Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 9x33 - Zsuzsu lenyomja Erát

2018. december 07. 18:30 - Hoppancs

bscap0016_1.jpg

bscap0000_5.jpg

Az összefoglaló első percei édes nosztalgiával töltenek el. Felsejlik előttem a gimi konyhás nénijének tekintélyt parancsoló alakja, és hangja, ahogyan lágyan az arcomba kiabálja: „Ebéééédjegy????!!!!” A villalakóknak utóbbira nincs szükségük, hiszen ez az egész műsor maga az ebéd(+reggeli-+vacsi-+cigi-+pia-)jegy, a bőség kosarából itt mindenki egyaránt vehet, már amennyiben a villamester írja fel a rendelést. Szóval ebédjegy nincs, de menzakaja van, sőt, repeta is a finomfőzelék-fan Erának. Ó, ha szegény Twist Olivér ezt látná!

ho7.gif

Greg és Era később a „Merre tart ez a kapcsolat? Tán egy párbaj felé?” kérdéskört tisztázza, fókuszban szaporodó összeütközéseik elemzésével. Greg szánja-bánja (nem is olyan régen meggyónt) bűneit, különösen azt, hogy egyesek külsejére is be-beszólogat(ott), ami – ebben Erának adok igazat – tőle különösen visszás. Tagadja viszont, hogy még mostanában is mondogatna ezt-azt Erára. Ilyesmivel csakis egy olyan karaktergyilkos rohadék vádolhatja, akitől a Ripost-munkatársai is elpirulnának. Roli az, amúgy, aki jelenleg Hunorral együtt korrepetálja Lacikát matekból, azon belül is valószínűségszámításból, amit szerintem nálunk csak a fakultációs csoport tagjai, más néven az „okos matekosok” tanultak. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy én nem ebbe az irányba orientálódtam, szóval nem fogom eljátszani John Nash-t, és bárkire rosszízű megjegyzéseket tenni, biztos tök ügyesek, meg minden. :D

bscap0003_5.jpg

Greg tovább pörög jó hírneve sérelmén, mert fontos számára a róla kialakított kép. Mi több, éppen azért jött ide a villába, hogy ezt csiszolgassa, miután a média eltorzította, mint egy bizonyos G. Máriát a hippokratészi esküjüket unortodoxan felfogó plasztikai sebészek. Szeretné, ha a – már eddig is folyton róla olvasgató – beavatottak meglátnák végre a kreált Ken baba mögött rejtőző igazi Greget. Na, ezért „nem keveri a szart, hogy még szarabb legyen”, és ezért nem ő tett róla, hogy Erával semleges viszonya a meghitt, közös plüssunikornis-ölelgetés helyett a „csicskavagykiviszlekkinthagylak” irányába haladjon. Rosszakaró Roli azonban pont ezen dolgozott, és jelenleg úgy áll a dolog, hogy emiatt mindketten azt hitték, a másik a hátuk mögött ekézi őket, pedig neeem, dehogyis, hát tisztelik becsülik egymást. Ölelkezés, majd páros pókészlelés zárja a pszichológiai félóra első részét. Na, Greg betojt a párbajtól, mondja a kamerának (vagy úgy is mondhatnánk, Greg háta mögött) Era, aztán visszatérünk a sulihetes eseményekhez.

bscap0004_2.jpg

Reni már sejtette, méghozzá GONDOLATBAN, hogy „egyszer csak be fog következni a szintfelmérő”, és beleborzongok, de pontosan ez is történik.

Ilyen pillangók repkedtek a hasamban, mivel annyira nem vagyok jó az összes tantárgyban.

Először Vivi felel, és miután úgy nevezte meg a Benelux államokat, hogy „Belgium, Norvégia, Luxemburg”, egy pillanatig zseniális módon tetteti, hogy Norvégiát nem is említette. Na jó, aztán bevallja, hogy következtetése szerint, a „be” és a „lux” közötti „ne”, egyedül Norvégia lehet. Talán azt hiszi, hogy 2010 óta NERvégiának kell ejteni…más ötletem nincs. Neki sem, de aztán a tanárok segítenek egy „ho”-val, és kigyullad az a bizonyos lámpa. Reni állati aranyosan indokolja meg, miért nem tudja felsorolni az óceánokat, melyek abban különböznek a tengerektől, hogy világosabb kékek, vagy legalábbis valami a színükkel lesz, az biztos. Hát mert rengeteg van belőlük, és olyan szépek mind, hogy sértő lenne, ha csak négyet-ötöt sorolna fel, a hatodik legszebbet meg pont kihagyná. Aztán megsúgják neki, hogy három van egyébként, de Reni nem szeretne könnyelműen tippelgetni, így válasz nélkül maradunk.

bscap0005_4.jpg

Krisztián illemtanból vizsgázik, ráadja a kabátot Adrira „fordítva, hogy szerencséje legyen”, radikális feministákat agyvérzésig hergelve erős karjaiba veszi („nem hagyom, hogy egy nő lépcsőzzön”), majd előre engedi és át is lökdösi („menjél kifelé”) egy képzeletbeli ajtón. A megható produkció után a zsűri kíváncsi arra is, milyen volt az Elizájuk a Higgins professzor-terápia előtt, és Krisztián meg is mutatja, hogyan nyomja fullba’ „aberkit”. Lenyűgöző a (kamu) változás.

bscap0006_3.jpg

Aztán impozáns böfi kíséretében tér vissza társai közé, az eredmény miatt hülye lesz izgulni, mert ha lejjebb bukik, legfeljebb együtt lehet az övéivel. Adri remekül teljesít, vágja A Pál utcai fiúkat és az ideális kockadobást is, de mielőtt beleunnánk a tökélybe, Greg saját verssel örvendeztet meg a páros rím példájaként. Nem is látszik, hogy menyire ráparázott arra, hogy itt „echte magyarok” között kell megvillantani az ő kis vajdasági tudományát.

Adynak a múzsája volt Léda,

pedig mindenki tudta, hogy egy céda.

Az író így is kitartott mellette,

pedig Lédának más is többször betette.

Most pedig azzal telik a hogyvoltírásra fordított időm, hogy a szótagszámmal variálok és a szóismétlések kiküszöbölésén ötletelek, ugyanis ez az egész szellemes mű apró változtatásokkal nagyobbat üthetne. Mielőtt elfelejteném befejezni az összefoglalót, inkább versenyt hirdetek a rímfaragást amúgy is kedvelő kommentelők között. Várom a variációitokat!

Zsuzsu segítséggel kikövetkezteti, hogy a Mont Blanc a francián kívül az olasz határon húzódik, majd pluszinformációival (például a Pireneusokról) már-már a Legyen Ön is milliomos! azon játékosait idézi, akik a helyes megfejtés birtokában is mindig jól körbejárták a kérdést, ahelyett, hogy mondtak volna egy betűt, oszt’ jónapot. De ő szerethetőbb, pláne, miután Era és Roli teljesen indokolatlanul kineveti. Hiába jó a válasz, Zsuzsu nem bírja a nyomást, pityeregve számol be a történtekről Adrinak és Gregnek, aki szerint ezen aztán tényleg semmi nem múlik, Era és Roli meg le van szarva, menjenek felvágni a büdös migránssimogató MTA-tagok közé.

Era nem tudja a saját tételét, muhahahaha, na tessék, ennyit a szemüvegről, meg az általa keretezte nagy arcról. És bevallom, innentől nem tudom követni az Era visszatérésével eszkalálódó konfliktust, mert a hegy a Francia- és Olaszország között van, erről kár lenne vitát nyitni, Zsuzsu is ezt mondta, a tanarak is bólogattak, Era valamiért kuncogott, de homály, hogy miért… Most akkor ő cáfolja ezt a tényt? Vagy nem tudja a választ, csak a „szomszédok” szó volt neki vicces? Vagy mi? Innen is kivágtak valamit? Lacikának nem használt a továbbképzés, Csoki sem tud válaszolni a matektanárnak, de legalább jót kacag, amikor kiderül, hogy ez most időre megy. Aztán olyan mozdulatokat tesz, némi hümmögve dúdolás közben, mintha ő lenne a Mozartot hallgató, kattant Salieri.salieri.gif

Ettől sem jön bújik elő belőle a megfejtés, a mentőkérdést viszont vágja.

bscap0007_4.jpg

A tanulók irodalomórára született költeményeit nem részletezném itt, szerintem hallani kell őket, és nem csak a bénaságok miatt, hanem azért is, mert akadnak egész jó ötletek és rímek is. Csak Krisztiánra és Vivienre térnék ki egy pillanatra, kiemelve a lány egészen igaznak hangzó, mégis enyhén rémisztő szerelmi vallomását, amely így végződik: „majd a kezedet soha, soha el nem engedem”. Nekem ez ugrott be róla. Pasija Alpári romantika című szöszenetével kapcsolatban pedig vitatkoznék Laci tanár úrral, mert ugyan igaz, hogy nem a mocskos szavaktól lesz erotikus egy vers, de nézni kell a költő személyét is, és…mit adhatna Krisztián, ha nem azt, ami a lényege. Érdekes megfigyelni (gender-szakosok most tényleg fogják be a fülüket) kettőjük szövegeiben a férfi és női nézőpont „finom” kis eltéréseit is. Vivinél már a szeretlek szó is játszik, húha. Előbb azért még csinálja meg azt a válogatáskazettát.

Reni marha lelkesen és hosszadalmasan írja le a feladatát, ami már magyarázat nélkül is egyértelmű volt, hogy az egymásnak a versekre adott pontokat kell egy táblán összesítenie. Mintha szótagszámra fizetnék.

Miért a feketék vannak utoljára? A filmekben is mindig ez van!

borul ki a végeredményen Csoki.

bscap0014_3.jpg

Utóbbiban téved, mert ott általában ők az elsők, legalábbis ami az elhalálozás sorrendjét illeti. „Kitört a faji háború”, üvöltené Eric Cartman, ha itt lenne, de csak Laci bá van, aki tíz fekvőtámaszt javasol az emberi jogi sérelem okozta roham és a káromkodókedv csillapítására. Ezután rasszfüggetlen pumuklizással kevert kutyázás kerekedik Reni és Era között, talán valami Csokival összefüggő beszólás miatt. Asszem.

Nyomd el magad, mer én nyomlak el, és az fájni fog, anyukám! (Reni)

Vivi és Lacika nyer holtversenyben, amivel Reni nem ért egyet, mert az övében több rím volt. De ez sajnos olyan, mint az Eurovízió, nem csak a teljesítmény számít. Era ezalatt már arról fantáziál, hogy „kizáratja” Renit, méghozzá kiprovokált tettlegesség által, akkor is, ha ezért a borzas hajkoronájával vagy a nemokosító szemüvegével kell fizetnie.

 

bscap0017_1.jpg

Laci bá eredményt hirdet, a polkorrektség határait feszegetve emlegeti az erősebb csoportot „normálként”, Angliában ezért már lehet, hogy kirúgnák. Adri szintet lép, Era meg lecsúszik a felzárkóztatóba, bónusz dorgálással a csúnya viselkedéséért. Lám, itt van igazság, akkora, hogy Justitia istennő bekönnyezik. Ezek után már hiába magyarázzák Erának, hogy a gúnyolódását nem számítva, a puszta pontszáma döntött a sorsáról, nem megy át neki az üzenet. Ha eddig nem támadt volna kétségeink a szellemi képességiről, most már egyértelmű, hogy Zsuzsu (is) ezerszer értelmesebb nála. Lám, ő maradt is az agyas csoportban.

bscap0018_1.jpg

Greg meg van döbbenve, hogy majdnem birzibozis verekedés kerekedett Reniék között, és ha nincs ott a tanár, lehet, hogy úgy járnak, mint a macskánk, akit frissen kikapart(?) szemmel ismertünk meg idén tavasszal. Ezt csak azért mondom, mert a cicaharc bizony komoly dolog. Reni azonban nem készül megütni Erát, mert tudja magát kontrollálni, amiért piros pontot adok neki, ugyanis egyre irritálóbb a csaj.

 Napközis foglalkozással zárunk, aminek a közös leckeírás lenne a lényege, ezt Reni igen erősen indítja.

„Zágráb az nem Magyarországon van? De nekem most mondta egy ismerősöm, hogy megy ZágrábRa.”

Akkor most ünnepélyesen Bostont is hazánkhoz csatolnám, mert az én egyik barátnőm meg ott járt egy hete.

bscap0000_5.jpg

Krisztiánék megbeszélik, hogy Vivinek még viccelnie sem szabad azzal, hogy mással alszik, mert különben mehet a gecibe. A lány ezt tovább firtatja az iskolapadban, ami odáig fajul, hogy Krisztián imígyen szól, férfiasan az asztalra csapva:

„Nem a csicska geci nyomorult kis tizennyolc éves barátod vagyok, bazmeg, hogy te velem szórakozzál geci.”

Az éppen bent tartózkodó tanárnő próbálná kibogozni a szálakat (Most akkor összevesztetek?, de hiába, és párterápiára is kevés lesz ez a néhány perc. Azért javasolja, hogy beszéljék meg, és a párkapcsolati egyenrangúságot és hasonló kínai fogalmakat emleget, hogy aztán átnyergeljünk a búcsúzó Petire, aki érzelmileg és erkölcsileg túlzottan bevonódva szörnyülködik Krisztián stílusán.

Ennyi volt, ma este jön a Mikulás!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etikette 2018.12.07. 18:39:11

Mi lesz itt meg februraig te jo isten! Itt mindenki hülye? Itt??Mindenki!

2018.12.07. 18:40:55

Hoppancs, te nagyon hülye ! :)))))

Első felnyihogás:
"Felsejlik előttem a gimi konyhás nénijének tekintélyt parancsoló alakja, és hangja, ahogyan lágyan az arcomba kiabálja: „Ebéééédjegy????!!!!"

Éééésssss utána a többi ! ;)
Így kell Hogyvoltot írni b@@@zzzmegg ! :)))
Minden egyes szava, platinával futtatott arany (jános) !

2018.12.07. 18:43:55

@etikette: Őőőőööööö.... nooossss, nem értem a kérdést ! :))
(Macskafogó után szabadon)

2018.12.07. 18:46:50

VVV és Krisztián mint Iza és Krisztián lesz itt még teve csula egymás pofájába

2018.12.07. 18:48:53

"John Nash" megemlítéséért külön piros pont jár !!!

2018.12.07. 18:50:34

@Telepácia Paic Róbert: megnézzük !
remélem 1/3000 frame/sec sebességgel a Belevalóban ! :))))

én kérek elnézést ! :)))

Maximista vagyok 2018.12.07. 18:54:40

Én már ott tartok hogy akkor basszuk nagyba a műsort! Adjunk a pia és cigi mellé kábítószert is aztán hadd a szóljon...

2018.12.07. 18:54:52

milyen jó, hogy a Hogyvoltozók megírták a "10 fekvőtámasz büntikének" hipotézist pár napja...
Szívesen, agyatlan RTL szerkesztők !

Maximista vagyok 2018.12.07. 18:55:40

Bár Lacika néha olyan mintha be lenne kicsit hujberferizve.

etikette 2018.12.07. 18:56:50

Azert remelem figyelitek hogyaz osztalyfonok bacsi mekkora spieler. Esk neki vannak a legjobb beszolasai. Bent maradhatna par napig...

2018.12.07. 18:57:29

@Maximista vagyok: Tetra-hidrokannabinol vagy Lizergsav-dietilamid alapú "másítókra" gondoltál-e vaLYon ?!? :)))

2018.12.07. 18:59:17

@Angora Cardi: "putty " ... Ez mit fejez ki ?!? :)))) Linux guru vagy ??? :))))

Sargabogre 2018.12.07. 18:59:57

remélem Erára teszik a legtöbbet. Aztán jöhetne Ánusz..

Angora Cardi 2018.12.07. 19:02:19

@mentoros lecsó: Neem... csak elengedtem a kommentelést. Nagyjából mindent hozzáfűztem az előző poszt alatt.

Ja, Hajrálacika. :D

2018.12.07. 19:02:40

@Maximista vagyok: Lasszzika egy mutáns ! Az Ő agyában alapjáraton termelődnek ezek a vegyületek...

Mi, földi halandók HOZZÁ képest "ÉLŐemberek" vagyunk... (by Darwin)

2018.12.07. 19:03:44

@Angora Cardi: ok, értem ! Bocsikahhh..... :)))
(nagyjából olvastam... úgymond...)

bElannaTorres 2018.12.07. 19:05:12

Köszi az öfit, jó vót:)

Puskás tényleg eltúlozta, már azt hittem gúnyolódik azokkal akik szerint nem kéne szó nélkül hagyni. Vagy csak ilyen kis színházi túljátszós gyerek, az xfaktorban sem tűnik őszintének egy pillanatra sem.

2018.12.07. 19:07:13

@Sargabogre: Era vs. Ánusz párbajon bajban lennénk ugye ?!? :)))

Angora Cardi 2018.12.07. 19:07:48

@mentoros lecsó: Álmos is vagyok :D Ihletem sincs..

Ánuszt elítélem, Vivit sem kell félteni, bár Era szekere sem áll jól, ha a lányok összefognának, Ánusz kaphatná a legtöbb jelet.

2018.12.07. 19:08:57

@bElannaTorres: gyakorlatilag a bordázott homlokodat is úgy imádom, mint az ESZET ami mögé van rejtve !

+1 ! EKG !

MacákékIcukája 2018.12.07. 19:14:58

Rakja mar ki az rtl ezt a Krisztianuszt mielott meguti a Vivit (vagy barkit), ennek fele se trefa... hihetetlen milyen undorito egy alak!

Roli es Hunor meg mindig nagyon szimpik, Zsut is birom.
rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/era-szerint-hunor-nem-eleg-ferfias

hereverő heverő 2018.12.07. 19:16:26

@mentoros lecsó: Linuxra minek a putty? Van benne natív SSH és telnet is :)

2018.12.07. 19:16:55

@bElannaTorres: GépPuskás Peti túl sok Balázs és Bence videjjóót tekintett meg...
Mivel, se férfias attitűdje, se hangja, se önálló gondolata SemNemNincsen -> építkezik amiből tud... És ez a "tudás" nagyon harmatos...
Láttam őt színházban... Nem rajta múlott a "dolog", hanem a keverésen és a hangmérnökökön !

Hát nem egy Vikidál Gyula veszett el a torkában... Sokkal több ! :))))

2018.12.07. 19:19:12

@hereverő heverő: de jóóóó hogy beleszóóólsz b@@@zzzmeg ! :)))

én, életemben legelőször Linuxon "puttyoltam" úgymond... :)))

bElannaTorres 2018.12.07. 19:19:21

@mentoros lecsó: :)))) Mondjuk úgy Balázs már megteheti, hogy női felsőkben legyen :)
Mit tippelsz ki kapja a legtöbb jelet?

2018.12.07. 19:20:06

@MacákékIcukája: Élőben is egy dömper pusza TeTeNéked !

MacákékIcukája 2018.12.07. 19:24:19

@hereverő heverő: @mentoros lecsó: puszcsika nektek is fiuk, meg a tobbieknek is es szep pentek estet! Sajnalom, hogy nem lehetek veletek estenkent meg napkozben sem :( ril lajf, ugye...

Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog
Anusz egy kocsog

2018.12.07. 19:24:37

@bElannaTorres: Szívem hanglemezének, Ortofon Banana hangszedője !
Honnan, a homályosan megvezetett, huncut f@szból tudjam a választ a kérdésedre ?
Nem vagyok tippelgetős típus... :))))
Sz@r vagyok a szerencsejátékokban... :(((

2018.12.07. 19:31:21

@hereverő heverő: lehet hogy az "telnet" volt ?! :))) nem emlékszem...
Én kétkezi munkás jobbágy vagyok... Amit megépítek az úgy vagyon, és azzal mérek ! Később hasonlítom össze a "szoftveres majmok" szimulációival. :)))

hereverő heverő 2018.12.07. 19:39:35

@mentoros lecsó: attól függ mikor volt. Régen csak telnet volt, de akkor még gui se nagyon létezett.
lilo: <=rémlik?

2018.12.07. 19:48:17

@hereverő heverő: az ősi BBS-ek még megvannak... C64-en toltam vmi Simon's Basic grafikus felületen... munkahelyről telefonon keresztül... volt vmi OS/2 Warp is, IBM gépeken...
a múlt ködébe vesznek... :(((
A Linux-al vmikor 1998 környékén kezdtem el ismerkedni...

www.youtube.com/watch?v=7Cpgb4kAUWI

2018.12.07. 19:50:37

@szociál: sokkal "humánusabb" az én "térdre esésem" ! :))) úgymond...
élete hátralévő részében, minden egyes lépésénél emlékszik, hogy miért is kapta ! :))

én kérek elnézést !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 19:53:47

@hereverő heverő:
Kenelbe bezarni :)
@mentoros lecsó:
Vele nem lehetünk humansak, lődd el a térdét egy soretessel :)

2018.12.07. 19:58:31

@szociál: eme módszerrel készítettünk anno a rongyos farmerből -> "térdgatyát"
12-es vadászpuska, "2/0 ás" vadkacsasöréttel...
szárítókötélre lógat -> rálő a puskával -> örül ! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 20:00:42

@mentoros lecsó:
Akkor te várd a villa ajtónál, anusz lesz a mi John lennonnunk :)

2018.12.07. 20:04:18

@szociál: SSKK nem hagynám, hogy egy technikai berendezés végezze el helyettem a "feladatot"... :P :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 20:06:01

@mentoros lecsó:
Akkor terdezd le, toloszekben gecizhet kedvére :)

2018.12.07. 20:06:49

@mentoros lecsó: KrisztiÁnusz koponyáján inkább a nagy kaliberű, távolsági romboló lőszerek repesztő hatását tanulmányoznám...

én kérek elnézést !

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:09:02

kibaszott agyabeteg társaság

2018.12.07. 20:10:56

@szociál: kevésbé tudna "ggghhheeecchhizniii" mert mért "bónusz" módban gégeporcon is ütném...
nos, nem annyira hogy megfulladjon... csak éppen annyira, hogy a felgyógyulása után csak suttogva tudjon beszélni !!!

ismét én kérek elnézést !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 20:12:50

@mentoros lecsó:
Mengele mester tiéd a pálya :)
Kiserletezz kedvedre :)

Androido 2018.12.07. 20:13:29

@Androido: kicsit lemaradtam, frissíteni kellett volna a lapot.

2018.12.07. 20:14:21

@úgymond olvasó mmkk: ha "cigányozok" az a baj... ha "buzizok" az a baj... ha őszinte vagyok az a baj...

Döntsd már el végre kérlek !

(ui: Szerinted itt vérkomolyan beszélgetünk ???)

Androido 2018.12.07. 20:14:30

Csak nekem jut eszembe Sheldon Cooper a matektanárról? (így kinézetre)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 20:14:30

@úgymond olvasó mmkk:

Nézzenek magukba a castingosok.
Bízzunk benne hogy tanulnak hibaikbol mert szarrá fogják büntetni ezeket a fogyatékosok miatt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:15:58

@mentoros lecsó: a villalakókról beszélek, te nagyon okos.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:16:49

@szociál: minden összefoglaló után azt gondolom, ennél lejjebb nincs. és van :))

2018.12.07. 20:18:24

@úgymond olvasó mmkk: nahhhhh látod ! megy ez Neked ! :)))))

,, 2018.12.07. 20:18:26

sobert norbert standupol... inkább a villalakók

hereverő heverő 2018.12.07. 20:21:43

@,,: A világ megérett a pusztulásra. Kisbolygó rendel, most!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:23:10

gyengébbek kedvéért ezentúl mindig oda fogom írni zárójelben, hogy kiről beszélek

2018.12.07. 20:23:55

@szociál: @úgymond olvasó mmkk: Dr. Mengele hozzám képest, kispályás, ipari tanuló... !

Ilyen alkalmakkor mindig az lebeg a szemem előtt, hogy az "ilyen" KrisztiÁnusz, Csoki félék a családom körül sündörögnek !
Nem kell semmi többet belelátni ! Még 1x: Nem kell semmi többet belelátni !

,, 2018.12.07. 20:24:04

@úgymond olvasó mmkk: a "gyengébbek" után kihagytad:)
@hereverő heverő: én is így érzem

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:25:13

@,,: feladom. pusztuljon el a világmindenség :DDD (schobert norbert úrról beszélek)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:27:39

@,,: én is gyenge vagyok néha.. :))))) (magamról beszélek)

2018.12.07. 20:28:50

@úgymond olvasó mmkk: már a VV7 alatt javasoltam egy kellemes neutron-bombás népesség ritkítást a Földön. A jelenlegi 7-8 milliárd fő csökkentését 300-600 millió főre.
Nincs megmaradó sugárzás (legfeljebb 2 hétig a bombázás után).

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 20:30:19

@mentoros lecsó:
Tudjuk hogy kkk tag vagy, én meg homofob :)

2018.12.07. 20:32:57

@szociál: :D :D

én mindenkit egyformán utálok ! :)))

2018.12.07. 20:36:39

@szociál: nálad a pont ! Megvettem ! :))))))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:37:56

meg kellene értenie ezeknek a lányoknak, hogy nem ez a normális.
nem normális az, hogy megaláznak, hogy ordítanak veled, hogy szarba sem néznek, hogy bántanak fizikálisan/lelkileg. nem normális, hogy lerombolják az önbizalmad, és elhiszed, hogy soha senki másnak nem kellesz. nem normális, hogy elhiszed, hogy megérdemelted az ököllel pofánverést, a derékon rúgást, a szexuális bántalmazást.
kellene nekik valaki, aki segít, mert ebből nem lehet egyedül kimászni (vagy ha ki is mászik egyedül, belerokkan). beszélniük kellene róla. nem érdemelné ezt senki sem. soha nem szabadna senkinek sem ilyenben élnie hosszútávon.

2018.12.07. 20:40:53

@szociál: egyébként meg butus vagy ! A kontinensek vándorlása miatt relatív az "egyenlítőtől délre" fogalma...

Ráadásul a Föld mágneses pólusa is helyet cserél átlagosan 7250.000 évenként...
Szóval mi az "észak" és mi a "dél" ???

,, 2018.12.07. 20:42:28

@úgymond olvasó mmkk: kisebbrendűségi komplexus. az nem nagyon gyógyítható:(

2018.12.07. 20:45:10

@úgymond olvasó mmkk: +1 ! EKG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan "srácokkal" kéne találkozniuk, akik a Hogyvoltot is néha olvasgaSSSák !

Úgy érzem, lassan-lassan gyűlik egy össznépi HV tiltakozás a műsor folyásirányával szemben !

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:46:42

@,,: tudom. még a kevésbé empatikus napjaimon sajnálom is őket rettenetesen. csak azt kívánom nekik, hogy ne érjenek el addig a pontig, ahonnan már nem tudnak viszafordulni.

bel ami 2018.12.07. 20:54:33

Adynak a múzsája volt Léda,
pedig mindenki tudta, hogy céda.
De az író kitartott mellette,
bár Lédának sok más is betette.

Hajrá Zsuzsu!

Angora Cardi 2018.12.07. 20:54:50

@,,: tetszett :D
Álomkóros vagyok.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 20:55:50

@mentoros lecsó: ismerek egy lányt még a főiskoláról. kedves volt, aranyos, értelmes, voltak barátai, szociális élete, szerette az életét, satöbi, szóval nem a "vv kategória" volt. aztán kb. egy évre benne ragadt egy ilyen kapcsolatban. szerencséje volt, mert ő ugyan elfordult a barátaitól, titkolózott, de a barátai nem fordultak el tőle. kihozták, még mielőtt késő lett volna. de helyrehozhatatlan lelki károkat okozott benne a hímnemű egyed. és hánynak nincs szerencséje..

,, 2018.12.07. 21:01:29

@Angora Cardi: áááá, ez zsírkirááály:)

Angora Cardi 2018.12.07. 21:01:54

@,,: csináljunk kari hangulatot :))

bElannaTorres 2018.12.07. 21:02:00

Adynak a múzsája volt Léda
Pedig mindenki tudta, hogy céda
De az író együtt maradt vele
Mert Lédának jó nagy volt a melle

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.07. 21:10:21

@szociál: ne a térdét lőjétek el, hanem a tökeit. Akkor marad a segglyuk és a lányok legalább megszabadulnak egy potenciális vadbaromtól.

Én nem kérek elnézést. :)

Szép estét nektek. :)

Hoppancs, szuper lett a poszt. :)

Angora Cardi 2018.12.07. 21:15:34

@úgymond olvasó mmkk: szeri? Nem sokmindenkitől hallottam még h ismeri

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 21:16:13

@mentoros lecsó: nem fogunk összeveszni ezen, de van.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.07. 21:17:57

@úgymond olvasó mmkk: maximális egyetértésem. De senkinek nem foglalkozik ezekkel a lányokkal, mert nagy meló. Mire egyet is sikerül megvilágosítani, hogy akarja a segítséget, addigra a segítők feladják. És a legtöbbször a közeli barátok, család, akik még segíthetik, ugyanaz a kör. Vagy pont leszarják

Angora Cardi 2018.12.07. 21:21:21

@,,: ez jó kis ébresztős volt :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 21:22:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: nem mindenki olyan szerencsés, mint az általam emlegetett lány, ezt írtam is a végén

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.07. 21:23:30

@mentoros lecsó: nem arra a pár centire gondoltam, hanem a golyóira. Hogy még véletlenül se tudjon szaporodni.

Pietrosz Abroszbatosz 2018.12.07. 21:30:27

@mentoros lecsó: Te, milyen bugyit hord a Zasszony?
Tangát? Nagyibugyit? Vagy ilyen hidegben már tundrabugyit?
Már csak ezt nem tudjuk róla.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 21:35:48

@Angora Cardi: a karácsonyi albumaikat is szeretem, fenn van a spotifyon, képes vagyok nyáron meghallgatni :D

@Csakazértis én vagyok a királynő: én tényleg remélem, hogy legalább egyikük rájön

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.07. 21:42:26

@úgymond olvasó mmkk: ebből a szempontból tényleg jó, hogy Ginu kint van már. Ő esélyes egy normális életre.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.07. 21:45:05

@úgymond olvasó mmkk: másik: youtu.be/pjzlyQ5ZthU

Csak én énekelem is mellé, ahogy a csövön kifér. ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 21:45:32

@Csakazértis én vagyok a királynő: ha kibassza azt a gyökér "pasiját", akkor mindenképpen

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 21:46:46

@Csakazértis én vagyok a királynő: ezt szeretem :) én dizsi karácsonyt tartottam egyik nap, cascada-last christmas, sötöbö. annyira nem értékelték :D

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 21:47:03

Jó estét! Hoppancs! Szuper lett a posztcsi!
Ha már bántó kapcsolat volt a téma! Néha a gilette penge sem nyitja fel annak a szemét aki ilyenben van,nem azért mert nem érzi, hanem mert már elhitte, hogy a másik nélkül senki, őt nem lehet szeretni, nem érdemes a másik nélkül élnie, senki nem szereti, nem is fogja, semmitérő, mert megkapta ezerszer azért vannakv vele mert a csúnya nőt nehezebb elszeretni, nem kell senkinek! Mikor kikerül belőle, már egy roncs, aki fél mindentől, azt sem tudja, hogy tud élni nap mint nap! Magas falakat épít maga köré, elzárkózik más kapcsolat elől, mert őt nem lehet szeretni,( csúnya!
Gyanítom Era ilyenem esett át és ha Vivi nem küldi el ezt a mocskos gheciládát, az még egy ilyen kirohanásában meg is veri!
Én kérek elnézést!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 21:48:30

@Csakazértis én vagyok a királynő: most én is énekelek, hátha megsüketül valaki még itthon, haha

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 21:50:24

@,,: drága, nem kell neki válaszolni, gyökér, troll! Majd eltakarodik ha ignoráljuk! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 21:55:55

@Nyuszomuszo83: és jöhet, próbálkozhat akárhány normális pasi, mindig ott lesz a félelem meg a bizalmatlanság. örökre.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 21:59:36

@Maximista vagyok: annyira sajnálom. tényleg.. zokogok. nem, nem mosolygok. zokogok, mondom!

Maximista vagyok 2018.12.07. 22:01:24

@úgymond olvasó mmkk: nem baj, Soma és az értelmesebb Peti bent van még :)

Cimili 2018.12.07. 22:01:47

@Maximista vagyok: zsut meghazudtoló pofavágások jellemezték a játék alatt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 22:04:46

@Maximista vagyok: nem értem az értelmesebb Peti szókapcsolatot :D Kabát Peti focista, tehát nyilvánvalóan nem rá gondolsz, a Király Peti meg.. nem tudom, nekem már a nyerő párosban sem volt igazán szimpatikus

Cimili 2018.12.07. 22:04:51

felbomlanak az örök szerelmek.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:04:54

@úgymond olvasó mmkk: Igen! Az aki megégeti magát egyszer, utána már a jeget is fújja!

tvbuzi 2018.12.07. 22:06:55

Csoki megparittyázza Viviant?

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:07:49

Ha Csoki szakit Renyhével, Renyhe rátekeredik Ánuszra! Fúj, fúj, fúj! 10 xl-es konténert kérel pls!

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:07:59

@Cimili: Millllyen faszom kérdőjel????

Angora Cardi 2018.12.07. 22:09:06

Ánusz szerint Vivinek van üldözési mániája. Ő pedig nem fog becsicskulni.
Semmi realitás érzéke nincs a nyomoroncnak.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 22:09:13

@Udvariatlanbolond: ma már intéztem hozzád mély, filozófiai jellegű kérdést?

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:09:18

@Nyuszomuszo83: Csok, pedig Gregre,,már készíti a terepet...

tvbuzi 2018.12.07. 22:09:59

Csokin van egy randa pattanás?! Miért nincs ezért hiszti??

nicu71 2018.12.07. 22:10:02

De unalmas eddig. Iskolahét van, arra lennék kíváncsi, nem erre a nyűglődésre, Faszom!

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:10:16

@Udvariatlanbolond: Csók Cukim! Lemaradtam? Greg milyen terepet készít?

Angora Cardi 2018.12.07. 22:11:39

Csoki inkább van "baszás nélkül" minthogy Reni beleszeressen.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:11:53

@Udvariatlanbolond: vagy csoki greget is megparittyázza???

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 22:12:39

@Udvariatlanbolond: nem intéztem. akkor majd most.
vajon az univerzum szivat? mármint arra gondolok, hogy az univerzum egy önálló individum, saját gondolatokkal és ördögi tervekkel? vagy csak elárasztott ma a spiritualizmus?

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:12:40

@Nyuszomuszo83: Csok Gregnek ömlengett a nyugiban...

makosnudli 2018.12.07. 22:12:44

Miért nem feliratozzák a teljes adást? Biztos bennem van a hiba, de nem értem mit mondanak. Mondjuk nem nagy baj :))

Angora Cardi 2018.12.07. 22:12:59

Erát Hunyor vigasztalja mert nem akarja a szentestét ezekkel tölteni.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:14:15

Akkor mondta hogy Renivel nem akar további komolykodást nem?

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:14:39

@úgymond olvasó mmkk: Erre holnap gurítok...most gyütt meg a Mikola bácsi!!DDD

Angora Cardi 2018.12.07. 22:14:45

Lacika a bőrcipő pasztát keni a sportcipőjére. Egyemmeg.

nicu71 2018.12.07. 22:15:32

Lacika kiboxolta a vászoncipőt!!!

Angora Cardi 2018.12.07. 22:16:07

Éjjel Vivi matatja ánuszt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 22:16:15

@Udvariatlanbolond: amennyiben egy későbbi időpontban arra jutunk, hogy az univerzum szivat, akkor az univerzumnak a jó édes anyukáját.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:16:41

@Nyuszomuszo83: Látod?, a paranoid skizofrénia!!!

Cimili 2018.12.07. 22:16:50

K.anyját a hangmérnöknek!!!!!!!!!!! mér üvölt az aláfestő zene?????????????

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:16:52

@makosnudli: az a baj, ha fehéren feliratozzák az sem látszik! Lehetne piros, lehetne látni is!

Cimili 2018.12.07. 22:18:54

gyanús a csoki:DDDDDDD

Angora Cardi 2018.12.07. 22:18:57

Vivi kikéri magának ő nem ribanc.

ööö

nicu71 2018.12.07. 22:19:23

@Cimili: mert ez dráma bazdmeg, DRÁMA! Mindenki láthassa

Angora Cardi 2018.12.07. 22:19:59

Ánusz féltékeny Csokira.
Pink köntösben cigizik, testhezálló.

makosnudli 2018.12.07. 22:20:38

@Angora Cardi: milyen kedvesen felháborodott :)))

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:21:21

@Angora Cardi: DDD,,, Baszki Csokira féltékeny, nem Vivire!!!!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:21:41

Én hülye vagyok de semmit nem értek ebböl a diskurzusból! Süket is vagyok!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 22:21:55

@Udvariatlanbolond: saját magammal folytatok levelezést, annyira fáradt vagyok, szóval most még azt is elhiszem, hogy kidumálod

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.07. 22:22:06

Mivanmivan? Balhé van? Nem látom, úton vagyok. Folyik már vér? :)

Cimili 2018.12.07. 22:22:19

@Udvariatlanbolond: @nicu71: akkor is monyon le a hangmérnök!!!!!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:22:50

Hogy verjem az aláfestő zenéjükbe!

katica88 2018.12.07. 22:22:52

Ancsa nagy ívben elkerülné Anuszt....

Angora Cardi 2018.12.07. 22:23:10

@Udvariatlanbolond: hát mert Vivi ribanc de hogy az ő országos comborája bevivizzen azt nem viselné el...

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:23:17

@Angora Cardi: Megittam másfél liter kólát az adásidő alatt....

Cimili 2018.12.07. 22:24:18

@Angora Cardi: a hét, sőt a hónap vicce:DDDDDDDDDD

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:24:42

@Nyuszomuszo83: Na, az almafa és a kutyám is rettentő büdöset fingott,,,mi jöhet még????

nicu71 2018.12.07. 22:25:23

Úristen az illemora alatt Renyhe meg Ken kamudugást mímelnek a tanár szeme láttára a hálóban! Sírok

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:27:22

@Udvariatlanbolond: akopa...apoak...Világvégeee! Fusss! Menekülj!

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:29:47

@Cimili: De szigorújan kiskanállal!

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:31:58

@Nyuszomuszo83: Ez a Győziármándó a másik talány,,ő is megérne egy röpke disszertációt!!

Lynette21 2018.12.07. 22:33:25

Krisztiannak elfogyott a tiszta ruhaja? Miert hordja a lanyok kontoset??!?

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:33:44

@Nyuszomuszo83: Ánusz jól kiöltözött a fogadásra!!!

tvbuzi 2018.12.07. 22:33:51

Nekem bejön a krampusz. P+ (parittya pozitív)

Cimili 2018.12.07. 22:33:59

na melyik csaj fog a télapó ölébe ülni????

Angora Cardi 2018.12.07. 22:34:12

Télapó jön, Ánusz még mindig a pink köntösben, mindenki fel van öltözve.

Angora Cardi 2018.12.07. 22:34:47

Télapó térdére ülteti a kicsiket. Szürreál.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:34:49

Miku, hogy letapizta VivcsitDDD

tvbuzi 2018.12.07. 22:35:06

Ánusz gondolom féltékeny a Mikulásra

Lynette21 2018.12.07. 22:35:32

Lacika mehet tuntetni Franciaorszagba.

Cimili 2018.12.07. 22:35:51

lacika láthatósági mellényt kapott a mikutól:DDDDDDDDDDDDDD

Angora Cardi 2018.12.07. 22:35:57

Lacika láthatósági mellényt kap.
Innentől predátor lesz.

Jó a humor végre.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:36:02

NAAA,,,ez szellemes...mehet Lacka az árokszélre avart kaparni..

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:36:28

Lacika kulásmellényt kapott, de már ki fog állni az igazáért!

Cimili 2018.12.07. 22:36:38

@tvbuzi: krampi télleg jól néz ki.

Angora Cardi 2018.12.07. 22:37:25

Hunor súlyzót kap.

Ánusz kutyaplüsst és cicaplüsst kap.
Mi hiányzik legjobban? Tesztoszteron.

Greg Ken babát kap.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:37:29

@Nyuszomuszo83: öööö, kukásmellény, csak nem tudok írni!

Cimili 2018.12.07. 22:37:53

@tvbuzi: már elmúlt az ellenszenve. 2 plüssel ki lehet békíteni.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:38:26

Csalódtam,,Greg nem kapott műfütyit!!!Ehhh..

Angora Cardi 2018.12.07. 22:38:36

Adri névvel ellátott bodyt kap.

Lynette21 2018.12.07. 22:39:05

@Nyuszomuszo83: a kulasmelleny is vicces es fel se tunt. :D

Cimili 2018.12.07. 22:39:12

zsu az ellopott cuccait fogja kapni?

Angora Cardi 2018.12.07. 22:40:25

Roli valami focis képet kap.

Lynette21 2018.12.07. 22:41:15

Hjajj de rohadul perverz ez a mikulas!

Angora Cardi 2018.12.07. 22:41:18

Csoki Jackson kalapot kap.

Schlomo Goldberg 2018.12.07. 22:41:31

az a faterkék melegítő a papucs kombóval Rolin

Lynette21 2018.12.07. 22:42:16

@Angora Cardi: infot kapott a kinti eletrol, hogy ki lett az aranylabdas.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:42:29

A kurva mikulás lopta el...Tutttam!!!

Angora Cardi 2018.12.07. 22:42:51

Zsu zárható dobozt kap.

Angora Cardi 2018.12.07. 22:45:09

Zsu megint hisztizik Csoki oltja kurva unalmas.

,, 2018.12.07. 22:45:25

Mindig mindennek Zsúról kell szólnia, de unom

Cimili 2018.12.07. 22:45:35

@Angora Cardi: kár, h nem azt kapta, amit tvbuzi javasolt.

Lynette21 2018.12.07. 22:45:54

Lacikanak kotelezove kellene tenni, hogy mindig hordja a mellenyt.

Angora Cardi 2018.12.07. 22:46:15

@Lynette21: nyah látod nekem ez nem sokat mondott de jó, hogy figyelsz :))

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:46:17

Naaaa Zsu megint hisztériázik! Milyen intelligens! Suvenyir nyihaha ne kukucska protkó! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:47:19

Szegény Kozma atya!! Nem meleg????

Angora Cardi 2018.12.07. 22:47:33

@Cimili: igen röhögtem csak nem volt még időm reagálni :DDD

MosóMaca 2018.12.07. 22:47:42

Zsuzsnak nem teccccccik az ajándék... hisztériás roham.... loading.... Szegény szülei... ha “felnőttként” így,akkor milyen lehetett 5 évesen?!

Angora Cardi 2018.12.07. 22:48:03

@,,: nagyon... Csoki jól látja a kislányt.

Lynette21 2018.12.07. 22:48:45

@Angora Cardi: En sem ertettem. A kis parom mondta. ;)

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:49:21

@Lynette21: jut eszembe élőember vs. előember!

Cimili 2018.12.07. 22:49:29

@MosóMaca: tuti, h levágta magát a bolt közepén, ha nem kapta meg a csokit a szüleitől.

Lynette21 2018.12.07. 22:49:38

@Udvariatlanbolond: Illik hozza! ;) Marmint Laszikahoz a kozmuki program,

Lynette21 2018.12.07. 22:50:35

Uuuu! Telleg hasonlit Sheldonra ez a matektanar bacsi, foleg a mikisapiban!

MosóMaca 2018.12.07. 22:50:46

@Cimili: amit aztán mégis megkapott,csak hagyja abba és legyen boldog a kis drága...,ezért tartunk itt gondolom

Cimili 2018.12.07. 22:50:57

greg rámozdult a matektancsira.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:51:20

Agymenők a matektancsi...

nicu71 2018.12.07. 22:51:45

@Lynette21: nekem is ez jött be! Lacika sárgamellenyes lett, mehet tüntetni kis drága

Frunkp 2018.12.07. 22:52:10

Üdv mindenkinek! Kaptam a tippet, hogy blog olvasással nem csak fogyasztható ez a .... de még jó is. Hát, ha 3 pálinkát is dobok mellé, akkor tényleg haláli! :) Egyébként mindegyik évadba belenéztem, de azt hiszem ezek viszik a prímet agyhalál fronton, pedig sosem az MTA közgyűlés tagjai vonultak be...

2018.12.07. 22:53:07

@Pietrosz Abroszbatosz: te olyan transzi lány vagy akivel a Zasszony előtt jártam ? Megb@sztalak ??? Besértődtél ?!?
Vagy csak a Zasszony bugyijából akarod kizabálni az alvadt ggghhhheeeccccittt ???

Elugattam világosan, mindenki számára érthetően, hogy miért írok a Zasszonyról.
Sajnállak, hogy nem fogtad fel !

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 22:53:22

Jóéjtpusszancs mindenkinek, a többit nem bírom...

Lynette21 2018.12.07. 22:54:03

Aaaaaa! Kiegett a retinam! Laszikaaaaa

Angora Cardi 2018.12.07. 22:54:44

Ma se kaptunk sokmindent csak kis hisztit, Mikus rész jó volt.

Holnap 5-en egy ágyban, Csoki-Era smaci.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:55:37

Laszika nem közhasznú lesz hanen közjaszontalan!

Angora Cardi 2018.12.07. 22:55:41

@Frunkp: Gyere a Lacika fanclubba befogadunk.

Cimili 2018.12.07. 22:55:55

@Angora Cardi: ott volt a lacika és mellette az ánuszkirály is. :DDDDD lesz balhé holnap.

Angora Cardi 2018.12.07. 22:56:11

@Nyuszomuszo83: Csocsi Erával.
Sztem a felzárkózós csopi kint alszik.

Angora Cardi 2018.12.07. 22:56:55

@Cimili: kis Lacika ott van végre ahol esemény van, féltem Ánusztól :DDD

tvbuzi 2018.12.07. 22:57:37

@Angora Cardi: Ánusz nem abban a csopiban van

Maximista vagyok 2018.12.07. 22:57:38

Jó a műsor, ja nem. Kurva jó lenne ha valamit kapnánk abból is hogy merre mennek a szálak. Itt lesz a vasárnap és érdemi képkocka még nem volt a viszonyokról. A szerkesztőkre ráférne már egy kis speed, szopás, nyalás vagy valami. Rakjatok már össze valami érdekeset is bazdmeg. Nincsenek bent tényleg beszélgetések, stb? Nehogymár ez amit összevágtatok legyen az értékelhető....

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:58:07

@mentorod lecsó: drága, idióta agyatlan, akinek fingja nincs milyen bedzélgetések vannak/voltak itt, csak ide pofátlankodott beszóni! Gyökérkefe! #szerivan

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 22:58:59

@Angora Cardi: uhhhh! Era tudatosan nyomja, hogy Renyhe megcsapja és kizárják!

Lynette21 2018.12.07. 22:59:19

@Angora Cardi: Szivesen atadnam, de utalja hogy itt kommentelek...mert addig se vele foglalkozok. ;)

,, 2018.12.07. 23:00:10

Era erkölcsei holnap fényt vetnek.

Lynette21 2018.12.07. 23:00:54

@Maximista vagyok: A belevaloba teszik a beszelgeteseket. Neha. Villakavehaz stb. Meg a jobban osszevagott anyagokat is. Nem is ertem miert.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:01:53

@Frunkp: Ma kaptam egy liter finom törkölyt, nyisd az ablakot! Küldöm!

Lynette21 2018.12.07. 23:02:19

Evi kitette amit csak ki tudott tenni.

,, 2018.12.07. 23:02:27

Évike ma teVepáciában nyomja

Frunkp 2018.12.07. 23:03:40

@Angora Cardi: Csábító, de azt hiszem ehhez még kéne pár pálinka felajánlásokat a várom a pf********* :)

Angora Cardi 2018.12.07. 23:04:02

@tvbuzi: megbukhat addig :DD
@Lynette21: lehet ő is itt van titokban
@Nyuszomuszo83: jaja, jó lesz ez
@Cimili: :DDD

Baukót megvárom.

2018.12.07. 23:04:41

@Nyuszomuszo83: de mindig csak engem talál meg...
ez a lény vmi "IZÉ" a múltamból...
Az Ő érdekében remélem, hogy soha nem jövök rá, hogy kicsoda IRL !

(a szófordulatai elég árulkodóak... nyomon vagyok... :D )

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:04:51

@Lynette21: beszélgetéseket hiányolom, nem a baszást. pl ami most is megy az aztán kurva érdekes. ugrál a sok autista céltalanul...

Frunkp 2018.12.07. 23:05:14

@Nyuszomuszo83: MZ/X jelkezz,jelkezz! Kapcsford! :)

Lynette21 2018.12.07. 23:05:31

Ha nem lenne szponzorkontos miben jarkalnanak? Bugyiban?

ibsen 2018.12.07. 23:06:03

Jó estét

Greg és Zsu 50 évesen is ilyenek lesznek vajon? Krisztiánka párbaj nélkül is hazamehetne hiszen már beképzel dolgokat elég komolyan...Lacika most már beleáll minden konfliktusba és nem hagyja magát....

Lynette21 2018.12.07. 23:06:59

@Maximista vagyok: Tudom tudom ertettem! Hidd el, neha mutatnak beszelgetest is, bar nem sok koszonet van benne. Marmint a temajaban, stilusaban.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:08:15

@mentorod lecsó: jesszzzuuusss, nem kételkedem mennyi beteg ember van, de mindig meglepődöm még hogy van még lejjebb (ez érvényes az ápoltakra is) Hajrá!

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:09:42

Era szerint az a férfi aki kiabál. Akkor most az alvó drága feleségemre ráordítok hogy alszol te geci?!!!!! És férfi leszek.

ibsen 2018.12.07. 23:10:06

Era néni már megbocsájtott Hunornak? Elég jól elvannak...

,, 2018.12.07. 23:10:11

@Angora Cardi: :D
Igen, gyanús:)

Jó éjt (kidőltem)

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:10:13

@Frunkp: küldtem tesó, még kereng az éterben, no, légy türelemmel, de ment vakujjon meg a félszemű lovam!

MosóMaca 2018.12.07. 23:12:15

Szerintem Hunyor tök jól reagál era baszlatásaira. Bírom,ahogy alázza,csicskaghecizés nélkül

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:12:37

@Maximista vagyok: válóok lesz én a helyedben nem tenném!

2018.12.07. 23:12:37

@Nyuszomuszo83: néha... bizonyos embereket zavar, ha a "kérdésben" szereplő ember boldog...

ibsen 2018.12.07. 23:13:16

@MosóMaca: Era nem bánná ha megdöngetné. de jobb játszani a sértődött picsát.

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:13:48

@Nyuszomuszo83: olyat kapnék a papuccsal hogy a takony menetet vágna a nyakamon :D

MosóMaca 2018.12.07. 23:14:13

@ibsen: persze,de annyira primitív módon csinálja

nicu71 2018.12.07. 23:14:34

@ibsen: 50 évesen Greg olyan lesz mint Geronazzo. Lacika pedig ha feladja a konfliktuskerülést, az neki nem lesz jo. Remélem csak nagyzolt, maradjon ilyen mint most, kis csendeske

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:15:04

@Maximista vagyok: szégyelld magad, te retek, hogy eddig nem ordítottál rá kéCCer naponta minimum!

Lynette21 2018.12.07. 23:15:18

Hjajj! Mas se hianyzott mint Vv Soma velemenye! Fujjjj!

2018.12.07. 23:15:28

@Nyuszomuszo83: Bocsi, ha nem szóltam hozzá a mai epizódhoz.... :(((
Mindig felvételről nézem vissza, pörgetve...

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:15:47

@mentorod lecsó: akkor szomorodjanak meg! Utálom az irigy tetü embereket! Hányok tőlük! Megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is! Nehogy másnak jó legyen! Pfffej!

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:15:58

Lynette21 ne haragudj, de ez a mai BV se jött át :D megint volt fujatás, lovacskázás, meg a nagy semmi. Ez nekem nulla.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:16:42

@mentorod lecsó: majd holnap lezongorázzuk Mester!

Angora Cardi 2018.12.07. 23:17:08

@Lynette21: éva jól leoltotta, hogy ne magáról beszéljen

ibsen 2018.12.07. 23:17:13

Baromi unalmas hogy szinte minden nap azt kapjuk amit.

Lynette21 2018.12.07. 23:17:20

@Maximista vagyok: Tok igazad van! Te ne haragudj, hogy megnezettem veled. Ez ma valoban szar adas, de elore nem tudhattam...

Frunkp 2018.12.07. 23:18:03

@Nyuszomuszo83: Rájöttem, hogy ehhez nem törköly, hanem metanol kell..

Lynette21 2018.12.07. 23:18:11

@Angora Cardi: Jaja! Helyes! ;) Fuuujj Soma!

Angora Cardi 2018.12.07. 23:19:10

Hunor bosszúdalt ír Lacihoz a tegnapi vers miatt :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:19:30

@Angora Cardi: de egyszer minden megfakul

@Maximista vagyok: ne nevetelj, hanem ordíts! :D

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:19:39

@Lynette21: ez nem a te hibád. inkább ez enyém. alább kell hagynom az igényeimet tekintve. azt hittem lesz itt játék meg tattika is, de lófaszt, bohóckodás meg nagyszínpad az egész.

Lynette21 2018.12.07. 23:20:02

@Frunkp: Haha! Vagyunk ezzel igy meg egy paran, akik ezt gondoljuk... De ne add fel!

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:20:51

@úgymond olvasó mmkk: á, akkor mehetek a kutyaólba, ott meg hideg van. a macskának is kiröhögne (és talán élvezné is)

Lynette21 2018.12.07. 23:21:56

Azt hittem a Huncikara mas rim jon majd.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:22:01

@Maximista vagyok: most inkább nem teszem fel a logikus kérdést a kutyaól méretéről

2018.12.07. 23:22:39

@Nyuszomuszo83: nos... @Pietrosz Abroszbatosz: személyében egy irigy embert ismerhetünk meg... lehet, hogy nem volt elég neki hosszú/vastag a f@szom...

Angora Cardi 2018.12.07. 23:22:45

Ánusz nem tud szolmizalni de kircsi a Muzsika hangja bejatszas. Csokinal ugyanez.

ibsen 2018.12.07. 23:23:54

Krisztiánka az érzelmeit mutassa meg a macskájának meg a kutyájának kint, baromi unalmas hogy semmit se csinál, kérvényt kell neki benyújtani mindenért. Még ő tesz szívességet hogy ott van. Nem köll. De a nyereményért már bejelentkezett.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:24:02

@mentorod lecsó: akkor bassza meg egy ámbrás cet, azé hosszú és vastag! Hoz is visz is! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:24:05

@Maximista vagyok: ne haragudj, köcsög vagyok, tudom :D

Lynette21 2018.12.07. 23:24:26

@Angora Cardi: Ja. Itt a belevaloban otletesebbek a szerkik a bejatszasokkal kapcsolatosan.

Frunkp 2018.12.07. 23:24:51

@Lynette21: @Nyuszomuszo83: Csak pusztítson! Az a lényeg, hogy hegylakósat játszanak az agysejtjeim! :)

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:24:55

Jó. Most Évánál kirohant a macska és veszi a kabátját. Szerintem elköltözik.

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:25:51

@úgymond olvasó mmkk: az nem gond, nálam nagyobb köcsög nincs. de én így élek :D

Lynette21 2018.12.07. 23:26:28

@Maximista vagyok: Buszke vagyok rad, hogy a macskaval ellentetben te meg ezt is kibirtad!

Angora Cardi 2018.12.07. 23:26:58

Ha ma sem tudok aludni lenyomok még egy Kedvencek temetője részt.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:27:04

@Frunkp: gyere, fejbecsaplak, garantált az élmény, tikitakizni fognak az agysejtek! Teee milyen vagy! Nem elég neked az ápoltak nyomon követése 45 percben???

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:28:44

@úgymond olvasó mmkk: ennyike (hogy a művésznőt idézzem) :D

2018.12.07. 23:29:52

@Nyuszomuszo83: #ezerpuszaÉSlávcsi

Menek... Hűséges birodalmi katonalányokkal álmodni... úgymond

Lecsó balra el...

(ui: holnap, folyt.köv.)

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:30:22

@Lynette21: jó, Saci nem hülye, én meg igen :D

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:31:46

@mentorod lecsó: szeri van tesó!
Száműzöm magam az erkélyre egy jó éjt cigi erejéig majd nézek ID Chanelt-t!
Jó éjt Mindenkinek!

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:33:00

@úgymond olvasó mmkk: igen, Sarolta alias Saci vagy kisgeci. a postaládán is kint van a neve :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:33:45

@Angora Cardi: énekelek neked altatódalt: tjenesz mi korászóóóón eresz mí óbzeszjóóóóóóón
nemám. baby shark tudududdududududu

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:34:15

@Maximista vagyok: az összes macskám Saci volt eddig, ha fiú volt, ha lány :DDD

Frunkp 2018.12.07. 23:34:15

@Nyuszomuszo83: Jó lesz, csak ártson! Na jólét minenkinek, inkább South Parkot nézek, és álomba sírom magam. :)

2018.12.07. 23:37:09

@Nyuszomuszo83: cigi... ssszzuuuuusssszaa... és/vagy csak úgy mellé:

www.youtube.com/watch?v=0xJS54vlFFc

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:40:33

@Angora Cardi: szegény Nyusz, tegnap elájultam, ma nem mén! Sok a külső zavaró impulzus ami az agyam foglalkoztatja! Majd alszom egyszer! Földelve! :) no, de, jóóó éccakát! Puszinyuszi!

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:46:00

@úgymond olvasó mmkk: nekem volt még 14 évesen 2 hörcsögöm. Döme és nem tudom ki. Sajnos rossz vége lett mert az egyik beteg lett erre kinyírta a másik, az meg abba halt bele. Állítólag ez náluk ilyen, bár nem néztem utána.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:48:53

@Maximista vagyok: nem szabad őket együtt tartani, mert vagy dugnak éjjel-nappal, vagy kinyírják egymást. Zsuzsika jól bírja a gyűrődést, az elődje öngyilkos lett :(

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:51:16

@úgymond olvasó mmkk: eléggé ledöbbentem, ilyen csak a filmekben van hogy ennyire kannibálok legyenek, inkább le se írom a látványt mert állatbarát vagyok. Azóta inkább kutyázok macskázok ezerrel.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 23:52:06

@mentorod lecsó: Nekem öröm hogylegyen befogadott e diszes kompánia! Én köszönöm!

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:53:12

@úgymond olvasó mmkk: most pl golden retrievert szeretnénk aki lenne Bonnie és jó lenne mellé egy Klyde (berni pásztor) csak nem bírnánk a kettőt anyagilag :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:54:29

@Maximista vagyok: durvák tudnak lenni, nekem is volt ilyen afférom. az se jó, ha üzekednek, mert csipognak közben, a rohadékok. nem tudtam tőlük aludni :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 23:56:22

@Maximista vagyok: Zsuzsika is keresni akart magának alkalmi partnert, csipogott állandóan, én meg közöltem vele, hogy ha itt akar maradni a szobámban, akkor lesz szíves önmegtartóztatást gyakorolni :DDDDD

Maximista vagyok 2018.12.07. 23:57:55

@úgymond olvasó mmkk: az hagyján, de nekem úgy volt hörcsögöm hogy oké a terráriumban oké de ha kijön én elköltözök. Hát nem kimásztak! Nem aludtam míg nem fogták meg őket. Egerektől szintén félek. A krokodilt leszarom, de egy kisállat...

Costanza 2018.12.08. 01:30:37

Krisztianusz a forgatokonyvszeru narcisztikus kis csicskavirag a kis piti onbizalomhianyos jatszmaival... Milyen jo is egy ilyen betegagyu szemelyisegtorzulasat eloben kovetni, de azert ki lesz baszva onnan hamarosan ugye?
Mert amugy egy nagy nulla, plusz emellett persze azert semmiben nem is jo, de nezni mindenkeppen unalmas.
ennel selejtesebbet nem sikerult castingolni?

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 09:57:14

Műkszik???? Elveszett az irományom,,,,brühühüüü!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 09:59:49

@úgymond olvasó mmkk: Na, bőven felébredtek a gondolataim a válaszra!!!DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 10:05:29

@Udvariatlanbolond:

én is írtam és leveszett, lehet hoppancs közben szerkesztett valamit és megint élesítette.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 10:08:03

na szóval szerintem Ánusz a kövi összefoglalóban jó lenne nem látni :)
Sorozatos visszaeső ami a nők bántalmazását illeti verbálisan, legyen zéró toleranciás kivágás a villából.
Vagy legalább a tanárok küldjék el az anyjába ezt a félnótást, baszki ha ők nem fegyelmezik akkor ki ?
Milyen egy okádék társaság ez, ezek kint az életben mit csinálnak ha itt kamerák előtt ezt tolják ?

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 10:19:20

@úgymond olvasó mmkk: A láthatatlan anyag, nem az a reggeli undor, amit borzongva törölsz le az arcodról, hanem az a gyönyörű, amit megcsodálsz, amikor ráesik a hajnali fény...
Látod a láthatatlan aprólékos tökéletességét, a finom szálakon felizzó harmat csillagporát?
Csak nem a belső univerzum hálóját szövögeted egy életen át, öntudatlanul, mégis a tökéleteset áhítva?
Én magam nem tervezem, hová kötöm a csomót, ösztönösen keresem a megfelelő ágat.
A megfelelő lelket, ahol meg tud tapadni a leheletfinom szál.
Az egykor apró, céltalanul őrizgetett fonálból így lett mára hatalmas, hajnalgyöngytől sziporkázó, foszlékonynak látszó, de acélnál erősebb anyag.
Szerteágazó, ezernyi boggal, akár az itt honoló blog- barátságokkal.
Mindegyik egyedi, minden mindennel kapcsolódik.
A magány csak illúzió...az 5%, ami látszik az univerzumból...
Valójában csak a belső csillagokra szabad figyelni, és tudni fogjuk, hogy az erdő egyazon fáján élünk....
Mindannyian!!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 10:31:13

@úgymond olvasó mmkk: Bár volt némi individuális felvezetés is, de az agycellák azt becsippantották, és lusti voltam böngészni....Meg fostam, hogy megint feleslegesen klimpírozok és nem megy el...DDDD

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 10:40:27

A NERvégiáért hatalmas piros pont Hoppáncs!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 10:44:40

Elmentetek tüntikézni???

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.12.08. 10:55:47

@szociál: Igen, ne haragudjatok, kijavítottam egy két kisebb hibát, meg betettem a Salieri-Csoki gifet, mert az kimaradt az ügyetlenkedésem (plusz a blog.hu bénázása) miatt. :)

Bocsánat!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 10:56:50

ja, gy.k. elfelejtettem odaírni zárójelben, hogy a címzett kommentjére gondoltam

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 11:27:49

@úgymond olvasó mmkk: Aaaaz mellékes,,,de ami nem mellékes: érti ezt magácska?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 11:43:44

@Hoppancs:

no problemo :)

@OriginalBlackMamba:

Vágják már ki ezt a homár állatóóóóóóóóóóóóóóóóóót !
Hozzatok egy talicskát hánynom kell :O

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 11:45:08

Ánuszra kint a való világban fog várni néhány verés, szerintem már kipécézték a csávót páran.

Androido 2018.12.08. 11:53:13

@szociál: tartok tőle, hogy nem a megfelelő okból kifolyólag fogja kapni a verést. Nem azért kéne ütni, mert buzi, hanem ahogy viselkedik. Viszont az ő szubkultúrájában csak az előbbiből van probléma...

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 11:55:03

@úgymond olvasó mmkk: Akkor jól sikerült a pörkűt a lelkifőzdében!!!DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:00:06

@Udvariatlanbolond: ja, a tegnapi nap meg a ma reggeli takarítás után pont ráfért a kis lelkemre némi csillagpor :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 12:07:07

@Androido:

Az ő esetében tök mindegy miért kapja, megérdemli :)

@úgymond olvasó mmkk:

igen katicamanó megérdemli :)

hereverő heverő 2018.12.08. 12:13:58

Lónapot. Bekukk, olvas, elünik. Sajnálom ezt a hetet, de semmit nem láttam belőle. Majd ismétlésről visszanézem... De ánusznak én már feldugtam volna egy esernyőt, kinyitom és úgy húzom ki. Ekkora tahót, igazán illik a Radicshoz, a másik faszparaszthoz.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:17:02

@szociál: még ennél többet is megérdemelne, de ma már nem fakadok ki, tegnap isch félreértették, oszt még a végén megvertek :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 12:20:15

@hereverő heverő:

A leggázabb évad, ebben semmi sem történik, ultra gázak a karakterek, szinte nézhetetlen.
Gyújtsák fel a 36 millát, ne hogy bármelyik megkapja ezek közül !

@úgymond olvasó mmkk:

Lecsó csak azért értette félre mert benne volt fél liter vegyes pálesz :)

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:20:46

@úgymond olvasó mmkk: Mentálhigiénés alapprogram..Legalább ideális a galambdúc...:)))

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:23:40

@szociál: Lecsó valamilyen furimukira akadt ki, pont amikor leléptem,,,de nem tudom pontosan....

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 12:27:03

@Udvariatlanbolond:

Nem olvastam vissza.
Majd jól lenyúlom az SV-s Esztert, az volt a nője, kis egérfejű torokrákos kislány :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:29:20

@szociál: :))))) tényleg nem mondok erről a témáról többet

@Udvariatlanbolond: :))

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:41:25

@szociál: Én sem....Ánusz esetében egyébként a legszembetűnőbb a kudarctűrő képesség teljes hiánya....Ezek a rögeszmés képzelődések Viviről, a becsavarodás első stádiumai...
Az egyik percben a legnagyobb arccal dominál, a következőben atomjaira hullik, és paranoiás kényszerképzetek tépázzák...Vigyázni kéne a fickóval!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:44:58

@szociál: A kábelbarát Soma valamit motyogott a BV-ben, hogy nem bírja a bezártságot Ánusz, de könyörgöm, minek ment akkor az oda? Valóban nem mérte fel a súlyát a helyzetnek?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 12:45:13

@Udvariatlanbolond:

Tuti hogy veri a nőket a villán kívül.
Az a baja hogy legszívesebben Lacika mellé feküdne, de nem mutathatja ki érzéseit, csak úgy mint ha poén lenne.
Biztos megdobogtatta a szívét a lekvár ;)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 12:47:32

@Udvariatlanbolond:

A bezártságot Gyúrós kondi szoli Józsi se bírta a VV6-ban, fel is adta a játékot.
Pont ez a baj hogy ilyen csírák kásztingolják ezeket mint Soma, bameg a leggyökerebb spanokat teszik be egy játékba amit a fél ország néz.
Ennyire ne vegyék már fél vállról az RTL-nél b*sszameg.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:52:36

@szociál: persze, hogy veri őket, ordít róla. de befogtammán, tényleg

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 12:58:07

@szociál: Hunor a tegnapi dalocskájában konkrétan lehomározta Laszit...Bújnak a szegek a zsákból, lesz itt még Mikulás-pislogás!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:01:45

@Udvariatlanbolond: vajon kettőjük közül melyik lesz a lány?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:04:42

@Angora Cardi: kiszbaba jettéj, éjetem? bébi szájk?

Angora Cardi 2018.12.08. 13:07:40

Mentsük meg Lacikát Ánusztól!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:12:13

@szociál: Immár évek óta semmi meglepetés, a szokásos casting,,: kurvák, stricik, buzeránsok diszkómajmok,elmebetegek, viselkedészavaros pronyók. Ez nekünk VV-függőknek oltári megalázó, adott esetben kényelmetlen. Lassan, mi szorulunk az értetlenkedésünkkel magyarázatra!!!

Androido 2018.12.08. 13:13:56

Ánusz néha olyan, mintha egy Gyilkos elmék epizódot néznék. Simán látom, ahogy a BAU profilozza, hogy volt az életében egy erős nő, akire haragszik / traumát okozott neki, és ezt vezeti le a lányokon. És/vagy az elfojtott? látens? homoszexualitásából fakadó feszültségeket éli ily módon, a(z ez esetben csak) verbális aggresszióján keresztül.
Full beteg a csávó. Már látszanak a repedések a külső burkon.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:14:04

@Udvariatlanbolond: az idei társaság különösen agyabetegre sikeredett

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:17:30

@úgymond olvasó mmkk: Én ezt soha nem értettem, hogy ez mitől függ, pedig már nyomoztam a melegek körében....van aki lányos fiú, van aki, fiús lány.., de, hogy most ki kicsoda...öööö...

Angora Cardi 2018.12.08. 13:21:14

@Androido: mmkk kompenzálja az odatartott alfelét, könnyű pénz, dolgozni lusta feltételezem, de a pénz kell/ene további tetkóra, sztreoidra, felvágásra, már ez is elég akár múltbeli nő sem kel hozzá..

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:22:07

@úgymond olvasó mmkk: Tényleg nem tudom mi a koncepció! Tehát, ha valakinek kétszáz szónál nagyobb a szókincse és egyedül tud mosogatni a nyolcadikon, az már szemét, mert túlnőtt az ideális nívópálcán...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:25:22

@Maximista vagyok: menj a picsába, kérlek :DDDDDD

@Udvariatlanbolond: feltételezem, egyik-másik szerkesztő sem éri ezt a szintet, amit írsz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 13:25:32

@Udvariatlanbolond:

De én ezt nem értem, VV5 se volt trash mégis akkora siker volt mint állat.
Alekoszosban néha elgurult a gyógyszer , pláne Baukónál, de a leggázabb trash a 7-eben köszönt be.
VV6 ahhoz képest light, pedig volt abban helikopterezés, Izás köpködés, Gyúrósjózizás...mégis volt min kacagni, ezeken az állatokon meg egyáltalán nem tudok :(

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:27:43

@úgymond olvasó mmkk: Ne tégy ilyet,,mindenbe beleélem magam, mint Renyke a Miki-delfinbe!D

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:37:14

@szociál: Igen, onnan datálható a törés, talán a kipotyogott "tizenötperchírnév" ex-villalakókkal töltötték fel a kiüresedést. Emlékezz vissza! Szinte mindegyik nyomoronc megnyilatkozásából kitűnt, hogy a médiában akar elhelyezkedni. Sokan azt gondolják, hogyha 24-ben veszik a picsájukat, az a tehetséggel párosul...Nos, tehetség az nuku, amúgy is csak fekvés kérdése.
Nem véletlen száműzte az RTL egy kábelcsatornára ezt a leredukálódott formátumot.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:39:13

@Udvariatlanbolond: pont azt akartam mondani én is, hogy nem véletlenül került az rtl 2-re a műsor

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 13:44:23

@Udvariatlanbolond:
Lehet ha maradna az rtl-en akkor nem lenne ennyire gáz.
Vv6 már Rtl2 - n ment?

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:55:47

@úgymond olvasó mmkk: Sajnos az igény sokkal nagyobb az igénytelen hulladékra, mint a színvonalas tartalomra. Ha alapul veszed, az átgondoltan szervezett trash-reality, tulajdonképpen egy kívülről irányított önmaga rendezte sorozat, ahol a személyiségi minták alapján tudsz azonosulni a szereplőkkel, vagy szinkronban kívánod őket a kívánod a pokolra. Ha szereplők kontúr nélkül halódnak, a csoport egy arctalan masszává válik, amitől émelyegsz.
Mint amikor kinézel a buszból....Most ez van!

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 13:56:33

@szociál: Asszem, de nem tudom biztosra!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 14:00:02

@Udvariatlanbolond: minden műsor addig megy, amíg van, aki nézi. a VV-nek meg mindig lesz nézettsége, az ingerküszöb egyre feljebb kerül, az igényszint meg egyre lejjebb. a műsorgyártás igényszintjére gondolok, még mielőtt valaki megint nekem esik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 14:04:37

@Udvariatlanbolond:
Az agyhalott fideszeseket akarják atcsabitani azért ennyire gáz.
Volt olyan falu ahol 99%-al nyert a fityesz.
Nekik szól Renyhe és Vivike produkciója, szemükben Anusz jól csinálja, nagy tesa.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 14:23:12

az új kedvenc karácsonyi klipem. ilyen kellene a vellába is.
www.youtube.com/watch?v=jx6DzaiV66Y

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 14:29:58

@szociál: Ohjajjjajjj!! Anyám mondja mindig,,,meglásd fiam, egyszer jön érted a nagy fekete autó!!!
Bele se kezdek, a politikát másik blogon nyomom,,,,Nagykanállal..,de mindegy is!!
A lényeg! Az oktatás tudatos elsorvasztása erről szól. A média hatásának felkarolásával a (közösségi vonatkozásban) nyilvánvaló, hogy az alapfokú oktatás hatékonysága a zéróval egyenlő.Az elme hajójának lékverése, felfokozott tempóban halad az emútnyócévben.
Nem kell a gondolati szabadság, nem kell a kritika. A fogyasztói társadalom taposómalma és a biológiai szükség. Ezek a pillérek! Csak a kivagyiság és a félrehitt értékválság!
Az önismeret normái, az önreflexió, a kommunikáció, meg egyebek,,nem sorolom, mert na!!,összesűrűsödött egy tapadós masszába, amit a Lacika az egyszerűség kedvéért, csak Lekvárnak hív...DDD, Na abbafejezem, nem komolykodom,,,a végén azért a leütés!!!DDD

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 14:35:58

@úgymond olvasó mmkk: Mert maximum öt percig bírod, hogyha nagyon nagyon mentálisan kikapcsolsz? DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 14:37:01

@Udvariatlanbolond: én mindig azt mondom, hogy ha lenne fekete autó, akkor már valahol Márianosztrán sínylődnék :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 14:37:12

@Udvariatlanbolond:
+1
Ne politizaljunk :)
Kár hogy az embereket nem kérdik meg országosan hogy szeretnénk e fizetni a g napos hobbiait, stadionok, kisvasút, olimpia tököm tudja.. :)
Hagyjuk nem ide való :)

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 14:43:13

@úgymond olvasó mmkk: Csak az a gond, hogy a pofám is nagy, nem csak a pennám éles!!!DDD
De tényleg hagyjuk!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 14:47:10

@Udvariatlanbolond: azért kinéztem gyorsan az ablakon.. :DDD

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 15:10:19

@úgymond olvasó mmkk: Én már csak azt se,,DDD Tudja az a kígyó hová kell harapni, mikor és hol kell a méregfogát belemélyeszteni az áldozatába..., De nem félek,,,félni nem nekem kell!:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 15:13:34

@Udvariatlanbolond: láttam két fekete autót. az egyik az enyém, a másik a szomszédé :DDD

Van der Waals 2018.12.08. 15:47:22

@Udvariatlanbolond: ne gondold, hogy huszon- harmincon- szàz ève nem voltak agyhalottak. Csak nem volt tèr ahol ezt mutogathatjàk (büszkèn) meg nèmi èletösztön volt bennük. Most meg lemèsz a tecsóba a gazdasàgos csipszèr meg vodkàèr és nézheted is őket, hogy làm lám mégse vagyok olyan rossz gheccci.

Udvariatlanbolond 2018.12.08. 16:06:43

@Van der Waals: Ezzel azt támasztod alá, hogy az alpáriság találkozik a saját pólusával.
Én az ellenpólust érveit manifesztálom, miszerint lehetne ezt sokkal igényesebben csinálni.
süti beállítások módosítása