Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x32 - Törtvonal és mínusz jel (18+)

2018. december 06. 13:12 - Dzsudibí

17_5.png

Mindenekelőtt engedtessék meg nekem, hogy azzal kezdjem, hogy ma hajnali 4-kor keltem, hogy minőségi kontentet produkálhassak nektek. Nem volt könnyű, de ha menni kell, menni kell. Nagyjából 9-re készen voltam mindennel, képekkel, gifekkel együtt, nagy volt az öröm, megvolt az ellenőrző átolvasás is, majd nyomtam egy mentést, mire egy sor kivételével a teljes írásom eltűnt. Ezúton szeretném kinyilvánítani tehát azon kívánságom, hogy a gyász bassza rojtosra a blog.hu ánuszrózsáját, de nagyon. Köszönöm. (Kérlek, írjátok majd meg kommentben, hogy legyen mindig biztonsági másolatom.)

Tehát. Ma Anikó vezet minket át azon a 12 sávos autópályán éjnek évadján, melyen csak kamionok járnak világítás és fék nélkül, zebra sehol, és amelyet úgy hívnak, hogy iskolahét a villában. Ancsa nyúlja Bruti poénját, mely szerint Lacika mostantól VV Lekvár néven fut tovább háttéralkalmazásként, tegnap óta egyébként már én is igeként használom, miszerint én lekvárok, te lekvársz, ő lekvár (na ugye!), mi lekvárunk, ti lekvártok, ők lekvárnak. A mai kérdés a nézőkhöz ismét csodálatos, vagyis Ánusz és Vivi kapcsolata a játék végeztével is folytatódhat-e, nem vagyok nagy párkapcsolati szakértő, de nem tennék sok pénzt arra, hogy ezek együtt öregszenek meg, de még csak arra sem, hogy Ánusz még ott lesz Vivi következő félmillás hajhosszabításánál, tekintve, hogy Vivikét alig egy hónapja ismerhette meg a nagyközönség, ám ez idő alatt már a harmadik ágaskodó faszt engedi közel kicsiny öhm…. szívéhez.

ke_pernyo_foto_2018-12-06_9_00_08.png

A villamesteri pozícióért megy a harc, a lányok és a fiúk először külön mérkőznek meg, egy medicin labdát kell kitartani, akinek a legtovább sikerül, nyer. Lányoknál a végére Vivi és Zsu marad, Ánusz azzal bíztatja Zsut, hogyha ő nyer, akkor megtiszteli legbecsesebb barkácseszközével, ám ezzel olyan boostot ad Vivinek, hogy végül ő nyeri a versenyt, hát azért az mégsem járja, hogy csak ilyen könnyen átengedje szerelmét Zsunak. A fiúk következnek, Greg nem bízik magában, mire a többiek azzal bíztatják, hogy ő egy sellő, menni fog neki ez is, mert hát a sellők egyébként köztudottan kurva jók medicin labda kitartásában.

4_37.jpg

dec_-06-2018_08-52-40.gif

“Szöget jobban verek, mint…” (Greg)

Erősen vizuális típusként nekem ez egy kicsit erős így, pláne hogy nem a szögverés vizualizálódott előttem. Mindenesetre a fiúk végül hagyják nyerni Greget, aki nagyon örül, de Vivi túlságosan ott van fejben a döntő párbajon, így végül ő lesz a villamester.

“Én úgy gondolom, hogy a fájdalom az egy olyan dolog, ami mentálisan dől el, ha fáj 30 másoperc múlva, ugyanúgy fáj 3 perc vagy 1 óra múlva.” (Vivi)

Erre alapozva:

“Maximum 5 percig bírtam volna, hogyha nagyon nagyon mentálisan kikapcsolok. “ (Vivi)

5b.png

5a.png

Zsu puffog, hogy egy ilyen nő ellen vesztett, mint Vivi, szerinte 18 évesen az ember még nem érett meg a villamesteri feladatok ellátására, mely véleményét szerencsétlenségére Ánusz és Vivi előtt deklarálja. Ánusz nem hagyja, hogy szerelmét bántás érje, finom és visszafogott úriemberként kel védelmére, amikor Zsut a “te degenerált geci” szavakkal illeti. Adri szerint Ánusznak nem kellene így beszélnie, mellyel szerintem azt egészen biztosan nem érte el, hogy Ánusz ne böfögjön fel a szájüregéből 3 kiló habos fost időnként, azt viszont igen, hogy Vivi és Ánusz egy emberként esnek neki, és elhangzik az eddigi VV számomra legszofisztikáltabb mondata is, melyet legalább tízszer néztem vissza, és minden alkalommal egyre többet röhögtem:

“Mer egy hazug geci vagy, aki egy kétszínű fasz” (kommunikációszakrajárok Vivi)

dec_-06-2018_08-53-38.gif

6_8.png

7_7.png

Csoki, Reni, Greg és Zsu kintről hallgatják az óbégatást, Csokinak nem kéne ilyen nő, mint Vivi, mert neki nem kell kutya, Reni pedig egyetértően bólogat, akinek kutya kell, az vegyen magának. Ánusz bocsánatot kér Zsutól, na nem akárhogy, mert szerinte Zsu degeneráltnak degenerált, de a geci azért az erős volt, Zsu pedig, mindenki kapaszkodjon meg, megbocsájt, mert azért mégiscsak bátor dolog volt Ánusztól, hogy bocsánatot kért tőle. Úgy tűnik egyébként, hogy ezekből az agyhalottakból még az iskolahét sem hoz ki annyi szennykontentet, ami 45 percre elegendő lenne, legalábbis nem hiszem, hogy egyébként betennének még 10 percet arról, hogy Era és Greg azon vitatkoznak, ki a csicskább kettejük közül és főleg miért.

dec_-06-2018_08-54-47.gif

19_5.png

20_5.png

Na de, a Mikulás végre meghozta, amit a legjobban lekvártam, vagyis megkezdődött az iskolahét a villában. A gyökerentyűket két csoportra osztották, az egyikben azok vannak, akinél az agyrágó bogarak 98%-os feldolgozottsági szintnél járnak, a másik csoportban pedig azok, akiknél már éhenhaltak az agyrágó bogarak is. Előbbi csapattal kezdünk, irodalomóra az első, bevezetésnek valami egyszerű feladat, határozzuk meg az irodalom fogalmát!

“Az irodalom az egy tantárgy, vagy egy olyan mű, amiben többfajta dolgot lehetne… olyan iromány, amelyben ez érzéseinket fejezzük ki.” (degenerált de nem geci Zsu)

9_6.png

Laci bácsi a táblára a szerelem, szex, szeretet halmazokat rajzolja fel, és elköveti azt az ordas hibát, hogy a szexről Renit kérdezi, aki kihasználva az alkalmat rögtönzött és kellemetlenül részletes beszámolót tart saját szexuélis életéről. Eközben a másik csoportnak matekórát tartanak, szintén az alapoktól indulunk, vagyis megállapítjuk, hogy a számológép kijelzőjén nem mínuszjel, hanem a készülék bekapcsolt állapotát illetve a bevitel aktuális pozícióját mutató kurzor villog.

16_8.jpg

Énekóra következik, Csoki előadásában meghallgathatjuk a “én mostan téged baszni viszlek kisangyalom” című afrikai népi nótát, melyet náluk otthon esküvőkön, a nászéjszakára hangolódva szoktak elénekelni és táncolni. Erkölcs és illemtan órával folytatjuk, és én most annyira magasnak érzem ezt a labdát, hogy nincs is kedvem lecsapni. Adri arcára ráült a gyász, ezért sűrű elnézések közepette közli Kozma tanár úrral, hogy ő most így inkább nem venne részt az órán, melyet a tanár maximálisan támogat, mint a szépre és jóra érzékeny ember, maga sem kívánja Adri lilára püffedt arcát nézni 45 percen keresztül. Kozma tanár urat előre figyelmeztették az agyhalottak értelmi képességeire vonatkozólag, ezért amikor azt kéri tőlük, hogy egyenként mutatkozzanak be a villában használt beceneveikkel, segítségképp prezentálja is a “Bubu vagyok” példával. Renit azonban sikerül csak még jobban összezavarnia, aki ezek után nem tudja eldönteni, hogy akkor most a tanár úr neve Kozma Dániel vagy Kozma Bubu. A végére marad a tesióra, ahol megtudhatjuk, hogy Csoki a bukfenc koronázatlan királya, álmából is tigrisbukfenccel ébred, tud állásból, ülésből, fekve és szaltóból is bukfencezni, de a sima bukfenc, na az nem megy neki. Mára ennyi jutott, és maximálisan kiégtem, pláne, hogy kétszer kellett megnéznem és megírnom mindezt, úgyhogy gyorsan elolvasom a Bűn és bűnhődést, hogy mentsem, ami menthető.

Illetve a végére a válasz a kínzó kérdésre:

ke_pernyo_foto_2018-12-06_7_06_05.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.12.06. 13:21:36

Köszi Dzsudibí ! Ez finom áru ! :P :D

2018.12.06. 13:24:10

"Maximum 5 percig bírtam volna, hogyha nagyon nagyon mentálisan kikapcsolok. (Vivi)"

Arany szívem, te a fogantatás pillanata után sem voltál BEKAPCSOLVA !

Im just here for the comments 2018.12.06. 13:25:51

A biztonsági mentés fontosságának hangsúlyozása helyett inkább egyetértésemet szeretném kifejezni, miszerint szarjon sünt a blog.hu a rojtos valagán.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.06. 13:30:44

a legundorítóbb lény címet ánusz elnyerte renyhétől! Nyomában vivike, csóra renyhe 3. helyre csúszott

mézescsók 2018.12.06. 13:31:14

Az öfi gyors és jó. Legalább van valami jó is a mai napban.

2018.12.06. 13:33:52

@Hedo a szadista szexista anyuka: bajban lennék egy Ánusz vs. Renyhe vagy Renyhe vs. Vivi párbajon...

2018.12.06. 13:35:51

lesz-e ma ütleg miatti kizárás valyone ? :))

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.06. 13:40:09

@mentoros lecsó: mehetnek kézen fogva a halál búbánatos rongyosra toszott náthás picsájába miközben albán népdalokat énekelnek ógörögül, szerintem

bElannaTorres 2018.12.06. 13:44:55

Szuper lett az öfi, köszi :)

Ánusz nálam már nem tud hová süllyedni, kár hogy van esélye visszamenni egy párbajról..

Zsuzsi az egyetlen aki nem cigizik?

bElannaTorres 2018.12.06. 13:51:11

De nem is baj, maradjon bent, amúgy sem fogja magára rakni, Adri kapja majd a legtöbb jelet szerintem

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.06. 13:54:36

@bElannaTorres: én még reménykedem, hogy ánusz magára pakoltatja, mert utánozza csocseszt, kihívja Adrit, de úgy hogy era rakd rá a kendőt, és és és ..... fingom sincs ánusz vs adri párbajnak milyen vége lehet

bElannaTorres 2018.12.06. 14:03:25

@Hedo a szadista szexista anyuka: ez vicces, de nem bánom ha bentmarad ánusz akkor még megnyereti Zsuzsival, csak hozza magát továbbra is:)
Nekem most Hunor nem hiányozna, tudom van itt is aki kedveli, de nekem nem jön át. Fingós, unott, unalmas eddig, Era miatt szerepelt egy kicsit.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.06. 14:06:22

@bElannaTorres: era is mehet, kifingott, már látni a sötétséget :(
Greg is elveszett a számomra, ápolóként többet néztem ki belőle
Roli tartja magát, még bármi lehet
renyhe, ánusz, vivi, csoki, adri, tajgetosz pozitív
lacika meg, ááá, addig jó, míg nem beszél

BarBwire 2018.12.06. 14:14:32

Minden elismerésem, ez egy remekbe szabott összefoglaló lett.

Maximista vagyok 2018.12.06. 14:20:53

Férfiasan bevallom, a törtvonalnál este leestem az ágyról. Ki tartja ezeket életben?

BarBwire 2018.12.06. 14:24:09

@Maximista vagyok: én úgy gondolom, hogy az oktatás szégyene, én már több vagyok mint 20 többszörösen, de akkor is tudom mi a törtvonal, sőt a pervonalat is.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 14:26:36

@BarBwire: én meg velük vagyok egyidős, és mégis 17 pontom lett a teszten, mehettem volna a normális osztályba. a család veregetheti a saját vállát, megérte belém feccölni annyi energiát :D

Maximista vagyok 2018.12.06. 14:28:44

Én bent a legidősebb lennék. Mondjuk engem 2 nap után kizártak volna.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 14:29:56

@Maximista vagyok: nana, tuGGYuk, hogy most múltál 16..

fujimo 2018.12.06. 14:35:28

@Hedo a szadista szexista anyuka: kb... :)

...roli sztem telitődött a sok sötétséggel... és most próbálja túlélni az agyhalálos dózis sokszorosát... :)

...hunor amúgy nálam is ilyen felemás alak... néha nagyon jókat tud mondani, máskor meg olyan... vagy semmilyen vagy fingós... :))

BarBwire 2018.12.06. 14:36:24

@úgymond olvasó mmkk: Gratula! Tiéd a csokis mikulásom.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.06. 14:38:50

Állat lett Dzsudee, tesa vagy.

Csoki parfümjét cseréljék már ki paprika sprayre :)

Charlie100 2018.12.06. 14:39:00

Ez jó kis öfi volt, megérte várni! Köszi!

Létezik, hogy Zsu nincs tisztában a "degenerált" szó jelentésével?
Ezért nem sértődött meg rá? Rákérdezni meg már nem mert?
Arra eddig egyből ugrott, ha butának tartották.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 14:39:22

@BarBwire: jaj, csak csokit ne :))))))) van még annyi névnapi csokim, borzasztó

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.06. 14:40:42

Csoki egyáltalán nem vicces, tiszta Radics lett ez a majom, erőlteti és nulla poén :(
De vissza kellett szavazni, ugye ?
Degenerált Ánusz remélem megy párbajra.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.06. 14:42:21

@szociál: ha megy párbajra én is megyek! Viszek egy óriás transzparenst amin épp kiverik egymásnak pumpeddel, vagy amikor pumped tövig misimókusban van!!!

BarBwire 2018.12.06. 14:45:28

@úgymond olvasó mmkk: vigyázz, mert olyan leszel mint én, ha mindet megeszed (inkább küldd el hozzám, nekem már mindegy :-D)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.06. 14:46:27

@Hedo a szadista szexista anyuka:

olyan plakát legyen amin éppen tolja pumpást :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.06. 14:47:34

@Hedo a szadista szexista anyuka:

nem értem miért lehet megizzasztani ezt a gedvát ezzel a buzipornóval, mit féltik az ő lelkét ?
mindenkivel úgy beszél mint a szarral, kijárna már neki az osztás hogy csihadjon le kicsit.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 14:48:21

@BarBwire: már most rosszabb vagyok, mint te, ezt látatlanban le merem fogadni :DD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.06. 14:49:22

@BarBwire: @úgymond olvasó mmkk:

megy a nagy kamuzás azt közben meg Palvinbarbik vagytok :P

BarBwire 2018.12.06. 14:52:55

@szociál: Nagyon köszönöm, belőlem három Palvin Barbi is kijönne :-D Én azt mondom mindig, hogy nem vagyok kövér, csak a szeretet körbevesz.

Sargabogre 2018.12.06. 14:54:35

Vivike kereplését megirigyelhetnék a nyóckerben

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.06. 14:55:45

@úgymond olvasó mmkk: @BarBwire:

Láttátok Anikót, néznétek ki úgy ?
Mint aki megpattant Auswitzből.

Maximista vagyok 2018.12.06. 14:57:02

@Sargabogre: az milyen kommunikációs szak lehet ahova ő jár/járt! :D:D:D:D engem simán odabasz káromkodásba, pedig nem ma kezdtem.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 15:04:01

Dzsudibí, ismét bizonyítottad írói tehetséged! Az, hogy délután hangosan felröhögök az irodában, miközben főnököm a mellettem lévőben pöffeszkedve emészti a délutáni sütizés által lenyelt édességet, aljas dolog! Rám nézve! :D
Imádás vagyon! :D

BarBwire 2018.12.06. 15:09:41

@Maximista vagyok: Láttad az illemtanár arcát, mikor egymásra ordibáltak? Milyen illem ez? hát ilyen

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:12:12

@BarBwire: én meg azt, hogy annyira féltem az izmaimat, hogy növesztettem rájuk védőréteget :DDDDDD

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.06. 15:12:25

@Maximista vagyok: gyere, akkor még nagyobbat csináltatok és ketten fogjuk :D

Angora Cardi 2018.12.06. 15:17:20

Én lekvárok minden Lacika rajongót a szimpátiaszavazáson. Viszontlátásra.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:18:31

@BarBwire: annyira baca az összes vellalakó, fájdalom

Sargabogre 2018.12.06. 15:19:46

a matektanár arcán meg az a konstans fájdalom zseniális :D

2018.12.06. 15:21:17

@Maximista vagyok: "Ki tartja ezeket életben? "

Nem vagy tisztában a kérdő névmásokkal ?! :)))
Nem "ki?" hanem "mi?"... :)))
Termesztésen őket egy "jó kis" parciális integrál számítás tartja életben !!!

én kérek elnézést !

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:21:42

@Angora Cardi: kedves hölgyem, engedje meg, hogy megköszönjem illemtudását, amellyel gaborgya hangulatomat tovaűzte az egész nap folyamán. szeretnék geggyülni az ön lelkének további építéséről, ezért az ölömbülést és a rempülést mellőzve további szép napot, és jó viribülést kívánok.

Maximista vagyok 2018.12.06. 15:21:45

@BarBwire: :D:D:D
@Hedo a szadista szexista anyuka: mekkora lenne a sittes haverok szeme :D:D:D

2018.12.06. 15:22:47

@Sargabogre: "Vivike kereplését megirigyelhetnék a nyóckerben"

Ezért ott már lőnek !

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.06. 15:23:22

@Maximista vagyok: és egy némelyiknek a farka, blőőőe elnézést

Angora Cardi 2018.12.06. 15:24:01

@úgymond olvasó mmkk: Választékos hozzámszólását fennhangon köszönöm. Viribülést feltétlen szeretettel várva, kívánok Önnek hasonló höpörtyülést, miközben a hobbiszobában jelenléti ívet vezetve várom szíves aláírását a mai megjelenésről.

2018.12.06. 15:25:12

@Sargabogre: "a matektanár arcán meg az a konstans fájdalom zseniális"

Kíváncsi lennék milyen védőitallal kezelik őket a Vijjjááába lépés előtt !?
Ennyire erős mentális pajzsai senkinek nincsenek ! :)))

pirosnyuszi 2018.12.06. 15:26:42

Ez de kurva jo volt Dzsudi! Agyrago bogaraknal felvisitottam :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:27:33

@Angora Cardi: fosztorgatott lelkemet csiszálja eme cizelláltság, ámbár eszembe jutott, hogy a mai este folyamán vajh valamelyik ízvíz eszű akollakó enged-e a görögözés vágyának. kiimporítást érdemelne minimum mindegyik, amelyik megteszi. egyik sem külömbgyebb a másiknál.

Angora Cardi 2018.12.06. 15:28:58

@úgymond olvasó mmkk: Imporíttassuk ki mind, éleztetem a zeszközöket.

2018.12.06. 15:29:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: Renyhét néha "sajnálom"...
Szerintem "okos, eszes" a csaj, de a környezete teljesen elpusztította, és mi már csak a "maradékot" látjuk belőle...

Angora Cardi 2018.12.06. 15:30:25

Imént kaptam a Mitulá bácitól egy szaloncukrot. Két krampusz volt vele. Felettébb köszönöm kedvességét.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:31:20

@Angora Cardi: méltányolom, hogy előszedte a acskóból az eszközöket. de kérem, ne legyen túl bosztohó, ne feledje, ön úrihölgy!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.06. 15:31:41

nekem most lekvárolni kell vagy lekvárni? a ragzás nem erősségem :(

este talán még leszek, ha nem , akkor hazudtam

"ha eső nem lesz, buli lesz! Ha lesz, nem lesz!"

Angora Cardi 2018.12.06. 15:33:03

@úgymond olvasó mmkk: Megfogadom korholását, derekasan fogom viselni magam.

2018.12.06. 15:34:32

@Hedo a szadista szexista anyuka: :D :D :D

Kicsit légy még türelemmel, most írják át éppen az Értelmező SzótárTOT...

BarBwire 2018.12.06. 15:34:39

Teljesen odavagyok! Vajna Tímea kisatírozta a mellbimbóját! De fájhatott neki.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:34:45

@Angora Cardi: kellene ide egy férfiember, aki nem fekvőbirtok, begyömbülné az akollakókat a kínzóeszközökbe, milyen szép is lenne

2018.12.06. 15:35:34

@BarBwire: csöcskontent ?!? Hol ? Hol ?

Sargabogre 2018.12.06. 15:36:01

@mentoros lecsó: szerintem ő az az ember, akinél 'van az a pénz' de az nagyon sokba került :D ezek után boldogan mennek vissza a hatodikos diákjaikhoz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:38:46

@Angora Cardi: elcsendesedett a szigetközi vérem, nem jut eszembe több tájnyelvi szó. otthon tiszteletteljesen el fogok gondolkodni a szókincsem bővítésének lehetőségeiről.

bElannaTorres 2018.12.06. 15:39:01

Az énektanárnő majdnem kitépte az ajtót menekülés közben, abban a három másodpercben mikor még nem nyílt ki :D

2018.12.06. 15:39:35

@BarBwire: ezek micsodák ezek ???

Angora Cardi 2018.12.06. 15:42:07

@úgymond olvasó mmkk: nagyra értékelem, hogy emelte a mai nap fényét fennkölt szavaival

BarBwire 2018.12.06. 15:43:06

@mentoros lecsó: velvet.hu egy pletyka oldal, az insta meg az instagram rövidítve.

BarBwire 2018.12.06. 15:43:56

@úgymond olvasó mmkk: én meg csendben jegyzetelek, bár nem ismerem a jelentésüket, de legalább most hallottam-olvastam őket.

2018.12.06. 15:44:09

@bElannaTorres: meg is van a "kép" ! :)

- egy kismajom ül a vezérlőben, aki a lámpát kapcsolgassssa
- még egy kismajom ül a vezérlőben aki az ajtót nyitogassssa

Mert annyira türhők, hogy egy kib@szott relével nem tudták összehangolni a lámpát és az ajtót... Mindig nagyokat röhögök ezen ! :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:44:36

@Angora Cardi: a hálás hallgatóságnak bármikor beemelek szavaim közé néhány általam már régóta nem használt kifejezést

2018.12.06. 15:44:47

@BarBwire: ilyen oldalak léteznek ?!?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:45:20

@BarBwire: ha megerőltetem magam, akkor 100-120 szót biztos tudok mondani :D

bElannaTorres 2018.12.06. 15:45:26

@mentoros lecsó: mert csak egy villanyszerelőt hívtak, aki azelőtt pék volt, elég nagy a munkaerőhiány

Angora Cardi 2018.12.06. 15:46:45

@BarBwire: Én is csak úgy tettem, mint aki érti...
@úgymond olvasó mmkk: Kisztihand.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:48:24

@Angora Cardi: hamarost magamra húzom az ancúgot, bazírozván a hazamenetelt.

2018.12.06. 15:48:28

@bElannaTorres: akinek az unokabátyjának a barátjának a nővérének a régi szobatársa volt villanyász ???

Akkor értem ! Én kérek elnézést !

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:50:35

@Angora Cardi: csak előbb megpucolom az eszcájot, mert egrecíroztatna a lelkiismeretem, ha nem tenném. faszolok némi mosogatószert a citromlém tolvajától, ő most nem viselkedik úgy, mint egy garnizon, ezért a lehetőség adott. kaput, aufwiedersehen

2018.12.06. 15:52:43

@Sargabogre: "ILYEN" pénz még nem létezik, nem találták fel... ! :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 15:53:43

faszolni=vételezni, még mielőtt!

bElannaTorres 2018.12.06. 15:56:05

@mentoros lecsó: pontosan :) van hogy már akkor is örülnek ha látott már elosztót

bElannaTorres 2018.12.06. 15:57:47

Era most azt hiszi Greg irigy rá, mert jobb nő? Nem egészen értettem ,mert pont greggel vitatkozott előtte

2018.12.06. 15:59:19

@szociál: +1 ! támogatom az ötletet ! :)))

nem inkább fürdeniKÉNE ?!?

2018.12.06. 16:01:05

@bElannaTorres: nem káromkodjál itten hhhééééé !
"elosztó" ... micsoda csúnya szavak... ppffhheeeeejj.....

2018.12.06. 16:06:04

@bElannaTorres: nálad a pont ! Megvettem ! :D :D :D

bElannaTorres 2018.12.06. 16:27:18

Még adrit azért bent tartanám, mert kíváncsi vagyok mivé fog átalakulni

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.06. 16:27:40

Jó lett az öfi... nagyon!

Nekem Lacika viszi a 'sót'...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.12.06. 16:28:43

@bElannaTorres: nem lesz belőle pillangó..., mondjuk szerintem is többet ér mint a banda 2/3-a de nem raktam magasra a lécet..

2018.12.06. 16:31:12

Azért Shakespeare Romeója se volt olyan romantikus faszi, egy nap után ágyba vitte "szerelmét", ráadásul az ellenség apjának házába, aztán meg gyilkolt. Júlia is könnyen adta a szűziességét. Mi tudhatott az a Romeo gyerek, ha egyből leszaladt a jányról a bugyi

2018.12.06. 16:35:26

Az megvolt valakinek Ribike hogy nekiment a szerkény ajtónak a szex után a sötétben?

2018.12.06. 16:39:21

Nem olyan mint a tavaly a mosózsák de ez is megér egy misét
rtl.hu/rtl2/valovilag/hatalmas-baki-a-villaban

SZIGMA 2018.12.06. 16:51:47

@Telepácia Paic Róbert:
"Mi tudhatott az a Romeo gyerek, ha egyből leszaladt a jányról a bugyi "
Ha abból indulok ki, hogy a történelem megismétli önmagát és most én visszafelé keresek párhuzamot a klasszikus mű és a VV között, akkor Júlia valószínűleg "2 éve jegyben járt", Romeo meg ezek szerint jókor volt jó helyen.

Gia 2018.12.06. 17:05:49

@Telepácia Paic Róbert: Naon örültem,hogy pofán csapta Vivikét a szekrény ajtó. :-D Többször is viccajátszották.

Maximista vagyok 2018.12.06. 17:11:56

@Gia: persze, úgy megcsinálták, hogy sokkot kapott!

2018.12.06. 17:40:24

Hogy volt szünet

moletty 2018.12.06. 17:49:16

@Gia: Nekem is nagyon tetszett ! Vivike az egyik legergyább állat dacára 18 évének !
EGy rohadt ordas köcsög rosszindulatú nagy pofájú lehúzós cigánykurva lesz belőle!
Ismerek egyet kettőt

nemmegmondtamhogynemlehetittmosni? 2018.12.06. 17:56:42

Lacika a kommentszerdában ecseteli hogy ő is Adrit vinné ki és ha párbajozni menne, reméli visszajöhet szerepelni...eddig is azt tette, de láthatatlanul:-)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 18:03:39

@moletty: mintha a tapasztalat beszélne belőled :)

moletty 2018.12.06. 18:05:54

@nemmegmondtamhogynemlehetittmosni?: Lacika nem normális és szerintem az anyja küldte be, hogy addig se legyen otthon

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 18:11:09

@moletty: csak szomszédok? boldog ember vagy :D

Maximista vagyok 2018.12.06. 18:11:23

@úgymond olvasó mmkk: te retek, húzz inkább egy törtvonalat aztán mehetnek alá az igék :D gong az eleje gong a vége!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 18:26:16

@Maximista vagyok:
_____________________________
lekvárok, lekvársz, lekvár, lekvárunk, lekvártok, lekvárnak

moletty 2018.12.06. 18:35:39

@úgymond olvasó mmkk: Mert mire gondoltál csaj'e ? Hogy a csajom ilyen vagy h. kurvázok ?
( netalán anyám, nagynéném vagy azok barátnőjei ? :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 18:43:31

@moletty: dehogyis. irigykedtem. a mai napom után kifejezetten irigylek mindenkit, akinek "csak a szomszédjában" vannak, engem szopattak az ápoltjaim ma, rendesen. biztos valamelyik kiadta rám a kilövési engedélyt. pénteken meg hétfőn egyedül leszek, szerintem ki is ugrok az ablakon legkésőbb hétfőn délben :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 18:45:27

@Angora Cardi:
én mekkelek, te mekkelsz, ő mekkel, mi mekkelünk, ti mekkeltek, ők mekkelnek

Maximista vagyok 2018.12.06. 18:45:28

@úgymond olvasó mmkk: nincs is szebb a szopórolleres hétfőknél!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 18:48:55

@Maximista vagyok: a hétfő meg a csütörtök bassza meg. dehogy jártam a yale-re, nyóc általánosom van, két első osztály meg hat második :DD

Maximista vagyok 2018.12.06. 18:59:25

@úgymond olvasó mmkk: oszt bítbokszolni tudol e tesa? Laszika spanom nagyon vakerálja, egy oktávba dzsanázik, egyem meg a faszát dikk. Offolgat is, meg zsámó zsáse táveszbáktáló, érted. Meg mi nem eszünk meg bármit, olaszt nyomunk, mármint a felvágottat.

Maximista vagyok 2018.12.06. 19:05:03

@úgymond olvasó mmkk: amúgy lefordítanád hogy az előbb mit írtam? :D én ott bent szerintem a berendezésekkel beszélgetnék.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 19:08:38

@Maximista vagyok: a tavesz baktalo azt jelenti, hogy legyél szerencsés :D

Maximista vagyok 2018.12.06. 19:11:41

@úgymond olvasó mmkk: az angol német helyett lovárit kellett volna választanom, na mindegy :D így csak a műsor 5%-át értem.

etikette 2018.12.06. 19:18:14

@moletty: lol ezen kihaltam. Bar szerintem Latzika otthon is lathatatlan lehet hogy anyukaja eszre sem vette hogy bekoltozott az elmegy...ize bolondokh...szoval a villaba

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 19:20:04

@Maximista vagyok: nem sokra mennél vele, Győzi és pajtásai annyira beszélnek lováriul, mint én. (én nem beszélek lováriul :DD)

2018.12.06. 19:29:54

Mondjuk ezeknek a gyökereknek bizonyítványt már nem kell osztani, a szegénységit maguk állították ki

Angora Cardi 2018.12.06. 19:47:19

Eszek popcornt. Vajas, nem lekváros.

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 19:49:35

@etikette: Laszikával forgatják a Dr. Csont következő évadát...Laszi a mindenkori hulla-statiszta.

Angora Cardi 2018.12.06. 19:56:47

Lacika Voldemort elveszettnek hitt elrejtett horcruxa.

Angora Cardi 2018.12.06. 20:00:17

@úgymond olvasó mmkk: Utána leharapom a csokimikulás fejét és lekvárba tunkolva megeszem.

Angora Cardi 2018.12.06. 20:05:42

@úgymond olvasó mmkk: jövök is le a lépcsőn hídban hörögve

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 20:09:33

@Angora Cardi: mondjuk ha nem lebegtetnél a levegőben, akkor mennék is az űzőért

Angora Cardi 2018.12.06. 20:15:23

@úgymond olvasó mmkk: Kicsi lekvár gyere te is lebeghetsz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 20:17:03

@Angora Cardi: várjál, kigyógyítalak! énekelek neked: tjenesz mi korázóóóóóón eresz mi óbzeszjóóóóón

Gia 2018.12.06. 22:02:35

Petikét satuba kellene szorítani,hogy ne tudjon billegni...

Gia 2018.12.06. 22:04:11

Greg mosakszik.Ezt a szőrös kabit nagy ívben kidobnám a kukába,de gyorsan...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:04:33

@Gia: lehet, hogy darázs van a stúdióban. :)

Cimili 2018.12.06. 22:04:52

sziasztok! greg magyarázza a bizijét erának, fosik egy lehetséges párbajtól???

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:06:08

@Gia: és úgy mosakszik, hogy most mást kever szarva. De ha Era elhiszi, hát puszilják meg egymást.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:07:53

@Cimili: hát, Era nem hitt neki. Akkor lesz párbaj.

Gia 2018.12.06. 22:07:54

Era nem dőlt be.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:08:26

@Gia: mindig. :)
Kint hideg van, minden darázs és légy ott van. :D

ibsen 2018.12.06. 22:08:53

Greg szarul hazudik.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:11:56

Szegény Laci bácsi pislogott.
Mi a különbség a tenger és az óceán közt? Reni: a színével van valami, az egyik világoskékebb.

Cimili 2018.12.06. 22:12:33

mi a különbség a tenger és az óceán között? renyhe: a zóceán világosabb kék. :DDDDDDD

ibsen 2018.12.06. 22:12:47

@Cimili: Adri és a pótlék pasija maradjon kint most. ha lehet.

ibsen 2018.12.06. 22:15:52

Ken baba vajdasági... na ott sem büszkék a tudására.

Cimili 2018.12.06. 22:16:35

greg érecccségizett?????? mert a szintfelmérőn ugyanúgy izgult, mint az érettségin.

ibsen 2018.12.06. 22:17:55

Zsu tud mindent csak közben röhögcséltek és összezavarták...

Cimili 2018.12.06. 22:20:58

lacika: mont blanc francia, mert blanc egy francia focista .DDDDDDDD

Adamadam 2018.12.06. 22:21:17

Zsu hihetetlen idegesítő. Minden annyira a szívére vesz, hogy borzasztó. Ha valamelyik kicsit gonoszabb lenne már rég kicsinálhatták volna lelkileg.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:22:08

@ibsen: Era csak mosolygott, azt mondta. Olyan jó, mikor letagadja egy 100 kamera által vett 5 perccel azelőtt történt dolgot.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:23:52

Lacika nem ért a matekhoz. Meglepett. A nyelvtanhoz jobban ért. Inkább a lekvár.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:24:30

Hoppá, FarÁnusz balhézik? Nem elég magasan képzett a Vivi?

Cimili 2018.12.06. 22:24:34

reklám után, ánusz ököllel veri a padot és pöröl vivivel.

Lynette21 2018.12.06. 22:27:02

Meg mindig nem ertem, hogy miert nem alsos matekot tanulnak inkabb...

ibsen 2018.12.06. 22:27:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nem ezen múlt hogy Zsu megint rápakolt arra hogy mindenki bokszzsákja ismét.

ibsen 2018.12.06. 22:28:53

Annyi okos ember van az osztályban és egyik sem tud érvényesülni meg jó jegyet szerezni mert kiröhögik meg megzavarják (tanárok) :-))))

ibsen 2018.12.06. 22:29:58

A tanárok elmennek egy hosszabb szabira vagy betegállományba ezek után.... lesz mit kipihenni.

tvbuzi 2018.12.06. 22:32:25

Farsangkor Petinek öltözök

Cimili 2018.12.06. 22:34:06

@tvbuzi: :DDDDDDDDDD tanulj meg hadonászni is a kezeiddel, de a lábaidról se feledkezz meg! :D

tvbuzi 2018.12.06. 22:34:06

Mit mondott? Deeszenincs Renáta?

tvbuzi 2018.12.06. 22:36:17

Csoki verse jóóó

tvbuzi 2018.12.06. 22:37:30

Greget bassza már fejbe valaki

tvbuzi 2018.12.06. 22:38:02

Magamnak írogatok bazz??

tvbuzi 2018.12.06. 22:39:36

2 percembe tellett, hogy elnyerjem a szíved:DDDDD

katica88 2018.12.06. 22:40:09

vvv-nek nem esik le amit róla írt ez a gyökér....

nicu71 2018.12.06. 22:44:28

Hahaaa Era koppant irány a gyogyó

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:44:48

Era lecsúszott. És tanár leoltotta. Persze a tanár a hülye

bElannaTorres 2018.12.06. 22:45:08

@Adamadam: nagyon nem csinálhatják ki, odakint meg is tennék, de itt a kamerák miatt visszafogott degenerált gheccizést kap csak

Ego0123 2018.12.06. 22:45:09

@katica88: Szerelmes a lelkem, meg egyszerű, nem fogja fel

Cimili 2018.12.06. 22:47:14

era mekkora köcsög.

katica88 2018.12.06. 22:47:55

Zagrab az Magyarorszagkn van, nem? R

ibsen 2018.12.06. 22:48:03

Gregnek kár volt eljátszania ezt az egészet Erával, nem különb ő sem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 22:50:18

Na, FarÁnusz megnyilvánul. Oda a parittya.

katica88 2018.12.06. 22:53:16

PP szánalmasnak és elítélendőnek tartja Anusz viselkedését..

Lynette21 2018.12.06. 22:53:33

Miert nem Sixx a mikulas?!

ibsen 2018.12.06. 22:53:42

Ez bukó Krisztiánnak.

tvbuzi 2018.12.06. 22:54:05

Király lenne ha Csoki összejönne Vivivel

tvbuzi 2018.12.06. 22:54:44

@Lynette21: pedig a bele megvan hozzá

ibsen 2018.12.06. 22:54:45

Csokiéknak és Viviéknek ezt kéne énekelni: "Ezt a nagy szerelmet Tőled kaptam én..." :-))))

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 22:55:08

Sziasztok!
Krisztián essen ki!!! Borzasztó amit művel...:((

Lynette21 2018.12.06. 22:55:09

Csoki milyen buzis volt, ahogy ott vezenyelt!

Adamadam 2018.12.06. 22:55:17

Puskás elkésett kicsit. Ezt a monológot már Radicsnál is el kellett volna mondania. De hát ezekszerint attól nem határolódik el

ibsen 2018.12.06. 22:55:44

Lacika most rámozdulhat póthajra, úgyis ő jön be neki legjobban.

,, 2018.12.06. 22:56:04

Sztem ezek után a Krisz-jelenet után elég mókás lesz itt "kijött a vére"-zni

Lynette21 2018.12.06. 22:56:23

@tvbuzi: uhhh! Ettol elhatarolodok... En a hangjat gondoltam mikulasosnak.

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 22:57:11

Most Csoki szakítani akar? Renike készen lesz... Sírás-rívás, stb.

ibsen 2018.12.06. 22:57:53

Greg annyira imád a lelki szemetesláda szerepében tetszelegni...Közben mindenkit kidumál. Miért nem esett még ez le senkinek bent?

Gia 2018.12.06. 22:57:54

Peti célozgatott,azt mondta,hogy Krisztián valamit kompenzál.Derüljenek már ki a dolgok..

Gia 2018.12.06. 22:59:17

Lacika versét miért nem adták le?Holtversenyben nyert..

2018.12.06. 23:00:33

@Hümmögő Hammogó: Ha nem a TV-ben vannak, simán megütötte volna. Ez nem kétséges.

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 23:00:42

Igen, a többi versre is kíváncsi lettem volna...:)

ibsen 2018.12.06. 23:01:33

@Gia: Az a baja szerintem, hogy a csaj kint várja ő meg itt összejött a pótlékkal és az egész zavaros neki érzelmileg. Pláne hogy a 18 éves már szinte szerelmes ahogy a versben is el lett mondva.

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 23:03:14

Uhhh, Győző... Jelmezben ijesztgeti a gyermeklelkű tv nézőket...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 23:07:37

Hátbzdmg. Ez fájt a füleimnek.
Zsu majdnem lenyelte a furulyát.

Lynette21 2018.12.06. 23:07:47

Krisztian nem volt hajlando furulyazni...

Maximista vagyok 2018.12.06. 23:07:49

Csudálatos szép estét :) hol kezdjem?

,, 2018.12.06. 23:08:22

Not quite my tempo.

Lynette21 2018.12.06. 23:09:12

Hihetetlen milyen kreativok a szerkik a Belevalora!

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 23:09:15

@Spitzbauer:
Én nem tudom mit "kompenzál", ahogy Peti mondta, de remélem nem ezzel akarják felmenteni a viselkedése alól... Mert sztem már vállalhatatlan, amit csinál. Nehogy az legyen,h sajnáljuk szegényt, mert komplexusai vannak:)

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 23:09:51

Csoki lassan úgy mozog, mint Greg. Az a fekvőtámasz is. Segge várakozóan a levegőben.

ibsen 2018.12.06. 23:10:06

Mit szedettek ezzel a szerencsétlennel????

nicu71 2018.12.06. 23:10:11

@Gia: hát ez az. Követelem Lacika versét!! Fuck!

Maximista vagyok 2018.12.06. 23:11:23

Szóval :D győzi finn, kész. Zsu meg a furulya, hááát lehet hogy nem is ügyetlen. Kriszről az egyetlen pozitívum amit eltudok mondani, ja nem. Reni tenger-óceán konteója félelmetes volt. Era mehetne szintén. Ennyi maradt meg :D ez azért nem rossz hogy Jenőt idézzem.

Lynette21 2018.12.06. 23:12:57

@Maximista vagyok: Jenooooo! Nem rossz! Mindket csapata fixen a dontoben! Hurrra!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.06. 23:13:32

Hunor átment Lacikába. Egyszer bukkant fel a háttérben.

Maximista vagyok 2018.12.06. 23:15:02

@Lynette21: Jenő nagy forma, bár elsőre nem csíptem, most már kurvára söröznék vele. Persze Ákost is nagyon szeretem :)

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 23:15:14

@Csakazértis én vagyok a királynő:
Pontosan! Remélem annyira lejáratja magát,h már a "Soma féle hátszél" sem segít rajta...!

Lynette21 2018.12.06. 23:15:19

@Csakazértis én vagyok a királynő: Nos hianyoltad, megjott Hunor. Alig ertem mit mond, mert nem nyitja ki a szajat o sem...

Lynette21 2018.12.06. 23:17:06

@Maximista vagyok: Egyetertunk. Eloszor utaltam, de amiota igy csipkedik egymast, Zevel, nagyon megszerettem. De ezek a buzis poenok mar nekem kicsit sokkoloak!

katica88 2018.12.06. 23:18:00

@Hümmögő Hammogó: lehet (de az is lehet, hogy túlgondolom) VVV akarja majd meglovagolni a sajnálatot és már ezért provokál... szegény szerelmes kislánnyal hogy bánik, ez a gyökér. de lehet, hogy csak azért gondolom, mert nem tudom megérteni, hogy viselheti el (nem csak ő) ezt a viselkedést.

Maximista vagyok 2018.12.06. 23:18:42

Évának ezt a szarját még hányszor adják le? Ki a fasz kíváncsi erre a pincsire? Takarodj már a picsába!

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 23:18:53

Éváról ezt a videót már valamelyik héten elsütötték...nem?

tvbuzi 2018.12.06. 23:18:59

Félrelépjen vagy akár megcsaljon
baszki

Maximista vagyok 2018.12.06. 23:20:35

Az azért nem semmi hogy Győzi a télapó allítólag és beöltöztetik SS tisztnek...OMG!

Lynette21 2018.12.06. 23:24:01

@Maximista vagyok: Szornyen nez ki. Nem tudom ezt a kabatot honnan szervaltak!

Lynette21 2018.12.06. 23:24:15

@Maximista vagyok: Szornyen nez ki. Nem tudom ezt a kabatot honnan szervaltak!

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 23:24:36

@katica88:
Lehet,h jól látod! Én erre nem is gondoltam. Mert tényleg érthetetlen,h miért tűri/tűrik ezt bent a lányok... VVV taktikáján meg nem győzök kiigazodni.:)

Megkaptuk Lacika versét!!:)))

Lynette21 2018.12.06. 23:25:05

@Maximista vagyok: Azert az durva, hogy Lacika Hunorhoz irt verset! Ehhh!

Nbl 2018.12.06. 23:27:36

Győző: "Boldog Karácsonyt, sziasztok!" - gondolom nincs akkora szerencsénk, hogy ez a félkegyelmű már nem lesz Kariig, ugye? Mindössze arról lehet szó, hogy annyi esze sincs, h dec 6. nem Karácsony, hanem Mikulás ...

Maximista vagyok 2018.12.06. 23:28:30

Én bazdmeg Lacikát örökbefogadom dögöljek meg :D Zsuval együtt. Nem lenne unalmas percem az tuti :D

Maximista vagyok 2018.12.06. 23:30:49

@Nbl: hát honnan lenne neki? azt se tudja milyen rendezvényen van. szánalmas ember.

Maximista vagyok 2018.12.06. 23:32:51

@Lynette21: maradjunk annyiban hogy őt nem biztos hogy zavarja az a tény, hogy az összes punci a lányoknál van :)

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 23:33:15

@Nbl:
Férjem pont a végszóra jött be a szobába,és ő is azt kérdezte,h "mi van, ő már nem is lesz karácsonyig?" Mondtam neki,h november közepe óta Boldog Karácsonnyal köszön el ez az őrült.

Hümmögő Hammogó 2018.12.06. 23:38:22

Jó éjt mindenkinek, aki marad jó eszmecserét!;)

nicu71 2018.12.06. 23:42:14

@Maximista vagyok: de Lacikának van anyuja, hiányozna neki pici Laszikaaa☹️Zsut viheted sztem anyuja meg hálás is lenne, nagy gondtól szabaditanád meg

0.5 bit 2018.12.06. 23:45:02

@Hümmögő Hammogó: "Mert tényleg érthetetlen,h miért tűri/tűrik ezt bent a lányok..."

A kisfiuk nem ordibálnak és káromkodnak, a férfiak meg igen és le is oltanak mindekit. Valami ilyen gondolat kovályog a fejükben ...

mézescsók 2018.12.07. 01:18:11

Tulajdonképpen min balhéztak össze? Mármint Vivi és Krisztián. (Nem láttam a vv-t.)

Costanza 2018.12.07. 02:46:16

@Lynette21: meg nem lattam a mait, de volt a furdokadas gif-en amikor anusszal pancsolnak, mindem mozdulata pancsolos kislany, valamelyik posztban latszik nagyon.....

Costanza 2018.12.07. 02:54:38

gangule, elfelejtettek feltenni a szerkesztok online mar megint, most mit nezzek, gangule... uncsi

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 08:00:51

Jó reggelt! Hogy vagyunk, hogy vagyunk?
Ma nagyon kell lekvárolnom, csökkentett üzemmódban leszek jelen.

2018.12.07. 08:41:34

JÓÓÓÓÓ REGGELT VITETNÁM!!!!

Ja nem is.

Körötte csend amerre ment és néma tartomány

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 09:21:48

@tvbuzi:

" Farsangkor Petinek öltözök "

:))
Egy óvodás öltözik így, szívecskés zokni, traktoros póló ,esetleg macis :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 09:22:29

@szociál: Peti lelki és biológiai kora nem feltétlenül ugyanannyi :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 09:23:59

@úgymond olvasó mmkk:

:)
A csaja is elég hipszter, ő se fogja más ruhába öltöztetni.
Biztos ez olyan Bieberszes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 09:25:50

@úgymond olvasó mmkk:

A való életben is így elmutogatja mit akar mondani, elbábozza mint ha hallás sérült lennél ?
Nagyon túlmozgásos, anno Presser is megjegyezte az énekes műsorban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 09:28:35

@szociál: nem ismerem a hölgyet. mindenhol túlmozgásos, csak az Xfaktorban talán kevésbé feltűnő, mert ül :)

GENERATI 2018.12.07. 09:34:29

azért az komoly, hogy a tenger meg az óceán közt színkülönbség van (ami 20. elemként, de említhető a mélységük miatt), de az, hogy egyikben cápák meg bálnák élnek, másikban nem??? ilyen síkhülye ostoba tapló nem lehet valaki... Fajfenntartáson kívül én nem sok tudatos cselekvést várok el ezektől

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 09:36:11

@szociál: ja, tényleg, a Zangéla a csaja :)

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 09:38:56

Jó reggelt mindenki!
Nem tehetek róla, egyre jobban ki vagyok hegyezve Ánusz viselkedésétől. Azon töprengek, hogy vajon hány percnek vagy órának kell eltelnie ahhoz, hogy valakit ne zavarjon a kamera, és önmagát adja. Reflexből, rutinból. Ahogyan Krisztián a lelki, mentális abúzust gyakorolja, nap mint nap, átmenet nélkül. Reflexből, rutinból.
Mégis hogy történhet ez?
Mégis hogy történhet ez, hogy ez a semmirekellő fajankó (mondom, a legutolsó folyamatos munkaviszony az volt, hogy önmagának állt modellt a saját mellszobrához), kidagadt nyaki ütőérrel üti az asztalt, és vérben forgó szemekkel üvölt egy nővel.
Mégis hogy történhet meg az, hogy egy nárcisztikus, személyiségzavaros tuskó, hatalmat gyakorol, és uralkodik mások érzelmei felett, pusztán a fizikai (feszeng), verbális (ordít), erő fitogtatásával? Mégis hogy történhet meg az, hogy nincs a helyszínen valaki (villamanó, vagyafaszomtudjakicsoda) , aki jelezné a történtek problematikusságát.
A kérdésre szerintem a lakók reakciója ad választ. Ilyesmik: fülek behúzva, belső káröröm, szökő adrenalin, legyintő bagatellizálás.
Biztos megérdemli című saját önfelmentés, bekódolt nevelési eszköz, amit még véletlenül sem annak kell szégyellnie, aki a lelki terrort gyakorolja, hanem annak kell szégyenkeznie, aki a fenyítést kapja.
Milyen jogon legitimálja (ráadásul mintaként) az arroganciát ez az ostoba türhő?
Ez lenne a félművelt suttyók tökéletes diagnózisa?
Állítsuk meg Krisztiánt!!!!!!!!!!!!! Pfeejjj

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 09:44:31

@Udvariatlanbolond: biztos van valamilyen fórum, ahol ezt jelenti lehetne. Esetleg a HV lakói tömegesen...

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 09:44:43

Jó reggelt nővérek és ápolók! A tegnap estét offoltam, súlyos fáradtság miatt 10 előtt 5 perccel álommanó bejött, fejbe vágott, mondván most aludni fogol büdös kölök, mert holnap oskola. (Ja nem, munka)
Szóval semmit nem értek, semmit nem láttam! Majd visszanézem körmözésem után hazatérvén a tegnapit, mert nem hagyhatom ki, hülyén halnék meg! Azért arra rájöttem, hogy Ánuszunk fara kifele áll, minden adásban el kell határolódnia Petyának vagy Ancsának a hallottak és látottaktól. Hát szép öcsém, te sem fogsz sok vizet zavarni a reteknél, mehetsz Radics barátod után, de már ő is úgy utál mint a szart!
Nem nagyon írtatok az Era-Renyhe majdnem bunyóról, meg kell nézzem, meg hogy mi ez az Era-Greg háború! Na kezdem magam úgy érezni mint Ádám anyák napján!

Angora Cardi 2018.12.07. 09:45:14

Régen volt villanővér.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 09:46:38

@Udvariatlanbolond: Na babám te úgy utálod zsigerből Ánuszt mint én Zsuzsut! :D :D :D :D

Angora Cardi 2018.12.07. 09:54:28

Tegnapit én sem láttam, de Ánusz utolsó megnyilvánulása amit láttam és felháborított, ahogy a tesitanárnő felé elindult "udvarolni", ha ez egy dizsi közeg, talán falhoz is nyomja és erőszakkal a szájába mászik, az egész arckifejezése és önbizalma, fellépése mérhetetlen gusztustalan volt.
És ez még semmi az általatok leírtakhoz képest.

Elég lenne csak azt a szervet értesíteni aki a radics-vivi esti szex miatt már nyomta is a büntit, őket IS biztos érdekelné ez az erőszakos viselkedés amit a tv le is ad a nézőknek...

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 09:55:11

@Angora Cardi: Hát én nem is tudom mi kőne, de ez a "visszaélés", erkölcsi értelemben (hosszabb távon) súlyosabb bűn, mint a hirtelen felindulásból elkövetett erőszak...

Angora Cardi 2018.12.07. 09:55:31

@úgymond olvasó mmkk: A sok bünti amit ezzel a retek a nyakába vett emiatt a sok nyomorult miatt akiket bekasztingolt, meg külön meg is bassza a költségvetést, meg is érdemli mármint a retek.

moletty 2018.12.07. 09:57:14

@Nyuszomuszo83: Erőt egészséget Tesók !
Hamár utálás.....
Szinte mindegyiket utálom már, DE:
Erát most úgy megutáltam mint a szart ( azt a folyós-büdöset:) !
Buta állat és még visszaugat !
Szerintem Reniből lehetne embert csinálni csak kellene hozzá egy Higgins (irodalmi utalás, gecik!:)
Ánusz meg azért ilyen a nőkkel , mert a seggbekúrásnál ő volt a nő és ezt nem tudta a mélyben feldolgozni, mert ő csak megélhetési buzi, nem valódi !

Angora Cardi 2018.12.07. 09:58:10

@Udvariatlanbolond: Elég gáz mindegyik eset, ha már így mérlegre tesszük. Retek elhatárolódott? Vagy előbb elolvassák a kommenteket, hogy itt mi hangzik el és elgondolkoznak rajta, hogy akkor talán "illene" elhatárolódni? Netán elmozdítani Ánuszt?

Nemrég volt egy eset az angol Big Brotherben. A brazil Ken Baba is beköltözött, aki épp azt ecsetelte hogy szereti a NÉGER fiúkat, és a nézői felháborodásra, a négerezés miatt kivágták a picsába a házból. Nézzük meg Ánuszt akkor nézői felháborodásra kivágják-e.

Angora Cardi 2018.12.07. 09:58:49

@moletty: Én ezt úgymondom utálom mint a hígfost.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 09:59:55

@Angora Cardi: az első ilyen megnyilvánulásnál kibasztam volna Ánuszt, de előtte elmeséltem volna neki, hogy kőhidán nagyon szeretik az ilyen fiúcskákat, mint ő, bármelyik rab szívesen kezelgetné elölről-hátulról addig, amíg meg nem tudnák, miért ül.utána már nagyon rossz sora lenne

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:00:30

@moletty: dikk, irodalmi utalás, mikor veszel feleségül? :)))))))

Maximista vagyok 2018.12.07. 10:01:41

Jelenleg nem tudok olyan párbajt elképzelni ahonnan Krisztián visszajönne.

moletty 2018.12.07. 10:03:11

@Angora Cardi: Köszönöm a szofisztikált kiegészítést, igen az a pontos érzésem :D :D@úgymond olvasó mmkk: Csókolom a kicsi kacsódat,geci ! Hogy teszel ma lenni ? Sok kib*aszott ügyfél nem zavarog ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:03:31

@Angora Cardi: nem vagyok annyira oda a titkok kamrájáért, de természetesen kívül tudom, és meg fogom nézni :D

Angora Cardi 2018.12.07. 10:04:43

@moletty: :DDDD
@úgymond olvasó mmkk: Én is megnézem, inkább századjára, mint egy ilyen ánuszt pfej.

moletty 2018.12.07. 10:04:49

@úgymond olvasó mmkk: Nekem van egy lexikániusos tudásom, meg még kibaszottul értelmes is vagyok is ! Ez abból is látszik, hogy nem nősülök :)

moletty 2018.12.07. 10:06:38

@úgymond olvasó mmkk: Azt hittem, hogy a nyugi szobáról beszéltek, hogy ott lesz valami este amit mutatnak :D :D ( egy fasz vagyok én is, mint Zsu:)
Aprópopó: Zsut egyre jobban bírom ! Oké oké, tudom hogy nem normális, de olyan kis morcogos háziállatnak gondoltam... és szerintem nem is rosszindulatú annyira

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:08:21

@moletty: :*** szerencsére éppen két gányos ügy felett ülök zokogva, és egyedül vagyok ma ügyfélfogadós, éljen a péntek. az ügyfelek mindig jönnek :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:09:49

@moletty: lexikálniusos tudásod is van? most már nem az ügyeim miatt zokogok, hanem azért, mert nem nősülsz :DDDD

@Angora Cardi: harry potter mindig mindenek és mindenki felett. még a wifit is kikapcsolom a telefonomon :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 10:12:45

@moletty: Drága! EKG! Én is így érzek irányukba, már egyikre sem tudom aztat mondani nyerje meg valamelyik! Egyik primitívebb mint a másik. A tegnapit még nem nyilatkozom le mert nem láttam! De gyanítom nem vesztenék sokat, csak az a fene nagy kíváncsiságom...
Preferálom Lecsó kartárs véleményét, osszuk szét a 36 miskát a hv törzskommentelői közt! Ha így lenne nagy szervezkedő létemre összedobnék valami hv törzsközönség találkozót! :D :D :D

Angora Cardi 2018.12.07. 10:12:52

@úgymond olvasó mmkk: Amúgy tudod h ki Voldemort anyja? Mert én igen :D

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 10:13:27

@Angora Cardi: Én nem teszem, hogy olvaslak titeket akkor?! :D

etikette 2018.12.07. 10:17:47

Addig amig nem tortenik tenyleges tettlegesseg addig lofaszt se fognak tenni. Sot! Anal jobb a nezettseg. Undorito es szanalmas huzas az rtltol.

moletty 2018.12.07. 10:18:05

@Angora Cardi: Ki ? Én nem emlékszem.... vagy sose tudtam :)
A mindenféle állatok baszakodása I és II-t láttátok már ?
És az elbaszott gyermek -t olvastátok ? esetleg valaki színházban ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 10:18:48

@Udvariatlanbolond:
Ez a tegnapiban volt ?
Akkor inkább nem nézem meg, mert kivágnám a tv-t a pitsábah.
Mostantól csak olvasni fogom, túl sok ez már nekem.
Nem értem miért féltik a kicsiny lelkét ha kiderülne valójában a faxt szereti a nunus helyett.
Talán bekussolna végre ez a homár furkó.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 10:20:27

@moletty: Nem láttam a 2-t az állatokból! Az elveszett gyermek könyvben is megvan, bogar bárd meséivel együtt! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 10:22:01

@Angora Cardi:
Támogatom Ánusz kibaszását a villából, indokot csak talál rá az RTL, és legalább lenne egy csavar mint a Surviban.
És helyette kapnának egy hörcsögöt, amit etetni kéne répával.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 10:22:26

@szociál: Meg a pótlék csaja is elkussolna, akinek akkora az arca, hogy övé a villa fartúrója, hogy szívlapáttal kéne agyoncsapni! Ha kiderül, lesz ám rikácsolás, hogy az a fasz ami benne járt volt már Pumpedben is! :D :D :D :D

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 10:25:04

@Nyuszomuszo83: elveszett? nem elátkozott?
az a színdarab nekem nagyon bejött, imádtam Draco fiát
(ha egyről beszélünk)

Angora Cardi 2018.12.07. 10:25:05

@moletty: I és II-t is láttam, a II-ből derült ki elvileg h ki az anya, nem írom le meg ne kövezzenek akik még nem tudják (de elküldöm priviben ha akarod).
Gyermeket nem láttam nem is olvastam. De most megtetszett, le is töltöm. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 10:26:04

@Nyuszomuszo83:

Legalább egy kis hashajtót adjanak neki, had fossa telibe az alvókáját :))

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 10:26:10

@Nyuszomuszo83: Nagyooon utálom...,az a nagy fránya baj, hogy az ilyen figurával beszélni sem lehet, mert meg van győződve önmagáról, hogy amit tesz az helyes. Magam is elhatárolódom az erőszak minden formájától, de a vérlazító eseteken meg vagyok ütközve. Mit van mit tenni, mint egy péklapáttal pofánbaszkodni? Az egyetlen dolog ami számomra megnyugtató, az a Radics-féle össztársadalmi visszajelzés...Takarodjon!!!

Angora Cardi 2018.12.07. 10:26:37

@szociál: Igen néha jó lenne példát statuálni, mert azért ez nem műsor, hogy összefogdosnak egy marék molylepkét és hagynak mindent történni, ennél legyünk már igényesebbek.
Hehe hörcsög témát támogatom, legalább háziállatos héten is túlesnek...

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 10:30:41

@Udvariatlanbolond: Egyetértek velem mmkk! Én már vizionálom hogy kijön az elmegyógy... akarom mondani bolondokhá... ugyan, a vellából, akkor ezt a budapesti éccakában valaki rongyosra veri hogy a bundáskenyeret infúzión fogja kapni hetekig! De félek hogy ez csak az én borult elmém fikciója! Senki nem rakja meg mint a trágyás kocsit! :( Pedig megérdemelné a lelkem, mind a nők felé való megnyilvánulásból mind a viselkedését illetően! De lehet ennek én kellenék! eligazítanám úgy hogy tudná hányas a kabát! :D :D :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 10:33:13

@Angora Cardi:

az a baj hogy a villa szabály engedi a verbális geciskedést, csupán a testi erőszakot nem.
Talán át kéne írni azt a szabályzatot.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 10:33:48

@szociál: Legyen! De wc papír nélkül!!! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 10:34:38

@Nyuszomuszo83:

Hidd el hogy sokan várják már hogy bele álljanak a csávóba, bárják a napot hogy kijöjjön :)
Levertem VV Ánuszt és kapja a lájkokat :))

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 10:35:35

itt jelentett ánuszkát: nmhh.hu/tart/report/23/TV_Tartalom
aki tud másról is szóljon, ott is jelentem

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 10:37:49

@szociál: már tettem! Keresem a további lehetőségeket

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:38:59

@moletty: az állatokat láttam, a színdarabot olvastam :)

@Angora Cardi: Voldemort anyja a könyvekben is benne van, nem? mármint nem titok, hogy ki az anyja, van merengős emlék is hozzá. vagy valamiről rohadtul lemaradtam a filmben? :D

moletty 2018.12.07. 10:40:01

@Angora Cardi: Azt én is nagyon bírnám ha magasan képzett értelmiségieket zárnának össze. Íme :
- Húzzál már a gecibe te lepusztult kurva !
- Gondolom a "gecibe" -t meteforikusan érted professzor úr! Hiszen olyan hely nincs ! Ha meg arra gondolsz hogy egy nagyobb adaga gecibe menjek (mint pl. egy kád víz), hát annyi ondótok összesen nincs ami engem akár csak bokáig beborítana! Másfelől kérdezném, hogy a "lepusztultságomat" hegeli értelemben használtad ti. hogy az ideá(d)tól való eltérésem mértéke igen nagy ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:40:18

@Angora Cardi: vagy akit én az anyjának gondolok, az mégsem az? de hát Voldi már bőven él a második film idejében, sőt.. naaaaaaaa most felcsigáztál :D

moletty 2018.12.07. 10:41:52

@úgymond olvasó mmkk: Írjátok már be a kurva anyját ! AKI MEG NEM AKARJA TUDNI AZ ADDIG FORDULJON EL.
Mi ez a nagybetű?... jah baragadt :)
Nekem az állatok II után az se világos hogy a kis fekete pörgő gecinek ki az apja (pláne az anyja!) ???

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 10:43:58

@Nyuszomuszo83: Na, a másik lelki betorzult, a kurtizánok fénylő mementója, akit ha meglátok detto 200-on landol a vérnyomásom. Milyen belső késztetés inspirálja ezt a jóasszonyt a szerelemre, még akkor is ha folyton a pillanatok erejében vannak zárva? Hiszen a létezésüknek nincs kontextusa, mindössze a folyton változó viszonyulás! Hát nem veszi észre ez az EQ negatív selejt, hogy ez a nagypofájú barom, ez a Szalacsi bácsit megszégyenítő értelmi hulladék, önerejéből, valószínűleg az árok szélén kapirgálna sárga mellényben...
Akkor tegye fel a Fluimucil kérdést Ábelka :......

Angora Cardi 2018.12.07. 10:44:08

@úgymond olvasó mmkk: akkor lehet hogy engem félrevezettek :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:44:49

@moletty: a fekete pörgő gecinek elmondták a valódi nevét a film végén. (mondjuk én speciel nem hiszem el, de mindegy), abból tudnod kéne, kijazanyja megazapja :))))

,, 2018.12.07. 10:47:10

@Hedo a szadista szexista anyuka: először azt kell elérni h vmelyik nagyobb online lap írjon róla. Radics-ügyben is a 24.hu cikk után indult meg a nagy elhatárolódás-hullám. Lehet jelezni pl Antoni Ritának is, ő tudja h mik azok a fórumok, amiket igénybe kell venni.

moletty 2018.12.07. 10:48:38

@úgymond olvasó mmkk: Szívem egyetlen virága, hát én erre se emlékszem :( Mit néztem én ???
Mintha a Dumbledor tesvérének nevezte volna a Depp, na de ki hisz egy kalóznak? Csak át akarja baszni hogy mellé álljon, nem ? (Amúyg én Dumbi anyját se ismerem :)

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 10:49:38

Naaa lakózkodom és nézem a tegnap esti! Nekem a finom főzelék nem finom! ÚÚÚÚTTTTTÁÁÁÁÁLOOOOM!

Angora Cardi 2018.12.07. 10:51:07

@moletty: @úgymond olvasó mmkk: összezavartatok azt hittem tudok valamit erre kiderül hogy semmit sem értek

moletty 2018.12.07. 10:52:04

MOst Renin gondolkodom.. Aranyom ült a mikulás ölében mint egy kis down-kóros és úgy is örült a delfinjének ! és még sírt is! Igaz utána tíz rongyért simán leszopta volna a mikulást, ha az kéri... de akkor is!
ÉS ZSút is megvédte önzetlenül a rohadék Erától !
-- Lacikának annyira nem erőssége a számtan, ha nyerni 12millával simán át tudnák kúrni a fejét egy képlettel pl. :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:53:35

@moletty: szerintem is át akarja baszni, olyan nincs, hogy ez a kölök dumbledore :D

@Angora Cardi: voldi anyja merope. átsiklottam valami felett?

Angora Cardi 2018.12.07. 10:55:37

@úgymond olvasó mmkk: Nem mert ő son of an illustious father.. (LOL)

moletty 2018.12.07. 10:56:16

@úgymond olvasó mmkk: MEROPE ? azkijafaszom? erről sose hallottam!
a kölök nem az igagató Dumbi hanem az öccse! LEgalábbis ezt mondta a Jack Sparrow (álruhában van tudom )

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 10:57:44

@Angora Cardi: Én is szeret, a napközis fini volt, ha nosztalgiázni akarok, akkor Fözelékfaló, természetesen fasírttal..

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 10:58:37

@moletty:tudom, olyan nincs, hogy ez a kölök dumbledore testvére. fizikailag lehetetlen. nem tudták megcsinálni :D

@Angora Cardi: imádlak, mondtam már? :D

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 11:00:19

Greg Adri kabátjában rózsaszínben annyira visszatetszően hazudik, hogy hányok tőle! @Udvariatlanbolond: Kicsikém, normális nő a közelébe sem megy ilyen véglénynek! Nem tudom hogy a mai lánykáknak ez miért szimpi- ugyanúgy mint a 20 kilós pávagyerekek ecsethajjal- de akinek van némi agya az hajtja elfele magától az ilyen suttyó faszparaszt kis szarcsimbókokat. Amúgy ma reggel Havas Kriszta nyilatkozta- egy középiskolában egy kis faszkalap a volt csajának meztelen képeit és a home videójukat bosszúból felrakta a netre, majd mikor a csaj megfenyegette, hogy feljelenti a gheccibe, könyörgött, hogy ne tegye, jaj megbántam- ezek a kislányok, főleg amelyik nem tud a gazdag réteghez felzárkódni, vagy van súlyfeleslege, vagy nem olyan szép mint az agyoncicomázottak, olyan szinten elnyomottnak érzik magukat, hogy mindenben benne vannak. Csak azért hogy a figyelem rájuk is irányuljon kicsit! Ezek a kis faszkalapok- mint Ánusz, kihasználják ezt, így ők lesznek a predátorok- beszarok, de ő mondta- tehát áldozatkeresők! (kétlem hogy Lacika erre utalt volna amúgy). A véleményem az hogy Vivien nem volt mindig szép, valaki sok pénzt ráköltve megcsinálta csak de lelkének régi énje a sérülések még jelen vannak! Azt hiszi Ánusz menő ezért kell hozzá húznia, mert erős! Nagy koppanás lesz ebből! Lelki nyomorékok ezek, mind!

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 11:01:14

@moletty: Reny szeretethiányos...A megéli a létszámritkulást, a végén már a sarokban lévő műfikuszt fogja ölelgetni... Marika néni (tündéri), Már az adoptáláson gondolkozik....

Angora Cardi 2018.12.07. 11:04:27

@Udvariatlanbolond: Én szoktam itthon is készíteni :)

Angora Cardi 2018.12.07. 11:05:11

@moletty: @úgymond olvasó mmkk: Én elhittem, hogy testvére. De most már tudom, hogy mindent elhiszek.

moletty 2018.12.07. 11:09:27

@Udvariatlanbolond: Igazad van, ezért mondon hogy belőle tudnék embert csinálni... mondjuk lehet h. megölném közben :D
@Nyuszomuszo83: Vivien nem volt mindig szép ???? Szerintem MOST se szép kicsit se !
a teste 18 éves és nem elhízott ez OK de max. ennyi !
Én egyébként minden ízében utálom, mert prototípus, de ezt már írtam.
Reni pl. sose fürdik meztelenül, én ezt is értékelem. Hülye niggerrel meg szívből dugott szegénykém, elnézem neki ! Retkes niggert is bírom kicsit,csak annyira hozza a nigger-előítéletet minden ízéban, hogy többet rombol egymaga mint egy Kuk KLUx Klán-os reklámfilm :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 11:09:28

@Angora Cardi: először én is, de: Dumbledore apja börtönbe került, ott murdált meg, ha jól emlékszem. ha csak nem felcsinált ott egy dementort, akkor fizikailag lehetetlen, hogy Dumbledore legyen ez a kis obskurus. maximum ha Dumbledore anyja kereste a vigaszt másnál..

moletty 2018.12.07. 11:12:15

@úgymond olvasó mmkk: Bírlak csaj'e ! :D elképzetem Dumb apját, ahogy reszel egy dementort a z Azkaban ablakában állva :D :D Mondjuk ez megmagyarázná miért pörög és rombol kis hülyegyerek :) Régebbről én úgy tudom Dumbinak egy bátyja meg egy húga volt, ez utóbbit valamiért bezárták otthon ha igaz ?...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 11:13:07

@moletty: a dementoroknak is jár az egészséges nemi élet :) igen, bezárták.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 11:17:05

@Nyuszomuszo83: Teljesen egyetértek, de mégsem! A dagi lányok analógia nem helyénvaló a Vivi
esetében. Szerintem ő mindig csinos volt, mindig csepegtek utána, ő maga volt a feltűnés, ha másként nem, akkor a temperamentumával operált. Neki kell az állandó visszajelzés, hogy kelljen valakinek, sőt, az még nagyobb kihívás, ha meg kell küzdeni valakiért ( a kinti barinőre való utalás).
Kapcsolatfüggő, egyedül védtelennek és kiszolgáltatottnak érzi magát. A belépős antré, amikor a Csokit kiosztotta szimpi volt, mindazonáltal csak egy jól begyakorolt fellépő szerep.
Olyan Tartózkodó kérelem-féle....Sajnos a kiscsaj teljesen más, mint amit a debütáláson tolt.

moletty 2018.12.07. 11:22:35

@Udvariatlanbolond: EKG ! De annyit hozzátennék, hogy számító, rosszindulatú romlott nőstény !
(Néha átüt az elnyomott egészséges kislány-énje, de gyorsan el is tűnik)

Az ő korában én még szinte faszt sem fogtam !

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 11:23:00

@moletty: És hun van a mindig kimért Higgins prof? Átmentél gyorsan a Sztanyiszlavszkij módszerbe???DDDD Mit tesz Jekyllel Hyde? Jezumpeti!!!DDDD

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 11:23:56

@moletty: szemmel verted? elnézést kérek!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 11:24:38

@moletty: miért, azóta bepótoltad? :)))))))))

@Hedo a szadista szexista anyuka: :DDD most eszembe jutott valami, mindjárt írom

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 11:25:15

közben hogy nézem kommentálok nektek! Most látom hogy Era haja nem a meleg illesztéses technikával van felrakva! Hanem felvarrt lett neki.
@Udvariatlanbolond: Minden főzelék jöhet kivéve a finom főzelés. De a paradicsomos káposzta sült husival nagy kedvenc! Vivi viselkedésében annyiban egyetértek, hogy kapcsolatfüggő, de pont ez az ami egy lelki sérülés következménye, nem kapott megfelelő szeretet és odafigyelést. amikor Csokit osztotta nekem is tetszett, ha ezt a szerepet tolná és nem csak egy betanult fellépő szerep lett volna, csípném is a csajt valamennyire, de nem megy...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 11:25:48

szóval, kipattant az isteni szikra az agyamból, Greg tulajdonképpen egy dementor. azok arra élveznek, hogy kiszippanthatják a másik lelkét, ergo ha orálisan koitálhatnak a lélekkel. Greg is a lelkekre élvez. minden világos.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 11:30:54

@úgymond olvasó mmkk: DDD!! És mindezt egy Brigitte Nielsen fejszerkezettel!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 11:30:59

@Angora Cardi: dumbledore apja 1890 körül meghalt. az anyja 1899-ben. a kölök meg 1901-ben született. nem lehet dumbledore ivadék.

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 11:32:20

@úgymond olvasó mmkk: Teeeee egy minentudó vagy, meghajolok nagyságod előtt! Igazságod van, Greg elszipkázza a lelket! Igaz én energiavámpírnak hívom az ilyet de sokkal jobb a dementor! Greg folyamatosan dementortámadást intéz az ápoltak és felénk! Kezdem félteni a lelkem! :D

moletty 2018.12.07. 11:35:10

@úgymond olvasó mmkk: Nyalom a szemed, olyan jókat tudsz a transzcendentális ( magyarul fogazásontúli :) sexről. lehet a végén mégis felségül kérlek !
-----------------
TE ilyen évszámokat honnan tudsz ? Én a nagyszüleimére se emlékszem már....

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 11:38:42

@moletty: néha szivacs módba kapcsol a zagyam, és köpök ki ilyen évszámokat, de, hogy honnan tudom, vagy honnan jutott eszembe, azt nem tudom :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 11:39:58

@moletty: igényem az esetleges nász esetére: kicsi esküvőt szeretnék, a nyilvánosság kizárásával. két tanú, oszt hadd szóljon. ennyi :)

moletty 2018.12.07. 11:43:25

@úgymond olvasó mmkk: Sexet milyen módozatban igényled (nász után szigorúan) :
1. normál testi
2. perverz testi
3. egyedül
4. tantrikusan testi/lelki
5. sellő módozatú lelki
6. kezdjük már
7. mindegy de végezz gyorsan
8. tanúk bevonásával
9. nélkülem

moletty 2018.12.07. 11:44:44

Egy lemaradt : csillám póni módra, gyümölcs almafa műsorvezető közben nézi és szurkol

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 11:56:29

@moletty: nem vagyok sellőunikornis, hogy csak a lelket igényeljem :))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 12:11:46

@Udvariatlanbolond: vajon a sellőunikornisok születésüktől fogva sellőunikornisok, vagy létezésük retardáltságuknak köszönhető?

@Angora Cardi: baby shark ♥

2018.12.07. 12:26:07

Azért ahogy tegnap egy párszor mutaták Renyhét, hát ő gyarapodott a Vellában a legtöbbet testsúlyügyileg. Már jó kis narancsbörisek is lettek a comb és farszivacsai

Angora Cardi 2018.12.07. 12:31:09

@moletty: Erre elfelejtettem válaszolni, de amióta elindult arra várok, hogy mikor lesz csak egy minimálisan értelmesebb társaság bent, ilyen magas műveltségről, amit leírtál, álmodni sem merek :DD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 12:33:05

@Angora Cardi: majd ti beköltöztök, és akkor lesz :D

2018.12.07. 12:37:11

A tenger csak sós lehet by Greg. Anno a volt jugóban nem volt édesvizű az Adria?

Angora Cardi 2018.12.07. 12:37:44

@úgymond olvasó mmkk: Én csak esőkabátban zuhanyoznék szigorúan.

Maximista vagyok 2018.12.07. 12:38:22

@Telepácia Paic Róbert: nincs igaza Gregnek! vannak sonkás és szalámis tengerek is.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 12:38:24

@úgymond olvasó mmkk: Sellőunikornisok márpedig vannak! A felfedezések idején, néhány kiéhezett tengerész fókákat dugott. A felbőszült kanfóka felszarvazva érezte magát és védve a territóriumát, végig kefélte az egész nöstényfarmot.

Hercegnő21 2018.12.07. 12:42:18

Bocsássátok meg, hogy nem olvastam vissza sok kommentet, de azt látom sokan felháborodtunk ennek a nyomorult Krisztiánnak a viselkedésén. Biztos vagyok benne, hogyha ez a balhé nem kamerák előtt történik a pad helyett Vivit ütötte volna le. De ahogy beszélt vele az is borzasztó volt. Én ezt nem szeretném sehol látni, ez verbális agresszió, abózus!

2018.12.07. 12:48:13

Ariel sellő lány is sósban élt nem?
Varangyot nem fogja idekint várni VVV családja?

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 12:48:57

@Maximista vagyok: Sőt! Fehérek, Feketék, Kelták, meg ne fogd a Tirrén farkát! DDD

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 12:54:11

@Hercegnő21: A szomorú, hogy láthatóan van gyakorlata a tetűnek!

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 12:54:27

Zsunak nem volt egyértelmű, ha egy helycserés támadás volt, és nem az ő nevét mondták akkor marad a kis picsáján a helyén????? Egek nyíljatok meg! Sírok! :D :D :D

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 13:00:50

@Telepácia Paic Róbert: Laszika, pedig denaturált szeszben él...

bel ami 2018.12.07. 13:05:21

@Nyuszomuszo83:
ZsuZsu bolondság,
ZsuZsu mennyország!

bElannaTorres 2018.12.07. 13:17:05

@Hercegnő21: szerintem is. És mégis lehet hogy megnyerne egy párbajt adri vagy Era ellen. Sőt Vivi ellen nagy százalékkal nyerné.
Szóval sokaknak belefér amit Krisztián csinál, ahogy Krisztián is mondja amit neki lehet azt nem lehet a nőnek

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 13:17:58

Nyaaa, végignéztem, megszültem, nehéz volt! Már mindent is értek! Krisztián fejében akkora sötétség honol hogy a fekete lyuk kutya fasza ehhez képest! Vivike helyében nemhogy egy ágyban nem aludnék vele, szóba sem elegyednék ezzel a kreténnel! Komolyan mi a búbánatos véreres apja faszát képzel ez magáról, hogy bassza meg egy talicska apró majom! Fúúúú, az ilyeneket kellene agyonverni. Era... Era egy gyökér, kibaszott okosnak gondolja magát közben semmi agya nincs. pedig az elején még fűztem hozzá szép reményeket, de szertefoszlottak! Greg áspiskígyó. Hunornak volt kb 3 mp jelenete, Laszikával egyetemben! Roli parkolópályás volt ismét! Csoki egy nagy fasz, semmi kétség. Ha kidobja Renit a szerelemből lesz ám sírás! Nagyon kiváncsi vagyok ki let neveznek meg vasárnap, hogy megint magára pakoltatja-e valamelyik a jelet (add hogy Ánusz megsorozzák Istenem) vagy saját maguk csökevényes agytekervényeit és elkorcsosult szívüket használva döntenek. (abban az esetben tipcsizek ismét egy Erát).

Angora Cardi 2018.12.07. 13:19:45

blikk idézet

Nem mondható épp kedvesnek az, ahogyan VV Krisztián Vivien tudomására adta, hogyan is kellene hozzá méltóan viselkednie. A fiatal srác tulajdonképpen a saját poénján húzta fel magát: azt mondta a 18 éves lánynak, hogy helyette inkább Renit választja alvótársának. Vivi erre visszavágott, hogy ebben az esetben ő Csokival alszik, ami Krisztiánnak nem tetszett.

„Nem tudom, ki a g.cinek hiszed magadat. Én hülyéskedek, te nyomorék. Senki nem mondta, hogy menjél onnan. Azt mondtam, hogy mehetsz a g*cibe. Nem az ágyból, tőlem. Békén fogjuk egymást hagyni a g.cibe, megmondtam, hogy te nekem ilyennel ne viccelődjél. Nem valami csicska f.szszopó vagyok, b*zd meg. Ne b.zd fel az agyam. Megmondtam, nem a csicskg.ci 18 éves kis nyomorult barátod vagyok, hogy te velem szórakozzál” – vágta oda Vivinek Krisztián, majd még az asztalra is rácsapott dühében, miközben a lány mosolyogva tűrte a sértő szavakat.

Gia 2018.12.07. 13:21:23

Csak vasárnap lesz kiválasztás?De kár..

bElannaTorres 2018.12.07. 13:24:30

@Angora Cardi: vivi csak látott már ilyet, hogy picit erőltetetten, de tudott mosolyogni.
Ha dobja Krisztiánt nálam fel fog jönni, de szerintem nem fogja

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 13:25:28

@bel ami: Te szerelmetes trubadúr! Teee! :D :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.07. 13:27:17

@Angora Cardi: Ejjj milyen választékos ez a nyomorék! Kazinczy díjat neki ízibe! A kurvaanyját! Én kérek elnézést!

Angora Cardi 2018.12.07. 13:29:44

@bElannaTorres: Szerintem az eddigiekből ítélve, ilyen palijai lehettek, sőt az a típus aki büszke rá, hogy ilyen "alfákat" szed össze és szívatja őket. Na persze ez a fantáziám szüleménye, de ha kiderülne, hogy igaz, nem lepődnék meg.

@Nyuszomuszo83: Megmutatnám neki az utcaajtót szarcsimbóknak.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 13:35:13

@bElannaTorres: Példa erre, az illemtan szintfelmérő!!! NA,aaaz!!! Pfejj!

katica88 2018.12.07. 13:37:57

@Udvariatlanbolond: az ilyen kis nyomorultaknak mint Ánusz a farkába kéne áramot vezetni minden hasonló megnyilvánulásánál...
aannnyira dühít, hogy nagyjából szó nélkül megtehet mindent...
amikor a sztriptízes feladat volt és cibálta meg dobálta a lányokat azt sem gondolta egyik hülye sem problémásnak.. pffejj

Angora Cardi 2018.12.07. 13:40:05

Azért azt röhögném, ha Ánusz az ánuszkuresz videóért kapott pénzt elbacta volna pár tetkóra és ennyi, se látszata, se semmi :D

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 13:40:35

@Angora Cardi: Duhh, kár volt visszaidézni, mert megint elöntötte a szar az agyamat...
Szegény anyja!!!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 13:41:49

@bElannaTorres: nem dobja, mert csoki foglalt, hunort összepiszkolta era más csávó, meg nem játékos nála. eddig ratyis miatt hitte magát nyeregben, most ánuszka adja neki ezt

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 13:42:40

@Udvariatlanbolond: méteres lófasz az illemtanárka seggébe keresztbe! Ott és akkor kellett volna leállítani és elmondani, hogy ez kimerítii az erőszak fogalmát!

Thats What She Said! 2018.12.07. 13:43:17

Ánusz minősíthetetlen. Ez tény. De azért Vivike se kutya. Ezt egy no sem érdemli meg, hogy így beszéljenek vele, de a normalisabbja nem is kezd ilyennel, mint ez... és azért már O is szepen bemutatkozott. Gyakorlatilag a vella két allatjaval sikerült megdugatnia magát. No comment.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.07. 13:44:51

@Thats What She Said!: ő maga is állat, normális férfival nem is tudna mihez kezdeni, az ócsak játszmái se jönnének be, mert igazi férfi szóba se áll vele ...

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 13:47:16

@katica88: Elektrosokk-terápia,,,!!! És folyamatosan változtatni az áramerősségen, mint köcsögmérő!!! Lenne bőven jelentkező, aki a potmétereket kezelné!!!!

bElannaTorres 2018.12.07. 13:47:41

Ánusz egy pöcsfej, mindig lesznek ilyenek, csak oda kéne eljutni, hogy ne legyen ez normális az embereknek. Kíváncsi leszek ha kivisz egy lányt mennyi százalékot kap majd.
Csoki sokkal jött vissza, de vele azért ki lehet jönni, meg vicces, ő inkább az aki lelép, de Krisztián az üt is.
@Hedo a szadista szexista anyuka: Hunor neki túl független, elsőre észrevette, más taktikája meg nincs sajnos, pedig egész jó volt a belépője gyűrűvel

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 13:50:24

Ezennel ÁNUSZKERESZTES hadjáratot hirdetek!!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 13:53:12

@Hedo a szadista szexista anyuka: Úgy-úgy!!! És nem röhögcsélve bagatellizálni!!! Itt Abibi!!

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 14:03:28

@bElannaTorres: Az a gond, hogy ezek a barlangból jött "normális embereknek" tűnő kretének közöttünk vannak, a pék előtt a sorban, a trolin, az étteremben, a forgalomban.

Ken Adams79 2018.12.07. 14:11:53

Weinstein óta tudjuk, hogy erőszakoskodni nem szabad a nőkkel.
Spacey óta tudjuk, hogy a férfiakkal (fiúkkal) sem.
Ánusz most rávilágít arra, hogy beszélni sem szabad így a nőkkel... egyre több a szabály, ezek a nők így el fognak szemtelenedni... ajajjajjj...

Angora Cardi 2018.12.07. 14:12:31

Szóval a versekből választ kaptam a kérdésemre...

Hunor verse:
500 ezer ment tetkóra 500 meg szteroidra

Szal cca 1 millát keresett Ánusz a seggbekukucs videóval, de akkor túl sok megtakarítás nem lett mégsem a pénzből... :D

Csoki verse ütött főleg a vége: most már szarok bele..
micsoda rím.

Angora Cardi 2018.12.07. 14:17:50

Versek még:

Vivi gyakorlatilag szerelmet vallott.
Ánusz meg versben IS szépen kifejezte mekkora műmacsó. Kemény ahogy ez a gyerek kompenzál.

2018.12.07. 14:28:52

@Hedo a szadista szexista anyuka: köszi a linket ! én is bejelentettem...

Angora Cardi 2018.12.07. 14:30:39

Az ominózus Ánusz-Vivi vita a délutáni napközis foglalkozáson történt, nem az illemtan tanár volt bent (fentebbi megjegyzésre hivatkozva).
De tényleg undorító volt. Egymás szemébe nézve szólogatnak be egymásnak, miközben Vivi nevet, és eldurran Ánusz agya, beleöklöz a padba.
A tanárnő egyébként számon is kéri azonnal, hogy mi volt ez.
Vivi szerint Ánusz egy poénon akadt ki.
Tanárnő azt javasolja beszéljék meg (igen gyenge megoldás...), miközben Vivi rikácsol, hogy JÁJDEVELE nem lehet egyenrangú félként viselkedni.

Minden mást leírtatok. Valszeg ezt is csak végre láttam és leírtam én is. :D

Angora Cardi 2018.12.07. 14:33:14

@katica88: Köszönön :))

Meg kell mondjam, tetszett :D Bódi László verse.

2018.12.07. 14:34:09

@szociál: nekem is viszket a tenyerem a "farturóféreg" láttán, saját szórakoztatásomra szívesen tartanék neki egy kis Krav Maga bemutatót ! :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 14:37:47

@Ken Adams79:
:))
Már a kecskekkel is szépen kell bánni, semmi muszlimozas :)

moletty 2018.12.07. 14:39:17

@Angora Cardi: Nos igen, Vivi is a nagypofájú retkes cigányasszony prototipusa, aki mindenkinek beugat ocsmány állat módon foggal-körömmel védi a kanját, de annak földig becsicskul!
(l. kórházakban ha bevonul az egész gané banda, vagy a szegény tanár megölése bivalybasznádalsón stb.)

2018.12.07. 14:40:16

@szociál: de a x.... kerületi rendőröknek az már biztosan nem tetszene.... pár évvel ezelőtt ugyanis már "elbeszélgettem" egy a játszótér körül ólálkodó személlyel... :P :))))

moletty 2018.12.07. 14:40:39

@szociál: kecskebaszó arab pásztorról beszélünk ?:) (l. pl A LATOR )

2018.12.07. 14:43:23

@szociál: véletlenül (!) úgy estem rá, hogy eltörött a térde... ;) :)

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 14:46:42

@Angora Cardi: Az illemtanórán más durva eset történt...A tanultak alapján Ánusz, egy színházi előadás után felsegíti a kabátot és kikíséri a kedvesét, ajtó nyit stb. A szituációs gyakorlat jól sikerült..OK! A tanár kérdése: "a valós életben is így csinálnád Krisztián?"
Erre ez a picsakúrkász bemutatta a saját botrányos verzióját.
Nem részletezem, mert minősíthetetlen!

moletty 2018.12.07. 14:49:01

@Udvariatlanbolond: Nem vagyok homovideo szakértő, de amit annó belinkletetek azt megnéztem. Ott nekem úgy tünt, hogy Pumped volt a fiú, hörcsög meg csak szopott,vert, seggbe-kúrattatott magyarul ő volt a köcsög ! HA jól emlékszem... (nem néztem meg 2x :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.07. 14:49:52

@Udvariatlanbolond:
Majd lecsó raesik a terdere :)
10%-al fog kiesni a farturo.

Maximista vagyok 2018.12.07. 14:50:27

@moletty: állítólag olyan jóra sikerült az a videó, hogy leadják a PAX-on is

2018.12.07. 14:51:08

@moletty: ne hasogasd az Ánusz szőrszálát ! :))))

2018.12.07. 14:52:22

@szociál: nem lehet tesssaa.... vagy fel kell öltenem egy Inkognitót ábrázoló álarcot !

Sargabogre 2018.12.07. 14:53:38

Krisztiánnak nem volt gyerekszobája? ez a nő se normális, hogy hagyja, hogy így beszéljenek vele.

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 14:57:39

@moletty: Nekem mindegy, hogy ki Greggizált kit, hogy Ánusz, vagy Bénusz volt,,, a buznyák az buznyák, a köcsög meg köcsög, feléllástól függetlenül..mind fizikai, mind mentális értelembe !!!

Udvariatlanbolond 2018.12.07. 14:58:45

@Maximista vagyok: DDDD!! Mááárgitt!!! Normááálisss???

2018.12.07. 14:59:58

@Sargabogre: kérlek ne nevezd a nevén ! Ha így teszel, minden élt, élő és születendő Krisztiánt megsértesz... Vivike meg egy egyszerű "utcai" söpredék, semmi több.

Angora Cardi 2018.12.07. 15:46:14

@moletty: Na igen sajnos egymást provokálja ez a két típus mégis ragaszkodnak egymáshoz mert egymás nélkül nullák.

Angora Cardi 2018.12.07. 15:49:16

@Udvariatlanbolond: Igazad van, visszanéztem ezt is, na igen, neki ez a csicskageci stílus nagyon bejön. Nyomorult.

Angora Cardi 2018.12.07. 15:50:53

@moletty: Olyan naív vagyok, én el akartam hinni, hogy csak "eljátszották" és igazi behatolás nem történt.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 15:54:09

dikk, elhoztam haza a csomagjaimat, es az egyikhez kaptam szponzor energiaitalt. kar, hogy nem iszom meg..

Angora Cardi 2018.12.07. 16:06:23

@úgymond olvasó mmkk: fuj én sose innám meg, látszi hogy nem ezen nőttünk fel

Sargabogre 2018.12.07. 16:08:43

@mentoros lecsó: szerintem Vivike nem olyan primitív mint aminek mutatja magát. Ánusznál meg nagyságrendekkel értelmesebb, bár őt nem nehéz túlszárnyalni. Csak büszkesége/tartása nincs ezek szerint.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 16:10:01

@Angora Cardi: skybaby. az a vellaszponzor, nem? (gyuvok mindjart)

Maximista vagyok 2018.12.07. 16:16:14

@úgymond olvasó mmkk: azt nem meginni kell te retek, bele köll önteni a szemedbe :D esetleg megdobálni vele valakit az uccán!

Angora Cardi 2018.12.07. 16:21:45

@úgymond olvasó mmkk: nemtom, lusta vagyok utána nézni is :D

0.5 bit 2018.12.07. 16:25:00

@Nyuszomuszo83: "Roli parkolópályás volt ismét!"

Gondolom nem mondott egetverő baromságot és nem ordítozott.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 16:34:08

@Maximista vagyok: megdobállak vele téged, te retek :D

@Angora Cardi: megnéztem, igen, sponzor. ha innék energiaitalt, akkor sem innám meg ezután :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.07. 16:41:26

@Angora Cardi: ajándék lónak ne nézd a fogát. írok a cégnek, akitől kaptam, hogy ugyan már, nem lett volna egyszerűbb ennek a sz@rnak az árát levonni a rendelésem végösszegéből?

Angora Cardi 2018.12.07. 16:51:47

@úgymond olvasó mmkk: én nézem a fogát, mégiscsak pofátlannak áll a világ :D

Angora Cardi 2018.12.07. 17:01:39

@úgymond olvasó mmkk: nem, ők csak azt hiszik hogy nekik :D

2018.12.07. 17:05:24

@Sargabogre: igazad van !
nagyságrendekkel primitívebb Vivike, mint amilyen szerepben most tetszeleg...
számtalan példa volt rá az epizódokban...

A Dohány utcában és környékén biztosan nagyon népszerű, a pajesza miatt... ;)

Darwin negaTÍV, de Sugar Daddy poziTÍV a lény (lány). Lesz olyan 40-50-60 éves aki boldogan kifizeti a fél-millás (haha!) műhaját... egy kis szop@sért cserébe...
Ppppffffeejjjj.... Hagyjuk már... !

Még Reni lenne a "menthető" kategória, de ő is csak alulról súrolja a határt...

Maximista vagyok 2018.12.07. 17:49:02

Lehetne már hétfő. Lendületbe vagyok erre megakasztanak ilyen hétvégékkel...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.08. 09:52:45

9 x 33. rész hova tűnt ????????????????

Blogmotor behányt megint ?
süti beállítások módosítása