Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A legbátrabb páros 2x04 - Luxusból a lúzerségbe

2018. december 07. 10:15 - BBrigusz

Miután a Berki-ellenes triumvirátus rövid történelme csúfos kudarccal zárult, ismét belecsapunk a lecsóba, és megkapjuk az aktuális heti gyökérreality-adagunkat. A párbajt követő reggelen Aurelio mája hízik a büszkeségtől, körbe is rohanja az erődöt a tőle megszökött elmeroggyant módon, a jelenet egyetlen pozitívuma, hogy a szerkik –gondolva a maradék belső békém megőrzésére- legalább kikockázzák a munkásdekoltázsát.

Na, ugrás az első feladatra, ami az a csapóajtós-vízbeesős téma, amit az előző szériában a fél brigád offolt, szerintem meg az egyik legkirályabb feladat az összes közül. A Majka és Tilla szettjei elkeserítően szarok című műsor folytatódik, egy teljesen indokolatlan mintával megáldott undormány selyem(?)ing van rajtuk, kérem, ha valaki érti ennek a vonalnak a miértét, ossza meg velem, azt hiszem ez tipikusan a „van az a pénz”-kategória. Örömmel konstatálom, hogy már csak négy páros van versenyben, így merem remélni, hogy kevésbé válik vontatottá az egész adás. Aurelioék Fanniékkal társulva kezdik a mókát, szegény lány, már megint teljesen rottyon van, de végül nem adja fel. Aurelio nője viszont félúton bemondja az unalmast, így WFF-nek kell helyette is merülnie. Meg az asszonykája helyett is, de ez senkit nem lep meg igazán.
1.jpg


Egy reklámszünet volt sem elég arra, hogy a csoffadt kis lelki világom felkészüljön Berkire fecskében, igen, jól hallottátok/olvastátok FECSKÉBEN, ez nekem egyszerűen too much, lehet be kéne csuknom az internetet… Eléggé szánalmas egyébként, ahogy Gollam a partról próbálja kőkemény instrukciókkal ösztönözni a csaját, aki alapjáraton kétszázszor jobb kondiban van nála, és szerintem bármikor simán leszkanderozza, tuti a hatos pakk ásványvízet is ő cipeli az emeletre, miközben Berki éppen herét vasaltat. Azért a mihez tartás végett, szimplán legyőzhetetlennek titulálja saját magát, annak ellenére is, hogy végignéztük, hogyan csóválja bőszen a nagy kugli fejét, amikor ismét le kellett volna merülnie Laky Zsuzsi hibája miatt. Utóbbi csapat nyer, a másik kettő páros zúzhat fel a toronyszobákba, aka luxusból a lúzerségbe vol. 2.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

 

 


„Szerintem bolhások lettünk”


- összegzi Dominika egy velős tőmondatban a csillag nélküli szoba okozta örömöket. Guszti bepróbálkozik Gollamnál, hogy ha megtartaná a védettséget, tartsa benn őt, mert hát akkor faszagyerekek csatája lenne a döntőben. Hú, szerintem elég ocsmány, hogy most hirtelen mindenki Berkinél puncsol, de mindenesetre érdekes esettanulmány. Az aktuális napi menü az égő ajtós kaszkadőrködés, ami ezúttal is a csajokra vár. Berkiné ebben is vadállat, LZS is menő. WF ezúttal is totál pánikban, szegénykém nem igazán tudja hova jött,nagyjából annyi eséllyel indul, mint Donald kacsa a Szépkiejtési Versenyen, fel is adja, teljes dráma. Aurelio csöcsei egyébként Ápdét Norbiéra hajaznak, borzasztó szarul néz ki, de legalább kurvára idegesítő, én őszintén csodálom a csaját, amiért nem ölte még meg álmában. Kicsit döcögősen, de nekiindul, csak félúton feladja, Mármint nem a gyilkolászást, hanem a challenget. Végezetül Weiszék párbajoznak, Lakyék védettek.

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg


Weiszék Aurelioékra szavaznak, Gollamék és Aurelioék más lehetőség híján egymásra, majd a kis helikopteres megkapja az utolsó voksot is Guszterminátortól, mondván van már egy nyereménylakásod hülyegyerek, legyen itt kicsit nehezítve a dolgod. A párbaj első része bábulelövős móka pontokért, amiben Aurelioék bizonyulnak jobbnak, majd jön a második felvonás, ami ilyen üvegekkel egyensúlyozós játék, kérdezz-felelekkel megspékelve. Ebben mindkét lány ügyes, azonban WFF sokkal higgadtabb és nyugodtabb, így Aurelioék zsa haza, de már egy lánykéréssel gazdagabban. Így legalább a romi-faktort is sikerül kiakasztani. Hát rendben. Jövő héten döntő, csütörtökön Télapó, mindenki preferálja a saját magának szimpatikusabbat nyugodtan.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 12:58:15

De az első kört Aurélióék megnyerték a csúzlival.
Ha a második kört megnyerik Fanniék akkor egál, és utána kéne jönnie a döntő játszmának, ez milyen gyökérség már ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 13:02:32

Majka meg a Tilla hogy néztek már ki.
remélem nem Berkiék nyerik.

Gia 2018.12.07. 13:17:49

Megszökött=megszokott
Ajtós-autós.

Gia 2018.12.07. 13:18:31

Eddig bírtam Gusztit,de most szenyóka volt.

hannamontanna 2018.12.07. 13:33:40

Na ja, ezt a párbajt én sem értettem. Ha előbb van az üveges cucc, akkor Aurélióék nyernek? Végül is mindegy. Ez a Guszti nagyon nehéz ember lehet. Szétszórt, ő maga is azt mondja hogy a rövid távú memory nulla, de olyan akaratos, mintha ő viszont mindent jól csinálna. Nem tudom miért gondolja, hogy bárkit meg kellene nevelnie - függetlenül attól, hogy Aura ráférne. LZS egy hős. Berki csaja meg tényleg egy terminátor. Nem dumál, csinálja. Berki fordítva :-)))

slara 2018.12.07. 15:45:07

Nem szégyen a fecske....de berkinek (is) kurva szarul áll! Az a baj ezzel a gólemmel h még nem iratkozott be egy stilustanåcsadôhoz.....aztán meg azt hiszi h országosan diktálja....hõ!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 16:32:51

@hannamontanna: olvastam valami cikket, hogy Guszti az orvosi tiltás ellenére (fél évet kellett volna kihagynia) már 1 hónap után újra küzdősportolt. kétszer kiütötték, biztos jót tett az agysérülésének

Lynette21 2018.12.07. 16:44:22

@szociál: Annyi tortent, hogy mivel Au- ek megnyertek az elso jatekot, egy uveget levehetett Dominika. Ennyi elonyt adtak nekik, amit a kerdezz-felelekkel ugye behoztak, mert benabban valaszolgattak. Osszefoglalva: ez a parbaj tok hulyeseg volt, ugy lett volna igazsagos ha egy-egy es van meg egy donto kettojuk kozott.

Lynette21 2018.12.07. 16:49:23

Tudom hogy nem ennek a forumnak a temaja, DE...nem birom magamban tartani. Ugy kellett ezt a reszt visszaneznem a tv2-rol. Nos. Elsore megakadt pont a Dominika autos versenyenel, be kellett zarnom a videot mert sehogysem ment tovabb... Amikor masodszorra nekiveselkedtem megnezni, hiaba akartam beleporgetni, hogy ne kelljen az elejen megint vegigszenvednem, azert annyira nem volt jo, lehetetlen kuldetes tarult elem. Folyamatos REKLAM. Egyszeruen nem indult el barhonnan, csakiselorol, mert ahanyszer beleporgettem a kva reklam utan nem folytatodott a rohadas video. Koszi tv2!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 09:57:07

@Lynette21:

Sztem kiakarta dobni Auréliót a tv2, ezért találták ki ezt a párbajmódot, így több esélyük lehetett Fanniéknak.
Aurélió üvöltözik, Fanni meg "értéket" képvisel .
Tipikus Fideszes belenyúlás.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 12:58:09

@szociál: az origos cikk után azt hittem, hamar kiesnek Fanniék. lehet, hogy azért mondtak annyi rosszat a műsorról, mert nem ők nyerték meg (?)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 13:28:16

@úgymond olvasó mmkk:

origót olvasol ? :))

Fannika elspoilerezte ? :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:33:50

@szociál: valamelyik hogyvót alá rakta be valaki (már nem emlékszem, ki), és szégyen gyalázat, de megnyitottam. vezekeltem utána :)) arról szólt az egész cikk, hogy ők mennyire rosszul érezték magukat az egész műsor alatt máltán, Fannikának az egyetlen pozitív élménye egy fehér galamb volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 13:44:31

@szociál: persze, csak furcsa, hogy annyi rosszat mondtak, aztán mégis döntőben vannak

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 13:54:31

@úgymond olvasó mmkk:
Biztos Berki nyeri, valamiből meg kell tankolni a bentleyt :)
Cápa úgy is elcseszi mert már nincs agya.

Lynette21 2018.12.08. 17:59:04

@szociál: Ezzel lehet, hogy egyedul vagyok, de en jobban orultem volna Aueknak a dontoben. Az ordibalasaval egyutt is birom, a csaja pedig kifejezetten szimpatikus. A csajszi miatt megerdemeltek volna a gyozelmet, hatha kapott volna belole valamit o is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 18:02:15

@Lynette21:
Engem se zavart az üvöltése, csajszi majd bele pusztult a feladatba, megérdemelték volna.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 18:54:54

@szociál: inkább nyernének Gusztiék, annak még örülni is tudnék egy egészen kicsit

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 19:45:30

@úgymond olvasó mmkk:

Alap, cápa fossá verette magát, nincs már agya.
Fannika hungarikum, őt felkarolja a duna tv, Berki meg rogyásig van lóvéval.
Nem is értem hogy indulhat ilyen játékos mint ápdét norbi és berki.
Trump véletlenül nem lesz a kövi évadban, vagy Musk ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.08. 20:12:17

@szociál: :DDDD Fannika már fel van karolva.

Sanda.Ipse 2018.12.10. 12:13:47

@szociál:
Ez most egy szociális műsor vagy verseny?

Sanda.Ipse 2018.12.10. 12:15:55

@szociál:
Azt sem értettem, mikor a ketrecharcos felhozta Au-nak a VV nyereményét.
Semmi köze nem volt ehhez a játékhoz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.10. 13:49:58

@Sanda.Ipse:

vagy versenyezzenek csórók a csórók ellen pénzért, vagy multimilliomosok a dúsgazdagokkal egy zacskó szotyiért.
Mert az egyiknek a 36 milla kb annyit ér mint egy 6-os ásványvíz, másiknak meg elérhetetlen nyeremény.

ewita 2018.12.10. 15:48:56

@Lynette21: amúgy sem eszik... szerintem anorexiás, :( és nem bántásból , amikor oldalt fordul alig látszik szegény! Viszont ezek a gyerekes hisztijei, kiborulásai borzasztóak, és mindenre! MErt ok valamitől fél, de ez a szerencsétlen konkrétan életképtelennek tűnik! nem is értem mit gondolt,mire vállalkozott, majd pancsikolni kell a tengerben meg napozni?

ewita 2018.12.10. 15:52:44

Berki a divat diktátor ! néha amikor a kamera úgy vette,úgy nézett ki mintha tök pucér lett volna (a kis bugyikájában ) :D

Sanda.Ipse 2018.12.10. 16:59:45

@szociál:
Ezzel a logikával Hosszú Katinka nem indulhatna pénzdíjas versenyeken csóró úszókkal, hiszen ő már megszedte magát.

Lynette21 2018.12.11. 22:01:08

Hat nem A Berki nyerte. Sajnaltam oket, foleg hogy Gusztiek annyira meg akartak mutatni hogy ok a jobbak, es nekem unszimpi volt, hogy nem magukkal, hanem Berkiekkel foglalkoztak es beszologattak nekik.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.11. 22:06:36

@Lynette21: ha választanom kellett volna előzetesen a 3 párosból nyertest, Gusztiékat mondtam volna, úgyhogy én örültem. Fanni milyen ügyes volt a vizes feladatban!

Sanda.Ipse 2018.12.12. 13:13:02

@Lynette21:
Kár, hogy a döntőnek köze nem volt a bátorsághoz. Egy ketrecharcossal szemben kinek lett volna sansza egy erőpróbában nyerni?
Umbulda, ahogy azt már megszoktuk.

Sanda.Ipse 2018.12.12. 13:15:07

@úgymond olvasó mmkk:
Fanni előtt kalapot le! A rosszindulatú ketrecharosné még ezt a sikerélményt is elvette tőle azzal, hogy Fannira fogta, a vízből való saját feljövetelét, mert "ő még bírta volna". Lótúrót!

Perah 2018.12.13. 13:03:22

@úgymond olvasó mmkk: Én is Gusztiékra tippeltem, és örültem is a győzelmüknek. Az viszont szimpatikusabb volt a végén a Berkiben, hogy elismerte Guszti ügyességét és pozitívan nyilatkozott róla. Ezt azonban hiányoltam Gusztinál, szóval szerénységből neki is van még pótolnivalója, nem csak a Berkinek.

@Sanda.Ipse: Igazat adok, nekem is ellenszenves volt, ahogy Zsuzsi próbálta úgy beállítani, mintha csak Fanni miatt jött volna fel, de még bírta volna. A nyertes párosnak még gyakorolnia kell elegánsan veszíteni, és elismerni a másik érdemeit is!

Amúgy mikor lesz a döntőről új poszt?! Már nagyon várom!

Sanda.Ipse 2018.12.13. 17:10:51

@Perah:
Legyünk őszinték, Guszti a patronált "barátját" is cserbenhagyta. Nekem végig nem tetszett a viselkedésük, ahogy mindenkit Berkiék ellen hangoltak. Azok meg egészen jól tűrték. Nekem Berki és Mazsi abszolút pozitív csalódás, igaz, hogy előtte is jóformán a média-kommentekből ismertem Berkit, ami éppen olyan elítélő volt, mint az itteniek. Holott ebben a műsorban nem adtak alapot arra a gyűlölködésre, ami ellenük áradt.
Lehet, hogy már soha nem lesz befejező poszt?....:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.13. 19:57:05

@Sanda.Ipse: nekem Fanni meg PéterPál voltak pozitív csalódások. a férj kifejezetten érdekelt azok után, hogy Fanni anyja végigtúrázta a teljes magyar sajtót azzal, hogy a veje milyen galád ember.

@Perah: Guszti foghatja a rövidtávú memóriája károsodására :D (szerintem is bunkóság volt tőle, akármennyire nem szimpatikus a másik fél, azért ilyen esetben illik pozitívan nyilatkozni)

Sanda.Ipse 2018.12.14. 19:16:44

@Lynette21:
Ez az interjú is alátámasztja a véleményem a ketrecharcosról.
Az "I-faktor" jelen van minden megnyilvánulásában Berki irányában. Szánalmas ez a pasi a nejével együtt. Azt meg továbbra is fenntartom, hogy a döntőnek semmi köze nem volt a bátorsághoz, amiről a műsor szólt.

Perah 2018.12.16. 20:30:30

@Sanda.Ipse: Bocsi, hogy csak most válaszolok! Egyetértek veled, nekem is ellenszenves és meglepő volt, hogy Au-ra szavazott a párbajnál. Ha ezt velem tette volna meg valaki, ugyanúgy kiakadnék rajta és hátbaszúrásnak tartanám. Az sem volt szimpatikus Gusztiékban, ahogy rá voltak állva (főleg ő) a Berkire, de azért a neje sem panaszkodhat, ahogy "legorillázta" a döntőben a Berkit :S. Örülök, hogy vége van, mert nagyon nehéz volt végig szenvedni állandóan azt a 3 órát, amennyi ideig tartottak az adások.
süti beállítások módosítása