Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x10 – Karácsony

2018. december 06. 13:00 - szde

Visszatértünk a jó öreg megszokott részfelépítéshez, ráadásul a karácsonyi résszel, mert még nincsen elegünk a szeretet ünnepéből úgy október közepe óta. Giccses családi házas környezetben vagyunk, ahol Szomszéd1 azon panaszkodik a feleségének, hogy Szomszéd2 kertje meg háza jobb, és azzal fotózkodnak, nem az övével, amiért ő is ugyanannyit dolgozott. Innen is üzenem a szemben lakóknak, hogy a 3 hete világító égősoruk pont úgy ég, hogy a szemembe süssön, ha alszok, és roppant utálom, hogy le kell húznom a redőnyt, amikor a fokozatos világosodásra kelek úgy nyolcéves korom óta. Na, Szomszéd1 felmászott a tetőre, hogy felhúzza a felfújható hóembert, ami leveri a magasból. Végre eléri, hogy mindenki őt fotózza, ez élete legjobb karácsonya, ám legyen.

vlcsnap-2018-11-29-21h23m50s178.png

vlcsnap-2018-11-29-21h25m16s860.png

vlcsnap-2018-11-29-21h27m02s988.png

Bobby és Athena az ajándékokat csomagoljak meg a fát díszítik, amikor is elhangzik a kisebbik kérdés, azaz „nem akarsz összeköltözni velem?”. A rendőrnő utál búcsúzkodni esténként, és Bobby már a család része. Akit csak simán meglepett ez, ami nem egy ultimátum, csak annyi, hogy Athena már készen áll a következő lépésre. Buck úgy kezdi a napot, ahogy én is, mondjuk én a konditeremben, és nem a kollégiumi szobatársamat/családomat idegesítem a rockzenével, miközben edzek. Buckot így Chim kirakata, és MEGINT beköltözhet Maddie-hez, aki látta már ezt bekövetkezni. A kérdés az, Buck hogyhogy nem vette észre.

Eddie reggele is mozgalmasan indul, Anyuval beszélgetésnek indult programjukat már az ágyban fejezték be úgy sokadjára, a problémáról pedig még mindig nem beszéltek. Christopher amúgy még mindig nem tudja, hogy Anyu itt van, így ki kell surrannia, amikor nagymama hozza a kissrácot. Akiért amúgy Eddie ment volna, de Christopher annyira izgatott volt, hogy jöttek fát díszíteni. A nappaliban lévő két borospoharat még ki lehet magyarázni, de Anyu nagyon megbántva érzi magát.

vlcsnap-2018-11-29-21h33m04s847.png

vlcsnap-2018-11-29-21h33m58s500.png

vlcsnap-2018-11-29-21h34m45s081.png

Karácsonyi ajándék-csomagoló üzemben vagyunk, az egyik munkaerő éppen javít egy elromlott kart, amikor is az magától életre kel, és jól belelöki az egyik dobozba, ami pont akkora, hogy elférjen benne egy ember, és máris indul valahova. Még szerencsére fel tudja hívni a 911-et, Maddie veszi fel a kagylót, és idegesítő Mikulás-sapkát viselő Mentor segítségével próbálják bemérni a srác helyzetét. Pechjére reptérre jöttek, de szerencsére még vissza tudják fordítani a gépet, és egy telefoncsöngésnek hála gyorsan meg is lesz a fiú. Pulzus nincsen, de Chim, majd Buck újraélesztésének köszönhetően a srác nem halott. Telefonon pedig Maddie keresi, aki azt mondta neki, hogy ne vegye fel, mert így könnyebben megtalálják.

Tűzoltóságon karácsonyi buli van, a gyerekek kipróbálhatják a kocsikat, amikor is beállít Anyu, hogy beszéljenek. A háttérből Buck és Chim sasolják a történéseket. Egy üvegfalú iroda a legjobb döntés erre, Anyu szerint ez egy tranzakció, ő lefekszik Apuval, Apu meg megengedi Anyunak, hogy lássa Kisfiút. Eddie-nek ez nem tetszik, Anyu meg megbocsátást akar. Eddie viszont még nem tud benne bízni, miután lelépett anno.

vlcsnap-2018-11-29-21h36m50s947.png

vlcsnap-2018-11-29-21h39m33s938.png

vlcsnap-2018-11-29-21h41m38s945.png

Athena és Ex-férj folytatják a csomagolást, a rendőrnő elmondja a pasasnak, mi volt az előző este, és jé, nekünk is olyan zöld csomagolópapírunk van itthon. Ex-férj szerint az otthon nem egy hely, hanem a személyek, akiket szeret az ember, ezzel a gondolattal én is teljesen azonosulni tudok. Az állomáson Hen és Bobby beszélik meg a dolgokat, aki nem mer odaállni a nő elé, mert még nincsen válasza. Hen szerint mindketten megérdemlik a boldogságot, és ha ezt a férfi nem Athenával képzeli el, akkor ne tettese tovább ezt a dolgot.

Buck és Chim fát vásárolnak Maddie-nek, utóbbi szerint feldühítette a nőt azzal, hogy az öccsét kirakta a lakásából. Egy jóképű fickó segít Chim-nek fát választani, Buck addig elment valahova, és nem lennék meglepve, ha Jason mégis Doug lenne, mármint az a Doug, aki elől Maddie menekül, mert egy erőszakos idegbeteg állat. A fának a nő nem örül annyira, mint várták, Buck-kal össze is vesznek, közben Chim kirakja az utcára a fát „ingyenes felirattal”.

vlcsnap-2018-11-29-21h45m40s601.png

vlcsnap-2018-11-29-21h47m11s764.png

vlcsnap-2018-11-29-21h49m36s035.png

Hawaii-beütésű étteremben egy pár szolgál fel, közben meg veszekednek, a fejük felett meg egy drón köröz, ami egy rossz pillanatban eltalálja a lány arcát, és az orrából egy darabot lecsippantott. Ha nem találják meg az orrdarabot, akkor a srác ugyanúgy fogja szeretni a lányt, mint előtte. Bobby szerint csak egy kis időt kellett volna hagyni neki, Hen pedig itt szól közbe, hogy az emberek attól félnek, amit nem ismernek.

A DVD-kölcsönzőben Chimbe pont Pszicho-Jason megy bele, a pénztárcára figyelnék a tűzoltó helyében, ami nincs is meg, amikor fizetni akarna a Die Hardért, amit karácsonyra vett ki. Pszicho-Jason olyan jófej, hogy kifizeti neki, meg még pénzt is ad a parkolásra, és így már nem is olyan jóképű. Eddie és Buck a kissrácot hozták el a Télapóhoz, és amíg a gyerek sorbanáll, addig a felnőttek megbeszélik az Anyu-issue-t. Eddie hagyta el ugyanis el a családot, amikor először diagnosztizálták a srácot, akkor Afganisztánban volt, és már éppen a kiküldetése vége volt, amikor megkapta a hírt. És ahelyett, hogy hazament volna, ki lehet találni, mit tett. Maradt. És amíg őt hősként kezelték, addig Anyut mindenki az ördögnek gondolta, amikor lelépett. Télapó segítője távozás közben még megdicséri Christophert Buck-nak, hogy csodálatos fiuk van. A srác mosolyogva megköszöni. Christophernek egyszer a Télapó már segített, amikor azt kérte, hogy Apu jöjjön haza, és most ugyanezt kívánta, csak Anyuval.

vlcsnap-2018-11-29-21h56m32s168.png

vlcsnap-2018-11-29-21h58m18s034.png

vlcsnap-2018-11-29-21h59m37s960.png

Kislány készül a koncertjére, apu külföldön van szolgálatban, ami nem is igaz, mert a helyi buszon utazik, hogy meglepje a lányát. Éppen rablásnak lesz szemtanúja, meg is ragadja a rablót, aki szerint Top Gunnak nem kéne beleszólnia (az a haditengerészet, én tengerészgyalogos vagyok, mondja a katona), pont akkor, amikor egy másik jármű beléjük hajt. Érkezik a csapat, a katonának semmi baja, a rabló vérzik, de nagyon, és hogy ne késse le a koncertet, a tűzoltók elviszik. Buck minden egyes katona-család találkozáson sír, így amikor időben odaér az apuka a kislány koncertjére, tényleg könnyes a szeme. Ahogy Eddie-é is, lehet átgondolja az Anyu-kérdéskört.

Bobby jön Athenához, akinek a stylistok nagyon király ruhákat tudnak adni, ez a felső is állati klassz. Bobby hozott ajándékot, egy kulcsot, majd le is térdel, és egy gyűrűt is előhúz. Mert minden lépést Athenával akar megtenni. Végig sem tudja mondani a beszédet, amikor Athena igent mond. Másnap reggel Christopher ébren várja, hogy reggel hat legyen, és mehessen ajándékot bontani. A nappaliban egy nyíl várja, ami kivezet az udvarra, ahol ott áll a felállított fenyőfa, ajándékokkal, mint anno, amikor Eddie Afganisztánban volt. A fa mögül Anyu lép elő, családi ölelés.

vlcsnap-2018-11-29-22h01m43s338.png

vlcsnap-2018-11-29-22h03m00s070.png

Atheáéknál nagy karácsonyi ebéd van, mindenki oda- meg visszavan a gyűrűtől, megérkezik Buck is, Maddie viszont most másféle ünneplésre vágyik. Be is kapcsolja otthon az amerikai Téli hangulat csatornát (amúgy Magyarországon karácsonykor tavaly ez volt a legnézettebb adó), amikor is jön Chim. Azért nem szereti Maddie a karácsonyt, mert akkor még jobban tettettek a férjével, de nem akarja, hogy ez tönkretegye az ünnepeket, és mégis felállította a fát. Látunk is egy flashbacket a tavalyi karácsonyról, ami után a nő eldöntötte, hogy elhagyja a palit, aki tényleg Pszicho-Jason. Aki azért döntötte fel a fát és verte meg a nőt, mert a fa nem volt tökéletes. Pszicho-Jason közben kint sasol Maddie háza előtt, Los Angelesben, és nála vannak Chim iratai.

Hogy mi lesz Pszicho-Jasonnel, azt viszont már csak 2019. március 18-án fogjuk megtudni, addig ugyanis szünetre megy a sorozat, de sebaj, mert sorozat van bőven, például a héten indul a Berlin Station, mindenkit szeretettel várok azok hogyvoltjai alatt.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása