Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Álmodnak a békaemberek néma takarítónőkről?

2018. december 05. 18:00 - sixx

 shape.jpg

Guillermo del Torót a Hellboy miatt szerette meg a világ, az egyik legkevésbé képregényes képregényfilm miatt, amiben egy nem szép, nem jó főhős elképesztően jó dumával hentelte végig a játékidőt. Stílusa volt, húzása, tempója, a rendező nem foglalkozott a konvenciókkal, és konokul végigvitte az elképzeléseit.

Megosztó volt? Persze.

A Tűzgyűrű is az volt, van aki szerint mestermű, mások a mozit is messze elkerülik, ahol adták, de ezt A faun labirintusáról is le lehetne írni, sőt, a Mimic - A júdás faj című horrorjáról is. Mert del Torót legkevésbé a konvenciók érdeklik. A víz érintése egy fokkal befogadhatóbb, nézőbarátabb, mint A faun labirintusa vagy a Bíborhegy volt, de a kommersztől azért még messze vagyunk, 13 Oscar-jelölés ide vagy oda.

A sztori egy békaemberről szól, akit mindenki nagyon akar a saját céljaira (igen, még az oroszok is, dúl a hidegháború), de a lény elég hisztis, és kommunikációs gondok is akadnak vele, értsd: csak Elisa, a néma takarító ért vele szót. És ebből lesz egy néhol steampunkos, másutt horrorisztikus, de alapvetően végig romantikus tanmese, aminek a üzenete az, hogy hiába vagy más, te is pont úgy szeretsz, mint mindenki.

Tetszik, amit olvasol? Nézd meg a filmet a UPC Filmtárban, és egy 4K-s Thomson TV is a tiéd lehet! Regisztrálj itt, filmezz a Filmtárban!

(x)

Címkék: upc advent
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása