Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X 31 – "Vannak lexikális tudásaim"

2018. december 05. 17:30 - Bruti

vlcsnap-00033_2.jpg

Bajusszal indítjuk az adást, és csak most jöttem rá, hogy a csávó durván kopaszodik, ezért az a büdös nagy félrefésült frufru a homlokán. De mondjuk, nem fáj ez, meg a mai világban már olyan hajat ültetnek be neki, amilyet akar, szóval szarni bele. Viszont a villában újabb csodás hét indult, az iskolahét, amit én kifejezetten kedvelek, mivel az agyhalottak itt mindig sziporkáznak.

vlcsnap-00001_2.jpg

A reggel Bergendy örökzöldjével indul, amiből az ébredező zombik már sejthetik, hogy mi vár rájuk. Van, aki kifejezetten örül ennek, pl. Roli, vagy Rúdlénylány, de a legtöbben átgondolják hiányosságaikat, és inkább visszafekszenek a picsába. Zsuzsu különösen, hisz szerintem ő az egyetlen a VV-k történetében, aki egy hónap alatt sem bírta megszokni, hogy veszik a kamerák, így mindent ennek megfelelően csinál. Ha valaki lebolondozza, akkor nem a vélemény a baja, hanem, hogy „ország-világ” előtt mondják. Most is attól fél, hogy kiderül róla, nem ő a legfényesebb izzó a csillárban.
A padok ismerősek lehetnek a VV fanoknak, hisz minden évadban itt vannak, az egyikbe konkrétan Kárszeg Krisztián és Mircike neve van belevésve, gondolom egy nagy fasszal körbevéve. Ünneplőbe öltözés után érkeznek a tanárok, az öreget már ismerhetjük, és most kapunk mellé egy matek, ill. egy énektanárt. Csoki persze már megy spanolni, de ezek nem ilyen villakarakterek, vagy percemberkék, velük nehezebb dolga lesz, mint mondjuk egy full suttyó Radiccsal.

vlcsnap-00011_2.jpg

Rúdlánylény jó szokása szerint már fel is vette a tempót, átlényegülve szavalja a Cinege cipőjét Kebabnak és Adrinak. Kebab végül megjegyzi, hogy őt nem érdekli se a töri, se az irodalom, mivel a „régi írók annyira ócskák voltak. De a legnagyobb probléma, hogy álszentek, a kurváikat meg múzsának nevezték". Kész bazmeg, minden pozitív jelzőt  visszavonok, amit eddig Kebabról írtam, mert ez valójában egy igazi idióta.
A tanítás egy szintfelmérővel kezdődik, aminek tétje is van, hiszen kiderül melyik agyhalott kerül a normális osztályba és melyik a gyépések közé. Ánusz az első, aki kapásból felismeri a főneveket, és bár szerinte nem bántóan okos, de nem is sík balfasz, mert nem csapja el a busz az utcán. Jól van. Rúdlánylénynak bár fingja sincs a műnemekről, de azért eltalálja, legalábbis az epikán kívül mindent hallottam tőle. A matek már nem megy ennyire, pl. 6000-nek a 10%-át olyan 60-1000 közé saccolja, ami nem is rossz egy rúdtáncostól.

„Vannak lexikális tudásaim, van egy szókincsem, megvan minden ahhoz, hogy én remekeljek!”

- véli a riportban, én meg nem tudok vele vitatkozni.


VV Ribi kérdése: Sorolj fel három operát. Hát azt már nem, mert ő gyűlöli a színházat, meg a népdalokat! De ez hogy a faszba jön mondjuk Verdi Aidájához, arról fingja sincs. Persze értem én, Ribi életében nem járt még színházban, így teljesen természetes reakció, hogy gyűlöli az ismeretlent. Arra a kérdésre, hogy mi az opera azt bírja mondani, hogy "egy olyan színházban előadott mű, amit mély, vagy magas hangon rikácsolnak". Itt láttam először az énektanár tekintetén, hogy legszívesebben beleállítana a nyomorult fejébe egy hangvillát. Következik Kebab, akiről nem gondoltam feltétlen, hogy egy MTA tag, de ennél lényegesen többet vártam. Valamiért az gondolom, hogy melegeknek az átlagosnál magasabb intelligenciájuk, tehetségesek, na, de ez bazdmeg! Fingja sincs ki az a Jumurdzsák, hacsak nem bandita, Bornemissza Gergely valószínűleg antialkoholista (!!!), Dobó Istvánról meg végképp nem ugrik be semmi. Adri is csúnyán leszerepelt, na meg a másik, magát kibaszott eszesnek tartó Era is csak kapálózott, mint cigánygyerek a a vizesárokban. Aztán persze bent már megint nagy volt az arca, hogy ő bizony tudta volna Kebab kérdésére az összes választ, mint pl. az egri várkapitány nevét, aki most kurvára nem jut eszébe, meg ott volt még a várban az a Dudovics ember is. Ja bazmeg, az is várban volt, csak a helyszín nem stimmel, no meg az évszázad, és persze a név. Roli a főokos se bírja kinyögni a finnugor szót, az ugorról meg az ugrás jut eszébe. No, de érkezik Zsú, akit mindenki lenéz, mégis meglepetésre messze a legjobban teljesít. Kebab közben már megkúrná a matektanárt, mi meg elmegyünk szünetre.

vlcsnap-00003_3.jpg

vlcsnap-00004_3.jpg

Visszatérve újra Zsú remekel, majd érkeznek a szellemi fogyatékosak. Lacika kérdése, hogy mi az ige, de szerinte ez így becsapós, mert az több jelentésű. Ezt senki sem érti így megkérik mondjon egy igét. Rövid gondolkodás után, rávágja: lekvár. LEKVÁR BAZDDDDDMMMMEEEG LEKVÁR!!! visítok fel, és végre ennek a jószágnak is megvan a beceneve. Matek: 480-ból vonj ki 240-et, majd 120-at. Itt már a kivonás jelentését sem igen érti. Ének: - Hány hangból áll egy oktáv? - Egy. Na takarodj a picsába!


„Nem nagyon fog most az agyam, mert 28 vagyok”


- nyilatkozza Lekvár a kedvenc trombitafolyondáros pólójában. Igen ez egyébként életkori sajátosság, emlékszem, 28 éves koromban én is lebutultam egy moha szintjére, de aztán elmúlt.

vlcsnap-00032_2.jpg

Jön Csoki, aki meglepetésre már olvasni legalább tud. Kérdése: mi a melléknév? És basszátok meg, ez egy igazi hülye. Fogalma sincs, hogy miről beszél, de igazából eltalálja, én meg fetrengek a röhögéstől. A népdal kérdésre elkezd valami afrikai nyelven kvartyogni... hát énektanár legyen a talpán, aki ebbe bele tud kötni itthon.

vlcsnap-00025_3.jpg 
Jönnek az eredmények: Rúdlény, Ribi, Krisztiánusz, Hunor, Era, Roli és Zsú a normál csoportban folytatják a tanévet, míg Lekvár, Kebab, Adri és Csoki mennek a gyépés terembe.
A sulihoz szervesen hozzátartozik a menza is, szóval érkezik Marika néni és az ő gulyáságyúja, amiből osztogatja a jól ismert michelin csillagos kajákat. Egyedül Csoki nem eszik, mert ő „olaszcsávó” és, mint ilyen nem burkol menzakaját, de egyébként nagyon kedvesen bánik az öreg konyhás nénivel.
Mára ennyi, ja meg volt még egy kérdés: Mi lesz Csoki és Reni kapcsolatával? A a nézők 55%-ban azt felelték, hogy Csokinéger félre fog lépni. Hogy kivel, azt még nem sejtjük, bár túl sok lehetősége nincs.

Címkék: 18+ vv9
425 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oh my... 2018.12.05. 18:31:05

blogmoci pedig monnyon le, mert eltűnt a kommentem, és a hastaggel se stimmel valami, mert a vv-cimkét látom a poszt alatt, de hiába bökök rá, nem jelenik meg a vv-s posztok közt....

Oh my... 2018.12.05. 18:33:42

nah, úgy tűnik, megjavult, csak fenyegetni kellett... ;)
és akkor mégegyszer:

köszi Bruti, szuper lett a posztcsi, a szokásos színvonal; tegnapi öfit kihagyni kényszerültem, de így már képbe kerültem, thx és lávcsi! ;)

Maximista vagyok 2018.12.05. 18:36:05

Jó volt Bruti, nagy vagy :D bár veled ellentétben engem már ez az iskolahetes dolog kurvára nem érdekel, unom, ez van amikor nincs kreatív szerkesztő...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:37:59

köszi a posztcsit Bruti, jó lett. hatodszorra.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:40:27

@Maximista vagyok: pedig jobban tennéd, ha néznéd, hátha ragad rád valami más is a koszon kívül, te retek :D

Maximista vagyok 2018.12.05. 18:43:37

@úgymond olvasó mmkk: dikk, nézem csak nem értem :D mármint a kép oké, azt nem értem amit ott bent beszélnek. számomra értelmezhetetlen. ráadásul inkább felbasz mint megmosolyogtat...

etikette 2018.12.05. 18:45:10

Bruti tok jo lett! Greggel en is igy vagyok, meg buszke is ra hogy mennyire ostoba. De felsobbrendunek erzi magat, mondta is a tanarnak hogy o mindenek felett all...szanalmas kis pocs

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 18:47:49

Köszi Bruti! Jó volt! :)

Costanza 2018.12.05. 18:49:24

ha jol emlekszem akkor a Ken baba valami lecsatolt magyar helyrol szarmazik, lehet ott nem tanitanak nekik magyar irodalmat es tortenelmet, en ezert gondolom hogy nem tud alap dolgokat, a szokincse alt. azert kozepesen valasztekos szokott lenni (kivetel amikor gonoszkodik, gecci stb.), szoval akkora sotet nem lehet talan...
A musorvezetos szosszenetei viszont mar most kiugroak, legalabbis gaspar gyozohoz kepest, lehet a belevaloba jo lesz a jovoben

Oh my... 2018.12.05. 18:50:37

nekem bejövősi a sulihét, mindig nagyon mókásak az agyhalottak, ahogy erőlködnek ;)) ami kicsit meglepett, az Era tanulatlansága, valahogy jobb volt a píárja, mint a valós tudása; Pua-pics@ ostobább, mint gondoltam (és az se volt sok), Lacika a villafantom meg.... hát, most fogtam fel, miért van perma-kussban, ha meg sem szólal, nem derül ki, hogy mennyire nincsen képben a világon semmiről...
ja, és Kebab – a kozmixos Lala-hasonmás –, na róla is csak addig gondoltam többet, amig ritkán nyitogatta a száját, azóta sajnos igencsak közelíti Zsu papucsállatka-szintjét; nekem Era után ő a második legnagyobb csalódás.

Oh my... 2018.12.05. 18:56:51

@Costanza: hmm, nem tudom, nem csak ezekben a tárgyakban "remekelt", a többinél is ott volt a bántó hiatus; viszont az ötletedet támogatnám, BV-t Gregnek, a mostaniaknál fényévekkel jobb lehet!! ;)

Oh my... 2018.12.05. 19:09:45

Konyhafőniben meg Ancsa versus Kiránypeti, hmm, fincsiiii! ;DD (Ancsánknak szurkizok, alap!;)

Costanza 2018.12.05. 19:10:09

@oh..my.....: neha azon gondolkozom hogy lehet rajatszanak hogy milyen sotetek, mikozben nem is... hatha van remeny... ;)

2018.12.05. 19:13:19

Köszi Bruti !
Kicsit sovánka (de velős!) és még minDÉG nagyon hülye vagy ! :)))))

Pamutbojt 2018.12.05. 19:18:11

@Costanza: Vajdaságból...és láttam még régebben egy kis videót, ahol a nyomorultak műveltségi villámkérdésekre válaszoltak. Nándorfehérvárról nem sok elképzelése volt, és azzal magyarázta, hogy ő Szerbiában élt, ott tanult... Szerintem ez így még nagyobb szégyen, de semmmiképp nem mentség. Akkor teljesen leírtam azt a díszbuzit. Ostoba pöcs.
Lekvár és Schokolade hozták az elvárt kisegítős szintet. Nem csalódtam. Igen, ez csak egy szórakoztató műsor, de a magyar szakképzőkben hemzsegnek az ilyen sötét hülyék. A magyar oktatás csődjét mutatja be ez a kis iskolahét.

2018.12.05. 19:18:37

@sixx: a magyar NET döglődik vmiért... a magenta ggghhhhheeecchhinél a DNS "response" a béka v@laga alatt van... már megint :(

2018.12.05. 19:21:46

@Costanza: affektálós magyarul sem tudó rézbőrű helyett, affektálós részben magyarul tudó Csillámpóni ?

Megvettem !!! :)))

hereverő heverő 2018.12.05. 19:35:57

Köszi Bruti, bearanyoztad az eremet. Meg az estémet is, a mohán nagyon röhögtem :)

2018.12.05. 19:40:14

@hereverő heverő: el ne add ! Később vagyonokat érhet ! :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 19:52:11

@Maximista vagyok: be kell nekik üzenni, hogy artikuláljanak, mert te csak azt érted :D

2018.12.05. 19:53:40

@hereverő heverő: a drótos NET rulez ! :)))
A mobil majmoktól nem érkezik komment ! :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 19:54:24

@Maximista vagyok: bár attól félek, nem értenék azt a szót, hogy artikulálni

bElannaTorres 2018.12.05. 19:55:55

Köszi Bruti :)
@Costanza: jó ötlet, Gáspárból már elegem van ezzel az állandó punikázással.

2018.12.05. 20:01:48

@bElannaTorres: a "magyar Jókai"-nak kb. 2-5 dkg ólom hiányzik csak a koponyájából !

én kérek elnézést !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:08:34

Rolinak elengedem a kezét.
Azon agyal csokival mi a Nap ,csillag, vagy bolygó, és nem jönnek rá a helyes megfejtésre.
Azt kell mondjam nem okos ez a Roli.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:11:52

Era : -Hold egy bolygó aminek eltűnt a fénye :)))))))
szakadok

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 20:12:06

@szociál: végülis, nem mondott rosszat, mert valamelyiknek tényleg van izéje. az, hogy minek van mije, részletkérdés :)

2018.12.05. 20:15:33

@úgymond olvasó mmkk: "mert valamelyiknek tényleg van izéje. az, hogy minek van mije, részletkérdés"

ez a kvantum mechanika maga ! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:16:34

@úgymond olvasó mmkk:

:))

De legalább Csoki a csillagok közé sorolta a Napot, Roli a Holdat bakker :O
Sötétebb mint Lacika.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:19:17

@úgymond olvasó mmkk:

tényleg nem rossz ez a sulihét, és ezek közül kap valaki 36 millát :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 20:19:17

@szociál: én sem vagyok egy zseni, de ezek.. meg Győző is, jájj, elfelejtettem áttekerni egyszer.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:20:06

@úgymond olvasó mmkk:

Én felveszem és azonnal tekerem amint meglátom a fejét.
Képtelen vagyok nézni is, nem hogy hallgatni.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 20:21:34

@szociál: nem bírom feldolgozni Győzőt, hogy bírod te ezt végignézni? :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:21:47

@mentoros lecsó:

:)

Csoki volt köztük az AGY.
Pedig néhány héttel ez előtt azt hittük Era és Roli okosabb mint a mankee :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 20:22:09

@szociál: sicc a fejemből, előre megválaszoltad a kérdésem :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 20:23:38

@szociál: ne szótagold, felesleges, nem tudok olvasni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:24:00

@úgymond olvasó mmkk:

Ének óra sztem felesleges, földrajz lesz ?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 20:26:24

@szociál: a szerkik biztos látnak az énekórában valamit, ha berakták. nem emlékszem, az előzőben milyen órák voltak, rémlik a földrajz, de nem biztos

2018.12.05. 20:27:01

@szociál: megdőlt a teória ! :)))
a kvantum Csoki-hatás mindenre magyarázatot ad !

elegendő dumával a természet törvényeit is le lehet győzni !
(főleg egy matektanárt...)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:27:44

@úgymond olvasó mmkk:

Jó lenne hallani Ánusztól hogy Afrika egy ország :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:28:44

@mentoros lecsó:

Adnak neki egy pizzát és vágni fog az agya.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 20:30:56

@szociál: milyen vágyaid vannak neked, mókuscica

2018.12.05. 20:31:13

@szociál: "Adnak neki egy pizzát és vágni fog az agya."

Van ebben a kijelentésben vmi sejtelmes, ami kétkedésre ad okot... :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 20:34:27

@úgymond olvasó mmkk:

Télapótól ezt kérem :)

@mentoros lecsó:

Nem hiszel a csodában :))

bElannaTorres 2018.12.05. 20:36:20

@mentoros lecsó: próbálom áttekerni mostról nézem, de nem mindig, pl amikor vendég volt ginu akkor nem. És sajnos a nyúl nyálas verset is végighallgattam

2018.12.05. 20:36:50

Heisenberg szerint vagy elköszöntem vagy nem !
Vagy jól szórakoztam vagy nem !

Minden estre: "Köszönöm a lekvártságodotokat !"

Lecsó balra el...

Angora Cardi 2018.12.05. 20:37:31

@úgymond olvasó mmkk: megjöttem voltam windowshoppingolni

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 20:38:50

@Angora Cardi: nekem shoppingolást ne is emlegess, már éppen ideális tartományban van a vérnyomásom :)

Oh my... 2018.12.05. 20:42:15

@Costanza: legyünk naivak, azt mondod? nagy challenge, de vágjunk bele (hátha szórakoztatóbb lesz így az egész;))

Oh my... 2018.12.05. 20:46:18

@szociál: az még hagyján valahol - naagy, bazi, jól megnézni se lehet, me' vakit, stb, stb... na de higy a hold? a szabad szemmel is jól megfigyelhető HOLD?? na ne! enny8re senki nem lehet tudatlan, primkó, fődbuta.

Angora Cardi 2018.12.05. 20:47:50

Hajrá Lekvár csoport!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 21:17:45

@Angora Cardi: én meg Lacikának, hogy ideje volna predátorkodni

Angora Cardi 2018.12.05. 21:19:34

@úgymond olvasó mmkk: Tartalék áramköröket bekapcsolni.
Beatbox: pfmmpappfmmpapapfmmpapapfmmm

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 21:21:16

@Angora Cardi: :DDDDDD majd jön a @szociál: és idézi Lacika "dalát"

Gia 2018.12.05. 21:24:15

Nem hosszú az a lekvár Lacikához?Szerintem csak jam. :-)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 21:25:32

@Angora Cardi: a sakkban is a parasztok mennek előre, és mind elvéreznek :DDD

Angora Cardi 2018.12.05. 21:26:56

@Gia: Pearl Jam :D
@úgymond olvasó mmkk: Ezért az okos predátor tartalékol.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 21:30:32

@Angora Cardi: felcsigázott azzal, hogy nemsokára robban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 21:46:18

@oh..my.....:
Szabad szemmel látszanak a kraterek, egy kisbabát megkerdezel az tudja :)
@úgymond olvasó mmkk:
Angora jobban tudja már :)
MU - Gunners 1-1:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 21:49:03

@szociál: de gea nem volt a helyzet magaslatán :)

tvbuzi 2018.12.05. 21:52:55

Tegnap nem láttam, kicsit félek...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 21:53:41

@úgymond olvasó mmkk:
Megrakta gg-re :)
Kevés neki a heti 200.000 font.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 21:55:03

@szociál: mindjárt sírva fakadok a sajnálattól :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 21:56:18

@tvbuzi: én sem láttam még a tegnapit, így a mait sem fogom megnézni

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 21:56:40

@tvbuzi: lemaradt, hogy a helyedben én is félnék

Lynette21 2018.12.05. 22:01:34

Ancsa most mondta. Lacika Vv Lekvar. Ennyikeeeee

pirosnyuszi 2018.12.05. 22:02:20

VV Lekvár baaaazd :D eddig nem hittem el hogy tenyleg olvasnak hogyvoltot :D

katica88 2018.12.05. 22:02:21

Anikó innen lopja a szövegét? "Lacikát hívhatjuk mostantól VV Lekvárnak..."

Costanza 2018.12.05. 22:02:51

@bElannaTorres: en is mindig attekerem amikor o beszel, mert csak talalomra tesz ossze-vissza szavakat egymas moge, nem is lattam meg erre alkalmatlanabb embert tv musorban.

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 22:02:54

miért is tartják a labdát?
pörög az élet?

Mók_Ica 2018.12.05. 22:03:31

hali :))) tegnap eseményre voltam hivatalos, távollétemet tekintsétek igazoltnak :))))
vajh' melyik szerki olvas minket??? vellamester választás erőpróba által..... :))))

Mók_Ica 2018.12.05. 22:04:06

@Ay Mama, Que paso: aki a legtovább bírja, ő lesz az új villamester

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 22:05:12

jogdíjakat az illetékesek kérjenek már ettől az inkompetens szerkesztőknek csúfolt bandától

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:05:56

Jó Estét! :) Ancsa és a szerkik olvasnak minket, amit tudtunk eddig is!

Angora Cardi 2018.12.05. 22:06:06

Lacika ledobta, laciiii

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 22:06:53

ez bent lesz VV Greg legjobb pillanatai közt

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:06:55

Remélem affekta Greg lesz a villamajom!

Mók_Ica 2018.12.05. 22:08:06

kebab-xandír és vvvribi küzd a vellamesterségért..... most már elmúlt renyhe karrierálma??? már nem akar vmester lenni?

tvbuzi 2018.12.05. 22:08:47

Kérem szépen a konténert az ánusz-vvv duó miatt

Mók_Ica 2018.12.05. 22:09:15

vvvribi...mentálisan döntsd el, hogy nem fáj a vesegörcsöd vagy az epeköved :))))

Mók_Ica 2018.12.05. 22:09:47

renyhe és csoki hf-t ír buzgón.....

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:10:09

Naaa újfent megeszi őket a retek Vivi vilkamestersége alatt! Zsu-Vivi balhé! :D

Mók_Ica 2018.12.05. 22:10:23

@tvbuzi: imhol :))) körberaktam nektek mikuláscsokikkal :)))

Mók_Ica 2018.12.05. 22:11:21

@Nyuszomuszo83: olyan ótvarul beszél vvvribi.....

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:11:29

Adri-Vivi balhé! Vivi mensizni fog vagy mensizik jogy az élő fába beleköt???

Mók_Ica 2018.12.05. 22:12:39

remélem ribi megy párbajra és jól kint marad..... pffff

tvbuzi 2018.12.05. 22:13:11

@Mók_Ica: Jájj de cuki vagy ❤ a mikiket nem hánynom le!

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 22:13:53

@Mók_Ica: "tartsuk tiszteletben ki a villamester!jó? "

Mók_Ica 2018.12.05. 22:13:54

@úgymond olvasó mmkk: *-* drágám, neked sok sok boldogságot tegnapra :))) extra mikicsokit tettem neked a konténer sarkára :)))) :*****

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:13:56

@Mók_Ica: nagyon durva volt! Lehet kizárás ide vagy oda nekimentem volna!

katica88 2018.12.05. 22:13:57

rózsaszín táska gate!

Angora Cardi 2018.12.05. 22:14:01

Lacika lovas táskát kapott.

nicu71 2018.12.05. 22:14:20

Ment az ordibálás a hálóba közbe Lacika édesdeden aludt

Mók_Ica 2018.12.05. 22:15:22

renyhe bakkker..... rózsaszín kutyaf@szát küldünk neked.....

ahogy ánusz bocsánatot kér.... felér egy újabb sértéssel...... pfffff

Schlomo Goldberg 2018.12.05. 22:15:29

Amióta nehezmányztük hogy nem határolódtak el Radics nőverő dumájától, azóta minden adásban legalább egyszer elítélendőnek nyilvánítak egy szebb mondatot.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:16:00

Greg rózsaszín táskát foglalt Reni elöl! Ánusz, bocs de degenerált vagy Zsunak! És megint a feneke a téma!

Mók_Ica 2018.12.05. 22:17:21

@tvbuzi: köszi :)))

@Ay Mama, Que paso: én kérek elnézést :))) (no, azért nem igaziból :))) )

@Nyuszomuszo83: mentem volna segíteni neked.... vittem volna ásót, oszt elástuk volna :)))

@úgymond olvasó mmkk: *-* (szeri)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:17:53

Ezek után nem állnék szóba Ánusszal! Era haja ismét nemezes! Újabb botrány, Era-Greg!

Costanza 2018.12.05. 22:17:58

@Pamutbojt: koszi.. akkor Vajdasag.

eleg feltekeny termeszet lehet, az Era valahogy nagyon be van neki csipodve, gondolom Hunorra (volt) feltekeny, mert Hunorhoz senki nem eleg szep szerinte.
Gondolom sajat magat kiveve.
az esz mint megtudtuk masodlagos, az irok meg egyenesen fuuuj, a muzsak meg olyanok mint a groupiek akik pop/rockzeneszekhez vagjak magukat, csak manapsag mar a ribikhez nem szuletnenek szep versek

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:18:39

@Mók_Ica: Igazi jó barát vagy! Szeri!

Mók_Ica 2018.12.05. 22:19:06

@Nyuszomuszo83: a geci-t visszavonta..... és zsu megbocsátott..... :((((

@Csakazértis én vagyok a királynő: műsor???? balhé van.... totya is megmonTTa :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:19:24

Era sötétben szokta felrakni a pilláit?

nicu71 2018.12.05. 22:19:26

Lacika hajat szárít!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:20:57

@Mók_Ica: jaaa és köszi a Miki csokit megjött, finom! Az enyém még úton van sok helyre megy, reggelre ér csak ide hozzátok!

pirosnyuszi 2018.12.05. 22:22:11

Eratol mennyire indokolt, hogy kikeri maganak hogy Greg nem hallgatja meg? Baszki elmondja amit akar es elmegy a gecibe a nemezes hajaval foj de gyulolom mar ezt a not

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:22:38

Ezt a külsővel támadás nem VV Viki azaz T9 nyomta Debilióéknál??? Era kiviszi Ánusz után Greget is és kint hagyja a gheciiibeee! Siiirooook!

Mók_Ica 2018.12.05. 22:22:40

@Nyuszomuszo83: óóóóó, de jó :)))) köszi, várom :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:23:34

@Mók_Ica: én kérek elnézést. :)
Szóval Era sötét, ezért ferdén ragadnak rá a pillák. :)

tvbuzi 2018.12.05. 22:23:59

Huha, Renocs idegállapotba kerül

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:24:22

@pirosnyuszi: Greg is tud olyant, ezért érdekes a kettőjük vitája. :)

2018.12.05. 22:24:40

Szasztok. Követem ám a zeseményeket, csak nem mindig élőben. Csak azért ragadtam klaviatúrát, mert úúúúúúúúúúúúúútálom Ánuszt. Egy igazi energiavámpír, állandóan befeszülve pózol, csókolgatja azt a ribancot, full gáz az egész ember. ...az egész mókuscickány.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:26:52

@pirosnyuszi: nyugi Nyusz! Én is! Bár nekem szefós Zsu a "févorit"!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:27:04

@Spitzbauer: mikor lesz kiválasztás? Már vinném a táblát, pakoltassa FarÁnusz magára a jeleket. Úgy várom már. Bárkit hív ki, a fantomképre szavazok.

ibsen 2018.12.05. 22:27:24

Greg már nagyon sellő lett vagy csillámpóni:-D Reni hisztériája a rózsaszín cuccok után túltesz egy óvódásén. Mert ő Barbie és ezt a világnak kéne tudni. OMG! Era legalább arrébb dumálta volna meg Hunorkával a dolgot. Greg rossz embereknek beszél ki másokat mert az illetőhöz visszajut mindig. Gáz.

2018.12.05. 22:27:33

@pirosnyuszi: Egy Era-Ánusz párbaj nagyobb fejtörést okozna számomra, mint a Lacikának a szófajok.

Lynette21 2018.12.05. 22:27:41

@Spitzbauer: Ekg! En is nagyon utalom, csak kicsit felek, ha o megy parbajra, Adrit viszi, es ellene visszajon...

ibsen 2018.12.05. 22:28:55

Krisztián és póthajas pótlék kezd Csokiékhoz hasonlítani...Undorító volt Zsu leugatása. Adri meg házhoz ment a pofonokért.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:29:02

@Spitzbauer: @ibsen: üdv nektek Tesák! Popcort hoztatok? Budapest Parádé van eszkalálódik a szarcunami minden fronton orditás megy!

pirosnyuszi 2018.12.05. 22:29:30

@Spitzbauer: uram irgalmazz krisztus kegyelmezz. Sosem hevernem ki azt a traumat.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:29:52

@Nyuszomuszo83: nem-e lehetne-e esetleg-e, hogy mind menjenek ki? :) És gyorsan csukjuk be a villaajtót? :) Vagy addig jó, míg bent vannak és nem kint? :)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:31:02

@Csakazértis én vagyok a királynő: EKG drága! Fantomra tök mindegy ki az még ha Zsu is! (Na jó ezt meggondolnám erősen! :D )

pirosnyuszi 2018.12.05. 22:31:38

Tuti Adrit vinne. Bakker. Kocsog onelegult mokusfeju fasz, mennyire orulne maganak a parbaj utan.

katica88 2018.12.05. 22:32:01

@ibsen: arra, hogy pótlék, nem tudott neki mit válaszolni és ánuszka is csak lapított...

Mók_Ica 2018.12.05. 22:32:15

@Csakazértis én vagyok a királynő: iiiiiiigen, a szempilla levet magát a mélybe.... öngyi akar lenni :)))

Lynette21 2018.12.05. 22:32:16

Most nezem Ancsara milyen ocsmany gatyat adtak megint.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:32:31

@Nyuszomuszo83: és N nem, gondolkodás nélkül nyomnak FarÁnusz ellen.

tvbuzi 2018.12.05. 22:33:22

Csoki mi a faszt fúj magára mindig?

Commodore 2018.12.05. 22:33:33

Mossá fogat fasszal!

Lynette21 2018.12.05. 22:34:04

@pirosnyuszi: Na akkor aztan tenyleg befejezem a vv nezest. Nem erdekel mokoscickany feje, ha gyozne egy parbajon.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:34:38

@Csakazértis én vagyok a királynő: Naaa jó meggyöztél, ez a primitív gyokér megérdemli hogy kihulljon! ( a haja is, foga is...)

Mók_Ica 2018.12.05. 22:34:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: örökre zárjuk be őket.... és kommenteljünk :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:35:21

@Nyuszomuszo83: ja, mi nem mennénk sehova. ;) Csak FarÁnusz, Csoki, Vivi, Era, Adri, Reni. Ők így együtt. :)

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 22:35:30

a művészet az önkifejezés egyik eszköze

Mók_Ica 2018.12.05. 22:35:47

de cukker kis matek tanci :))))

vvvribi okoskodik.... pfffff

tvbuzi 2018.12.05. 22:35:55

Jobb volt amikor vvv nem beszélt

Schlomo Goldberg 2018.12.05. 22:36:00

Ez új hogy a szefósokbók külön osztagot alakítanak iskolahéten?

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:36:03

Csoki feje matekórán maga a megtestesült értelem!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:36:36

@Nyuszomuszo83: mondjuk kezdjen el hullani a villaajtóban, és mire kiért a stúdióba, szét- illetve elhullik. :)

Mók_Ica 2018.12.05. 22:37:04

baszki.... ok, hogy kebab nem itt tanult..... de hogy egy eCCerű számológépet sem látott még ....pfff

ibsen 2018.12.05. 22:37:26

@katica88: persze. a helyében azt mondtam volna neki hogy egy guminő vagy vivike :-D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:37:50

@Schlomo Goldberg: aha! Hülyébbek minr 8 széria ápoltjai! :D

Lynette21 2018.12.05. 22:38:22

@Schlomo Goldberg: Igen uj. Csak nem ertm, iert nem alsos matekot tanitanak nekik...

Mók_Ica 2018.12.05. 22:38:38

@Lynette21: választhatunk még embereket, akiket beküldhetünk hozzájuk büntiből :))))) pl. győzit, baukót..... :))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:38:39

Pont FarÁnuszt kérdezi a szerelemről, szexről? :)
Pont annyira ért hozzá, mint Greg a férfias viselkedéshez.

Angora Cardi 2018.12.05. 22:38:44

Ofő piros bohócorros Shakespeare pólója kircsi.

Mók_Ica 2018.12.05. 22:39:27

@Csakazértis én vagyok a királynő: renyhe monológja a szexről..... pffff és ő mit tud róla??? höhöhö

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 22:40:14

VVReni és VV Lacika lesznek az előzenekar Majka és Curtis reunion koncertjén

Lynette21 2018.12.05. 22:41:16

@Mók_Ica: Jajjj de kiraly ötelet!! Giga lajk es EKG! Lenne meg nehany tippem, kiket zarnek be veluk orokre!!

ibsen 2018.12.05. 22:41:31

@Mók_Ica: Greg ezek felett áll... Tanulás minek? Ő úgy is Ken lesz:-D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:42:04

Amúgy csak nekem olyan mintha a gyözztes párbaj után Csoki nem szállt volna el mint Era tette, teszi???

Mók_Ica 2018.12.05. 22:42:25

renyhe és csoki szerelmes cívódása.... még jó, hogy szeretik egymást..... höhöhöhöhö

2018.12.05. 22:43:01

Meg hogy
1. Senki nem tudja (rajtam kívül), hogy a zöld lámpa után kb. 3 másodperc múlva engedi el az ajtót az elektromágnes?
2. Ha szerkik tudják, akkor miért nem hangolják össze?

Commodore 2018.12.05. 22:43:35

Normálisan cigizzetek! Somat!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:43:43

@ibsen: most esik le! Ha Greg Ken és Renyhe Barbi, akkor hogy is van ez????

Mók_Ica 2018.12.05. 22:44:20

@Lynette21: írhatjuk a listát :))))

@ibsen: ken pedig nem számol.... soha, semmit :))))

@Nyuszomuszo83: nem, sztem nem is gondolkodott el rajta.... :)))

tvbuzi 2018.12.05. 22:45:28

Vagyok így egy pár dologgal én is, hogy láttam de nem emlékszem.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:45:38

@Mók_Ica: Reni tudása a szexről: 3 perc, hasraélvezés, és vállficam. :)

Mók_Ica 2018.12.05. 22:46:12

annnnnnnnnnnnnnnnyira nagyon sötétek...... extra veszélyességi pótlékot a tanciknak!!!!!

pua miért bőg???

Angora Cardi 2018.12.05. 22:46:40

Erkölcs és illemtanár :)

Mók_Ica 2018.12.05. 22:48:42

@Csakazértis én vagyok a királynő: és ez a max :)))

ki javasolta az illemtant a vellalakóknak??? ez is itt hangzott el :)))) még jó, hogy ennek a tanárnak mondja adri, hogy bedagadt azz arca, allergiás és egyébként is hagyják békén őt....

renyhe olyan okos, mint egy marék lepke..... bubu..... höhöhöhhöhö

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:48:58

Reni lement a pincébe, és feljött a szén. A padban már a szén ül.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:49:10

Szegény illemtanár! Sajnálom! Komolyan!

Mók_Ica 2018.12.05. 22:50:06

jó a feladat.... testhez álló.... ezt gyakorlatból tudják... tökéletesen.....

uuuhuuuuu.... tesi óra jön??? :)))))))))

tvbuzi 2018.12.05. 22:50:45

Utálom a tornatanárokat. Mindet.

Mók_Ica 2018.12.05. 22:51:23

hunyornak bejön a tesitanárnő..... aurélióra hajaz ez.... bár au minden tanárnőnek udvarolt

Mók_Ica 2018.12.05. 22:52:53

rájöttem, ánusz kapcsolat függő......

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:52:56

Hunyor az új Debilió, az is rágerjedt a tesitanárra! Vivi féltékeny lesz!
@Spitzbauer: juuuhhuuuu deee jó volt ez!

Angora Cardi 2018.12.05. 22:53:05

Ánusz ócskán rámoccant tesitanárra.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:54:19

@tvbuzi: Én is, szadista állatok!

Angora Cardi 2018.12.05. 22:54:35

Ennyi? Akkor elmegyek lekvárni.

Mók_Ica 2018.12.05. 22:54:43

ezek (direkt nem "ők") senkit és semmit nem tisztelnek.... önző ösztönlények....

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:55:12

Holnap Reni-Era balhé. :)
Laci bácsi visszasírja Fannikát.

tvbuzi 2018.12.05. 22:55:26

Szegény tanárbácsinak kell leválasztani Rencsit Eráról:(((

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:55:56

@Angora Cardi: még jön a belevaló, el ne lekvárj addig. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 22:56:18

Jaaaj de jó lesz a holnapi Renyhe-Era konflikt! Várom! #dörzsölömatenyerem

pirosnyuszi 2018.12.05. 22:56:21

@Nyuszomuszo83: jaaa en Adrira szavaznek de nem minden VV nezo van ertelmi kepessegei teljes birtokaban mint jomagam :/

Mók_Ica 2018.12.05. 22:56:21

@tvbuzi: biztos az is... de mindig kell neki egy csaj, akivel nyünnyöghet....meg aki kiszolgálja....

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 22:56:25

Hajrá Reni! Vivin elbizonytalanodtam, amióta nincs Krisztián mellett van.

Lynette21 2018.12.05. 22:57:20

Aaaaa! Csalodtam.Olyan rovid reszt adtak a sulibol a hulye orditozas miatt...

Mók_Ica 2018.12.05. 22:57:54

@Angora Cardi: győzi elment zalakarosra :))))

Thats What She Said! 2018.12.05. 22:58:00

Férjem kérdezi,melyik “gárbidzs” lesz ma a belevaló-ban :))) melyik lesz tényleg?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 22:58:14

@Angora Cardi: nem tudom. Elvileg Éva. Faszalmafa elment vhova

pirosnyuszi 2018.12.05. 22:58:18

@Lynette21: szerintem is igy van. A tegnapi resz mennyire kiraly volt mar.

,, 2018.12.05. 22:58:34

Kakkantós dorka zsótijára viszont az akkori tanárnő is totál be volt gerjedve:)

Mók_Ica 2018.12.05. 23:00:42

@Angora Cardi: meglátjuk ma milyen passzban van.... remélem a jobbik énjét vette elő mára :)))

tvbuzi 2018.12.05. 23:01:14

Baukót nem nézem, adios

Mók_Ica 2018.12.05. 23:01:54

óóóó...ginu és a barátja a vendég...óóóóóóóóóóóó

Mók_Ica 2018.12.05. 23:02:37

baukó nyugodtnak tűnik.....

,, 2018.12.05. 23:03:15

@Angora Cardi: ha kikombóztad, bármikor mondhatod:)

Thats What She Said! 2018.12.05. 23:04:14

Ó gyerekek! Hat ez a dzsinu hapsija is beköltözhetne . Lacika hasonmás pl..

Angora Cardi 2018.12.05. 23:05:17

@,,: oké akkor meggondolom :))))

Mók_Ica 2018.12.05. 23:05:37

ánusz téLLeg milyen romantikás vivivel....."megint összeb@szod a hajam"
ótvar fickó, vvvribi ujjával vakarja a fülét..... oszt romantikásan parittyáznak....
hányinger

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 23:06:10

Jaaaj de szép volt Vivi fejelése, eddig is ütődött volt! :D

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 23:06:32

ugye leadják a Ginu-Csoki jelentet és megkérdezik Balázst?
csak azért vagyok még ébren

Mók_Ica 2018.12.05. 23:06:43

@Angora Cardi: igen :))) de olyan szokatlanul visszafogott..... ami nem baj :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 23:07:36

Nekem bejön most Baukó! Ez szimpibb!

,, 2018.12.05. 23:08:23

Így már érthető hogy miért volt ginunak engedélye

Angora Cardi 2018.12.05. 23:08:55

VV előtt egy hèttel ismerte meg, ó lófasz.

Mók_Ica 2018.12.05. 23:09:40

@Nyuszomuszo83: igen

@,,: meg hát balázs sem volt önmegtartóztató......

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 23:10:40

@Angora Cardi: szeretik egymást, most mi ezzel baj?

Angora Cardi 2018.12.05. 23:11:03

@,,: de csak az lófasz még nem kapcsi főleg hogy a pasinak akkor még nője is volt

,, 2018.12.05. 23:11:20

@Mók_Ica: én azt hittem egy több éves kapcsolat. Egy 1 hetes valamit még kapcsolatnak se neveznék

Mók_Ica 2018.12.05. 23:11:27

@Angora Cardi: többet volt a vellában ginu, mint amennyit együtt volt balázzsal a beköltözés előtt....

era és zsu beszélget...... words dont come easy :))))))))))))))))))

,, 2018.12.05. 23:11:56

@Angora Cardi: jah én is pont ezt írtam:)

Mók_Ica 2018.12.05. 23:13:01

@,,: meglepődtem én is.....

a bv szerkik kreatívak :))) time to say good bye :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 23:13:08

Zsu-Era vidi kurva jó!

Angora Cardi 2018.12.05. 23:13:58

@Ay Mama, Que paso: kamu :)))
@,,: jaja ekg tesónő :)
@Mók_Ica: pontosan...

Thats What She Said! 2018.12.05. 23:14:52

Ilyen jelenetek máskor is voltak belevaloban mint Zsu-Era dohányzó jelenete? Vagy fejlődnek a szerkik?

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 23:15:33

Hát, egy talicska majom emellett a pasi mellett Nugátszelet.

OriginalBlackMamba 2018.12.05. 23:15:56

Ginu amigy most cuki, ahogy néz Balázsra

Mók_Ica 2018.12.05. 23:16:40

@Nyuszomuszo83: igen :)))) jó volt

@Thats What She Said!: a bv szerkik próbálkoznak..... kreatívabbak és most viccesek is voltak

Ay Mama, Que paso 2018.12.05. 23:17:22

@Angora Cardi: azt is el tudom képzelni, hogy egy órája találkoztak
de azt mondták szeretik egymást
Ginu mindennap gondolt rá
még Csoki mellett is
meg bevitte Balázs pulcsiját
mi ez ha nem szerelem
megbocsátás
stb

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 23:17:53

Ginu olyan mint az Addams Familyből Morticia! Bazsi is félrekefélt!

Mók_Ica 2018.12.05. 23:18:10

balázs coming out-olt...... ő is félreparittyázott..... több lánnyal is.... de ennek ellenére ez egy IGAZI szerelem ...... aham, mi meg elhisszük :))))

Nbl 2018.12.05. 23:19:35

Baszki, a tag értelmesen elmonda a műsor első részében és most is, h ő ugyanazt csinálta mint bent Ginu, erre a Baukó kérdezne egy személyeset, h ő is félrelépett-e amíg Ginu bent volt ...

Mók_Ica 2018.12.05. 23:19:48

rolinak bejön era..... óóóóó :)))))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.05. 23:21:12

Era szépségétől lesz a hajas palacsinta.

Mók_Ica 2018.12.05. 23:22:58

@Csakazértis én vagyok a királynő: de csak mert ő kevesebbet hízott, mint renyhe..... :))))

,, 2018.12.05. 23:23:11

Era rájött, h azért nem szeretik, mert ő a legjobb nő, és irigyek rá. Esserossz

Gia 2018.12.05. 23:23:21

Era azt hiszi,hogy ő egy miss Hungary.. :-o

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 23:23:48

@Mók_Ica: én tudtaaaam, ezért beszélte le hunyit! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 23:25:05

@,,: a kis butus!

Ezt jól lekeverték! Renyhe anyukája szóhoz sem jutott a sirástól szerintem!

Thats What She Said! 2018.12.05. 23:25:46

Ez meg mi voooooolt ez a befejezés??? Telefonáló? Elkoszones? Huhuuu... de kar erte.. pedig nem volt egy rossz belevaló ez.

Mók_Ica 2018.12.05. 23:26:18

@,,: @Gia: @Nyuszomuszo83: legerősebb, hisz kinthagyta ratyist, legszebb és minden lány őrá féltékeny, mert bejön az összes vella-fiúnak..... csöppet sem öntelt .....

Mók_Ica 2018.12.05. 23:27:54

@Thats What She Said!: renyhe anyukája szííííííííp verset hallhatott.... de az adásidő közben lejárt ..... nincs idő a fájdalomra.... lekeverték a végét, mer' kő az idő a reklámra :)))))

Thats What She Said! 2018.12.05. 23:27:56

@Nyuszomuszo83: igen, ez lehet...lehet h ezért integetett Eva is...de azért vmit mondhatott volna.

Gia 2018.12.05. 23:28:04

A Belevalóban néha tényleg jobb videók vannak,mint az esti összefoglalókban..

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 23:28:16

@Mók_Ica: áááá maga a tömény szerénység a nő! Pedig úúúúgy hittem benne, elbaszta! Ugyanolyan buta picsa mint a többi! Roliban még próbálok hinni! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 23:30:14

@,,: Neked is!
Én is elköszönök! Várom a szőrös állatot, hátha hoz vmit ( a Mikulás bácsit! ) Jó éjszakát Mindenkinek! Holnap tali itt!

Maximista vagyok 2018.12.05. 23:31:09

Annyi mindent írnék hogy inkább nem. Egyet emelnék ki. És elnézést se fogok kérni. Kezd egy kicsit sok lenni hogy bent a nagy sztárok között nincs egy minimál férfi. Nekem nagyon bassza a fülem ahogy a szteroidos csicska beszél a nőkkel. Engem már kizártak volna...

Thats What She Said! 2018.12.05. 23:35:11

Azért ne felejtsük el, hogy ezek bevágott kis szosszenetek, lehet h pl Era viselkedésére egyáltalán nem jellemző az onteltseg. Gondolok itt pont a szaunás jelenetre, ahol önbizalom hiányban szenvedett. Személyiségek két hét alatt nem változnak ekkorát! Most ezt így adtak le nekünk, tény, hogy nem vet túl jó fényt ra, de nem gondolnám h 0-24-Ben tomjenezi magát a csaj.

Thats What She Said! 2018.12.05. 23:37:09

@Maximista vagyok: melyik szteroidosra gondolsz? Most kimaradt jópár adás...nekem egykutya bent jópár ..

Maximista vagyok 2018.12.05. 23:39:35

@Thats What She Said!: Pumped csajára gondolok. Nagyon türelmes és nyugodt ember vagyok, de ő pont az akibe izomból beleállnék. Ja, a kurvájával együtt természetesen.

Puncylla 2018.12.06. 00:18:59

Idenézek néha. Nem kéne.
Mert aki nem él együtt a műsorral, az nem tudja követni, már az öfiket se. A sok idétlen gúnynév!

polpetti 2018.12.06. 01:37:04

A konyhás néni olyan, mint Gobbi Hilda. :)

Costanza 2018.12.06. 01:42:57

ezt az illemtanart nem lehetne a hatukra ragasztani?

Costanza 2018.12.06. 02:39:18

Vivien ugy ra van tekeredve a palijara mint egy papaszemes maki, minden vegtagjaval csimpaszkodik valamibe.

Adamadam 2018.12.06. 03:36:12

Nem tudom ki, hogy van vele számomra kezd unalmassá válni a játék, és a szerkesztők/műsorvezetők hozzáállása. Mai kedvencem az volt, amikor Anikó mélységesen elítélte Krisztiánt, mert minősíthetetlen stílusban szólt Zsuzsuhoz. Plusz Puskás múltkor kétszer is elmondta, hogy ő vegán és milyen dolog már dobálózni az étellel. Félre ne értsetek, szerintem se pazarolják a kaját, de Radics nőverős sztorijánál miért nem szólaltak fel?
Hozzáteszem Krisztián nagyon alpári volt, de teljesen jogosan szólta le Zsuzsut. Az a csaj biztos, hogy nem normális.

Amit még nem szeretek, hogy van egy poén ami egyszer-kétszer vicces, utána kicsit erőltetett majd századjára már olyan szinten kurva unalmas, hogy fáj olvasni.
Tipikusan ilyen a "hehe, Lacika megszólalt" amit már az idióta Puskás Peti is elsütött valamelyik nap úgy másfél hét csúszással.
Meg miért nem találnak már ki valami újat a játékba? Ez az iskolahét tök jó meg minden, de ötödjére már nem üt akkorát. Még a tanári kar is ugyanaz, megvan a tesitanár is akire már Aurelio is rámozdult. Először még vicces, hogy nem tudják a hatodikos kérdésekre a választ (aztán a tv néző és a hogyvoltozó örül, hogy mennyivel okosabb náluk, közben ő maga sem tudna mindenre választ adni), de könyörgöm ez az iskolahét már 7 évvel ezelőtt is ugyanebben a formában lezajlott.

Az 5. szériában a védettségért arénában kellett megküzdeni, úgy emlékszem az egy tök jó újítása volt a játéknak, az például miért nincs? Most csak a villamesterségért megy a harc de az meg kit érdekel, egyedül kiválasztásnál lehet egy kicsi jelentősége. Ja meg vannak a szuperképességek, amik elvileg izgalmassá teszik a játékot. Vagy volt a vv5-ben, amikor boxra készültek és a végén rendesen ringben össze is csaptak. Én egy ilyet is megnéznék, ahogy mondjuk Greget péppé veri az egyik csaj.
Szóval ha ezt olvassák a szerkesztők, akkor légyszi hozzanak már össze valami izgalmasat, mert ez így elég gyenge. Én például azt se értem, hogy egy csomó alapvetően nem 18+os de tök jó jelenetet miért csak a belevalóban adnak le.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 07:32:45

@Maximista vagyok: ezek ott benn nem férfiak, hanem hímnemű egyedek. óriási a különbség a kettő között.

,, 2018.12.06. 07:33:18

@Costanza: inkább ne, nekem annyira creepy az a faszi.
egyébként lenne 1 kérdésem: ha egy nő ajánlja fel a tegeződést egy pasinak, akkor az nem írja felül az idősebb-fiatalabb szabályt? bár a státusz közrejátszhat, de a creepy tanár nem erre hivatkozott, hanem a korkülönbségre.

Costanza 2018.12.06. 08:12:02

@,,: sztem nem mert a fiatalokat/diakokat meg szabad tegezni nemtol fuggetlenul, foleg ilyen fele-alarendelt felallasban... ugyhogy hiaba is ajanlana fel, o attol nem tegezheti a tanart.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 08:12:10

Jóóóó reggel! Már csütörtök! :D Küldtem mindenkihez a Mikulást van aki virgácsot kapott, de a többség csokit- nem, nem a villában lévőt! Küldtem mindeninek: Kerek csokoládét, szögletes csokoládét, hosszú csokoládét, rövid csokoládét, gömbölyű csokoládét, lapos csokoládét, tömör csokoládét, lyukas csokoládét, csomagolt csokoládét, meztelen csokoládét, egész csokoládét, megkezdett csokoládét, édes csokoládét, keserű csokoládét, csöves csokoládét,a mogyorós csokoládét, tejcsokoládét, likőrös csokoládét, tavalyi csokoládét, idei csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon. Egészségetekre! Majd januártól lefogyózzuk! :D

@,,: abban az esetben nem ha a férfi ragja, beosztása magasabb mint egy nőé, akkor a férfi ajánlja fel a tegeződés lehetőségét. Ha egyenrangúak akkor a nő, életkorra való tekintet nélkül.

Angora Cardi 2018.12.06. 08:13:58

@,,: Ilyen helyzetben nem írja felül csak ha korban v rangban a nő feljebb van/idősebb.

Angora Cardi 2018.12.06. 08:14:24

Úgy döntöttem unom az iskolahetet.

,, 2018.12.06. 08:17:11

@Costanza: @Nyuszomuszo83: @Angora Cardi: igen, ezért írtam a státuszt, a beosztásra/rangra/hierarchiára gondoltam, csak nem erre hivatkozott a faszi.

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 08:17:35

@,,: Aha,aha,, az az angyalarcú sorozatgyilkos forma...Kicsit Hollikos...

Angora Cardi 2018.12.06. 08:18:25

@,,: Illetve ez egy mesterséges környezet, a tanárok tanárként viselkednek csak a lekvárok nem tudnak diákként, ezért is volt rendreutasító a tancsi.

Angora Cardi 2018.12.06. 08:19:21

@,,: Nem volt pontos Dániel. Egy pontot levonunk tőle.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:20:41

@Angora Cardi: ugy dontottem, kisutott a nap, pedig sotet van

Angora Cardi 2018.12.06. 08:22:33

Mivel nem tudjuk ki milyen korú és rangú a hv-n, ezért ma mindenkit magázni fogok az illemtanórára való tekintettel.
Isten áldja mindannyiukat a későbbi viszontlátásig.

,, 2018.12.06. 08:22:44

@Udvariatlanbolond: nem mertem használni a sorozatgyilkos kifejezést, de arra gondoltam:)

Angora Cardi 2018.12.06. 08:23:08

@úgymond olvasó mmkk: Köszönjük Magának a mai napsütést.

,, 2018.12.06. 08:23:20

@Angora Cardi: te kis lekvár:) ma nagyon jó formában vagy:)))

,, 2018.12.06. 08:23:54

@Angora Cardi: basssz... maga kis lekvár! ma nagyon jó formában van!:)

Angora Cardi 2018.12.06. 08:23:59

@,,: Ne dícsérgessen mert elszállok magamtól

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:24:23

@Angora Cardi: ne nekem, en is ugy kaptam valakitol :))))))

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 08:26:02

@Angora Cardi: Nyufi, voltak itt jó dolgok azért, segg hülyék! Én várom a Reni-Era mai cicaharcot, konkrétan ha nem járna kizárás, tuti átment volna az orosz ápoltak szintjére. Ott ütik egymást nem kicsit! Ofő úgy fogja vissza Renyhét és tegnap csak a keddet láttuk! Szerintem eszkalálódik a gyűlölet benn egymás iránt. Ha Ánusz nem pakoltatja magára a jeleket akkor lehet megint Era lesz akit kiválasztanak vasárnap, ő meg kiviszi Renit! Onnantól az a kérdés mit akarnak a szerkik, Reni és Csoki nyűglődést és szerelmi szál folytatást vagy Era duzzogós, hisztériás hadarását! :) Csoki azért nagy forma, bárhol bármikor kimagyarázza magát az afrikai dumával. A riportban elmondta fogalma nincs milyen táncot lejtett. Igaz keveset látunk belőlük, de akkor is úgy érzem Csoki nem szállt el annyira, mint Era mikor visszatért a győztes párbajról!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:26:03

@Angora Cardi: kedves kisasszony, kedvessége egészen meghat. kérem, hadd fejezzem ki nagyrabecsülésem, és tiszteltessem a kedves szüleit, amiért ilyen illedelmes kisasszonyt neveltek magából.

Costanza 2018.12.06. 08:28:02

@,,: kerdezzuk meg vago istvant, vagy gretsi laszlot? amugy nekem bejon ahogy forgott az illemtanar szeme, kene valaki aki hangosabban ordit mint ezek a vadallatok es van tekintelye, csak legyen mar kuss neha picit tobb tartalommal...............................

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:29:38

@Angora Cardi: nem tudok eléggé hálás lenni az illetőnek, egészen bearanyozza a napjaimat. át fogom adni kedves üzenetét, amennyiben érkezésem lesz rá. megkérdezhetem, hogy szolgál a kedves egészsége?

2018.12.06. 08:35:57

@temperepempe: : törekedjünk arra, hogy gyermekünknek legalább ötszáz szavas szókincse legyen – akkor jó eséllyel kiselejtezik a szereplőválogatáson.
Egyszerű mint a 2x2=e*mc2

Angora Cardi 2018.12.06. 08:37:11

@Nyuszomuszo83: Nem tudom kedves Nyúl kisasszony, engem ez már nem szórakoztat. Csokoládé úrfi igen kulturálatlan, mint aki nem csak iskolát, de még társadalmat se igen látott. Renáta kisasszony számomra értékelhetetlen, az iszapbirkózás sem szórakoztat. Era kisasszonyt inkább szívlelem.

2018.12.06. 08:37:22

@Nyuszomuszo83: köxi a virgáncsot :-)

Angora Cardi 2018.12.06. 08:38:58

@úgymond olvasó mmkk: igen kedves kérdését köszönöm, szerencsés vagyok, elkerül a téli meghűlés. Kegyed hogy van eme zord téli reggelen?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:39:43

@temperepempe: ma illedelmes vagyok és udvarias, ezért kenetteljes és méltóságos hangon csak annyit jegyeznék meg a fentebbi publicisztikával kapcsolatban, hogy vannak értelmes emberi lények is ebben a korosztályban, nem csak éjszakai pillangók, és pillangókat futtató marcona fiatalemberek.

Angora Cardi 2018.12.06. 08:40:43

@úgymond olvasó mmkk: Kedves szavai büszkeséggel töltenek el, kedves édesanyám szívesen fogadta szavait. Az Ön kedves felmenői is büszkék lehetnek Magácskára.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:41:06

@Angora Cardi: drága hölgyem, amint elfogyasztom forró teámat, még szebb lesz a mai napom. csupán meg kell keresnem azt az illetőt, aki eltüntette a citromlevemet.

2018.12.06. 08:41:58

Hunor Roli kész van a gyökerektől. Mondjuk én nem bírtam volna ki ütés váltás nélkül. A box jót tenne nekik oldódnának a feszültségek ha már a xex fokozza

Angora Cardi 2018.12.06. 08:42:58

@úgymond olvasó mmkk: Citromlevét eltűntető illető megtalálása esetén tartózkodjék annak kézzel való illetésétől.

2018.12.06. 08:44:57

Na megyek állásinterjúra. A munka szót tudnák értelmezni az bentlakók? Zsun kívül kinek volt normális munkája. A rendőr nem számít bele

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:45:40

@Angora Cardi: finom úrihölgy vagyok, csipkekesztyűvel, soha nem illetnék senkit arcon a kezemmel. erre a célra tartok alkalmas inkvizíciós eszközöket, ma a kerékbetörőt szedtem elő a raktárból.

2018.12.06. 08:45:55

@Angora Cardi: és ne legyen mosatlan

Angora Cardi 2018.12.06. 08:47:14

@úgymond olvasó mmkk: Említett eszköz használata indokolt, mindig vigyázzék be ne szennyezze kacsóját. Esetleg lábbal is illetheti a tolvaLY alfelét nevési célzattal.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:48:45

@Angora Cardi: természetesen letakaríttattam e nemes eszközt a megfelelő személyekkel. sajnos a bal lábam ma nincs a legjobb állapotban, a jobb lábamat meg nem pazarolom tolvaLYokra.

Angora Cardi 2018.12.06. 08:51:53

@úgymond olvasó mmkk: Fel való háborodásomat szeretném fennhangon kifejezni a közlekedési eszközön randalírozó egyének végett. Rendőr!...

Angora Cardi 2018.12.06. 08:53:59

Osztozom I. Erzsébet cukorszeretetén. A mai napon Miklós jóvoltából mindannyian bővelkedjünk csokoládéban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:53:59

@Angora Cardi: Nagyon helyes, hogy hangosan és érthetően fejezi ki felháborodását. Aki nem tud kultúráltan közlekedni a közlekedési eszközön, az annyit is ér. Csukja be az érzékszerveit, kedvesem, nem önnek való látvány a randalírozás. A rendőr sajnos beköltözött a villába, így intézkedést nem tud foganatosítani.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 09:00:43

@Angora Cardi:

Tisztelt Angora Cardi Úrhölgy!
Kedves Nyuszi!

Megértem a fenntartását Csokoládé úrral kapcsolatosan, mivel viselkedése egyre inkább hasonlít egy majomra. Ezen kijelentésem miatt elnézést kérek a majmoktól, ők nem tehetnek róla, hogy egy kiszabadult közölük, ez által a majmok fajtáját lealacsonyítva jár-kel kis hazánkban!
Erika kisasszony egyre reménytelenebb számomra, eltekintek további támogatásától mostanság. Megfelelő ellenfél esetén átgondolandó számomra az ő által képviselt karakter további benn maradása.
Renáta királykisasszonyról az a véleményem, hogy attól még nem lesz hercegnő, hogy kinyílik előtte a Tesco fotocellás ajtaja. Nemének szánalomra méltó képviselője, aki egyedileg viselkedik, sajáton illeme van, mint ezt megtudhattuk tegnap. Ráadásul nem áll távol tőle az értetlenkedés, mellyes iskolás társait idegbajba kergeti. Szereplési vágya túlontúl megmutatkozik, mivel mára bizonyosságot nyert azon tény, hogy nincs nélküle összefoglaló, míg mások egy csendes sarokban is tudnak fotoszintetizálni egy teljesen bekamerázott objektumban! Renáta kisasszony meghatározó személyiség ezen területen, efelől semmi kétség.
A többiekről úgy gondolom egy későbbi esetleges megkeresés alkalmával tudunk nyilatkozni.
Amennyiben kérelemmel fordul Hivatalomhoz, a törvényi szabályozásnak megfelelően, 3000 Ft illetéket köteles leróni!
Remélem érveim elnyerik tetszését és véleménye megegyezik az általam felsoroltakkal!

Üdvözlettel:
Nyuszomuszó

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 09:01:29

@Telepácia Paic Róbert: A csokikat nem láttad? Az is volt! :D

Angora Cardi 2018.12.06. 09:03:07

@úgymond olvasó mmkk: Fülem és orrom bánta az incidenst. A rendőrt szavazzuk ki, Ön aki hivatalnok, terjessze elő javaslatomat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 09:04:08

@Angora Cardi: Rögtön fogalmazom a beadványomat, amint hoztam egy másik ügyben határozatot. Sajnos a határidők szorítanak, mint ebéd után a szoknyám dereka.

Angora Cardi 2018.12.06. 09:07:08

@úgymond olvasó mmkk: Maga is szereti a csokollládét, nemdebár?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 09:10:31

@Angora Cardi: Azt, amelyik be van zárva az akolba, azt nem. Ezen felül az epres milka csokoládé kivételével mindegyiket preferálom, úgymond. Meg is látszik rajtam.

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 09:15:47

Most futottam át az estit, és örömmel nyugtáztam a tényt, hogy ismét felcsáklyáztunk a szellemi Kékestető csúcsára. Az egész öfi kvintesszenciája (pedig nem süllyednék egy bizonyos szint fölött, egy bizonyos alá) a gyalázatos tény, mely szerint Ánuszt kiütném az anabolikus mellékhatás ártalmaiból. Nem is illetném néven ( a köptetőt kérem így a patikában) ezt a magaskultúrában és pallérozott műveltségben jártas hermafrodita ösztönlényt.
Még csak nem is köszönnék, még csak nem is tegezném( Köszi Kozma atya).
Csak úgy, Bammm.... Amikor kifelé fordított lábfejjel, terpeszjárásban közelítve tornyosul egy védtelen nő fölé...Na akkor....!!!!!

Maximista vagyok 2018.12.06. 09:43:18

Reggeltet, irány a bánya!

bel ami 2018.12.06. 09:44:47

Szerelmes a Nap a Holdba,
A Hold meg a csillagokba.
A csillagok az egekbe,
Én a Zsuzsu két szemébe,
sejde…
szép szemébe.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 09:55:03

@bel ami: Megértem rajongásod, ezt az egyet elismerem, Zsu a legszebb a bentiek közt, csak ne szólaljon meg és az arcberendezése maradjon nyugodt! :) A vers csudálatos! Jár a Mikulás csokija! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 10:13:20

@bel ami:
van nekem egy imakönyvem,
velenézek, hull a könnyem,
az van abba beleírva:
a szerelem tesz a sírba

bel ami 2018.12.06. 10:15:09

@Nyuszomuszo83:
Ha megszólal, zene füleimnek,
arcocskája balzsam a lelkemnek!

BarBwire 2018.12.06. 10:21:05

Pirosas jó reggelt mindenkinek! Tele a puttony? Megjött a Miki (kinek hogy , így vagy úgy)

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 10:21:10

@Nyuszomuszo83: Valóban bájos a pofija, csak ez a bárgyú -lütyő tekintete ne volna!!!

BarBwire 2018.12.06. 10:23:49

@Udvariatlanbolond: Az utóbbi időben sajnos csak ennyire képes ez a Homo Erectus.
Engem rettenesen zavar az, hogy Ánus taktikája jelenleg annyiból áll hogy van egy púpja, és azt szorongatja.

Angora Cardi 2018.12.06. 10:24:46

@Nyuszomuszo83: Instállom kisasszony de mai bokros teendőim nem engedik, hogy hosszan válaszoljak, mindenesetre véleményemhez tartom magam, további szép napot kívánva belemerítkezem a mai napi teendőkbe.

bel ami 2018.12.06. 10:26:03

@úgymond olvasó mmkk:
az van abba beleírva:
Zsuzsu nélkül semmit se ér
ez a qrva
élet.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 10:29:47

@Udvariatlanbolond: Legalább a tekintete nem olyan Schmidt Máriáé, az lenne még igazán szépséges! :D
Szép a szeme jól állna benne a 100-as szeg! :D Vagy szép szemének nincsen párja! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 10:33:00

@Angora Cardi: Kivánom legyen Önnek a legcsodásabb napja! A sok csokinyuszit amit küldtem nem a húsvétról tettem félre, csak szóltam a manóknak hogy neked, Piros nyuszinak és @BarBwire: -nak külön e célra nyuszikás csokit juttasson!
@Udvariatlanbolond: Megkaptad szivecskés csokijaim, vagy a virgácsot fel kell építenem a Mikulás bácsinak?

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 10:33:43

@BarBwire: Ez a másik képtelenség! Hogy egy emberfélének akkor teljesedik a közérzete a kiteljesedésbe, amikor egy kistáska csimpaszkodik rajta éjjel nappal? Nem értem a megközelítést.
Dante pokla szerelemsziget ehhez a műviszonyhoz képest....

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 10:34:44

@Udvariatlanbolond: műiszony! :D :D :D műuszony! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 10:44:45

@Nyuszomuszo83: Szemesnek áll a világ! Schmidtmari Dózsalaci körül tekint ő...
A másik szem a bankszámlán pihen...hálás dolog a kancsalság. DDD

BarBwire 2018.12.06. 10:49:17

@Udvariatlanbolond: És mondjuk ERRE mi nem vagyunk kiváncsiak. Örülnék neki, ha magára pakoltatná a jelet, és menne haza a szerelméhez.

2018.12.06. 10:52:10

Mi jó az értelemnek
Kacagni ott, hol szívek megrepednek.

Tragédiának nézed? nézd legott
Komédiának, s múlattatni fog.

Kétséges rang-e hát szellem, tudás?
Homályos származás-e a sugár,
Amelly az égből homlokomra szállt?
Hol van nemesség, más ezen kivűl?

Megy-é előbbre majdan fajzatom,
Nemesbedvén, hogy trónodhoz közelgjen,
Vagy, mint malomnak barma, holtra fárad,
S a körből, melyben jár, nem bír kitörni?

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 10:54:29

@BarBwire: A fickó egész lénye determinál, tehát ha ellene visongok, az nem acsarkodás, hanem lélegzetvétel. Valahogy így : " Apu ökölbe szorult keze vagyok!"....DDDD

csincsilla72 2018.12.06. 11:09:39

@BarBwire: Szerintem készül rá. Menne már nagyon.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 11:11:56

Menjen Ánusz! Semleges de nagyon! :) Ahogy Shrek mondta: Jobb kint, mint bent! :D

d0oriii 2018.12.06. 11:19:09

rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/szep-vagy-era-szep

na jóóóó, ez de kínos volt nézni. Most ő ezt komolyan elhiszi, mennyire szép? És mennyire kellemetlen volt az a rész mikor mondja, hogy de reggel azért nem vagy szép, és fel sem veszi, meg se kottyan neki.

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 11:19:32

@csincsilla72: Pénzért jött az a senkiházi, ám a belső meggyőződés és a külső reakció közötti szakadék, néha furcsa produktumra képes....Olyan, mint a halasztgatott fogfájás!
Húzás előtt belső para, majd te vagy a legnagyobb hős!!! Ánusz méretpróbát akar Csokker nyomdokán...

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 11:22:26

@Nyuszomuszo83: A nullához konvergál a visszatérés esélye..., csak nem tudja a pupák!

GENERATI 2018.12.06. 11:23:08

nem sok ideje vannak bent még, de én már csinálnék egy egészség hetét, fogyással, edzéssel, mert már rájuk fér. és azt nézem, hogy még nem is feltétlenül az alkohol fájna nekik, hanem a CIGIT vonnám meg arra a hétre (vagyis 5 napra), na akkor mennyi veszekedés ordítás lenne? :D lángolna minden és mindenki

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 11:26:56

@BarBwire: @csincsilla72: @Nyuszomuszo83: Mikor látta valaki, hogy egy fiúba áll bele?
Ki hallotta a fölényeskedését mondjuk Hunorral, akár a nála jóval gyengébb fizikumú Rolival?

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 11:33:54

@Nyuszomuszo83: Marcipán szívecskét küldtél nyusza?

Maximista vagyok 2018.12.06. 11:50:11

Mikula alkalmából mindenki meg lesz parittyázva! A lányok kétszer!

bElannaTorres 2018.12.06. 12:03:26

@Maximista vagyok: csak annyi, hogy Győzike fog beöltözni

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 12:10:12

@Maximista vagyok: Győző lelkesedve vár a BV stúdió raktárában

BarBwire 2018.12.06. 12:45:05

@úgymond olvasó mmkk: nekem az érmés kérdés lett rossz.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 12:48:07

@Udvariatlanbolond: Pontosan azt, de csak azért mert én is azt szeretem, de nagyon! :)
azért nem tudja a pupák, hogy esélye sincs a visszatérésre, mert a kommentek amiket beküldtek nem savazták eléggé, inkább biztatóak voltak számára, ez által erősnek érzi magát! Jól pofára esik majd! :D De szerintem nem lesz annyi vér a pucájában, hogy magára pakoltassa a jeleket!

2018.12.06. 12:51:38

@moletty: lehet olyan hogy 73/17 ?

BarBwire 2018.12.06. 12:52:57

@mentoros lecsó: akkor te már szupernormál csoport leszel.

2018.12.06. 12:53:02

Jóóóóó Rhhhegggelit !

Kedves ornitológiában jártas Olvtársak !
Vivi fején milyen madár rakott fészket ?

2018.12.06. 12:59:06

@Udvariatlanbolond: csodálom a türelmed... az én kezem sokkal hamarabb elszabadult volna...

2018.12.06. 13:00:56

@Nyuszomuszo83: pusza, Nyusza ! Köszcsi az ajcsit !

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:05:34

@mentoros lecsó: Jóóóó reggelt! Keserű csokit neked küldtem, de nem keserűséggel, remélemszereted, meg küldtem egy sörös csokit is (Pilsner Urqelle van a közepibe :D )
szerintem a madárfészek az egy fostos bugybók kreálmánya! :D :D :D Pusza Mesterem!

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:09:03

@Maximista vagyok: ez remélem nem cm és átmérő! :D :D :D

Maximista vagyok 2018.12.06. 13:15:42

@Nyuszomuszo83: ez a magasságom és a szélességem :D

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:16:50

@Maximista vagyok: Áhhháááá akkor manófalvi vagy! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 13:17:15

Definíciók:

Csoki: -tesztoszteron majom, viagra-farok crash test dummies
Ánusz:-faszfej, pojáca, leghosszabb munkaviszonya, amikor modellt állt a saját mellszobrához
Greg: -műanyagbuzi
Roli: -középszerű pedellus, egy kispolgári attitűd
Hunor: -steril plakátfiú, vértelen, sótalan, savtalan
Lacika:- megélhetési villalakó, Vox Flatus (rapfinghang)

Adri: - többdimenziós csernobili postagalamb, allergiás Joker
Vivi: -az ősi mesterségből élők gátlástalanságának ideáltípusa, a kurtizánok fénylő mementója
Zsu: -egy félreértés
Renyke: -cselédmentalitású moho sapiens
Era:- retrográd zörej, önásó

Udvariatlan bolond: - az esernyős fickó a Duna közepén

Maximista vagyok 2018.12.06. 13:18:25

@Nyuszomuszo83: ilyen hobbitka, kis genyó, de nekem van saját illemem (Renis is sötét mint az éjszaka, ráadásul bunkó is)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 13:22:57

@Maximista vagyok: te retek, nekem meg nem válaszolsz :D

Maximista vagyok 2018.12.06. 13:35:29

@úgymond olvasó mmkk: :D:D:D:D:D csak abban az esetben vállalom ha a ma esti BV-ben Miku alkalmából nem lesz rajta más csak egy Mikulás sapka, lejjebb már úgy se nagyon van...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 13:41:19

@Maximista vagyok: kolléganőm nem érti, mitért fuldoklok itt a gép előtt :DDDDDD fúj, te vadállat :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:52:36

@Maximista vagyok: A pici csajokat csípem, a pici pasikat nem! :D És nekem is van saját illemem! CSak nem értem miért a köcsög Greg kapott rózsaszín táskát meg tolltartót, mikor én vagyok Barbie!!!! :D

VAN ÚJ POSZTCSI!!!! hogyvolt.blog.hu/2018/12/06/valo_vilag_9x32_tortvonal_es_minusz_jel

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:56:43

@mentoros lecsó: Valamiért pont erre tippeltem nálad, kivéve a chilit! :D Másik posztcsi alatt talizunk!
süti beállítások módosítása