Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 12.03 - 12.09.: A hét, amikor itt a Mikulás

2018. december 03. 15:20 - Dzsudibí

Nem túlzás azt mondani, hogy tegnapelőtt még az volt a legnagyobb problémám, hogy az ezüst vagy a fekete szandálomat vegyem-e fel, és nem volt elég havonta egyszer borotválni a lábam, most meg a cseresznye szedéshez is sapkasál kell, és ha esetleg valaki még mindig nem fogta volna fel a minden utcasarkon tömegével ránkömlő reklámcunamiból, annak ezennel üzenem, hogy mindjárt itt a karácsony is, a sarki kisbolt kilencvenes évekből ittmaradt, kissé megkopott dekorációja legalábbis ezt hirdeti legalább másfél hónapja. Na de, nem ezért vagyunk itt kedves feleim, hanem hogy nagyító alá vegyük, mit kínál nekünk ezen a héten a televíziózás csodája, úgyhogy ne is raboljuk az időt, csapjuk bele, de rendesen. 

b5225e46-4d0c-49f0-8c69-cf18e8a50472-messages-image65938153.jpeg

Hétfő - egy szem makkot leltem

A TV2 nem lacafacázik (imádom ezt a szót, pláne leírva), hétfőn rögtön Vin Diesel-lel, Dwayne Johnson-nal és Paul Walker-rel indít a Halálos Iramban: Ötödik Sebesség című filmmel 21.00-tól. Nem tudom, hogy valaki összeszámolta-e valaha, hány ilyen fásztenfjúriösz múvi készült összesen, mert én követni nem tudom, ebben a részben van brazil drogbáró és egy rendkívül szívós szövetségi ügynök, ennyi bizonyos, a port.hu-s ajánlóra sajnos nem tudok támaszkodni, mert úgy kezdődik, hogy "miután Brian és Mia kiszabadította Domot mielőtt börtönbe került volna" és engem itt sajnos el is vesztettek. Nagyon sokáig azt hittem, én nem szeretem a betmenes filmeket, aztán láttam egyet, és be kellet látnom, hogy tévedésben éltem egészen addig. A parádés szereposztással dolgozó Batman: Kezdődik (apaaaaaa, kezdődiiiiik) a történet elejét meséli el, ha esetleg a cím alapján valaki nem tudtná kikövetkeztetni, azaz hogy lesz egy milliomos árvából Gotham sziti megmentője, mindezt a Film+-on 18.20-tól. A férjemnek sosem merném bevallani, ezért kurva nagy szerencse, hogy sosem olvassa a hogyvoltjaimat, hogy én bizony meg tudok nézni akár két Szex és New York részt is egymás után, és meg is tehetem este 20.00 órától a Sony Maxon

szex-es-new-york-sex-and-the-city-cosmopolitan-e1483364633998-930x465.jpg

Kedd - délben földbe tettem

Hajnali 3.50-kor vetítik az HBO2 műsorán a Tőzsdecápákat, ahol Charlie Sheen még fiatal, és arcán nem látszanak a hosszú évekig tartó masszív alkohol és kokainbevitel nyomai, és akinek ez nem lenne elég, az egy kurva izgalmas filmet is kap Oliver Stone rendezésében, amiben van egy olyan nevű szereplő, hogy GORDON GEKKO, és én ezen már gyerekként is nagyon sokat röhögtem, most meg pláne. Délután 17.20-tól A számolás joga című filmet tekinthetjük meg az HBO3-on, aminél egyébként gyászosabb címfordítást ritkán találni, a film maga viszont csillagos ötös, Octavia Spencert én személy szerint imádom, de ez az alkotás még nélküle is megállná a helyét. A történet a hidegháború idején játszódik, hatalmas a verseny, hogy ki hódítja meg előbb a végtelen világűrt, és a NASA nem átall ebben a kiélezett helyzetben olyan szégyenteljes módszerekhez folyamodni, hogy nők segítségét kéri küldetéshez szükséges bonyolult kalulációkhoz, akik ráadásul még feketék is. Csak zárójelben jegyzem meg, a port.hu itt is tarol: "De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet... amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni." 

a_szamolas_joga_screenshot_20170215171936_2_original.jpg

Szerda - este vödröt vettem

A délutáni alvás helyett 12.50-kor választhatjuk a 21 - Las Vegas ostroma című filmet a Sony Movie Channelen, mely igaz történetet dolgoz fel egy maréknyi fiatalról, akik tanáruk segítségével kidolgoznak egy módszert, mellyel rengeteg pénzt kaszálhatnak kaszinókban, persze sikereik egy idő után feltűnnek, és mondanom sem kell, a kaszinótulajdonosok egyáltalán nem örülnek, hogy a zsenge matekzsenik náluk múlatják az időt. Egy film abból azokból az időkből, amikor Kevin Spacey neve még nem került fel a hollywoody szégyenfalra. Este 19.00-tól dupla részben ismerkedhetünk meg a paradicsomszósz és a trüffel elkészülésének titkaival a Tényleg így készül?! című elrettentő sorozatban a National Geographic műsorán. Akik a sorozatokat részesítik inkább előnyben, azoknak pedig szeretettel ajánlom Ron Weasley Rupert Grint új sorozatát a Netflixen Sick Note címmel. A történet szerint Daniel (R.G.) egy téves diagnózis következtében kézhez kapja halálos ítéletét, majd kiderül, hogy mégsem kell még saját temetésére készülnie, addigra azonban túlságosan hozzászokik a halálos betegeknek kijáró kitüntetett figyelemre, így kénytelen fentartani a látszatot, hogy már nem él sokáig, mely egyre nagyobb áldozatokat kíván tőle. 

sick-note-810x456.jpg

Csütörtök - megöntöztem

Reggelre senki ne felejtse el kitisztítani és kikészíteni csizmácskáját, kivéve, akik egyedül laknak, nekik jó eséllyel reggelre sem terem semmi, bár egy jó cipőtisztítás még senkinek nem ártott. Akik ezzel már végeztek, azok nézzék meg az HBO Go-n a Kincsem című magyar filmet, ami haljak meg, nekem tetszett, pedig nekem nem könnyű megfelelni. Jó hír a klasszikus krimisorozatok kedvelőinek, hogy a Drót szintén elérhető az HBO Go választékában magyar felirattal, ami azért jó, mert egy ilyen sorozatot vétek szinkronnal nézni (FUCK). Akik még nem érzik a karácsonyi hangulatot, válasszák a Netflixen a Black Mirror négy évada közül bármelyiket, és garantáltan nem fog megjönni ezek után sem a kedvük a világító füzérek ízléses ablakba akasztgatásához. Szintén a Netflix kínálatában elérhető a Planet Earth című doku sorozat David Attenborough tolmácsolásában, mely csodálatos Földünkről és élővilágáról szól, és amely szerintem még azokat is magával rntja, akik alapvetően nem rajonganak ezért a műfajért. 

okd6zoq4yqzjyqgsh34t.jpg

Péntek - csak nézegettem

Az a jó a heti ajánlóban, hogy az ember pillanatok alatt eljuthat a hét végéig, mely most is megtörtént ünnepélyesen, itt a péntek, akiknek azt hozta a Mikulás, amit kértek, azok örülhetnek, akiknek nem, azok meg ihatnak rá, holnap nem kell korán kelni. Akik kisautót kértek, és megkapták/cseszett a fejükre a Télapó, azok este 21.00-kor kapcsoljanak a Super TV2-re, mert Transformersbenne Megan Fox benne sok kisautó, akik még robotok is, és látványosan csihipuhiznak egymással. Ja, meg benne van Megan Fox. Egy kiadós ebéd után 12.35-kor a Cinemaxon Beverly Hills-i zsaru, ami csak azért óriási szerencse, mert ugyanitt 14.20-tól a Beverly Hills-i zsaru 2-t adják, és rögtön lehet duplázni is Eddie Murphy-vel. A kosztümös filmek rajongóinak sem kell aggódnia, a Film+-on 23.30-tól New York bandái, mert megszokhattátok már, hogy Leo filmjeit sosem hagyom ki a válogatásból. Scorsese filmje az 1860-as éves Manhattan-i bandaháborúk történetén keresztül kalauzolja a nézőket, és nem véletlen, hogy a film számos díjat nyert el. 

gangsofnewyork.jpg

Szombat - már büszkélkedtem

Két nappal vagyunk Mikulás után, a csokik ideális esetben is minimum erősen fogyóban, remélhetőleg az esti filmezéshez még maradt elég mindenkinek. Szükség is lesz rá, levágott lófejekben ugyanis nem lesz hiány, a Cinemaxon legalábbis semmiképp sem, ahol 21.00-tól A Keresztapa forog. Éppen éjfélkor, azaz még pont a szombati nap zárásaként egy könnyed film: a Filmbox Extra HD a Hannibál ébredését vetíti, mely a Batman: Kezdődik-hez hasonlóan amolyan előtörténetként vezeti fel nekünk, hogy hogyan is lett Anthony Hopkins az, ami. Csak ő nem menti meg Gotham-et. Pontosabban senkit. De párhuzamnak mindenképp érdekes. Kicsit más vonalon dolgozik, de semmiképp sem sokkal felemelőbb a National Geographic műsorán a Kiüríteni a földet című dokumentumfilm sorozat este 21.00-kor, mely annak az eshetőségét tárgyalja ki, hogy milyen lehetőségeink lennének a Föld pusztulása esetén evakuálni bolygónkat. Nem akarom lelőni a poént, de nem sok.

mxvd.gif

Vasárnap - az én tölgyfámról, annak mind a tíz ágáról száz szem makkot leszedtem

A Viasat3 remek választás lehet mndenkinek, aki szereti a vígjátékokat, neadjisten Steve Carellt, 00.20-kor ugyanis 40 éves szűz, amely film, gondolom nem árulok el nagy titkot, egy fasziról szól, aki még 40 évesen is szűz, de nagyon sokáig már nem szeretné ezt az állapotot fentartani. Christian Bale már előkerült korábban a Batman kapcsán, ma pedig az Equilibriumban csodálhatjuk meg, mely egy olyan világról szól, amiben nincs helye az érzéseknek, aztán kiderül, hogy mégis van, mindez a Super TV2-n hajnali 2-kor. Az RTL Spike műsorán este 20.00-kor a Solaris, na nem az eredeti, Tarkovskiy féle, hanem a Dzsordzsklúnis, de nem vagyok én kultúrsznob, a Való Világot is megnézem néha napján, máhogy olyankor is, amikor nem kell róla írnom, szóval nem fogom azt mondani, hogy fúj, csak az eredeti Solaris a nézhető Solaris. Tehát a Solaris, amiben Dzsordzsklúni azt a küldetést kapja, hogy nyomozza ki, hogy a Prometheus nevű ÚR-ÁLLOMÁSon miért makkantak meg az ott dolgozó asztronauták, többek között Hank Moody babymamája, Karen.

shutterstock_5880146j.jpg

Címkék: heti ajanlo
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása