Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ransom 2x09 - Elvhűség

2018. december 09. 10:00 - Dzsudibí

Hollandiában járunk, egy olyan családnál, akiknek ránézésre nem a kosztpénzből kell hónapról hónapra lefaragni, hogy egy használt ford fiestát vegyenek, erről rögtön meg is bizonyosodhatunk, amikor anyu és apu szigorúan közlik a lányukkal, hogy a különleges alkalomra vehet magának ruhát, de CSAK 500 ojrót kap rá, és szegénynek nem elég, hogy ebből kell kigazdálkodnia valami hádás rongyot, de ráadásul a cipőre sincs külön pénz. A csaj, Abby viszont jó tárgyaló, így fel tudja tornászni végül az összeget 600-ra, és a cipőre külön kap még, fontos a következetes és szigorú nevelés, mindig mondom. Abby aztán nyugodtan vásárolgat a testőrével, amikor egy fiú nekiütközik, majd a lány hirtelen allergiás sokkot kap. A mentőhöz kísérik egy másik vásárlóval, aki ápolónő, ám ebben a pillanatban az álmentősök kiiktatják a bádigárdot, és a nővérkével és a Abby-vel együtt elszáguldanak. Ericék érkeznek a szülőkhöz, teljes titoktartást kérnek, Daniel, a papa szerint az emberrablók 2 millió ojrót követelnek, de neki nincs ennyi. Eric ennél a pontnál röhögve néz körbe a házban, csak a lábtörlő került ennyibe, ha nem többe, sugallja szemével, mire Daniel papa kiböki, hogy jó, lehet hogy mégis van, de nem zsebben. No lám. Abby anyja Hollandia leendő miniszterelnöke, aki korábban azzal gizdázott, nem tárgyal terroristákkal és emberrablókkal, ezért a nagy titkolózás, ugyanis ő nem kér Ericék segítségéből. Főcím.

ke_pernyo_foto_2018-12-08_17_52_30.png ke_pernyo_foto_2018-12-08_15_03_17.png

Eric és Daniel papa a bálnában már megint, nagyon megtetszett ez a haszontalan bodega a filmkészítőknek. Lana, a mama továbbra sem tárgyal, és amikor becsörög az emberrabló, maga helyett a kabinetfőnökét küldi. Eric bekönyörgi magát a beszélgetésre, még szerencse, mert a kabinetfőnöknek majdnem sikerül elérnie, hogy nekifutásból lelőjék Abbyt, így végül sikerül annyit kialkudniuk, hogy nem ölik meg (még) a lányt, ha beszélhetnek Lana-val. Lana magához kéreti Ericet, aki nem a mi tárgyalómájsztro Ericünk lenne, ha az acélszilárdságú elvpáncélon nem tudna áttörni, és mármár meggyőzi Lanat, hogy fizessenek, amikor kiderül, hogy valaki kiszivárogtatott egy videót Abby fogvatartásáról a médiának. Ezek után Lana már nyilván nem akar fizetni, mert sutba lehet dobni az elveket, de csak akkor, ha mások nem szereznek róla tudomást, így már azért ciki a dolog.

ke_pernyo_foto_2018-12-08_15_03_42.png

Eric mindenesetre Daniel megbízásából tovább dolgozik, szerinte előfordulhat, hogy a kabinetfőnök a videó kiszivárogtatója. Felhívást intéz a médián keresztül, hogy hívják fel az emberrablók, mert ő hajlandó fizetni. Az emberrablók ezek után fel is hívják, de mivel Daniel nem tudott hirtelen több pénzt összeszedni, csak 400 ezer ojrót tudnak ajánlani, amit az emberrablók gondolkodás nélkül el is fogadnak. Eric szerint ez aggasztó, de nem fejti ki miért, pedig az ilyen gyengébb képességű nézők miatt, mint én vagyok, jó lenne. Persze hamar kiderül, mire gondolhatott, elmegy a találkozó helyszínére, de ott csak kommandósok várják, illetve a nővérke, akit Abbyvel együtt raboltak el. A rablók ugyanis megsejtették, hogy csapda várja majd őket, amit a kabinetfőnök rendezett meg, elég balfasz módon, mivel ezzel a különakciójával az ár felment 10 millióra, és ha 3 órán belül nem perkálnak, megölik Abbyt. Az emberrablásoknál ezt egyébként nem értem, miért fenyegetőznek azzal, hogy megölik az elrabolt személyt, utána már tuti nincs lóvé, cserébe emberrablásért és emberölésért kell felelniük, ha elkapják őket.

ke_pernyo_foto_2018-12-08_17_10_12.png

Na mindegy, vissza a tárgyhoz. Oliver és Zara időközben egy másik szálon indulnak el, így jutnak el egy újságíróhoz, aki szerint az ügy mögött talán nem is igazán politika, hanem személyes szálak húzódnak, egy családot ugyanis 20 éve elraboltak, és a holland állam Lana döntése miatt nem fizetett értük. A családot megölték, és elképzelhető, hogy Abby elrablásával most akarnak bosszút állni érte. Oliver és Eric kihallgatják az ápolónőt, aki alátámasztani látszik ezt az elméletet, szerinte az emberrablók megnyilvánulásaiból egyértelműen kiderült, hogy gyűlölik Lanát, és az emberrablás színtiszta vendetta, azonban Oliver szerint az ápolónő sem tiszta, mert úgy tűnik, minden alkalommal nagyon ideges lett, amikor Lana neve elhangzott. A kabinetfőnök végül meggyőzi Lanát, hogy fizessenek, Lana pedig ellátogat az ápolónőhöz, hogy köszönetet mondjon neki. Ezzel párhuzamosan Oliver, Zara, a kabinetfőnök és Eric kezdik összerakni a puzzle-t, lehet, hogy a meggyilkolt családból nem haltak meg mégsem mindannyian, és ezzel vissza is kanyarodunk a kedves nővérkéhez. A nővérke ezalatt már el is tűnik Lanaval, Eric és a többiek a nyomukba erednek, attól tartanak, hogy az ápolónő úgy kíván bosszút állni, hogy Abbyt Lana előtt öli meg. Igazuk is van, ápolónőre, Abbyre és Lanara már éles helyzetben találnak, de Eric és a kabinetfőnök végül lebeszélik a gyilkosságról, szóval megint minden jó, ha jó a vége. A végén Eric ellátogat a kabinetfőnökhöz, akinek állást ajánl, így azt joszem mostantól már jobb lesz, ha nem kabinetfőnökként, hanem Cynthiaként emlegetjük majd.

ke_pernyo_foto_2018-12-08_17_15_01.png

Címkék: axn ransom
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ortiba1 2018.12.10. 18:08:06

fogalmam sincs mi ez hajjak meg, csak @Dzsudibi miatt olvastam el.

ortiba1 2018.12.10. 18:09:12

Fogalmam sincs mi ez hajjak, csak @Dzsudibi miatt olvastam el.
süti beállítások módosítása