Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x35 - I'm goin' to Miami/ Welcome to Miami!

2018. december 09. 14:55 - lulu1.0

Anikó lány a szomszédbólra fazonírozva fogad minket és a már jól begyakorolt drámai hangján mondja, hogy vége lesz az iskolahétnek. Mármint nekünk dráma, mert ha a foglalkoztatottak nem lesznek tematikailag rendezve, akkor nekünk megíróknak/nézőknek megint eljő a szarvilág. A kupola alatt viszont bodottá lesz, mert végre nem kell korán kelni, se tanulni, se semmi. Azt is mondja Ani, hogy valaki el fog tűnni, meg azt is, hogy Csoki félre fog lépni, ráadásul még kiválasztós napra is ébredtünk  (én legalábbis biztos). Hát akkor vágjunk is bele.

1_1.jpg

Azzal kezdünk, hogy a társaság visszafogottan héderel a villa különböző pontjain. Reni talán miteszerteleníti Lacikát, Adri és Greg pedig mindeközben Zsuzsut szopatja, a szövegkörnyezetből pedig az is kiderül, hogy már nem először. Teszik mindezt azért, mert a kis bolond lány olyan szórakoztató ilyenkor. Greg előadja, hogy nagyon fáj a (talán) szeme, ami meg gondolom visszavezethető Zsuzsu valami korábbi cselekedetéhez, és hogy most aztán már tényleg kizáratja a lányt, meg blablabla. Zsuzsu felül a hullámra, és nyíg, hogy jajj ne már, meg majd ő mindjárt hoz egy steklámpát és belevilágít ellenőrzésképpen.

5_1.jpg

No, ekkor veszi kezdetét a kollektív szívatás. Mire kijön a kihúzgált kislámpával, Greg már felszívódik, a többi meg mondja neki a hülyeséget, hogy menj-szaladj, mert az imént sírva távozott a nyugiba, aztán a mosókonyhával ugyanez (nagyon remélem, hogy a klotyóban hosszan látható piros lötty valami elcseszett illatosító, de legalábbis valami fénytörés okozta látvány), majd zavarják még a fürdőbe, a szaunába és akkor itt ÁÁÁÁÁLLLLLJ! Egy perces néma adózás következik annak, hogy

RENDELTETÉSSZERŰEN HASZNÁLJÁK A SZAUNÁT!

2_1.jpg

Tegye fel a kezét az, aki ezt igazinak gondolta, mert szerintem az évadok múlásával mind többen gyanakodtunk arra, hogy inkább csak egy szaunaként berendezett tér, mint sem valódi. Cáfolatokat toljátok kommentben XD. Nekem, akinek a szauna egy szent hely, nekem, akinek külön és szpesöl öltözéke van ehhez a tevékenységhez, kibaszott vérnyomásfelpattintó látni, ahogy Roli döglik bent hobbiszaunistában (értsd fürdőgatyában), de hogy még a papucsát is bevitte, mit bevitte!?! felrakta az első padra, ő meg felhencseredett a másodikra. Biztos ő bírja a meleget, a papucs meg nem annyira. Szóval így nyomták ők ott bent, ketten. A papucs meg Roli. És akkor most nem kezdem el elmesélni, hogy milyen kibaszott egészségtelen belélegezni a fürdőgatya és papucs száz fokon keletkező kipárolgásait, mert minek. Bizonyos helyeken - ami nem a Való Világ, csak hasonlóan jó a grafikája -  is úgy kell odaszólni a hobbistáknak, hogy takarodjál már ki a klóros vízbe/tengerpartra/napozáshoz tervezett szettedben, mert nem azért jövök ide kikapcsolódni, hogy a szarjaidból inhaláljak, amire meg ez a típus még jellemzően vissza is károg. Végső érvként mutogatod neki az ajtóra felnyalt no ruha-no papucs matricát, de még ekkor is csak puffog, hogy jaja azt láttam, de nem gondoltam, hogy komolyan kell venni. Hátajóédesanyját az ilyennek.

Szóval Zsuzsu végül a hálószobaszekrényben találta meg Greget, aki biztos nagyon pici a valóságban, mert máskülönben nem fért volna a hanyagul behányt ruhák közé, annyi szent.  Meglelése után azt mondja ez a fiú, hogy neki most bizony megingott a Renibe vetett bizalma, mert, hogy ő árulta be Zsunak, és akkor, ha egy ilyenben elárulja, akkor biztos élesben is, én meg gondolkodom, hogy ez most generált konflikt, vagy már tényleg ennyire ingerszegény a környezet, hogy Krisz után Greg is paranoiássá válik?

3_1.jpg

Lefekvéshez készülődünk, aminél konkrétan elkezdett kikerekedni az eddig még laposakat pislogó szemem. Csoki – Era, Vivi – Krisz párosok mered vagy sem játékba kezdenek. Vázolom. Négyen fekszenek egy ágyban. Krisz és Vivi előjátszik szexuális töltetű jeleneteket, Csokinak pedig le kell ezt utánoznia Erán. Na szép! Aztán Csoki becsokizik, de szerintem nem annyira, hogy abbahagyja, inkább csak kihúzhattak mindahányan a nyugiba, ám mivel nem ment utánuk a közvetítés, ez egyelőre csak feltételezés. Helyettük megkapom visszahűtésként Rolit és Hunort, ahogy Roli gyorsan megosztja az iménti jelenet történéseit, és tanulságait. Elmondja, Era tervezte, hogy kipattintja Hunort a komfortzónájából és hogy ezért majd tesz ezt meg azt, de a lényegesebb szál inkább az, hogy Roli erről tök tattikából igyekezett lebeszélni a lányt azzal, hogy hagyja csak így Hunort, hiszen ha ennyire tuja, akkor egy idő után uncsi lesz a nézőknek is, ezzel pedig el is intézi a saját sorsát. Tehát akkor most két opsön van. Amennyiben Era a későbbiekben odamegy Hunorhoz és azt mondja neki, maradjál csak ilyen, amilyen vagy, ne változtassál semerre, ám ennek ellenére mégis tolja Csokival, az a taktikába oltott bimbózó gerjedelem, ha Era nem megy oda Hunorhoz de Csokival tovább incselkedik, akkor csak szimpla gerjedelem. Ebben az esetben majd jön Reni, osztán hajánál fogva lehűti a kedélyeket, vélelmezhetően.

4_1.jpg

Napi képzavar (from Roli to Era):  

„Most őszintén hazudtál!”

Kezdődik az utolsó tanítási nap, ami előtt még végignézhetjük a szokásos szenvedésekkel teli reggelt, ahogy alig bírnak felkelni a drágák. Greg meg is fogalmazza nekünk, hogy már totál kivan, el van fáradva itt a sok tennivalótól, szellemileg leterhelt és kábé úgy néz ki, mint egy lelakott szoba-konyha a nyolcban. Reni szelíden és dallal ébresztgeti Csokit, az esti gruppen résztvevői, illetve Roli és Hunor (utóbbi kettő távolabb a többitől) meg nekiállnak kibeszélni az este történteket. Ebből számunkra is kiderülhet, hogy csók volt, parittya nem, pedig már annyira izgultam (nem).

6_1.jpg

Érkezik a matek- és földrajztanár, utóbbi óriási színészi kvalitásokról tesz tanúbizonyságot, ahogy Csokit - nekem már kurva kellemetlenül sokszor -  csokibácsiként szólongatva bemegy azt ébreszteni, mindeközben összetalálkozik a félmeztelen Greggel, akit szintén öltözésre kapacitál. Greg csípőpől kérdez vissza, hogy segítene e neki öltözni, vagy esetleg vetkőzni?! Nem mélyültem el Greg irányultságában ezért most őszintén nem tudom, hogy ki csinálna meg kit, de alapvetően mindegy is, a lényeg, hogy ott kérem, van valami szimpátia.

7_1.jpg

A földrajz és matek órákat nézzétek vissza, eskü, szórakoztatóak. Zsuzsu egy- max. kétjegyű számokat ad össze, a másik csoport mindeközben Ámerikáról meg az Északi-középhegységről tanul. Először Greg keresi Miamit Dél-Amerikában, amit egyébként Afrikának néz, de a legjobb az volt, amikor bizonyos tavakat satírozásnak gondolt, miszerint ezzel jelölhetik a világtérképen, ha valami már „megszűnt” létezni. Hát imádom. Nyomott még néhány áthallásos poént a forró égövről meg az állandó melegről, majd átadta a szót LACIKÁNAK, aki a magyar viszonylatokról regélt. Csúcsok, hegységek, kőzetek miegymás. Az is itt derül ki, hogy Era életében nem járt Magyarország rendezői bal oldalán. Pécs, Kaposvár és a teljes Balatoni régió kezd most sűrű imádkozásba, hogy EZ MARADJON IS ÍGY!

8_1.jpg

Anikó a reklám után azt mondja, hogy egyrészt beindult a taktika gőzhengere, másrészt meg el ne feledjük, hogy ma este már megint kiválasztás. Na, most főhőseink ehhez mérten meg is kezdik egymás módszeres baszogatását. És akkor most a tattika, figyelj. Adri azt mesélte Gregnek, hogy hallotta amint Eráék ki akarják csinálni Renit, úgy hogy Era rámegy Csokira, aztán párhuzamosan ezzel ki akarják csinálni Zsuzsut, hogy Hunor meg rá megy rá és majd meghódítja az ő szívét, megmássza az érzelmeit körbevevő bástyákat és beveszi a várat. A védtelen Zsu meg majd szerelembe esik és összeomlik, amikor kiderül, hogy mindez csak ármánykodás volt. Adri meg amúgy is kiesik, mert kiesik, ezt nem fejtették ki. Adri azt is mondta Gregnek, hogy kussoljon, erről senkinek egy szót se. Erre persze neki is állt elmesélni Reninek óvatosba, majd Zsuzsut is bevonták, amivel meg kábé azonnal le is buktak Adri előtt. Reni és Greg egyébként Zsun fognak elvérezni. Édes ez a lány, meg minden. Belőlem is kihozná az anyai érzéseket, de gyökszi a taktikázáshoz. Engem azokra a férfiakra emlékeztet (kb. minden férfi, BOCCCCS), akik jellemzően vakon vannak élethelyzetek tekintetében és soha nem tudják, ki előtt beszélhetnek, ki előtt nem. Kiemelten igaz ez az olyan szitukra, ahol nők és ármánykodás van a történetben. XD

9_1.jpg

Zsuzsu azt mondja egyébként, hogy mindenki nyugodjon le a picsába, mert ő csak kihasználja Hunort testileg, nesze neked #metoo, de át már nem engedi magát, az egyszer ziher. Ez annyit tesz, hogy a kufirc az mehet, de érzelmileg nincs belebonyolódás.

10_1.jpg

Jön valami olyan óra, amiről csak tippelni tudom, hogy esetleg konfliktuskezelés!? Már ha egyáltalán ilyen létezik tanrendileg. Egy biztos, Adri és Vivi a kezdés pillanatától egymást kutyázva szimultán pofázik, egyre növekedő hangerővel. Nem tudom, mihez köthetően folyik a harc és őszintén nem is érdekel. A nálam egy fokkal érdeklődőbbek írják meg lentebb, plíz! A tanár elnyílt szája és gúvadó szeme viszont priceless. Vivi lehet, hogy agyvérzést fog kapni, annyira vörösödik a feje az idegtől. Vele szembe Adri láthatóan tolja alá a lovat és hergeli. Téma még mindig nincs meg, de ez így önmagában is szórakoztató. Tanár arca már a kezébe temetve. Nézzétek vissza ezt az adást, ma már nem először írom.

A nettó üvöltözés után a szerkik lehetőséget biztosítottak arra, hogy további résztvevők is egymás torkának ugorhassanak. Beküldtek nekik két virgácsot, amit mindenki kioszthatott az általa épp leginkább utált személyeknek. Lássuk ennek mi lesz a kifutása. Era kezdi azzal, hogy Hunornak adja az egyiket személyes sértődés okán, Krisztiánnak meg a másikat, mert mocskos a szája, ahogy azzal a nőkhöz beszél. Roli az elsőt Erának adja, mert már megint nem működik közöttük a szövetség, a másikat Greg kapja, mert állítólag az lehazugozta. Reni az elsőt Rolinak adja, mert patkány-sunyi nézései vannak, a másikat Era kapja tanító jelleggel. Adri Krisztiánnak adja az elsőt, a másodikat ő is Rolandnak, bizalomvesztés okán. Greg az egyiket Rolandnak dobja, a másikat LACIKÁNAK, MERT ÁLLÍTÓLAG SZÁLLÍTJA AZ INFÓT ÁBÓL BÉBE. LOL!

11_1.jpg

Záróakkordként még a cigizdében megy egy kicsit a vekengés Era és Roli között, hogy ki csalódott a másikban nagyobbat. Anikó velem együtt kíváncsian várja, hogy meddig is tart majd ez a sokadjára eljátszott „szakítás”. Addig is, amíg ez kiderül, készüljetek gőzerővel az esti kiválasztásra, illetve várnám a véleményeket annak kapcsán, hogy Roli most tényleg picit odavan Eráért vagy valami óriási játékban vagyunk, aminek során az undok és fröcsögő lányokat Babának szólítjuk még akkor is, ha normál esetben inkább már taszajtanánk egyet rajtuk?! Izgatottan várom a véleményeket! Köszöntem!

971 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angora Cardi 2018.12.09. 15:18:18

Köszi az öfit, majd visszanézem mmkk.

A konflikt kezelésnek nézett óra ILLEMTAN óra :DDDDD

tvbuzi 2018.12.09. 15:33:25

Most kurvajóóó műsor van a mezzon!! Ghecci!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 15:37:56

@tvbuzi: most egy világ dőlt össze bennem :(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 16:34:27

@Berber Oroszlán: de cuki a profilképed, gyézusmárja! *-*

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 16:40:35

@Angora Cardi: majd este (beállt a hátam, a halálomon vagyok)

Pamutbojt 2018.12.09. 16:42:29

Úúú...Ánuszgecóról ez a kép basszus... ez a fej... mint Nicholson a Ragyogásban a kattanás előtt...

Angora Cardi 2018.12.09. 16:45:45

@úgymond olvasó mmkk: este nem lesz Septum sortia (jobbulást!)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 16:48:21

@Angora Cardi: de majd este laptopról megnézek egyet. csak nem tudom, melyiket. (én voltam a hülye, mánmegint, köszi)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 16:59:03

Akkora fosh ez a vv hogy gyorsítva kellene kedaralni mint a faktort, 5 hét alatt menne a lecsóba az összes.
És a nyeremény az hogy lehettek a tv-ben.
Ennyike.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 17:09:53

@úgymond olvasó mmkk:
RTL kegyetlen hogy eddig húzza ezt a szart. :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 17:12:23

@szociál: a faktorra is sok az 5 hét. egy hét alatt le lehetne zavarni az egészet, kornyikáljon mindenki egyszer, mi savazzunk, és kész

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 17:14:48

@úgymond olvasó mmkk:
Tök mindegy hány hét a faktor mindenképpen a kis buzi hipszter kölykök nyerik mert cukik.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 17:17:58

@szociál: szerintem nem cukik, de ők fognak nyerni. :hányóssmiley

elcsi84 2018.12.09. 17:20:36

Szerintem Roli nincs oda Eráért. Sőt, tudatosan arra játszik, hogy Hunornak is megromoljon a kapcsolata a csajjal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 17:24:44

@elcsi84:
Era saját magát ejti ki.
Vakon van azt hiszi erős mert csokiekkal bandazik :))))

mézescsók 2018.12.09. 17:49:24

@Angora Cardi: A tegnapi hsz-dre ott válaszoltam.

@szociál: Ezzel kb. egyetértek.

Más: az iskolás heteket általában utáltam. Főleg azért, mert nagyon erősen érzem a szerkesztői belenyúlásokat.
Nem gondolok sokat a villalakók értelmi képességeiről, és egye fene, Era ne tudja, mi a különbség a tenger és az óceán között, de hogy egyet se tudjon mondani? Nagyon nem szimpi a nő, de mégis... És Dél Amerika meg Afrika??? És Hull a pelyhest vernyákoló felnőttek cpőpucolás közben! Ahol kb egy pucolható cipő lehet, Csokié azzal a baromi ronda aranyozott betéttel. Mint egy strici csukája.

A ma esti tippem: Roli, mert tegnap megsorozták.
Én Greget jelölném, mert a legnagyobb szarkavaró, ezzel a női énje jön elő. Valószínű, hogy jelet sem kap. Krisztián meg maradjon, én annyira nem utálom, inkább sajnálom kicsit. És erre valószínűleg nem szorul rá.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 17:53:36

@mézescsók:
Alap dolgokat nem tudnak foldrajzbol, kontinenseket nem ismerik :)
Greg nagyon kétszínű, kavarja a szart és még ő van felhaborodva. És segg hülye is bónuszként.
Roli bárkit visz visszamegy.

mézescsók 2018.12.09. 18:33:12

@szociál: Ennyire alapdolgokat még Boldi is tudna a szomszédból, pedig csak hatodikos!!!
A többivel egyetértek.
@úgymond olvasó mmkk: Mert szerintem eléggé el van b....va az élete, és erre ilyenkor 25-26 éves kora körül már rá is jön az ember. Értelmi képességeit tekibtve, ha nem is titán, de ha a bentieket veszed figyelembe, nem teljesített rosszul. sőt.
A másik: azt hiszem, hogy farkasok nevelhették, illetve még azok sem, de erről nem tehet. Az EQ-ja nem valami magas, valamennyi azért van benne (pl. a tegnapi adásban csak úgy odament Vivihez, aki beszélgetett valakivel és megsimogatta az arcát. Esetleg persze azt is ellenőrizhette, hogy ott is megborotválkozott-e, de nem hiszem.)
A harmadik: ez tulajdonképpen az elsővel függ össze, nevezetesen, hogy tudja, sok mindent elcseszett az életében. Akár mondjuk a video, amit ugyan nem láttam, de nyilván ezen csámcsog és utálkozik az egész ország. A pénztelenség, vagy akár a célok, még ha azok eléggé eszementek is, sok mindenre ráviheti az embert, de ezt utólag már helyrehozni, megmagyarázni nem tudja. A legkézenfekvőbb az őszinteség, na, ez nem szokott eszükbe jutni. Persze, annak sincs sok értelme, megmarad a neten ratyizók, buzizók serege.
A negyedik: valamit tuti, hogy tolt ez a gyerek. És leszokóban van. A riportszobás megnyilvánulásait nézegetve már-már az a gyanúm, hogy bent is kap valamit. Kifejezetten mentálegészségi okok miatt persze.
És tudom, hogy minden épeszű szerkesztőség a legmesszebb menőkig elhatárolódik ettől.
Hát. most egyelőre ennyi. Nem szeretnék a helyében lenni.

Maximista vagyok 2018.12.09. 18:42:47

Ha valaki betudja vésni a tippem, akkor lekvárnék egy Rolit a mai estére. Köszi

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 18:42:48

@mézescsók: belőlem eszméletlen indulatot vált ki, és el sem tudnám képzelni, hogy valaha sajnáljam. ezért érdekelt, hogy mit látsz benne.

Niké88 2018.12.09. 18:51:09

@mézescsók: A tenger-óceán - os Reni volt, nem Era! Amúgy meg sajnos simán elképzelem, hogy ennyire sötétek... lásd Észbontók c. műsor.

Ettől függetlenül tudom, hogy van belenyúlás a műsorba.

Maximista vagyok 2018.12.09. 18:53:48

@úgymond olvasó mmkk: ááá, csak fingom nincs mi zajlik bent

Maximista vagyok 2018.12.09. 18:54:15

És ezt köszönöm a szerkesztőknek. Ja, nem.

bElannaTorres 2018.12.09. 18:57:33

@mézescsók: az a visszafolytott agresszió ami benne van, meg ahogy beszél a nőkkel,- cinike dugd fel magadnak az öklödet, stb , az nekem bőven sok ahhoz hogy ne sajnáljam, inkább azokat a nőket sajnálom akik valamiért vele vannak, nehogy olyat tegyenek amit nem szabad csak neki. Látszik a srácon hogy ütne is. Elképzelhető hogy épp leszokik ezért agresszív , de ettől még csak a nőkkel agresszív érdekes módon. Még zsuzsival is tipikus iskolai bunkózó, szegény csaj kicsit autista, nem ér el nála semmit, csak hogy már az is fél tőle.
Igazad lehet valószínű nem volt könnyű neki, csak hat elég ijesztővé vált

Maximista vagyok 2018.12.09. 18:59:30

@úgymond olvasó mmkk: :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:00:17

Jóóóóó Rhhheegggelit !
Csak olvasgatok, nézelődöm békésen...

Lesz-e ma cicaharc ugye máma este ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:01:38

@Maximista vagyok: felkérdezlek szabályosan nyelvvel, hogy direkt cincálod-e a beszakadt hátú oroszlán bajszát-e

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:04:49

@mézescsók: nem tudtam elmenni a véleményed mellet szótlanul : "Az EQ-ja nem valami magas.."

Szerintem gyakorlatilag nincs is EQ-ja...
(zárójelben: ezért is nem képernyőképes, szerintem)

Angora Cardi 2018.12.09. 19:11:46

Hozzáértőknek: Krisztiám azt mondta a Mikulásnak, a szteroid hiányzik neki. Nyilván bent nem kap.

Kérdés ez okozhat-e leszokásos, agresszív tüneteket?

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:12:48

@bElannaTorres: kíváncsi lennék rá egy "éles" helyzetben, amikor hím az ellenfél... valyon akkor is bátor lenne mint a nőkkel ?! Erősen kétlem...

Amikor ment a cicaharc Vivi és Adri között, beszólt Adrinak, hogy "te egy .... darab sz@r vagy!"
Persze "mint büszke hím, megvédelmezte a párját"... Szerinte... (!) ...

Ilyenért a nyóóóócker "kulturáltabb" részén is átrendezik a fogsorod...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:15:21

@Maximista vagyok: ne hozzad, nem tudom kinyújtani a jobb karomat, a ballal meg nem tudok ütni :D

Maximista vagyok 2018.12.09. 19:16:08

@úgymond olvasó mmkk: te kit tippeltél? Roli azért fog kapni jelet, ezért tippelem őt. Nem tudom az asztalos szitu mennyire volt kreált jelenet.

Maximista vagyok 2018.12.09. 19:17:34

Most a VV előtt meglessük a The Nun filmet. Műsorra jövök :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:17:52

@Maximista vagyok: ánuszra tippeltem. dehogy fejelek, összetörne a drága szemüvegem, megmégmitnem :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:18:03

@Angora Cardi: úgy tudom, csakis mentális addikciót válthat ki... nincsen metabolikus fizikai addikció...
(testi elváltozásokat (!) viszont simán okozhat => pl. kicsi a pöcörő)

bElannaTorres 2018.12.09. 19:19:45

@mentorosh lecsó: ja igaz, ezt már észre se vettem, megvédte pedig vivike levegőt sem vett, adri beleszólt, máshogy lenyomták volna így legalább mutatott egy kis erőt, ebben a közösségben így kell. Egyébként adri csendesebb, ezért is látják könnyű ellenfélnek. Krisztiánnak meg az is elég hogy ránezésre könnyen leverné.

Maximista vagyok 2018.12.09. 19:21:32

@úgymond olvasó mmkk: Ánusz bárki ellen kint marad. Remélem bejön a tipped. Szerintem nem lesz pakoltatás, Rolit érzem esélyesnek vagy gecire megkevertek a tehetséges szerkesztők :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:25:08

@bElannaTorres: ahogyan lulu1.0-is írta: Adri csak adta alá a lovat... Gyakorlatilag saját magát szórakoztatta Vivi kirohanásaival... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:28:29

@Maximista vagyok: ne dicsérd őket, még a végén elhiszik :D

Tündérfürtöcske 2018.12.09. 19:29:59

Sziasztok!
A tenger/óceános téma margójára: ma észleltem, ha a google-ba el kezdem beírni, hogy "mi a kü..." már ajánlja is fel keresésnek a folytatást, miszerint mi a különbség tenger és óceán közt.
Ezek szerint nem csak Reni nem tudta, jópáran kiguglizhatták a napokban :/

Ma estére nincs tippem, de azért Rolinál bőven lenne több jelöltem. Többek közt biztam benne, hogy Erát (a heti balhéi sok mindenkivel után) megérdemelten ki lehetne paterolni végre, vagy Ánusz megpakoltatja magát, és nem kell többet a fejét nézni. Utóbbiban az is izgalmas lenne hogy Viviribi kibe ülne bele harmadik nekifutásra.

bElannaTorres 2018.12.09. 19:31:40

@mentorosh lecsó: :)) szerintem adri a bentiekre allergiás

Jah és persze köszönöm az öfit lulu :) jók a képek is

Szerintem amúgy Zsuzsi arra gondolt, hogy Hunor picit nyomulhat, de nem fekszik le vele.

Costanza 2018.12.09. 19:31:57

@Tündérfürtöcske: az ocean kontinensek kozott van, a tenger meg orszagok kozott, very simple

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:32:37

@Tündérfürtöcske: "Utóbbiban az is izgalmas lenne hogy Viviribi kibe ülne bele harmadik nekifutásra."

Tűzoltókészüléket ugyan nem láttam a falra szerelve, de gondolom pille palackból, akad még néhány...

OriginalBlackMamba 2018.12.09. 19:33:22

Off topic: Nyerje meg könyörgöm Sári Évi a sztárban sztárt!!!!!!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:37:48

@bElannaTorres: találó a Vijjjjaaaa lakók elnevezése: "ZsuZsu bolondság"
Kedves, kicsit egyszerű lány, de nem "buta" ! Hátmasszírozás Hunyortól simán belefér, dugás és testiség nem...

Megvettem... részemről is ok ! :))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 19:40:26

@OriginalBlackMamba: de jóóó hogy szólsz, elfelejtettem rápöccinteni a REC gombra !
Köszönöm !

Angora Cardi 2018.12.09. 19:47:44

@mentorosh lecsó: áhá! Köszönöm az értő választ :)

Tündérfürtöcske 2018.12.09. 19:49:14

@Angora Cardi:
"Szteroidok elvonási tünetei

Tünetek, amelyek bekapcsolhatnak:

hangulatváltozás (düh, depresszió)
kimerültség
nyugtalanság
étvágytalanság
álmatlanság
csökkent szexuális teljesítmény" :D
www.drogmentesen.hu/droginfo/az-egyes-drogok-elvonasi-tunetei/szteroidok-elvonasi-tunetei/

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:52:40

@Tündérfürtöcske: levert a víz, főiskolán nekem ezeket kellett tudnom oda-vissza-keresztbe, álmomból felkeltve, ittas állapotban, alvajárva :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 19:53:07

@úgymond olvasó mmkk: fogalmazni se tudok a stressz emlékétől, szóval nekem ezeket tudnom kellett

mézescsók 2018.12.09. 19:53:10

@úgymond olvasó mmkk: Én nem nagyon élem bele magam, nem is látok minden adást, de akkora össztüzet kapott, hogy elmerengtem, mitől olyan, amilyen. Persze még az is lehet, hogy külön pénzért hozza az elrettentő példát.
Bármit el tudok képzelni.
@Niké88: Reni vagy Era - nekem tökmindegy, mert bármelyikből kinézem, de köszönöm a pontosítást. Az Észbontók alanyai sem kevés pénzért ennyire hülyék.
@bElannaTorres: Ha valakiket nem sajnálok, azok a nők, akik vele vannak. Mondjuk Cintike vagy Vivi. Más a lakó- és nem ágyastársak helyzete, de nekik is lehetnek eszközeik. Mondjuk nem üthet. Tudom, hogy megfélemlítő lehet még egy randalírozó idegen is az utcán, arra rendőrt hívok, vagy odébb megyek. Ez nem tehető meg a villában. Én azt tenném, hogy megvárnám, amíg lehiggad, aztán elmondanám neki, hogy kikkel nem téveszthet össze.
Zsuzsu meg? Nem vagyok szadista, de abból a kevésből, amit látta belőle, talán őt én is bántanám.
@mentorosh lecsó: Valamennyi nyilván van, de szinte említésre sem méltó.
Valahol valaki nagyot mulasztott a nevelésénél.
Lehet, naív vagyok. Pécset, Kaposvárt és a Balaton régiót jól ismerem, de a nyóckerben még sosem jártam. Valahogy arra sosem volt dolgom. Ami azt illeti, ettől nem is vagyok boldogtalan.

bElannaTorres 2018.12.09. 20:00:09

@mézescsók: nekem ez a bajom hogy a nőket sose sajnálják, ha valaki kicsit hazisárkany akkor is az alkesz férjét sajnálják. Nem azért sajnálom mert vele vannak, hanem amit tesz velük szépen lassan, először az önbizalmukat építi le, -nekem csak diplomás nő kell stb, aztán megmondja hogy hol a helyük -én viccelhetek ezzel, nem jelenti hogy te is, aztán jön csak a fizikai erőszak.
Zsuzsi meg valószínű kicsit autista, iskolában is odafigyelnek már hogy el tudják fogadni a gyerekek ha valaki más, egyértelmű h nem százas, oké hogy van akinek idegesítő, mint a boltban síró gyerekek is, de azért mégsem lehet bántani. Ha nem piszkálják szerintem max elnyafogja mi a baja de nem elviselhetetlen. Akkor már inkább vivi az akit nehéz elviselni.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:00:16

@Tündérfürtöcske: @Angora Cardi: ezek pszichoszomatikus tünetek. Nincsen metabolikus függés...
A "függőség" kialakulását, maga a személy idézi elő pszichésen...
pl. a Crohn-betegséget szélsőséges esetben, nagyon durva szteroidokkal kezelik, mégsem alakul ki függőségi betegség a kezelt személyeknél.

2018.12.09. 20:00:47

@mentorosh lecsó: van bent tűzoltókészülék a dohányzó mellett sokszor látni

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:02:55

@Telepácia Paic Róbert: ohhhh.... Köszönöm ! :)))
Igyekszem részletesebben megfigyelni ezt a sz@rt ! ;) :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 20:04:29

@Tündérfürtöcske: még a gyomrom is megfájdult :DD jött a tancibácsi, mutogatott az emberekre, extasy, metamfetamin, kokain, herbál, lsd, heroin. ha jó hangulatában volt, akkor kiagyhattál egy vesszőt, és jött a mentő kérdés, ha rossz hangulatában volt, akkor vége volt a dalnak. brrrrrrrrrrrrrr. nem fogok aludni éjjel :D

2018.12.09. 20:06:23

Azért elgondolkodtatott, hogy a szülők mit érezhetnek legbelül. Nem arra amit mutatnak vagy mondanak kifelé, mert az természetes hogy a szülő megvédi a gyerekét. Mármint jobb helyen. De belül legmélyen mit érezhetnek?

Mók_Ica 2018.12.09. 20:08:49

sziasztok drága komm-társak :))))
Roli helyett mást küldenék párbajra, de sztem ma ő kapja a zöld kendőt.....

off: Sári Évi naggggggyon jó :))) a másik favoritom Völgyesi Gabi :))) nyerje már egy lány!!!!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:09:44

@úgymond olvasó mmkk: "nem fogok aludni éjjel"
dörgölj be egy "Gumibogyó szörpöt"... :))

1 deka nemes barackpálinka
1 deka Kóla
1 deka finom őszibaracklé

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:11:07

@Mók_Ica: Móóóóóókííííí ! :D Dömper lávcsi a mejjjjed kasára ! :P :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 20:12:29

@mentorosh lecsó: kösz a tippet, de nem iszok alkoholt :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:14:37

@úgymond olvasó mmkk: ahham... ;) :)
vhogy úgy, mint ahogyan én nem b@szatom ki magam innen, átlagosan 14 naponta... :D :D :D

Mók_Ica 2018.12.09. 20:15:30

@mentorosh lecsó: Lecsó Nagyuram, imádásssshhhhi van :))))) tsókjaim röppennek :)))) :P :DD

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:18:30

@Mók_Ica: mikor kezdődik ma ez a sz@r ?!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:19:44

@úgymond olvasó mmkk: sajnos a szarkazmusból nem lehet alkoholt lepárolni.... :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:23:51

@úgymond olvasó mmkk: egyébKÉNT a "Gumibogyó szörp" a hátfájást is csilllapííícccsaaa !
(népi megfigyelés)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:25:20

@úgymond olvasó mmkk: a hülyeséget félretéve:
izom vagy vázrendszeri a probléma ?

Mók_Ica 2018.12.09. 20:34:57

@mentorosh lecsó: hát most megy a tegnapi öfi ismétlése... 9-ig tart.... akkor kezdődik a mai

Cimili 2018.12.09. 20:37:38

halihó!:) most a tegnapit ismétlik, 1/2 múlva kezdődik a mai. Én se szeretném, de valszeg roli kapja a legtöbb jelet. és ha ésszel választ, kiviszi erát, vagy. ánuszt

Ego0123 2018.12.09. 20:39:17

Mindjárt jön a tanár feje!!!!

,, 2018.12.09. 20:40:54

@Maximista vagyok: belekvároztam.

Senki többet? Kiválasztásig még jöhet.

tvbuzi 2018.12.09. 20:46:59

Most volt a kedvenc jelenetem az Amerikai taxi című filmeposzban. Gizi negmotozta a rendőrfőnököt, aaaaaah ❤

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 20:51:05

@tvbuzi: javítottál a délutáni megnyilatkozásodon ezzel most :D

d0oriii 2018.12.09. 20:52:02

vki tud működő live streamet rtl2-höz?
akár privátba, köszönöm :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:52:05

@Cimili: @Mók_Ica: vmelyik bödös kölköt el kell zavarnom a nagyobb megjelenítők elől... :)
az egyik játszik.... jéééé, a másik is játszik... mijjjjaaaf@sz ?! :D
a Zasszony meg ujjal simogatja a tabletjét

#bekucorodikAmelóGépMögé

Cimili 2018.12.09. 20:52:13

a radiccsal szemben mikor szúrta hátba roli erát? végig mellette állt.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 20:55:01

@Cimili: eza (Era) történet úgy kezdődik, hogy "Képzelt riport..."

tvbuzi 2018.12.09. 20:56:28

@úgymond olvasó mmkk: mi volt a problémád a délutánival?!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 20:57:39

@tvbuzi: ne is haraguGGYá, mezzo? mikor van netgeo meg spektrum meg pax tv is a világon?

2018.12.09. 20:58:20

Gregnek nem hiányzik az aranyér kenőcs? Remélem a meleg közösség elhajtja majd a faszba ha kimegy mert csak lejáratja őket

2018.12.09. 20:59:34

Na indul az állatkerti közvetítés

tvbuzi 2018.12.09. 21:00:33

@úgymond olvasó mmkk: pax 2-t néztem eredetileg csak reklám volt és azé kapcsoltam át

Schlomo Goldberg 2018.12.09. 21:01:50

Már megint bajusz imbolyog, szédülök

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:02:29

Petya: páááőőővered bájjjj BIGGG BRÁDER !
(ezt így kell, ja nem)

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:03:02

Jelentkezem! Szerintem Rolinak begyün Era!
A tippem a mai kiválasztásra:ROLI!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:03:35

Vmelyik évadokig nem volt tiltva (büntetéssel sújtva) a sugdolódzás ?!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:05:58

Szépen "püffednek felfele" a semmittevéstől...

Era kereplés + fürdőszoba állóhullámok... minden hangmérnök álma !

Cimili 2018.12.09. 21:06:02

lacika úgy beszél, h nem mozog a szája. :DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 21:06:21

@tvbuzi: szerencséd, hogy nem dőlt össze a világom

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:06:37

@mentorosh lecsó: Szia Mester! Remélem minden oké veled!

tvbuzi 2018.12.09. 21:07:56

Az anyám kenyerit, Reni de csúnya

Ecotrans 2018.12.09. 21:08:08

Az a tanár, akire a buzinyuszi rámozdult, nekem kicsit Sheldon Cooperre hajaz.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:09:55

Renyhe,ökör iszik magában-t játszik???

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:10:00

@Cimili: vóóóót olyan is, hogy a Sulihéten a Hogyvoltozók kitalálták, hogy a "legokosabb" lila kendőt kap, a "leghülyébb pedig automatikus zöldet"
és meg is lett valósítva... nos kíváncsi vagyok

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:11:00

máááááá megint a kib@szott sugdolódzás !!!!!

,, 2018.12.09. 21:11:47

Ezek kaptak valami szponzor pótszakállat?

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:12:18

@Nyuszomuszo83: jóóóóó vagyok, köszi ! #puszalavina
de megint kib@sztak innen... :D (nem VV9 hozzászólás miatt!) :D :D

tomi9425 2018.12.09. 21:13:40

Mi ez a sok festett szakáll? Mindjárt hányok.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:13:56

KrisztiÁnusz oly' okos taTTIKUS , mint 10dkg "B"-virágföld

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:14:06

@mentorosh lecsó: jaaaj Mesterem te és az elszabaduló ujjacskáid! Zessen vigyázni mán, nem viselném jól hiányod! Szenyatárs! :D

naezjó... 2018.12.09. 21:14:19

Roli remélem kiviszi és kint hagyja Erát, Krisztián meg festi tovább az ördögöt a fejére.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:15:39

@,,: Láttad drága a toppcsim! ROLAND! :)
@tomi9425: Ritkaszar, mint a ribik műszőre a fejükön!

,, 2018.12.09. 21:16:22

@Nyuszomuszo83: megelőztél, pont most láttamoztalak:)

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:17:17

@,,: Pusszantás! Kiváncsi leszek maradok egyeDIKK! :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:17:42

ez a blokk miről szólt ???????

Cimili 2018.12.09. 21:18:50

@mentorosh lecsó: tattikáról.:DDD mindenki kurva tattikusnak képzeli magát.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:19:22

@mentorosh lecsó: A nagy büdös semmiről! Kiváncsi leszek ki lesz az okos és kis a hülye és mi lesz az ajándék! :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:21:58

@Cimili: jaaaahhh, akkkóóóó én kérek elnézést ! :D

Angora Cardi 2018.12.09. 21:23:30

@Tündérfürtöcske: Ezekre tippeltem volna :))) köszi!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:23:44

MatekSheldonTancsi mindent visz !!!! :D :D :D övé a 36 Mihály !!!!

Angora Cardi 2018.12.09. 21:24:12

@Nyuszomuszo83: Írd majd be kit választanak ki.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:24:37

Ánusz kérdése mit jelent az a szó hogy alpári???
Vártam, hogy azt mondja: ÉN! A picshába nem ezt mondta! De ő elengedte... Istenem vigyeee kiiii valakiiiii! Pls!

SzabadEzANév? 2018.12.09. 21:24:39

Hunor el fogja énekelni a "Megrakják a szüzet" című híres népdalt

Angora Cardi 2018.12.09. 21:24:58

@,,: én rosszul tippeltem szerintem

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:25:18

a reklám után Era ismét kerepel... igazi hiánypotló

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 21:25:53

@Angora Cardi: én is, de most már nem változtatok. kemény vagyok, mint vaskorlát a kocsma előtt.

2018.12.09. 21:26:13

Jó estét!
Erát szívlapáttal ütném agyon. Ha Róland lesz a ződ, legyen Era a kék, és mehet haza. A mór megtette (Ratyis), a mór mehet.

Angora Cardi 2018.12.09. 21:26:26

@,,: hálló... meddig módosíthatok?

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:26:35

@Angora Cardi: Okééé Nyusza! Megírom! Már hiányozál!
P.s.: küldöm majd az új körmöcském milyen csuda gyönyörűséges lett!

Oh my... 2018.12.09. 21:27:05

@tvbuzi: mint egy travi, bakker.... ennél már csak Era bojlerteste volt pusztítóbb a zuhanyzós jelenetben!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:27:42

@mentorosh lecsó: itt vagyok, itt vagyok..... jól lemaradtam a Zelejéről..... mif@sztörtént?????
konténer hegyeket rángattam ide......

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:28:06

@Spitzbauer: nekem már ma este repül a voks Rolira ha övé a zöd, akárkit vigyen! Szimpatizálok akkor is vele!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:28:12

@Nyuszomuszo83: a Facebookon már szerveződnek a csoportok, hogy kik fogják legelőször megagyalni... nem "nevelési", hanem "szórakoztatási" céllal

2018.12.09. 21:28:50

@mentorosh lecsó: A díszcigány (gy.z.=gyözö, így kisbetűvel) meg még azt sem tudja kimondani, hogy big bráder. Helyette bRig brader...

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:29:24

@Mók_Ica: Móki drága ezt bizony helyesen tetted ezer hála neked, mert nagyon elkél!

Angora Cardi 2018.12.09. 21:29:25

@,,: @úgymond olvasó mmkk: maradok kemény mmkk-val, be is írhatod a nullát nekem :DDD

,, 2018.12.09. 21:29:35

A matektancsi brutál jó fej, délelőtt rákerestem a guglin, de annak örülök, h az irodalomtancsi nem tanított

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:30:56

@mentorosh lecsó: hol lehet aztat látni??? Én is akarok röhögni és jól informált lenni! Mire keressek rá???? Csúf öreglány leszek a fene nagy kíváncsiságommal! :D

Mók_Ica 2018.12.09. 21:31:06

@mentorosh lecsó: ugye milyen cukker?? *-*

szavazatunk rolin marad???

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.09. 21:31:18

Szép estét nektek. :)
Nézem, de nem tudok kommentelni. Remélem, FarÁnusz marad az eredeti tervnék és magára pakoltat. Era még sztem felhasználja a lilát, mert fosik.
Jutalom legyen egy lila kendő mondjuk Zsunak.
Lekuporodok a konténer mellé és nézem tovább. :) Aki arra jár, veregesse meg a vállam, bele ne essek. :)

2018.12.09. 21:31:20

@Nyuszomuszo83: Én nem akarok senkit sem manuperálni, de én is így fogok cselekedni. Eleve az egész játékot nézve, Roli vagy Hunor. Hunor vagy Roli. A többi hulladék. A tegnapiban: Renáta szerint mindig sunyin néz. Ez mi? Ez egy kategória? De nehéz lehet ennyi hülye közt ennek a két szerencsétlennek (Hunor/Roli)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:32:02

@Nyuszomuszo83: az elszabaduló ujjacskáimnak a Zasszony szokik örülni, a Hogyvolt (és főleg sixx) már nem annyira... ;) :P :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:32:22

@Telepácia Paic Róbert: de már kihúzalak! Leveretlek sterimobbal! Aztán vigyázok mostmár rád, mert kis susu vagy! :D

Oh my... 2018.12.09. 21:32:26

@Mók_Ica: jahj köszcsi, ma megnövekedett igényekkel számolj, mert nem volt elég az első blokkban, jön még további Era-kereplés, broáááff!!!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:33:11

@Nyuszomuszo83: már tettem is bele "induló" mennyiséget :)))))

úrist'n..... petyánk hogy néz ki????????????????????? mi ez a förmedvény outfit??? még a bajusza is sötétebb lett.....

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:33:23

@mentorosh lecsó: a Zasszony öröme a lényeg! Aztán a többi csak bohóckodás!

,, 2018.12.09. 21:33:43

@Angora Cardi: egy nagy lekvárt írom be:))

2018.12.09. 21:34:01

Ezt most azért tudjuk, hogy direkt volt Hunortól, ugye? Mármint szüzet/tüzet. Mert ezt a dalt azért gyakorolták a héten, még ha nem is láttuk. A tancinéni vette is a lapot. Két konyak után már menne is Hunorral... :-D

Todd Chavez 2018.12.09. 21:34:03

Megint lemaradtam mindenről a hétvégén, hogy vagyunk? Kit akarunk kiválasztottnak?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 21:34:26

@,,: nekem is írhatod a nullát a kommentek alapján, de nem baj, innen lesz szép nyerni :D

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:34:29

@Mók_Ica: sötét lett ő is mint a fejében dúló árnyalatok! A vellabeliekről nem beszélve! :)

Mók_Ica 2018.12.09. 21:34:29

@tvbuzi: ekg :)))

greg orcáin a fény elég gáz..... mondjuk csak azért, mert nem nő.... egyébként teCCik :))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:34:32

@Nyuszomuszo83: a kölkök mondták hogy....
jómagam nem vagyok az ArcKönyv közösség tagja

Oh my... 2018.12.09. 21:34:35

@oh..my.....: ja, ha valaki végre eltakarítaná azt a női nem szégyenét, azért nagyon hálás birnék lenni... naggyon!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:36:16

@Spitzbauer: :)))))))))) igen és igen :))))))

@Nyuszomuszo83: téLLeg :)))) de még mindig sokat imbolyog......

,, 2018.12.09. 21:36:18

Az irodalomtancsin kiborulok

mézescsók 2018.12.09. 21:36:33

@bElannaTorres: Értelek tökéletesen. A közsajnálat (házisárkány vs. alkesz) nem mindig működik normálisan. Csak tudod, én úgy gondolom, hogy én is felelős vagyok azért, hogy milyen kapcsolatokba keveredem, mit és kit vállalok fel, még ha egy játék erejéig is.
Zsuzsu típusú embert ismertem, kikészített minden vele töltött perc. Ha tehettem, akkora ívben kerültem, mint a Kárpát medence. (Munkatárs volt, elköltözött. Nem tudok elég hálás lenni a sorsnak.) Szóval vele kapcsolatban nem vagyok elfogulatlan.

ibsen 2018.12.09. 21:36:38

jó estét

lacika jobbat írna mint radnóti, reni és a bányató, greg belefejelt az aranyporba, szóval mindenki megcsillogtatta mit nem tudott. szánalmas.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:36:47

@Csakazértis én vagyok a királynő: én ott állok, nyújtok néha zsepit, segitő jobbot, meg vigasztaló szavakat! :D

Mók_Ica 2018.12.09. 21:37:40

csoki agyilag lepkefing.... ámde roppant büszke rá...... pfffffff

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:37:58

Era a "nárcisz virág" önkéntes szirma... Ostobasága, csak mega és tera prefixekkel fejezhető ki

tvbuzi 2018.12.09. 21:38:29

A tanárok helyében beszívtam volna mielőtt bemegyek vizsgáztatni

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:38:35

Sok baba közt elvész a gyerek! Nekem erröl a nem tudja hol szeret a cápa szerencsekerék jut eszembe (nem tudja hol szorít a cipő)
Moost én hányok a kontiba csokesztől!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:38:39

@Csakazértis én vagyok a királynő: itt vagyok.... vigyázok rátok..... közben én is hányok.....

Oh my... 2018.12.09. 21:39:13

@Spitzbauer: EKG tesa, csak a Hunor, meg a Roli, Era pedig pusztuljon, nálam is ő most a legalja, minden tekintetben!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:39:18

@tvbuzi: vagy utána fognak inni :))))

ibsen 2018.12.09. 21:39:53

@Mók_Ica: megnézném nyuggerként is így fogja e nyomni valahol... :-D Már ha bírja.

Mók_Ica 2018.12.09. 21:40:00

ki lesz az első? ki nyer?

Mók_Ica 2018.12.09. 21:40:55

@ibsen: ugyanilyen retardált lesz..... bele sem merek gondolni, hogy gyereke(i) lesznek...... pffff

Oh my... 2018.12.09. 21:41:13

@ibsen: szegény tanarak, nem lehet őket eléggé megfizetni...

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:42:02

@tvbuzi: páran vettek levegőt a "háló" bukéjából, szerintem az untig elég !!!

tvbuzi 2018.12.09. 21:42:03

Még szerencse, hogy nem 3D- ben adják a műsort, Petya már kibaszta volna a szemem.

Mók_Ica 2018.12.09. 21:42:17

milyen szépek ezek az ünneplő ruhák..... nem is..... (emlékeim szerint ennek azért jobban megadták a módját a korábbi adásokban)

ibsen 2018.12.09. 21:43:06

Konyhásnéni is meg van invitálva:)

,, 2018.12.09. 21:43:13

@Angora Cardi: Lacika elég jó jegyeket kapott:)

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:43:14

Laszika CSALÓDÓS a 4-es miatt!

Oh my... 2018.12.09. 21:43:15

@Nyuszomuszo83: szép volt, pont odatévedt a tekintetem.... van még hely a konténernél, nagyon nagynagy tűnik a tülekedés.. ;)

Oh my... 2018.12.09. 21:44:18

@oh..my.....: hopp, egy kérdőjel lemaradt ;D

ibsen 2018.12.09. 21:44:33

A tanárok kezét vezette valaki? Túl jók a jegyek.

Angora Cardi 2018.12.09. 21:44:50

@,,: büszke vagyok mintha a pótanyja lennék :DDD

Mók_Ica 2018.12.09. 21:44:53

reni csípőre tett kézzel hallgatja a bizonyítványt...... igazi suttyó
vivi ünneplője a fehérneműje.....

Oh my... 2018.12.09. 21:45:03

@Nyuszomuszo83: xDDD és Renyhe is... xDDDDD

ibsen 2018.12.09. 21:46:58

Erára pikkelnek, szegényke remélem kiheveri...:-) Taktikából nem vizsgázhatott most de majd fog :D

Ego0123 2018.12.09. 21:47:04

Ezután megmondom a gyereknek, hogy abbahagyhatja a tanulást

Oh my... 2018.12.09. 21:47:47

fogyaték Zsu, isstenem, ekkora gyökeret!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:48:03

de jó, hogy ezek a jegyek a 6.-os tantárgyakra vonatkoznak.... ja nem...

Mók_Ica 2018.12.09. 21:48:10

zsuzsika kedvesen reklamál ...... és hogy beszél a riportba'..... pfejjjj

roli a legjobb tanuló :))) kap egy lila kendőt????

ibsen 2018.12.09. 21:48:18

Zsu kiakadt, de gáz....az ő tudásával ezek között, magasan veri a lécet :-D

Oh my... 2018.12.09. 21:48:31

Róli lilakendőt kap....? (KAPJOOON!!!!)

naezjó... 2018.12.09. 21:48:42

Era jobb jegyet érdemelt volna, Radicsosok voltak a tanarak, a vakisláttya.

Mók_Ica 2018.12.09. 21:49:30

basszus..... csoki és hunor egy szinten van fejlődésben???? besza-behu..... röhögök is......

Oh my... 2018.12.09. 21:50:08

@ibsen: hát ez az, hogy "veri".... de ezt neki úgyis hiába mondanád... :D

bElannaTorres 2018.12.09. 21:50:49

@mézescsók: az ilyen leépítgetős embereknél, azt veszi észre a másik hogy már nyakig benne van. Ráadásul sokszor még szégyelnek is segítséget kérni, mert magukat hibáztatják. Van aki ilyen helyzeteket simán megold, de nagyon sokan benne ragadnak.
Nem tudom milyen volt a kollégád így ezt nem tudhatom :) Zsuzsut én egyszerű, szabálykövetű embernek látom, autisztikus furcsaságokkal. Padban is előre ült, most iskola van, csendben kell lenni és tanulni. Legtöbb baja abból van, hogy mások piszkálják, meg nem tudja megjátszani magát.

Mók_Ica 2018.12.09. 21:50:51

era ment is már puncsolni hunorhoz...... höhöhöhöhöhö

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:51:13

@oh..my.....: szoritok neked helyet, sok jó ember...

Oh my... 2018.12.09. 21:51:47

@Mók_Ica: igeeen, kapjonkapjooon! :) hogy keresztbe tenne a nagyokos "tattikusoknak'... xDDDD

tvbuzi 2018.12.09. 21:51:48

Valaki írta már, hogy Zsuzsuban egyesül az ostobaság a rosszindulat és az irigység

ibsen 2018.12.09. 21:51:59

@oh..my.....: Topográfiában verte a többieket :-D Nagy dolog.

Oh my... 2018.12.09. 21:52:41

Era kibeb@szottul IRIGY, EZ a baja, semmi egyéb!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:53:04

era min kapta fel a vizet??? végig sem hallgatta hunort.... és most bőőőőőőőőőőőőőőg.......
menjünk hányni!!!!

bElannaTorres 2018.12.09. 21:53:22

Nyugi úgyis roli vagy hunor nyer.

ibsen 2018.12.09. 21:53:32

Jaj Erácska ne sírj, leesik a műszempilla:-)

,, 2018.12.09. 21:53:51

@úgymond olvasó mmkk: küldök neked szerencsehozót

Cimili 2018.12.09. 21:53:52

nna ezt is megértük, h a vivi vigasztalja és ölelgeti erát.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 21:53:53

@Mók_Ica: illendő-e lenne telehányni a saját konténereimet ??? (az illemtanár szerint)

Oh my... 2018.12.09. 21:54:07

"ú geci, ú geci..." ezt tudja.... anyám! engedjetek a konténerhez!!!!!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:54:10

@oh..my.....: én meg rakhatom át a tippcsimet :)))) (sajna nem kapott...... kinti programot kapnak)
így marad a tippcsim rolin....

ibsen 2018.12.09. 21:54:54

@Mók_Ica: Műsort csinált megint. Róla szólt az egész. Egyébként normális valakinel egy csomószor gratulálni?

tvbuzi 2018.12.09. 21:55:51

Kérem szépen konténert, hajgumit és mentolos cukorkát...!

Mók_Ica 2018.12.09. 21:55:56

@mentorosh lecsó: mmkk :)))) úgy látom ma este a konténer mellett, hányva beszélgetünk :)))) milyen kis romantikus vasárnap este :)))) de ez így jó, veletek *-*

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 21:55:59

kihagyok egy részt és Lacika uralja az adást korunk Radnótijaként?

Era jó casting volt, igazi irigy lányka

Oh my... 2018.12.09. 21:55:59

@Mók_Ica: gondolom, a kiinduló pozihoz viszonyították mindenki fejlődését, igy szokták...

Angora Cardi 2018.12.09. 21:56:00

@,,: nekem is gyorsan majd elmondom miért de fontos

SzabadEzANév? 2018.12.09. 21:56:13

Nincsenek itt ilyen előrehozott választások? Erát azonnali hatállyal meneszteném a villából

ibsen 2018.12.09. 21:56:22

Hunor úriember még Erával, de lehet nemsokára az arcába vágja hogy mennyire nem szereti önmagát.

nicu71 2018.12.09. 21:57:20

Hát,elég keveset láttunk ebből a sulihétből. Máskor sokkal minőségibb es több anyag volt. Helyette megintcsak a higfos drámákat mutatták a hálóbol és környékéről...

Mók_Ica 2018.12.09. 21:57:23

@ibsen: ha irigy és bele akar kötni, akkor igen, egyébként illemtan 1es :))))

@tvbuzi: csatlakozz a kis csapatunkhoz..... hányó-sokk :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 21:57:26

Zsuzsu retardált, irigy és rosszindulatú, viselkedésképtelen!
Era egy sértődékeny, hisztis picsa aki saját faszságát hajtogatja! Elképesztő szánalom a nő!
A fiúk hármas romi külsős programja remélem szelektív hulladék válogatás lesz! Esetleg kukás autón kukaszedés! Vagy szennyvízakna takarítás és pottyantós wc ürítés, toi-toi pucolás...

ibsen 2018.12.09. 21:57:58

Reni volt eddig a legfőbb műsorozó most Era váltja a VV színpadán..

Mók_Ica 2018.12.09. 21:58:49

@oh..my.....: igen, csak fura így a két ember együtt :)))

@nicu71: sajna így van.... ekg

@SzabadEzANév?: de jó lenne......

ibsen 2018.12.09. 21:59:29

Nálam a tanárok jelesre vizsgáztak, ezt a sok barmot még gázsi ellenében is nehéz lehetett elviselni.

Oh my... 2018.12.09. 21:59:55

@Mók_Ica: semmi különös, csak a szokásos skilljét csill9gtatta meg: irigy.
ja, és gyökér is. az már kettő...

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:00:24

@mentorosh lecsó: illendő abban az esetben ha a bekövetkezett események ezt kívánják! Hányj tesa! Fogom a buksit, adok utána orbitot, a friss lehetet és az egészséges fogak védelméért!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:01:04

óóóóóóóóó..... petinek lett inimini szakáll kezdeménye is.... az is undi.....höhöhöhöhö

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:01:21

@Mók_Ica: :D

BhhhaaajuszPetya megjőve.... és kapcsol a Vijjjjááába !

Angora Cardi 2018.12.09. 22:01:29

@,,: @Mók_Ica: júj köszönöm ❤❤
Elmesélem majd de még babonából nem lehet.

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:01:36

@Nyuszomuszo83: Zsuban én érzek egy kis BBÉvi faktort, tehát ha nyerne akkor baj lenne
lehet ezért nem nyer csaj, mert ha gond van sérül a széria jó híre, az első győztes még mindig kórházban

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.09. 22:02:04

@bElannaTorres: ha az gyors Roli, vagy Hunor nyer (nyerjen!!! ), csináljunk egy össznépi finálénéző bulit a hogyvóóótosoknak. :)

Mók_Ica 2018.12.09. 22:02:07

@oh..my.....: lehet, hogy ő is áldozatvállalási szindrómában szenved..... mindig ő az áldozat....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 22:03:25

@Angora Cardi: drukkcsi :) (fél szemmel itt vagyok)

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:03:49

@Ay Mama, Que paso: ezt irtam pár napja pont! Nem bírná! Akkor kellett megvédenem az álláspontom két kommentelövel akik védték ezt a szerencsétlent!

Oh my... 2018.12.09. 22:04:03

@Mók_Ica: szerintem csak hárít folyton, képtelen vállalni a felelősséget bármiért, amit tesz....

Mók_Ica 2018.12.09. 22:04:16

@Angora Cardi: ne is mondj semmit :))) drukkcsizunk!!!!!

óóóóóó..... mekkora lett volna ha peti azt mondja erának, hogy ekg..... az egy hullámhosszon vagyunk helyett :)))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:04:35

@Nyuszomuszo83: kibbb@szott kifinomult légzőrenderem van ám... beépített WunderBaum légfrissítőkkel...
Nem kell fogni a fejem ! ERŐvel tartom...

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:05:12

@Angora Cardi: Nem kicsim, Laszika kimarad! Drukkcsi vagyon!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:05:21

@oh..my.....: bármiért is csinálja, igazi hp-ként viselkedik...

Oh my... 2018.12.09. 22:06:30

@Angora Cardi: bármiért is van rá szükséged, megy a drukkcsi tőlem is!

bElannaTorres 2018.12.09. 22:06:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: jó bulizás :) egyiknek sem drukkolok, de ez nem számít, a farmnál se, és a survivornél sem az nyert akinek drukkoltam
Simán lehet előre tudni

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:06:36

@mentorosh lecsó: hogy neked semmi nem jó baszod! Nem kapsz orbitot pacsalintát sem sütök neked és különnwn is bakfitty!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:06:42

zsuzsu arca mennyivel bájosabb a műszempillák nélkül..... egész kedvesen néz ki, amikor mosolyog..... csak NE szólaljon meg!!!! meg ne vágjon arcokat......

Todd Chavez 2018.12.09. 22:07:13

Támogatom Hunor támogatását! Bár valószínűleg Csoki viszi majd a lóvét a mainstream körök támogatása miatt, de drukkolok Hunyornak a végsőkig

Oh my... 2018.12.09. 22:08:12

@Mók_Ica: sajnos jah.....? (rendkívül szégyellem, hogy eleinte szurkiztam neki, shame on me)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:08:43

@Nyuszomuszo83: mmmiiiiijjaaaa ggghhhheeeeeccchiiii van TeeesssaaNő ?!?

Meglepődtél ??????

Power of Dark Side !!!!!!!!!!!

Oh my... 2018.12.09. 22:09:25

@oh..my.....: eh, az a kérdőjel meg hogy mászott oda?? xD

Mók_Ica 2018.12.09. 22:09:49

@Angora Cardi: látod, már megérte ma is jönnöd :))) mindenki drukkcsizik neked :))))

a bejátszások era ellen hangolnak.....erára pakolják a jeleket vajon????

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:09:51

@Mók_Ica: Zsu a "titkos" favoritom ! :D :D :D

Mók_Ica 2018.12.09. 22:10:45

@oh..my.....: ekg.... de akkor még nem ismertük ennyire :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:10:58

@mentorosh lecsó: ééééénnnn Tesa???? Semmin! Kemény vagyok mint a gyémánt!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:11:54

@mentorosh lecsó: ő nem nyerhet... nem bírná el.... ahogy fentebb is írták, BBÉvi lenne nagy valószínűséggel.....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 22:11:56

@Mók_Ica: igaz, nem vagyok pasi, de szerintem minden nő szebb műszempillák nélkül

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:12:46

ha már "szembesítés".... miért nincs bejátszó PumpedGabó és KrisztiÁnusz "romantikájáról" ??

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:12:58

@oh..my.....: ne tedd, kurvára kimutatta a foga fehérjét, én is drukkoltam, de közben lobotómiát hajtottak végre rajta! Mára már menjen a picshába!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:13:20

peti megszólította greget, erre era válaszol...... pffffff

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:14:16

@mentorosh lecsó: de szép lenne! Videóznám az arcokon kiülő döbbenetet, főleg Vvv-ét! :D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:14:49

@Mók_Ica: :D
Zsu számomra olyan, mint egy "közlekedési baleset". Elhajtasz mellette, de nem tudod megállni, hogy ne bámuld !!!

én kérek elnézést ! :)))

pomac 2018.12.09. 22:15:10

mi volt a sulihét díja , most értem haza és nem láttam

Mók_Ica 2018.12.09. 22:15:10

@Ay Mama, Que paso: de nekem úgy tűnt, mintha vágták volna..... greg meg sem szólalt....

OriginalBlackMamba 2018.12.09. 22:16:08

Laszika alszik közben egyet

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:16:19

Laszika élvezi a műsort! Alszik! Isteni a pasi!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:16:25

@pomac: a legjobb tanuló (roli) és a legtöbbet fejlődők (hunor és csoki) kinti programra mehetnek

SzabadEzANév? 2018.12.09. 22:16:35

Lacikát annyira nem izgatja ez az egész huzavona hogy inkább élő adásban csukott szemmel rápihen a dolgokra :)))

Oh my... 2018.12.09. 22:16:46

az annyira vicces, amikor mindig a legnagyobb patkányok *patkányoznak"....

Mók_Ica 2018.12.09. 22:17:12

@úgymond olvasó mmkk: tudom, hogy lány vagy kicsi lányom és neked gyönyörű szemeid vannak *-*

nicu71 2018.12.09. 22:17:25

Lacikát is kerdezzék már! Era mennyire fontosnak érzi magát, nem véletlen, petya mindig Era Era Era igy ugy. Konténer.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:17:54

A f@szért kell elnyújtani ennyire a "magyarázkodást"... ?!?
Még jeleket is pakolnak és még akkor is "magyarázkodnak" !!!!

Zárjuk már rövidre b@@@@ssszzzzáááátok meg (RTL szerkik !) !!!!!!!!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:18:34

ánusz bocsánat kérése ismét...... igazi bunkó....

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:19:25

@OriginalBlackMamba: @Nyuszomuszo83: @SzabadEzANév?: Lacika tudja, hogy egy jelet sem kap
újabb nappal közelebb a harminchathoz

Cimili 2018.12.09. 22:19:36

igazábóligazábóligazából. hogy én ezt mennyire unom.

Oh my... 2018.12.09. 22:19:59

@Nyuszomuszo83: nagyon ekg, tesanő! ;) de valszeg már előtte is agyhalott volt, csak jól színészkedett (vagy a szerkik vittek minket tudatosan félre)...

ibsen 2018.12.09. 22:20:08

Vivike mennyire értelmes....nem akar polgármester lenni? :-D

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:20:09

kereplés... kereplés... kereplés...

Uncsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angora Cardi 2018.12.09. 22:20:13

30-40 évesek nevében a kurva anyád Vivien.

Mók_Ica 2018.12.09. 22:20:37

@nicu71: gyere drága, itt vagyunk... körbeálljuk.... hányogatunk..... van hely neked is :))))

@úgymond olvasó mmkk: <3

vvvribiből ismét előjött a nyócker-sztájl..... broáf

Mók_Ica 2018.12.09. 22:21:41

@pomac: szivi :))

@Angora Cardi: +10000000000 és ekg

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:22:36

@oh..my.....: sokat nem látunk, a szerkik nem hiába szerkik úgy csavarták, most már készitik elő a kövi párbajra! Vizionálok egy újabbat, de nem ma lesz a kiválasztott szerintem!

tvbuzi 2018.12.09. 22:23:02

Majd megint az lesz, hogy mondd ki a nevet!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:23:12

@Mók_Ica: kemény mint a bakafing a csaj!

tvbuzi 2018.12.09. 22:24:02

Peti megszopatta Vivit

Mók_Ica 2018.12.09. 22:24:03

jó lenne ha roli lenne a kiválasztott és vinné vivit :))))

Oh my... 2018.12.09. 22:24:36

@mentorosh lecsó: tökkéletes hasonlat, Radnóti, akarommondani Laccika se mondhatta volna szemben, tesa! ;))

Mók_Ica 2018.12.09. 22:25:06

@Nyuszomuszo83: retkesribanc..... menjen haza.....
kimegyek egy cigire :))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:25:07

@Mók_Ica: már a rohamosztagosok arcába HÁNYOK ! nem látnak ki a sisak-plexi mögül !

Oh my... 2018.12.09. 22:25:25

@Mók_Ica: vagy bárkit..... (már Hunyoron kívül)

Cimili 2018.12.09. 22:25:34

@Mók_Ica: én is ezért drukkcsizok.

,, 2018.12.09. 22:25:37

Ez a táskatábla időhúzás még mindég minekvan?

Mók_Ica 2018.12.09. 22:26:11

@mentorosh lecsó: viszem a vintexet és a viledát.... :)))) te pedig gyere oda hozzánk hányogatni.... szegény rohamosztagosok.....

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:26:27

@Mók_Ica: helyes! Én majd ha megvan a tetemre hívás! Lehet 4 lesz mint vv ribancnál!

ibsen 2018.12.09. 22:26:56

Menjen ki Krisztián és vigye Adrit de Greg is ok most:)

Mók_Ica 2018.12.09. 22:27:10

@oh..my.....: bárkit, de először a ribit :))))

@Cimili: *-* remélem bejön :)))

Tündérfürtöcske 2018.12.09. 22:27:38

Az ilyen ki, kinek, mit mondott a háta mögött vitáknál vissza kéne játszani a vonatkozó eseményeket nekik, lenne izgalom:)

A Zsu cuccai körüli kavarás is miért nem futott ki sehova, ha már ráment vagy 3 napi adás?

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:27:49

@tvbuzi: Vivike tiniteste is püffed felfele... Asszonyosodik a "dráááágasszzzzággg"

Oh my... 2018.12.09. 22:29:25

@Nyuszomuszo83: szerintem se.... még el kell viselnünk sajna egy darabig a külsejénél is ocsmányabb stílusát... broáf!

Cimili 2018.12.09. 22:31:06

phhherceken belül megtudjuk ki lesz a kiválasztott.

Oh my... 2018.12.09. 22:31:40

@Tündérfürtöcske: annak is csak azok a drága jó (

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:31:54

@Angora Cardi: +1 ! EKG ! :D :D
(átmentél HarciAnyu üzemmódba ???)

2018.12.09. 22:32:03

@Mók_Ica: tartalék kontit kérnék, de tegyük bele előtte a gyökereket és rájuk hányjunk

Angora Cardi 2018.12.09. 22:33:02

@mentorosh lecsó: felbaszott ez a büdös kis prosti :DDD

,, 2018.12.09. 22:33:20

Mondj egy igét!

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:33:44

el kéne árverezi ezek a jegyzeteket és jótékony célra fordítani a befolyt összeget

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:34:01

Mért kell elhúzni a sulihéttel???? Láttuk, uncsi, halaggyuuunk!Faszom, ghecik!

Oh my... 2018.12.09. 22:34:50

@oh..my.....: bár, én a Renyhét is bírnám már nélkülözni...

Mók_Ica 2018.12.09. 22:35:00

@Angora Cardi: azért megnézném milyen lesz majd ő 40 évesen :))))
és megint bejátszák a kereplését..... pfffffej

Oh my... 2018.12.09. 22:35:48

@Nyuszomuszo83: aztán majd megint nem lesz idő a táblánál indokolniuk...

Mók_Ica 2018.12.09. 22:36:06

@Ay Mama, Que paso: ki fizetne értük???? vagy elrettentő példaként mutogassák az iskolában???

@oh..my.....: vigye roli mind a kettőt.....

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:36:32

@Mók_Ica: @Telepácia Paic Róbert:
b@sszátok meg... egy prototip. Halálcsillagot fogok kivájatni mint egy kib@szott tököt.
Abba bele fogunk mink beleHÁNYNI !!!!!!!!!!!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:36:55

@oh..my.....: ja..... mondd csak a nevet lesz megint.....

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:37:05

@oh..my.....: szerintem direktbe erre mennek rá! Tuti!

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:37:30

@Mók_Ica: lehet van bent egy Radnóti....
én Reni jegyzetére alkudnék

@Nyuszomuszo83: ők most láttak, inkább nekik mutatták

Mók_Ica 2018.12.09. 22:37:42

@mentorosh lecsó: imádási van :))))) hálás köszi!!!!!!!!!!!!!!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:38:06

De jó ez az Összefoglaló ! Amiben megnézhetjük újra az összefoglalók, összefoglalóját...

Uncsi !

mocskosmacska 2018.12.09. 22:38:25

Elkezdődött már a kiválasztás?

Mók_Ica 2018.12.09. 22:39:18

@Ay Mama, Que paso: gondolod kincsre lelhet egy licitáló?? :)))))))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:39:18

@Mók_Ica: nem lávcsi !!!!!! baromi sok papírmunka !!! :D

ibsen 2018.12.09. 22:39:39

Roli kap pár jelet az tuti.

Angora Cardi 2018.12.09. 22:39:47

@Mók_Ica: lesz 5 kölyke 800 arab kantól és a 30 kecskétől

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:39:51

Csokira ráférne egy fodrász

Oh my... 2018.12.09. 22:39:53

@Mók_Ica: vigye, de titkon én meg mindig reménykedem egy lila kendőben....

Mók_Ica 2018.12.09. 22:40:32

@mentorosh lecsó: segítek, jó vagyok benne..... megír, sok példányban kinyomtat, aláír, bélyegez, benyújt..... :)))))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:40:47

BajuszPetya annyira "erdeti" , mint egy 1cm oldalhosszúságú fakocka...

Cimili 2018.12.09. 22:40:48

nna tábla végre behozva, kezdhetik.

2018.12.09. 22:41:01

VVVribanc arcbőre nagyon gáz HD-ben

Angora Cardi 2018.12.09. 22:41:34

Lacita éblesztő :)))
Kriszre rak

Mók_Ica 2018.12.09. 22:41:45

@oh..my.....: már nem lehet.... nem használtak szuper képességet.....

óóóó...laszika ánuszra tett :)))

Oh my... 2018.12.09. 22:42:00

@Nyuszomuszo83: b*sszák meg akkor, nna! ;))

Mók_Ica 2018.12.09. 22:42:56

renyhe is lepkefing agyilag.......de erára tesz

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:42:58

@Spitzbauer: nekem is csak mostanában esett le, -hogy amikor Radics poénkodott a bőrével mire gondol igazából(!)- mikor Vivi többet szerepelt világosban

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:43:04

@Mók_Ica: #KöszcsiPuszcsi... ! :D
Én porcot és csontot török, ehhez értek...

Oh my... 2018.12.09. 22:43:07

@mentorosh lecsó: ahh, az nagyon jóó lesz!!!! zseni vagy tessa!

nicu71 2018.12.09. 22:43:09

Lacikát szólították, felébredt pillanat alatt, és tette a dolgát. Mint mindig

Mók_Ica 2018.12.09. 22:44:19

no, ánusz pakoltat magára...... greg is rá tett

Lynette21 2018.12.09. 22:44:24

Mikor vedte be Greget Krisz?

naezjó... 2018.12.09. 22:44:30

Renikét ennyi patkányozásért elvihetné már a köjál...

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:44:31

@oh..my.....: szívesen ! :)))
(de ennek lesz bizony ára!) :D

pomac 2018.12.09. 22:44:43

ez a krisz tényleg agyhalott , esne már ki 90-10 %-el

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:44:58

vki jegyzi a jelpakolást ?????????????????

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:45:23

@Lynette21: a Pumped Gabo film forgatásán?

Mók_Ica 2018.12.09. 22:45:31

@mentorosh lecsó: az is fontoshhhh :))))

ribi adrira tett..... visszafogottan..... adri pedig ribire......

Mók_Ica 2018.12.09. 22:46:31

era is ánuszra tett.....

ánusz adrit akarja kivinni......

2018.12.09. 22:46:37

Ánusznak hiányzik már az anyag, amit tolni szokott. Azért akar kimenni.

naezjó... 2018.12.09. 22:46:40

Amúgy tudtok Krisztián RAJONGÓKRÓL?

Oh my... 2018.12.09. 22:46:46

eeeee, TUDTAM, hogy a fókusz Rólira irányítása az öfiben csak kamu volt, nem merik őt megpakolni, vááá!!!!! (ezért is hagytam a tippvsim Faránuszon;))

tvbuzi 2018.12.09. 22:47:02

Jöttem, láttam, győztem. Krisz

2018.12.09. 22:47:12

Ánusztól egy kamujel Susura.

bElannaTorres 2018.12.09. 22:48:09

@naezjó?: nem tudok, de attól függ kit visz ki, lányok ellen van esélye , ugye

Mók_Ica 2018.12.09. 22:48:12

@Spitzbauer: a kutyaharapást nem tudja eltüntetni.....

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:48:41

Krisztián vs Zsu?
hasonlítana a Radics-Era "harcra"

pomac 2018.12.09. 22:48:44

@naezjó?: igen ! soma, pumped :DDD

ibsen 2018.12.09. 22:49:13

@Lynette21: Nem tudom. Lehet amikor a matektanár rá akart mászni :-))))

naezjó... 2018.12.09. 22:49:28

@bElannaTorres: Nálam a Vivi meg az Era ellen max :)

pomac 2018.12.09. 22:49:41

na akkor beszéljünk arról vivi kire fog rámászi (alias megkuratni magát):D

Angora Cardi 2018.12.09. 22:50:04

Lacika - Krisz
Reni - Era
Greg - Krisz, K kérésére, uncsiiiii
Ribanc - Adri
Adri - Ribanc
Era - Krisz mert egy barát az barát, broáf
Ánusz - Zsu
Zsu - Ánusz a nők iránti alpári beszéd miatt
Hunor - Ánusz
Csoki - Ánusz
Roli - Ánusz

Lett egy pontom

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:50:09

Lacika-Ánusz
Reni-Era
Greg-Ánusz
Vivi-Adri
Adri-Vivi
Era-Ánusz
Ánusz-Zsuzsu
Zsuzsu-Ánusz
Hunor-Ánusz
Csoki-Ánusz
Roli-Ánusz

Ánusz takaroggggyyyy!

Cimili 2018.12.09. 22:50:10

lacika->ánuszra
renyhe->erára
greg->ánuszra
vvribi->adrira
adri->vvribire
era->ánuszra (mert a barátja)
ánusz->zsura
zsu->ánuszra
hunyor->ánuszra
csoki->ánuszra
roli->ánuszra

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:50:29

@Mók_Ica: "a kutyaharapás" Lakatos Kolompár Jónás de Genere Botsinka bűne !

ibsen 2018.12.09. 22:50:37

Nem hinném hogy most is bejön ez a magamra pakoltatok játék...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 22:50:44

@tvbuzi:
Anusz repül mint a madár, pár napja van már csak.

tvbuzi 2018.12.09. 22:50:45

Vivit ki fogja kezelgetni egy hét múlva?

naezjó... 2018.12.09. 22:50:47

@pomac: @oh..my.....: oké, oké, az már tényleg 2. :)

,, 2018.12.09. 22:50:51

@Angora Cardi: @úgymond olvasó mmkk: leborulok a mai taktikátok előtt:D

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:51:07

@Angora Cardi: ügyi vagy, most buktam a pontom, de repül a voksom! ELLENE!

Oh my... 2018.12.09. 22:51:36

@Spitzbauer: persze, kint marad úgyis.

max Era ellen lenne esélye jelenleg de őt nem gondolnám, hogy kivinné, mert Adri miatt kérte a jeleket...

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:51:52

@tvbuzi: Hunor vagy Laszika esetleg Roli

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 22:51:56

@Cimili:
Fantom kép megy vissza a villaba.

pomac 2018.12.09. 22:52:01

bezzeg most mondják hogy nem mondhatja ki a nevét és nem is utalhat rá , aktor ez hogy is volt radiccsal ? nem mintha lényeges lenne már de akkor is ...

Ego0123 2018.12.09. 22:52:11

Na raktam a fantomra. Jó éjszakát Geccc!

Mók_Ica 2018.12.09. 22:52:22

sztem adrit akarja kivinni.... ribi ellenségét..... ugyanazt akarja eljátszani, mint csoki.... remélem kiesik..... ribi pedig kereshet egy új gazdaállatot.....

,, 2018.12.09. 22:52:26

beírtam a pontyokat, csakazértiskirálynő is kapott pontot:)

ibsen 2018.12.09. 22:52:31

@tvbuzi: Vannak még facér palik...

bElannaTorres 2018.12.09. 22:52:34

@tvbuzi: hunor amúgy esélyes lenne, mert mindenkire rámászik ha úgy adódik, de vivi szerintem neki már sok

Oh my... 2018.12.09. 22:52:52

@pomac: egy az ekg-nk, tessa! ;)))

ibsen 2018.12.09. 22:53:31

Hoppácska... Era most baszta el.

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 22:54:02

mindenki csak szájkaratézik a taktikáról a kinthagylakról, miközben az igazi stratégiai lángelme csendben kapott jel nélkül nindzsáskodik bent,
ő Lacika

Mók_Ica 2018.12.09. 22:54:05

óbassz.... era és csoki románc a wc-ben holnap....... ez a Zigazi romantika fiJúk.... láTTYátok????
broáf

2018.12.09. 22:54:09

Ela egy kulva. Lökjétek a földle. De dulván!

naezjó... 2018.12.09. 22:54:17

@Mók_Ica: és ekkor színre lép... LACIKA.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:54:28

Savaztam ánusz ellen! Era egy céda, most elbaszott mindent!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.09. 22:55:10

Vanegypontomvanegypontom. :)
Szeva, FarÁnusz. :)
Várnak kint. :)
Már nyomom is a fantomképre. :)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 22:55:27

pááááápááááá KrisztiÁnusz !
kint, IRL nagyon sokan fognak megverni ! Kezd el bekérni a szteroidokat !

KrisztiÁnusz a hamutartó ellen is 98-2 arányban esik ki, nagyjából

VVVivike pedig beleguggol a helyrajzilag legközelebb eső f@szba....

mocskosmacska 2018.12.09. 22:55:32

Ánusz megy párbajozni? Ha ő is kiesik, mint Radics, akkor tényleg fog VV pinájának az átka.

Rozsgyi 2018.12.09. 22:55:41

Szvsz Rolit viszi. Tényleg kinek adott virgacsot?

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 22:55:54

Megyek bagózni! :D Erkélyen tali? :D

ibsen 2018.12.09. 22:56:10

Era ennyire "kanos"? Ha taktika akkor nagyon szar....

Mók_Ica 2018.12.09. 22:56:13

@naezjó?: remélem Lacika elhajtaná ribit.....

@Ego0123: menjen haza ribi is....

2018.12.09. 22:56:27

Már én is sáfárkodtam! Nem Misimókus kapta a bizalmat, annyit elárulhatok.

pomac 2018.12.09. 22:56:29

@ibsen: era akkor baszta el mikor visszajött már nincs mit elbasznia ,neki már az a lényeg hogy minél tvább ne legyen kiválasztott

,, 2018.12.09. 22:56:32

Nem vagyok Hunor rajongója, de Era egy hülye, hogy elbaszta vele egy Csoki-kufírcért

Mók_Ica 2018.12.09. 22:56:56

@mocskosmacska: ez de jó lenne :))))))))))))))))))))))))

@Nyuszomuszo83: megyek.....

Oh my... 2018.12.09. 22:57:07

@pomac: nem értem, ez minek kell egyáltalán, amikor eleve úgy kuncsorogta a jeleket, hogy a puást viszi.... hogy is vihetne mást? át cseszné vele azokat, akiktől a jeleket mókolta...

Dr.Zé 2018.12.09. 22:57:20

Ha ennyire menni akarsz szagoslábukám , akkor nyerjen a fantom, bárki is legyen az. Voks ment. Amúgy a műsor továbbra is szar.

Mók_Ica 2018.12.09. 22:57:37

@Spitzbauer: taTTikus vagy, mingyá én is nyomok.....

2018.12.09. 22:57:46

@mocskosmacska: De akkor még csoki is beteheti neki, és az újabb Guiness-rekord.

Angora Cardi 2018.12.09. 22:58:02

@,,: @Nyuszomuszo83: Era undi annyira erőlteti, hogy a baszósokhoz tartozzon.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 22:59:21

Hoppá, eddig nem szavaztam még ebben a szériában, de most az app letöltve és fantomkép kiválasztva.

pomac 2018.12.09. 22:59:42

@oh..my.....: vagy lehet már pumped nem, mert vivi elvette tőle :D

Oh my... 2018.12.09. 22:59:55

@,,: de én meg az vagyok, és örülök, hogy az az ordenáré riherongy végre leszakadt róla, mert - ahogy Roli is jóelőre figyelmeztette rá -, csak lehúzta magával Hunort a mocsár-szintre...

ibsen 2018.12.09. 23:00:00

@pomac: Nyerni nem fog, ezt mi látjuk. Ő még lehet optimista, de egyszerüen leírja magát, és az a gáz hogy egy nőnél ez sokkal cikibb.

2018.12.09. 23:00:04

@Mók_Ica: Most 2 hétig megint nem kell az app. Sáfárkodás befejezve egyelőre.

ibsen 2018.12.09. 23:01:53

Egyébként én ezt a magamra pakolom a jeleket dolgot meg a kamu indokokat büntetném.

pomac 2018.12.09. 23:02:01

@oh..my.....: elszólná már magát és tényleg mást kellene választani , azt a fejet megnézném :D

2018.12.09. 23:02:06

@,,: Pedig a tegnapi belevalóban még Renyhét baxta a szerecsen. Vagy az egy archív baxás volt?

Más. Gazsi csúnya. Hiába mondja magáról, hogy szép.

Oh my... 2018.12.09. 23:02:15

@Rozsgyi: á, Rolit nem meri, a többiek is csak hangemberkedtek, de végül senki nem rakott rá egy jelet se...

agimano 2018.12.09. 23:02:40

Krisztián ki fog esni a ghecibe. Remélem, hogy akkor is, ha tényleg Adrit hívja ki, aki az elején Cintikével az utolsó két hely egyikén tanyázott. Remélem, hogy Krisztián másoknál is kiverte a biztosítékot, és kiszavazzák a picsába, de valami nagyon durva aránnyal.

,, 2018.12.09. 23:03:26

@Angora Cardi: róla mindig az jut eszembe, h középsuliban biztos nem tartozott a "menők" közé, és ezt most végre kiéli (mondjuk téved)

Angora Cardi 2018.12.09. 23:04:39

Lacika jól tud nézni.

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:05:23

@VV Erőlegény: a kölköktől mobil einstandolva... tiltás feloldva úgymond...
mindenről elérhető eszközről szavaZIK a fantomképre...

pomac 2018.12.09. 23:05:29

@ibsen: mikor visszajött és nagyon elszállt magával , és többen is mondták neki ( hunor roli is ) nem azért nyert mert olyan jó azért kicsit el kellett volna gondolkodnia , és utána még jobban nyomta a hülyeségeit na akkor lett vége , a többi már csak hab a tortán ,nem rak és nem vesz el semmit sem a nyerési esélyeiből ,ha tényleg nézett egy évadot is ez tudhatta volna

Oh my... 2018.12.09. 23:05:35

@pomac: na de ez az, hogy nem lenne elszólás, mert eleve úgy kampányolt a jelekért, hogy Adrit akarja vinni, ez eddig nem volt titok, akkor most miért kell azt játszani, hogy mostantól mégis az..? értelme kb semmi.

Mók_Ica 2018.12.09. 23:05:51

na, szavaztam.... fantomra....

@Spitzbauer: sose volt szép..... és ő a tipikus hülye, aki okoskodik

Angora Cardi 2018.12.09. 23:06:08

@,,: pontosan nekem is ez a véleményem... Okosabb lett volna maradni a kis hármas tattikában, ehelyett az ócska csokira mászik

Fúj gyózón faxban szűk a naci. Nem cinosz.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:06:23

De Ánusz Zsuzsura rakta a jelet... bizti az Adri??? Vagy a cerelme miatt Adrit viszi? Vagy csalamádé zsuzsát????

ibsen 2018.12.09. 23:06:25

@Ay Mama, Que paso: Agy cserével :D Korbács, kaloda nem használna. Valami olyannal amit megemlegetnének.

bElannaTorres 2018.12.09. 23:06:35

@oh..my.....: egyébként hunor is megtapizott már sok csajt, Adrit az elején, era, ginu, aztán zsuzsi pinájáról beszélgetett nagyon bejön neki ő is, már rá is rámászna, Erás dologból jól jött ki, kiderült, hogy vannak jó gondolatai is, Era akkorát hibázott én is azt mondom ha taktika akkor a legrosszabb amit csinál

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 23:06:40

@Angora Cardi: lejátszotta fejben a nászéjszakát édenhármasban

ibsen 2018.12.09. 23:07:24

Ha Krisztián Rolit vinné ki azt mondanám nem semmi választás, érdekes lenne. De Adri is ok.

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:07:40

@Angora Cardi: hosentrógli ármándo egy nyomorék köcsög

Mók_Ica 2018.12.09. 23:07:51

@agimano: pl 70-13? :)))) 90-10 nagyon jó lenne :)))

renyhe még magyarul sem tud ragzani..... pffffff

Mók_Ica 2018.12.09. 23:08:31

@ibsen: ha rolit vinné, akkor is legyen 90-10

Maximista vagyok 2018.12.09. 23:08:46

Tandenbaum... Állítsátok meg a bolgyót, le akarok szállni róla.

Ay Mama, Que paso 2018.12.09. 23:08:58

@Spitzbauer: kedvencei közt van a bükfürdői gyógy- és élménycentrum

véletlen?

,, 2018.12.09. 23:09:09

@oh..my.....: igazad van. belegondolva nem is hülye, mert mindig benne lett volna a frusztráció, h Hunor jobb pasi, mint ő csaj, Csokival meg nem erről szól a sztori

Oh my... 2018.12.09. 23:09:27

@ibsen: de miért? jobb lenne, ha sorban állnának a riportszoba előtt, hogy feladják a játékot? nem tudnának ezzel mit kezdeni a szerkik...

bElannaTorres 2018.12.09. 23:09:55

@agimano: adri egyike azoknak lányoknak, akik nem látják normálisnak ahogy krisztián viselkedik, szerintem ez az ide oda beszélgetései meg arra voltak jók, hogy letesztelje ki kinek viszi a szót. Még remélem hogy bentmarad, ő még egy olyan normális nő akire vivi ki van akadva.

Angora Cardi 2018.12.09. 23:09:59

Makkos cipőben viccesek az ápoltak.

2018.12.09. 23:10:52

Oh my gut - he said. (Ó a belem, szó szerint :-)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:11:10

@agimano: nem lesz "durva" arány, azt az RTL úgysem engedi...
kivéve akkor, ha belátják, hogy hibáztak (!) KrisztiÁnusz beválogatásával, és olyan látványosan engedik el a "kezét" mint Ratyicsnak...

kíváncsian várom az öfiket, annak fényében hogy KrisztiÁnusz jó vagy rossz arc...
(olyan amilyennek az RTL megfesti számunkra 50 percben, naponta)

Oh my... 2018.12.09. 23:11:26

@,,: jaja, igen, ez is benne van, erre nem is gondoltam, de tökigazad van...

naezjó... 2018.12.09. 23:12:20

@Mók_Ica: Rolitól félnek, mint az összetett mondattól!

MacákékIcukája 2018.12.09. 23:12:33

Egy ekg-n vagyok mindenkivel, takarodjon haza Anusz, hajra fantomkep! Szavazat is leadva!

Kriszti egy luzer, ugysem meri kihivni Rolit.

Oh my... 2018.12.09. 23:12:46

@Spitzbauer: :DDDDD

Renyhe meg.... "CsárliN Cseplin.." xDDDDD

Mók_Ica 2018.12.09. 23:12:55

@Maximista vagyok: neeeeeeeeeem..... őket dobjuk ki :)))))

bElannaTorres 2018.12.09. 23:13:31

@mentorosh lecsó: ez igaz, ginu elviselte a 30 százalékot, de ánusz kikészülne tőle, ő a leggyengébb láncszem ebből a szempontból

ibsen 2018.12.09. 23:13:45

@oh..my.....: Ez a két dolog teljesen más. Nem erről beszéltem. De lehet sokat várok ezektől.

naezjó... 2018.12.09. 23:14:26

@mentorosh lecsó: Annál csak az jobb, amikor visszamegy az aktuális kegyenc, és a következő összefoglalóban bemutatják, hogy mekkora pöcs volt egész héten :)

ibsen 2018.12.09. 23:14:41

Vicc hogy egy Roli itt éltanuló, meg "okoska" tud lenni. Mondjuk ezek között...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 23:14:56

Gyerekek, valaki lője már főbe Győzikét, ezt nem lehet kibírni!

Mók_Ica 2018.12.09. 23:14:57

@naezjó?: felröhögtem :))) kiváló hasonlat :)))))

mivan?? győzi los angeles-ben élt 7 évig???? hogy maradt életben??? vagy magyarul beszélt ott is???

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:15:38

a BV-kről kevés szó esik... úgymond :)))

a tegnapi Évás / tevepatás gyatyós epizódnál, erős ingerenciám támadt, hogy olyanTOT alányaljak, hogy az élvezettől kettéharapja a LED-falat

hatványozottan kérek elnézést ! :))

ibsen 2018.12.09. 23:15:57

Adrit is kint látnám, de mekkora lenne ha visszamenne... Vivien szétkarmolja magát.

2018.12.09. 23:15:58

Vittórijó besztoff: Oh, my gut! Loszándzseleszben élt 7 évig. Angolul beszélte le a dolgokat a menedzserrel mikor hazajött.

agimano 2018.12.09. 23:16:29

@Mók_Ica: nem élt ott, csak kamuzik

@bElannaTorres: mármint Adri olyan, aki normálisan látja?

Mók_Ica 2018.12.09. 23:16:50

basszus.... győzi egy idióta..... menjen haza ő is.... én rárakom a jelem, kiviszem párbajra és kint hagyom a ghhhecccibe'

,, 2018.12.09. 23:16:57

kussolj már győzi:))

ibsen 2018.12.09. 23:17:06

Reni meg a bányató, sírok még mindig ezen....

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:17:06

Istenem Győző ismét viktorió! Meg egy ratyi! Meg los angeles meg az apád rongybatekert fasza! Nyomorék!

Maximista vagyok 2018.12.09. 23:18:20

Győzi és a sztárság...mint a foci és a magyar válogatott.

Mók_Ica 2018.12.09. 23:18:43

@agimano: nekem magas, amit győzi nyom...... egymás után pakolja a szavakat, nem sok értelmeset mond...... csak szellőzteti a száját......

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:18:46

@mentorosh lecsó: jjaaaj tte kis huncut, én is alányaltam volna! Acélbetétesben, jobb lábbal!

ibsen 2018.12.09. 23:19:17

Zsu meg a Madách Színházban végzett...

Oh my... 2018.12.09. 23:20:12

@bElannaTorres: jaja, tudom, de Hunor ezzel az imázzsal ment be, hogy ő csajozógép, stb, a bemutatkozó filmje is eköré volt felépítve, szal tőle ez önazonos, Era mellett viszont láthatatlanná vált, egész nap az ágyban fetrengtek egymás hátsójába bújva (többiek mondták), ez Hunort gyengítette, alig volt képernyőn.... úgyhogy ő jól járt ezzel az elszakadádsal, de igazad van, Era nagyon nem.

Maximista vagyok 2018.12.09. 23:20:30

Olyat ér hogy győzi testével verem agyon a bentieket?

bElannaTorres 2018.12.09. 23:20:39

@agimano: kivan krisztiántól, amiatt ahogy viselkedik, mondjuk vivitől is, ez sokszor látszik az arcán. Másik aki nagyon utálja Krisztiánt az a Zsuzsi.

Mók_Ica 2018.12.09. 23:22:02

hmmmm.....eddig a toll is tiltólistán volt bent..... lehet, csak az iskolahét miatt volt most bent....

Maximista vagyok 2018.12.09. 23:22:43

Pakolgassuk meg azt a fantomképet kedves HV lakók ;)

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:22:56

@Nyuszomuszo83: nekem még anno járt a Fürge Nyelvek... (akarom mondani Fürge Ujjak) magazin...

Logaritmikus skálán kérek elnézést a "pasi" mivoltom miatt !
Szép puncij@ van Bamakó Évának, olyan kis nyalánkságoss.... :D :D :D

Mók_Ica 2018.12.09. 23:23:56

@mentorosh lecsó: csak ne hagyd, hogy megszólaljon..... szedáld le előtte :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 23:26:31

@oh..my.....: Nem most kell a képernyőn lenni, amúgy pl. Lacikának esküszöm, hogy jelenleg vannak esélyei a végső győzelemre. :-D

Oh my... 2018.12.09. 23:26:33

@VV Erőlegény: lője, lője, okké, de még mindig inkább ő, mint az ordenáré felnőttfilmes-style Baukó a tevepatás gatyóival meg a kipakolt gumi"csöcs"eivel (sic! őt idéztem, én kérek elnézést) és az elviselhetetlen modoroskodásával... eh, egyik xarabb, mint a másik!

Nyuszomuszo83 2018.12.09. 23:28:08

@mentorosh lecsó: Jól van na! Egy sima egy fordított!

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:29:05

@Mók_Ica: van némi tapaszTalat, hogy hogyan kell a "női nyihogást" punc@nyalás útján a 0 felé konvergálni... ;) :P :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 23:31:01

@oh..my.....: Úgy látom, hogy néhány adással le vagyok maradva, lesz mit bepótolnom. :-)

,, 2018.12.09. 23:31:26

jó éjt mindenkinek!

Oh my... 2018.12.09. 23:31:41

@VV Erőlegény: miért? sztem ott kell lenni mindig, csak nagyon nem mindegy, hogy mivel, mert könnyen Ratyis sorsára juthat az egyszeri játékos.. ;))
eh Lacika... az egy fogalom, soha még szabad szemmel gyak. alig látható játékos nem volt ilyen népszerű, mint ő, jelenleg - de hogy aztán ez meddig tarthat ki...? meglátjuk ;))

bElannaTorres 2018.12.09. 23:34:04

@oh..my.....: ja köszi, már nem emlékeztem, hogy ő is csajozógépnek ment be, mondjuk az első két részt félszemmel néztem, mert túl sok volt az ordibálás

agimano 2018.12.09. 23:34:22

@bElannaTorres: bocsi, véletlen félreolvastam, amit írtál, azt olvastam, hogy nem látja normálisan Krisztián viselkedését, de azt írtad, hogy nem látja normálisnak. Igen, egyetértünk akkor.

Oh my... 2018.12.09. 23:34:24

@VV Erőlegény: ne aggódj, nem vagy lemaradva, én is csak a tegnapi vv-light ismétlés-maratonnal műveltem ki magam, mert ezt a hetet nagyjarészt kihagytam... :)

Mók_Ica 2018.12.09. 23:34:55

@mentorosh lecsó: ebben biSZtos voltam/vagyok :)))))

jó éjt, puszi :))) holnap veletek ugyanitt :)))

mentorosh lecsó 2018.12.09. 23:35:05

A Hogyvolt TeeeesssaNŐK és Teeessákk a legNAGYobbak !
Minden beütött "karakter" aranyat ér !!!!
TiK vagytok a NumeróÚnó !!!

Hálás köszönet érte !
Lecsó balra el...
(várom a hétfői dózist)

Oh my... 2018.12.09. 23:42:20

@bElannaTorres: igenigen, csak ő lájtibban adta elő magát, mert hogy az "anyukája", tudod, megígértette vele, hogy semmi durvább szexműsort nem ad elő majd a nézőknek, sokáig ezzel altata a csajokat, és Erával, amikor kiment párbajozni, vmi olyasmit dumcsiztak meg, hogy majd ha visszajön, lesz valami - feltéve, hogy " az anyukája megengedi" - mondta Era -, .... vagy vmi ilyesmi, mindenesetre eléggé vicces volt.

Oh my... 2018.12.09. 23:44:03

jóccaka minden aludni térőnek!

nicu71 2018.12.09. 23:45:27

@VV Erőlegény: ha, és nagyon feltételesen, nem változtat semmit sem a játékán, amiben azért kételkedek, mivel a szerkesztők mozgatják a szálakat, akkor jelenleg tényleg van esélye Lacikának.

Oh my... 2018.12.09. 23:46:55

@Maximista vagyok: jelentem értettük, megtesszük, amit a haza megkíván... ;D

Oh my... 2018.12.09. 23:51:49

@Nyuszomuszo83: ohh de EKG, hogy nyaljam meg a szívritmusod tessa!!!!!!

elcsi84 2018.12.09. 23:53:32

@,,: Semmi nem volt Era és Hunor között, így azt nem baszhatta el. Hunor az összes csajt megmászta már Vivin kívül

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 23:54:46

@Maximista vagyok: Sztem Radics sem volt ilyen suttyó, mint Krisztián. Illetve ő is suttyó volt, de nem volt ilyen ostoba.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.12.09. 23:58:07

@elcsi84: Megmászást azért még nem láttunk róla sem a Belevalóban, sem a Blikkben. Fogdosni persze fogdosta az összes csajt. Egyébként ezt az Era féle tattikát csak elvakultan elfogult ismerősök tudják védeni itt a hogyvolton.

elcsi84 2018.12.10. 00:04:32

@VV Erőlegény: Nem láttam még itt, hogy bárki védte volna a "taktikáját", ami amúgy Csoki esetében nem taktika szerintem. A többit meg már akkor eltolta, amikor visszajött és elszállt magától. Most már arra kell játszania, hogy nagyrészt mindenkivel jóban legyen, úgy max kihívott lehet.

Dauda András 2018.12.10. 00:25:31

Sose tudtam h ilyen etikett van a szauna használatra.
Miért a profik gatya nálkül pucéran tolják?

Oh my... 2018.12.10. 00:46:06

@Nyuszomuszo83: nap kommentje, minden tekintetben! xDDDDD

Costanza 2018.12.10. 04:46:31

jaaaaaaaaaaaj Anusz megy vissza a balettbe ugralni. Kardomba dolok. Mehet ki a real lifeba abuzalni igazi embereket. Csak nehogy az arca meretere szabjak a segglyukat a vegen a nagy karrierben majd a jovoben. Ja de.

Costanza 2018.12.10. 05:06:53

es Roli akkor is ugy beszel mint a halott don Corleone.
www.youtube.com/watch?v=v75CFbaajKg

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 05:34:13

Jó reggelt! Tegnap mindenről lemaradtam, de majd pótlom :)
Kicsit már visszaolvastam. Szerintem vvv laszika faszára fog rávetődni.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 06:36:49

Körkérdés! Megdugja csoki ribancot párbaj előtt?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 07:12:21

A hörcsögképű közellenség, nem lesz szoros mint a Radicsé, talán néhány strigó szavaz rá, meg a hozzátartozók, 30%ot max összakaparnak neki, fantomkép visszamegy akárki is legyen az.

2018.12.10. 07:24:46

@Maximista vagyok: a Mór megtette dolgát, a Mór mehet ;-)

Im just here for the comments 2018.12.10. 07:30:01

Ezek szerint csak én érzem azt, h Krisztián bárki ellen visszamegy?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 07:31:29

@Im just here for the comments:

nagyon rosszul érzed :))
nőgyűlölőbb mint Ratyics, ráadásul még buzi is :)
megy a levesbe Ánuszka.

@úgymond olvasó mmkk:
:)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 07:57:15

@mézescsók: többet látsz bele, mint ami!
De tisztellek, csak egy jó ember tud így fogalmazni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 08:02:59

@Hedo a szadista szexista anyuka:

kérdés melyik a ribanc ? :)
Era vagy Vivike ? :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 08:09:48

@szociál: jogos! itt erára gondoltam.

vivike talán laszika faszára ugrik, de önként jelentkezik rolika, hacsak nem babonás és fél a pinaátkától. hunorból nem nézem ki, de fene tuggya. greg nem találja elég csillámpónisnak vivike lelkét, szóval nem akarja megdugni. csoki el van az era renyhe bázissal. van még bent pasi?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 08:18:58

@Hedo a szadista szexista anyuka:

mivel Era terve az hogy felcsűrje Renyhe fejét ezzel a csokis románccal, sanszos hogy ujjazásig elmennek.

Im just here for the comments 2018.12.10. 08:27:00

@szociál: hát ez még nem ok a kiesésre, Era, Adri, talán még Roli ellen is visszajönne sztem.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 08:33:26

@Im just here for the comments: a ratyis és csoki imádó fészbukkos vv9 csopiban is rühellik ánusztot!

2018.12.10. 08:41:06

Ez a lánykérés nekem fájt

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 08:41:10

@Im just here for the comments:

Roli ellen ? :))))))))))))))))))))))))))))))))
Két véglet.
Szerinted pont a parittyázó csávót juttatják vissza aki a spanja csaját lenyúlta mikor az kiesett ? :))
Meg akinek a legmocskosabb a szája VV ever ? :))
RTL-nek se kell ez a kretén már, mert sorra fogják kapni a büntetéseket miatta.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 08:46:07

@szociál: én úgy gondolom, hogy ez a pakoljátok rám a jelet akció szerkesztői utasítás volt. elmondták kispajtásnak, hogy te márpedig kiesel és örüljél, hogy a büntiket nem fizettetjük ki veled.

2018.12.10. 08:47:15

Mezítláb, vagy titok zokniba makkos cipőben

É2I 2018.12.10. 08:47:59

Na végre, a mókuspatkány megy vissza pumpásgabóka seggébe.

Arra kívácsi leszek, hogy a gyűrűsmenyasszony kinek a farkába ül bele még mókuscickány kiesése estéjén.

Van der Waals 2018.12.10. 08:48:57

Én a csokiról is azt hittem - reméltem - hogy kizúg a 3,14csába pedig ő is egy prosztó. Lehet ez kell a népnek vagy a retekklubnak, tudja a franc. De bízom benne kevés ekkora faksz van a világon, mint ánuszka.

2018.12.10. 08:54:48

Csömörből vödörbe Istenemre

2018.12.10. 08:57:20

Greg szerelmes a ruhahengerbe. Seggibe neki

hereverő heverő 2018.12.10. 08:58:09

Lóreggelt minden kedves hogyvoltlakónak ezen a fos9 (pedig 10) hétfőn. Ne haragudjatok, nem fogok visszaolvasni, nincsen hozzá agyam, még nem fejlődött ki teljesen (sokat éltem vidéken - aki ismeri az idézetet tudja, hogy nem bántásbUl)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 09:00:17

@Hedo a szadista szexista anyuka:

Én is így érzem, már nagyon túltolta a hörcsögképű, max elintézik neki hogy szoros lesz a párbaj, ne legyen megalázó, kint úgy is kapja majd az arcába ha kinyitja a fészbukot :))

@Telepácia Paic Róbert:
Látom az utcán ezt a rengeteg metroszexuális srácot sétálni titokzokniban télen, mert divat :))
kilóg a bokája a minuszban :))
csajoknak még jól áll nyáron, de a palikon.... :broáááh

hereverő heverő 2018.12.10. 09:08:09

@É2I: Nincs olyan, hogy "mindenkire, válogatás nélkül, de a répa győz" - én erre szavaznék

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:10:59

@É2I: nagyon nagyon szeretném, hogy rárepüljön csokira és renyhe meg era közös erővel tépnék meg XD XD XD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 09:10:59

@É2I:

Hunyorra szavaztam.
Renyhe miatt nem menne rá Csokira ,mert a nő kitépné a szívét :)

2018.12.10. 09:14:13

Csokker tuti majd mikor megint olyan picsa részegre issza magát mi előző szerelme kiesésekor. A fasziknak mikor fog leesni, hogy VVV rossz ómen

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:14:19

@szociál: ha ezt bevállalja hunyor nagyon sok szavazót elveszít!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 09:20:45

@Hedo a szadista szexista anyuka:

De azzal sem erősíti a táborát hogy rámozdul Zsura :)
Már pedig a maiban az lesz úgy tudom.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:23:59

@szociál: meg egyébként hunornak már kapáltak! Laszika kiütötte a nyeregbűl, meg era is csokira vágyik, nem tejbegrízre ...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 09:27:20

@Hedo a szadista szexista anyuka:

Lacika mit alkotott, valamiről lemaradtam ?
Rappelt egyet ? :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 09:28:23

@úgymond olvasó mmkk:

Lacika legszebb pillanatai, és sokszorosítani egy képet róla ahogy nyírja Csoki haját :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:28:47

@szociál: nem, nálunk itt a hv-n laszika nagyobb sztár, mint hunor. mondhatni tuti befutó. robin2

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:29:43

@szociál: laszika valamelyik csajt is jól megsimogatta, talán adrit?

Maximista vagyok 2018.12.10. 09:30:42

Reggelt. Alvás után sem tudok rájönni hogy PP mire gondolt amikor azt mondta hogy a héten mennyire sok tattikát láttunk :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 09:31:28

@Hedo a szadista szexista anyuka:

azt tudom hogy prezindent, de mikor villant végre valamit ? :)

lekvárlak Lacika ! :)

É2I 2018.12.10. 09:31:58

@úgymond olvasó mmkk: Yepp! :D

Egy igazi jókiskurvaanyázást mégis a csokoládé szopogatása eredményezne. Bár lehet a reni azonnal kirugdosná - nem hogy csokker ágyából - de a vellából. Leszabgatná azt az igénytelen - félmilliós (lófasztvótannyi) - póthaját :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 09:34:10

@É2I: hülyék.akit vinni lehet, azt úgyis viszik.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 09:34:12

Jóóóóó napot és hétfőt drágaszságok!
A tegnapiakra! Ha hunyor ráfanyalodna Vivire azzal magának ártana, bár férfi és néha nem képes agyban gondolkodni,. Ánusz lemorzsolódása után Vivi szerintem rá fog mászni max Laszika, de Rolira nem hiszem, apatest nem tetszik neki, a díszpintyekre bukik, ezekre az ecsethajú buzernyákokra. Erát szeri ntem gerincre vágja Csokesz, de abból fight lesz és akkor tényleg Reni megmutathatja van-e kontrollja vagy kamuzott, mert vagy nekim egy Erának a parittya végett vagy elengedi a témát és hagyjaafaszba! Zsu tetszik amúgy Hunornak, mert sokkal természetesebb mint a benn lévő szörnyek, nincs póthaja sem.
Amúgy még mindig feszegetem a kérdést! Ha Ánusz Zsura rakott miért gondoljátok 1000%-ra hogy Adrit viszi? Zsu rühelli ugyanúgy mint Adri! Bár én szeretném ha Adrit vinné, már csak azért is mert az csak generálná a fog és gyülölet cunamit! :D

É2I 2018.12.10. 09:36:14

PornóBajuszPéter (PBP) tegnap is jó kifejezte magát. Azt külön tanítják nekik, hogy véletlenül se ott vegye a levegőt ahol kellene? De azok a repper mozdulatok se semmik amivel 25 éve is ciki lett volna megjelenni.

Maximista vagyok 2018.12.10. 09:38:20

Győzi kedvéért énekeljük el együtt a TANDEMBAUMOT :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:39:03

@Nyuszomuszo83: Ánusznál becsípődött, hogy az elején szintike és adri voltak a szimpátia szavazás vesztesei

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:40:41

@Maximista vagyok: győzi kedvéért gyufát adok, ha egy hordó kerozinon üldögél

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 09:45:04

@Maximista vagyok: felajanlok nemi kerozint a latvany erdekeben

Maximista vagyok 2018.12.10. 09:46:19

Az megvan hogy Reni állítása szerint négyesnél rosszabb osztályzatot nem kapott? :D Most már tiszta sor hogy kisegítőbe járt. A szefósok között lehet hogy ki is tűnt :) CharlieN Chaplin ugye Renike?

Maximista vagyok 2018.12.10. 09:47:23

@úgymond olvasó mmkk: milyen az a nemi kerozin? :D tudom, hozzam a sámlit...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:49:45

@Maximista vagyok: nem mindegy? úgyis csak a lelkét akarjuk megbaszni

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 09:50:04

@Maximista vagyok: ketto samlira allj, legyszives, nem egeszen jott meg helyre a hatam :D

bel ami 2018.12.10. 09:50:27

Nem volt az jó, Kriszti ánusz, hogy kérted a sok jelet,
de nem baj, majd Pumped Gabó megszervezi védelmed!

hereverő heverő 2018.12.10. 09:51:04

@Maximista vagyok: Attól lobban fel a szerelem lángja, na. Ahol működik a kémia, ott kőolajból párolják le a párocskák.

Maximista vagyok 2018.12.10. 09:52:28

Várom már a párbajon megjelenő sittegyletet.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:54:14

vajon elmegy a párbajra ratyis szurkolni? hiszen ánusz önzetlenül vigasztalta az özvegyet

hereverő heverő 2018.12.10. 09:57:07

@Hedo a szadista szexista anyuka: Szerintem nem megy el. Nagyon csúfosan maradt alul, tulajdonképpen bárki ellen kiesett volna, és ez a kis szoldíd, csendes, megértő lelkének még ma is fáj. Egy RTL-be elmenni? Majd csak a tecső csatornán fog Ánusz mellett uszítani.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 09:59:47

@hereverő heverő: gondolod, hogy ratyi egy percet is szánna ánuszra??? szerintem igyekszik úgy csinálni, mintha sosem ismerte volna

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 10:00:34

@Hedo a szadista szexista anyuka: Jaaaaa, hogy ennyike??? Óóóó, hát neki édes mindegy, akkor ki volt utolsó, azóta eltelt több mint egy hónap! Vakon van mint stivie! :D Remélem szép lesz a vasárnap mikor pofára csapódik arccal előre, majd úgyis átszabják csöppnyi mókus pofiját! :D
Amúgy tegnap újra nézve az ismétlést, Zsunak a geci szó fájt, ezért is kért bocsánatot ez a gyökér, de a degenerált nem érdekelte különösebben. Tehát Zsu nincs tisztában a degenerált szó jelentésével! Követelem, küldjenek be egy értelmező kéziszótárt! :D

Angora Cardi 2018.12.10. 10:01:13

@Hedo a szadista szexista anyuka: videoja miatt már el is határolódott tőle

hereverő heverő 2018.12.10. 10:02:37

@Nyuszomuszo83: Szerinted Zsuzsu ellenben tudja azt, mi az a geci?

hereverő heverő 2018.12.10. 10:04:08

@Angora Cardi: Nem jelent semmit. Ratyis úgy és attól határolódik el, ahogy a pillanatnyi érdekei diktálják, bárkitől bármikor, és vica versa.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:06:19

@Angora Cardi: szegeny artatlan lelku ratyics, nem birja feldolgozni anuszkacska videocskajat, istenem. zokogok. bezzeg o, a hos lovag, aki mindig tisztelettel beszelt a nokrol, meg ugy altalaban mindenkirol, egy szent! szobrot neki a hosok terere!

Maximista vagyok 2018.12.10. 10:07:51

@hereverő heverő: szerintem Zsu már amnyira hülye hogy jó. Ráadásul ha hazaviszed nem igényel sok időt. Adsz neki egy doboz gyufát és órákig disconnected.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:10:46

@Maximista vagyok: errol az a szar vicc jutott eszembe, hogy "hogyan foglalod le a szoke not orakra? fogsz egy papirt es mind a ket felere rairod, hogy lapozz" megyek a sarokba vezekelni

Angora Cardi 2018.12.10. 10:11:13

@úgymond olvasó mmkk: @hereverő heverő: Nekem úgy tűnik, ő elég vonalas ebben a dologban, mert más a nőkkel bárhogy is viselkedni, de az ő "köreiben" a férfi férfival hálás, akkor is ha csak pénzért - főbenjáró bűn... Természetesen csak tippelgetek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:13:54

@Maximista vagyok: a masik meg: "hogyan tanitod meg uszni a plazacicat? bedobsz egy tukrot a medencebe" ez mar tenyleg a legalja, oszinten sajnalom

@Angora Cardi: megrendelem a szobrot

Maximista vagyok 2018.12.10. 10:15:35

Lacika mint predator mikor kezdi levadászni az alieneket?

Angora Cardi 2018.12.10. 10:15:41

@úgymond olvasó mmkk: Tudom elvicceljük, meg nyilván elítéljük minden oldalról, de attól még tartom, hogy Ratyicsnak Ánuszka haverilag igen elvágta magát :D

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 10:15:45

@hereverő heverő: Azt tudja, mert már látott olyat természetes valójában! :D Meg az számára egyértelmű szó, hiszen használni is szokta! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:16:50

@Angora Cardi: persze, ez egyertelmu. bezzeg ha egy noveros videJo kerult volna ki Anuszrol, attol nem hatarolodott volna el a kis kotsog

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 10:17:33

@Maximista vagyok: Ez a nőőőő??? Dehogy pont hogy elkezd pofákat vágni, kérdezősködne, majd megsértődne, hogy ő miért csak egy dobozt kapott és mekkora szemét vagyol hogy ennyivel ki akarod szúrni a szemét! Viszont az nem jutna eszébe, hogy tüzet is okozhat! :D

Maximista vagyok 2018.12.10. 10:18:47

@Nyuszomuszo83: mire rájönne hogy nyílik addigra szétvágná késsel

hereverő heverő 2018.12.10. 10:19:39

@úgymond olvasó mmkk: :DDDD Elhatárolódok!

@Angora Cardi: na majd térjünk erre vissza 4-5 év múlva, amikor Ratyist kábszerterjesztésért és garázdabillegetésért lecsukják mondjuk 15 hónapra, és mire kijön már csak az emlékeiben fog élni a recsegős fing hangja.

Angora Cardi 2018.12.10. 10:22:52

@úgymond olvasó mmkk: Azt megdícsérte volna nyilván :)
@hereverő heverő: Ez minden körülmények között előfordulhat :)

Angora Cardi 2018.12.10. 10:23:36

@Maximista vagyok: Lacika titokban már vadászik, azért nem látod, mert titokban.
:D

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 10:24:15

@Angora Cardi: Szerintem meg sem ismerné a nyilt utcán, mivel a retek levette a kezét ratyicsról nem kell megjelennie közönségtalálkozón párbajon semmilyen retek által a vv-hez köthető eseményen, várja csak nyugodtan a bírósági perről szóló megkeresést! Így ha találkoznak akkor az Ánusz megkeresése révén lehetséges, és gyanítom Radics el fog zárkódni ettől, hiszen kiderült a múltbéli pumpedes akciója, amelyet Radics mélyen elítélt mielőtt beköltözött volna. Azóta sem hiszem hogy változott volna a véleménye ezzel kapcsolatosan! :) Tehát Radics sskk nem lesz ott semmilyen párbajon, Ánuszt meg lehet megsózza amiért kezelgette Vivijent, csak azért hogy a kis buzigyerek tudja hányas a kabát illetve azért is mert buzi! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 10:24:38

@hereverő heverő: off! férjem bemutatott a haverjainak és 10 perccel később már azt mesélték, hogy a dönörű adonixom egyszer olyat fingott, hogy 5 percig állva tapsolták!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:24:55

@Angora Cardi: Laszika mar elesiti a predatorkellekeket

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:25:47

@Angora Cardi: tattikai simi helyett tattikai alvast tettet, csak hogy mindent jol megfigyelhessen, a kis ugyes!

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 10:25:57

@úgymond olvasó mmkk: Naaa ez tuti! Bár követte Ánusz a páldját amilyen szépen nyilvánult meg a nőkről! Broáf!

Angora Cardi 2018.12.10. 10:27:10

@úgymond olvasó mmkk: lehúzott szemhéj mögül pretorkodik azaz lekvár

Angora Cardi 2018.12.10. 10:27:59

@Nyuszomuszo83: Felőlem nyugodtan kardélre hányhatják egymást a társadalom eme mocskai :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:28:41

@Angora Cardi: elhatarolodok minden tovabbi elemzestol ugymond, meg a vegen mindenki be akar majd lepni a Lacila fan clubba, azt meg nem hagyhatom!

hereverő heverő 2018.12.10. 10:28:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: hiszen már megállapítottuk, hogy ettől férfi a férfi! :D
Látod, amikor a barátok a bizalmukba fogadnak, felkészítenek a közös egymás mellett élés minden aspektusra, hogy nehogy meglepődj amikor egyszer csak megcsendülnek a poharak a szekrényben

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:30:15

@Angora Cardi: gyuttment csuszkokat nem engedunk be a szentelybe! :DDD

hereverő heverő 2018.12.10. 10:30:26

@úgymond olvasó mmkk: Én akkor is a parízercsöcsnek drukkolok.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:31:44

@hereverő heverő: ki mondta, hogy beengednelek a fanclubba? naugye! (az melyik?)

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 10:36:45

@Angora Cardi: EKG Nyusz! Társadalmunk a két nyomorék népművészeti cserépedény megszűnésével csak javulna! Kettő mínusz, úgyis rohangál kismillió ilyen retardált (sajnos)!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 10:37:35

ömm, ki ki mögé fog állni? az elhiszem, hogy ánuszkának jól esni egy csoki hátulról jó mélyre ;) na, de a többiek?

Angora Cardi 2018.12.10. 10:39:41

@Nyuszomuszo83: sajnos.. pontosan! :D
@úgymond olvasó mmkk: a jóból mindenkinek juttatunk :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:41:15

@Angora Cardi: most nem vagyok empatikus kedvemben :D

hereverő heverő 2018.12.10. 10:42:18

@Hedo a szadista szexista anyuka: VVV, Era, Csoki, Renyhe Laszika lesz a mókus örs. A többiek attól függenek, kit visz ki. Pl. Roli mögé csak Hunyor meg talán PUA állna, de ha Adrit viszi, akkor Zsuzsu Hunyor és Roli is mögé menne.

napitroll.hu/fajl/11845

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 10:42:48

@Hedo a szadista szexista anyuka: Ánusz mögé: Csoki, Vivi, Era, Laszika, Greg, Roli (ha Adri lesz a kihívott) Renyhe, Hunyor
Adri: Zsu

Ejj de szép lenne, a fejek amikor Adri visszatipeg! És 158 cm pont mint én!!!! :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 10:47:13

@Angora Cardi: az univerzum szuletesem ota szopat, megszoktam, figyeljen csak a rohadek :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 10:48:53

@Nyuszomuszo83: Adri Zsu duóért hajlandó lennék újra nézni :D

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 10:51:15

@Hedo a szadista szexista anyuka: Ugye, hogy ugye!
Azért nem látom Adri mögött Rolit mert a Ginu mögé is ketten álltak és balhéztak örökké, sőt Adri nagyon keményen hazug kutyázta Rolit. Így nem hiszen, hogy Roli ezek után beállna mögé, inkább a fogát huzatná ki érzéstelenítés nélkül! (De lehet csak én vagyok ilyen hülye hogy ennyi önbecsülést savazok neki, aztán a faszt) :D

Sanda.Ipse 2018.12.10. 10:57:56

Belenéztem néhány videóba a csatorna honlapján.
Elképzelni sem tudom, hogy BÁRKI ellen visszamenne ez a gusztustalan féreg. Humora nincs, amennyit láttam belőle egyetlen tevékenysége alváson kívül dugni az egyik műhajút. A műhajúnak gondja van az egyik lány magasságával (inkább alacsonyságával), míg törpeuszkár dugódanijában semmi kivetnivalót nem talál. Igaz, hogy ágyban eltűnnek a különbségek:)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 10:58:08

@Nyuszomuszo83: érdekes kérdés. meg az is, hogy era most nagy pajtása ánusznak, meg csoki is haver, csokinak meg renyhe. szóval era és renyhe egy csapatban, na az kész cirkusz!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 11:07:23

@Hedo a szadista szexista anyuka: az parádés lesz! Azért valljuk be nagyon szépen kutyulja a szart Csoki, mert mindig két nő van a közelébe- az más kérdés milyen nők- de első körben Ginu- Renyhe, majd most Renyhe- Era. Ha kiesik Ánusz, beszállhat a hárembe Vivijen is akár! Abban biztos vagyok hogy Era félelme nem alaptalan, hogy Renyhe megtudja! Nem tudom még eldönteni hogy era részéről ez tattikai lépés hogy Csokival összeszűri a levet ez által provokálja Renyhét, akit kinn akar látni a vellából akár úgy hogy Renyhe tettlegességgel hálálja meg a felé intézett cuki cselekedeteket. Ha nem tattika hanem csak szimplán viszket Era pöcke akkor itt bassza el a nézőknél a cérungot végérvényesen, eddig is idegtépő volt a viselkedése, de ezt már nem fogják tolerálni a nézők, mert Renyhe áldozatszerepben fpog tetszelegni, ez által sanszot kap hogy a két lány közti esetleges párbajnál úgy felhozzák- és valljuk be van mivel mert örökké szerepel- hogy Era 10%-al esik ki a gheccibe! :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 11:16:43

@Nyuszomuszo83: renyha bármit tesz, csak egy trampli, bunkó, műveletlen, gusztustalan, hazug, ripacs! És akkor is ezt mondanám, ha nem dakota lenne

,, 2018.12.10. 11:32:36

@Maximista vagyok: azt a magyarra értette csak szerintem.

katemoss 2018.12.10. 11:38:34

@Van der Waals: ok, de Csokker akármekkora prosztó, legalább szórakoztató néha. Én legalábbis tudok rajta nevetni. De Ánusz mégis mit tesz hozzá a műsorhoz? Eszik, alszik, b@szik és kb ennyi. Olyan szinten irritál a lénye, ha most nem esik ki, én eskü nem nézem többet ezt a sz@rt... :D
Meg hát tényleg nagyon érdekes lenne a folytatás, mert Ribike nem hiszem, hogy sokáig bírná kuki nélkül. Ánusz távozásának éjszakáján világát nem tudná, és Csokker vagy valaki biztos megvigasztalná. :)

BarBwire 2018.12.10. 11:46:54

@Nyuszomuszo83: Reninek azért van esze, ez a legyünk barátok is egy jó húzás volt tőle, mielőtt baj lett volna belőle. Era meg sültbolond, ha hagyja magát beakasztani.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 11:50:07

@Hedo a szadista szexista anyuka: @BarBwire: tök mindegy hogy réti nigger vagy sem, de én is azt látom van némi esze ha nem is sok maradt az agyrágó bogár áldásos tevékenysége által.
Erának a kezdeti magaslatok után úgy hanyatlik az intelligenciája ahogy vivi repült ágyba Radicssal! Kurva gyorsan!

,, 2018.12.10. 11:52:54

@BarBwire: @Nyuszomuszo83: nálam is kezd feljönni Reni. Félve mondom ki, de a lányok közül jelenleg neki drukkolok.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 11:54:31

@,,: EKG! Valahogy én is! Amilyen hülye engem jobban szórakoztat mint a bárgyú Zsu. A tegnapi egyedül ivászata is jobban tetszett mint bármelyik ribi eddigi megnyilvánulása! :D

2018.12.10. 11:54:42

Nekem már nagyon sok Csokker majomkodása. Menjen vissza a fára ott talál majd egyszinten levő társakat. Csak a banán nem olasz kaja

,, 2018.12.10. 11:54:58

@BarBwire: @Nyuszomuszo83: bár ez attól függ majd, hogy sikerül-e megőrizni az önuralmát Erával szemben, és nem megy le Vivi szintre.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 11:56:27

@,,: én lányok közül is lacikának szurkolok

É2I 2018.12.10. 11:56:45

A savazás állása: csokker az élen 47%-al, hunyor leszakadva követi 22%-al, majd laszika 19%.
És már van szavazat a leszbi megoldásra is :)

,, 2018.12.10. 11:59:32

@Nyuszomuszo83: Csokit le kéne építenie magáról teljesen.

Magentax 2018.12.10. 12:00:52

Sziasztok! Engem már Erától ráz ki a hideg. Ahogy megállás nélkül kárál, kerepel, egy szavát sem érteni (ami amúgy nem baj), ugyanazt a gumicsontot rágja napokon át, mindenkibe beleköt és egy mondatot nem hagy végig mondani senkinek, mindenbe belekerreg. Fujjjj, undormány egy némber.
Ánusz remélem aláírta a halálos ítéletét. Én még akkor is ellene szavazok, ha netán Erát hívná ki (pedig őt nagyon szívesen baxnám ki)
.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 12:01:02

@,,: Ahha, és elkezdeni játszani! :D Bár az a sejtésem, hogy alvótárs nélkül nehezen bírná, így kerítene valakit hipergyorsan!

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 12:03:37

@,,: Szerintem de, lehet Era viselkedése kiváltja belőle a nyóckeres "ghettósvagyok" Missy Elliot-os Vivi stilust és akkor meg megbaszhatja!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 12:03:54

@É2I: és melyik lány vállalná be? greg?

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 12:04:55

elképzelhető, hogy csoki édes hármasban nyomja erával és vivikével miközben renyhe nézni őket?

,, 2018.12.10. 12:06:51

@Nyuszomuszo83: jaja, ezért írtam ha így lesz, elengedem! Ez lesz a teszt:)

BarBwire 2018.12.10. 12:16:48

@,,: A gond az, hogy teljesen el vannak szigetelve a külvilágtól, és nem látják át a dolgokat. És lemennek egymás szintjére. Lehet azt kéne, hogy elvonulni, átgondolni, dönteni, kitartani. Na ez nem mindenkinek megy.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 12:22:51

@,,: Vivike freestyle-ban nyomja csak kurva szarul! :D
Greg egy kétszínű affekta szemétláda! Remélem a melegtársadalom is kiveti magából amit művel benn azt a való életben is így csinálja. Ha ez neki az őszinteség akkor én tuti nem kérnék belőle!

Sanda.Ipse 2018.12.10. 12:25:37

@BarBwire:
Csak az tud lemenni egy bizonyos alsó szintre, akinél az a szint egyébként is létezik.

Van der Waals 2018.12.10. 12:32:54

@katemoss: a vv9- ben engem a hogyvoltok meg a kommentek szórakoztatnak semmi más:). Na jó a sulihetes önégetés egész vicces volt. Csoki nekem nem szimpi, ez a vvv ribi szindróma nála is meg van de ő nem pecs pedig kb ugyanaz csak csokirúddal (agyban illetve annak hiányában ugyanaz). Én Zsu fan lennék ha a tánccal nem baszta volna el, így még hezitálok. Kell hogy fogyi nyerjen és ne vadbarom ha az igazi csillámvivinek nem ment!
A műsorvezető kiscsaj tényleg ilyen frankó volt amikor játszott, hogy "műsort" vezethet?

,, 2018.12.10. 12:41:31

@Sanda.Ipse: mindenkiben létezik, mert mindenkinek van hüllő agya:) csak ehhez jön a nevelés, szocializáció, az agy fejlettsége, önkontroll, egy csomó tanulható dolog.

katemoss 2018.12.10. 12:43:21

@Van der Waals: én Zsu-nak szurkolok, de nem fogja megnyerni.... :( Én a táncát is betudom a fogyatékosságának.
Csoki pedig jobban csinálja a műsort, mint mondjuk Ánusz, helyén kezelve nekem vicces tud lenni. Persze sokszor túltolja, de engem nem zavar. Persze ne nyerjen, de hát ezt a bent lévők 100%-ára mondanám, nem érdemli megy egyik sem a nyereményt, a végén valaki ezek közül a véglények közül mégis gazdagabb lesz annyi pénzzel, amennyit én nagy valószínűséggel soha nem fogok egyben látni.. Hát ilyen az élet.. :)

bel ami 2018.12.10. 12:46:23

Megvédem Ánuszom a nyált fröcsögőktől:
hé, el a kezekkel kedvenc köcsögömtől!

Pumped Gabó

bElannaTorres 2018.12.10. 12:51:21

@Van der Waals: én zsu fan vagyok továbbra is :) táncnál annyit értett, hogy szexi tánc kell így oldotta meg, csoki utánzása teljesen jól sikerült, semmi dögös nincs a lányban mozgásra.
Annyiból sajnálom, hogy most már eléggé látszik, hogy csak őszinte tud lenni, ezért biztos lesznek olyan mondatai amivel elvágja magát, a többiek meg tudják hozni a kötelező szerényt stb.
@katemoss: Csoki nálam is feljött, jól csinálja a műsort

Van der Waals 2018.12.10. 12:58:13

@katemoss: jajj ne add fel! Oké rendes munkával nem lehet ezt adom max negatív előjellel. De hátha lesz vv10!!! Vajon ha a castingon eljátszod a sík hülyét, megtanulod használni ezeket a szavakat " tesa, geccii" meg valami új szót bedobsz a parittyázás helyett, pl. panírozás, vagy desztillálás akkor át tudod baszni a szerkesztőket és bejutsz? Ott meg ha az embernek több agya van mint egy 20 forintosnak, simán ki lehet csinálni mindenkit tattikailag mint Atesz tette. VVKate

Van der Waals 2018.12.10. 13:08:26

@bElannaTorres: Zsu nem dögös, kis cukibogyó!

Van der Waals 2018.12.10. 13:09:37

@bElannaTorres: mármint Zsu cukibogyó, de tényleg fel fogják falni még egyszerű ármánykodással is.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 13:30:51

@Van der Waals: Én egyszerűen nem látok benne semmi cukibogyót, viszont annál több irigységet és rosszindulatot! Amiért felfalják az az eszének a teljes hiánya! :D

Maximista vagyok 2018.12.10. 13:33:24

Zsu cukibogyó :D:D:D:D nekem teljesen más jelzők jutnak róla eszembe, de kinek mi ugye...

É2I 2018.12.10. 13:33:46

@Hedo a szadista szexista anyuka: Greget külön soroltam fel - nem sok szavazat jött rá.
Végig gondolva, hogy melyik liba vállalná be, igen csak zsuzsu, mert kb. ő van annyira hülye. a többi szerintem inkább megtépné, mint sem lenyomjon vele egy smárt.

Most felsejlett előttem az előzőből az áválinke, na ő kellene még most ide. Igazi dakota ribanc meccseket kapnánk :P

É2I 2018.12.10. 13:35:29

@Van der Waals: Nekem ebben a bogyós témában inkább a dili lenne az előtag.

bElannaTorres 2018.12.10. 13:36:33

@Van der Waals: igen, így lesz, én pl nem látom rosszindulatúnak, csak túl őszintének és naivnak. Kicsit fogyatékos. Az ilyeneket nem szokták szeretni.

fujimo 2018.12.10. 13:43:17

@Nyuszomuszo83: ráadásul végtelenül sértett... biztosan szét szívatták már... és valszeg ettől is ilyen érzékeny...

...a cukibogyót én sem értem... :D ...igazi agyilag rettenet, akit wc kefével csapkodnék, minden mondata után... :))

...ugyanakkor elhatárolódom magamtól is, mert rajta konkrétan azt érzem, h nála tényleg van valami mentálhigiéniás deficit... így meg már megszólni sem olyan kedves...

...lényeg, h én nem akarnék vele egy légtérben tartózkodni sokat... semennyit leginkább... :)

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 13:53:41

@fujimo: Nekem olyan mint aki egy burokban nevelkedett és élt volna egészen idáig! (Törölköző magára tekerése, körömcsipesz stb.) Ergo a szüleiből sem nézek ki nagy észt. DE minden szavaddal maximálisan egyetértek! Én rosszindulatú vagyok, meg gonosz de ezt eddig sem tagadtam, viszont nem is megyek magam mutogatni ilyen műsorba. A VV9 kezdete óta savazom ezt a szerencsétlen ostoba nyomorultat, mert nem szerethető, nem okos, nem kedves, ellenben buta, irigy, rosszindulatú, végtelenül hiú kis hisztérika! Ha egy légtérben kellene velem 1 percnél tovább maradni valószínűleg gyorsan kerülnék Kalocsára a nőibe, mert megfojtanám! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 13:54:16

jaj dicsak, betemetnek az ügyfelek máma', szakadjon meg a hétfő, különösen az a hétfő, amikor egyedül vagyok

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 14:01:46

@É2I: Ádiná aki megszerezte a vadembört? jujj, az fincsi vót! csak úgy csattogott a herezacsi

Maximista vagyok 2018.12.10. 14:11:39

@úgymond olvasó mmkk: nyugi te retek, mindjárt itt a következő hétfő ;)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 14:12:03

No én látatlanban rányomtam Ánusz ellenfelére egy x-et. Max visszavonom ha valami csoda folytán Vivikét hívná ki. Nagyjából ellene lenne esélye, de mivel a parazita ráragadt szerintem vagy Adrit vagy Zsut fogja kihívni.

Nekem mind a kettő nagyobb szórakoztató potenciállal bír mint Ánusz...

bel ami 2018.12.10. 14:17:09

Kerek a Zsuzsu feneke,
jó lenne ha rapnibele!

Van der Waals 2018.12.10. 14:30:56

A cukibogyót kellő iróniával kell érteni. Fogyatékos, de a lakótársai csak segghülyék így marad a pozitív diszkrimináció a többieket előbb agyonverném. Aztán ki nem irigy meg rosszindulatú akárhol nézve nemcsak a vvben, tán lacika de ő egy hal.

katemoss 2018.12.10. 14:41:10

@Nyuszomuszo83: miért rosszindulatú? én semmi rosszindulatot nem véltem felfedezni benne eddig. Végtelenül buta, ezt aláírom..

na mindegy, nekem most egy a lényeg: ÁNUSZ HAZA!!! :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 14:42:24

@katemoss: a rosszindulatot én ott vélem felfedezni, hogy neki soha semmi nem elég jó,

katemoss 2018.12.10. 14:42:49

@Van der Waals: nem válogatnának már be, mert túl öreg vagyok hozzá... pedig tényleg milyen jó lenne: VVKateMoss! GECCCCIIII XD

katemoss 2018.12.10. 14:44:11

@Hedo a szadista szexista anyuka: az, ha valakinek soha semmi nem elég jó, az nem rosszindulatúság. a rosszindulatúság sztem mások elleni áskálódás, gonoszkodás, ez csak szimplán elégedetlenség.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 14:51:07

@szociál: No most kell szavazni Ánusz ellen!, hogy "valódi" érzelmet láss a Vellában :).

Amúgy ja... valahogy fel kellene pörgetni népeket odabent, mert ez a punyadós káromkodós valami nem igazán műsor...

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 14:52:45

@szociál:
-megérdemeltél volna óoszkár!
- Köszönöm, már a jelölés is megtisztelő.
-miért? jelöltek?
-nem

bElannaTorres 2018.12.10. 14:53:51

Mondjuk én azt sem értettem, hogy adrival mi akkora baj, hogy még ánusz is visszajöhetne ellene. Az hogy nem bírja Vivit? :D Még azt is kiderítette azzal, hogy mindenkivel beszélget, hogy Roli kinek ezt kinek azt mondja. Csak nekünk azt annyira nem adják le

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 14:54:15

@katemoss: én csak a sötétben tapogatózom :)
nem ismerem a marsi kultúrát, így zsu is tök idegen számomra

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 14:55:35

@Brigante:

Akárki lesz hörcsögképű ellenfele én szájjal elégítem ki ,ha kint hagyja ezt a pumpással dugót :)

@Hedo a szadista szexista anyuka:

magyarok kijutottak a vébére se rossz :))

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.10. 14:55:52

@bElannaTorres: adri az elején is próbált helyezkedni, hogy itt is jó legyen, meg ott is. bent viszont minden másképp működik, ott ha nem vagy valakivel, akkor csak ellene lehetsz. a semleges nem létezik, azok a gyávák idegen szóval

bElannaTorres 2018.12.10. 14:58:13

@Hedo a szadista szexista anyuka: persze azt értem hogy bent mi a baj, de ez a baja a nézőknek is? Volt már a vv-ben hogy valaki egyedül végigvitte, talán Szabolcs volt ilyen, de ezekre nem emlékszem meg annyira nem is néztem

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 15:00:07

@szociál: :) ez jó :), nem vagy válogatós, de ahogy Machiavelli mondta anno: "A cél szentesíti az eszközt"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:03:28

@bElannaTorres:

Azért Szabolcs bandázott majkával és az okival, konkrétan majka úgy bevédte hogy a döntőig menetelt a csávó.
Szabolcs a Roli megfelelője, csak annyiban nem hogy Roli gömbhal, Szabolcs meg gyúrt bent.
Felrakom háttérképnek hogy Roli szaunázik hason fekve mint egy malacka :)

,, 2018.12.10. 15:03:37

parlament jelenleg jobb a műsor, mint a vévében, csak keveselem a csickkhagheccizést

katemoss 2018.12.10. 15:04:07

@szociál: aszta... :D azért óvatosan, értem én, hogy úgy néz ki, nő lesz az ellenfele ennek a bátor férfiúnak, de mi van, ha esetleg mégis Rolit vagy ne adj isten Kebabot viszi? :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 15:04:19

@bElannaTorres: Szabolcs a Majkával és Okival együtt vitte végig. A második és harmadik évad nincs meg nekem annyira...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:04:27

@Brigante:

vissza szentesítem a számmal, ennyit megér nekem hogy ne lássam azt a buzeráns nőverőt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:05:17

@katemoss:

Tökmindegy milyen gender a lelkemmel szopom le mint Gregorián :)

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:05:30

@katemoss: Rosszindulatúság, mindenkiről azt feltételezi hogy ellopta ezt, azt tőle, közben végtelenül trehány, az infókat viszi, fröcsög mindenkire aki nem azt fújja amit ő, tegnap a tanárok előtt való viselkedése, miként nem azt a jegyet kapta amit ő elvárt, infók szállítása, mikor rohant azonnal Greghez és Renyhéhez, hogy Era meg Ginu mit mondtak , azaz Renyhe meg Radics nem fürdik.Ez rosszindulat!
"Gonosz késztetés egy személlyel vagy üggyel szemben. Ártó szándék, amelyet erős érzelem vagy ésszerűtlen hajlam táplál, és amely arra késztet egy embert, hogy ártani akarjon a másik személynek. "
Emellett irigy is, lásd mikor Reni meg Csoki csókolóztak kár hogy nem mászott a képükbe megnézni miként teszik ezt. Fáj neki, hogy ő nem olyan népszerű mint a bent lévő többi nőnemű. Őt nem dugták még meg, még Hunyor sem pusztult rá!
Én le is írtam, hogy vállalom a gonoszságom és a rosszindulatom! Nekem van önkritikám! :D

bElannaTorres 2018.12.10. 15:05:31

@szociál: :D hát igen ezekre nem emlékszek
Nekem adrival nincs olyan sok bajom, várok is tőle még játékot, de lehet ennyi a csaj, megpróbál valahogy túlélni bent, miközben allergiás mindenkire :D

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 15:06:35

@,,: van infóm a parlamenten belülről, ne gondolod, hogy akkora nagy a differencia. Csak "abban" a villában több a pénz, ennyike...

bElannaTorres 2018.12.10. 15:08:41

@Nyuszomuszo83: szerintem el is vették tőle a dolgokat, a bizalmasa meg bent greg mert talán ő az egyetlen aki nem bántja. Többiekben azért kicsit több a rosszindulat ha egy egy mondatot nézünk. Szerintem dugni sem akar, ha akarná lenne aki rápusztulna, nem is tesz semmit érte.

mobilos perpetuum 2018.12.10. 15:10:08

@Nyuszomuszo83:
Reni és Zsu beszélgetéséből:
R: Nem tudok valakivel hosszú távon rosszban lenni, basszus.
Zs: Nem szabad mindenkit a bizalmába engedni, ezt fogjátok már fel, bazdmeg. Nem hiszem el. Hogy komolyan engem tartotok a leghülyébbnek. Még @Nyuszomuszo83 is. (Ezt nem mondta, csak én teszem hozzá.) És nekem kell ezt nektek kimondani.
@KATEMOSS, és többeknek. "végtelen rosszindulat", vagy egyáltalán rosszindulat. Biztos vagytok benne, hogy valóban nem lopták el Zsu testvére fényképét? Ha ellopták, jogos volt a felháborodása. Ha kapnátok a Mikulástól egy üres dobozt, ti örülnétek neki? Nem a majom Csokinak mondta, hogy ez nem tetszik neki, mégis a feka, aki az ősember-ruhával nem volt kibékülve (MEGYEK HAZA!!) elkezdte szekálni. Ez ám a férfi. Nőkkel szemben bátor.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 15:12:51

jezusom, megyek is vissza dolgozni, miket latok itt, lelekkel szopas meg hasonlok :DDDD

katemoss 2018.12.10. 15:13:40

@Nyuszomuszo83: neked nagyon bögyödben van, nem vitatkozom, mert én Ánusszal szemben érzek hasonló ROSSZINDULATOT! :)
De melyik bentlakóra nem lehetne ráhúzni ezt?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:14:58

@bElannaTorres:

Ha választanom kellene Exradicsné kolompár Vivienn , Renyhe vagy Adri közül akkr Adrit billenteném ki a villából, mert kevésbé irritál.
Az hogy feldagad a feje ezektől nem különösebben zavar, a reggeli képeiért megéri várni, az az ébredős fej és haj... :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:15:56

@úgymond olvasó mmkk:

Ismétlem, bárkit :)
Még Puskást is ha kidobják Ánuszt.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:16:50

@bElannaTorres: Ugyan! Greg múltkori nyilatkozata, az evolúciós héten, hogy milyen hülye Zsu nekem nem azt a látszatot keltette, hogy annyira szeretné. Elviseli, mert össze vannak zárva. Valamennyire szórakoztatja a lány hülyesége és naivsága, de ennyi. Greg ha érdeke fűzné hozzá megölelgetné még a grizzly medvét is! Tény sokat nem látunk belölük csak az egy órákat, de Zsu sok, főleg az arcidegrángásával, mutogatásával stb. Vivi az előzőben szintén retard volt, de komolyan visszasírom, mert szerethetően volt buta, fele ennyi rosszindulattal. :) De ez csak az én véleményem!

Természetesen Ánusz takarogggggyyyy!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:17:39

@Nyuszomuszo83:

Már én sem csípem Zsut, de boldogabb lennék ha előtte esnének ki a lepcsesszájúak.

Angora Cardi 2018.12.10. 15:18:20

@katemoss: Lacikára. Lacika ártatlan.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 15:19:11

@Angora Cardi: vedjed mag Lacikat, amig nem vagyok itt teljes valomban! :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:20:31

@szociál: Nekem jó, de ha Zsu párbajozni megy őt is savazzuk ki minél hamarabb! Kéééérleeeek! :*

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:23:38

@Nyuszomuszo83:

Akkor szavazok Zsu ellen ha Rolival megy, vagy Hunyorral.....esetleg még Lacika is szóba jöhet.

mobilos perpetuum 2018.12.10. 15:25:17

@Nyuszomuszo83: Az, hogy valaki irigy, vagy neki fáj belül valami, te egy összevágott felvételből megállapítod. Sárga volt a színe az irigységtől?
"Őt nem dugták még meg, még Hunyor sem pusztult rá!" Ez pozitívum, Hunyorról meg az előzetesből ítélve korai kijelenteni, hogy nem fog ráhajtani.
Ha lenne önkritikád, elolvasnád a saját kommentjeidet, és észrevennéd, hogy puszta fröcsögések.

bElannaTorres 2018.12.10. 15:26:54

@Nyuszomuszo83: attól még nem szemétkedik vele greg, azt az egyet is megbánta, lehet hátbaszúrná, de zsuzsinak ő a bizalmasa, akkor is ha fordítva nem.
Mondom én nem látom rosszindulatúbbnak a többieknél, csak sokkal őszintébbnek.

BarBwire 2018.12.10. 15:27:35

@úgymond olvasó mmkk: basszus úgy olvastam hogy verd be :-DD

fujimo 2018.12.10. 15:28:00

@Van der Waals: lekvár... amúgy adom... a többit előbb tudnám előre megfontolt szándékkal különösen kegyetlen módon elkövetve bántalmazni... :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 15:29:20

@BarBwire: azt is csinalhatja ez a retek felolem :DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:33:07

@bElannaTorres:

szerintem azóta Zsu bizalmasa Pánpéter mióta megkapták az üzit hogy milyen viccesek együtt, azóta mint ha felkapcsolták volna a villanyt Gregoriánnál és nem meri basztatni Zsut :)

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:37:46

@mobilos perpetuum: Örülnék neki ha nem kezdenél el személyeskedni! Azt hiszem én sem tettem veled! Az hogy én fröcsögök engedtessék meg már nekem! Ha téged ennyire bánt a dolog élj vele vagy bánom is én! rólam meg legyél kedves leakadni, mert ez már nem az első, hogy engem kóstolgatsz! Ez az utolsó hogy a nickneved kiemelve írok rólad mert látom nem érdemes veled semmiféle vitába bonyolódni. Ide tévedsz néha és engem találsz be!
Nyomd el magad!

Köszönöm!!!!

fujimo 2018.12.10. 15:38:58

tudtok légyszi segíteni?

...hogy az milyen újféle módi, hogy egy rakás dolgot nem mutatnak?

...hogy ki rak szőrszálat röné fogkeféjére? ...hogy ki a villatolvaj? ...hogy mi'é kellett kivágni geri és vivi exének szopási hajlandóságáról való értekezését...

...szóval mintha rengeteg szupertitkos dolgot nem adnának közre... és ettől egy ilyen survivor után kinyílik a katana a zsebemben... :)))

WICKEDWITCH 2018.12.10. 15:40:34

Sziasztok! :) Mostanában kissé hézagosan követtem az eseményeket, de hajrá Ánusz ellenfele! Már rá is sáfárkodtam a szavazatomat.
@bElannaTorres: érdekes, hogy ezt írod, nekem pont ellentétes tapasztalatom van. A szomszéd nénit sajnálta mindenki, mert alkesz a férje, de az senkit nem zavart, hogy ő meg egész álló nap a vérét szívta. Tökéletesen egyetértek veled, hogy ez az érzelmi leépítés a legrosszabb dolog, de a házisárkányok pont ugyanezt csinálják, csak néha nem alkoholizmus, hanem pl. gyomorfekély a vége...

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:41:17

@bElannaTorres: Messze van még a vége sok mindent láthatunk is még, hiszen ha azt vesszük alapul Eráról is mást feltételeztünk és mi lett.... Én így látom, más máshogy ez ettől szép! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:42:22

@fujimo:

Azt nem értem minek belevaló ?
Ne vágják ki a jeleneteket az összefoglalóból akkor lehetne 1.5 órás VV-t csinálni Győzi nélkül.
Nem igaz hogy 45 percig azt kell mutatni Csoki hogy táncol, hogyan szórakoztatja a tanárokat, és hogyan szórakoztatja magát, Róliékról meg egy árva beszélgetés sincs bevágva, pedig biztos értelmesebb dolgokról kommunikálnak mint a parittya.

BarBwire 2018.12.10. 15:43:09

@fujimo: van hogy a felét adják le a beszélgetésnek, és az eleje meg lemarad,
szerintem nincs villatolvaj, amit Roli elrakott, azt be is vallotta,
erről a szopási dologról lemaradtam
rengeteg dolog lemaradt

csincsilla72 2018.12.10. 15:43:35

@Nyuszomuszo83: Én nem szavaznám ki, maximum abban az esetben, ha nagyon megborulni látszik. Zsu engem szórakoztat, de minimum elviselhetőbb, mint a kurvák és stricik bandája. Rolit, Hunort és Zsut látnám szívesen a végjátékban. A többi lemming húzhat haza, tetszés szerinti sorrendben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:44:08

@Nyuszomuszo83:

Eráról én is azt hittem hogy tökre rendbe van a csaj, erre most meg ámokfut :))
Teljesen kész a csaj, túl tattikázza magát :))

bElannaTorres 2018.12.10. 15:45:03

@WICKEDWITCH: tudtam hogy rossz példa lesz, de ha jobban megnézed a nőket kb mindenért utálják a hozzászólásokban, de az ilyen nyomorultakat mint krisztián mindig van aki megérti.
Ezért nem szabad példát írni mert mindig van valaki aki fordítva látta.

@Nyuszomuszo83: erát egy percig se kedvelték az emberek, én próbáltam védeni ,meg páran
Radicsot utálták jobban azt kész

csincsilla72 2018.12.10. 15:47:13

@szociál: Era is brutál, de Radics mellet egyszerűen nem kapott adásidőt. Basszus, akadjunk már le a parittyákról meg az óbégatásról és kapjunk végre értelmes beszélgetéseket is. Aztán a BV-be mehet a trash, akit érdekel, megnézi.

fujimo 2018.12.10. 15:47:43

BarBwire: kicsit felülfogalmaztam... összezördültek, hogy a vivi ex palija a gregért hagyta ott... vagymi... úgy konkrétan a szopási kérdést, már én csatoltam hozzá... elnézést kívánok... :))

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:48:26

Akkor én egyedül maradok a véleményemmel, de ez van! Nekem Zsu a halálom, én inkább nézem a többi majmot! De engem idegesít a butasága, az arcának minden rángása, az ujjával való mutogatása és az affektálása. Ez van! Biztos én gondolkodom szarul, meg undok, utálatos, kiállhatatlan vagyok, de ez vagyon! Én vagyok a Zsu ellenes tábor elnöke!

fujimo 2018.12.10. 15:48:38

de akkor nem az én készülékemben van a hiba, hogy az az érzésem, h egy csomó mindent nem mutatnak... (ráadásul a vágásoknál is sok következetlenség akad)

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:49:26

@bElannaTorres: Én kezdetben bíztam benne, de tény hogy nem ő nyerte meg hanem mindenki Radics ellen szavazott! :)

bElannaTorres 2018.12.10. 15:50:44

@Nyuszomuszo83: tegnap is jól el lett szidva egy mondat miatt zsu, vannak többen itt akik utálják, alig van aki lánynak drukkol szóval nem vagy egyedül

Maximista vagyok 2018.12.10. 15:50:52

Állítólag a héten elmarad a hétvége érdeklődés hiányában...

MacákékIcukája 2018.12.10. 15:51:22

@Nyuszomuszo83: ez a hsz-ed pont olyanra sikerult mintha Zsu irta volna :D konkretan az o hangjan olvastam a fejemben :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:53:30

@MacákékIcukája: öööö ezt nem igazán értem, de sebaj! Abszolút nem vagyok azonosítható őbutaságával, szerencsére! :D :D :D :D :D

Maximista vagyok 2018.12.10. 15:53:48

@Nyuszomuszo83: beállok melléd, majd megyünk együtt cigizni amikor köpködnek ránk :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 15:54:10

@csincsilla72:

Lehet direkt a trasht vágják be mert az címlapos lehet a blikkben, az nem hogy Roli beszélt Hunyorral .

bel ami 2018.12.10. 15:54:13

Zsuzsu bolondság,
Zsuzsu mennyország!

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:56:43

@bElannaTorres: Akkor csak a délelötti és kora délutáni műszak akik szemében szálka lennék! Sebaj! :D Szeretek néha különc lenni a véleményemmel együtt! :D (Most mutogatok ujjacskámmal felállva valami magaslatra, rángatja az ideg az arcom és ugrál a szemem, mint egyes ápoltaknak ! :D :D :D )

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.10. 15:56:49

@szociál: Totál el tudom képzelni, hogy amikor a VV9 végetér és lekapcsolják a villanyt Lacika még bent ül valahol és kicsúszik neki - úhh gec, elment az áram...

A csontvázára csak a VV10-et előkészítő munkások találnak rá 2 év múlva :)

bElannaTorres 2018.12.10. 15:57:46

@Nyuszomuszo83: akkor vagy különc ha lánynak drukkolsz :)

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:57:49

@Maximista vagyok: Szerizlek, köszönöm,! Megkínállak cigivel is! :D :D :D

MacákékIcukája 2018.12.10. 15:58:43

@Nyuszomuszo83: hat... most mar nem fogod magadrol lemosni, plane ezek utan :P :P
Viccet felreteve vannak Zsunal ezerszer rosszabbak is a villaban, Zsu neha idegesito, de tkp. ennyi.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 15:58:50

@bElannaTorres: A bentiek közül??? Ááááááá! Egyik sem érdemli meg!

mobilos perpetuum 2018.12.10. 16:01:18

@Nyuszomuszo83: Azért tévedek csak ritkán ide, mert olyanokkal felesleges vitázni, akik kevernek fogalmakat, mint pl. veszekedés, vitázás, felháborodás.

Nem neked.
A butának nevezett Zsu a tizenegy villalakó közül negyedik legjobb eredményt érte el.
( A kisegítő iskolában Csoki hajszállal jobb eredményt ért el, de nyilván nem véletlenül került abba a csoportba.)

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 16:02:04

@MacákékIcukája: Zsun kivül Vivi és Era kereplése idegesítő. Adri semleges számomra, néha mintha ott se lenne. Renyhét nem utálom annyira mint a többit, na nem szeretem, nem fogok drukkolni sem neki, egy fillérre sem érdemes, de nem idegesít annyira mint a többi! Ennyike! :D

bElannaTorres 2018.12.10. 16:02:16

@Nyuszomuszo83: mindig ez van, csak az baj, hogy ez volt a farmnál is, meg a survivorben is. Lehet kritikusabbak vagyunk.

,, 2018.12.10. 16:04:58

@Nyuszomuszo83: ez egy vicc, a lekurvázás stricizés dakotázás nőverőzés férgezés buzizás niggerezés eddig belefért a közönségnek, de ha zsúról van szó akkor a negatív vélemény már "fröcsögés". A nagy lekvárt.

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 16:07:33

@,,: De látom most is engem kóstolgat! De kit érdekel! Elfér a falon! Majd ha nem válaszolnak neki feladja! :D :D :D

WICKEDWITCH 2018.12.10. 16:10:25

@bElannaTorres: attól még nem rossz a példa, hogy valaki fordítva látta, így lehet megbeszélni a dolgokat. :) Olyan szerintem egyébként nincs, hogy valakit senki ne értsen meg/próbáljon megérteni. Már csak azért is, mert ha a többség utál valakit - jelen esetben Ánuszt - akkor vannak, akik már csak ezért is megsajnálják.
Én amúgy az elején tényleg kedveltem Erát, rokon léleknek tartottam a kajához való hozzáállása miatt, normálisan viselkedett, jó dolgokat mondott a párbaj előtt, meg a párbajon... aztán lehet, kicserélték az agyát a neurológián. Hatalmasat csalódtam benne. Vagy ilyen volt eredetileg is, és az első 2 hétben megjátszotta magát - de akkor nem értem, miért nem folytatta a színjátékot, ha egyszer látta, hogy ez bejön? - vagy nagyon gyenge jellem, elszállt a győzelemtől, és már kizárólag az érdekli, hogy a "menőkhöz" tartozzon.

MacákékIcukája 2018.12.10. 16:11:01

@Nyuszomuszo83: nekem egyelore Zsu olyan furcsa szinten van, hogy meg mindig ott tartok, hogy o szorakoztat a legjobban (pedig az elozoben utaltam a csillamponi Vivit). Era es Vivi borzalmas. Reniben vannak dolgok amiket kedvelek, de o is es Adri is inkabb kozombos szamomra...
(De ha mar Zsunal tartunk, meg kell jegyeznem hogy Greget pl. nagyon nem kedvelem).

bElannaTorres 2018.12.10. 16:11:44

Hát én a farmban is megvédtem brigit, pedig sem rokona sem kuncsaftja nem vagyok. Azért kicsit más mint agresszív férfiakat védeni szerintem. Őket ha nem baj nem védem meg, megvédik magukat az életben.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 16:12:05

mar csak a popcorn hianyzik
musoros matine!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 16:14:16

@Maximista vagyok: én szombaton szórakozni megyek, nem dolgozni (megkerültek az ékezeteim, ügyes ez a laptop, mondtam én)

bElannaTorres 2018.12.10. 16:14:35

@WICKEDWITCH: Ánuszt én azért szidtam ennyire, mert a nézőknek ugyancsak bejön ez a stílus. Farm Attilát, survivor Ferit is kedvelték sokan, pedig áradt belőlük a másik lenézése. Most már legalább van aki észreveszi, hogy nem jófejség ennyire bunkónak lenni

MacákékIcukája 2018.12.10. 16:17:40

@bElannaTorres: Anuszt lehet is szidni rendesen, boven van ra alap :) kap mindent facebook kommentekben, az emberek szinte unneplik, hogy ove a kendo -vegre haza lehet kuldeni :D

WICKEDWITCH 2018.12.10. 16:18:20

@Nyuszomuszo83: én hol ilyen, hol olyan műszakos boszi vagyok, de nem vagy különc a véleményeddel. :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 16:19:28

@Maximista vagyok: dolgoztam eleget már az idén, megyek a két ünnep között is, ennyi jár :D

bElannaTorres 2018.12.10. 16:22:09

@MacákékIcukája: de igazából azért utálják mert homokpornózott, meg nagyképűen elhiszi hogy ő nyer. Nem azért ahogy vivivel viselkedik. Vivi megérdemli, sokkal jobban szidják, előbb kitennék mint Ánuszt.

MacákékIcukája 2018.12.10. 16:25:29

@bElannaTorres: lehetseges, mondjuk en ugy vettem eszre hogy itt hv-n inkabb az utobbiert lett szidva... persze az is lehet, hogy mar eleve utaltak a viselkedese miatt es erre a porno csak ratesz egy lapattal. Nekem sosem volt szimpi, nem birom az ilyen kis menogyerekeket.

WICKEDWITCH 2018.12.10. 16:26:16

@bElannaTorres: én azokat nem nagyon néztem. A Farmot egyszer-kétszer olvastam itt a Hogyvolton, meg talán pár részletet láttam is belőle, de nem tudom, melyik volt az Attila... Ánusz nálam már nagyon régóta a népszerűségi lista alján tanyázik, és rémisztő elképzelni, hogy bárkinek is bejön a viselkedése...

csincsilla72 2018.12.10. 16:29:19

@mobilos perpetuum: Zsu legnagyobb baja, hogy nincs humorérzéke és nem tudja megfelelően kezelni a társas kapcsolatait. Nem feltétlenül fődbuta, hanem iszonyat mennyiségű komplexus gyötri a lelkét. Nem tudja helyén kezelni a megjegyzéseket, elveszik azok értelmezésében, nem lát mögéjük, nem látja bennük a tattikai szándékot. Lsd lecsó-gate. Nagyon nehéz lehet neki, szüksége volna egy normális társra, de mindenek előtt egy jó pszichológusra.

hereverő heverő 2018.12.10. 16:30:52

Elkészönök, veletek holnap ugyanitt. Mindenki tegye be a fegyvert a hozzá legközelebb állót, mert mindenkit kiviszek és kinnhagyom. Aki nem lép estére, az lépjen olajra - mint én.

c'ya sztok

WICKEDWITCH 2018.12.10. 16:32:56

@bElannaTorres: Ribi annyiból érdemli meg, hogy hagyja. Simán elküldhetné a picsába (de rendesen, nem úgy, hogy utána 5 perccel már nyalakodik vele), és amennyire odabent lehet, elhatárolódhatna tőle. Ha lenne benne tartás, megtenné. Ettől persze még undorító, ahogy Ánusz viselkedik. A magam részéről azért akarom kiszavazni Ribit (de majd csak Ánusz után), ahogy ő viselkedik: ahogy teszi az agyát, meg ahogy kerepel.

bElannaTorres 2018.12.10. 16:33:29

@MacákékIcukája: igen itt a hogyvolton tényleg, facebookon viszont buzizzák.
Attila hasonló karakter volt mint survivor Feri, meg volt győződve, hogy ő tud jobban mindent, direkt beleállt másokba, kiabált mindenkivel, mindig övé volt az utolsó szó. Igen ánusz nálam is, szerencsére a héten még lejjebb húzta magát, ha nincs ez a hét, simán visszajön adri ellen.

mentorosh lecsó 2018.12.10. 16:33:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: ez zseniális ! :D :D :D
Köszönöm a linket !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 16:33:59

@MacákékIcukája:

Emlékszel a VV6-ra amiben volt egy menő csávó VV Dóri pasija, ő paraszt volt, de hozzá képest Ánusz egy véglény.
Menő volt VV Olivér is a VV5-ben, az ilyen menőség oké, de az alpári parasztság,és még erre büszke is, és még direkt rá is pakol egy lapáttal, na ez a gáz Ánuszban, a melegpornó nem is lenne annyira durva, mert Maja Gold is pornózott azt nem utáljuk :)

,, 2018.12.10. 16:37:40

@Nyuszomuszo83: igazad van, csak felhúztam magam ezen az álszentségen.

bElannaTorres 2018.12.10. 16:37:43

@WICKEDWITCH: nagyon rossz stílusa van Vivinek, meg is értem ha kiszavazzák.

mentorosh lecsó 2018.12.10. 16:41:07

Jobb ha mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy KrisztiÁnusz "nyeri meg ezt a kib@szott játékot" !

Maximista vagyok 2018.12.10. 16:41:55

@mentorosh lecsó: ja, nagyanyám meg salakmotor világbajnok

MacákékIcukája 2018.12.10. 16:46:58

@szociál: a vv6-os Doribol csak annyi maradt meg, hogy a Zsotival osszejottek, nem neztem annyira azt az evadot, nekem nem jott be :/
Oli tenyleg meno volt (sajnaltam amikor feladta, utana mar nem is neztem nagyon azt a szeriat), de Anuszra ezt a szo legpejorativabb ertelmeben ertettem, mert egy tipikus nagypofaju utcai kemenygyerek. Hordaba verodve kot bele mindenkibe, foleg a nokbe.

mentorosh lecsó 2018.12.10. 16:47:05

@mentorosh lecsó: ezt nem én mondtam, hanem Ő nyilatkozta a ripoRTERszobában... :D

mentorosh lecsó 2018.12.10. 16:50:58

Most megennn szardán leszen a kiIZÉlés és vasárnap a PPPHHHÁÁÁÁRBAJ ???

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 16:52:42

@MacákékIcukája:

Jah ez jellemző az ilyen gyúrós utca kölkökre, bandában két dekk között beszólogatnak az utca népének, azt ha valaki visszadurrog neki mennek 5-en mint a dakoták.
Az ilyenek gyújtogatják fel a hajléktalanokat.

onleány 2018.12.10. 16:59:50

@szociál: @MacákékIcukája: VV Olivér, a zsigeri tahó. Hódos Hajnalka nevezte így, és igaza volt.

csincsilla72 2018.12.10. 17:00:02

@Nyuszomuszo83: Ugyan, ne húzd fel magad, annyit nem ér az egész.:-)
Ez a széria - úgy, ahogy van - nem szerethető. Az egészben az a bosszantó, hogy nem tudjuk, milyenek is a valóságban. Megy a játék a kamerának, tuti biztos, hogy vannak titkos szerki-utasítások, és a 24 órából látunk 45 percet. Amibe természetesen a trash-tartalom van beszerkesztve, amiről megint nem tudjuk, mennyire valódi. Minden szereplőben van egy kevés, amit tudok szeretni (Ánusz és Adri kivételével, ők egyszerűen semmi szerethetőt nem mutattak eddig). Vivi tud főzni, Reni, Csoki tud empatikus lenni és vigasztalni, Zsu és Greg bolondos, Hunor, Roli értelmes. Laccika meg önmaga. :-) Mást ezen kívül nem is tudok róla elmondani.

Perah 2018.12.10. 17:00:54

@Nyuszomuszo83: Nyugyi Nyuszó, nem vagy egyedül, szerintem sokan néha csak olvasgatunk, de nem kommentelünk. Én sem szeretem Zsuzsut, sőt a lányok közül Era mellett ő idegesít a legjobban, még Vivi dobogós. Bár én néha sajnálom Zs-t, amit igen hamar el szokott cseszni a nyávogásával és faragatlan stílusával. Mint pl. amikor a földrajz tanártól megkerdezte, hogy "maga normális"? Csak azért, mert nem adott neki 5-öst.

Krisztián ellen ment a szavazat, de még változhat, attól függően, hogy kit visz ki és hogyan viselkedik a továbbiakban. Engem nem érdekel a Gabós pornója, az ő élete és ő teste, ennyi. Amúgy szerintem látens meleg, néha, mintha Csokit jobban szeretné, mint Vivit, de őszintén ez is hidegen hagy.

MacákékIcukája 2018.12.10. 17:08:20

@szociál: pontosan :)

@csincsilla72: erdekes, nekem meg pont ez jobban tetszik, mint mondjuk az elozo 3... egyebkent igaz, nagyon rossz ez igy, nem tudunk kb. semmit.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 17:10:21

@onleány:

Ha a tahóság kilóban mérhető, ki lenne súlyosabb VV Oli vagy a hörcsögképű ?
Kínába kötne ki Ánusz olyat nyomna súlyban :)

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:11:29

@onleány: na de ki a fasz az a Hódos Hajnalka?

,, 2018.12.10. 17:15:31

@Maximista vagyok:
/levegő után kapkod
/összerogy

,, 2018.12.10. 17:17:46

@Maximista vagyok: te alapfogalmakkal nem vagy tisztában, te lekvár?

MacákékIcukája 2018.12.10. 17:18:06

Lacikanak a szuperkepessege a parbajtanacs, vajon ki fog neki segiteni? VV5 Attila? :D

2018.12.10. 17:21:01

@Nyuszomuszo83: kiszedtél a konténerből. Örök hálát nem írok mert utólér, de szívem örökké a tiéd. ;-) :-D Cuppanat. :smiley "pirul" mint a sütőtök
Ja Zsut én is bírom de otthonranem kellene.

,, 2018.12.10. 17:22:03

@úgymond olvasó mmkk: már tudom kire rakom a jelen!

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:22:33

:D legyen

Annyit azért hozzáfűznék, ha csak egy ezred Olivért tudna hozni bármelyik benti vadparaszt, már egy elfogadható műsort kapnánk :)

,, 2018.12.10. 17:23:00

@,,: jeleM
(A következőt meg az autocorrectre)

mézescsók 2018.12.10. 17:23:33

@bElannaTorres: Nem a szabálykövetéssel és az egyszerűséggel volt gond. A volt kollégám egy tökéletes végrehajtó típus volt, mindent kiválóan megoldott, ha gondolkodnia nem kellett. Munkáltatónál az ilyen nélkülözhetetlen. Ja, és ne kövesse el az ember azt a hibát, hogy beszédbe elegyedik vele. Nem volt tökhülye, de kommunikációképtelen, Mindegy, legyen bárhol, boldoguljon és érezze jól magát, én meg majd néha a hátam mögé nézek, hogy nem lep-e meg.

.@Hedo a szadista szexista anyuka: Nem vagyok különösebben jó embernek, csak átlagos.
Krisztiánnak meg jobb lesz kint. Hogy az emberiségnek is, azt kétlem.... Még fejlődhet.
Bye bye Krisztián.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 17:24:49

@Maximista vagyok: csak szívom a véredet more, hajjámeg

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 17:25:45

@csincsilla72: @Perah: köszönöm mindenkinek! Engem nem izgat mit firkál ide, mert arc nélkül bárkinek lehet nagy szája. Védje szeresse, ki nem szarja le! Én meg nem szeretem, oszt jó napot!

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:26:44

@úgymond olvasó mmkk: tudom ;) amúgy gyorsan rágugliztam Hódosra, aztán ki is ikszeltem a gecibe. szóval a kérdésemet továbbra is tartom :D

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 17:34:52

@Maximista vagyok: Hajni kurva jókat irt a vvkről! :)

2018.12.10. 17:36:19

@Nyuszomuszo83: nekem miért nem megy smiley?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 17:36:23

@Maximista vagyok: nem vagyok oda a hölgy munkásságáért, de ezt csak titokban és halkan merem mondani, mert még a végén kapok, és a bal karomnak is annyi :D

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:41:17

@Nyuszomuszo83: óóó, na így már mást találtam róla. akkoriban nem olvastam a HV-ot, viszont az a széria volt a kedvencem. most már képben vagyok és befogom a számat.

Maximista vagyok 2018.12.10. 17:43:03

ettől függetlenül az Olivéres dologgal nem értek egyet

onleány 2018.12.10. 17:45:54

@Nyuszomuszo83: Nem csak jókat írt, hanem szervezte is a közösséget. Volt avatár-verseny, locsolóvers- és haiku-pályázat, stb.

É2I 2018.12.10. 17:50:16

Zárom a szavazást; csokker nyert. Érdekes lenne, ha így is alakulna :D

,, 2018.12.10. 17:55:46

@úgymond olvasó mmkk: tőlem biztos nem:) mindenkinek más stílus jön be, hozzám sem hajni áll a legközelebb (de ami melót belerakott, azért max respect)

Oh my... 2018.12.10. 17:57:07

@szociál: jahj, az Olivér....... ő volt a kedvencem ever, szégyellem, de sírtam, amikor kiesett (tudom, feladta, de akkor is), és azután már csakis miatta szurkiztam Alekinnyónak, a barátságuk - ami tudom, nem élte túl sokkal a vijját -, megkapó volt ott és akkor, remekül mukodtek együtt, nekem Olivér volt minden VV-k legszerethetőbb játékosa...

'jut eszembe, a románca Ancsánkkal ugyancsak szerethető volt - meglehet, fullkamu volt és instruált az egész, de én elhittem, mert annyira cukik voltak.... az a szeria nagxon jó volt, kiváló castinggal és hibátlan szerkesztéssel.... ja, es VOLT ONLINE STREAM IS!!!!!! ;) Imádtam! :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:02:35

@oh..my.....:

A disznóvágás epic volt, ott rókáztak a budiba felváltva :)

,, 2018.12.10. 18:10:17

Én Ancsának drukkoltam, csak hogy még jobban elássam magam.

moletty 2018.12.10. 18:10:42

Köpjetek le, fossatok háton, parittyázzatok hónaljba de én kimondom : Ancsa szerintem egyre elfogadhatóbb, néha tetszenek a poénjai is !

moletty 2018.12.10. 18:12:02

@oh..my.....: EZ IS, geci ! Ezer éve már volt online közvetítés , ma meg, amikor a seggemet is belűről nézi a kormány a villanysütőn keresztül : NINCS !

,, 2018.12.10. 18:12:05

@,,: és most meghallgatom az All by myselfet

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 18:12:46

@moletty: egyre érdekesebb vágyaid vannak :D

Oh my... 2018.12.10. 18:13:28

@csincsilla72: Csincsikém, mit mondjak, stabil EKG részemről a komidra, minden szavával csak egyetérteni tudok! :)

moletty 2018.12.10. 18:13:31

A kis rohadék hörcsögpofájú seggkúró kimegy párbajra. Add ó Uram, hogy kibasszák mint a szart !!!!! Már szavaztam is ellene :)

Oh my... 2018.12.10. 18:14:46

@szociál: iiiigeeeeen!!!!! szakadtam rajta! xDDDDDD

moletty 2018.12.10. 18:16:00

@úgymond olvasó mmkk: Nem úgy értettem, geci ! (Hajjá meg teszem hozzá) Hanem hogy "vessetek meg2 fe akkor is leírom ! Na basszá fel, mert faszomat má igazat hazudok a végén ! :)
Jut eszembe Erát hogy megutáltam :( :( Pedig mint nő nagyon bejön nekem sajnos. Feje nem teljesen (különösen a geci az orrában) meg a műhaja se, de úgy egyébként :(
De hát lekókadnék ha megszólal :(

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:16:21

@oh..my.....:
News
78 nőt ölt meg egy Szibéria sorozatgyilkos, ezek nem szaroznak :)

moletty 2018.12.10. 18:17:29

Köpjetek le, fossatok háton, parittyázzatok hónaljba de én kimondom : Adri csöcsei is bejönnek nekem, meg úgy egészben olyan kis parittyázható kis manó :)

moletty 2018.12.10. 18:18:50

@szociál: Hideg van arrafelé, sok hó, tévé is csak orosz-I, orosz-II.. Mit csináljon az ember ?
(Mondjuk hogy talált annyi embert a pusztán ? )

Oh my... 2018.12.10. 18:20:20

@moletty: ne hülyéskedj, tökre jó lett Ancsa mostanra, egyre fesztelenebb, és a poéjai is átjönnek, szerintem azért is nem téma már itt, mert teljesen integrálódott, elfogadottá vált vv-s műsorvezetőként..... nekem is bejövősi – de mondjuk, nekem a Bajusz Petya style is bejön, szal... így vegyetek komolyan! ;)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:24:01

@moletty:
:)
Rendőr volt jarorozes közben nyirbalta őket.
@C.Chauchat:
17 Katya, 22 Szlusenyka, 5 Katerinyacska...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 18:24:32

@moletty: még el se vettél, de már hajjjakmeg? :)

csincsilla72 2018.12.10. 18:24:44

@moletty: Hát, lányból vagyok és Adri az utolsó ebből a ganyé társaságból, akire ráilleszteném a parittyázható jelzőt :-)

Posztcsi nem lesz ma?

Oh my... 2018.12.10. 18:25:29

@moletty: na igen, ez is! szignifikánsan haladunk visszafelé az időben, ami minimum bosszantó (egy magát deklaráltan ellenzékiként definiáló csatornától meg különösen! én kérek elnézést).

C.Chauchat 2018.12.10. 18:26:13

@szociál: köfi! Már azt hittem féknyúz, de így hiteles.

csincsilla72 2018.12.10. 18:26:33

@oh..my.....: Ancsa jóó!! Bírom a poénjait, a kritikus megjegyzéseit, a lemmingek savazását.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:28:39

@C.Chauchat:

82 emberrel végzett az orosz sorozatgyilkos
Hatvan újabb gyilkosság ügyében emeltek vádat Mihail Popkov ellen, s így 82 ember megölésével ő vezeti az orosz sorozatgyilkosok dicstelen listáját. Pedig erős mezőnyben versenyzett, aminek egyik oka az volt, hogy a szovjet majd az orosz rendőrség nem erőltette túl magát a mániákusok kézre kerítésében.

Oh my... 2018.12.10. 18:30:37

@szociál: pffff..... (isten ments, hogy poénkodjak egy ilyen hírem, de nekem az ilyenekről mindig Michael Douglas ugrik be, meg az ő Összeomlása..... az epikus volt!)

Oh my... 2018.12.10. 18:31:34

@csincsilla72: ééén iiiiis!!!444!!! ;))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:32:51

@oh..my.....:
A pali nem felindulásból ölt, hanem elvezetbol azt vallotta.
Duglas bekattant.

Oh my... 2018.12.10. 18:39:07

@csincsilla72: dettó, akkor már ezerszer inkább a fogyaték Zsuzsu..... nekem az Adri, Era, Renyhe triumvirátus az abszolút antinő fogalmi megtestesítői, káráló piaci kofa (vvv) is közel áll ehhez, de a nőies alakja éppen hogy kimenti, bar rezeg a léc nála is, Zsúnak viszont smink, 6 kiló vakolat nélkül is helyes az arca....

Oh my... 2018.12.10. 18:40:12

@szociál: jah, az más.... de valahol, valamikor csak kattannia kellett annak is, nem-e.....?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 18:49:16

@oh..my.....:
Minden sorozatgyilkos az első után kattan rá.
Állatokkal kezdik aztán jönnek az emberek.

Oh my... 2018.12.10. 19:04:17

@szociál: hmm, lényeg, hogy kattant... ép elmével ezt nem lehet - nem hogy élvezni, de egyáltalán csinálni sem...

Oh my... 2018.12.10. 19:14:53

nézi itt valaki a Konyhafőnit? miután a kedvencem Ancsa kiesett, már csak a Király Petinek drukkcsizok, meg egy kicsit a troll Kabát Petinek - az ő ottléte már-már Lacikai teljesítmény (vicc, úgy, ahogy van;))

C.Chauchat 2018.12.10. 19:18:55

@oh..my.....: K. Peti nem érti a sertésfej lényegiségét.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 19:20:32

@oh..my.....: én mindig valakinek a kieséséért drukkolok :D

Angora Cardi 2018.12.10. 19:21:02

Törpémet kifizeted te mocsok!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 19:21:56

@Angora Cardi: minden rendben, bébi? akarsz róla beszélni? :)))))

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 19:58:03

@C.Chauchat: én nemlátom az újat kapok egy linket!-

Nyuszomuszo83 2018.12.10. 20:03:24

@C.Chauchat: cukker vagyol Tesa, közben megleltem az elveszettet! Másiknál tali! ;)

Perah 2018.12.10. 20:35:01

@moletty: @szociál: Ja durva, én is olvastam délután a szibériai sorozatgyilkos rendőrről. Még angol oldalakon is rákerestem, de itt van az Index cikk róla. Remélem, hogy lehet linkelni itt:
index.hu/kulfold/2018/12/10/tovabbi_56_ember_megoleset_bizonyitottak_ra_egy_orosz_sorozatgyilkosra/

bElannaTorres 2018.12.10. 20:37:34

@mézescsók: uhh, nekem volt olyan kollégám, akkor két éve dolgoztam, ő meg majdnem nyugdíj előtt állt, de hihetetlen rosszindulatú volt, szerintem kicsit szociopata, egyedül élt egész életében, amin utólag nem csodálkoztam. Ő volt akit úgy nehezen felejtettem el, olyan volt mint walter White mikor kezdett átmenni gonoszba. Most ha valaki kicsit hasonlítana rá, akkor én is azt érezném, hogy utálom.

Perah 2018.12.10. 20:40:51

@oh..my.....: Én is nézem, bírom Király Petit, de irritáló, ahogy az ex-nőjével vitáznak folyton. Essen ki a Dóri, utána talán jobb lesz a Peti is. Igazából én majdnem mindenkit kedvelek, csak a Soma idegesítő néha, meg a Csocseszt volt nehéz megkedvelnem a zenei előítéletemből fakadóan

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 20:47:10

@Perah: Gyöngyike robbantása azért durva volt :D

Perah 2018.12.10. 20:56:10

@úgymond olvasó mmkk: Még nem láttam a mai részt, mert pakolok és a Ninja Warrior döntőjét veszem 7-től. Az előzetest láttam csak, és a honapi ismétlést veszem majd fel. Szóval akkor ő robbantott?!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 21:03:21

@Perah: én is szeretem őket, majdnem csak miattuk nézem :)

Oh my... 2018.12.10. 21:11:42

@Perah: ezt akár én is írhattam volna, pacsi! :)

Oh my... 2018.12.10. 21:16:50

@úgymond olvasó mmkk: huhh, azt el se hittem, hogy ennyire gyökkettő hogy lehet valaki, hogy egy széndioxiddal teli valamit a forró sütőbe tegyen.... még a villalakókat is szanaszéjjel savaznánk egy ilyenért, bakker! xDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.10. 21:19:42

@oh..my.....: biztos a szellemi vezetője súgta neki az ötletet :D nem tudom, de nagyon gáz volt :D

mézescsók 2018.12.10. 21:19:49

@bElannaTorres: Kösz a megértést. A legborzasztóbb az volt, hogy ő tulajdonképpen kedvelt engem. Mindegy. Felejtve, kivéve, ha hasonló fazonokat látok.

Perah 2018.12.10. 21:25:43

@úgymond olvasó mmkk: Én is leginkább miattuk nézem, néha még vissza is tekerem egy-két nagyon jó poénkodásukat. Az mekkora volt már, amikor olyan jóízűen nevettek Soma és Anikó évődésén (legyintésén). Átragadt rám is a röhögésük

bElannaTorres 2018.12.10. 22:59:05

@mézescsók: jaja van az a nyomasztás, amit teljesen elfelejteni nem lehet, áh mindegy. persze, hogy kedvelt, az ilyenek is azt utálják akik olyanok mint ők :D

Costanza 2018.12.11. 07:40:36

@mézescsók: jo, de mi van a kettos mercevel nala?
süti beállítások módosítása