Hogy volt?

Való világ 9x33 - Zsuzsu lenyomja Erát

2018. december 07. 18:30 - Hoppancs

bscap0016_1.jpg

bscap0000_5.jpg

Az összefoglaló első percei édes nosztalgiával töltenek el. Felsejlik előttem a gimi konyhás nénijének tekintélyt parancsoló alakja, és hangja, ahogyan lágyan az arcomba kiabálja: „Ebéééédjegy????!!!!” A villalakóknak utóbbira nincs szükségük, hiszen ez az egész műsor maga az ebéd(+reggeli-+vacsi-+cigi-+pia-)jegy, a bőség kosarából itt mindenki egyaránt vehet, már amennyiben a villamester írja fel a rendelést. Szóval ebédjegy nincs, de menzakaja van, sőt, repeta is a finomfőzelék-fan Erának. Ó, ha szegény Twist Olivér ezt látná!

ho7.gif

Greg és Era később a „Merre tart ez a kapcsolat? Tán egy párbaj felé?” kérdéskört tisztázza, fókuszban szaporodó összeütközéseik elemzésével. Greg szánja-bánja (nem is olyan régen meggyónt) bűneit, különösen azt, hogy egyesek külsejére is be-beszólogat(ott), ami – ebben Erának adok igazat – tőle különösen visszás. Tagadja viszont, hogy még mostanában is mondogatna ezt-azt Erára. Ilyesmivel csakis egy olyan karaktergyilkos rohadék vádolhatja, akitől a Ripost-munkatársai is elpirulnának. Roli az, amúgy, aki jelenleg Hunorral együtt korrepetálja Lacikát matekból, azon belül is valószínűségszámításból, amit szerintem nálunk csak a fakultációs csoport tagjai, más néven az „okos matekosok” tanultak. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy én nem ebbe az irányba orientálódtam, szóval nem fogom eljátszani John Nash-t, és bárkire rosszízű megjegyzéseket tenni, biztos tök ügyesek, meg minden. :D

bscap0003_5.jpg

Greg tovább pörög jó hírneve sérelmén, mert fontos számára a róla kialakított kép. Mi több, éppen azért jött ide a villába, hogy ezt csiszolgassa, miután a média eltorzította, mint egy bizonyos G. Máriát a hippokratészi esküjüket unortodoxan felfogó plasztikai sebészek. Szeretné, ha a – már eddig is folyton róla olvasgató – beavatottak meglátnák végre a kreált Ken baba mögött rejtőző igazi Greget. Na, ezért „nem keveri a szart, hogy még szarabb legyen”, és ezért nem ő tett róla, hogy Erával semleges viszonya a meghitt, közös plüssunikornis-ölelgetés helyett a „csicskavagykiviszlekkinthagylak” irányába haladjon. Rosszakaró Roli azonban pont ezen dolgozott, és jelenleg úgy áll a dolog, hogy emiatt mindketten azt hitték, a másik a hátuk mögött ekézi őket, pedig neeem, dehogyis, hát tisztelik becsülik egymást. Ölelkezés, majd páros pókészlelés zárja a pszichológiai félóra első részét. Na, Greg betojt a párbajtól, mondja a kamerának (vagy úgy is mondhatnánk, Greg háta mögött) Era, aztán visszatérünk a sulihetes eseményekhez.

bscap0004_2.jpg

Reni már sejtette, méghozzá GONDOLATBAN, hogy „egyszer csak be fog következni a szintfelmérő”, és beleborzongok, de pontosan ez is történik.

Ilyen pillangók repkedtek a hasamban, mivel annyira nem vagyok jó az összes tantárgyban.

Először Vivi felel, és miután úgy nevezte meg a Benelux államokat, hogy „Belgium, Norvégia, Luxemburg”, egy pillanatig zseniális módon tetteti, hogy Norvégiát nem is említette. Na jó, aztán bevallja, hogy következtetése szerint, a „be” és a „lux” közötti „ne”, egyedül Norvégia lehet. Talán azt hiszi, hogy 2010 óta NERvégiának kell ejteni…más ötletem nincs. Neki sem, de aztán a tanárok segítenek egy „ho”-val, és kigyullad az a bizonyos lámpa. Reni állati aranyosan indokolja meg, miért nem tudja felsorolni az óceánokat, melyek abban különböznek a tengerektől, hogy világosabb kékek, vagy legalábbis valami a színükkel lesz, az biztos. Hát mert rengeteg van belőlük, és olyan szépek mind, hogy sértő lenne, ha csak négyet-ötöt sorolna fel, a hatodik legszebbet meg pont kihagyná. Aztán megsúgják neki, hogy három van egyébként, de Reni nem szeretne könnyelműen tippelgetni, így válasz nélkül maradunk.

bscap0005_4.jpg

Krisztián illemtanból vizsgázik, ráadja a kabátot Adrira „fordítva, hogy szerencséje legyen”, radikális feministákat agyvérzésig hergelve erős karjaiba veszi („nem hagyom, hogy egy nő lépcsőzzön”), majd előre engedi és át is lökdösi („menjél kifelé”) egy képzeletbeli ajtón. A megható produkció után a zsűri kíváncsi arra is, milyen volt az Elizájuk a Higgins professzor-terápia előtt, és Krisztián meg is mutatja, hogyan nyomja fullba’ „aberkit”. Lenyűgöző a (kamu) változás.

bscap0006_3.jpg

Aztán impozáns böfi kíséretében tér vissza társai közé, az eredmény miatt hülye lesz izgulni, mert ha lejjebb bukik, legfeljebb együtt lehet az övéivel. Adri remekül teljesít, vágja A Pál utcai fiúkat és az ideális kockadobást is, de mielőtt beleunnánk a tökélybe, Greg saját verssel örvendeztet meg a páros rím példájaként. Nem is látszik, hogy menyire ráparázott arra, hogy itt „echte magyarok” között kell megvillantani az ő kis vajdasági tudományát.

Adynak a múzsája volt Léda,

pedig mindenki tudta, hogy egy céda.

Az író így is kitartott mellette,

pedig Lédának más is többször betette.

Most pedig azzal telik a hogyvoltírásra fordított időm, hogy a szótagszámmal variálok és a szóismétlések kiküszöbölésén ötletelek, ugyanis ez az egész szellemes mű apró változtatásokkal nagyobbat üthetne. Mielőtt elfelejteném befejezni az összefoglalót, inkább versenyt hirdetek a rímfaragást amúgy is kedvelő kommentelők között. Várom a variációitokat!

Zsuzsu segítséggel kikövetkezteti, hogy a Mont Blanc a francián kívül az olasz határon húzódik, majd pluszinformációival (például a Pireneusokról) már-már a Legyen Ön is milliomos! azon játékosait idézi, akik a helyes megfejtés birtokában is mindig jól körbejárták a kérdést, ahelyett, hogy mondtak volna egy betűt, oszt’ jónapot. De ő szerethetőbb, pláne, miután Era és Roli teljesen indokolatlanul kineveti. Hiába jó a válasz, Zsuzsu nem bírja a nyomást, pityeregve számol be a történtekről Adrinak és Gregnek, aki szerint ezen aztán tényleg semmi nem múlik, Era és Roli meg le van szarva, menjenek felvágni a büdös migránssimogató MTA-tagok közé.

Era nem tudja a saját tételét, muhahahaha, na tessék, ennyit a szemüvegről, meg az általa keretezte nagy arcról. És bevallom, innentől nem tudom követni az Era visszatérésével eszkalálódó konfliktust, mert a hegy a Francia- és Olaszország között van, erről kár lenne vitát nyitni, Zsuzsu is ezt mondta, a tanarak is bólogattak, Era valamiért kuncogott, de homály, hogy miért… Most akkor ő cáfolja ezt a tényt? Vagy nem tudja a választ, csak a „szomszédok” szó volt neki vicces? Vagy mi? Innen is kivágtak valamit? Lacikának nem használt a továbbképzés, Csoki sem tud válaszolni a matektanárnak, de legalább jót kacag, amikor kiderül, hogy ez most időre megy. Aztán olyan mozdulatokat tesz, némi hümmögve dúdolás közben, mintha ő lenne a Mozartot hallgató, kattant Salieri.salieri.gif

Ettől sem jön bújik elő belőle a megfejtés, a mentőkérdést viszont vágja.

bscap0007_4.jpg

A tanulók irodalomórára született költeményeit nem részletezném itt, szerintem hallani kell őket, és nem csak a bénaságok miatt, hanem azért is, mert akadnak egész jó ötletek és rímek is. Csak Krisztiánra és Vivienre térnék ki egy pillanatra, kiemelve a lány egészen igaznak hangzó, mégis enyhén rémisztő szerelmi vallomását, amely így végződik: „majd a kezedet soha, soha el nem engedem”. Nekem ez ugrott be róla. Pasija Alpári romantika című szöszenetével kapcsolatban pedig vitatkoznék Laci tanár úrral, mert ugyan igaz, hogy nem a mocskos szavaktól lesz erotikus egy vers, de nézni kell a költő személyét is, és…mit adhatna Krisztián, ha nem azt, ami a lényege. Érdekes megfigyelni (gender-szakosok most tényleg fogják be a fülüket) kettőjük szövegeiben a férfi és női nézőpont „finom” kis eltéréseit is. Vivinél már a szeretlek szó is játszik, húha. Előbb azért még csinálja meg azt a válogatáskazettát.

Reni marha lelkesen és hosszadalmasan írja le a feladatát, ami már magyarázat nélkül is egyértelmű volt, hogy az egymásnak a versekre adott pontokat kell egy táblán összesítenie. Mintha szótagszámra fizetnék.

Miért a feketék vannak utoljára? A filmekben is mindig ez van!

borul ki a végeredményen Csoki.

bscap0014_3.jpg

Utóbbiban téved, mert ott általában ők az elsők, legalábbis ami az elhalálozás sorrendjét illeti. „Kitört a faji háború”, üvöltené Eric Cartman, ha itt lenne, de csak Laci bá van, aki tíz fekvőtámaszt javasol az emberi jogi sérelem okozta roham és a káromkodókedv csillapítására. Ezután rasszfüggetlen pumuklizással kevert kutyázás kerekedik Reni és Era között, talán valami Csokival összefüggő beszólás miatt. Asszem.

Nyomd el magad, mer én nyomlak el, és az fájni fog, anyukám! (Reni)

Vivi és Lacika nyer holtversenyben, amivel Reni nem ért egyet, mert az övében több rím volt. De ez sajnos olyan, mint az Eurovízió, nem csak a teljesítmény számít. Era ezalatt már arról fantáziál, hogy „kizáratja” Renit, méghozzá kiprovokált tettlegesség által, akkor is, ha ezért a borzas hajkoronájával vagy a nemokosító szemüvegével kell fizetnie.

 

bscap0017_1.jpg

Laci bá eredményt hirdet, a polkorrektség határait feszegetve emlegeti az erősebb csoportot „normálként”, Angliában ezért már lehet, hogy kirúgnák. Adri szintet lép, Era meg lecsúszik a felzárkóztatóba, bónusz dorgálással a csúnya viselkedéséért. Lám, itt van igazság, akkora, hogy Justitia istennő bekönnyezik. Ezek után már hiába magyarázzák Erának, hogy a gúnyolódását nem számítva, a puszta pontszáma döntött a sorsáról, nem megy át neki az üzenet. Ha eddig nem támadt volna kétségeink a szellemi képességiről, most már egyértelmű, hogy Zsuzsu (is) ezerszer értelmesebb nála. Lám, ő maradt is az agyas csoportban.

bscap0018_1.jpg

Greg meg van döbbenve, hogy majdnem birzibozis verekedés kerekedett Reniék között, és ha nincs ott a tanár, lehet, hogy úgy járnak, mint a macskánk, akit frissen kikapart(?) szemmel ismertünk meg idén tavasszal. Ezt csak azért mondom, mert a cicaharc bizony komoly dolog. Reni azonban nem készül megütni Erát, mert tudja magát kontrollálni, amiért piros pontot adok neki, ugyanis egyre irritálóbb a csaj.

 Napközis foglalkozással zárunk, aminek a közös leckeírás lenne a lényege, ezt Reni igen erősen indítja.

„Zágráb az nem Magyarországon van? De nekem most mondta egy ismerősöm, hogy megy ZágrábRa.”

Akkor most ünnepélyesen Bostont is hazánkhoz csatolnám, mert az én egyik barátnőm meg ott járt egy hete.

bscap0000_5.jpg

Krisztiánék megbeszélik, hogy Vivinek még viccelnie sem szabad azzal, hogy mással alszik, mert különben mehet a gecibe. A lány ezt tovább firtatja az iskolapadban, ami odáig fajul, hogy Krisztián imígyen szól, férfiasan az asztalra csapva:

„Nem a csicska geci nyomorult kis tizennyolc éves barátod vagyok, bazmeg, hogy te velem szórakozzál geci.”

Az éppen bent tartózkodó tanárnő próbálná kibogozni a szálakat (Most akkor összevesztetek?, de hiába, és párterápiára is kevés lesz ez a néhány perc. Azért javasolja, hogy beszéljék meg, és a párkapcsolati egyenrangúságot és hasonló kínai fogalmakat emleget, hogy aztán átnyergeljünk a búcsúzó Petire, aki érzelmileg és erkölcsileg túlzottan bevonódva szörnyülködik Krisztián stílusán.

Ennyi volt, ma este jön a Mikulás!

459 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:33:45

@Angora Cardi: énekelek neked altatódalt: tjenesz mi korászóóóón eresz mí óbzeszjóóóóóóón
nemám. baby shark tudududdududududu

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:34:15

@Maximista vagyok: az összes macskám Saci volt eddig, ha fiú volt, ha lány :DDD

Frunkp 2018.12.07. 23:34:15

@Nyuszomuszo83: Jó lesz, csak ártson! Na jólét minenkinek, inkább South Parkot nézek, és álomba sírom magam. :)

2018.12.07. 23:37:09

@Nyuszomuszo83: cigi... ssszzuuuuusssszaa... és/vagy csak úgy mellé:

www.youtube.com/watch?v=0xJS54vlFFc

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:40:33

@Angora Cardi: szegény Nyusz, tegnap elájultam, ma nem mén! Sok a külső zavaró impulzus ami az agyam foglalkoztatja! Majd alszom egyszer! Földelve! :) no, de, jóóó éccakát! Puszinyuszi!

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:46:00

@úgymond olvasó mmkk: nekem volt még 14 évesen 2 hörcsögöm. Döme és nem tudom ki. Sajnos rossz vége lett mert az egyik beteg lett erre kinyírta a másik, az meg abba halt bele. Állítólag ez náluk ilyen, bár nem néztem utána.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:48:53

@Maximista vagyok: nem szabad őket együtt tartani, mert vagy dugnak éjjel-nappal, vagy kinyírják egymást. Zsuzsika jól bírja a gyűrődést, az elődje öngyilkos lett :(

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:51:16

@úgymond olvasó mmkk: eléggé ledöbbentem, ilyen csak a filmekben van hogy ennyire kannibálok legyenek, inkább le se írom a látványt mert állatbarát vagyok. Azóta inkább kutyázok macskázok ezerrel.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:52:06

@mentorod lecsó: Nekem öröm hogylegyen befogadott e diszes kompánia! Én köszönöm!

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:53:12

@úgymond olvasó mmkk: most pl golden retrievert szeretnénk aki lenne Bonnie és jó lenne mellé egy Klyde (berni pásztor) csak nem bírnánk a kettőt anyagilag :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:54:29

@Maximista vagyok: durvák tudnak lenni, nekem is volt ilyen afférom. az se jó, ha üzekednek, mert csipognak közben, a rohadékok. nem tudtam tőlük aludni :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:56:22

@Maximista vagyok: Zsuzsika is keresni akart magának alkalmi partnert, csipogott állandóan, én meg közöltem vele, hogy ha itt akar maradni a szobámban, akkor lesz szíves önmegtartóztatást gyakorolni :DDDDD

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:57:55

@úgymond olvasó mmkk: az hagyján, de nekem úgy volt hörcsögöm hogy oké a terráriumban oké de ha kijön én elköltözök. Hát nem kimásztak! Nem aludtam míg nem fogták meg őket. Egerektől szintén félek. A krokodilt leszarom, de egy kisállat...

Costanza 2018.12.08. 01:30:37

Krisztianusz a forgatokonyvszeru narcisztikus kis csicskavirag a kis piti onbizalomhianyos jatszmaival... Milyen jo is egy ilyen betegagyu szemelyisegtorzulasat eloben kovetni, de azert ki lesz baszva onnan hamarosan ugye?
Mert amugy egy nagy nulla, plusz emellett persze azert semmiben nem is jo, de nezni mindenkeppen unalmas.
ennel selejtesebbet nem sikerult castingolni?

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 09:57:14

Műkszik???? Elveszett az irományom,,,,brühühüüü!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 09:59:49

@úgymond olvasó mmkk: Na, bőven felébredtek a gondolataim a válaszra!!!DDD

szociál 2018.12.08. 10:05:29

@Udvariatlanbolond:

én is írtam és leveszett, lehet hoppancs közben szerkesztett valamit és megint élesítette.

szociál 2018.12.08. 10:08:03

na szóval szerintem Ánusz a kövi összefoglalóban jó lenne nem látni :)
Sorozatos visszaeső ami a nők bántalmazását illeti verbálisan, legyen zéró toleranciás kivágás a villából.
Vagy legalább a tanárok küldjék el az anyjába ezt a félnótást, baszki ha ők nem fegyelmezik akkor ki ?
Milyen egy okádék társaság ez, ezek kint az életben mit csinálnak ha itt kamerák előtt ezt tolják ?

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 10:19:20

@úgymond olvasó mmkk: A láthatatlan anyag, nem az a reggeli undor, amit borzongva törölsz le az arcodról, hanem az a gyönyörű, amit megcsodálsz, amikor ráesik a hajnali fény...
Látod a láthatatlan aprólékos tökéletességét, a finom szálakon felizzó harmat csillagporát?
Csak nem a belső univerzum hálóját szövögeted egy életen át, öntudatlanul, mégis a tökéleteset áhítva?
Én magam nem tervezem, hová kötöm a csomót, ösztönösen keresem a megfelelő ágat.
A megfelelő lelket, ahol meg tud tapadni a leheletfinom szál.
Az egykor apró, céltalanul őrizgetett fonálból így lett mára hatalmas, hajnalgyöngytől sziporkázó, foszlékonynak látszó, de acélnál erősebb anyag.
Szerteágazó, ezernyi boggal, akár az itt honoló blog- barátságokkal.
Mindegyik egyedi, minden mindennel kapcsolódik.
A magány csak illúzió...az 5%, ami látszik az univerzumból...
Valójában csak a belső csillagokra szabad figyelni, és tudni fogjuk, hogy az erdő egyazon fáján élünk....
Mindannyian!!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 10:31:13

@úgymond olvasó mmkk: Bár volt némi individuális felvezetés is, de az agycellák azt becsippantották, és lusti voltam böngészni....Meg fostam, hogy megint feleslegesen klimpírozok és nem megy el...DDDD

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 10:40:27

A NERvégiáért hatalmas piros pont Hoppáncs!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 10:44:40

Elmentetek tüntikézni???

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.12.08. 10:55:47

@szociál: Igen, ne haragudjatok, kijavítottam egy két kisebb hibát, meg betettem a Salieri-Csoki gifet, mert az kimaradt az ügyetlenkedésem (plusz a blog.hu bénázása) miatt. :)

Bocsánat!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 10:56:50

ja, gy.k. elfelejtettem odaírni zárójelben, hogy a címzett kommentjére gondoltam

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 11:27:49

@úgymond olvasó mmkk: Aaaaz mellékes,,,de ami nem mellékes: érti ezt magácska?

szociál 2018.12.08. 11:43:44

@Hoppancs:

no problemo :)

@OriginalBlackMamba:

Vágják már ki ezt a homár állatóóóóóóóóóóóóóóóóóót !
Hozzatok egy talicskát hánynom kell :O

szociál 2018.12.08. 11:45:08

Ánuszra kint a való világban fog várni néhány verés, szerintem már kipécézték a csávót páran.

Androido 2018.12.08. 11:53:13

@szociál: tartok tőle, hogy nem a megfelelő okból kifolyólag fogja kapni a verést. Nem azért kéne ütni, mert buzi, hanem ahogy viselkedik. Viszont az ő szubkultúrájában csak az előbbiből van probléma...

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 11:55:03

@úgymond olvasó mmkk: Akkor jól sikerült a pörkűt a lelkifőzdében!!!DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:00:06

@Udvariatlanbolond: ja, a tegnapi nap meg a ma reggeli takarítás után pont ráfért a kis lelkemre némi csillagpor :)

szociál 2018.12.08. 12:07:07

@Androido:

Az ő esetében tök mindegy miért kapja, megérdemli :)

@úgymond olvasó mmkk:

igen katicamanó megérdemli :)

hereverő heverő 2018.12.08. 12:13:58

Lónapot. Bekukk, olvas, elünik. Sajnálom ezt a hetet, de semmit nem láttam belőle. Majd ismétlésről visszanézem... De ánusznak én már feldugtam volna egy esernyőt, kinyitom és úgy húzom ki. Ekkora tahót, igazán illik a Radicshoz, a másik faszparaszthoz.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:17:02

@szociál: még ennél többet is megérdemelne, de ma már nem fakadok ki, tegnap isch félreértették, oszt még a végén megvertek :)))

szociál 2018.12.08. 12:20:15

@hereverő heverő:

A leggázabb évad, ebben semmi sem történik, ultra gázak a karakterek, szinte nézhetetlen.
Gyújtsák fel a 36 millát, ne hogy bármelyik megkapja ezek közül !

@úgymond olvasó mmkk:

Lecsó csak azért értette félre mert benne volt fél liter vegyes pálesz :)

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:20:46

@úgymond olvasó mmkk: Mentálhigiénés alapprogram..Legalább ideális a galambdúc...:)))

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:23:40

@szociál: Lecsó valamilyen furimukira akadt ki, pont amikor leléptem,,,de nem tudom pontosan....

szociál 2018.12.08. 12:27:03

@Udvariatlanbolond:

Nem olvastam vissza.
Majd jól lenyúlom az SV-s Esztert, az volt a nője, kis egérfejű torokrákos kislány :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:29:20

@szociál: :))))) tényleg nem mondok erről a témáról többet

@Udvariatlanbolond: :))

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:41:25

@szociál: Én sem....Ánusz esetében egyébként a legszembetűnőbb a kudarctűrő képesség teljes hiánya....Ezek a rögeszmés képzelődések Viviről, a becsavarodás első stádiumai...
Az egyik percben a legnagyobb arccal dominál, a következőben atomjaira hullik, és paranoiás kényszerképzetek tépázzák...Vigyázni kéne a fickóval!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:44:58

@szociál: A kábelbarát Soma valamit motyogott a BV-ben, hogy nem bírja a bezártságot Ánusz, de könyörgöm, minek ment akkor az oda? Valóban nem mérte fel a súlyát a helyzetnek?

szociál 2018.12.08. 12:45:13

@Udvariatlanbolond:

Tuti hogy veri a nőket a villán kívül.
Az a baja hogy legszívesebben Lacika mellé feküdne, de nem mutathatja ki érzéseit, csak úgy mint ha poén lenne.
Biztos megdobogtatta a szívét a lekvár ;)

szociál 2018.12.08. 12:47:32

@Udvariatlanbolond:

A bezártságot Gyúrós kondi szoli Józsi se bírta a VV6-ban, fel is adta a játékot.
Pont ez a baj hogy ilyen csírák kásztingolják ezeket mint Soma, bameg a leggyökerebb spanokat teszik be egy játékba amit a fél ország néz.
Ennyire ne vegyék már fél vállról az RTL-nél b*sszameg.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:52:36

@szociál: persze, hogy veri őket, ordít róla. de befogtammán, tényleg

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:58:07

@szociál: Hunor a tegnapi dalocskájában konkrétan lehomározta Laszit...Bújnak a szegek a zsákból, lesz itt még Mikulás-pislogás!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:01:45

@Udvariatlanbolond: vajon kettőjük közül melyik lesz a lány?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:04:42

@Angora Cardi: kiszbaba jettéj, éjetem? bébi szájk?

Angora Cardi 2018.12.08. 13:07:40

Mentsük meg Lacikát Ánusztól!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:12:13

@szociál: Immár évek óta semmi meglepetés, a szokásos casting,,: kurvák, stricik, buzeránsok diszkómajmok,elmebetegek, viselkedészavaros pronyók. Ez nekünk VV-függőknek oltári megalázó, adott esetben kényelmetlen. Lassan, mi szorulunk az értetlenkedésünkkel magyarázatra!!!

Androido 2018.12.08. 13:13:56

Ánusz néha olyan, mintha egy Gyilkos elmék epizódot néznék. Simán látom, ahogy a BAU profilozza, hogy volt az életében egy erős nő, akire haragszik / traumát okozott neki, és ezt vezeti le a lányokon. És/vagy az elfojtott? látens? homoszexualitásából fakadó feszültségeket éli ily módon, a(z ez esetben csak) verbális aggresszióján keresztül.
Full beteg a csávó. Már látszanak a repedések a külső burkon.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:14:04

@Udvariatlanbolond: az idei társaság különösen agyabetegre sikeredett

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:17:30

@úgymond olvasó mmkk: Én ezt soha nem értettem, hogy ez mitől függ, pedig már nyomoztam a melegek körében....van aki lányos fiú, van aki, fiús lány.., de, hogy most ki kicsoda...öööö...

Angora Cardi 2018.12.08. 13:21:14

@Androido: mmkk kompenzálja az odatartott alfelét, könnyű pénz, dolgozni lusta feltételezem, de a pénz kell/ene további tetkóra, sztreoidra, felvágásra, már ez is elég akár múltbeli nő sem kel hozzá..

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:22:07

@úgymond olvasó mmkk: Tényleg nem tudom mi a koncepció! Tehát, ha valakinek kétszáz szónál nagyobb a szókincse és egyedül tud mosogatni a nyolcadikon, az már szemét, mert túlnőtt az ideális nívópálcán...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:25:22

@Maximista vagyok: menj a picsába, kérlek :DDDDDD

@Udvariatlanbolond: feltételezem, egyik-másik szerkesztő sem éri ezt a szintet, amit írsz

szociál 2018.12.08. 13:25:32

@Udvariatlanbolond:

De én ezt nem értem, VV5 se volt trash mégis akkora siker volt mint állat.
Alekoszosban néha elgurult a gyógyszer , pláne Baukónál, de a leggázabb trash a 7-eben köszönt be.
VV6 ahhoz képest light, pedig volt abban helikopterezés, Izás köpködés, Gyúrósjózizás...mégis volt min kacagni, ezeken az állatokon meg egyáltalán nem tudok :(

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:27:43

@úgymond olvasó mmkk: Ne tégy ilyet,,mindenbe beleélem magam, mint Renyke a Miki-delfinbe!D

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:37:14

@szociál: Igen, onnan datálható a törés, talán a kipotyogott "tizenötperchírnév" ex-villalakókkal töltötték fel a kiüresedést. Emlékezz vissza! Szinte mindegyik nyomoronc megnyilatkozásából kitűnt, hogy a médiában akar elhelyezkedni. Sokan azt gondolják, hogyha 24-ben veszik a picsájukat, az a tehetséggel párosul...Nos, tehetség az nuku, amúgy is csak fekvés kérdése.
Nem véletlen száműzte az RTL egy kábelcsatornára ezt a leredukálódott formátumot.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:39:13

@Udvariatlanbolond: pont azt akartam mondani én is, hogy nem véletlenül került az rtl 2-re a műsor

szociál 2018.12.08. 13:44:23

@Udvariatlanbolond:
Lehet ha maradna az rtl-en akkor nem lenne ennyire gáz.
Vv6 már Rtl2 - n ment?

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:55:47

@úgymond olvasó mmkk: Sajnos az igény sokkal nagyobb az igénytelen hulladékra, mint a színvonalas tartalomra. Ha alapul veszed, az átgondoltan szervezett trash-reality, tulajdonképpen egy kívülről irányított önmaga rendezte sorozat, ahol a személyiségi minták alapján tudsz azonosulni a szereplőkkel, vagy szinkronban kívánod őket a kívánod a pokolra. Ha szereplők kontúr nélkül halódnak, a csoport egy arctalan masszává válik, amitől émelyegsz.
Mint amikor kinézel a buszból....Most ez van!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:56:33

@szociál: Asszem, de nem tudom biztosra!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 14:00:02

@Udvariatlanbolond: minden műsor addig megy, amíg van, aki nézi. a VV-nek meg mindig lesz nézettsége, az ingerküszöb egyre feljebb kerül, az igényszint meg egyre lejjebb. a műsorgyártás igényszintjére gondolok, még mielőtt valaki megint nekem esik.

szociál 2018.12.08. 14:04:37

@Udvariatlanbolond:
Az agyhalott fideszeseket akarják atcsabitani azért ennyire gáz.
Volt olyan falu ahol 99%-al nyert a fityesz.
Nekik szól Renyhe és Vivike produkciója, szemükben Anusz jól csinálja, nagy tesa.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 14:23:12

az új kedvenc karácsonyi klipem. ilyen kellene a vellába is.
www.youtube.com/watch?v=jx6DzaiV66Y

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 14:29:58

@szociál: Ohjajjjajjj!! Anyám mondja mindig,,,meglásd fiam, egyszer jön érted a nagy fekete autó!!!
Bele se kezdek, a politikát másik blogon nyomom,,,,Nagykanállal..,de mindegy is!!
A lényeg! Az oktatás tudatos elsorvasztása erről szól. A média hatásának felkarolásával a (közösségi vonatkozásban) nyilvánvaló, hogy az alapfokú oktatás hatékonysága a zéróval egyenlő.Az elme hajójának lékverése, felfokozott tempóban halad az emútnyócévben.
Nem kell a gondolati szabadság, nem kell a kritika. A fogyasztói társadalom taposómalma és a biológiai szükség. Ezek a pillérek! Csak a kivagyiság és a félrehitt értékválság!
Az önismeret normái, az önreflexió, a kommunikáció, meg egyebek,,nem sorolom, mert na!!,összesűrűsödött egy tapadós masszába, amit a Lacika az egyszerűség kedvéért, csak Lekvárnak hív...DDD, Na abbafejezem, nem komolykodom,,,a végén azért a leütés!!!DDD

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 14:35:58

@úgymond olvasó mmkk: Mert maximum öt percig bírod, hogyha nagyon nagyon mentálisan kikapcsolsz? DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 14:37:01

@Udvariatlanbolond: én mindig azt mondom, hogy ha lenne fekete autó, akkor már valahol Márianosztrán sínylődnék :D

szociál 2018.12.08. 14:37:12

@Udvariatlanbolond:
+1
Ne politizaljunk :)
Kár hogy az embereket nem kérdik meg országosan hogy szeretnénk e fizetni a g napos hobbiait, stadionok, kisvasút, olimpia tököm tudja.. :)
Hagyjuk nem ide való :)

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 14:43:13

@úgymond olvasó mmkk: Csak az a gond, hogy a pofám is nagy, nem csak a pennám éles!!!DDD
De tényleg hagyjuk!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 14:47:10

@Udvariatlanbolond: azért kinéztem gyorsan az ablakon.. :DDD

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 15:10:19

@úgymond olvasó mmkk: Én már csak azt se,,DDD Tudja az a kígyó hová kell harapni, mikor és hol kell a méregfogát belemélyeszteni az áldozatába..., De nem félek,,,félni nem nekem kell!:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 15:13:34

@Udvariatlanbolond: láttam két fekete autót. az egyik az enyém, a másik a szomszédé :DDD

Van der Waals 2018.12.08. 15:47:22

@Udvariatlanbolond: ne gondold, hogy huszon- harmincon- szàz ève nem voltak agyhalottak. Csak nem volt tèr ahol ezt mutogathatjàk (büszkèn) meg nèmi èletösztön volt bennük. Most meg lemèsz a tecsóba a gazdasàgos csipszèr meg vodkàèr és nézheted is őket, hogy làm lám mégse vagyok olyan rossz gheccci.

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 16:06:43

@Van der Waals: Ezzel azt támasztod alá, hogy az alpáriság találkozik a saját pólusával.
Én az ellenpólust érveit manifesztálom, miszerint lehetne ezt sokkal igényesebben csinálni.