Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x34 - Krisz paranoiás vagy csak szimplán tökhülye?

2018. december 08. 16:00 - sixx

1_22.png

Szolgálati közleménnyel kezdjük, a hangtechnikus/keverőpultos kollégának üzenjük, hogy legyen már észnél, mert már ezredjére hangosabb a zene, mint a zombik hörgése. Csoki-Krisz éjjeli vivis sztoriját nem lehetett hallani, mert valaki csutkára húzta az aláfestő zenét. Lehet fülesben jó volt, tévében szopó.

2_17.png

És még egy rendhagyóság, elemezte már valaki az adás legvégét? Amikor aszondja a szponzorhang, hogy

az agyhalottak éjjeli öltözékét Poppy Lingerie biztosította a konkurenciától?

Ez mit jelent? Van egy Poppy Lingerie nevű nő, aki a pizsit biztosítja? És ő a konkurenciának dolgozik? Az nem a TV2? Ő LENNE POPPY?

poppy_png.jpg

Na, mindegy, Ancsa ma szemüveges grunge-rajongónak öltözött, aki mindenképpen meg akarja dugatni magát a kinyúlt pulcsis énekessel. Ma, szürpríz, lesz melodráma és börleszk is, azaz ReniCsokiViviKrisz szappan és iskolai hogyishívják, ja meg télapó, de ezt már csak én teszem hozzá, szorgalombúl. Csoki a nyugiban Grgenek mondja, hogy ő erős esküvéssel megfogadta, hogy nem piszkálja Reni peckit, de hát ha odabújik, oszt megfogja a farkát, akkor ő mit tegyen? Hát csak megdugja, nem? Ördög kör ez, Csoki. Greg erre rámutat, hogy ez elején kellett volna tisztázni, hogy itten no love, only sex van, de hát ez a hajó elment. És ezt Reni kihallgatta. Csoki folytatja: ő nem hülyíti Renit, meg is mondja majd neki, mert hát ez így nem mehet tovább, hogy Reni szerelmes belé, ő meg nem, és hát fiatal is még ehhez.

vlcsnap-2018-12-08-10h22m32s938_1.png

Odabent Vivi és Zsu azt beszélik át, hogy Vivi, aki valamiért a hajában mindenféle baszokat hord, ma, ha jól látom, valami selyem hálóköntös övét, szóval Vivi elég erős ahhoz, hogy ne tűrje Krisz féltékenységét. És nem is fogja. Reni és Vivi a hálóban füstölög, Vivi szerelmet akar Krisztől, aki odakünn éppen a haját szárító Erának sugdos a fülébe dolgokat, gondolom a relativitáselmélet forradalmian új megközelítéséről. Aztán bemegy, és Renivel beszéli meg, hogy ő ugyan nem volt bunkó Vivivel, és leszarja, nem fog becsicskulni, és kész. Hogy ezek a nők mi a fasznak foglalkoznak ennyit a póthajukkal, azt nem tudom, de az eddig eltelt 8 percből 8-ban mutatott a kamera hajszárítózó és hajsütő nőket. Csoki bemegy Reniért, kiviszi a nyugiba, és előjön a farbával. Kamázlak, nem nézlek palimadárnak, Reni. De, eddig annak néztél. Mostantól nem fogsz. A kamázlak ijesztően sokszor elhangzik a beszélgetésben, aminek a vége úgyis baszás lesz, bár Reni megsértődik kicsitnagyon, és az udvaron már üvöltöznek, de széjbaköpés még nincs.

Közjáték: Zsu a nagybetűket tanulja, Hunor Erát ölelgeti, a hang olyan szar, hogy nem hallok belőle semmit, de nem hiszem, hogy sokat vesztettem. Era nyíg, hogy ő itten nincs jól. Hunornak nem volt karácsonya öt éve, ezt lehet ki kéne fejteni, de elmarad.

Mikulás gyön, mármint másnap, és ehhez a lakosság közös cipőtakarításban vesz részt, kivéve Kriszt, akinek a cipőjére a kosz nem mer ráragadni, gondolom. A cipőtakarítás az egy dolog, a mellé való éneklés meg másik, nem kéne erőltetni szerintem, de mindegy mán. Vivinek megint van a hajában valami, megőrülök. Csoki kikapja Lacika kezéből a bokszot, amivel éppen lekvározza a topánt, te, dikk, tesó, ez bőrre van, széjjelbaszod vele a cipődet. Télleg, kérdez vissza Lacika és hanyag eleganciával kiemel egy fikadarabot az orrából. Tényleg. Kiviszik a cipőket az udvarra, kivéve Kriszt, aki nem mutat ki érzelmet, és amúgy is a fasza kivan mindennel.

vlcsnap-2018-12-08-10h47m51s692.png

Ennek megfelelően odakünn alszik el, DE megjelenik Csoki egy hajnali staubra, amiből Krisz azt veszi le, hogy előtte az ő asszonyát meghágta odabent. Bemegy, befekszik Vivi mellé, de nem mond semmit, csak célozgat, és eltolja Vivi kezét a paplan alatt, aki a faszát verné éppen. Ettől a csaja teljesen kiborul. VÉGE MINDENNEK. Krisz közli, hogy tudja, hogy Vivi mással kúrt, Vivi ettől nagyon megzuhan, és elhajtja a véres gecibe, sőt, kimegy az ágyából is, és, ha tippelnem kellene, bosszúból leszopja Csokit.

Vagy mindent levágok, ami itt történik, vagy olyan szintű üldözési mániám van, hogy kint majd kezeltetnem kell magamat. (Krisz)

Segítek, Krisz, a (b) jelű válasz a nyerő. Krisz paranoiája télleg elég abszurd méreteket ölt, magára vesz egy nyuszifüles köntöst, és felkérdezi Csokit, amíg én kint aludtam, megdugtad? Te hülye vagy, bazmeg? Krisz előadja, hogy ez egy teszt vót, amit csinált, hogy otthagyta Vivit meg Csokit kettesben. Na jó, én ezt nem akarom tovább nézni, hallgatni valóban nem tudom, mert valami trónok harcás aláfestő zene elnyomja. Csoki azt javasolja, hogy Krisz menjen orvoshoz. Mivel az nincs bent a vellában, így Krisz inkább Vivit rángatja be az ágyába.

Reggel, Mikul+ krampuszlány jön, egy nótával fogadják, amit Csoki a siketek miatt eljelel, na nem a hivatalos nyelven, hanem ami sikerül, én annyit vettem le belőle, hogy a Mikulás egy bottal járó öreg fószer, aki szívesen megdugná a krampuszlányt, Csoki ezt végighesszelné, majd a leppatanóba beleugrana, ha nem gáz. Persze, lehet, hogy tök mást mutogatott.

Ajándékosztás, Reni a riportban aszongya, Lappföldről idáig eljött, rendes faszi, mármint a Mikul, majd beül az ölébe, a fején annyi barnás alapozóval, hogy a gyártó ezt látva most azonnal visszahívja a terméket. Személyre szabott ajik vannak, Reni delfint kap, amit az anyjával közösen szeret; Vivi cicafület kapott; Lacika láthatósági mellényt, ami az elmúlt 6 VV legjobb poénja, ÉS Lacika meglekvározza a riportban, fajin volt; Hunor két súlyzót kapott; Krisz egy plüsskutyát és püssmacskát kap, amitől elmúlt a Mikulással való ellenszenve, mondja a nyugiban, és én most már kajakra meg vagyok arról győződve, hogy Krisz 3 napon belül lemészárolja a lakosságot. Greg Ken babát és csillámporos sminket kap és sikolt; Adri egy névre szóló bádit, hogy ne kellejen Zsuval veszekedni; Erána hajpakolás jutott, majd jött Roli, aki továbbra is úgy néz ki, mint egy pedofil kémiatanár.

- Mi az, amit a vellában nem tudsz csinálni, de otthon nagyon szeretsz?
- Recskázni.

Nem műpinát kap, hanem egy bekeretezett képet, amin Luka Modic átveszi az Aranylabdát.

- Modric elvitte, bazdmeg! Kösz testvér!

Csoki Jackson-kalapnak titulált fejfedőt kap, egy szaros kalapot, aminek hatására moonwalkozik egy picit. És baszki, a kibaszott aláfestő zene olyan hangos, mindjárt megőrülök. A láthatóan sértett Zsu jön utolsóként, mondja is később, hogy szarul esett neki, az meg pláne, hogy egy zárható ládát kap, amibe bepakolhatja az értékeit. Mivel ami volt neki, azt már ellopták, nem tudom, mint fog beletenni, de nem is érdekes, mert Zsu nem az a fajta, aki színlel, és jó pofát vág egy szar ajándékhoz, nem, ő az a fajta, aki kimutatja, és puffog, és mondja, még a kinti cigizés közben is, miután a Mikul elment, faszom, doboz, nem kell. A puffogás Csoki agyára megy, aki a kalaptól azt hiszi, ő lett a jani itten, és rekedt hangon elküldi Zsut az isten faszára a nyavalygásával együtt.

Feküdj le magadnak!

Illemtanóra kezdődik kis közjátékkal, mert Reni és Greg a hálóban bohóckodnak, Reni szárazlovagolja Greg pillangófaszát, vagy hogy is nevezi a lőcsöt Kenbaba, a tanár rájuk nyit, ejnye, kifelé, óra van. Egy kérdés, ennyi az óra: lépcsőn lefelé ill, felfelé, ki megy elöl, faszi vagy nő? Reni elbassza, kettes kap, háborog, a többiek simán veszik az akadályt. Következő óra, matek a nyugiban, egyenletek, jaj, Reniék a vellába tán irodalmaznak, amitől Reni nagyon álmos lesz, mutatom:

1_2.gif

Címkék: vv9
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oh my... 2018.12.09. 00:41:25

@tvbuzi: erre konkrétan emlékszem, ő nyerte meg az iskolahetet, mint aki a legtöbbet fejlődött, és volt valami tárgynyereménye is, egy korabeli tablet asszem... ;)

Oh my... 2018.12.09. 00:44:47

@elcsi84: igen, és így sajnos nem sokat ér egy-egy szegmens, ha az összefüggéseket nem mutatják meg.... fentebb már taglaltuk, hogy mennyire zavaróan amatőr brigád ez az idei szerkicsapat.

Oh my... 2018.12.09. 00:50:23

@elcsi84: eh, nem hiszem, mert a Roli–Hunor megbeszéléseket pont mutatták, és mindig a frankót mondta neki, nem ferditett semmit.... ha viszont a többieknek mentek a taktikai vetítések, azzal mi a baj? valahogy ki kell szórniuk a rohadtul okos Csoki-féle öribari-brigádot, ez a játék lényege, nem..?

Oh my... 2018.12.09. 01:11:13

@bElannaTorres: Hunornak legalább van egy stratégiai szövetségese, akivel azért - ha a szerkik csesznek is megmutatni, abból a pár elcsípett Rolival folytatott
beszélgetésből levehető, hogy konkrét elképzeléseik vannak a játékról, nem csak úgy téblábolnak odabent céltalanul... na meg Hunyorra jó ránézni, míg Adri... totál szétesett az arca, püffedt, folyton varacskos, fáj nézni, ahogy kinéz szerencsétlen lány... Era-szint.

MacákékIcukája 2018.12.09. 01:32:25

En emlekszem, hogy a 7. szeriaban volt ez az Edinas szaunaba-zaros dolog es a szerkik szandekosan nem mutattak, hogy a Fanni (rip) allt a dolog mogott, mert bent akartak tartani, nem akartak, hogy kiessen egy esetleges parbajon.
Lehet, hogy ezert nem mutatjak meg hogy ki dugta el Zsu cuccait..
VV7 ota nagyon szar a szerkesztes, folyton a ripacskodo karakterekre iranyul a figyelem. Engem is idegesit, hogy nem mutatjak a Roli es a Hunor beszelgeteseit. Roli mar eleve ugy ment be anno, hogy szeretne rendesen jatszani, taktikazgatni. Pont ma neztem a bekoltozos videojat, Greg mar akkor is bunkozott vele kicsit, Radics, Anusz pedig rendesen megijedtek tole. Anusz mondta is a haloban Csokinak, hogy "ezt a kocsoggyereket ki kell rakni".

bElannaTorres 2018.12.09. 02:31:48

@oh..my.....: hat igen, szerencsétlen nem tehet róla hogy néz ki, de valahol mindegy is, mert ha szép lenne akkor az lenne a baja vele csak másoknak . Hunornak szerencséje van rolival, adri meg most elmondta hogy nem tud bízni roliban. más értelmesebb ember meg nincs bent , én is azt gondolom hogy így ki fog esni, pedig kezd szimpatikusabb lenni. Vivinek is megmondta amit mi is gondolunk, Ánusznak adta a virgácsot nálam ez jó pont :)

Costanza 2018.12.09. 02:41:06

Greg mondjuk boven elfer Miamiban, sot lehet hogy meg vilagitana is az ejszakaban. Csak ha elebb meg kell talalni he, ha hun van?
Es visszasirom VV Fannit, sot meg elnek bennem az emlekek amikor itt voltam mint az egyik ugyvedje es folyamatosan le lettem szolva hogy hudegaz egy no... pedig ot helyesen csak sajat maga, a haja, meg a szoli erdekelte... de legalabb onazonos volt, es nem volt lelkiserult mint ez az egesz bagazs, valoszinuleg a felmenoikkel egyutt.
ehh.. erre par evre ra tessek nesze akkor gaz no, itt van VV Ribi, aki meg engem is megijeszt.
Nem is tudom mit csinalnek vele, valoszinuleg beadnam ordoguzesre egy apacazardaba,
azert elkepeszto hogy ezekben ilyen fiatalon mennyi gyulolet meg utalat gyulemlett fel mar most, mi lesz kesobb amikor majd igazi problemakba futnak bele?

Costanza 2018.12.09. 02:49:57

szegeny Roli meg ezzel a hanghordozassal es a leszegett fejjel olyan depressziosnak tunik mint a Fules a Micimackoban.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.09. 03:37:50

sokkal kíváncsibb lennék Roli és Hunor beszélgetéseire, mint Vvv, Reni, Era minősíthetetlen hangnemére. csapjuk hozzá Ánuszt is, akire nincsenek is jelzők, annyira alpári.

ez a virgácsosztás kellő felvezetés jelosztás előtt. Roli előtt számos lehetőség nyílna a zöld kendővel: vihetné Renit, Greget, Kriszt, akár Adrit is. Reni szerintem borzalmas, de lehet, van mérhető támogatottsága. Greggel szemben biztos lenne esélye és ezt ő is tudhatja, jól kezelte a dobott virgácsot.
szép lenne a Hunor-Roli-Lacika triász, csak Csokival is kezdeni kéne valamit.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.09. 03:43:43

@oh..my.....: pontosan így, Era lelépése csak egyszerűsíti a helyzetet. a lányoknál úgyis kőkemény csata várható Reni, Era és Adri között, túl hasonló karakterek. közülük Adri a legértelmesebb, de ő meg Vvvel is meg kell küzdjön. Zsuzsu előtt nyílegyenes út állhatna, csak ezt is elizgulja még.

Angora Cardi 2018.12.09. 07:04:45

@MacákékIcukája: Megzavartál, Edina es Fanni nem egy évad volt v mást is hivtak ugyanúgy?

Angora Cardi 2018.12.09. 07:09:25

Nem láttam a tegnapit de a kommentekből nagyjából felzárkóztam.

Miért nem lett következménye Ánusz emberkedésének?

Lacikát majd visszanézem.
Többi mondanám, hogy különösen érdekel, ma is max a jelrakásra kapcsolok oda.

mézescsók 2018.12.09. 07:40:53

Adri és Vivi balhéja egy feladatnak indult. Az illedelmes tanerő mondta nekik, leültetve egymással szemben a hölgyeket, hogy mondják el egymásnak a problémáikat. A hölgyek hibátlanul megoldották a gyakorlatot. Hiába, a többhetes, naponta többször lejátszott csörte már akkor sem hozza zavarva őket, ha egyenesbe közvetítené a CNN.
Szegény tanár erre nem lehetett igazán felkészülve,mert a kezeit az arca elé kapta és az ujjai közül nézte viadalt. Utána megkérte őket, hogy most a tanultak szerint- a témához illő komolysággal, a parlamentáris formákat betartva próbálják meg ismét és hallgassák meg egymást. Maradt ugyanaz. Vivi kezdett, de Adri rögtön közbevágott, onnan már kórusban ment az ajvékolás picsákkal, kurvákkal, gecikkel, csicskákkal, árulókkal, meg ilyenek. Nem lehetett érteni, ki mit mond.
Hasznos lett volna, ha az illemtanár elmagyarázza nekik, hogy két ember beszélgetése - tökmindegy milyen okból- abból áll, hogy az egyik fél, általában aki a beszélgetéstvv kezdeményezte, elmondja a mondókáját, ezt a másik végighallgatja, nem ugat be feleslegesen és folytonosan, majd a másik perflektál az elsőnek beszélő személy mondandójára.
Szerintem többet nem jön vissza.

mézescsók 2018.12.09. 08:02:10

Angora Cardi: Egy szériában voltak. Nem voltak barátnők, egy-két villangástól eltkintve nem nagyon volt köztük szópárbaj. Főleg, mert Edinának nem kellett Fannitól féltenie ílacikáját, volt arra más jelentkező is.
Fanni tkp. elég jól kijött Edinával, arra emlékszem, hogy amikor edzeni akart, megkérte Edinát, hogy a nyújtógyakorlataihoz legyen a súly. És lettö
Arra emékszel-e, amikor Fanni és Dennis a nyugiszobában áldoztak a testi örömüknek (sose, csinálták a hálóban)Edina rájuk nyitott, látta, mi történik éppen, de rá is kérdezett, amiraóe a két delikvens azt mondta, hogy tanácskoznak, majd azt mondta, hogy jó, és letáborozott várakozni a szerelmi légyott befejezéséig az ajtó előtt. Meg is várta-

Angora Cardi 2018.12.09. 08:08:53

@mézescsók: utána néztem, igazad van, engem ádina zavart meg, aki később volt, érdekes mennyire feledésbe merülnek a karakterek nálam egy két kirívó kivétellel.

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 08:52:33

@úgymond olvasó mmkk: Leszakadt az ég! A történés, ennek ellenére nem levéltetű-effektus, nem nagyítom fel. Látom a világ elmozdulását, egy állandónak tekinthető minőség-értékrendtől, amiben én, eszmélésnyi korom kezdetétől fogva megállapodtam magammal. Amihez képest a nagyérdemű másképp lát dolgokat. Mit van mit tenni, mint fejet hajtani és elfogadni...
Mindazonáltal roppant hervasztó!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 09:02:54

@Udvariatlanbolond: két ásítás között próbálom értelmezni nemes szavaidat.
szerintem nem kell fejet hajtani csak azért, mert a többség máshogy látja a dolgokat, mint te. én legalábbis nem szoktam. elfogadni el lehet, sőt, el is kell, mert baromi unalmas lenne, ha mindenki olyan okos, nagyszerű, kedves és szerény lenne, mint te ;) amivel nem lehet hadakozni, azzal felesleges, de attól a véleményed igenis számít.

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 09:23:36

@úgymond olvasó mmkk: De édes vagy, ezen az álmoskásan nedves reggelen. Nem lamentálok hosszan a szavak vésésében, nonkonformista vagyok, a lázadás a lételemem.
Az igazságérzetem forrong a tehetetlenséggel, és a kezét fogja. Nyákos, csúszós, sikamlós, ezért időnként elengedem. Ám a vélemény örök...:)

ibsen 2018.12.09. 10:15:59

Belenéztem ebbe a Pumped Gabós Krisztiános műsorba. Nagyon úgy néz ki hogy az utóbbi van rajta, igaz még tetkók nélkül... Nem itélem el csak szerintem nagy hülyeséget csinált.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 11:04:43

@ibsen:

Szerinted törődik ez bármivel is ?
Ánusz a legalja emberek közé tartozik, tesz mindenre, nem érdekli semmi.
Egy Dél-Amerikai börtönben talán elgondolkozna hogy hol rontotta el.

bElannaTorres 2018.12.09. 11:12:39

@Costanza: én így vagyok a farmmal, nem is értettem pl ott henivel mi volt a baja az embereknek, Brigi pedig a legjobban ribizett nő azóta is együtt él azzal a pasival akivel a műsorban jött össze.
Vivi tényleg idegesítő legalább meg ribi :))) szerintem ezt a tapsolást a szüleitől tanulhatta, rátapsoltak mikor hisztizett

Sabina Pohl 2018.12.09. 11:15:41

@oh..my.....: Era olyan szinten igénytelen, hogy komolyan rossz nézni. Most tettèk ùjra a hajukat könyörgöm, még patent kéne, hogy legyen. Esküszöm amikor megkátom szinte érzem a zsírszagot ami áradhat belőle. Rettenetes, ès amúgy szerintem lehet nem is kéne erőltetni a póthajat, mert sajátja nem sok van. A 2007-es idegösszeroppant Britney Speaes jut róla eszembe.

xukxuk 2018.12.09. 11:16:11

Ohhh My Love , egy éjt átdumálni a semmiről. Te kedves IDŐ.

ibsen 2018.12.09. 11:17:23

@szociál: Ezzel neki kell együttélnie. A neten nincsenek titkok, ez is kiderült elég hamar...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 11:21:19

@ibsen:

Az a legkevesebb hogy homár videókban szerepelt.
Maga az ember egy talicska xar.
Kb mindeni féreg az ő szemében, mindenkin áttapos ha neki úgy tetszik.
Az ilyet tisztába kell tenni, és mindig az alapos verés teszi tisztába a dolgokat, ha az sem akkor menthetetlen.

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 11:31:58

@bElannaTorres: Buta amerikai getto-filmekből tanulta. Abszolút fekacsajos gesztikulálás.

ibsen 2018.12.09. 11:43:36

@szociál: Primitív, de annyira nem hülye. A verés nem segítene rajta, szerintem a szülei cseszték el a nevelését, már ha nevelték... De pl. az általa nagyon rühellt Adriért bement a szobába és ölben vitte ki, amikor annak az arca felpüffedt.

Pamutbojt 2018.12.09. 11:47:49

@adamskij: Ugyanígy vágyom már a minőségi tatttikát, de egyre csalódottabb vagyok.
A Hunor-Roli-Lacika blokk jó irány lehetne, de nem erre haladunk.
Voltak ellenszenves karakterek korábbi szériákban is, de itt ez mindennek az alja. Pl.az ostobaság rosszindulattal és agresszióval társul több lakó esetében is. A lelki terror, a verbális alázás is agresszió, szóval egyelőre a fent nevezett hármas tartja még magát nálam valahogy, de a többiek nézhetetlenek már.
VvPóthajak ordenáré ordibálására meg már a kutya sem kíváncsi, csak áttekerve tudom nézni már.

bElannaTorres 2018.12.09. 11:51:33

@Udvariatlanbolond: az lehet
@ibsen: adri mondjuk nem kérte hogy vigyék ki, fogta azt kivitte mikor a csaj azt mondta hagyja békén

ibsen 2018.12.09. 11:51:40

@Pamutbojt: Hunor taktikájából semmit nem érzékelek, Roli elég sunyi lett nem is értem sokszor Hunornak sokszor Erát szidja miközben nem szúrná hátba, Erának meg még a szövetségesi szöveget adja állandóan. Lacika úgy látszik nincs annyira csöndben, mert többek szerint kezd kavarni.

ibsen 2018.12.09. 11:52:41

@bElannaTorres: Nem kérte ez igaz, de akit én rühellek előző este is és hangot adok neki ahhoz hozzá sem nyúlok.

Pamutbojt 2018.12.09. 11:54:36

@ibsen: Rajta semmi nem segít már, és esélyes, hogy "szabadulás" után kint párszor elverik.
Lehet, hogy rossz volt a neveltetése, de ez nem menti fel.
Minden megnyilvánulása problémás. Többen írták itt, hogy orvosi eset, ez egyre inkább igazolódik. De ez sem menti fel. Nincs egyetlen értékelhető tulajdonsága sem. (A látottak alapján.)

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 11:56:12

@bElannaTorres: Ebben semmi gesztus nem volt. Az erejét fitogtatta ez a türhő. Minden nőcit cipel ide oda, mint valami csomagot...,lehetőleg 60 kiló alatt..DDD
Érdekes Renyke minimum 75 kilóját nem kapkodja a nyakába...DDD

ibsen 2018.12.09. 11:58:11

@Pamutbojt: Örülnék ha kiesne, érdekes lenne, Vivi és Csoki is új helyzetbe kerülne. De örülnék Adri kiesésének is, és Greg is egyre jobban idegesít, húzzon haza.

bElannaTorres 2018.12.09. 11:58:11

@ibsen: megint csak egy agresszor volt, ment intézkedett. Nálam nagyon az alja

ibsen 2018.12.09. 11:59:11

@bElannaTorres: Nekem ez nem tünt bunkóságnak, de a többi igen.

Pamutbojt 2018.12.09. 11:59:24

@ibsen: Roli célja az, hogy Hunor és Era szerelmi szála ne erősödjön. Plusz valószínűleg látja Era korcsosulását, átállt a gettóbandához. Gondolom azért hangoztatja, hogy nem szúrja hátba, mert ugyanezt várja majd, így valamennyire biztonságban lenne. De Erát durván benézte, túl hülye ehhez a játékhoz. Plusz kéne neki Nigafiú.

bElannaTorres 2018.12.09. 12:02:18

@ibsen: hat ha valakivel nem vagyok jóban, odajön és akaratom ellenére odavisz ahova akar, arra én pipa lennék

Pamutbojt 2018.12.09. 12:03:03

@ibsen: Minden szavaddal egyetértek. Engem is ők idegesítenek legjobban. VVgecó (ánuszka), Póthajak ( Era,Vivi,Reni), Greg és Adrika.

ibsen 2018.12.09. 12:03:40

@Pamutbojt: Szerintem már Hunor sem bízik meg Roliban úgy mint korábban. Mindig az dumál neki, meg fűti baromságokkal. Hunor szerintem leginkább egyedül játszana. Hunor és Era már nem lesznek olyan kapcsolatban mint elötte és akkor is flörtöltek maximum. De ha Roli ezen aggódna eléggé vakon van. Era szerintem Csokitól csak némi megerősítést vár mint a legtöbb csaj bent, persze benne van hogy Renit is basztathatja ezzel, de kettőn áll a vásár. Reninek nem Erán kéne kiakadni hanem a Csokikáján leginkább.

MacákékIcukája 2018.12.09. 12:11:08

@Angora Cardi: de, ugy kezdtem a bekezdest h a "7. evadban" - Fanni es Edina abban a szeriaban voltak. Edina = Ádiná :)

@mézescsók: kesobb rosszban lettek, Fanniek nagyon raszalltak Edinara.

Borzalmas hogy milyen volt ez a tegnapi resz, most neztem meg. Sajnalom, hogy ennyire raszalltak Rolira. A sok sotet... Greg a legnagyobb szarkavaro. Vivire sincsenek szavaim.

ibsen 2018.12.09. 12:15:14

@MacákékIcukája: És nem is oly rég Greg volt a legjobb, a legszebb stb. azon a bizonyos szavazáson. Nekem már akkor nem volt szimpi ez a mindenki szeret jaj de jó meg annyira jó ember vagyok... Csak nem értem a többiek miért nem látják hogy milyen is valójában. Reni meg Zsu az szerintem "meg lett véve".

MacákékIcukája 2018.12.09. 12:21:40

@ibsen: ja tenyleg, az jo regen volt... szerintem bezabaljak, mert cukiskodik nekik. Azert nem latjak, mert tok sotetek :D Rajtam mulna, mindenkit kib*sznek a villabol Roli, Hunor, Zsu es Lacika kivetelevel :D Adri is maradhat mondjuk.

Maximista vagyok 2018.12.09. 12:23:17

Reggelt :D

A szerkesző team megint odatette magát. Sokan sok helyen már panaszolták (itt is), hogy mutassanak már valami érdemi, játékra hasonlító összeállítást. Kurva jól sikerült. Kreáltak egy asztali beszélgetést aminek se füle se farka. Nos, inkább semmit ne csináljanak a szerkesztők, ami nem megy azt ne erőltessük. Lacika nekem megint nagyon átjött, kétszer is láttam az arcát. Reni testvérének pedig gratulálok, ilyen egy igazi aberrált család, kacagás, vidámság amikor a tesó lemegy kutyába :)

Külön gratulálni szeretnék még Gregnek a földrajz teljesítményéhez, félelmetes volt. A Vivi-Adri csendes beszélgetése is tetszett, jól fogyasztható volt mute gomb használatával.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 12:25:27

@ibsen: szerintem azért nem látják, mert Greg azt adja meg nekik, amire szükségük van. játssza a megértő barát(nő? :D) szerepét, helyesel, adja alájuk a lovat, látszólag figyel rájuk, és ezeknek a lányoknak ez bőven elég.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 12:26:38

@Maximista vagyok: már megint kialudtad magad, te retek :D

MacákékIcukája 2018.12.09. 12:27:40

@Maximista vagyok: ekg, szerkesztoi garda mondjon le, fostalicska az egesz. Legalabb a weboldalt toltenek meg ertelmesebb videokkal, amibol latszik, hogy ki mit merre...
@úgymond olvasó mmkk: erre is ekg

ibsen 2018.12.09. 12:29:58

@úgymond olvasó mmkk: Igen ebben is van igazság. Az hogy lazán elmondja hogy utálja az irodalmat, történelmet, földrajzból síkhülye, a múzsák neki kb a kurvákkal egyenlőek de egyébként osztja az észt (lásd Roli) az valahogy nem ok.

Maximista vagyok 2018.12.09. 12:31:29

@úgymond olvasó mmkk: dikk, az egyik hobbim :D és még mindig érdekesebb vagyok alvás közben mint bármelyik villalakó

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 12:32:04

@ibsen: szerintem ő a lelkek baszásán kívül mindent utál, mert most trendi antiszociálisnak lenni :)))

nicu71 2018.12.09. 12:32:29

@Maximista vagyok: a fb kommentek szerint amugy Reninek nincs testvére

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 12:33:47

@Maximista vagyok: ebben igazad van, de azért el ne szálljál magadtól, more :D

Maximista vagyok 2018.12.09. 12:37:40

@nicu71: az lehet, nem tudom. eleve fb-om sincs és nem is lesz :D

MacákékIcukája 2018.12.09. 12:38:20

Fb kommentek alapjan Era, Vivi, Anusz tuti parbajvesztesek lesznek.. es szerintem Greg is nagyon sanszos.

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 12:39:07

@úgymond olvasó mmkk: Elég erős a párhuzam az előző szériával. A melegfiú (Zsolti?) ott is mindenkivel jópofizott és nem szövetségeseket keresett. Ugyanúgy felkarolt egy debil, de aztán belebukott. Akkor lesz feltűnőbb Greg álnoksága, ha már ritkul a társaság.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.09. 12:45:21

@Maximista vagyok: pedig ott aztán látnál igazán érdekes dolgokat :DD

@Udvariatlanbolond: gondolod, hogy Greg megnézte az előző szériát? én nem nézem ki belőle

ibsen 2018.12.09. 12:47:10

@Udvariatlanbolond: Én egy Zsoltira emlékszem a Kismocsok féle VV-ből. Nekem az affektálásán kivül elég emberinek tünt, nem volt sunyi, sőt sokszor kiállt másokért. Azt hiszem a szerelme is meglátogatta bent. Azt hiszem New Yorkban is dolgozott utána szakácsként mert jól főzött bent.

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 12:58:45

@úgymond olvasó mmkk: Pont a napsütéses afrikai Floridában volt, ami faszalakú..D

Pamutbojt 2018.12.09. 13:03:31

@ibsen: Igaz, sanszos, hogy egyedül játszana. Nem is lenne baj. Erát nem értem. Ez a Csoki-lenyúlás Ginunak sem jött be. Totál hülyét csinál magából.

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 13:08:53

@ibsen: @Pamutbojt: @úgymond olvasó mmkk: Félszemmel UFC-t nézek. Azért itt akad egy-két hölgy, akit szívesen Ánusz közelébe engednék, egy csöndes kis eszmecserére! DDD

ibsen 2018.12.09. 13:10:08

@Pamutbojt: Igen valamiért elég zavaros amiket tesz és a miértje is. Érdekes a sztorin Reni nem akadt fenn, amikor Greg mesélte neki, ha taktika, ha nem. Máskor kisebb dolgokért is üvöltözni tudott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 13:16:52

@Udvariatlanbolond:
Még a picike Rose Namajunas is szarrá rugdosna a horcsogkeput :)

Pamutbojt 2018.12.09. 13:17:20

@Udvariatlanbolond: :-))) Kíváncsi lennék, hogy ez a kemény legény hogy viselkedne... sírna vagy futna? Nincs több opció.

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 13:20:46

@szociál: Pont elég lenne, hogy picit rendbe tegye az arcát!

Angora Cardi 2018.12.09. 13:21:35

@MacákékIcukája: Nekem az Edina az a másik Ádina volt, ez aki a fannisban volt már el is felejtettem hogy létezett. De már mindent értek.

Udvariatlanbolond 2018.12.09. 13:22:22

@Pamutbojt: Áááá,,az első pofonig fölényeskedne, na majd utána fusna..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 13:22:45

@Udvariatlanbolond:
Csajszi a lengyelt rendezte úgy le hogy feldagadt mindene.
Horcsogkeput halottas kocsi vinné el.

Pamutbojt 2018.12.09. 13:23:16

@szociál: @Udvariatlanbolond: Amúgy Hörcsög állt bele a villában már férfi/fiú lakóba? Már egyedül, nem falkában... most valahogy csak olyan jelenetek ugranak be, amikor csajokkal ordít.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 13:24:30

@Pamutbojt:
Senkibe se állt bele.
Pedig Roli beszolhatna neki, de túl puha a gömbhal.

MacákékIcukája 2018.12.09. 13:25:32

@Angora Cardi: semmi gaz, kora reggel volt akkor meg :D Lusta vagyok ekezetet irni, azert lett Edina az ádiná :D A nyolcasban is volt egy Edina?

MacákékIcukája 2018.12.09. 13:28:14

@Angora Cardi: jaaa a nyolcasban a Dina volt, amelyik tele szajjal orditott meg csicskagecizett

Pamutbojt 2018.12.09. 13:31:16

@szociál: Gömbhal :-))) Megnéznék egy Hunor-Ánusz / Roli-Ánusz vitát. De egy Lacika-Ánusz is érdekes lenne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 13:35:48

@Pamutbojt:
Azt én is :)
Lacikaval nem vitázni fog ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 13:43:02

Greg nem tudja hol van az USA a térképen, floridat meg jó hogy nem tudja :))))
De sötétek istenem :))))

Pamutbojt 2018.12.09. 14:15:54

@szociál: Jááájjjj...pfffúúujjj.... :-)))))

KapitányG 2018.12.09. 14:30:54

@MacákékIcukája: Nem, a nyolcasban Dina volt, akit Angora Cardin kívül soha senki nem hívott Ádinának, se Edinának, merthogy Diána volr a neve.

MacákékIcukája 2018.12.09. 16:56:35

@KapitányG: ja, nem tudtam hogy o Diana, elobb megneztem es a Dina nevet irtak ra, ebbol gondoltam hogy o is Edina :)

mézescsók 2018.12.09. 17:22:55

@Angora Cardi: A többiek már szépen levezették mire ideértem, hogy egy évadban voltak.
@MacákékIcukája: Sose voltak egy bandában igazából, de igazad van, tényleg megsorozták Edináékat, amikor a villaszerelmével kellett párbajoznia. Mondjuk a történtekben azért a szerelmesek is ezerrel benne voltak (volt valami büntetés is, de annyira már nem emlékszem).

Costanza 2018.12.09. 18:05:47

@bElannaTorres: ezt hivjak ugy hogy vak gyulolet.
kitudja miert, de egy csomo embert utalnak ok nelkul, lasd hogy ki tudnak borulni sarka katan, vajna timean, meg sorolhatnam. Ez eloszor az Anettkaval kezdodott, pedig akkor meg tv csatornak sem voltak joforman, volt vagy 8 db kb 20+ evvel ezelott, es en mar akkor is csodalkoztam hogy mit foglalkoznak egyesek anettkakkal, kit erdekel?. Az a szerencsetlen not is ugy utaltak, pedig az egy bune az volt, hogy melltartoban musorvezetett valami ubergagyi bulvart, es felfogyatekos vendegei voltak, viszont legalabb nem a focsatornan tette ezt.
En nem lattam a farmot, de beleolvasgattam anno a kommentekbe, es remlik a hoborges, mondjuk ez napi szinten is igy van Magyarorszagon nehol ugy beneznek dolgokat, egyeseknek alulfejlodott az erzelmi agya hogy tovabbgondoljon dolgokat, nem latja a teljes kepet.
Ribi meg ribi, de attol hogy jogilag felnott belul meg gyerek, es en ezt is merlegelem ha ranezek, azert csodakat nem is varok tole 18 evesen, de nem is kuldenem magjara, csak idegesito. Szerintem is valakitol tanulta azt a tenyercsapkodos hiszteriat, lathatoan eleg ismerosnek tunik neki a cirkuszi kornyezet.

Csillepityu 2018.12.09. 18:06:01

@szociál: Sok mindenben nem értek veled egyet,de ezzel HSZ véleményeddel igen..krisztiánusz(nem véletlenül kisbetűvel)azt sem érdemli meg ,hogy a magyar helyesírás szabályai szerint a személynevek nagybetűkkel kell ,hogy kezdődjenek ,mert ő a "Darwini kategória" szerintem olyan végbélfonal ,ami egyenesebb,mint az Albertirsai 400 kV -os Trafóállomáshoz vezető távvezeték Alföldi ,sok kilométeres szakasza.Itt főleg az agytekervényeire gondoltam.Ennek a fonálféregnek teljesen mindegy ,mely országban nézné a berácsozott csillagos eget,soha nem jönne rá.hogy mi,hány és mennyi!Mondhatnám azt is ,hogyha olyan messzire lakna,mint amekkora ordenáré hülye,soha nem érne haza.
Én is elnézést kérek azoktól,akik bármilyen szimpátiát éreznek eme kászting mellényúlás iránt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 18:14:04

@Csillepityu:
Sztem most az RTL - nel elgondolkoznak hogy ez a nogyulolo vonal nem pálya.
Ennél lejjebb már nincs is, a leg gazabb évad minden értelemben.
Kapjanak már a fejukhoz hogy ez nem jó irány.
Ez az RTL t is minositi nem csak a lakókat.

bElannaTorres 2018.12.09. 18:50:13

@Costanza: igen és jellemzően nőket. Vivinél én is azt nézem, hogy csak 18 éves, nála csak remélni lehet, hogy ilyen Fb kommentező, csupaszív emberek nem kövekkel várják majd.

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.09. 19:10:15

@Pamutbojt: teljesen egyetértek, pont így látom.
Pl egy Era-Reni párbajon inkább mindkét felet az utcára küldeném.

Csillepityu 2018.12.09. 19:11:33

@szociál: Félek tőle,hogy nem fognak elgondolkodni.Ez a maszturbáncs, lelki szegény ,EMBERHEZ nem méltó (fekália gyártó),-szennycsati-szerkesztő gárdája nem fog önmérsékletet gyakorolni.Ha azt tenné ,beismeréssel felérő vallomás lenne,hogy "Elkúrtuk,de nagyon"! (Most nem politizálok,csak idéztem valakit,akinek volt bátorsága ezt kijelenteni).Mint ismert,fejtől bűzlik a hal.A fej, aki,vagy akik bólintottak az általad megnevezett vonal pályára állítására,nem fognak önként elvonulni,csak akkor,ha majd lesz olyan több tízmilliókat reklámoztató cég ,aki (k) azt mondják,hogy reklámszerződés bontás,ha ilyen szennyáradathoz köti a csati az Ő reklámjait.Volt már rá példa.Úgy tűnik a rötölö nem tanult belőle.

Angora Cardi 2018.12.09. 19:15:11

@mézescsók: Igen, köszi, teljesen elfelejtettem őket, vagy én vagyok feledékeny, vagy eddig tart a két perc hírnév

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2018.12.09. 19:15:24

@Pamutbojt: teljesen egyetértek, pont így látom.
Pl egy Era-Reni párbajon inkább mindkét felet az utcára küldeném.

@szociál: sajnos a magyar társadalom jelentős része sokat romlott az elmúlt tíz évben és korábban sem volt szeplőtlen. az mindenképp intő jel, hogy van olyan fiatal, aki számára ez menő és a többiek se szólnak rá. érdekes, Era is szemet huny Adri szardarabozása közben, Vvv pedig már szinte várja a megalázásokat.
elég sokféle társadalmi norma él egymás mellett Mo-n és az biztos, hogy itt nem a morálisan követendőt látjuk.

Maximista vagyok 2018.12.09. 19:18:39

@,,: húzz be egy Rolit kérlek, köszönöm :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.09. 19:27:02

@Csillepityu: @adamskij:

Akkor lenne esély Ánusz eltávolítására, ha a riportban már sírva könyörögnének a csajok hogy meddig tűri ezt a stáb, hogy ennyire megalázza őket egy kretén a villában ?
A metoo évében ráadásul.
Csak a baj az hogy a villában nincs "nő".
Már Era is eljátszotta a nő vagyok kártyát, ő sem sokkal jobb a többi őrjöngő libánál, Roliék meg kukák, nem adnak hangot semminek.
Pedig egy mentsük meg a nőket kampánnyal kilehetne vágni párbajon az összes mexikóit, Csokit, Ánuszt, Lacikát, csajok meg lerendeznék egymás közt.

Csillepityu 2018.12.09. 21:52:23

@szociál:
Teljes mértékben igaz a meglátásod!!!Nincs (megint kisbetűvel)nő a villában,mert a"pályavonal"alapján a casting azokat választotta ki,aki képes mindent elviselni,még akár azt is hogy ne is nézze egy fonalféreg HOMO SAPIENS-nek,csak egy ősi mesterség mai utódjának.De a kanok válogatása sem marad el ettől a szinkron "pályavonaltól".Egy (lovag)férfi szerintem ilyenkor,mikor azt észleli,hogy hogy 1-es személyi számmal ? rendelkező játékostársa túl lő minden határon,vagy minden erejét beleadva akkorát üt,hogy azt a mentők vigyék el holtig tartó agyrázkódással,vagy kéri a (szenny)csatornát ,hogy azonnal mentsék fel a játékból.Beígérve,hogy az összes nővédő(akár nemzetközit is)egyesületét is igénybe véve százmilliós pert akasszon a retek nyakára.A bennlévő nyámnyilák ilyenekre alkalmatlanok ,erről a "pályavonal"kijelölői jó előre gondoskodtak.

Perah 2018.12.10. 20:50:20

@bElannaTorres: Bocs, hogy csak most válaszolok. Igen, nekem is furcsa ez az egész lopásos ügy, de azt érzem, hogy valami lehetett a háttérben, ami miatt végül nem akarták, hogy kiderüljön, ki vette el és csempézte vissza Zsu cuccait. Mert akkor a napokban biztosan szívatta valaki bent. Én is Vivire gondoltam, mert azt mondta, hogy ki akarja készíteni. Ezzel majdnem sikerült is neki... Adri body-jával kapcsolatban is meglepő volt, hogy semmi sem derült ki a nézők számára. Szerintem amúgy Zsuzsunak elmondták, hogy mi volt, mert feltűnően lenyugodott, nem kereste tovább a "tolvajt" és a 2 megmaradt hazugságvizsgáló kártyáját sem lőtte el másra!
süti beállítások módosítása