Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Minek ment oda?

2018. december 03. 18:00 - sixx

127.jpg

Áh, a nagy klasszikus, a Mount Everesten halálra fagyó, a Man-szigeteki motorversenyen boruló, a hegytetőről egy falatnyi textilbe kapaszkodva lerepülő embertársunkkal kapcsolatos kérdés.

#minekmentoda.

Mert ott volt a hegy, a verseny, a lehetőség, az óceán, a Hold, a mikroszkóp alatt az a kis bizbasz. Mert emberek vagyunk és felfedezünk, és meg akarjuk nézni, és nem érdekes, hogy veszélyes, HÁT OTT VAN, LÁTNI AKAROM.

A 127 óra Aron Ralston hegymászó története, aki ráadásul nem vállalt felesleges kockázatot, nem hősködött, egyszerűen csak nem volt szerencséje akkor, amikor 2003-ban beszorult egy kanyonba, amikor egy nagyobb szikladarab legurult, ő meg alá szorult. Pontosabban a karja. És Ralston, akit Danny Boyle filmjében az ilyen szerepre valahol tök jogosan alkalmatlannak tartott James Franco alakít zseniálisan, 127 órán, 6 napon át viaskodik magával, a természettel, Istennel, és mindezt a nála levő videokamerába mondja el, mi meg nézzük, és el sem hisszük, hogy egy kvázi egyszereplős kamaradráma ennyire izgalmas tud lenni.

Tetszik, amit olvasol? Nézd meg a filmet a UPC Filmtárban,
és egy 4K-s Thomson TV is a tiéd lehet! Regisztrálj itt, filmezz a Filmtárban!

(x)

Címkék: upc advent
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.03. 20:15:23

"...A 127 óra Aron Ralston hegymászó története, aki ráadásul nem vállalt felesleges kockázatot, nem hősködött, egyszerűen csak nem volt szerencséje akkor, amikor 2003-ban beszorult egy kanyonba..."

Utána fél karral elkezdett hegyet mászni, és kipróbálta magát egy túlélő műsorban a NatGeon, kibír e egy (két?) hetet egyedül egy apró szigeten élelem és víz nélkül.
Szóval ő szereti feszegetni rendesen a határait , úgy hogy neje és gyereke is van.

Man szigeteki moci versenyen is azok indulnak akinek egy kicsit elgurult a bogyó, nem véletlenül nem indulnak Moto gp-s sztárok.

inglösz 2018.12.03. 21:59:28

azert ment oda mert nemtudhata mijen veszèjes lehet
süti beállítások módosítása