelhetek ezzel, nem jelenti hogy te is, aztán jön csak a fizikai erőszak.
Zsuzsi meg valószínű kicsit autista, iskolában is odafigyelnek már hogy el tudják fogadni a gyerekek ha valaki más, egyértelmű h nem százas, oké hogy van akinek idegesítő, mint a boltban síró gyerekek is, de azért mégsem lehet bántani. Ha nem piszkálják szerintem max elnyafogja mi a baja de nem elviselhetetlen. Akkor már inkább vivi az akit nehéz elviselni.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:00:16

@Tündérfürtöcske: @Angora Cardi: ezek pszichoszomatikus tünetek. Nincsen metabolikus függés...
A "függőség" kialakulását, maga a személy idézi elő pszichésen...
pl. a Crohn-betegséget szélsőséges esetben, nagyon durva szteroidokkal kezelik, mégsem alakul ki függőségi betegség a kezelt személyeknél.

Paic Róbert 2018.12.09. 20:00:47

@mentorosh lecsó: van bent tűzoltókészülék a dohányzó mellett sokszor látni

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:02:55

@Telepácia Paic Róbert: ohhhh.... Köszönöm ! :)))
Igyekszem részletesebben megfigyelni ezt a sz@rt ! ;) :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 20:04:29

@Tündérfürtöcske: még a gyomrom is megfájdult :DD jött a tancibácsi, mutogatott az emberekre, extasy, metamfetamin, kokain, herbál, lsd, heroin. ha jó hangulatában volt, akkor kiagyhattál egy vesszőt, és jött a mentő kérdés, ha rossz hangulatában volt, akkor vége volt a dalnak. brrrrrrrrrrrrrr. nem fogok aludni éjjel :D

Paic Róbert 2018.12.09. 20:06:23

Azért elgondolkodtatott, hogy a szülők mit érezhetnek legbelül. Nem arra amit mutatnak vagy mondanak kifelé, mert az természetes hogy a szülő megvédi a gyerekét. Mármint jobb helyen. De belül legmélyen mit érezhetnek?

Mók_Ica 2018.12.09. 20:08:49

sziasztok drága komm-társak :))))
Roli helyett mást küldenék párbajra, de sztem ma ő kapja a zöld kendőt.....

off: Sári Évi naggggggyon jó :))) a másik favoritom Völgyesi Gabi :))) nyerje már egy lány!!!!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:09:44

@úgymond olvasó mmkk: "nem fogok aludni éjjel"
dörgölj be egy "Gumibogyó szörpöt"... :))

1 deka nemes barackpálinka
1 deka Kóla
1 deka finom őszibaracklé

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:11:07

@Mók_Ica: Móóóóóókííííí ! :D Dömper lávcsi a mejjjjed kasára ! :P :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 20:12:29

@mentorosh lecsó: kösz a tippet, de nem iszok alkoholt :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:14:37

@úgymond olvasó mmkk: ahham... ;) :)
vhogy úgy, mint ahogyan én nem b@szatom ki magam innen, átlagosan 14 naponta... :D :D :D

Mók_Ica 2018.12.09. 20:15:30

@mentorosh lecsó: Lecsó Nagyuram, imádásssshhhhi van :))))) tsókjaim röppennek :)))) :P :DD

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:18:30

@Mók_Ica: mikor kezdődik ma ez a sz@r ?!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:19:44

@úgymond olvasó mmkk: sajnos a szarkazmusból nem lehet alkoholt lepárolni.... :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:23:51

@úgymond olvasó mmkk: egyébKÉNT a "Gumibogyó szörp" a hátfájást is csilllapííícccsaaa !
(népi megfigyelés)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:25:20

@úgymond olvasó mmkk: a hülyeséget félretéve:
izom vagy vázrendszeri a probléma ?

Mók_Ica 2018.12.09. 20:34:57

@mentorosh lecsó: hát most megy a tegnapi öfi ismétlése... 9-ig tart.... akkor kezdődik a mai

Cimili 2018.12.09. 20:37:38

halihó!:) most a tegnapit ismétlik, 1/2 múlva kezdődik a mai. Én se szeretném, de valszeg roli kapja a legtöbb jelet. és ha ésszel választ, kiviszi erát, vagy. ánuszt

Ego0123 2018.12.09. 20:39:17

Mindjárt jön a tanár feje!!!!

,, 2018.12.09. 20:40:54

@Maximista vagyok: belekvároztam.

Senki többet? Kiválasztásig még jöhet.

tvbuzi 2018.12.09. 20:46:59

Most volt a kedvenc jelenetem az Amerikai taxi című filmeposzban. Gizi negmotozta a rendőrfőnököt, aaaaaah ❤

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 20:51:05

@tvbuzi: javítottál a délutáni megnyilatkozásodon ezzel most :D

d0oriii 2018.12.09. 20:52:02

vki tud működő live streamet rtl2-höz?
akár privátba, köszönöm :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:52:05

@Cimili: @Mók_Ica: vmelyik bödös kölköt el kell zavarnom a nagyobb megjelenítők elől... :)
az egyik játszik.... jéééé, a másik is játszik... mijjjjaaaf@sz ?! :D
a Zasszony meg ujjal simogatja a tabletjét

#bekucorodikAmelóGépMögé

Cimili 2018.12.09. 20:52:13

a radiccsal szemben mikor szúrta hátba roli erát? végig mellette állt.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:55:01

@Cimili: eza (Era) történet úgy kezdődik, hogy "Képzelt riport..."

tvbuzi 2018.12.09. 20:56:28

@úgymond olvasó mmkk: mi volt a problémád a délutánival?!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 20:57:39

@tvbuzi: ne is haraguGGYá, mezzo? mikor van netgeo meg spektrum meg pax tv is a világon?

Paic Róbert 2018.12.09. 20:58:20

Gregnek nem hiányzik az aranyér kenőcs? Remélem a meleg közösség elhajtja majd a faszba ha kimegy mert csak lejáratja őket

Paic Róbert 2018.12.09. 20:59:34

Na indul az állatkerti közvetítés

tvbuzi 2018.12.09. 21:00:33

@úgymond olvasó mmkk: pax 2-t néztem eredetileg csak reklám volt és azé kapcsoltam át

Schlomo Goldberg 2018.12.09. 21:01:50

Már megint bajusz imbolyog, szédülök

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:02:29

Petya: páááőőővered bájjjj BIGGG BRÁDER !
(ezt így kell, ja nem)

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:03:02

Jelentkezem! Szerintem Rolinak begyün Era!
A tippem a mai kiválasztásra:ROLI!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:03:35

Vmelyik évadokig nem volt tiltva (büntetéssel sújtva) a sugdolódzás ?!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:05:58

Szépen "püffednek felfele" a semmittevéstől...

Era kereplés + fürdőszoba állóhullámok... minden hangmérnök álma !

Cimili 2018.12.09. 21:06:02

lacika úgy beszél, h nem mozog a szája. :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 21:06:21

@tvbuzi: szerencséd, hogy nem dőlt össze a világom

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:06:37

@mentorosh lecsó: Szia Mester! Remélem minden oké veled!

tvbuzi 2018.12.09. 21:07:56

Az anyám kenyerit, Reni de csúnya

Ecotrans 2018.12.09. 21:08:08

Az a tanár, akire a buzinyuszi rámozdult, nekem kicsit Sheldon Cooperre hajaz.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:09:55

Renyhe,ökör iszik magában-t játszik???

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:10:00

@Cimili: vóóóót olyan is, hogy a Sulihéten a Hogyvoltozók kitalálták, hogy a "legokosabb" lila kendőt kap, a "leghülyébb pedig automatikus zöldet"
és meg is lett valósítva... nos kíváncsi vagyok

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:11:00

máááááá megint a kib@szott sugdolódzás !!!!!

,, 2018.12.09. 21:11:47

Ezek kaptak valami szponzor pótszakállat?

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:12:18

@Nyuszomuszo83: jóóóóó vagyok, köszi ! #puszalavina
de megint kib@sztak innen... :D (nem VV9 hozzászólás miatt!) :D :D

tomi9425 2018.12.09. 21:13:40

Mi ez a sok festett szakáll? Mindjárt hányok.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:13:56

KrisztiÁnusz oly' okos taTTIKUS , mint 10dkg "B"-virágföld

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:14:06

@mentorosh lecsó: jaaaj Mesterem te és az elszabaduló ujjacskáid! Zessen vigyázni mán, nem viselném jól hiányod! Szenyatárs! :D

naezjó... 2018.12.09. 21:14:19

Roli remélem kiviszi és kint hagyja Erát, Krisztián meg festi tovább az ördögöt a fejére.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:15:39

@,,: Láttad drága a toppcsim! ROLAND! :)
@tomi9425: Ritkaszar, mint a ribik műszőre a fejükön!

,, 2018.12.09. 21:16:22

@Nyuszomuszo83: megelőztél, pont most láttamoztalak:)

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:17:17

@,,: Pusszantás! Kiváncsi leszek maradok egyeDIKK! :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:17:42

ez a blokk miről szólt ???????

Cimili 2018.12.09. 21:18:50

@mentorosh lecsó: tattikáról.:DDD mindenki kurva tattikusnak képzeli magát.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:19:22

@mentorosh lecsó: A nagy büdös semmiről! Kiváncsi leszek ki lesz az okos és kis a hülye és mi lesz az ajándék! :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:21:58

@Cimili: jaaaahhh, akkkóóóó én kérek elnézést ! :D

Angora Cardi 2018.12.09. 21:23:30

@Tündérfürtöcske: Ezekre tippeltem volna :))) köszi!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:23:44

MatekSheldonTancsi mindent visz !!!! :D :D :D övé a 36 Mihály !!!!

Angora Cardi 2018.12.09. 21:24:12

@Nyuszomuszo83: Írd majd be kit választanak ki.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:24:37

Ánusz kérdése mit jelent az a szó hogy alpári???
Vártam, hogy azt mondja: ÉN! A picshába nem ezt mondta! De ő elengedte... Istenem vigyeee kiiii valakiiiii! Pls!

SzabadEzANév? 2018.12.09. 21:24:39

Hunor el fogja énekelni a "Megrakják a szüzet" című híres népdalt

Angora Cardi 2018.12.09. 21:24:58

@,,: én rosszul tippeltem szerintem

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:25:18

a reklám után Era ismét kerepel... igazi hiánypotló

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 21:25:53

@Angora Cardi: én is, de most már nem változtatok. kemény vagyok, mint vaskorlát a kocsma előtt.

2018.12.09. 21:26:13

Jó estét!
Erát szívlapáttal ütném agyon. Ha Róland lesz a ződ, legyen Era a kék, és mehet haza. A mór megtette (Ratyis), a mór mehet.

Angora Cardi 2018.12.09. 21:26:26

@,,: hálló... meddig módosíthatok?

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:26:35

@Angora Cardi: Okééé Nyusza! Megírom! Már hiányozál!
P.s.: küldöm majd az új körmöcském milyen csuda gyönyörűséges lett!

Oh my... 2018.12.09. 21:27:05

@tvbuzi: mint egy travi, bakker.... ennél már csak Era bojlerteste volt pusztítóbb a zuhanyzós jelenetben!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:27:42

@mentorosh lecsó: itt vagyok, itt vagyok..... jól lemaradtam a Zelejéről..... mif@sztörtént?????
konténer hegyeket rángattam ide......

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:28:06

@Spitzbauer: nekem már ma este repül a voks Rolira ha övé a zöd, akárkit vigyen! Szimpatizálok akkor is vele!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:28:12

@Nyuszomuszo83: a Facebookon már szerveződnek a csoportok, hogy kik fogják legelőször megagyalni... nem "nevelési", hanem "szórakoztatási" céllal

2018.12.09. 21:28:50

@mentorosh lecsó: A díszcigány (gy.z.=gyözö, így kisbetűvel) meg még azt sem tudja kimondani, hogy big bráder. Helyette bRig brader...

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:29:24

@Mók_Ica: Móki drága ezt bizony helyesen tetted ezer hála neked, mert nagyon elkél!

Angora Cardi 2018.12.09. 21:29:25

@,,: @úgymond olvasó mmkk: maradok kemény mmkk-val, be is írhatod a nullát nekem :DDD

,, 2018.12.09. 21:29:35

A matektancsi brutál jó fej, délelőtt rákerestem a guglin, de annak örülök, h az irodalomtancsi nem tanított

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:30:56

@mentorosh lecsó: hol lehet aztat látni??? Én is akarok röhögni és jól informált lenni! Mire keressek rá???? Csúf öreglány leszek a fene nagy kíváncsiságommal! :D

Mók_Ica 2018.12.09. 21:31:06

@mentorosh lecsó: ugye milyen cukker?? *-*

szavazatunk rolin marad???

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.09. 21:31:18

Szép estét nektek. :)
Nézem, de nem tudok kommentelni. Remélem, FarÁnusz marad az eredeti tervnék és magára pakoltat. Era még sztem felhasználja a lilát, mert fosik.
Jutalom legyen egy lila kendő mondjuk Zsunak.
Lekuporodok a konténer mellé és nézem tovább. :) Aki arra jár, veregesse meg a vállam, bele ne essek. :)

2018.12.09. 21:31:20

@Nyuszomuszo83: Én nem akarok senkit sem manuperálni, de én is így fogok cselekedni. Eleve az egész játékot nézve, Roli vagy Hunor. Hunor vagy Roli. A többi hulladék. A tegnapiban: Renáta szerint mindig sunyin néz. Ez mi? Ez egy kategória? De nehéz lehet ennyi hülye közt ennek a két szerencsétlennek (Hunor/Roli)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:32:02

@Nyuszomuszo83: az elszabaduló ujjacskáimnak a Zasszony szokik örülni, a Hogyvolt (és főleg sixx) már nem annyira... ;) :P :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:32:22

@Telepácia Paic Róbert: de már kihúzalak! Leveretlek sterimobbal! Aztán vigyázok mostmár rád, mert kis susu vagy! :D

Oh my... 2018.12.09. 21:32:26

@Mók_Ica: jahj köszcsi, ma megnövekedett igényekkel számolj, mert nem volt elég az első blokkban, jön még további Era-kereplés, broáááff!!!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:33:11

@Nyuszomuszo83: már tettem is bele "induló" mennyiséget :)))))

úrist'n..... petyánk hogy néz ki????????????????????? mi ez a förmedvény outfit??? még a bajusza is sötétebb lett.....

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:33:23

@mentorosh lecsó: a Zasszony öröme a lényeg! Aztán a többi csak bohóckodás!

,, 2018.12.09. 21:33:43

@Angora Cardi: egy nagy lekvárt írom be:))

2018.12.09. 21:34:01

Ezt most azért tudjuk, hogy direkt volt Hunortól, ugye? Mármint szüzet/tüzet. Mert ezt a dalt azért gyakorolták a héten, még ha nem is láttuk. A tancinéni vette is a lapot. Két konyak után már menne is Hunorral... :-D

Todd Chavez 2018.12.09. 21:34:03

Megint lemaradtam mindenről a hétvégén, hogy vagyunk? Kit akarunk kiválasztottnak?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 21:34:26

@,,: nekem is írhatod a nullát a kommentek alapján, de nem baj, innen lesz szép nyerni :D

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:34:29

@Mók_Ica: sötét lett ő is mint a fejében dúló árnyalatok! A vellabeliekről nem beszélve! :)

Mók_Ica 2018.12.09. 21:34:29

@tvbuzi: ekg :)))

greg orcáin a fény elég gáz..... mondjuk csak azért, mert nem nő.... egyébként teCCik :))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:34:32

@Nyuszomuszo83: a kölkök mondták hogy....
jómagam nem vagyok az ArcKönyv közösség tagja

Oh my... 2018.12.09. 21:34:35

@oh..my.....: ja, ha valaki végre eltakarítaná azt a női nem szégyenét, azért nagyon hálás birnék lenni... naggyon!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:36:16

@Spitzbauer: :)))))))))) igen és igen :))))))

@Nyuszomuszo83: téLLeg :)))) de még mindig sokat imbolyog......

,, 2018.12.09. 21:36:18

Az irodalomtancsin kiborulok

mézescsók 2018.12.09. 21:36:33

@bElannaTorres: Értelek tökéletesen. A közsajnálat (házisárkány vs. alkesz) nem mindig működik normálisan. Csak tudod, én úgy gondolom, hogy én is felelős vagyok azért, hogy milyen kapcsolatokba keveredem, mit és kit vállalok fel, még ha egy játék erejéig is.
Zsuzsu típusú embert ismertem, kikészített minden vele töltött perc. Ha tehettem, akkora ívben kerültem, mint a Kárpát medence. (Munkatárs volt, elköltözött. Nem tudok elég hálás lenni a sorsnak.) Szóval vele kapcsolatban nem vagyok elfogulatlan.

ibsen 2018.12.09. 21:36:38

jó estét

lacika jobbat írna mint radnóti, reni és a bányató, greg belefejelt az aranyporba, szóval mindenki megcsillogtatta mit nem tudott. szánalmas.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:36:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: én ott állok, nyújtok néha zsepit, segitő jobbot, meg vigasztaló szavakat! :D

Mók_Ica 2018.12.09. 21:37:40

csoki agyilag lepkefing.... ámde roppant büszke rá...... pfffffff

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:37:58

Era a "nárcisz virág" önkéntes szirma... Ostobasága, csak mega és tera prefixekkel fejezhető ki

tvbuzi 2018.12.09. 21:38:29

A tanárok helyében beszívtam volna mielőtt bemegyek vizsgáztatni

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:38:35

Sok baba közt elvész a gyerek! Nekem erröl a nem tudja hol szeret a cápa szerencsekerék jut eszembe (nem tudja hol szorít a cipő)
Moost én hányok a kontiba csokesztől!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:38:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: itt vagyok.... vigyázok rátok..... közben én is hányok.....

Oh my... 2018.12.09. 21:39:13

@Spitzbauer: EKG tesa, csak a Hunor, meg a Roli, Era pedig pusztuljon, nálam is ő most a legalja, minden tekintetben!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:39:18

@tvbuzi: vagy utána fognak inni :))))

ibsen 2018.12.09. 21:39:53

@Mók_Ica: megnézném nyuggerként is így fogja e nyomni valahol... :-D Már ha bírja.

Mók_Ica 2018.12.09. 21:40:00

ki lesz az első? ki nyer?

Mók_Ica 2018.12.09. 21:40:55

@ibsen: ugyanilyen retardált lesz..... bele sem merek gondolni, hogy gyereke(i) lesznek...... pffff

Oh my... 2018.12.09. 21:41:13

@ibsen: szegény tanarak, nem lehet őket eléggé megfizetni...

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:42:02

@tvbuzi: páran vettek levegőt a "háló" bukéjából, szerintem az untig elég !!!

tvbuzi 2018.12.09. 21:42:03

Még szerencse, hogy nem 3D- ben adják a műsort, Petya már kibaszta volna a szemem.

Mók_Ica 2018.12.09. 21:42:17

milyen szépek ezek az ünneplő ruhák..... nem is..... (emlékeim szerint ennek azért jobban megadták a módját a korábbi adásokban)

ibsen 2018.12.09. 21:43:06

Konyhásnéni is meg van invitálva:)

,, 2018.12.09. 21:43:13

@Angora Cardi: Lacika elég jó jegyeket kapott:)

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:43:14

Laszika CSALÓDÓS a 4-es miatt!

Oh my... 2018.12.09. 21:43:15

@Nyuszomuszo83: szép volt, pont odatévedt a tekintetem.... van még hely a konténernél, nagyon nagynagy tűnik a tülekedés.. ;)

Oh my... 2018.12.09. 21:44:18

@oh..my.....: hopp, egy kérdőjel lemaradt ;D

ibsen 2018.12.09. 21:44:33

A tanárok kezét vezette valaki? Túl jók a jegyek.

Angora Cardi 2018.12.09. 21:44:50

@,,: büszke vagyok mintha a pótanyja lennék :DDD

Mók_Ica 2018.12.09. 21:44:53

reni csípőre tett kézzel hallgatja a bizonyítványt...... igazi suttyó
vivi ünneplője a fehérneműje.....

Oh my... 2018.12.09. 21:45:03

@Nyuszomuszo83: xDDD és Renyhe is... xDDDDD

ibsen 2018.12.09. 21:46:58

Erára pikkelnek, szegényke remélem kiheveri...:-) Taktikából nem vizsgázhatott most de majd fog :D

Ego0123 2018.12.09. 21:47:04

Ezután megmondom a gyereknek, hogy abbahagyhatja a tanulást

Oh my... 2018.12.09. 21:47:47

fogyaték Zsu, isstenem, ekkora gyökeret!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:48:03

de jó, hogy ezek a jegyek a 6.-os tantárgyakra vonatkoznak.... ja nem...

Mók_Ica 2018.12.09. 21:48:10

zsuzsika kedvesen reklamál ...... és hogy beszél a riportba'..... pfejjjj

roli a legjobb tanuló :))) kap egy lila kendőt????

ibsen 2018.12.09. 21:48:18

Zsu kiakadt, de gáz....az ő tudásával ezek között, magasan veri a lécet :-D

Oh my... 2018.12.09. 21:48:31

Róli lilakendőt kap....? (KAPJOOON!!!!)

naezjó... 2018.12.09. 21:48:42

Era jobb jegyet érdemelt volna, Radicsosok voltak a tanarak, a vakisláttya.

Mók_Ica 2018.12.09. 21:49:30

basszus..... csoki és hunor egy szinten van fejlődésben???? besza-behu..... röhögök is......

Oh my... 2018.12.09. 21:50:08

@ibsen: hát ez az, hogy "veri".... de ezt neki úgyis hiába mondanád... :D

bElannaTorres 2018.12.09. 21:50:49

@mézescsók: az ilyen leépítgetős embereknél, azt veszi észre a másik hogy már nyakig benne van. Ráadásul sokszor még szégyelnek is segítséget kérni, mert magukat hibáztatják. Van aki ilyen helyzeteket simán megold, de nagyon sokan benne ragadnak.
Nem tudom milyen volt a kollégád így ezt nem tudhatom :) Zsuzsut én egyszerű, szabálykövetű embernek látom, autisztikus furcsaságokkal. Padban is előre ült, most iskola van, csendben kell lenni és tanulni. Legtöbb baja abból van, hogy mások piszkálják, meg nem tudja megjátszani magát.

Mók_Ica 2018.12.09. 21:50:51

era ment is már puncsolni hunorhoz...... höhöhöhöhöhö

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:51:13

@oh..my.....: szoritok neked helyet, sok jó ember...

Oh my... 2018.12.09. 21:51:47

@Mók_Ica: igeeen, kapjonkapjooon! :) hogy keresztbe tenne a nagyokos "tattikusoknak'... xDDDD

tvbuzi 2018.12.09. 21:51:48

Valaki írta már, hogy Zsuzsuban egyesül az ostobaság a rosszindulat és az irigység

ibsen 2018.12.09. 21:51:59

@oh..my.....: Topográfiában verte a többieket :-D Nagy dolog.

Oh my... 2018.12.09. 21:52:41

Era kibeb@szottul IRIGY, EZ a baja, semmi egyéb!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:53:04

era min kapta fel a vizet??? végig sem hallgatta hunort.... és most bőőőőőőőőőőőőőőg.......
menjünk hányni!!!!

bElannaTorres 2018.12.09. 21:53:22

Nyugi úgyis roli vagy hunor nyer.

ibsen 2018.12.09. 21:53:32

Jaj Erácska ne sírj, leesik a műszempilla:-)

,, 2018.12.09. 21:53:51

@úgymond olvasó mmkk: küldök neked szerencsehozót

Cimili 2018.12.09. 21:53:52

nna ezt is megértük, h a vivi vigasztalja és ölelgeti erát.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:53:53

@Mók_Ica: illendő-e lenne telehányni a saját konténereimet ??? (az illemtanár szerint)

Oh my... 2018.12.09. 21:54:07

"ú geci, ú geci..." ezt tudja.... anyám! engedjetek a konténerhez!!!!!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:54:10

@oh..my.....: én meg rakhatom át a tippcsimet :)))) (sajna nem kapott...... kinti programot kapnak)
így marad a tippcsim rolin....

ibsen 2018.12.09. 21:54:54

@Mók_Ica: Műsort csinált megint. Róla szólt az egész. Egyébként normális valakinel egy csomószor gratulálni?

tvbuzi 2018.12.09. 21:55:51

Kérem szépen konténert, hajgumit és mentolos cukorkát...!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:55:56

@mentorosh lecsó: mmkk :)))) úgy látom ma este a konténer mellett, hányva beszélgetünk :)))) milyen kis romantikus vasárnap este :)))) de ez így jó, veletek *-*

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 21:55:59

kihagyok egy részt és Lacika uralja az adást korunk Radnótijaként?

Era jó casting volt, igazi irigy lányka

Oh my... 2018.12.09. 21:55:59

@Mók_Ica: gondolom, a kiinduló pozihoz viszonyították mindenki fejlődését, igy szokták...

Angora Cardi 2018.12.09. 21:56:00

@,,: nekem is gyorsan majd elmondom miért de fontos

SzabadEzANév? 2018.12.09. 21:56:13

Nincsenek itt ilyen előrehozott választások? Erát azonnali hatállyal meneszteném a villából

ibsen 2018.12.09. 21:56:22

Hunor úriember még Erával, de lehet nemsokára az arcába vágja hogy mennyire nem szereti önmagát.

nicu71 2018.12.09. 21:57:20

Hát,elég keveset láttunk ebből a sulihétből. Máskor sokkal minőségibb es több anyag volt. Helyette megintcsak a higfos drámákat mutatták a hálóbol és környékéről...

Mók_Ica 2018.12.09. 21:57:23

@ibsen: ha irigy és bele akar kötni, akkor igen, egyébként illemtan 1es :))))

@tvbuzi: csatlakozz a kis csapatunkhoz..... hányó-sokk :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:57:26

Zsuzsu retardált, irigy és rosszindulatú, viselkedésképtelen!
Era egy sértődékeny, hisztis picsa aki saját faszságát hajtogatja! Elképesztő szánalom a nő!
A fiúk hármas romi külsős programja remélem szelektív hulladék válogatás lesz! Esetleg kukás autón kukaszedés! Vagy szennyvízakna takarítás és pottyantós wc ürítés, toi-toi pucolás...

ibsen 2018.12.09. 21:57:58

Reni volt eddig a legfőbb műsorozó most Era váltja a VV színpadán..

Mók_Ica 2018.12.09. 21:58:49

@oh..my.....: igen, csak fura így a két ember együtt :)))

@nicu71: sajna így van.... ekg

@SzabadEzANév?: de jó lenne......

ibsen 2018.12.09. 21:59:29

Nálam a tanárok jelesre vizsgáztak, ezt a sok barmot még gázsi ellenében is nehéz lehetett elviselni.

Oh my... 2018.12.09. 21:59:55

@Mók_Ica: semmi különös, csak a szokásos skilljét csill9gtatta meg: irigy.
ja, és gyökér is. az már kettő...

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:00:24

@mentorosh lecsó: illendő abban az esetben ha a bekövetkezett események ezt kívánják! Hányj tesa! Fogom a buksit, adok utána orbitot, a friss lehetet és az egészséges fogak védelméért!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:01:04

óóóóóóóóó..... petinek lett inimini szakáll kezdeménye is.... az is undi.....höhöhöhöhö

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:01:21

@Mók_Ica: :D

BhhhaaajuszPetya megjőve.... és kapcsol a Vijjjjááába !

Angora Cardi 2018.12.09. 22:01:29

@,,: @Mók_Ica: júj köszönöm ❤❤
Elmesélem majd de még babonából nem lehet.

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:01:36

@Nyuszomuszo83: Zsuban én érzek egy kis BBÉvi faktort, tehát ha nyerne akkor baj lenne
lehet ezért nem nyer csaj, mert ha gond van sérül a széria jó híre, az első győztes még mindig kórházban

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.09. 22:02:04

@bElannaTorres: ha az gyors Roli, vagy Hunor nyer (nyerjen!!! ), csináljunk egy össznépi finálénéző bulit a hogyvóóótosoknak. :)

Mók_Ica 2018.12.09. 22:02:07

@oh..my.....: lehet, hogy ő is áldozatvállalási szindrómában szenved..... mindig ő az áldozat....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 22:03:25

@Angora Cardi: drukkcsi :) (fél szemmel itt vagyok)

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:03:49

@Ay Mama, Que paso: ezt irtam pár napja pont! Nem bírná! Akkor kellett megvédenem az álláspontom két kommentelövel akik védték ezt a szerencsétlent!

Oh my... 2018.12.09. 22:04:03

@Mók_Ica: szerintem csak hárít folyton, képtelen vállalni a felelősséget bármiért, amit tesz....

Mók_Ica 2018.12.09. 22:04:16

@Angora Cardi: ne is mondj semmit :))) drukkcsizunk!!!!!

óóóóóó..... mekkora lett volna ha peti azt mondja erának, hogy ekg..... az egy hullámhosszon vagyunk helyett :)))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:04:35

@Nyuszomuszo83: kibbb@szott kifinomult légzőrenderem van ám... beépített WunderBaum légfrissítőkkel...
Nem kell fogni a fejem ! ERŐvel tartom...

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:05:12

@Angora Cardi: Nem kicsim, Laszika kimarad! Drukkcsi vagyon!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:05:21

@oh..my.....: bármiért is csinálja, igazi hp-ként viselkedik...

Oh my... 2018.12.09. 22:06:30

@Angora Cardi: bármiért is van rá szükséged, megy a drukkcsi tőlem is!

bElannaTorres 2018.12.09. 22:06:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: jó bulizás :) egyiknek sem drukkolok, de ez nem számít, a farmnál se, és a survivornél sem az nyert akinek drukkoltam
Simán lehet előre tudni

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:06:36

@mentorosh lecsó: hogy neked semmi nem jó baszod! Nem kapsz orbitot pacsalintát sem sütök neked és különnwn is bakfitty!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:06:42

zsuzsu arca mennyivel bájosabb a műszempillák nélkül..... egész kedvesen néz ki, amikor mosolyog..... csak NE szólaljon meg!!!! meg ne vágjon arcokat......

Todd Chavez 2018.12.09. 22:07:13

Támogatom Hunor támogatását! Bár valószínűleg Csoki viszi majd a lóvét a mainstream körök támogatása miatt, de drukkolok Hunyornak a végsőkig

Oh my... 2018.12.09. 22:08:12

@Mók_Ica: sajnos jah.....? (rendkívül szégyellem, hogy eleinte szurkiztam neki, shame on me)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:08:43

@Nyuszomuszo83: mmmiiiiijjaaaa ggghhhheeeeeccchiiii van TeeesssaaNő ?!?

Meglepődtél ??????

Power of Dark Side !!!!!!!!!!!

Oh my... 2018.12.09. 22:09:25

@oh..my.....: eh, az a kérdőjel meg hogy mászott oda?? xD

Mók_Ica 2018.12.09. 22:09:49

@Angora Cardi: látod, már megérte ma is jönnöd :))) mindenki drukkcsizik neked :))))

a bejátszások era ellen hangolnak.....erára pakolják a jeleket vajon????

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:09:51

@Mók_Ica: Zsu a "titkos" favoritom ! :D :D :D

Mók_Ica 2018.12.09. 22:10:45

@oh..my.....: ekg.... de akkor még nem ismertük ennyire :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:10:58

@mentorosh lecsó: ééééénnnn Tesa???? Semmin! Kemény vagyok mint a gyémánt!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:11:54

@mentorosh lecsó: ő nem nyerhet... nem bírná el.... ahogy fentebb is írták, BBÉvi lenne nagy valószínűséggel.....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 22:11:56

@Mók_Ica: igaz, nem vagyok pasi, de szerintem minden nő szebb műszempillák nélkül

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:12:46

ha már "szembesítés".... miért nincs bejátszó PumpedGabó és KrisztiÁnusz "romantikájáról" ??

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:12:58

@oh..my.....: ne tedd, kurvára kimutatta a foga fehérjét, én is drukkoltam, de közben lobotómiát hajtottak végre rajta! Mára már menjen a picshába!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:13:20

peti megszólította greget, erre era válaszol...... pffffff

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:14:16

@mentorosh lecsó: de szép lenne! Videóznám az arcokon kiülő döbbenetet, főleg Vvv-ét! :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:14:49

@Mók_Ica: :D
Zsu számomra olyan, mint egy "közlekedési baleset". Elhajtasz mellette, de nem tudod megállni, hogy ne bámuld !!!

én kérek elnézést ! :)))

pomac 2018.12.09. 22:15:10

mi volt a sulihét díja , most értem haza és nem láttam

Mók_Ica 2018.12.09. 22:15:10

@Ay Mama, Que paso: de nekem úgy tűnt, mintha vágták volna..... greg meg sem szólalt....

OriginalBlackMamba 2018.12.09. 22:16:08

Laszika alszik közben egyet

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:16:19

Laszika élvezi a műsort! Alszik! Isteni a pasi!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:16:25

@pomac: a legjobb tanuló (roli) és a legtöbbet fejlődők (hunor és csoki) kinti programra mehetnek

SzabadEzANév? 2018.12.09. 22:16:35

Lacikát annyira nem izgatja ez az egész huzavona hogy inkább élő adásban csukott szemmel rápihen a dolgokra :)))

Oh my... 2018.12.09. 22:16:46

az annyira vicces, amikor mindig a legnagyobb patkányok *patkányoznak"....

Mók_Ica 2018.12.09. 22:17:12

@úgymond olvasó mmkk: tudom, hogy lány vagy kicsi lányom és neked gyönyörű szemeid vannak *-*

nicu71 2018.12.09. 22:17:25

Lacikát is kerdezzék már! Era mennyire fontosnak érzi magát, nem véletlen, petya mindig Era Era Era igy ugy. Konténer.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:17:54

A f@szért kell elnyújtani ennyire a "magyarázkodást"... ?!?
Még jeleket is pakolnak és még akkor is "magyarázkodnak" !!!!

Zárjuk már rövidre b@@@@ssszzzzáááátok meg (RTL szerkik !) !!!!!!!!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:18:34

ánusz bocsánat kérése ismét...... igazi bunkó....

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:19:25

@OriginalBlackMamba: @Nyuszomuszo83: @SzabadEzANév?: Lacika tudja, hogy egy jelet sem kap
újabb nappal közelebb a harminchathoz

Cimili 2018.12.09. 22:19:36

igazábóligazábóligazából. hogy én ezt mennyire unom.

Oh my... 2018.12.09. 22:19:59

@Nyuszomuszo83: nagyon ekg, tesanő! ;) de valszeg már előtte is agyhalott volt, csak jól színészkedett (vagy a szerkik vittek minket tudatosan félre)...

ibsen 2018.12.09. 22:20:08

Vivike mennyire értelmes....nem akar polgármester lenni? :-D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:20:09

kereplés... kereplés... kereplés...

Uncsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angora Cardi 2018.12.09. 22:20:13

30-40 évesek nevében a kurva anyád Vivien.

Mók_Ica 2018.12.09. 22:20:37

@nicu71: gyere drága, itt vagyunk... körbeálljuk.... hányogatunk..... van hely neked is :))))

@úgymond olvasó mmkk: <3

vvvribiből ismét előjött a nyócker-sztájl..... broáf

Mók_Ica 2018.12.09. 22:21:41

@pomac: szivi :))

@Angora Cardi: +10000000000 és ekg

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:22:36

@oh..my.....: sokat nem látunk, a szerkik nem hiába szerkik úgy csavarták, most már készitik elő a kövi párbajra! Vizionálok egy újabbat, de nem ma lesz a kiválasztott szerintem!

tvbuzi 2018.12.09. 22:23:02

Majd megint az lesz, hogy mondd ki a nevet!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:23:12

@Mók_Ica: kemény mint a bakafing a csaj!

tvbuzi 2018.12.09. 22:24:02

Peti megszopatta Vivit

Mók_Ica 2018.12.09. 22:24:03

jó lenne ha roli lenne a kiválasztott és vinné vivit :))))

Oh my... 2018.12.09. 22:24:36

@mentorosh lecsó: tökkéletes hasonlat, Radnóti, akarommondani Laccika se mondhatta volna szemben, tesa! ;))

Mók_Ica 2018.12.09. 22:25:06

@Nyuszomuszo83: retkesribanc..... menjen haza.....
kimegyek egy cigire :))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:25:07

@Mók_Ica: már a rohamosztagosok arcába HÁNYOK ! nem látnak ki a sisak-plexi mögül !

Oh my... 2018.12.09. 22:25:25

@Mók_Ica: vagy bárkit..... (már Hunyoron kívül)

Cimili 2018.12.09. 22:25:34

@Mók_Ica: én is ezért drukkcsizok.

,, 2018.12.09. 22:25:37

Ez a táskatábla időhúzás még mindég minekvan?

Mók_Ica 2018.12.09. 22:26:11

@mentorosh lecsó: viszem a vintexet és a viledát.... :)))) te pedig gyere oda hozzánk hányogatni.... szegény rohamosztagosok.....

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:26:27

@Mók_Ica: helyes! Én majd ha megvan a tetemre hívás! Lehet 4 lesz mint vv ribancnál!

ibsen 2018.12.09. 22:26:56

Menjen ki Krisztián és vigye Adrit de Greg is ok most:)

Mók_Ica 2018.12.09. 22:27:10

@oh..my.....: bárkit, de először a ribit :))))

@Cimili: *-* remélem bejön :)))

Tündérfürtöcske 2018.12.09. 22:27:38

Az ilyen ki, kinek, mit mondott a háta mögött vitáknál vissza kéne játszani a vonatkozó eseményeket nekik, lenne izgalom:)

A Zsu cuccai körüli kavarás is miért nem futott ki sehova, ha már ráment vagy 3 napi adás?

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:27:49

@tvbuzi: Vivike tiniteste is püffed felfele... Asszonyosodik a "dráááágasszzzzággg"

Oh my... 2018.12.09. 22:29:25

@Nyuszomuszo83: szerintem se.... még el kell viselnünk sajna egy darabig a külsejénél is ocsmányabb stílusát... broáf!

Cimili 2018.12.09. 22:31:06

phhherceken belül megtudjuk ki lesz a kiválasztott.

Oh my... 2018.12.09. 22:31:40

@Tündérfürtöcske: annak is csak azok a drága jó (

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:31:54

@Angora Cardi: +1 ! EKG ! :D :D
(átmentél HarciAnyu üzemmódba ???)

Paic Róbert 2018.12.09. 22:32:03

@Mók_Ica: tartalék kontit kérnék, de tegyük bele előtte a gyökereket és rájuk hányjunk

Angora Cardi 2018.12.09. 22:33:02

@mentorosh lecsó: felbaszott ez a büdös kis prosti :DDD

,, 2018.12.09. 22:33:20

Mondj egy igét!

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:33:44

el kéne árverezi ezek a jegyzeteket és jótékony célra fordítani a befolyt összeget

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:34:01

Mért kell elhúzni a sulihéttel???? Láttuk, uncsi, halaggyuuunk!Faszom, ghecik!

Oh my... 2018.12.09. 22:34:50

@oh..my.....: bár, én a Renyhét is bírnám már nélkülözni...

Mók_Ica 2018.12.09. 22:35:00

@Angora Cardi: azért megnézném milyen lesz majd ő 40 évesen :))))
és megint bejátszák a kereplését..... pfffffej

Oh my... 2018.12.09. 22:35:48

@Nyuszomuszo83: aztán majd megint nem lesz idő a táblánál indokolniuk...

Mók_Ica 2018.12.09. 22:36:06

@Ay Mama, Que paso: ki fizetne értük???? vagy elrettentő példaként mutogassák az iskolában???

@oh..my.....: vigye roli mind a kettőt.....

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:36:32

@Mók_Ica: @Telepácia Paic Róbert:
b@sszátok meg... egy prototip. Halálcsillagot fogok kivájatni mint egy kib@szott tököt.
Abba bele fogunk mink beleHÁNYNI !!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:36:55

@oh..my.....: ja..... mondd csak a nevet lesz megint.....

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:37:05

@oh..my.....: szerintem direktbe erre mennek rá! Tuti!

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:37:30

@Mók_Ica: lehet van bent egy Radnóti....
én Reni jegyzetére alkudnék

@Nyuszomuszo83: ők most láttak, inkább nekik mutatták

Mók_Ica 2018.12.09. 22:37:42

@mentorosh lecsó: imádási van :))))) hálás köszi!!!!!!!!!!!!!!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:38:06

De jó ez az Összefoglaló ! Amiben megnézhetjük újra az összefoglalók, összefoglalóját...

Uncsi !

mocskosmacska 2018.12.09. 22:38:25

Elkezdődött már a kiválasztás?

Mók_Ica 2018.12.09. 22:39:18

@Ay Mama, Que paso: gondolod kincsre lelhet egy licitáló?? :)))))))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:39:18

@Mók_Ica: nem lávcsi !!!!!! baromi sok papírmunka !!! :D

ibsen 2018.12.09. 22:39:39

Roli kap pár jelet az tuti.

Angora Cardi 2018.12.09. 22:39:47

@Mók_Ica: lesz 5 kölyke 800 arab kantól és a 30 kecskétől

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:39:51

Csokira ráférne egy fodrász

Oh my... 2018.12.09. 22:39:53

@Mók_Ica: vigye, de titkon én meg mindig reménykedem egy lila kendőben....

Mók_Ica 2018.12.09. 22:40:32

@mentorosh lecsó: segítek, jó vagyok benne..... megír, sok példányban kinyomtat, aláír, bélyegez, benyújt..... :)))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:40:47

BajuszPetya annyira "erdeti" , mint egy 1cm oldalhosszúságú fakocka...

Cimili 2018.12.09. 22:40:48

nna tábla végre behozva, kezdhetik.

2018.12.09. 22:41:01

VVVribanc arcbőre nagyon gáz HD-ben

Angora Cardi 2018.12.09. 22:41:34

Lacita éblesztő :)))
Kriszre rak

Mók_Ica 2018.12.09. 22:41:45

@oh..my.....: már nem lehet.... nem használtak szuper képességet.....

óóóó...laszika ánuszra tett :)))

Oh my... 2018.12.09. 22:42:00

@Nyuszomuszo83: b*sszák meg akkor, nna! ;))

Mók_Ica 2018.12.09. 22:42:56

renyhe is lepkefing agyilag.......de erára tesz

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:42:58

@Spitzbauer: nekem is csak mostanában esett le, -hogy amikor Radics poénkodott a bőrével mire gondol igazából(!)- mikor Vivi többet szerepelt világosban

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:43:04

@Mók_Ica: #KöszcsiPuszcsi... ! :D
Én porcot és csontot török, ehhez értek...

Oh my... 2018.12.09. 22:43:07

@mentorosh lecsó: ahh, az nagyon jóó lesz!!!! zseni vagy tessa!

nicu71 2018.12.09. 22:43:09

Lacikát szólították, felébredt pillanat alatt, és tette a dolgát. Mint mindig

Mók_Ica 2018.12.09. 22:44:19

no, ánusz pakoltat magára...... greg is rá tett

Lynette21 2018.12.09. 22:44:24

Mikor vedte be Greget Krisz?

naezjó... 2018.12.09. 22:44:30

Renikét ennyi patkányozásért elvihetné már a köjál...

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:44:31

@oh..my.....: szívesen ! :)))
(de ennek lesz bizony ára!) :D

pomac 2018.12.09. 22:44:43

ez a krisz tényleg agyhalott , esne már ki 90-10 %-el

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:44:58

vki jegyzi a jelpakolást ?????????????????

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:45:23

@Lynette21: a Pumped Gabo film forgatásán?

Mók_Ica 2018.12.09. 22:45:31

@mentorosh lecsó: az is fontoshhhh :))))

ribi adrira tett..... visszafogottan..... adri pedig ribire......

Mók_Ica 2018.12.09. 22:46:31

era is ánuszra tett.....

ánusz adrit akarja kivinni......

2018.12.09. 22:46:37

Ánusznak hiányzik már az anyag, amit tolni szokott. Azért akar kimenni.

naezjó... 2018.12.09. 22:46:40

Amúgy tudtok Krisztián RAJONGÓKRÓL?

Oh my... 2018.12.09. 22:46:46

eeeee, TUDTAM, hogy a fókusz Rólira irányítása az öfiben csak kamu volt, nem merik őt megpakolni, vááá!!!!! (ezért is hagytam a tippvsim Faránuszon;))

tvbuzi 2018.12.09. 22:47:02

Jöttem, láttam, győztem. Krisz

2018.12.09. 22:47:12

Ánusztól egy kamujel Susura.

bElannaTorres 2018.12.09. 22:48:09

@naezjó?: nem tudok, de attól függ kit visz ki, lányok ellen van esélye , ugye

Mók_Ica 2018.12.09. 22:48:12

@Spitzbauer: a kutyaharapást nem tudja eltüntetni.....

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:48:41

Krisztián vs Zsu?
hasonlítana a Radics-Era "harcra"

pomac 2018.12.09. 22:48:44

@naezjó?: igen ! soma, pumped :DDD

ibsen 2018.12.09. 22:49:13

@Lynette21: Nem tudom. Lehet amikor a matektanár rá akart mászni :-))))

naezjó... 2018.12.09. 22:49:28

@bElannaTorres: Nálam a Vivi meg az Era ellen max :)

pomac 2018.12.09. 22:49:41

na akkor beszéljünk arról vivi kire fog rámászi (alias megkuratni magát):D

Angora Cardi 2018.12.09. 22:50:04

Lacika - Krisz
Reni - Era
Greg - Krisz, K kérésére, uncsiiiii
Ribanc - Adri
Adri - Ribanc
Era - Krisz mert egy barát az barát, broáf
Ánusz - Zsu
Zsu - Ánusz a nők iránti alpári beszéd miatt
Hunor - Ánusz
Csoki - Ánusz
Roli - Ánusz

Lett egy pontom

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:50:09

Lacika-Ánusz
Reni-Era
Greg-Ánusz
Vivi-Adri
Adri-Vivi
Era-Ánusz
Ánusz-Zsuzsu
Zsuzsu-Ánusz
Hunor-Ánusz
Csoki-Ánusz
Roli-Ánusz

Ánusz takaroggggyyyy!

Cimili 2018.12.09. 22:50:10

lacika->ánuszra
renyhe->erára
greg->ánuszra
vvribi->adrira
adri->vvribire
era->ánuszra (mert a barátja)
ánusz->zsura
zsu->ánuszra
hunyor->ánuszra
csoki->ánuszra
roli->ánuszra

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:50:29

@Mók_Ica: "a kutyaharapás" Lakatos Kolompár Jónás de Genere Botsinka bűne !

ibsen 2018.12.09. 22:50:37

Nem hinném hogy most is bejön ez a magamra pakoltatok játék...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 22:50:44

@tvbuzi:
Anusz repül mint a madár, pár napja van már csak.

tvbuzi 2018.12.09. 22:50:45

Vivit ki fogja kezelgetni egy hét múlva?

naezjó... 2018.12.09. 22:50:47

@pomac: @oh..my.....: oké, oké, az már tényleg 2. :)

,, 2018.12.09. 22:50:51

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: leborulok a mai taktikátok előtt:D

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:51:07

@Angora Cardi: ügyi vagy, most buktam a pontom, de repül a voksom! ELLENE!

Oh my... 2018.12.09. 22:51:36

@Spitzbauer: persze, kint marad úgyis.

max Era ellen lenne esélye jelenleg de őt nem gondolnám, hogy kivinné, mert Adri miatt kérte a jeleket...

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:51:52

@tvbuzi: Hunor vagy Laszika esetleg Roli

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 22:51:56

@Cimili:
Fantom kép megy vissza a villaba.

pomac 2018.12.09. 22:52:01

bezzeg most mondják hogy nem mondhatja ki a nevét és nem is utalhat rá , aktor ez hogy is volt radiccsal ? nem mintha lényeges lenne már de akkor is ...

Ego0123 2018.12.09. 22:52:11

Na raktam a fantomra. Jó éjszakát Geccc!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:52:22

sztem adrit akarja kivinni.... ribi ellenségét..... ugyanazt akarja eljátszani, mint csoki.... remélem kiesik..... ribi pedig kereshet egy új gazdaállatot.....

,, 2018.12.09. 22:52:26

beírtam a pontyokat, csakazértiskirálynő is kapott pontot:)

ibsen 2018.12.09. 22:52:31

@tvbuzi: Vannak még facér palik...

bElannaTorres 2018.12.09. 22:52:34

@tvbuzi: hunor amúgy esélyes lenne, mert mindenkire rámászik ha úgy adódik, de vivi szerintem neki már sok

Oh my... 2018.12.09. 22:52:52

@pomac: egy az ekg-nk, tessa! ;)))

ibsen 2018.12.09. 22:53:31

Hoppácska... Era most baszta el.

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:54:02

mindenki csak szájkaratézik a taktikáról a kinthagylakról, miközben az igazi stratégiai lángelme csendben kapott jel nélkül nindzsáskodik bent,
ő Lacika

Mók_Ica 2018.12.09. 22:54:05

óbassz.... era és csoki románc a wc-ben holnap....... ez a Zigazi romantika fiJúk.... láTTYátok????
broáf

2018.12.09. 22:54:09

Ela egy kulva. Lökjétek a földle. De dulván!

naezjó... 2018.12.09. 22:54:17

@Mók_Ica: és ekkor színre lép... LACIKA.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:54:28

Savaztam ánusz ellen! Era egy céda, most elbaszott mindent!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.09. 22:55:10

Vanegypontomvanegypontom. :)
Szeva, FarÁnusz. :)
Várnak kint. :)
Már nyomom is a fantomképre. :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:55:27

pááááápááááá KrisztiÁnusz !
kint, IRL nagyon sokan fognak megverni ! Kezd el bekérni a szteroidokat !

KrisztiÁnusz a hamutartó ellen is 98-2 arányban esik ki, nagyjából

VVVivike pedig beleguggol a helyrajzilag legközelebb eső f@szba....

mocskosmacska 2018.12.09. 22:55:32

Ánusz megy párbajozni? Ha ő is kiesik, mint Radics, akkor tényleg fog VV pinájának az átka.

Rozsgyi 2018.12.09. 22:55:41

Szvsz Rolit viszi. Tényleg kinek adott virgacsot?

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:55:54

Megyek bagózni! :D Erkélyen tali? :D

ibsen 2018.12.09. 22:56:10

Era ennyire "kanos"? Ha taktika akkor nagyon szar....

Mók_Ica 2018.12.09. 22:56:13

@naezjó?: remélem Lacika elhajtaná ribit.....

@Ego0123: menjen haza ribi is....

2018.12.09. 22:56:27

Már én is sáfárkodtam! Nem Misimókus kapta a bizalmat, annyit elárulhatok.

pomac 2018.12.09. 22:56:29

@ibsen: era akkor baszta el mikor visszajött már nincs mit elbasznia ,neki már az a lényeg hogy minél tvább ne legyen kiválasztott

,, 2018.12.09. 22:56:32

Nem vagyok Hunor rajongója, de Era egy hülye, hogy elbaszta vele egy Csoki-kufírcért

Mók_Ica 2018.12.09. 22:56:56

@mocskosmacska: ez de jó lenne :))))))))))))))))))))))))

@Nyuszomuszo83: megyek.....

Oh my... 2018.12.09. 22:57:07

@pomac: nem értem, ez minek kell egyáltalán, amikor eleve úgy kuncsorogta a jeleket, hogy a puást viszi.... hogy is vihetne mást? át cseszné vele azokat, akiktől a jeleket mókolta...

Dr.Zé 2018.12.09. 22:57:20

Ha ennyire menni akarsz szagoslábukám , akkor nyerjen a fantom, bárki is legyen az. Voks ment. Amúgy a műsor továbbra is szar.

Mók_Ica 2018.12.09. 22:57:37

@Spitzbauer: taTTikus vagy, mingyá én is nyomok.....

2018.12.09. 22:57:46

@mocskosmacska: De akkor még csoki is beteheti neki, és az újabb Guiness-rekord.

Angora Cardi 2018.12.09. 22:58:02

@,,: @Nyuszomuszo83: Era undi annyira erőlteti, hogy a baszósokhoz tartozzon.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 22:59:21

Hoppá, eddig nem szavaztam még ebben a szériában, de most az app letöltve és fantomkép kiválasztva.

pomac 2018.12.09. 22:59:42

@oh..my.....: vagy lehet már pumped nem, mert vivi elvette tőle :D

Oh my... 2018.12.09. 22:59:55

@,,: de én meg az vagyok, és örülök, hogy az az ordenáré riherongy végre leszakadt róla, mert - ahogy Roli is jóelőre figyelmeztette rá -, csak lehúzta magával Hunort a mocsár-szintre...

ibsen 2018.12.09. 23:00:00

@pomac: Nyerni nem fog, ezt mi látjuk. Ő még lehet optimista, de egyszerüen leírja magát, és az a gáz hogy egy nőnél ez sokkal cikibb.

2018.12.09. 23:00:04

@Mók_Ica: Most 2 hétig megint nem kell az app. Sáfárkodás befejezve egyelőre.

ibsen 2018.12.09. 23:01:53

Egyébként én ezt a magamra pakolom a jeleket dolgot meg a kamu indokokat büntetném.

pomac 2018.12.09. 23:02:01

@oh..my.....: elszólná már magát és tényleg mást kellene választani , azt a fejet megnézném :D

2018.12.09. 23:02:06

@,,: Pedig a tegnapi belevalóban még Renyhét baxta a szerecsen. Vagy az egy archív baxás volt?

Más. Gazsi csúnya. Hiába mondja magáról, hogy szép.

Oh my... 2018.12.09. 23:02:15

@Rozsgyi: á, Rolit nem meri, a többiek is csak hangemberkedtek, de végül senki nem rakott rá egy jelet se...

agimano 2018.12.09. 23:02:40

Krisztián ki fog esni a ghecibe. Remélem, hogy akkor is, ha tényleg Adrit hívja ki, aki az elején Cintikével az utolsó két hely egyikén tanyázott. Remélem, hogy Krisztián másoknál is kiverte a biztosítékot, és kiszavazzák a picsába, de valami nagyon durva aránnyal.

,, 2018.12.09. 23:03:26

@Angora Cardi: róla mindig az jut eszembe, h középsuliban biztos nem tartozott a "menők" közé, és ezt most végre kiéli (mondjuk téved)

Angora Cardi 2018.12.09. 23:04:39

Lacika jól tud nézni.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:05:23

@VV Erőlegény: a kölköktől mobil einstandolva... tiltás feloldva úgymond...
mindenről elérhető eszközről szavaZIK a fantomképre...

pomac 2018.12.09. 23:05:29

@ibsen: mikor visszajött és nagyon elszállt magával , és többen is mondták neki ( hunor roli is ) nem azért nyert mert olyan jó azért kicsit el kellett volna gondolkodnia , és utána még jobban nyomta a hülyeségeit na akkor lett vége , a többi már csak hab a tortán ,nem rak és nem vesz el semmit sem a nyerési esélyeiből ,ha tényleg nézett egy évadot is ez tudhatta volna

Oh my... 2018.12.09. 23:05:35

@pomac: na de ez az, hogy nem lenne elszólás, mert eleve úgy kampányolt a jelekért, hogy Adrit akarja vinni, ez eddig nem volt titok, akkor most miért kell azt játszani, hogy mostantól mégis az..? értelme kb semmi.

Mók_Ica 2018.12.09. 23:05:51

na, szavaztam.... fantomra....

@Spitzbauer: sose volt szép..... és ő a tipikus hülye, aki okoskodik

Angora Cardi 2018.12.09. 23:06:08

@,,: pontosan nekem is ez a véleményem... Okosabb lett volna maradni a kis hármas tattikában, ehelyett az ócska csokira mászik

Fúj gyózón faxban szűk a naci. Nem cinosz.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:06:23

De Ánusz Zsuzsura rakta a jelet... bizti az Adri??? Vagy a cerelme miatt Adrit viszi? Vagy csalamádé zsuzsát????

ibsen 2018.12.09. 23:06:25

@Ay Mama, Que paso: Agy cserével :D Korbács, kaloda nem használna. Valami olyannal amit megemlegetnének.

bElannaTorres 2018.12.09. 23:06:35

@oh..my.....: egyébként hunor is megtapizott már sok csajt, Adrit az elején, era, ginu, aztán zsuzsi pinájáról beszélgetett nagyon bejön neki ő is, már rá is rámászna, Erás dologból jól jött ki, kiderült, hogy vannak jó gondolatai is, Era akkorát hibázott én is azt mondom ha taktika akkor a legrosszabb amit csinál

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 23:06:40

@Angora Cardi: lejátszotta fejben a nászéjszakát édenhármasban

ibsen 2018.12.09. 23:07:24

Ha Krisztián Rolit vinné ki azt mondanám nem semmi választás, érdekes lenne. De Adri is ok.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:07:40

@Angora Cardi: hosentrógli ármándo egy nyomorék köcsög

Mók_Ica 2018.12.09. 23:07:51

@agimano: pl 70-13? :)))) 90-10 nagyon jó lenne :)))

renyhe még magyarul sem tud ragzani..... pffffff

Mók_Ica 2018.12.09. 23:08:31

@ibsen: ha rolit vinné, akkor is legyen 90-10

Maximista vagyok 2018.12.09. 23:08:46

Tandenbaum... Állítsátok meg a bolgyót, le akarok szállni róla.

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 23:08:58

@Spitzbauer: kedvencei közt van a bükfürdői gyógy- és élménycentrum

véletlen?

,, 2018.12.09. 23:09:09

@oh..my.....: igazad van. belegondolva nem is hülye, mert mindig benne lett volna a frusztráció, h Hunor jobb pasi, mint ő csaj, Csokival meg nem erről szól a sztori

Oh my... 2018.12.09. 23:09:27

@ibsen: de miért? jobb lenne, ha sorban állnának a riportszoba előtt, hogy feladják a játékot? nem tudnának ezzel mit kezdeni a szerkik...

bElannaTorres 2018.12.09. 23:09:55

@agimano: adri egyike azoknak lányoknak, akik nem látják normálisnak ahogy krisztián viselkedik, szerintem ez az ide oda beszélgetései meg arra voltak jók, hogy letesztelje ki kinek viszi a szót. Még remélem hogy bentmarad, ő még egy olyan normális nő akire vivi ki van akadva.

Angora Cardi 2018.12.09. 23:09:59

Makkos cipőben viccesek az ápoltak.

2018.12.09. 23:10:52

Oh my gut - he said. (Ó a belem, szó szerint :-)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:11:10

@agimano: nem lesz "durva" arány, azt az RTL úgysem engedi...
kivéve akkor, ha belátják, hogy hibáztak (!) KrisztiÁnusz beválogatásával, és olyan látványosan engedik el a "kezét" mint Ratyicsnak...

kíváncsian várom az öfiket, annak fényében hogy KrisztiÁnusz jó vagy rossz arc...
(olyan amilyennek az RTL megfesti számunkra 50 percben, naponta)

Oh my... 2018.12.09. 23:11:26

@,,: jaja, igen, ez is benne van, erre nem is gondoltam, de tökigazad van...

naezjó... 2018.12.09. 23:12:20

@Mók_Ica: Rolitól félnek, mint az összetett mondattól!

MacákékIcukája 2018.12.09. 23:12:33

Egy ekg-n vagyok mindenkivel, takarodjon haza Anusz, hajra fantomkep! Szavazat is leadva!

Kriszti egy luzer, ugysem meri kihivni Rolit.

Oh my... 2018.12.09. 23:12:46

@Spitzbauer: :DDDDD

Renyhe meg.... "CsárliN Cseplin.." xDDDDD

Mók_Ica 2018.12.09. 23:12:55

@Maximista vagyok: neeeeeeeeeem..... őket dobjuk ki :)))))

bElannaTorres 2018.12.09. 23:13:31

@mentorosh lecsó: ez igaz, ginu elviselte a 30 százalékot, de ánusz kikészülne tőle, ő a leggyengébb láncszem ebből a szempontból

ibsen 2018.12.09. 23:13:45

@oh..my.....: Ez a két dolog teljesen más. Nem erről beszéltem. De lehet sokat várok ezektől.

naezjó... 2018.12.09. 23:14:26

@mentorosh lecsó: Annál csak az jobb, amikor visszamegy az aktuális kegyenc, és a következő összefoglalóban bemutatják, hogy mekkora pöcs volt egész héten :)

ibsen 2018.12.09. 23:14:41

Vicc hogy egy Roli itt éltanuló, meg "okoska" tud lenni. Mondjuk ezek között...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 23:14:56

Gyerekek, valaki lője már főbe Győzikét, ezt nem lehet kibírni!

Mók_Ica 2018.12.09. 23:14:57

@naezjó?: felröhögtem :))) kiváló hasonlat :)))))

mivan?? győzi los angeles-ben élt 7 évig???? hogy maradt életben??? vagy magyarul beszélt ott is???

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:15:38

a BV-kről kevés szó esik... úgymond :)))

a tegnapi Évás / tevepatás gyatyós epizódnál, erős ingerenciám támadt, hogy olyanTOT alányaljak, hogy az élvezettől kettéharapja a LED-falat

hatványozottan kérek elnézést ! :))

ibsen 2018.12.09. 23:15:57

Adrit is kint látnám, de mekkora lenne ha visszamenne... Vivien szétkarmolja magát.

2018.12.09. 23:15:58

Vittórijó besztoff: Oh, my gut! Loszándzseleszben élt 7 évig. Angolul beszélte le a dolgokat a menedzserrel mikor hazajött.

agimano 2018.12.09. 23:16:29

@Mók_Ica: nem élt ott, csak kamuzik

@bElannaTorres: mármint Adri olyan, aki normálisan látja?

Mók_Ica 2018.12.09. 23:16:50

basszus.... győzi egy idióta..... menjen haza ő is.... én rárakom a jelem, kiviszem párbajra és kint hagyom a ghhhecccibe'

,, 2018.12.09. 23:16:57

kussolj már győzi:))

ibsen 2018.12.09. 23:17:06

Reni meg a bányató, sírok még mindig ezen....

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:17:06

Istenem Győző ismét viktorió! Meg egy ratyi! Meg los angeles meg az apád rongybatekert fasza! Nyomorék!

Maximista vagyok 2018.12.09. 23:18:20

Győzi és a sztárság...mint a foci és a magyar válogatott.

Mók_Ica 2018.12.09. 23:18:43

@agimano: nekem magas, amit győzi nyom...... egymás után pakolja a szavakat, nem sok értelmeset mond...... csak szellőzteti a száját......

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:18:46

@mentorosh lecsó: jjaaaj tte kis huncut, én is alányaltam volna! Acélbetétesben, jobb lábbal!

ibsen 2018.12.09. 23:19:17

Zsu meg a Madách Színházban végzett...

Oh my... 2018.12.09. 23:20:12

@bElannaTorres: jaja, tudom, de Hunor ezzel az imázzsal ment be, hogy ő csajozógép, stb, a bemutatkozó filmje is eköré volt felépítve, szal tőle ez önazonos, Era mellett viszont láthatatlanná vált, egész nap az ágyban fetrengtek egymás hátsójába bújva (többiek mondták), ez Hunort gyengítette, alig volt képernyőn.... úgyhogy ő jól járt ezzel az elszakadádsal, de igazad van, Era nagyon nem.

Maximista vagyok 2018.12.09. 23:20:30

Olyat ér hogy győzi testével verem agyon a bentieket?

bElannaTorres 2018.12.09. 23:20:39

@agimano: kivan krisztiántól, amiatt ahogy viselkedik, mondjuk vivitől is, ez sokszor látszik az arcán. Másik aki nagyon utálja Krisztiánt az a Zsuzsi.

Mók_Ica 2018.12.09. 23:22:02

hmmmm.....eddig a toll is tiltólistán volt bent..... lehet, csak az iskolahét miatt volt most bent....

Maximista vagyok 2018.12.09. 23:22:43

Pakolgassuk meg azt a fantomképet kedves HV lakók ;)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:22:56

@Nyuszomuszo83: nekem még anno járt a Fürge Nyelvek... (akarom mondani Fürge Ujjak) magazin...

Logaritmikus skálán kérek elnézést a "pasi" mivoltom miatt !
Szép puncij@ van Bamakó Évának, olyan kis nyalánkságoss.... :D :D :D

Mók_Ica 2018.12.09. 23:23:56

@mentorosh lecsó: csak ne hagyd, hogy megszólaljon..... szedáld le előtte :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 23:26:31

@oh..my.....: Nem most kell a képernyőn lenni, amúgy pl. Lacikának esküszöm, hogy jelenleg vannak esélyei a végső győzelemre. :-D

Oh my... 2018.12.09. 23:26:33

@VV Erőlegény: lője, lője, okké, de még mindig inkább ő, mint az ordenáré felnőttfilmes-style Baukó a tevepatás gatyóival meg a kipakolt gumi"csöcs"eivel (sic! őt idéztem, én kérek elnézést) és az elviselhetetlen modoroskodásával... eh, egyik xarabb, mint a másik!

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:28:08

@mentorosh lecsó: Jól van na! Egy sima egy fordított!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:29:05

@Mók_Ica: van némi tapaszTalat, hogy hogyan kell a "női nyihogást" punc@nyalás útján a 0 felé konvergálni... ;) :P :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 23:31:01

@oh..my.....: Úgy látom, hogy néhány adással le vagyok maradva, lesz mit bepótolnom. :-)

,, 2018.12.09. 23:31:26

jó éjt mindenkinek!

Oh my... 2018.12.09. 23:31:41

@VV Erőlegény: miért? sztem ott kell lenni mindig, csak nagyon nem mindegy, hogy mivel, mert könnyen Ratyis sorsára juthat az egyszeri játékos.. ;))
eh Lacika... az egy fogalom, soha még szabad szemmel gyak. alig látható játékos nem volt ilyen népszerű, mint ő, jelenleg - de hogy aztán ez meddig tarthat ki...? meglátjuk ;))

bElannaTorres 2018.12.09. 23:34:04

@oh..my.....: ja köszi, már nem emlékeztem, hogy ő is csajozógépnek ment be, mondjuk az első két részt félszemmel néztem, mert túl sok volt az ordibálás

agimano 2018.12.09. 23:34:22

@bElannaTorres: bocsi, véletlen félreolvastam, amit írtál, azt olvastam, hogy nem látja normálisan Krisztián viselkedését, de azt írtad, hogy nem látja normálisnak. Igen, egyetértünk akkor.

Oh my... 2018.12.09. 23:34:24

@VV Erőlegény: ne aggódj, nem vagy lemaradva, én is csak a tegnapi vv-light ismétlés-maratonnal műveltem ki magam, mert ezt a hetet nagyjarészt kihagytam... :)

Mók_Ica 2018.12.09. 23:34:55

@mentorosh lecsó: ebben biSZtos voltam/vagyok :)))))

jó éjt, puszi :))) holnap veletek ugyanitt :)))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:35:05

A Hogyvolt TeeeesssaNŐK és Teeessákk a legNAGYobbak !
Minden beütött "karakter" aranyat ér !!!!
TiK vagytok a NumeróÚnó !!!

Hálás köszönet érte !
Lecsó balra el...
(várom a hétfői dózist)

Oh my... 2018.12.09. 23:42:20

@bElannaTorres: igenigen, csak ő lájtibban adta elő magát, mert hogy az "anyukája", tudod, megígértette vele, hogy semmi durvább szexműsort nem ad elő majd a nézőknek, sokáig ezzel altata a csajokat, és Erával, amikor kiment párbajozni, vmi olyasmit dumcsiztak meg, hogy majd ha visszajön, lesz valami - feltéve, hogy " az anyukája megengedi" - mondta Era -, .... vagy vmi ilyesmi, mindenesetre eléggé vicces volt.

Oh my... 2018.12.09. 23:44:03

jóccaka minden aludni térőnek!

nicu71 2018.12.09. 23:45:27

@VV Erőlegény: ha, és nagyon feltételesen, nem változtat semmit sem a játékán, amiben azért kételkedek, mivel a szerkesztők mozgatják a szálakat, akkor jelenleg tényleg van esélye Lacikának.

Oh my... 2018.12.09. 23:46:55

@Maximista vagyok: jelentem értettük, megtesszük, amit a haza megkíván... ;D

Oh my... 2018.12.09. 23:51:49

@Nyuszomuszo83: ohh de EKG, hogy nyaljam meg a szívritmusod tessa!!!!!!

elcsi84 2018.12.09. 23:53:32

@,,: Semmi nem volt Era és Hunor között, így azt nem baszhatta el. Hunor az összes csajt megmászta már Vivin kívül