Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ökölbe szorul kezed, lábad, de nem bánod

2018. december 04. 18:00 - sixx

3bil2.jpg

Vannak olyan filmek, amiket már a címük alapján is mindenképpen látni akarsz. Valami menten kattan egyet az agyadban, amikor először olvasod, hogy

Három óriásplakát Ebbing határában,

és még egy kockát nem láttál a filmből, nincs trailer, teaser, plakát, csak ez a négy szó, de tudod, hogy kell. 

Nem könnyű film ez. Nem egy habkönnyű két óra popcornnal az öledben, de hát hogy is lehetne az, amikor az ominózus plakátokon ez szerepel, szépen elosztva: 

Miközben haldoklott, megerőszakolták.Mégsem tartóztattak le senkit. Hogy lehet ez, Willoughby rendőrfőnök úr?

Egy anya írja fel ezeket rájuk, akinek a lányát meggyilkolják, és aki nem kap elégtételt, mert a nyomozás megreked, van más dolga is a rendőrségnek, tessék már lenyugodni, csókolom. És ebből az alapállásból, egy 2800 fős, Missouri állambeli kisvároson keresztül Martin McDonagh rendező megmutatja, milyenek vagyunk egymással, és feleim, nem szép ez a kép, de nem is teljesen reménytelen.

Tetszik, amit olvasol? Nézd meg a filmet a UPC Filmtárban,és egy 4K-s Thomson TV is a tiéd lehet! Regisztrálj itt, filmezz a Filmtárban!
(x)

Címkék: upc advent
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zendrajinx 2018.12.04. 19:13:43

Imádós film. Jó az alapsztori, de teljesen máshova fut ki, mint ahova várná az ember, és tényleg elgondolkodtató. A színészi játék pedig nagyon ott van!

Flankerr 2018.12.04. 21:46:19

Ez egy baromi jó film, erősen ajánlott

ficekence 2018.12.05. 07:35:04

Na most, nálam ez pont fordítva volt. A cím alapján nem vártam különös történeseket, csak átlagosat, talán éppen ezért ütött olyan nagyot. Remek film.
süti beállítások módosítása