Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X 31 – "Vannak lexikális tudásaim"

2018. december 05. 17:30 - Bruti

vlcsnap-00033_2.jpg

Bajusszal indítjuk az adást, és csak most jöttem rá, hogy a csávó durván kopaszodik, ezért az a büdös nagy félrefésült frufru a homlokán. De mondjuk, nem fáj ez, meg a mai világban már olyan hajat ültetnek be neki, amilyet akar, szóval szarni bele. Viszont a villában újabb csodás hét indult, az iskolahét, amit én kifejezetten kedvelek, mivel az agyhalottak itt mindig sziporkáznak.

vlcsnap-00001_2.jpg

A reggel Bergendy örökzöldjével indul, amiből az ébredező zombik már sejthetik, hogy mi vár rájuk. Van, aki kifejezetten örül ennek, pl. Roli, vagy Rúdlénylány, de a legtöbben átgondolják hiányosságaikat, és inkább visszafekszenek a picsába. Zsuzsu különösen, hisz szerintem ő az egyetlen a VV-k történetében, aki egy hónap alatt sem bírta megszokni, hogy veszik a kamerák, így mindent ennek megfelelően csinál. Ha valaki lebolondozza, akkor nem a vélemény a baja, hanem, hogy „ország-világ” előtt mondják. Most is attól fél, hogy kiderül róla, nem ő a legfényesebb izzó a csillárban.
A padok ismerősek lehetnek a VV fanoknak, hisz minden évadban itt vannak, az egyikbe konkrétan Kárszeg Krisztián és Mircike neve van belevésve, gondolom egy nagy fasszal körbevéve. Ünneplőbe öltözés után érkeznek a tanárok, az öreget már ismerhetjük, és most kapunk mellé egy matek, ill. egy énektanárt. Csoki persze már megy spanolni, de ezek nem ilyen villakarakterek, vagy percemberkék, velük nehezebb dolga lesz, mint mondjuk egy full suttyó Radiccsal.

vlcsnap-00011_2.jpg

Rúdlánylény jó szokása szerint már fel is vette a tempót, átlényegülve szavalja a Cinege cipőjét Kebabnak és Adrinak. Kebab végül megjegyzi, hogy őt nem érdekli se a töri, se az irodalom, mivel a „régi írók annyira ócskák voltak. De a legnagyobb probléma, hogy álszentek, a kurváikat meg múzsának nevezték". Kész bazmeg, minden pozitív jelzőt  visszavonok, amit eddig Kebabról írtam, mert ez valójában egy igazi idióta.
A tanítás egy szintfelmérővel kezdődik, aminek tétje is van, hiszen kiderül melyik agyhalott kerül a normális osztályba és melyik a gyépések közé. Ánusz az első, aki kapásból felismeri a főneveket, és bár szerinte nem bántóan okos, de nem is sík balfasz, mert nem csapja el a busz az utcán. Jól van. Rúdlánylénynak bár fingja sincs a műnemekről, de azért eltalálja, legalábbis az epikán kívül mindent hallottam tőle. A matek már nem megy ennyire, pl. 6000-nek a 10%-át olyan 60-1000 közé saccolja, ami nem is rossz egy rúdtáncostól.

„Vannak lexikális tudásaim, van egy szókincsem, megvan minden ahhoz, hogy én remekeljek!”

- véli a riportban, én meg nem tudok vele vitatkozni.


VV Ribi kérdése: Sorolj fel három operát. Hát azt már nem, mert ő gyűlöli a színházat, meg a népdalokat! De ez hogy a faszba jön mondjuk Verdi Aidájához, arról fingja sincs. Persze értem én, Ribi életében nem járt még színházban, így teljesen természetes reakció, hogy gyűlöli az ismeretlent. Arra a kérdésre, hogy mi az opera azt bírja mondani, hogy "egy olyan színházban előadott mű, amit mély, vagy magas hangon rikácsolnak". Itt láttam először az énektanár tekintetén, hogy legszívesebben beleállítana a nyomorult fejébe egy hangvillát. Következik Kebab, akiről nem gondoltam feltétlen, hogy egy MTA tag, de ennél lényegesen többet vártam. Valamiért az gondolom, hogy melegeknek az átlagosnál magasabb intelligenciájuk, tehetségesek, na, de ez bazdmeg! Fingja sincs ki az a Jumurdzsák, hacsak nem bandita, Bornemissza Gergely valószínűleg antialkoholista (!!!), Dobó Istvánról meg végképp nem ugrik be semmi. Adri is csúnyán leszerepelt, na meg a másik, magát kibaszott eszesnek tartó Era is csak kapálózott, mint cigánygyerek a a vizesárokban. Aztán persze bent már megint nagy volt az arca, hogy ő bizony tudta volna Kebab kérdésére az összes választ, mint pl. az egri várkapitány nevét, aki most kurvára nem jut eszébe, meg ott volt még a várban az a Dudovics ember is. Ja bazmeg, az is várban volt, csak a helyszín nem stimmel, no meg az évszázad, és persze a név. Roli a főokos se bírja kinyögni a finnugor szót, az ugorról meg az ugrás jut eszébe. No, de érkezik Zsú, akit mindenki lenéz, mégis meglepetésre messze a legjobban teljesít. Kebab közben már megkúrná a matektanárt, mi meg elmegyünk szünetre.

vlcsnap-00003_3.jpg

vlcsnap-00004_3.jpg

Visszatérve újra Zsú remekel, majd érkeznek a szellemi fogyatékosak. Lacika kérdése, hogy mi az ige, de szerinte ez így becsapós, mert az több jelentésű. Ezt senki sem érti így megkérik mondjon egy igét. Rövid gondolkodás után, rávágja: lekvár. LEKVÁR BAZDDDDDMMMMEEEG LEKVÁR!!! visítok fel, és végre ennek a jószágnak is megvan a beceneve. Matek: 480-ból vonj ki 240-et, majd 120-at. Itt már a kivonás jelentését sem igen érti. Ének: - Hány hangból áll egy oktáv? - Egy. Na takarodj a picsába!


„Nem nagyon fog most az agyam, mert 28 vagyok”


- nyilatkozza Lekvár a kedvenc trombitafolyondáros pólójában. Igen ez egyébként életkori sajátosság, emlékszem, 28 éves koromban én is lebutultam egy moha szintjére, de aztán elmúlt.

vlcsnap-00032_2.jpg

Jön Csoki, aki meglepetésre már olvasni legalább tud. Kérdése: mi a melléknév? És basszátok meg, ez egy igazi hülye. Fogalma sincs, hogy miről beszél, de igazából eltalálja, én meg fetrengek a röhögéstől. A népdal kérdésre elkezd valami afrikai nyelven kvartyogni... hát énektanár legyen a talpán, aki ebbe bele tud kötni itthon.

vlcsnap-00025_3.jpg 
Jönnek az eredmények: Rúdlény, Ribi, Krisztiánusz, Hunor, Era, Roli és Zsú a normál csoportban folytatják a tanévet, míg Lekvár, Kebab, Adri és Csoki mennek a gyépés terembe.
A sulihoz szervesen hozzátartozik a menza is, szóval érkezik Marika néni és az ő gulyáságyúja, amiből osztogatja a jól ismert michelin csillagos kajákat. Egyedül Csoki nem eszik, mert ő „olaszcsávó” és, mint ilyen nem burkol menzakaját, de egyébként nagyon kedvesen bánik az öreg konyhás nénivel.
Mára ennyi, ja meg volt még egy kérdés: Mi lesz Csoki és Reni kapcsolatával? A a nézők 55%-ban azt felelték, hogy Csokinéger félre fog lépni. Hogy kivel, azt még nem sejtjük, bár túl sok lehetősége nincs.

Címkék: 18+ vv9
425 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2018.12.06. 08:23:54

@Angora Cardi: basssz... maga kis lekvár! ma nagyon jó formában van!:)

Angora Cardi 2018.12.06. 08:23:59

@,,: Ne dícsérgessen mert elszállok magamtól

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:24:23

@Angora Cardi: ne nekem, en is ugy kaptam valakitol :))))))

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 08:26:02

@Angora Cardi: Nyufi, voltak itt jó dolgok azért, segg hülyék! Én várom a Reni-Era mai cicaharcot, konkrétan ha nem járna kizárás, tuti átment volna az orosz ápoltak szintjére. Ott ütik egymást nem kicsit! Ofő úgy fogja vissza Renyhét és tegnap csak a keddet láttuk! Szerintem eszkalálódik a gyűlölet benn egymás iránt. Ha Ánusz nem pakoltatja magára a jeleket akkor lehet megint Era lesz akit kiválasztanak vasárnap, ő meg kiviszi Renit! Onnantól az a kérdés mit akarnak a szerkik, Reni és Csoki nyűglődést és szerelmi szál folytatást vagy Era duzzogós, hisztériás hadarását! :) Csoki azért nagy forma, bárhol bármikor kimagyarázza magát az afrikai dumával. A riportban elmondta fogalma nincs milyen táncot lejtett. Igaz keveset látunk belőlük, de akkor is úgy érzem Csoki nem szállt el annyira, mint Era mikor visszatért a győztes párbajról!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:26:03

@Angora Cardi: kedves kisasszony, kedvessége egészen meghat. kérem, hadd fejezzem ki nagyrabecsülésem, és tiszteltessem a kedves szüleit, amiért ilyen illedelmes kisasszonyt neveltek magából.

Costanza 2018.12.06. 08:28:02

@,,: kerdezzuk meg vago istvant, vagy gretsi laszlot? amugy nekem bejon ahogy forgott az illemtanar szeme, kene valaki aki hangosabban ordit mint ezek a vadallatok es van tekintelye, csak legyen mar kuss neha picit tobb tartalommal...............................

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:29:38

@Angora Cardi: nem tudok eléggé hálás lenni az illetőnek, egészen bearanyozza a napjaimat. át fogom adni kedves üzenetét, amennyiben érkezésem lesz rá. megkérdezhetem, hogy szolgál a kedves egészsége?

2018.12.06. 08:35:57

@temperepempe: : törekedjünk arra, hogy gyermekünknek legalább ötszáz szavas szókincse legyen – akkor jó eséllyel kiselejtezik a szereplőválogatáson.
Egyszerű mint a 2x2=e*mc2

Angora Cardi 2018.12.06. 08:37:11

@Nyuszomuszo83: Nem tudom kedves Nyúl kisasszony, engem ez már nem szórakoztat. Csokoládé úrfi igen kulturálatlan, mint aki nem csak iskolát, de még társadalmat se igen látott. Renáta kisasszony számomra értékelhetetlen, az iszapbirkózás sem szórakoztat. Era kisasszonyt inkább szívlelem.

2018.12.06. 08:37:22

@Nyuszomuszo83: köxi a virgáncsot :-)

Angora Cardi 2018.12.06. 08:38:58

@úgymond olvasó mmkk: igen kedves kérdését köszönöm, szerencsés vagyok, elkerül a téli meghűlés. Kegyed hogy van eme zord téli reggelen?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:39:43

@temperepempe: ma illedelmes vagyok és udvarias, ezért kenetteljes és méltóságos hangon csak annyit jegyeznék meg a fentebbi publicisztikával kapcsolatban, hogy vannak értelmes emberi lények is ebben a korosztályban, nem csak éjszakai pillangók, és pillangókat futtató marcona fiatalemberek.

Angora Cardi 2018.12.06. 08:40:43

@úgymond olvasó mmkk: Kedves szavai büszkeséggel töltenek el, kedves édesanyám szívesen fogadta szavait. Az Ön kedves felmenői is büszkék lehetnek Magácskára.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:41:06

@Angora Cardi: drága hölgyem, amint elfogyasztom forró teámat, még szebb lesz a mai napom. csupán meg kell keresnem azt az illetőt, aki eltüntette a citromlevemet.

2018.12.06. 08:41:58

Hunor Roli kész van a gyökerektől. Mondjuk én nem bírtam volna ki ütés váltás nélkül. A box jót tenne nekik oldódnának a feszültségek ha már a xex fokozza

Angora Cardi 2018.12.06. 08:42:58

@úgymond olvasó mmkk: Citromlevét eltűntető illető megtalálása esetén tartózkodjék annak kézzel való illetésétől.

2018.12.06. 08:44:57

Na megyek állásinterjúra. A munka szót tudnák értelmezni az bentlakók? Zsun kívül kinek volt normális munkája. A rendőr nem számít bele

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:45:40

@Angora Cardi: finom úrihölgy vagyok, csipkekesztyűvel, soha nem illetnék senkit arcon a kezemmel. erre a célra tartok alkalmas inkvizíciós eszközöket, ma a kerékbetörőt szedtem elő a raktárból.

2018.12.06. 08:45:55

@Angora Cardi: és ne legyen mosatlan

Angora Cardi 2018.12.06. 08:47:14

@úgymond olvasó mmkk: Említett eszköz használata indokolt, mindig vigyázzék be ne szennyezze kacsóját. Esetleg lábbal is illetheti a tolvaLY alfelét nevési célzattal.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:48:45

@Angora Cardi: természetesen letakaríttattam e nemes eszközt a megfelelő személyekkel. sajnos a bal lábam ma nincs a legjobb állapotban, a jobb lábamat meg nem pazarolom tolvaLYokra.

Angora Cardi 2018.12.06. 08:51:53

@úgymond olvasó mmkk: Fel való háborodásomat szeretném fennhangon kifejezni a közlekedési eszközön randalírozó egyének végett. Rendőr!...

Angora Cardi 2018.12.06. 08:53:59

Osztozom I. Erzsébet cukorszeretetén. A mai napon Miklós jóvoltából mindannyian bővelkedjünk csokoládéban.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 08:53:59

@Angora Cardi: Nagyon helyes, hogy hangosan és érthetően fejezi ki felháborodását. Aki nem tud kultúráltan közlekedni a közlekedési eszközön, az annyit is ér. Csukja be az érzékszerveit, kedvesem, nem önnek való látvány a randalírozás. A rendőr sajnos beköltözött a villába, így intézkedést nem tud foganatosítani.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 09:00:43

@Angora Cardi:

Tisztelt Angora Cardi Úrhölgy!
Kedves Nyuszi!

Megértem a fenntartását Csokoládé úrral kapcsolatosan, mivel viselkedése egyre inkább hasonlít egy majomra. Ezen kijelentésem miatt elnézést kérek a majmoktól, ők nem tehetnek róla, hogy egy kiszabadult közölük, ez által a majmok fajtáját lealacsonyítva jár-kel kis hazánkban!
Erika kisasszony egyre reménytelenebb számomra, eltekintek további támogatásától mostanság. Megfelelő ellenfél esetén átgondolandó számomra az ő által képviselt karakter további benn maradása.
Renáta királykisasszonyról az a véleményem, hogy attól még nem lesz hercegnő, hogy kinyílik előtte a Tesco fotocellás ajtaja. Nemének szánalomra méltó képviselője, aki egyedileg viselkedik, sajáton illeme van, mint ezt megtudhattuk tegnap. Ráadásul nem áll távol tőle az értetlenkedés, mellyes iskolás társait idegbajba kergeti. Szereplési vágya túlontúl megmutatkozik, mivel mára bizonyosságot nyert azon tény, hogy nincs nélküle összefoglaló, míg mások egy csendes sarokban is tudnak fotoszintetizálni egy teljesen bekamerázott objektumban! Renáta kisasszony meghatározó személyiség ezen területen, efelől semmi kétség.
A többiekről úgy gondolom egy későbbi esetleges megkeresés alkalmával tudunk nyilatkozni.
Amennyiben kérelemmel fordul Hivatalomhoz, a törvényi szabályozásnak megfelelően, 3000 Ft illetéket köteles leróni!
Remélem érveim elnyerik tetszését és véleménye megegyezik az általam felsoroltakkal!

Üdvözlettel:
Nyuszomuszó

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 09:01:29

@Telepácia Paic Róbert: A csokikat nem láttad? Az is volt! :D

Angora Cardi 2018.12.06. 09:03:07

@úgymond olvasó mmkk: Fülem és orrom bánta az incidenst. A rendőrt szavazzuk ki, Ön aki hivatalnok, terjessze elő javaslatomat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 09:04:08

@Angora Cardi: Rögtön fogalmazom a beadványomat, amint hoztam egy másik ügyben határozatot. Sajnos a határidők szorítanak, mint ebéd után a szoknyám dereka.

Angora Cardi 2018.12.06. 09:07:08

@úgymond olvasó mmkk: Maga is szereti a csokollládét, nemdebár?

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 09:10:31

@Angora Cardi: Azt, amelyik be van zárva az akolba, azt nem. Ezen felül az epres milka csokoládé kivételével mindegyiket preferálom, úgymond. Meg is látszik rajtam.

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 09:15:47

Most futottam át az estit, és örömmel nyugtáztam a tényt, hogy ismét felcsáklyáztunk a szellemi Kékestető csúcsára. Az egész öfi kvintesszenciája (pedig nem süllyednék egy bizonyos szint fölött, egy bizonyos alá) a gyalázatos tény, mely szerint Ánuszt kiütném az anabolikus mellékhatás ártalmaiból. Nem is illetném néven ( a köptetőt kérem így a patikában) ezt a magaskultúrában és pallérozott műveltségben jártas hermafrodita ösztönlényt.
Még csak nem is köszönnék, még csak nem is tegezném( Köszi Kozma atya).
Csak úgy, Bammm.... Amikor kifelé fordított lábfejjel, terpeszjárásban közelítve tornyosul egy védtelen nő fölé...Na akkor....!!!!!

Maximista vagyok 2018.12.06. 09:43:18

Reggeltet, irány a bánya!

bel ami 2018.12.06. 09:44:47

Szerelmes a Nap a Holdba,
A Hold meg a csillagokba.
A csillagok az egekbe,
Én a Zsuzsu két szemébe,
sejde…
szép szemébe.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 09:55:03

@bel ami: Megértem rajongásod, ezt az egyet elismerem, Zsu a legszebb a bentiek közt, csak ne szólaljon meg és az arcberendezése maradjon nyugodt! :) A vers csudálatos! Jár a Mikulás csokija! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 10:13:20

@bel ami:
van nekem egy imakönyvem,
velenézek, hull a könnyem,
az van abba beleírva:
a szerelem tesz a sírba

bel ami 2018.12.06. 10:15:09

@Nyuszomuszo83:
Ha megszólal, zene füleimnek,
arcocskája balzsam a lelkemnek!

BarBwire 2018.12.06. 10:21:05

Pirosas jó reggelt mindenkinek! Tele a puttony? Megjött a Miki (kinek hogy , így vagy úgy)

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 10:21:10

@Nyuszomuszo83: Valóban bájos a pofija, csak ez a bárgyú -lütyő tekintete ne volna!!!

BarBwire 2018.12.06. 10:23:49

@Udvariatlanbolond: Az utóbbi időben sajnos csak ennyire képes ez a Homo Erectus.
Engem rettenesen zavar az, hogy Ánus taktikája jelenleg annyiból áll hogy van egy púpja, és azt szorongatja.

Angora Cardi 2018.12.06. 10:24:46

@Nyuszomuszo83: Instállom kisasszony de mai bokros teendőim nem engedik, hogy hosszan válaszoljak, mindenesetre véleményemhez tartom magam, további szép napot kívánva belemerítkezem a mai napi teendőkbe.

bel ami 2018.12.06. 10:26:03

@úgymond olvasó mmkk:
az van abba beleírva:
Zsuzsu nélkül semmit se ér
ez a qrva
élet.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 10:29:47

@Udvariatlanbolond: Legalább a tekintete nem olyan Schmidt Máriáé, az lenne még igazán szépséges! :D
Szép a szeme jól állna benne a 100-as szeg! :D Vagy szép szemének nincsen párja! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 10:33:00

@Angora Cardi: Kivánom legyen Önnek a legcsodásabb napja! A sok csokinyuszit amit küldtem nem a húsvétról tettem félre, csak szóltam a manóknak hogy neked, Piros nyuszinak és @BarBwire: -nak külön e célra nyuszikás csokit juttasson!
@Udvariatlanbolond: Megkaptad szivecskés csokijaim, vagy a virgácsot fel kell építenem a Mikulás bácsinak?

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 10:33:43

@BarBwire: Ez a másik képtelenség! Hogy egy emberfélének akkor teljesedik a közérzete a kiteljesedésbe, amikor egy kistáska csimpaszkodik rajta éjjel nappal? Nem értem a megközelítést.
Dante pokla szerelemsziget ehhez a műviszonyhoz képest....

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 10:34:44

@Udvariatlanbolond: műiszony! :D :D :D műuszony! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 10:44:45

@Nyuszomuszo83: Szemesnek áll a világ! Schmidtmari Dózsalaci körül tekint ő...
A másik szem a bankszámlán pihen...hálás dolog a kancsalság. DDD

BarBwire 2018.12.06. 10:49:17

@Udvariatlanbolond: És mondjuk ERRE mi nem vagyunk kiváncsiak. Örülnék neki, ha magára pakoltatná a jelet, és menne haza a szerelméhez.

2018.12.06. 10:52:10

Mi jó az értelemnek
Kacagni ott, hol szívek megrepednek.

Tragédiának nézed? nézd legott
Komédiának, s múlattatni fog.

Kétséges rang-e hát szellem, tudás?
Homályos származás-e a sugár,
Amelly az égből homlokomra szállt?
Hol van nemesség, más ezen kivűl?

Megy-é előbbre majdan fajzatom,
Nemesbedvén, hogy trónodhoz közelgjen,
Vagy, mint malomnak barma, holtra fárad,
S a körből, melyben jár, nem bír kitörni?

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 10:54:29

@BarBwire: A fickó egész lénye determinál, tehát ha ellene visongok, az nem acsarkodás, hanem lélegzetvétel. Valahogy így : " Apu ökölbe szorult keze vagyok!"....DDDD

csincsilla72 2018.12.06. 11:09:39

@BarBwire: Szerintem készül rá. Menne már nagyon.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 11:11:56

Menjen Ánusz! Semleges de nagyon! :) Ahogy Shrek mondta: Jobb kint, mint bent! :D

d0oriii 2018.12.06. 11:19:09

rtl.hu/rtl2/valovilag/belevalovilag/szep-vagy-era-szep

na jóóóó, ez de kínos volt nézni. Most ő ezt komolyan elhiszi, mennyire szép? És mennyire kellemetlen volt az a rész mikor mondja, hogy de reggel azért nem vagy szép, és fel sem veszi, meg se kottyan neki.

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 11:19:32

@csincsilla72: Pénzért jött az a senkiházi, ám a belső meggyőződés és a külső reakció közötti szakadék, néha furcsa produktumra képes....Olyan, mint a halasztgatott fogfájás!
Húzás előtt belső para, majd te vagy a legnagyobb hős!!! Ánusz méretpróbát akar Csokker nyomdokán...

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 11:22:26

@Nyuszomuszo83: A nullához konvergál a visszatérés esélye..., csak nem tudja a pupák!

GENERATI 2018.12.06. 11:23:08

nem sok ideje vannak bent még, de én már csinálnék egy egészség hetét, fogyással, edzéssel, mert már rájuk fér. és azt nézem, hogy még nem is feltétlenül az alkohol fájna nekik, hanem a CIGIT vonnám meg arra a hétre (vagyis 5 napra), na akkor mennyi veszekedés ordítás lenne? :D lángolna minden és mindenki

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 11:26:56

@BarBwire: @csincsilla72: @Nyuszomuszo83: Mikor látta valaki, hogy egy fiúba áll bele?
Ki hallotta a fölényeskedését mondjuk Hunorral, akár a nála jóval gyengébb fizikumú Rolival?

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 11:33:54

@Nyuszomuszo83: Marcipán szívecskét küldtél nyusza?

Maximista vagyok 2018.12.06. 11:50:11

Mikula alkalmából mindenki meg lesz parittyázva! A lányok kétszer!

bElannaTorres 2018.12.06. 12:03:26

@Maximista vagyok: csak annyi, hogy Győzike fog beöltözni

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 12:10:12

@Maximista vagyok: Győző lelkesedve vár a BV stúdió raktárában

BarBwire 2018.12.06. 12:45:05

@úgymond olvasó mmkk: nekem az érmés kérdés lett rossz.

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 12:48:07

@Udvariatlanbolond: Pontosan azt, de csak azért mert én is azt szeretem, de nagyon! :)
azért nem tudja a pupák, hogy esélye sincs a visszatérésre, mert a kommentek amiket beküldtek nem savazták eléggé, inkább biztatóak voltak számára, ez által erősnek érzi magát! Jól pofára esik majd! :D De szerintem nem lesz annyi vér a pucájában, hogy magára pakoltassa a jeleket!

2018.12.06. 12:51:38

@moletty: lehet olyan hogy 73/17 ?

BarBwire 2018.12.06. 12:52:57

@mentoros lecsó: akkor te már szupernormál csoport leszel.

2018.12.06. 12:53:02

Jóóóóó Rhhhegggelit !

Kedves ornitológiában jártas Olvtársak !
Vivi fején milyen madár rakott fészket ?

2018.12.06. 12:59:06

@Udvariatlanbolond: csodálom a türelmed... az én kezem sokkal hamarabb elszabadult volna...

2018.12.06. 13:00:56

@Nyuszomuszo83: pusza, Nyusza ! Köszcsi az ajcsit !

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:05:34

@mentoros lecsó: Jóóóó reggelt! Keserű csokit neked küldtem, de nem keserűséggel, remélemszereted, meg küldtem egy sörös csokit is (Pilsner Urqelle van a közepibe :D )
szerintem a madárfészek az egy fostos bugybók kreálmánya! :D :D :D Pusza Mesterem!

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:09:03

@Maximista vagyok: ez remélem nem cm és átmérő! :D :D :D

Maximista vagyok 2018.12.06. 13:15:42

@Nyuszomuszo83: ez a magasságom és a szélességem :D

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:16:50

@Maximista vagyok: Áhhháááá akkor manófalvi vagy! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.06. 13:17:15

Definíciók:

Csoki: -tesztoszteron majom, viagra-farok crash test dummies
Ánusz:-faszfej, pojáca, leghosszabb munkaviszonya, amikor modellt állt a saját mellszobrához
Greg: -műanyagbuzi
Roli: -középszerű pedellus, egy kispolgári attitűd
Hunor: -steril plakátfiú, vértelen, sótalan, savtalan
Lacika:- megélhetési villalakó, Vox Flatus (rapfinghang)

Adri: - többdimenziós csernobili postagalamb, allergiás Joker
Vivi: -az ősi mesterségből élők gátlástalanságának ideáltípusa, a kurtizánok fénylő mementója
Zsu: -egy félreértés
Renyke: -cselédmentalitású moho sapiens
Era:- retrográd zörej, önásó

Udvariatlan bolond: - az esernyős fickó a Duna közepén

Maximista vagyok 2018.12.06. 13:18:25

@Nyuszomuszo83: ilyen hobbitka, kis genyó, de nekem van saját illemem (Renis is sötét mint az éjszaka, ráadásul bunkó is)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 13:22:57

@Maximista vagyok: te retek, nekem meg nem válaszolsz :D

Maximista vagyok 2018.12.06. 13:35:29

@úgymond olvasó mmkk: :D:D:D:D:D csak abban az esetben vállalom ha a ma esti BV-ben Miku alkalmából nem lesz rajta más csak egy Mikulás sapka, lejjebb már úgy se nagyon van...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.06. 13:41:19

@Maximista vagyok: kolléganőm nem érti, mitért fuldoklok itt a gép előtt :DDDDDD fúj, te vadállat :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:52:36

@Maximista vagyok: A pici csajokat csípem, a pici pasikat nem! :D És nekem is van saját illemem! CSak nem értem miért a köcsög Greg kapott rózsaszín táskát meg tolltartót, mikor én vagyok Barbie!!!! :D

VAN ÚJ POSZTCSI!!!! hogyvolt.blog.hu/2018/12/06/valo_vilag_9x32_tortvonal_es_minusz_jel

Nyuszomuszo83 2018.12.06. 13:56:43

@mentoros lecsó: Valamiért pont erre tippeltem nálad, kivéve a chilit! :D Másik posztcsi alatt talizunk!
süti beállítások módosítása