Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az infantilizmus színes-szagos diadala

2018. december 07. 18:00 - sixx

dp2_verc_onesheet_rgb.jpg

Amikor a Deadpool ötletével Ryan Reynolds először házalt a Foxnál, körberöhögték. Mármint szó szerint: elmesélte, hogy az X-Men-univerzum egyik legviccesebb karakteréről akar filmet forgatni, a szupererős, szupergyorsan gyógyuló, szuperbunkó Deadpoolról, mire a stúdiófőnökök hangosan felnevettek, és elhajtották. 2004-et írtunk.

Aztán 2009-ben az X-Men kezdetek: Farkas című filmben csak eljátszhatta a karaktert, igaz nem sok köszönet volt benne. Reynoldsnak szívügye lett Deadpool, és addig ment, nyomult, fenyegetett és könyörgött, míg a Fox kvázi szabad kezet nem adott neki, hogy forgasson le egy Deadpool-filmet, csak őket hagyja már békén. Ehhez nem mellesleg az is kellett, hogy a filmhez forgatott, a Fox vezetőségét egyáltalán nem lázba hozó CGI-jelenetsorok közül egy VALAHOGY kikerült a netre, és a rajongók teljesen bevadultak tőle.

A Deadpool egyszerre lett minden idők legsikeresebb X-Men-filmje és a legtöbbet kereső korhatáros film a maga 58 millió dolláros költségvetésre termelt 783 milliójával. Erőszakos volt, durva, véres, alpári, de nagyon szerethető és vicces, olyan, amilyennek egy képregényfilmnek lennie kellene. Meg sem próbál polkorrekt lenni, nem veszi sajt magát komolyan, és kiröhögi azt, aki emiatt hisztizik.

A Deadpool 2 is pont ilyen, megmaradtak az alapvető stílusjegyek, Deadpool állandó és rém idegesítő pofázása, az, hogy a rendező embernek láttatja a szuperhősöket és kézzelfogható ellenfeleket talált nekik, közbe meg megy a káromkodás, ömlik a vér és a totálisan elmebeteg poénok. Nem fogunk spoilerezni, de érezhető különbség a 110 millióból forgatott (734 milliót termelő) második film és az első között, és ez nem minden aspektusból jelent jót.

Tetszik, amit olvasol? Nézd meg a filmet a UPC Filmtárban, és egy 4K-s Thomson TV is a tiéd lehet! Regisztrálj itt, filmezz a Filmtárban!

(x)

Címkék: upc advent
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása