Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x30 - A király visszatér

2018. december 04. 16:42 - Chat Géza

v1.png

Ugyan véget értek a nomádpusztai hétköznapok, de a villalakók teljesen megszokták a kőkorszaki retket, a középkori patkányos parókákat, de annyira asszimilálódtak, hogy a lassan bármely tetszőleges magyar kórház állapotát felvevő, esetleg egy portóríkói putri szintjére süllyedő Való Világ Villában egyesek teljesen jól érzik magukat. A már kívül is platina szőke Kebab egy banánt szopva konstatálja mindezt, hogy ez a szügyig érő dzsuvás fos már tényleg tarthatatlan.

Itt tennék egy kis kitérőt. Én is rengetegszer jegyeztem már meg korábbi VV-s hogyvoltokban, hogy iszonyat nagy a rendetlenség. Nem is értettem, hogy lehet így élni. Persze, voltam egyetemista, kicsit azért át is éreztem az elszórt szaros alsógatyákban manifesztálódott igénytelenség audiovizuális lenyomatát, de nem tudtam hová tenni, hogy ez konstans 100 napig így van, és senki csőrét nem bassza. Ugyan a VV9-ben látható állandó rendetlenség tényleg példátlan, de amikor én és még 7 ember 24 órát töltöttünk a villában, akkor az idő alatt 3-4 alkalommal pakoltunk el magunk után, mosogattunk. Két közösségi étkezés után már nincs egy tiszta tányér. Ez a brigád meg olyan, mint Survivor Beni, aki a bemutatkozójában elmondta, hogy

Van bennem egy természetes igénytelenség.

Na, hát itt ez az ősi ösztön több lakóban is ott szunnyad. Így Kebabnak és PUA professzor asszonynak joggal tűnhet úgy, hogy rendre ők ganézzák ki a disznóólat. De most megfogadták, hogy inkább csak panaszkodnak és hagyják, hogy a már aszott hulla szagát árasztó mosogatóban tornyosuló edényhalom tovább rohadjon. Végezetül Kebab bepuszilta a banánt, majd a retkes mosogató fölé hajolva bevette a vitaminját. A biztonság kedvéért Adrival még fokozták a drámát a cigiskanapén, amikor két ténymegállapításra is sor került.

  1. Ezek arra sem méltók, azt sem érdemlik meg, hogy maguk után elpakoljanak
  2. Ki a faszom az az Era?! Tudod mennyit ér az a nő? Annyit, amennyi értékben póthajat raktak a fejére.

Merthogy Era játékára is kitértek, ami ugye abból állt eddig, hogy a vákuumpina segítségével magába szippantotta Hunort, akivel elnyünyörögve bevédték egymást, de aztán hálistennek mindenkinek kinyílt a csipája - és itt nem a Hooligans frontemberére gondolok - , hogy nem is Radics volt a VV9 Ti Tivyje, hanem Era, aki pont ugyanakkora, egyre hangosabban vekengő papagáj, mint a már említett szökik a málnás csávóka.

Eközben Reni beavatta Greget és Zsuzsut, hogy milyen volt Csokifasszal a parittyázás. Fogalmazzunk úgy, hogy a srác adottságai fordított arányosságban van a teljesítmény hosszával. Hiába méteres a kékeres, ha az aktus másodpercekben megadott hosszát egy a számokat 200-ig ismerő óvodás is le tudná számolni. Nem baj, Reni ennyitől is - hogy egy Exek az Édenbent is idézzek - szerelmesre lett baszva.

Jelzem, hogy az adás 8. percénél tartunk még csak. Jött is egy feladat: a két párbajozónak különböző tulajdonságokat szórva a mágnestáblára kellett megalkotniuk egymás profilját. Ginu egy hazug kígyó, csoki a vicces fasz, aki hisztizik, nagy megfejtések nincsenek, de Krisztián azért fölböfög egy kis gyöngyszemet.

Kétszínű is vagy, érdek is vagy…

Ha minden VV után újra kellene nyomni az értelmező szótárt, akkor a mostani verzióban az érdek szócikk mellé be is elhetne tenni Ginu fejét. 

érdek [e v. ë] főnév -et, -e [ë, e]

Fontos, hasznos, szükséges dolog, amely vkinek, vminek sorsát, helyzetét előnyösen érinti, alakítja; vkinek, vminek a java, haszna, szükségessége; Ginu.

Lásd a gyakorlatban:

A Magyar Népköztársaság … következetesen védelmezi az ifjúság Ginuját. (A Magyar Népköztársaság Alkotmánya)

A feladatnak vége, ugrunk oda, hogy Ginu eszkalál némi feszkót. Mindjárt kiderül, hogy mit, nyugi. Reni félig kilógó picsával leül Csokifasszal, hogy akkor hogyan is volt ez a hármas szövetségbe oltott parittyázás, amit Erával és Renivel képzelt el? Hisz Ginu erről tájékoztatta imént. Mi ez, geci - teszi fel a kérdést Csokker, aki ezzel a lendülettel meg is indul a friss 4D szempillás már egy fokkal igényesebb, update-elt falusi tésasszony barátné Erával és az érintettekkel megbeszélni ezt. Ginu pont zuhanyzik, de ez senkit nem zavar, így Csokító végig tudja stírölni Ginut, miközben szappanozza magát. Csokifasz nem is tud koncentrálni nője és Era szájkaratéjára, mert megdelejezte a habos csöcsben és langymeleg vízgőztől megduzzad szeméremajkakban mímelt vadító hónaljborotválást. A vita végül nem fajul addig, hogy a két lány kitépje egymás póthaját, így miután Csoki kiélvezte az ingyen mozit, el is takarodtak fürdőből.

Reni kálváriája viszont nem is ez a vélt vagy valós hármas szövetséges szitu volt, hanem az, hogy a prbaj napján, avagy az időszámítás szerint szex után 1. napon a Csokimikulás úgy kerülte őt, mint villát fényesre nyaló Kebab és Adri a nyugiban hagyott gecis zsepit. Mi lesz így most - sodorja magát tiszta depresszióba a leány, de Zsuzsu megnyugtatja. 

Belehiteted magadba a rosszat

Reni azt mondja, hogy ő a kinti világban se szexelget, erre tessék, itt tárogatózott ország és világ előtt, de tényleg, a Blaháról fordult vissza a CNN, hogy tudósíthassanak róla az esti híradóban. Reni megbánta a 3 perces kefét a portórikóival. Zsuzsu beleveri az agyába, hogy majd a párbaj után kell leülni és megbeszélni az érzéseket, de Reni csak réved a semmibe az Áder bajszát megszégyenítő sűrűségű szempillái alól, és egyre csak görbül lejjebb a szája. Komolyan, egy résnyire hagyott ablakon bepréselődő két agysejttel rendelkező poloska is felfogta már, hogy nem érdemes ennyire túlgondolni a dolgot, de Reninél már bebootolták a fuldokló hangú, olcsó sminket Joker-maszkra síró pityergést. Érkezik is Mr. Stühmer, aki nyom pár puszit  lány fejére, és így már oké is minden. 

Dzsoki megvívta a nagy csatát, visszatért. Reni várta is már, mint az állat.

Kint is néger, bent is néger, bennem is néger

Kiabálta az udvaron. Csoki úgy élte meg az egészet, mintha az életéért harcolt volna. Azt mondja a Hunor fingjától bepállott szoba közepén, hogy jó érzés visszajönni. 

v8.png

Végül még Reni volt az, aki nyugtával dicsérte a napot, és elmondott egy olyan királyi hasonlatot, ami keményebb, mint az Exkalibúr. Az alábbi idézet pedig elrettentő példa lehet a szóismétlésre.

Úgy éreztem magam, mint egy királynő, aki csatába küldte a királyát. A királynő nem tudja, hogy a királlyal mi történik, csak bízik benne, hogy a király épségben visszatér a királynőhöz, hisz nagyon komoly csatába küldte. És megmondom az őszintét, már kezdtem felkészíteni magam arra, hogy mi van akkor, ha a király nem tér vissza a csatából és a királynő egyedül amrad a várban. De ahogy tudtam, hogy a király ott van, visszatért, a király és a királyság védelmezve van, egy fedél alatt vannak, a király és a királynő együtt hajtja álomra a fejét, tényleg nyugodt érzés.

Ennyi volt. Plusz még Zsuzsu rottyantott egyet a Ginu által ott hagyott szaros palacsintán. Megkérdezte, hogy igaz-e az, hogy Csoki Ginu után őt vitte volna ki tetemre? Igaz, mert amikor Ginu a játék feladásával fenyegetőzött, akkor pont akadt valami vihar a biliben vele kapcsolatban, így  kizárásos alapon őt választotta volna. De azért nem utálsz, ugye? - kérdezi Zsuzsu. Nem. Akkor indulhat az RTL év végi tartalék büdzséjének alkoholos italok elfogyasztása útján történő eltüntetése party. 

Végezetül itt egy fiú, akiről most se készült kettőnél több vágókép, pedig saját bevallása szerint nem egy villamanó, akit az egyik feladathoz szükséges kellékek bevitelekor kibaszásból bezártak az agyhalottakkal, hanem egy igazi bábjátékos, aki hamarosan nagyot fog robbanni. Én már építem is az udvarban az atombunkert, hogy túléljem ezt audiovizuális napalmot.

Mellékes szál: Krisztián intézett egy csokor rózsát a két lábon járó Félmilliós Póthajnak. Volt kis himi-humi, kis szárazbaszás. 24 óra múlva ennél jóval ridegebb beszélgetés beszélgetés zajlott le köztük: Krisztián közölte, hogy szarik bele, hogy a lány mit gondol és/vagy akar, mert legközelebb ő pakoltatja magára a jeleket. "Te nem is kellesz ehhez, leszarom mit gondolsz." - mondta a XXI. századi trubadúr Lala, aki meg is állapította, hogy 

Két dolog biztos ebben a világban: a halál és az, hogy én nyerem meg ezt a kibaszott játékot.

 v2.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2018.12.04. 16:52:42

Köszi Gézu, már hiányoltalak :) És jó lett!

..ső

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 17:08:08

Gézu, ha így folytatod, a Lacika fanclub mellé csinálok egy Gézu fanklubot is.

bElannaTorres 2018.12.04. 17:10:10

Gézu nagyon jó lett az öfi! Köszi:)

Maximista vagyok 2018.12.04. 17:15:14

nájsz lett az összefoglaló!

Maximista vagyok 2018.12.04. 17:21:47

@úgymond olvasó mmkk: 12 nyelven tudok, Laszika tanított a nyugiban

Maximista vagyok 2018.12.04. 17:25:50

@úgymond olvasó mmkk: adok neked ilyen ajakgecit, bekened magad aztán bárkit el tudsz küldeni a picsába! ez is Laszikától van, erről komponálunk most egy rap slágert. odáig van meg, hogy idézem:

Dikk!

moletty 2018.12.04. 17:35:36

@úgymond olvasó mmkk: Mit is mondhatnék erre? Ezt : jesztudéj !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 17:53:37

"...Úgy éreztem magam, mint egy királynő, aki csatába küldte a királyát. A királynő nem tudja, hogy a királlyal mi történik, csak bízik benne, hogy a király épségben visszatér a királynőhöz, hisz nagyon komoly csatába küldte. És megmondom az őszintét, már kezdtem felkészíteni magam arra, hogy mi van akkor, ha a király nem tér vissza a csatából és a királynő egyedül amrad a várban. De ahogy tudtam, hogy a király ott van, visszatért, a király és a királyság védelmezve van, egy fedél alatt vannak, a király és a királynő együtt hajtja álomra a fejét, tényleg nyugodt érzés...."

Gyaloggaloppban volt ilyen szép a királylány, aki valójában fiú volt ,csak ott pusztult a vártoronyban :))

Ginu miért nem küldte el a retekbe ezeket a faszokat a zuhanyzóból ?
Rejtély marad számomra.
Úgy leordítottam volna a fejüket hogy a kérdést is elfelejtették volna :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 17:54:08

Greg banán szopós képét talán nem kellett volna betűzni :(

bElannaTorres 2018.12.04. 17:57:02

@szociál: Erát? Túlüvölt mindenkit, a végén felmegy a vérnyomásod és inkább csak hagyod a fenébe. Meg csoki is ilyen. Reni még legalább néha le tud állni, de ő a cukit játssza nekünk

Tegnap amúgy Erától az is kiderült, hogy csinálni kell a műsort, tényleg radics kettő a csaj. Alig várja hogy legyen miért kiabálni.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 17:57:46

@Maximista vagyok: annyira mély, annyira költői, istenem!

@moletty: :** :)))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 17:58:34

@szociál: köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 18:05:33

@bElannaTorres:

Renyhe hiába jácca a cukit, mikor kijön a dáde vére és piál akkor tényleg olyan mint egy dakota törzsfőnök.
Erát meg homlokon kell lőni egy távcsövessel csak akkor hallgat el, riportban is hogy kiosztotta a vanmensójával Hunort :)
Szép kis monológ volt :)

@úgymond olvasó mmkk:
mire te bogár ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 18:08:54

@úgymond olvasó mmkk:

nézd meg az összefoglalót, majdnem kihánytam a belemet.

na ezért nem bírom a buzikat, mert nem veszik észre magukon hogy gusztustalanok.

még hogy a lelkeket szopkodja, hihető :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 18:14:00

Valaki elárulná miért olyan nagy tudomány HD-ben felpakolni a videókat ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 18:16:47

@úgymond olvasó mmkk:

09:40

Ánusz és Csoki hozza a Radics féle paréj stílust
Ez a videó lehúzta volna Csokit a pitsába, nem lett volna 70%.
Fasznak a párbaj után mutatják meg, miért nem egy nappal a párbaj előtt van ez a feladat ?

www.rtlmost.hu/valovilag-p_7684/valovilag9-30-resz-c_12226225

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 18:18:06

@szociál: két és fél percnél járok, de már háromszor megállítottam, hogy szörnyülködhessek. rossz véged lesz.

bElannaTorres 2018.12.04. 18:22:09

@szociál: :D kevés ehhez, de nem lett volna egyébként rossz terv. A nézők szeretik az ilyen gagyi csajokat és vicces alfa párjaikat valamiért.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 18:22:46

@úgymond olvasó mmkk:

ezt a hörcsögképú Pumped tolót de nem bírom , fujj.
20%-a se lenne senki ellen sem :))
Zsu ráverne 85-öt :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 18:24:24

@bElannaTorres:

Azt viszont nem mondhatjuk hogy nem lesznek legszebb pillanatai Renyhének, konkrétan a csajok közül csak ő szerepel kb 200%-on tolja :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 18:26:45

@Maximista vagyok:

:)))))

igen mondta :)

szerepálma ez volt :)

Maximista vagyok 2018.12.04. 18:28:52

Remélem Baukó lesz ma a BV-be. Már rég köptem le a TV-t.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 18:34:18

azok a csodálatos szponzorpillák

,, 2018.12.04. 18:37:58

Nem látom heverő és nyuszómuszó avararját, kezdenek sorban letörölni bennünket

,, 2018.12.04. 18:39:38

Kivéve a maximistát persze, mert ő bjútiful

Maximista vagyok 2018.12.04. 18:42:28

@,,: próbálok rákészülni az esti adagra, már csak az ital erősségét kell belőnöm hogy vv kompatibilisra igyam magam.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 18:43:54

@,,: majd egyszercsak nem tudok kommentelni, aztán akkor mi lesz? (semmi :D)

Kamiko555 2018.12.04. 18:44:10

Kedves Chat Géza! A VV-k határozottabban jobban fekszenek,mint a Survivor!:-P Szóval,köszi,nagyon jó lett!:))

d0oriii 2018.12.04. 18:46:26

valamiért Vivi és Renyhe imádják ha a "pasijuk" úgy beszél velük mint egy kutyával és eszükbe se jut visszaszólni:o ha rajtuk múlna a nőknek a mai napig nem lenne szavazati joguk:D

bElannaTorres 2018.12.04. 18:48:28

@szociál: ez igaz :)

@d0oriii: a nézőknek ez tetszik valamiért. Le vannak maradva sokan :) Nyerő páros 2-ben is ha a közönség szavaz akkor basáskodó Gáspár és gagyi nője győz. Szerencsére vivi nyert a fecsójával.

moletty 2018.12.04. 18:50:30

@úgymond olvasó mmkk: Én akkor annyira elkeserednék hogy...hogy...
hogy IDESZARNÉK bánatomba !

,, 2018.12.04. 18:50:40

@úgymond olvasó mmkk: elporladunk a való életben is, nem nagy ügy

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 18:54:36

@,,: Itt vagyok tündérem, olvastam vissza hogy szörnyülködtök Greg banánszopásán!

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 18:57:35

@d0oriii: Mert Renyhe szerint is normális ha egy nő ellentmond akkor meg kell verni. Mondja ezt pont ő! Nagyon nagy sötétség honol piciny fejükben!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 18:58:09

@moletty: hülye :D

@,,: annyira mélyek és bölcsek vagytok ma

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 18:59:05

és még mennyi empátia és tolerancia is szorult ma mindenkibe, el vagyok képedve

bElannaTorres 2018.12.04. 18:59:25

@Nyuszomuszo83: engem valamiért nem zavar, az már inkább, hogy szerintem eggyel sötétebb lett a szemöldöke mint kéne, vagy a haja világosabb, nem tudom..

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:01:51

@bElannaTorres: mármint hogy sötét van a fejében az nem zavar???

bElannaTorres 2018.12.04. 19:04:11

@Nyuszomuszo83: kevésbé amúgy mint ez az önimádás. Egész nap az ablakokban nézegeti magát..

Androido 2018.12.04. 19:06:48

@bElannaTorres: Ja, az nézne ki normálisan, ha a hajtöve és a szemöldöke nagyjából egyszínű lenne. Tehát most nagyon világos szemöldök kéne neki. Ahogy nő le a haja meg kopik a szemöldökfesték, egyszer csak összeér.
Reninek is jó hernyósra festették ki. :D

,, 2018.12.04. 19:08:15

@úgymond olvasó mmkk: én most az infinity wars végére gondoltam, hogy mi történne velünk, ha törölnék a profilunkat. Annyira nem szántam mélynek:)

,, 2018.12.04. 19:10:00

@,,: wars=war, nem tudok írni se:/

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:11:35

@bElannaTorres: Hiú ez ered abból Renyhénél hogy lefogyott, ezért nézegeti magát, mert érzi, hogy hízott. Amúgy az is látszik szerelmeset, de majd felnyílik a szeme. De szerintem nem annyira sötét mint mutatja. Aki igazán sötét az a Zsuzsu. Ott nagyon nagy a baj. Szerepet így nem lehet játszani, még ha utasításba is kapta. Beteg egy lány, elképzelhetőnek tartom ő lesz új BB Évi, meg fogja részesíteni a hírnév ha kijön a Veléából és még jobban mélyre süllyed saját lelkének mocsarában! De ez az én véleményem!

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:13:08

@,,: Jelentkezem mindkét kezemmel, látod, ugye??? :D

BarBwire 2018.12.04. 19:24:53

@Nyuszomuszo83: kevesen bírják józan ésszel a hirtelen jött hirnevet.

bElannaTorres 2018.12.04. 19:26:20

@Nyuszomuszo83: róla mindig azt gondolom hogy nem annyira hülye mint amilyennek látszik

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 19:29:17

@Maximista vagyok:
Remélem ma Győzi lesz, rég rókáztam az ölembe

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:30:47

@BarBwire: Így van! Nagy teher és nagy nyomás!
@bElannaTorres: Ha Zsuzsu, akkor de, ha Renyhe akkor egyetértek! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 19:31:40

@Nyuszomuszo83:

A jutubon randalírozik egy meleg csávó, polgárpukkaszt és büszke rá hogy külföldön férfiporsti, meg hogy ő szereti ezt az életstílust és mindenki aki nála kevesebbet keres kapja be.
kb így tolja.
Nem is értem hogy még él az ilyen, egy kukákba szokták a hasonlók végezni.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:32:09

@szociál: nyertél, hánytál elég vagy konténert kérsz és tartsam a buskid? :)

katemoss 2018.12.04. 19:32:53

@szociál: ekg! Rühellem pumped csaját! De nem értettem pontosan, ezek szerint Zsuzsut akarja kivinni??

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 19:35:13

@Nyuszomuszo83:

majd tarcsa az úgymond , ő szereti tartani :)

@katemoss:

pumped csaja Vivike ?
Zsut bárki viszi ki, az kint marad :))))
Azt hiszik gyenge, közben meg egy ország szurkol neki :))))))))

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:37:23

@szociál: naaa pont erröl beszéltem fentebb. Ezért nem csípem őket! Az ismerősöm tök aranyos srác mikor nincs vele ez a kretén. Együtt utaztunk vonaton, beszélgettünk, majd ez a srác mindig csókolgatta az ismerőst -társaságban sem kultiválom az egyfolytában egymás szájában matatást-és olyan kérdéseket intézett felém amiből világos lett hogy én nem gondolkodom normálisan, a hetero szex nem normális.. addig nem voltak ellenérzéseim, ott hányni tudtam volna. Provokált, várta mikor akadok ki. Később ismerősöm privát üzenetben bocsánatot kért miatta. Őt nem ítélem el, aranyos srác, de ő üdítő kivétel...

bElannaTorres 2018.12.04. 19:38:18

@Nyuszomuszo83: igen Renyhe, Zsu az más, ő úgy sötét, hogy naiv, abban nem téved, hogy így akár nyerni is lehet
rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-zsuzsu-kemenyen-kiosztja-a-villatarsait
Ez már régebbi, de úgy látja, ahogy sok néző ..

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 19:40:37

@szociál: ja, visszaolvastam. tartom szívesen a fejed, mókus

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:41:39

@szociál: Úgy látszik a szefóst kell sztárolni. Csak én lennék hülye hogy nekem ez nem jön be, idegesít és irritál???
Pumped csaja Ánusz!
Úgymond-nak átadlak! (Nekem itt az uram, nem rosszalkodhatok! Udvariatlamom kipenderít a Paradicsomból a végén!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 19:41:43

@Nyuszomuszo83:

És ezek után mondják rád hogy homofób, nem bírom ezt a képmutatást.
Kíváncsi lennék meddig bírnák ki egy ilyen affektáló izgő mozgó homi mellett egy légtérben, pl egy elakadt liftben.
Egy ilyen tesztet megcsinálnék, vagy egy hivatalban, kandikamera indul, egyből megváltozna annak is a véleménye aki meleg párti.
Ezért bírom a Kulkát is és a Steiner Kristófot mert nem játszák a buzit túl.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 19:43:36

@Nyuszomuszo83:

Ja igen, ne adjunk új nevet a játékosoknak mert nem bírom követni :)

@úgymond olvasó mmkk:

fogjad galambom.
igaz úgy elég nehéz hogy végig a szoliban heversz :)

MosóMaca 2018.12.04. 19:44:45

Lacika bölcs! Megnéztem a vvlog-ját,csatlakoznék a fanklubhoz! Parasztok előre!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 19:46:17

@szociál: szaunát akartál mondani, cicavirág, de a kedvedért kijövök onnan :)

Angora Cardi 2018.12.04. 19:48:28

Éljen bástya beatbox Lacika

,, 2018.12.04. 19:49:26

@bElannaTorres: én nem értem a zsu-mániát, nem sajnálom, maximum a környezetét, családját, akinek együtt kell élnie vele, és el kell viselnie a rohamait.
Mert ezek azok, és gyanítom, hogy teljesen kikészít vele minden körülötte levő l normális embert, de mivel egy önző dög, leszarja.
Tökmindegy kivel megy ki, nem szavaznék rá, még akkor sem, ha Krisz, Csoki vagy Vivi ülne mellette.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:50:35

@bElannaTorres: Buta,buta,buta, beszélni nem tud, a mondatai értelmetlenek. Nem kell diploma ahhoz hogy valaki értelmes mondatokat kreáljon! Személyisége ott is megnyilvánult, hogy felmászva az ágyra beszél, eztel akarva érvényt szerezni szavainak!
Szánalomra méltó! Vállalom , rühellem a csajt! Az ilyet kerülöm messziről mint a leprást! Én kérek elnézést!

,, 2018.12.04. 19:50:55

@Angora Cardi: szija! Ma morci vagyok, de megvártalak mielőtt lépek:-

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:53:52

@szociál: Sajnos a Krisztián nem ugrik csak a mókusánusz! :)Reni Renyhe, Csoki Csokesz! :) a többieket nevükön hívom! :D

bElannaTorres 2018.12.04. 19:54:52

@Androido: :D addig is ki kell bírni ezt a látványt. Reni amúgy tényleg ijesztő volt, csoki már nem győzte a párbajon is hangoztatni, hogy neki csak haver

Viszont csak kaptak fodrászt, meg műkörmöst is, Erának is helyrehozták a haját, legalábbis most nem láttam rasztásnak

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 19:55:59

@,,: Tudtam én hogy te osztod a nézeteim!

bElannaTorres 2018.12.04. 19:57:15

@Nyuszomuszo83: az elején szinte mindenki hülyébb volt, riportban sokkal normálisabban beszélnek, meg amikor kijönnek - kivéve radics. Persze értem mi a baj, engem survivorben a naiv tamás irritált ennyire, ránézni is alig bírtam, sötét hülyegyerek.
Úgy látszik fiúban jobban zavar :DDD

Angora Cardi 2018.12.04. 19:58:45

@,,: cija örülök, hogy "látlak" picit, morcira küldök egy kis virtuális momoát :) linkelni nem tudok de fejből-fejbe szuggerálom, na érzed már, hogy segít?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 19:59:52

@úgymond olvasó mmkk:
Ja szauna, már szét gozolted a burad.

@,,:
Az én ertekrendebe nem fér bele anusz.
Konyoruletbol szavaznék zsura.
Néha vicces mert alkalmatlan az életre, aki a tábla csokit késsel szeletelni az éhen halna egyedül.
Kell neki a segítség, Legyen boldog egyszer egy parbajon.
Anusz meg folytassa a meleg pornót kint.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 20:00:11

@bElannaTorres: azt nem néztem, nekem nemre való tekintet nélkül zavar és nem azért mert annyira okosnak tartom magam, hanem mert félek, hogy a sötétség magával ránt mint a futóhomok. Regionális énem nem engedi ezt meg! :) Ennyike! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:00:55

@szociál: a hivatalban meglepően normálisan tud viselkedni az emberek többsége (kb. 70-30 arányban)

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 20:01:30

@Nyuszomuszo83: engem, telefon néha életre kel és azt hiszi okosabb!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:03:04

@Angora Cardi: @szociál: hogy én mennyire nem tudok számolni, még jó, hogy itt vagytok, és megteszitek helyettem

OriginalBlackMamba 2018.12.04. 20:04:08

Soma lekevert Anikonak egy sallert a konyhafőnökben

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 20:04:15

@úgymond olvasó mmkk:
Győzi szokik így számolni.
Tegyék be a sulihetre :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:06:10

@szociál: ja, a párától olyan a hajam, mint az oroszlánsörény, nyau

bElannaTorres 2018.12.04. 20:06:23

@Nyuszomuszo83: én csak egy embert ismerek aki ennyire sötét, rokonom persze :D nagy magyar, naiv, hülye elméletei vannak, szerintem valahol olvassa, kórházak nem kellenek, nőgyűlölő, és sorolhatnám nagyon sötét. Annyi hogy rá kell hagynom. Múltkor nem hagytam rá, két lépcsővel feljebb állt hogy onnan magyarázzon, akkor már csak bólogattam, az anyja meg a többi rokon előtt mégsem hülyézhetem le. Meg amúgy is mit lehet tenni.

bElannaTorres 2018.12.04. 20:06:57

@Nyuszomuszo83: szóval tudom miről beszélsz :DDD

Angora Cardi 2018.12.04. 20:07:40

@úgymond olvasó mmkk: nyehehe
@Nyuszomuszo83: túl magas labda volt Nyunyukám :DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:09:23

@szociál: kiskutya :)

@Angora Cardi: matekzsenikkel vagyok körülvéve, megnyugtató :D

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 20:09:26

@bElannaTorres: Tisztelet Neked, én küldtem már el rokont is a búbánatos pichába! Igaz egész nap zrikákt és degradáló kijelentéseket tett, megérdemelte. Ezért érdemeltem ki az undok, utálatos, kiállhatatlan nevet! Néha büszke vagyok rá! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:11:08

@Nyuszomuszo83: Zsu legnagyobb drámája, hogy okosnak hiszi magát, holott egy antropológiai zsákutca. Ezért a túlartikulálás, ezért az elnyújtott affektálós szóvégek, hiszen az a kényszerképzete, hogy jelentősége van a mondandójának.

bElannaTorres 2018.12.04. 20:12:02

@Nyuszomuszo83: :D jobb is, mert úgy már nem akar majd észt osztani neked :))
Nekem még marad a jól bevált elkerülő módszer :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 20:16:18

@Udvariatlanbolond:
Én szánom, de 10 percig nem bírnám ki mellette.
De ha választanom kell csoki vagy anusz vagy Zsu szerepeljen, akkor a csokuszeletelo mellett döntenek.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:16:19

@Udvariatlanbolond: persze, Jenő szerelmes belé, azért kotyvaszt

nicu71 2018.12.04. 20:18:10

@MosóMaca: Üdv a Lacika klubban yeahhh!!!

,, 2018.12.04. 20:18:58

@Nyuszomuszo83: igen, ebben mindenképpen!
@Angora Cardi: működik a telepácia, már látom is magam előtt!:)
@szociál: ha segíteni akarsz neki, segíts. én biztos nem fogok, nekem ő sekutyámsemacskám, csak egy akárki egy tévéműsorból

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:19:52

@úgymond olvasó mmkk: Fogyott ez a faszi, neeem??? milyen jók lehetnek a kaják!!DDD

bElannaTorres 2018.12.04. 20:20:16

@úgymond olvasó mmkk: az kölcsönös ahogy látom, panyik már meg van főzve

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 20:20:27

Jó estét.
Köszi a posztot, Gézu, jó lett ismét. :)
Most már a metrón is hülyének néznek, hogy mit röhögök itt magamban. :)

,, 2018.12.04. 20:21:16

@Angora Cardi: "Vágesz?"
Csak nem lacikát néztél?:)

Angora Cardi 2018.12.04. 20:22:42

@nicu71: yeah
@,,: telepácia vágesz alklub
@úgymond olvasó mmkk: bástya, nem paraszt :DD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:22:52

@Udvariatlanbolond: hát, ha Soma invitálna a pultjába, ráadásul úgy, hogy vegyem le a felsőmet, lehet nekem is elmenne az étvágyam :D

@bElannaTorres: tuti. nekem nem jön be Jenő, szomorú kiskutya feje van sokszor :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:23:34

@Angora Cardi: megnéztem a vlogját, i m á d o m ! Lacika for president :DDD

Angora Cardi 2018.12.04. 20:23:47

@,,: de de, már kétszer is :D

,, 2018.12.04. 20:25:21

@úgymond olvasó mmkk: múlt héten voltam új fodrásznál, elmagyaráztam neki előtte, hogy fél éve hajvasalásmentesen, beszárításmentesen élek, csak hullámosban tolom, erre fogta magát, beszárította a hajam és hajvasalóval csinált olyan loknikat, amikkel gyárilag bementem. Mondjuk én vagyok a láma, hogy nem szólok, de fodrásznál mindig Stockholm-szindrómám van.

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:25:26

@úgymond olvasó mmkk: A tévében imádom Somát, de a közelében behúznám a farkam, mint a tacsid!! DDDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:26:20

@Udvariatlanbolond: a kérdés mára: létezik-e egyáltalán zsákutca, vagy csupán szemünk tökéletlensége láttatja velünk?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 20:26:31

@,,:
Nem azt mondom hogy nyerje meg, legyen egy jó napja.
Anuszt nem tudom bekategorizalni akkora faszh.

,, 2018.12.04. 20:27:40

@szociál: szerintem is egy fasz.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:27:41

@,,: az enyém elő se meri venni a jelenlétemben a hajvasalót, mert rángatózni kezdek tőle :D az ilyen minek megy fodrásznak, nem értem

@Udvariatlanbolond: borzasztó! duplaborzasztó!

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:28:40

@MosóMaca: Köszi,,DDD,,De nézz rá...katasztrófa a nő..., Képzeld mondjuk a magyar tanárát az isiben...Így képződik az a rengeteg pályaelhagyó pedagógus...DDD

nicu71 2018.12.04. 20:30:54

Amugy a Konyhafőnökben minden csaj extrém hajfonatokkal van felszerelve. Ez most ennyire menő? Risztovnak van a legbonyolultabb körmönfont, Panyiknak se piskóta, Ancsinak csak egy kis szerény amit en is meg tudnék fonyni. Talán

MosóMaca 2018.12.04. 20:31:42

@Udvariatlanbolond: el sem tudom képzelni,milyen lehet huzamosabb ideig együtt lenni vele. Szerintem komoly baj van a toronyban. A mimikája,hagszíne,gesztusai folyamatosan túlkompenzálást sugalnak nekem. Szerintem ő sokszor megkaphatta már,hogy buta ezért akarja ennyire komolynak láttatni magát.

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:33:31

@úgymond olvasó mmkk: Igen,elmúlt 7 óra és befigyelt Einstein...DDD,, Hiába a régi szemináriumok felbuggyanó ébersége...DDD

bElannaTorres 2018.12.04. 20:34:16

@MosóMaca: aki ennyire buta annak már nem mondják, ez olyan mint amikor felszed az ember öt kilót akkor mondják neki, hogy hova hízol, ha húszat akkor nem mondanak semmit :D

MosóMaca 2018.12.04. 20:34:20

@nicu71: Úgy hallottam, Kulcsár Edina celeb őnagyságának hajfonatos biznisze van. Gondolom leszerződtek

MosóMaca 2018.12.04. 20:35:02

@bElannaTorres: gyerekként gondoltam. De tényleg pusztító a nő

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:36:56

@bElannaTorres: de a barna szemére kap egy halvány pirospontot :))

@Udvariatlanbolond: éberség, persze, 19:05-kor már nyitott szemmel aludtam :D

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:39:48

@MosóMaca: Pontosan, mint a vasárnapi ebédnél az asztal körül rohangáló hülyegyerek...
Ha hagyod, tovább őrjöng, ha rászólsz besértődik...Kezelhetetlen! Egy pszichológust, fertályóra alatt vízszintbe küldene...!!!

bElannaTorres 2018.12.04. 20:42:05

@MosóMaca: igen, de én neki drukkolok ettől függetlenül.

Ha a nézőket nem érdekli hogy csoki mekkora fasz, ezzel szemben vivit kővel várják kint, akkor én Vivinek is drukkolok, valakinek kell :)

MosóMaca 2018.12.04. 20:42:50

@Udvariatlanbolond: sírva adná vissza a diplomáját és egy tripladupla vodka mellől hívná a dílerét valamiért,amitől felejthet

MosóMaca 2018.12.04. 20:44:15

@bElannaTorres: nincs ezzel nekem bajom. Uncsi is lenne,ha mindenki egy zászló alatt állna

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:46:14

@MosóMaca: Vagy a kezelő doki küldte a villába,,,addig is megszabadult tőle!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:46:20

@Udvariatlanbolond: @MosóMaca: nekem ilyenből kétnaponta jut három, egymás után. most pedig kérem azt a tripladupla vodkát :DDDD

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:48:01

@úgymond olvasó mmkk: Az idő is épp oly relatív, mint az általad említett zsákutca..:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:49:15

@bElannaTorres: ha lenne gyengém, a barna szem lenne :D

MosóMaca 2018.12.04. 20:49:25

@úgymond olvasó mmkk: lehúztam 10 évet a kereskedelemben,most is sokat foglalkozok ügyfelekkel. Tudom,miről beszélsz

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:50:07

@Udvariatlanbolond: hozzál vodkát, három után egy schopenhauerbe oltott einstein leszek :D

MosóMaca 2018.12.04. 20:51:10

@úgymond olvasó mmkk: ...és mindezt holt nyelveken folyékonyan beszélve

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:52:18

@MosóMaca: nálunk azt szokták mondani, hogy aki még nem iszik, az majd fog :D

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 20:53:55

@úgymond olvasó mmkk: Akkor ajánlom a Bergson szubjektív-időelméletét...
Becsiccsantva kiváló!!!DDDD

bElannaTorres 2018.12.04. 20:55:06

@úgymond olvasó mmkk: tudom tesó, csak a lélek számít :)

Greg milyen sokszor kiesik a szerepéből, hogy csak a belsőt nézi, ehhez képest Erával a legnagyobb baja a rasztás haja meg a zsíros hasa. Már direkt igénytelenkednék előtte

csincsilla72 2018.12.04. 20:56:07

@bElannaTorres: Igazából nem értem, miért kell pár hétre fodrász, műkörmös. Ha nem tudja kezelni azt az ocsmány póthajat, akkor ne rakassa fel. A sajátját meg csak képes megmosni és megszárítani egyedül. Manikűrkészletet, körömcsipeszt pedig minden bizonnyal vihetnek be, 18-plusszos embereknek ez sem okozhat gondot.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:56:39

@Udvariatlanbolond: ha megmondanám, hogy mikor voltam utoljára becsiccsentés közelében.. hajaj

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 20:57:43

@bElannaTorres: természetesen, én csak lelkekkel kezdeményezek szexuális kontaktust

csincsilla72 2018.12.04. 20:58:03

@MosóMaca: Zsuzsu butuska és nagyon komoly komplexusokat hordoz magával. Anyuéknak nem ideengedni kellett volna, hanem pszichológushoz vinni.

MosóMaca 2018.12.04. 20:59:59

@csincsilla72: igen. És igaza van annak,aki azt mondja,hogy BB Évi szinten végezné,ha ez a műsor ma is akkora durranás lenne,mint anno volt. Manapság szerencsére már csak pár perc hírnév,aztán kuka

mobilos perpetuum 2018.12.04. 21:00:42

@Udvariatlanbolond: Antropológiai zsákutca. Ha Zsu az, akkor még nyolcat felsorolhatok neked.

bElannaTorres 2018.12.04. 21:01:15

@csincsilla72: szerintem próbálják a lányokat szépen tartani, csak ezért vannak beválogatva, dugni meg kiabálni. Nem is nagyon kerestek mást. Meg beraktak egy hülyét, de úgy látom nem újdonság múlt évben is volt egy, szeretik ezt a karaktert. Most mindnek nagyon hosszú műkörme is lett, mert az a szexi, meg nem látszik a retek alatta

Angora Cardi 2018.12.04. 21:03:07

@bElannaTorres: Aztán két nap múlva lemarják magukról a karmokat.

Lynette21 2018.12.04. 21:03:34

@nicu71: Meg mi dig jobb, ha be fonva a hajuk, mint amikor szall ossze-vissza a kaja folott! Fujjj! Viszont Toman Szabinanak csak felig volt befonva es a masik fele folyton a szemebe logott... Na ugy se tudnam hordani huzamosabb ideig a hajamat, az tuti.

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 21:04:51

@mobilos perpetuum: Most, hogy mondod, csak pont ő volt porondon...Amúgy ekg!

cudarka670 2018.12.04. 21:06:04

Én már nem láttam vasárnap óta a műsort, csak itt olvasom...
Szóval 3 perc volt a légyott? Akkor Ginu jobban járt, komolyabban megdolgozták

csincsilla72 2018.12.04. 21:06:13

@bElannaTorres: Hát, műkörömtől és filcesedő póthajtól nem lesz szép senki. De ez az én szuvenír véleményem :-)
@MosóMaca: Igen, az ő esetében van ilyen veszély. És most nem csak BB Évire, hanem Fannira is gondolok. Ő sem végezte jó helyen.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:08:20

@mobilos perpetuum: Bocsi, de szerinted mi? Defektes a csaj! Ennyike! Én kérek elnézést! :)

MosóMaca 2018.12.04. 21:08:44

@csincsilla72: ez a csaj konkrétan abba bele fog roppanni,ha rákeres a nevére a neten miután kijött.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:10:57

@,,: Fátylat rá, már szép ismét, de rosszabb volt mint Era szénakazla! :D

cudarka670 2018.12.04. 21:11:32

@bElannaTorres: hát igen, ő gyönyörűen néz ki....

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:12:04

@cudarka670: Csokiból kifogyott a nugátkrém!

cudarka670 2018.12.04. 21:13:55

@csincsilla72: Zsunak nem okozott gondot a körömcsipesz?! Dereng ilyesmi, mikor elvesztette karmait!

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:16:16

@cudarka670: nem tudta hogy kell használni, a törölközőt nem tudta maga köré tekerni, a szójaszósz meg a bárbekjú!

cudarka670 2018.12.04. 21:16:50

@Nyuszomuszo83: Hát már régen volt Ginuval, hamar ment a dolog....

cudarka670 2018.12.04. 21:17:53

@Nyuszomuszo83: Zsu egy, különleges "emberfajta".... A törölközős is nagy volt, tényleg

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:18:08

@cudarka670: ügyes fiú, egyes! Ez már kárrier lesz Kovinál! Gyorstüzelő Csoki!

mobilos perpetuum 2018.12.04. 21:20:35

@Nyuszomuszo83: Amit 24 órából mi látunk szerkesztett anyagot, abból kijöhet bármi, de a villalakóknak nincs gondjuk Zsuval való együttélésben. kivétel a csokimajom, aki, ha nem Ginut, akkor Zsu-t vitte volna ki. rtl.hu/rtl2/valovilag/megszereztuk-ezt-gondoljak-egymasrol-a-villalakok Nagyobban, olvashatóbban ki tudtam menteni, de segítek a felső sor az, kivel nem tudnak együtt élni. Zsu-t senki nem írta fel.

bElannaTorres 2018.12.04. 21:25:51

@cudarka670: mindig magamnak vágom legalább nem ér csalódás :)

MosóMaca 2018.12.04. 21:26:42

@mobilos perpetuum: azért azt se felejtsük el,hogy kik szavaztak. Az IQ szintjük nem a legmagasabb és mint tudjuk,az minél kisebb,annál befolyásolhatóbb az egyén. A bandavezér kikáltja közellenségnek,a birkák meg mennek utána...

cudarka670 2018.12.04. 21:33:30

@katemoss: ja, én is ezen gondokodtam. Talán Erát? Vele nem nagyon jött ki a civilizációs héten, viszont most ő Vivivel jóban van. Reni utálja Vivit, viszont őt meg Csoki miatt nem... Bár lehet VVV nem érdekli, mert etek szerint lesza.ja....

bElannaTorres 2018.12.04. 21:33:53

@csincsilla72: igen, nem értünk hozzá valószínűleg, szerintem a párnaszáj sem szép, meg a vastagon rajzolt fekete szemöldök sem, és nyáron sem a csizma :)))

mobilos perpetuum 2018.12.04. 21:34:27

@MosóMaca: De nem látták, mit ír fel a bandavezér. Mindenki előbb felírta, utána összesítettek. Bajusz bent volt velük, nem tudtak összebeszélni. Az, hogy milyen az IQ, az RTL sara, ők válogattak. Na itt mindenki 130-on felül. Vagy nem.

cudarka670 2018.12.04. 21:34:38

De Ánusz bárkit kivihet, mert szerintem kiesik....

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:35:03

@mobilos perpetuum: viszont Greg a múlt héten elismerte, hogy hosszú távon nem lehet elviselni Zsuzsut! (igaz greget sem, az affektálásával.) Csoki pedig, ha nem lett volna Ginu, akkor Zsut vitte volna. Lásd tegnapi öfi!

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 21:36:29

@mobilos perpetuum: Nem az a kérdés vetődött fel, hogy kivel képtelenség együtt élni, hanem az, hogy ki a leg-ostobább..Amennyiben ez a kérdés merült volna fel, Zsu vitte volna a pálmát.
Ha, és amennyiben bármelyikkel is együtt kéne élnem, valószínű, hogy a lány az első ötben benne lenne...

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:37:15

@mobilos perpetuum: lényeg a lényeg és ezen nem veszünk össze baj van vele, a többivel is! Egyik sem normális! ;)

MosóMaca 2018.12.04. 21:37:53

@mobilos perpetuum: de ha előtte már napokig az volt a téma,hogy csoki utálja és nem lehet vele együtt élni,akkor nyilván elült az a mag...

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:40:44

@bElannaTorres: tesaaa nem ám úgy jársz mint Csoki!

bElannaTorres 2018.12.04. 21:46:33

@Nyuszomuszo83: :D nagyobb a mozgásterem pár milliméternél :DDD mondjuk most véletlen rövidebbre vágtam de még így is váll alá ér :)

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 21:48:24

@bElannaTorres: amúgy ügyesebb is vagya garantáltan! Megnyugodtam! :D

nicu71 2018.12.04. 22:01:55

Ejj de rajos zara ing van Petyuson

Schlomo Goldberg 2018.12.04. 22:02:49

Iskolahét, elmebajnokság

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 22:03:17

Reny bugyója is már XL-es

Cimili 2018.12.04. 22:03:33

láttam lacikát, nyújtózkodott:DDDDDDDD

Cimili 2018.12.04. 22:04:20

@Udvariatlanbolond: úgyúgyúgy:DDD sokat hízott.

Schlomo Goldberg 2018.12.04. 22:04:40

Vivike mint egy eszelős ezzel a hajszerkezettel

Cimili 2018.12.04. 22:05:13

zsu nem akar sulit, minyá sírni fog. nagyon sz@r matekból.

Maximista vagyok 2018.12.04. 22:06:29

Ez aztán az alja lesz...

makosnudli 2018.12.04. 22:07:34

Szocial jol mondta tegnap. Ezt a hetet Zsuzsu nyeri. Nalam mar most nyert : D

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 22:08:19

Uhhhh!!!Ez kész! Afrika zászlaja!! Jesszumpepi!

Schlomo Goldberg 2018.12.04. 22:08:29

Afrikának hoyg néz ki a zászlaja? - Adri

Angora Cardi 2018.12.04. 22:08:49

Ofő bácsi stabil vv stábtag.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:09:03

Iskolahét, jeeeeeee
Matek tanár lányaim angoltanárának a férje.....

Cimili 2018.12.04. 22:09:07

jönnek a tancsik, az ofő ugyanaz, mint minden évben.

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 22:09:27

Régi arc,,,már harcedzett!!!

Angora Cardi 2018.12.04. 22:10:44

@Cimili: szegény ha csak logikája nem lenne..

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 22:10:50

@Angora Cardi: Az a csajszi kemény lesz,,mint egy smasszer,,tuti matekos!

Cimili 2018.12.04. 22:11:53

száraz szivaccsal törlik a táblát, engem meg kirázott a hideg.

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 22:12:01

Bassz,tévedtem...ének,,,DDD

Angora Cardi 2018.12.04. 22:12:08

Rebeka cuki énektancsi

MosóMaca 2018.12.04. 22:12:50

ILLEM ÉS ERKÖLCSTAN (jelentsen a szó bármit is) ghhhecccccik

makosnudli 2018.12.04. 22:13:06

PUA rühes? Vagy vmi idegi alapu viszketegsege van? Rendre vörösre dörzsöli az arcát orrtól lefelé. Kuldjenek mar be neki vmi gyogyszertari kenocsot

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 22:13:06

Oföbának fülci? Kapja az instrukciókat?

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 22:14:26

Vauuu,,,tudnak versül...!! LOL

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:14:39

Mondtam én Renyhe lesz az eminens, a mindent tudo. A múzsák a kurvák greg szerint! :)

Cimili 2018.12.04. 22:15:41

@Csakazértis én vagyok a királynő: akivel csoki majd kint is fogja tartani a kapcsolatot, mert nagyon csípi?

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 22:15:47

Lacika milyen édi,,Kihúzott derékkal a hátsó padban...

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:15:52

Jéééé most figyeltem Petyára, cigányvajdának öltöztették! csudás!

OriginalBlackMamba 2018.12.04. 22:15:54

Zsuzsu a legnagyobb arc, ahogy az arcába temeti a kezét

Angora Cardi 2018.12.04. 22:15:57

Attól, hogy buta vagy zsuzsánna.

Cimili 2018.12.04. 22:17:07

@Nyuszomuszo83: háááát, elég sok kurva volt múzsa, és ő csak ezekre emléxik. mondjuk nem véletlenül.

Angora Cardi 2018.12.04. 22:17:13

Vannak lexikális tudásaim - Reni

Schlomo Goldberg 2018.12.04. 22:17:50

6 ezer forintnak mennyi a 10 százaléka
ezer Reni
nem
60 Reni
600
vannak lexikális tudásaim - Reni

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:18:46

@Cimili: azt nem láttam, kivel akarja tartani. A szakállas kisöregre gondolok.

Angora Cardi 2018.12.04. 22:19:05

Nem vagyok ott lexikálisan - Zsu

Cimili 2018.12.04. 22:19:20

püának kriszta tiszta gyagya frizurája van.

Angora Cardi 2018.12.04. 22:21:08

Zsu feje tanulmány a shetét ordít kifelém

Cimili 2018.12.04. 22:21:10

zsu nézése haláli:DDDDDDDDDDDD

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:21:21

Zsu be van szarva. Nagyon rástresszelt

makosnudli 2018.12.04. 22:21:28

Úristen. Elfogytak a szavak. Ez az iskolahét egy kincsesbanya lesz

Angora Cardi 2018.12.04. 22:22:30

Gregnek bejön a matektancsi?

Ego0123 2018.12.04. 22:22:39

De jó, hogy nem volt ilyen tabítványom.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:22:59

Peták humor: Greg a házi csillámpóni. :)

,, 2018.12.04. 22:23:13

Zsuzsu nagyszínpad, túltolja ezt a szerepet

cudarka670 2018.12.04. 22:23:38

@Angora Cardi: lehet már felmondott szegény tanár...

Angora Cardi 2018.12.04. 22:23:50

Melléknév egy bonyolult mégis könnyű név - Csoki

Cimili 2018.12.04. 22:24:04

csoki szerint a melléknév egy igen bonyolult név:DDDDDDDDDDDD

BarBwire 2018.12.04. 22:24:14

Greg nekem egy kicsit sok.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:24:29

Óóóó mennyi szépség lesz ezen a héten! :D

OriginalBlackMamba 2018.12.04. 22:24:35

Era megint okoskodik, közben olyan sötét, hogy.... jhhaaajjjj

Angora Cardi 2018.12.04. 22:24:53

@cudarka670: dugaszolják be, ha bemegy.. a bizti kedvéért

pirosnyuszi 2018.12.04. 22:25:45

Oh my sweet baby Jesus. Nem találom a szavakat :D amugy hirtelen nekem sem jutottak eszembe a műnemek nem arrol van szo, de itt az a baj mikor probalkoznak es megnyilik a sotetseg az agyuk helyen :D

Cimili 2018.12.04. 22:26:18

most, h szünet van- Gézu, nagyon frankó lett a poszt, köszi szépen!

nicu71 2018.12.04. 22:26:34

@Csakazértis én vagyok a királynő: és meg büszke is a tudatlanságára. De utálom az ilyet. ÉS annyi ilyen embert ismerek. Amugy az iskolahét tökéletes látlelete a mai fiatalság alulműveltségi szintjének. Tanuloink a cégnél kb ennyit tudnak, mint ezek.

BarBwire 2018.12.04. 22:26:50

@OriginalBlackMamba: pedig már majdnem eltalálta, egri vár és Dugovics Titusz, most sírok legbelül. (Egri vagyok)

Cimili 2018.12.04. 22:27:34

@BarBwire: konténer kompatibilis.

BarBwire 2018.12.04. 22:28:20

@nicu71: de gondolom arra van eszük, hogy fizetésemelést kérjen.

MosóMaca 2018.12.04. 22:29:22

Alig várom,hogy lássam csoki,meg ánusz fejét az illemtan órán. Vagy azt se tudják majd,hogy merre vannak arccal előre,vagy bekussoltatják a tanárnénit,hogy dikk má,nekem egy gádzsi ne ugasson má,hogy mithogyan,kivagyteeee???

Commodore 2018.12.04. 22:29:53

@nicu71: Fölösleges tudás, bármikor rákeres a neten. Ha van net.

nicu71 2018.12.04. 22:31:31

@OriginalBlackMamba: sötét, humortalan öntelt picsha. Era, utállak.

MosóMaca 2018.12.04. 22:32:44

@Commodore: lexikális tudás esetén még egyet tudok érteni. De azért egy alapműveltséget azért be lehetne gyűjteni,melynek része,hogy a magyar nyelvet legalább középfokon beszéljék. Ezek nagy részének szerintem nincs meg annyi szókincse sem... ezért is repdesnek a gecik,izék,meg miafaszomok

csincsilla72 2018.12.04. 22:34:41

@Commodore: @MosóMaca: Van egy minimális lexikai tudás, ami nélkülözhetetlen az életben maradáshoz. Nem biztos, hogy nekik ez megvan.

bElannaTorres 2018.12.04. 22:34:48

@MosóMaca: meg sokan hülyék rákeresni is bármire

BarBwire 2018.12.04. 22:34:52

@Angora Cardi: lacikaaaaaa, mondj egy igét : lekvár

Schlomo Goldberg 2018.12.04. 22:35:18

mondj egy igét
Lacika - lekvár

Angora Cardi 2018.12.04. 22:36:09

Lacika, ige = lekvár
480-240-120 = ?
1 Oktáv egy hangból áll.

Lacika 28 éves régen tanulta :D mondja ő.

MosóMaca 2018.12.04. 22:36:16

@csincsilla72: hallhatuk ánuszt! Nem vagyok tök hülye,ha pl kimegyek az utcára,nem basz el egyből az autó. Szerintem kikezdhetetlen érvelés

katica88 2018.12.04. 22:36:21

Lacika nem veletlenul volt eddig csendben....

MosóMaca 2018.12.04. 22:37:29

Ajjjaj. Attól tartok Lacika csendes biodíszletként jobban funkcionált

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:37:35

Lacika is egy fekete lyuk, Csoki egy fekete fasz, Era még egy hülye picsa, elbassza, és lapátolná a szart vissza a lóba. Napersze, a többiekét tudta.
Csokirajongók, lehet nézni, ez nekem nem vicces, inkább szánalmas.

bElannaTorres 2018.12.04. 22:38:24

Akármilyen fura, ők itt élnek köztünk, dolgoznak is, csekket fizetnek be, szavaznak és később gyereket is nevelnek :D

ibsen 2018.12.04. 22:38:26

jó estét

lacika robbantott....erre vártunk:-)))

Angora Cardi 2018.12.04. 22:38:37

Csoki mi a basszuskulcs = sokszor szoktam mondani.

ibsen 2018.12.04. 22:39:59

Zsu szerintem rájátszik erre, annyira nem hülye mondjuk főzőtanfolyam most nem várható abban megbukna:D

Angora Cardi 2018.12.04. 22:40:51

Csoki fosás után lepihent. Bocs szarul vagyok.

cudarka670 2018.12.04. 22:40:56

@BarBwire: azt akarod mondani, hogy Titusz bá nem itt öntötte a forró krémlevest a tartárokra?!

2018.12.04. 22:41:37

Ánusz+VVV nem birja ki, hogy ne nyalakodjanak az iskolapadban

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:41:57

@bElannaTorres: az eleje stimmel, az utolsó nem. A probléma, hogy szaporodnak, de hogy nem nevelik a gyerekeiket, az biztos. Szerencsétlen gyerekek eleve hátránnyal indulnak ilyen szülőkkel.

2018.12.04. 22:42:21

@Angora Cardi: lehet direkt jatsza a butat, hogy megtevessze a tobbiket.

BarBwire 2018.12.04. 22:42:31

@cudarka670: én a kremlevest a krutonra öntöm.

bElannaTorres 2018.12.04. 22:43:03

@ibsen: szerintem is rájátszik ,riportokban mindig sokkal normálisabb, mint a villában
Bár szerintem a villában mindenki sokkal hülyébb, kivéve radics ő ugyanolyan kint is

cudarka670 2018.12.04. 22:43:04

@Angora Cardi: szólt Bajusz, hogy ne együnk-igyunk!!!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:43:38

Vagyis vannak hülyék, meg még hülyébbek.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:43:55

Ohhh Lacika... márr tudom miért nem beszélt. Hallgatott és bölcs maradt! :D

bElannaTorres 2018.12.04. 22:44:21

@Csakazértis én vagyok a királynő: tudom és az a szomorú, hogy van köztük okos is, aki vágja a matekot, de az esélye nagyon kevés kitörni :T

ibsen 2018.12.04. 22:45:18

@Nyuszomuszo83: Kibukott a tudása most :-)))

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:45:41

@bElannaTorres: akkor Oscart neki izibe, mert ekkora színésznő még nincs hálivúdban!

cudarka670 2018.12.04. 22:45:44

@BarBwire: szóval hiába ez a híres mende és monda, rosszul csinálod....

De miért nem mind kisegítőbe kerül?!

bElannaTorres 2018.12.04. 22:45:56

A csendesebbekből mindig többet néznek ki, azért van mert aki beszél, az biztos hogy valakit idegesít:D

2018.12.04. 22:46:46

Csokinak seb vana szeme mellett, vagy konnycsepptetko?

cudarka670 2018.12.04. 22:47:26

Csoki: ezekre a kérdésekre bárki tud válaszolni.... (kivéve őt)

ibsen 2018.12.04. 22:47:26

Greg nagyon gáz....

bElannaTorres 2018.12.04. 22:47:35

@Nyuszomuszo83: nem azt mondom hogy nem fura, de rátesz, mondta is hogy ő egy karakter és kell ilyen a villába

Angora Cardi 2018.12.04. 22:47:57

Felzárkóztató csoport: Lacika, Greg, Adri, Csoki

Normál csoport: Reni, Vivi, Hunor, Ánusz, Era, Roli, Zsu

Angora Cardi 2018.12.04. 22:48:46

Konyhás Marikanéni hozza a menzakaját

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:49:54

@cudarka670: nem lehet mindenki kisegítős, mert azt lejjebb fokozni nem tudták.

ibsen 2018.12.04. 22:50:05

Csokinak büdös a magyar menza, ő az olaszhoz szokott:-))) Erre nem gondoltak?

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:50:34

@bElannaTorres: vhogy nem tudok felfedezni benne értelmet! Na mindegy nézzétek el savazni fogom, mert irritál! Még egyik sem irritált ennyire, na jó Radics! Ez van!

bElannaTorres 2018.12.04. 22:50:45

@ibsen: pedig a magyar menzán is van milánói :))) kicsit cukros igaz :)))

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:50:49

Jujdejó, az iskolahéten menza lesz, Csoki éhen fog halni, nem lesz kiválasztás.

cudarka670 2018.12.04. 22:51:07

@Angora Cardi: de mi az, hogy Reni meg Vivi nem akart felzárkóztatóba járni, ok, akkor normál csoport?!

Angora Cardi 2018.12.04. 22:52:05

@cudarka670: igen sajnos több volt a jó válasz

,, 2018.12.04. 22:52:13

@Nyuszomuszo83: ráadásul az rtl ugyanúgy tolja, mint tavaly póni vivit... Ezt a hetet is Zs fogja megnyerni...

cudarka670 2018.12.04. 22:52:25

@BarBwire: hát Olaszországba nőtt fel javarészt azt mondta, és ezért olasznak érzi magát...

ibsen 2018.12.04. 22:52:28

Reni nem árulkodós csak mószerol.:-)))

Angora Cardi 2018.12.04. 22:52:50

Reni beárulja Greget amiert lopott a kajabol.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:53:29

@,,: pontosan! Én hülye vagyok, de nem értem a retek koncepcióját ezzel!

Angora Cardi 2018.12.04. 22:53:47

Torna tancsi né letolja őket holnap a cigi miatt.

Maximista vagyok 2018.12.04. 22:53:49

Győzi lesz, nem köpöm le a tv-t. Inkább lehugyozom.

ibsen 2018.12.04. 22:53:59

A konyhásnéni üde színfolt, ezek között és még humora is van :-)

cudarka670 2018.12.04. 22:55:19

@BarBwire: azért olasz tolmács, márha ez nem csak kamu (a bemutatkozó kisfilmben voltak etek szertem)

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:55:40

@Angora Cardi: Nyusz, igaz de már oda süllyedtem, hogy elöbb nézem Vivit, mint Zau grimaszolását! :D

,, 2018.12.04. 22:55:55

@Angora Cardi: jah, sokan be is kajálják, h milyen jópofa.

bElannaTorres 2018.12.04. 22:58:04

@,,: ez a szimpatikus a szomszédok rajongóinak. Nekem tetszik aki kavargatja az állóvizet, bírom a nagyszájú nőket, és a manipulátorokat is, de őket meg kiszavazzák

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 22:58:08

Azért milyen már hogy Greg aki okosnak gondolja magát a felzárkóztató csoportba kerül! :D Geronazzo nem segített! :D

,, 2018.12.04. 22:59:01

@Angora Cardi: Lacika nagyon égett szegény, a kis lekvár

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 22:59:26

@Nyuszomuszo83: ugyanolyan kimagyarázós fasz, mint Csoki. Fődbuta, ezért másról hadovál.

Angora Cardi 2018.12.04. 22:59:54

@Nyuszomuszo83: üdítően többet tudott pedig a többinél
@,,: igen látom van rajongói bázisa neki is...

ibsen 2018.12.04. 23:00:23

@Csakazértis én vagyok a királynő: Tőle nem sajnálnám. Egy életet keményen ledolgozott, lófaszt se tud a sellőkről meg a highliterről pl:-D

MosóMaca 2018.12.04. 23:00:39

Én még adok esélyt Lacikának villantani a gyépés csopiba,de ha nem teszi oda magát,akkor hajrá konyhásnéni!

Angora Cardi 2018.12.04. 23:01:17

@,,: igen egyemmeg szétröhögtem magam kis lekvár betyár nem volt vágesz

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 23:02:23

@ibsen: és eljött az első, hogy egyetértünk. :)

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 23:02:29

@Angora Cardi: 6-os ált. iskolai tananyag! Nem kvantumfizikai elméleteket kellett tudniuk! :D Na két nap Győzi nem megy! Jó éjszakát! Hisztis lettem! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 23:04:47

Éljenek a konyhásnénik! Én mától neki szurkolok meg a szaunának!
Jó éjt Mindenkinek, holnap jövök!!!!!

Angora Cardi 2018.12.04. 23:04:54

@Nyuszomuszo83: jo de ezek buták ne puffogj :))) jo ejt!

ibsen 2018.12.04. 23:05:20

Nagyon gáz hogy Greg aki azt hiszi ő szarta a Mattelt, ennyire buta és agyatlan. Alapvető műveltsége sincsen, de a matektanárt lesz.pná szívesen.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 23:05:34

Tolemaiosz.... Jupiter, Neptus
Győző....

,, 2018.12.04. 23:05:55

@Nyuszomuszo83: jó éjt / és jó éjt mindenkinek!

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 23:07:00

A hold csillag - Roli
A hold nem csillag, mert bolygó. - Era.

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:08:30

Ezt a hetet nem kéne mutogatni. Szánalmas, nem vicces.

Nbl 2018.12.04. 23:09:15

Bakker, nem mintha a csillagászat reprezentálná egy ember általános műveltségét, de most eléggé ledöbbentem azon, h Era meg Roli is ilyen kretének ... a Nap nem csillag, de a Hold az igen, csak elveszett a fénye... Csoki volt az egyetlen aki amellett volt, h a Nap egy csillag ... mondjuk szerinte meg a legkisebb, de az még hagyján az ő szájából.

Nbl 2018.12.04. 23:10:07

@Csakazértis én vagyok a királynő: Plusz Hunor még rákontrázott, h a Nap nem csillag hanem égitest :D

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 23:11:11

@ibsen: mert Greg úgy gondolja, közvetlen csatlakozón keresztül szívná magába a tudást.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 23:11:47

@Nbl: ja. Era még kijavította, hogy az nem lehet, mert nincs központi magja.

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:12:29

Fing gate. Gratulálok a szerkesztőknek ha ez volt a legérdekesebb. Aztán átkapcsolunk a cigány1-re, ahol Győzi beszél a semmiről egy senkivel. Hááát...

ibsen 2018.12.04. 23:12:33

Hunor egy egyszerű srác, de nem a suli héten fog villogni. max. tesiórán.

Greg droidos, magyarul buzis a betelefonáló szerint. Nem mondott valótlant:-)

Angora Cardi 2018.12.04. 23:14:42

Greg férfias kéz & lábtartást tanít Rolonak Hunornak és szúrós nézést is.

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 23:14:43

Greg oktat férfias viselkedést? Tán látta vhol, hogy kell?

ibsen 2018.12.04. 23:15:57

@Angora Cardi: Poénkodnak, Greg a nagy hetero próbálja a két meleget leszoktatni a feminin viselkedésről.

Angora Cardi 2018.12.04. 23:17:44

Lacika IS pucéron tusolt.

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:17:44

Érdekes nem? Mindenki hirtelen produkálja magát a zuhany alatt. :) Halló halló...

Csakazértis én vagyok a királynő 2018.12.04. 23:19:43

Elköszönnek Ginutól.
Ismét egy tökfelesleges dolog

nicu71 2018.12.04. 23:20:19

Almafa megszolta Lacika pöppölőjét. Büdös bunkó. NEM IS KICSI! FUCK!

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:20:41

A kreatív szerkesztőnek ismét küldenék egy pacsit, jaaaa, nem!

Angora Cardi 2018.12.04. 23:20:49

Lacika üzije Ginunak: szerinte, aki alszik nem tud bent élni és reméli kint beszélget Ginuval.

ibsen 2018.12.04. 23:21:28

Ez a Ginu babás búcsúzás mennyire semmilyen volt...Era nem ért rá? :-)

ibsen 2018.12.04. 23:22:48

Durva hogy Gáspár ezért még pénzt is kap....

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:24:25

Jajjj de jó! Jön majd Évi....

Angora Cardi 2018.12.04. 23:24:54

Jó éjszakát vágesz mindenkinek!

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:25:48

Én nem tudom hogy vagytok vele, de ez nagyon gyenge. Kibaszott sablonos az egész.

OriginalBlackMamba 2018.12.04. 23:26:43

@Maximista vagyok: én is pont ezen gondolkoztam. Uncsi.

Cimili 2018.12.04. 23:30:15

basszus, a felétől nem láttam, mert telóm volt, de mindjárt visszaolvasok.

Nbl 2018.12.04. 23:33:16

@nicu71: Almafasz ezzel az állandó pömpölőzéssel meg punikázással ... mint egy aberrált pedofil, komolyan.

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:33:16

@OriginalBlackMamba: ráadásul szarul van "rendezve". silány az egész. plusz már most kijátszották a kibaszott érdekes sulihét kártyát, mi lesz ezután? ja, jön a babás szar (kutyát nem érdekli), aztán lesz ilyen tekerj az energiáért, majd mennek nélkülözőkhöz. mekkora meglepetés lesz...

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:37:03

Megjegyezném hogy korábbi értékelhető VV szériáknál a mikroport elhagyása büntetéssel járt...persze tudom, ez most más, mivel értékelhetetlen. Várból sikerült szart csinálni, gratulálok.

Cimili 2018.12.04. 23:37:14

látom lacika remekelt.:DDDDDDDDDDDDDDD

OriginalBlackMamba 2018.12.04. 23:37:35

@Maximista vagyok: az xfaktor mellett ezt is le lehetett volna rövidíteni. Tényleg aggasztó, hogy még csak az elején vagyunk, de már most halálra unom magam. Unom Vivike és Krisztián nyáladzását, Adritol rosszul vagyok, Era kiborít, Reni-Csoki mindennap ugyanaz és már a “Lacika megszólal” viccet is túltolták, ezt hallgatjuk egy hete. Az elején poén volt, már ez is uncsi. És a szerkesztés/vágás/rendezés is igénytelen idén. Remélem lesz valami változás, mert ez így nem jó.

Maximista vagyok 2018.12.04. 23:41:44

@OriginalBlackMamba: ezt kapjuk. szerintük ez szórakoztató. a HV kommentjeiből jobb műsort lehetne összerakni...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 00:42:47

Ki folyt a belem a számon ettől a Gregtol.
A leggazabb teremtmény a Földön.
Leutné vegre valaki?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 00:47:49

Lacika prezident :)))))
Sötét mint a bánya :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 01:05:57

Most tartok ott hogy csoki csak banánt és mangot hajlandó megenni, és azt is csak fán.

Costanza 2018.12.05. 01:57:55

Ezt a feka gyereket nem nevelte senki?
azert mert anyukaja anno a 8kerbol kiszabadult olaszba tancolni es ugymaradt valami feka palitol, attol meg nem olasz. Ugy kepzelem anyukajanak dolgoznia kellett allandoan, mert ezt a csavot a budapesti utca meg a tobbi hasonszoru zabigyerek nevelte ilyenre, semmi olasz megnyilvanulasa nincs a kalimpalason kivul, csak egy sima tipikus prosztomagyar es a koszon kivul semmi nem ragadt ra, ugyhogy olyan sok idot nem is tolthetett el ott.
A masik gettoszokeveny meg az a wannabe rapper, aki gondolom meg egy kottat sem latott meg kozelrol.

Thats What She Said! 2018.12.05. 02:34:08

Hát ezt a szerkik nagyon elrontották. A műsor kifulladt, bár eddig se volt érdekes. Radics még velem is letöltette az appot szavazásra( no nem mellette :), aztán már vagy egy hete én is csak a hogyvoltról követem mi történik bent. De ahogy látom: semmi. Itt köszönném meg a hogyvolt íróknak, hogy a csatorna helyett szórakoztatnak minket :). Győzit egyszerűen nem értem mit keres ott, nézhetetlen, vállalhatatlan. A többi műsorvezető sem tesz hozzá semmit az egészhez. Petya is mellényúlás, én csípem egyébként, de nem egy fos szérián kéne gyakorolnia. Rolitól többet vártam, ezek szerint ő sem hozza a show-t, nincs mit bevágni tőle, mint ahogy Era sem a vagány csaj többé-legalább is most más karaktert formálnak belőle a vágások. Kedves RTL, engedjétek haza karacsonyra az egész társaságot, mindenki jobban jár vele, már most látszik, hogy a vágószobában peregnek az izzadságcseppek, mint ahogy a stúdióban is. És a következő vv castingnál legyetek kedvesek ne nézzetek le minket annyira, hogy azt gondoljátok rólunk nézőkről, hogy a fullparaszt sötétek egymás keresztbe-d@gása az érdekes egy valóság show-ban.

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2018.12.05. 06:43:54

Az is egy szociológiai tanulmány témája lehetne, hogy a Zsuzsut folyamatosan debilező übermensch társaság milyen látványosan nem kommentálja, hogy a mutatott lemmingek között igencsak magasan végzett a leányzó a kérdésekre adott helyes, vagy majdnem helyes válaszokat tekintve! :P

Sargabogre 2018.12.05. 07:18:11

Vivi szerintem akkor 18 amikor én, nem akarom elhinni, hogy ez a csaj 18 éves

mobilos perpetuum 2018.12.05. 07:18:49

@Le Petit Prince: Tegnap egy rosszabban olvasható képet már linkeltem, hogy a nagyérdemű kommentelők állításával szemben a bentieknek nincs problémájuk Zsu-val. Ez egy jobb kép:
cdn0.rtl.hu/94/6b/image_a054268133ef589e88df6b7ead70?size=w4
Ezenkívül a szerkik nem véletlenül szerepeltetik gyakran őt a riportszobában. Tud artikuláltan beszélni, érthető mondatokban - nem mindegyik ápolt képes erre.
(Pont tegnap kétszer nagyjából ugyanazt mondatták el vele- de ez legyen az ő szegénységi bizonyítványuk.)
Engem a magát tolmácsnak hazudó feka feltűnési viszketési rohamai nem érdekelnek. Egy gusztustalan, önimádó Radics 2.0 nem szórakoztat, hanem egyenesen bosszant.

Costanza 2018.12.05. 07:30:24

@Le Petit Prince: ezt en sem ertem, hogy miert debilezik, csak bizonytalan es fura, de szerintem tok cuki

tvbuzi 2018.12.05. 07:41:52

@mobilos perpetuum: Ginu szerint Zsu a legelviselhetetlenebb

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 07:44:55

@Le Petit Prince:

Megmondom őszintén a legstabilabb sötét a társaságban Greg és Sanyika.
Aszondja Greg az "ő köreiben ezekre nincs szükség", mármint az olvasásra, mert nekik az is elég ha a f*sztengerbe seggest ugranak.
Néhány meleg szavazót elvesztett az a sanda gyanúm.
Zsu most jól teljesített, kb az első helyen végzett ami a mutatott teljesítményt illeti, nem is értem miért nem hangoztatta egyik tanár sem, biztos örült volna egy kis pozitív visszajelzésnek.
De ez nem jelenti azt hogy az életben nem fogja megállni a helyét mert olyan dolgokat művel amit ember nem, szét vág mindent ollóval, sztem a tartós tejes dobozt is keresztbe vágja szét ollóval :))

tvbuzi 2018.12.05. 07:53:57

@Le Petit Prince: de egy csokit nem tud kibontani:)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 07:55:07

@Angora Cardi: köszi a közvetítést, bébi, most olvastalak végig :*

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.05. 08:00:39

jó reggelt a kedves egybegyűlteknek!

ki, mikor és miért gondolta, hogy ez vicces? milyen papírja van annak a szerkinek meg kreatív stábnak akik ezt összedobták? ZEWA??? hol kasztingolták ezeket???

Elengedtem a műsort! Nekem már csak a HV maradt

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 08:01:42

@Hedo a szadista szexista anyuka: én is csak a hv-t olvasom nagyrészt. kivéve, amikor a @szociál: megfenyeget, hogy nézzem meg

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.05. 08:04:13

@szociál: részben egyetértek Greggel, a büdös életben soha nem volt szükségem basszus kulcsra, és bár imádom Handel operáit a mindennapokban nics rá szükségem. Tudok deriválni és integrálni, a munkámban nem kell. A boltban sem, a csekk befizetésnél sem, de az újszülöttet is úgy fürdettem, hogy eszembe se jutottak.
Kb 20an megfogalmaztuk mit kellene nekik tanítani, amire szükségük is van. Meg lenne még később is, főleg villán kívül. A népdal éneklés, meg a szófajok pont nem ezek.

Costanza 2018.12.05. 08:05:18

@tvbuzi: a kormei miatt nem tudta kibontani, com'on mostmar, olyan kormokkel meg egy lapostanyert sem tudsz a kezedben tartani, eleve befele hajlik, semmit nem tudsz nem benan csinalni, foleg nem csokitbontani, meg torni, szimpla logika khm.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 08:24:23

@Hedo a szadista szexista anyuka:

Az ének, a kémia, a fizika, a rajz, nem azért van hogy szopassák a gyerekeket :)
Van akinek megtetszik a kémia és vegyész lesz belőle, kedvet kap a suliban, és az alapokat megkapja.
A basszus kulcs kérdést célzottan kapta Csoki, sztem szerkesztői belenyúlás, még az is lehet hogy Csokinak mondták írja körül a dolgokat és semmiről se tudjon semmit a poén kedvéért.
Az meg hogy azért nem olvas könyveket mert régimódi, látszik hogy csak a csillámf*sz körül forog az agya.

@úgymond olvasó mmkk:
legalább tanulsz valamit :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 08:35:05

pl banánt enni, vagy felkockázni egy tábla csokit, vagy jól sminkelni ,lásd Renyhe

2018.12.05. 08:35:55

Gregtol kb hanyok a musorban, de a valo eletben nem hiszem, hogy ennyire “ilyen” lenne a viselkedese. Ápolókéntmdolgozik, ráadásul sokszor ugyanabban a boltban vasarolt mint én(az utca masik oldalan lakik), a boltban mindig kedves, normalis volt a penztarossal, nem volt semmi affektalas, meg nem lattam soha rozsaszinben..

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.05. 08:36:28

@szociál: gondolod, hogy ezek közül bármelyik is vegyész lesz? mert most az ápoltakról van szó, meg kvázi rólunk. Hogy tanultuk persze, akkor tudtuk is. De egy ponton túl, szakbarbárok leszünk.
Csonka gúla felszíne helyett beszélhetnének a THM-ről. A hová mégy te kisnyulacska 30 évesen már semmit sem mond és szerintem felesleges, nem lehetne inkább háztartástan-házvezetés?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 08:38:12

@Hedo a szadista szexista anyuka:

Az oktatás se most ,se régen nem volt valami jó MO-on.
Állítólag a Hankiss Elemér rohadt jól tanított, külföldi egyetemeken is.

2018.12.05. 08:38:26

Egyébként annyira kifulladt a műsor, ha valaki Krisz-VVV és Csoki-Renyhe miatt nezi, arrol meg van a velemenyem, en ilyet nem akarok nezni. Nem erdekel, kimhogy nyalakszik meg parosodik, nem erről kéne, hogy szoljon a jatek. A szerkiket meg egytol egyik ki kene rugni a picsaba, elen Osvath akkora pofam van hogy nem fer benaz ajton Zsolttal. Nem letezik, hogy csak ilyen unalmas senkihaziakat lehet osszevalogatni.

tvbuzi 2018.12.05. 08:39:12

@Costanza: hááát, az én logikám más akkor.. lásd feta kibontása és salátában elhelyezése.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 08:40:04

@Cleveland55:

Ez nem magyarázat rá hogy sötét ez a Pánpéter, lehet kedves sötét is :)
Nyilván nem fog a pénztárnál banánt szopkodni, mert tudja hogy kivernék a fogát a vásárlók.

2018.12.05. 08:40:40

Igy van mindig szar volt, csak most tenylegesen 20. Szazadi oktatas van a 21. Szazadban. Még mindig verstanulas, meg tortenelembol evszamok. De egy csekket nem tudnak befizetni, meg interneten nem tudnak semmire, csak a pornora rakeresni a 18 evesen “érecccccsségizett” ifjúk.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.05. 08:43:10

@Cleveland55: mior azt merte böfögni ánusz, hogy ő nem sík hülye áááááááááááááá, nem szakad rá az egész villa meg 8 talicska kolerás apró majom

2018.12.05. 08:44:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: jah, azert nem hulye, mert nem utik el az autok az utcan, vagy valami ilyesmi...broafff

,, 2018.12.05. 08:48:32

@Hedo a szadista szexista anyuka: jó reggeltet! kettőnek ott a VV előtag a neve előtt, az nem elég?:) de amúgy egyszer megnéztem, kb 0- max 1,5 év gyakorlat pl. Anikó-showban, X-faktorban, szal bőven pályakezdő kategória.
Én értem hogy tesco-gazdaságosba akarják nyomni az egészet, de az egész "villatolvaj" blokk (nekünk be nem mutatott felvétel) miatt foglalkozástól eltiltást szabnék ki a felelősöknek.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.05. 08:48:59

@Cleveland55: mert nem szarik az udvaron és megfordulva nem kiált fel, jéé csoki

,, 2018.12.05. 08:53:52

@mobilos perpetuum: mert gyáva szarok, az első hét óta tudják, h az rtl fogja a kezét a drágaszágnak. inkább nyelnek.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.05. 08:59:51

el vagyok veszve, melyik vartyog 12 nyelven?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:00:46

@,,:

Petíciót kellene intéznünk nekik hogy a "lopós" témának a végére kerüljön pont.
Ne szopassák már a nézőket, egy hétig csak erről szólt a VV.
Valszeg valakivel ellopatta az RTL hogy legyen valami konfliktus, és megígérték a csínytevőnek hogy nem fog szarul kijönni belőle.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 09:03:32

Jóóóóó reggelt!
Az elégetlenkedő mobilos úrnak és a másik la petit úrnak üzenem! Direkt nem jelölöm őket! Vekenghetünk még egy darabig azon hogy Zsu tök okos-e vagy sem, megjátssza vagy sem, lehet-e vele együtt élni vagy sem, a lényegen nem változtat. Retard! Nézhetetlen. Az arcideg rángásra, idegbajra nagyon jó szakembereket lehet találni. A butaság kiküszöbölésére meg pláne, számos eshetőség akad erre. De azért ugye az elég érdekes, hogy egy huszonéves lány nem tud használni egy körömcsipeszt, vagy képtelen magára tekerni egy törölközőt???!!! Késsel vág fel egy tábla csokit és még hosszasan sorolhatnám... Majd megsértődik mikor valaki felvilágosítja és elvonul puffogva, sírva mert őt senki nem érti meg! Ezt is a magas intelligenciájával magyarázzátok? Nem értem eddig hol volt??? Az, hogy tudta mi az a főnév, erre utal???? Aztiiiiii! Alapvető műveltség, így hívják! Nem villognék ezzel a gyenge tudással. Az hogy a többi is sötét mint néger szájában a negró...konkrétan így válogatják össze őket! Egyiktől sem vártam hatalmas tudást. De ne toljuk már túl hogy Zsu milyen okos volt! Max fej a káposzták között!
@szociál: Teljes EKG barátom!
@Hedo a szadista szexista anyuka: Lacikaaaa! :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 09:05:28

szerintem meg mindegyik retard. nyertem.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 09:06:52

@Costanza: Alap, hogy semmit nem körömmel csinálunk főleg ha hosszú. Erre van a tenyér, ujjak és ujjbegy.... A feta bontását én is ollóval csinálnám, de közel sem így mint ő! Hogy féltette a körmét érthető. Ritka fájdalmas ha kettétörik!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 09:07:19

@úgymond olvasó mmkk: Szerintem is, mondogatom már régóta! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 09:09:49

@Cleveland55: Én azon nyerítettem, pedig ló sem vagyok! :D :D :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:10:06

@Nyuszomuszo83:

Komolyan kérdem, mi haszna van a műkörömnek ?
Eleve undorító , látszik hogy rajta van a körmön még egy köröm :)
Esetleg fikát túrni lehet vele, de minden másban haszontalan.

2018.12.05. 09:10:09

Csokker az anyád úristenit, amíg ma Magyarországon iskolás gyerekeknek nem jut mindennap meleg étel az asztalra, addig fogd be a pofádat kussolj és örülj, hogy főt kaját kapsz és ne válogass, vagy húz vissza Afrikába ott még ennyi kaja sincs. Az embernek kinyílik a bicska a zsebében tőled.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 09:11:06

@szociál: sose volt műkörmöm, úgyhogy ez a kérdés engem is foglalkoztat

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:12:36

@Telepácia Paic Róbert:

egy olasz csak olasz kaját egyen :)
ez úgy olasz ahogy én Kenyai.
Egy hétig mangót adnék neki, és csak majomjelmezben ehetné meg ha éhes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:13:15

@úgymond olvasó mmkk:

Mire jó a rúzs ? :)
Mindent összekensz vele :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 09:14:47

@szociál: rúzst se használok, tudom, süllyedjek el :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:16:11

@úgymond olvasó mmkk:

Mire jó a hallakk ?

Hajam sincs :)

Mire jó a szappan ?

Nem fürcsizek :)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 09:16:14

@szociál: Esztétikailag kellene szépnek lennie, de ez nem jön össze, minden esetben. Főleg a stiletto nevezetű körömforma borzalmas. Zsuét nem tudom eldönteni. Nem mandula, nem stiletto, nem orosz mandula. Elbacott valami. Nekem 5 éve saját van, mandula forma. A kezemen a körmöket apámtól örököltem, picik nagyon és csúnyácskák, nem bírtam már tovább, meg untam a három naponta körömlakkozást is. Amíg nem nő meg a köröm kellő hosszúságra zselével erősítenek rajta, ez által védelmet adva a külső behatások ellen. Igy a köröm gyorsabban nő, nem törik, szakad be. Mikor már a zselé réteggel egy hosszúságú a köröm onnantól csak erősítésként szolgál. Erre kerülnek a rétegek, primer réteg, szín réteg általában minimum kétszer, majd a fedő réteg. Ezért lesz a saját köröm egészséges. Egy dologgal kell vigyázni, töltésnél vagy építésnél a körmös ne csiszolja túl vékonyra a saját körmünk. Ennyi a titok!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:17:18

Lacikásan bmg, nagyon reggel van még

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:19:24

@Nyuszomuszo83:

Ha ronda kezem lenne se építenék rá új körmöt.
akkor inkább csipkekesztyű :)

2018.12.05. 09:21:34

@szociál: Vagy zabáljon egész nap pasztát úgy minden nélkül, adjunk a cukrának és a koleszterin szintjének. Amúgy azt gondolom sok sok szegény családot sértet a beszólása, de szerintem fogalma sincsen, hogy ilyen emberek is élnek Magyarországon. Kár hogy nincs már sorkatonaság, na ott jól meg fin...gatták volna ezeket a dísz huszárokat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 09:21:52

@szociál: mi az a szappan? :o meg lehet enni?

2018.12.05. 09:22:33

Mondjuk Ánusz lehet, hogy élvezte volna lett ott volna farbatosz

2018.12.05. 09:23:12

Fogkefével fugát tisztítani?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:26:30

@Telepácia Paic Róbert:

Életébe nem evett menüt aszongya.
Akkor ez étterembe se járt még életében?
Tudja mi az hogy leves ?
Vagy csak a pizzát ismeri meg a bolognait ?

@úgymond olvasó mmkk:
boltba lehet kapni van szagja, de én se vettem még, a spré jobb mer tartósabb

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 09:28:08

@szociál: ja, azt csak 48 óránként kell használni

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:32:50

@úgymond olvasó mmkk:

igen rája van írva, valamejiket meg 24, az hamarabb fogyik ki

fura hoty szappanra nem írják rája

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 09:40:40

@szociál: a 24 az nem azért van rája írva, hogy 24szer kell használni a tökéletes tisztaság eléréséhez?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 09:44:54

@úgymond olvasó mmkk:

nemtok olvasni pedig tök sok nyelven ráírják, azokban a körökben ahol én járok nem kell tudni olvasni.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 09:47:11

@szociál: felnézek rád, hoty be mered vallani hoty nem tudol olvasni

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 09:47:50

@szociál: Én szeretem, szükségem van rá, a saját lelki békém miatt. Pénteken megyek is a körmösömhöz. Jön a karácsony, szép bordó ízléses körmök kellenek. Sokkal szebb látvány mint egy lerágott köröm. Nőies! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 09:59:59

@Nyuszomuszo83: az én kezem télen eleve ronda (kisebesedik, úgy néz ki, mintha végigvagdostam volna magam), úgyhogy ha akarnék se lenne műkörmöm :D

Angora Cardi 2018.12.05. 10:01:16

@szociál: én sskk nem támogatom a műkörmöt, sokkal ízlésesebb a csinos saját körmökön a lakkocska

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 10:03:29

@Angora Cardi:+1

@Nyuszomuszo83: persze. ha egy kicsit tartósabb a hideg, megszokja, és akkor már csak száraz, de nem sebes.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:05:45

@Angora Cardi: De Nyussz, ha olyan a körmöd mint egy három éves kislányé azon nem szép a csodálatos körömlakk sem! A géllakkot- esetleg színes zselét- én azért preferálom, mert egy hónapig nincs gond vele, nem kopik le, nincs macera. Tudddooooom, te imádod körömlakkot, de egy szép körömformán az is máshogy mutat. Ha nem ilyen csökött körmeim lennének, a villám fizetne a körmösnek! De ez van, ebből kell építkezni. Marad a havonta körmös! :)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:07:02

@úgymond olvasó mmkk: nem irigyellek! Nekem az arcom fagy fel télen ha nagyon hideg van, piros foltosra, majd utána lehámlik, mintha megégett volna. Ezért kell a speckó krém (is).

Angora Cardi 2018.12.05. 10:07:33

@úgymond olvasó mmkk: Nyertél tőlem egy hátbaveregetést.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 10:11:42

@Angora Cardi: írtam neked vallomást

@Nyuszomuszo83: az arcom hálistennek nem, ki se jönnék egész télen a lakásból, ha az arcom is sebes lenne

Angora Cardi 2018.12.05. 10:12:07

@Nyuszomuszo83: szép kis szolid legyen, ne olyan karom mint a vellában nyufika :) akkor támogatom

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:13:15

@úgymond olvasó mmkk: Akkor nyertem! :D Csadorba nem mászkálhatok, lehet meglincselnének ezek a kannibálok! :D :D :D :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 10:14:07

@Nyuszomuszo83:

én is ismerek csajokat akik szeretik a műkörmöt és jól is néznek ki, lehet nőként én is bevállalnám, de mivel nem praktikus inkább elengedném a dolgot.
Az az utolsó hogy egy nőnek megnézem a kezét, szem, arc, csecs, fenék, láb, kéz az utolsó :)

@úgymond olvasó mmkk:
Télen tudsz hordani kesztyűt galambom :)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:15:28

@Angora Cardi: Ááááá az ordenáré randa! Zsué különösen. Ha hosszabb már nehezebb a gépelés is! :D De volt rá példa hogy hosszabb maradt kicsivel, simán dagasztottam be vele- nem géppel- a karácsonyi diós, mákos, kakaós kalácshoz a tésztát! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 10:16:12

@szociál: én meg a kesztyű az két külön dolog, mókus :)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:18:51

@szociál: Hmmm én megnézem a nőket is. Elismerem ha egy nő szép, ha igényes és ízléses. :) Nekem praktikus, a vékony körömlemezem sokkal erősebb így! De ezt embere válogatja. Nincs bajom ha valaki nem szereti. :)

Angora Cardi 2018.12.05. 10:18:55

@Nyuszomuszo83: Hehe majd referenciaképet kérek tanulmányozás céljából de akkor megdícsérlek kisnyulam :))

Sanda.Ipse 2018.12.05. 10:32:15

Kollegáim reggel azzal fogadtak, hogy ragozzam el a lekvár igét.
Innen tudom, hogy sulihét van a vellában.
Jó szórakozást!

WICKEDWITCH 2018.12.05. 10:35:11

@Nyuszomuszo83: minden szavaddal egyetértek, Nyuszika. :) Még annyit hozzátennék, hogy részemről még véletlenül se jutna eszembe cukinak vagy aranyosnak nevezni Zsut. Ezzel együtt vannak páran, akik ellen jelen pillanatban rá szavaznék, de ez nem őt minősíti...
Amúgy én is kezdem elveszíteni az érdeklődésemet. :( Tegnap nem is volt kedvem megnézni. Ez a sulihét valahogy nagyon fájdalmasnak ígérkezik. Valamit nagyon ki kellene találniuk, mert a Csoki-Reni kínlódás igen uncsi.

Xiarn 2018.12.05. 10:37:37

A wordben van ingyenes helyesírás ellenőrzés :)

2018.12.05. 10:38:33

Jóóóóó Rrrhhheeegggeelit !

A legjobb szórakozás a világon, ha elindítom a háttérben az öfit és paralel hozzáolvasom a prompt kommenteket Tőletek ! :))))))

A múltkor csúnyán felb@sztam magam Dzsedlik Ányos miatt, de ezen az IZÉN már nem tudok kiakadni... Ez már annyira ingerküszöb feletti, hogy el nem mondható. Meg merem kockáztatni, hogy szórakoztat engem... :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:43:18

@WICKEDWITCH: Köszönöm Drága! Már kezdtem aggódni, hogy ki leszek megint utálva a véleményem miatt! Amúgy az iskolahét jó lesz arra hogy az emberi sötétség és butaság legmélyebb bugyraiba belelássunk! Ápoltjaink nem okosabbak mint egy ötödikes! Olyan gyöngyszemek lesznek, amit emlegethetünk! Hiszen lásd az EKG is mekkora szállóige maradt! :D

@mentoros lecsó: Lecsó kartárs! Hiányoltalak! Hogy érzed magad? Dzsedlik Ányos miatt tegnap este az öfiben Petykó elnézést kért és javított a szegénységi bizonyítványon!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 10:47:05

@Nyuszomuszo83: erre annyit tudok mondani, hogy tetszett volna megnevelni a kedves gyermekét a kedves szülő, és akkor nem kellene szégyenkeznie meg törölnie magát a facebookról.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:48:08

@úgymond olvasó mmkk: Pontosan!!!! Egyetértünk! Miket beszélek! EKG! Úgymond Dikk! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:50:21

Na még egy gyöngyszem a mai bulvárból: www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/iskola-het-valovilag-villa-video-rtl-klub/rwnrkbm
Még a blikkben is sötétnek aposztrofálták őket, pedig az már nagy szó kérem!!!

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 10:51:04

Karóval jöttem, nem virággal!
Epilógus, a Zsu polémiát lezárandó.
Azt javaslom, hogy a sötét a nyitásnál, ne két, hanem csak egy parasztot toljon és zárkóztassa mögé a királyfutóját, vagyis g6, Fg7. Ezután a huszár könnyen kimozog Hf6. Így alkalom nyílik a gyors berosálásra és a parasztság féken tartására. Ez az úgynevezett Robatsch-védelem, mai nyelven modern védekezés. Nem kell az alkalmazásához 130-as IQ, csak némi érzelmi intelligencia...Ennyike!:)

2018.12.05. 10:51:41

@Nyuszomuszo83: Köszönöm a kedvességed, már sokkal jobban ! :))) #lávcsivan

azt hiszem, hogy te írtad: "Nem kvantumfizikai elméleteket kellett tudniuk! "
Egy jó előadó 2 óra alatt le tudja fektetni a kvantumfizika alapjait. Nem vicc ! Persze nem ezeknek a retardoknak. Hanem mondjuk a HV olvasóinak. Einstein ált.rel és spec.rel elméletei sokkal emészthetetlenebbek, pedig az normál fizika... úgymond... :)))

Nbl 2018.12.05. 10:56:13

@Hedo a szadista szexista anyuka: Ha azt mondod, h tudsz integrálni, akkor biztosan nem tudsz :) Ahogy az analízistanárom mondta a főiskolán: "deriválni még a lovat is meg lehet tanítani, de integrálni még én sem tudok!" - Mármint ő, de én sem :)

Csatlakozom, h a műsor marha unalmas lett ... mondjuk én a tematikus heteket egyébként sem szeretem, bár jobb ötletem nincs, h mit kéne helyettük. Mondjuk a fartúró tényleg olyan látványosan flegmán un mindent, hogy az már önmagában megérdemelne egy kizárást ... Nagyot röhögnék, ha Csoki 68%-a után felbátorodva tényleg kivinné Punát, ammeg kinnhagyná mint a huzat - nem mintha utóbbi a kedvencem lenne, de legalább a reggeli fejével ijesztgetni lehet a gyerekeket.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:58:17

@Udvariatlanbolond: Ó édes uram! Remélem megvédesz a karóval az itt kárálók ellen! Elnézem, hogy most nem virágot hozol nekem!
Sajnos nem vagyok sakk kompatibilis, így egy szavad sem értettem, mert olyan sötét vagyok hozzá, mint a fekete paraszt a sakktáblán. De ha te vagy a király lehetek a királynő??? Megelőztek az Csoki és Reni! Brühühü! :(
Ez az én szegénységi bizonyítványom! Meghaladja csekély agyi képességem eme páratlan játék, megmaradtam a fekete péternél, ott össze tudom rakosgatni a színeket és a formákat! Ennyire futja képességeimből, de ezt szimbolizálva szőke is lettem, sokkal megértőbbek az emberek felém, ha pedig hülyeséget beszélek csak szánalommal a szemükben rám pillantanak, de nem haragszik senki. Amúgy mijazaz ikú? :D :D :D :D

WICKEDWITCH 2018.12.05. 10:58:57

@Nyuszomuszo83: aha, szóval VVRibi akkor operát szokott előadni... Vagyis operál. (bocsi, ezt nem tudtam kihagyni) :D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 10:59:51

@mentoros lecsó: #lávcsivan örülök ennek! Amúgy a reál tárgyak nem erősségem tényleg! Mindig a görbüljön volt a lényeg a többi meg már csak a bónusz! Bölcsészkaros voltam! :D

2018.12.05. 11:00:46

@Udvariatlanbolond: mindÉG irigyeltem azokat, akik tudnak sakkOLNI... :)))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 11:01:53

@Udvariatlanbolond: a mai kérdésem: az ügyfelek vajon egy végtelen fekete lyukból érkeznek, vagy egy felsőbb hatalom küldi őket a nyakamra?

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 11:02:01

@mentoros lecsó: Én is, de én max a sötét parasztot tudom leütni! Sörösüveggel! :D

2018.12.05. 11:03:10

@Nyuszomuszo83: #bölcsészlányoklávcsi ! :))))

de ahogyan emlékszem, KrisztiÁnusznak is a bölcsészlányok a gyöngéi :))))

2018.12.05. 11:04:47

@Nyuszomuszo83: ahogyan aztat KÖLL is ! :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 11:05:15

@mentoros lecsó: De nekünk nem Mókusfijú a gyöngéink! :D Pedig azt hiszem :
Idejális lennék, diplomám is vagyon!
Számításba jöhetek nála vajon?
:D

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 11:07:15

@Sanda.Ipse: Laszikának igaza van,,,Lássuk csak az igei személyragokat pl!
E1, én lekvárok, E2, te lekvársz, E3, ő lekvár,,többes sz. T1, mi lekvárunk, T2, ti lekvártok, T3, ők lekvárnak,,.Határeset, de elfogadható...DDDD
Jelen idő: lekvár, múlt idő: lekvárt, jövő idő: lekvárni fog....Tökéletes!!!
Mi itt a baj, 12 nyelven szólva?

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 11:08:10

@Nbl: Fúúúj te miket beszélőőő, deriválás meg integrálás, meg mátrixok mi? Fúj, fúj, fúj. DE sűrűn mentem én ebből UV-zni! Kegyelemmel átengedtek és nem is húzott meg a matek tanár! :D :D :D

2018.12.05. 11:08:13

@úgymond olvasó mmkk: ha csak nem a Hawking-sugárzás hozza őket, akkor a fekete lyuk kizárható. Kérdezd meg a HATALMAT ! :))))

WICKEDWITCH 2018.12.05. 11:08:57

@mentoros lecsó: ehhez csak annyit, hogy világéletemben utáltam a fizikát, és alapvető dolgokon, meg képletbehelyettesítésen túl nem is nagyon ment a dolog. Aztán évekkel később elkezdtem venni az IPM magazint. Nagyjából az egészet el szoktam olvasni, ami azt jelenti, hogy a fizikás cikkeket is, és már több is volt, amelyikre azt mondtam, hogy "jé, hát ezt értem". :D Persze, vannak olyanok is, amelyikek akár kínaiul is lehetnének...

2018.12.05. 11:10:33

@Nyuszomuszo83: assszontad a karosszériád is rendben van, bölcsész is vagy... monnnnyyyam tovább ? :)))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 11:10:48

@WICKEDWITCH: 80-as évek elejétől 90-es évek végéig eladó interpress magazinjai vannak apámnak! :D De még nem vett rá a lélek, hogy beleolvassak, gyerekként tetszett a borítójuk! :D

Angora Cardi 2018.12.05. 11:13:42

@Udvariatlanbolond: A lekvárni a bűvárni szóval tartozik egy családba.

WICKEDWITCH 2018.12.05. 11:14:24

@Nyuszomuszo83: én 2010 körül fedeztem föl, azóta járatom. Szeretem, mert mindenféle témáról vannak benne cikkek. :)

2018.12.05. 11:15:23

@WICKEDWITCH: ízlések és pofonok ugye... humán tárgyakból jószerével végigbukdácsoltam a sulikon. Fizikából anélkül voltam szín 5-ös, hogy "tanultam" volna. A normáltalan agyam, csak úgy itta a "hülyeséget" :))))

moletty 2018.12.05. 11:15:54

Jóreggelt Tesók !
AZTAKURVA ! EZ a Lacika szerintem teljesen retardált ! Talán azért is nem beszél, mert nem tud értelmes mondatokat alkotni.
Hát hol él ez az állat ? Nem értette azt a példát, hogy a fizetéséből elkölt fűtésre ennyit, kajára annyit, akkor mennyi marad neki ?????!!!! Aztán mikor segítettek, hogy "ki kéne vonni" aszongya : MINDET ?? Hát ez effektíve gyengeelméjű !

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 11:15:57

@mentoros lecsó: Ha tovább is van mondgyad méééég! :D :D :D Na jó, egyben hibádzok, nincs ilyen kislány testem mint Vivinek! Meg nincs bajom az életkorával, de a fejével annál több! Olyan néptáncos nekije! :D

moletty 2018.12.05. 11:17:31

NA meg a lekvár mint ige ! Hát "baszni" hogy szokott igével ? Aszongya biztos : fasz ! és ennyi...

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 11:17:41

@Nyuszomuszo83: Epedek a humorodért,, mindig megcsiklandozod a szájfenékemet és a szeglet fülig préseli a pofabarázdákat...DDDD

moletty 2018.12.05. 11:18:57

@úgymond olvasó mmkk: Néked is aranyom! (Egyem a májad, veséd, kisajkad, vékonybeled mindenedet :)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 11:19:46

@Udvariatlanbolond: Tetsző nekem! Mondtam má? Ezek a költői hasonlatok melyeket felém intézel elrabolják szívem és ledöntenek lábamról mint a 37 fokos láz! És még csak szóban csiklandozom a szájfeneked! :D :D :D :D

Maximista vagyok 2018.12.05. 11:19:47

@moletty: megy az dikk-el is. én dikk, te diksz, ő dikkel, mi dikkünk, ti dikktek, ők dikknek

moletty 2018.12.05. 11:20:39

@Nyuszomuszo83: A "néptáncos" az szinonim a "kiélt cigány kurvás" -sal ?

moletty 2018.12.05. 11:22:02

@Maximista vagyok: Igaz, erre emlékszem általánosból: a dikk az ikkes ige !

2018.12.05. 11:22:52

Elmentem egy időre lekvárni ! Ti lekvártok közben ?

Maaajjjjjjjjövök...

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 11:23:16

@Nyuszomuszo83: Ne aggódj, Rubens tudta mi a szép...Ezt a férfiak 90%-ának nevében vallom...:)))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 11:25:48

@Udvariatlanbolond: Rubens azt festette ami én vagyok, ai igazi homokóra alkatú nőket! Kedvenc festőm! Köszönöm! #szeri&lávcsivan

moletty 2018.12.05. 11:28:49

Nos hogy tovább fűzzem: Roli is sokkal butább mint hittem ! Viszont Susu sokat nőtt a szememben !
Csoki egy idióta, de van azért néha humora. Lenyomott egy olyan afrikai népdalt (lehet az egyetlent amit ismert:) csak lesett a tanárnő. Utána meg egy talán Jako számot ?! :D :D
A hörcsögarcú seggtúró pedig bunkó volt mint mindig. (Az asztalról betolt a pofájába egy pogit) De pofán basznám az állatját!
Era is főd buta, róla se gondoltam ! Őt egyre jobban utálom sajnos, pedig kedveltem eleinte :(

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 11:29:33

@Maximista vagyok: na dikkelj kifele a szaunambol, hess. dolgom van.

WICKEDWITCH 2018.12.05. 11:29:50

@mentoros lecsó: de ez így van jól. Uncsi lenne, ha mindenkit ugyanaz érdekelne... :)))

Én mondjuk az olyan "hiányosságokon" nem akadok ki, mint pl. a Tüskeváras meg a Dugovics Tituszos kérdés, mert irodalomból, meg töriből akkora az információmennyiség, hogy nincs olyan ember, akinek minden megvan. Az meg, hogy kinek mi a hangsúlyos, meg mi esett ki, egyéni dolog. (Persze nyilván van 1-2 dolog, ami itt is alap, pl. Petőfi költő, István államalapító király, ilyesmik) Na, de az olyanok, hogy milyen országok vannak körülöttünk, meg Afrika zászlója, meg ez a kivonásos dolog, amit említettetek... Hol élnek ezek? És hogy képesek egyáltalán élni??? Mert az annyira nem nagy teljesítmény, hogy nem üti el az autó...

moletty 2018.12.05. 11:30:02

@úgymond olvasó mmkk: Győzikétől vettem csak én sokkal több testrészt ismerek mint ő :)
(meg nem is vagyok indián :)

Maximista vagyok 2018.12.05. 11:31:09

@úgymond olvasó mmkk: én a nyugiban vagyok, lekvározok úgymond! a szaunában hárdi van...

moletty 2018.12.05. 11:31:40

@Nyuszomuszo83: A homokórával nincs baj, csak egy kérdés merül fel ezzel kapcsolatban :
domború erősen a homokóra vagy homorús...

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 11:31:45

@úgymond olvasó mmkk: DDD mi a megközelítés sarokköve? Tudományos, vagy karmikus?DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 11:32:11

@Maximista vagyok: töknyóc, őt is kipenderítem onnan egy másodperc alatt. csak neki azt mondom, hogy sicc, mert a hess csakl a retkeknek jár

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 11:33:00

@Udvariatlanbolond: ma nem vagyok spirituális hangulatban, kizárólag tudományos megközelítésben érdeklődöm :D

moletty 2018.12.05. 11:33:46

@úgymond olvasó mmkk: @Angora Cardi: Oké, oké igazatok van, de azért van különbség.
Pl. Csoki szerintem nem lenne síkhülye ha tanult volna (vagy tanulna). A rúdtáncost meg nem tudnád átverni a fizetésnél tököm a tönkre !

moletty 2018.12.05. 11:36:37

@WICKEDWITCH: Igen, én nagyon kíváncsi vagyok, hogy pl. Susu mit dolgozik ? (mert sexmunkásnak hülye az tuti) Vagy Lacika ? Habár ő simán egy zombi, elhullott állatok agyvelején eléldegél....

Angora Cardi 2018.12.05. 11:37:32

@moletty: Lacika rappel és anyuval él - életművész.

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 11:40:47

@WICKEDWITCH: Ezek ilyen információk, ilyen beszüremkedések, mint a növényeknél árnyas helyen a fotoszintézis...van a válaszoknak egy halvány logikai menete. Történetesen, ha van az EU-nak saját zászlaja, miért ne lehetne Afrikának? Csak nem tudnak róla...Blöffölnek, mint a pókerban a 10-es/ kettessel...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 11:42:37

@Angora Cardi: meg fotoszintetizál

@moletty: igazam van? te aztán tudod, hogy kell bókolni :)))))))))))))))

bel ami 2018.12.05. 11:42:42

Este van, este van, senki nyugalomban,
többen is kefélnek a VV hálóban.
Aki nem kefél, az legalább ordít,
vagy mások ágyába részeg gyomrot fordít.

Egy leány van csak, aki nem hány, nem dug,
Zsuzsu, az eminens, tanul, mint a buldog.
A segge gyönyörű, szépen fintorgatja,
iskolahetet is kitűnőre adja.

Angora Cardi 2018.12.05. 11:45:31

@úgymond olvasó mmkk: főleg :D és még várjuk a Predátor nagyot durrant.
@bel ami: ez nagyon jó volt :)

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 11:51:36

@moletty: Laszika az időhurokba keveredett kisember,,,Ő egy középkori szerzetes, hallgatási fogadalommal felkenve...Nem érdeklik a felesleges dolgok, a világ dőre vonulata...A reppet is a zsolozsmából hozta,,tertia,sexta,nona,dütüdüdütüdü!!

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 12:02:00

@Angora Cardi: Még a körberajzolás előtt? DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 12:08:00

@moletty: A néptáncos feje van az a talp alá való! A homokóra alkat pedig, hogy kedvenc költőm Döglégy Zolit idézzem: Nagy csöcs, kicsi derék és nagy segg! (Ez jön be haver, ez az ami kell! )
Tehát mellben és fenékben van mit fogni, de derékban pici...
Én is megyek lekvárolni! :D Majd érkezem és visszaolvasok! :D Jó lekvárolást mindenkinek! :D

BarBwire 2018.12.05. 12:12:58

Sziasztok, kavarog a trutyi idebenn, (nem a villában) ezért jöttem most.
Köröm téma: világ életemben sportoltam, nem bírtam megnöveszteni a körmeimet, a műköröm nem nekem való, néha kifestem, és olyan mint egy ovis keze. Télen SE hordok kesztyűt, de nem is sebesedik ki. Biztos ilyen vagyok, helyette van fókahájam, ami miatt nem is fázom. Kedvenc helyem Norvégia, lehet hogy ezért?
Se műhaj, se műköröm, se műcsöcs. Nem is vagyok a villában.

2018.12.05. 12:19:43

Lacika ilyen matek tudással mennyi ideig lenne el a 36 millával? Könyörgöm ezt a közértben is simán átbasszák az ezresből való visszajáróval. Akkor a 36 millából mennyit lehetne tőle lenyúlni 40-et?

2018.12.05. 12:26:24

Amúgy Zsunak miért volt tegnap a riportban olyan kisírt szeme? Gregtől meg hányni kell Mókica ma este hagyj itt valami nappali konténert is van aki visszanézni a pordukciót. ripacsnak is rossz már. Lejáratja a normális melegeket. Vagy ez már KEN baba sellőfaszomtudjakicsodapánszexualizázor?

2018.12.05. 12:29:13

És ha beküldenék egy romantikus estére VV8 Zsótit és Greget a nyugiba? Faránusz meg tartaná a gyertyát? Na az lenne Vella történelem. Hányas karika lenne kint a képernyőn?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 12:30:12

@moletty:

sajnálom hogy az igést nem Ánusztól kérdezték meg.

ennyi lett volna : geci

és akkor végem lett volna, sírnék :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 12:32:15

@Telepácia Paic Róbert:

Zsunak mindig olyan a szeme mint ha kilenne sírval, de az is lehet hogy tolják valami droggal, hogy bírja a bent létet.

2018.12.05. 12:32:56

@WICKEDWITCH: na jóóóó ! :)))

Azt azért még én is tudom, hogy Hyundai József űzte ki Budáról a vörösöket !

BarBwire 2018.12.05. 12:34:06

@szociál: szerintem meg kialvatlan, nekem is ilyen a szemem, ha nem alszom eleget. És képtelen lennék úgy aludni, hogy valaki horkol mellettem. Csak nem Csoki horkol?

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 12:37:00

@BarBwire: Vélekedésem szerint a férfiaknál is elképesztően fontos a kéz ápoltsága.
Rémlik egy statisztika, miszerint a nők nagy átlaga másodszor, illetve harmadszor pillantanak a kézfejre...nemtom, de biztos...

BarBwire 2018.12.05. 12:37:01

@mentoros lecsó: erről csak az jut az eszembe, hogy nemrég olvastam egy címlapon, hogy a törökök nem hódítók voltak 150 évig, hanem barátok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 12:37:09

@BarBwire:

valamelyik állat nagyon horkol, én már második nap elküldtem volna az anyjába, aludjon a nyugiba az ilyen.
meg dugnak is, azt is lehet hallani, na azokat is elhajtottam volna a fhaszba.
szóval lett volna pár jelem első héten :))

2018.12.05. 12:39:14

@BarBwire: erre csak egy analógiával tudnék reflektálni:

"Nem az a búúza aki csinálja, hanem aki hagyja!"

én kérek elnézést ! :)

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 12:40:14

@szociál: Krónikus székrepedés..., szerintem még nem fektetett kábelt, amióta bent van!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 12:41:55

@Udvariatlanbolond:

Akkor nem lenne sose mosoly az arcán :)
Néha látom nevetni.
Aki hetekig bent tartja a gittet az már járni se tud :)

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 12:42:04

@BarBwire: Mert most szeressük Erdogantot!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 12:42:48

@Udvariatlanbolond: nekem az elso a kez, de csak a gyurut, vagy annak a helyet nezem rajta :DDDDDDDDDDD

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 12:43:10

@szociál: Ettől nő a hátsója, feszt nézegeti:)

2018.12.05. 12:44:38

@Nyuszomuszo83: ilyen szép, burkolt portoROKIzást is régen hallottam már ! :))))

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 12:45:55

@Udvariatlanbolond: :DDDD egyebkent ezen kivul nem jut eszembe, hogy elsok kozott nezzem a kezet a pasiknak.

2018.12.05. 12:50:30

@szociál: Zsu a Vijjjja pandamacija, van már Csillámpónink is... szépen gyűlik az állatkert

,, 2018.12.05. 12:51:17

@úgymond olvasó mmkk: pedig az tud szexi lenni (kéz+alkar, főleg amelyik szép eres, én kérek elnézést)

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 12:51:21

@szociál: És megint szépen körbeérünk a korcsok párhuzamos, a normalitással semmilyen formában nem kompatibilis primitív-bárgyú univerzumoknak ügyében. Nagyon gáz brigád!
A fingást, nem is említetted...DDD

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 12:52:22

@,,: csorgatom a nyalam :DDD az osszhatas szamit, meg a szemek :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 12:53:00

@mentoros lecsó:

Zsu - panda
Ánusz - hörcsög
Greg - csillámpóni
Csoki - mankee
Renyhe - Paráznabillegető
Lacika - veréb
Era - kócos páva

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 12:54:02

@úgymond olvasó mmkk: Tuuudom, tuuudomm, szem , fenék, szemfenék,, stb..DDDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 12:54:57

@Udvariatlanbolond:

Tanár bement a szobájukba és majdnem megdöglött, milyen szag lehetett ott bent ?
Nincs ott ablak, nulla szellőzés, légkondi nem megy a mikroportok miatt.
Állott fing szag, a linólaim meg ragad gondolom.
Ezek lehet putriban élnek IRL is.

2018.12.05. 12:59:12

@szociál: megvettem ! :)))

Hunor - (szarik) rája
Roli - gömbhal
Vivi - kurv@
Adri - szárazföldi bálna

,, 2018.12.05. 12:59:54

@Angora Cardi: lekvárlak, de kit is nézünk?:)
@úgymond olvasó mmkk: eegen:)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:00:03

@BarBwire: Nekem sincs műhaj, műpilla, műköröm sem. Nekem is van fókaháj, de én utálom is a telet, a meleget ellenben igencsak kultiválom
@Telepácia Paic Róbert: Móki hagyott nekem egy külön bejáratú egész napos konténert! Megolztom veled, a sarkába hányhatsz, de a fejed nem fogom! :D
@szociál: Én mondtam már szedáljál a drágát! Kapja a Rivo+frontin+stilnox kombót nygiteával leöblítve! :D
@Udvariatlanbolond: Tudtam én hogy szép kacsóim elnyernék tetszésed! :D
@úgymond olvasó mmkk: Hja ahogy öregszünk mi nők már ez lesz fontos egy férfin, de rafkósak vagy nem hordják vagy leveszik amikor olyan helyre mennek! :D Nekem az arc, összhatás, öltözködés majd két! A balta körmök egy férfin taszítanak!
@mentoros lecsó: Köszönöm mester! #pukedlizek

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:01:57

@szociál: Ha lenne humorérzéke a faternak, bevinne egy vegyvédelmi gázálarcot és felvenné a nebulók reggeli abajgatása közben....

2018.12.05. 13:03:52

Visszanéztem másodszor is...

Vivi szerint a MacskaFOGÓ egy opera ! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 13:04:00

@mentoros lecsó:

:))
Roli télleg gömbhal :)

@Udvariatlanbolond:
Megléphetné az RTL hogy beöltözteti, vagy kitesz egy Biohazard táblát a bejáratra :)

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:05:25

@mentoros lecsó: DDD,,Roli gömbhal,,,és tényleg!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:05:54

@Udvariatlanbolond: a szemfenek a legfontosabb. elengedhetetlen, hogy egeszsegesek legyenek az erek egy ferfi szemeben, anelkul szoba sem allok egyikkel sem :DDD

@Angora Cardi: gyere, bebi.

2018.12.05. 13:06:15

@Udvariatlanbolond: egy jó kis katonai hét is rájuk férne... gázpasztillás (gázkamrás) kiképzéssel...
Gázálarc levesz, lenyom 10 fekvőtámaszt, utána bemondja a fegyvere számát...

2018.12.05. 13:07:39

@mentoros lecsó: Ugyanmár, Musical vagy opera egyre megy vót benne zene. István a Király egyiknek se jutott eszébe, ha már modern kori zenemű

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:08:21

@szociál: Résmentesen, a genetikai hulladékok között,,,DDDD

2018.12.05. 13:09:53

@Telepácia Paic Róbert: Szörényi és Bródy forogtak volna a sírjaikban, pedig még meg sem haltak... :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:13:05

@mentoros lecsó: Én javasoltam ezt neked már! Nem emlékszel? Szelektív a memória??? :D :D :D
Kérsz egy happy meal menüt? Cavintont kólával! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:13:56

@úgymond olvasó mmkk: Hát ne meszesedjen a nyamvadt ere, mert milyen állapotban akkor a here....Igazad van, csak mélyen a szemébe...vuuuááúúúú....DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 13:15:10

@Telepácia Paic Róbert:

Endrúlojdvebber tök jó operákat írt szerintem

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:17:28

@szociál: elipszilonos lyével kell írni, hogy lolyd, okoska!

2018.12.05. 13:18:36

@Nyuszomuszo83: Szívemnek 24 karátos arany hegyű, Mont Blanc tolla !
Olyan öreg vagyok, hogy hozzám nem papot hívnak, hanem archeológust.

De a katonai héthez, "csúnya" ötleteim lennének. De hisz már megbeszéltük ! :)))))

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:22:37

@mentoros lecsó: Rossz-inninek van macskaduettje (fogó nuku)...,ahogy Bornemissza antialkoholista,,(Dr.Greg)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:23:48

@mentoros lecsó: Engem is havonta retusálnak, azért tartom magam ilyen jól, arany szívemnek édes csokibonbonja! :D Nagyon csúnya ötleteink voltak, amik nagyon tetszettek elborult elmémnek! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:25:22

@Nyuszomuszo83: Ha a kóla poralakban, az már happy metál menü...

2018.12.05. 13:27:10

Azért, arra baromi kíváncsi lennék, ha az Ápoltak olvashatnák a Hogyvolt kommenteket, mennyit és milyen mélységben fognának fel egyáltalán belőlük...

0.01% ? Talán ?

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:28:01

@mentoros lecsó: @Nyuszomuszo83: Csak úgy rotyog a leplezetlen szadizmus...DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:28:17

@Udvariatlanbolond: Ha meg szőke kóla akkor az a fanta narancs! :D

2018.12.05. 13:28:39

@Nyuszomuszo83: az általam javasolt "ötletek", 100%-ban a kiképzés részét képezték régen... semmi fikció nem volt bennük

2018.12.05. 13:28:58

Amúgy kottont küldtek be az egybiteseknek? Szerintem használni se tudnák. Mondjuk az is jó csavar lenne, ha Renyhe viszonozná a barátságot ott bent a villában egy kis csoki szelettel, mondjuk karácsonyra a fa alá egy pozitív terhességi teszt Csokkernak. Ánusznak meg mondjuk Cintányér úgy posztomusz ajándékként beküldene egyet. Még viccből is megnézném az arcukat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:29:15

ezt csak így itthagyom, és elmenekülök a következmények elől
velvet.hu/kockahas/2018/12/03/ady_del_valle/

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:29:47

@mentoros lecsó: Zsu: "most tényleg nagy a seggem?"....the end...

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:30:11

@mentoros lecsó: Annál több, mert a dikket és a parittyázást értik! :D

2018.12.05. 13:30:24

@Udvariatlanbolond: hihíííííí.... felnyihogtam ! :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:31:13

@mentoros lecsó: De ezek az első 5 percben feladnák a játékot! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:31:53

@Udvariatlanbolond: De ezt szereted bennem baknyulam! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:32:42

@úgymond olvasó mmkk: Ez kemény volt,,,ráncba szaladt a szemöldököm....!!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:32:53

@úgymond olvasó mmkk: Aberrált, teeeee! Majdnem kijött az ebédem, háááá nooomális vagyol teeee??? :D :D :D

2018.12.05. 13:33:47

@Telepácia Paic Róbert: nem láttam rajtuk "viseletben" óvÓSZERt ! Szaporodik a magyar... jjjjúúúúhhéééééééé !!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:33:56

kedves gyerekek, ezért ne kattintsatok rá mindenre, amit a néni idetesz nektek

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:33:59

@Telepácia Paic Róbert: Van kotonjuk, a Ginus dugásnál használta Csoki elméletileg!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:34:32

@Telepácia Paic Róbert: Kiegészítés: Neeee, könyörgöm sskk neee szaporodjanak!

2018.12.05. 13:36:25

@Nyuszomuszo83: az nem lehet ! aKKora méret nincsen is senem !

2018.12.05. 13:37:05

Azért Zsunak egész reális önképe van. A nézői kommenteknél is elismerte a hibáit

2018.12.05. 13:38:11

@Nyuszomuszo83: Családok éve van vagy mi a fene. Jövőre lehet majd túlórázni akkor majd nem fog szaporodni a magyar

2018.12.05. 13:38:38

@Nyuszomuszo83: lehet hogy mi járnánk jobban ! a 36 Milkát pedig szétossszzcsák a HV törzsgárdának... :)))

2018.12.05. 13:41:09

@Telepácia Paic Róbert: Zsu egy "kallódó" tehetség... csak még nem tudni miben tehetséges...

én kérek elnézést !

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:42:43

Pereg a manna az eklézsia-homokórán....Esküvő előtt figyelnem kell az exitálra...Majd gyüvök!!!

Maximista vagyok 2018.12.05. 13:43:22

@Nyuszomuszo83: az nem gumi volt hanem bicikli belső

Sanda.Ipse 2018.12.05. 13:43:35

@Udvariatlanbolond:
Ez téllleg értelmes: ő lekvár:)))))

bElannaTorres 2018.12.05. 13:43:55

Nem lepődnék meg ha csokinak már lenne gyereke valahol.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:43:57

@mentoros lecsó: Családok éve....cöhhh, ebbe nem is akarok belemenni mert olyan csúnyákat fogok írni, hogy örök életre ki leszek tiltva innen a véleményemmel együtt! :D
Benne vagyok az egyenlő felosztásban, nem a testvériesben! :D ha valetindéjszkor osszuk szét akkor is jó! Elküldhetem magam melegebb éghajlatra legalább! :D

WICKEDWITCH 2018.12.05. 13:44:39

@Udvariatlanbolond: jaja, próbálkoznak. Csak azok a csúnya gonosz tények ne zavarnának bele a dologba... :DDD
@mentoros lecsó: látod, megy ez neked :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:48:12

@Udvariatlanbolond: Te csak figyelj is oda! Vigyázzááá magadra! Nem akarok özvegy lenni azonnal! Esküvőnk fényességének be kell ragyognia a földet, eget és a mindenséget!
A múzsád nem leszek, kurvák voltak azok,
én szerelmed vagyok, ki beragyogja napod! :D
Este várlak! Apropó nem találtam a szívecskéket a paplanom alatt! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:49:41

@Maximista vagyok: Remélem nem volt likas! :D :D :D

2018.12.05. 13:50:37

@Nyuszomuszo83: Mint írtam korábban, megpróbálkoztunk az örökbe fogadással... Ugye nem jött össze. Pedig saját (már kifizetett) kecó van, némi pénzmag is akad krumplira és van 2 saját gyártású pulya is... Mégsem ment.
Megfogadtuk a családi béke és harmónia érdekében, hogy soha többé nem próbálkozunk ismét. Családok éve a f@szom, az !!!!!!

(ui: a Zasszony 3 hónapig vigasztalhatatlanul sírt. Megsértették Őt is, és engem is emberi méltóságunkban az "eljárás" során. De nem politizálok, mert megint kib@sznak innen.)

2018.12.05. 13:53:52

@WICKEDWITCH: soha nem titkoltam, hogy szeretek villogni a tudásommal... :))))

Hiszen Jokay Moriczka is megírta:

"Néma gyereknek, híg a leve....
"Olcsó húsnak, anyja veri a f@szát..."

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:54:31

@Udvariatlanbolond: Eveszel oszt lesz kiccsalád! Még nincs mi, csak te vagy és én vagyok! Majd mikor az anyakönyveztetőnél főveszem a vezetékneved és összeöntyük a két féle színű homokot akkor lesz MI! Aztán hamar szülök neked pulyát- hogy felvegyük a nyomorék csokot, ne álmodj, hármat csak azért se nem akarok- akkor együtt nyögjük a hitelt és bódog család leszünk mink! :D Millió puszinyuszi! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:55:30

ha meg egyszer valamelyikotok leirja a csaladok evet, komolyan mondom, hogy tele fogok mindent spammelni az elobb linkelt emberpeldany meztelen instas fotoival

mézescsók 2018.12.05. 13:58:14

@mobilos perpetuum: Hogy a villalakóknak nincs alapvetően bajuk Zsuzsuval, az ebben a formában mondjuk nem igaz. Szinte mindegyiknek volt vele balhéja, mert az őrületbe kergette őket. Jelzésszerűen pár példa:
Radics számtalan veszekedés.. Kiesése után a Bv-ben Baukó kérdésére lakonikusan csak annyit mondott,hogy bolond.
Csoki: ha nincs Ginu, Zsuzsut viszi.
Adri: ruhagate, óriási balhéval.
Roli: fénykép
Era: fésű, kurvás tánc, ápolatlan haj
Vivi: a kikészítéséről beszélt, mert ideggyenge
Hunor: balhé a nő feneke miatt
Greg: a történelmi korban vita azon, hogy Zsu rosszul használja a szavakat. Greg jellemzése: kattos.
És még nyilván volt több is.
Zsuzsu úgy viselkedik, mint egy sértett hercegnő, akinek minden jár, és mégis, mintha a nap reggelenként direkt azért kelne fel, hogy őt halálra bosszantsa.
Hogy nem evett még avokádót és szushit, nem róható fel neki, de az ostobasága igen, mert lehetősége lett volna valamilyen szintű tudás megszerzése és az életben való eligazodás. Önismerete nulla. Többször hangsúlyozta a bemenetelekor, hogy 10 osztályos gimiben végzett és pultosként OKJ-s végzettsége van. Ez nem egy hatalmas karrier, de nincs vele semmi baj. Viszont ettől a többieknél magasabb rendűnek képzeli magát, én legalábbis így érzem.

,

2018.12.05. 13:59:57

@úgymond olvasó mmkk: máááár így is fáj a kicsi szívünk, kérlek ne legyél GONI !
Léccci, léccci....

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 14:01:18

@mentoros lecsó: Igen, beszéltük, én is mérges vagyok... Ha már családok éve... Hagyjuk! Az enyém romokban! Még jó hogy nincs férjem, gyerekem, nem rajtuk szeretném levezetni a stresszt!
A másik- próbálom nagyon cizelláltan megfogalmazni a gondolataim- nem tudok venni egy normális lakást mert a nyomorék csokkal megetették az embereket, 10+10, ahha új építésűre, a használt lakás vásárlásakor 2 milla valamennyi. Itt már az önrészre sem elég. Egy két szobás lakás 14-16 millió és költs rá még mert le van pusztulva! 3 gyerek... azokat nevelni is kéne meg felnevelni. Ne csak nőjenek mint a dudva, aztán jó az úgyis! Na nem is fokozom! Majd egyszer talán. Bár az én családomban volt már vénkisasszony, senki nem botránkozna meg! :)Azt hiszem finom voltam!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 14:05:33

@mézescsók: Feljebb kifejtettem, de tök mindegy úgyis én leszek a hülye mert Zsut egy ostoba nőszemélynek tartom! Mobilos nem érti amúgy sem hogy nem az együtt élés vele volt a téma hanem, hogy a nő buta, mint hat marék döglött molylepke! De ez a szép abban, hogy emberek vagyunk! Nem kell egyeznie mindenben a véleményünknek!

Nbl 2018.12.05. 14:07:59

@Telepácia Paic Róbert: A vége felé szokott lenni olyan, h korábbi VV játékosokat küldenek be hozzájuk osztani az észt, ha lesz ilyen és még bent lesz a Greg, simán lehet, h a Zsolti megy be ... ha még bent lesz a Csoki, azzal tudna f@szméregető vetélkedést is csinálni, Ánuszt meg aztán bedobnák a közösbe Greggel ... Ratyis meg közben otthon a tv előtt kiveri :)

2018.12.05. 14:11:57

@Nyuszomuszo83: ugye most van promóban, hogy 2 ivadék után is járhat a CSOK.
most mire a kurv@ anyámra vegyem fel, amikor önerőből már kigazdálkodtunk mindent ?!!!
4 éve nincsen semmilyen hitelünk, és csak "pislogunk, mint miskolci gyalogbéka a kocsonyában"

2018.12.05. 14:12:39

@úgymond olvasó mmkk: okkééééé ! te mondád !

bElannaTorres 2018.12.05. 14:14:15

@mézescsók: tegnapi részben mondta, hogy nem jó matekból, és egyébként se okos, ehhez képest ő legalább tudta a kérdésekre a választ. Lehet különbnek képzeli magát azoktól akik bent dugnak, de tőlük mi is

mézescsók 2018.12.05. 14:17:51

@mézescsók: "...valamilyen szintűú tudás megszerzésére és az életben való eligazodásra."

mézescsók 2018.12.05. 14:24:54

@Nyuszomuszo83: Attól az enyém még egyezik a tiéddel!
@bElannaTorres: És erre meg is van minden alapunk! Elsőnek mindjárt azért , mert mi nem megyünk a villába.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 14:33:23

@mézescsók: Köszönöm!!! :* :* :*
@mentoros lecsó: Hááát ez az!!!4 Én örülnék ha egy gyerekem lenne, tisztességgel fel tudnám nevelni a normális, minden hónapban elegendő, nem a hónap végére kuporgatós fizetésből, meg tudnám teremteni azokat a feltételeket amik egy boldog élethez szükségeltetnek. De.!
1. Ha egyedülálló vagyok, kapok némi pluszt, de fabatkát sem ér
2. Ha van férjem és egy gyerekem, na még nagyobb pofont kapok, mert semmi nem jár, mert nincs 3 kölköm minimum, nincs ingyenes zabálás a gyerekemnek, nem kapok csokot, boldogulj ahogy akarsz
3. Ha nem szülök akkor meg nem tettem meg semmit a népességszaporulatért és a kurva anyámat, nem jár nekem lófasz se!
Egy dologban vagyok biztos a három felsorolt pontból, a harmadikban! Én kérek elnézést!

Angora Cardi 2018.12.05. 14:40:12

@,,: viszontlekvárlak, nézzük Momoát, az legalább tuti mindig
gyere te is @úgymond olvasó mmkk: Momoa szakkörbe

Angora Cardi 2018.12.05. 14:46:37

Lacika fanclub ne csüggedjünk! A predátor még előgyühet.

Costanza 2018.12.05. 15:28:49

@tvbuzi: fetasat nem lattam, de volt olyan mukormom es tudom hogy mindent ilyen furcsa keztartassal tudsz csak megfogni, mert nagyon faj maskulonben es igen, csinalsz ilyen furakat. Csak a dobozos kolat tudod kenyelmesen tartani kb

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 15:42:00

@Costanza: Ha fáj akkor nem jó az anyagfelhordás! Nem fájhat csak ha körömmel feszegetsz valamit! Ezért kell a körmök helyett ujjat, ujjbegyet és tenyeret használni. Nem a körömmel bontod fel a dobozos sört hanem az ujjbegyeddel! :) Megszokás kérdése csak!

Maximista vagyok 2018.12.05. 15:45:57

@Nyuszomuszo83: én a dobozos sört a szemöldökömmel szoktam nyitni

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 15:46:46

@Maximista vagyok: Kemény vagy, rágjalak meg Tesaaaa! :D :D :D :D

2018.12.05. 15:51:53

@mentoros lecsó: Sajnálom,együtt érzek veletek. Mi lombikozunk na ott se emberségesebb a helyzet az árakról nem is beszélve. Egyszerű melós családnak esélye sincs r, hogy megfizesse.
@Nbl: Lefordultam a székről nevetés közben.

2018.12.05. 15:52:56

@Nyuszomuszo83: És se tudom a körmömmel felbontani :DDDD Mondjuk nekem rövid amiatt

2018.12.05. 15:53:49

@Maximista vagyok: Tetrapack-os szívószálas dobozos sört még nem találták fel?

2018.12.05. 16:03:50

“A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.”
A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll...
Te, 'sti a feleségeddel hogyan csináljátok? Te vagy felül? – Nem, úgy tériszonyom van. – S'allú'? – Úgy meg fulladok. – S'ódarrú'? – Úgy meg nem látom a tévét.
Tee figyelj, a te feleséged hogy szeretkezik? – Van, aki dicséri, van aki nem...
Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő.
By Hofi

2018.12.05. 16:07:00

Jól hallotta, igen. Bunkót mondtam. Az egy szép, nagy magyar réteg. A franc egye meg őket! Annyian vannak már, mint a nyű! És egyszerűen a bunkóknál miért nincs létszámstop?! Hát nem? Hát még mennyi kell még belőlük?

2018.12.05. 16:07:35

Én a bunkókat fel tudnám használni. Gondolják el: Kivinni őket árvíz védelemhez. Nem lapátolni, ne vicceljen már! Bunkót kivinni a gátra! Beleverni! Így egymás mellett állnának, így szépen! Ez lenne a nagy magyar fal. A Földet legalább kétszer körülérné, amennyi alapanyag van hozzá.

bElannaTorres 2018.12.05. 16:25:46

@Nyuszomuszo83: ott inkább az lehet a baj, hogy túl hosszú a műköröm

2018.12.05. 17:03:51

@Telepácia Paic Róbert: Köszönöm ! Sajnos nálunk "szervi" okai vannak, hogy 2 ivadék után nem tudtunk "lombikozni"...
Akkor kezdtem el "válogatott szavak" nélkül ordítani amikor:
1. megkérdezték élőszóban a Zasszonytól, hogy képes-e felelősséggel gyermeket nevelni ?!
2. megkérdezték tőlem élőszóban, hogy "kívánok-e huncutkodni a jövevénnyel ?" (lányt szerettünk volna, a 2 fiú után)
3. kevésnek bizonyult egy mérnöki és egy programozói állás a 72nm-es lakáshoz és a 2 saját gyerekhez képest...

Én b@sztam el tudom ! ! ! Van egy pont ahol szakad a cérna...
(Elküldtem mindenkit a szabadfoglalkozású mamájába !)

Costanza 2018.12.05. 17:13:20

@Nyuszomuszo83: igen, es ezert kell olloval csokipapirt felvagni.
Nem rocket science mostmar akkor ez sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:02:12

Bruti, megint nem jó a posztod, végigolvastam, és kommentelni akartam, de addigra azt írta ki, nincs megjeleníthető bejegyzés

2018.12.05. 18:06:00

@Telepácia Paic Róbert: durva és a közösség egyes tagjai számára sértő kijelentéseket tartalmazható kontent következik ! A gyengébb idegzetűek kérem NE olvassák tovább !

A Zasszony együttléteink alkalmával "megkér" engem, hogy az örökítő anyagomat nyugodtan juttassam el a rendeltetési helyére (sajnos, az Ő méhe már terméketlen... :(((( )
Izgató és megalázó helyzet egy csomagban (egy férfiember számára)! Egyszerűen tiszteletlenség lenne a részemről, ha ÉLNÉK a helyzettel. Képtelen vagyok rá... Mindig kérdőre von, hogy miért nem ?!? Persze vannak szenzoros funkciók... De egyszerűen képtelen vagyok rá !
Profánul fogalmazva: nagyságrendekkel jobban szeretem és tisztelem Őt, minthogy szabad folyást engedjek a "hímnemű" vágyaimnak és ösztöneimnek...

Mindezt azért írom le, mert szabad gondolkodók Vagyunk és gyakran szoktunk részt venni "önsegítő" csoportok munkájában is... Nehogy úgy járjanak a párok mint MINK ! :)))))))

Végső szumma: a kibeb@szott tisztelet hiányzik ebből a kurv@ világból...

2018.12.05. 18:08:11

@úgymond olvasó mmkk: van új posztcsi ???? Hol ?!?

MosóMaca 2018.12.05. 18:13:18

@mentoros lecsó: nem saját tapasztalatból,csak érintőlegesen tudom,hogy ezer sebből vérzik a magyar gyermekvédelem,meg adoptálási rendszer,de a Ti sztoritok brutál... Teljesen megértem,hogy rádöntötted az asztalt! Miért kell a magyaroknak (tisztelet a kivételnek) mindenkihez azonnali gyanakvással és fenntartással közeledni?! Szomorú

Costanza 2018.12.05. 18:14:03

@mentoros lecsó: a rendeltetesi hely az a spermabank?

2018.12.05. 18:20:39

@MosóMaca: ÉÉÉÉÉNNNN b@sztam el az egészet... :((((
Vannak olyan helyzetek, pontok, amikre az "adott" ingerküszöböm igen alacsony és azonnal "kirobban" belőlem a katonai múltam... :(((

Azért nincs örökbefogadott kislány a családban, mert elküldtem mindenkit a kurv@ anyjába...

2018.12.05. 18:21:28

@Costanza: nem ! ennél picit izgalmasabb a helyrajzi megnevezés...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:23:06

@MosóMaca: csak felve es halkan merek megszolalni a masik oldalrol, mert mindig balhe van abbol, ha a "munder becsuletet vedem". ugyhogy roviden annyival magyaraznam az azonnali gyanakvast es fenntartast, hogy munkakori kotelesseg. a jogszabalyok, amiket be kell tartanunk es tartatnunk, nem a bizalomra epulnek. nem terhetunk el tole, es sokszor en erzem kinosan magam, de ez van. a jogalkoto szemeben az ugyfel/allampolgar ugyanugy nem szamit, mint az ugyintezo.

MosóMaca 2018.12.05. 18:23:26

@mentoros lecsó: igen,nyilván nem ez volt a hivatal által elvárt válasz. Elméletileg csak szépen válaszolni kellett volna. De az sem mindegy,jogy teszik fel a kérdést. És élek a gyanúval,hogy az én apukám sem fogadna higgadtan egy ilyen kérdést...

MosóMaca 2018.12.05. 18:25:11

@úgymond olvasó mmkk: teljesen értem ezt is,ezért írtam fentebb a válaszomban Lecsónak,hogy nem mindegy,hogy hogy teszik fel azt a kérdést. És tudom,hogy sajnos olyan világban élünk,ahol van jogalapja egy ilyen kérdésnek

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:28:47

@MosóMaca: az nyilvan nem mindegy, de ha valami elo van irva, akkor a fejemre is allhatok, akkor is le kell dokumentalni, hogy elhangzott a kerdes. magyarazkodok surun az ugyfelnek, hogy ne haragudjon /a kollegaim is mas osztalyokrol, eleg surun hallom/ aztan az ugyfel vagy ram boritja az asztalt es elkuld a kurva anyamba, vagy nem. lotto.

MosóMaca 2018.12.05. 18:31:52

@úgymond olvasó mmkk: egyértelmű. Nem is az volt a mondanóm célja,hogy minden közalkalmazott galád és szemét! Édesanyám is a közigben tevékenykedett. Csak annyi,hogy nem ítélem el Lecsót a kirohanásáért,megértem,hogy rosszul reagált

2018.12.05. 18:32:14

@úgymond olvasó mmkk: ez, ok és megértem minden érvedet !

A flegma és tiszteletlen viselkedés az, ami számomra taszító az ügyben !
Egy tisztességesen, ápoltan megjelenő házaspárt miért kell úgy kezelni mint egy darab "útszéli, ccczzzziiigány, búúúúzaaa" sz@rt ?!?
Jahhh... hogy én alapjáraton(!) pedofil vagyok, mert az örökbe fogadni vágyott kislányt, nagy százalékú bizonyossággal meg szeretném majd dugni ugye ?!!!

Costanza 2018.12.05. 18:34:54

@mentoros lecsó: akkor talan tenyleg jobb ha nem tudom

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:36:55

@mentoros lecsó: meg ha nem ciganyoztal volna, akkor reagalnek is, de igy nem fogok.

@MosóMaca: persze, tudom en, hogy nem az volt a celod, csak neha bepipulok, es kiomlik belolem :)

2018.12.05. 18:40:38

@Costanza: gyakorlatilag nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy nem érdekel, hogy mit vélsz tudni és mik a valós tapasztalataid...

,, 2018.12.05. 18:43:15

@mentoros lecsó: "miért kell úgy kezelni mint egy darab "útszéli, ccczzzziiigány, búúúúzaaa" sz@rt ?!?"
Hogy mi???
@úgymond olvasó mmkk: te akkor az Ákr-ben otthon mozogsz? Mert ha igen, lehet h fogok kérdezni tőled, nem most, hanem majd egyszer, ha pihentek leszünk (egyébként tökre megértem az álláspontodat)

2018.12.05. 18:44:24

@úgymond olvasó mmkk: egy egész univerzum omlott most össze bennem a válaszod hiánya miatt... sebaj... marad még végtelen számú

pedig nyíltan buziztam is ! az nem baj ?!

Costanza 2018.12.05. 18:50:37

@mentoros lecsó: oh bocsass meg hogy hozzadszoltam es koszonom hogy leereszkedtel a szintemre..

,, 2018.12.05. 19:02:28

@mentoros lecsó: pont te írtál arról h milyen szarul esett, h rádhúztak előítéleteket, prekoncepciókat.

Costanza 2018.12.05. 19:14:02

@mentoros lecsó: jo hat eddig erdekelt, de mar nem, oromotokre. ciao.
süti beállítások módosítása