Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9x29 - Elszabott szemöldökök erdejében jártam én (18+)

2018. december 03. 21:05 - sixx

3.PNG

1.PNG

14 perc.

Ennyi kellett a "kofa vagyok, de csak deréktól lefelé, afölött diszkós bige" stílbe öltöztetett Ancsának, hogy kibuggyanjon belőle az első igazi tájszólásos á hang. Remélem, nem direkt tartja vissza, vagy mondják neki, hogy ne beszéjjémáparasztosan, mert ha igen, akkor, és tudom, hogy olvasod, Ancsa, szarjál már rá, eresszed elfelé Mohácsot, mert kurvajó. Na, de nem ezért vagyunk ma itten, hanem mert nincs jobb dógom, mint a tegnap esti szeánszot/szeánszt/szeánsztot hajnal ötkor krónikáljam részben az RTL Most, részben meg a Note9-es teszttelefon képernyőjére vetett kézírásos jegyzetek alapján. Nagy lecke ez, emberek, az okostelefon csúszós képernyőjének vékonka műanyagtollal való baszkurálása, mert kiderül belőle, hogy a parittyázással ellentétben kézírni igenis el lehet felejteni, sőt.

A párbajadás azért szopó alapesetben, mert ugye két óra, és a kedves olvasó előre örül, hogy kétszer olyan hosszan szórakoztatja majd a hogyvoltozó droid, de ebben a ma reggeli esetben ez elég nagy felelőtlenség lenne, egyrészt időhiány végett, mert mennem kell dógozni, másrészt meg hát azér', mert a tegnapi műsorban annyira nagy truváj nem volt. A realityszereplőkkel kapcsolatban van pár dolog, amit el szoktam gondolkozni, azon pl., hogy miért szop le valaki egy tök ismeretlent másfél napos, óvatos ismerkedés után, aminek során az "oszt nem vagy écces-e?" el sem hangzik, de éppúgy foglalkoztat az is, hogy aki most bent vannak, azok tényleg nem láttak még ilyen műsort? Nem most értem, hanem a vellalét előtt. Hogy a felkészülés során az obligát tetováltatás-ánuszfehérítés-herevasalás-hajbevarrás édesnégyeshez nem lehetett volna odapasszírozni valahogy egy beköltözés, egy kiválasztás, egy kihívás meg egy párbaj megtekintését? Legrosszabb esetben is 5 órányi kontent, azt ki lehet bírni valahogy.

Azért kérdem, mert a tennapi műsor első felében látott, hóttunalmas, hóttrutin jelenetek nagy része azért van, mert a lakosság odabent azt hiszi, hogy amit csinálnak az számít. Hogy van jelentősége annak, hogy ki, kit támogat, ki mögé áll, kiért korteskedik, sőt, azt is, hogy egy ilyen párbajra fel köll készülni. Ez nagyobb kamu, mint a kommunikációs szak volt a Debreceni Tanítóképzőn, ott ahol a NAGYON KOMOLYAN VETT angol szak első kiadásának első szemináriumán azzal nyitottunk, hogy kiderült: a kicsit bandzsa barna csaj, akivel nyitott gyomorszája végett rettentő nehéz volt beszélgetni, egy szót sem tud angolul. Akkor sírtam először a magyar felsőoktatásból kifolyólag, de nem utoljára.

vlcsnap-2018-12-03-06h43m30s762.png

Szóval ki kinek a támasza. A nagy megmondások pillanata ez, a térdzoknis (vagy térdharisnyás?) Ginu, akinek a fejére a szemöldököt vékonyan, de nagyon csodálkozó ívben rajzolta fel az ismeretlen(?) mester(??), illetve Csoki, aki abból él, hogy néger, de úgy beszél, mint itt a nyóckerben szoktak, most megtudja, mennyit ér. Mivel ezt mindenki tudta, ezért nem nagy meglepetés, hogy Csoki mögött csak úgy sorakoznak az értékes voksok, köztük Reni, akit asszem mostanában pocsékolgat (de lehet csak fújatás volt?); Krisztián, aki már két vellastrigulánál tart, és az ötödik perc után legközelebb majd akkor szólal meg, amikor Ancsa beszól nekik kintről, hogy élőben vagyunk, ne legyetek teljesen gyökerek; Greg, akinek az affektálásával a világból ki lehetne kergetni; meg még páran akikről olyan sokat nem tudok, mert,

és most coming out,

ezt az évadot az átfutott hogyvótok, blikkcímlapok és elcsípett belevalók segítségével követem így pontosan nem tudom, hogy ki az a két körszakállas tetovált a villában, aki nem Krisztián.

Ginu kevesebb, de minőségibb támogatót kap egy őt szerintem régóta dugni akaró, első ránézésre pedpofil iskolatitkárnak tűnő, vizenyős tekintetű, tésztaképű faszi és a PUA-oktató szőkelyány személyében, aki egyébként menten kitűnik a társulatból azzal, hogy Ginuhoz hasonlóan képes egész mondatokban fogalmazni, és a fasz, pina, geci, kurva, baszdmeg sormintából ésszel válogat, legalábbis abban a két percben, amit eddig láttam belőle. Azt érzem, hogy itten mélyen gyökerező gyűlöletnek hitt érzések feszülnek egymásnak, Ginut a többség hazug szarnak tartja, Ginu meg tudja, hol baszta el, de most már mindegy, beleáll, kinemszarjale. Ha jól értem, a problémák között az is felmerül, hogy Ginut kint várja valami ember, vagy várta (nagyjából eddig), és ennek tudatában beleülni a faszba odabent, az ejnyemár kategóriás vétek. Mivel ez a két dolog, a ribanckodás meg a hazudozás nemigen szimpatikus a nézőknek sem, a végeredményt meghatározhatja, amit Ginu már nem tud befolyásolni.

Nem a párbajon dől el a dolog, de hát minek magyarázzuk évek óta, nem hallgat ránk lófasz se.

Szóval csapatállítás, majd elvonulás jön, Csokiék a hálóban, rögtönzött Anikósó készül, Greg alakítja Anikót, Reni Ginut, Csoki meg marad Csoki, és ezzel elvannak egy ideig, láthatóan vidámak és röhögnek, ők a Marvel-univerzum, a komorabb, depisebb DC meg beköltözött a nyugiba, ahol hárman csikorgatják a fogukat, Ginu, Adri meg Roli. Na, lapozzunk. A következő szegmens az ún. panasziroda, ami annyit takar, hogy aki akarja az odamehet valamelyik párbajhőshöz, és megmondhatja neki, min baja egészen pontosan az illetővel. Nem, én sem értem, hogy mi a különbség a kedd délután elejtett gyeremárcigizni után üvöltve kipakolt sérelmek és eközött, de a műsorkészítői szándékot értem: valami kis feszkót vinni egy alapvetően érdektelen és unalmas napba. Csokihz PUA megy, azaz a bohócsminkes Adri, akit Csoki NAGYON meg akar baszni, ott helyben, és aki egyébként pasikak oktat nőfelszedést. Nem tudom, mi volt a panasza, kajakra, pedig most néztem vissza harmadjára. Zsu, egyem azt a kétbites kis fejit, a naivitás, a fődsötétség és zsigeri rosszindulat két lábon járó szobra, nagyon frankó képet festene le a társadalmról, ha nyerne 36 millát, bár itten már faszhelikopterrel is lehetett talicskányi pénzt hazatolni.

Ginu a fogadóórán jegyzetel, és van a fejin egy fekete keretes szemüveg, amiben nagyon messziről, hunyorítva emlékeztet az Orange Is The New Black Vause-jára, aki Laura Preppon alakít. Hozzá Reni jön, a Kibékíthetetlen Ellentét, aki szerint Ginu gonosz cselekedeteket produkált, és csak azért kúratta szét magát Csokival, hogy ezzel kibasszon Renivel, mer' ezek szerint Reni nagyon rövid idő alatt tud nagyon mély érzelmi kötődést kialakítani minden jöttmenttel, és szerelmes tán Csokiba. Ginu nyom egy ólint, mert már úgyis mindegy, te, Reni, te most asszed, hogy Csoki veled NEM sajnálatból foglalkozik? Hogy a hozzád közel állók is ezt mondják, de neked nem akarják, mert félnek a falctól? Ginu szarik az ilyesmibe, elmondja Reninek, kerek, egész, logikus mondatokban, hogy Reni álomvilágban él, és nemárbazdmeg, térj magadhoz!

11_13.jpg

Reni Greget és Zsut be is viszi a nyugiba, ez meg miafasz, kérdezi tőlük (a válasz terelés, kamuzás), és én is ezt kérdeztem tennap este a tévé előtt állva, Reni, MI A FASZOM EZ A FEJEDEN? Ez:

Ennek így köll kinéznie? Lenövőfélben lévő, szőkésbarna hajhoz fekete szemöldök? Ilyen vastag? Ezt festik? Mivel viszik fel a fejre? TÉNYLEG van akinek ez bejön?

EZ NEM MOZOG, BAZDMEG.

Mivel én az eddigi drámát kihagytam, a kommentekből tájékozódva arra jutottam, hogy Greg, aki ötvenes amerikai háziasszonynak fazonírozva fetreng az ágyon egy piros plüsspizsiben és Zsu, az észvesztő ostobaság élő szobra hazudik Reninek, a szemöldök gazdájának, gondolom, önös érdekből, vagy TAKTIKÁBÓL, mert ezeknek a taktika = hazudozás, bárcsak beszélnének valami halottlátón át Machiavellivel. Bár mindegy, úgysem értenék.

vlcsnap-2018-12-03-15h53m35s908.png

Ezek után van valami állathangos izé van, amit nem vagyok hajlandó kommentálni, de az egyik pillanatában Csoki Jackót halandzsázik, PUA valamit titkol és ezért a szájbabaszott kurva anyjába küldi el Rolit, Csokit meg legyúrja Reni, akinek a szemöldöke (MEDZSIK) megint viszonylag normális. PUA és Roli viszonya eszkalálódik, PUA hazugsággal vádolja Rolit, Ginu meg csak ül, és úgy van vele, hogy basszátok ti meg, szarok én ebbe bele. Közben a műsorban Ancsi nem mutat állást, a sziluettemberek rendesen hiányoznak már. A kampány legutolsó eseménye egy riszaviadal, amiben Ginuról kiderül, hogy nem tud táncolni, és amikor ez már rém kínos lesz, akkor leveszi a pólót, mert csöcs = siker, de nem, Csoki agyonbassza virtuálban. Videón üt ez igazán, tessék:

Az este lezárásaként Ginu mögé odakucorodik egy Hunor nevű faszi, aki a lepattanó pinát pont annyira szereti, mint az állandót, simi-himi-kucor van, de elhálás nem. Na, bezzeg a Csoki-Reni vonalon, ott van baszás, Csoki behúzza a strigulát, de erősen. Közben a nézőtéren VV Sittes Kárszeg Krisztián és VV Soma is ott bassza a rezet, Való Világ royalty, emberek. Ancsa szavazni biztat mindenkit, de erőteljesen, viszont sziluett, na az nem van egy sem. Bekapcsolunk a vellába, szarospista effekt beindul, ami elég meredek dolgokat eredményez, Cintike haja magyarázatra szorul, Renire már az L-es blúz is kicsi, Greg szemöldökét ugyanaz csinálta, mint Reniét, csak vele nem akart kibaszni, Krisztiánt nem látjuk, csak halljuk, hogy Ancsának udvarol ("Neked mi hiányzik legjobban" "Te.") , és amikor a kamera Renit és Csokit teliben mutatja, az az a pillanat, amikor nagyon elkezdtem röhögni, Reni ijesztő, Csoki meg retteg a visszatéréstől.

Csoki búcsúzik, Reni úgy nézi, mintha a földre szált faszisten lenne,

ezek szerint tegnap NAGYON sikerült a produkció, good for you. Kimegy, közben legjobb pillanatok, smár és baszás Ginuval, szárazbaszás Renivel, Jackózás, kikészülés, poénkodás, kecsketejivás, ami nem feketéknek való. A stúdióban sokkal kevesebb az üvöltözés, Ancsa felteheti a váratlan, milyen érzés ez itt kérdését, ezt már nagy biztonsággal hozza. Csoki nem bánt meg semmit, Ginuval nem bír együtt élni, mert hazudik, szarkever, és vagyővagyén. Ancsa sarkon fordul, kapcsoljunk, Ginu indulj. A csaj nem nagyon köszönget, csak elhúz, császtok, a lábán Gerg térdzoknija feszül. Az ő legjobb pillanataiban vannak ijesztők, meg egy olyan is, amiben búvérszemüvegben tolja, illetve az a jelenetsor, amiben egy jégtömböt akar szépre szopni/melegíteni, ("mint egy faszt" - kapja közben a tanácsot valakitől, aki eddig CSAK téglatest alakú farkakat szopott) illetve egyik all-time kedvencem az idei pácsó Hunorral és Ginuval.

 6_30.jpg

Stúdijó, Ginu bejön, heló, veti oda Ancsának, nem üvölt, bámul a nézőtérre, ott ül a muter is, de mellette szerintem az a pasi, aki akkor még nem tudta, hogy egy VV Csoki nevű arc dugja majd meg a csaját, amikor elhozta a castingra a leültetett hármasbömösben vagy fél éve. LIFE'S A BITCH. De az is lehet, hogy egy random statiszta, esetleg vadakat terelő juhász vagy tűzoltó. Ginunak olyan tokája van mint nekem, ha elfogad egy tanácsot, szakállal jól lehet takarni. Ginu szerint Csoki kavart, Csoki szerint Ginu, sőt, olyannyira, hogy csak úgy tudott gitározni esténként, ha bekavart valakinek. Ancsa nem érti, gitározni, azmiafasz? Hát maszti, Ancsa, mondja Csoki zavarban, Ginu meg olyan mosolyal bólogat az arcán, ami azt mondja, hogy ÉRTED MÁR MIVEL VOLT TELE A TÖKÖM ODABENT? A vita, ha lehet így nevezni, teljesen civilizált mederben folyik, nem történik semmi, épp ezért nem is kifejezetten érdekes, bezzeg a tévében mutatják, mekkora üvöltözés ment a vellában. Ancsa pl. beszól Csokinak, hogy nem kéne parasztnak lenni a csajokkal.

Megint valami besztof megy, faszom, nem lehetne ezt a párbajt megszüntetni? Ancsa rákérdez, hogy Renivel most mi van, mire Csokker annyit bök ki kb., hogy kúrunk, legalábbis részemről, mire Anikó Reni ökölbe szorult vaginája lesz, és rámered a gyökérre, hogy mit, kérdezi egész testből, ha van nála egy fejsze, Csoki nem megy vissza a villába, az tuti, de ez nem a Farm, hanem a VV. Csoki szopatja Renit, de nem mondja el neki rendesen, mert hogy mondja el, hogy csak dugni kell neki, és csak addig, míg más nem iszik eleget? Ginu fejére rá van írva minden erről, tessék:

vlcsnap-2018-12-03-17h19m14s691.png

vlcsnap-2018-12-03-17h22m03s842.png

Fantomkép hol a faszba van? Sehol! Ancsa viszont szopatja őket, és kezdi élvezni a melót, EMBEREK, ebből még bármi lehet a végén, műsorvezetés is, míg PuskásP menthetetlen. Kortárs beszédek jönnek, Reni alig kap levegőt, hülyeséget beszél, összeszedetlen és idióta, PUA bezzeg tudja, mithogy, összeszedett, értelmes, halálra van ítélve Ginu. Még egyszer felteszem a kérdést? MINEK SZOPATJÁK EZEK A FÉLKEGYELMŰEKET EZZEL A KORTÁRSBESZÉDDEL IS, HA A VÉGE UTÁN 4 MÁSODPERCCEL LEZÁRJÁK? Meg eleve, élő ember nincs, akinek a véleményét ez változtatja meg. Egy sem. DE HA VAN EGY, NEM MINDEGY?

Na, elég a hisztiből, Csoki megy a vellába, Ginu haza, nagyon nem tűnik csalódottnak, szerinte ő nyertes. Baszki, most látom csak, hogy Ginu feje kétszer akkora, mint Ancsáé, baszki. Na, besztof, asszem harmadjára ugyanaz, amit már láttunk kétszer. Nem, ez rosszabb. A végén búcsúzzunk a beköltözés utáni 47. másodpercben betolt, Ginu féle, csöcspina kombóval.

Címkék: 18+ vv9
561 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 13:03:48

@szociál: Engem is szeret minden kutyu, kivéve volt pasim kutyuskája!

Maximista vagyok 2018.12.04. 13:04:44

@Magentax: a tacskó az tulajdonképpen az ültetett vizsla, sokkal stabilabb a kanyarokban

hereverő heverő 2018.12.04. 13:05:23

@Nyuszomuszo83: jobb lábbal, belsővel csavarba a bal felső sarokba!

(nem is, de akkir is a nénikéjét az ilyen fennhéjázónak :)))

mézescsók 2018.12.04. 13:17:05

@szociál: @hereverő heverő:
Csoki - Reni, Ánusz - Vivi: mindegy, valamelyik pár megteszi.
Lezli - tökéletes.
Őszinte, de hülye válaszok: elhangzik a kérdés, és előre tudni fogjuk, hogy mit mondanak. Már az idiótaságaik is kiszámíthatók, de mindegy, majd inkább csak olvasgatlak benneteket.

Más: a lányomnak van egy 7 hónapos maincoon cicája, fiú és már most nagyobb, mint a kutya. De jó fej!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.04. 13:18:52

@mézescsók: csatlakozom hozzád, én is utálom az iskola hetet.
szurkolok, hogy ánusz csoki sikerén felbuzdulva magára rakassa a jeleket. szeretném ha kiesése után baukó évával együtt nézzék vissza a pumpedes filmjét a belevalóban :)

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 13:19:05

@úgymond olvasó mmkk: Itt is az megy, csoda, hogy még nem harapott meg! :D
@hereverő heverő: Azt! szoktam neki mondani bújj is bele apádba, nem ám megint elszeretem véletlenül, aztán mikor hazamegy tőlem, szagolhatod az én szagom! Érti, halál biztos, hogy érti, azt a mély megvetést a képén ahogy rám sandít sunyin... Már én szégyellem magam. Kiröhögöm amúgy. Ex meg élvezi, hogy megy két "nő" közt a cicaharc! Ha anyós sétáltatja mindketten játsszák a sértett dámát! Komikus látni őket! :D :D :D :D Múltkor fel is röhögtem! :D :D :D

hereverő heverő 2018.12.04. 13:20:11

Hölgyek urak, cicák kutyák, illetve: Ember, disznó, teknős, rovar, béka, serke, gyíkok, csíkok, tetvek,
Patkányok, aranyderes versenyparipák, sertésvészes idilli kullancsok,
Keselyűk megnevezhetetlen iszonyú tetvei,
Gyilkosan támadó afrikai kutyahadak, a dzsungel kóbor rinocéroszai,
Óriási vadkanok, hatalmas gigászi elefántbikák,
Kosok, sasok, karvalyok, lepények és sünök és labdacsok.

Most elköszönök, sok a dolog. Este talán benézek, addig pedig rosszalkodjatok!

(Aki fejből vágja, annak pacsi. A többieknek ott a gugli

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 13:20:19

@Hedo a szadista szexista anyuka: Nekem a babás hét a kedvencem, az iskolahét annyira nem, de jókat röhögök néha rajtuk. Csatlakozom, simán kinézem Viviből hogy kiveri Ánusznak Irodalom vagy töri óra közepén! :D

Magentax 2018.12.04. 13:25:18

@hereverő heverő: Ugye? Mintha hálásak lennének a befogadásért. Pedig az enyémek már úgy születtek, hogy egyből abajgattam őket (május végiek, most fél évesek). Valahogy ezek a keverék cicák elfogadóbbak, mint túltenyésztett társaik.
Azért egy ragdoll cicával még bepróbálkoznék, én imádom, ha egy cica egész nap rajtam lóg. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 13:25:46

@mézescsók:

Ánusz lesz az első aki bele kulázik valakinek a táskájába, mert ő viccesnek találja, ő a legsötétebb a VV történelmében, még Gyúrós Józsinál is aki csak kondizni és szolizni szeretett.
Sulihetet remélem hozza Roli, de Adrinak is van esélye a jó helyezésre.
Renyhét megszánják, kidumálja magát.

Magentax 2018.12.04. 13:27:17

@Maximista vagyok: :DDDD akkor azért a második kedvencem a vizsla.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 13:27:19

@Nyuszomuszo83:

Babás hetet Zsófika egyedül vitte végig a VV 6-ban ?
Teljesen ki volt, nem aludt ,mindig bőgött a gyerek :)

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.04. 13:27:35

@szociál: miért mondtok ilyeneket?
kiveri meg belekulázik?
ki sem mászik az ágyból, tanult ő már eleget, pont leszarja a suli hetet ez csak egy gecis valóvilág

mézescsók 2018.12.04. 13:31:53

@Hedo a szadista szexista anyuka: Óh, de szép lenne.... Még szavaznék is!

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 13:34:38

@szociál: Az az, én azon annyit röhögtem, az egyedülálló mintaanya! :D :D :D Ne bömbölj mááááá, nem bírrroooom! :D

Magentax 2018.12.04. 13:35:19

@szociál: Lehet, hogy meglepődünk és nem Roli szerez jó helyezést. Nekem ő még mindig kicsit zagyva - hol full ostoba (vagy csak megjátssza), hol okoskodik. Nem egyenes, mindenkinek azt mondja, amit az hallani akar.
Adri tárgyi tudásáról sem vagyok meggyőződve. Nagyon röhejes dolgokat tud mondani, mint pl. a két kaptafára játszik, de több ilyen gyöngyszem is kigurult már a száján.
Kövezzetek meg, de nekem Vivi gyanús. Az általános iskola ötödik osztályos tananyagát talán még nem felejtette el. Néha megvillan, de gyorsan visszafogja magát.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 13:37:00

@szociál: Szerintem Roli köpőcsövezni fog Csokival együtt. Era enni fog sunyiban az óra alatt. Ánusz kimegy de a padra borulva folytatja az alvást. Vivi megmutatja mennyire okos! Zsuzsu és Renyhe halál komolyan veszik és jelentkeznek egyfolytában hogy ők ezt tudják!!! :D

Magentax 2018.12.04. 13:40:21

@szociál: Az SUV-t eddig autókkal kapcsolatban hallottam - szabadidőautó? Vagy valami ilyesmi... Már fáradt vagyok, mire gondoltál?

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 13:40:33

@Magentax: főleg a gyönyörű kék szemük... Egy bajom van a sok szőr, nagyon sok odafigyelést igényel. De mikor már én leszek a bolond öregasszony- ha megérem- akkor alapkellék lesz legalább 4 macska, abba belefér! :D

Maximista vagyok 2018.12.04. 13:41:24

A kreatív szerkesztőnek üzenném, hogy rengeteg üres hely van pl a kereskedelemben. Elég szarul végzi a munkáját, minden szériánál ugyanazokat a szarokat tolni nem kreatív.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 13:42:46

@Magentax: Azért egy ilyen kiskobold is jöhet, meg a többiek is! :D Nagyon durván én leszek a bolond macskás öreglány! :D

www.amarqt.com/allatok/macska/keleti-rovidszoru/

Magentax 2018.12.04. 13:44:23

Ezzel az iskolahéttel és úgy általában az egésszel, az egyik fő problémám, hogy ez qrvára nem a való világ.
Ha a tényleges való világban valaki úgy viselkedik, mint ezek az agyhalottak, pofánverik őket, kirúgják a munkahelyükről, elviszi őket a rendőr, stb, stb.
Régebben kaptak is mindenféle büntetést, ha áthágták a szabályokat, most meg mindegyik azt csinál, amit akar, minden következmény nélkül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 13:47:44

@Nyuszomuszo83:
Pont így lesz, Renyhe lesz az eminens.
Ánusz el fog késni mindig az órákról.
Lacika.............. ?

@Magentax:

Ha a tacskó egy ültetett vizsla, akkor egy vizsla egy SUV a tacskóhoz képest :)

Angora Cardi 2018.12.04. 13:51:50

@mézescsók: Látod én sem véletlenül Lacinak drukkolok..

Radics állítólag megtudta Ánuszka múltját és vele kint már nem kíván haverkodni, szóval neki semmiképp nem szervez szavazatokat, csak ezt még FarÁnusz nem tudja.

Minden más meglátással egyetértek, EKG.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 13:53:02

a tacskóm tanítás nélkül ismeri a "csípd meg" és a "nyakra" utasításokat, csak úgy mondom

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 13:55:59

@Angora Cardi: a szegény, ártatlan Radics, bepiszkolódott az angyali lelke ettől az információtól :hányóssmiley

Magentax 2018.12.04. 13:56:22

@Nyuszomuszo83: A ragdollnak nem olyan nehéz kezelni a szőrméjét. A perzsa, na az igen. Fésülés után 5 perccel már gubancolódott a pocakja. De ez is a törődés egy formája, a legtöbb cicám imádja a kefélgetést, fésülgetést, hangosan dorombolnak hozzá akkor is, ha egy-egy csombék picit húz. :))
A keleti típusú cicák tényleg gyönyörűek. Valamelyik tv adón szokott lenni ilyen macskafajtákat bemutató műsor, ott múltkor csupa ilyen bengáli, abesszin és még ki tudja milyen hasonló cicákat ismertettek, egyik szebb volt, mint a másik.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 13:57:04

@úgymond olvasó mmkk: Cukiii kutyu lehet! :D :D :D Nem hiába mondják minden állat a gazdijára hasonlít! :D :D :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 13:59:05

@Nyuszomuszo83: én szelíd, ártatlan kislány vagyok :)

@Angora Cardi: jaj, de sajnálom

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 14:01:23

@Magentax: igeeen, vágom azt a műsort, kutyákkal is van! Számomra minden cica gyönyörű, de tényleg még a szfinx is ami ugye csupasz. olyan mint egy kis ördög, de akkor is imádom őket! Egyetlen egy tetoválást tervezek, ha lesz egyszer bátorságom megcsináltatni, boka fölé... ebben benne van az imádatom, a játékosságom, egy kicsit a mesevilágom: i.pinimg.com/originals/ba/1f/30/ba1f30442469859ad8f54f4cd30c6ce6.jpg

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 14:03:06

@Angora Cardi: zokogok. annyira megviselt, hogy itt sem bírok maradni, fel kell dolgoznom

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 14:03:41

@Nyuszomuszo83: na majd jön valaki, és megerősíti, hogy szelíd vagyok és ártatlan (be kell fenyítenem a megfelelő személyt..)

Magentax 2018.12.04. 14:05:13

@Nyuszomuszo83: Jópofa :D Kolléganőm is macsekbolond, ő a lábfejére tetováltatott cicalábnyomokat, mintha egy cica sáron lábbal átgyalogolt volna rajta. :DDD

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 14:07:06

@úgymond olvasó mmkk: Én tudom, hogy zörd kérged érző szívet takar! Szeretünk is ez által! :*
@Magentax: Az max tarkóra, de mivel abban satír van, fájdalmasabb, a hozzáértők ezt mondták! :)

Magentax 2018.12.04. 14:10:39

@Nyuszomuszo83: Tényleg, gondolom ismered a Simon's cat rajzfilmeket. Macskabolondoknak kötelező. Aki rajzolta, látszik, hogy nem egy cicával élt már együtt, annyira meg tudja ragadni a jellegzetes dolgokat. Én szakadok rajtuk a röhögéstől. :D

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 14:12:11

@Magentax: Áááááá imádom, 10 év alatt szerintem kivégeztem az összes részt oda vissza! <3

BarBwire 2018.12.04. 14:21:19

@Nyuszomuszo83: Szerintem ember válogatja, én kifejezetten élveztem a tarkóra varrást.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 14:27:26

@BarBwire: Nyuszipajtás! Nagyon félek a tűtől! Vérvétel is egy kínzás. Csak kézfejben van véna, rosszul vagyok, sírok... Barátnőm azt mondta csak leitatva visz el varratni, akkor bírni fogom. Szerintem nem, nuku fájdalomküszöb! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 14:33:23

@Nyuszomuszo83: ez nem igaz, kikérem magamnak, én egy kőszívű, gonosz, érzelmektől mentes nő vagyok :D nem szeretek senkit!

mézescsók 2018.12.04. 14:38:22

@szociál: Ánusz azt hiszem, hogy az első villamesterséget valami "szellemi" vetélkedőn kapta meg. A kérdésekre nem emlékszem, de minden választ tudott. Ettől függetlenül gyanítom, hogy nem ő lesz a legkiválóbb. Vivire tippelek inkább. A csajt nem látom amúgy tökhülyének, de nagyon rosszul fogta meg ezt a játékot. Ő is benézte, mint Radics és innen kimászni nem nagyon tud. Viszont nemrég végzett, ha egyáltalán végzett, lehet még frissebb a tudása.
Mindenképpen frissebb, mint mondjuk Csokié, akinek sosem volt.
Adri sem teljesít rosszul, ebben biztos vagyok. Roliból nem nézek ki különösebb tárgyi tudást, neki inkább az emberismerete lehet jobb, mint a többié, ezt viszont nem osztályozzák.
@Hedo a szadista szexista anyuka: Egyetértek, Ánusz fel sem kel, pont rá gondoltam, akinek majd rimánkodni kell, hogy ugyan fáradjon már ki...
Reni szerreplési vágya ijesztő nekem, tele lesz vele a hét.
Zsu mindenáron be akarja majd bizonyítani, hogy nem hülye, hanem okos. Szórni fogja a gyöngyszemeket, aztán majd elbőgi magát, a tanári kar meg kórusban vígasztalja.
.@Angora Cardi: Lezli (nekem marad, mert a pasi egyáltalán nem Lacikás) jól csinálja ezt a hátérjátékosságot. Lám, szinte nem csinál semmit, aztán mégis tele van vele minden cikk, blog, stb. Nem kavar, nem veszekszik, nem erőszakol ki műsoridőt, mindenkivel jóban van, nem hordja a pletyit, nem taktikázik, kicsit pikirt humort villantott tegnap, amit imádok (a legjobb nő Greg!), nincs ott sehol, de mégis mindenhol ott van.... Ügyes, na.... Látványnak sem utolsó. A szellemi képességeiről meg semelyik irányban sem tudunk semmit. Talán nem egy szellemóriás, de ehhez a játékhoz nem is az kell. Látok lehetőséget benne a győzelemre.

BarBwire 2018.12.04. 14:45:05

@Nyuszomuszo83: én se bírom a tűt, sosem merem nézni, ha vért vesznek tőlem, de bevállaltam, :-D

bElannaTorres 2018.12.04. 14:53:45

Iskolában szerintem is a vivi lesz a legjobb, meg Zsuzsi és Reni is majd bizonyítani akar
ánusz kit akar kivinni? Nem hallottam mit motyogott, Erát?
Az a baj, hogy Erát és Adrit is kinthagyná. Amúgy adrival mi a nagy baj amiért ennyire utálják?

Angora Cardi 2018.12.04. 14:53:48

@mézescsók: Én is abszolút látok lehetőséget Lezliben, meglátjuk, tud-e élni vele. A humorán tegnap szakadtam :D És a kis villantásokon, szájfény :D Nem konfrontálódik, nem túl aktív, észrevehetetlen, de egy párbajon sem sok fogás lenne rajta, nem szélsőséges, tuját meg ugye láttunk már győzelemre menetelni. A külseje is abszolút elfogadható a benti fiúk között abszolút nem utolsó a sorban.

Angora Cardi 2018.12.04. 14:54:39

@bElannaTorres: Adri rémlik hogy őt akarja vinni Ánusz, talán még emlékszik, vagy Vivi súgott neki, hogy első héten a két leggyengébben benne volt Adri.

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.04. 14:56:10

Ha én producer lennék ánusz ez csak egy kibaszott szar geci valóvilág kirohanására küldtem volna egy levelet:

Kedveském, köszönjük a nagy semmit! Van 2 percet, hogy elhagyd a villát. gong az eleje, gong a vége!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.04. 14:57:11

@bElannaTorres: az a baj, hogy adri mindkét oldallal beszél és egyik sem tudja mit mond róluk a másiknak.

Maximista vagyok 2018.12.04. 14:58:24

Na, a mai napon is elég magas nálam az egy főre jutó parasztok száma. Lehet inkább beköltözök a villába, ott kevesebb van.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 14:59:27

@Maximista vagyok: megyek veled, ma megint front van, jönnek a hülyék

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 15:02:48

@BarBwire: Áááá se nézni, se érezni. A hideg kiráz, az ájulás kerülget és sírok! Igaz az utolsó kettőn nem kellett sírni, de utána rosszul lettem, kaptam csokit és jobb lett! :D Ügyes vagy én meg... hát nyuszika! :D

bElannaTorres 2018.12.04. 15:02:59

@Angora Cardi: köszi, jó lenne ha magára pakoltatna Ánusz :)))
@Hedo a szadista szexista anyuka: igen csak már lefossa őt mindkét oldal, szóval hiába akarna kavarni nagyon nem megy neki

bElannaTorres 2018.12.04. 15:06:11

@Hedo a szadista szexista anyuka: amúgy köszi:) én is valami ilyesmit láttam, hogy ide is oda is jó akar lenni, csak nem értettem kint miért utálják annyira, hogy még Ánusznak is volna esélye ellene. Annyira nulla a játéka amióta bent van, de ánusz meg irritáló és sokat döglik meg vivi is eltűnt amióta ilyen szerelmesek

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 15:06:51

@Hedo a szadista szexista anyuka: Imádnám, amennyira érdektelen számára az egész... Ez tényleg azt hiszi megnyeri??? Szegény hülye. De majd felkel mert a segge hozzáért a hideg falhoz!

Honnan tudjátok hogy Ratyis levette a kezét róla??? Van videjó a vloggertől? Látni szeretném mit mond a kis kétkapus barátjáról aki még a benti nőjét is levarrta! Ez aztán a barátság kérem szépen! Áááá miről beszélek? Barátság 2 hát után. Na menjek én a picshába míg finom vagyok meg nőies! :D :D :D

@úgymond olvasó mmkk: Én undok, utálatos és kiállhatatlan vagyok, de ezt csak az ellenségeim terjesztik rólam! :D :D :D :D

bElannaTorres 2018.12.04. 15:08:36

@Nyuszomuszo83: ebben a szubkulturában egy óra is elég a spansághoz, két hét a komoly barátsághoz :D

úgymond olvasó mmkk 2018.12.04. 15:09:18

@Nyuszomuszo83: rólam mindenki, aki ismer, nincsenek barátaim ;) :DDD

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 15:10:22

@mézescsók: Szóról szóra így lesz,tökéletes szcenárió...Meg sem kéne tartani az iskolahetet!

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.04. 15:11:50

@bElannaTorres: adrikának is juthat kuki, csak ő finnyás
meg nem tattikai simi kell neki, csóri hamar bebukta a saját hülyeségét

Hedo a nokedli szaggató 2018.12.04. 15:13:56

@Nyuszomuszo83: azt mondta a férjem, ha nem lennék ilyen ügyes az ágyban elhagyott volna a hárpia természetem miatt.

tééényleg azt a videót megnézném ahol ratyis szembesül ánusz filmes múltjával

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 15:13:57

@bElannaTorres: Igaz, na meg a komoly sírig tartó szerelemről ne is beszéljünk! :D :D :D Ha jól tudom Kárszeg és Mici kapcsolata még ami megvan a többi már rég lement a wcn kint a felfordult guppik. Ha olyan stabil lenne a kapcsolatuk mint Micike lábai lehetne rá építeni! :D

mézescsók 2018.12.04. 15:14:03

@Hedo a szadista szexista anyuka: Belevalót nem nagyon nézek, de a látványért érdemes lenne elviselni Gáspárt vagy Baukót. Ánusz szerintem most, hogy Csoki visszajött, abszolút esélyesnek tartja magát. És az a helyzet, hogy esetleg Adri, Era vagy Vivi ellenében, akit azért talán nem hívna ki, bár ki tudja, még vissza is mehetne. Ettől mentsen isten!

@Angora Cardi: Az rajta a fogás, hogy nincs rajta fogás. Kell valami. Robinnak is akadt csöpp szépséghibája.

Magentax 2018.12.04. 15:14:37

@Hedo a szadista szexista anyuka: inkább az a baj, hogy hordja, viszi a híreket a két tábor között és meglehetősen elferdítve adja elő azokat. Ő sokkal nagyobb kavarógép, mint Ginu, csak óvatosabban, okosabban keveri a szart.

mézescsók 2018.12.04. 15:17:23

@Udvariatlanbolond: Hát, ez az! Kb. három Vv szériát láttam (hellyel-közzel), de lassan ott tartok, hogy mondj egy játékot, én megmondom, hogy mi fog történni. És vannak ezzel igy még páran.

bElannaTorres 2018.12.04. 15:19:51

@Hedo a szadista szexista anyuka: csak hát baszósok nem kellenek, ezt tudja adri, de ha lett volna esze akkor odacsapódik roli mellé szövetségesnek.

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 15:28:49

@Hedo a szadista szexista anyuka: EKG! Engem soha nem azért hagytak el, legutóbbi pláne nem! :D Már ketten néznénk meg Ratyis videóját, komolyan feláldozom értékes időm, de megnézném! :D

pástétom 2018.12.04. 15:30:26

Zsuzsit vágnám gerincre. Felülről, alulról, elölről, hátulról és persze oldalról...

Ennyi a magvas véleményem az rtl kettőre száműzött Züllöttség póvered báj Silányságról, a Kolosi-művek által a legifjabb Y-generáció szórakoztatás gyanánt és bevétel céljából mutogatott eme nem tanuló és nem is dolgozó jeles képviselőiről.

Minden kedves olvasónak további sportsikereket kívánok, és Boldog Karácsonyt.

Angora Cardi 2018.12.04. 15:38:24

@bElannaTorres: dörzsölnénk a tenyerünket :D
@mézescsók: Max ez egyelőre, hogy tuja, és passzív, de ha még humorkodik kicsit akkor megszeretheti jobban a nagyérdemű.

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 15:38:37

Most akartam írni valami frappit, de lebénultam...DDDD

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 15:42:19

@Nyuszomuszo83: Pörögsz-forogsz kincsecském? Te, ilyen kis ügyi vagy?

Maximista vagyok 2018.12.04. 15:43:20

@pástétom: én gerincen :D

nem kérek elnézést

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 15:50:56

@Udvariatlanbolond: Babám, panasz még nem érkezett, pörgök, forgok, ott szorítok és engedek ahol kell! :D :D :D :D Ha lenne gyomrom, lehet a legújabb Audiban vagy BMW-ben feszítenék és nem az irodai székben ülnék csinovnyik módjára gályázva! :D

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 15:53:16

@Maximista vagyok: Én szájba, minimum kétszer, szívlapáttal! :D :D :D

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 15:58:42

@Hedo a szadista szexista anyuka: 87-ben egy német kölök a Vörös téren landolt, kijátszva az akkori szovjet légvédelmet...Cink lett volna kipicsázni, mert a nemzetközi sajtó felkapta..
Mit volt mit tenni, Áment mondtak rá...Nincs új a nap alatt, a régit meg már mi is tudjuk!DDD

Udvariatlanbolond 2018.12.04. 16:04:56

@Nyuszomuszo83: Áhhá!, Tehát, ha a technikai tudás értékét mérlegelnénk, félredobván a kellemetlen fizetős hónaljszagot, akkor a legújabb ...ööö,,,bármi!!!

Nyuszomuszo83 2018.12.04. 16:09:36

@Udvariatlanbolond: Ugyan Drágám én csak azt adom amit el is várok! :D a technikai tudásról nem engem kell megkérdezni, de nem gondolom hiba lenne ilyenben bennem, bár nem mindent és nem bármi áron! :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 17:42:03

@mézescsók:

".... Ánusz azt hiszem, hogy az első villamesterséget valami "szellemi" vetélkedőn kapta meg. A kérdésekre nem emlékszem, de minden választ tudott. Ettől függetlenül gyanítom, hogy nem ő lesz a legkiválóbb. Vivire tippelek inkább. A csajt nem látom amúgy tökhülyének, de nagyon rosszul fogta meg ezt a játékot. Ő is benézte, mint Radics és innen kimászni nem nagyon tud. Viszont nemrég végzett, ha egyáltalán végzett, lehet még frissebb a tudása...."

Úgy tudom a kérdésekre meg voltak a válaszok csak memorizálniuk kellett, valami barlangrajzról beszéltek amit én nem láttam.
Ánusz keksz evéssel nyerte meg a villamesterséget úgy tudom :)

bElannaTorres 2018.12.04. 18:04:22

@szociál: igen de csak a fejét használhatta :D

DFK 2018.12.04. 18:25:21

Naná, hogy pc módon Csoki ment vissza...

Costanza 2018.12.04. 18:48:03

@,,: en tisztaban vagyok vele hogy mi az.. viszont csak egy fel-fel centivel kellett volna tovabb tetovalni ahhoz hogy uni legyen, igy is nagyon elbaszott ahogy tulmegy a termeszetes iven, ezert is van bohocarca

Costanza 2018.12.04. 18:54:00

@Udvariatlanbolond: eppen azt sejpegte hogy nem akar kamerak elott kurni, viszont nem fog tudni ellentmondani a pasinak, mert az valoszinusithetoen nyomast fog ra gyakorolni, es ilyenkor igent kell mondani, es amilyen balfaszra van nevelve az osszes no, ilyenkor a beke fenntartasa vegett igent fog mondani mert szolgalelek es igy van kondicionalva.

Es ezt fel sem fogja, hogy valami olyat csinal, ami neki amugy nem koser/nem akar. Es ez szomoru.

Costanza 2018.12.04. 18:56:03

@szociál: azt nem tudom hogy roma-e vagy sem. Eleg hullaszinu a bore, vagy olyan mint aki szurke a sok cigarattatol. Vegtelenul ostoba ez teny.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.04. 19:13:54

@Costanza:

nézd meg az orrát, a szemét.
Renyhe szőkecigány 100%

Costanza 2018.12.04. 19:22:50

@szociál: elhiszem neked... es miert renyhe amugy?

Csillepityu 2018.12.04. 22:32:13

Mélyen tisztelt villamosmérnök kollégám! A tacskókról úgy írnak a szakkönyvek,hogy vannak a kutyák,meg a TACSKÓ.Nekem a törpe tacskó kategória egy törzskönyvezett példánya van,mely a lakókörzetem valamennyi ,vele nagyon barátságos vizsluka méltó vetélytársa az általad "vélt"hátránya meghazudtolására..Tudom,ez nem a témakörhöz tartozik,de kérlek, a villamos mez böcsületét ne rongáld avval,amiben valószínűleg nincsen életszerű tapasztalod. Különben a VV 9 HSZ ,és más témakörben a meglátásaid szuper jók,mi több megfogalmazásaid értelmezése néha tényleg "villamos logikát"is igényel.Ennek hiányában néha "el"értelmeznek.Nem baj,csak ebből én levonom,hogy ..21,22.23.......Továbbra is a "Komplex számok és a Bool algebra ismerőjének mindenben EKG,amiben becses véleményedet közzé teszed!

mézescsók 2018.12.04. 23:14:45

@Angora Cardi: Majd talán kialakul. A felmérőn különben síkhülye volt, de ezzel sem tűnt ki a nagy átlagból. Egyelőre bizalmat szavazok neki.
@szociál: A kekszevés később volt, mint amire én gondoltam, de lehet, hogy rosszul emlékszem. Annyira nem érdekes.

Angora Cardi 2018.12.05. 09:19:00

@mézescsók: Abszolút egyetértünk, Lacika a villa értelmi szintjével megegyezően teljesít. :D

Csillepityu 2018.12.05. 17:30:26

@hereverő heverő: Kedvenc villamosmérnök kollégám!Nekem törpetacskó szupim van,melyről elmondhatom,hogy egy nagy vizsluka barátjával felveszi indulási "a" -ban a versenyt.Amiben nem,az a szófogatottság.Teljesen öntörvényű,fenyítésére rá sem hederít.Igazat írt az a kutyakönyv szakíró,akinek bevezető sora ez:"Vannak a kutyák és a TACSKÓ.Különben minden másban szinkron EKG Veled a kétsugaras szkópon,
süti beállítások módosítása