Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x30 - A király visszatér

2018. december 04. 16:42 - Chat Géza

v1.png

Ugyan véget értek a nomádpusztai hétköznapok, de a villalakók teljesen megszokták a kőkorszaki retket, a középkori patkányos parókákat, de annyira asszimilálódtak, hogy a lassan bármely tetszőleges magyar kórház állapotát felvevő, esetleg egy portóríkói putri szintjére süllyedő Való Világ Villában egyesek teljesen jól érzik magukat. A már kívül is platina szőke Kebab egy banánt szopva konstatálja mindezt, hogy ez a szügyig érő dzsuvás fos már tényleg tarthatatlan.

Itt tennék egy kis kitérőt. Én is rengetegszer jegyeztem már meg korábbi VV-s hogyvoltokban, hogy iszonyat nagy a rendetlenség. Nem is értettem, hogy lehet így élni. Persze, voltam egyetemista, kicsit azért át is éreztem az elszórt szaros alsógatyákban manifesztálódott igénytelenség audiovizuális lenyomatát, de nem tudtam hová tenni, hogy ez konstans 100 napig így van, és senki csőrét nem bassza. Ugyan a VV9-ben látható állandó rendetlenség tényleg példátlan, de amikor én és még 7 ember 24 órát töltöttünk a villában, akkor az idő alatt 3-4 alkalommal pakoltunk el magunk után, mosogattunk. Két közösségi étkezés után már nincs egy tiszta tányér. Ez a brigád meg olyan, mint Survivor Beni, aki a bemutatkozójában elmondta, hogy

Van bennem egy természetes igénytelenség.

Na, hát itt ez az ősi ösztön több lakóban is ott szunnyad. Így Kebabnak és PUA professzor asszonynak joggal tűnhet úgy, hogy rendre ők ganézzák ki a disznóólat. De most megfogadták, hogy inkább csak panaszkodnak és hagyják, hogy a már aszott hulla szagát árasztó mosogatóban tornyosuló edényhalom tovább rohadjon. Végezetül Kebab bepuszilta a banánt, majd a retkes mosogató fölé hajolva bevette a vitaminját. A biztonság kedvéért Adrival még fokozták a drámát a cigiskanapén, amikor két ténymegállapításra is sor került.

  1. Ezek arra sem méltók, azt sem érdemlik meg, hogy maguk után elpakoljanak
  2. Ki a faszom az az Era?! Tudod mennyit ér az a nő? Annyit, amennyi értékben póthajat raktak a fejére.

Merthogy Era játékára is kitértek, ami ugye abból állt eddig, hogy a vákuumpina segítségével magába szippantotta Hunort, akivel elnyünyörögve bevédték egymást, de aztán hálistennek mindenkinek kinyílt a csipája - és itt nem a Hooligans frontemberére gondolok - , hogy nem is Radics volt a VV9 Ti Tivyje, hanem Era, aki pont ugyanakkora, egyre hangosabban vekengő papagáj, mint a már említett szökik a málnás csávóka.

Eközben Reni beavatta Greget és Zsuzsut, hogy milyen volt Csokifasszal a parittyázás. Fogalmazzunk úgy, hogy a srác adottságai fordított arányosságban van a teljesítmény hosszával. Hiába méteres a kékeres, ha az aktus másodpercekben megadott hosszát egy a számokat 200-ig ismerő óvodás is le tudná számolni. Nem baj, Reni ennyitől is - hogy egy Exek az Édenbent is idézzek - szerelmesre lett baszva.

Jelzem, hogy az adás 8. percénél tartunk még csak. Jött is egy feladat: a két párbajozónak különböző tulajdonságokat szórva a mágnestáblára kellett megalkotniuk egymás profilját. Ginu egy hazug kígyó, csoki a vicces fasz, aki hisztizik, nagy megfejtések nincsenek, de Krisztián azért fölböfög egy kis gyöngyszemet.

Kétszínű is vagy, érdek is vagy…

Ha minden VV után újra kellene nyomni az értelmező szótárt, akkor a mostani verzióban az érdek szócikk mellé be is elhetne tenni Ginu fejét. 

érdek [e v. ë] főnév -et, -e [ë, e]

Fontos, hasznos, szükséges dolog, amely vkinek, vminek sorsát, helyzetét előnyösen érinti, alakítja; vkinek, vminek a java, haszna, szükségessége; Ginu.

Lásd a gyakorlatban:

A Magyar Népköztársaság … következetesen védelmezi az ifjúság Ginuját. (A Magyar Népköztársaság Alkotmánya)

A feladatnak vége, ugrunk oda, hogy Ginu eszkalál némi feszkót. Mindjárt kiderül, hogy mit, nyugi. Reni félig kilógó picsával leül Csokifasszal, hogy akkor hogyan is volt ez a hármas szövetségbe oltott parittyázás, amit Erával és Renivel képzelt el? Hisz Ginu erről tájékoztatta imént. Mi ez, geci - teszi fel a kérdést Csokker, aki ezzel a lendülettel meg is indul a friss 4D szempillás már egy fokkal igényesebb, update-elt falusi tésasszony barátné Erával és az érintettekkel megbeszélni ezt. Ginu pont zuhanyzik, de ez senkit nem zavar, így Csokító végig tudja stírölni Ginut, miközben szappanozza magát. Csokifasz nem is tud koncentrálni nője és Era szájkaratéjára, mert megdelejezte a habos csöcsben és langymeleg vízgőztől megduzzad szeméremajkakban mímelt vadító hónaljborotválást. A vita végül nem fajul addig, hogy a két lány kitépje egymás póthaját, így miután Csoki kiélvezte az ingyen mozit, el is takarodtak fürdőből.

Reni kálváriája viszont nem is ez a vélt vagy valós hármas szövetséges szitu volt, hanem az, hogy a prbaj napján, avagy az időszámítás szerint szex után 1. napon a Csokimikulás úgy kerülte őt, mint villát fényesre nyaló Kebab és Adri a nyugiban hagyott gecis zsepit. Mi lesz így most - sodorja magát tiszta depresszióba a leány, de Zsuzsu megnyugtatja. 

Belehiteted magadba a rosszat

Reni azt mondja, hogy ő a kinti világban se szexelget, erre tessék, itt tárogatózott ország és világ előtt, de tényleg, a Blaháról fordult vissza a CNN, hogy tudósíthassanak róla az esti híradóban. Reni megbánta a 3 perces kefét a portórikóival. Zsuzsu beleveri az agyába, hogy majd a párbaj után kell leülni és megbeszélni az érzéseket, de Reni csak réved a semmibe az Áder bajszát megszégyenítő sűrűségű szempillái alól, és egyre csak görbül lejjebb a szája. Komolyan, egy résnyire hagyott ablakon bepréselődő két agysejttel rendelkező poloska is felfogta már, hogy nem érdemes ennyire túlgondolni a dolgot, de Reninél már bebootolták a fuldokló hangú, olcsó sminket Joker-maszkra síró pityergést. Érkezik is Mr. Stühmer, aki nyom pár puszit  lány fejére, és így már oké is minden. 

Dzsoki megvívta a nagy csatát, visszatért. Reni várta is már, mint az állat.

Kint is néger, bent is néger, bennem is néger

Kiabálta az udvaron. Csoki úgy élte meg az egészet, mintha az életéért harcolt volna. Azt mondja a Hunor fingjától bepállott szoba közepén, hogy jó érzés visszajönni. 

v8.png

Végül még Reni volt az, aki nyugtával dicsérte a napot, és elmondott egy olyan királyi hasonlatot, ami keményebb, mint az Exkalibúr. Az alábbi idézet pedig elrettentő példa lehet a szóismétlésre.

Úgy éreztem magam, mint egy királynő, aki csatába küldte a királyát. A királynő nem tudja, hogy a királlyal mi történik, csak bízik benne, hogy a király épségben visszatér a királynőhöz, hisz nagyon komoly csatába küldte. És megmondom az őszintét, már kezdtem felkészíteni magam arra, hogy mi van akkor, ha a király nem tér vissza a csatából és a királynő egyedül amrad a várban. De ahogy tudtam, hogy a király ott van, visszatért, a király és a királyság védelmezve van, egy fedél alatt vannak, a király és a királynő együtt hajtja álomra a fejét, tényleg nyugodt érzés.

Ennyi volt. Plusz még Zsuzsu rottyantott egyet a Ginu által ott hagyott szaros palacsintán. Megkérdezte, hogy igaz-e az, hogy Csoki Ginu után őt vitte volna ki tetemre? Igaz, mert amikor Ginu a játék feladásával fenyegetőzött, akkor pont akadt valami vihar a biliben vele kapcsolatban, így  kizárásos alapon őt választotta volna. De azért nem utálsz, ugye? - kérdezi Zsuzsu. Nem. Akkor indulhat az RTL év végi tartalék büdzséjének alkoholos italok elfogyasztása útján történő eltüntetése party. 

Végezetül itt egy fiú, akiről most se készült kettőnél több vágókép, pedig saját bevallása szerint nem egy villamanó, akit az egyik feladathoz szükséges kellékek bevitelekor kibaszásból bezártak az agyhalottakkal, hanem egy igazi bábjátékos, aki hamarosan nagyot fog robbanni. Én már építem is az udvarban az atombunkert, hogy túléljem ezt audiovizuális napalmot.

Mellékes szál: Krisztián intézett egy csokor rózsát a két lábon járó Félmilliós Póthajnak. Volt kis himi-humi, kis szárazbaszás. 24 óra múlva ennél jóval ridegebb beszélgetés beszélgetés zajlott le köztük: Krisztián közölte, hogy szarik bele, hogy a lány mit gondol és/vagy akar, mert legközelebb ő pakoltatja magára a jeleket. "Te nem is kellesz ehhez, leszarom mit gondolsz." - mondta a XXI. századi trubadúr Lala, aki meg is állapította, hogy 

Két dolog biztos ebben a világban: a halál és az, hogy én nyerem meg ezt a kibaszott játékot.

 v2.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.05. 13:15:10

@Telepácia Paic Róbert:

Endrúlojdvebber tök jó operákat írt szerintem

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:17:28

@szociál: elipszilonos lyével kell írni, hogy lolyd, okoska!

2018.12.05. 13:18:36

@Nyuszomuszo83: Szívemnek 24 karátos arany hegyű, Mont Blanc tolla !
Olyan öreg vagyok, hogy hozzám nem papot hívnak, hanem archeológust.

De a katonai héthez, "csúnya" ötleteim lennének. De hisz már megbeszéltük ! :)))))

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:22:37

@mentoros lecsó: Rossz-inninek van macskaduettje (fogó nuku)...,ahogy Bornemissza antialkoholista,,(Dr.Greg)

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:23:48

@mentoros lecsó: Engem is havonta retusálnak, azért tartom magam ilyen jól, arany szívemnek édes csokibonbonja! :D Nagyon csúnya ötleteink voltak, amik nagyon tetszettek elborult elmémnek! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:25:22

@Nyuszomuszo83: Ha a kóla poralakban, az már happy metál menü...

2018.12.05. 13:27:10

Azért, arra baromi kíváncsi lennék, ha az Ápoltak olvashatnák a Hogyvolt kommenteket, mennyit és milyen mélységben fognának fel egyáltalán belőlük...

0.01% ? Talán ?

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:28:01

@mentoros lecsó: @Nyuszomuszo83: Csak úgy rotyog a leplezetlen szadizmus...DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:28:17

@Udvariatlanbolond: Ha meg szőke kóla akkor az a fanta narancs! :D

2018.12.05. 13:28:39

@Nyuszomuszo83: az általam javasolt "ötletek", 100%-ban a kiképzés részét képezték régen... semmi fikció nem volt bennük

2018.12.05. 13:28:58

Amúgy kottont küldtek be az egybiteseknek? Szerintem használni se tudnák. Mondjuk az is jó csavar lenne, ha Renyhe viszonozná a barátságot ott bent a villában egy kis csoki szelettel, mondjuk karácsonyra a fa alá egy pozitív terhességi teszt Csokkernak. Ánusznak meg mondjuk Cintányér úgy posztomusz ajándékként beküldene egyet. Még viccből is megnézném az arcukat.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:29:15

ezt csak így itthagyom, és elmenekülök a következmények elől
velvet.hu/kockahas/2018/12/03/ady_del_valle/

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:29:47

@mentoros lecsó: Zsu: "most tényleg nagy a seggem?"....the end...

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:30:11

@mentoros lecsó: Annál több, mert a dikket és a parittyázást értik! :D

2018.12.05. 13:30:24

@Udvariatlanbolond: hihíííííí.... felnyihogtam ! :))))

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:31:13

@mentoros lecsó: De ezek az első 5 percben feladnák a játékot! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:31:53

@Udvariatlanbolond: De ezt szereted bennem baknyulam! :D

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:32:42

@úgymond olvasó mmkk: Ez kemény volt,,,ráncba szaladt a szemöldököm....!!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:32:53

@úgymond olvasó mmkk: Aberrált, teeeee! Majdnem kijött az ebédem, háááá nooomális vagyol teeee??? :D :D :D

2018.12.05. 13:33:47

@Telepácia Paic Róbert: nem láttam rajtuk "viseletben" óvÓSZERt ! Szaporodik a magyar... jjjjúúúúhhéééééééé !!!!!!

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:33:56

kedves gyerekek, ezért ne kattintsatok rá mindenre, amit a néni idetesz nektek

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:33:59

@Telepácia Paic Róbert: Van kotonjuk, a Ginus dugásnál használta Csoki elméletileg!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:34:32

@Telepácia Paic Róbert: Kiegészítés: Neeee, könyörgöm sskk neee szaporodjanak!

2018.12.05. 13:36:25

@Nyuszomuszo83: az nem lehet ! aKKora méret nincsen is senem !

2018.12.05. 13:37:05

Azért Zsunak egész reális önképe van. A nézői kommenteknél is elismerte a hibáit

2018.12.05. 13:38:11

@Nyuszomuszo83: Családok éve van vagy mi a fene. Jövőre lehet majd túlórázni akkor majd nem fog szaporodni a magyar

2018.12.05. 13:38:38

@Nyuszomuszo83: lehet hogy mi járnánk jobban ! a 36 Milkát pedig szétossszzcsák a HV törzsgárdának... :)))

2018.12.05. 13:41:09

@Telepácia Paic Róbert: Zsu egy "kallódó" tehetség... csak még nem tudni miben tehetséges...

én kérek elnézést !

Udvariatlanbolond 2018.12.05. 13:42:43

Pereg a manna az eklézsia-homokórán....Esküvő előtt figyelnem kell az exitálra...Majd gyüvök!!!

Maximista vagyok 2018.12.05. 13:43:22

@Nyuszomuszo83: az nem gumi volt hanem bicikli belső

Sanda.Ipse 2018.12.05. 13:43:35

@Udvariatlanbolond:
Ez téllleg értelmes: ő lekvár:)))))

bElannaTorres 2018.12.05. 13:43:55

Nem lepődnék meg ha csokinak már lenne gyereke valahol.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:43:57

@mentoros lecsó: Családok éve....cöhhh, ebbe nem is akarok belemenni mert olyan csúnyákat fogok írni, hogy örök életre ki leszek tiltva innen a véleményemmel együtt! :D
Benne vagyok az egyenlő felosztásban, nem a testvériesben! :D ha valetindéjszkor osszuk szét akkor is jó! Elküldhetem magam melegebb éghajlatra legalább! :D

WICKEDWITCH 2018.12.05. 13:44:39

@Udvariatlanbolond: jaja, próbálkoznak. Csak azok a csúnya gonosz tények ne zavarnának bele a dologba... :DDD
@mentoros lecsó: látod, megy ez neked :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:48:12

@Udvariatlanbolond: Te csak figyelj is oda! Vigyázzááá magadra! Nem akarok özvegy lenni azonnal! Esküvőnk fényességének be kell ragyognia a földet, eget és a mindenséget!
A múzsád nem leszek, kurvák voltak azok,
én szerelmed vagyok, ki beragyogja napod! :D
Este várlak! Apropó nem találtam a szívecskéket a paplanom alatt! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:49:41

@Maximista vagyok: Remélem nem volt likas! :D :D :D

2018.12.05. 13:50:37

@Nyuszomuszo83: Mint írtam korábban, megpróbálkoztunk az örökbe fogadással... Ugye nem jött össze. Pedig saját (már kifizetett) kecó van, némi pénzmag is akad krumplira és van 2 saját gyártású pulya is... Mégsem ment.
Megfogadtuk a családi béke és harmónia érdekében, hogy soha többé nem próbálkozunk ismét. Családok éve a f@szom, az !!!!!!

(ui: a Zasszony 3 hónapig vigasztalhatatlanul sírt. Megsértették Őt is, és engem is emberi méltóságunkban az "eljárás" során. De nem politizálok, mert megint kib@sznak innen.)

2018.12.05. 13:53:52

@WICKEDWITCH: soha nem titkoltam, hogy szeretek villogni a tudásommal... :))))

Hiszen Jokay Moriczka is megírta:

"Néma gyereknek, híg a leve....
"Olcsó húsnak, anyja veri a f@szát..."

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 13:54:31

@Udvariatlanbolond: Eveszel oszt lesz kiccsalád! Még nincs mi, csak te vagy és én vagyok! Majd mikor az anyakönyveztetőnél főveszem a vezetékneved és összeöntyük a két féle színű homokot akkor lesz MI! Aztán hamar szülök neked pulyát- hogy felvegyük a nyomorék csokot, ne álmodj, hármat csak azért se nem akarok- akkor együtt nyögjük a hitelt és bódog család leszünk mink! :D Millió puszinyuszi! :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 13:55:30

ha meg egyszer valamelyikotok leirja a csaladok evet, komolyan mondom, hogy tele fogok mindent spammelni az elobb linkelt emberpeldany meztelen instas fotoival

mézescsók 2018.12.05. 13:58:14

@mobilos perpetuum: Hogy a villalakóknak nincs alapvetően bajuk Zsuzsuval, az ebben a formában mondjuk nem igaz. Szinte mindegyiknek volt vele balhéja, mert az őrületbe kergette őket. Jelzésszerűen pár példa:
Radics számtalan veszekedés.. Kiesése után a Bv-ben Baukó kérdésére lakonikusan csak annyit mondott,hogy bolond.
Csoki: ha nincs Ginu, Zsuzsut viszi.
Adri: ruhagate, óriási balhéval.
Roli: fénykép
Era: fésű, kurvás tánc, ápolatlan haj
Vivi: a kikészítéséről beszélt, mert ideggyenge
Hunor: balhé a nő feneke miatt
Greg: a történelmi korban vita azon, hogy Zsu rosszul használja a szavakat. Greg jellemzése: kattos.
És még nyilván volt több is.
Zsuzsu úgy viselkedik, mint egy sértett hercegnő, akinek minden jár, és mégis, mintha a nap reggelenként direkt azért kelne fel, hogy őt halálra bosszantsa.
Hogy nem evett még avokádót és szushit, nem róható fel neki, de az ostobasága igen, mert lehetősége lett volna valamilyen szintű tudás megszerzése és az életben való eligazodás. Önismerete nulla. Többször hangsúlyozta a bemenetelekor, hogy 10 osztályos gimiben végzett és pultosként OKJ-s végzettsége van. Ez nem egy hatalmas karrier, de nincs vele semmi baj. Viszont ettől a többieknél magasabb rendűnek képzeli magát, én legalábbis így érzem.

,

2018.12.05. 13:59:57

@úgymond olvasó mmkk: máááár így is fáj a kicsi szívünk, kérlek ne legyél GONI !
Léccci, léccci....

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 14:01:18

@mentoros lecsó: Igen, beszéltük, én is mérges vagyok... Ha már családok éve... Hagyjuk! Az enyém romokban! Még jó hogy nincs férjem, gyerekem, nem rajtuk szeretném levezetni a stresszt!
A másik- próbálom nagyon cizelláltan megfogalmazni a gondolataim- nem tudok venni egy normális lakást mert a nyomorék csokkal megetették az embereket, 10+10, ahha új építésűre, a használt lakás vásárlásakor 2 milla valamennyi. Itt már az önrészre sem elég. Egy két szobás lakás 14-16 millió és költs rá még mert le van pusztulva! 3 gyerek... azokat nevelni is kéne meg felnevelni. Ne csak nőjenek mint a dudva, aztán jó az úgyis! Na nem is fokozom! Majd egyszer talán. Bár az én családomban volt már vénkisasszony, senki nem botránkozna meg! :)Azt hiszem finom voltam!

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 14:05:33

@mézescsók: Feljebb kifejtettem, de tök mindegy úgyis én leszek a hülye mert Zsut egy ostoba nőszemélynek tartom! Mobilos nem érti amúgy sem hogy nem az együtt élés vele volt a téma hanem, hogy a nő buta, mint hat marék döglött molylepke! De ez a szép abban, hogy emberek vagyunk! Nem kell egyeznie mindenben a véleményünknek!

Nbl 2018.12.05. 14:07:59

@Telepácia Paic Róbert: A vége felé szokott lenni olyan, h korábbi VV játékosokat küldenek be hozzájuk osztani az észt, ha lesz ilyen és még bent lesz a Greg, simán lehet, h a Zsolti megy be ... ha még bent lesz a Csoki, azzal tudna f@szméregető vetélkedést is csinálni, Ánuszt meg aztán bedobnák a közösbe Greggel ... Ratyis meg közben otthon a tv előtt kiveri :)

2018.12.05. 14:11:57

@Nyuszomuszo83: ugye most van promóban, hogy 2 ivadék után is járhat a CSOK.
most mire a kurv@ anyámra vegyem fel, amikor önerőből már kigazdálkodtunk mindent ?!!!
4 éve nincsen semmilyen hitelünk, és csak "pislogunk, mint miskolci gyalogbéka a kocsonyában"

2018.12.05. 14:12:39

@úgymond olvasó mmkk: okkééééé ! te mondád !

bElannaTorres 2018.12.05. 14:14:15

@mézescsók: tegnapi részben mondta, hogy nem jó matekból, és egyébként se okos, ehhez képest ő legalább tudta a kérdésekre a választ. Lehet különbnek képzeli magát azoktól akik bent dugnak, de tőlük mi is

mézescsók 2018.12.05. 14:17:51

@mézescsók: "...valamilyen szintűú tudás megszerzésére és az életben való eligazodásra."

mézescsók 2018.12.05. 14:24:54

@Nyuszomuszo83: Attól az enyém még egyezik a tiéddel!
@bElannaTorres: És erre meg is van minden alapunk! Elsőnek mindjárt azért , mert mi nem megyünk a villába.

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 14:33:23

@mézescsók: Köszönöm!!! :* :* :*
@mentoros lecsó: Hááát ez az!!!4 Én örülnék ha egy gyerekem lenne, tisztességgel fel tudnám nevelni a normális, minden hónapban elegendő, nem a hónap végére kuporgatós fizetésből, meg tudnám teremteni azokat a feltételeket amik egy boldog élethez szükségeltetnek. De.!
1. Ha egyedülálló vagyok, kapok némi pluszt, de fabatkát sem ér
2. Ha van férjem és egy gyerekem, na még nagyobb pofont kapok, mert semmi nem jár, mert nincs 3 kölköm minimum, nincs ingyenes zabálás a gyerekemnek, nem kapok csokot, boldogulj ahogy akarsz
3. Ha nem szülök akkor meg nem tettem meg semmit a népességszaporulatért és a kurva anyámat, nem jár nekem lófasz se!
Egy dologban vagyok biztos a három felsorolt pontból, a harmadikban! Én kérek elnézést!

Angora Cardi 2018.12.05. 14:40:12

@,,: viszontlekvárlak, nézzük Momoát, az legalább tuti mindig
gyere te is @úgymond olvasó mmkk: Momoa szakkörbe

Angora Cardi 2018.12.05. 14:46:37

Lacika fanclub ne csüggedjünk! A predátor még előgyühet.

Costanza 2018.12.05. 15:28:49

@tvbuzi: fetasat nem lattam, de volt olyan mukormom es tudom hogy mindent ilyen furcsa keztartassal tudsz csak megfogni, mert nagyon faj maskulonben es igen, csinalsz ilyen furakat. Csak a dobozos kolat tudod kenyelmesen tartani kb

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 15:42:00

@Costanza: Ha fáj akkor nem jó az anyagfelhordás! Nem fájhat csak ha körömmel feszegetsz valamit! Ezért kell a körmök helyett ujjat, ujjbegyet és tenyeret használni. Nem a körömmel bontod fel a dobozos sört hanem az ujjbegyeddel! :) Megszokás kérdése csak!

Maximista vagyok 2018.12.05. 15:45:57

@Nyuszomuszo83: én a dobozos sört a szemöldökömmel szoktam nyitni

Nyuszomuszo83 2018.12.05. 15:46:46

@Maximista vagyok: Kemény vagy, rágjalak meg Tesaaaa! :D :D :D :D

2018.12.05. 15:51:53

@mentoros lecsó: Sajnálom,együtt érzek veletek. Mi lombikozunk na ott se emberségesebb a helyzet az árakról nem is beszélve. Egyszerű melós családnak esélye sincs r, hogy megfizesse.
@Nbl: Lefordultam a székről nevetés közben.

2018.12.05. 15:52:56

@Nyuszomuszo83: És se tudom a körmömmel felbontani :DDDD Mondjuk nekem rövid amiatt

2018.12.05. 15:53:49

@Maximista vagyok: Tetrapack-os szívószálas dobozos sört még nem találták fel?

2018.12.05. 16:03:50

“A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.”
A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll...
Te, 'sti a feleségeddel hogyan csináljátok? Te vagy felül? – Nem, úgy tériszonyom van. – S'allú'? – Úgy meg fulladok. – S'ódarrú'? – Úgy meg nem látom a tévét.
Tee figyelj, a te feleséged hogy szeretkezik? – Van, aki dicséri, van aki nem...
Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő.
By Hofi

2018.12.05. 16:07:00

Jól hallotta, igen. Bunkót mondtam. Az egy szép, nagy magyar réteg. A franc egye meg őket! Annyian vannak már, mint a nyű! És egyszerűen a bunkóknál miért nincs létszámstop?! Hát nem? Hát még mennyi kell még belőlük?

2018.12.05. 16:07:35

Én a bunkókat fel tudnám használni. Gondolják el: Kivinni őket árvíz védelemhez. Nem lapátolni, ne vicceljen már! Bunkót kivinni a gátra! Beleverni! Így egymás mellett állnának, így szépen! Ez lenne a nagy magyar fal. A Földet legalább kétszer körülérné, amennyi alapanyag van hozzá.

bElannaTorres 2018.12.05. 16:25:46

@Nyuszomuszo83: ott inkább az lehet a baj, hogy túl hosszú a műköröm

2018.12.05. 17:03:51

@Telepácia Paic Róbert: Köszönöm ! Sajnos nálunk "szervi" okai vannak, hogy 2 ivadék után nem tudtunk "lombikozni"...
Akkor kezdtem el "válogatott szavak" nélkül ordítani amikor:
1. megkérdezték élőszóban a Zasszonytól, hogy képes-e felelősséggel gyermeket nevelni ?!
2. megkérdezték tőlem élőszóban, hogy "kívánok-e huncutkodni a jövevénnyel ?" (lányt szerettünk volna, a 2 fiú után)
3. kevésnek bizonyult egy mérnöki és egy programozói állás a 72nm-es lakáshoz és a 2 saját gyerekhez képest...

Én b@sztam el tudom ! ! ! Van egy pont ahol szakad a cérna...
(Elküldtem mindenkit a szabadfoglalkozású mamájába !)

Costanza 2018.12.05. 17:13:20

@Nyuszomuszo83: igen, es ezert kell olloval csokipapirt felvagni.
Nem rocket science mostmar akkor ez sem.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:02:12

Bruti, megint nem jó a posztod, végigolvastam, és kommentelni akartam, de addigra azt írta ki, nincs megjeleníthető bejegyzés

2018.12.05. 18:06:00

@Telepácia Paic Róbert: durva és a közösség egyes tagjai számára sértő kijelentéseket tartalmazható kontent következik ! A gyengébb idegzetűek kérem NE olvassák tovább !

A Zasszony együttléteink alkalmával "megkér" engem, hogy az örökítő anyagomat nyugodtan juttassam el a rendeltetési helyére (sajnos, az Ő méhe már terméketlen... :(((( )
Izgató és megalázó helyzet egy csomagban (egy férfiember számára)! Egyszerűen tiszteletlenség lenne a részemről, ha ÉLNÉK a helyzettel. Képtelen vagyok rá... Mindig kérdőre von, hogy miért nem ?!? Persze vannak szenzoros funkciók... De egyszerűen képtelen vagyok rá !
Profánul fogalmazva: nagyságrendekkel jobban szeretem és tisztelem Őt, minthogy szabad folyást engedjek a "hímnemű" vágyaimnak és ösztöneimnek...

Mindezt azért írom le, mert szabad gondolkodók Vagyunk és gyakran szoktunk részt venni "önsegítő" csoportok munkájában is... Nehogy úgy járjanak a párok mint MINK ! :)))))))

Végső szumma: a kibeb@szott tisztelet hiányzik ebből a kurv@ világból...

2018.12.05. 18:08:11

@úgymond olvasó mmkk: van új posztcsi ???? Hol ?!?

MosóMaca 2018.12.05. 18:13:18

@mentoros lecsó: nem saját tapasztalatból,csak érintőlegesen tudom,hogy ezer sebből vérzik a magyar gyermekvédelem,meg adoptálási rendszer,de a Ti sztoritok brutál... Teljesen megértem,hogy rádöntötted az asztalt! Miért kell a magyaroknak (tisztelet a kivételnek) mindenkihez azonnali gyanakvással és fenntartással közeledni?! Szomorú

Costanza 2018.12.05. 18:14:03

@mentoros lecsó: a rendeltetesi hely az a spermabank?

2018.12.05. 18:20:39

@MosóMaca: ÉÉÉÉÉNNNN b@sztam el az egészet... :((((
Vannak olyan helyzetek, pontok, amikre az "adott" ingerküszöböm igen alacsony és azonnal "kirobban" belőlem a katonai múltam... :(((

Azért nincs örökbefogadott kislány a családban, mert elküldtem mindenkit a kurv@ anyjába...

2018.12.05. 18:21:28

@Costanza: nem ! ennél picit izgalmasabb a helyrajzi megnevezés...

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:23:06

@MosóMaca: csak felve es halkan merek megszolalni a masik oldalrol, mert mindig balhe van abbol, ha a "munder becsuletet vedem". ugyhogy roviden annyival magyaraznam az azonnali gyanakvast es fenntartast, hogy munkakori kotelesseg. a jogszabalyok, amiket be kell tartanunk es tartatnunk, nem a bizalomra epulnek. nem terhetunk el tole, es sokszor en erzem kinosan magam, de ez van. a jogalkoto szemeben az ugyfel/allampolgar ugyanugy nem szamit, mint az ugyintezo.

MosóMaca 2018.12.05. 18:23:26

@mentoros lecsó: igen,nyilván nem ez volt a hivatal által elvárt válasz. Elméletileg csak szépen válaszolni kellett volna. De az sem mindegy,jogy teszik fel a kérdést. És élek a gyanúval,hogy az én apukám sem fogadna higgadtan egy ilyen kérdést...

MosóMaca 2018.12.05. 18:25:11

@úgymond olvasó mmkk: teljesen értem ezt is,ezért írtam fentebb a válaszomban Lecsónak,hogy nem mindegy,hogy hogy teszik fel azt a kérdést. És tudom,hogy sajnos olyan világban élünk,ahol van jogalapja egy ilyen kérdésnek

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:28:47

@MosóMaca: az nyilvan nem mindegy, de ha valami elo van irva, akkor a fejemre is allhatok, akkor is le kell dokumentalni, hogy elhangzott a kerdes. magyarazkodok surun az ugyfelnek, hogy ne haragudjon /a kollegaim is mas osztalyokrol, eleg surun hallom/ aztan az ugyfel vagy ram boritja az asztalt es elkuld a kurva anyamba, vagy nem. lotto.

MosóMaca 2018.12.05. 18:31:52

@úgymond olvasó mmkk: egyértelmű. Nem is az volt a mondanóm célja,hogy minden közalkalmazott galád és szemét! Édesanyám is a közigben tevékenykedett. Csak annyi,hogy nem ítélem el Lecsót a kirohanásáért,megértem,hogy rosszul reagált

2018.12.05. 18:32:14

@úgymond olvasó mmkk: ez, ok és megértem minden érvedet !

A flegma és tiszteletlen viselkedés az, ami számomra taszító az ügyben !
Egy tisztességesen, ápoltan megjelenő házaspárt miért kell úgy kezelni mint egy darab "útszéli, ccczzzziiigány, búúúúzaaa" sz@rt ?!?
Jahhh... hogy én alapjáraton(!) pedofil vagyok, mert az örökbe fogadni vágyott kislányt, nagy százalékú bizonyossággal meg szeretném majd dugni ugye ?!!!

Costanza 2018.12.05. 18:34:54

@mentoros lecsó: akkor talan tenyleg jobb ha nem tudom

úgymond olvasó mmkk 2018.12.05. 18:36:55

@mentoros lecsó: meg ha nem ciganyoztal volna, akkor reagalnek is, de igy nem fogok.

@MosóMaca: persze, tudom en, hogy nem az volt a celod, csak neha bepipulok, es kiomlik belolem :)

2018.12.05. 18:40:38

@Costanza: gyakorlatilag nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy nem érdekel, hogy mit vélsz tudni és mik a valós tapasztalataid...

,, 2018.12.05. 18:43:15

@mentoros lecsó: "miért kell úgy kezelni mint egy darab "útszéli, ccczzzziiigány, búúúúzaaa" sz@rt ?!?"
Hogy mi???
@úgymond olvasó mmkk: te akkor az Ákr-ben otthon mozogsz? Mert ha igen, lehet h fogok kérdezni tőled, nem most, hanem majd egyszer, ha pihentek leszünk (egyébként tökre megértem az álláspontodat)

2018.12.05. 18:44:24

@úgymond olvasó mmkk: egy egész univerzum omlott most össze bennem a válaszod hiánya miatt... sebaj... marad még végtelen számú

pedig nyíltan buziztam is ! az nem baj ?!

Costanza 2018.12.05. 18:50:37

@mentoros lecsó: oh bocsass meg hogy hozzadszoltam es koszonom hogy leereszkedtel a szintemre..

,, 2018.12.05. 19:02:28

@mentoros lecsó: pont te írtál arról h milyen szarul esett, h rádhúztak előítéleteket, prekoncepciókat.

Costanza 2018.12.05. 19:14:02

@mentoros lecsó: jo hat eddig erdekelt, de mar nem, oromotokre. ciao.
süti beállítások módosítása