Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Odaát 2x15 - A szemfényvesztő

2018. december 03. 15:00 - Szencsike

Ebben a részben a nagyszerű Richard Speight Jr. alakítja a kiemelt mellékszereplőt, aki a későbbiekben jó sokszor bosszantja fel a fiúkat,  de most még csak az ismerkedésüket látjuk. Este kezdünk, egy egyetemi prof. egy kis extra munka miatt bejött dolgozni, a Crawford Hall épületében lévő irodájába. Ám az épület előtt egy, a téli hideg időhöz képest nagyon lengén öltözött fiatal lány várakozik. A lány nagyon mosolyog, az egyik órájára jár, és nagyon fontos lenne, hogy beszéljenek. A prof. habozik egy kissé, a fogadóóráit javasolná, de a kedves mosolynak nem bír ellenállni. A lány az irodában bevallja, hogy nem is a diákja, egyszerűen csak meg akart ismerkedni a pasassal. Arthurnak hívják a professzort, benne van a flörtben, egy csók is elcsattan, és egy ideális világban talán lenne benne annyi férfias bátorság, hogy ennél többet talán ő sem akarna egy naiv, fiatal lánytól, hiszen a könyve szerint mégiscsak az erkölcstannal foglalkozik. De nem, ennyire nem ideális a világunk, a pasas élvezi is a dolgot, ám  csók közben a lány arca egy oszladozó hulláévá változik. A prof. halálra rémül és az ablakhoz hátrál. Ezekben a pillanatokban a gondnok (R.S. Jr.) zárja az épület ajtaját, alig tesz meg néhány lépést, Arthur tanár úr teste lezuhan a kőkemény betonlépcsőre.

1.png

Egy héttel később járunk, a srácok egy olcsó motelban húzzák meg magukat, és a nagy probléma az, hogy Dean Sammy ágyán kajál, hangos csámcsogással. Sammynek kutatnia is kellene, de a gépe sincsen meg, így a könyveket kell bújnia. Ami nem lenne rossz, ha Dean nem üvöltetné max. hangerőn a zenét. Az lenne a legjobb, ha Dean valahova elmenne, oké, szívesen, de a kocsijának annyi,  Sammy már sokadszorra kikéri magának, hogy bármit is csinált volna a kocsival. A tökfejek veszekedését kopogás akasztja meg, vendég jött, Bobby. Szakérteni hívták meg, mert az ügy határozottan furcsa, mármint a megszokottnál is furcsább. Azzal kezdődött, hogy láttak egy gyászjelentést egy egyetemi professzorról, aki kiesett a negyedikről, végeztek egy kis nyomozást, és kiderült, hogy a kampusz kísértetjárta hely. A srácok most mint újságírók kezdték meg a nyomozást, lássuk a flashbacket.

2.png

Sammy két tanulóval, Jennel és Curtisszel beszélget. A lány szerint a prof. volt az egyetem arca, könyvet írt, otthon feleség, gyerekek várták, minden tökéletes, miért lett volna öngyilkos? A kampuszon meg ott a kísértet, 30 éve volt egy lány, aki járni kezdett az egyik tanárával, de a lány öngyilkos lett, kiugrott az ablakból, a 669-es teremből, és ha a 9-est megfordítja bárki… Ez a lány kísért most a kampuszon és aki őt látja, már nem tud róla mesélni. Curtis beleköt a sztoriba, ha mindenki halott, hogy terjedt el, a fiatalok veszekedni kezdenek, Sammy ebből már nem kér és gyorsan lelép. A bárpultnál Dean egyik ütős koktélt issza a másik után, már tök részeg, munkáról szó se lehet, inkább Sammynek is bemutatja a Starla nevű könnyűvérű csajt, aki a lehető legnőiesebben igyekszik visszatartani a hányást a sok piától. Sammynek ez már rém kínos, a jelenben Dean kikéri magának, hogy a csaj egy ribi lenne, sőt, szerinte egy értelmes, antropológia diplomával rendelkező nőies nő, akivel a helyi kísértetsztorikról beszélgettek, de a nevére továbbra sem emlékszik.

3.png

Nézzük Dean szemszögéből az estét, az ő Starla-verziója sokkal visszafogottabb az előzőhöz képest, de a lány még így is oda-vissza van Dean tökéletességétől. Az úrnak a meló az első, meséljen a helyi kísértetekről. Fog, de előbb muszáj Deannel smárolnia, közben megjön Sammy, akinek a szavait Dean egyszerű, idegesítő, fönökösködő bla bla bla-ként hallja. A jelenben Sammy ezen sértődik meg, ő egyáltalán nem így beszél. Bobby érzi, hogy a srácok idegállapotban vannak, mint egy idős veszekedős házaspár. Ja, csak ők el tudnak válni, Dean szerint ők olyanok mint az összenőtt ikrek. Sziámi, javít Sammy, tessék, itt a tudálékosságra is a bizonyíték. Sammy legyint, fáradtak és már fogy a pénzük is, de haladjunk tovább. A flashback szerint a srácok elmentek a prof. irodájába, a gondnokunk kíséri be őket. Dean megtalálja a prof. édesség készletét, jó sokat töm magába belőle, bár szerinte alig egy-két darab volt. A gondnok mesél, ő találta meg a profot és látta is mi történt, egy nőt látott vele feljönni, de lejönni már nem. Igaz, nem is ő volt az egyetlen lány akit a proffal látott az évek során, nagy csajozó volt. Sammy rákérdez a 669-es teremre, de ilyen itt nincsen.

4.png

A srácok visszatértek a hotelba, átbeszélik az eredményeket, mivel az EMF-mérő nem jelzett, a 669-es terem is csak mítosz, lehet ez csak egy sima öngyilkosság volt. Bár utána kéne járni a halott lány történetének, így Sammy előveszi a csodálatos laptopját, amit sose kell feltölteni és mindig működik rajta a net, bárhová is menjenek. Igaz, most a gép nem működik, mert egy nagyon mocskos weboldalon fagyott le, a bustyasianbeauties.com-on. Dean kedvence, ő használta utoljára, ez tuti. Dean se mossa ezt le magáról, igaz, ő meg azzal vág vissza, hogy akkor tiltsa le az ilyen oldalakat. Szerencsére a jelenben Bobby észnél van, és rátereli a szót a szellemjárta helyre, de az épület tiszta, nincsenek kísértetek. Viszont az ügy lesz ennél furább is, igaz ők maguk nem látták, csak mesélték nekik is. Flashback, Curtis, Sammy egyik meginterjúvolt diákja sétál este a kampuszon, mikor furcsa zúgó hangot hall az égből. Pár pillanattal később Curtist egy hatalmas fénynyaláb kapja el, és húzza fel az égbe.

5.png

A jelenben Bobby sem igazán hiszi az UFO-teóriát, mivel még ő se talált valódi bizonyítékot, hogy elrabolják az embereket. A tesók se, de beszéltek a sráccal. Flashback, Curtis a bárban összezuhanva issza a feleseket, senki sem hitt neki, tuti a srácok se fognak. Curtis csak akkor mesél, ha nem lesz bent az újságban, hát legyen így. A srác elmesél egy tipikus elrablásos sztorit, kiesett idő, fura lények, alapos vizsgálat, ahol feldugtak neki egy szondát a fenekében, jó sokszor megismételve ezt a kínzó eljárást. A srácok alig bírják visszatartani a nevetést, de a sztorinak nincsen vége, mert ez nem is a legrosszabb. Miért, csak nem egy űrlénycsaj ribanca lett, hangzik Dean poénosnak szánt megjegyzése, és talált, süllyedt. Még mielőtt bárki bármilyen mocskos űrlényszexre gondolna, Curtis legbizarrabb élménye az volt, hogy lassúznia kellett a lénnyel, a Lady in Red című számra. A jelenben Bobby se nagyon hiszi a történetet, a srácok szerint most jön a java. Flashback, ott ahol az elrablás történt, egy jókora kiszáradt folt virít a földön, biztos a hajtómű csinálta! Akkor mégis mi a fene történt itt, először szellemek, most űrlények, az időzítés biztos, hogy nem véletlen! A fiúk tovább kérdezősködtek, Curtis barátját is meghallgatták, Sammy szinte buzgómócsing módra biztosítja a srácot, hogy megérti őt és még át is öleli. A jelenben Sammy kikéri magának, hogy így viselkedne, de folytassuk, a havernak is elég kínos ez az ölelés. Szerinte Curtis megváltozott, mióta megkapta az elsősök beavatásának a nemes feladatát. Nagyon megszívatta őket, hát most visszakapta ő is.

A srácok visszajöttek a hotelba, Dean kapisgálja a dolgokat, a prof. és Curtis igazi seggfejek az életben, ez a kapocs köztük. Sammy a laptopját keresi, Dean tovább ötletel, a két áldozatot megszívatták, amolyan büntetésképpen. Sammy viszont nem is figyel rá, a laptopja eltűnt, Dean rakta el, még a szobalányt se engedik be, csak Dean lehetett! Hozzá se nyúlt, ám ez a válasz túl lazára sikeredett. Sammy minden mérgét Deanre zúdítja, sok hülyeségét elviseli, de csak egyetlen egy dolgot kért, hogy ne piszkálja a cuccait… Viszonzásképpen majd Sammy megpiszkálja a kocsit, de ez lenne Sammy utolsó tette, ha Deanen múlik. A jelenben Bobby szerintem már tud valamit, és ő is rákérdez a laptopra, nem, nem Dean vitte el. A történetnek még nincsen vége, volt egy harmadik áldozat, ezt is csak elmeséls alapján tudják, aki kutató volt és állatokon szokott kísérletezni és ő is egy seggfej. A pasas egy este a csatornában felfedezett egy értékes órát, amit ki akart venni. Ám valami elkapta odabent a kezét. A srácok szerint a rendőrségnek fogalma se volt arról, hogy mi történt, elmentek a hullaházba is, ott megtalálták a letépett kézcsonkot. Ennek a kutatónak is pont ott volt az irodája, ahol a profnak és ahol az UFO-észlelés volt. Sammy megszemléli a maradványokat és egy apró, aligátor pikkelyt fedez fel. Ugyan már, hogy kerülne a csatornába egy aligátor? Ahogy a városi legendákban, valaki lehúzza a vécén a megunt aligátor bébit, az meg szépen felnő és a csatornában éldegél. De ilyet még senki sem látott, UFO-kat sem, mégis megtörtént mindkettő. A fiúk ennél a pontnál jönnek rá, hogy véget ért a tudásuk, segítség kell, jöhet Bobby.

9.png

A srácok ezek után átvizsgálták a csatornát, nem találtak semmit, bár Dean mégis talált valamit. Igaz pont a felszínen és ott, ahol Baby-t hagyta. A kocsi mind a négy kerekét leeresztették, és ott pihent mellette a bizonyíték Sammy bűnösségéről, a kisöcsi összes pénze egy monogramos pénzcsíptetőben. Dean azonnal számon kéri őt, de Sammy nem tud semmiről, sőt azt se tudta, hogy eltűnt a pénze. Ezt Dean már nem is adja vissza, kárpótlás a traumára, mindketten mérgesek a másikra és egy birkózás lesz a vége. Ez a veszekedés közvetlenül Bobby érkezése előtt történt. Szerencsére Bobby is eleget hallott ebből, kiosztja a srácokat, hogy nem Dean nyúlta le a laptopot és nem Sammy tette tönkre a kocsit és ha nem egymás kiidegelésével lennének elfoglalva, tudnák, hogy mivel állnak szemben. A srácok hallgatnak, halvány fogalmuk sincsen, de Bobby segít, ez bizony a Trükkös. Trükkös, ez az, Dean nyelve hegyén volt a válasz, de persze ő csak jó akar lenni Bobby előtt. A Trükkösök a zavarkeltés mesterei, apró csínyeket követnek el, a srácok most tankönyvi példák voltak arra, hogy mi is van, ha egy ilyen szerzet megbolondítja a fejüket. A Trükkösök amolyan félistenek, mint Loki, vagy Anansi, a semmiből is képesek teremteni valamit, ami teljesen valóságos, és bármit képesek eltüntetni. A Trükkösök pont az ilyen seggfej menőjenőkre utaznak, hogy büntessék őket. Kinézetre leginkább olyanok mint egy ember, bárki lehet. Deannek lenne is egy ötlete, azt kéne megkeresni, aki mindig közel van a tűzhöz.

Igen, a Trükkös a karbantartónk, aki egy pletykaújságból szedi össze a városi legendákat. Van egy kiskutyája is, egész klassz lakása, imádja az édességet és ha kell, teremt magának társaságot is, két lengén öltözött szexis hölgy személyében. A srácok reggel visszamennek a kampuszra ellenőrizni egy irodát, a derék karbantartónk nagyon fáradt, sok szex volt előző este. A fiúk tudják milyen ez, Sammynek viszont ki kell mennie a kocsihoz, otthagyott valamit. Deanék elmennek az iroda felé, Sammy pedig magához vesz egy bőröndöt, majd lemegy a karbantartók öltözője felé, ott meg van a keresett szekrény is, és abban a pletykalap. Később a srácok már nem tudnak megegyezni abban, hogy ő-e a Trükkösük vagy sem, mert nincsen elég bizonyíték. A srácok ezt a vitát is majdnem sértődéssel zárják, Dean maradjon a gondnokkal, ne merészeljen egyedül utána menni. Sammy elmegy a lakására, körülnézni. Mindezt a veszekedést a „gondnok” is látja, valamit forgat a fejében. A várakozás estébe nyúlt, Dean már nagyon türelmetlen, hát elindul megkeresni a gondnokot az épületben. A színházteremből azonban zene szűrődik ki, elindul arra.

A teremben a színpadon egy hatalmas ágy áll, rajta egy szőke és egy fekete hajú, babydollba öltöztetett macákkal, pont Dean ízlése mindkettő. Dean szerencsére észnél van, a két nő nem a valóság, bár nagyon hívogatják őt. Megszólal a Trükkös is, ez békeajánlat lenne, tudja, hogy mi a tesók valódi foglalkozása és nagyon bírja őket. Az áldozatok meg egyszerűen csak azt kapták, amit érdemeltek. Elővesz egy jókora csokit, amit enni kezd, és Deannek is el kell ismernie, hogy jó stílusa van, a lassúzó idegen neki is bejött, de attól még meg fogja állítani. Egyedül? Sam megmondta, hogy úgy nem szabad. Nincs egyedül, átverték a Trükköst a korábbi veszekedéssel, és megérkezett Sammy és Bobby, mindhármuknál ott a vérbe mártott karó. A Trükkös nem fogja ilyen könnyen adni magát, Sammyre ráküldi a láncfűrészes gyilkost, Bobby így neki segít, Deant a csajok akarják agyonverni, a Trükkös meg jót röhög rajtuk. A Trükkös áll nyerésre, a csajok kivágják Deant a nézőtérre. A karókat elejtették, de Sammy egyet oda tud dobni Deannek. A Trükkös már épp elbúcsúzna Deantől, mikor Dean egyszerűen beledöfi a karót a mellkasába. Eltűnik a láncfűrészes gyilkos, a csajok, a Trükkös holtan rogy a székre. Mindhárman jól vannak, Dean vigyorogva ismeri el, hogy volt stílusa a Trükkösnek. A csapatnak mennie kell, Sammy nyögvenyelősen bocsánatfélét próbál kinyögni, Dean szerencsére érti őt, ő is nagyon sajnálja. Bobbyt nem hatja meg a szeretet, húzzanak innen végre mielőtt megtalálják a hullát! A csapat elhajt, mi pedig visszatérünk a színházterembe, aki át akar verni egy Trükköst, annak jobban fel kell készülnie, ugyanis a Trükkös is trükközött, él, és vigyorogva eszi a csokoládéját.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása