Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x09 – Mumford újra köztünk, a többieknek meg szabadnapja lenne

2018. december 05. 13:00 - szde

Hondo és Nia öltözködnek az esti programjuk után, a nő lép le előbb, a kulcsot csak hagyja a recepción. Miután becsukódott mögötte az ajtó, Hondo-t a húga hívja, egy bárban van, bedrogozták, és most követi egy pali. Olvastam a neten, hogy pár fiatal feltalálták azt a körömlakkot, amit ha belemártasz az italodba, és randidrog van benne, akkor más színű lesz. Szerintem hasznos találmány, ajánlom Hondo húgának is. Bátyus úton, Brie a női mosdóban van, de teljesen kiütve. Miközben viszik el a mentősök, a kezén furcsa tetkóra lesz figyelmes. A pultos nem arcokra, hanem italokra emlékszik, mondjuk, ekkora tömegben csodálkoznék, ha nem kérnék többen ugyanazt, pl rumot gyömbérrel, de hát szerencséje van, a fehér fickó, akivel Brie volt, szar borravalót adott. Ezek a hipszterek.

vlcsnap-2018-12-02-18h03m25s380.png

Deac a szabadnapján is bejött dolgozni, kell a pénz, Victor is otthon lenne a nőjével, valami pikniken, de miután leépítések vannak, inkább jön, mint hogy másnap már egyenruhába kelljen öltöznie. Rocker és Mumford csapata is bent van, Jess meg örül, hogy mindenki bejött, mert így is 10 emberrel kevesebben vannak az influenza miatt. Chris Jimmy-nek és Lucának segít rendbehozni a lakást, ami kicsit hosszabb lesz, mint a srácok gondolták, mert hát itt bizony falazni is kell, meg a tetőt megjavítani… még szerencse, hogy Chrisnek a nagybátyja az építőiparban dolgozik.

Gyógyszertárat rabol ki egy nő és egy férfi, az egyik vásárló meglépne, de rajtakapják, ami pont elég a gyógyszertárasnak, hogy puskát ragadjon, és lőjön. A nő meg visszalő. Rockerék úton, helikopterjük is van, meg operazenéjük, ami Mumford szerint szar (nem úgy volt, hogy szereti az operát?). Szóval, ez is elterelés, így felülről be tudnak ugrani a helyiségbe. Mumfordnak csini térdgépe van, de hát három ex-nejjel meg egy új asszonnyal nem könnyű az élet. A férfi szemtanú – aki meg akart lépni – ismerős Mumfordnak, mégpedig onnan, hogy a körözött bűnözők listáján szerepel. Három embert gyilkot meg tavaly, Charlie a neve. És jól meglépett, mert nem figyelt rá az egyik nyomozó.

vlcsnap-2018-12-02-18h04m10s039.png

vlcsnap-2018-12-02-18h04m48s551.png

Már az HQ-n összegzik, amit tudnak Charlie-ról. Három gyilkosság, egy emberölési kísérlet, mindezt egy sikertelen per miatt. A cég, amit perelt, ideköltözött LA-be, és most a vezérigazgatót akarja kinyírni. Szilikon Szeletelő volt a beceneve, Rocker pedig azért nem tud róla, mert sosem nézett még rá a Most wanted listára. A csapat indul a főnök házához, hátha Charlie megint megpróbálná megölni.

Hondo a kórházban, Brie szerencsés volt, hogy csak bedrogozták, és nem lett erőszak áldozata. A faszi érdeklődött iránta, italt akart venni neki, de Brie nemet mondott, és talán Liam-nek hívták a tagot. Már történt ilyesmi korábban, a nyomozó el akarja kapni az embert, de sok a dolga. Hondo szívesen beszél a másik három áldozattal, de egy eltűnt a térképről, egy Franciaországban van, egy meg nem áll szóba a zsarukkal. Lucáékhoz megérkezett a nagybácsi és unokaöcs, és Chrisnek tartoznak egy szívességgel, ezért látnak munkához, septiben.

vlcsnap-2018-12-02-18h04m59s573.png

vlcsnap-2018-12-02-18h05m31s545.png

Nia jön az HQ-ra, segíteni Hondo-nak, mert hát egy nő a nővel jobban szót tudna érteni. Ha meg is lenne a tag, akkor is csak az erőszakolók 6%-át csukják le. Rockerék a cég főhadiszállásán vannak, akkor mégsem a házhoz mentek, van játszótér is felnőtteknek, és a biztonsági főnök szerint nem fog túljutni az ellenőrzésen. Nia és Hondo a harmadik áldozattal beszélnek, a nő tényleg nem együttműködő, és csak túl akar lépni a dolgokon. Hondo azért meg ad neki egy névjegyet, ha eszébe jutna valami, hívja. A lánynak eszébe is jut, mégpedig Liam illata: rothadt tojás.

Deac és Victor észreveszik, hogy a hoszteszek ugyanolyan pólót viselnek, mint a női túsz a gyógyszertárban, és ez nem lehet véletlen, hogy Charlie és a nő pont ugyanott legyenek ugyanakkor. Luca és Jimmy cipekednek, a kerítésüknél egy kisfiú ül kosárlabdával, szemben lakik az anyukájával. Menne kosarazni, de hát nem lehet, mert nagyobb tagok foglalják el a pályát, meg anyukája is hívja. Pedig Jimmy-ék játszanának vele, inkább, mint dolgoznának a házon.

vlcsnap-2018-12-02-18h06m18s699.png

vlcsnap-2018-12-02-18h06m39s522.png

Megvan Charlie és a Nő búvóhelye, ahol már várja a Nő, kezében robbanóanyaggal. Szerencsére Mumford és Deac együttműködnek, így mindenki biztonságba kerül, Nőt meg kihallgathatják. Brie szerint az olcsó szobrászkelléknek is rothadt tojás illata van, sőt, a rothadt tojásnak is. A szórakozóhely amúgy a művészeti negyedben van, Liamnek pedig furcsa karcolások voltak a kezén. Rubina, aki segített beazonosítani Brie helyzetét előző este, az erőszakok helyszínei alapján beméri, merre lakhat/dolgozhat Liam, aki lehet, hogy inkább William, mert abból kettő is van, míg az előbbiből egy se.

Nő és Charlie egy pár, nem beszél, de van még egy csomó ricinus szabadon, valószínűleg a férfivel, hogy jól robbantson. Brie azonosítja az egyik Williamet, Hondo meg máris a munkahelyére megy, mert ha letartóztatni nem tudja, akkor elbeszélget vele. Liam máshogy emlékszik a dolgokra, szerinte Brie akarta felszedni, aki nem az esete. Majd jól el is küldi Hondo-t a fenébe, de útközben még kiszedi a kukából a kávéspoharat, hogy a rendszer DNS-állománya felismerje az erőszakolás után levett leletek között. Hondo még azért fenyeget is kicsit, majd a drámai hatást Jess telefonhívása szakítja félbe.

vlcsnap-2018-12-02-18h06m43s419.png

vlcsnap-2018-12-02-18h07m29s366.png

vlcsnap-2018-12-02-18h07m42s166.png

vlcsnap-2018-12-02-18h07m47s384.png

Helyzet van, Lucáéknak is menniük kell, pedig épp beszédbe elegyedtek a kosárpályát foglaló srácokkal, akik egy bandavezér rokonai. A cégnél előkerült a ricinus, Nő pedig úgy kapott munkát, hogy a létesítményvezetővel járt. Akinek mindenhez van hozzáférése. A pasas már meg is van halva, egy ujja pedig levágva, mert az kell a bejutáshoz. Amúgy mindenkit kizárt a rendszerből, még a biztonságis néni se tudja felülírni a parancsot: minden ajtó zárva van, Charlie pedig a szellőzőrendszer felé igyekszik, hogy úgy öljön meg mindenkit. Charlie menekül, Mumford utána, de az erősítés már nem tud bemenni, mert becsukódott az ajtó. Hondo és Rocker közben lekapcsolták a szellőzőrendszert, Mumford meg közelharcba kezd Charlie-val. Mialatt Luca felfeszíti az ajtót, azalatt Mumford elintézi a dolgokat Charlie-val.

Műszak vége, parti Lucánál, de csak Jimmy és Chris jelentkezik, mert mindenkinek dolga van. Victor például azért parázik, hogy meg kell ismerkednie a nője szüleivel. És ez nagy lépés. Mumford az öltözőben van, szarul fest. Nia bejön Hondo-hoz, aki elmeséli a Liam-sztorit, mire az ügyésznő kiakad. Jogosan, amúgy. Már a párkapcsolatát is újraértelmezi, szünetet akar tartani.

vlcsnap-2018-12-02-18h08m40s680.png

vlcsnap-2018-12-02-18h08m57s948.png

Luca és a többiek a kosárpályán partiznak, a szívesség pedig az, hogy unokaöcsnek leukémiája volt, és Chris adott neki csontvelőt. Ezt pedig nem győzi kihasználni, ha szívességre van szüksége. Megjött a kissrác, Timo is, az asztalnál meg maffiakisöcs és bandája ülnek, de játszani nem akarnak a többiekkel. Meg is érkeztek a felnőttek, akik nem éppen barátságosak, még akkor sem, ha már van világítás a pályán. Hondo meg biztosítja a húgát, hogy nem kell aggódnia Liam miatt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása